PDA

نمايش نسخه نهائي : جدا شده از (دعا برای شهید شدن...)

ویلسون
Thursday 2 October 2008, 02:35PM
آیا این نمونه ای بارز از جنگ ستیزی اسلام نیست؟
آرزوی شهادت! یاد مراسم غمه زنی افتادم

نشانی گفتگوی اصلی :
http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?t=16242

mehrdad_123
Thursday 2 October 2008, 06:39PM
آیا این نمونه ای بارز از جنگ ستیزی اسلام نیست؟
آرزوی شهادت! یاد مراسم غمه زنی افتادم

عجب! جنگ ستیزی یا فدا شدن برای آزادی انسانها و برپایی عدل؟!

این هم نمونه ی مثلا صلح دوستی است؟! یا دیوانگی؟!
http://iranclubs.net/forums/customavatars/avatar11792_18.gif (http://iranclubs.net/forums/member.php?u=11792)
؟

ویلسون
Friday 3 October 2008, 11:28PM
عجب! جنگ ستیزی یا فدا شدن برای آزادی انسانها و برپایی عدل؟!

این هم نمونه ی مثلا صلح دوستی است؟! یا دیوانگی؟!
http://iranclubs.net/forums/customavatars/avatar11792_18.gif (http://iranclubs.net/forums/member.php?u=11792)
؟

به نظرت این ها دیوانگی هست
http://www.dolphinmusic.co.uk/shop_image/uploads/Image/satcho.jpg
یا اینها؟
http://www.allaahuakbar.net/shiites/ashora9.jpg
http://www.asiagrace.com/photos/v/flagelant.jpg

من فکرمیکنم بالایی هنر هست وزیبایی و پایینی و همچنین آرزوی جنگ دیوانگی:D

mehrdad_123
Saturday 4 October 2008, 01:52AM
بسم رب المهدی
ا...هم عجل لولیک الفرج
عرض سلام به حضور اهل خرد
توکلت علی ا...

من فکرمیکنم بالایی هنر هست وزیبایی و پایینی و همچنین آرزوی جنگ دیوانگی:D

حضرتعالی تا چه اندازه به مفهوم هنر و زیبایی آشنایی دارید که اینگونه با اعتماد بنفس سخن می گویید؟!
اگر زیبایی در ویران شدن براه پوچی است که آری حق باتوست این عکس زیر نهایت جمال باطنی و ظاهری است

اما اگر بخواهیم نشانی از زیبایی باطنی را ببینیم اگر بخواهیم نمونه ای از عالی ترین مقام تکامل یعنی فدا شدن برای حقیقت را بیابیم همانا ایثار و تکه تکه شدن در راه خدا بهترین و والاترین نمونه ی زیبایی ظاهری و باطنی است آری زیبایی یعنی فدا شدن برای آزادی دیگری مردن برای اینکه دیگری زنده بماند -راستی شما بر کدام مکتبی هستید که ایثار و فداکاری و مبارزه با ظلم و بی عدالتی زشت و ناپسند است؟!
در مکتب من که پیرو مولایم حسین بن علی (ع) هستیم و همانا راه او را ادامه خواهیم داد و با تمام جان و دل با عزاداری هایمان راه او را زنده و پایدار خواهیم ساخت ظلم ستیزی، عدالت طلبی، حق طلبی، آزادی خواهی، اصلاح طلبی به معنی واقعی جزو والاترین زیبایی هاست اما می دانم که شما از سر تن پروری و عناد با حقیقت و خوشبختی و سعادت مردمان اینها را به منزله ی جنگ جویی می پندارید آری براستی که حق باشماست مگر می شود کسی که هنر و زیبایی را بدین شکل می بیند و می فهمد از زیبایی عدالت و لذت خوشبختی مردم بویی نخواهد برد%
این است هنر و زیبایی که جناب ویلسون معرفی می کند:

http://www.twilight-vertrieb.de/images/band/t/the_kovenant-band.jpg

آری کسی که ملاک زیباییش را اعمال اینگروهکها می سازد نباید بیش از این هم انتظار داشت که او و امثال او عدالت طلبی و ظلم ستیزی را به منزله ی جنایت و جنگ و کشتار خواهند دید. قضاوت با دیگران باشد که آیا ایثار و از جان گذشتن برای اینکه عدالت و حقیقت برپا باشد زیبایی است یا جنایتی که جناب ویلسون به عنوان هنر معرفی می کند زیباست؟! کدام یک؟!

