نمايش نسخه نهائي : اخبار مذهبی
ghadem
Tuesday 14 October 2008, 05:23AM
به گزارش شیعه نیوز، دفترسرشماری بلژیک اعلام کرد که والدین 235 نوزاد متولد شده در سال 2007 نام "محمد" را بر آنها گذاشتهاند.
باتوجه به مهاجرتهای فراوانی که پس از جنگ جهانی دوم در بلژیک انجام شد که بیشتر مهاجران از شمال افریقا به این کشور وارد شدهاند، توجه به نام محمدنشان از اهتمام به اسلام و تأکید بر علاقه به پیامبر اکرم (ص) دارد.
اگرچه موج اسلامهراسی در کشورهای غیر اسلامی رو به افزایش است، اما تأکید براین نام و انتخاب این اسم بر روی کودکان تازه متولد شده مسلمان درکشورهایی چون: ایتالیا، دانمارک، بریتانیا، تونس، لبنان، نیجریه و دیگرکشورها خبر از واکنشهای مثبت نسبت به اسلامهراسی و احساس وفاداری به پیامبر (ص) میدهد.
ghadem
Tuesday 14 October 2008, 05:28AM
زندانیان شیعه عربستان در معرض شکنجه و اعدام
در سندی که از سوی چند سازمان بینالمللی منتشر شد، مشخص گردید، زندانیان شیعهای که در زندانهای عربستان سعودی قرار دارند در معرض بدترین تبعیض و شکنجهها قرار دارند.
به گزارش ابنا، یک موسسه در واشنگتن (الخلیجی) با همکاری کمیته مهاجران در آلمان در سند مهمی که در رابطه با اسیران شیعه عراقی دربند زندانهای عربستان به سازمان ملل متحد و صلیب سرخ جهانی ارسال کردهاند، از وضعیت اسفناک اسیران شیعه در این کشور که به دلایل سیاسی در زندانهای عربستان دوره اسارت خود را پشت سر میگذارند، پرده برداشتند. این سند، وضعیت بد شیعیان اسیر و تبعیض موجود علیه آنها را که به دلایل سیاسی و طایفهگری مذهبی در اسارت به سر میبرند را نمایان ساخته و شکنجه وآزار علیه ایشان را به اثبات میرساند. برپایه این سند که در خبرگزاری شیعه قرار گرفته است، تعداد زندانیان شیعه عراقی را که در زندانهای عربستان به سر میبرند 600 نفر تخمین زده شده که همه آنها تنها به دلیل مذهبشان در معرض اعدام، شکنجه و مجازاتهای طولانیمدت قرار دارند. از جمله اتهاماتی که به ایشان وارد شده، ورود غیرقانونی به مرزهای عربستان اعلام شده است. گفتنی است قریب به اتفاق این افراد در پی انتفاضه شعبانیه عراق در سال 1991 و پس از فرار از رژیم دیکتاتوری و ظالم صدام که به قلع و قمع شیعیان عراق در آن سال انجامید، به عربستان پناهنده شده بودند.
منبع: شيعه نيوز
ghadem
Tuesday 14 October 2008, 05:31AM
یک سازمان بینالمللی در گزارشی پیرامون حقوقبشر و آزادیهای فردی در عربستان سعودی، شیعیان عربستانی را در رده دوم شهروندان این کشور به حساب آورد.
به گزارش شیعه نیوز، سازمان "هیومان رایتس ووتش" از سازمانهای بینالمللی حقوقبشر که مقر آن در نیویورک قرار دارد، در گزارشی که روز گذشته درباره حقوقبشر در عربستان منتشر شد آورده است: هزاران نفر از شیعیان اسماعیلیله عربستان از تبعیضهای مختلف و قلع و قمع آزادیهای دینی، در رنج هستند. بر پایه این گزارش که با عنوان "تبعیض بر ضد شیعیان اسماعیلیه در بخش فعالیت در دولت، آموزش، آزادیهای دینی و نظام عدالت" آمده، تاکید شده است: شیعیان اسماعیلی که در منطقه "نجران"، در مرز یمن ساکن هستند، نسبت به وضعیت موجود شکایت دارند و دولت آنها را به عنوان شهروند درجه دوم به حساب میآورد. در این رابطه، «جو ستورک»، معاون مدیر بخش خاورمیانه در "هیومان رایتس ووتش" خاطرنشان کرد: عربستان سعودی همه را به میانهروی مذهبی در جهان فرا میخواند ولی شهروندان داخلی را به دلیل اعتقادات مذهبی تحت فشار قرار میدهد. شایان ذکر است شیعیان در عربستان حدودا یک میلیون نفر هستند که اکثرا در منطقه شرقی عربستان (احساء و قطیف) ساکن هستند و اسماعیلیه از طوایف شیعه محسوب میشود که در مناطق جنوبی این کشور حضور دارند.
