نمايش نسخه نهائي : بر خصم علی(ع) ورود اکیداً ممنوع
تولی تبری
Friday 10 October 2008, 02:36AM
از لطف خدا و احمد(ص) نیک سرشت
بر سردر باغ جنان جبریل نوشت
بر خصم علی(ع) ورود اکیداً ممنوع
که مخصوص شیعه ی علی(ع) است بهشت
yaaliasghar
Friday 10 October 2008, 02:39AM
جانم
به به
اجرتون با حضرت زهرا
علی علی
یاعلی یا هیچ کس
tahoora
Friday 10 October 2008, 05:06AM
که مخصوص شیعه ی علی(ع) است بهشت
طيب الله انفسكم .:smile07:
mehrdad_123
Friday 10 October 2008, 06:11AM
از ذكر علي مدد گرفتيم
آن چيز كه مي شود گرفتيم
در بوته ي آزمايش دوست
از نمره ي بيست صد گرفتيم
mehrdad_123
Friday 10 October 2008, 07:47AM
گفت چون نكير و منكر ما را در خاك ديدند
تك تك همه اعضاي ما را بوييدند
ديدند ز من بوي حسين مي آيد
از آمدن خويش خجل گرديدند
يا حسين(ع)
faridatar
Friday 10 October 2008, 11:00AM
اللهم صل علی فاطمه وابیها وبعلها وبنیها
روایتی از معصومین علیه السلام شنیده ام که اگر کسی در تمام عمرش در مسجدالحرام ودر مقام ابراهیم علیه السلام مشغول نماز وقرآن خواندن باشد اگر به اندازه ذره ای بغظ علی علیه السلام در دل داشته باشد در آخرت او را با صورت درون آتش می اندازند .
در اینجا از دوستان فاضل خواهش میکنم درصورت امکان عین حدیث وسند آن را قرار دهند . اجرتان با امیرالمومنین.
هلنا
Friday 10 October 2008, 03:37PM
که مخصوص شیعه ی علی(ع) است بهشتسلام بر اهل غدیر . درود بر شما .
یک مطلب هم من اضافه کنم .
خصم علی(ع)تنها انهایی نیستند که بغض او را در سینه دارند . اینها به جای خود . بدتر از انها کسانی هستند که به خیال باطل خود خود را محب علی (ع)میپندارند و در عین حال محبتی هم به اصحاب باطل ان سه عنصر پلید کثیف هم دارند . ابوبکر لعنت الله . عمر لعین خبیث . عثمان ملعون کثیف . و اعوان او انصارشان . هرکس با شنیدن نام فاطمه (ص)بیاد مظلومیت او اشک بر دیدگانش جاری شد . بهشت برای او تضمین شده هست .
السيد الاميني
Friday 10 October 2008, 03:46PM
اللهم صل علی فاطمه وابیها وبعلها وبنیها
روایتی از معصومین علیه السلام شنیده ام که اگر کسی در تمام عمرش در مسجدالحرام ودر مقام ابراهیم علیه السلام مشغول نماز وقرآن خواندن باشد اگر به اندازه ذره ای بغظ علی علیه السلام در دل داشته باشد در آخرت او را با صورت درون آتش می اندازند .
در اینجا از دوستان فاضل خواهش میکنم درصورت امکان عین حدیث وسند آن را قرار دهند . اجرتان با امیرالمومنین.
احسنت عزیزم فرید
در این پست احادیثی در این رابطه نقل شده است
در زمان پيامبر (ص ) دشمنى با على (ع ) علامت نفاق بوده است (http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?t=12471) (http://www.iranclubs.org/forums/images/khazar/misc/multipage.gif 1 (http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?t=12471) 2 (http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?t=12471&page=2))
السيد الاميني
Folaani
Friday 10 October 2008, 10:57PM
خود علی (ع) چنین نکرده و نمیکند و چطور راضیست و چنین عناوین و تفکرهایی چطور توجیه میشوند؟
از خودتان دین درست میکنید؟ بدعت میگذارید؟
علی گذاشت تا قاتلش به مسجد آمده و پشت سرش نماز بگذارد.
شاید او نیز فرصتی داشت تا باز گردد. و علی هرگز این فرصت را از کسی نمیگرفت.
بنظرم همهء بزرگان ما اینطور بوده اند.
و در این باب بنظرم بقدر کافی مستندات هست.
جایی که وصف علیست بگذار مردم بیایند. حتی دشمنان. ببینند. مگر چه چیز را میخواهید برای چه بپوشانید و به چه حقی کسی را، حتی دشمنی را، که درواقع شما خود فکر میکنید دشمنی آگاه است و امکان نجات ندارد، بدون حکم و نظر حضرت محروم کنید؟
mehrdad_123
Friday 10 October 2008, 11:13PM
سلام عليكم
از حس تبلغي و دغدغه اي كه داريد به سهم خود تشكر مي كنم اما دوست عزيز ما كه ورودي سرنگار ايست بازرسي نذاشتيم كه عده اي رو تو راه ندن اينا مطمئن باشين ترغيب ميشن و ميان تو و در ضمن يادمون نره كه فقط تبليغ دين نيست بلكه حفظ و تقويت دين خودمون هم هست.
