PDA

نمايش نسخه نهائي : شیطان پرستی و شیطان پرستان ! Satanism

yamahdi
Thursday 23 October 2008, 08:51PM
سخنان نغز ! کاربری که طرفدار موزیک متال هم هست مرا بر آن داشت تا مطلبی در مورد شیطان پرستی و متال بنویسم . هرچند که شیطان پرستان :smile27:از موزیک متال بهره میگیرند ولی نمیشه گفت هر طرفدار متالی شیطان پرست است ولی میتواند بمرور برایش مصیبت بار باشد.
اتفاقا اخیرا مطلبی در مجله آفتاب (http://azergun.com/)خوانده بودم دیدم خواندن آن واسه دوستان میتونه مفید باشه فلذا قایلش رو پیوست کردم .
در آن میتواتید اطلاعاتی راجع به شیطان پرستی، نحوه بوجود آمدنش و موسسین آن ( لاوی ، اکینو) موزیک متال برای شیطان پرستی، مرلین منسون MM و... بدست بیاورید.

yamahdi
Friday 24 October 2008, 09:09PM
اینوهم بخونید مطالب خوبی داره. (http://www.iranclubs.net/forums/showthread.php?t=11582)
http://www.iranclubs.net/forums/showthread.php?t=11582

justbluem
Sunday 26 October 2008, 02:57PM
مشکل کسایی که این نوشته ها رو مینویسن اینه که نمیتونن درک کنن موسیقی متال ینی موسیقی اعتراض....
قرار نیست متال بیاد مثل پاپ یا سبکای دیگه باشه..
مرلین مانسون خودشم گفته که این چهره من به خاطر اینه که به مردم هشدار بدم...

yamahdi
Monday 27 October 2008, 02:21PM
مشکل کسایی که این نوشته ها رو مینویسن اینه که نمیتونن درک کنن موسیقی متال ینی موسیقی اعتراض....
قرار نیست متال بیاد مثل پاپ یا سبکای دیگه باشه..
مرلین مانسون خودشم گفته که این چهره من به خاطر اینه که به مردم هشدار بدم...

برای آشنایی با مرلین منسون مطلبی در تاپیکه دیگه ایی نوشته بودم گویا نخوانده اید اینجا دوباره کپی میکنم:

مرلین مانسون ( مرلین منسون)
نام اصلی: برایان هیو وارنر Brian Hugh Warner

مادرش پرستار و پدرش دلال مبلمان بود.

http://lh5.google.com/Master.ice.Donut/R8At-x9BypI/AAAAAAAAAN0/MroalMh1N5w/Marlin%20Manson_2_thumb%5B1%5D

در 1989 گروه مرلین منسون و اسپوکی کیدز رو تشکیل داد که بعدها بنام مرلین مانسون خلاصه شد.

تصویری از پوستر گروه مرلین منسون و اسپوکی کیدز :

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/7/71/SpookyKidsFlyer.jpg

همینطور که میبینید ارم اصلی گروه آرم شیطان پرستان است.

برای اطلاع از آرم شیطان پرستان و شیطان پرستی ، مطلب زیر را بخوانید:
http://www.iranclubs.net/forums/show...32&postcount=6 (http://www.iranclubs.net/forums/showpost.php?p=314532&postcount=6)

آرم شیطان پرستان:

http://saviour.ir/images/images/satanism/baphomet.jpg

در سال 2000 ، اسقف کلیسای کاتالوک امریکا ویلیام دوناهجو اظهار داشت که مرلین مانسون با مسیح سر جنگ دارد.
مرلین مانسون در کنسرتهاش انجیل دو پاره کرد.

مرلین مانسون:

http://arhiva.glas-javnosti.co.yu/arhiva/2004/10/17/_slike/menson2.jpg

بعدها هرموقع مانسون به کشوری برای کنسرت وارد میشد. مقامات مذهبی محل درخواست لغو اجرا را میکردند. مثلا در سال 2001 وقتی منسون میرفت در مسکو برتامه اجرا کند، اسقف اعظم کلیسای ارتودوکس خواستار لغو آن شد.

( بهتره تصویر بچگی مرلین مانسون را با بعدش مقایسه کنید. تصاویر خودش گویاست و هشداری برای ما تا حواسمان جمع باشد!)

justbluem
Wednesday 29 October 2008, 10:38AM
تو همون سرنگار صفحه هاي قبلش صحبتاي خود مرلين مانسون رو گزاشتم.....خيلي عاقلنانه تره که وقتي ميخواي در مورد يه شخص....حالا هر کسي که ميخواد باشه.......قضاوت بکني...اول حرفاي خودش رو بشنوي..
ماريلسن منسون در جواب سوال يكي از طرفدارانش كه ازش پرسيده بود تو چرا اينقدر از مسيح متنفري گفت:
من خدا و عيسي را به روش خودم دوست دارم عيسي هم يك انسان بوده و فاحشه ها و جنايتكاران را دوست داشته .من نمي خواهم انجيل را مسخره كنم ولي مردم همانطور كه به من بسيار سطحي مي نگردند به انجيل هم بسيار سطحي مي نگرند. اگر خيلي ادعايتان مي شود كه پيرو عيسي هستيد و درباره عشق به همنوع موعظه مي كنيد برويد و يك بچه خياباني پيدا كنيد و او را سرپناه بدهيد براي غذا و مدرسه يشان پول خرج كنيد و اينكه واقعا" به يك نفر كمك كنيد.
.................

