PDA

نمايش نسخه نهائي : در انتظار فرج چه بايد كرد !

رایحه اسمانی
Sunday 19 October 2008, 12:33AM
به نام پروردگار عالميان
و سلام و درود خدا بر پيامبر رحمت محمد مصطفي و خاندان طاهر و برگزيده اش :smile34:

چند وقت پيش در راديو معارف كسي سخنراني ميكرد كه ميگفت با اين كه نميشود براي ظهور وقت تعيين كرد اما علائم نشان ميدهد كه ظهور نزديك است
و همچنين شنيدم كه برخي از علما بر نزديك بودن زمان ظهور خبر داده اند
ايا تا به حال از خود پرسيده ايد اگر همين لحظه بعد امام زمان ظهور كند چقدر امادگي داريم
و اصلا چقدر اماده ايم !

يا نكنه اونقدر نا مطلعيم كه ما نيز به مخالفت يوسف فاطمه ميرويم !
وقتي اين فكر ها را كردم ترسيدم گفتم اگر حالا امام زمانم ظهور كند كه من جز ادم گناهكار و دست خالي چه هستم و چگونه با اين همه كاستي ياراي ياري رساندن به امامم را دارم و ايا من او را انگونه كه هست و بايد ميشناسم
از يكي شنيدم كه گناهان ما در ظهور اماممان تاخير مي اندازد و چه قبيح و زشت كه من با زبانم دعاي تعجيل در فرج مولايم را ميكنم و با اعمالم باعث تاخير ان ميشوم !!!!!!!!!!!!!!:smile22:

حالا از شما ميخوام كه كمكم كنيد و بگيد در انتظار فرج مولايمان مهدي بايد چه كنم كه موقع ظهور سرافكنده و شرمنده نباشم :smile07:

mehrdad_123
Sunday 19 October 2008, 07:08PM
بسم رب المولانا بقیه ا...الاعظم
ا...هم عجل لولیک الفرج
توکلت علی ا...
عرض سلام و خداقوت

آن نازنین دلربا که خدایم وصف او کند...
اگر ظهور بفرماید همه او را خواهند شناخت فقط کسایی که حقیقت جوی واقعی نیستن و خودشون رو از قبل آماده نکردن تا در مقابل حقیقت همیشه تسلیم شوند ممکنه در صف مقابل آن وجود مهربان بایستند اما مگر می شود حکومت نصرا... و کوباندن مخالف یکجا جمع آید؟! مگر می شود مولایم مثل سیاست مداران امروز روزگار حکومتش حکومت خفقان باشد؟! مگر می شود در حکومت مولایم سئوالی پرسیده شود و پاسخی نباشد؟! مگر می شود در حکومت مولایم مردم حق انتقاد نداشته باشن؟! مگر می شود در حکومت مولایم ظالمان روزگار شب ها با بیخیالی بخوابند و مظلومان با هزار درد و غصه؟! مگر می شود در حکومت مولایم کسی ذره ای ناچیز اندر ناچیز دنبال حقیقت باشد و حقیقت را نیابد؟!
و هزاران هزار مگر می شودی که در جای جای دنیا تمام خلایق عالمین را منتظر نگه می دارد آری شاید بسیاری از آنها ندانند که منتظر چیستند وکیستند اما منتظرند منتظر رویت آن نازنین آن خورشید آن مهربان , آری او بقدری مهربان و دلرباست که نیامده تمام خلایق و ذرات عالم دلداده ی او شده اند چه برسد زمان وصالش!

بسم ا...الرحمن الرحیم
اذا جاء نصرا... والفتح
و رایت الناس یدخلون فی دین ا... افواجا
فسبح بحمد ربک و استغفره انه کان توابا
صدق ا...العلی العظیم

:smile07:آقا بیا که عالمی منتظر توست:smile07:

ghadem
Sunday 19 October 2008, 07:40PM
به نام پروردگار عالميان

و سلام و درود خدا بر پيامبر رحمت محمد مصطفي و خاندان طاهر و برگزيده اش :smile34:
از يكي شنيدم كه گناهان ما در ظهور اماممان تاخير مي اندازد و چه قبيح و زشت كه من با زبانم دعاي تعجيل در فرج مولايم را ميكنم و با اعمالم باعث تاخير ان ميشوم !!!!!!!!!!!!!!
:smile07:
اتفاقا برعکس این موضوع است.هرچه گناه درجامعه زیاد شود مردم به سمت شیطان روند ودین ستیزی رسم شود ظهور منجی برای زدودن زمین از گندها لازم می شود.واین امر ادامه پیدا می کند تا زمانی که ازقرآن فقط خطی واز اسلام فقط اسمی باقی مانده باشد....
یعنی وقتی میری مسجدمحلتون می بینی که درچه مسجد مجللی فقط10 نفر حاضر به نمازجماعت هستند و.7و8نفرآنها هم بالای70سال دارن ویکی و دوتا هم برای پست گرفتن وریا درصف نماز ایستادن وتازه همون سالمندها هم ازبس که جوان درمسجد ندیدند مثل آدم ندیده ها نگاهت می کنند!!!!!!!!

کاوشگر
Sunday 19 October 2008, 08:14PM
انتظار بايد قبل از آنكه از ادعاي انسان فهميده مي شود از رفتار و كردار او فهميده شود. با چنين توضيحي روشن است كه يك منتظر واقعي امام زمان بايد رفتارش به گونه اي باشد كه هر لحظه منتظر ظهور امام زمان(عج) باشد. يعني در هر لحظه كه اين خبر را به او بدهند خوشحال شود و آماده باشد براي ياري امام زمان(عج) با مال و جان خويش جهاد نمايد و خود را درراه آن حضرت فدا نمايد.

