نمايش نسخه نهائي : موسيقي هاي مثلا مجاز!
doctor
Tuesday 3 February 2004, 08:10PM
سلام به آقايان و خانمان محترم ايران كلابز
راستش رو بخواهيد من يك مشكلي دارم كه هر چي فكر مي كنم به نتيجه نمي رسم...!!!
همون جور كه خودتون مي دونيد آهنگ هاي و ترانه هاي زيادي داره به بازار مياد كه معلوم نيست چه طوري وارد بازار ميشن!؟
(به قول خودشون مجوز وزارت ارشاد داره!)
راستش رو بخواهيد من كه نمي دونم چي به چيه؟
از طرفي اين روحانيون بيچاره دارن داد ميزنن كه بابا به خدا اينا حرومه به خدا اينا مشكل شرعي داره !!! از طرف ديگه كمپاني وزارت ارشاد همين جور داره نوار و ... ميده بيرون.
لطفا نظرتون رو بديد.
يا علي
صبح
Tuesday 3 February 2004, 08:25PM
سلام
خيلي چيزها اسلامي نيست از جمله همين موسيقيها و مزخرفات گوناگون ... ! به نظر من به مرجع تقليد مربوطه مراجعه كنيد :) در اين آشفته بازار قدرت طلبي كسي به مسائل مهم اينچنين توجه نمي كند تا به آن برسد .
متاسفانه موسيقيهاي مختلف مضرات زيادي براي روح و روان دارند كه حتي در مورد آنان هم اطلاع رساني نمي شود .
اصولا همه مراجع مي گويند هر موسيقي كه انسان را تحت سلطه خود بگيرد حرام است. چندين سال است كه طبق سياستي مشخص اينجور چيزها آزاد هست و حتي در مقابل حرف زيادي براي ارائه وجود ندارد .
از اين دولت و مجلس كه گذشت ... اميدوارم دولت و مجلس آينده دولتي متعهد به قوانين اسلامي باشد ! نه برخورد افراطي آنچناني و نه تفريط مثل الآن ...
موفق باشيد
سینا 555
Tuesday 3 February 2004, 08:56PM
سلام اقا مرتضي:)
عضو قديمي و اينقدر كم حرف;)
اينقدر جو جامعه ي ما رو افراط و تفريطي كردند كه ادم به همچين مسائلي تنونه فكر كنه متاسفانه!
اون اوائل كه عده اي دغدغه دين و فرهنگ بومي وملي رو داشتند انقدر فرياد زدند ولي كسي در شلوغ پلوغيهاي سياسي كارها توجه اي نكرد.
متاسفانه وزارت ارشاد اصلاحات! در اجراي سياست تسامح و تساهل خود خيلي كيلويي رفتار كرد تا حالا به اينجا رسيديم.
همون جور كه صبح فرمودند بايد انسانهايي راس كار فرهنگي باشند كه از افراط و تفريط خانه خراب كن فاصله بگيرند.
موفق وموئد باشيد انشاال....
Scorpion
Wednesday 4 February 2004, 01:31AM
باسلام
همانطور كه جناب صبح فرمودند بايد از مرجع تقليد خود سوال بفرماييد و البت مي دانيد كه اين امر تا حد زيادي شخصي و عرفي است يعني اينكه شما بايد تشخيص بدهيد كه اين موسيقي لهوي است و در مجالس لهو لعب كاربرد دارد (از لحاظ عرفي بر شما ثابت شود ) و اگر تشخيص شما اين باشد بر شما حرام مي شود و ممكن است بر شخص ديگري كه تشخيصش چيز ديگري است حلال باشد .
والله العالم
doctor
Wednesday 4 February 2004, 09:35PM
نوشته شده بوسيله Scorpion
باسلام
همانطور كه جناب صبح فرمودند بايد از مرجع تقليد خود سوال بفرماييد و البت مي دانيد كه اين امر تا حد زيادي شخصي و عرفي است يعني اينكه شما بايد تشخيص بدهيد كه اين موسيقي لهوي است و در مجالس لهو لعب كاربرد دارد (از لحاظ عرفي بر شما ثابت شود ) و اگر تشخيص شما اين باشد بر شما حرام مي شود و ممكن است بر شخص ديگري كه تشخيصش چيز ديگري است حلال باشد .