asalbanoo
Wednesday 29 October 2008, 11:49AM
در تاریخ ۵ ژانویه ۱۹۶۹ پسری در Canton در ایالت Ohio ی آمریکا بدنیا آمد.کودکی سفید و لاغر،مو های او رنگ سیاه داردو با چشمانی قهوه ای در کودکی مادر و پدر اوعلاقه ی چندانی به متولد شدن او نداشتند.دوران کودکی مرلین خیلی سخت و با بد ترین و کثیف ترین شرایط گذشت.
وفتی که همه بچه ها به مدرسه می روند او از رفتن به مدرسه پابلیک محروم شد و به مدرسه ای که کشاورزان و کارگران می روند محکوم شد.دلیلش رو نمی دونم و نتوانستم پیدا کنم.مرلین تقریبا خیلی باهوش و می توانست به جاهای خوبی برسه ولی بیشتر به علت جنون پدرش و شرایط مزخرف زندگی آن موقعش بود که حالا آدمی با خصوصیات کنونی رو می بینیم.می گن که آینده خشونت وارش در همان موقع قابل پیشبینی بوده، چون در محیط چندان مناسبی رشد نیافت.
فعالیت موسقی Brian Warner در منطقه ای به اسم Tampa Bay در ایالت فلوریدا در سال ۱۹۸۹ آغاز شد. گهگاهی به عنوان خبرنگار موسقی کار می کرد و به آزادی بیان که اون موقع خیلی از رسانه ها بیان می کردند، علاقمند شد. خیلی ها به تعنه و مسخره، آینده اش را در تلاش برای شکایت، اعتراض و بیاناتی با آزادی بیان تصور می کردند.همین وقت ها بود که با یه گیتاریست که Scott Mitchellنام داشته اشنا میشه که تقریبا هم عقیده ی هم بوده اند

MARILYN MANSON از ترکیب این اسم ها اوومده :

Marilyn Monroe، مانکن و هنر پیشه ی ممتاز دهه ی ۶۰ میلادی.
Charles Manson، جانی ترین قاتل زنجیره ای دهه ی ۶۰ میلادی جالبه که موسیقی دان هم هست

مرلین ،Scott Mitchell را تشویق می کنه که اسمش رو بهDaisy Berkowitz تغییر بده.وقتی که Gidget Gein به عنوان بیسیست و Madonna Wayne-Gacy به عنوان کیبردیست به گروه اضافه شدند، آنها یک گروه واقعی داشتند و اسم آنرا Marilyn Manson and the Spooky Kids گذاشتند. سپس Sara Lee Lucas را به عنوان ماشین درامزشون وارد گروه کردند.مدتی گذشت و اعضا دیدند که اسم گروه خیلی طولانی و خسته کننده است به همین دلیل آنرا به Marilyn Manson کاهش دادند.
توی این مدت گروهشون خیلی تغییر کردش تا وقتی که در اکتبر ۱۹۹۴، مریلین، ترتیب ملاقاتی با Dr. Anton Szandor LaVey ، بنیان گذار و موسس کلیسای شیطان (Church of Satan ) داد. دکتر از او ستایش کرد و به او لقب پدر روحانی (کشیش) داد.وقتی از تور Nine Inch Nails بار می گرده به علت نقض قانون نامه تفریحات بزرگسالان به زندان می افتد .یادم رفت بگم در تور به خاطر اینکه خودش رو لخت نشان داده بود از ادامه تور مرلین محروم شد.بیشتر به Anti-Christian عقیده داره .
در مورد سبک موسیقی اش چیز های متقاوتی شنیده میشه و دیدم از hard rock تا pop.ولی بیشتر این جمله منطقی به نظر می رسه: Industrial Metal بود، منسون خال کوبی خیلی زیاد داره که اون هایی که یادم میادچشم سیب روی هر دو کتف، زنبور قاتل، درخت بد سرشت روی جمجمه (بر روی ساعد دست)، صورتی با تار عنکبوت روی سر (بر روی ساعد دست دیگر)، دیو یک چشم، صورت شیطان با زیر نویس 666هستند.به فیلم های River's Edge, Wild at Heart, Pink Flamingos, Henry: Portrait of a Serial Killer, The Grinch, Desperate t,e,e,nage Love Dolls, Desperate Living, Blue Velvet, Twister, Willy Wonka, Rosemary's Baby
علاقه داره و در دو فیلم Bowling For Columbine و Jawbreaker بازی کرده.