با تشكر:smile07:
yaaliasghar
Friday 10 October 2008, 11:51PM
بی حب علی پست ترین کار صلاه است
درود بر محب علی
بر دشمن علی لعنت
zxcv
Friday 10 October 2008, 11:56PM
این قیامت واقعیست !
"شما تک تک نزد ما باز گشته ايد، درست همانطور که اولين بار شما را آفريديم، و آنچه را برايتان فراهم کرده بوديم پشت سر نهاديد. شفاعت کنندگانى را که به حد پرستش مى رسانديد و ادعا مى کرديد که به شما کمک خواهند کرد با شما نمى بينيم. تمام روابط ميان شما قطع شده است؛ معبودانى که قرار مى داديد، شما را ترک کرده اند."
ولقد جئتمونا فردى كما خلقنكم أول مرة وتركتم ما خولنكم وراء ظهوركم وما نرى معكم شفعاءكم الذين زعمتم أنهم فيكم شركؤا لقد تقطع بينكم وضل عنكم ما كنتم تزعمون(94/الاَنعام)
yaaliasghar
Saturday 11 October 2008, 12:20AM
این قیامت واقعیست !
بی حب علی اگر بمیرم چه کنم...
{اسلام یعنی فقط قرآن}
{اسلام یعنی فقط علی}
zxcv
Saturday 11 October 2008, 12:23AM
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
فرقه ضاله علی اللهی ها !!
یارسان نام بومی و ایرانی پیروان دین اهل حق یا همان علی اللهی است. پیروان کیش یارسان که فارس زبانان آنها را بیشتر به نام علی اللهی میشناسند بیشتر ساکن بخش غربی استان کرمانشاه ایران هستند. کیش یارسان آمیزه ای است از دینهای زرتشتی و بودایی و اسلام. آنها مانند بوداییان به وازایش (تناسخ) باور دارند یعنی بر این باورند که انسانها پس از مرگ در پیکر دیگری دوباره زاییده میشوند.
برخی بر این باورند که واژه علی اللهی تحریفشده "علی اعلایی" یعنی علی بلندمرتبه است و عبارت علیاللهی را نادرست میدانند.روستای مقدس گره بان دلفان خاستگاه اهل حق و محل سکونت مسند نشینان بزرگ اهل حق چون حضرت عبدالعظیم میرزا و محمد حسین میرزا میباشد.
البته از آنجا که پیروان این آئین اعتقاد راسخی به تقیه و مگویی اسرار دارند و از دیگر سو اکثر اوراد و متون مذهبی آنان به زبان هورامی و یا به لهجه های مهجور دیگری از زبان کردی ، آنهم به نظم آورده شده، تا بحال این مذهب ( و بعبارت درست تر : دین) مورد بررسی دقیقی قرار نگرفته که شاید همین امر هم دلیل مانایی آن است. عده ای از محققان دین پژوه بر این باورند که علی اللهی ها از غلات فرقه شیعه و از متعصبین آنها می باشند .
اهل حق بمعنی مردان حق است، و آن یک مذهب باطنی است که معتقدان آن بیشتر در مغرب ایران زندگی میکنند. بعضی دیگر از فرق اسلام نیز مانند حروفیها و متصوفه، خود را اهل حق یا حقیقت نامیدهاند. اما اهل حق، بمعنی اخص نام گروهی است، که به ایشان با نوعی علی اللهی نیز گویند، از نشانههای خاص آنان «شارب» است، یعنی موی سبیل خود را نمیزنند، تا بلند شود و لب بالا را بپوشاند. آنان «شارب» را معرف مسلک حقیقت میدانند، و معتقدند که شاه ولایت علی نیز شارب خود را نمیزده است
یکی از اعتقادات آنان این است («خداوند در ازل درون دری میزیست، و سپس برای نخستین بار تجسم یافت، و به صورت شخصی به نام خاوندگار یا کردگار جهان مجسم شد، و بار دوم به صورت علی ظاهر گشت.»)اهل حق درباره علی میگویند، که او تجلی ذات خداست، و وی را «مظهر» تمام و کمال خدا میدانند، و اوست که در هر دوره و عصری ظهور کرده، و در جسم پاکان و مقدسان از اهل حق تجلی میکند.
آداب و رسوم اهق حق: از آداب و رسوم ایشان، نماز خواندن و قربانی کردن و سرسپردن و جوز شکستن و عهد و میثاق بستن و روزه گرفتن است. محل اجتماع ایشان «جمخانه» است طوایف اهل حق به نامهای مختلف مانند: اهل حق ، اهل سر، یارسان ، نصیری، علی اللهی معروف میباشند.
از دیگر اعتقادات این فرقه ضاله بدینگونه است
شرکي که قابل آمرزش نيست شرک در ولايت امير المؤمنين علي بن ابي طالب عليهالسلام است!!!
شرک به علي شرک به الله است ، ايمان به علي ايمان به الله است ،کفر به علي کفر به الله است، الحاد به علي الحاد به خداست ،انکار علي انکار الله است ، شک در علي شک در الله است!!!
ماسوی وامیر وفرمانروای هستی جلوه ذات اقدس اله امیر المومنین علی بن ابی طالب علیه السلام است .
کنه فضائل علي در حدي است که قابل وصف نمي باشد و بر زبان آوردن آن حتي با زبان گوياي پيامبر منجر به قول به خدايي او خواهد بود.!!!