منبع: شيعه نيوز
شيفته
Tuesday 14 October 2008, 11:38AM
خدا لعنت كنه هر كسي كه شيعه رو فقط بخاطر شيعه بودنش اذيت كنه !
نمي دونم جا داره اين سوال رو اينجا بپرسم يا نه !ولي يه سوالي دارم .
در محل كار من هرروز نماز جماعت برگزار مي شه ولي يكي دوتا سني داريم كه به نمازخونه نميان .و حتي بصورت فرادي هم نمازشون رو اونجا نمي خونند .ودر اتاق كارشون موكت پهن مي كنند و نمازشون رو توي اتاقشون مي خونند .من علتش رو از دوستاشون جويا شدم و به من گفتند به اين دليل است كه معذبند كه در نماز خانه شيعيان به روش اهل تسنن نماز بخونند .براي من اين سوال پيش اومد كه آيا ما شيعيان اجازه داريم فقط به اين خاطر كه در كشور ما شيعه در اكثريت قرار گرفته جوي ايجاد كنيم كه يك سني نتونه در نمازخونه ما نماز بخونه ؟
ghadem
Wednesday 15 October 2008, 05:27AM
اتفاقا من در یک نمازخانه ی عمومی مشغول نماز بودم که یکی از همین اهل سنت عمری ها پیش من ایستاد و نمازش را خواند و رفت....وهیچکس هم نه مزاحمش شد ونه بهش تنه زدتا از قیام خارج بشه و نه بهش فحش داد برخلاف کارهای خودشان مخصوصا در مسجدالنبی!!!
حال سوال اینه که آیا ما اونهارا به خاطر مهر نذاشتن بازداشت وضرب و شتم می کنیم؟؟که اونها در مقابل ما این کارها را می کنند.....البته جوابش هم روشنه که فرق شیعه ی علی واهل سنت عمر اینجا مشخص میشه.
شيفته
Wednesday 15 October 2008, 08:02AM
اتفاقا من در یک نمازخانه ی عمومی مشغول نماز بودم که یکی از همین اهل سنت عمری ها پیش من ایستاد و نمازش را خواند و رفت....وهیچکس هم نه مزاحمش شد ونه بهش تنه زدتا از قیام خارج بشه و نه بهش فحش داد برخلاف کارهای خودشان مخصوصا در مسجدالنبی!!!
.خيلي عاليه :smile39:
من فكر مي كنم اونها هم كه اين رفتارهارو مي كنند تحت تاثير تحريكات و فريبهاي صهيونيسم و آمريكا و انگليس و همه دشمنان اسلام هستند .
لعنت بر دشمنان اسلام
ghadem
Thursday 16 October 2008, 05:05AM
بسم الله الرحمن الرحيم
وصلي الله عليك يا ولي العصر ادركنا
چندي ست كه هجوم دوباره ي وهابيون به تشيع را در گوشه و كنار شاهد هستيم. اين بار علاوه بر تمام كارهاي
قبلي، از سلاح اينترنت نيز بهره ي بيشتر ي برده اند! پس از موج اخير خشونت هاي وهابيون اعم از نفوذ به سرور آل البيت
و عمليات انتحاري عيد فطر در بغداد و ... و استناد اين افراد به سخنان اخير " يوسف قرضاوي " و خشم و ناراحتي هاي
او، يكي از علماي بزرگ تشيع پرده از علت رازگونه ي اين سخنان و ناراحتي هاي قرضاوي برداشت.