به داستان و شعر نوشتن ، خوندن، نقاشی، کلکسیون اعضای مصنوعی پزشکی،
کارتون اسکو بی دو، عروسک، جعبه ی غذا، میمون، رنگ سیاه، فلسفه، نیچه، جنگ ستارگان، شکلات، درام، مجالس عرق خوری(آبجو و عرق)، شهرت، حیوانات و مسابقات و قرعه کشی جوایز علاقه داره.ازBackstreet Boys, Fatboy Slim, Jamiroquai,و آهنگ TITANICبدش می آید البته یه چند تا دیگه هم بودند.و به گروه های Pixies, The Doors, Deee-lite, Gwar, Freaks w/Beaks, Thrill Kill Cult, Alice Cooper, Ozzy Osbourne, Black Sabbath, David Bowie, Beatles, Kiss, Iggy Pop, و بعضی از گروه های گروه دهه ی ۸۰ میلادی خیلی علاقه مند هست

++++++++++++++++++++++++++++++++++

اون گروهي داره كه موزيك جنجالي ميسازن و عقايد خاصي هم داره،و در كل گروهي هست كه بيشتر طرفداراش رو نوجوونها تشكيل ميدن

منسون از اون گروههاست كه خيلي ها مردد هستن به اينكه واقعا اين حرفها و كارهاش براي شهرت و پول در آوردن هست يا واقعا هدف خوبي داره و واقعا نميشه جوابي به اين سوال داد.
چيزي كه توي موسيقي اون و مصاحبه هاش بيداد ميكنه انزجار اون از مذهب هست

يه مصاحبه جالب ازش جايي خونم كه اونو مينويسم :
ماريلسن منسون در جواب سوال يكي از طرفدارانش كه ازش پرسيده بود تو چرا اينقدر از مسيح و خدا متنفري گفت:
من خدا و عيسي را به روش خودم دوست دارم عيسي هم يك انسان بوده و فاحشه ها و جنايتكاران را دوست داشته .من نمي خواهم انجيل را مسخره كنم ولي مردم همانطور كه به من بسيار سطحي مي نگردند به انجيل هم بسيار سطحي مي نگرند. اگر خيلي ادعايتان مي شود كه پيرو عيسي هستيد و درباره عشق به همنوع موعظه مي كنيد برويد و يك بچه خياباني پيدا كنيد و او را سرپناه بدهيد براي غذا و مدرسه يشان پول خرج كنيد و اينكه واقعا" به يك نفر كمك كنيد.

در كل اون آدم عجيبي هست و عقايدش ميتونه از نظري جالب هم باشه,اما از نظر اعتياد به مواد و مسايل (جن**س**ی) خيلي بدنام هست.

و موزيكشم براي همه (حتي همه كسايي كه از سبكهاي مشابه خوششون مياد) ممكنه جالب به نظر نرسه

اولا میگن !!! مانسون دكتراي فلسفه داره . طوري كه من تحقيق كردم در دوران بچگي در يك مدرسه مذهبي يه چيزي تو مايه هاي كليسا درس خونده و خيلي ازار ديده . تا جايي كه گفته ميشه يك پدر روحاني بهش تجاوز كرده . به خاطر مشكلي كه براي يكي از راهبه هاي مسيحي به وجود مياره از مدرسه اخراج ميشه و يك مجله راه ميندازه . توي اون مجله اشعارش رو چاپ مي كنه كه بوي ضد مسيحيت ميده . بعد هم خواننده ميشه . در سالهايي كه مي نوشته اعتياد داشته ولي بعدا اونو ترك مي كنه و الان شديدا مخالف مواد هست .مانسون يك ضد مسيحيت و يك منتقد اجتماعيه و شعراش همه جنبه انتقادي داره ولي اونو با سبك خودش به نمايش مي زاره . در حال حاضر مخالفان زيادي در امريكا داره كه تو فيلم بولينگ براي كلمباين هم نشون ميده

تمام شعرا رو خودش مي گه ولي اهنگها كار مشترك گروهشه . متن شعرهاش از دید بعضی ها خیلی جالب و زیبا و از دید بعضی ها که میگن هیچی نمی تون درگ کنند

اسم اصليش هم برايان وارنر هست

در مورد چهره ارايش كرده و شوهاي خشنش بايد بگم مانسون اعتقاد داره كه بايد كريه ترين و كثافت ترين چهره ادم و زمين رو به نمايش گذاشت تا مردم در پس زيبايي هايي كه تلويزيون ها و تبليغات براشون مي سازن گم نشن و واقعيت كثيف و پر درد دنيا رو ببينن .

