نمايش نسخه نهائي : به نظر شما با چه كسي اينجا نبايد بحث كرد وچرا ؟
دوست ايراني .
Sunday 23 May 2004, 07:22AM
با اجازه از مديران تالار و بعنوان يك عضو از ساير اعضاء سئوالي دارم ....
با فرض بر اينكه هر فردي در اينجا حقي را دارد با استفاده از حق خود بگوييد و در نظر گرفتن حق او بگوييد با چه كسي اينجا نبايد بحث كرد و در مورد اين افراد چه بايد كرد ......
صبح
Sunday 23 May 2004, 09:50AM
سلام :)
بحث خيلي خوبي است ...
به نظر من با كسي كه بحث را منحرف مي كنند يا ناگهان به شكلك روي مي آورند و خلاصه مطلب كساني كه مطالب واضحي را نفي مي كنند كه شما مطمئنيد هر آدم صادقي كه بخواند آن مطلب واضح را تائيد مي كند ، بايد اجتناب كرد . فكر مي كنم عده اي هستند كه تنها سودشان از بحث تلف كردن وقت ديگرانيست كه اگر سعي كنند حداقل پاسخ را وارد كنند مي توانند براي اعتلاي جامعه اسلامي ما تلاش كنند .
مثلا بحث بنده با جناب مزدك به جائي مي رسد كه از من مي خواهد مفهوم شرق و غرب يك شيء را توضيح دهم ! :D ... بنده قطعا در صورت ادامه اين روند با ايشان هم بحث نخواهم شد و زمانم را براي كار هرز تلف نمي كنم .
دوست ايراني .
Sunday 23 May 2004, 10:03AM
سلام آقاي صبح
ميدونيد من دقيقاً در مورد ايشون اين اشكال را وارد مي بينم.
چون اگر مثلاً ايشو ن براي خودشون يك تاپيكي ميزدند و هر چه كه دوست داشتند مي گفتند اشكالي نداشت.
و يا اينكه حتي موضع خاصي داشتند باز هم قابل قبول بود منتهي گويا قصد شون صرفاً خسته كردن و خراب كردن تمام تاپيكها ست
به نظر م (به عنوان يك عضو )در خصوص برخورد با ايشون بايد راه حلي وجود داشته باشد
با اينكه ايشون مخالف هستند مخالفتي ندارم
منتهي ايشون با برخوردهاشون هيچ حقي را براي ديگران قائل نيستند نوع برخوردهاشون از حوصله اعضاء خارج شده
از طرفي مديران آزاده تالار خوب به جهت اينكه متهم نشوند به اينكه اهل سانسور هستند از حضور ايشون جلوگيري نمي كنند منتهي تكليف ما بعنوان اعضاء با ايشون چيه ؟
شيدا
Sunday 23 May 2004, 10:07AM
بنظر من با كسي كه سخت بر عقايد غلطش پافشاري ميكنه و فقط حرف خودشو ميزنه و اجازه بحث كردن سالم رو به ادم نميده نبايد بحث كرد.
اينجا اسم هم بايد بياريم ؟؟؟
دوست ايراني .
Sunday 23 May 2004, 10:11AM
شيدا جون اين تقريباٌ يك راي گيريه از اعضاء اگر اسم بياريد حداقل اينه كه اون فرد خودش متوجه ميشه كه چه اثر بدي در اذهان گذاشته لطفاٌ اسم بياريد ممنون ما قرار نيست ديگه اينجا ملاحظه كنيم يك جا بايد جلوي كار بد يك نفر گرفته بشه مگه نه ؟؟
شيدا
Sunday 23 May 2004, 10:17AM
كسي تابحال منو اينجوري اذيت نكرده توي سايت فقط قبلنا يه لباس شخصي بود لج منو در ميورد با عقايدش كه الان نيستش!
بهزاد
Sunday 23 May 2004, 03:11PM
به نظر من پايه گذار اين روش توي اين تالار اول بنفش بود.... و حالا مزدك.
asheghe iran_p
Sunday 23 May 2004, 03:13PM
آبجي ايرووني خيلي كار خوبي كردي.
به نظر من با بنفش ها با آبي خاكي ها و با مزدك ها كه تنها قصدشون از بحث كردن ثابت كردن درجه سواد ديگران است نبايد بحث كرد كساني كه دليل قانع كننده اي براي حرفهاشون ندارن و فقط ميخواند حرف خودشون رو به كرسي بنشونن و اصلآ هم براشون مهم نيست كه حرفشون غلط يا نه در هر حال فكر كنم كه اين موضوع بعد از گذشت ماه ها براي همه اعضاء روشن شده.
موفق باشيد
دوست ايراني .
Sunday 23 May 2004, 04:50PM
عاشقي عزيز ما اصلاً با مخالف مشكل نداريم چرا كه او مي تونه هر عقيده اي را داشته باشه در مورد بنفش به نظر من اتفاقاً فقط او در تاپيك هاي مربوط به خدا دخالت مي كنه و بحث مي كنه اما مزدك چي روش مزدك صرفاً مخالفت كردن و يا حتي دشمني نيست كار او حق و حقوق ديگران را ضايع مي كند در مورد اوبراي ما بعنوان اعضاء چه راه كاري وجود دارد .................
asheghe iran_p
Sunday 23 May 2004, 04:59PM
آبجي ايرووني بنده هم هرگز با مخالف مشكلي ندارم با كسي كه خودخواه است و حق نظر دادن ديگران را قبول ندارد و فقط دوست دارد خودش حرف بزند و توهين به عقايد ديگران كند به نظر من بايد به اون شخصي تذكر داد كه حرف دهنش را نميفهمد و اول سخن ميگويد و بعد فكر ميكند عقيده خودت بايد براي خودت مهم باشه نبايد انتظار داشت كه ديگران اون رو قبول كنند ما كه اينجا هر روز با اين افراد سر و كار داريم و هر روز و هر لحظه مزدك ها و بنفش ها نه تنها در اين باشگاه بلكه در خيابان هم با ما بحث ميكنند و به نظر من اين واقعآ اشتباست انسان نبايد عقيده خودش كه به نظر ديگران غلط است و به نظر خودش كامل است و به ديگران بفهماند.
در هر حال بنفش يا مزدك عقيده خودشون رو دارن ولي توهين به عقيده ديگران به نظر من جرم است.
موفق باشيد:)
Freedom1
Sunday 23 May 2004, 05:43PM
نوشته شده بوسيله بهزاد
به نظر من پايه گذار اين روش توي اين تالار اول بنفش بود.... و حالا مزدك.
:rolleyes:
sareban
Sunday 23 May 2004, 08:58PM
البته مزدك خيلي سطحيتر وكوچكتر از آن است كه اينچنين تاپيكي ناظر به او باشد وبه نظر من اين عمل خود يك بزرگ كردن اينچنين شخصي است واصلا او در اين حد نيست كه در مورد او اين بحث شود كه آيا بايد با او بحث كرد يا خير؟
اگر تاپيكهاي ديگر را ديده باشيد مثلا من يادم ميآيد در يكي از تاپيكها من ودو سه نفر ديگه از مخالفين در حال بحث بوديم كه اين شخص خودش را نخود هر آشي ميكرد و همه فهميدند مطالبي كه مزدك ميگويد اصلا قاقد ارزش علمي است وفقط هدفش يه حرفي زدن بوده
به هر حال چيزي كه در اين فرصت ميتوان مطرح كرد مضمون اين آيات است كه
آيات سوره نحل از 125 تا 128
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين [ نحل 125 ] *
وإن عاقبتم فعاقبوا بمثل ما عوقبتم به ولئن صبرتم لهو خير للصابرين [ نحل 126 ]
* واصبر وما صبرك إلا بالله ولا تحزن عليهم ولا تك في ضيق مما يمكرون [ نحل 127 ]
* إن الله مع الذين اتقوا والذين هم محسنون
اين آيا ت شريفه حدودا 10 راه براي برخورد
با مخالفين را نشان ميدهد
از اين راهها سه راه اصلي براي برخورد موجود است
1_ صناعت برهان
2_ صناعت خطابه
3_ صناعت جدل
قران كريم مي فرمايد:
براي دعوت به حق اين سه راه وجود دارد حكمت و موعظه و جدال احسن
مراد از حكمت به بيان علامه طباطبايي : دليلي است كه حق را اثبات ميكند
حقي كه اين دليل به ما نشان ميدهد نه خفائي دارد ونه شكي در آن است ونه ابهامي
مراد از موعظه بياني است كه قلب را آرامش ميدهد به اين علت كه
چيزهايي است كه به درد شنونده ميخورد واثر زيبايي بر قلب شنونده ميگذارد
مراد از جدال دليلي است كه براي خلع سلاح كردن خصم به كار ميرود
به اين معنا كه نتيجه جدال اسكات خصم است يعني او ديگر حرفي براي گفتن نخواهد داشت وراه اين طريق استفاده از مقدماتي است كه طرف مقابل ويا مردم قبول ميكنند اگر چه ممكن است مورد قبول شما نباشد
نكته اي كه در اينجا موجود است اين است كه خداوند در بيان اين سه راه در صناعت برهان يا حكمت قيدي را نياورده كه مثلا اگر حكمت خوب باشد يا بد باشد آن را مطرح كنيد واين نشان ميدهد كه صناعت برهان صناعتي است كه متصف به اين وصف نمي شود بلكه از باب
2 ضربدر 2 مساوي با 4 است واساسا قابل انكار نيست تا بتوان بگوييم خوب است يا بد
اما در موعظه خداونتد ميفرمايد اين روش را بايد وقتي استفاده كرد كه موعظه گر خوبي باشيد والا شايد نتيجه معكوس بدهد
مي فرمايد
الموعظه الحسنه
البته نظر من با خورده مطالعاتي كه داشته ام اين است كه مراد اين است كه خودتان هم اهل عمل به موعظه ها باشيد تا ديگران از شما الگو بگيرند وكلام وسخن شما بهتر بر قلبهاي آنها بنشيند والله العالم:confused:
اما در قضيه جدال كه تقريبا تمامي بحثها در همه مكانها دور وبر اين صناعت است خداوند كلام بسيار دلنشيني دارد كه فكر ميكنم بسيار بدرد ما ميخورد
خداوند ميفرمايد هر جدالي نه
بلكه فقط جدال احسن
يعني باري تعالي جدال را به خوب وغير خوب تقسيم كرده وخود جدال خوب را به بهترين جدال وغير آن تقسيم كرده وسپس فرموده فقط در مجادله اين بهترين را انتخاب كنيد و الا خير جدل بيهوده نكنيد
حال بهترين چيست اين خود بحث جدايي است اما اينجا به نظر من بهترين يعني آن جدالي كه در آن مورد بحث شما را به نتيجه مطلوب برساند يعني ممكن است جدالي باشد به خودي خود كلام زيبا و ساكت كننده اي است ولي به علت شرايط بحث آن مناظره اين اقتضا را ندارد كه آن جدال خوب را در آن مكان وارد كني
بگذريم
در مجادله بايد از به هيجان در آوردن طرف با عناد و رد بيخود
اجتناب كرد
بايد لجاجت وزورگويي در بحث را كنار گذاشت
بايد از مقدماتي كه دروغ هستند اجتناب كرد
بايد از تعبيرهاي بد دور شد بايد از ناسزا گفتن پرهيز كرد
بايد به مقدسات طرف بي احترامي نكرد
اين بود كليات بحث اما در مورد مزدك و امثال او ببينيم آيا اين
راهها فايده اي دارد ويا خير
اما حكمت ودليل برهان گويا ترين برهان فطرت است وكسي نيست كه فطرت پاكي داشته باشد واين دليل آشكار وروشن را نبيند
ما ادعا داريم اين دريافت فطري وهمگاني شيئي است كه خداوند در انسان به وديعه گذاشته وانسان چه بخواهد و چه نه اين دريافت را داراست بلكه اين فهم بزرگترين سرمايه انسان است و انسان اين دريافت را به علم حضوري يعني علمي كه نه شكي در آن را ه دارد ونه شبهه اي مي يابد
بله اگر كسي خداوند را با فطرت نپذيرفت فطرتي كه همه انسانها بر آن خلق شده اند ايراد را خود ايجاد كرده
كه البته راه باز گشت هميشه باز است اميدوارم كه روزي قلبها از خواب غفلت بيدار شوند
پس تا به حال اين روش اثري نداشته
اما روش موعظه روشي است تكان دهنده البته براي كسي كه خود را در شبهه نيانداخته باشد ومدام سعي بر بحثهاي بيهوده ووقت گذران نداشته باشد
موعظه روشي است كه در آن قلبها با هم صحبت ميكنند نه ذهنها روشي است كه دلها با آن به هم نزديك ميشوند
ودر آن نزديكي حق وحقيقت آشكار ونمايان خود را نشان ميدهد
اين روش هم در مزدك به كار نيامد
اگر دقت كرده باشيد نه گوشي براي شنيدن دارد ونه چشمي براي ديدن واز همه مهمتر نه قلبي براي روشن شدن
البته شايد ايراد از من است كه براي مزدك نتوانسته ام خوب بيان كنم ولي يقين دارم در بسياري از جاها سعي خود را كرده ام تا خوب بيان كنم ولي با اين حال او مرا به سخره گرفته كه مثلا از منبر بيا پايين واز اين حرفا در حالي كه اصلا صحبت منبر وپا منبري و از اين حرفا نيست و موعظه وظيفه هر انساني ا ست
فذكر ان نفعت الذكري
تذكر و موعظه و نصيحت اينگونه كه همه جا تبليغ مينند به خودي خود چيز بدي نيست
بله اگر كسي بخواهد سود دنيوي ببرد امر نابخشودني است ولي در جايي كه اصلا سودي مطرح نيست وفقط برادرانه دو نفر با هم حرف ميزنند بسيار امري مطلوب است بلكه در دين ما واجب است واز حقوق شخص مقابل بر تو شمرده شده
راستش را بگويم من واقعا دلم براي مزدك چون يك انسان است ميسوزد اميدورا م كه روزي برسد من و او هنگامي كه خداپرست شده است و در حالي كه قلبش مملو از عشق الاهي است بنشينيم وگپي خودماني بزنيد
به اميد آن روز
اما روش جدال آن هم بالتي هي احسن
در اين روش بايد بحثها منظم ومتوالي پيش برود والا كارايي خود را از دست ميدهد اين اولا وثانيا از مشكلات جدل كه بالا به آنها اشاره شده پرهيز شود وثالثا مغالطات وتبليغ براي چيز را كنار گذارد اگر اينها رعايت شود
نتائجي كه از بحثها انتظار ميرود به ثمر خواهد رسيد ودر يك محيط آرام وبدون تنش ميتوان زيبايي هاي علمي را در يك جامعه افزايش داد
ولي در مورد مزدك من ثابت كردم كه او با مغالطات مستمر وپيوسته وبا فحش وبد وبيراه گفتن به عقايد طرف مقابل اين شايستگي را نيز ازخود برداشته كه بتوان با او بحث ومناظره اي عادلانه كرد
به همين جهت نظر من اين است اگر اين شخص كاستيهاي خود را عملا جبران كند و واقعا به فكر مناطره اي عادلانه باشد من قول ميدهم ظرف يكي دو ماه تمام عقاد خودم را براي اوثابت كنم
واو را خداپرستي مخلص بيابم
واو را از خود جلوتر ببينم وروز بروز بيشتر شاهد موفقيت او باشم
اما به نطر شخصي من يعني اگر من بخواهم پيش بيني بكنم با روشهايي كه او به كار گرفته هيچگاه هدايت نخواهد شد البته اگر
روشها ي خود گولزنك را ادامه دهد
آيات بيان كننده اين سه روش هم بر او منطبق نمي شود
در پايان آيه خداوتد ميفرمايد
ان ربك هو اعلم بمن ضل عن سبيله وهو اعلم بالمهتدين
به هر حال خداوند خودش خوب ميداند چه كسي هدايت بشو است وچه كسي در ضلالت وتباهي باقي خواهد ماند
راستي يك نكته را فراموش كردم
ببينيد غير از مشكلاتي كه وجود دارد وبيان شد خود ظرف بيان بحثها و مكاني كه موضوع در آن مطرح ميشود هم مشكل دارد
دقت كنيد
اگر كسي مثلا از يكي از اهل بيت ايراد گرفت ومثلا شبهه اي مطرح كرد
در آن طرف خاص خب قاعدتا شما مي آييد وبه همان موضوع جواب ميدهيد ولي اين جواب جواب اصلي نيست چون اشكالي او ناشي از يك امر در مرتبه بالاتري است و آن عصمت امام است واگر كسي در عصمت ايراد گرفت در واقع اشكال او ناشي از يك امر بالاتري است و آن نبوت است
واگر در نبوت ايراد گرفت اشكال در بالاترين امور يعني توحيد است
و درنتيجه تا بحث در توحيد سپس نبوت سپس عصمت استيفا نشود
در بحث خاص نتيجه فقط اقناع طرف است نه پاسخ حقيقي:eek:
:smile57::smile57:
اين از لحاظ موضوع بحث وايراد ديگر از مكان بحث است
ببيند تقريبا بيشتر اين اشكالات وشبهه هاي كه دوستان مظرح ميكنند را علما و بزرگان ما در كتابهاي خود مطرح كرد ه اند وهر آنچه از يك جواب انتظار ميرود داده شده است
و تقريبا اكثر آنها را خودشان ابداع كرد ه اند
ولي دقت كنيد اين شبهه ها يك وقت در يك محفل علمي و تحقيقاتي مطرح ميشود تا بالاخره در آن موضوع كارشناسي شود ويك وقت استفاده تبليغي ميشود بودن در نظر گرفت جوابهاي مطرح شده در مكان خودش
نظر من اين است اگر مزدك موافق باشد دست از تبليغ وشعار و اين چرت وپرتها بردارد
در يك محيط علمي حال در هر كجا كه او بخواهد بنشينيم و بحث را واقعا كنكاش كنيم حتي در محيطي مثل ميسينجر
اين هم ميسينجر من
saareban@hotmail.com
ولي تا وقتي كه بخواهد به روشهاي خود ادامه دهد جواب هاي هوي است
ببخشيد كه سرتان را درد آوردم;)
موفق باشيد
دوست ايراني .
Sunday 23 May 2004, 09:44PM
سلام
برادرم آقاي ساربان درسته مزدك خيلي كوچك و يا حتي ناكارآمداز يك طيف است منتهي طرح اين سئوال من اساساً به خاطر ايرانكلابز نبود و مزدك نمونه خيلي كوچكي است از يك طيف كه متاسفانه فضاي اينترنت كشورمان را آلوده كرده است من كاري به هدايت شدن يا نشدن ايشون ندارم چون اصلاً خودم را در اين حد نمي بينم كه با حرفهام كسي بخواهد هدايت بشه
و به نظر م او خيلي وقت است كه راه خود را علي رغم وجود خيلي از واقعيتها انتخاب كرده گاهاً افراد از اين دسته همينگونه هستند
از طرفي واقعاً نميشه فهميد دقيقاًاينها از كجا تغذيه مي شوند من در مورد افراد ي كه روبروي اينها بحث مي كنند سئوال دارم آيا بحث كردن با اينان باعث خسارت روحي نمي شود آيا ما اجازه داريم بافردي كه به خداوند توهين مي كند (كاري كه حتي شيطان هم نكرده است) گفتگو داشته باشيم اگر بله تا چقدر؟؟؟ و چگونه ................................
آيا گفتگو با اين افراد بازي خوردن از شيطان نيست ملاك تشخيص چيست ؟
maham
Monday 24 May 2004, 12:43AM
با افراد بي منطقي مثل فريدوم و مزدك اينا
Freedom1
Monday 24 May 2004, 11:57AM
نوشته شده بوسيله دوست ايراني .
..مزدك نمونه خيلي كوچكي است از يك طيف كه متاسفانه فضاي اينترنت كشورمان را آلوده كرده است ...
واقعاً نميشه فهميد دقيقاًاينها از كجا تغذيه مي شوند ...
منظورم لزوما خطاب به دوست ايراني نيست.. طيف فكري شما رو خطاب قرار ميدم:
اين صحبتها فقط نشون ميده شما به بن بست خوردين.. مرگ خدايان و پايان تاريخ!
با اين تصورات فقط يك راه جلوي پاتون هست.. اونهم اينه كه به پيروي از منطق "آقا" در بستن روزنامه هاي دگرانديش، از ورود هر عنصر آلوده كننده و تغذيه شونده اي جلوگيري كنين! تا فضاي اينترنت پاك و تميز بمونه و بتونين در تالار مذهب دائم دعا و مناجات بنويسين و در تالار سياست هم دائم براي "آقا" بادنجان دور قاب بچينين و مجيز بگين
اما اگه يه ذره به فكر فرداي خودتون و فرداي مذهب در ايران بودين.. به امثال مزدك بعنوان نمونه اي از مخالفين فردا كه رو به رشد هستن، نگاه ميكردين و روشهاي بهتري براي مقابله با اونها بكار ميبردين، تا تجربه اي هم براي فرداتون باشه..
