PDA

نمايش نسخه نهائي : پدرم مادرم... سعی خواهم کرد درد شما را بفهمم!

mehrdad_123
Saturday 4 October 2008, 07:34PM
چقدر قدر سالمندان را می دانیم؟!
چقدر به نیازهای آنها فکر می کنیم؟!
آیا سالمند یعنی تاریخ انقضایش گذشته؟!
جایگاه سالمند در جامعه کجاست؟!
نیازهای سالمندان چیست؟!
آیا شما در خانواده سالمند دارید؟!
رفتارتان با او چگونه است؟!

و در آخر آیا می دانیم که یک روزی همه ی ما سالمند می شویم؟!
وظیفه حاکم اسلامی در قبال سالمندان جامعه چیست؟ و آیا اصلا وظیفه ای دارد یا نه؟!
وظیفه ی من شما چیست؟!

تقاضا دارم مسلمین پاسخ سئوالهای فوق را بدهند%
- با تشکر

http://www.javannewspaper.com/1384/840709/051828.jpg

او خواهد آمد و ما را با او درد دلهاست...
:smile07:ا...هم عجل لولیک الفرج:smile07:

alavee
Saturday 4 October 2008, 08:32PM
به پیری گر نمی خواهی که محتاج عصا گردی
زپا افـتادگان را در جـــوانی دســــــــتگیری کن

البته ارزش سالمندان بیشتر از این است که بخواهیم برای پیری خودمان از آنها دستگیری کنیم.
من خودم با دیدن سالمندان فامیل روحیه می گیرم. دوستشون دارم و هرکاری از دستم بربیاید برایشان انجام می دهم. نشستن پای خاطرات و پندهای آنان لذت بخش است.
خدا بر طول عمر زندگان آنا بیفزاید و سفرکردگان را غریق رحمت خویش کند.

السيد الاميني
Saturday 4 October 2008, 11:04PM
السلام علیکم

بزرگسالى» و «سن بالا» در فرهنگ دینى ما احترام دارد. این سخن پیامبر خدا(ص) است: «مَنْ عَرَفَ فَضْلَ كبیرٍ لِسنّهِ فَوَقَّرَهُ، آمَنَهُ اللَّهُ تعالى مِن فَزَعِ یوم القیامة»

هر كس فضیلت و مقام یك «بزرگ» را به خاطر سن و سالش بشناسد و او را مورد احترام قرار دهد، خداى متعال او را از هراس و نگرانى روز قیامت ایمن مى‏دارد.
احترام به بزرگترها و ترحم و مهربانى نسبت به كوچكترها، از دستورالعملهاى اخلاقى اسلام است و كانون خانواده‏ها را گرم و مصفا مى‏سازد و این، توصیه امام صادق(ع) است كه فرمود:
«لَیسَ مِنّا مَنْ لَمْ یُوَقِّرْ كبیرَنا وَ لَمْ یَرْحَمْ صَغیرنا»؛
كسى كه بزرگ ما را احترام نكند و كوچك ما را مورد شفقت و عطوفت قرار ندهد، از ما نیست.
این سخن را نیز از على(ع) به یاد داشته باشیم كه فرمود:
«یُكْرَمُ العالِمُ لِعلمه و الكبیرُ لِسِنّهِ»؛

دانشمند را به خاطر علمش و بزرگسال را به خاطر سن او، باید احترام كرد.
اگر جوانان قدر پیران را نشناسند و به جایگاه آنان حرمت ننهند، هم رشته‏هاى عاطفى پیوندهاى انسانى از هم گسسته مى‏شود، هم از رأفت و عاطفه و تجربه سالخوردگان محروم مى‏شوند، هم نشانه ی بى‏توجهى خود به ارزشها را امضا كرده‏اند. حضرت على(ع) در یكى از سخنان خویش، ضمن انتقاد از اوضاع زمانه و ناهنجاریهاى رفتارى مردم، از جمله بر این دو مسئله تأكید مى‏فرماید: 1- بى‏احترامى كوچكترها نسبت به بزرگترها 2- رسیدگى نكردن توانگران به نیازمندان:
«انّكم فى زمانٍ ... لا یُعَظِّمُ صغیرُهم كبیرَهُمْ و لا یَعُولُ غَنیُّهُم فقیرَهم»؛ شما در زمانه‏اى به سر مى‏برید كه كوچك به بزرگ تعظیم و تكریم نمى‏كند و ثروتمند، به فقیر رسیدگى نمى‏كند!

Mr.Dambalos
Saturday 4 October 2008, 11:41PM
سلام
جواب سوالهایتان رو با توجه به شرایط اجتماع براشون میدم
چقدر قدر سالمندان را می دانیم؟! هیچی
چقدر به نیازهای آنها فکر می کنیم؟! هیچی
آیا سالمند یعنی تاریخ انقضایش گذشته؟! بله
جایگاه سالمند در جامعه کجاست؟! زیر پاها
نیازهای سالمندان چیست؟! به ما چه
آیا شما در خانواده سالمند دارید؟!
رفتارتان با او چگونه است؟ حدس بزنید

جایگاه سالمندا خیلی فراتر از این حرفاست ولی افسوس که هیچوقت درک نمیشن
هیچکس نمیفهمه که چه گوهری پیششه و هیچوقت ارزششون رو نمی فهمند

mehrdad_123
Sunday 5 October 2008, 03:44AM
سلام علیکم

ممنون از نکاتی که بیان فرمودید....