بنابراين يك منتظر واقعي اهل گناه و دلبستگي به دنيا نيست چرا كه چنين كسي نمي تواند از وابستگي ها و دلبستگي ها و آلودگي ها دست بردارد و آماده به خدمت در جهت اهداف مقدس امام زمان(ع) باشد

کاوشگر
Sunday 19 October 2008, 08:20PM
با توجه به نكات ذكر شده مي توان برخي وظايف منتظر امام زمان(ع) را چنين ذكر كرد:

1. اولين شرط انتظار؛ معرفت است تا انسان ميهمان خود را نشناسد و از خصوصيات خوب او مطلع نباشد منتظر او نخواهد شد. تنها هنگامي انسان در انتظار كسي مي نشيند كه او را خوب بشناسد اما اگر انسان كسي را نشناسد ولو بداند كه آن شخص خواهد آمد برايش اهميتي نخواهد داشت و منتظر او نخواهد ماند. در مورد انتظار امام زمان هم چنين است. كساني كه آن حضرت را نمي شناسند مانند كفار و يا اهل اديان ديگر، هرگز انتظار او را نمي كشند اما كساني كه او را مي شناسند و ارزش او را مي شناسند و مقام او رامي دانند منتظر او مي مانند.

كساني كه امام زمان(عج) را نمي شناسند اگر چه به ظاهر مسلمان باشند چنانچه در اين حال بميرند در حال جاهليت از دنيا رفته اند. چنانكه پيامبر اكرم(ص) فرمود: «من مات و لم يعرف امام زمانه مات ميته جاهليه؛ هر كس بميرد و امام زمانش را نشناسد به مردن جاهليت از دنيا رفته است» (بحارالانوار، ج 32، ص 331).

بنابراين اولين شرط انتظار، ايجاد معرفت در مورد امام زمان است و طبيعي است كه هر مقدار معرفت انسان نسبت به امام زمان بيشتر باشد انسان ارزش او را بيشتر درك خواهد كرد و به عظمت او بيشتر پي خواهد برد و بيشتر تشنه وجود آن حضرت خواهد شد. در حالي كه افراد جاهل و ناآگاه به ارزش آن حضرت هرگز احساس تشنگي و عطش نسبت به وجود مقدس آن حضرت نخواهند داشت و بدين جهت از زمره منتظران او بيرون هستند. آري:

وصل خورشيد به شب پره اعمي نرسد..... كه در اين آينه صاحب نظران حيرانند

البته شناخت امام زمان دو گونه است. اول، شناخت از راه دل ، که اين راه متوقف بر عمل به دستورات دين و پيشه کردن تقواي الهي است. يعني انجام واجبات و ترك محرمات و اخلاص عمل براي رضاي خداست اگر در اين مسير استقامت بورزيد خداوند از درون شما را هدايت خواهد کردو موانع را برطرف مي کند و توفيق روي توفيق شامل حالتان خواهد شد و روز به روز بر ظرفيت وجودي شما افزوده خواهد شد ، قرآن كريم مي فرمايد :ان الذين جاهدو فينا لنهدينهم سبلنا و نيز مي فرمايد ان الذين قالو ربنا الله ثم استقاموا تتنزل عليهم الملائكه و در کلمات معصومين آمده : (من اخلص لله اربعين يوما انبت الله الحكمة في قلبه و يجري من قلبه علي لسانه و جوارحه ؛ کسي که چهل روز تمام کارهايش فقط و فقط براي خدا باشد خداوند نور حکمت و بينايي را بر دلش مي فشاند بنا بر اين با استقامت در مسير اطاعت و عبوديت محض خداوند معرفت از راه دل حاصل ميشود. دوم خواندن كتب معتبري كه در مورد امام زمان(ع) نوشته شده است مي تواند انسان را تا حدي به مقام و عظمت امام زمان(ع) آشنا سازد.

2-محبت به امام زمان(ع)؛ وظيفه ديگري است كه منتظران آن حضرت بايد در خود ايجاد كنند و آن را افزايش دهند. بديهي است كه تا انسان از ميهمان خويش خوشش نيايد و نسبت به او محبت نداشته باشد هر چند هم كه او رابشناسد نمي تواند واقعا منتظر آمدن او باشد اگر انسان از ميهمان خود بدش بيايد چگونه مي تواند منتظر قدم او باشد و خود را براي پذيرايي از او آماده كند؟ پس تا محبت به امام زمان در وجود انسان شكل نگرفته و شعله ور نشده باشد نمي تواند به وظايف منتظران واقعي عمل نمايد.محبت به امام زمان وظيفه اي است كه پيامبر اكرم(ص) نيز به دستور خدا از ما خواسته است. آنجا كه در قرآن كريم مي فرمايد: «قل لا اسئلكم عليه اجرا الا الموده في القربي» ؛ (شوري، آيه23).