والله العالم
سلام
آقاي محترم من به خوبي با مسائل فقهي موسيقي آشنا هستم و اين رو هم به خوبي مي دونم كه بيشتر اين موسيقي هايي كه به بازار اومده مشكل شرعي دارن و يقين هم دارم چون پرسيدم.
(حالا شايد بعضي از مراجع اين گونه موسيقي ها را مجاز مي دانند ولي من در كل گفتم .)
البته من منظورم همه موسيقي ها نيست فقط بعضي از ترانه هاي آقايان .. و ... و...
maryam
Wednesday 4 February 2004, 09:56PM
منم ميگم موسيقي اگه حال آدم رو دگرگون (خودتون ميدونيد يعني چي ديگه؟!) نكنه حرام نيست!..يكي هست كه با آهنگهاي شجريان دگرگون ميشه كه براش حرام ميشه و يكي هم هست كه با آهنگاي شديد الرقص !!!!! يعني ريتم تند هم سر جاش ميشينه مثل آدم!! كه براش حرام نميشه!!
ارزو
Wednesday 4 February 2004, 10:10PM
بايد به عرضتون برسونم ترانه اي حرومه كه روي انسان تاثير بذاره.
maryam
Wednesday 4 February 2004, 10:27PM
بالاي ريپ خودت رو هم بخون ارزو خانوم!!!
ياسمن-
Wednesday 4 February 2004, 10:31PM
مريم خانوم منظور؟؟؟؟؟/
ياسمن-
Wednesday 4 February 2004, 10:36PM
ببخشيد مريم خانوم يادم رفت بگم هدف ما دست انداختن دوستامون نيست اينقدر ازدستت ناراحت شدم كه مطلبم يادم رفت ومجورشدم دوباره صفحه بازكنم
اين نظر آرزو ا ونظر هركس قابل احترامه وجاي هيچ توهين به ديگران نيست.
maryam
Wednesday 4 February 2004, 10:42PM
ياسمن جون!
من هيچ حرف بدي نزدم كه شما يا هر كس ديگه بخواد ناراحت بشه..منظورو اگه متوجه نشديد پس حقي هم نداريد كه ناراحت بشيد! (با پوزش!) چون من منظورم اين بود كه آرزو خانوم ريپي كه قبل از ايشون يعني توسط من زده شده بخونن!..همين خانوم خوشگله!
doctor
Wednesday 4 February 2004, 10:52PM
نوشته شده بوسيله maryam
منم ميگم موسيقي اگه حال آدم رو دگرگون (خودتون ميدونيد يعني چي ديگه؟!) نكنه حرام نيست!..يكي هست كه با آهنگهاي شجريان دگرگون ميشه كه براش حرام ميشه و يكي هم هست كه با آهنگاي شديد الرقص !!!!! يعني ريتم تند هم سر جاش ميشينه مثل آدم!! كه براش حرام نميشه!!
مريم خانم من خيلي با نظر شما موافق نيستم.
اگه قرار باشه آهنگ روي انسان اثر نزاره (همون جور كه شما مي فرماييد , چه شجريان و چه شديد الرقص) يعني انسان هيچ حالتي به اون دست نده پس اصلا آدما چرا آهنگ گوش ميكنن؟
اگه قرار باشه آهنگ رو بدون هيچ لذتي گوش كنيم تا گناه نكنيم كه اصلا معني نمي ده!!!
چون انسانها به گوش كردن موسيقي لذت مي برند و خواه نا خواه مرتكب حرام مي شوند!
maryam
Wednesday 4 February 2004, 10:55PM
دوست من...من منظورم رقص و چيزاي جزيي نبودا ...منظورم خيلي بالاتر از اون بود!
و طبق فرمايش شما بايد از موسيقي لذت ببريم..اما اينجا مهم تعريف ما از لذته..ميشه شما يه تعريفي داشته باشين؟!:);)
doctor
Wednesday 4 February 2004, 11:05PM
نوشته شده بوسيله maryam
دوست من...من منظورم رقص و چيزاي جزيي نبودا ...منظورم خيلي بالاتر از اون بود!
و طبق فرمايش شما بايد از موسيقي لذت ببريم..اما اينجا مهم تعريف ما از لذته..ميشه شما يه تعريفي داشته باشين؟!:);)
تا اونجائي كه من مي دونم , منظور از لذت بردن از موسيقي اينه كه به انسان حالتي دست ميده كه واقعا از موسيقي در حال استماع , لذت مي بره.