مطلب زير گزارشي از اين رويداد است:
ایت الله شیخ علی کورانی:
خشم قرضاوی ناشی از شیعه شدن پسر اوست
یک روحانی لبنانی اعلام کرد، خشم شیخ یوسف القرضاوی از شیعیان که بهتازگی تشدید شده است، ناشی از
شیعهشدن عبدالرحمن، فرزند اوست که ضربهای روحی به وی به عنوان مفتی اهلسنت وارد کرده است.
ایت الله شیخ علی کورانی، از علمای لبنانی مقیم شهر مقدس قم در گفتوگویی با شبکه تلویزیونی "اهل البیت(ع)"
اعلام کرد: «آقای عبدالرحمن القرضاوی، پسر شیخ یوسف القرضاوی (مفتی اهل سنت) به مذهب تشیع گرویده و
عصبانیت شیخ از شیعیان در مدت اخیر نیز ناشی همین مسأله است و اینجانب از این بابت اطمینان دارم.»
الکورانی در پی اعلام این خبر از شبکه جهانی "اهل البیت(ع)" و تماسهای متعدد شیعیان و اهل سنت از کشورهای
مختلف با وی، در پایگاه اطلاعرسانی "الغدیر" و شبکه تلویزیونی "الانوار" نیز حضور یافت و در پاسخ به پرسشهای
مخاطبان این رسانهها نیز بر اطمینان خود از تشیع پسر قرضاوی تأکید کرد.
روزنامه لبنانی "البلد" نیز هفته گذشته فاش کرده بود، علت خشم اخیر شیخ یوسف القرضاوی از مذهب تشیع،
شیعهشدن یکی از نزدیکان اوست. این روزنامه به رابطه خویشاوندی وی اشارهای نکرده بود اما شیخ "ماهر حمود" امام
جماعت مسجد "القدس" و از علمای برجسته لبنان نیز در پی انتشار این خبر، صحت آن را تأیید کرد.
در پی اعلام این خبر، پایگاه اطلاعرسانی "عبدالرحمن یوسف" از دیروز غیر فعال شده و امکان رؤیت محتوای آن وجود
ندارد.
عبدالرحمن یوسف از برجستهترین شاعران عرب است و تا کنون نخواسته با نام خانوادگی "القرضاوی" شناخته شود و از
انتشار نام خانوادگی و تصاویر پدرش در پایگاهش خودداری کرده است.
روزنامه کویتی "الجریده" نیز پیش از این، در عنوان انتخابی خود برای گفتوگوی تفصیلی با این شاعر بزرگ مصری، از
عبارت "پسر شیخ قرضاوی" استفاده کرده است که این مطلب تا کنون از سوی عبدالرحمن یوسف، تکذیب نشده است.
وی دو فیلم ویدیوئی از گفتوگوی زنده خود با شبکه تلویزیونی "المنار" لبنان را نیز بر روی پایگاه اطلاعرسانی شخصی خود
در اینترنت قرار داده بود که پس از جنگ 33روزه از این شبکه شیعی متعلق به حزبالله لبنان پخش شده است.
وی در این برنامه، قصیدهای را در مدح سید حسن نصرالله قرائت کرد که در آن، اشخاصی را که پیروان مذهب تشیع را
"لعنکنندگان" یاران پیامبر(ص) میخوانند، به سخره گرفته است.
عبدالرحمن یوسف که اکنون از برجستهترین معارضان سیاسی مصر و عضو جنبش ضد دولتی "الکفایة" نیز هست و اشعار
شدیداللحنی علیه "حسنی مبارک" سروده است، در سالهای اخیر، علاقه خود را به جبهه حق و عدالت بهویژه
جمهوری اسلامی ایران و حزبالله لبنان، به شیوههای مختلف ابراز کرده و از جمله آنها قصیدهای است که در بیت پایانی
آن آورده است:
« ألـْـق ِ العُـصَابـَــة َ عَـنْ عَـیْـنـَیـْـکَ تحْجُبُهَـــا - عَـنْ رُؤیـَـةِ النـَّـار ِ تـَشـْـوی وَجْـهَ لـُبـْنـَانـَـا...