در كل من خوشحالم كه مذهبيون انحصار طلب تا اين حد بسته فكر ميكنن و ضعيف هستن.. چنين منطقي با ساقه ي نحيفش، نميتونه در برابر طوفان عقلانيت فردا مقاومت كنه.. چون امروز بقول خودش حتي از نسيمي به لرزه افتاده:smile59:
ديوونه
Monday 24 May 2004, 12:51PM
نمونه بارز كم آوردن.
جالبه!
آقاي فريدام يه سري به چندتا بحث از جناب مزدك خان كه سوالاتي از قبيل:
سطح دانش درمورد مثلا زبان عربي
و خيلي ساده تر از اين رو ...
نداده بزنيد.
بعد تشريف بياريد و بگيد كه كم آورديد.
امثال مزدك هم تازگي ندارند.
از همون بدو اسلام بودند.
مثلا يكي از حضرت علي پرسيد كه بفرمائيد من چند عدد ريش در صورت دارم!!!
بهزاد
Monday 24 May 2004, 01:17PM
نوشته شده بوسيله Freedom1
با اين تصورات فقط يك راه جلوي پاتون هست.. اونهم اينه كه به پيروي از منطق "آقا" در بستن روزنامه هاي دگرانديش، از ورود هر عنصر آلوده كننده و تغذيه شونده اي جلوگيري كنين! تا فضاي اينترنت پاك و تميز بمونه و بتونين در تالار مذهب دائم دعا و مناجات بنويسين و در تالار سياست هم دائم براي "آقا" بادنجان دور قاب بچينين و مجيز بگين
اما اگه يه ذره به فكر فرداي خودتون و فرداي مذهب در ايران بودين.. به امثال مزدك بعنوان نمونه اي از مخالفين فردا كه رو به رشد هستن، نگاه ميكردين و روشهاي بهتري براي مقابله با اونها بكار ميبردين، تا تجربه اي هم براي فرداتون باشه..
در كل من خوشحالم كه مذهبيون انحصار طلب تا اين حد بسته فكر ميكنن و ضعيف هستن.. چنين منطقي با ساقه ي نحيفش، نميتونه در برابر طوفان عقلانيت فردا مقاومت كنه.. چون امروز بقول خودش حتي از نسيمي به لرزه افتاده:smile59:
من از هرچيز كمپاني شما و شركا بدم بياد از اين خاصيت پررويي شما خيلي خوشم مياد كه سه تا سور زدين به سنگ پاي قزوين.
كي كم آورده؟! ما يا كمپاني شما و شركا
هر كجا اومدين چند تا شبهه مطرح كردين، بلا فاصله جواب كامل و مستندش رو گرفتين. منتهي يا نخواستين ببينيد. يا اينكه با لجبازي بچه گونه خواستين بگين كه مستند نيست. يا اينكه فوري رفتين دو تا تاپيك جديد زدين و يه مشت خزعبلات ديگه ريختين توش.
براي مثال:
در تاپيك تاريخ الله به طور كامل جواب شبهات داده شد. عكس العمل شما چي بود؟
در تاپيك جن چيست همينطور
در تاپيك سوال از خانم هاي مذهبي هم همينطور
در تاپيك داستان واقعي غدير كه واقعا با اون همه مدرك مستند و متقن هر كوردلي بود، قبول مي كرد اين واقعه رو ولي شما خيلي راحت نقل قول بيش از يك صد و بيست راوي رو رد كردين و به يك روايتي بي سند و مدرك استناد ميكنين و ميگين هرچيزي غير از اين حديث ما جعليه.
مشخصه كه كي كم آورده
من حداقل در سه جا از مزدك سطح سواد و تحصيلات و ميزان آشناييش به زبون عربي رو پرسيدم. ولي در جواب لال شده.
حداقل در سه جا از خدا و دين و مذهبش سوال كردم. ولي جواب نداده.
چون ميدونه كه هر جوابي بده بالاخره در انتهاي بحث منجر به محكوميتش ميشه.
از همه اينها مشخصه كه كي كم آورده.:p;)
دوست ايراني .
Monday 24 May 2004, 01:50PM
در كل من خوشحالم كه مذهبيون انحصار طلب تا اين حد بسته فكر ميكنن و ضعيف هستن.. چنين منطقي با ساقه ي نحيفش، نميتونه در برابر طوفان عقلانيت فردا مقاومت كنه.. چون امروز بقول خودش حتي از نسيمي به لرزه افتاده
سلام
راستي آقاي فريدم شما عمرو عاص وجود خودتون پيدا نكرديد يا هنوز دنبالش نگشتيديد ...
ازتون تشكر مي كنم كه بلاخره قبول كرديد كه منم جزو سايرين هستم شما بدجوري دست به جداسازي زده بوديد اين اصلاً خوشايندم نبود:D:p
منظورتون از بن بست چيه برادر؟
مگه توي بحث راه باز راه بسته وجود داره مگه قرار نيست كه گفت و شنود باشه و آگاهي داده بشه مگه شما نگفتين پيرو عقل و علم هستيديد براي مطرح كردن مفاهيم عقلي و علمي چرا بايد راه اهانت را پيش گرفت؟چرا بايد با منحرف كردن حرف ديگري دست به استهزا و ريشخند زد آخه اين نسخه هايي كه دائماً داريد براي اين و اون تجويز مي كنيد را چرا يك بار خود مصرف نمي كنيد اتفاقاً مخاطب من شما نبوديد چرا كه در بحث حق را رعايت مي كرديد اما آيا نبايد با كسي كه هيچ
حقي براي ديگران قائل نيست مقابله بشه اينم ديد بسته ماست اينم بن بسته كه دائماً بايد هياهوي بي محتواي فردي مجنون را تحمل كنيم و حتي براي اينكه نشان بدهيم روشنفكر هستيم هيچ حرفي هم نزنيم راستش آقاي فريدم من اصلاً روشنفكر نيستم و خوشحالم از اين بابت كه روشنفكر نيستم اگه روشن فكري اينه همون بهتر كه ما بسته فكركنيم
شما بعنوان يك فرد مذهبي دگر انديش بگيد راه برخورد با فردي همانند مزدك چيست ؟؟
مي تونم ازتون يك خواهش بكنم
ميشه شما توي يك تاپيك خدارا براي مزدك توضيح بدهيد و او سئوال كند و شما جواب بدهيد و خدا را براي او تعريف كنيد با همان ايده دگر انديشتون
اميدوارم درخواست اين خواهر مذهبيتونو زمين نيندازيد قبلاً ازتون تشكر فراوان مي كنم و منتظرم
SAFA
Monday 24 May 2004, 03:17PM
با سلام ...
خودخواهي و الحاد مزدك رسواي خاص و عام است اما متصور نيود كه عمر و عاص ماجرا را هم هول برداشته بلافاصله از خرافاتي مانند پايان تاريخ و مرگ خدايان سخن براند و دم خروس الحاد را چنين آشكار بر سر خود تكان دهد ...
بايد از دوست ايراني بابت اين دست آورد تشكر نمود ...
دهان و قلم اين مدعيان ازادي كه حتي نام خود را از ان مصادره كرده اند بيش از هر كس ديگري به اهانت ها و لودگي ها الوده است و مستند ترين مدرك هم تاپيك هايي است كه با تصور شعور و احترام اكثريت اعضاي محترم تالار توسط شخصي آغاز شده و بلافاصله توسط مدعيان آزاد انديشي كه خود را از هر حرمتي و ادبي آزاد مي انگارند به حاشيه كشيده شده و بدون توجه به حقوق و ازاديهاي ديگران در ارائه و كسب محتويات فكري بيشتر سطح بحث ها را در جدل هاي تكراري و مبتدي نگاه داشته اند
مزدك در اولين حضور خود در اين تالار در تاپيك " امام و حيات باطني انسان " در پاسخ به نوشته هاي "زمزمه" در مورد خود سازي دروني و نقش آن در كمال انسان و نظر امام خميني در اين باره مانند هميشه بدون توجه به محتواي تاپيك و بدون توجه به حق استارتر تاپيك در حفظ روند تاپيك و باز بدون توجه به امكان ايجاد موضوعي جديد براي وي و ايراد همان مطالب صرفا جهت به حاشيه كشيدن و تحت الشعاع قرار دادن مطلب كينه هاي خود را نسبت به امام در قالب مشتي جعليات ساختگي و اهانت و ... بيرون ميريزد تا شايد بتواند بحث را از مسير خود خارج كند و موفق هم ميشود ...
و از همان ابتدا نشان ميدهد كه هدفي جز تخريب گفتگوها ندارد ... چرا ؟ ...
جوان مسلمان امروز ... تحت تهاجم همه جانبه وسيعي است كه تدبير و تفكر عميق و مستمري از خود شناسي و خود سازي تا دشمن شناسي و دشمن ستيزي را طلب ميكند و اين فرصت (تالار هاي گفتگو ) بايد در جهت هم انديشي و مودت و محبت بيشتر بكار گرفته شود و تمريني براي اتحاد و هماهنگي منسجم در دنياي حقيقي باشد ...
و اين بعضي را خوش نآيد
آنچه دوست ايراني نگران آن است حضور و پاسخ هاي بي محتواي امثال مزدك نيست ... چه آنكه بر آن نوشته هاي پوچ نقد هاي بي شمار در اين تالار موجود است كه در پاسخ آنها عاجزانه در مانده اند
آنچه مهم است سطح بحث هاست كه نبايد در سطح جر و بحث هاي تكراري و بي محتوي بماند ... و از خواننده جوان خسته از اين نوع بحث ها ان فرصت را بربايد
شايد بهتر بود خانم دوست ايراني سوال خود را چنين مطرح مينمود ...
چگونه ميتوان در پاسداري از حقوق نويسنده هاي تالار و افزايش سطح بحث و گفتگو از به حاشيه كشيدن و تخريب موضوعات توسط كساني كه گفتگو هاي هدفمند و سازنده را نميپسندند جلوگيري نمود ؟
Freedom1
Monday 24 May 2004, 03:18PM
خوشحال شدن شما باعث خوشحال شدن من هم ميشه.. مطمئن باشين.. اگه ميدونستم از اينكه بين شما و ديگران فرقي قائل هستم ناراحت ميشين، زودتر اين حرف رو ميزدم تا ناراحت نباشين
بسيار خب.. فرض كنيم من به فرق شما و ديگران قائل نباشم.. اين چند پست آخر رو بخونين.. اگه با انصاف باشين فرق برخوردها مشخصه.. البته براي اينكه ناراحت نشين من از اين فرق صحبتي نميكنم:smile57:
در مورد عمروعاص.. من اصلا خودم عمرو هستم.. خوبه؟:D
اما آيا نبايد با كسي كه هيچ حقي براي ديگران قائل نيست مقابله بشه اينم ديد بسته ماست اينم بن بسته كه دائماً بايد هياهوي بي محتواي فردي مجنون را تحمل كنيم و حتي براي اينكه نشان بدهيم روشنفكر هستيم هيچ حرفي هم نزنيم راستش آقاي فريدم من اصلاً روشنفكر نيستم و خوشحالم از اين بابت كه روشنفكر نيستم اگه روشن فكري اينه همون بهتر كه ما بسته فكركنيم
منهم روشنفكر نيستم.. راستش از اين واژه حالم به هم ميخوره..
ببينين.. در مورد مزدك شما روش خوبي رو در پيش نگرفتين.. مزدك وقتي بر سر موضوعي احساس كنه كه استدلال قوي تري داره، ديگه اون رو رها نميكنه (مثل شهاب).. در حالي كه مخالفينش تمركز ندارن و مرتب شاخه به شاخه ميپرن و تاپيك جديد ميزنن كه معجزه علمي قرآن رو كشف كرديم يا مبين بودن قرآن فلانه و شگردهاي تبليغاتي كفار چنانه و بايد با اينها چطور برخورد كرد و ...
من هزار بار به "رها" گفتم.. يكبار هم به شما ميگم.. تمركز داشته باشين.. شما حتي در بحث خطبه ي 80 كه با من دارين.. اونقدر از اين شاخه به اون شاخه پريدين كه معلوم نشد ما داريم از عرفان صحبت ميكنيم يا ادبيات يا ارث و شهادت زن يا پلوراليسم يا خطبه ي 80 .... و در آخر هم خودتون گفتين كه "من اهل تمركز نيستم".. چون نميخوام شما به نتيجه برسين!
همزمان با تاپيك من، همفكران شما چندين تاپيك جديد ايجاد كردن، هديه به خانمهاي مذهبي و ... يعني همون پراكنده كردن بحث و فرار از يك موضوع مشخص
شما اگه ميتونين بايد مزدك رو در بحثي گير بندازين.. و مدام روي همون بحث اصرار كنين.. نه اينكه خودتون هم اوضاع رو پيچيده تر كنين
مزدك رو بطور كامل قبول ندارم.. ولي اين روش شما رو هم نميپسندم و همونطور كه گفتم متاسفانه نشونه ي ضعف شماست
Freedom1
Monday 24 May 2004, 03:19PM
راستي... من اين تاپيكها رو اصلا نخوندم:
نوشته شده بوسيله بهزاد
[B]
تاپيك تاريخ الله
در تاپيك جن چيست
در تاپيك داستان واقعي غدير
SAFA
Monday 24 May 2004, 03:38PM
جناب اقاي فريدم ...
اجازه دهيد قضاوت در مورد نوشته هاي مزدك را به خوانندگان بسپاريم .همانطور كه مشخص است بر خلاف ادعاي شما اكثريت اعضاي تالار با گرايشهاي مختلف و حتي متضاد متفق القولند كه اين مزدك است كه از پاسخگويي فرار كرده و پاسخهاي دوستان را بي پاسخ گذاشته است . پس بهتر است قبل از آنكه موضوعات را علي الخصوص موضوعاتي كه بهزاد اشاره كرده است را نخوانده ايد از اينگونه اظهار نظر قطعي بپرهيزيد
چه دنياي عجيبي است ... هنوز نخوانده است ... همه را هم متهم ميكند ... مزدك پسر خاله شما نيست ؟ !!!
SAFA
Monday 24 May 2004, 03:43PM
چگونه ميتوان در پاسداري از حقوق نويسنده هاي تالار و افزايش سطح بحث و گفتگو از به حاشيه كشيدن و تخريب موضوعات توسط كساني كه گفتگو هاي هدفمند و سازنده را نميپسندند جلوگيري نمود ؟
sareban
Monday 24 May 2004, 03:48PM
در حالي كه مخالفينش تمركز ندارن و مرتب شاخه به شاخه ميپرن و تاپيك جديد ميزنن كه يا مبين بودن قرآن فلانه و شگردهاي تبليغاتي كفار چنانه و
انگار شما هم آن تاپيكها را هر جور ميخواستيد خوانديد
نه جانم در رابطه با مبين بودن قران اتفاقا هدف من كاملا اين بود كه
از موضوع اصلي در تاپيك جدا نشيم
وقتي يك موضوعي را كه بايد بحث شود مطرح كرد چاره اي نداشتم كه تاپيك جديدي بزنم تا توضيح داده بشه
ودر رابطه با موضوع شگردهاي تبليغي مزدك هم ديديم يك سري چيزهاي مشترك داره در گفته هاي مزدك تكرار ميشه كه بايد توضيح داده بشه وماهيت شناسي بشه ومن هم نطرم رو راجع به او اشيا
بيان كردم شما كه با آزادي بيان مشكل نداري:confused:
تمركز داشته باشين
شما كه ميگفتيد هر كي با هر چي آرامش داشته باشه اشكال نداره
البته اين اشكال هم بر شما وارد نيست چون تناقض محال نيست درسته
اگه محاله اميدوارم تو يك تاپيك ديگه ببينمت;)
ميشه شما توي يك تاپيك خدارا براي مزدك توضيح بدهيد و او سئوال كند و شما جواب بدهيد و خدا را براي او تعريف كنيد با همان ايده دگر انديشتون
اميدوارم درخواست اين خواهر مذهبيتونو زمين نيندازيد قبلاً ازتون تشكر فراوان مي كنم و منتظرم
بسيار پيشنهاد خوبي است
يالا فريدام جان ببينم چند مرده حلاجي اگر با مزدك اختلافي نداري يعني كافري لازم نيست بحثي بشه ولي اگر اختلاف داري (كه داري)
بحثتو شروع كن ببينيم علمت در چه ميزانيه
در ضمن يك درسه اخلاق خوبي هم براي ما ست كه چگونه بايد آرامش رو رعايت كرد;)
SAFA
Monday 24 May 2004, 03:56PM
من هم به سهم خود از اين پيشنهاد كاملا استقبال ميكنم
بجنب آقاي فريدم
تا هم درس آرامش و هم درس تمركز از نوشته هاتون اقتباس بشه
العلم ضالة المؤمن فخذوه و لو من أيدى المشركين
sareban
Monday 24 May 2004, 04:04PM
.. مزدك وقتي بر سر موضوعي احساس كنه كه استدلال قوي تري داره، ديگه اون رو رها نميكنه (مثل شهاب).. در حالي كه مخالفينش تمركز ندارن و مرتب شاخه به شاخه ميپرن
تو ديگه چي ميگي بابام جان
اصلا معلوم هست؟
انگار من خواب بود م كه پرسشهاي متوالي مزدكو نشنوم
عزيزم
من حدود چهار مرتبه گفتم معناي شهاب حقيقي است ولي در زبان عرب شهاب به اين معنايي كه شما ميگويي نيست
دوباره مزدك اومد وگفت
نوشته شده بوسيله مزدك بامداد
باز هم معناي مجازي
خودتون بگيد من چگونه بايد با اين شخص برخورد كنم
بايد چند مرتبه تكرار كنم:mad:
يا مثلا وقتي جوابش ميدم ميگه داري ماست مالي ميكني خوب از اول بگو جواب نده
چون اگه جواب ندي ميگه ديدي جواب نداشتي اگر هم بدي ماست ماليه
عجب ماست مال خوبي هستي واز اين حرفهاي واقعا خنده دار
خوب آخه
پس براي چي جواب ميخواد؟ بله اگر ميخواد تبليغ كنه نه بحث ما هم تاپيك روشهاي تبليغي مزدك رو ميزنيم خوبه:smile57:
ديوونه
Monday 24 May 2004, 04:46PM
نوشته شده بوسيله SAFA
من هم به سهم خود از اين پيشنهاد كاملا استقبال ميكنم
بجنب آقاي فريدم
تا هم درس آرامش و هم درس تمركز از نوشته هاتون اقتباس بشه
العلم ضالة المؤمن فخذوه و لو من أيدى المشركين
:) منم منتظر همچين بحثي هستم!
:D:D:D:D احتمالا اين پيشنهاد خواه نا خواه مشكل بصيرت ايجاد ميكنه:D:D
دوست ايراني .
Monday 24 May 2004, 04:59PM
عليك سلام
من هزار بار به "رها" گفتم.. يكبار هم به شما ميگم.. تمركز داشته باشين.. شما حتي در بحث خطبه ي 80 كه با من دارين.. اونقدر از اين شاخه به اون شاخه پريدين كه معلوم نشد ما داريم از عرفان صحبت ميكنيم يا ادبيات يا ارث و شهادت زن يا پلوراليسم يا خطبه ي 80 .... و در آخر هم خودتون گفتين كه "من اهل تمركز نيستم".. چون نميخوام شما به نتيجه برسين!همزمان با تاپيك من، همفكران شما چندين تاپيك جديد ايجاد كردن، هديه به خانمهاي مذهبي و ... يعني همون پراكنده كردن بحث و فرار از يك موضوع مشخصشما اگه ميتونين بايد مزدك رو در بحثي گير بندازين.. و مدام روي همون بحث اصرار كنين.. نه اينكه خودتون هم اوضاع رو پيچيده تر كنين مزدك رو بطور كامل قبول ندارم.. ولي اين روش شما رو هم نميپسندم و همونطور كه گفتم متاسفانه نشونه ي ضعف شماست
ببنيد آقاي فريدم منصف باشيد من بعنوان يك عضو در مورد حق خودم درخواستي داشتم اونم اينه كه آيا بايد به هياهو هاي كودكانه و مغرضانه گوش كنم و تحمل كنم و اگر بله تا كي ؟
شما از احترام به ساير مذاهب گفتيد و گفتيد به اين اصل معتقديد كه هركس هر چيزي را بپرستد در نوع خود قابل احترام است و مثال خيلي خاصي هم زديد و گفتيد اعم از پرستش سنگ تا پرستش اعضاي بدن قابل احترام است
چطوره كه بعداً اگر ما اعتقادي داريم و يا دعا و مناجاتي را دوست داريم چگونه است كه مورد مذمت شما قرار مي گيردو شما از آن بعنوان يك كار كور و بسته حرف ميزنيد چطوره كه شما عرفان ما را هم نمي پذيريد و اون را حاشيه رفتن مي دانيد ولي بحث هاي بي سرو ته امثال مزدك يك بحث خوب.و مناسبه چرا ديدگاه ما شامل اين آزادي بيان شما نميشه جناب ...