خودشو را به شكل زنها آرايش ميكنه و اسم مريلين رو رو خودش ميگذاره (و البته ميگه چون به مريلين مونرو علاقمند بوده)

دكتراي افتخاري موسيقي بهش دادن و توي يكي از دانشگاه ها درس ميده

مانسون آهنگ ساز خيلي از فيلم ها بوده
اما كار آهنگ سازيش عاليه
اما مانسون قبل از اينكه گره خودش رو تشكيل بده خبر نگار بوده
زن رو فقط براي سكس
كثيف ترين آدم سال 1996
فكر كنم 4 تا عمل جراحي خبيسانه داشته
يكيش اينه كه استخوان هاي بالاي ران خودش رو در آورده تا بتونه ... خودش رو ليس بزنه
من خودم شخصا با رفتارها و موزيك ماريلين منسون حال نميكنم اما اون تو بیشتر کشورها بخصوص من تو ایران طرفدارهای زیادی دیدم
تلویزیون ایران صحنه های از یکی اجراهاش و مصاحبه باهاش رو که مایکل مور تو فیلم بولینگ برای کلمبیا استفاده کرده بود رو پخش کرده !!!
منسب به گروه های شیطان پرست نیز هست هرچند خیلی ها میگن نه اما کلن مثل همه اینجور گروهها که تو کشورهای اسکاندیناوی بخصوص نروژ طرفدارهای زیادی دارن اونجا هم کشته مرده زیادی داره !

اینم عکس از مانسون

http://i18.tinypic.com/4tz7ml3.jpg
http://i7.tinypic.com/6ewm9ok.jpg

asalbanoo
Wednesday 29 October 2008, 11:53AM
محمود به نظرت آدمي با اين طرز فكر ميتونه موسيقيش قابل شنيدن باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
با توجه به اينكه تو مصاحبه هاش از مذهب اظهار انزجار ميكنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Arshanoosh
Wednesday 29 October 2008, 11:57AM
يك عمل ديگه منسون هم اين بود كه براي خودش دم گذاشته
حالا نمي دونم عمل بود يا چيز ديگه ولي دمش رو مي دونم داره

asalbanoo
Wednesday 29 October 2008, 12:00PM
يك عمل ديگه منسون هم اين بود كه براي خودش دم گذاشته
حالا نمي دونم عمل بود يا چيز ديگه ولي دمش رو مي دونم داره

4 عمل جراحي داشته......
البته من راجع به دمش چيزي نشنيدم

Arshanoosh
Wednesday 29 October 2008, 12:11PM
4 عمل جراحي داشته......
البته من راجع به دمش چيزي نشنيدم

نمي دونم عمل كرده يا مال لباسش بود ولي به هر حال دم بود

asalbanoo
Wednesday 29 October 2008, 01:30PM
نمي دونم عمل كرده يا مال لباسش بود ولي به هر حال دم بود

احتمال ميدم مربوط به لباسش بوده

sefid2
Thursday 30 October 2008, 10:40AM
سلام
یکم در باره موسیقی متالیکا,ارزشهای القایی متالیکا جناب یا مهدی میشه توضیح بدی؟
نویسنده این متن اینقدر بی سواد بوده که متالیکا رو سبک فرض کرده و ملت رو ........:mad:

در باره مرلین منسون هم نمیدونم چی بگم به ظاهر که شیطان ÷رسته ولی بازم یه حرفایی میزنه که آدم شک میکنه
مثل این قسمت از شعر جوانهای بکبار مصرف یا توضیحی که محمود داد
I never really hated a one true god
but the god of the people I hated

ببخشیدا ولی از یه نفر شنیدم که ایشون یه عمل جراحی داشته و دنده های آخریشو برداشته تا بتونه خم شه و..........:eek:

البته به نظر من مرلین از این نوع نمایش روی سن یه هدفی داره شاید نشون دادن حقیقت و درون واقعی انسانها یا اونایی که با لباسای شیک و ظاهری انسانی زندگی میکنن ولی در باطن حیوان هستن.
البته هدفش هر چی هست من از راهی که انتخاب کرده خوشم نمییاد.

در نهایت از خدا میخوام همه گمراهان رو به راه راست هدایت کنه :smile34:

yamahdi
Thursday 30 October 2008, 06:34PM
تو همون سرنگار صفحه هاي قبلش صحبتاي خود مرلين مانسون رو گزاشتم.....خيلي عاقلنانه تره که وقتي ميخواي در مورد يه شخص....حالا هر کسي که ميخواد باشه.......قضاوت بکني...اول حرفاي خودش رو بشنوي..

.................
اعمالش چطور؟ انجیل پاره کردن هاش، رفتارهای مستهجن و زشتش رو سن (صحنه) که نمیشه همشو گفت.
صد گفته چو یک کردار نیست.

