نمايش نسخه نهائي : یکی نیس به من کمک کنه؟
محمود
Tuesday 30 March 2004, 05:51PM
سلام
اول عیدتون مبارک
و دوم این که تو این سال جدید تصمیم گرفتم رو مشکلات خودم یا خودمون فکر کنم و دیگه دهنمو نبندم و بیخیال بشم
نمی دونم این موضوع مطرح شده یا نه
ولی می خوام بدونم چرا من و شاید خیلی ها رو می بینم که عقده جنسی داریم(البته کسی ندیدم که نداشته باشه)
واین به کی برمی گرده خوده من؟دین من؟(که کم توش تحریف نشده که جایه بحث داره نه قران اشتباه نگیرین)خونواده من؟جامعه من؟حکومت من؟ .........
کمکم کنین :) ممنون
حزب الله
Wednesday 31 March 2004, 10:58AM
عليك سلام آقا محمود
سال نوي شما هم مبارك
ميشه منظورتون رو بيشتر توضيح بدين
دقيقا عبارت " عقده جنسي " براي شما چه معني داره ...
البته اينجا همه شناسه ها مجازي هست و فضاي خوبي هست كه هر چي كه جاي ديگه نميشه سوال كرد همينجا مطرح كرد
توضيح بديد شايد كسي از دوستان بتونن كمكتون كنن
محمود
Wednesday 31 March 2004, 05:02PM
يعني واقعا شما منظورمنو نفهميدين؟
منظورم اينه كه تو خيابونا مي بينم منظورم اينه كه تو دانشگاه مي بينم منظورم اينه كه توي فيلما يا سريالا مي بينم يا تو چت روما يا نظرهايي كه وبلاگا مي ذارن.............
كافيه يا هنوز بايد بگم ؟
منتظرم
حزب الله
Wednesday 31 March 2004, 07:49PM
محمود جان
هر آدمي تو دايره روابط بيروني و دروني كه با خونواده و اجتماعش برقرار ميكنه ممكنه يك چيزايي رو خيلي واضح و شفاف ببينه كه يه آدم ديگه اونطور مستقيم و شفاف باش برخورد نداشته باشه
بخاطر همين خواهش كردم بيشتر توضيح بدي تا دقيقا منظورت مشخص بشه
چيزي كه از نامه دومت برداشت كردم نياز شديد متقبال بين دو جنس مخالف در جامعه ما بود كه اصطلاح " عقده جنسي " به هيچ وجه عبارت مناسبي براش نيست
هر كسي تو جنس مخالفش دنبال آرامش ميگرده چيزي كه تو دنياي امروز كمتر پيدا ميشه و البته اين ملزومه خلقت هست و از نعمتهاي شيرين خداست
اگه منظورت آسيب شناسي اين روابط هست اگه دوست داشته باشي ميتونيم بحث خوبي با هم داشته باشيم
جامعه ما مثل هر جامعه ديگه اي مولفه هاي ذاتي و ساختاري مخصوص به خودش رو داره كه جوون ايراني بايد ازش مطلع باشه و خخودش رو براي آينده آماده كنه
به هر حال منتظرم بيشتر توضيح بدي تا بدونيم ميخواييم دقيقا در مورد كدوم بخش صحبت كنيم
يا علي
محمود
Thursday 1 April 2004, 08:28AM
خيلي ممنون
منظورم تو همون مايه هايه آسيب شناسيش و اين كه چرا بعضيا(اكثرا) عشق و هوس رو با هم مي خوان ؟
چرا قلب همون بعضيا مثه مهمانسرا است يعني نمي دونن قلب جايه فقط يه نفره به هر كس مي رسن اولين فكر شايد(!)"برقراري روابط جنسي "باشه من مطمئنم اين حرفا تو همه جايه ايران صادقه شايد هم همه جايه جهان !!(چون خيليا كه باور هم نمي كردم اين جوري باشن بعد از مدتي گرفتم اونا هم بله)
نمي دونم چيكار كنم دارم از اين وضع رنج مي كشم .
حزب الله
Thursday 1 April 2004, 03:14PM
محمود جان
منتظر بودم بحث رو تو شروع كني
مثلا با خاطره اي يا تجربه اي از اين دست مسائل كه حتما تو دلت هست
معلومه كه دل پري هم داري
منتظرم
محمود
Friday 2 April 2004, 05:49AM
اهان خاطره !
