PDA

نمايش نسخه نهائي : برای مبارزه عملی با وهابی ها شما چه پیشنهادی می دهید؟

حمید رستمی
Thursday 16 October 2008, 04:31PM
با سلام.بهترین مبارزه، مبارزه عملی است .یعنی وقتی ان ها صلوات را ناقض می فرستند ما در برابر ان ها کامل بفرستیم .در اول مطالب خود در همین باشگاه با نوشتن ذکر صلوات مطلب خود را بنویسیم وپایان دهیم اللهم صل الله محمد واله محمد و عجل فرجهم

حمید رستمی
Thursday 16 October 2008, 04:32PM
با سلام.بهترین مبارزه، مبارزه عملی است .یعنی وقتی ان ها صلوات را ناقض می فرستند ما در برابر ان ها کامل بفرستیم .در اول مطالب خود در همین باشگاه با نوشتن ذکر صلوات مطلب خود را بنویسیم وپایان دهیم اللهم صل الله محمد واله محمد و عجل فرجهم

ghadem
Thursday 16 October 2008, 06:10PM
تنها پیشنهاد من:
شهاب3

zxcv
Friday 17 October 2008, 12:40AM

حالا این پیشنهاد کجایش علمی بود ؟!!!

Mr.Dambalos
Friday 17 October 2008, 01:02AM
هرجاش به حالت که فرقی نمیکنه
:smile55:

mehrdad_123
Friday 17 October 2008, 01:21PM

دانشمند!
علمی نه عملی!!!:)

.

Mr.Dambalos
Friday 17 October 2008, 01:28PM
حقیقتا دکتره:D

mehrdad_123
Friday 17 October 2008, 01:45PM
بابا الکی که نیست طرف فارغ التحصیل از دانشگاه فقط من من من! هستش.

.

ghadem
Friday 17 October 2008, 02:31PM
دانشمند!
علمی نه عملی!!!:)

.
:smile40::D:smile21::smile21::smile43::smile43:

صبح
Friday 17 October 2008, 02:54PM
یک زرنگی کرد که خود را از وهابیت جدا کرد . در حالی که عمده عقایدشان کپی وهابیت است . اما می گویند اسممان وهابی نیست !

zxcv
Friday 17 October 2008, 03:15PM
علمی نه عملی!!!

دقیقا همینطور است چون هیچ تناسبی ما بین پیشنهاد دوستتان با عقل و علم و قران مشاهده نمی شود .

میرزا عبدالزکی
Friday 17 October 2008, 03:23PM
دقیقا همینطور است چون هیچ تناسبی ما بین پیشنهاد دوستتان با عقل و علم و قران مشاهده نمی شود .
بله...... و دوباره جناب زد ايكس با دلايل منطقي و درستشون:smile21:

Mr.Dambalos
Friday 17 October 2008, 04:09PM
منطقش منو مرده:smile21:

mehrdad_123
Saturday 18 October 2008, 01:45AM

عزیز دلم می خوای بحث و عوض کنی؟! باشه یکم التماس کن تا بحث و عوض کنیم:)

حالا واقعا علمی یا عملی؟! پیشنهاد می کنم یه بار فارسی اول ابتدایی رو بخونی! چون من شنیدم تو دانشگاه فقط من به آدمهای بیسواد فقط مدرک میدن.

.

رایحه اسمانی
Saturday 18 October 2008, 01:56AM
اخه اينا مثل اين كارتونه بود ميو ميو عوض ميشه :smile55:
اينا همين طورين بايد ببينين با يه همچين ميوميوهايي از جنس بشر چي كار ميشه كرد :cool:

seratallah
Saturday 18 October 2008, 10:55AM
با سلام
من پیشنهاد می کنم که بیاییم کمی از عقایدمان را اصلاح کنیم تا این وهابیان بیچاره شما را به باد سخره و اذیت نگیرند .
اگر موارد شرک امیز را از مذهب شیعه جدا کنید شاید دیگر آن نا اهلان به شما کاری نداشته باشند

رایحه اسمانی
Saturday 18 October 2008, 02:10PM
با سلام
من پیشنهاد می کنم که بیاییم کمی از عقایدمان را اصلاح کنیم تا این وهابیان بیچاره شما را به باد سخره و اذیت نگیرند .
:o:smile55::rolleyes::smile31:;)

دیگر آن نا اهلان به شما کاری نداشته باشند

:eek:خوبه خودتونم ميگيد نااهل
ما را با ناهلان كاري نيست هر چه هست ياري دين حقيقي پروردگار است و بس:smile34:

محسن الهي قمشه
Saturday 18 October 2008, 03:18PM
با سلام به دوستان

جناب صراط تايپينكهاي شما را اكثرا خوانده ام بيش از حد به عقل خود اطمينان داريد كه تفسير را از خود بيان ميكنيد

عقل انسان را به يك عقل كل ميدانيد كه چنين نيست
شما كه از قرآن به نفع خود كه آن هم به دليل عقل متصل به نفعتان است معني ميكنيد چرا آيه 23 از سوره مبارك شوري را نميخوانيد كه پيامبر ص براي مزد پيامبريش از امت دوستي اهل بيتش را ميخواهد و يا به نظر شما راسخين و ريشه داران در علم در مثال آيات متشابه و آشكار در قرآن عظيم چه كسانيند و يا به آنها كه نعمت داده اي در سوره مبارك حمد چه كسانيند فكر نكنم بنده و شما و هيچ يك از علماي عقايد ديني باشيم .