همانگونه که بسياري از نيازهاي کودک از طريق پدرش فراهم مي شود و پدر پناهگاه و روزي دهنده کودک است علي همين جايگاه را در دين براي انسانها دارد. يعني رزق و روزي معنوي و بخشش گناهان و نجات و هدايت منحصرا از طريق ايشان به ما ميرسد!!!
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Mr.Dambalos
Saturday 11 October 2008, 12:34AM
بر دشمنان علی (ع) و آل علی لعنت
بر دشمنان محمد (ص) لعنت
yaaliasghar
Saturday 11 October 2008, 12:35AM
پس یقینا فرقه ی شمام اسمش قرآن اللهی هستش دیگه....:cool:
{اسلام یعنی فقط علی}
zxcv
Saturday 11 October 2008, 12:36AM
به علت اینکه تعدادی از پیروان فرقه منحرف و بی شرم علی اللهی ها در این سایت باسو ء استفاده از نام پیرو ان علی در حال فعالیت هستند. لازم دیدم که عزیزان کاربر را با عقاید زشت این منحرفین مشرک آشنا سازم تا خدای ناکرده جوانان ساده دل در دام این شیاطین وسوسه باز نیفتند .
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
درحدود 60 کیلومتری شرق کرمانشاه در مسیر بزرگراه کربلاشهری وجود دارد بنام صحنه که مرکز تجمع پیروان فرقه ایی است بنام فرقه علی اللهی یا اهل حق .پیروان این فرقه بدوی دارای اعتقادات بسیار مضحک و زننده ای میباشند که همانند تمامی فرقه های ضاله و ساختگی بی پایه و اساس است.
در شهرستانهای اسلام اباد غرب -کرند غرب و چندین شهر وروستای دیگردر استان کرمانشاه نیز تعداد زیادی از پیروان این فرقه وجود دارند و مدارکی دال بر وجود انها در لرستان و زنجان و قزوین نیز هست
پیروان این فرقه دارای عقاید ناسیونالیستی شدید هستند پیروان این فرقه بطرز وحشتناکی به جنگ- قتل و خونریزی و درگیری علاقه دارند پیروان این فرقه اعتقاد دارند علی در هرجا که میخواسته سم اسبش را بر زمین میزده و جای سم تبدیل به چشمه میشده! در نظر این مردمان چشمه مکانی مقدس است بطوریکه انها چندین چشمه را به عنوان مکانی مقدس میپرستند (مثال چشمه قره دانه در دهستان کوزران در نزدیکی کرمانشاه) که مردم به عنوان زیارتگاه به انجا میروند و جدیدا پیروان این فرقه منحرف برای چندین چشمه مقدس خود بارگاه و صحن ساخته اند و انها را جزو اماکن مذهبی ثبت کرده اند.
میتوانم بگویم اهل حق ها ، زن ستیز ترین فرقه هستند (پیروان این فرقه زن را موجودی پست و بی شعور و در رده حیواناتی همچون سگ و خوک میدانند و اکثرا از دست زدن به زنان پرهیز میکنند و اعتقاد دارند تمام بیماری هاو بد بختیها از زنان بوجود میاید)
(جمع جمع شایه علی خدایه )
این شعر مهمترین و اصلیترین شعار این فرقه است که در تمام مراسم مضحک خود از ان استفاده میکنند
معنی این شعار یعنی این جمع مهمانی شاه است علی همان خدا است ( نعوذ با الله )انها در مکانهای بنام جمعخانه جمع میشوند ودائما دعا و مراسم خاصه خودشان را بجا میاورند وشعر بالا را تکرار میکنند.
انها در سال سه روز روزه میگیرند روزهای نوزده تا بیست ویکم رمضان یعنی روزهای ترور تا کشته شدن علی (انها بگونه ای متفاوت روزه میگیرند بطوریکه در طول این سه روز هیچ نمیخورند! این فرقه درایران پیرودارد و نیز این فرقه در کشورهای عراق پاکستان و افغانستان نیز پیروانی دارد.پیروان این فرقه نیز دارای دو شاخه میباشند شاخه افراطی و شاخه اعتدال گرا
پیروان شاخه اعتدال گرا اعتقاد دارند علی تنها پیامبر جانشین و فرزند خدا بر روی زمین است! ولی پیروان شاخه افراطی اعتقاد دارند که علی امام اول شیعیان همان خداوند است . انها علی را خدا می انگارند وبه غیر از علی به هیچ چیز اعتقاد ندارند پیروان این فرقه در ظاهر کاملا قابل شناسایی هستند چون در تمام طول عمر سبیل خود را نمیتراشند و همگی دارای سبیلهای ناهنجاری هستند.انها روایت ها و معجزاتی از علی را ذکر مکنند که در هیچ یک ازکتب اسلامی و غیر اسلامی به ان ذکر نشده است که یک نمونه از ان روایات مضحک را در زیر توضیح خواهم داد.
