PDA

نمايش نسخه نهائي : دین و دنیا در اینجا............

حضرت غوث
Tuesday 7 October 2008, 01:00AM
بسم الله الرحمن الرحیم
آغاز این مبحث فقط به دلیل آگاهی دوستان ومحبین ائمه اطهار(ع) نسبت به
مسئله بسیار مهم دین یعنی تبری از دشمنان ایجاد شده است
که امیدوارم مورد رضای حضرت مولا علی ابن ابیطالب اسد الله الغالب (ع)
قرار بگیرد.
به امید ظهور منتقم خون زهرا وعلی (ع)
اللهم عجل لولیک الفرج

حضرت غوث
Tuesday 7 October 2008, 01:05AM
حدیث 1
عن بريد بن معاوية قال كنت عند أبي جعفر ع فسألته عن قول الله« أَ لَمْ تَرَ إِلَى الَّذِينَ أُوتُوا نَصِيباً مِنَ الْكِتابِ يُؤْمِنُونَ بِالْجِبْتِ وَ الطَّاغُوتِ»........
تفسيرالعياشي ج : 1 ص : 246
از حضرت صادق(ع) در کتاب شریف تفسیر عیاشی نقل شده که تفسیر آیه فوق در قرآن در مورد
کلمه ی جبت وطاغوت = ابابکر و عمر می باشد !!

حضرت غوث
Tuesday 7 October 2008, 01:14AM
حدیث 2
ابوحمزه ثمالی رحمةالله از امام سجاد علیه السلام روایت می کند:
من لعن الجبت و الطاغوت لعنة واحدة کتب الله له سبعین الف الف حسنة و محی عنه سبعین الف الف سیئة و رفع له سبعین الف الف درجه و من امسی یلعنهما لعنة واحدة کتب له مثل ذلک. قال: فمضی مولا نا علی بن الحسین علیهم السلامفد خلت علی مولانا ابی جعفر محمد الباقر علیه السلام فقلت: یا مولای حدیثاً سمعته من ابیک ، فقال: هات یا ثمالی فاعدت علیه الحدیث؟ فقال: نعم یا ثمالی اتحب ان ازیدک؟ فقلت: بلی یا مولای. فقال: من لعنهما لعنة واحدة فی کل غداة لم یکتب علیه ذنب فی ذلک الیوم حتی یمسی و من
امسی و لعنهما لم یکتب له ذنب فی لیلة حتی یصبح.قال: فمضی ابوجعفر ، فد خلت علی مولانا الصادق علیه السلام فقلت: حدیثاً سمعتهمن ابیک وجدک. فقال: هات یا اباجعفر فاعدت علیه الحدیث ، فقال: حقاً یا ابا حمزه ثم قال علیه السلام:و یرفع له الف الف درجه ثم قال: ان الله واسع کریم.1
یعنی: «کسی که یک مرتبه لعن بفرستد بر جبت و طاغوت ، خدای تبارک و تعالی هفتاد هزار هزار (هفتاد میلیون) حسنه برای او ثبت می نماید و هفتاد هزار هزار گناه او را می بخشد و هفتاد هزار هزار درجه بر او می افزاید و اگر کسی در شامگاه این چنین کند همان ثواب را برای او می نویسد.ابوحمزه گوید: بعد از شهادت امام سجاد علیه السلام خدمت مولایم امام باقر علیه السلام شرفیاب شدم و عرض کردم: مولای من ! حدیثی است که از پدر بزرگوارتان شنیده ام.فرمودند: بگو. و من حدیث را برای حضرت خواندم. حضرت فرمودند: بله ؛ ای ثمالی آیا دوست داری که من هم بر آن بیفزایم؟ عرض کردم: آری ای مولای من.حضرت فرمودند: هر کس که آن دو را یک مرتبه لعن کند در هر صبحگاهان هیچ گناهی برای او نوشته نمی شود در آن روز تا این که شب هنگام را درک کند و هر کس شب را سپری کند و آن دو را لعن کند برای او گناهی نوشته نمی شود در آن شب تا این که صبح را درک کند.
ابوحمزه گوید: بعد از شهادت امام باقر علیه السلام خدمت مولایمان امام صادق علیه السلام شرفیاب شدم و عرضه داشتم: حدیثی است که از پدرتان و جدتان شنیده ام. حضرت فرمودند: بگو آن را ای اباحمزه. من نیز حدیث را برای حضرتش خواندم.حضرت فرمودند: حق است ای اباحمزه و فرمودند: و هزار هزار (یک میلیون) درجه بر او افزوده می شود. سپس فرمودند: همانا که خدا وسعت دهنده و بخشنده است.»
1.فرحة الزهراء ؛ به نقل از: شفاء الصدور ؛ ج 2 ، ص 378.