مثلا من در حال گوش دادن موسيقي هستم و خيلي هم از اون موسيقي خوشم اومده . با خودم مگيم به به انصافا آخرش . خيلي باحاله (در حال سر تكان دادن )و...
maryam
Wednesday 4 February 2004, 11:32PM
نوشته شده بوسيله doctor
تا اونجائي كه من مي دونم , منظور از لذت بردن از موسيقي اينه كه به انسان حالتي دست ميده كه واقعا از موسيقي در حال استماع , لذت مي بره.
مثلا من در حال گوش دادن موسيقي هستم و خيلي هم از اون موسيقي خوشم اومده . با خودم مگيم به به انصافا آخرش . خيلي باحاله (در حال سر تكان دادن )و...
:p:p..آدم از غذا خوردن هم همينطوري لذت ميبره چه بسا بيشتر اما آيا اينم حرامه؟
اين لذت كه طبيعيه...با توصيف شما از موسيقي ميشه گفت شجريان هم حرامه!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست من!...منظور از لذتي كه من ميگم اون لذتيه كه آدم رو از حالتا طبيعي خارج كنه و باعث بشه كاري رو انجام بده كه نبايد انجام بده نه به به و چه چه!:p:)
Scorpion
Thursday 5 February 2004, 12:44AM
باسلام
نوشته شده بوسيله doctor
سلام
آقاي محترم من به خوبي با مسائل فقهي موسيقي آشنا هستم و اين رو هم به خوبي مي دونم كه بيشتر اين موسيقي هايي كه به بازار اومده مشكل شرعي دارن و يقين هم دارم چون پرسيدم.
(حالا شايد بعضي از مراجع اين گونه موسيقي ها را مجاز مي دانند ولي من در كل گفتم .)
البته من منظورم همه موسيقي ها نيست فقط بعضي از ترانه هاي آقايان .. و ... و...
اولا عرض كنم كه قصد جسارت به شما نداشته ام و نظر خودم را عنوان كردم و الحمدلله شما خود مي دانستيد .
ثانيا اينكه اگر بر شما اثبات شده دليل اثبات بر شخص ديگري نيست .
ثالثا من خودم نيز انتقاداتي را به وزارت ارشاد داشته و دارم و خوب معصوم كه نيستند ممكن است اشتباهاتي داشته باشند .
رابعا مخلصيم
ياحق
Scorpion
Thursday 5 February 2004, 12:47AM
باسلام
مريم خانم
صرف لذت اگر حرام نباشد اشكالي ندارد و حق با شماست و همانطور كه گفتيد اگر باعث كار حرام شود اشكال دارد .
اما اينكه نيت استفاده از حتي غذا لذت بردن باشد گناه نيست اما خوب هم نيست نيت بهتر است خدايي باشد يعني مثلا غذا خورد تا بتوان براي خدا خدمت كرد (كاش من همينطوري بودم ) .
چيزي كه انسان را به خدا نزديك كند و فقط صرف سرگرمي باشد ، لهو و لعب مي شود ، بيهوده مي شود .
موفق باشيد
maryam
Thursday 5 February 2004, 03:56PM
مثلا غذا خورد تا بتوان براي خدا خدمت كرد
:eek::eek::rolleyes: اي بابا..ديگه كوتاه بياين...اين چيزا چيه!!:rolleyes:
Scorpion
Thursday 5 February 2004, 05:41PM
باسلام
مريم خانم
صحيح همان است كه عرض كردم ، همه چيز انسان بايد اينطوري باشد اين ايده آل است همان چيزي كه پيامبر اكرم صلي الله عليه و آله و ائمه اطهار بودند و انسانهاي پاك زيادي به اين آرمان الهي نزديك شدند .
اما آنچه ما هستيم با آنچه مي خواهيم باشيم و آنچه بايد باشيم ، متفاوت است .
اين مسئله به عشق كه مورد علاقه شما هم هست مربوط است عاشق ترين كس خداوند است و عاشق تك تك ماست ولي ما چه؟
اما ما عاشق او نيستيم متاسفانه ، عاشق همه چيزش معشوق است بايد تمام اعمالش و فكرش او باشد ولي ما نمي توانيم ! يا بهتر بگويم نمي خواهيم .