مگر من گفتم ايشون اينجا نياد و آيا بعنوان يك عضو همچين حقي را خواستم كه ديگري نباشه نه من اينو نخواستم ؟
خواسته من اين بود كه حق خودم را دريافت كنم ؟شما راهكار بديد
شما بگيد چطور ميشه من و امثال من به حقمون برسم اساساً به نظر شما ماحقي داريم ؟
در ضمن باز هم پيشنهادم را دوستانه تكرار مي كنم ازتون مي خوام يك بحث مستدل و شيرين در مورد خدا با بنفش يا مزدك و يا همين ميغ ميغ داشته باشيد شايد ماهم بايد دگر انديش شويم ؟
بهزاد
Monday 24 May 2004, 05:06PM
خيلي خيلي جالبه، من هم نظر دوست ايراني رو تاييد ميكنم. و اين خواهش رو تكرار ميكنم.:D
بهزاد
Monday 24 May 2004, 05:07PM
راستي... من اين تاپيكها رو اصلا نخوندم:
بابا ايولا... از شما به عنوان يه مخالفت نسبتا معقول! اين انتظار رو نداشتم.
بهزاد
Monday 24 May 2004, 05:10PM
.. مزدك وقتي بر سر موضوعي احساس كنه كه استدلال قوي تري داره، ديگه اون رو رها نميكنه (مثل شهاب)
و هر وقت هم كه استدلالش قوي نباشد، يا تاپيك رو خراب ميكنه، يا فرار ميكنه يا جواب نميده. و از اونجايي كه هيچ وقت هم استدلال قوي نداره نتيجتا هميشه اون كارهايي رو كه گفتم ميكنه.:D
اگه رفتي اون تاپيك تاريخ الله رو خوندي توش بخون كه من يك متن رو سه بار توي سه تا ريپ ازش پرسيدم و اون اصلا جواب نداد. و ببين كه تمركز هم دردي ازش دوا نميكنه.:p
ديوونه
Monday 24 May 2004, 05:10PM
نوشته شده بوسيله بهزاد
خيلي خيلي جالبه، من هم نظر دوست ايراني رو تاييد ميكنم. و اين خواهش رو تكرار ميكنم.:D
منم از تكرار خواهش آقاي بهزاد حمايت ميكنم:cool:
صبح
Monday 24 May 2004, 05:43PM
سلام
منم تكرار تكرار پيشنهاد جناب ديوونه مي كنم . :smile59:
سینا 555
Monday 24 May 2004, 07:23PM
سلام دوست ايراني و بقيه دوستان گرامي
در دين ما و قران شريف به ما توصيه شده از بحث هاي بيهوده و وقت تلف كن بپرهيزيم.من الان ايه شريفه در ذهنم نيست ولي دوستان اگر ميدانند بنويسند كه منظور قران كريم از پرهيز از اينگونه بحث ها چه چيزهايي را شامل ميشود.استاد شهيد مطهري رحمت الله عليه اعتقاد داشتند كه حتي اگر بعضي بحث ها راجع به دين باشد بايد در صورت لغو و بيهوده بودن از ان بپرهيزيد.
حالا اين اوس مزدك ما واقعا نمونه اون ايه شريفه هستند.اين بابا از اول ميدونه كه هدفش چيه و ميخواد به كجا برسه و اصلا اگر شما هزار دليل هم بياوري اين قصدش عناد و دشمنيه و اينو در لابلاي نوشته هاي بي ارزشش بسيار ميتوان ديد.البته من تصورم از جواب دادن و بحث دوستان با اين اقا اينه كه ميخواهند براي ديگران شبهه ايجاد نشود كه بسيار قابل تقديرست.
راجع به اختلافات اقاي ازادي با اوس مزدك هم خيالتون تخت.اينها با هدف خاصي اينجا تشريف مياورند!تشريك مساعي هم خوب انجام ميدهند!اين ميگويد من چكش ميزنم روحها را ازار ميدهم و خستگي ايجاد ميكنم:p تو دوتا چكشكاري كن و اون يكي ديگه هم بحث ايضايي ديگري براه مياندازد.هدف به خستگي كشاندن مسلمان از راه اسلام
واقعي است.از نظر من اينها برنامه ريزي دارند و خيلي خوب ميدانند چه ميكنند.ولي برعكس اين ما هستيم كه نميدانيم با كه طرفيم.هر كس ميخواهد هر چه بگويد ولي اين نظر قاطع من است.
حالا شما انتظار داري اقاي مزدك با فريدام بيايند وقت گرانبها براي دشمني با اسلام را بگذارند با هم بحث كنند؟!:D
مايلم ان ايه شريفه قران كريم را اگر دوستان در مذمت ورود به ابحاث بيهوده مومنان امده را اگر دوستاني واردند تفسير و بحث كنند.و اينكه مصاديق ان ايه كجاهاست.
يا حق
sareban
Monday 24 May 2004, 09:17PM
والذين هم عن اللغو معرضون
مومنين كساني هستند كه از كار لغو مي پرهيزند
محمدعلي
Monday 24 May 2004, 09:21PM
با سلام
گفته ي خودم را با مطلبي از قول علامه جعفري ( ره ) نقل ميكنم :
اگر شخصي اصول منطقي خاصي نداشته باشد و بر غلط خود پافشاري نمايد ، اگر شما 10 دليل روشن يا 100 دليل روشن و يا 1000 دليل منطقي بر شخص بياوريد ، مطمئنا غلط شخص تبديل مي شود به 1001 غلط .
خب ، اين گفته ي علامه كاملا بر مردك صدق ميكنه .
به نظر من شما دوستان حتي نبايد او را خطاب قرار دهيد ، چه برسد به اينكه يك موضوع جديدي را باز كنيد و مستقيما بر اين گونه افراد كه احتمالا به صورت گروهي هدايت شده هستند ، بتازيد .
او بر رفع شبهات ذهني خودش كه مطلب نمي نويسه ، حالا هر چه دليل بياوريد تغييري پيدا نميكنه و جالب اينكه متهم ميكنه به سفسطه گويي و ماست مالي و ....
در ثاني :
او به دليل داشتن عقده هاي دروني ، به دنبال بزرگنماييست .
سوم :
سعي داره كه ما ( به عنوان خواننده ي مطالب شيواي مردك :D ) دچار يك نوع بي منطقي و هجو گويي و دشنام دهي باشيم .
نمونه اي براي خود من اتفاق افتاد ( در موضوع غدير خم )
در دين و دنيا هر دوي ما در قسمت حاضرين بوديم و او كه آگاه بود كه من در حال مطالعه ي غدير هستم ، يه توهيني به من كرد و منتظر بود كه من به صورت واضح جواب بدهم ...
http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?s=&threadid=1686&perpage=15&pagenumber=3
http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?s=&threadid=1686&perpage=15&pagenumber=4
sareban
Monday 24 May 2004, 09:29PM
نميدونم واقعا برنامه ريزيي در كاره يا نه شايد حرف سينا جان درست باشه
ولي اينو خوب ميدونم كه اهل بحث حقيقي نيست به خاطر همين هم چنانكه سينا گفت بحث بيهوده است واين مطلب را هم در توضيح آيه ادع الي سبيل ربك در صفحه اول توضيح دادم
پس بحث بيهوده است و ميتواند فقط تفريحي باشه
سینا 555
Monday 24 May 2004, 11:36PM
نوشته شده بوسيله sareban
سلام
ممنونم ساربان عزيز
دقيقا.و در جاي ديگري به پيامبر(ص) ميفرمايد تو مسئول كج رويهاي انها نيستي و نگران نباش از اينكه اين دسته به ضلالت افتاده اند و خداوند بر همه چيز داناست.
دوست ايراني .
Tuesday 25 May 2004, 05:08AM
سلام
حالا شما انتظار داري اقاي مزدك با فريدام بيايند وقت گرانبها براي دشمني با اسلام را بگذارند با هم بحث كنند؟!
شايد اينكارو كردند چه ميدونيم منتهي اگر آقاي فريدم قبول زحمت كنند خوب ما هم يك چيزي ياد مي گيريم چه اشكالي داره كه ايشون روش بحث كردن صحيح را به ما ياد بدهد ............:)
نميدونم واقعا برنامه ريزيي در كاره يا نه شايد حرف سينا جان درست باشه ولي اينو خوب ميدونم كه اهل بحث حقيقي نيست به خاطر همين هم چنانكه سينا گفت بحث بيهوده است
منم نمي دونم شايد باشه :eek:
برادر دگر انديشم آقاي فريدم
بد نيست براي اينكه شبه ها رفع بشه شما زودتر تاپيك مورد در خواست بنده را بزنيد و و با روش خودتون اداره اش كنيد و خداي مهربان خود را براي مزدك و امثالهم اثبات كنيد اميدوارم موفق باشيد قبلاً ازتون تشكر مي كنم :smile07: :smile28:
Freedom1
Tuesday 25 May 2004, 10:38AM
نوشته شده بوسيله SAFA
چه دنياي عجيبي است ... هنوز نخوانده است ... همه را هم متهم ميكند ... مزدك پسر خاله شما نيست ؟ !!!
نه پسر خاله ي من نيست:D
من اون تاپيكها رو نخوندم.. ولي تاپيك طنز اسلام رو خوندم و چندتا تاپيك ديگه.. روش مزدك هم همونه كه گفتم..
نوشته شده بوسيله sareban
نه جانم در رابطه با مبين بودن قران اتفاقا هدف من كاملا اين بود كه
از موضوع اصلي در تاپيك جدا نشيم
وقتي يك موضوعي را كه بايد بحث شود مطرح كرد چاره اي نداشتم كه تاپيك جديدي بزنم تا توضيح داده بشه
موضوع در مورد همون تاپيك بود.. پاسخ شهاب و ... واقعا لزومي به تاپيك جديد زدن نداشت..
البته من رفتار شما و دوست ايراني رو بهتر از رفتار سايرين ميدونم.. ولي انصافاً پاسختون در مورد شهاب قوي نيست..
نوشته شده بوسيله sareban
ودر رابطه با موضوع شگردهاي تبليغي مزدك هم ديديم يك سري چيزهاي مشترك داره در گفته هاي مزدك تكرار ميشه كه بايد توضيح داده بشه وماهيت شناسي بشه ومن هم نطرم رو راجع به او اشيا
بيان كردم شما كه با آزادي بيان مشكل نداري:confused:
اصلاً مشكلي ندارم.. با پراكنده كردن مطالب هم مشكلي ندارم.. با كم آوردن هم مشكلي ندارم.. فقط توصيه كردم بهتره روشتون رو اصلاح كنين
نوشته شده بوسيله sareban
شما كه ميگفتيد هر كي با هر چي آرامش داشته باشه اشكال نداره
هزار بار نوشتم كه با مورد تهاجم قرار دادن دين و مذهبيون مخالفم.. گفتم كه روش مزدك رو تاييد نميكنم.. اشكالي كه اينجا به شما گرفتم، بر سر نحوه ي برخوردتون بود و جملاتي كه دوستان اينجا نوشتن و بوي خشونت ميده
نوشته شده بوسيله sareban
البته اين اشكال هم بر شما وارد نيست چون تناقض محال نيست درسته
اگه محاله اميدوارم تو يك تاپيك ديگه ببينمت;)
اين هم يك نمونه از پراكنده بحث كردن!
نوشته شده بوسيله sareban
بسيار پيشنهاد خوبي است
يالا فريدام جان ببينم چند مرده حلاجي اگر با مزدك اختلافي نداري يعني كافري لازم نيست بحثي بشه ولي اگر اختلاف داري (كه داري)
بحثتو شروع كن ببينيم علمت در چه ميزانيه
در ضمن يك درسه اخلاق خوبي هم براي ما ست كه چگونه بايد آرامش رو رعايت كرد;)
:D:D:D قابل توجه همه كساني كه از من ميخوان بر سر خدا با مزدك بحث كنم:
ممكنه من در مورد نحوه ي برخوردها با مزدك بحثي داشته باشم.. اما در مورد اعتقاد به خدا، من با مزدك بحث نميكنم، به اين دليل ساده:
بحث در مورد اعتقاد به خداوند، مربوط به دل و احساسات ميشه و هر كسي خودش در اين مورد صاحب اختياره، و هر طور كه دلش ميخواد و براش قابل قبوله، ميتونه به آرامش مورد نظرش برسه.. پس چون دليلي نميبينم كه كسي رو مذهبي يا لامذهب كنم، در اين مورد بحثي هم نميكنم.. بحثهاي من با مذهبيون فقط محدود ميشه به جايي كه مذهبيون، اصرار ميكنن كه مذهب رو با حوزه ي دانش بشري مخلوط كنن و اون رو به ديگران تحميل كنن، مثل حقوق بشر، سياست و ... اگه اين كار رو نكنين من حتي يك پست هم تو اين تالار نميزنم مگه اينكه در مورد ارتباط آرامش با اعتقاد به خدا يا ارتباط مذهب و اخلاق پست بزنم و نظراتم رو بگم.. اما مسلما در اون صورت عقايد مذهبي شما رو زير سوال نميبرم ..
شما اگه دوست دارين با مزدك بحث كنين در اينباره.. براي من اهميت نداره و پيشاپيش ميدونم كه آخرش هر كسي همون اعتقادي رو پيدا ميكنه كه دلش ميخواد!
عليك سلام
:D عقربي كه نيشش شيرينه :D اينم يه تعبير مذهبي از شخصيت زن!
چشم، تسليم شدم..: سلام
ببنيد آقاي فريدم منصف باشيد من بعنوان يك عضو در مورد حق خودم درخواستي داشتم اونم اينه كه آيا بايد به هياهو هاي كودكانه و مغرضانه گوش كنم و تحمل كنم و اگر بله تا كي ؟
مگه حقوق يك عضو چيه؟ اينكه اجازه داشته باشه نظر بده و ضمنا بهش توهين هم نشه، صرفاً همين!
هيچكس رو نميشه مجبور كرد به سوالي جواب بده، مثلا شما ميتونستين به سوالي از خانمهاي مذهبي پاسخ ندين، و پرسيدن سوال براي من حقي ايجاد نميكرد.. اگه جواب نميدادين من اون رو ميذاشتم پاي ضعف شما.. اما نميتونستم ازتون شكايت كنم
شكايت شما اينه كه چرا مزدك مطالبي رو مطرح ميكنه و هر جا فكر كنه كه ميتونه حرفش رو به كرسي بنشونه اصرار زيادي ميكنه كه جواب بگيره، و هرجا هم حس كنه كه جواب دادن جالب نيست، جواب نميده؟
ولي اين كار رو شما و سايرين هم ميكنين!! خود شما، صبح، بهزاد، ساربان.. همه همين كار رو ميكنين.. پس فرق مزدك با بقيه چي شد؟ به نظر من، غير از زبان تند و گاهي تمسخر آميزش.. يه فرق اساسي بين شما و مزدك وجود داره.. شما مواضعي دارين كه براتون مقدسه، چون مذهبي هستين ولي مزدك چنين مواضعي نداره و كاملا سيال و راحته!
اعتقادات مقدس شما براحتي مورد هجوم مزدك قرار ميگيره... در حالي كه مزدك چيزي براي اينكه مورد هجوم قرارش بدين نداره.. (مگه اينكه مثلا بگين: علم همه ش چرنده و عقل مال خره! و اينطور حرفها كه محلي براي گفتن نداره)
شما از احترام به ساير مذاهب گفتيد و گفتيد به اين اصل معتقديد كه هركس هر چيزي را بپرستد در نوع خود قابل احترام است و مثال خيلي خاصي هم زديد و گفتيد اعم از پرستش سنگ تا پرستش اعضاي بدن قابل احترام است
بله، هر كسي هر طوري دلش ميخواد ميتونه به آرامش برسه و تا وقتي كه به ديگران كاري نداره، هيچكس حق نداره بهش ايرادي بگيره
چطوره كه بعداً اگر ما اعتقادي داريم و يا دعا و مناجاتي را دوست داريم چگونه است كه مورد مذمت شما قرار مي گيردو شما از آن بعنوان يك كار كور و بسته حرف ميزنيد چطوره كه شما عرفان ما را هم نمي پذيريد و اون را حاشيه رفتن مي دانيد ولي بحث هاي بي سرو ته امثال مزدك يك بحث خوب.و مناسبه چرا ديدگاه ما شامل اين آزادي بيان شما نميشه جناب ...
خواهر جان، من با عرفان مخالفتي ندارم.. ايرادم به شما اينه كه تاپيك سوالي از خانمهاي مذهبي جاي شعر و ادبيات عرفاني نيست.. عرفان جاي بحث نداره.. فقط ابزار حس كردن و لذت بردنه..
بنابراين در بحثي كه پاي منطق و عقل در ميونه، پاي عرفان رو وسط كشيدن فرار از بحثه
از نظر من شما كاملا آزادين كه مراسمات مذهبي و دعا و عبادت و غيره رو انجام بدين و در موردش صحبت كنين.. من اگه زماني اومدم و بهش اشكال گرفتم، اونوقت حق با شماست
ولي اگر شما دين رو از محدوده ي خودش خارج كنين و وارد حيطه ي عقل كنين، خودبخود امثال مزدك هم ميان سراغتون و در پس هر نكته اي مثل پلنگ كمين ميكنن تا به عقايدتون حمله كنن.. و كساني مثل منهم بهتون ايراد ميگيرن
مگر من گفتم ايشون اينجا نياد و آيا بعنوان يك عضو همچين حقي را خواستم كه ديگري نباشه نه من اينو نخواستم ؟
خواسته من اين بود كه حق خودم را دريافت كنم ؟شما راهكار بديد
شما بگيد چطور ميشه من و امثال من به حقمون برسم اساساً به نظر شما ماحقي داريم ؟
در مورد حقوق اعضاء در بحث هم نظرم رو گفتم: فقط حق آزادي بيان دارين و حق اينكه احترامتون حفظ بشه
نوشته شده بوسيله بهزاد
بابا ايولا... از شما به عنوان يه مخالفت نسبتا معقول! اين انتظار رو نداشتم.
خب وقتي تاپيكها رو نخوندم انتظار داشتين به دروغ بگم كه خوندم؟!
اون تاپيكها براي من اصلا جالب نيستن.. به وجود جن اعتقاد قلبي دارم ولي قابل اثبات عقلي نيست.. پس بحث در موردش مسخره ست.. بقيه اون تاپيكها هم همينطور.. من فقط جايي با مذهبيون درگير ميشم كه در حيطه ي دانش بشري وارد ميشن يا حقوق ساير انسانها رو زير پا ميذارن
بذارين يه چيزي رو بهتون بگم.. اگه دين از سياست جدا بود و ما تو ايران حكومتي مردمي داشتيم، ديگه كسي به اين شكل با دين و مذهب مخالفت نميكرد.. ريشه ي اين درگيريها تو همين اشتباه بزرگ مذهبيونه..
Freedom1
Tuesday 25 May 2004, 10:59AM
نوشته شده بوسيله سينا 555
راجع به اختلافات اقاي ازادي با اوس مزدك هم خيالتون تخت.اينها با هدف خاصي اينجا تشريف مياورند!تشريك مساعي هم خوب انجام ميدهند!اين ميگويد من چكش ميزنم روحها را ازار ميدهم و خستگي ايجاد ميكنم:p تو دوتا چكشكاري كن و اون يكي ديگه هم بحث ايضايي ديگري براه مياندازد.هدف به خستگي كشاندن مسلمان از راه اسلام
واقعي است.از نظر من اينها برنامه ريزي دارند و خيلي خوب ميدانند چه ميكنند.ولي برعكس اين ما هستيم كه نميدانيم با كه طرفيم.هر كس ميخواهد هر چه بگويد ولي اين نظر قاطع من است.
