PDA

نمايش نسخه نهائي : كاسه هاي داغ تر از آش بخوانند - آهاي تو كه لالايي بلدي

يا حيدر مدد
Tuesday 21 October 2008, 01:51PM
بسم الله الرحمن الرحيم

يا صاحب الزمان الامان من الفتن آخر الزمان ! يا علي مدد بر دشمنان مرتضي علي لعنت

كجاست اسلامتان ؟؟؟ كجا رفت دينتان ؟؟ چرا فريادهايتان بريده شد ؟؟

بالاخره سالها انتظار ورزشدوستان به پايان رسيد و مشعل بازي هاي المپيك در چين هم روشن شد و اما در اين ميان كاروان اعزامي ايران انصافا از همان افتتاحيه بازي ها چشم و دل همه مان را روشن كرد.

وقتي مجري تلويزيون با شادي و شعف فراوان از دقت نظر و هنر سنجي تهيه كنندگان برنامه ويژه افتتاحيه بازي هاي المپيك داشت تقدير و تشكر مي كرد نگاهم را به صفحه تلويزيون دوختم تا ببينم چه اتفاق جالبي افتاده كه وي را چنين به وجد آورده است و با كمال ناباوري ديدم كه تشكر وي به خاطر قرار دادن تصوير درشتي از يك زن بدحجاب ، بر مانيتور استوديو مي باشد

و كمي كه بيشتر دقت كردم فهميدم كه اين زن پرچم كشورم را نيز در ميان چشمان هزاران نامحرم خارجي و داخلي بر دوش مي كشد و مردان ورزش كشورم نيز با افتخار به دنبال وي در حركتند (1) و ياد اين آيه شريفه قرآن بيفتيم كه فرمود :
« فَجاءَتْهُ إِحْداهُما تَمْشي عَلَى اسْتِحْياءٍ ... » (قصص- 25) (مربوط است به ماجراي دو دختر شعيب عليه السلام كه حضرت موسي عليه السلام گوسفندان آنها را شخصا آب داد تا مجبور نباشند در نزد مردم و نامحرمان حتي منتظر بمانند كه آب دادن همه گوسفندان ديگران تمام شود و آنها در آخر گوسفندانشان را آب دهند. قرآن كريم مخصوصا براي تعظيم تعفف آنان راه رفتنشان را هم بيان فرموده و حتي به شكل عدم تعيين مي فرمايد يكي از دو دختر شعيب (چون خود آن حضرت در سن كهولت به سر مي بردند) براي رساندن پيغام آمد.

و خيلي خوشحال شدم كه امسال پهلوان رضازاده غايب بود !!!(حداقل نام مقدس حضرت ابوالفضل عليه السلام در آنجا بر پيراهن كسي نبود)

كجايند آنان كه براي تمام كلمات مداحان اهل البيت عليهم السلام و همه حركات عزاداري هاي اين ملت حساب باز مي كردند
و حتي دگمه ولوم گريه آنان را تنظيم مي كردند كه مبادا گوش كسي ناراحت شود؟!
كجايند آنها فرياد هايشان گوش فلك را پر كرده بود ؟؟؟ جوابي هم مگر داريد بدهيد ؟؟؟!!!!!

چرا در برابر اين حرمت شكني و هزاران مورد مانند اينها در ساسر كشور كسي سخن نمي گويد؟

جواب قطب عالم امكان منجي عالم بشريت مظهر تام و اكمل حق امام عصر و زمان امام مهدي عج الله فرجه الشريف را چه داريد بدهيد ؟؟؟؟؟

تو اگر طبيب بودي سر خود دوا نمودي ...
تو گر بلدي لالائي ! چرا خودت خوابت نمي بره !!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خدايا بسه ديگه امامامون پدرمون ولي نعتمون رو برسون

بحق اقا ابوالفضل العباس قمر بني هاشم باب الحوائج

اللهم عجل لفرج حجتك

خدايا فرج حضرت مهدي عج الله فرجه الشريف از آل محمد را برسان

mehrdad_123
Tuesday 21 October 2008, 02:48PM
آه ! می کشم تو را با تمام انتظار...

مایه ی تاسف است که عقل و روح و اعتقادات در یک جامعه ی مدعی اسلام اینچنین به تسخیر شیطان در آمده است.(بیداد)

خدایا مهربانا خودت به ما رحم کن!