3-ايجاد سنخيت با امام زمان(ع)؛ منتظران واقعي وضعيت روحي و فكري و عملي خود با به گونه اي سامان مي دهند كه سنخيت كاملي با امام زمان(ع) داشته باشند. آيا مي توان منتظر قدوم كسي بود و با او مشابهت و سنخيت نداشت؟ آيا مي توان محبت كسي را داشت اما با او هيچ سنخيت و مشابهتي نداشت؟ ايجاد سنخيت با امام زمان از طريق تقويت ايمان و تقوا و فضايل اخلاقي و درجات معنوي حاصل مي شود. و تنها در اين صورت است كه مي توان ادعاي محبت به امام زمان را داشت. در صورتي كه انسان رفتارش مطابق ميل امام زمان باشد شعله محبت او در دلش زبانه خواهد كشيد و عشق آن حضرت او را به فرياد خواهد آورد و دوري اش را بر او سخت و ناگوار خواهد ساخت.

طبيعي است كه هر چقدر اين سنخيت بيشتر باشد محبت آن حضرت به انسان بيشتر خواهد شد و محبت انسان نيز به آن حضرت افزون تر خواهد گشت.

4-دعا براي تسريع در ظهور امام زمان(ع)؛ منتظر واقعي هر لحظه انتظار محبوب را مي كشد و از خدا مي خواهد كه هر چه زودتر او را برساند بنابراين دعاي فراوان براي فرج آن حضرت از وظايف هميشگي منتظرآن حضرتش مي باشد. دعاي براي تسريع در فرج امام زمان مورد توصيه آن حضرت نيز مي باشد.

5-ارتباط با امام زمان(ع) به شكل هاي مختلف؛ اگر انسان منتظر محبوب خويش را نيابد سعي مي كند عدم دوري محبوب خويش را از طريق ديگري مانند تلفن و نامه جبران نمايد تا اگر به ملاقات او موفق نشده است لا اقل ارتباط ضعيفي با او داشته باشد. همچنين منتظر امام زمان وقتي موفق به زيارت آن حضرت نمي شود از طريق خواندن دعاي ندبه، زيارت آل ياسين، دعاي عهد كه از طرف بزرگان بسيار توصيه شده است، و نيز از طريق رفتن به مسجد جمكران ارتباط خود را با آن حضرت حفظ مي كند.

در نتيجه اگر ما هم مي خواهيم از اصحاب و ياران آن حضرت باشيم، بايد به اين امور اهتمام ورزيم. در اين رابطه به راه كارهاي زير توجه فرماييد:

1. ارتباط معنوي خود را با خداي متعال تقويت كنيد؛
2. نمازهاي يوميه را در اول وقت و حتي المقدور به جماعت بخوانيد؛
3. سعي كنيد در نماز حضور قلب داشته باشيد و هميشه خود را در محضر خداوند متعال بدانيد؛
4. از هر گونه گناه و معصيتي اجتناب كنيد؛
5 .بدانيد كه هر هفته، نامه اعمال شما به حضور امام زمان(عج) عرضه مي شود و مورد بررسي قرار مي گيرد؛
6. با مطالعه كتاب هايي كه درباره امام زمان(ع)، آگاهي و شناخت خود را در اين زمينه تعميق و گسترش بخشيد.

کاوشگر
Sunday 19 October 2008, 08:23PM
برداشت‌هاي غلط از انتظار فرج از ديدگاه امام خميني (http://mouood.org/content/view/6932/3/)

مرتضي_صادق20
Sunday 19 October 2008, 08:46PM
با سلام
دوستان بنده با مسئله‌ي فرج مخالف ام
بنده ميگويم ظهور
چون طلب فرج براي امام زمان يك توهين است
چون در قسمتي از دعاي روز جمعه ميخوانيم كه فرج شما در گروي ظهور ايشان هست پس ما نميتوانيم براي كسي كه قرار است با ظهورش گشايشي ر كارهايمان شود طلب گشايش كنيم
در ضمن اين سخن من به نقل از حاج آقاي حسين قنبري قائم يا همان پير محبين (كه بعضي بي شعورها از روي قصد به ايشون حاج آقاي نباتي هم ميگويند) هست
اميدوارم كه اين حرف ايشان كه مثل خيلي از حرفايشان كه سالها پيش گفته اند ثابت بشود:smile34:
در ضمن اللهم عجل لوليك ظهور!:smile28:
راستي كسي از اينجا حاج آقا قنبري رو ميشناسه؟

رایحه اسمانی
Monday 20 October 2008, 12:10AM
اتفاقا برعکس این موضوع است.هرچه گناه درجامعه زیاد شود مردم به سمت شیطان روند ودین ستیزی رسم شود ظهور منجی برای زدودن زمین از گندها لازم می شود.واین امر ادامه پیدا می کند تا زمانی که ازقرآن فقط خطی واز اسلام فقط اسمی باقی مانده باشد....
یعنی وقتی میری مسجدمحلتون می بینی که درچه مسجد مجللی فقط10 نفر حاضر به نمازجماعت هستند و.7و8نفرآنها هم بالای70سال دارن ویکی و دوتا هم برای پست گرفتن وریا درصف نماز ایستادن وتازه همون سالمندها هم ازبس که جوان درمسجد ندیدند مثل آدم ندیده ها نگاهت می کنند!!!!!!!!
نه جناب قادم اين حرف درستي نيست
يعني ما گناه كنيم تا مولايمان زودتر ظهور كند بله شايد سير طبيعي اين طور پيش برود اما نه ان كه ما خود را عمدا دخالت دهيم
ما بايد با عملمان از خداوند طلب ظهور كنيم
يكي ميگفت هر كار خيري كه ميكني هر چقدر قران ميخوني هر قدم خيري كه بر ميداري نيت كن براي ظهور اقا امام زمان اما خب چنين چيزي هم بايد از روي شناخت باشه تا از صميم قلب باشه