این ناشر العدل؟

مجتبی مجتبی
Saturday 4 October 2008, 05:30AM
اقای ویلسن ما کار اون قمه زنها رو اصلا مورد تائید قرار نمی دیم ولی شهادت یک فوز عظیم است اخه اگه همین شهدا نبودند الان باید عربی یا انگلیسی امریکا روصحبت می کردی نه فارسی حالا اگه نسل های بعد از جنگ (یعضیهاشون)فراموش می کنن که چه کسایی رفتند تا اونا الان بتونن توی نت برن هرچی بخواند بنویسند واز شهادت بد بگویند اون از فهم بالای اونهاست و....

شيفته
Saturday 4 October 2008, 10:43AM
اقای ویلسن ما کار اون قمه زنها رو اصلا مورد تائید قرار نمی دیم ولی شهادت یک فوز عظیم است اخه اگه همین شهدا نبودند الان باید عربی یا انگلیسی امریکا روصحبت می کردی نه فارسی حالا اگه نسل های بعد از جنگ (یعضیهاشون)فراموش می کنن که چه کسایی رفتند تا اونا الان بتونن توی نت برن هرچی بخواند بنویسند واز شهادت بد بگویند اون از فهم بالای اونهاست و....
احسنت بر شما :smile39:

ویلسون
Saturday 4 October 2008, 11:00AM
1-شهادت خود به تنهایی زیبا است ولی شهادت باید در کجا رخ دهد؟ پاسخش واضح است " جنگ"
جنگ کثیف ترین عملی هست که انسان ها در طول تاریخ انجام داده اند(کشتار هم وع خود) و آرزوی شهادت یعنی ابتدا آرزوی شروع جنگ و سپس آرزوی شهید شدن!
پس در دل این آرزوی و رویای بزرگ شما ساده دلان عملی ننگین به اسم جنگ پنهان است و شما سطحی نگران این آرزو را بزرگ میدانید
2- بحث من جنگ ستیزی در اسلام بود که از این آرزوی شما جوانان مسلمان کاملا این مورد مشخص می شود
3- در دوران مهدی من نمیدونم به چه شکل عدالت بر پا میشود ولی این رو میدونم که وعده ی جنگ و خونریی داده شده است و از آنجا که اسلام می خواهد گشترش پیدا کند و کل جهان را بگیرد پس آغاز گر جنگ مسلمانان خواهند بود
4- درپس اون موسیقی که شما آن را دیوانگی معرفی کردی بسیاری زیبایی ها نحفته است شاید در ظاهر اشعار این گروه ها بر ضد مسیحیت و ادیان خدا باشد ولی از هنر گیتاریست ها و درامر ها و صدای خواننده نمی توان ساده رد شد
اگر من اشتباه می کنم پس چرا جمعیت شیفتگان این گروه ها چندین برابر کل مسلمانان جهان است؟ فطرت جمعی انسان ها که دروغ نمی گوید
شکل ظاهری این گروه ها هم عمدتا به خاطر نشان دادن خوی جنگ ستیز ادیان خدا است و اینکه به شما سطحی نگران بگویند در پس زیبایی های زندگی انسان چه زشتیهایی هستند
فراموش نکنید موسیقی متال تهنا یک موسیقی نیست یک واقعیت است
http://metalinjection.net/photos/deicide_thestenchofredemption.jpg