مرد کهنسالی از پیروان فرقه علی اللهی ها اینچنین می گفت :
7 الی 8 نسل پیش ازمن خانواده ای بودند که فرزندی داشتند که از نظر عقلی بیمار بود(دیوانه) روزی خدا(مقصود همان علیست)ازشهرستان صحنه عبور میکرد افراد ان خانواده چون علی را دیدند گفتند: ای علی ما خانواده فقیری هستیم و تنها این یک پسر داریم که نمیتواند کار کند از تو میخواهیم این فرزند ما را با خود ببری از او کار بکشی و در عوض به ما پولی بدهی و در طول سفرت او را با خود ببری شاید که عاقل شود ! علی ابتدا قبول نمیکند ولی وقتی خواهشهای خانواده را میبیند قبول میکند! علی پسرک دیوانه را با خود میبرد ! علی در سر راهش در کنار رودخانه ای اتراق میکند .
پسرک دیوانه میگوید : علی میخواهی من از این آب عبور کنم! علی میگوید: نه خفه میشوی! پسرک میگوید :پس من چگونه از این اب بگذرم ؟ علی میگوید: باید یک پل پیدا کنی !میگوید: از کجا ؟ علی میگوید: باید بپرسی ! پسرک میگوید :کسی نیست تا از او بپرسم!
علی میگوید: داد بزن ای چشم چپ کور پای راست شل پل این رودخانه کجاست؟
پسرک هم داد میزند ای چشم چپ کور پای راست شل پل کجاست؟
ناگهان یکی از عمق رودخانه داد میزند : ای دیوانه آ ن کس که اسم مرا که در ته رودخانه هستم میداند جای پل را هم میداند!
پسرک شتابان بسوی علی میدود و سرتا پای او را غرق بوسه میکند و میگوید ای علی توکه این همه میدانی حتما خدایی!!!
علی ناراحت میشود و سر پسرک را از تنش جدا میکند ! بعدا یادش می افتد که باید پسرک را به خانواده اش بر گرداند! پس بر میگردد و سر پسرک را در جایش قرار میدهد! پسرک زنده میشود و باز هم میگوید: تو خدایی ! علی باز سر پسر را میبرد! علی هفت بار این کار را تکرار میکند !
سپس خدا به او میگوید : ای علی عیبی ندارد من این همه بنده دارم بگذار این مرد و نسلهای بعدش نیز بنده تو باشند !!!!!!
و بدین سان بود که فرقه علی اللهی های افراطی(طبق گفته اعتدال گراها) ایجاد گردید پس از مدتی علی پسرک دیوانه را نزد خانواده اش برگرداند.
افراد خانواده از پسرک پرسیدند چرا دور گردنت زخم است وپسرک ماجرا را بریشان شرح داد و افراد ان خانواده نیز تبدیل شدند به شاخه علی اللهی های اعتدال گرا.
و حالا بعد از دهها سال هرکس دور گردنش زخمی یا جوشی دیده شود میگویند این نواده همان مردک است!!!
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Mr.Dambalos
Saturday 11 October 2008, 12:36AM
تف به آنکه نمیتواند علی (ع) را دوست بدارد
yaaliasghar
Saturday 11 October 2008, 12:41AM
و خوشا بحال ما که علی داریم
دوست گرامی باور کن نمیتونی با این حرفات و با این کلمات توهین آمیزت ذره ای از مهر علی رو ازم بگیری پس خواهشا تلاش نکن چون بی فایده ست ..اصلا این تاپیک واسه شما نیست ...
Mr.Dambalos
Saturday 11 October 2008, 12:43AM
خنده داره اهل یه فرقه ی ضاله میخواددیگران رو ارشاد کنه
ضاله بودن فرقه ی شما ثابت شده شمایی که فقط قرآن میکنید خودتون قرآن رو زیر پا میزارید پس حرف اضافه موقوف
وَ مَنْ يُطِعِ اللَّهَ وَ الرَّسُولَ فَأُولئِكَ مَعَ الَّذِينَ أَنْعَمَ اللَّهُ عَلَيْهِمْ مِنَ النَّبِيِّينَ وَ الصِّدِّيقِينَ وَ الشُّهَداءِ وَ الصَّالِحِينَ وَ حَسُنَ أُولئِكَ رَفِيقاً
و كسى كه خدا و پيامبر را اطاعت كند، [در روز رستاخيز،] همنشين كسانى خواهد بود كه خدا، نعمت خود را بر آنان تمام كرده؛ از پيامبران و صدّيقان و شهدا و صالحان؛ و آنها رفيقهاى خوبى هستند!
فقط همین یه آیه نیست هرچند همین آیه گواه بر گمراهی شماست
zxcv
Saturday 11 October 2008, 12:47AM
آنها محمدرا به ظاهر دوست دارند ! به خاطر اینکه پسر عموی علی بود !
آنها محمدرا معصوم می دانند! به خاطر اینکه توجیه ایی برای عصمت علی بیاورند !
آنها محمدرا می پرستند! بخاطر اینکه کسی به آنها نگوید چرا علی را می پرستید !
آنها برای وفات محمد گریه می کنند ! بخاطر آنکه درروز مرگ علی و حسین زنجیر و قمه بزنند !
آنها علی اللهی هستند چون مسلمان و با ایمان نیستند !
yaaliasghar
Saturday 11 October 2008, 12:47AM
هو علي ، ياهو علي ، هر لا و الا هو علي
لا علي ، الآ علي ، هر لا و الآ لا علي
yaaliasghar
Saturday 11 October 2008, 12:49AM
آنها علی اللهی هستند چون مسلمان و با ایمان نیستند !