برادر من فقط قنوتش را مختص دعاي فرج قرار داده و به همه هم توصيه ميكنه حتي دعايي كه همه در سجده اخر ميكنند اون ميگه اللهم عجل لوليك الفرج
اين يعني اين كه در نماز هم به خدا نشون ميديم كه ما منتظريم البته اون ميگفت از وقتي اين كار رو ميكنم كارهام خود به خود گشايش پيدا ميكنه و از كسي اين را شنيده بود اما من وقتي بهش فكر كردم ديدم يعني در نمازمون هم در انتظاريم

رایحه اسمانی
Monday 20 October 2008, 12:14AM
ميشه كتاب خوب معرفي كنيد كتابي كه باطن را با حقيقت اشنا ميكنه

mehrdad_123
Monday 20 October 2008, 01:33AM
بسیار مفید است:

>چگونه محبت به امام زمان(ع) و اولیای خدا را به دور از ریا در زندگیم اثر دهم و رضایت خاطر آنان را جلب نمایم؟ (http://www.porsojoo.com/fa/bank/fa/node/34586)

>محبت امام زمان علیه السلام به شیعیان طبق چه معیاری است؟ (http://www.porsojoo.com/fa/bank/fa/node/34587)

برای انس و الفت با امام زمان(ع) چه باید کرد؟ (http://www.porsojoo.com/fa/bank/fa/node/34588)

در نمازجمعه با آمدن نام امام دوازدهم مردم بر‌می‌خیزند، ولی بیشتر افراد زودتر بر می‌خیزند، چرا ؟ (http://www.porsojoo.com/fa/bank/fa/node/34589)

چگونه می توان رضایت امام زمان(عج) را جلب نمود؟ (http://www.porsojoo.com/fa/bank/fa/node/34590)

می دانید، دلم می خواهد امام زمان(ع) را از دست خودم راضی کنم. ولی فکر می کنم برخی از رفتارهایم درست نیست (ولی خودم نمی دانم کجای کار ایراد دارد؟) و ایشان را ناراحت می کند. فکر می کنم فکر کردن به حقیقت امور خیلی مهم است، حقیقت همه چیز، ولی برای دسترسی به حقیقت باید کم کم پرده ها کنار رود و ضخیم ترین این پرده ها، پرده جهالت است، و امام زمان(عج) عصاره حقیقت هستی است، و اگر انسان به عصاره حقیقت هستی برسد، پرده های دیگر را نیز می تواند کنار بزند. ولی چگونه می توان به ایشان رسید، و حقیقتاً ایشان را شناخت؟ خیلی دلم می خواهد پاسخ این سؤال برایم مسجل شود، و قلبم آرامش یابد، و البته می دانید، زبان قدیمی ترها این آرامش را در دل بنده ایجاد نمی کند. من خود فکر می کنم امام زمان(عج) عصاره حقیقت است که در هر زمانی پایدار است یعنی حالا نیز این حقیقت را می توان کشف کرد. نمی دانم توانسته ام منظور خود را برسانم یا خیر؟ (http://www.porsojoo.com/fa/bank/fa/node/34591)

>دل بستن به کسی بخاطر رفتار و کردارش آیا با این سخن منافات دارد اگر می خواهی محبت آقا امام زمان(ع) را بدست بیاوری محبت دیگری را از دل خارج کن؟ (http://www.porsojoo.com/fa/bank/fa/node/34592)

>آیا با توبه های پی در پی ما حرمت امام زمان پائین نمی اید؟ (http://www.porsojoo.com/fa/bank/fa/node/34593)

>چگونه می توان با دل و جان حضور حضرت مهدی (عج ) را درک کرد؟ (http://www.porsojoo.com/fa/bank/fa/node/34594)

>بهترین هدیه برای امام زمان (عج ) چیست ؟ (http://www.porsojoo.com/fa/bank/fa/node/34595)

<می خواهم عاشق ائمه مخصوصا حضرت مهدی (عج ) شوم و در رثای حضرت ابا عبدالله الحسین زار زار بگریم لطفا مرا راهنمایی کنید؟ (http://www.porsojoo.com/fa/bank/fa/node/34596)

چگونه می توان به صورت عملی به امام عصر(عج ) نزدیک شده و حضور ایشان را بیشتر درک کرد؟ (http://www.porsojoo.com/fa/bank/fa/node/34597)

عشق امام زمان « علیه السلام » یعنی چه ؟ (http://www.porsojoo.com/fa/bank/fa/node/34598)

.1- امام زمان(عج) از چه کارهای غصه می خورند ؟ لطفا بطور کامل توضیح دهید ؟ (http://www.porsojoo.com/fa/bank/fa/node/34599)

چگونه می توان رضایت امام زمان (عج ) را جلب کرد؟ (http://www.porsojoo.com/fa/bank/fa/node/34600)

مطالب فوق العاده خوبی در اینجا دیده ام شما هم می توانید البته بسنجید و استفاده کنید.