بالأمْـس ِ کـُنـَّـا نـَـرَی فی العـِـزِّ " قـَاهِــرَة " - و الیـَـوْمَ نـَرْقـُـبُ نحْوَ العِـزِّ " طـَهْـرَانـَـا "
(چشمبندت را از دیدگانت بیفکن زیرا چشمانت را از دیدن آتشی که چهره لبنان را سوزانده است پوشانده... ما تا دیروز
عزت را در قاهره میدیدیم اما امروز از شوق دستیابی به عزت، تهران را مینگریم.)
پایگاه اطلاعرسانی هجر نیز به نقل از یک منبع آگاه اعلام کرد: «عبدالرحمن یوسف، انسانی اخلاقمدار است و همواره
احترام پدر خود را حفظ میکند و به همین دلیل تا کنون از اعلام علنی تشیع خود، خودداری کرده و سعی دارد این موضوع
را از طریق دوستانه و محترمانه با پدر خود، حل و فصل کند و لذا تا اطلاع ثانوی، از اعلام این پرهیز خواهد کرد.»
عبدالرحمن یوسف که از محبوبیت فراوانی بین عربزبانان جهان برخوردار است، همچنین پس از جنگ 33روزه، با سفر به
جنوب لبنان و شهرهای بنتجبیل، مارونالرأس و ضاحیه جنوبی بیروت که منطقه شیعهنشین پایتخت لبنان است ضمن
بازدید از ویرانههای باقیمانده از حملات رژیم صهیونیستی، با شیعیان و ایتام شهدای این مناطق، ابراز همدردی کرد.
وی همچنین دیوان جدیدی با عنوان "اکتب تاریخ المستقبل" (تاریخ آینده را بنویس) منتشر کرده است که در ابتدای کتاب و
پس از عنوان آن، آورده است: «اهدایی به حضرت سید حسن نصرالله، دبیرکل حزبالله که از پروردگارم میخواهم او را از
شر موشکهای یهود و نیز موشکهای اعراب حفظ کند.»
عبدالرحمن القرضاوی، در مقدمه این کتاب که آن را بر روی پایگاه اطلاعرسانی خود قرار داده، آورده است: «بیشتر قصاید
این دیوان، در جریان حمله شکستخورده اسرائیل به لبنان در تابستان سال 2006 میلادی نگاشته شده و همه آنها به
استثنای قصیده "تاریخ آینده را بنویس" در نشریات مصری و انگلیسی چاپ شده است.»
وی میافزاید: پیش از پایان جنگ و صدور قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل مبنی بر آتشبس، قصیده "تاریخ آینده را
بنویس" را آغاز کردم و آن، قصیدهای بود که قصد داشت معنای "پیروزی" را بیان کند و به گذشته درگیری و آینده ادامهدار
آن بپردازد اما عجیب بود که قصیده پا به پای من پیش نمیآند که آنکه احساس کردم الهام این شعر به من قطع شده و
در این هنگام بود که پیامی تلفنی دریافت کردم که گفت: «هرگز این قصیده را ننویس مگر آنکه خودت با پای خود به
مناطق آزادشده جنوب لبنان گام بگذاری!» و من نیز بلافاصله پس از پایان جنگ 33روزه به جنوب لبنان سفر کردم و
بسیاری از مناطق جنگزده را از نزدیک دیدم؛ ویرانیها و آوارها را پیش از آنکه بلدوزرها آنها را بردارند و از همه مهمتر،
پهلوانانی را به چشم خود دیدم که این پیروزی را آفریده بودند و در این هنگام بود که سرایش این قصیده را از سر گرفتم و
آن را در روز بیست و ششم رمضان همان سال به پایان رساندم.»
این شاعر عرب با بیان اینکه بیشتر ابیات این قصیده را در راه قاهره، اسکندریه، بیروت، قانا و بنتجبیل سروده است، تأکید
میکند: «همچنان این قصیده را یک تجربه حسی متمایز میدانم و در پایان باید از مسؤولان حزبالله لبنان که با من
همکاری کردند و فرصت بازدید از اماکنی را که میخواستم فراهم کردند قدردانی کنم.»