یک سئوالی برای من پیش آمده که خوشحال میشم اگر دوستان کمی در این مورد نظراتشان را بیان فرمایند:

چه شده است چه وضعیتی بر جامعه حاکم شده است که امروز دیگر احترامی به بزرگترها نمی گذاریم(خودم رو عرض می کنم) و اصلا مفهوم احترام به بزرگتر خاصه احترام به سالمندان این گوهرانی که ایکاش لیاقتی خداوند به ما عطا بفرماید تا دست یک به یک همه ی آنها را غرق بوسه کنیم از یادمان رفته است؟!
و در کل چه شد که ارزش ها برباد رفت؟!
می دانم که اهل دین پاسخهای زیبایی همیشه داشته اند و درد دلهای بسیاری در این رابطه دارند کما اینکه در چند پست اخیر هم این حقیقت کلامشان بسیار واضح بود لذا از شما دوستان و اساتید می پرسم تا در وهله ی اول ان شاا... خودم یاد بگیرم و بعد ان شاا... اگر دوستان دیگری هم احیانا کمی این موضوع را مثل من فراموش کرده اند از خواب غفلتی که بدان فرو رفته ایم بیدار شویم !!!
پس در کل از شما تقاضای موعظه و نصیحت دارم تا از خواب غفلتی که بدان فرو رفته ام بیدار شوم!

ما با سالمندان چه کردیم؟! چقدر پای درد دل آنها نشستیم ؟! چقدر آنها را در جامعه مفید دانستیم؟! افسردگی این مظلومان سببش چیست کیست؟! بیداد بیداد بیداد چکار کنیم که جبران شود؟!
خدایا ما را ببخش....خدایا تو را قسم به اولیایت کم توجهی هایمان را ببخش!
خدایا چقدر این دنیا پست است که ما را اسیر خود می کند سبب از یاد رفتن ارزش ها می شود؟ خدایا چقدر من و امثال من پست تریم که اسیر دنیای پست شده ایم؟! خدایا آیا فرصت جبران خواهد بود؟!
...
http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2007/12/326201_thum.jpg

این عکس چه می گوید؟!
انتظار؟! تنهایی؟! کم توقع بودن ؟!
چه چیزی را؟!؟!؟!

خدایا تو ما مردمان را ببخش...

ghadem
Sunday 5 October 2008, 04:43AM
همه ی سالمندان ورفتار با آنها به نوعی آیینه ی رفتار فرزندان با ماست.
درجامعه ای که ارزشهای دینی به ارزش های دنیوی و فقط سود و پول تبدیل بشه باید هم این چنین چیزهایی رو شاهد باشیم.....

mehrdad_123
Monday 6 October 2008, 03:11AM
سلام علیکم

ممنون از نکاتی که بیان فرمودید....

یک سئوالی برای من پیش آمده که خوشحال میشم اگر دوستان کمی در این مورد نظراتشان را بیان فرمایند:

چه شده است چه وضعیتی بر جامعه حاکم شده است که امروز دیگر احترامی به بزرگترها نمی گذاریم(خودم رو عرض می کنم) و اصلا مفهوم احترام به بزرگتر خاصه احترام به سالمندان این گوهرانی که ایکاش لیاقتی خداوند به ما عطا بفرماید تا دست یک به یک همه ی آنها را غرق بوسه کنیم از یادمان رفته است؟!
و در کل چه شد که ارزش ها برباد رفت؟!
می دانم که اهل دین پاسخهای زیبایی همیشه داشته اند و درد دلهای بسیاری در این رابطه دارند کما اینکه در چند پست اخیر هم این حقیقت کلامشان بسیار واضح بود لذا از شما دوستان و اساتید می پرسم تا در وهله ی اول ان شاا... خودم یاد بگیرم و بعد ان شاا... اگر دوستان دیگری هم احیانا کمی این موضوع را مثل من فراموش کرده اند از خواب غفلتی که بدان فرو رفته ایم بیدار شویم !!!
پس در کل از شما تقاضای موعظه و نصیحت دارم تا از خواب غفلتی که بدان فرو رفته ام بیدار شوم!

ما با سالمندان چه کردیم؟! چقدر پای درد دل آنها نشستیم ؟! چقدر آنها را در جامعه مفید دانستیم؟! افسردگی این مظلومان سببش چیست کیست؟! بیداد بیداد بیداد چکار کنیم که جبران شود؟!
خدایا ما را ببخش....خدایا تو را قسم به اولیایت کم توجهی هایمان را ببخش!
خدایا چقدر این دنیا پست است که ما را اسیر خود می کند سبب از یاد رفتن ارزش ها می شود؟ خدایا چقدر من و امثال من پست تریم که اسیر دنیای پست شده ایم؟! خدایا آیا فرصت جبران خواهد بود؟!
...
http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2007/12/326201_thum.jpg

این عکس چه می گوید؟!
انتظار؟! تنهایی؟! کم توقع بودن ؟!
چه چیزی را؟!؟!؟!

خدایا تو ما مردمان را ببخش...

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