ميشه كتاب خوب معرفي كنيد كتابي كه باطن را با حقيقت اشنا ميكنه

اگر منظورتون شناخت درون و رسیدن به حقیقت است هیچ چیز تاکید می کنم هیچ چیز بهتر و زیبا تر از شناخت الگوهای والامقام نیست قرآن و عترت تنهاترین چراغ ها و الگوها هستند و لاغیر
لذا بهتر است تا می توانیم قرآن و حدیث بخوانیم.%%%

و در کتب تفسیر و شرح هم کتب علامه جعفری علی الخصوص شرح نهج البلاغه تا آنجایی که بنده اطلاع دارم از بهترین هاست کتب این بزرگوار شما رو به دستیابی حقیقت کمک خواهد کرد
بنده در چند قسمت از مطالب ایشان بررسی هایی داشته ام و واقعا زیبا نوشته اند هر چند که محقق آن است که با دید جست و جو گرانه نگاه کند و احیانا تبعیت مطلق از غیر معصوم نداشته باشد.

شرح‏نهج‏البلاغه ـ علامه جعفرى (http://www.balaghah.net/nahj-htm/far/id/tarjome-sharh/jafari/index.htm)

وا... که اگر با علی همراه شویم هیچ تاریکی برایمان در یافتن حقیقت وجود نخواهد داشت:smile07:

:smile07:یا علی مدد:smile07:

رایحه اسمانی
Monday 20 October 2008, 02:03AM
اول از راهنماييهاتون ممنونم جناب مهرداد

وا... که اگر با علی همراه شویم هیچ تاریکی برایمان در یافتن حقیقت وجود نخواهد داشت:smile07:

و اين را با چشمانم ديده ام و با تمام وجود حس كرده ام

شيفته
Monday 20 October 2008, 08:32AM
نه جناب قادم اين حرف درستي نيست
يعني ما گناه كنيم تا مولايمان زودتر ظهور كند بله شايد سير طبيعي اين طور پيش برود اما نه ان كه ما خود را عمدا دخالت دهيم
ما بايد با عملمان از خداوند طلب ظهور كنيم
يكي ميگفت هر كار خيري كه ميكني هر چقدر قران ميخوني هر قدم خيري كه بر ميداري نيت كن براي ظهور اقا امام زمان اما خب چنين چيزي هم بايد از روي شناخت باشه تا از صميم قلب باشه

برادر من فقط قنوتش را مختص دعاي فرج قرار داده و به همه هم توصيه ميكنه حتي دعايي كه همه در سجده اخر ميكنند اون ميگه اللهم عجل لوليك الفرج
اين يعني اين كه در نماز هم به خدا نشون ميديم كه ما منتظريم البته اون ميگفت از وقتي اين كار رو ميكنم كارهام خود به خود گشايش پيدا ميكنه و از كسي اين را شنيده بود اما من وقتي بهش فكر كردم ديدم يعني در نمازمون هم در انتظاريم
البته واضح و مبرهن است كه گناهكاران هيچگاه در صف سربازان امام زمان (عج) قرار نخواهند گرفت ولي فكر مي كنم منظور داداش قادم اين بود كه زماني كه امام مهدي ظهور مي كنند گناه همه جا را فرا گرفته است كه يقينا مسببان ايجاد معاصي و گناه از دشمنان امام خواهند بود .مطالبي كه برادر من در رابطه با ريا گفت بسيار دردناك است و خود من هم در محيطي كه كار مي كنم بسيار مي بينم افراد متزلزل الايماني را كه فقط بخاطر بدست آوردن پست و يا از دست ندادن پستي كه دارند در نمازخانه حضور دارند و متاسفانه با بي شرمي تمام به اين عمل خود اذعان دارند و با تمسخر و خنده به آن اشاره مي كنند و من هميشه آرزو مي كنم كه با ظهور هرچه زودترآقامون ،اين گروه رسوا شوند و به زشتي رفتارشون پي ببرند

yamahdi
Tuesday 21 October 2008, 10:12PM
به نام پروردگار عالميان

چند وقت پيش در راديو معارف كسي سخنراني ميكرد كه ميگفت با اين كه نميشود براي ظهور وقت تعيين كرد اما علائم نشان ميدهد كه ظهور نزديك است
و همچنين شنيدم كه برخي از علما بر نزديك بودن زمان ظهور خبر داده اند
...

من با این سخنان زیاد موافق نیستم چون اولا بیطاقتی میاورد چون اشتیاق فرد بالا میرود و توقع نزدیکی آن افزایش میابد که میتواند بعداز مدتی موجب دلسردی شود.
ثاتیا این نزدیکی را کسی میتواند تعریف کند. آیا ظهور نزديك است منظور همین روز است آیا امسال است ، منظور از این نزدیکی ظهور 10 سال، 100 سال ، 1000 سال است!
پس هر کسی برای خودش ظنی دارد.
ثالثا به فرموده اند : شب و روز آماده ظهور باشیم . پس ظهور هم مثل مرگ است و باید همیشه خود را آماده نگهداریم.

mehrdad_123
Wednesday 22 October 2008, 12:49AM
ثالثا به فرموده اند : شب و روز آماده ظهور باشیم . پس ظهور هم مثل مرگ است و باید همیشه خود را آماده نگهداریم.

سلام علیکم

دوست گرامی به نظر نمیاید منظور ایشان هم چیزی غیر از آن باشد که شما فرمودید چرا که در واقع هیچ کس نمی خواهد خدای نکرده ادعا کرده باشد که وقت ظهور را می داند(کما اینکه خود ایشان هم در قسمتی از مطالبشان فرمودند) بلکه آنچه که همه ما می گوییم این است که همانا نشانه های عمومی ظهور ظاهر شده است و از طرفی همانطور که شما خودتان هم اشاره کردید در واقع برای مومن ظهور همیشه نزدیک است.

