نمايش نسخه نهائي : دام هاي شيطان
شميم
Monday 6 October 2008, 03:39PM
اميد دارم مكان مناسبي بشه براي بحث در مورد انسان و دام هاي شيطاني كه در راه رسيدن به هدف وجود دارد
شميم
Monday 6 October 2008, 03:40PM
شيطان قبل از اين كه از بهشت رانده شود خدا را بسيار عبادت مي كرد . وقتي خدا انسان را آفريد به تمام ملائك دستور داد كه بر آدم سجده كنند و همه سجده كردند به غير از ابليس . و بدين علت از درگاه الهي رانده شد . اما شيطان به خدا گفت : من تو را عبادت بسيار كردم و خودت فرمودي كه هر كس مرا عبادت كند عبادتش را بي نتيجه نمي گذارم و خداوند فرمود: هر چه مي خواهي در دنيا به تو عطا مي كنم . شيطان گفت : اول اينكه اجازه بدهي تا قيامت زنده بمانم خداوند فرمود « تا روز معلومي تو را مهلت مي دهم . دوم اين كه به من قدرتي دهد كه به هر شكل كه مي خواهم در آيم و هر كجا كه مي خواهم بروم . سوم اين كه از تو مي خواهم كه مرا بر سينه اولاد آدم----- كني تا او را وسوسه كنم چهارم اين كه مي خواهم اولاد آدم مرا نبيند ولي من آنها را ببينم .
خداوند مي فرمايد : تمام خواسته هايت را برآورده مي كنم ولي هر كس پيرو تو باشد او را با تو به جهنم مي فرستم . بعد شيطان مي گويد : اي خدا حال كه مرا بيرون مي كني جاي براي زندگي كردنم معين كن . خداوند فرمود : هر كجا كه محل رفت و آمد مردم است قرار دادم .شيطان گفت : غذاي من چه باشد ؟ فرمود : سر سفره اي كه نام من (بسم الله ) برده نشود بنشين. بعد شيطان گفت : من احتياج به آب دارم . خداوند فرمود : آب تو شراب و هر چند مست كننده باشد .
اولين كسي كه شراب خورد شيطان بود و بعد گفت : براي من كتابي قرار بده . خداوند فرمود : كتاب تو (سحر و جادو ، خال كوبي ) اولين كسي كه سحر و جادو را به انسان آموخت شيطان بود . و بعد گفت : براي من حديثي قرار بده . خداوند فرمود : حديث تو دوروغ است . بعد گفت : براي من دام و وسيله قرار بده خداوند فرمود : زنان را وسيله حسد و دام انداختن مردم قرار دادم .شيطان گفت : براي من اذان گويي قرار بده . خداوند فرمود : اذان تو وسايل موسيقي و موذن تو كساني كه با ابزار و آلات (لهو لعب ) مي نوازند .
آب و خاك
Monday 6 October 2008, 04:02PM
:smile59: اون سه چهار خطي كه اول و آخر نوشته ت بود محشر بود! :smile06:
ولي بقيه ي متنت... از كجا آورديش؟ :smile20: فكر نكنم زياد معتبر باشه... از يه منبع مطمئنه؟ :smile09::confused:
:):smile07:
Arshanoosh
Monday 6 October 2008, 04:37PM
خالكوبي و يا همون تاتو هم اثاري از شيطانه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من زياد قبول ندارم اين حرف رو
Arshanoosh
Monday 6 October 2008, 04:39PM
در جايي نوشته شده بود كه شيطان از خيلي از بندگان خدا بهتره
شيطان بر انسان سجده نكرد و رانده شد و مورد غضب قرار گرفت ولي بعضي بندگان به خدا سجده نمي كنند !!!
mehrdad_123
Tuesday 7 October 2008, 01:41AM
سلام دوستان:smile07:
سرنگار فوق العاده زیبایی است مخصوصا پست دوم عالی بود... در این روزگار اینچنین سخنانی کم پیدا می شود و اگر هم پیدا شود فی الفور سخن او را قطع می کنند مگر اینکه گوینده ی سخن اهل علم و عمل باشد ان شاا...
