نمايش نسخه نهائي : عشق پاك
sara.bahari
Monday 5 January 2009, 03:01PM
به نظر شما ميشه الانم عشق پاك پاك پاك پيدا كرد؟؟؟
sara.bahari
Monday 5 January 2009, 03:03PM
گفتمش آغاز درد عشق چيست؟ گفت آغازش سراسر بندگيست گفتمش پايان آن را هم بگو گفت پايانش همه شرمندگيست گفتمش درمان دردم را بگو گفت درماني ندارد، بي دواست گفتمش يک اندکي تسکين آن گفت تسکينش همه سوز و فناست
roshanak
Monday 5 January 2009, 03:04PM
نه عزيز عشق پاكه پاك پاك تو قصه ها پيدا ميشه
البته نمي خوام نااميدت كنم شايد عشق نيم پاك پيدا كني :smile28:
sara.bahari
Tuesday 13 January 2009, 03:29PM
motmaeni ke hich eshghe paki peyda nemishe azizam
mitoni dalilesh ro begi?
Mohammad 1985
Tuesday 13 January 2009, 11:59PM
پیدا میشه ولی احتمالش کمه این روزا نمیشه به کسی اعتماد کرد اینقدرم دنبال عشق نباشید ! به درد نمی خوره به خدا به درد نمی خوره آدم رو داغون میکنه چه میشه کرد ؟ من الان چندین ماهه نه شب دارم نه روز حتی نمی تونم از توی فکر طرف دربیام با وجودی که دیگه الان نمی دونم اون اصلا یادی از من میکنه یا دو ساعت پیش که داشتم از تهران میومدم کرج پشت یه ماشین نوشته بود او که رفت و یادی از ما نکرد یادش بخیر ! دیگه اصلا نفهمیدم چه جوری رسیدم کرج بغض گلوم رو گرفته بود ! بله با همین جمله به ظاهر مسخره اگه پشت فرمون بودم حتما میرفتم توی باقالیا!
شاید فکر کنید دارم اقراق می کنم ولی از وقتی عاشق شدم همه چیز زندگی برام عوض شد همه چی طوری حتی نگاه کردن به دخترهای دیگه رو خیانت می دونستم به عشقم طرز تفکرم و کلا همه چیزم رو عوض کرد ولی افسوس که آخرش خورد شدم !
sara.bahari
Wednesday 14 January 2009, 09:32AM
سلام محمد جان .ببخشيد اگه مي دونستم با مطرح كردن اين موضوع باعث ناراحتي شما ميشم هيچوقت اين كار رو نمي كردم شرمنده دوست عزيز.
خیلی سخته اون كه میگفت واسه چشات میمیره، بره و دیگه سراغی از تو و نگات نگیره، خیلی سخته توی پاییز با غریبی آشنا شی، اما وقتی كه بهار شد یه جوری ازش جدا شی، خیلی سخته كه دلی رو با نگات دزدیده باشی، وسط راه اما از عشق یه كمی ترسیده باشی، خیلی سخته بری یك شب واسه چیدن ستاره، ولی تا رسیدی اونجا ببینی روز شد دوباره…
Mohammad 1985
Wednesday 14 January 2009, 12:26PM
سلام نه خواهش میکنم من فقط تجربم رو گفتم و شما باعث ناراحتی من نشدید . ( من به این راحتی از دست کسی نارحت نمی شم ! )
Mohammad 1985
Friday 16 January 2009, 12:06AM
یه چیز دیگه که شاید زیاد به این پست ربطی نداشته باشه ولی تازگها مد شده روزنامه می نویسن یا کیانی که مثلا دختری رو کشتن یا اسید پاشیدن توی صورتش یا تهدید به مرگ کردن یا مزاحمت ایجاد کردن برای طرف چون دختره بهشون گفته من با تو ازدواج نمی کنم یارو توی دادگاه گفته من عاشقش بودم و از این چرت و پرتها !
یکی نیست بگه آخه چرا عشق رو کردین بازیچه خودتون کجا کسی که عاشقه می تونه معشوقش رو بکشه یا اسید بریزه روش؟
آخه مثلا در مورد خودم میگم اصلا بابا دختره از قیافه نحس من به هر دلیلی خوشش نمیاد ! من باید برم یه چهار لیتری اسید بریزم توی صورتش؟ چقدر راحت عشق رو به مسخره گرفتن و چقدر سخته عشق واقعی رو باور کرد و چقدر سخته توی این دوره زمونه بتونی به کسی اطمینان کنی!
sara.bahari
Saturday 17 January 2009, 09:38AM
سلام دوست عزيز
با حرفات كاملا موافقم. كسي كه واقعا عاشق باشه راضي نميشه حتي تو پاي معشوقش خار بره چه برسه به اين كه خودش با دست خودش اين كار را انجام بده.
افلاطون میگه : اگه با دلت کسی یا چیزی رو دوست داشتی زیاد جدی نگیرش چون کار دل دوست داشتنه ... درست مثل کار چشم که دیدنه ... ولی اگر کسی رو با عقلت دوست داشتی بدون داری چیزی رو تجربه می کنی که اسمش عشق واقعیه !!!