و اصولا سئوال سرنگار سرکار خانم آسمانی هم یک مسئله را بطور واضح مشخص می کند که ایشان به عنوان یک انسان مومن ظهور را نزدیک می بیند نه اینکه صرفا وقت و زمانی تعیین کند و یا به تعبیری که شما نقل کردید می خواهد آماده ی ظهور شود! و این همان نزدیک بودن ظهور از دیدگاه مطالب ایشان است.

و ایکاش همه ی ما(امثال من سر تا پا غرق در گناه و خطا و روسیاه تر از همه) این سئوال را از خود بپرسیم که:
چه باید کرد؟

تقدیم به کسانی که شب روز منتظرند و انتظار را در همین نزدیکی میبنند:
التماس دعا

:smile07:گفتم مي آيي :smile07:

گفتم مي آيي، کوچه ها را آب پاشيدم

گلدان نور آوردم، عطر ناب پاشيدم

شب باسپاه خويش درپس کوچه هاگم شد

بر ذهن تار آسمان، مهتاب پاشيدم

هر چند بيتو زندگي، مرداب ماندن بود

من بذر نيلوفر بر اين مرداب پاشيدم

در قاب عمرم انتظاري کهنه مي رقصيد

تصويرهاي تازه بر اين قاب پاشيدم

امشب تمام آنچه مي بايست، من کردم

بايد بيايي! کوچه ها را آب پاشيدم

شعر از محمد رضا تقی دخت

او خواهد آمد...
ا...هم عجل لولیک الفرج

رایحه اسمانی
Wednesday 22 October 2008, 05:34AM

yamahdi
Wednesday 22 October 2008, 07:33PM
سلام علیکم

دوست گرامی به نظر نمیاید منظور ایشان هم چیزی غیر از آن باشد که شما فرمودید چرا که در واقع هیچ کس نمی خواهد خدای نکرده ادعا کرده باشد که وقت ظهور را می داند(کما اینکه خود ایشان هم در قسمتی از مطالبشان فرمودند) بلکه آنچه که همه ما می گوییم این است که همانا نشانه های عمومی ظهور ظاهر شده است و از طرفی همانطور که شما خودتان هم اشاره کردید در واقع برای مومن ظهور همیشه نزدیک است.

و اصولا سئوال سرنگار سرکار خانم آسمانی هم یک مسئله را بطور واضح مشخص می کند که ایشان به عنوان یک انسان مومن ظهور را نزدیک می بیند نه اینکه صرفا وقت و زمانی تعیین کند و یا به تعبیری که شما نقل کردید می خواهد آماده ی ظهور شود! و این همان نزدیک بودن ظهور از دیدگاه مطالب ایشان است.

و ایکاش همه ی ما(امثال من سر تا پا غرق در گناه و خطا و روسیاه تر از همه) این سئوال را از خود بپرسیم که:
چه باید کرد؟

تقدیم به کسانی که شب روز منتظرند و انتظار را در همین نزدیکی میبنند:
التماس دعا

شعر از محمد رضا تقی دخت

او خواهد آمد...
ا...هم عجل لولیک الفرج

علیکم السلام . اگر دقت کرده باشید به قسمتی از سخنان سرکار خانم آسمانی اشاره شده و کل مطالبشان مد نظر نبوده است.

mehrdad_123
Wednesday 22 October 2008, 07:49PM
علیکم السلام . اگر دقت کرده باشید به قسمتی از سخنان سرکار خانم آسمانی اشاره شده و کل مطالبشان مد نظر نبوده است.

عزیزم به اون قستی هم که اشاره کرده اید اینگونه آمده:

با اين كه نميشود براي ظهور وقت تعيين كرد

یعنی منظور ایشان خدای نکرده اطمینان دادن من باب ظهور در فردا و پس فردا و یک سال دیگر و به تعبیری تاریخ معین کردن نبوده و وقتی کل مطلب ایشان را بخوانیم منظور ایشان را واضح تر می یابیم. با تشکر

ا...هم عجل لولیک الفرج
یا حق

رایحه اسمانی
Thursday 23 October 2008, 02:03AM
با تشكر از جناب مهرداد
درسته من زمان منظورم نيست منظورم اينه كه هر لحظه ممكنه ظهور اتفاق بيفته ايا اگر لحظه بعد امام زمانت ظهور كرد چگونه هستي
ما فقط نبايد دعاي فرج بخوانيم فقط نبايد منتظر باشيم چون امر ظهور قطعيست
بايد علاوه بر منتظر بودن و دعا كردن اماده هم باشيم

ghadem
Thursday 23 October 2008, 03:42PM
سرکار خانم رایحه ی آسمانی.
منظور بنده از طرح اون مطالب این نبود که ما در جامعه گناه را افزایش دهیم یا درقبال آن بی تفاوت باشیم.چون که این کار اول از همه به ضرر خودماست.واینکه بی کار بشینیم وهیچ کار خیر ومثبتی انجام ندهیم تا وضع بدتر شود تا آقا ظهور کنه هم حرف درستی نیست واز عقاید منحرف فرقه ی حجتیه است.همانگونه که این فرقه در زمان انقلاب از دشمنان انقلاب به شمار می آمدند وعقیده داشتند که انقلاب اسلامی ظهور را به تاخیر می اندازد.البته اگر ازین حرفها بگذریم روال جهان روند عادی خودش را مبنی بر اراده ی پروردگار طی می کنه. وفقط پروردگار از وقت ظهور خبر دارد....