شما به با ایمانی خودتونو هم فرقه هاتون ببخشید:cool:
دم علي ، همدم علي ، آن جنت ادحم علي
شب علي ، روز علي ، آن ليلهء اسراء علي
yaaliasghar
Saturday 11 October 2008, 12:49AM
غم علي ، غمبر علي ، هر باده و ساغر علي
دل علي ، دلبر علي ، آن دلبر زهرا علي
yaaliasghar
Saturday 11 October 2008, 12:50AM
مو علي ، ابرو علي ، هر صورت زيبا علي
لب علي ، دندان علي ، هر قامت رعنا علي
yaaliasghar
Saturday 11 October 2008, 12:50AM
بذار اینم بگم واسه شمایی که(؟) تابع محض قرآنی...!
الله یهدی من یشاء
خدا اگه بخواد منه گمراهو خودش هدایت میکنه شما چرا داری زور و زحمت بخودت میدی..
گمراهانی مثه منو بسپار به همونی که قبولش داریم منم میسپارم شمارو به قرآن (فقط)ببینیم در آینده پیروز سر سپرده کیه....
zxcv
Saturday 11 October 2008, 12:51AM
مثل الذین کفروا کمثل الذی ینعق بما لا یسمع الا دعاء ونداء صم بکم عمی فهم لایعقلون (بقره -171)
مثال کفار در شنیدن دعوت انبیاء مانند حیوانی است که او را صدا کنند و او مطلب را درک نکند و بجز صدایی چیزی نشنود وخیره به صاحب صدا نگاه کند . کفار در شنیدن حق کر و لال و کورند و قوه درک ندارند .
Mr.Dambalos
Saturday 11 October 2008, 12:56AM
دقیقا آیه ی بالا در باره ی تو و هم قطارات صدق میکنه
بخوای خزرولاتو ادامه بدی لفظمو باهات تغییر میدم و اونطوری که لیاقتته با هات برخورد میکنم فهمیدی؟ یا میخوای کر و لال بمونی؟
Mr.Dambalos
Saturday 11 October 2008, 12:57AM
علي اي هماي رحمت تو چه آيتي خدا را
که به ماسوا فکندي همه سايهي هما را
دل اگر خداشناسي همه در رخ علي بين
به علي شناختم به خدا قسم خدا را
به خدا که در دو عالم اثر از فنا نماند
چو علي گرفته باشد سر چشمهي بقا را
مگر اي سحاب رحمت تو بباري ارنه دوزخ
به شرار قهر سوزد همه جان ماسوا را
برو اي گداي مسکين در خانهي علي زن
که نگين پادشاهي دهد از کرم گدا را
بجز از علي که گويد به پسر که قاتل من
چو اسير تست اکنون به اسير کن مدارا
بجز از علي که آرد پسري ابوالعجائب
که علم کند به عالم شهداي کربلا را
چو به دوست عهد بندد ز ميان پاکبازان
چو علي که ميتواند که بسر برد وفا را
نه خدا توانمش خواند نه بشر توانمش گفت
متحيرم چه نامم شه ملک لافتي را
بدو چشم خون فشانم هله اي نسيم رحمت
که ز کوي او غباري به من آر توتيا را
به اميد آن که شايد برسد به خاک پايت
چه پيامها سپردم همه سوز دل صبا را
چو تويي قضاي گردان به دعاي مستمندان
که ز جان ما بگردان ره آفت قضا را
چه زنم چوناي هردم ز نواي شوق او دم
که لسان غيب خوشتر بنوازد اين نوا را
«همه شب در اين اميدم که نسيم صبحگاهي
به پيام آشنائي بنوازد و آشنا را»
ز نواي مرغ يا حق بشنو که در دل شب
غم دل به دوست گفتن چه خوشست شهريارا
شهريار
zxcv
Saturday 11 October 2008, 12:59AM
(چکیده ایی از اعتقادات حسین اللهی ها )!!!
حسين عليه السلام بر خدا توحيد نبوت و همه انبياء الهي از آدم تا خاتم وهمه اديان توحيدي حق دارد .!!!
چون اگر کربلا نبود نه اسمي از خدا بود !!!نه قران نه اسلام نه اديان توحيدي سابق نه اسمي از توارت نه انجيل ؛ نه اسمي از نماز نه روزه نه حج ونه زکات نه حلال الهي نه حرام الهي !!!
درشب معراج هنگاميکه رسول اکرم صلي الله عليه وآله وسلم ازهمه آسمانها گذشت، ازلوح ،قلم، کرسي واز هفتادهزار قائمه عرش که گذشت وقتي به منتهي المطالب ومنتهي المقاصد که مرتبه اي از مراتبش بود رسيد ديد آنجا نوشته. انّ الحسين مصباح الهدي وسفينة النجاة!!!
ابا عبدالله اسم جنس است واو پدر است براي همه بندگان خدا!!!
او حکم پدري دارد حتي براي جدش رسول الله صلي الله عليه وآله وسلم!!!
زمزمه هر شبنمي آهنگ هر جويباري آواي هر پرنده اي نفس نفس زدن هر جنبنده اي من برات بميرم ياحسين است.!!!!!!
هرقدم بطرف زيارت قبر حسين عليه السلام مطابق يک حج وعمره مقبول است !!!