آسمو
Saturday 17 January 2009, 10:35PM
به نظر من عشق پاک پیدا نمیشه ولی دوس داشتن خیلی زیاد پیدا میشه چون عشق یه جورایی آخرش تموم میشه به غیر از عشق والدینمون که فلسفه اش جداس
ولی اگه کسی رو دوس داشته باشی همیشه به دوس داشتنت اضافه میشه ولی عاشقی دل زدگی داره
Mizhbod
Saturday 17 January 2009, 11:33PM
به نظر من عشق پاک پیدا نمیشه ولی دوس داشتن خیلی زیاد پیدا میشه چون عشق یه جورایی آخرش تموم میشه به غیر از عشق والدینمون که فلسفه اش جداس
ولی اگه کسی رو دوس داشته باشی همیشه به دوس داشتنت اضافه میشه ولی عاشقی دل زدگی داره
عشق در لحظه ای پدید می آید و دوست داشتن در امتداد زمان، این اساسی ترین تفاوت میان عشق و دوست داشتن است
Mohammad 1985
Sunday 18 January 2009, 04:37AM
خیلی فرق میکنن با هم ! عشق جیزه و دوست داشتن نه !
آسمو
Sunday 18 January 2009, 08:34AM
خوب منم همين گفتم ديگه پس چرا نقل قول زديد ؟
sara.bahari
Sunday 18 January 2009, 10:38AM
دوست عزيز مطمئني كه عشق يك روز تموم ميشه ؟
اگه تموم بشه اون از اولشم عشق نبوده هوس بوده.
ويك عاشق واقعي هيچ وقت از عشقش خسته و دلزده نميشه بلكه هر روز بيشتر از روز قبل عاشق ميشه.
عشق يعني باهم بودن عشق يعني باهم ماندن عشق يعني بي تو نبودن عشق يعني باهم مردن
آسمو
Sunday 18 January 2009, 12:22PM
ببين عزيزم عشق با نگاه اول به وجود مياد ولي دوست داشتن به مرور زمان به وجود مياد طرفو ميبيني با اخلاقش آشنا ميشي و بعد مجذوبش ميشي
توعشق اگه سردي از معشوقت ببيني دلگير ميشي و باعث رنجشت ميشه ولي تو دوس داشتن باعث عزيزتر شدن طرف مقابل هم ميشه
واسه همينه كه عشقا زود تر ميپاشه چون با يه جرقه آغاز ميشه ولي دوس داشتن به اين زوديا از بين نميره چون زود به وجود نيومده با فكر رو منطقه كه شيفته ميشي
البته من نظرمو دادم سارا جون
Mohammad 1985
Monday 19 January 2009, 12:17AM
خوب منم همين گفتم ديگه پس چرا نقل قول زديد ؟
شما گفتید که عشق پاک پیدا نمیشه ! منم گفتم چرا پیدا میشه به این خاطر نقل قول زدم .
بله سارا خانم کاملا حق باش ماست در عشق چیزی به نام هوس وجود نداره اصلا راه این دوتا با هم جداست .
در عشق به چیزی که اصلا فکر نمی کنید هوس هست .
sara.bahari
Monday 19 January 2009, 08:56AM
مرسي محمد عزيز
اميدوارم روزي برسه كه آدما عشق رو از هوس تشخيص بدن.
عشق همچون نقاشیست با این تفاوت که نقاشی را می توان پاک کرد اما عشق را هرگز.
آسمو
Monday 19 January 2009, 12:10PM
ببخشيد من كي گفتم هوس همون عشقه
هوس كه قضيه اس كاملا جداس ببين هوس واسه چند لحظه كوتاه و بلافاصله بعد از رسيدن به طرف از بين ميره
نميدونم ولي شايد من بد بيان كردم شما آقا محمد ميگي عاشق شدي چطوري با نگاه اول يا اينكه نه اخلاق و رفتارشو باعث به وجود اومدن علاقه شده ببخشيدا البته فضوليه
Mohammad 1985
Monday 19 January 2009, 11:42PM
به زودی سر فرصت تعریف می کنم براتون .
sara.bahari
Tuesday 20 January 2009, 08:35AM
دوست عزيز بايد خودت تجربه بكني اون وقت درك ميكني شور عشق چيه و چه احساسي به آدم ميده.
sara.bahari
Tuesday 20 January 2009, 08:36AM
به كوه گفتم عشق چيست؟ لرزيد. به ابر گفتم عشق چيست؟باريد. به باد گفتم عشق چيست؟ وزيد. به پروانه گفتم عشق چيست؟ ناليد. به گل گفتم عشق چيست؟ پرپر شد. و به انسان گفتم عشق چيست؟ اشك از ديدگانش جاري شد و گفت ديوانگيست .