چرا مولا! چرا مولا! چرا مولا! نمی آیی؟

و كمي كه بيشتر دقت كردم فهميدم كه اين زن پرچم كشورم را نيز در ميان چشمان هزاران نامحرم خارجي و داخلي بر دوش مي كشد و مردان ورزش كشورم نيز با افتخار به دنبال وي در حركتند

آری زنان را به اسم برابری تحقیر می کنند و کالای بازار خود کرده اند و همچو برده ای به او می نگرند

کجاست آن مرد عدالت که حقوق پایمال شده ی زنان را به آنها برگرداند؟! کجاست آن نازنین منجی جهان تا به عالمین بفهماند که زن برده ی مرد نیست تا از او به عنوان کالایی برای مراسم خود بهره برداری کنند؟!

کجاست زنان را از زیر زندانی که نگاه بولهوسان برای زنان ساخته اند آزادشان کند؟!

کجاست مدافع واقعی حقوق زنان؟!

آقا بیا...

hidayat
Tuesday 21 October 2008, 09:04PM
با اجازه !

من فقط اومدم ببينم موضوع چیه و الا ربطى به ماجرا ندارم!

راستى چرا خودتون كارى نمى كنيد ؟

چرا منتظريد امام زمانى بيايد و براتون كارى كند!؟

فكر نمى كنيد به فرض كه اين امام زمانتان هم اومد ، آيا فكر نمى كنيد اول از دست خودتون عصبانى بشه و به شما فرياد بزند:

آيا بين شماها يك مرد نبود كه اينهمه مشكلات را روهم جمع كردين براى من!!؟؟

میرزا عبدالزکی
Tuesday 21 October 2008, 09:47PM
اللهم عجل لوليك الفرج

alavee
Wednesday 22 October 2008, 12:14AM
اللهم عجل لوليك الفرج

zxcv
Wednesday 22 October 2008, 12:57AM
دین تو وقتی که پرچمدار کاروان ورزشی ایران یک زن شد به تاراج نرفت بلکه زمانی عقاید جامعه تو مسیر انحراف را به خود گرفت که ملایان مذهبی خرافات ابا و اجدادیتان را جایگزین آن کردند ! برو فریادت را بر سر آنانی بزن که به تو آدرس غلط داده اند و نا کجا آباد فرقه ات را به عنوان سرای سعادت و بهشت به تو معرفی کرده اند .
بنده خدا کجای کاری ؟ حرمت کلام خدا را همان مداحان ریا کار شیطان صفت و رهبران آنها شکستند و بعد قصد نابودی آن را نمودند بعد تو گیر سه پیچ داده ای که چرا خانم حسینی با این نحوه پوشش ، پرچم ایران را در دستانش قرار داده اند ؟؟!

http://irapic.com/uploads/1218337392.jpg

yaaliasghar
Wednesday 22 October 2008, 01:05AM
خدایا بحق رگهای بریده ی گلوی اباعبدالله الحسین :
عجل لولیک الفرج

mehrdad_123
Wednesday 22 October 2008, 01:08AM
دین تو وقتی که پرچمدار کاروان ورزشی ایران یک زن شد به تاراج نرفت بلکه زمانی عقاید جامعه تو مسیر انحراف را به خود گرفت که ملایان مذهبی خرافات ابا و اجدادیتان را جایگزین آن کردند ! برو فریادت را بر سر آنانی بزن که به تو آدرس غلط داده اند و نا کجا آباد فرقه ات را به عنوان سرای سعادت و بهشت به تو معرفی کرده اند .
بنده خدا کجای کاری ؟ حرمت کلام خدا را همان مداحان ریا کار شیطان صفت و رهبران آنها شکستند و بعد قصد نابودی آن را نمودند بعد تو گیر سه پیچ داده ای که چرا خانم حسینی با این نحوه پوشش ، پرچم ایران را در دستانش قرار داده اند ؟؟!

آخر نامسلمانان را چه به نظر دادن در مسائل اسلامی؟! جناب زد اول اسلامت را اثبات کن بعد وارد جمع ما شو (http://iranclubs.net/forums/showthread.php?t=15871):)

ببخشیدهاااا چه میشه کرد حقیقت برای شما تلخ خواه بود!!!

رایحه اسمانی
Wednesday 22 October 2008, 06:18AM
خب بابا تمدنه ديگه !