بخدا قسم اگر فضليت زيارت حسين عليه السلام را براي شما بگويم شماها بطور کلي حج را ترک مي نمائيد وديگر احدي از شماها حج نمي رود!!!
هرکس بزيارت حسين عليه السلام در کربلا برود مثل اين است که خدا را در عرش وبالاتر از عرش زيارت کرده!!!
تمامي دستورات الهي از عرش صادر مي شودوعرش کربلاست؛!!!
زمين کعبه فخر به زمين کربلا نمود ،حق تبارک وتعالي خطاب به کعبه فرمود ساکت شو والا ترا در آتش مي اندازم ،به عزتم فضل تو در مقابل فضل کربلا مثل أبره (سوزني)است که در دريا فرو رود چه مقدار به آن نمي وآب مي رسد .دريا کربلا وفضليت کعبه به اندازه سر سوزن درمقابل کربلا!!!
هرکس در مصيبت حسين عليه السلام بگريد يا بگرياند يا خود را بحالت گريه در آورد بهشت بر او واجب!!
yaaliasghar
Saturday 11 October 2008, 01:02AM
مثال کفار در شنیدن دعوت انبیاء مانند حیوانی است که او را صدا کنند و او مطلب را درک نکند و بجز صدایی چیزی نشنود وخیره به صاحب صدا نگاه کند . کفار در شنیدن حق کر و لال و کورند و قوه درک ندارند .
اگه کفر حب علی آقاجان خیالت راحت با یه کافر تموم عیار داری بحث میکنی شمایی که تابع قرآنی نمیدونم چرا داری ادامه میدی...منکه واستون آیه بالارو آوردم که
من کرو کور و لال و حیوون و کافر و هرچی هستم درست ولی به این قسمت آیه توجه کن:
مثال کفار در شنیدن دعوت انبیاء مانند
شما که جزو انبیا و مرسلین نیستین که یا هستین من نمیدونم ؟؟
بهرحال انرژی مصرف نکنین اصلا فایده نداره
علی علی
yaaliasghar
Saturday 11 October 2008, 01:04AM
دوش رفتم مسجد كوفه بديدم روي منبر
بود گرم خطبه آن شاهنشه دنيا و دينم
گفت اي مردم سلوني ، من وصي مصطفايم
خازن گنج علوم اولين و آخرين ام
من علي ام ، عالي ام ، داناي اسرار نهانم
انجم آراي سمايم كارپرداز زمين ام
من جليلم ، من جميل ام ، من وكيلم ، من كفيلم
من دليلم ، من نبيلم ، من امام المتقينم
قائم هستم ، دائم هستم ، عالم هستم ، حاكم هستم
فاصل هستم ، واصل هستم ، مرشد روح الامينم
باء بسم الله را تاسين و الناس آنكه داند
خود بود شاهد كه در اصل قرآن مبينم
انتشار سبح اسم ربك الاعلي منم من
چون سراپا جلوهء الله رب العالمينم
مقصد از رمز الم نشرح لك صدرك منم من
چون سراپا جلوهء الله رب العالمينم
گفتهء قرآن چنگ بايد زد به حبل الله جميعاُ
اهل عالم دست پيش آريد من حبل المتينم
من معز المومنين ام ، من مذل المشركين ام
من بصيربالعبادم من هدي للمتقينم
در مقام وحي سبحان الذي اسري بعبده
از زمين تا قاب قوسين با رسول الله قرينم
دست سرمد ، يار احمد ، مهر امجد ، ماه مفرد
نور ايزد، زيب مسند ، ملجاء المستضعفين ام
پرچم ام نصر من الله است و خود فتح قريب
در نبرد ناكثين و قاسطين و مارقينم
تا قيامت گر شد تفسير از نهج البلاغه
نيست خطي از خطوط صفحهء علم اليقينم
مقصد ذات حق ، از السابقون السابقون ام
حجه الله ام وصي رحمه للعالمينم
دردمندان را دوايم بي نوايان را نوايم
بي پناهان را پناهم بي معينان را معينم
خاك و باد و آب و آتش در پي فرمان گذاري
در شمال و در جنوب و در يسار و در يمينم
من همان شاهم كه هنگام سحر باروي بسته
مونس طفل يتيم و ياور ويران نشينم
من همان شاهم كه مشك پيرزن گيرم به دوشم
گندمش بخشم اگرچه خود بود نان جويينم
آستانم آسمان ست و زمين گرد نعالش
خود دهم فرمان و دست حق در آستينم
گر ببينم اشك غم ريزد از چشم يتيمي
ميرود تا عرش اعلي ، آه از قلب حزينم
zxcv
Saturday 11 October 2008, 01:04AM
مثال کفار در شنیدن دعوت انبیاء مانند
شما که جزو انبیا و مرسلین نیستین که یا هستین من نمیدونم ؟؟
مگر دعوت انبیاء چیزی غیر از تبلیغ آیات قران است ؟؟؟
yaaliasghar
Saturday 11 October 2008, 01:05AM
چو نوح از موج طوفان ايمني خواست توسل جست و هر دم يا علي گفت
عصا د ر دست موسي اژدها شد کليم الله مسلم يا علي گفت
نمي شد زنده جان مرده هرگز يقين عيسي بن مريم يا علي گفت
رسول الله شنيد از پرده غيب ندايي آمد آن هم يا علي گفت
yaaliasghar
Saturday 11 October 2008, 01:07AM
مگر دعوت انبیاء چیزی غیر از تبلیغ آیات قران است ؟؟؟
شما جواب منو ندادین ؟؟
آیا شما جزو انبیاء و مرسلین هستین؟؟؟
puyan
Saturday 11 October 2008, 01:08AM
سلام
کسانی که ائمه علیهم السلام را که دارای مقام ولایت و خلافت و حجیت الهیه ومقامات کثیر خدادادی دیگرند ، به ربوبیت و الوهیت وصف میکنند ؛ و نیز کسانی که مقامات الهی ائمه علیهم السلام را انکار میکنند ، همسایگان جهنمی یکدیگرند .