آسمو
Tuesday 20 January 2009, 09:20AM
به هر حال اميدوارم چيزي رو كه به نفعتون اتفاق بيفته
sara.bahari
Tuesday 20 January 2009, 10:15AM
عزيز تو اصلا تا حالا عاشق شدي؟
عشق واقعي رو حس كردي ؟
اصلا دوست داري به اين درد مبتلا بشي ؟
آسمو
Tuesday 20 January 2009, 03:02PM
عاشق نه اگه فرد مورد نظر پيدا بشه شايد ولي آخه
sara.bahari
Tuesday 20 January 2009, 03:18PM
آخه چي ؟
آسمو
Tuesday 20 January 2009, 06:31PM
آخه من میگم عاشقی واسه من خوب نیست نظرمو که گفتم ولی دوس داشتن رو میخوام البته اگه بازم طرفو پیدا کردم تازه واسه همینشم میترسم که نکنه اونی که من میخوام بره دوسم نداشته باشه هوس باشی عاشقی جوونی باشه یا چه میدونم هزار تا چیز دیگه اینقد دور و اطرافمم از این چیزا دیدم که زیاد دوس ندارم برم تو این کارا حالا فهمیدی عزیزم
Mohammad 1985
Wednesday 21 January 2009, 12:36AM
آسمو (http://www.iranclubs.org/forums/member.php?u=17006) دیگه امروز نمیشه به راحتی به کسی اعتماد کرد من خودم مردم تا بهش ثابت کردم راست میگم چون من شوخ هستم اوایل فکر می کرد دارم شوخی می کنم !
اینقدر عشق رو کثیف کردن که اصلا نمی شه حقیقت رو تشخیص داد .
sara.bahari
Saturday 24 January 2009, 08:49AM
آسمو عزيز باهات موافقم خيلي سخته توي اين دور زمونه بتوني عشق و دوست داشتن واقعي رو پيدا كني وبخواي به كسي اطمينان كني چون ديگه خيلي راحت همه با زبون بازي دل طرف رو ميدزدن و بعد با سوء استفاده از احساسات طرف مقابل هر كار كثيفي كه بخوان انجام ميدن واسم اون رو ميزارن عشق .
يه اعتراف خود من نمي تونم به هيچ كس اعتماد كنم وبه همين علت دچار سردرگمي شدم نمي تونم ابراز احساسات اطرافيانم رو باور كنم به دوست داشتن اونها شك دارم ولي مطمئنم يه روزي به اون عشق واقعي كه منتظرشم ميرسم.
پرنده مهاجر
Sunday 1 February 2009, 11:52AM
هرگز متنفر نشو حتي از اون کسي که دوستش داشتي ولي حالا نداري 2) بسيار بخند حتي براي کسي که در بغلش گريه کردي 3) هميشه لبخند بزن حتي به کسي که ازش متنفري 4) نگران نباش حتي اگر ديدي دست رفيقت تو دست ديگريه ?) از ديگران کم انتظار داشته باش 6) ساده زندگي کن ?) دوست خوبي داشته باش چون تنها دوسته که برات ميمونه:smile06:
پرنده مهاجر
Sunday 1 February 2009, 11:59AM
تو همان مسافر قریبی بودی كه در جاده تنهایی قلبم پا گذاشتی ولی امروز تو رفته ای ولی هنوز رد پایت بر روی قلبم جاریست
sara.bahari
Sunday 1 February 2009, 03:11PM
شاید آن روز که سهراب نوشت :
تا شقایق هست زندگی باید کرد
خبری از دل پر درد گل یاس نداشت
باید این جور نوشت:
هر گلی هم باشی،
چه شقایق،
چه گل میخک و یاس
زندگی اجباریست.
Mohammad 1985
Wednesday 4 February 2009, 04:03AM
شاید خیلی ها بگن عشق پاک دیگه وجود نداره یا پیدا نمیشه و حرفهایی از این قبیل ولی :
آنچه یافت می نشود آنم آرزوست ...
sara.bahari
Wednesday 4 February 2009, 09:04AM
من عاشق آن گلم که در بيابان عشق پژمرده شد
ولي منت باران رانکشيد........
boosal
Thursday 5 February 2009, 06:55AM
بـه واسـطه آزمـايشـات گـونـاگون تـفاوتهاي ابراز عشق در دو جنس مرد و زن مشخص گرديده اند. براي مثال مشـخص شده كـه زنـان در عـشـق بـه دوسـتي و منافع مـشـتـرك بـيـشتـر بـها مي دهند و بـيـشتر از مـردها از حـسادت رنـج بـرده و وابـستگي بيشتري به فرد مقابل خود پيدا مي كنند. در زيـر به سبـك هاي مـخـتـلف عشـق اشاره گرديده است:
1- اروس(EROS): عشق شهواني - عـشق بـه زيبايي - فاقد منطق - عشق فيزيكي كه بواسطه جذابيت و كشش هاي جسماني و يا ابراز آن بطور فيزيكي نمايان ميگردد -همان عشق در نگاه اول - با شدت آغاز شده و بسرعت فروكش ميكند.
2- لودوس(LUDUS): عـشق تـفنني - ايـن عشـق بـيـشتـر مـتعلق به دوران نوجواني ميباشد - عشق هاي رمانتيك زودگذر - لودوس ابراز ظاهري عشق ميباشد - كـثرت گرا نسبت به شريك عشقي - به اصطلاح فرد را تا لب چشمه برده و تشنه بازمي گرداند -رابطه دراز مدت بعيد بنظر ميرسد.
3- فيلو(PHILO): عشق بـرادرانـه - عـشـقـي كـه مبتني بر پيوند مشترك مي باشد -عـشقي كـه بـر پـايـه وحـدت و هـمـكاري بـوده و هـدف آن دسـتـيـابي بـه منافع مشترك ميباشد.