حضرت غوث
Tuesday 7 October 2008, 11:47PM
منتظر احادیث شما محبین اهل بیت هستیم
حدیث3
.امام صادق علیه السلام وازپدربزرگوارشان علیه السلام واوازپدربزرگوارشان امام سجادعلیه السلام واوازجدبزرگوارشان امیرالمومنین علیه السلام روایت فرمودند:
«ان لله بلدة خلف المغرب یقال لها «جابلقا» و فی جابلقا سبعون الف امة لیس فیها امة الا مثل هذه الامة فما عصوا الله طرفة عین فما یعملون عملا و لا یقولون الا الدعاء علی الاولین و البرائة منهما و الولایة لا هل بیت رسول الله صلی الله علیه و آله.»۱
یعنی:«خداونددرپشت مغرب شهری داردبه نام«جابلقا» ودرآن هفتادهزارامت است که همشان مثل این امت هستند ولی به اندازه ی چشم به هم زدنی نافرمانی نمی کنند آنان هیچ عملی و کلامی نمی گویند مگر نفرین بر آن دو و بیزاری جستن از آنها و اقرار به ولایت اهل بیت پیامبر صلی الله علیه و آله.»
: بصائر الدرجات؛ ص490، ح1

حضرت غوث
Tuesday 7 October 2008, 11:49PM
حدیث4
قال الصادق علیه السلام «کل ضلامة حدثت فی الاسلام او تحدث و کل دم مسفوک حرام، و منکر مشهود، وامر غیر محمود، فوزره فی اعناقهما و اعناق من شایعهما الی یوم القیامة».
امام صادق علیه السلام فرمودند:« هر ظلمی که در اسلام اتفاق افتاده و یا در آینده تا روز قیامت اتفاق افتد، و هر خونی که تا قیامت به حرام بر زمین بریزد، و هر عمل منکر و ناشایستی که تا روز قیامت اتفاق افتد، همانا وزر و وبال گردن آن دو(ابابکر و عمر) و پیروان آن دو نوشته خواهد شد».
.مجمع النورین، ص124.

حضرت غوث
Tuesday 7 October 2008, 11:50PM
حدیث5
.ابو حمزه ثمالی می گوید:به امام علی بن الحسین (امام سجاد)علیه السلام عرض کردم : ( اسالک عن فلان و فلان) از شما درباره فلانی و فلانی سوال دارم؟ حضرت علیه السلام در پاسخ فرمودند: (فعلیهما لعنه الله بلعناته کلها ماتا والله و هما کافران مشرکان بالله العظیم.)۲
یعنی: ( لعنت خدا بر ان دو باد به عدد تمام لعنت های الهی و به خدا سوگند ان دو مردنددر حالی که کافر و مشرک به خدای بزرگ بودند.)
بصائر الدرجات ص ۲۶۹ج۹-بحارالانوار ج۳۰ ص۱۴۵.

حضرت غوث
Tuesday 7 October 2008, 11:52PM
حدیث6
رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هرکه پس از من با علی درباره خلافت مقاومت و دشمنی ورزد کافر است و با خدا و رسولش جنگیده‏است. و هرکه در حق علی شک کند کافر است.( مناقب ابن‏مغازلی / 46.)

حضرت غوث
Tuesday 7 October 2008, 11:52PM
حدیث7
رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: علی‏بن‏ابی‏طالب باب آمرزش خداست، هرکه از آن وارد شود مؤمن است، و هرکه از آن بیرون رود کافر.( کنزالعمال 11 / 610. و در ینابیع المودة 2 / 61 نیز آورده و در آن به جای باب آمرزش، باب دین است.)

حضرت غوث
Thursday 9 October 2008, 12:12AM
منتظر احادیث دوستان در باب تبری هستیم!
حدیث 8
به روایت جابر و ابن‏عباسرسول الله(ص) فرمود: هرکه نگوید "علی بهترین مردم است" حقاً کافر شده‏است.
( تاریخ بغداد 7 / 421 و 3 / 192.)