اللهم ارزقنا حبك و حب من يحبك
maryam
Friday 6 February 2004, 10:08AM
اون قسمت صحبتتون كه نقل قول كرده بودم خيلي ديگه افراطيه!
Scorpion
Friday 6 February 2004, 11:57AM
باسلام
افراطي نيست ايده آله .
بعد هم در كار خوب و خوب بودن افراط وجود نداره هر چه خوبتر بهتر !
maryam
Friday 6 February 2004, 06:43PM
دوست خوبم...همش افراطه! افراط و افراط!
همون طور كه خوردن غذا، گوش دادن به موسيقي، خوابيدن و ....تعادل و حد وسط داره مذهب و اعتقاد هم تعادل و حد وسط داره! متاسفانه شما خيلي افراط كرديد!
Scorpion
Friday 6 February 2004, 09:23PM
باسلام
مريم خانم خواهرم ،
در خوبي افراط وجود ندارد.
بعضي چيزها حد ندارد بي نهايت هم باشد باز مي شود بالاتر باشد !
فاستبقوا الخيرات
maryam
Friday 6 February 2004, 09:43PM
آدم لجش در مياد كه ميگيد:
مثلا غذا خورد تا بتوان براي خدا خدمت كرد!
اين ديگه مسخره س! خوبي نيست...تظاهره..افراطه!
صبح
Friday 6 February 2004, 09:52PM
نوشته شده بوسيله maryam
آدم لجش در مياد كه ميگيد:
مثلا غذا خورد تا بتوان براي خدا خدمت كرد!
اين ديگه مسخره س! خوبي نيست...تظاهره..افراطه!
سلام عليكم
چرا زور مي گي مريم خانوم ! اصلا هم افراط نيست ! شما كه ميدوني يه عاشق و معشوق زميني هميشه دوست دارن با هم غذا بخورن ! و تا اونيكي نياد اينكي غذا نميخوره حتي تا ساعت 3 نصف شب ... :p
پس اصلا براي چي بايد غذا بخوريم ... اگر خدا نباشه غذا براي چي مي خواي ؟ :cool:
اون رابطه زميني جاي خودش و تمرين خودش ! اما عشق بين خالق و مخلوق ... مثل عشق بين مادر و فرزند ... و زن و شوهر ... هميشه شدت داره ... ولي هيچوقت افراطي نيست ... و بقول برادرمون آقا اسكورپ ( ايده آله ) .
مگه نشنيدي اين دعا رو كه :
اللهم قو علي خدمتك جوارحي
خدايا قوايم بخش تا تو را خدمت كنم :)
يا حق
maryam
Friday 6 February 2004, 09:59PM
عليكم السلام و رحمه الله و بركاته!!!!:D
جناب صبح!
من اصلا با خدا و عشق به خدا مشكلي ندارم...اينكه هر چيزي رو ربطش بديم به خدمت به خدا زور داره!
دوست خوبم...تظاهر هم تا يه حدي خوبه!;)
اگر خدا نباشه غذا براي چي مي خواي
خدا هست...اما مسلما هيچ كس هيچ وقت به اين نيت غذا نميخوره كه به خدا خدمت كنه! حتي شما دوست عزيز!:p:D;)
چي ميشه شماها هم يه مقداري متعادل تر مومن بوديد؟!
بعضي از اين مومنا هم بدجوري با اعتقادات و مسائل ديني بازي ميكنن!;)
doctor
Friday 6 February 2004, 10:04PM
اميدوارم از صحبت ها به نتيجه هايي هم رسيده باشيم.
مريم خانم شما گفتيد كه مزخرف اگر بگوييم ما غذا مي خوريم تا در راه خدا كار ان جام دهيم.
شايد درست اين حرف شما از نظر خودتون درست باشه ولي من فكر كنم هميشه هم مزخرف نيست.
البته نه فقط در غذا خوردن بلكه در همه موارد مثل موسيقي .
به عنوان مثال موسيقي براي سربازها البته همان سرودهاي ارتشي , كه براي روحيه دادن به سربازان نواخته مي شود هيچ اشكال شرعي ندارد. (به استناد از فتواي آيه الله ميرزا جواد تبريزي )
ولي همه چيز حد و حدودي داره مثلا همين موسيقي و سرودها جنگ كه نبايد در آن افراط بيش از حد باشد.