4- استورگ(STORGE): عشق دوستانه - وابسته به احترام و نگراني نسبت به منافع مـتقابل - در اين عشق همنشيني و همدمي بيشتر نمايان مي باشـد - صـمـيـمـانـه و متعهد- رابطه دراز مدت است - پايدار و بادوام - فقدان شهوت.
5- پراگما(PRAGMA): عشق منطقي - اين مختص افرادي است كه نگران اين موضوع ميباشند كه آيا فرد مقابلشان در آينده پدر يا مادر خوبي براي فرزندانشان خواهند شد؟ عشقي كه مبتني بر منافع و دورنماي مشترك مي باشـد - پـايـبند بـه اصـول مـنـطـق و خردگرا ميباشد - همبستگي براي اهداف و منافع مشترك.
6-مانيا(MANIA): عشق افراطي - انحصارطلب، وابسته و حسادت برانگيز - شيفتگي شديد به معشوق - اغلبا فاقد عزت نفس -عدم رضايت از رابطه - مانند وسوسه ميماند و ميتـواند بـه احساسات مبالغه آميز و افراطي منجر گردد - عشق دردسر ساز - عشق وسواس گونه.
7-اگيپ(AGAPE): عشق الهي - عشق فداكارانه و از خودگذشته-عشق نوعدوستانه (تمايل انجام دادن كاري براي ديگران بدون چشمداشت) - عشق گرانقدر .
پژوهشها حاكي از آن ميباشد كه زنان بيشتر به عشق از نوع پراگما، استورگ و مانيا و مردان به لودوس و اروس گرايش دارند.
آسمو
Thursday 5 February 2009, 12:26PM
پس اين اگيپ بدبخت چي ميشه پس
من به اين اگيپ تمايل دارم چون خيلي فداكارم :D
Mohammad 1985
Thursday 5 February 2009, 11:23PM
بابا عاشق ! فداکار!
Mohammad 1985
Friday 6 February 2009, 06:28PM
بابا عاشق ! فداکار!
ناراحت نشید شوخی کردما ! من یکم شوخ تبع هستم ! البته یکم بیشتر از یکم ! :smile17:
boosal
Sunday 8 February 2009, 08:17AM
پس اين اگيپ بدبخت چي ميشه پس
من به اين اگيپ تمايل دارم چون خيلي فداكارم :D
اخــــــــــــی
واسه همینه که هر جا میرم در به در دنبالمی:p:D
آسمو
Sunday 8 February 2009, 10:44AM
ناراحت نشید شوخی کردما ! من یکم شوخ تبع هستم ! البته یکم بیشتر از یکم ! :smile17:
نه ناراحت چرا شما راحت باش
و اما در مورد شما آقا بوسل
دقيقا چون عاشقتما اينو ميگم باور كن :smile55:
sara.bahari
Sunday 8 February 2009, 12:32PM
اولا ممنون از اطلاعاتي كه در اختيارمون قرار داديد.
دوما ميشه بدونم شما جزء كدوم يك از اين گروهها هستيد؟
بـه واسـطه آزمـايشـات گـونـاگون تـفاوتهاي ابراز عشق در دو جنس مرد و زن مشخص گرديده اند. براي مثال مشـخص شده كـه زنـان در عـشـق بـه دوسـتي و منافع مـشـتـرك بـيـشتـر بـها مي دهند و بـيـشتر از مـردها از حـسادت رنـج بـرده و وابـستگي بيشتري به فرد مقابل خود پيدا مي كنند. در زيـر به سبـك هاي مـخـتـلف عشـق اشاره گرديده است:
1- اروس(EROS): عشق شهواني - عـشق بـه زيبايي - فاقد منطق - عشق فيزيكي كه بواسطه جذابيت و كشش هاي جسماني و يا ابراز آن بطور فيزيكي نمايان ميگردد -همان عشق در نگاه اول - با شدت آغاز شده و بسرعت فروكش ميكند.
2- لودوس(LUDUS): عـشق تـفنني - ايـن عشـق بـيـشتـر مـتعلق به دوران نوجواني ميباشد - عشق هاي رمانتيك زودگذر - لودوس ابراز ظاهري عشق ميباشد - كـثرت گرا نسبت به شريك عشقي - به اصطلاح فرد را تا لب چشمه برده و تشنه بازمي گرداند -رابطه دراز مدت بعيد بنظر ميرسد.
3- فيلو(PHILO): عشق بـرادرانـه - عـشـقـي كـه مبتني بر پيوند مشترك مي باشد -عـشقي كـه بـر پـايـه وحـدت و هـمـكاري بـوده و هـدف آن دسـتـيـابي بـه منافع مشترك ميباشد.
4- استورگ(STORGE): عشق دوستانه - وابسته به احترام و نگراني نسبت به منافع مـتقابل - در اين عشق همنشيني و همدمي بيشتر نمايان مي باشـد - صـمـيـمـانـه و متعهد- رابطه دراز مدت است - پايدار و بادوام - فقدان شهوت.
5- پراگما(PRAGMA): عشق منطقي - اين مختص افرادي است كه نگران اين موضوع ميباشند كه آيا فرد مقابلشان در آينده پدر يا مادر خوبي براي فرزندانشان خواهند شد؟ عشقي كه مبتني بر منافع و دورنماي مشترك مي باشـد - پـايـبند بـه اصـول مـنـطـق و خردگرا ميباشد - همبستگي براي اهداف و منافع مشترك.
