PDA

نمايش نسخه نهائي : سفري به شاهرود قلب استان سمنان;)

gharibeyitanha
Tuesday 10 February 2004, 02:28PM
:smile38:سلام
خوبيد دوستان نمي دونم تا حالا اسم شاهرود رو شنيدي يا نه ولي من براتون مي گم شاهرود در مسير تهران مشهد قرار دارد ودر استان كويري سمنان و بعد از سمنان ودامغان به شهري مي رسيد كه بر عكس دو شهر قبلي سرسبز است و داراي ابشار و پارك و مكانهاي تفريحي است .
در 10 كيلومتري شاهرود بايزيد بسطامي قرار دارد كه از زيارت گاهاي انجا محسوب مي شود و زايران از شهر هاي اطراف مي ايند انجا .
هوا عالي شاهرود ومردم مهمان نوازش ادم را بر اين مي كند تا سفري به اين شهر داشته باشيم.:smile40:

Scorpion
Tuesday 10 February 2004, 02:36PM
باسلام
خانم غريبه تنها
آيا شما هم شاهرودي هستيد ؟
من خيلي رفيق شاهرودي دارم بچه هاي خيلي خوبي هستند (عالي ) .

Shervin
Thursday 12 February 2004, 07:36PM
شاهرود شهر قشنگیه

ارزو
Thursday 12 February 2004, 07:52PM
شاهرود واقعا قشنگه ولي به پاي اصفهان نميرسه

افسانه
Thursday 12 February 2004, 08:07PM
آرزو نكنه اصفهاني هستي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

asheghe iran_p
Friday 13 February 2004, 05:12AM
خوب حتمآ اصفهاني است كه داره طرفداري اصفهان و ميكنه ولي براي يك ايراني نبايد بين شهرهاي كشورش فرق بگذاره
همه جاي ايران سراي من است

ارزو
Saturday 14 February 2004, 08:41AM
اره افسانه جون اصفهاني ام ميخواي ادرست را بده تا برات گز مخصوص كه سوغات اصفهانه برات بفرستم
در ضمن هر وقت تشريف اوردي ايران بيا اصفهان تا همه جاهاش را نشونت بدم ولي بايد خيلي مهمونم باشي تا فرصت كنم همه جاشا بهت نشون بدم
اقا پدرام من فرق نذاشتم و از اصفهانم طرفداري نكردم . بلكه واقعيت را گفتم. اخه چهلستون منارجنبون پل خواجو و......كه اگه بخوام همش را بنويسم 2روز طول ميكشه و(منم فرصتشا ندارم چون دارم ساكما ميبندم)
كجاي دنيا پيدا ميشه پس حق بده بهم كه براش فرق قائل بشم
ولي همه جاي ايران قشنگه ولي اصفهان يه چيز ديگه است.منم تمام شهرا را دوست دارم و حداقل يه بارا به همشون سفر كردم هر كدومم زيبايي و جذابيت خاص خودش را داره

asheghe iran_p
Saturday 14 February 2004, 07:17PM
آرزو خانم من منظورم با شما نبود دوست عزيز شما زود به دل نگيريد من همينجوري ام وسط دعوا نرج تعيين ميكنم شما كه نبايد به دل بگيريد:);)

ارزو
Saturday 14 February 2004, 07:25PM
نوشته شده بوسيله asheghe iran_p
آرزو خانم من منظورم با شما نبود دوست عزيز شما زود به دل نگيريد من همينجوري ام وسط دعوا نرج تعيين ميكنم شما كه نبايد به دل بگيريد:);)

ولي اقا پدرام من اصلا به دل نگرفتم اگه ناراحت شدين من جدا معذرت ميخوام

asheghe iran_p
Saturday 14 February 2004, 07:26PM
نه آبجي تعارف رو بگذاريد كنار من از دست هر كي كه ناراحت بشم از دست شما و افسانه ناراحت نميشم

asheghe iran_p
Saturday 14 February 2004, 07:29PM
عكس از شاهرود
http://www.masoudsoheili.com/Photography/MS-IR/Shahroud/09-ImamZadeh.jpg