حضرت غوث
Thursday 9 October 2008, 12:14AM
حدیث9
به روایت خُذَیفةبن یمانرسول الله (ص) فرمود: علی بهترین بشر است؛ هرکه نپذیرد حقّاً کافر است.
( تاریخ دمشق 2 / 445. و نیز در ص 446 از شریک‏بن عبداللَّه، و در ص 447 از محمدبن منکدر آورده است.)

حضرت غوث
Thursday 9 October 2008, 12:14AM
حدیث9
رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: ای حذیفه، حجت خدا بر شما پس از من علی‏بن ابی‏طالب است، کفر به او کفر به خدا، شریک ساختن برای او شرک به خدا، شک در او شک در خدا، انحراف از او و طعن زدن به او انحراف از خدا و طعن در او، و انکار او انکار خداست.
( بحارالانوار 38 / 97.)

حضرت غوث
Thursday 9 October 2008, 12:16AM
حدیث 10
رسول الله(ص)فرمود: هرکه پس از من امامت علی را انکار کند چون کسی است که نبوت مرا در حیاتم انکار کرده‏است، و هرکه نبوت مرا انکار کند ربوبیت پروردگار مرا انکار نموده‏است.
( بحارالانوار 38 / 109.)

حضرت غوث
Thursday 9 October 2008, 12:20AM
حدیث11
امّ‏سلمه (س) به حسن بصری فرمود: تو را حدیثی گویم که دو گوشم از رسول‏خدا صلی الله علیه و آله و سلم شنیده و گر نه کر شوند، و چشمانم دیده و گر نه کور شوند، و قلبم فراگرفته و گر نه خداوند بر آن مهر (نافهمی) زند، و زبانم را لال کند اگر از رسول‏خدا صلی الله علیه و آله و سلم نشنیده باشم که به علی‏بن‏ابی‏طالب علیه السلام می‏فرمود: ای علی، هیچ بنده‏ای در قیامت خدا را با انکار ولایت تو دیدار نکند جز آنکه او را با پرستش بت و صنم دیدار کند.( بحارالانوار 38 / 101.)

حضرت غوث
Thursday 9 October 2008, 12:21AM
حدیث12
امام صادق علیه السلام فرمود: هیچ‏کس آنچه را که پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم درباره علی علیه السلام فرموده رد نمی‏کند مگر کافر.
( وسائل الشیعة 18 /ص 561 و 560 و 559 و 567 و 562.)

حضرت غوث
Thursday 9 October 2008, 12:23AM
حدیث13
عبدالرحمن‏بن کثیر گوید: با امام صادق علیه السلام حج گزاردم، حضرت در میان راه به بالای کوهی رفت و از آنجا که اشراف بر مردم داشت نظری به مردم افکند و فرمود: ماأکْثَرَ الضَّجیجَ وَ أَقَلَّ الْحَجیجَ! "چقدر بانگ و فریاد کننده بسیار است و حاجی اندک!" داود رقّی گفت: ای فرزند رسول خدا، آیا خداوند دعای این جمع را که می‏بینم اجابت می‏کند؟ فرمود: وای بر تو ای اباسلیمان، خداوند گناه شرک به خود را نمی‏آمرزد؛ منکر علی علیه السلام چون بت‏پرست است.
( مستدرک الوسائل 1 / 21.)

حضرت غوث
Thursday 9 October 2008, 12:25AM
حدیث14
- رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: سوگند به آن که مرا به حق به پیامبری برگزید، همانا خشم آتش دوزخ بر دشمن علی بیش از کسی است که خدا را دارای فرزند بداند.
( بحارالانوار 39 / 160.)

حضرت غوث
Thursday 9 October 2008, 12:27AM
حدیث15
رسول الله (ص) فرمود: تارکان ولایت علی علیه السلام و منکران فضل او و یاوران دشمنان او همه از دایره اسلام بیرونند اگر بر این عقیده بمیرند!!.( بحارالانوار 72 / 134 ، 135 ، 137.)

حضرت غوث
Thursday 9 October 2008, 12:28AM
حدیث16
- منصوربن حازم گوید: به امام صادق علیه السلام گفتم: وَ ما هُمْ بِخارِجینَ مِنَ النّارِ (بقره 2/167) "و آنان از آتش دوزخ بیرون شدنی نیستند" چه کسانی هستند؟ فرمود: دشمنان علی همان کسانی‏اند که برای ابد در آتش دوزخ جاویدند.
( بحارالانوار 72 / 134 ، 135 ، 137.)