6-مانيا(MANIA): عشق افراطي - انحصارطلب، وابسته و حسادت برانگيز - شيفتگي شديد به معشوق - اغلبا فاقد عزت نفس -عدم رضايت از رابطه - مانند وسوسه ميماند و ميتـواند بـه احساسات مبالغه آميز و افراطي منجر گردد - عشق دردسر ساز - عشق وسواس گونه.
7-اگيپ(AGAPE): عشق الهي - عشق فداكارانه و از خودگذشته-عشق نوعدوستانه (تمايل انجام دادن كاري براي ديگران بدون چشمداشت) - عشق گرانقدر .
پژوهشها حاكي از آن ميباشد كه زنان بيشتر به عشق از نوع پراگما، استورگ و مانيا و مردان به لودوس و اروس گرايش دارند.
boosal
Sunday 8 February 2009, 05:33PM
نه ناراحت چرا شما راحت باش
و اما در مورد شما آقا بوسل
دقيقا چون عاشقتما اينو ميگم باور كن :smile55:
ای به فدای تو بروند همه مرغها و خروسهای شهرتان
بوخودا اندازه دو کیلو ذوق زده شدم:D
جای دیگه ایارو نگی که چشمون میزنن:D
boosal
Sunday 8 February 2009, 05:42PM
اولا ممنون از اطلاعاتي كه در اختيارمون قرار داديد.
دوما ميشه بدونم شما جزء كدوم يك از اين گروهها هستيد؟
خواهش
شرمنده که نمیتونم جواب سوالتونو بدم:smile07:
شما میشه بگید از کدوم گروه هستید؟
آسمو
Sunday 8 February 2009, 10:59PM
ای به فدای تو بروند همه مرغها و خروسهای شهرتان
بوخودا اندازه دو کیلو ذوق زده شدم:D
جای دیگه ایارو نگی که چشمون میزنن:D
باور کن راضی نبودم که فدام شیا :D:D:D:D:D
boosal
Monday 9 February 2009, 06:20AM
باور کن راضی نبودم که فدام شیا :D:D:D:D:D
زرشک:Dمن عمرا همشهری تو بشم;)
منو بگو گفتم برا یه بار هم که شده ازت تعریف کنم که تو روحت نخوره:D
آسمو
Monday 9 February 2009, 09:02AM
راستي ميگي تو شهري ما آدمي به اسم زرشك پيدا نميشه :D
ولي اول و آخرش اينه كه تو فدام ميشي ببين زود به زود مياي ببيني من چي جوابتو دادم چون دل تو دلت نيست:smile55::smile21:
نتونستم جلوي خنده ام و بگيرم
sara.bahari
Monday 9 February 2009, 09:17AM
دشمنتون شرمنده،اما خيلي دوست داشتم بدونم جزء كدام گروه هستيد.
به نظر شما من جزء كدوم گروه مي تونم باشم؟
خواهش
شرمنده که نمیتونم جواب سوالتونو بدم:smile07:
شما میشه بگید از کدوم گروه هستید؟
boosal
Monday 9 February 2009, 05:02PM
راستي ميگي تو شهري ما آدمي به اسم زرشك پيدا نميشه :D
ولي اول و آخرش اينه كه تو فدام ميشي ببين زود به زود مياي ببيني من چي جوابتو دادم چون دل تو دلت نيست:smile55::smile21:
نتونستم جلوي خنده ام و بگيرم
شهر شما؟از کی تا حالا دهاتتون شده شهر:Dتو دهات زاقارت شما همه نوع اسم سه در چهار اسخراج میشه:Dنمونه بارزشون هم تویی:D
باز خواب پنبه دونه دیدی؟:D
به مش غلام حسین بگو بیاد دستشو تا ارنج بگنه تو گلوت. اونوقت جلوی خندت گرفته میشه:D
boosal
Monday 9 February 2009, 05:11PM
دشمنتون شرمنده،اما خيلي دوست داشتم بدونم جزء كدام گروه هستيد.
به نظر شما من جزء كدوم گروه مي تونم باشم؟
واقعا عذر میخوام ایشالا جبران کنم
من زیاد با شما اشنایی ندارم و نمیتونم بدون شناخت شما. یه گروه رواسم ببرم ولی میتونم حدس بزنم جزئ گروه خاصی نیستید و تقریبا اونی که مد نظر شماست تلقینی از دو یا سه گرو است
آسمو
Monday 9 February 2009, 11:14PM
شهر شما؟از کی تا حالا دهاتتون شده شهر:Dتو دهات زاقارت شما همه نوع اسم سه در چهار اسخراج میشه:Dنمونه بارزشون هم تویی:D
باز خواب پنبه دونه دیدی؟:D
به مش غلام حسین بگو بیاد دستشو تا ارنج بگنه تو گلوت. اونوقت جلوی خندت گرفته میشه:D
پس این که مرغ و خروسی رو باور داری آقا ما اینجا معدن اسخراج میکنیم اسم اسخراج نمیکنیم اگه هم اسخراج کنیم اسم تو رو اسخراج میکنیم boosal جان :smile55:
نه دستش کثیفه چون آخرین بار تو دهن تو بود واسه بند آوردن خنده تو :p
خوب دیگه من تو این تاپیک نمیام دیگه چون داره تمام ارتباطش از بین میره گرچه از همون موقعی که تو اومدی همه ربطش بهم خورده :D
boosal
Tuesday 10 February 2009, 05:52PM
اره انگار منو تو هر جا میرسیم فقط بلدیم به سر و کله هم بپریم:D
خب فعلا تا اطلاع ثانویه صلح میکنیم:D
اینم واسه اینکه موضوع سرنگار منحرف نشه
.. در زبان عربی میگویند کلمه " عشق " در اصل از ماده " عشقه " است ، و " عشقه " نام گیاهی است که در فارسی به آن " پیچک " میگویند که به هر چیز برسد دور آن میپیچد ، مثلا وقتی به یک گیاه دیگر میرسد دور آن چنان میپیچد که آن را تقریبا محدود و محصور میکند و در اختیار خودش قرار میدهد.