از طرفی اینها تنها ظاهر سازی است ولی غمه زنی ظاهر سازی نیست بلکه افراد خود را واقعا قمه می زنند
اگر خواستید میتوانم اشعار این گروه ها را برای شما نقد کنم و زیبایی آنها را هم بازگو کنم

شيفته
Saturday 4 October 2008, 11:06AM
كاش شما كمي مطالعه مي كردي و بعد نظر مي دادي
شهادت خود به تنهایی زیبا است ولی شهادت باید در کجا رخ دهد؟ پاسخش واضح است " جنگ"
سخت ترين جهاد ،جهاد با نفس و احساس هست و اگر در اين جهاد باشي و بميري شهيد محسوب مي شوي
در ضمن شما كه اينقدر از جنگ بدت مياد يادت باشه اگر روزي دزدي اومد به خونتون با خوشرويي ازش استقبال كني و هر چيزي از خودت و خانواده ات خواست دودستي تقديمش كني چون جنگ چيز بديه

Arshanoosh
Saturday 4 October 2008, 11:11AM
سخت ترين جهاد ،جهاد با نفس و احساس هست و اگر در اين جهاد باشي و بميري شهيد محسوب مي شوي
:D
متوجه نشدم
يعني با خودت بجنگي و كشته بشي ؟؟:smile55:
مثل اينكه با خودت فوتبال بازي بكني و خودتو ببري

شيفته
Saturday 4 October 2008, 11:16AM
:D
متوجه نشدم
يعني با خودت بجنگي و كشته بشي ؟؟:smile55:
مثل اينكه با خودت فوتبال بازي بكني و خودتو ببري
اتفاقا دقيقا متوجه شديد و لازم نبود شكلك خنده بگذاريد ،اگر تمام وجود كسي مملو از خواهش هاي نفساني است بايد دقيقا با خودش بجنگه !

Arshanoosh
Saturday 4 October 2008, 11:22AM
اتفاقا دقيقا متوجه شديد و لازم نبود شكلك خنده بگذاريد ،اگر تمام وجود كسي مملو از خواهش هاي نفساني است بايد دقيقا با خودش بجنگه !
اونو كه فهميدم
ميگم منظور شما اين بود كه در جنگ با خودت كشته بشي ؟؟؟؟
خيلي عجيبه

شيفته
Saturday 4 October 2008, 11:37AM
اونو كه فهميدم
ميگم منظور شما اين بود كه در جنگ با خودت كشته بشي ؟؟؟؟
خيلي عجيبه
پس ببخشيد چون من متوجه منظور شما نشده بودم !
نخير منظورم اين نبود !
منظورم اينه كه اگر در زندگي براي فرد شرايطي پيش بياد كه با هواي نفسش در جنگ باشه و در همون ايام به هردليل بميره ،شهيد محسوب مي شه و كسي كه در تمام دوران زندگي نفسش رو مهار مي كنه به هر طريقي هم كه بميره شهيد به حساب مياد !

Arshanoosh
Saturday 4 October 2008, 11:47AM
نخير منظورم اين نبود !
منظورم اينه كه اگر در زندگي براي فرد شرايطي پيش بياد كه با هواي نفسش در جنگ باشه و در همون ايام به هردليل بميره ،شهيد محسوب مي شه و كسي كه در تمام دوران زندگي نفسش رو مهار مي كنه به هر طريقي هم كه بميره شهيد به حساب مياد !
متوجه شدم
ممنون از پاسختون

mehrdad_123
Saturday 4 October 2008, 02:01PM
بسم ا...

:smile07:خوشا به سعادت قمه زنها....:smile07:

1-شهادت خود به تنهایی زیبا است ولی شهادت باید در کجا رخ دهد؟ پاسخش واضح است " جنگ"

پس بالاخره شهادت هم زیبا شد؟! نه؟! پس چرا بر ما ایراد می گرفتی که ما دنبال جنگ و کشت و کشتار هستیم جناب ویلسون؟!