ایشان از خدا میگه. اما کدام خدا منظورش است ؟ ایا کسی نمیتونه (نعوذ بالله) شیطان رو خدای خودش بدونه!؟

و تا حال چند بچه خياباني دو تحت تکفل گرفته!

justbluem
Tuesday 4 November 2008, 09:34PM
محمود به نظرت آدمي با اين طرز فكر ميتونه موسيقيش قابل شنيدن باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
با توجه به اينكه تو مصاحبه هاش از مذهب اظهار انزجار ميكنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
موسیقی به قیافه یا ظاهر ادم مربوطه؟؟؟پس لابد تو هر کی خوشگل تر باشه اهنگای اونو گوش میدی؟؟:D
مرلین مانسون خودشم یه جایی گفته من چهرم رو طوری درست میکنم که هیچکس جز خودم نتونه ازش لذت ببره.
در مورد دمم بگم که اون مربوط به البوم اولش میشه و یه سری از اهنگاش که از میمون حرف میزد...نه عمل نیست ..لباسشه

justbluem
Tuesday 4 November 2008, 09:39PM
اعمالش چطور؟ انجیل پاره کردن هاش، رفتارهای مستهجن و زشتش رو سن (صحنه) که نمیشه همشو گفت.
بازم میگم مانسون یه ادم ضد مذهبه..اما ضد مذهب باشیطان پرست فرق داره....
شان از خدا میگه. اما کدام خدا منظورش است ؟
لابد هر کسی تو دنبا به غیر از خدایی که تو تو ذهنت درست کردی بپرسته شیطان پرسته؟؟؟؟
ایا کسی نمیتونه (نعوذ بالله) شیطان رو خدای خودش بدونه!؟
مرلین مانسون شیطان پرسته از دید تو و اون نویسنده که نمیدونه متالیکا اسم یه گروهه ..نه اسم سبک:smile55:
من حرفای خودشم گزاشتم..هیچوقت حرفی از شیطان پرستی نگفته و هیچوقتم تو اهنگاش نمیگه....
شده که بارها وبارها مانسن را مظهر شیطان نامیده اند بدون اینکه به مفهوم اشعارش توجهی بکنند در بعضی جاها مانسن را به بدترین وجه کوبیدند حتی قسمت هایی از آهنگ coma white او را نشان دادند و گفتند این پلیدترین موجود ممکن است در حالی در مصاحبه ای که با مانسن شده بود در جواب اینگونه افراد گفته بود کسانی تحمل اشعار من را ندارند مطمئن باشند که خودشان مشکل دارند !!!!
چون هر کس بنابر درونیات خود از هر چیزی تصویری برای خودش مجسم می کند.

کاش آن لحظه که در مورد مانسن و شعر هایش و گریم ولباسش یک طرفه قضاوت می کردید حداقل یک بیت از شعرهایش را هم ترجمه.می کردید تا مردم زودباورما هم می دانستند که آن طوری هم که شما می گویید نیست.
مانسون حداقل دربند شهوت و مسائل مادی نیست . اگر آدم مثبتی نباشد حداقل مثل خیلی از آدم هایی که من می بینم آدم منفی وریاکاری نیست برید شعار مانسن که پشت همه تی شرت هایش نوشته شده را بخوانید البته آن هم سواد می خواهد ؟!؟!؟

sex is dead به معنی سکس (برای من) مرده است . بعد شما بیایید انگ همجنس بازی وشهوت رانی به او بزنید !!!!!!!!!!یادم هست در یکی از وبلاگ ها در مورد مرلین خواندم که دریکی از مصاحبه هایش گفته بود که دلیل اینکه من این گونه لباس می پوشم و گریم می کنم تنها نشان دادن باطن پلید انسان ها به ان هاست من اینگونه باطنی را که در زیر لباس های زیبایشان پنهان کرده اند به آنها یادآوری میکنم ...
(قابل توجه کسانی که از روی ظاهر اشخاص

در مورد باطن شان قضاوت می کنند)

asalbanoo
Wednesday 5 November 2008, 08:22AM
موسیقی به قیافه یا ظاهر ادم مربوطه؟؟؟پس لابد تو هر کی خوشگل تر باشه اهنگای اونو گوش میدی؟؟:D
مرلین مانسون خودشم یه جایی گفته من چهرم رو طوری درست میکنم که هیچکس جز خودم نتونه ازش لذت ببره.
در مورد دمم بگم که اون مربوط به البوم اولش میشه و یه سری از اهنگاش که از میمون حرف میزد...نه عمل نیست ..لباسشه

نه من هر كي چرت و پرت نگه گوش ميدم... چه خوشگل چه زشت:smile28:

justbluem
Wednesday 5 November 2008, 08:24AM
نه من هر كي چرت و پرت نگه گوش ميدم... چه خوشگل چه زشت
تو تا حالا چند تا از اهنگای مانسون متنشون رو خوندی که میگی چرت و پرت میگه؟؟؟؟؟:D

asalbanoo
Wednesday 5 November 2008, 01:44PM
تو تا حالا چند تا از اهنگای مانسون متنشون رو خوندی که میگی چرت و پرت میگه؟؟؟؟؟:D