متشکرم
yaaliasghar
Saturday 11 October 2008, 01:09AM
شیعه بر دل مهر الا می زند از جگر (من کنت مولا ) میزند
شیعه یعنی گریه با صوت جلی هم نوا در چاه با اه علی
شیعه یعنی کشته محراب عشق خون شیعه از ازل شد اب عشق
zxcv
Saturday 11 October 2008, 01:12AM
تو وقتی نتیجه این شرکیات خود را متوجه می شوی که آتش تو را احاطه کرده باشد البته به شرط آنکه قبل از آن توبه نکرده باشی .
والذين كفروا وكذبوا بءايتنا أولئك أصحب النار هم فيها خلدون(39/البقره)
كساني كه قبول نكردند و آيات ما را انكار كردند، اهل آتش جهنم هستند و هميشه در آن خواهند بود.
yaaliasghar
Saturday 11 October 2008, 01:16AM
[QUOTE][تو وقتی نتیجه این شرکیات خود را متوجه می شوی که آتش تو را احاطه کرده باشد البته به شرط آنکه قبل از آن توبه نکرده باشی ./QUOTE]
اگه حب علی شرکه من مشرک
اگه حب علی کفره من کافر
دیگه چی؟؟
شما بقرآن چنگ بزن حالا که میگی فقط قرآن من به علی
ببینیم اونور علی سنگینتره یا قرآن
اگه محب مولا بودن از نظر شما حیوان بودن و کرو کور و لال بودن و کافر و مشرک بودن خوب باشه
مهم نیست
قرآن من این چیزارو بهم نمیگه
واااااااااای بحالت که قرآنو تفسیر به رای میکنی واااااااااااای بحالت اونم بر علیه شریک قرآن امیر المومنین
برو خوش باش
علی علی
zxcv
Saturday 11 October 2008, 01:18AM
آیا شما جزو انبیاء و مرسلین هستین؟؟؟
اگر آیه زیر را بفهمی پیش من جایزه داری !
نحن أعلم بما يقولون وما أنت عليهم بجبار فذكر بالقرءان من يخاف وعيد(45/ق)
ما حرفهائي را كه ميزنند ميدانيم و تو مجبور كننده آنها نيستي. پس به کسي كه از وعده خدا ميترسد بوسيله قرآن تذكر بده.
zxcv
Saturday 11 October 2008, 01:21AM
[quote][تو وقتی نتیجه این شرکیات خود را متوجه می شوی که آتش تو را احاطه کرده باشد البته به شرط آنکه قبل از آن توبه نکرده باشی ./QUOTE]
اگه حب علی شرکه من مشرک
اگه حب علی کفره من کافر
دیگه چی؟؟
شما بقرآن چنگ بزن حالا که میگی فقط قرآن من به علی
ببینیم اونور علی سنگینتره یا قرآن
اگه محب مولا بودن از نظر شما حیوان بودن و کرو کور و لال بودن و کافر و مشرک بودن خوب باشه
مهم نیست
قرآن من این چیزارو بهم نمیگه
واااااااااای بحالت که قرآنو تفسیر به رای میکنی واااااااااااای بحالت اونم بر علیه شریک قرآن امیر المومنین
برو خوش باش
علی علی
خب چرا عصبانی می شی ؟ همون اول همینها را می گفتی تا ما هم دست از سرت برداریم ! یعنی تو تایپک تشکیل دادی که به همه ثابت کنی که مشکل عقیدتی داری ؟پس وقتی من می گم علی اللهی ها نباید ناراحت بشی چون خودت هم اعتراف کردی که حتی حاضری مشرک نامیده بشی ولی دست از پرستش علی برنداری !
yaaliasghar
Saturday 11 October 2008, 01:22AM
اگر آیه زیر را بفهمی پیش من جایزه داری !
نحن أعلم بما يقولون وما أنت عليهم بجبار فذكر بالقرءان من يخاف وعيد(45/ق)
ما حرفهائي را كه ميزنند ميدانيم و تو مجبور كننده آنها نيستي. پس به کسي كه از وعده خدا ميترسد بوسيله قرآن تذكر بده.