هلنا
Thursday 23 October 2008, 07:23PM
سلام . من پاسخ سرنگار را میدهم .
1- دعا برای بوقوع پیوستن فرج
2-تزکیه و تهذیب نفس
3-تبلیغ با حداکثر توان مبانی و اصول راستین تشیع
4-پیروی مجدانه از ولایت فقیه
5-تساهل با خودی و بر خورد با غیر خودی
6-حمایت مجدانه از مرکز و ماوای منتظران یعنی کشور عزیزمان
7-حمایت از مظلومان عالم حتی زبانی
8-تخریب جایگاه مستکبران عالم به هر طریق ممکن
9-حساسیت سیاسی
10-پیگیری مجدانه جریانهای انحرافی و معرفی انها
11-پیگیری مجدانه جریانهای سیاسی عالم و تفسیر انها
12- تشکل منتظران و هماهنگی
13-خواندن قران و تفاسیر
13-تقویت مبانی اقتصادی و سیاسی کشور تشیع
14 - شرکت مجدانه در انتخابات و رفراندومهای کشور تشیع و انتخاب افرادی که برای ان روز موعود تلاش میکنند .
15-تخریب اقتصادی و سیاسی و فرهنگی استکبار ارتجاع و استعمار
16-حمایت از جایگاه اجتهاد

yamahdi
Thursday 23 October 2008, 09:15PM
یکی از وظایف مهمی که بنا به تصریح حضرت صاحب‏الامر علیه السلام (http://www.hawzah.net/hawzah/Magazines/MagArt.aspx?id=31025) در زمان غیبت بر عهده همه منتظران گذاشته شده، دعا برای تعجیل فرج است .
امام زمان (ع) در توقیعی که خطاب به «اسحاق بن یعقوب‏» صادر شده، می‏فرمایند

:
برای تعجیل فرج بسیار دعا کنید که آن فرجی برای شما هم هست.

امام حسن عسکری (ع) نیز دعا برای تعجیل فرج را شرط رهایی از فتنه‏های دوران غیبت دانسته، می‏فرماید :
به خدا سوگند [ مهدی] غیبتی خواهد داشت که در آن تنها کسانی از هلاکت نجات می‏یابند که خداوند آنها را بر قول به امامتش ثابت‏قدم داشته و در دعا برای تعجیل فرجش موفق کرده است

.
دعا برای تعجیل فرج از چنان اهمیتی برخوردار است که امام صادق علیه السلام می‏فرماید :
هر کس بعد از نماز صبح و نماز ظهر بگوید: «خداوندا! بر محمد و خاندان او درود فرست و در فرج ایشان تعجیل کن‏» نمیرد تا قائم [ علیه السلام] را دریابد

.
در روایت دیگری نیز آمده است که هر کس چنین کند خداوند شصت‏حاجت او را برآورده می‏سازد; سی حاجت از حوائج دنیا و سی حاجت از حوائج آخرت

.
بنابراین همه شیعیان باید در طول شبانه‏روز، در اوقات نماز و در همه ایامی که در آنها دعا سفارش شده، دعا برای تعجیل فرج را به عنوان یک تکلیف و وظیفه مهم عصر غیبت فراموش نکنند . بلکه این دعا را بر همه دعاهای خود مقدم کنند تا خداوند به برکت این دعا آنها را آنها را از همه فتنه‏ها و آشوب‏های زمان غیبت در امان نگهدارد و همه گرفتاری‏ها و غم و غصه‏های آنها را برطرف سازد .

yamahdi
Thursday 30 October 2008, 07:01PM
یکی از وظایف مهمی که بنا به تصریح حضرت صاحب‏الامر علیه السلام (http://www.hawzah.net/hawzah/Magazines/MagArt.aspx?id=31025) در زمان غیبت بر عهده همه منتظران گذاشته شده، دعا برای تعجیل فرج است .
امام زمان (ع) در توقیعی که خطاب به «اسحاق بن یعقوب‏» صادر شده، می‏فرمایند

:
برای تعجیل فرج بسیار دعا کنید که آن فرجی برای شما هم هست.

امام حسن عسکری (ع) نیز دعا برای تعجیل فرج را شرط رهایی از فتنه‏های دوران غیبت دانسته، می‏فرماید :
به خدا سوگند [ مهدی] غیبتی خواهد داشت که در آن تنها کسانی از هلاکت نجات می‏یابند که خداوند آنها را بر قول به امامتش ثابت‏قدم داشته و در دعا برای تعجیل فرجش موفق کرده است

.
دعا برای تعجیل فرج از چنان اهمیتی برخوردار است که امام صادق علیه السلام می‏فرماید :
هر کس بعد از نماز صبح و نماز ظهر بگوید: «خداوندا! بر محمد و خاندان او درود فرست و در فرج ایشان تعجیل کن‏» نمیرد تا قائم [ علیه السلام] را دریابد

.
در روایت دیگری نیز آمده است که هر کس چنین کند خداوند شصت‏حاجت او را برآورده می‏سازد; سی حاجت از حوائج دنیا و سی حاجت از حوائج آخرت

.
بنابراین همه شیعیان باید در طول شبانه‏روز، در اوقات نماز و در همه ایامی که در آنها دعا سفارش شده، دعا برای تعجیل فرج را به عنوان یک تکلیف و وظیفه مهم عصر غیبت فراموش نکنند . بلکه این دعا را بر همه دعاهای خود مقدم کنند تا خداوند به برکت این دعا آنها را آنها را از همه فتنه‏ها و آشوب‏های زمان غیبت در امان نگهدارد و همه گرفتاری‏ها و غم و غصه‏های آنها را برطرف سازد .