فهم و منطق جناب ویلسون را ببینید:

پس در دل این آرزوی و رویای بزرگ شما ساده دلان عملی ننگین به اسم جنگ پنهان است و شما سطحی نگران این آرزو را بزرگ میدانید

جناب ویلسون چگونه است که شما مقصودی را زیبا می پندارید اما آرزوی آنرا زشت؟! این است منطق اهل متال:smile55:

3- در دوران مهدی من نمیدونم به چه شکل عدالت بر پا میشود ولی این رو میدونم که وعده ی جنگ و خونریی داده شده است و از آنجا که اسلام می خواهد گشترش پیدا کند و کل جهان را بگیرد پس آغاز گر جنگ مسلمانان خواهند بود
نخواهید هم فهمید% در سرنگار دیگری به مطلب جنگ و خونریزی که تو ادعا می کنی در آخرالزمان بوقوع خواهد پیوست توضیح داده ایم اما سئوال مرا پاسخ ندادید:
شما بر کدام مکتبی هستید که ایثار و فداکاری و مبارزه با ظلم و بی عدالتی زشت و ناپسند تلقی می شود؟!

مصداق زیبایی از نظر جناب ویلسون:

4- درپس اون موسیقی که شما آن را دیوانگی معرفی کردی بسیاری زیبایی ها نحفته است شاید در ظاهر اشعار این گروه ها بر ضد مسیحیت و ادیان خدا باشد ولی از هنر گیتاریست ها و درامر ها و صدای خواننده نمی توان ساده رد شد

جناب ویلسون چگونه است که پوچی و ضرر روحی و جسمی از نظر شما هنر و زیبایی تلقی می شود؟!
براستی شما از کدام جنس بشر هستید که پوچی را هنر تلقی می کنید؟! انتها و اوج اهل متال کجاست؟!

اگر من اشتباه می کنم پس چرا جمعیت شیفتگان این گروه ها چندین برابر کل مسلمانان جهان است؟ فطرت جمعی انسان ها که دروغ نمی گوید
شکل ظاهری این گروه ها هم عمدتا به خاطر نشان دادن خوی جنگ ستیز ادیان خدا است و اینکه به شما سطحی نگران بگویند در پس زیبایی های زندگی انسان چه زشتیهایی هستند

ما را به سطحی نگری متهم می کنید اما جالب است که معیار و میزان شما از یافتن حقیقت چنان سطحی شده است که تعداد کم و زیاد بودن یک گروه را دلیل بر حقانیت آنها می پندارید , واقعا موسیقی با مغز شما مردمان چه کرده است که اینگونه سطحی بین و ظاهر بین شده اید؟ این نگرش به مثل همان است که جمعی خود را به چاه بیندازند و شما هم پشت سر آنها و به پیروی از آنها خود را به چاه منجلاب بیندازید , واقعا تعقل در کجای زندگی اهل موسیقی و در چه میزان جریان دارد؟!
http://tn3-1.deviantart.com/fs14/300W/f/2007/081/2/e/Love_is_suicide_by_17seconds.jpg

http://www.mobin-group.com/image/reg/images/5514medium_Time017.jpg

از طرفی اینها تنها ظاهر سازی است ولی غمه زنی ظاهر سازی نیست بلکه افراد خود را واقعا قمه می زنند
اگر خواستید میتوانم اشعار این گروه ها را برای شما نقد کنم و زیبایی آنها را هم بازگو کنم