حضرت غوث
Thursday 9 October 2008, 12:29AM
حدیث17
امام صادق علیه السلام فرمود: هرکه درباره کفر دشمنان ما و ستمکاران به ما؛ شک کند خود کافر است.
( بحارالانوار 72 / 134، 135، 137.)

جوجو
Friday 24 October 2008, 04:15PM
پيروان اهل البيت عليهم السلام با پيروان غاصبين خلافت نه در اصول دين و نه در فروع دين سر سوزن، نقطه اشتراكي ندارند. براي روشن شدن مطلب اشاره اي بسيار بسيار مختصر مي شود:
الف)چون تمامي حقايق اسلام بعد از شهادت پيامبر اكرم صلي الله عليه واله وسلم به واسطه غاصبين خلافت تحريف شد، خداي تورات و انجيل به عنوان خدا معرفي شد .لذا غير شيعه يا مجسِمه اند يا مشبهه و انسان در افعالش يا آزاد است يا مجبور. انبياء الهي وخاتم الأنبياء نه در وحي و نه در گفتار و نه در رفتار عصمت دارند لذا خداي شيعه با بْت ساخته و مخلوق ذهني پيروان سقيفه فرق دارد ، رسول مكرمي كه در اعتقاد شيعيان، شخص اول عالم وجود و اشرف كائنات و خاتم پيامبران و حبيب اله عالميان مي باشد، با پيغمبري كه در نظر تسنّن شخص عادي است كه شيطان آيات شيطاني را به او القاء مي كند فرق دارد . (سوره مباركه حج آيه شريفه 52 تفسير درّالمنثور از سيوطي وتفسير طبري وتفسير نظا م نيشابوري در ذيل آيه شريفه وتاريخ طبري و...) كه تنها سيوطي در درّالمنثور،14روايت ازخودشان نقل كرده كه شيطان( نستجير بالله ) آياتي به رسول الله صلي الله عليه واله وسلم القاءكرد.
ب)قال الصادق عليه السلام:ما أنتم واللهِ علي شيءٍ ممّا هم فيهِ و لا هم علي شي ممّا انتم فيه فخالَفوهُم فما هُم من الحنيفيّة علي شيءٍ.( فصول المهمّه الشيخ الحر العاملي ج1ص577 ح9(880)،وسائل الشيعه ج27ص119وج18ص85 باب 9 صفات قاضي ح32)
امام صادق عليه السلام فرمودند : به خدا قسم نيستيد شما (شيعه) بر ذرّه اي از اعتقادات اينها (پيروان خلفاء) و نيستند اينها بر سر سوزن از اعتقادات شما پس در احكام و عقائد مخالفت كنيد با اينها زيرا اينها كوچكترين بهره اي از دين حق نبرده اند.
پ)سليمان مولي طربال قال ذكرتُ هذه الاهواء عند ابي عبدالله عليه السلام قال: لا والله ما هم علي شيءٍ ممّا جاء به رسول الله صلي الله عليه وآله وسلم الاّ استقبال الكعبة فقط . (محاسن برقي ج1 ص256 ح 91(486) وبحار از محاسن ج65 چاپ بيروت ص 91 ح 26 )
سليمان مولي طربال گفت: خدمت امام صادق عليه السلام صحبت ازاينها (پیروان سقیفه)كردم.حضرت فرمود: نه به خدا قسم نيستند بر آنچه رسول الله صلي الله عليه واله وسلم آورد مگر روي كردن به طرف قبله.
ت)قال ابوعبدالله عليه السلام: اتدري لِمَ أمَرتم بالأخذ بخلاف ما تقول العامّة؟ فقلتُ:لاندري. فقال:اِنَّ عليّاً عَلَيهِ السّلامُ لم يكن يَدينُ الله بدين الّاخالف عليه الامّةُ الي غيره اِرادةً لإبطال أَمره و كانوا يسألون اَميرالمؤمنين عليه السلام عن الشيء الذي لا يعلمونه فإذا افتاهم جعلوا له ضدّاً من عندهم ليلبسوا علي النّاس.(علل الشرائع صدوق (ره) ج 2 باب 315 ح1 ص249.بحار ج2 ص237 ح25 وسائل الشيعه ج18 ص83 ح24 و..).
و قال الشيخ الانصاري (ره)بعد نقل هذا الخبر:و يصدّق هذَا الخبرِ سيرة اهل الباطل مع الائمة عليهم السلام علي هذا النحو تَبَعاً لِسَلَفِهِم حَتّي أنّ أباحنيفة حكي عَنْهُ أنّه قالَ خالفتُ جعفراً عليه السلام في كُلِّ مايقولُ او يفعل لكنّي لا ادري هل يَغمِضُ عَينَيه او يفتحهُما في السّجود.