:D من هيچ آشنايي با مزدك ندارم، حتي نميدونم چند ساله هستن.. ايشون هم حتما از من چيزي نميدونه، تنها ارتباطي كه باهاش داشتم اين بوده كه يكبار بهش پي ام زدم و خواهش كردم مطالبي رو كه در تاپيك سوال از خانمهاي مذهبي نوشته (حداقل موقتاً) پاك كنه، كه جواب نداد .. البته انگار اكانتش اشكالي داره كه نميتونه پي ام بزنه
اين نظر شما رو همه ي همفكران شما دارن.. ته دلتون ما رو وابسته به آمريكا و اسرائيل هم ميدونين:D.. حالا چه علناً بگين و چه نگين.. فقط يك نفر تو اين جمع هست كه مذهبيه ولي چنين تصوري در مورد نداره.. اونهم "رها" ست
نظر منهم در مورد شما اينه: من مذهبيون غير سياسي رو وابسته نميدونم .. هرچند بهشون اعتماد نميكنم ولي معتقد نيستم كه به حكومت وصل هستن
اما در مورد طرفداران حكومت، معتقدم اكثرشون به حكومت وابسته هستن و طرفداريهاي بيخردانه ي اونها از حكومت، ريشه در امتيازات مادي داره .. چه تو ايران باشن چه سوئد و چه انگلستان.. ;)
بنابراين دل (در بيشتر مواقع!) به دل راه داره :p
صبح
Tuesday 25 May 2004, 12:12PM
سلام عليكم
چه خودش هم ميكشه كنار :p و تريپ فيلمهاي هاليوودي نقش ناجي مياد ! :D
بنده فرقي بين فريدام و مزدك نمي بينم ... هر دو در جهان بيني و تفكر دورتر از مماغ (=بيني،دماغ) خود چيزي نمي بينند و به شدت سعي مي كنند اسلام را عقب از روز نشان دهند ... در حاليكه از لحاظ ما اسلام نيازي ندارد به خواست مماغين ايشان بچرخد :p البته اينجا جاي بحث نيست و بيش از اين اين مطلب را كش نمي دهم و مي توان در تاپيكهاي سر دماغي همچون ( طنز اسلامي / اصل ماجراي غدير خم / سوالي با نمك ... و چندين و چند تاپيك ديگر .... ) اين اثرات را ديد ... اين فقط يك آدرس است و به اين نيست كه من بگويم حق با من است يا كس ديگر ... هر كس مي تواند طبق ديد و عقل خود تشخيص دهد كه در بحثها چه واقع شده است .
يكي سعي مي كند با مردم بسازد ... و شاخ به شاخ نشود ... آنيكي دوست دارد شاخ به شاخ بشود ... ناسزا هم مي گويد ... و الا هر دو دچار خودبيني متناقض با ريشه ايدئولوژي هستند .
بهرحال اين عكس العمل نسبت به زحمات وافر اين نفرات و اعتراض نسبت به اين رفتار آنها براي آنها سرافكندگي هم دارد ... كساني كه وارد سايتهاي مشابه هم ترازشان مي شوند ... با هاي و هوي و به و به و چه چه اطرافيانشان مواجه مي شوند ... ناگهان به چنين تاپيك اعتراض آميزي نسبت به رفتارشان بر بخورند بالاخره برايشان خوب نيست .
اينكه بنده مثلا مي گويم آقايان غربي هستند ... يا از خود غربي ها هستند ... بدليل اين است كه بر تريبون آنان نشسته اند و حرفهاي آنان را طوطي وار تكرار مي كنند ... اين يك اشاره است از طرف بنده ....
حال بنده ضمن اينكه آمدن در اين سايت جز ضرر مادي برايم نيست و هر دقيقه و ساعتم برايم ارزش مادي دارد و يا آمدن به اينجا تلف مي شود ... علاوه بر خرجهاي هنگفت اينترنت و تلفن براي جواني هم سن و سال من .... و از نان و نمكم مي زنم ... و فقط از روي علاقه به اينجا مي آيم ... حتي اگر روزي بروم استخدام حكومت جمهوري اسلامي بشوم تا سازمان يافته تر و پربارتر اين كار را ادامه بدهم هيچ ابائي ندارم و افتخار خواهم كرد ... وقتي مي دانم كه كارفرمايان من در موارد اصرار و بحث من بر صراط حق استوارند و اين درايت آنهاست كه اين كار را نهادينه كرده اند ... و بر آن وحش و نقصان درايت غربي استوار نيستند . و البته اين هم از بركات اسلام است ... نه جمهوري اسلامي يا نفراتي خاص ... حال شما به ما بگوئيد مزدور و سرسپرده جمهوري اسلامي ... :p باشد بگوئيد عيب ندارد ... ما دسته دسته پول هم براي جمهوري اسلامي خرج مي كنيم تا به هدفمان برسيم ;) ما افتخار مي كنيم اگر بعنوان مسلمان براي اعتلاي اسلام در ايران تلاش مي كنيم . اميدوارم كفار يك روز بيايند و فرياد بزنند كه آهاي ... اين صبح مزدور امام الزمان (عج) است ! :D چه از اين بهتر ؟ :p
مشكل بعدي در اين طور آدمها هم در اينجا هم در تالار سياست اينكه خود هيچ موضع مشخصي ندارند ... و فقط براي تخريب .... مسخره گري و فرافكني مي آيند ... حال بيا و بگو يك مانيفست منظم و تدارك ديده شده معرفي كن ... آقائي بنام پيرمرد در ايران كليك يك دفعه سيستم ( ليبرال دموكراسي ) بعلاوه ( سكولاريزم) يا احتمالا بعلاوه ( لائيسيته ) را پپيشنهاد كرد ... سيستمهاي نوع غربي كه امروزه آزادي عقيده ، پوشش ، و بيان را از مردمشان مي گيرند و جز با سرمايه داري و له شدن ضعيفان قابل كنترل نيستند ... و مهمترين كاري كه ممكن است بكنند ... از بين بردن دين است ... همان چيزي كه جناب فريدام در خطوطي قبل اشاره كرد ... و گفت كه من نمي خواهم دين وارد سياست بشود ...
حال دلايل ايشان كه خيلي هم سست بود شايد اين بود كه مثلا اسلام گفته است در غذا نمك بخوريد تا فشار بالا نرود در حاليكه مثلا سايت اسلامي غدير گفته بودند كم بخوريد و فقط در ابتدا و انتهاي غذا ... و البته ايشان به همان روش مزدكي در بحث مربوطه از پاسخ دادن به اين مورد صرفنظر كردند و ناگهان مساله روغن را پيش كشيدند ... رفتيم در آورديم كه گفته شده كمي روغن حيواني بخوريد ... ولي پيرمردها روغن نخورند خوب نيست ... اما روغن زيتون بكلي توصيه شده بود ... بعد از چند روز خبر در آمد كه دانشمندان امروز گفته اند كمي روغن حيواني بخوريد تا قلب توانائي كار و مقابله با امراض داشته باشد ! و ستون پشت سر جناب فريدام ناگهان جاخالي داد ... اينها با اين وضع منطقشان ادعا هم دارند ! :p حال اينكه اسلام گفته است نمك نخوريد لابد براي ايشان دليل مي شود كه اگر اسلام گفت جهاد كنيد غلط كرده است چون گفته بود نمك بخوريد ؟ ... اين استفاده اي است كه اينها از اين نوع رفتارشان مي كنند ... نشده است اينها يك روز بيايند بر سر صيانت و عزت دستوري اسلام بحث كنند ... آمده اند و ملتها را زير چكمه خود له كرده اند ... و اينجا ما را سر كار مي گذارند و بر سر مقدار نمك و روغن در اسلام بحث مي كنند ... و همانطور كه مي بينيم چاره اربابان غربي اين مسلك ... حذف آيات جهاد و استقامت از كتب درسي است ... نه بحث بر روي آن ! هيچگاه هم نشده است پاسخي به اين رفتارهاي غرب بدهند ...و آنموقع كه مي رسد كه بايد پاسخ دهند ... ارتباط خود را نفي مي كنند ... اما دقيقا همان حملات سيستمهاي آنها را پيش مي كشند . و اهداف آنان را مي خواهند .
از اين نمونه ها زياد است و مي توانيد تالارها را بخوانيد و نيازي به گفتن من نيست .
خوب بهرحال اين تحليلهاي سرزباني است و يك چيزهائي را نمي شود به خودشان گفت و نميشود همه چيز را رو كرد ... اميدوارم اين جمع كمي شكل بگيرد تا در محيطهائي خصوصي تر بتوان بيشتر با اين نوع افراد برخورد كرد تا زمان كمتر و بازده بيشتر داشته باشيم .
اين هم براي تفنن .... ... اولين باري كه به ايران كليك رفتم خيلي عصباني شدم .... مملو از توهين و هتك حرمت مقدسات من با زبان فارسي ... بعدها مطمئن شديم كه سايت متعلق به بهائي هائي است كه براي جنگيدن با ايران اسلامي به هر سلاحي اعم از سفسطه ... مغلطه ... كفر ... توهين و فحاشي ... نفاق ... سكس ... دست مي زنند و بدليل نهايتا خفقاني كه آنجا حاكم بود ديگر آنجا ننوشتم . :p و الآن هم از 1600 نوشته اي كه آنجا داشتم اگر كمترش نكرده باشند حدود 500-600 نامه مانده است .
اما در ابتداي ورود به آن سايت يك استخاره كردم ... با خود گفتم اينها ما را نمي شناسند ... اگر برويم و بحث كنيم مي شناسند ... و برايمان برنامه مي ريزند ... يا شايد نتوانيم جواب بدهيم ... و دفاع بد بشود .... بروم يا نروم ؟ :
استخاره آمد ___ گرچه بنده نمي خواهم چيزي را با اين استخاره ثابت كنم يا خود را در حد اين استخاره بدانم ... اما اشاره اي بود از تاريخ كه راهنما شد ... اما خالي از لطف هم نيست :
سوره الشعراء
«8» وَإِنَّ رَبَّكَ لَهُوَ الْعَزِيزُ الرَّحِيمُ «9» وَإِذْ نَادَى رَبُّكَ مُوسَى أَنِ ائْتِ الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ «10» قَوْمَ فِرْعَوْنَ أَلَا يَتَّقُونَ «11» قَالَ رَبِّ إِنِّي أَخَافُ أَن يُكَذِّبُونِ «12» وَيَضِيقُ صَدْرِي وَلَا يَنطَلِقُ لِسَانِي فَأَرْسِلْ إِلَى هَارُونَ «13» وَلَهُمْ عَلَيَّ ذَنبٌ فَأَخَافُ أَن يَقْتُلُونِ «14» قَالَ كَلَّا فَاذْهَبَا بِآيَاتِنَا إِنَّا مَعَكُم مُّسْتَمِعُونَ «15» فَأْتِيَا فِرْعَوْنَ فَقُولَا إِنَّا رَسُولُ رَبِّ الْعَالَمِينَ «16» أَنْ أَرْسِلْ مَعَنَا بَنِي إِسْرَائِيلَ «17» قَالَ أَلَمْ نُرَبِّكَ فِينَا وَلِيدًا وَلَبِثْتَ فِينَا مِنْ عُمُرِكَ سِنِينَ «18» وَفَعَلْتَ فَعْلَتَكَ الَّتِي فَعَلْتَ وَأَنتَ مِنَ الْكَافِرِينَ «19»
...
«8» و در حقيقت، پروردگار تو همان شكستناپذير مهربان است. «9» و (ياد كن) هنگامى را كه پروردگارت موسى را ندا درداد كه به سوى قوم ستمكار برو: «10» قوم فرعون؛ آيا پروا ندارند؟! «11» گفت: (پروردگارا، مىترسم مرا تكذيب كنند، «12» و سينهام تنگ مىگردد، و زبانم باز نمىشود، پس به سوى هارون بفرست. «13» و (از طرفى) آنان بر (گردن) من خونى دارند و مىترسم مرا بكشند.) «14» فرمود: (نه، چنين نيست؛ نشانههاى ما را (براى آنان) بِبَريد كه ما با شما شنوندهايم.) «15» پس به سوى فرعون برويد و بگوييد: (ما پيامبر پروردگار جهانيانيم، «16» فرزندان اسرائيل را با ما بفرست.) «17» ...
;)
دوست ايراني .
Tuesday 25 May 2004, 01:10PM
عليك سلام
اينكه اجازه داشته باشه نظر بده و ضمنا بهش توهين هم نشه،
خوب درسته
ولي به ما توهين ميشه خيلي هم زياد چون به مقدساتمون توهين ميشه چون به پيغمبرمون و امامون توهين ميشه آيا اين نوع توهين اشكالي نداره از نظر شما ؟؟
آيا ما اين حق رو نداريم كه بگيم نبايد به مقدساتمون توهين بشه
هيچكس رو نميشه مجبور كرد به سوالي جواب بده، مثلا شما ميتونستين به سوالي از خانمهاي مذهبي پاسخ ندين، و پرسيدن سوال براي من حقي ايجاد نميكرد.. اگه جواب نميدادين من اون رو ميذاشتم پاي ضعف شما.. اما نميتونستم ازتون شكايت كنم
شكايت شما اينه كه چرا مزدك مطالبي رو مطرح ميكنه و هر جا فكر كنه كه ميتونه حرفش رو به كرسي بنشونه اصرار زيادي ميكنه كه جواب بگيره، و هرجا هم حس كنه كه جواب دادن جالب نيست، جواب نميده؟
ولي اين كار رو شما و سايرين هم ميكنين!! خود شما، صبح، بهزاد، ساربان.. همه همين كار رو ميكنين.. پس فرق مزدك با بقيه چي شد؟ به نظر من، غير از زبان تند و گاهي تمسخر آميزش.. يه فرق اساسي بين شما و مزدك وجود داره.. شما مواضعي دارين كه براتون مقدسه، چون مذهبي هستين ولي مزدك چنين مواضعي نداره و كاملا سيال و راحته!
شما مطلب را وارونه كرديد اساساٌ بحث ما اين نبود سئوال كردن ويا جواب دادن كه مشكلي نيست و كسي را جع به سئوال و جواب كردن حرفي نداره كي مي تونه ادعا كنه كه همه چيزو بلده
و يا كي مي تونه ادعا كنه كه همه پاسخهاش درسته و يا واقعاٌ كي مي تونه ادعا كنه كه اعتقاداتش دستخوش تغييرات نمي شه ببنيد آقاي فريدم حرف اين بود كه شما بعنوان يك عضو تا چند وقت اين حق را داريد ديگران را با حرفهاي خود و شلوغكاريهاي خود از بحث ها دور كنيد.
جناب شما نگييد كه نمي دونيد و يا شخصيت و اهداف آقاي مزدك و اين دسته افراد را نمي شناسيد :smile27: من يكي كه باور نمي كنم (اينم از همون هوشه هست كه شما كشفش كرديد يادتون مياد .....
راستشو بگيد چقدر ته دلتون قند آب مي كنه مسخره بازيهاي ايشون :cool: )
آقا نه شما بچه ايد نه ما نه شما ساده هستيد نه ما خوبه كه خود به راه ديگه اي نزنيد:D و اينقدر اظهار بي اطلاعي نكنيد :cool:
ايشون وامثال ايشون در هر جاي دنيا كه باشند و در يك جمع قرار بگيرند مورد برخورد قرار مي گيرند
منتهي من مي خوام از هم انديشانم برخورد صحيح را مستدل بشنوم ممكنه جاهاي ديگه ه م با اينطور افراد مواجه بشم بايد راه درست برخورد كردن را شناخت
قبول كنيد كه همه ما اينجا بصورت مجازي هستيم ;) مگه شما سن منو مي دونيد ما آدمهاي مجازي در يك گروه مجازي قرار داريم درسته !
توي اين گروه مجازي كه صرفاٌ هدفش اطلاع رساني و دادن آگاهيه مابين اعضاء بحث و تقابل ايجاد ميشه و از توي اين بحث ها و تقابل ها يك نتيجه اي بيرون مياد كه براي هر فرد منحصر به خود اون فرده تا اينجا تعريف اين جمع بود اين تعريف براي اغلب تالار هاي گفتگو در سراسر دنيا هست
و شما كه يك آزاده دگر انديش هستيد مي آييد موضوعي را با چند هدف ارائه مي دهيد ممكنه اين هدف
1- القاء يك فكر باشه
2- ممكنه تجديد نظر در برخي از اعتقادات خودتون باشه
ويا.......
به هر حال قصد يك آدم سالم از ارائه موضوع در اين محيطها نبايد به سخره گرفتن ديگران و يا دست انداختن اونها باشه و در سطح بالاتر نبايد يك جنگ باشه چرا كه جنگيدن در اين دنياي اينترنتي هيچ فايده اي ندارد خصوصاٌ در بحث هاي ديني چون كاملاٌ بحث ها فردي ودروني هست
سئوال من اين بود آيا صرف انرژي براي اينگونه افراد از دست دادن انرژي و هدر رفتن اون نيست آيا ما اساساٌ بعنوان يك انسان قرن حاضر حق داريم اينگونه نيروهامونو تحليل ببريم ؟؟؟
بعد شما مي آييد مغرضانه مي گيد كم آورديد مگه اين افراد اصلاٌ به بحث مي شنند كه كم آوردن كم نياوردن مطر ح باشه از شما بعيده ك ه اينطوري حرف ميزنيد ...............
من ميگم در اين دنياي مجازي بايد هر كسي بتونه حرفش را بزنه منتهي با رعايت حدود شما فكر مي كنيد نمي شد كاري كرد كه امثال مزدك نتونند توي تالار بيايند منتهي ما اينو نمي خوايم ما مي گيم يك روش برخورد صحيح ومحترمانه با رعايت حق وحقوق انجام بشه همين
اين خواسته زياديه بعد اگه اون فرد رعايت حق حقوق ديگران نكرد از مزاحمتهاش نسبت به بقيه جلوگيري بشه
اگر شما راه حل بهتري داريد ارائه بديد مزدك ه م فقط يك مثال هست ايشون كودك سن و سال داريند كه فقط بدرد همين مثالهاي كه م ن دارم ميزنم مي خورند والا به قول فرهنگ جووناي امروزي ما ايشو ن عددي نيست كه بخواهيم راجع بهش حرفي بزنيم
راهكار بديد ويك جا ه م شما بايد آن چيزي كه در قلبتون وجود دارد را براي ايشون توضيح بدهيد آقاي فريدم خداي شما كه حتي نمي تونيد براي ديگري معرفيش كنيد چه جور خدايي چه قدرتي داره چه كاراي بلده اصلاٌ از آقاي مزدك بگذريم كه من مي دونستم شما هرگز با ايشون بحث نخواهيد كرد چون ميشديدي
نمونه اين مثال كه آخر خياط در كوز ه افتاد :D
منتهي براي من يك تاپيك بزنيد وبگيد خداي داخل قلب شما چه جور خدايي چكار كرده و چكار مي كنه
ممنونم
Freedom1
Tuesday 25 May 2004, 01:19PM
نوشته شده بوسيله صبح
اينكه بنده مثلا مي گويم آقايان غربي هستند ... يا از خود غربي ها هستند ... بدليل اين است كه بر تريبون آنان نشسته اند و حرفهاي آنان را طوطي وار تكرار مي كنند ... اين يك اشاره است از طرف بنده ....
خب تو هم حرفهاي اعراب رو طوطي وار تكرار ميكني!
نوشته شده بوسيله صبح
مشكل بعدي در اين طور آدمها هم در اينجا هم در تالار سياست اينكه خود هيچ موضع مشخصي ندارند ... و فقط براي تخريب .... مسخره گري و فرافكني مي آيند ... حال بيا و بگو يك مانيفست منظم و تدارك ديده شده معرفي كن ... آقائي بنام پيرمرد در ايران كليك يك دفعه سيستم ( ليبرال دموكراسي ) بعلاوه ( سكولاريزم) يا احتمالا بعلاوه ( لائيسيته ) را پپيشنهاد كرد ... سيستمهاي نوع غربي كه امروزه آزادي عقيده ، پوشش ، و بيان را از مردمشان مي گيرند و جز با سرمايه داري و له شدن ضعيفان قابل كنترل نيستند ... و مهمترين كاري كه ممكن است بكنند ... از بين بردن دين است ... همان چيزي كه جناب فريدام در خطوطي قبل اشاره كرد ... و گفت كه من نمي خواهم دين وارد سياست بشود ...
اولا، دولت فرانسه ليبرال دموكرات نيست.. اگه حجاب رو ممنوع كرده ربطي به اين مقوله نداره
ثانيا، دين اگه وارد سياست نشه نه تنها از بين نميره، برعكس.. از مرگ حتمي نجات پيدا ميكنه!
ثالثا، من اينهمه در مسائل مختلف نظر دادم كه از نظر سياسي چه بايد كرد.. حالا اومدي ميگي اينا فقط لج ميكنن؟؟
نوشته شده بوسيله صبح
حال دلايل ايشان كه خيلي هم سست بود شايد اين بود كه مثلا اسلام گفته است در غذا نمك بخوريد تا فشار بالا نرود در حاليكه مثلا سايت اسلامي غدير گفته بودند كم بخوريد و فقط در ابتدا و انتهاي غذا ...
دلايل من ايناست؟! :eek:
اينا فقط نمونه هايه از غير علمي بودن دين.. دلايل من براي جدايي دين از سياست چيزهاي ديگه ايه.. مغلطه نكن
نوشته شده بوسيله صبح
اين هم براي تفنن .... ... اولين باري كه به ايران كليك رفتم خيلي عصباني شدم .... مملو از توهين و هتك حرمت مقدسات من با زبان فارسي ... بعدها مطمئن شديم كه سايت متعلق به بهائي هائي است كه براي جنگيدن با ايران اسلامي به هر سلاحي اعم از سفسطه ... مغلطه ... كفر ... توهين و فحاشي ... نفاق ... سكس ... دست مي زنند و بدليل نهايتا خفقاني كه آنجا حاكم بود ديگر آنجا ننوشتم . :p و الآن هم از 1600 نوشته اي كه آنجا داشتم اگر كمترش نكرده باشند حدود 500-600 نامه مانده است .