ارزو
Saturday 14 February 2004, 07:30PM
شما لطف دارين

moh275
Saturday 6 May 2006, 12:02PM
:smile07: :smile38:سلام
خوبيد دوستان نمي دونم تا حالا اسم شاهرود رو شنيدي يا نه ولي من براتون مي گم شاهرود در مسير تهران مشهد قرار دارد ودر استان كويري سمنان و بعد از سمنان ودامغان به شهري مي رسيد كه بر عكس دو شهر قبلي سرسبز است و داراي ابشار و پارك و مكانهاي تفريحي است .
در 10 كيلومتري شاهرود بايزيد بسطامي قرار دارد كه از زيارت گاهاي انجا محسوب مي شود و زايران از شهر هاي اطراف مي ايند انجا .
هوا عالي شاهرود ومردم مهمان نوازش ادم را بر اين مي كند تا سفري به اين شهر داشته باشيم.:smile40:

moh275
Saturday 6 May 2006, 12:03PM
از اطلاعات شما خيلي ممنون از مناظر آنجا اگه عكس داشتيد بهتر بود

صدرا صدر
Wednesday 28 June 2006, 12:20PM
خیلی خوبس منم یه همشهری پیدا کردم...اما کسی از شاهرود اطلاعات خاصی نداره بده؟

arina2
Wednesday 28 June 2006, 08:06PM
http://www.nasimekavir.com/pix/DSC01117_r.jpg
این عکسی از جبگل ابر در شاهرود

Macih
Friday 27 April 2007, 08:27PM
قابل توجه آرزوخانم
درسته كه اصفحون شهرقشنگ وتاريخيه اماچه كنم كه شاعرگفته:
اگراصفحان است نصف جهان تمام جهان است مازندران

نگارینا
Thursday 5 June 2008, 12:21PM
چه اطلاعات کامل و جامعی!!!!!!!!!!!!!!!!

gharibeyitanha
Sunday 8 June 2008, 05:11PM
آرامگاه بایزید بسطامی
مقبره این عارف شهیر در شهر بسطام و شمال مقبره امام زاده محمد است. مقبره این عارف فاقد هرگونه تزئین است. و به نظر می‌رسد هیچ گاه ساختمانی مشابه مقبره دیگر بزرگان روی آن بنا نشده باشد و در حقیقت بی اعتنایی به مادیات و گریز از تجمل در این آرامگاه بوضوح به چشم می‌آید. وارستگی و بی نیازی بایزید بسطامی حتی بعد از مرگ وی و گذشت یازده قرن, در مرقدش مشهود است. مقبره بایزید بسطامی داری یک پنجره مسقف آهنی است. روی قبر یک سنگ مرمر قرار دارد که کلماتی از مناجات مشهور علی ابن ابی طالب برآن حک شده‌است. آنطور که از این سنگ بر می‌آید متعلق به شخصی به نام قاضی ملک می‌باشد که احتمال می‌رود حاکم قومس بوده باشد ولی اینکه چگونه از اینجا سر در آورده کسی چیزی نمی‌داند.

gharibeyitanha
Sunday 8 June 2008, 05:12PM
قلعه میامی
قلعه میامی در جنوب میامی قرار گرفته‌است که در حال حاضر خرابه‌ای بیش نیست. طبق نظر مردم منطقه این خرابه در گذشته مرکز میامی بوده‌است. و در زمان حمله مغول ویران گردید.قلعه اراکی چهار برجی نیز در منطقه میامی در بالی کوه میامی قرار دارد که دروازه آن را از آجر ساخته‌اند و یک آب انبار بزرگ در میان آن قرار دارد.در جلوی این قلعه که نزدیک به یکی از قله‌ها می‌باشد , آثار حدود دویست خانه رویت می‌شود. همه راههی بین قلعه و کوه مورد نظر را با سنگ بسته‌اند که کسی نتواند خود را به آنجا برساند.

gharibeyitanha
Sunday 8 June 2008, 05:13PM
قلعه پارتها
بتازگی در شاهرود یک قلعه مربوط به زمان پارتها و ساسانیان با قدمتی دو هزار ساله کشف گردید. در درون این قلعه که در حوالی یک روستا در شاهرود واقع گردیده بقایای کوره آجر پزی و سفالینه‌های مربوط به آن دوران وجود دارد. قلعه مذکور که مستطیل شکل است پانزده متر ارتفاع دارد و در چهار طرف آن تاقهای فرو ریخته قوسی شکل وجود دارد.این قلعه که احتمال می‌رود در ابتدا سه طبقه بوده از ویژگی دوران پارتها برخوردار می‌باشد.