وقتي خودشو قبول ندارم آهنگاشم گوش نميدم
يكيشو

justbluem
Wednesday 5 November 2008, 01:47PM
خوب هر کسی سلیقه ای داره....
ولی گفتم مانسون هم سبکش متاله و اعتراض.....
اما اگه ما یه نفر رو قبول نادریم دلیل نمیشه بخوایم طرف رو بکوبیم و بهش تهمت بزنیم

asalbanoo
Wednesday 5 November 2008, 04:58PM
خوب هر کسی سلیقه ای داره....
ولی گفتم مانسون هم سبکش متاله و اعتراض.....
اما اگه ما یه نفر رو قبول نادریم دلیل نمیشه بخوایم طرف رو بکوبیم و بهش تهمت بزنیم

تهمت؟ من تهمت نزدم.... فقط گفتم با شناختي كه ازش دارم و گوش دادن چند مصاحبه از زبون خودش و با علم به اينكه از مذهب انزجار داره، ازش خوشم نمياد. چون به قول معرف لامذهبه
موفق باشيد

justbluem
Wednesday 5 November 2008, 09:52PM
نگفتم تو تهمت زدی...
تهمت رو درباره چند تا از کاربرای دیگه گفتم...

a_d
Thursday 6 November 2008, 07:29AM

خب خوشگلي كه نه ،ولي شيوه لباس پوشيدن، وضع ظاهري،سبك خوندن يك نفر نمادي از طرز فكر و عقايد اونه...وقتي به يك موسيقي به طور عميق گوش ميديدم ممكنه واقعا روي افكار و اعتقادات انسان اثر بذاره و نميشه هر موسيقي از هر فردي با هر افكاري رو گوش داد...

خب جمعي كه طرفدارش ميشن ...يا عده ايي كه تو نوجواني عاشق آهنگاش ميشن كه البته ممكنه واقعا جذاب هم باشه ...ناخودآگاه دوست دارن از خواننده محبوبشون تقليد كنن(اگه به مدهاي پوشيدن و آرش روز دقت كني ميبيني معمولا تقليد از يك شخصيت محبوبه مثلا ورزشكار يا خواننده يا هر چي ....)
ممكنه واقعا شيوه پوشيدن و آرايش اون مورد تقليد قراربگيره ومرسوم بشه وا اين خيلي مهمه . با دليلي كه اون اورده قابل توجيه نيست .:)
به هر حال پس خيلي طبيعي به نظر ميرسه اينكه يك خوواده بخوان فرزندانشونو از گوش دادن به آهنگايي كسي كه ظاهر يا برخورد يا طرز فكر مناسبي نداره منع كنند.:)

sefid2
Thursday 6 November 2008, 10:39AM
سلام
محمود جون اعصابتو خرد نکن در عوض یه بار به آهنگ so what گوش بده تا آرامش پیدا کنی:D
جناب یا مهدی درست نیست که همین جوری بیای و یه چیزی کپی کنی و بری حدااقل یه بار مطلبتو بخون,اگرم راجع به متال اطلاعات نداری(که نداری) میتونی تاپیک موسیقی متال رو دنبال کنی و سوالات رو از دوستان بپرسی تا دفعه بعد متالیکا رو سبک فرض نکنی:cool:

$$$$
Friday 7 November 2008, 11:42AM
خب من تمامی مطالب این تاپیک رو خوندم
اگر در حوضه ی موسیقی متال چند گروه شیتان پرست فعالیت دارند دلیل بر این نیست که موسیقی متال رو زیر سوال ببرید اتفاقا این سبک موسیقی برای من بسیار لذت بخشه مرلین منسون من متن آهنگ ها ش رو خوندم و بسیار زیبا و دل نشینه کاری به ظاهرش ندارم ولی فوق العادس

justbluem
Saturday 8 November 2008, 08:22AM
خب جمعي كه طرفدارش ميشن ...يا عده ايي كه تو نوجواني عاشق آهنگاش ميشن كه البته ممكنه واقعا جذاب هم باشه ...ناخودآگاه دوست دارن از خواننده محبوبشون تقليد كنن(اگه به مدهاي پوشيدن و آرش روز دقت كني ميبيني معمولا تقليد از يك شخصيت محبوبه مثلا ورزشكار يا خواننده يا هر چي ....)
ممكنه واقعا شيوه پوشيدن و آرايش اون مورد تقليد قراربگيره ومرسوم بشه وا اين خيلي مهمه . با دليلي كه اون اورده قابل توجيه نيست .
به هر حال پس خيلي طبيعي به نظر ميرسه اينكه يك خوواده بخوان فرزندانشونو از گوش دادن به آهنگايي كسي كه ظاهر يا برخورد يا طرز فكر مناسبي نداره منع كنند.
نه خدا رو شکر مانسون یه قیافه ای درست کرده که که کسی خودش رو شبیهش نمیکنه:Dلااقل من یکی قصدش رو ندارم;)
حالا بزارین یه عکس از بچگیاش بزارم ببینین چه بچه خوبی بوده:D
روزگار با ادم چه کارا که نمیکنه:D
11475

a_d
Sunday 9 November 2008, 10:30PM
نه خدا رو شکر مانسون یه قیافه ای درست کرده که که کسی خودش رو شبیهش نمیکنه:Dلااقل من یکی قصدش رو ندارم;)
حالا بزارین یه عکس از بچگیاش بزارم ببینین چه بچه خوبی بوده:D
روزگار با ادم چه کارا که نمیکنه:D
11475