در مورد جو بد كليك باهات موافقم.. در بيشتر دوره ها همينطوري بوده.. ولي ديگه خالي نبند.. چون مالك كليك يه آدم تنبل بي انگيزه و بيخياله و ضمنا پاك شدن پستهاي قديمي هم سر همه اومده و بخاطر سرورش بوده.. غلو نكن
نوشته شده بوسيله صبح
اما در ابتداي ورود به آن سايت يك استخاره كردم ... با خود گفتم اينها ما را نمي شناسند ... اگر برويم و بحث كنيم مي شناسند ... و برايمان برنامه مي ريزند ... يا شايد نتوانيم جواب بدهيم ... و دفاع بد بشود .... بروم يا نروم ؟ :
بابا موسي، عيسي.. فرعون.. تو دلايل محكمت كجا بود؟!:)
مزدك بامداد
Tuesday 25 May 2004, 02:33PM
نوشته شده بوسيله sareban
بويژه كه در آن كار هم در مانده باشند !:D
( مانند معني " شهاب " در قران كه گويا
چيز ديگري بجز همان شهاب است!)
زيتون
Tuesday 25 May 2004, 02:49PM
والا انقدر برق گوساله طلايي چشماتونو گرفته كه يد بيضا موسي هم افاقه نمي كنه عزيز..
كي دنبال مدرك ودليل بوديد همييشه به تكرار مكررات بسنده كرديد.
ميگي نه؟؟ شاهد از غيب رسيد....
صبح
Tuesday 25 May 2004, 02:59PM
خب تو هم حرفهاي اعراب رو طوطي وار تكرار ميكني!
خوب اسلام از عربستان بيرون آمد ... با ديد شما من حرف اعراب را تكرار مي كنم اما من نژاد را اهميت خاصي قائل نيستم بلكه حقانيت حرف اسلام مد نظرم است ... بله من عربي مدرك مي آورم و از منابع اعراب صحبت مي كنم ... باز هم ابائي ندارم چون من مسلمانم و بالاتر از سطح دگماتيسم نژاد پرستي و قوم پرستي جاهلانه صحبت مي كنم . من هيچ وقت سعي نمي كنم تكرار كنم و زورچپان كنم آنطور كه شما تكرار مي كنيد .
من اگر مطلبي داشته باشم مثل مزدك نمي روم در شونصد سايت كپي كنم ... كه يادي از گبلز و استالين كرده باشم كه هي تكرار كنم تا عرف شود . جائي مي نويسم تا بدست اهلش بيافتد و هم من مطالب خودم را عرضه كنم هم از مطالب ديگران استفاده كنم . روش مزدك دقيقا تكرار و تكرار و تكرار طوطي وار است بدون داشتن گوشي شنوا و چشمي بينا و قلبي آماده دريافت حقيقت .
اولا، دولت فرانسه ليبرال دموكرات نيست.. اگه حجاب رو ممنوع كرده ربطي به اين مقوله نداره
سكولار و دچار بيماري لائيسيته كه هست جانم. اين مخلوطها هر كدام يك نوع بركت دارند !!!
ثانيا، دين اگه وارد سياست نشه نه تنها از بين نميره، برعكس.. از مرگ حتمي نجات پيدا ميكنه!
بخاطر روي زيباي شما قبول كنيم يا منطقي هم بايد باشد ؟ :o
ثالثا، من اينهمه در مسائل مختلف نظر دادم كه از نظر سياسي چه بايد كرد.. حالا اومدي ميگي اينا فقط لج ميكنن؟؟
شما خود هم نمي دانيد چه بايد كرد ! :p پراكنده مطالبي را گفته ايد ... اما نمي توان با چهار ادعا و چهل تكذيب و تهاجم كاري از پيش برد ... اين را از يك مخالف به ياد داشته باشيد ... !
دلايل من ايناست؟! :eek:
عرض كردم كه بحثها خود تعيين كننده هستند نيازي به بحث در اين مكان نيست .
اينا فقط نمونه هايه از غير علمي بودن دين.. دلايل من براي جدايي دين از سياست چيزهاي ديگه ايه.. مغلطه نكن
در تاپيكهاي مربوطه بحث شد پاسخ خود را گرفتيد و خلاف ادعايتان ثابت شد يا لا اقل ادعايتان صادق نبود .
در مورد جو بد كليك باهات موافقم.. در بيشتر دوره ها همينطوري بوده.. ولي ديگه خالي نبند.. چون مالك كليك يه آدم تنبل بي انگيزه و بيخياله و ضمنا پاك شدن پستهاي قديمي هم سر همه اومده و بخاطر سرورش بوده.. غلو نكن
مالك بي انگيزه و بي خيالي كه در فهرست دينهاي ايران اولين را بهائيت مي نويسد ... بابا بيخيال :D
پستهاي بنده و ديگر دوستان از جائي بريده نشده است ... بلكه گزيده شده از بين رفته است ... در طول تاريخ اين دو ساله پستها وجود دارد ... الا نوشته هائي كه به ضرر خط مشي آن سايت بوده است ... خيلي واضح است . الآن دوستان همراه در آنجا اينجا هم هستند و تائيد مي كنند ... مگر اينكه سرور فقط با نوشته هاي ما مشكل داشته باشد . :p
گرچه ما فقط پيرو پيامبران هستيم ... اما دشمنانمان از فرعون كم ندارند كه هيچ ... بس نجس تر هستند .
Freedom1
Tuesday 25 May 2004, 03:22PM
ولي به ما توهين ميشه خيلي هم زياد چون به مقدساتمون توهين ميشه چون به پيغمبرمون و امامون توهين ميشه آيا اين نوع توهين اشكالي نداره از نظر شما ؟؟
آيا ما اين حق رو نداريم كه بگيم نبايد به مقدساتمون توهين بشه
اگه واقعا توهين ميشه ميتونين سانسورش كنين.. راستي نمونه ش رو نشون بدين من هم ببينم..
ولي پاك كردن كل مطالب تاپيك "بحث آخوند" اصلا كار درستي نبود!
(اينم از همون هوشه هست كه شما كشفش كرديد يادتون مياد .....
راستشو بگيد چقدر ته دلتون قند آب مي كنه مسخره بازيهاي ايشون :cool: )
باهوش!
بستگي داره كه چي نوشته باشه.. گاهي همينطوري ميشم و گاهي هم نه..
آقاي مزدك با همين به قول شما "مسخره بازي" ها طرفداران زيادي داره.. اينو ميدونستين؟ از نظر شما روش ايشون مسخره بازيه، اما اين در واقع يك روشه، شكلي تهاجمي از بحثه.. اون سوال ميكنه و شما مجبور ميشين جواب بدين.. و به محض اينكه كوچكترين ايرادي در مطالبتون پيدا كنه ديگه دست بردار نيست.. حجم انبوهي از باورها و آموزه هاي ديني مورد هدف مزدك قرار ميگيره و شما مجبور ميشين بهش جواب بدين و كافيه كمي جوابتون ضعيف باشه.. برعكس مزدك باور و آموزه اي كه بشه هدف قرار داد نداره.. يا اگه داره طوري نيست كه بشه زير سوالش برد..
اين وضعيت دقيقا شبيه درگير شدن يه گروه چريكي با يه ارتش منظمه.. گروه چريكي موضع مشخصي نداره، برنامه ي قابل پيش بيني هم نداره.. از هر سوراخي هم ممكنه نفوذ كنه.. برعكس ارتش منظم كه يه هدف درشت با مواضع ثابت و كم تحركه.. و رفتارش هم قابل پيش بينيه..
باور ميكنين كه يكي از دوستان من كه مدتيه براي انجام كاري به شهر دوري رفته .. در اونجا با دردسر زيادي به نت وصل ميشه كه فقط مطالب ايشون رو بخونه؟ تازه اون دوست من تو گفتگوها شركت نميكنه و فقط خواننده ست ..
اونوقت شما ميخواين با اين "جرثومه" مثلا چكار كنين؟
فردا و فرداها چي ميشه؟ تفكرات امثال مزدك با اينكار محدود ميشه؟ اگه فردا شرايط طوري شد كه قدرت در دست اونها افتاد، چكار ميكنين؟ چقدر براي شركت در بحثهايي كه يك سرش امثال مزدك هستن آمادگي دارين؟
دقت كنين:
سئوال من اين بود آيا صرف انرژي براي اينگونه افراد از دست دادن انرژي و هدر رفتن اون نيست آيا ما اساساٌ بعنوان يك انسان قرن حاضر حق داريم اينگونه نيروهامونو تحليل ببريم ؟؟؟
فرض كنين كه من اينطور جواب بدم: حق با شماست و شما حق ندارين نيروهاي خودتون رو بيجهت تحليل ببرين
حالا چه بايد كرد؟
- جوابش رو ندين؟ اونوقت هركس بياد و اينجا رو بخونه حس ميكنه در برابرش ضعيف هستين و جوابي ندارين
- از ورودش به سايت جلوگيري كنين؟
- .....؟
تصميم گيري با خودتون.. منهم تماشا ميكنم!
مزدك بامداد
Tuesday 25 May 2004, 03:24PM
نوشته شده بوسيله زيتون
والا انقدر برق گوساله طلايي چشماتونو گرفته كه يد بيضا موسي هم افاقه نمي كنه عزيز..
يعني شما " يد بيضاي موسوي " منطق و دانش را هم منحصرا براي خود قائليد!
چه فروتني اسلامي و الهي زيبايي ! :cool:
بديد من آنچه بيضاست، لوح ضمير شماست و بس !:D
Freedom1
Tuesday 25 May 2004, 03:25PM
نوشته شده بوسيله زيتون
وقتي ميگم ضعيفين .. واسه همينه:D
تو همين چند تا تاپيكي كه من شركت كردم.. ديدم چقدر دلايلتون محكم و غير قابل انكار بوده.. بهترين كار همونه كه معجزه كنين و با يه اژدها نوشته هاي ما رو بسوزونين:p
دوست ايراني .
Tuesday 25 May 2004, 04:04PM
سلام
نمي دونستم اين بحث اينقدر داغ ميشه واعجبا ......واحيرتا :D
اگه واقعا توهين ميشه ميتونين سانسورش
پس سانسور كار بدي نيست :( ديگه نبينم جايي ما را متهم به بسته بودن بكنيدا :eek: جناب
چون خودتون گفتيد اين راه درسته ...
آقاي مزدك با همين به قول شما "مسخره بازي" ها طرفداران زيادي داره.. اينو ميدونستين؟ از نظر شما روش ايشون مسخره بازيه، اما اين در واقع يك روشه، شكلي تهاجمي از بحثه.. اون سوال ميكنه و شما مجبور ميشين جواب بدين.. و به محض اينكه كوچكترين ايرادي در مطالبتون پيدا كنه ديگه دست بردار نيست.. حجم انبوهي از باورها و آموزه هاي ديني مورد هدف مزدك قرار ميگيره و شما مجبور ميشين بهش جواب بدين و كافيه كمي جوابتون ضعيف باشه.. برعكس مزدك باور و آموزه اي كه بشه هدف قرار داد نداره.. يا اگه داره طوري نيست كه بشه زير سوالش برد....
چقدر شما خوب روش ايشونو بلديد بازم واعجبا:cool:
اين وضعيت دقيقا شبيه درگير شدن يه گروه چريكي با يه ارتش منظمه.. گروه چريكي موضع مشخصي نداره، برنامه ي قابل پيش بيني هم نداره.. از هر سوراخي هم ممكنه نفوذ كنه.. برعكس ارتش منظم كه يه هدف درشت با مواضع ثابت و كم تحركه.. و رفتارش هم قابل پيش بينيه
پس اينجا يك جنگ مجازي داريم :smile37:
ميشه بگيد اسلحه چيه:confused: حتماٌ اهانت كردن اسلحه هست ;) راستي اين جنگ كشته هم داره :eek:زخمي چطور :eek: چريكها كيان ارتش منظم كيه :p كدوم برنده جنگ هستند
:smile54: :smile28:
باور ميكنين كه يكي از دوستان من كه مدتيه براي انجام كاري به شهر دوري رفته .. در اونجا با دردسر زيادي به نت وصل ميشه كه فقط مطالب ايشون رو بخونه؟ تازه اون دوست من تو گفتگوها شركت نميكنه و فقط خواننده ست ..
امان از دست اين رفيق بد
راستي اينو شنيديد به يك معتاده ميگند چرا معتاد شدي ميگه رفيق بعد ذغال خوب حالا حكايت جنابعاليه رفيق بد كه معلومه حتماٌ مزدكم ذغال خوبه نه ؟:D
فردا و فرداها چي ميشه؟ تفكرات امثال مزدك با اينكار محدود ميشه؟ اگه فردا شرايط طوري شد كه قدرت در دست اونها افتاد، چكار ميكنين؟ چقدر براي شركت در بحثهايي كه يك سرش امثال مزدك هستن آمادگي دارين؟
مي گم چقدر بده آدم بچه هارو بترسونه :eek: اما من بچه نيستم جناب ؟؟:)
ديروز ديروزتر هاش چي شد همونم توي فردا وفرداتر ها ميشه
يادتون مياد نهضت كمونيستي قوي توي ايران و كشور شوروي را ياد تون كه نرفته قسمتي از آسيا واروپا همه همه كمونيست بودند چه نظام قدرتمندي بود نه :D
چقدر ديوار آهنين داشتند
راستي ديروز چي شد :confused: كه امروز حاصلش شده
فكر كنم فردا حاصلش از اينم بهتر باشه
حزب الله هم الغالبون :smile57:
خيلي براتون سخته كه اينو متوجه بشيد آخه خداي شما فقط تو دلتونه اگه خداتونو از تو دلتون در بيارين بيرون جاهاي ديگه ه م ببينينش شايد اين حرف را بهتر متوجه بشيد
آمين
حالا چه بايد كرد؟
- جوابش رو ندين؟ اونوقت هركس بياد و اينجا رو بخونه حس ميكنه در برابرش ضعيف هستين و جوابي ندارين
آخ آخ آقاي فريدم شما هم كه رسيديد سر جاي اول
بعدشم اهميتي نداره كه شما فكر كنيد ما ضعيف هستيم يا قوي مهم نيست :smile21:
اساساٌ هدفمون خيلي بزرگتر از به به و چه چه آدمهاست
ما كارگر خدامونيم حالا ضعيف يا قوي اونه كه بايد به ما مزد بده يكي مزدش بيشتر يكي مزدش كمتر اما از كار كم نمي ذاريم هر چي كه هست مال اونه
مهم اينه كه كارگر اون باشي كه ما هستيم ؟؟
وسلام
سینا 555
Tuesday 25 May 2004, 04:56PM
آقاي مزدك با همين به قول شما "مسخره بازي" ها طرفداران زيادي داره.. اينو ميدونستين؟
شما امار گرفتي؟
سند دليل مدرك!
از نظر شما روش ايشون مسخره بازيه، اما اين در واقع يك روشه،
خدا خيرت بده ما هم از اول گفتيم اين زياد متدولوژي خونده قاط زده:D
شكلي تهاجمي از بحثه..
بازم به شما كه با زبان خودت به اين اقرار ميكني
شكلي تهاجمي از بحث!;)اين همون پروتاگوراسي بودن
امثال ايشون را ثابت ميكنه.ميدان بحث و تفكر اقاي ازاد ميدان جنگ نيست!و اين چيزيست كه اكثر دوستان به تذكر ان مشغولند.
اون سوال ميكنه و شما مجبور ميشين جواب بدين.. و به محض اينكه كوچكترين ايرادي در مطالبتون پيدا كنه ديگه دست بردار نيست..
براي همين در متون ديني ما گفته شده از بحث با اينگونه افراد(كه دقيقا مصداق كامل سوفيست هستند)بپرهيزيد;)
تازه امثال مزدكيان حتي در حد يك سوفيست نيم بند هم نيستند چون
در حد همان وراجي هاي زباني هم الكن اند.
حجم انبوهي از باورها و آموزه هاي ديني مورد هدف مزدك قرار ميگيره
يه جوري حرف ميزني اينگار عاشق متدولوژي گوبلزي اين بابا هستي:p خب..;)
و شما مجبور ميشين بهش جواب بدين و كافيه كمي جوابتون ضعيف باشه
!!:p;)
برعكس مزدك باور و آموزه اي كه بشه هدف قرار داد نداره..
جدي ميفرماييد؟ما هم ميگيم ديگه اين بابا و خيلي وقتا خود سركار! اموزه اي ريشه اي باوري چيزي ميزي نداريد.افرين ازادي بابا بيشتر بگو داره جالب ميشه:p
يا اگه داره طوري نيست كه بشه زير سوالش برد..
بالاخره اموزه داري يا نداري؟!
خيلي جالبه شما همون چيزهايي را ميگي كه بنده از همون اول به همه ميگفتم كه با اينها فقط بايد پرسيد كه تو چه باوري داري!و در ظرف اين مدت ديدم كه بسياري دوستان خوبم اين سئوال را مطرح كرده اند و الان شما به نمايندگي انها ميگويي اموزه اي نداريم!يا اگر داريم مزورانه است:p به نظر من دانستن همينها خودش كلي ارزش داشته مخصوصا وقتي از زبان خود شما جاري و به ان اقرار شود.
اين وضعيت دقيقا شبيه درگير شدن يه گروه چريكي با يه ارتش منظمه..
داري اسرار نظامي رو فاش ميكني ها اوس ازادي;)
بازم تاييد بر ميدان جنگ ديدن محل بحث و تفكر!
خدا استاد مطهري رحمت الله عليه را بيامرزد كه از اينها بخوبي اگاه بود
و ميدانست در معارضات فكري ماديگرايان مانند چريكاني
سلاح بدست عمل ميكنند!
گروه چريكي موضع مشخصي نداره،
:smile58:
برنامه ي قابل پيش بيني هم نداره.
مستر ازادي! يادت باشه داري به معارضه فكري صحبت ميكني ها!
اين ها همه از نظر من اسناد بسيار عاليي هستش:)
از هر سوراخي هم ممكنه نفوذ كنه.
برا چي ميخواد نفوذ كنه؟
مگر بحث فكري به نفوذي احتياج داره؟
برعكس ارتش منظم كه يه هدف درشت با مواضع ثابت و كم تحركه.. و رفتارش هم قابل پيش بينيه.
;):D
ازت ممنونم مستر ازادي!
كلي افشاگري كردي براي انها كه بايد بدانند.
مزدك بامداد
Tuesday 25 May 2004, 05:09PM
.. تو دوتا چكشكاري كن و اون يكي ديگه هم بحث ايضايي ديگري براه مياندازد.هدف به خستگي كشاندن مسلمان ..
اين " ايضا" :D:D:smile58:تنها در ولايت فقيه شما
و هواداران بيسوادش يافت ميشود!:D:cool:
دوست ايراني .
Tuesday 25 May 2004, 05:16PM
آقا سينا
خستگي كشاندن مسلمان
مزدك
اين " ايضا
خانم دوست ايراني
اه مگه تو مسلمان شدي:confused: از كي مسلمان شدي :smile58::D
مزدك بامداد
Tuesday 25 May 2004, 05:27PM
آقا سينا
..
اه مگه تو مسلمان شدي:confused: از كي مسلمان شدي :smile58::D
از زماني كه شما بيسواد ها ميخواهيد با من بحث " ايضايي" !!:D:smile58: بكنيد! :cool:
صبح
Tuesday 25 May 2004, 05:31PM
ببينيد چقدر نحيف و وزوزووو هستند اينها بخاطر يك اشتباه لغت كل يك نظريه را زير سوال مي برند :p شما برس به همان پيقنبرت ! :D
مزدك بامداد
Tuesday 25 May 2004, 05:39PM
نوشته شده بوسيله صبح
ببينيد چقدر نحيف و وزوزووو هستند اينها بخاطر يك اشتباه لغت كل يك نظريه را زير سوال مي برند :p شما برس به همان پيقنبرت ! :D
اشتباه در لغت ! مهم نبود، اگر ادعاي عربي داني
و فلسفه خواني و پروتوگوراس شناسي ! نداشتند!:D
(يا مانند برخي ! ،با ندانستن تفاوت ميان مفاهيم
" راست و چپ " و " شرق و غرب " ،
سخن از اعجاز! علمي ! قران و اثبات ! آن نمي راندند!)
تازه !
ايشان " نظريه اي " نداشتند كه زير سؤال برد يا نرود!:smile57:
صبح
Tuesday 25 May 2004, 06:00PM
اشتباه در لغت ! مهم نبود، اگر ادعاي عربي داني
و فلسفه خواني و پروتوگوراس شناسي ! نداشتند!:D
(يا مانند برخي ! ،با ندانستن تفاوت ميان مفاهيم
" راست و چپ " و " شرق و غرب " ،
سخن از اعجاز! علمي ! قران و اثبات ! آن نمي راندند!)