Mohammad 1985
Tuesday 10 February 2009, 07:05PM
دوستان خواهش می کنم حداقل این تایپیک رو به چت روم تبدیل نکیند ! برای یکدیگر پیغام بفرستین نه اینجا ! ;)
sara.bahari
Wednesday 11 February 2009, 09:08AM
واقعا عذر میخوام ایشالا جبران کنم
من زیاد با شما اشنایی ندارم و نمیتونم بدون شناخت شما. یه گروه رواسم ببرم ولی میتونم حدس بزنم جزئ گروه خاصی نیستید و تقریبا اونی که مد نظر شماست تلقینی از دو یا سه گرو است
مرسي دوست عزيز
اما جواب درست به من ندادي ؟
به نظر شما عشق پاك پاك پيدا ميشه يا نه ؟
sara.bahari
Wednesday 11 February 2009, 09:15AM
دوستان خواهش می کنم حداقل این تایپیک رو به چت روم تبدیل نکیند ! برای یکدیگر پیغام بفرستین نه اینجا ! ;)
مرسي محمد جان كه به فكر هستي كه از بحث خودمون منحرف نشيم.
sara.bahari
Wednesday 11 February 2009, 11:09AM
چقدر سخته تو چشای کسی که تمام عشقت رو
ازت
دزدیده و به جاش یک زخم همیشه گی ، رو
قلبت هدیه
داده زل بزنی به جای اینکه لبریز کینه و نفرت
شی
حس کنی که هنوز هم دوسش داری
چقدر سخته دلت بخواد سر تو باز به دیواری
تکیه بدی
که یک بار زیر آوار غرورش همه وجودت له
شده
چقدر سخته تو خیالت ساعت ها با هاش حرف
بزنی اما
وقتی دیدیش هیچی جز سلام نتونی بگی
چقدر سخته وقتی پشتت بهشه دونه های اشک
گونه ها
تو خیس کنه اما مجبور بشی بخندی تا نفهمه که
هنوز هم دوسش داری
چقدر سخته گل آرزو هاتو تو باغ دیگری ببینی
و هزار
بار تو خودت بشکنی و اونوقت آروم زیر لب
بگی گل من باغچه نو مبارک
آسمو
Wednesday 11 February 2009, 02:39PM
من كه قبل از اينكه شما بگين گفتم كه ديگه حرف بي ربط نميزنم واسه چي حالا هي تذكر ميدين
.چشمانت راز آتش است
و عشقات پيروزيِ آدميست
هنگامي که به جنگ تقدير ميشتابد.
و آغوشات
اندک جائي برايِ زيستن
اندک جائي براي مردن
و گريز از شهر
که با هزار انگشت
بهوقاحت
پاکيِ آسمان را متهم ميکند.
کوه با نخستين سنگها آغاز ميشود
و انسان با نخستين درد.
در من زندانيِ ستمگري بود
که به آواز زنجيرش خو نميکرد
و من با نخستين نگاه تو آغاز شدم
با نگاه عشق تو
Mohammad 1985
Thursday 12 February 2009, 02:37AM
آسمو عزیز من به این دلیل تذکر دادم که واقعد دیدم حیفه این تایپیک هم مثل خیلی از تایپیکا خراب بشه من این تایپیک رو خیلی دوست دارم . حالا اگه شما ناراحت میشی چشم من دیگه حرف نمی زنم.
boosal
Thursday 12 February 2009, 04:55AM
مرسي دوست عزيز
اما جواب درست به من ندادي ؟
به نظر شما عشق پاك پاك پيدا ميشه يا نه ؟
وجود داره اون هم به وفور
آسمو
Thursday 12 February 2009, 08:24AM
آسمو عزیز من به این دلیل تذکر دادم که واقعد دیدم حیفه این تایپیک هم مثل خیلی از تایپیکا خراب بشه من این تایپیک رو خیلی دوست دارم . حالا اگه شما ناراحت میشی چشم من دیگه حرف نمی زنم.
نه من منظوري نداشتم شما بفرما هر چي هم كه خواستي من و دعوا كن ولي اگه طاقت گريه هاي منو داري من به اين زوديا ناراحت نميشم تازه شما هم كه چيزي نگفتيد من ناراحت بشم
سعی کن به کسی که تشنه ی عشق است دل نبندی،
سعی کن به کسی که لایق عشق است دل ببندی،
چون تشنه ی عشق روزی سیراب خواهد شد!
sara.bahari
Saturday 14 February 2009, 08:51AM
سلام دوستان عزيز
ولنتاينتون مبارك
اميدوارم امروز براي شما وعشقتون يك روز فراموش نشدني باشه.