شيطان بر انسان سجده نكرد و رانده شد و مورد غضب قرار گرفت ولي بعضي بندگان به خدا سجده نمي كنند !!!
اون بندگانی هم که در مقابل خدا سجده نمی کنند بندگان شیطانند... پس نگید بندگان خدا بگید بندگان شیطان!
شما بهتر بود سجده ی یک بنده ی خداوند را با سجده های شیطان مقایسه می کردید نه بندگانی که شیطان را برتر از آنها قرار دادید:)
راستی میدونید کلام ا... تعالی راز سجده نکردن شیطان را چگونه بیان می فرماید:
اینگونه:
خداي سبحان از شیطان پرسيد: چرا در برابر آدم سجده نكردي؟ گفت: من از او برترم مرا از آتش آفريدي و او را از گِل
آری علت سجده نکردن او هم حس برتر بودنش بود!!!
حال چگونه است که همان علت امروزه به گونه های دیگر هم تکرار می شود؟:)
Yamaani
Tuesday 7 October 2008, 04:44AM
یکی از بزرگترین دامهای شیطان مکتب ضاله تصوف است و بخشی از خلافای او در میان انسانها بزرگان صوفیه و صوفیان هستند.
شميم
Tuesday 7 October 2008, 08:56AM
ممنون از همه دوستاني كه وارد بحث شدند
در جايي نوشته شده بود كه شيطان از خيلي از بندگان خدا بهتره
در جواب سركار ارشيانوش بايد بگم
امام صادق (ع) مي فرمايد : هر كس نماز نخواند از شيطان پست تر است زيرا شيطان يك خطا كرد و آن هم به آدم سجده نكرد ولي انسان اگر نماز نخواند به خدا سجده نكرده است .
شميم
Tuesday 7 October 2008, 09:04AM
ممنون آقا مهرداد به نكته خوبي اشاره كرديد
خداوند فرمود: هر كه از شيطان پيروي كند بنده اوست نه بنده خدا
و پاداش بنده شيطان
خداوند مي فرمايد : تمام خواسته هايت را برآورده مي كنم ولي هر كس پيرو تو باشد او را با تو به جهنم مي فرستم .
Arshanoosh
Tuesday 7 October 2008, 04:02PM
یکی از بزرگترین دامهای شیطان مکتب ضاله تصوف است و بخشی از خلافای او در میان انسانها بزرگان صوفیه و صوفیان هستند.
:eek::eek::eek:
صوفيان چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟
Arshanoosh
Tuesday 7 October 2008, 04:04PM
اقا مهرداد
خالكوبي نشانه شيطانه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:
شميم
Tuesday 7 October 2008, 06:02PM
چند نكته براي رهايي از شيطان :
. روزي حضرت محمد (ص) شيطان را حاضر در مسجد الحرام ديد . پيش او رفت و فرمود : اي ملعون چرا ناراحتي ؟ گفت : از دست تو و امت تو ناراحتم چون همه تلاش مي كنم كه مردم را گمراه كنم ولي تو در قيامت از آن ها شفاعت مي كني و تمام زحمات مرا هدر ميدهي به همين خاطر با تو دشمنم و از تو بدم مي ياد .
حضرت فرمودند : از امتم چرا ناراحتي . شيطان گفت : امت تو ( شيطان ) خصوصياتي دارند كه امتهاي ديگر ندارند.
1- وقتي به هم مي رسند سلام مي كنند و سلام اسم خداست و من از اين اسم مي ترسم
2- وقتي هم ديگر را م يبينند به يكديگر دست مي دهند و تا دستهايشان را از هم جدا نشده گناهانشان بخشيده مي شود .