تازه !
ايشان " نظريه اي " نداشتند كه زير سؤال برد يا نرود!:smile57:
يعني شما بر اثر يك لغت ( ولايت فقيه ) را محكوم نكردي ؟ :p شما خوب خود را نشان مي دهيد ... مي گويند آدم كه ( نمي داند ) كمتر حرف بزند آبرويش نمي رود ... و ناداني شما به مراتب بدتر است از اشتباه املائي يك لغت .
مي بينم كه هنوز هم گير راست و چپ و شرق و غرب هستي :p بيش از اين سطح هم نخواهي رسيد ... :p مسابقه اي هست براي كودكان خردسال در تلويزيون پخش مي كند ... و گاها اين كودكان راست و چپ را با هم اشتباه مي گيرند ... چقدر شبيه است به اينكه در بحثي شخصي مسن مفهوم شرق و غرب را طلب كند :D
دوست ايراني .
Tuesday 25 May 2004, 06:02PM
سلام
آقاي صبح منم كه گفتم اين اقا همون بچه تنبله كلاس بوده كه از بس توي املاء صفر گرفته حالا كه بزرگ شده عقده اي شده وداره تلافي مي كنه طفلكي آخه همه ناكاميهاشو از همون املاء ميبينه كاري به كارش نداشته باشيد :smile58:
سینا 555
Tuesday 25 May 2004, 07:18PM
قرصات فراموشت نشه چريك دانشمند;)
سینا 555
Tuesday 25 May 2004, 07:22PM
از زماني كه شما بيسواد ها ميخواهيد با من بحث " ايضايي" !!:D:smile58: بكنيد! :cool:
:D
سینا 555
Tuesday 25 May 2004, 07:28PM
از نظر من شما كاملا آزادين كه مراسمات مذهبي و دعا و عبادت و غيره رو انجام بدين و در موردش صحبت كنين
جدي؟:D خيلي ممنون اين ازادي رو ب ما داديد:p
سینا 555
Tuesday 25 May 2004, 08:53PM
اما در مورد طرفداران حكومت، معتقدم اكثرشون به حكومت وابسته هستن و طرفداريهاي بيخردانه ي اونها از حكومت، ريشه در امتيازات مادي داره .. چه تو ايران باشن چه سوئد و چه انگلستان..
يعني جموري اسلامي اينقدر قويه از نظر شما؟
اگر اينطور باشه كه بايد گفت ايوالله! ولي متاسفم كه اينگونه نيست.
برعكس اين شما يا همفكران شما هستيد كه با صدها انجمن ايكس و ايگرگ و پول دولتهاي غربي كه بنده بخوبي از انان اطلاع دارم! صدها سايت اينترنتي راديو تلويزيون و غيره راه انداختين.ميدوني تو همين سوئد دولت سوئد چقدر به مخالقين جمهوري اسلامي كمك مالي و غيره ميدهد.همين كمونيست هاي سابق در اروپا و غرب كه الان دريوزگي سرمايه داري ليبرال را يدك ميكشند!انواع و اقسام كمك هاي مالي ميشوند بنامهاي پروژه دموكراسي.حقوق زن. فمينيسم.ازادي بيان!
و انواع و اقسام ديگر.در يك شهر كوچك سه راديوي محلي فارسي زبان هر روز به فحاشي به اسلام و مسلمانان مشغولند!البته با كمكهاي دولت عزيز سوئد يا المان يا فرانسه يا ديگري..
ايكاش جمهوري اسلامي ايران امكاناتي در اختيار جوانان مسلماني كه
بدون هيچ امكاني در كنار هم جمع ميشوند ميگذاشت.وقتي من با چندين جوان شيعه افغاني يا ايراني يا لبناني صحبت ميكردم ميديدم كه اين طفلكها با عشقي دور هم جمع ميشوند ولي حتي دو تا كتاب كه بتوانند بخوانند ندارند.و نميدانند چكار بكنند فطرتا دور هم جمع ميشوند.
كتاب هم بهشان ميدهي از بس از اصل و زبان خودشان دور افتاده اند
نميدانند چگونه بخوانند.حيف كه كسي متولي اينها نيست اقاي فريدام!
دولتهاي غربي نه نتها به اين اجتماعات كمك نميكنند بلكه با انواع سنگ اندازيها از نضج گرفتن جوامع مسلمان به شكلي عملي جلوگيري ميكنند.
اما در مورد همفكران شما اقاي مستر ازادي!
كمكهاي بي شائبه در اختيار سايت سازي و راديو سازي دو نفره
و انجمن هاي دو سه نفره و تلويزيون جهار نفره بسيار
از طرف دولتهاي غربي براي تبليغات بر عليه ايران قرار ميگيرد!
دوستي ميگفت فكر كنم مريم خانم بود.چرا اينقدر سايت ضد ايراني هست؟بنده دليل اصليش رو همينجا بيان ميكنم.تمام فعالين سياسي
ضد مذهب در غرب ايراني يا غير ايراني در گروههاي چند نفره بنام پروژه هاي مختلف كمك مالي و ارشادي دريافت ميكنند تا سايت اينترنتي راديو و دفتر و دستك تهيه بفرمايند و بر عليه مذهب و انهم صرفا اسلام عزيز فعاليت بفرمايند.دليل فراواني اينها ريشه در پول غرب دارد اقاي مستر ازادي!هر چه بيشتر باشند چشم مردم را پر ميكند!در حاليكه پشت همه اينها چند هزار ايراني سياست زده و خود فروش قرار دارند و در واقع با گرفتن حقوق به سرويس دهي به غربيان و همزمان خاموش كردن اتش حقد و كينه خود عليه اسلام و مسلمانان مشغولند!
جديدا راديويي درست كرده اند كه علنا به پيغمبر اسلام(ص) و ائمه فحش ميدهند!من انقدر ناراحت شدم موضوع را با دوستان در ميان گذاشتم گفتم اينها طبق قانون سوئد حق ندارند به مذاهب توهين كنند و اين چگونه ممكن است؟گفتند ميبيني كه متاسفانه ممكن است.گفتم بياييم از اينها شكايت كنيم!اينگار خودم به جواب دست پيدا كرده باشم گفتم نخير!.. گيريم شكايت كنيم چه ميشود؟هيچ دو تا راديوي انچنيني ديگر اضافه ميكنند;)حالا من ميدانم اكثر مردم مسلمان شهر از اين موضوع
خشمگينند ولي اگر كسي از بيرون به امثال اين راديو نگاه بيندازد فكر ميكند الان همه ضد اسلام هستند در حاليكه مجريان برنامه زن وشوهري
بدبخت هستند كه با كمك دولت سوئد اين پروژه دو نفره راه اندازي كرده اند و به خود فروشي مشغولند.دوستي ديگر گفت ما ميدانيم اين دو نفر چه ميكنند اما انها دارند روي خود را سباه ميكنند!شما همه چيز را به خود خدا بسپار!ديدم الحق راست ميگويد و خيلي وقتا همينها خودشان با دست خودشان گور خودشان را ميكنند و ما اگاه نيستسم از حكمت خدا.
نه خير اقاي مستر فريدام! اين خط شماست شايد خود شما نه ولي خط شماست كه همانطور كه دوست عزيزم صبح فرمودند با همه ي امكانات در اختيار خود به مخالفت با اسلام پويا و جويا به مقابله برخواسته اند!
جمهوري اسلامي ايران اگر در اين مقابله نابرابر اگر كمكي به كسي ميكرد كه خوب بود.تاسف در اين است كه چرا دولت ما امكانات براي مقابله با اين تبليغات دشمنانه در اختيار سازمانها و افراد نميگذارد.
اگر جمهوري اسلامي ايران امثال بنده را قابل ميدانست و بكار ميگرفت ديگر بنده مجبور نبودم روزي 10 ساعت كار كنم و وقتي خسته و كوفته هستم بيايم اينجا مطلبي چيزي بنويسم!اگر اينكار را ميكرد بنده افتخار ميكردم بتوانم براي ايرانم اسلامم نظامم مردمم خدمتگذاري ميبودم.
يا حق
Freedom1
Wednesday 26 May 2004, 07:43AM
پس سانسور كار بدي نيست :( ديگه نبينم جايي ما را متهم به بسته بودن بكنيدا :eek: جناب
چون خودتون گفتيد اين راه درسته ...
توهين رو بايد سانسور كرد.. اما مثلا پاك كردن تاپيك بحث شيرين آخوند بصورت يكجا، نشونه ي ضعف بود..
گفتم چندتا از اين توهينها رو به منهم نشون بدين.. تا اقلاً ببينم چيه
پس اينجا يك جنگ مجازي داريم :smile37:
ميشه بگيد اسلحه چيه:confused: حتماٌ اهانت كردن اسلحه هست ;) راستي اين جنگ كشته هم داره :eek:زخمي چطور :eek: چريكها كيان ارتش منظم كيه :p كدوم برنده جنگ هستند
اگه ميدان جنگ نبود، شما خواهر عزيز، پيشاپيش اونهمه نظر در مورد من نميدادين.. يادتونه كه؟ در چند تاپيك شما در مورد من و شخصيتم و اهدافم پيش فرضهاي جالبي ارائه كردين.. بيارم بهتون نشون بدم؟!
اون روشها اسلحه ي شما بود.. اينها هم اسلحه ي مزدكه.. چيزي كه عوض داره گله نداره!
كشته ها و زخمي هاي اين جنگ همينجا هستن.. نگاهي به نوشته هاي اين تاپيك بكنين..
امان از دست اين رفيق بد
من رفيق زياد دارم.. به مذهبي بودن و نبودنشون هم كاري ندارم:p
ديروز ديروزتر هاش چي شد همونم توي فردا وفرداتر ها ميشه
يادتون مياد نهضت كمونيستي قوي توي ايران و كشور شوروي را ياد تون كه نرفته قسمتي از آسيا واروپا همه همه كمونيست بودند چه نظام قدرتمندي بود نه :D
چقدر ديوار آهنين داشتند
ديروز با امروز قابل مقايسه نيست.. و يقيناً فردا هم عقلانيت بيش از امروز بر دنيا و مردم تسلط پيدا ميكنه
در مورد شكست كمونيسم هم از نظراتتون مشعوف! شدم:) اون نظام قدرتمند، لاي پنجه هاي آمريكا و انديشه ي ليبرال دموكراسي منهدم شد(!) هرچند آمريكا براي از بين بردن اون، از بنيادگرايي اسلامي هم استفاده لازم رو برد، كه عجيب نيست، چون قبلاً هم براي نابود كردن نازيسم، با كمونيسم متحد شده بود!
ليبرال دموكراسي مفتخره كه در قرن اخير، سه قدرت نازيسم، فاشيسم و كمونيسم رو منهدم كرده.. شما هم مفتخر هستين .. چه جالب:D
شما امار گرفتي؟
سند دليل مدرك!
تعداد دفعات خوانده شدن تاپيكهايي كه مزدك ايجاد ميكنه.. و همين واكنش شديد مخالفين مزدك .. كه نشون ميده در برابرش درمانده شدين
اگه مزدك طبق ادعاي شما بي اهميت و كوچك بود.. اينطوري نميشدين
بازم به شما كه با زبان خودت به اين اقرار ميكني
شكلي تهاجمي از بحث!;)اين همون پروتاگوراسي بودن
امثال ايشون را ثابت ميكنه.ميدان بحث و تفكر اقاي ازاد ميدان جنگ نيست!و اين چيزيست كه اكثر دوستان به تذكر ان مشغولند.
عجب! اگه اينجا ميدان جنگ نيست، پس پاك كردن تاپيك "بحث شيرين آخوند" بصورت يكجا چه معنايي داشت؟ بيخود هم ادعا نكنين كه كل مطالب اون تاپيك توهين آميز بوده..
اينجا رو همفكران شما تبديل به ميدان جنگ كردن.. البته چاره اي هم نداشتين، باورهاي شما اونقدر در تضاد با عقلانيت هست كه چاره اي جز اين كار ندارين..
يه جوري حرف ميزني اينگار عاشق متدولوژي گوبلزي اين بابا هستي:p
در برابر باورهاي غير عقلاني شما كه ميخواين اونها رو وارد حوزه ي عقل بكنين.. دوتا رفتار ميشه داشت:
رفتاري مثل رفتار من، كه سعي ميكنم باهاتون مدارا كنم.. و رفتاري مثل رفتار مزدك كه كار شما رو به سخره ميگيره..
پس نميشه گفت من طرفدار روش ايشون هستم.. چون خودم هم ميتونستم همين روش رو دنبال كنم!
براي همين در متون ديني ما گفته شده از بحث با اينگونه افراد(كه دقيقا مصداق كامل سوفيست هستند)بپرهيزيد;)
پس بپرهيزيد!! :D
برا چي ميخواد نفوذ كنه؟
مگر بحث فكري به نفوذي احتياج داره؟
شما بحث فكريتون كجا بود؟ تا كم ميارين عقل و علم و همه چي رو باطل ميدونين!!:D بيخيال فكر داداش.. اون عصا رو بنداز تو تالار همه چي حل ميشه!
ازت ممنونم مستر ازادي!
كلي افشاگري كردي براي انها كه بايد بدانند.
پس تو با اين حرفها خوشحال شدي:D چه دل كوچولويي داري :smile58:
به هر حال اينا واقعيات روش شما و روش مزدك بود..
من منتظرم ببينم شما در برابر اين چريك به قول خودتون كم اهميت و كوچك چكار ميكنين:D
Freedom1
Wednesday 26 May 2004, 08:10AM
لطيفه هاي صبح و سينا رو كه براي اثبات عدم وابستگي خودشون نوشتن، خوندم
جواب من اينه: من نگفتم همه ي طرفداران حكومت وابسته هستن، ولي ميگم اكثرشون هستن..
و اونهايي كه وابسته نيستن هم عده اي ساده دل يا متعصب هستن
شما خيال ميكنين ما گوسفند هستيم؟! ملت ايران تو اين سالها ديده كه قيمت نفت از 10 تا 40 دلار تغيير ميكنه .. برق و گاز و سنگ معدن و حتي آب هم به خارج صادر ميشه، بدون اينكه وضعيت زندگي مردم فرقي بكنه
جمهوري اسلامي مثل پدر عياش يه خانواده، كه مبلغ مشخصي رو براي بخور نمير خانواده ميذاره و بقيه رو هرچقدر باشه صرف عياشي ميكنه، حداقلها رو براي مردم ميذاره و اضافه بر اون هرچي بدست بياره صرف حفظ خودش و توسعه ي افكارش ميكنه
ثروتهاي كلان بنياد باصطلاح مستضعفان و جانبازان هم يكي از منابعيه كه براي اينكار مصرف ميشه
نوچه هاي جمهوري اسلامي، غير از بدست گرفتن همه شريانهاي داخلي، در خارج از كشور هم در قالب انجمن اسلامي و مسئولين فرهنگي و رايزن فلان و رابط بهمان و جاسوس و نفوذي و ... در سراسر دنيا، از آسيا تا آفريقا و اروپا و آمريكا پخش هستن و از پول نفت اين ملت، مفت ميخورن تا به وظيفه ي خطير خودشون - طولاني كردن عمر و دامنه نفوذ جمهوري اسلامي - عمل كنن
خلاصه بگم: شايد شما دوتا راست بگين، كه البته من اينو باور نميكنم .. اما در كل حق با شما نيست.. پس خودتون رو گول بزنين:D ما تو اين سالهاي طولاني ديديم كه طرفداران حكومت، عموماُ از چه تيپهايي هستن ..
صبح
Wednesday 26 May 2004, 09:15AM
لطيفه هاي صبح و سينا رو كه براي اثبات عدم وابستگي خودشون نوشتن، خوندم
جواب من اينه: من نگفتم همه ي طرفداران حكومت وابسته هستن، ولي ميگم اكثرشون هستن..
و اونهايي كه وابسته نيستن هم عده اي ساده دل يا متعصب هستن
شما خيال ميكنين ما گوسفند هستيم؟! ملت ايران تو اين سالها ديده كه قيمت نفت از 10 تا 40 دلار تغيير ميكنه .. برق و گاز و سنگ معدن و حتي آب هم به خارج صادر ميشه، بدون اينكه وضعيت زندگي مردم فرقي بكنه
جمهوري اسلامي مثل پدر عياش يه خانواده، كه مبلغ مشخصي رو براي بخور نمير خانواده ميذاره و بقيه رو هرچقدر باشه صرف عياشي ميكنه، حداقلها رو براي مردم ميذاره و اضافه بر اون هرچي بدست بياره صرف حفظ خودش و توسعه ي افكارش ميكنه
ثروتهاي كلان بنياد باصطلاح مستضعفان و جانبازان هم يكي از منابعيه كه براي اينكار مصرف ميشه
نوچه هاي جمهوري اسلامي، غير از بدست گرفتن همه شريانهاي داخلي، در خارج از كشور هم در قالب انجمن اسلامي و مسئولين فرهنگي و رايزن فلان و رابط بهمان و جاسوس و نفوذي و ... در سراسر دنيا، از آسيا تا آفريقا و اروپا و آمريكا پخش هستن و از پول نفت اين ملت، مفت ميخورن تا به وظيفه ي خطير خودشون - طولاني كردن عمر و دامنه نفوذ جمهوري اسلامي - عمل كنن
خلاصه بگم: شايد شما دوتا راست بگين، كه البته من اينو باور نميكنم .. اما در كل حق با شما نيست.. پس خودتون رو گول بزنين:D ما تو اين سالهاي طولاني ديديم كه طرفداران حكومت، عموماُ از چه تيپهايي هستن ..
متوجه نشدي :p
ما اصلا نيازي نداريم كه چيزي رو به حضرتعالي !!! اثبات كنيم !
عرض كردم حتي اگر هم بوديم ابائي نداشتيم و تابحال هم كسي رو پيدا نكرديم كه رسما از ناحيه جمهوري اسلامي وظيفه داشته باشه بياد و جواب بده و اين خود دليل خوبي براي نفي دروغ پردازيهاي شماست . البته اگر كسي هم پيدا بشه ما بهش دست دوستي ميديم و ازش راهنمائي مي گيريم ... و راهنمائيش مي كنيم و باهاش همكاري مي كنيم . اين براي جمهوري اسلامي قبح نيست ... بلكه وظيفه داره ... و از اين وظيفه كوتاهي مي كنه . بهرحال فكر مي كنم دير يا زود با جمع و جور تر شدن حكومت اين حركتها درست بشه ... حركتي ملي كه بر خلاف حركت مزدوري مخالف اسلام شكل بگيره براي ايرانيهاي مسلمان افتخاره ... بالاخره در مقابل صدها سايت و تشكيلات سازمان يافته اي كه از تل آويو و آلمان و سوئد و لوس آنجلس و نيويورك و كانادا و شيراز و هنگ كنگ و تهران ميخوان جمهوري اسلامي رو براندازن ... بايد سازمان يافته تر عمل كرد و تا آخر نميشه اينطوري مثل ما هيئتي جلو اومد :p بالاخره بايد جوري با مزدوران جنگ رواني ضد جمهوري اسلامي مقابله كرد چون ما بعنوان مردم ايران انقلاب اسلامي و جمهوري اسلامي سالم و پيشرفته را آرمان خود مي دانيم و قصد نداريم رخصت دهيم دوباره به دست استكبار صهيونيستي بيافتد .
شرمتان باد شما را كه بعد از 25 سال پولهاي نفت ملت ايران هنوز به براي تغذيه ضد انقلاب و ساخت راديو تلويزيون و فيلمهاي 80 ميلياردي پول مي ماند ... و دست در دست مزدوران آمريكا و سازمانهاي اطلاعاتي و جاسوسيش قصد براندازي مردمي ترين انقلاب را داريد . فرقي ندارد يك موقع مجاهدين خلق مي رفتند زير سايه صدام ... اينموقع در اين جنگ رواني همه زير سايه جزار ترين حكومتهاي ضد مردم مسلمان ايران بر ضد ايران سخن مي گوئيد . حتما كه نبايد تانك باشد :p
و ما را افتخار همين بس كه فقط براي اسلام ... كه عزت و انسانيت ما است تلاش مي كنيم . تازه كه اين فراغت و علاقه فطري ما و زمان پرت ما است ... اگر فكر مي كنيد ما بيكاريم و كارمان اين است كه بنشينيم و جواب چرنديات چهار كافر بي عقل را بدهيم يا نظريات خود را تحويل آنان بدهيم ... به شدت در اشتباهيد ...
اثرات اصلي فعاليتهاي علمي / فرهنگي فرزندان انقلاب اسلامي را نيز شايد امروز روزانه ببينيد ... اما در آينده اي نزديك ... قبل از 1400 ... روزانه بارها و بارها خواهيد ديد تا خيال بر انداختن موج سنگين و بلند اسلام گرائي ايرانيان را به خواب هم نبينيد ...