اونهايي هم كه مثل من هنوز عشقي ندارن اميدوارم سال بعد اين موقع در كنار عشقشون ولنتاين رو جشن بگيرن.
موفق باشيد
boosal
Saturday 14 February 2009, 06:14PM
سلام خانوم بهاری
والتینان برا خارجیاست عشقشونم خارجیه
روز عشق خودمون رو جشن بگیر که زنده کننده عشق ایرانی باشه
sara.bahari
Sunday 15 February 2009, 09:55AM
سلام خانوم بهاری
والتینان برا خارجیاست عشقشونم خارجیه
روز عشق خودمون رو جشن بگیر که زنده کننده عشق ایرانی باشه
سلام آقاي عزيز
خوشحالم كه شما هم روز عشاق ايراني رو قبول داريد.
سپندارمذگان بر شما مبارك دارد
Mohammad 1985
Sunday 15 February 2009, 01:14PM
سلام آقاي عزيز
خوشحالم كه شما هم روز عشاق ايراني رو قبول داريد.
سپندارمذگان بر شما مبارك دارد
روز عشق ایرانی بهترین روزه ...
sara.bahari
Tuesday 17 February 2009, 08:40AM
روز عشق ایرانی بهترین روزه ...
خيلي خوشحالم كه عشق ايراني را قبول داريد چون عشق هاي واقعي ايراني يك عشق پاك هستن.
sara.bahari
Sunday 22 February 2009, 11:41AM
سخت است كه مي نوش كسي ديگر بود
شمع شب خاموش كسي ديگر بود
با ياد كسي كه دوستش ميداري
يك عمر در آغوش كسي ديگر يود
رخساره
Wednesday 11 March 2009, 06:09PM
به نظر من توی این دور و زمونه عشق پاک کمتر پیدا میشه. اگر هم پیدا بشه یک طرفه است . اگر هم که یک طرفه نباشه اطرافیان خرابش میکنن . البته من از هر چی عشق و عاشقیه حالم به هم میخوره و همه بهم میگن بی احساس واسه همین اصلا من نظر ندم بهتره.
Mohammad 1985
Thursday 12 March 2009, 12:09AM
پس چرا نظر دادی ؟! :D
مدیا
Wednesday 18 March 2009, 07:31AM
اگه دوست داری یه عشق پاک رو ببینی یه چند دقیقه ای رو با خودت خلوت کن !
اگه تونستی پیداش کنی به بقیه هم بگو:smile07::smile07:
سيّد وحيد
Wednesday 18 March 2009, 07:32AM
به اميد روزي كه تمام عشق ها پاك و بي آلايش باشد.
مدیا
Wednesday 18 March 2009, 07:36AM
نمک گیرت می کنه !;)
سيّد وحيد
Wednesday 18 March 2009, 07:38AM
:smile55:بستگي به طرف داره.
مدیا
Wednesday 18 March 2009, 07:41AM
اینو بدون که اگه خودت و خواسته هات رو بشناسی سراغ جیزی یا کسی نمیری که بزنه تو حالت همه ی اونهایی که تو عشق ، کم می یارن از یه جایی ، راه و بیراهه رفتن !
سيّد وحيد
Wednesday 18 March 2009, 07:47AM
كاملا درسته.
ماشاالله شما در اين زمينه استادين.
hye jin
Friday 19 June 2009, 04:30PM
شما عشق ندیدید (البته خودم 14 سالمه)
اگه عشق می دید گریه می کردید تا بمیرید
sara.bahari
Saturday 20 June 2009, 02:26PM
چرا فكر مي كني نديديم
هر چي از عشق بگم برات بازم نمي توني دركش كني
عشق به شكل پرواز يه پرندس
عشق خواب يه آهوي روندس
Mohammad 1985
Sunday 21 June 2009, 01:56AM
نمی دونم چی بگم خیلی حالم بده شاید من اشتباه میکردم نمی دونم دیگه واقعا چیزی به اسم عشق پاک وجود داره یا نه ؟ فقط می دونم که خورد شدم دیگه نمی تونم به هیچ کس اعتماد کنم دیگه آینده برام مهم نیست دیگه هیچی برام مهم نیست چون دیگه عشقی نیست .
پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت ........بيچاره از اين عشق فقط سوختن اموخت.
نادین
Sunday 21 June 2009, 02:05AM
من جد...وجد!!!!
بگردی پیدا میشه!:smile55:
Mohammad 1985
Monday 22 June 2009, 09:52AM
گشتیم نبود نگرد نیست !
sara.bahari
Tuesday 23 June 2009, 08:53AM
گشتیم نبود نگرد نیست !
متاسفم
خودتون باعث ميشيد كه نباشه
ببين كجاي راه رو اشتباه رفتي .
Mohammad 1985
Tuesday 23 June 2009, 10:16AM
نه ! همیشه هم اینطوری نیست .
من از خودم مطمعنم یعنی از چیزی که بهم گفت مطمعنم که چنین کاری نکردم ولی وقتی حرفم باور نمیکنه چی کار کنم ؟
sara.bahari
Tuesday 23 June 2009, 11:53AM
نه ! همیشه هم اینطوری نیست .