(رسائل شيخ ص188 رساله قطع و ظن آخر باب انسداد .)
راوي گفت: امام صادق عليه السلام فرمود :آ يا مي دانيد چرا ما شما را امر نموديم تا در عمل واعتقاد مخا لفت كنيد با آنچه نظر عامِه (پیروان جبت وطاغوت) است ؟ راوي مي گويد عرض كردم نمي دانيم. حضرت فرمود : به خاطر اينكه علي عليه السلام ابراز عقيده نمي فرمود به دين و اعتقادي و روشي الاّ اينكه مردم با او مخالفت كرده و به طرف غير او مي رفتند به خاطر اينكه امر او را باطل كنند و در مواردي كه نظر اميرالمؤمنين عليه السلام را نمي دانستند از او سؤال مي كردند پس هنگاميكه نظر مبارك خود را بيان مي فرمودند ضد نظر او را براي خود جعل مي كردند تا براي مردم مشتبه شود.
مرحوم شيخ انصاري (ره) بعد از نقل اين روايت مي فرمايد: و اين خبر را سيره و روش اهل باطل در برخورد با ائمِه عليهم السلام با اين روش، تصديق مي كند در حالي كه آنان پيشنيان خود را پيروي مي كنند.تا اينكه حكايت شده از ابا حنيفه لعنت الله عليهكه گفت: مخالفت كردم با امام جعفر عليه السلام در تمام آنچه فرمود وتمامي آنچه عمل نمود ولي نمي دانم كه در سجده نماز دو چشم او باز است يا بسته تا در اين مورد هم با او مخالفت كنم . (نقل شده كه اين ملعون در سجده نماز يك چشم خود را باز مي گذاشت و يك چشم خود را مي بست تا به هر شكل ممكن با حضرت مخالفت كرده باشد.)
ث)علي بن اسباط گفت :خدمت علي بن موسي الرضا عليه السلام عرض كردم مسئله اي برايم پيش مي آيد كه حكمش را نمي دانم و در شهري هستم كه شيعيان و دوستان شما آنجا نيستند تا حكم مسئله را سؤال كنم . حضرت فرمود: پيش قاضي و فقيه اينها (پیروان بت قریش) برو و مسئله خود را سؤال كن فاذا اَفتاكَ بشيئ فخُذ بخلافهِ فَإنَّ الحقَّ فيه .پس هنگاميكه فتوا داد (هر چه گفت) تو خلاف آنرا عمل كن .پس بدرستيكه حق در مخالفت با اينها است .
(عيون اخبار الرضا شيخ صدوق ج1 ص275باب 28 ح10 و تهذيب شيخ طوسي ج6 ص294 ح820)
در روايات متواتره آمده كه اينها(پیروان جبت وطاغوت) با كفر از دنيا مي روند وخداوند تبارك وتعالي بعد از سُقَط و هلاكت اينها همان برخوردي را كه با كفار دارد با اينها هم دارد . (جوا هر الكلام ج6ص56 )
ودر دنيا حكم به طهارت اينها مي شود براي حفظ مذهب شيعه و كثرت اينها و قلّت پيروان حق؛ لذا صاحب جواهر(ره) مي فرمايند: فهوَمِن اقوي الادلّة علَي طهارة هؤلاءِ الكفرة و ان كانوا في المعني اَنجَسُ مِنَ الكلاب الممطورة .پس اين قويترين دليل است بر طهارت ا ين كفار و اگر چه در باطن و واقع و حقيقت و معني ا زسگهاي خيس شده به وا سطه باران نجس تر هستند . (جواهر الكلام ج6 ص57. )

يا حيدر مدد
Thursday 30 October 2008, 07:18PM
اللهم العن الجبت و الطاغوت
بر دشمنان مرتضي علي لعنت بر قاتلان حضرت زهرا لعنت

بر قاتلين امام حسين لعنت

manofsky
Saturday 1 November 2008, 12:08PM
با سلام.

اگر از نور و روشنایی رخ بر بتابی ، همه سیاهی و ظلمت نصیبت خواهد شد.

بسیاری در ظلمت و سیاهی غوطه ورند و این درحالیست که می پندارند در عین تزکیه نفس و پاکی هستند.

و چه زیبا گفت مولوی (ره) :

" پندارند که دارند ، باش تا پرده بردارند. "

شاد باشید.