با توجه به اينكه دعا براي برادران ديني بسيار فضيلت دارد، پس فضيلت دعا براي سلطان و فرمانروايي كه سبب هستي و وجود توست، و تو معتقدي كه اگر او نمي‌بود، خداوند نه تو و نه هيچ كس از مكلّفين زمان او و تو را نمي‌آفريد، و اينكه لطف الهي به وجود او – صلوات‌الله عليه – سبب تمام اموري است كه تو و ديگران داراي آن هستيد، و وسيلة تمامي خيراتي است كه بدان نايل مي‌گرديد، چگونه خواهد بود؟ پس مبادا و مبادا تا حدّي كه امكان دارد خود و يا احدي از خلايق را در دوست داشتن و دعا نمودن، بر او مقدّم كني. و نيز هنگام دعا كردن براي آن مولاي عظيم الشأن حتماً حضور قلبي و زباني داشته باش.

و مبادا گمان كني كه علّت ذكر اين مطلب براي آن است كه آن بزرگوار به دعاي تو احتياج دارد. بسيار بسيار دور است، اگر چنين اعتقادي داشته باشي، در اعتقاد دوستي‌ات بيماري؛ بلكه اين را براي آن گفتم كه حقّ بزرگ و احسان گرانبار حضرتش را به تو بشناسانم.

و ديگر اينكه : اگر پيش از دعا كردن براي خويش و كساني كه نزد تو گرامي هستند، براي آن بزرگوار دعا نمايي، خداوند – جلّ جلاله – زودتر درهاي اجابت را به روي تو خواهد گشود؛ زيرا تو – اي بنده، درهاي قبولي دعا را با قفلهاي جنايتها و گناهانت بسته‌اي، پس اگر براي اين مولايي كه از ويژگان درگاه خداوند (مالك زندگان و مردگان) مي‌باشد دعا كني، خداوند به خاطر او زود درهاي اجابت را به روي تو مي‌گشايد، و درنتيجه تو نيز به خاطر چنگ زدن به ريسمان ]ولايت[ او در دعايي كه براي خود و ديگران مي‌كني، در زمرة فضل او داخل شده، و رحمت و كَرَم و عنايت خداوند – جلّ جلاله – تو را نيز فرا مي‌گيرد.

و مبادا استاداني را كه از آنها پيروي مي‌كني، بشماري و بگويي : من هرگز نديده‌ام كه آنان به آنچه گفتي عمل كنند، و آنها از مولايي كه بدو اشاره نمودي – صلوات الله عليه – غافل، و نسبت به او بي‌اعتنا هستند.

جواب اينكه : به آنچه كه گفتم عمل كن، كه حقّ و واضح است، زيرا هر كس نسبت به مولايش بي‌اعتنا، و از آنچه كه ذكر نمودم غافل باشد، به خدا سوگند كه در اشتباه فصاحت باري قرار دارد.

و نيز حديثي كه جدّم ابوجعفر طوسي – رضوان الله عليه – همين مطلبي را كه ذكر نموديم، گوشزد مي‌كند. وي روايت نموده كه يكي از ائمه (ع) فرمود : در شب بيست و سوم ماه رمضان مكرر – در حال سجده و ايستاده و نشسته و به طور كلي در هر حال كه هستي – و نيز در كل اين ماه و در طول عمرت به هر صورت كه ممكن شد، و هرگاه كه در طول عمرت به يادت آمد، اين دعا را مكرر بخوان. به اين صورت كه بعد از حمد و ستايش خداوند متعال، و صلوات بر پيامبر اكرم حضرت محمد (ص) بگو :
«اللّهُمَّ، كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيهِ وَ عَلي آبائِهِ في هذِهِ السّاعَة و في كُلِّ ساعَةٍ، وَلِيّاً وَ‌حافِظاً وَ قائِداً وَ ناصِراً وَ دَليلاَ وَ عَيناً، حَتّي تُسْكِنَهُ أرْضَكَ طَوْعاً، وَ تُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً.»
- خدايا، در اين لحظه و در تمام لحظات، سرپرست و نگاهدار و راهبر و ياري‌گر و راهنما و ديدبانِ وليّ‌ات حضرت حجة بن الحسن (مهدي) – كه درودهاي تو بر او و بر پدرانش باد – باش، تا او را به صورتي كه خوشايند اوست ]و همه از او فرمانبري مي‌نمايند[ ساكن زمين گردانيده، و مدت زمان طولاني در آن بهره‌مند سازي.

اينك اهتمام ائمّه (ع) را نسبت به دعا براي آن بزرگوار چگونه مي‌بيني؟ آيا مانند تو نسبت به آن مقام شريف كوتاهي مي‌كنند؟ بنابراين از بسيار دعا كردن براي او – صلوات الله عليه – و براي كساني كه دعا كردن براي آنان در قنوت نمازهاي واجب، جايز است، خودداري مكن، كه عذري در ترك اهتمام و همت گماشتن نسبت به اين امر براي تو باقي نمي‌ماند.

منبع : مفاتیح الجنان - شیخ قمی

يا حيدر مدد
Thursday 30 October 2008, 07:17PM
پس همه با هم متحد هر روز خواهيم گفت

خدايا فرج حضرت مهدي از آل محمد را هرچه زودتر برسان

اللهم عجل لوليك الفرج بحق علي اصغر امام حسين عليهم السلام