3- وقتي مي خواهند غذا بخورند ( بسم الله ) مي گويند و من ديگر نمي توانم غذا بخورم و گرسنه مي مانم .
4- وقتي غذايشان تمام شد الحمد الله مي گويند .
5- وقتي اسم تو مي آيد بلند * صلوات * مي فرستند .ثواب آن زياد است فرار مي كنم .
6- وقتي مي خواهند كاري كنند انشاءالله مي گويند و من ديگر نمي توانم در آن كار دخالت كنم و آن را برهم بزنم .
7- آن ها صدقه مي دهند و وقتي صدقه مي دهند هم گناهشان آمرزيده مي شود و هم هفتاد نوع بلا را از خود دور مي كنند .
8- آنان كه قرآن مي خوانند و در خانه اي كه قرآن خوانده مي شود ديگر جايي براي من نمي ماند چون در آن ملائك رفت و آمد مي كنند .
9- آن هايي كه مرا زياد لعنت مي كنند و با هر لعنت يك زخم بر بدنم مي افتذ .
10- هنگامي كه گناه مي كنند و سريع توبه مي كنند و زحمات مرا به هدر مي دهند .
11- وقتي كه عطسه مي كنند الحم الله مي گويند !
12- حضرت فرمود عطسه از طرف خداوند است . هم چنين فرمودند : وقتي كه انسان نماز مي خواند شيطان از او دور مي شود بخصوص اگر سجده طولاني باشد فرياد شيطان از روي ناراحتي بلند مي شود .
shame
Tuesday 7 October 2008, 10:39PM
خالكوبي و يا همون تاتو هم اثاري از شيطانه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امروز دنبال امریکا و صهیونیسم رفتن آثار شیطانیه
Yamaani
Wednesday 8 October 2008, 03:32AM
:eek::eek::eek:
صوفيان چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟
مگر این حدیث را نخوانده ای؟
شيخ مفيد»به سند صحيح از امام علي النقي (ع)روايت كرده است كه «محمد ابن حسين بن ابي الخطاب»در خدمت امام علي النقي (ع)در مسجد النبي بودم كه در آن حال جمعي از اصحاب ان حضرت شرفياب حضور آن حضرت شدند و درميان ايشان « ابو هاشم جعفري » نيز بود كه او مردي بسيار بليغ و با كمال بود ودر نزد آن حضرت مقام و منزلت عظيمي داشت و چون اصحاب در كنارش قرار گرفتند ،
بنا گاه جمعي از صوفيه داخل مسجد شدند و حلقه زدند و مشغول ذكر گرديدند ،حضرت فرمود:
« لا تلتفتوا إلي هؤلاء الخّداعين فإنَّهم خلفاء الشياطين و مخربوا قواعد الدين يتزهّدون لراحةالأجسامِ و يتهجّدون لتصييد الأنعام يتجوّ عون عُمُراًحتي...»
« به اين حيله گران اعتنا نكنيد زيرا جانشينان شياطين و خراب كننده قواعد دين مي باشند . زهد ايشان براي راحتي بدنهايشان و تهّجد و شب زنده داريشان براي صيد كردن عوام است. عمري را در گرسنگي به سر برند تا عوام و ناداني را مانند خرها پالان كنند و زين بر پشت آنها گذارند ».
لا يهللون إ لا لغرور الناس ولا يُقَلّلُون الغذاء إلا لملأ العساس واختلاف الدَ فناس يتكلمون الناس بإملائهم في الحبّ و يطر حو نهم بإ ذ لالهم في الجُبّ أورادهم الرقص و التصديقة وأذكار هم الترنّم والتغنية فلا يتبعهم إلّا السفاءولا يعتقدهم إلا الحُمقاء فمن ذهب إلي زيارة أحد ٍ منهم حيّاً أو ميّتاً فكأ نّما ذهب إلي زيارةالشيطانِ و عبدةِ الأو ثان ومن أعان أحداً منهم فكانما أعان يزيد و معاوية وأباسفيان».