1- يه بار شمال رفته بوديم من كنار ساحل نشسته بودم كه يه دايي و خواهر زاده اومدن نشستن كنار من بعد خواهر زاده كه دختري بود مي گفت با فلاني (دوستش )
دوست شدم دختري خوبيه مي خواي شما هم باهاش دوست بشي (شايد با ديد مثبت بشه به اين گفتگوها نگاه كرد ولي من كه نتونستم نه اينكه آدم بد بيني باشم چون بد مي گفتن منظورشون يه چيزايه ديگه اي بود)(دلم به حال اون دختر سوخت كه چه راحت دوستش از اون حمايت كرده!)
2-تو تلويزيون خانومي نشون مي داد كه مي گفت يه مشت جوون كه من همسن مادرشون هستم به من چراغ ميدن !(خوبه فرد چادري بود)
3-تو دانشگاه همه كار مي كنن غير درس (خدا رو شكردانشگاه آزاد نيستيم)همه از همون ترم اول عاشق مي شن و بعد طلاق قبل از ازدوج !!!(نمي گم شناخت قبل از ازدواج بده ولي اين فكر هيچ وقت حتي به مغزشون نمي رسه)
خب اينا يه سري خاطره ولي من منظورم كل جامعه كه به هر جاش نگاه مي كنم اينو مي بينم و جايي نديدم كه خالي از اين هوس (تمايل جنسي)باشه كه در اثر بي توجهي و رشد شديد تبديل به عقده اي بر روح اين برزو بوم شده است كه حتي به زني شوهر داره با دختري كه صد قلم آرايش مي كنه (كه بگه من هم وجود دارم)فرقي قائل نيستن.
منتظرم
صبح
Saturday 3 April 2004, 03:21PM
سلام محمود جان خوش اومدي ;)
خوب اينها مصاديق فساديه كه نه فقط تو ايران بلكه ميتوني در هر كشور ديگه اي پيدا كني ... ! اما سوال اينجاست كه اين مطالب چرا شما رو آزار مي ده ، اگر راه درست رو ميشناسي نيازي نيست كه موج اونها شما رو بگيره :confused:
نكته ديگه اينكه در سالهاي اخير موج انقلاب سكسي كه در كشورهاي غربي 50-60 ساله شروع شده ، طبعا به ما هم سرايت كرده و بانيان اين انقلاب سكس ما رو هم هدف حمله زهر فسادشون قرار ميدن ، به نظر من در ايران نسبت به كشورهاي ديگه فساد كمتري وجود داره و حالا تحت هيجان و هجوم اين موج قرار گرفتن عقلاني نيست . آدم با درست بودن خودش خيلي از اين تهاجمها رو به مسخره مي گيره ... اينطور آدمها كه سعي مي كنن عقده جنسي خودشون رو بر طبق همان روال انقلاب سكس ، به خيابانها و به جلوي ديد ديگران بكشن تا اونها را هم در اين گرداب غرق كنن و جامعه و خانواده رو به نابودي بكشن .
خلاصه اينكه من هم خيلي با اينطور آدمها و رفتارشون خودم رو خوردم و تو فكرم گفتمان راه انداختم ، به اين نتيجه رسيدم كه هر چقدر آدم خودش رو بيشتر بسازه ، اونها اينقدر در نظرش كوچيك ميان كه حتي اگر دقيقا اوج اتاق خواب رو به خيابون بيارن ، آدم ناراحت نميشه .
يه روز رفته بوديم باغ وحش دو تا شير توي قفس ، و جلوي دوربين و زن و بچه ، شروع كردن به كاري كه آدمها تو اتاق خواب مي كنن ... ، خوب آنها حيوانند ... حرجي بر آنها نيست . ! :p
محمود
Saturday 3 April 2004, 05:02PM
بسيار جالب بود ممنون ولي وقتي انسان خودشو ميان يه جنگل پر اين شيرها مي بينه اون وقت چه طور ممكنه زجر نكشه؟
واصلا چرا اين قدر جامعه بايد سست باشه؟
نمي دونم ولي شايد براي ديگران بايد اول خودمو تغيير بدم !
صبح
Tuesday 6 April 2004, 09:33AM
سلام :)
اونچه كه من مسلم مي دونم ، اونها آنقدرها هم كه فكر كني ( خصوصا در جامعه و كشور ما ) زياد نيستند و حتما اقليت هستند .
اما ابزار و پشتوانه هائي كه در اختيار دارند ، اونها رو به صورت يك گروه بزرگ و مهاجم نشون ميده ...
البته زجر كشيدن نداره ، اما آدم در قبال جامعه خودش و ديگران مسئووله ، و بنده هم تمام تلاشم رو مي كنم كه جلوي توسعه اين گروه كوچك رو با ابزار خودشون بگيرم :) هر كسي مي تونه از سطوح مختلف " درست بودن خودش " تا " تبليغ بر ضد اين عوامل ضد جامعه " ، براي سعادت جامعه ش نقش ايفا كنه ;)
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.