جناب يا حيدر مدد بهتره بري كانال هاي مهاواره اي كه ايران ميفرسته رو ببيني تا اين خانم را همچين بدحجاب ندوني
توي تمام اين كانال ها از بيحجابي و بي و بند و باري و......پر هست در ميان اينها تازه برنامه اي را ديدم كه خانم مجري لباس تنگي با كت كوتاهي و كلاهي به معناي حجاب گذاشته بود و هرزچندگاهي شبه رقصي هم ميكرد
در تمام اين كانال ها هر روز و هر لحظه داره به بي حجابي و بي بند و باري و روابط عاشقانه دختر پسرا كه همش ناشي از هوسه و موسيقي و.....بها داده ميشه و اينها نوعي كلاس و افتخار حساب ميشه تا مثلا ايران به دنيا نشون بده ما هم اره
و جالبه كه خانم هاي مجري در اين كانال ها و شوهايي كه ارائه ميشه بدترين نوع حجاب يعني بدترينش را دارن و همش هم در ايران پر ميشه
اون موقع توي خيابونا جلوي خانم هاي بدحجاب را ميگيرن !!!!

رایحه اسمانی
Wednesday 22 October 2008, 06:39AM
آری زنان را به اسم برابری تحقیر می کنند و کالای بازار خود کرده اند و همچو برده ای به او می نگرند

:smile39::smile39::smile39:

:smile34:اللهم عجل لوليك الفرج بحق فاطمه الزهرا:smile34:

Arshanoosh
Wednesday 22 October 2008, 10:31AM
تصوير درشتي از يك زن بدحجاب ، بر مانيتور استوديو مي باشد

و كمي كه بيشتر دقت كردم فهميدم كه اين زن پرچم كشورم را نيز در ميان چشمان هزاران نامحرم خارجي و داخلي بر دوش مي كشد و مردان ورزش كشورم نيز با افتخار به دنبال وي در حركتند

زن بد حجاب منظورتون ايشون هست ؟؟؟
به نظر شما پرچم ايران نبايد در برابر نا محرمان باشه:smile21: !
شما مي تونيد بريد پرچم ايران رو از سازمان ملل تو نيويورك برداريد و از سراسر سفارت هاي ايران در كشورهاي ديگر چون همشون نا محرمن :smile21:
معذرت مي خوام ولي حرفتون خيلي خنده دار بود:smile55:
من واقعا بسيار خوشحال شدم كه پرچم كشورم دست اون خانوم بود و ديگرا پشت سرش حركت مي كردند :smile06:

Arshanoosh
Wednesday 22 October 2008, 02:09PM
جناب يا حيدر مدد
من منتظر توضيح جناب عالي هستم

Arshanoosh
Wednesday 22 October 2008, 02:10PM
دوستان شما در پست 11 توهيني ميبينيد ؟؟؟

UFO
Wednesday 22 October 2008, 04:48PM
یک سوال دارم

اگر همین الان از حضرت مهدی (عج) سوال کنید که خانوم حسینی اشتباه کرد که پرچم ایران رو به دست داشت و ایشون بگن که نه ایشون کاره اشتباهی نکردن عکس العملتون چیه؟

چرا از حضرت حجت چهره ای نعوذ بلله -خشک مقدس- رو ترسیم می کنین؟

ایا به صفات دیگه ی امامانمون هم فکر کرده اید؟ یا فقط فکر می کنید حضرت به اون عظمتش میاد که جلو گیره پرچم داریه زنان بشه؟

Arshanoosh
Wednesday 22 October 2008, 04:55PM
یک سوال دارم

اگر همین الان از حضرت مهدی (عج) سوال کنید که خانوم حسینی اشتباه کرد که پرچم ایران رو به دست داشت و ایشون بگن که نه ایشون کاره اشتباهی نکردن عکس العملتون چیه؟

چرا از حضرت حجت چهره ای نعوذ بلله -خشک مقدس- رو ترسیم می کنین؟

ایا به صفات دیگه ی امامانمون هم فکر کرده اید؟ یا فقط فکر می کنید حضرت به اون عظمتش میاد که جلو گیره پرچم داریه زنان بشه؟

شما در پست 11 من توهيني ديديد ؟؟؟
ممنون اگر پاسخي بديد

UFO
Wednesday 22 October 2008, 05:06PM
به نظره من توهینی درش نبود...

راستشو بخوای من پست اولی که حیدر عزیز زد رو وقتی خوندم وقعا حس کردم داره بهم توهین می شه.

Arshanoosh
Wednesday 22 October 2008, 05:09PM
آقاي يا حيدر مدد به من پيام خصوصي زدند كه چرا شما به اعتقادات شيعيان و اعتقادات ايراني ها توهين كردي
من هم هر چي پست خودم رو خوندم متوجه نشدم گفتم از شما بپرسم.

UFO
Wednesday 22 October 2008, 05:24PM
من هم یک ایرانی و یک شیعه هستم.

اون مسئله ی پرچم و خانوم توهینی به مقدساته من نبود