برادر یا خواهر گرامی این آیه مخاطبش کیه؟؟
خدا به چه کسی این حرفو زده...؟؟
منو شما؟؟
یا پیغمبر ؟؟
شما هیچ مسئولیتی در برابر (به قول خودتون) گمراهی مثه من نداری
مخاطب این آیه و کسی که موظف به انجام چنین کاریه در این آیه شما نیستی ...نه؟؟
yaaliasghar
Saturday 11 October 2008, 01:25AM
خب چرا عصبانی می شی ؟ همون اول همینها را می گفتی تا ما هم دست از سرت برداریم ! پس تو تایپک تشکیل دادی که به همه ثابت کنی که مشکل عقیدتی داری ؟
عصبانی ؟؟من کی عصبانی شدم که خودم نفهمیدم؟؟
این تاپیک ماله من نیست یعنی صاحابش من نیستم
مشکل از عقیده ی منه درست چرا اون پستای اول که حرفای شنیدی دست نکشیدی
چرا؟؟
پس حال دیگه بس کنید حالا که دیگه دارم میگم اشتباه گرفتی ....
به پستای قبلیم رجوع کنی میفهمی عیب از اصرار و لجبازیای خودتونه نه من
zxcv
Saturday 11 October 2008, 01:32AM
شما هیچ مسئولیتی در برابر (به قول خودتون) گمراهی مثه من نداری
مگر محمد داشت ؟؟ او هم مانند همه ما وظیفه اش امر به معروف و نهی از منکر بود آن هم تنها بر اساس منکر و معروفی که قران برای او تعیین کرده بود .
وأن أتلوا القرءان فمن اهتدى فإنما يهتدي لنفسه ومن ضل فقل إنما أنا من المنذرين(92/النمل)
و قرآن بخوانم. هر كس راه صحيح را شناخت، بنفع خودش شناخته و هر كس راه را گم كرد من مسئول او نيستم. من فقط از كساني هستم كه هشدار ميدهند.
خدا همه ما را به واسطه قران هدایت کند من جمله من و تو .
شب بخیر
yaaliasghar
Saturday 11 October 2008, 01:38AM
عاقبت بخیر
مگر محمد داشت ؟؟
فکر نمیکردم خودتو در مقام مقایسه با پیغمبرم قرار بدی؟؟
قیامت خوش
علی علی
mehrdad_123
Saturday 11 October 2008, 02:06AM
به به جناب زد ايكس سي وي
پس خودت هم مي داني كه دشمن علي هستي و وارد اين سرنگار شده اي با ما مخالفت مي كني نه؟!
آيا جناب زد ايكس سي وي مي تواند مسلمان بودن خود را اثبات كند؟! (http://www.iranclubs.net/forums/showthread.php?t=15871&highlight=%C8%D8%E1%C7%E4)
(كليك كنيد)
:smile07:
آيا ما شفيعان را پرستش مي كنيم؟! (http://www.iranclubs.net/forums/showthread.php?t=15424&page=6)
(پست 89 تا 95 كه هنوز جناب زد ايكس پاسخي نداده اند:smile55:)
آيا خواندن و صدا زدن شفيع و طلب امري خارق العاده به مفهوم شريك قرار دادن اوست؟! (http://www.iranclubs.net/forums/showthread.php?t=16136)
(مدتها و مدتهاست مثل ما بقي سرنگارها بي پاسخ مانده است)
هيچ كدام از افراد اين گروهك جرات مناظره با شيعيان را ندارند (http://www.iranclubs.net/forums/showthread.php?t=13296)
(يك سال و نيم تعقيب و گريز)
نظر سنجي كه آخرش باز هم گروهك فقط تفسير من از قرآن از مناظره فرار كردند (http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?t=14481)
تا سيه روي شود هر كه در او غش باشد...
yaaliasghar
Saturday 11 October 2008, 02:11AM
مرسی از پست کوبنده تون
.................................................
جناب واسه ما جایزه ام در نظر میگیرن ...فک کردن با یه بچه 5 ساله دارن صحبت میکنن
ماشالله مقام رسالتم که دارنو ما نمیدونستیم که....
دلش خوش
هرچی خواست گفت و رفت اما انرژی بیهوده مصرف کرد چون اندازه ی سر سوزنی حرفاشو قبول نکردم اصلا
mehrdad_123
Saturday 11 October 2008, 02:21AM
ماشالله مقام رسالتم که دارنو ما نمیدونستیم
اينها به خيال خودشان هر كدامشان حجيت الهي دارند فقط نمي دانم چرا سر بسياري از مسائل با هم مخالف هستند (مثل حجاب و تحريف و عدم تحريف قرآن و ....) و جالب است بدانيد كه خود را مسلمان تر از حضرت محمد (ص) مي دانند!!!
اين عاقبت خود پرست جماعت است.
ا...هم عجل لوليك الفرج
يا حق
Mr.Dambalos
Saturday 11 October 2008, 08:08AM
:smile21:
خودشو با پیامبر مقایسه میکنه و به خودشم به مقام رسالت رسونده فردا هم میاد میگه بهم وحی شده :smile21:
پشتیبانی باشگاه
Saturday 11 October 2008, 12:55PM
با سلام
سرنگارهای شعاری که دارای عامل تنش است و فارغ از محیط سازنده گفتگو به رجز خوانی و شعارپردازی اقدام می نماید ناقض گفتمان و محیط عمومی تالار و ناقض حقوق سایر کاربران است . این سرنگار جهت احترام به زمان سپری شده کاربران در تالار و اجتناب از زمینه تنش و نزاع و دعوت کاربران به محیط گفتگو جهت ایفای اهداف تاسیس این تالار متوقف شد و هر گونه سرنگار مشابه نیز از این پس متوقف خواهد شد .
پشتیبانی باشگاه جوانان ایرانی
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.