« ذكر نمي گويند مگر براي فريب مردم و خوراك خود را كم نمي كنند مگر براي پر كردن قدح و ربودن دل احمقان ، با مردم دم از دوستي خدا زنند تا ايشان را به چاه اندازند ،اوراد ايشان رقص و كفزدن و غنا و آوازه خواني است و كسي به سوي انها ميل نكند و تابع ايشان نگردد مگر آنكه از جمله سفيهان و احمقان باشد هر كس به زيارت يكي از آنان در حال حيات و يا بعد از مرگ برود ،مانند آن است كه به زيارت شيطان و بت پرستان رفته باشد و هر كس ياري ايشان كند ،گويا يزيد ومعاويه و ابو سفيان را ياري كرده است.»در همان موقع يكي از اصحاب آن حضرت عرض كرد :«و إن كان معترفاًبحقوقكم؟»
اگر چه آن كس به حقوق شما اقرار داشته باشد ؟! حضرت نگاه تندي به او كرد و فرمود:
« دَع ذا عنكَ مَنِ اعْتَرَف بحقوقنا لم يذهب في عقوقنا أما تدري انهم أخسّ طوائف الصوفية والصوفية كلهم من مخالفينا و طريقتهم مُغايرة لطريقتنا وإن هم إلاّ نصاري و مجوس هذه لامّة اُولئك الذين يجهدون في إطفاءنور الله والله يُتمُّ نوره و لو كره الكافرون».
«اين سخن را ترك كن ،مگر نمي داني هر كس حق ما را بشنتاسد ،مخالفت امر ما نمي كند ،آيا نمي داني ايشان پست ترين طوائف صوفيه ميباشند و اين صوفيان كلشان مخالف ما هستندو طريقه آنها باطل و برخلاف طريقه ماست و اين گروه نصاري و مجوس اين امت هستند و آنان سعي در خاموش كردن نور خدا (محو اسلام) ميكنند و خداوند نور خود را تمام ميكند اگد چه كافران خوش ندارند».از اين روايت صحيح كه متن و ترجمه آن بيان گرديد چند نكته قابل توجه است :
الف- مضمون ان انكار و مذمت تمام صوفيه است و تصريح به آنكه آنها عموما ً مخالف طريقه اهل بيت (ع) ميباشند و اگر چه دم از علي(ع) و اولاد او بزنند و ادعاي تشييع نمايند آنان از ساير فِرَقِ صوفيه پست تر و نزد شيطان محبوبتر ند زيرا آنان باعث گمراهي شيعيان ميشوند .
ب- غضب آن حضرت نسبت به آن مرد كه گفت : «ولو معترف به حقوق شما باشد»در پاسخ فرمود :آن كس كه معترف به حقوق ما مي باشد با ما مخالفت نمي كند.يعني آنان در ادعاي خود دروغگو هستند و اعتراف به حقوق اهل بيت با تصوف و صوفيگري سازگار نمي باشد.
ج- آنجا كه فرمود صوفيه هم پيمان شيطان هستند و زيارت ايشان زيارت شيطان است معلوم ميشود ايشان روابط تنگاتنگ و سر وسري با شيطان دارند و گمراه كردن بندگان خدا و غيب گوئي و مكاشفات و ادعائي ايشان هم به كمك شيطان است شيطان در نظر مريدان مجسم مي شود و مرشد مي گويد حق تجلي كرده و چون به حق واصل شده اي امام به زيارت شما امده مريد بيچاره از شوق به وجد مي آمد و گريه شوق به سر مي دهد.