صبح
Friday 6 February 2004, 10:11PM
عليكم السلام و رحمه الله و بركاته!!!!:D
مجددا سلام عليكم :)
من اصلا با خدا و عشق به خدا مشكلي ندارم...اينكه هر چيزي رو ربطش بديم به خدمت به خدا زور داره!
دوست خوبم...تظاهر هم تا يه حدي خوبه!;)
من اصلا ظاهر نيستم قايمم :p امام خميني عليه الرحمة يک جمله زيبا دارند ...و آن اينكه " براي خدا انجام دهيد و براي خدا بگوئيد " .
شما نبايد به اين راحتي تهمت بزنيد خواهر من ! اين مرامي است كه هم من كاملا به آن معتقد هستم و هم مطمئنم برادرمان اسكورپيون معتقد است . و آنچه كه ما آموخته ايم اين است كه نفس كشيدنمان و راه رفتمان براي خدا باشد . و اين دستور اسلام است .
خدا هست...اما مسلما هيچ كس هيچ وقت به اين نيت غذا نميخوره كه به خدا خدمت كنه! حتي شما دوست عزيز!:p:D;)
سعي مي كنم كه اينچنين باشم ... ممكن است يك موقع شيطان گولم بزند اما هميشه سعي كرده ام كه اينگونه باشم . اميدوارم خدا به شما و من ياري دهد كه هيچوقت از يادش غافل نشويم :)
تهمت نزنيد خوب نيست :)
چي ميشه شماها هم يه مقداري متعادل تر مومن بوديد؟!
مومني تعادل ندارد ... ! ديجيتال است يا يك ... يا صفر ! مدلش اينطوري است ... شايد يك هاي زيادي باشد و مومني زياد شود :p
همانطور كه حق فقط يك راه است و اسلام هم فقط تسليم شدن :)
بعضي از اين مومنا هم بدجوري با اعتقادات و مسائل ديني بازي ميكنن!;)
خدا اجر اعمال خير و جزاي اعمال شر همه را ريز ريز مي دهد :)
maryam
Friday 6 February 2004, 10:14PM
خب اگه اینطوری من موسیقی گوش میدم برای خدمت به خدا!
خیلی خب...خدمت به بنده ی خدا مثل خدمت به خدا میمونه..خب بنده ی خدا هم نیاز به حرفای محبت آمیز و احساسی داره دیگه!!!!!!!!!!!!...با گوش دادن به این موسیقی ها چهارتا شعر و جمله ی خوشگل یاد میگیریم و برای خدمت به خلق خدا و رفع نیازهاشون قدم بر میداریم!..باشد که قبول افتد!
doctor
Friday 6 February 2004, 10:19PM
من در بيشتر بحث ها و گفتگو هاي دوستانه طرف رو به عقايد خودم راضي مي كردم. ولي يك بار واقعا كم اوردم.
يك روز بحث همين موسيقي و شطرنج رو بين من و دوستم سر گرفته بود كه من مي گفتم بيشتر موسيقي ها ( موسيقي هاي مورد بحث ما) حرام هستند و شطرنج هم چه با شرط باشد و چه بدون شرط حرام است ولي اون مي گفت كه نه , شطرنج بدون شرط و آن موسيقي ها مشكلي ندارند.
اتفاقا هر دو هم مقلد يك مرجع تقليد بوديم ( آيه الله ميرزا جواد تبريزي) كه به نتيجه رسيديم تا با يك تلفن به دفتر آقاي تبريزي , نظر وي را در اين باره بدانيم.
بعد از تلفن بالاخره حرف هاي من درست از آب در آمد و من هم كلي خوشحال.
بعدش اون به من گفت كه اگر مشكل شرعي داره پس چرا وزارت ارشاد داره همه اينها رو مجاز مي كنه ؟!
اينجا بود كه من واقعا كم اوردم ( اون هم از نوع حسابيش )
البته من هم به اون يك جواب دادم ولي الان نمي تونم بگم چون همچين يه خورده مشكل سياسي داره حرفم.
maryam
Friday 6 February 2004, 10:19PM
. و آنچه كه ما آموخته ايم اين است كه نفس كشيدنمان و راه رفتمان براي خدا باشد . و اين دستور اسلام است
:rolleyes::rolleyes::p..چقدر هم هست!...یه روزی خسته میشید بالاخره.....من که نمیگم شما دست از دینتون بر دارید..میگم یه کمی متعادل باشید!