من از خودم مطمعنم یعنی از چیزی که بهم گفت مطمعنم که چنین کاری نکردم ولی وقتی حرفم باور نمیکنه چی کار کنم ؟
ببين چيكار كردي كه حرفت رو باور نميكنه
آشا
Tuesday 23 June 2009, 12:16PM
ديگه عاشق شدن ناز كشيدن فايده نداره
ديگه دنبال عاشق دويدن فايده نداره
وقتي اي دل به چشمون غزل خون ميرسي خودتو نگه دار
وقتي اي دل به گــــيسوي پريشون ميرسي خودتو نگه دار
سارا خانوم پاك وخوب هنوز هم عشق هست. واقعيشم هست .همه عاشق هستند اما معشوقه اونا متفاوته. و اما عشقي كه مد نظر شما هست هم الان زياده و البته واقعي اما كم هستند آدمهاي خوش شانس . تو آينه نگاه كن يكي از اونايي كه عشقشون پاك است رو حتما ميبيني. مردم قدر ناشناسند
عاشق واقعي زياد داريم
Mohammad 1985
Tuesday 23 June 2009, 11:21PM
ببين چيكار كردي كه حرفت رو باور نميكنه
وقتی حتی جوابمو نمیده من از کجا بفهمم ؟ حتی اگه من یه اشتباه کردم یا بیشتر لیاقت بخشیده شدن ندارم ؟ و اینکه فقط من اشتباه کردم ؟! چرا باید این اتفاقات برای من بیفته ؟ سارا خانوم شما میتونی کمکم کنی؟ تور خدا به هر کی که دوست دارین یکی کمکم کنه به خدا دیگه دارم دیونه میشم مگه من چه گناهی کردم ؟ هیچ کس نمی دونه من چی میکشم یکی اینجا داره نابود میشه الان بدترین دوران زندگیم رو سپری میکنم .
mina 68
Wednesday 24 June 2009, 12:52PM
به نظر من مخصوصا 1 پسر خيلي كارا ميتونه بكنه كه يه دخترو متقاعد كنه اما اگه فهميدي كه هيچ راهي به دلش نداري با بودنت عذابش نده عشق يعني خواسته معشوقتو به خواسته خودت مقدم بدوني
mina 68
Wednesday 24 June 2009, 12:54PM
يه سوال ؟ به نظر شما توي جامعه ما اگه يه دختر پسري رو دوست داشته باشه چه كار بايد بكنه؟
آشا
Wednesday 24 June 2009, 01:18PM
اگه تو جامعه مارو نميگفتي جوابش راحت بود
اما حالا نميدونم چي بگم اول بايد بفهميم پسر جنبه داره يانه
اگه نداشت كه هيچ اگه داشت بايد بفهمي نظرش در مورد تو چيه؟ بگو پسره چه نسبتي باهاتون داره تا بگم
همسايه است
همكلاسه
فاميل
هم دانشگاهي
چيهههههههه
اصلا يه كلاس مشاوره جداگانه يادم بيار برات بزارم
رایمون
Wednesday 22 July 2009, 11:35AM
به نظر شما ميشه الانم عشق پاك پاك پاك پيدا كرد؟؟؟
چرا نمیشه.از خدا بخواه حتما میشه.
البته بستگه به خودت هم داره.یعنی اینکه ببین چه جوری بدنیا نگاه میکنی! اونوقت خیلی چیزا میفهمی.:)
Mohammad 1985
Saturday 22 August 2009, 01:41PM
گویند تا شقایق هست زندگی باید کرد حال اگر شقایق رفت چه کار باید کرد ؟
boosal
Saturday 22 August 2009, 07:14PM
محمد تو هنوز داري دنبال عشق پاك ميگردي;)
Mohammad 1985
Saturday 22 August 2009, 11:19PM
من پیداش کرده بودم ولی دوباره گمش کردم
atre baron
Monday 24 August 2009, 10:54AM
به نظرم عشقی پاکه که مارو به خدا نزدیک کنه
*دينا*
Wednesday 2 September 2009, 11:01PM
به نظر من عشق باك خيلي كمه
Mohammad 1985
Wednesday 2 September 2009, 11:24PM
کمه ولی پیدا میشه ! ولی برای من که جز افسوس چیزی نداشت .
atre baron
Tuesday 8 September 2009, 05:17AM
ببين عزيزم عشق با نگاه اول به وجود مياد ولي دوست داشتن به مرور زمان به وجود مياد طرفو ميبيني با اخلاقش آشنا ميشي و بعد مجذوبش ميشي
توعشق اگه سردي از معشوقت ببيني دلگير ميشي و باعث رنجشت ميشه ولي تو دوس داشتن باعث عزيزتر شدن طرف مقابل هم ميشه
واسه همينه كه عشقا زود تر ميپاشه چون با يه جرقه آغاز ميشه ولي دوس داشتن به اين زوديا از بين نميره چون زود به وجود نيومده با فكر رو منطقه كه شيفته ميشي
البته من نظرمو دادم سارا جون
عشق از دوستی پرسید فرق تو با من چیست؟دوستی گفت من با سلام با کسی آشنا میشم تو با نگاه.من با بهونه از کسی جدا میشم تو با مرگ
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.