gharibeyitanha
Sunday 8 June 2008, 05:15PM
کاروانسرای عباس آباد
این کاروانسرا در روستای عباس آباد در ۱۲۷ کیلومتری شرق شاهرود واقع شده و از بناهای دوره صفویه‌است.این بنا دارای چهار ایوان و ۳۲ حجره مشرف به حیاط مرکزی است.در ورودی این کاروانسرا یکی رو به شمال وسرچشمه قنات روستای عباس آباد و دیگری رو به جنوب و نزدیک جاده اصلی است.این کاروانسرا دارای دو بارانداز بزرگ است که نسبت به دیگر کاروانسرا‌ها از ظرفیت بیشتری بهره مند است.

gharibeyitanha
Sunday 8 June 2008, 05:20PM
کاروانسرای میاندشت شاهرودhttp://i10.tinypic.com/4v88ynm.jpg

gharibeyitanha
Sunday 8 June 2008, 05:22PM
روستاي مجن شاهرودhttp://iscanews.ir/Media/Images/Im1144770161_2jbwj6r.jpg

gharibeyitanha
Sunday 8 June 2008, 05:27PM
چنانکه از مدارک و اسناد معتبر تاریخی مستفاد می‌شود، شاهرود یکی از شهرهای مهم چهاردهمین ایالت تاریخی، «چخره» (از تقسیمات شانزده گانهٔ اوستایی در دوران باستان) بوده که در دامنهٔ جنوبی سلسله جبال البرز، توسط آریان‌ها بنا نهاده شده‌است. برخی محققان واژهٔ چخره را شکل ابتدایی شاهرود و در همان معنی دانسته‌اند.

بر اساس شواهد و مدارک موجود، هستهٔ اولیهٔ این شهر به دلیل دفاع از مهاجمان، بر فراز تپه‌های کم ارتفاع دامنهٔ کوه شمالی و غربی رود بزرگ این منطقه بنا شد که به جهت بزرگی این رود، تدریجاً نام شاهرود را به خود گرفت و به تدریج همراه با برقراری امنیت در محل، رشد و توسعه یافته به طوری که این شهر در کنار صد دروازه، پایتخت اشکانیان که به عقیدهٔ بسیاری از محققان محل کنونی شهر دامغان است، در عداد شهرهای معتبر پارتی درآمد. به نوشتهٔ برخی محققان از جمله «اگورود نیکوف» ، سومین آتش مقدس اهورامزدا که در اوستا آمده ، آذرفرنبغ است که آتشکدهٔ بزرگ شاهرود بوده‌است.

در دوران بعدتر ، این شهر همراه با سمنان و دامغان در ردیف مهم‌ترین شهرهای ایالت تاریخی قومس قرار گرفت و به استناد برخی اشاره‌های تاریخی مندرج در متون و بعضی شواهد باستان شناسی و معماری موجود در داخل و خارج شهر کنونی شاهرود ، را عبور قافله‌ها و کاروان‌ها که بزرگراه غربی_شرقی جادهٔ ابریشم را طی می‌کردند ، از آبادی‌ها و روستاهای بزرگ این شهر می‌گذشت. به عبارت بهتر ، شاهرود به دلیل واقع شدن در موقعیت خاص جغرافیایی و قرار گرفتن میان رشته کوه‌های البرز و نواحی کویر مرکزی ایران ، به نوعی جادهٔ ابریشم مناطق عمدهٔ آن روزگار همچون خراسان ، تهران ، مازندران و نیز شهرهای داخلی ایران بوده‌است. جاده‌ای که همچون چهار راهی پهناور ، بازار تجارت ، ادب و فرهنگ را در بخش وسیعی از ایران زمین رونق می‌داده‌است.اززیباترین اماکن دیدنی آن می توان به آبشار دیدنی شاهرود اشاره کرد .یکی از روستاهای زیبای آن روستای گرمن است با مردمی بسیار خونگرم وبا سنت های بسیار زیبا .از سوغاتهای این شهر زیبا میتوان به انگور شیرین شاهرود اشاره کرد.

gharibeyitanha
Sunday 8 June 2008, 05:28PM
جنگل زيباي ابر در 50 كيلومتري شاهرود
http://mkeghbal.ir/conglomera/images/IMGP3826_resize.JPG

gharibeyitanha
Sunday 8 June 2008, 05:34PM
اگه دوست داشتيد زمستون بريد جنگل ابر مناظر زيباي مي بينيد
http://aycu22.webshots.com/image/37981/2002150292693587299_rs.jpg

gharibeyitanha
Sunday 8 June 2008, 05:35PM
http://aycu18.webshots.com/image/40737/2002181599225391648_rs.jpg

gharibeyitanha