اين جمهوري اسلامي است كه بخاطر مردمي بودنش به ما وابسته است ... نه ما به جمهوري اسلامي ...
:smile58:
farhad_k25
Wednesday 26 May 2004, 10:07AM
به به بالاخره اقا مزدك هم اومد
راستي اقا مزدك پس جواب سوال ما چي شد؟
ميدونيد شما استاد سفسطه ايد همين.
كاش استاد هاي شما مغزاشون رو براي تعليم و تربيت افرادي مثل شما در جهت ديگه اي كار مينداختند.
مثل انواع اختراعات
اصولا افرادي كه حرف شنوي خوبي دارند توي اينجور كارها هم خوب ميتونند فرامين استاداشون رو اجرا كنند
دوست ايراني .
Wednesday 26 May 2004, 01:17PM
عليكم سلام
توهين رو بايد سانسور كرد.. اما مثلا پاك كردن تاپيك بحث شيرين آخوند بصورت يكجا، نشونه ي ضعف بود..
گفتم چندتا از اين توهينها رو به منهم نشون بدين.. تا اقلاً ببينم چيه
مگه من مدير اين تالارم چه ربطي داره به من
گفتم كه در مورد اهانتهاي كه به مقدساتم شده اعتراض دارم
اين اعتراض راخاصاٌ به مديران كردم كه چرا نبايد با يك همه پرسي با امثال مزدك برخورد بشه ...............
واي از دست شما آقاي فريدم ديگه واقعاٌ حواستون پرت شده ها يعني شما نخونديد الله اكبر امان از دست اين توجيهات و دفاعيات
اگه ميدان جنگ نبود، شما خواهر عزيز، پيشاپيش اونهمه نظر در مورد من نميدادين.. يادتونه كه؟ در چند تاپيك شما در مورد من و شخصيتم و اهدافم پيش فرضهاي جالبي ارائه كردين.. بيارم بهتون نشون بدم؟!
اون روشها اسلحه ي شما بود.. اينها هم اسلحه ي مزدكه.. چيزي كه عوض داره گله نداره!
كشته ها و زخمي هاي اين جنگ همينجا هستن.. نگاهي به نوشته هاي اين تاپيك بكنين..
نگرفتي ديگه اقا فريدم :rolleyes::cool: يا به قول شيخ حسن جوري نياموختي برادر ...............
بنده قبل از اينكه بيام با شما سلام عليك كنم همه تاپيكهاتونو خوندم اشتباه نكنيد تازه من نخواستم بدبيني كنم
كسي با شما جنگ نداشت شما با امام من جنگ داشتيد منم با دشمن امامم مي جنگم :smile57:
منتهي از اونجايي كه امامم نيز با دشمنهاي خودش مدار مي كرد و دوستشون مي داشت منم به پيروي از اون امام عزيز با شما مدار كردم بهتون گفتم كه هر جا ببينم كه شمشير را از رو بستيد ما هم همين كارو مي كنيم تازه اگه به خود من بزنيد من با شما مهربان مي مانم اما اگر فقط يك قدم فقط يك قدم به سمت مقدساتم برداريد آنوقته كه بايد منتظر شهاب ثاقب باشيد:smile59:
ديروز با امروز قابل مقايسه نيست.. و يقيناً فردا هم عقلانيت بيش از امروز بر دنيا و مردم تسلط پيدا ميكنه
در سته صد درصد %
وبا همين عقل رشد يافته جهاني براحتي نهضت حضرت مهدي شكل خواهد گرفت ما به اين امر يقين داريم و ما مي دانيم كه كم كم بشريت با پاي عقل خود به مفاهيمي از خدا شناسي خواهد رسيد كه ديگر هر گز كسي در كل جهان نتواند بگويد خدا نيست ...
در مورد شكست كمونيسم هم از نظراتتون مشعوف شدم!
همش كه نبايد من از دست شما مشعوف بشم گاهي هم شما مشعوف بشويد .
اون نظام قدرتمند، لاي پنجه هاي آمريكا و انديشه ي ليبرال دموكراسي منهدم شد(!) هرچند آمريكا براي از بين بردن اون، از بنيادگرايي اسلامي هم استفاده لازم رو برد، كه عجيب نيست، چون قبلاً هم براي نابود كردن نازيسم، با كمونيسم متحد شده بود! ليبرال دموكراسي مفتخره كه در قرن اخير، سه قدرت نازيسم، فاشيسم و كمونيسم رو منهدم كرده.. شما هم مفتخر هستين .. چه جالب
چه اشكالي داره خودشون به جون هم بيفتند هم ديگرو از بين ببرند ما با هر دوتاشو ن مخالف هستيم مثل اينكه شما بگيد ما بخواهيم از آمريكا دفاع كنيم چون صدام را از حكومت بر كنار كرد نه آقا حساب هر كدوم سر جاش منتهي اگه خودشون هم ديگه را از بين ببرند چه بهتر
البته آسياب به نوبته شما از خدا عمر بخواهيد كه باشيد وببنيد
اگه مزدك طبق ادعاي شما بي اهميت و كوچك بود.. اينطوري نميشدين
كي گفته اهميت نداره
بعنوان مثال در رعايت بهداشت هر ويروس كوچكي هم اهميت داره براي ما خيلي مهم نيست چون دكتراي حاذقي هستيم و نگران نيستيم :p
Freedom1
Wednesday 26 May 2004, 02:58PM
مگه من مدير اين تالارم چه ربطي داره به من
گفتم كه در مورد اهانتهاي كه به مقدساتم شده اعتراض دارم
اين اعتراض راخاصاٌ به مديران كردم كه چرا نبايد با يك همه پرسي با امثال مزدك برخورد بشه ...............
همين توهينهايي رو كه ميگين به منهم نشون بدين..
بنده قبل از اينكه بيام با شما سلام عليك كنم همه تاپيكهاتونو خوندم اشتباه نكنيد تازه من نخواستم بدبيني كنم
كسي با شما جنگ نداشت شما با امام من جنگ داشتيد منم با دشمن امامم مي جنگم :smile57:
نه ديگه... نخوندي خواهر! نخوندي عزيز برادر :D
من اونجا هيچ جنگي با امام زمان نداشتم و اعتراض من به ولايت فقيه بود، سوال من از طرفداران ولايت فقيه اين بود كه اگه شما معتقدين كه ولايت فقيه همون ولايت امامه و تمام اختيارات اون رو داره، پس چه نيازي به امام زمان باقي ميمونه؟
ضمنا شما در تاپيكهاي ديگه هم پيشاپيش كلي اظهار نظر در مورد من كرده بودين.. يادتون نره!
بهتون گفتم كه هر جا ببينم كه شمشير را از رو بستيد ما هم همين كارو مي كنيم تازه اگه به خود من بزنيد من با شما مهربان مي مانم اما اگر فقط يك قدم فقط يك قدم به سمت مقدساتم برداريد آنوقته كه بايد منتظر شهاب ثاقب باشيد
من كجا شمشير بستم و به كسي زدم؟ :rolleyes:
شما هم لطفاً شمشير برندارين كه براي لطافت پوست دستتون خوب نيست :)
من متاسفانه به هركجا كه عقل نفوذ كنه ميرم.. خداوند عقل مقدس رو به من داده و ازش استفاده ميكنم.. ميخواد وارد مقدسات شما بشه ميخواد نشه.. شهاب ثاقب و غير ثاقب هم هيچ اثري روي فكر من نميذاره .. خواهش ميكنم از اين حرفهاي خشانت(!) آميز نزنين چون ممكنه باعث بشه شبها كابوس ببينم:(
در سته صد درصد %
وبا همين عقل رشد يافته جهاني براحتي نهضت حضرت مهدي شكل خواهد گرفت ما به اين امر يقين داريم و ما مي دانيم كه كم كم بشريت با پاي عقل خود به مفاهيمي از خدا شناسي خواهد رسيد كه ديگر هر گز كسي در كل جهان نتواند بگويد خدا نيست ...
فعلا كه مسلمونها بيشتر از عقل فرار ميكنن و اون رو ناقص ميدونن.. تا فردا چي پيش بياد..
همش كه نبايد من از دست شما مشعوف بشم گاهي هم شما مشعوف بشويد
شما هم مثل "رها" شوخ هستين.. و مخاطبتون رو زياد مشعوف ميكنين.. نمونه هاش اشاره به ذغال خوب و قند آب شدن ته دل و ...
منهم از مومن بودن همين شوخ بودنش رو دارم :p
چه اشكالي داره خودشون به جون هم بيفتند هم ديگرو از بين ببرند ما با هر دوتاشو ن مخالف هستيم مثل اينكه شما بگيد ما بخواهيم از آمريكا دفاع كنيم چون صدام را از حكومت بر كنار كرد نه آقا حساب هر كدوم سر جاش منتهي اگه خودشون هم ديگه را از بين ببرند چه بهتر
البته آسياب به نوبته شما از خدا عمر بخواهيد كه باشيد وببنيد
خب حالا هم نوبت بنيادگرايي اسلامي رسيده.. يعني همون متحد سابق آمريكا در جنگ با كمونيسم، كه ديگه تاريخ مصرفش گذشته..
كي گفته اهميت نداره
بعنوان مثال در رعايت بهداشت هر ويروس كوچكي هم اهميت داره براي ما خيلي مهم نيست چون دكتراي حاذقي هستيم و نگران نيستيم
بهتر شد انگار...
ببين خواهر، من نگاهي به تاپيك تاريخ الله كردم.. تو همون صفحه ي اول ديدم شما رفتين و فقط يك اعوذبالله بزرگ و رنگي نوشتين.. اين چه كاري بوده كه شما اونجا كردين؟
اعتراف ميكنم كه وقتي به صفحه ي دوم رفتم و ديدم مزدك يه شكلك شاخدار در جواب شما گذاشته.. متاسفانه كلي خنديدم، اينهم همون ذغال خوب بود.. ببخشين:smile60:
مزدك بامداد
Wednesday 26 May 2004, 03:22PM
..من كجا شمشير بستم و به كسي زدم؟ :rolleyes:
شما هم لطفاً شمشير برندارين كه براي لطافت پوست دستتون خوب نيست :)
..
سخنرانی آقای خمينی
سالروز تولد رسول اسلام , سال 1360
يوم الله واقعی روزی است كه امير المؤ منين عليه السلام ، شمشيرش را كشيد و خوارج را از اول تا به آخر درو كرد و تمامشان را كشت !
ايام الله روزهائی است كه خداوند تبارك و تعالی يك زلزله ای وارد ميكند !
يك سيلی را وارد ميكند !
يك توفانی را وارد ميكند !
به اين مردم شلاق ميزند كه ، آدم بشوند !
امير المؤمنين اگر بنا بود مسامحه كند شمشير نميكشيد تا 700 نفر را يكدفعه بكشد .
در حبس های ما هم بيشتر از اين اشخاص هستند ، كه مفسدند .
اگر ما اينها را نكشيم ، هر يكی شان كه بيايد بيرون ميرود آدم ميكشد !
آدم نميشوند اينها ... !
شما ، علما چرا فقط سراغ احكام نماز و روزه ميرويد ؟!
چرا هی آيات رحمت در قرآن را ميخوانيد و آيات قتال را نميخوانيد ؟!
قرآن ميگويد بكشيد ، حبس كنيد ...
چرا شما همان طرفش را گرفته ايد كه صحبت از رحمت ميكند ؟!
رحمت مخالف با خداست !
محراب يعنی مكان حرب ، يعنی مكان جنگ ...
از محرابها بايد ، جنگ پيدا شود !
چنانكه بيشتر جنگهای اسلام از محرابها پيدا ميشد .
پيغمبر شمشير دارد تا آدم بكشد ....!
ائمه ما همگی چندی ، نظامی بودند ...!
همگی جنگی بودند .
شمشير ميكشيدند ، آدم ميكشتند ... !
ما خليفه ميخواهيم كه دست ببرد ، حد بزند ، رجم كند ... !
همانطور كه رسول الله دست ميبريد ، حد ميزد ، رجم ميكرد .
همانطور كه يهود بنی قريظه را ، چون جماعتی ناراضی ! ... بودند قتل عام كرد !
اگر رسول الله فرمان داد كه فلان خانه را آتش بزنيد ، فلان طايفه را از بين ببريد ، حكم به عدل كرده است !
زندگی بشر را بايد به قصاص تامين كرد .
زيرا حمايت توده ، زير اين قتل قصاصی ، خوابيده است .
با چند سال زندان كار درست نميشود !
اين عواطف بچه گانه را كنار بگذاريد !
ما معتقديم كه مجرم اصولا محاكمه ندارد و بايد او را كشت !
تنها بايد هويت آنان را ثابت كرد و بعد آنها را كشت .
صبح
Wednesday 26 May 2004, 06:22PM
سلام بر امير المومنين علي عليه السلام كه فتنه گران خوارج را از تيغ گذراند ...
سلام بر پيرو صالحش ... امام خميني ...
سلام بر الله ... كه ما را آفريد و ما او را با همه عذابها و رحمتهايش عشق مي ورزيم ...
مزدك كافر ...
اگر فكر مي كني ما مينشينيم تا فتنه گران كافر و محاربه گران لامذهب ... مسلمانها را گروه گروه بكشند ... و از اينطرف ادعاي گفتمان كنند ... كور خوانده اي :p
اگر فكر مي كني كه اگر امثال توي دشمن در دسترس باشند و ما آنها را زنده مي گذاريم ... بسيار كور خوانده اي ... تو هيچ فرقي با بوش يا بلر يا شارون يا هرتزل و كسروي نداري ...
اگر فكر مي كني جنگ رواني شما تروريستها بر عليه مسلمانان ... ما را از كشتن دشمنان جنايتكارمان بر حذز مي دارد ... و به ما رعب قالب و غالب مي كند .... كور خوانده اي ...
جنايتكاران كافر را مي كشيم ... نابود مي كنيم .... دانه دانه .... تا دست از فتنه و دشمني بكشيد .
هر كجا اين نامه ات را كپي كردي ... اين نوشته من را هم بعنوان بنده الله و پيرو امير المومنين (ع) الحاق كن ... تا امثال تو ... دشمنان كافر بدانند با چه كسي مي جنگند !
دوست ايراني .
Wednesday 26 May 2004, 07:04PM
عليكم سلام
همين توهينهايي رو كه ميگين به منهم نشون بدين..
قرار چي به شما ثابت بشه مگه شما قاضي هستيد يا ما پيش شما امديم دادخواهي ويا اينكه مزدك كس وكارتونه كه بايد ازش دفاع كنيد شما نظر خودتون بگيد اگه فكر مي كنيد بنده اينقدر ساده هستم كه به دست خودم توهينهاي ايشون به مقدساتم را بيارم اينجا كپي پيست كنم بايد بگم زهي خيال باطل :cool:
در اين موارد من يا ميگم الله اكبر ويا اگر خيلي اصرار كنيد مي گم اعوذ بالله من الشيطان رجيم متوجه شديد جناب
اين جملات خيلي حرفها رو تو خودش داره كه اهلش متوجه ميشند
نه ديگه... نخوندي خواهر! نخوندي عزيز برادر
اتفاقاٌ منم فكر مي كنم براي رسيدن بخدا به اندازه تمام آدمها راه وجود داره :D
منتهي خوشا بحال اونهاي كه از راه علي (ع) به خدا رسيدند
من اونجا هيچ جنگي با امام زمان نداشتم و اعتراض من به ولايت فقيه بود، سوال من از طرفداران ولايت فقيه اين بود كه اگه شما معتقدين كه ولايت فقيه همون ولايت امامه و تمام اختيارات اون رو داره، پس چه نيازي به امام زمان باقي ميمونه؟
ضمنا !
راستي كجا را مي گيد شما يعني فكر مي كنيد من اون تاپيك را مي گم من نمي دونم كدوم يكي را مي گيد اما
هيچ دقت كرديد كه در بعضي از تالار ها يكهو چند تا اي دي منظور همون فرد مجازيه يك مدلي حرف ميزنند نوع ادبيات نوشتاريشون مو نمي زنه گاهي هم عكس العملهاشون در هر موردي كه پيش مياد خيلي شبيه به همه و جالب تر اينكه وقتي يكشيون هست اوناي ديگ ه نيستتند بعد وقتي اون يكي مياد يكي ديگه نيست والي آخر ادم فكر مي كنه بايد به اين آي ديها بگه دوقلو هاي مجازي مگه نه :smile58::cool::confused:
واسه همينم گفتم همه نوشته هاتونو خوندم همه را حتي اونايي را كه دوقولوهاي مجازيتون نوشتند :p
خيلي خوبم شمارو توي تالار سياست شناختم اتفاقاٌ نه از اين بابت كه بحث سياسي مي كرديد نه چون بحث سياسي اهميتي نداره من به اين بحث ها اگه پشتش حيله اي نباشه ميگم درد دل سياسي مثل خيلي از اين درد دلهايي كه ادمها توي تاكسي اتوبوس و مهمونيهاشون ميكنند و گاهاٌ تخليه روحي ورواني ميشند و گاهاٌ تاييد هم ميشند
من شمارو درست توي همون تالار سياست شناختم چون ديدم شما درد دل سياسي نمي كنيد:cool: !!
شما در تاپيكهاي ديگه هم پيشاپيش كلي اظهار نظر در مورد من كرده بودين.. يادتون نره
آقاي فريدم شما مطمئنيد كه نظر من تغيير كرده الان كه فكر مي كنيد اون حرفها را شتابزده همينطوري گفتم حالا هم بايد پشيمون باشم
نه هنوز شما كاري نكرديد كه من فكر كنم اشتباه كردم ميدونيد فرق مذهبيها با شماها كه اينجا وقت ميذاريد دقيقاٌ توي همين مذهبه من مذهبي مي خوام از خدام پاداش بگيرم شماي غير مذهبي براي چي توي اين سن و سال اينقدر اينجا وقت مي ذاريد اگر به خاطر سرگرميه كه اينجا جاي خوبي نيست خداي نكرده بيماري رواني هم كه نداريد بخواهيد با عصباني كردن اين و اون لذت ببريد بايد پشت اين كارتون يكهدفي خوابيده باشه اون هدف چي مي تونه باشه
بخواهيم بگيم شور جواني و از اين ناكاميهاي جوانان امروزي داريد كه بخواهيد دنبال مقصر بگرديد و با او بجنگيد كه جالب نيست شما هم اينطور نيستيد
پس چرا بايد توي اين تالار هاي گفتمان شركت كنيد
ما چه بصورت گروهي ويا فردي همه و همه در يك خط هستيم و شايد بشود گفت در يك حزب هستيم حزب شما چيست ما به پاداش از طرف خداوند و وظيفه امان فكر مي كنيم
شما در مقابل كي احساس وظيفه مي كنيد كي قراره به شما پاداش بده ؟ من با اين چينش منطقي و نحوه گفتار شما چه گاهاٌ ملايم و چه گاهاٌ تند نتيجه گيري كردم و حرفي را زدم
اگر اشتباه كردم بايد بهم ثابت بشه آنوقته كه بدون ترس و خجالت عذر خواهي خواهم كرد ...:)[/B]
شما هم لطفاً شمشير برندارين كه براي لطافت پوست دستتون خوب نيست من متاسفانه به هركجا كه عقل نفوذ كنه ميرم.. خداوند عقل مقدس رو به من داده و ازش استفاده ميكنم.. ميخواد وارد مقدسات شما بشه ميخواد نشه.. شهاب ثاقب و غير ثاقب هم هيچ اثري روي فكر من نميذاره .. خواهش ميكنم از اين حرفهاي خشانت(!) آميز نزنين چون ممكنه باعث بشه شبها كابوس ببينم
اگر مفهوم شهاب ثاقب را متوجه بشيد خواب شب كه خيلي كمه بايد تا اخرين لحظه عمر پلك بهم نزنيد منتهي من بنده حقير مي خوام از شهاب ثاقب استفاده كنم اما اون خداي مهربو ن براي موجودي كه اينقدر دوستش دارد شهاب ثاقب را استفاده نمي كند زياد نترسيد مجازات ه ارا هنوز نداده دست بند ه هاش ....
شما هم مثل "رها" شوخ هستين.. و مخاطبتون رو زياد مشعوف ميكنين.. نمونه هاش اشاره به ذغال خوب و قند آب شدن ته دل و ... منهم از مومن بودن همين شوخ بودنش رو دارم
شما تا حالا طنز تلخ شنيديد من شوخيهام اينطوريه اميدوام مشعوف شدن شما هم به تلخي طنز من نباشه گفتم بعضي حرفها و مثالها بايد به قد وقواره مخاطب بخوره ديگه
ضمنناٌ من نمي دونم اين خانم رها كي هستند فقط اميدوارم خواهر دوقولوي مجازي شما نباشند كه آنوقت اگه يك روزي بخواد بياد اينجا كار يك كم سخت ميشه ممكنه من بجاي رها خانم بهشون بگم آقاي فريدم يا مثلاٌ وقتي دارم با شما گفتگو مي كنم بگم رها خانم
منهم از مومن بودن همين شوخ بودنش رو دارم
راستي اول بگيد از مسلمون بودن چيشو داريد تا به مومن بودنتون برسه
بعدشم آقاي فريدم من توي بجث كرد ن نوآوري دارم .