د- فرمود: هر كه ياري ايشان كند ، ياري يزيد و معاويه و ابو سفبان كرده با آنها محشور خواهد شد. پس كساني كه نسبت به ايشان خوش بين بوده . كلمات كفر آميز و آلوده به خرافات آنان را تأويل ويا حمل به معاني صحيح ميكنند ، به گناه بزرگي مرتكب شده اند چون ياري ايشان نموده اند ود رواقع بدتر از يزيد و پدران وي هستند زيرا او بدنهاي اهل حق را پايمال كرد و ايشان افكار و عقائد آنان را نابود كردند!
ح- از آنها تعبير به نصاري و مجوس شده است ، شايد به خاطر اينكه تأثير و اديان قديم ايراني در تصوف بيشتر بوده است بنابر اين،صوفيها اگر چه خود را مسلمان مي نمايند ولي در ميان مسلما نان بسان نصاري ومجوس مي باشند.
و- حضرت آنان را به بت پرستان تشبيه فرمود، شايد برا ي آن است كه انان صورت مرشد و قطب خود را در حال عبادت مانند بت مورد توجه قرار مي دهند.
شيفته
Wednesday 8 October 2008, 08:10AM
لعنت خدا بر شيطان
شيطان براي هريك از آدمها با توجه به نقطه ضعفي كه دارند دام پهن مي كند
يكي را با پول وسوسه مي كند
يكي را با قدرت
يكي را با شهرت
يكي را با محبوبيت
يكي را با وسواس
يكي را با افراط
يكي را با تفريط
يكي را غرورو و خود بزرگ بيني
و...
پس بهترين راه مبارزه با شيطان اينست كه نقطه ضعف خودمان را دريابيم و در رفع آن بكوشيم .براي همين است كه راه خدا شناسي همان خود شناسي است .
موفق باشيد :smile07:
شيفته
Wednesday 8 October 2008, 08:12AM
. خداوند فرمود : اذان تو وسايل موسيقي و موذن تو كساني كه با ابزار و آلات (لهو لعب ) مي نوازند .
مشخص نمودن دقيق اين ابزار در كجا آمده شميم جان ؟
Arshanoosh
Wednesday 8 October 2008, 10:33AM
مگر این حدیث را نخوانده ای؟
شيخ مفيد»به سند صحيح از امام علي النقي (ع)روايت كرده است كه «محمد ابن حسين بن ابي الخطاب»در خدمت امام علي النقي (ع)در مسجد النبي بودم كه در آن حال جمعي از اصحاب ان حضرت شرفياب حضور آن حضرت شدند و درميان ايشان « ابو هاشم جعفري » نيز بود كه او مردي بسيار بليغ و با كمال بود ودر نزد آن حضرت مقام و منزلت عظيمي داشت و چون اصحاب در كنارش قرار گرفتند ،
...
.
ميشه شما چند نمونه از صوفيان رو نام ببريد ؟؟؟
درويشان چطور ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Arshanoosh
Wednesday 8 October 2008, 10:36AM
اذان تو وسايل موسيقي و موذن تو كساني كه با ابزار و آلات (لهو لعب ) مي نوازند .
يعني موسيقي حرام هست ؟؟؟؟
من فكر نمي كنم
ابزار و الات لهو لعب كدوم ها هستند ؟؟؟؟؟؟
شميم
Wednesday 8 October 2008, 10:44AM
اگه بخوايم عميق تر نگاه كنيم بله
آلات لهو و لعب اشكال دارد
ولي هر نوع موسيقي رو قائل نمي شه
راستش مي خوام بگم ولي بهتره با ذكر سند باشه اين طوري بهتره
Arshanoosh
Wednesday 8 October 2008, 10:48AM
اگه بخوايم عميق تر نگاه كنيم بله
آلات لهو و لعب اشكال دارد
ولي هر نوع موسيقي رو قائل نمي شه
راستش مي خوام بگم ولي بهتره با ذكر سند باشه اين طوري بهتره
الات لهو لعب كدوم ها هستند ؟؟؟؟؟؟
خالكوبي چرا نشانه شيطانه ؟
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.