مومني تعادل ندارد ... ! ديجيتال است يا يك ... يا صفر ! مدلش اينطوري است ... شايد يك هاي زيادي باشد و مومني زياد شود
کی گفته تعادل نداره؟..خوبم داره...متاسفانه روششو شما بلد نیستید!
maryam
Friday 6 February 2004, 10:23PM
نوشته شده بوسيله doctor
يك روز بحث همين موسيقي و شطرنج رو بين من و دوستم سر گرفته بود كه من مي گفتم بيشتر موسيقي ها ( موسيقي هاي مورد بحث ما) حرام هستند و شطرنج هم چه با شرط باشد و چه بدون شرط حرام است ولي اون مي گفت كه نه , شطرنج بدون شرط و آن موسيقي ها مشكلي ندارند.
اتفاقا هر دو هم مقلد يك مرجع تقليد بوديم ( آيه الله ميرزا جواد تبريزي) كه به نتيجه رسيديم تا با يك تلفن به دفتر آقاي تبريزي , نظر وي را در اين باره بدانيم.
بعد از تلفن بالاخره حرف هاي من درست از آب در آمد و من هم كلي خوشحال.
[/B]
شطرنج؟ شرنج هم حرامه؟ چه با شرط و چه بی شرط؟:eek:
آقا یه دفعه نفس کشیدن رو هم حروم کنید دیگه!
صبح
Friday 6 February 2004, 10:29PM
مجددا سلام عليكم و رحمة الله :p
خب اگه اینطوری من موسیقی گوش میدم برای خدمت به خدا!
خوب ديگه يه خورده عجله نكني درست ميشه ! اگه اينو قبول داري مساله حله ..
خدا ميگه بنده من باش ... نه بنده موسيقي ... ! اگر ثابت شد كه موسيقي بندگي خدا رو تقويت مي كنه گوش دادنش عيب نداره .
اگر خلافش ثابت شد ... و ثابت شد كه موسيقي شما رو از خدا دور مي كنه و به بندگي خودش در مياره ... و مثلا شما بدون موسيقي نمي تونيد زندگي كنيد ... و معتاد ميشيد ( مثل خيليها كه تا بيدارن موسيقي گوش مي دن ) ... اين عمل قطعا حرامه !
خیلی خب...خدمت به بنده ی خدا مثل خدمت به خدا میمونه..خب بنده ی خدا هم نیاز به حرفای محبت آمیز و احساسی داره دیگه!!!!!!!!!!!!...
دقيقا
با گوش دادن به این موسیقی ها چهارتا شعر و جمله ی خوشگل یاد میگیریم و برای خدمت به خلق خدا و رفع نیازهاشون قدم بر میداریم!..باشد که قبول افتد!
اگر واقعا فكر مي كني اينطوريه و شيره مالي در كار نيست :p كار درستي مي كني !
فقط مواظب باش سنگ گنده برنداري يهو و يه جوري در نياد كه بعد از يه عمر خدمت به خلق خدا ثابت شد كه دشمني مي كردي با خلق خدا !
من فقط مي دونم موسيقي هاي هرتي پرتي براي من خيلي داغون كنندس و اعصابم رو بهم مي ريزه ! و :p فقط محض تفنن وقتي كه ميخوام به بنده هاي خدا خدمت كنم و يا روحيه خودشناسي و خدا پرستي در من زنده بشه موسيقيهاي محدود و خاصي گوش مي دم ! :p
بايد گفت ... :) از بس كه گفتن كم است و شايد عمل بسيار ;)
خدافظ
صبح
Friday 6 February 2004, 10:36PM
سلام عليكم و رحمه الله
:rolleyes::rolleyes::p..چقدر هم هست!...یه روزی خسته میشید بالاخره.....من که نمیگم شما دست از دینتون بر دارید..میگم یه کمی متعادل باشید!
نه خواهر من عاشق تا عاشقي ببيند خستگي نمي بيند ! قدم گذاشتن به سوي دين همانا و عاشقي ديدن همانا !
کی گفته تعادل نداره؟..خوبم داره...متاسفانه روششو شما بلد نیستید!
به نظر من اصرار بر دين تعادل است ! همونطور كه يك عاشق و معشوق زميني خودشون رو به هر دري مي زنن تا خواسته طرف رو برآورده كنن !