خب اينكه شما دوست ندارين خودتونو شبيهش كنين دليل نداره بقيه هم نخوان ;)
يه زماني يادمه بعضي از اين تيپاي جديد كه ميومد يه عده مسخره ميكردن يا ميگفتن چقدر زشته ولي به مرور همه چي تبديل به عادت ميشه وحتي خود اونا هم از اون استفاده ميكردن .
در هر صورت بازم از نظر من ظاهر يك خواننده يا هنر مند يا حركاتش روي سن خيلي مهمه :)
حتما ميگي برو سي دي صوتياشو گير بيار :D

justbluem
Wednesday 12 November 2008, 07:46AM
خوب اصلا برن شبیه مرلین مانسون بکنن خودشون رو:Dمیگه چی میشه؟؟؟
اصلا بهتر...اونجوری تو ایرانم دیگه مانسون داریم:D

asalbanoo
Saturday 15 November 2008, 05:34PM

:eek::eek::eek:

a_d
Saturday 15 November 2008, 05:39PM
هيچي :D:D
چي ميشه؟ :D:D:D
تازه به اين نتيجه رسيدي كه صورت سوالو پاك كني ;)

justbluem
Sunday 16 November 2008, 12:42PM
خوب مشکل اینجاست که کسی که طرفدار یکی میشه خودشو که شبیه اون نمیکنه....
من خودم دیوونه مانسونم..خیلیا رو هم میشناسم مثل من....اما هیچکدوم از قیافش خوششون نمیاد....
در ضمن......پس احمدی نژادم نباید طرفدار پیدا کنه!!!...:Dچون اون موقع خدایی نکرده جوونامون هوس میکنن خودشون رو شبیهش بکنن??:D:D:D

a_d
Sunday 16 November 2008, 03:50PM
مشكل اينه كه همه مثل تو نميتونن همه چيرو درك كنن محمود جان
نصور كن خيلي از اين نوجونوا خيلي كور كورانه اسير هيجان ميشن و تقليد ميكنن....
آقاي ... خودشو اونجور درست نكرده ظاهرش همينه ...
ولي در هر صورت من ميگم آدمايي شناخته شده ايي مثل اون بايد الگو باشن و همه چي شون زير ذره بينه.

شيفته
Sunday 16 November 2008, 04:10PM
يه زماني مي گفتند شيطان پشت چهره هاي زيبا خودشرو قايم مي كنه و انسان ها رو فريب مي ده
حالا ديگه اونقدر وضع خراب شده كه با زشت ترين چهره ها هم انسان هارو جذب مي كنه

justbluem
Wednesday 19 November 2008, 08:23AM
نصور كن خيلي از اين نوجونوا خيلي كور كورانه اسير هيجان ميشن و تقليد ميكنن....
من که تا حالا ندیدم و نضنیدم سی خودش رو شبیه اون جو.ر چهره ها کنه..مطمعنا تو هم ندیدی!
يه زماني مي گفتند شيطان پشت چهره هاي زيبا خودشرو قايم مي كنه و انسان ها رو فريب مي ده
حالا ديگه اونقدر وضع خراب شده كه با زشت ترين چهره ها هم انسان هارو جذب مي كنه
پس هر کی چهره بدی داره شیطانه.....

شيفته
Wednesday 19 November 2008, 08:47AM
پس هر کی چهره بدی داره شیطانه.....
نه محمود جان منظورم اينه ،ديگه كارش راحت شده و با ظاهري مياد جلوي چشم كه از قديم همه مردم همينجوري ها تصورش مي كردند .مثلا ظاهري كه مرلين مانسون واسه خودش ساخته زشت نيست بلكه شيطاني است و يقينا خودش هم مي دونه .هروقت بخوان توي فيلمي به كسي نقش كسي رو بدن كه شيطان در روحش حلول كرده اين شكليش مي كنند وگرنه زشتي ربطي به شيطاني بودن نداره .مثلا دكتر الهي قمشه اي از نظر ظاهري و چهره واقعا نازيباست ولي دوست داشتنيه و نگاه كردن به صورتش به آدم آرامش مي ده .

شيفته
Monday 1 December 2008, 10:59AM
http://i38.tinypic.com/16ie7t2.jpg

http://i37.tinypic.com/qys38n.jpg

http://i34.tinypic.com/2aes6f6.jpg

http://i37.tinypic.com/dneqhi.jpg

شيفته
Monday 1 December 2008, 11:00AM
لعنت بر شيطان

a_d
Monday 1 December 2008, 06:17PM
من که تا حالا ندیدم و نضنیدم سی خودش رو شبیه اون جو.ر چهره ها کنه..مطمعنا تو هم ندیدی!