ببين خواهر، من نگاهي به تاپيك تاريخ الله كردم.. تو همون صفحه ي اول ديدم شما رفتين و فقط يك اعوذبالله بزرگ و رنگي نوشتين.. اين چه كاري بوده كه شما اونجا كردين؟
اعتراف ميكنم كه وقتي به صفحه ي دوم رفتم و ديدم مزدك يه شكلك شاخدار در جواب شما گذاشته.. متاسفانه كلي خنديدم، اينهم همون ذغال خوب بود.. ببخشين
بازم ميگم اعوذ بالله من الشيطان رجيم اگه ايشون شيطانه يا برده شيطانه كه فكر مي كنم هست خوب من با زباني رسا با خداوند حرف زدم چون توصيه او به ما در مقابل شياطين زميني اينگونه است
دوم اينكه من هيچ جا با ايشون بحث نخواهم كرد و خوشبختانه شامه بسيار تيزي دارم واز اون دور دورا بوي شياطين زميني را هم مي شنوم
ضمن اينكه اين جمله يك پيام داشت براي هم مسلكهاي خودم
بازم لازم باشه مي گم [/COLOR
موضوع مورد علاقه من خيلي منحرف شد اين اصلاٌ حالب نيست :D
حالا بازم سئوالم را تكرار ميكنم براي كساني كه هيچ حقي براي ديگران توي اين تالار قائل نيستند چه راه حلي وجود داره هدگر انديشان جوابمو بدهند صورت مسئله همچنان باقيست از مديران هم خواهش ميكنم اظهار نظري بكنند مثل اينكه مخاطب من در درجه اول اونها بودند آقا مهرداد لطفاٌ بياييد يك را هكار بديد [/
رضا24
Wednesday 26 May 2004, 08:27PM
اگر فكر مي كني ما مينشينيم تا فتنه گران كافر و محاربه گران لامذهب ... مسلمانها را گروه گروه بكشند ... و از اينطرف ادعاي گفتمان كنند ... كور خوانده اي
اگر فكر مي كني كه اگر امثال توي دشمن در دسترس باشند و ما آنها را زنده مي گذاريم ... بسيار كور خوانده اي ... تو هيچ فرقي با بوش يا بلر يا شارون يا هرتزل و كسروي نداري ...
اگر فكر مي كني جنگ رواني شما تروريستها بر عليه مسلمانان ... ما را از كشتن دشمنان جنايتكارمان بر حذز مي دارد ... و به ما رعب قالب مي كند .... كور خوانده اي ...
جنايتكاران كافر را مي كشيم ... نابود مي كنيم .... دانه دانه .... تا دست از فتنه و دشمني بكشيد .
جناب مزدك بامداد
اينا هر كسي كه باهاشون مخالفت كنه رو كافر مي دونن . چون فكر مي كنن خودشون حق مطلق هستن و بقيه باطل.
بعضي از اينها دچار تحجر و جمود شديد فكري هستند. بعضي هم براي منافع شخصي اين كار ها را مي كنند.هر كسي كه قلمش بر خلاف قلم اينا كار كنه بايد شكسته بشه.
سینا 555
Wednesday 26 May 2004, 08:42PM
جناب مزدك بامداد
اينا هر كسي كه باهاشون مخالفت كنه رو كافر مي دونن . چون فكر مي كنن خودشون حق مطلق هستن و بقيه باطل.
بعضي از اينها دچار تحجر و جمود شديد فكري هستند. بعضي هم براي منافع شخصي اين كار ها را مي كنند.هر كسي كه قلمش بر خلاف قلم اينا كار كنه بايد شكسته بشه.
رضا خان!
اين بابا خودش خودش رو كافر ميدونه!
شما نميخواد تطهيرش بفرماييد:p
بعد اينجا يك مكان مجازيه و ايشون هم هر چي توهين نثار همه كردند
و شما گويا در خواب تشريف داشتي برادر!
منظور شما از اينكه بنده را به جمود و تحجر و جمود و منافع شخصي متهم ميكني چيست؟توضيح!
صبح
Wednesday 26 May 2004, 09:01PM
نوشته شده بوسيله رضا24
جناب مزدك بامداد
جناب رضا24
ما حق مطلق را الله مي دانيم . اما ما بعنوان شريعت اسلامي نه بيشتر از اين دو كلمه ... نه كمتر از اين دو كلمه ... خود را حق مي دانيم چون وظيفه داريم بر حق استوار باشيم ... و اگر از خطوط حقانيت بيرون رفتيم ... در قبال نعمت عقل كوتاهي كرده ايم ...
با تمام منطق اكمل و اجمل ثابت مي كنيم بر صراط حق استواريم ... حق وجود دارد ... نمي توان در شك ماند و همچون غربيهاي در گل مانده هاج و واج اطراف را نگاه كرد ... شكاكيت و ماندن در آن مربوط به نظريات شكست خورده مادي و غربي است ... و هر انساني با عقل خداداديش خوب مي تواند حق را تشخيص دهد ... ماندن در شكاكيت و هاج و واج ماندن در تنوع نظرات يعني عقب ماندگي ذهني .
مي توانيد در بحثها ملاحظه كنيد كه با چه ذلتي با نظريات استوار عقلاني منطقي اسلامي به خيال خود مي جنگند ... با سفسطه ... به هرزه گري ... فحاشي ... و دروغ پراكني ... آنها در همان شكاكيت خود بمانند بهتر است ... اگر تراوشات مغزي آنها بر عدالت و انسانيت استوار بود ... مجبور نمي شدند براي بقايشان ... با حمله به اين كشور و آن كشور براي خودشان و در قانون جنگلشان راز بقا پيش بگيرند و جاهليتشان را بر كشورهاي ديگر گسيل دارند . و ما بايد در مقابل اين يورش تاتار مقابله كنيم ...
sareban
Thursday 27 May 2004, 05:52AM
[COLOR=deeppink]حالا بازم سئوالم را تكرار ميكنم براي كساني كه هيچ حقي براي ديگران توي اين تالار قائل نيستند چه راه حلي وجود داره هدگر انديشان جوابمو بدهند صورت مسئله همچنان باقيست از مديران هم خواهش ميكنم اظهار نظري بكنند مثل اينكه مخاطب من در درجه اول اونها بودند آقا مهرداد لطفاٌ بياييد يك را هكار بديد [/
من هم خواستار جواب به اين سوال هستم با لاخره اينجا مسول داره يا نه؟!!!
Freedom1
Thursday 27 May 2004, 09:16AM
چي به شما ثابت بشه مگه شما قاضي هستيد يا ما پيش شما امديم دادخواهي ويا اينكه مزدك كس وكارتونه كه بايد ازش دفاع كنيد شما نظر خودتون بگيد اگه فكر مي كنيد بنده اينقدر ساده هستم كه به دست خودم توهينهاي ايشون به مقدساتم را بيارم اينجا كپي پيست كنم بايد بگم زهي خيال باطل :cool:
نخير.. آدرس بدين..
البته ديگه مهم نيست.. فراموش كنين
راستي كجا را مي گيد شما يعني فكر مي كنيد من اون تاپيك را مي گم من نمي دونم كدوم يكي را مي گيد
همون تاپيكي رو كه براي اولين بار، شما اومدي اونجا و منو خطاب قرار دادي
اما هيچ دقت كرديد كه در بعضي از تالار ها يكهو چند تا اي دي منظور همون فرد مجازيه يك مدلي حرف ميزنند نوع ادبيات نوشتاريشون مو نمي زنه گاهي هم عكس العملهاشون در هر موردي كه پيش مياد خيلي شبيه به همه و جالب تر اينكه وقتي يكشيون هست اوناي ديگ ه نيستتند بعد وقتي اون يكي مياد يكي ديگه نيست والي آخر ادم فكر مي كنه بايد به اين آي ديها بگه دوقلو هاي مجازي مگه نه :smile58::cool::confused:
واسه همينم گفتم همه نوشته هاتونو خوندم همه را حتي اونايي را كه دوقولوهاي مجازيتون نوشتند :p
من قبول دارم كه بعضيها در فارومها آي دي بازي ميكنن.. اما خودم اهل اينكار نيستم و اينجا فقط يك آي دي ديگه دارم كه اونهم فريدام (بدون 1) بود كه قبل از اين داشتم و پسوردش رو گم كردم
راستش از خوندن اين قسمت خيلي ناراحت شدم.. برام جالبه در حالي كه روش و گرايش سياسي و مذهبي من خاص خودمه و تا به حال حتي يك نفر رو هم پيدا نكردم كه دقيقا مثل خودم فكر كنه يا بنويسه، شما چطور چنين برداشتي كردين؟! در هر صورت به اين ادعا فقط مديران سايت ميتونن پاسخ بدن و اونهم اگه امكان چك كردن آي پي رو داشته باشن.. وگرنه كه هيچ
خيلي خوبم شمارو توي تالار سياست شناختم اتفاقاٌ نه از اين بابت كه بحث سياسي مي كرديد نه چون بحث سياسي اهميتي نداره من به اين بحث ها اگه پشتش حيله اي نباشه ميگم درد دل سياسي مثل خيلي از اين درد دلهايي كه ادمها توي تاكسي اتوبوس و مهمونيهاشون ميكنند و گاهاٌ تخليه روحي ورواني ميشند و گاهاٌ تاييد هم ميشند
من شمارو درست توي همون تالار سياست شناختم چون ديدم شما درد دل سياسي نمي كنيد:cool: !!
درددل!! درددل مال كسانيه كه حكومت رو در كل قبول دارن و از برخي اجزا يا رفتارهاي اون شكايت دارن..
امثال من كه از اساس سيستم رو باطل ميدونن و خواهان تغيير حكومت هستن، درددل نميكنن.. ما اونقدر ساده لوح نيستيم كه مشكلات سيستم رو سواي ساختارش بدونيم و عقيده داريم كه اكثر مشكلات سيستم.. حتي مشكلات اقتصادي.. ريشه در ساختار مريض و متناقض جمهوري اسلامي داره
آقاي فريدم شما مطمئنيد كه نظر من تغيير كرده الان كه فكر مي كنيد اون حرفها را شتابزده همينطوري گفتم حالا هم بايد پشيمون باشم
نه هنوز شما كاري نكرديد كه من فكر كنم اشتباه كردم ميدونيد فرق مذهبيها با شماها كه اينجا وقت ميذاريد دقيقاٌ توي همين مذهبه من مذهبي مي خوام از خدام پاداش بگيرم شماي غير مذهبي براي چي توي اين سن و سال اينقدر اينجا وقت مي ذاريد
شما كه خيلي خوب ميدونين چرا وقت ميذارم!!
براي اينكه آمريكا و اسرائيل نقداً بهم پول ميدن.. پول خوبي هم ميدن..
اگر به خاطر سرگرميه كه اينجا جاي خوبي نيست خداي نكرده بيماري رواني هم كه نداريد بخواهيد با عصباني كردن اين و اون لذت ببريد بايد پشت اين كارتون يكهدفي خوابيده باشه اون هدف چي مي تونه باشه
بخواهيم بگيم شور جواني و از اين ناكاميهاي جوانان امروزي داريد كه بخواهيد دنبال مقصر بگرديد و با او بجنگيد كه جالب نيست شما هم اينطور نيستيد
پس چرا بايد توي اين تالار هاي گفتمان شركت كنيد
ما چه بصورت گروهي ويا فردي همه و همه در يك خط هستيم و شايد بشود گفت در يك حزب هستيم حزب شما چيست ما به پاداش از طرف خداوند و وظيفه امان فكر مي كنيم
شما در مقابل كي احساس وظيفه مي كنيد كي قراره به شما پاداش بده ؟ من با اين چينش منطقي و نحوه گفتار شما چه گاهاٌ ملايم و چه گاهاٌ تند نتيجه گيري كردم و حرفي را زدم
اگر اشتباه كردم بايد بهم ثابت بشه آنوقته كه بدون ترس و خجالت عذر خواهي خواهم كرد
مگه من شماها رو عصباني ميكنم؟!
مگه هر كس با شما مخالفت ميكنه بايد لزوماً يا مشكل رواني داشته باشه يا حقوق بگير باشه؟
ببينين، چيزي رو نميشه به اين شكل اثبات كرد.. مگه اينكه من خودم رو معرفي كنم كه اينهم امكان نداره
و اساساً وقتي كسي بحث ميكنه، حرفهاش مهمه نه شخصيتش.. من حتي اگه مامور موساد هم باشم شما بايد بتونين به حرفهاي من پاسخ قانع كننده بدين.. و مامور موساد بودن دليل بر باطل بودن حرفهام نميشه
اما شما سخت نگيرين.. همين تصوراتي رو كه دارين حفظ كنين .. و در راه خداتون كار كنين.. اجرتون با خدا!
ضمنناٌ من نمي دونم اين خانم رها كي هستند فقط اميدوارم خواهر دوقولوي مجازي شما نباشند كه آنوقت اگه يك روزي بخواد بياد اينجا كار يك كم سخت ميشه ممكنه من بجاي رها خانم بهشون بگم آقاي فريدم يا مثلاٌ وقتي دارم با شما گفتگو مي كنم بگم رها خانم
آفرين.. دقيقاً .. مچ منو خوب گرفتين :D
آي دي "رها" رو خودم ساخته بودم .. ميخواستم يواش يواش كافرش كنم و اينطوري نشون بدم كه ميشه همه رو كافر كرد و بر ضد اسلام تبليغ كنم
كه متاسفانه حالا ديگه رسوا شدم.. چه بد شد :(
قابل توجه رها (يعني خودم):
ديدي بهت ميگفتم كه اگرچه مذهب سطحي براي روان انسان آرامش مياره.. ولي وقتي غليظ شد برعكس ميشه؟
بهت ميگفتم همه ي مذهبيهاي متعصب، كم و بيش دچار نوعي ماليخوليا هستن و ....;)
بازم ميگم اعوذ بالله من الشيطان رجيم اگه ايشون شيطانه يا برده شيطانه كه فكر مي كنم هست خوب من با زباني رسا با خداوند حرف زدم چون توصيه او به ما در مقابل شياطين زميني اينگونه است
پس جوابتون بهتر از چيزي كه مزدك بهتون ميگه نميتونه باشه..
منهم ديگه تو اين تاپيك بحث رو ادامه نميدم.. برم با آي دي هاي ديگه خودم بيام :D:p
مزدك بامداد
Thursday 27 May 2004, 02:20PM
نوشته شده بوسيله sareban
من هم خواستار جواب به اين سوال هستم با لاخره اينجا مسول داره يا نه؟!!!
آقايان پشتيباني !
بشتابيد و كمي رانت ! حكومتي به اين برادران و خواهران بدهيد كه
بنزينشان تمام شده و خود قادر به اداره ئ بحث نيستند. يادم است
كه 40-50 سال پيش در دبستانهاي ابتدايي، شاگرداني كه از عهده ئ اداره ئ خود در برابر ديگران بر نميآمدند،
همواره شكايت پيش " ناظم " ( كه حالا نميدانم نامش چه شده ، لابد حراست مكتب !)
ميبردند، تا بلكه وي حق اينها را از آن " شيطان "! بگيرد. اكنون هم شما مرا ياد
آن بچه ها مي اندازيد كه سرگشته و حيران، چشم براه امداد غيبي ! هستند!:smile57:
مزدك بامداد
Thursday 27 May 2004, 02:28PM
نوشته شده بوسيله رضا24
جناب مزدك بامداد
بله ، متاسفانه همينطور است.
البته كافر اكنون كلاً به غير مسلمان ميگويند و معني آن " پوشاننده ي (حقيقت) "
است. چرا كه مسلمين ميپندارند كه آسما باز شده و گوهر حقيقت يكراست ،
از ميان ميليارد ها انسان و كشور، صاف و تنها در دامن مسلمين،
آنهم شيعه ها،نهم از نوع 12 امامي، آنهم از معتقدين به ولايت فقيه، آنهم از خودي
ها و آنهم از نوع ذوب شده ! اش افتاده است و بس ! و كليد گنج حقيقت در دست
اين ها ست و انحصار حقيقت را هم مانند انحصار واردات شكر در دست گرفته اند!
در حاليكه من كاري جز نشان دادن حقيقت و افشاي دروغ هاي تاريخي و خرافاتي
كه ملت ايران را دارد در گرداب نابودي فرو ميبرد، نميكنم و در اصل اينها يي كه
جلوي مرا ميگيرند، يا با دشنام ، يا با ترور شخصيت يا با امداد از پشتيباني يا با سفسطه
يا با هوچي گري و ...، اينها هستند كه " كافر " به معني راستين آن واژه هستند.
سینا 555
Thursday 27 May 2004, 04:58PM
بله ، متاسفانه همينطور است.
البته كافر اكنون كلاً به غير مسلمان ميگويند و معني آن " پوشاننده ي (حقيقت) "
است. چرا كه مسلمين ميپندارند كه آسما باز شده و گوهر حقيقت يكراست ،
از ميان ميليارد ها انسان و كشور، صاف و تنها در دامن مسلمين،
آنهم شيعه ها،نهم از نوع 12 امامي، آنهم از معتقدين به ولايت فقيه، آنهم از خودي
ها و آنهم از نوع ذوب شده ! اش افتاده است و بس ! و كليد گنج حقيقت در دست
اين ها ست و انحصار حقيقت را هم مانند انحصار واردات شكر در دست گرفته اند!
در حاليكه من كاري جز نشان دادن حقيقت و افشاي دروغ هاي تاريخي و خرافاتي
كه ملت ايران را دارد در گرداب نابودي فرو ميبرد، نميكنم و در اصل اينها يي كه
جلوي مرا ميگيرند، يا با دشنام ، يا با ترور شخصيت يا با امداد از پشتيباني يا با سفسطه
يا با هوچي گري و ...، اينها هستند كه " كافر " به معني راستين آن واژه هستند.
باز اوس مزي! شارلاتان بازي در اوردي؟
برو نوشته هاي خودت را يك مروري بكنن
بعد ديگران را متهم كن.كافر هم هستي بخاطر اينكه
هيچ مسلماني از هر نوعش توي ضد خداوند و ضد پيامبران
و ضد دين را غير از ان نميتواند بداند!شما با ان تكبر كودكانه و
مريضگونه خود از نظر همه اديان ديگر هم كافر هستي بخاطر اينكه
منكر وجود ذات مقدس او ميشوي و در اينكار همراه و همگام اربابانت كه بمب دموكراسي!:p بر سر مردم بيگناه و مومن به ذات مقدسش ميريزند!شمشير كشيده اي و عربده هاي مستانه در قالب كلماتي تو خالي و مزورانه و بي بنياد سر ميدهي.شما نمونه كامل كافر به وجود خداوند باريتعالي هستي و خودت هم اينرا خوب ميداني.
جوش زياد هم نزن!;) خيلي چيزها هست كه از دست تو كه سهله! از بمب اتم شما و ماشين نظامي شما و شكنجه هاي شما و دستگاه عظيم رسانه اي شما اشغال گريهاي شما تزويرهاي شما هم براي جلوگيري از انها ممكن نيست و اين روياي سنگين و وحشتناك مستكبران و جاهلان و كفار عصر كنوني است كه در مقابل وزش طوفان تغييرات
تاريخي با محافظه كارترين روشهاي سبوعانه و اعلام ديكتاتوري جهاني(حكومت نظامي جهاني=نظم نوين جهاني;)) مفلوكانه در تلاشند و شما هم در همان جبهه دست و پا ميزني!
مزدك بامداد
Friday 28 May 2004, 03:14PM
شما به مغزتان فشار نياوريد ، كيلومترش بالا ميرود...:cool:
سینا 555
Friday 28 May 2004, 07:43PM
شما به مغزتان فشار نياوريد ، كيلومترش بالا ميرود...:cool:
هميشه گفتم خودم شاگردت هستم:p اوسي جون!
ريشه هاي نازكت در باتلاق اومانيسم
ماليخوليايي و جن زده در مقابل اقتاب سوزان قرار دارد!
اگر ميتواني خود را درون خاك كن!سخت است نه؟:)
raha
Friday 28 May 2004, 10:19PM
ضمنناٌ من نمي دونم اين خانم رها كي هستند فقط اميدوارم خواهر دوقولوي مجازي شما نباشند كه آنوقت اگه يك روزي بخواد بياد اينجا كار يك كم سخت ميشه ممكنه من بجاي رها خانم بهشون بگم آقاي فريدم يا مثلاٌ وقتي دارم با شما گفتگو مي كنم بگم رها خانم[/SIZE][/B]
FONT][/[/SIZE] [/B]
بلا به دور..
:p
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.