اگر روش بهتري غير از اصرار بر دين مي شناسيد من را هم خبر كنيد .
اين كه نشد آنچه كه دلمان مي خواهد عمل كنيد ... خيلي چيزها را دل آدم مي خواهد ولي خدا كه انسان را بيشتر از خودش مي شناسد نمي خواهد ! چون دوست ندارد مخلوقش ضايع شود .
يا حق
maryam
Friday 6 February 2004, 10:40PM
خوب ديگه يه خورده عجله نكني درست ميشه ! اگه اينو قبول داري مساله حله
خدمت به خلق خوبه نه زیادیش و در حد شما و دیگر دوستان مدعی! (شرمنده!):)
معتاد ميشيد ( مثل خيليها كه تا بيدارن موسيقي گوش مي دن ) ... اين عمل قطعا حرامه !
نه دیگه..میشه بیماری و نیاز داره به باز پروری:p..حرام نیست!
اگر واقعا فكر مي كني اينطوريه و شيره مالي در كار نيست كار درستي مي كني
مثل بقیه ی خدمات دیگران به خلق الله هست دیگه...یه شیره مالی تمام عیار:p
فقط مواظب باش سنگ گنده برنداري يهو و يه جوري در نياد كه بعد از يه عمر خدمت به خلق خدا ثابت شد كه دشمني مي كردي با خلق خدا !
اتفاقا همه سنگهای درشت بر میدارن...چون ثوابش بیشتره:p
فقط محض تفنن وقتي كه ميخوام به بنده هاي خدا خدمت كنم و يا روحيه خودشناسي و خدا پرستي در من زنده بشه موسيقيهاي محدود و خاصي گوش مي دم !
پس هایده 83 گوش بدید با ورژن خدمت به خلق در سه سوت!:D
از بس كه گفتن كم است و شايد عمل بسيار
گفتن بسیار است و عمل کم!;)
صبح
Friday 6 February 2004, 10:55PM
سلام عليكم
خدمت به خلق خوبه نه زياديش و در حد شما و ديگر دوستان مدعي! (شرمنده!):)
زيادش خوبه ... كي ميگه خوب نيست .
دشمنت شرمنده باد !
نه ديگه..ميشه بيماري و نياز داره به باز پروري:p..حرام نيست!
وقتي يكي خودش رو مريض مي كنه مشمول اون قاعده ميشه كه ضرر رساندن به خود حرام است :)
مثل بقيه ي خدمات ديگران به خلق الله هست ديگه...يه شيره مالي تمام عيار:p
فكر نمي كردم به اين زودي معترف شيد ! :D
اتفاقا همه سنگهاي درشت بر ميدارن...چون ثوابش بيشتره:p
اگه همت كنن و نتونن بلند كنن ضرر كردن ! :p
پس هايده 83 گوش بديد با ورژن خدمت به خلق در سه سوت!:D
صداي زن گوش دادن در اسلام براي مرد حرام است ! گوش نديد اين ميخواد شيطوني كنه ! :p
گفتن بسيار است و عمل کم!;)
دعا كنيد هم گفتن بسيار شود و هم عمل !
موفق و پيروز و سربلند و منزه از هر گناهي باشيد انشالله !
افسانه
Friday 6 February 2004, 11:05PM
سلام
گفتم حالا كه جمع بچه مسلمونا اينجا جمه...
سوالمو انتقال بدم به اينجا...:D
سلام
ببخشيد من همه ي سوال هام بيمعني هستن......
آيا دجال واقعا وجود داره يا اينكه يه جور نماد هستش...؟؟؟
صبح
Friday 6 February 2004, 11:28PM
نوشته شده بوسيله افسانه
سلام
گفتم حالا كه جمع بچه مسلمونا اينجا جمه...
سوالمو انتقال بدم به اينجا...:D
سلام
ببخشيد من همه ي سوال هام بيمعني هستن......
آيا دجال واقعا وجود داره يا اينكه يه جور نماد هستش...؟؟؟
سلام .
من يه كتاب دارم به اسم " روزگار رهائي " ... احاديث مربوط به ظهور رو ذكر كرده اما چون الآن دارم قيلي ويلي ميرم انشالله فردا شب براتون توي تاپيك مربوطه تايپ مي كنم .
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.