منبع خبر: فارس
امیر
Friday 10 April 2009, 06:21PM
بسم الله الرحمن الرحیم
یوسف قرضاوی : هیچ فتوایی از شیخ شلتوت در مورد مباح دانستن تعبد به مذهب جعفری وجود ندارد
القرضاوي: لا فتوى لشلتوت بالتعبد على "الجعفري"
موقع القرضاوي/9-4-2009
أكد الشيخ الدكتور يوسف القرضاوي، رئيس الاتحاد العالمي لعلماء المسلمين، أنه لا توجد فتوى للشيخ محمود شلتوت، شيخ الأزهر الأسبق، تبيح التعبد على المذهب الجعفري، كما رأى أنه من الأولى عدم ارتداء المرأة للنقاب في هذا العصر، ورد على من يطعن في عقيدة الأزهر بأنه بذلك يطعن في العقيدة الأشعرية التي هي عقيدة غالبية الأمة الإسلامية.
جاء ذلك خلال لقاء بين الشيخ وشباب حاضرين في دورة "علماء المستقبل"، التي ينظمها اتحاد العلماء في القاهرة، الثلاثاء 7 إبريل.
وعقب إلقائه محاضرة عن "الفتاوى الشاذة" في الفقه الإسلامي، سأله أحد الصحفيين الحاضرين حول "إذا ما كان فضيلة الشيخ محمود شلتوت - رحمه الله - قد أصدر فتواه بجواز التعبد على المذاهب الإسلامية الثابتة والمعروفة والمتبعة، ومنها مذهب الشيعة الإمامية الجعفري"، فبادره الشيخ بالإجابة: "أنا أقول لك: هات لي الفتوى دي (هذه) في أي كتاب ومن كتبه.. أنا لم أر هذه الفتوى.. أي واحد منكم فليقول إني (أي السائل) شفتها في كتاب كذا أو مجلة كذا".
وأضاف: "أنا عايشت الشيخ شلتوت عدة سنوات، وكنت من أقرب الناس إليه، ما رأيته قال هذا.. أين كتبها؟ وفي أي كتاب من كتبه؟ أنا أخرجت كتب الشيخ شلتوت الأربعة الأساسية.. كتاب الإسلام عقيدة وشريعة، وكتاب فتاوى الشيخ شلتوت، والأجزاء العشرة الأولى في كتاب التفسير، وكتاب من توجيهات الإسلام، وكانت هذه ضائعة في الصحف والمجلات والإذاعة، فجمعت هذه الأشياء أنا وزميلي الأخ أحمد العسال".
والشيخ العسال من المفكرين البارزين في العالم الإسلامي، وهو مستشار رئيس الجامعة الإسلامية العالمية بإسلام أباد.
ونوه القرضاوي إلى أن "الطبعة الأولى (من كتب الشيخ شلتوت التي صدرت بناء على تكليف من د. محمد البهي أحد علماء الأزهر) والتي أخرجها الأزهر تقول (في مقدمتها): نشكر الشابين الأزهريين يوسف القرضاوي وأحمد العسال" على جهدهما في إعداد هذه الكتب.
واستطرد قائلا: "تراث الشيخ شلتوت أنا أعلم الناس به.. ما رأيت هذه (الفتوى).. أين هذه الفتوى؟"
من جانبه، وردا على استفسار لـ"إسلام أون لاين.نت"، أكد الشيخ العسال ما ذهب إليه الشيخ القرضاوي، قائلا: "هذا كلام صحيح (حديث القرضاوي)، والله على ذلك شهيد"، وأضاف: "عندهم (أصحاب المذهب الجعفري) مبدأ عصمة الأئمة، وهذا لا يجوز شرعا؛ لأن الله تبارك وتعالى هو وحده المعصوم".برگرفته از سایت دکتر قرضاوی :
http://www.qaradawi.net/site/topics/article.asp?cu_no=2&item_no=6914&version=1&template_id=116&parent_id=114
والسلام
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.