....

چرا خيلي ها ميكنن
همين پست شيفته خانوم
تو جاهاي مختلفم شيطان پرستا خودشونو اينجوري ميكنن
محمود
كسي كه با نقاب چهرهاي شيطان پرست بخواد چيزي رو تبليغ كنه كه حتي به قول خودت شعراش داراي مفاهيم خيلي خوبم هست در واقع داره اول يه چيز بدرو (شيطان پرستي )رو تبليغ ميكنه و ميخواد اون فرقه رو تاييد كنه .
مطمئن باش اون هدفش از درست كردن اين چهره مهر تاييد زدن بر انديشه هاي شيطان پرستانه هستش و بس.

يه نكته ديگه اينه كه شما دو مقوله رو با هم مخلوط كردي ،چهره زشت درست كردن خيلي فرق داره با اينكه ادم به طور طبيعي صورتش زيبا نباشه(كه اينم نسبيه ) .

justbluem
Wednesday 3 December 2008, 08:16AM
مشکل اینجاست که مرلین مانسون هیچوقت حرف شیطانی نزده!!!
ولی شماها فقط و فقط از روی چهره میگین شیطان پرسته....خوب این طرز فکر درستی نیست ...
حتي به قول خودت شعراش داراي مفاهيم خيلي خوبم هست
وقتی یه نفر شعراش مفاهیم خوبی داره..پس باید بگیم حتما داره منو گول میزنه؟؟؟:confused:
يه نكته ديگه اينه كه شما دو مقوله رو با هم مخلوط كردي ،چهره زشت درست كردن خيلي فرق داره با اينكه ادم به طور طبيعي صورتش زيبا نباشه(كه اينم نسبيه ) .
نه علی جان...تو منظور منو نفهمیدی..
من یه سوال کردم....میگم کسی هست که از طرفدارای احمدی نژاد سعی کنه خودش رو شبیه اون کنه؟؟؟؟به این کار ندارم که مادر زادی اونجوریه یا نه....فقط میخوام بهت بگم اگه کسی طرفدار یه شخص مشهور میشه دلیل نمیشه بگیم قراره قیافش رو شبیه اون بکنه!!

yamahdi
Friday 8 January 2010, 05:19PM
در طی 25 سال گذشته به دنبال روی آوردن مردم به سوی‌ معنویات و به منظورجلوگیری ازگرایش مردم به سوی ادیان الهی 2500 فرقه جدید ساخته شده است كه با یك حساب سرانگشتی یعنی تقریبا هفته ای 2 فرقه !
یكی از این فرقه ها كه خود دارای اشكال مختلفی است شیطان پرستی میباشد كه نزدیكی بسیار زیادی با جادوگری –witchcraft – دارد كه جوانان بسیاری را به دنبال خود كشانده است و بیشتر از همه خود را در غالب گروههای موسیقی به جوامع معرفی كرده است . گذشته از اعتقادات شیطان پرستی، این گروه دارای سمبل ها و نشانه هایی است حتما همه ما با آنها برخورد داشته ایم بد نیست تا معنی برخی از این علائم را بدانیم:
http://www.seemorgh.com/images/iContent/1388-5/1.jpg

Inverted Pentagram (پنج ضلعی وارونه): نشانه ستاره صبح، نامی که به شیطان تعلق دارد. این علامت در مراسم های مخفیانه ( کابالا ) و جادوگری برای احضار ارواح شیطانی استفاده میشود. این علامت را شیطان پرستان با دو ضلع در بالا و ملحدان با یک ضلع در بالا استفاده میکنند. در هر حال این علامت نشانه شیطان است و مهم نیست که یک نوک ضلع آن بالا باشد یا هر دوی آنها و یا دور آن دایره ای کشیده شده باشد یا خیر در هر حال این علامت شیطان است.
http://www.seemorgh.com/images/iContent/1388-5/5.jpg
Swastika or Sun Wheel (صلیب شکسته یا چرخ خورشید): یک علامت مذهبی باستانی است که سالها قبل از قدرت گرفتن هیتلر به کار میرفت. این علامت در کتیبه های بودایی و مقبره های سلتی و یونانی استفاده میشده. در آیین پرستش خورشی ، این علامت به نظر می‌رسد نشانه مسیر حرکت خورشید در آسمان باشد.
http://www.seemorgh.com/images/iContent/1388-5/2.jpg
Baphomet دیو بافومت: علامت شیطان پرستی. خدای شیطانی و سمبل شیطان. ممکن است این علامت به شکل جواهرات دیده شود.
http://www.seemorgh.com/images/iContent/1388-5/9.jpg
Anarchy (هرج و مرج): این علامت به معنای از بین بردن تمام قوانین میباشد. به عبارت دیگر ” هرچه تخریب کننده است تو انجام بده ” یعنی همان قانون شیطان پرستی . این علامت توسط پانک ها هوی متالها و راک ها به کار میرود.