ارسال رسل و انزال كتب از جانب حق تعالي براي هدايت بشر به دليل همين عدم توان و خودكفايي او در به دست آوردن و رسيدن به هدايات الهي و عمل طبق نظام تشريع ميباشد در صورتي كه براي هدايت و آگاهي بشر نسبت به قوانين حاكم بر نظام تكوين خالق نظام معلمي را براي تعليم و هدايت بشر نفرستاده است چون بشر در اين مورد خود كفا آفريده شده است و قدرت قرار داده شده در او براي درك و فهم نسبي اينگونه حقايق كافي و رسا بوده .
آيا عقل و علم بشر را در ذات خالق راهي هست تا بتواند ذات او و چگونگي صفات او را تشخيص داده و در نتيجه حكم نمايد ،كه قرآن از همين ذات عظيم غير قابل درك توسط نوع بشر آفريده شده است پس افرادي را كه به اين ذات نزديكتر و متقرب ترند را براي تشريح ميطلبد

جناب صراط كتب فلاسفه را بخوانيد ميبينيد كه حق تعالي و صفاتش و آقريننده بودنش اينهايي نيست كه شما ميپنداريد كه عظمتي ماوراي عقل ما دارد اگر قرآن هست بايد مفسران و معلمان آن نيز باشند مگر ميشود خداوند پيامبري را ختم كند و براي ادامه زندگي بشر از آن به بعد معلماني را نگمارد شما چنان ميگوئيد كفر شيعه انگار تمام عقايد شيعه را از علماء گرفته تا افراد معمول را ميدانيد قدري با تامل تر و با فكر تر جواب دهيد بنده خود براي شما اگر خواستيد مثال مي آورم از چند تن از امامانمان خواهيد ديد در تمام احاديثشان همگي يك مطلب را با تطبيق بر قرآن كريم ميگويند پس كفر را در كجاي ما ديده ايد در توسل به ائمه ع كه اين را يك بچه خردسال هم براي شما ميتواند مثال بياورد مثال همان كه اگر شما را نوعي بيماري خداي ناكرده در بر بگيرد چرا به دكتر مراجعه مينمائيد و نمينشينيد در خانه و با توسل مستقيم به حق تعالي خود را درمان نمينمائيد پس واسطه اي براي درمان به نام پزشك لازم است تا دارو را تجويز كند و بيماري شما را تشخيص دهد حال شفا يافتن و نتيجه گرفتن شما به مشيت الهي وابسته است شما به پزشك مراجعه كرده ايد پس چرا مستقيم درمان را از حضرت حق نميطلبيد و از بنده او در خواست كمك ميكنيد .

محسن الهي قمشه
Saturday 18 October 2008, 03:35PM
و اما مبارزه عملي با وهابيت
اينكه خوب ما صلوات بر نبي مكرم ص را كامل ميفرستيم در اذان هم به عنوان مستحبي نه جزئي از اذان بر ولايت علي ع شهادت ميدهيم
ولي يك نوع هم همين باشد كه مطالعاتمان را زياد كنيم و در مباحث با اين نابكاران مبارزه كنيم
و شعايرمان را بدون عقب نشيني و تقيه بيان كنيم

به اميد ظهور حضرتش

رایحه اسمانی
Saturday 18 October 2008, 07:50PM
ولي يك نوع هم همين باشد كه مطالعاتمان را زياد كنيم و در مباحث با اين نابكاران مبارزه كنيم
و شعايرمان را بدون عقب نشيني و تقيه بيان كنيم

:smile39:درسته راه درست همينه چيزي كه متاسفانه در كشور به ظاهر اسلامي ايران انجام نميشه

رایحه اسمانی
Saturday 18 October 2008, 07:53PM
عشق يعني جلوه صبر خدا..... شرم ايوب نبي از مرتضي

عشق باعث شد كه دل سامان گرفت
پشت درب خانه زهرا جا گرفت

الهي بميرم من
خدايا غم فاطمه توكمر ماها را خم كرد پس چرا منتقم فاطمه را نميرسوني:smile34:
خدايا عمريه غم غربت امام علي دل شيعه ها را به اتيش كشيده :smile34:
خداي بزرگ برسان ظهور يگانه منجي بشريت را :smile34:
يا رسول الله دل گرفته ايم
از غم فاطمه
از غم غربت و مظلوميت علي
از غم از دست رفتن اسلام
از غم به بار نشستن شيطان
...
يا رسول الله مرهمي

رایحه اسمانی
Saturday 18 October 2008, 07:54PM
يا محمد اين قيامت را ببين

http://www.iranclubs.org/forums/customavatars/avatar12904_11.gif (http://www.iranclubs.org/forums/member.php?u=12904)

اللهم العن قاتلي فاطمه الزهرا

رایحه اسمانی
Saturday 18 October 2008, 07:55PM
با عرض معذرت از جناب رستمي