کجای اینها ظاهر سازی است اینکه در راه پوچی خود زنی می کنند؟! قمه زنی واقعیتی است که زیبایی آن را هر کسی نتواند ببیند , شاید بگویید خب هر دو گروه خود زنی می کنند که قطعا هم از اهل موسیقی سطحی نگری و قیاس های اینگونه انتظار می رود% چرا که اهل موسیقی دیگر بنیان فکری و اراده ی شان در دست موسیقی است و چنان افسار عقل و خرد را بدست موسیقی سپرده اند و بدست آن زایل کرده اند که توان قیاس منطقی را نخواهند داشت%
از زیبایی های قمه زنی و کلا عزاداری همین بس که حقیقت زنده نگه داشته می شود و همان روحیه ی ایثار و نترس و مقاوم بودن در مقابل دیوهای جامعه در انسان تقویت می شود اما در موسیقی شما عقل شما چنان زوال می یابد که نه تنها بتدریج قدرت استدلال منطقی و انتخاب درست حقیقت را از دست می دهید بلکه تن پروری و لذت پرستی ها ی ظاهری پر از ضرر روحی و جسمی از طرف دیگر چنان منطقی را بر شما حاکم می سازد که زیبایی چون فدا شدن برای اینکه دیگری زنده بماند از نظر شما زشت پنداشته می شود زیبایی چون برپایی عدالت و مبارزه با هر دیو و شیطانی که سبب بدبختی خلایق هستند زشت و ناپسند تلقی می شود آری آخر و عاقبت موسیقی همان است که چنان تن پرور و سطحی نگر شوید که حقیقت را باعث بدبختی خود ببینید و با آن به مبارزه و ستیز برخیزید.

به کوری تمامی دشمنان سعادت و خوشبختی مردمان ذکر شب و روز ما خواهد بود:
:smile07:ا...هم عجل لولیک الفرج:smile07:

.

ویلسون
Saturday 4 October 2008, 06:06PM
نخير منظورم اين نبود !
ببینید خانم شیفته من ابتدا از شما یک انتقاد می کنم و سپس پاسختان را می دهم
شما تحمل عقاید مخالف خود را ندارید و اگر کسی با شما در مورد چیزی مخالفت کند او را دشمن خونی خود می دانید ( اگر ناراحت شدید عذر می خوام)
اما پاسخ: واقعا جالبه حا لا من به اینکه این جمله از کجا آمده است کاری ندارم ولی از این جور چیزا زیاده مثلا میگن با پای راست وارد توالت شو ! راستش برای "جهاد با نفس" چیزی نمی گویم چون خیلی بی معناست
دوما همان گونه که در سخنان استار تر تاپیک آمده است" فدا کردن خود برای دیگران" مقصود ایشون جنگ است نه مبارزه با نفس که من اسمش را مبارزه با خود میزارم! و غیر عقلانی ست
خوشا به سعادت قمه زنها....
آره واقعا خوشا به سعادتشان!
پس بالاخره شهادت هم زیبا شد؟! نه؟! پس چرا بر ما ایراد می گرفتی که ما دنبال جنگ و کشت و کشتار هستیم جناب ویلسون؟!
کاملادرست میگویم ببینید این جمله را برایتان آنالیز می کنم "خداوندا من را شهید کن"
ابن جمله به این معناست که شما به خدا بگویی"خداوندا یک جنگ را برای من درست کن تا من در آن شرکت کنم و شهید بشوم!"
خب حال به بررسی این موضوع می پردازیم
جنگ دو گونه است
1-مسلمانان در مقام دفاع از خود و کشورشان بر آیند
2-مسلمانان برای به اصطلاح نجات مردم ادیان دیگر و گشترش صلح و عدالت به کشور های دیگه حمله کند!
نوع دوم جنگ که از نمونه های آن میتوان به قیام مهدی پس از ظهورش اشاره کرد کاملا ناعقلانی است و فکر نمیکنم این گونه جنگی رخ دهد ( با توجه به عدل خدا) پس راجع بهش صحبت نمیکنم
نوع دوم جنگ یعنی اینکه شما آرزو می کنید ادیان دیگر به شما حمله ور شوند و جنگی رخ دهد و شما در آن شهید شوید! که نمونه ای از سطحی نگری است
پس وضعیت نوع دوم هم مشخص شد پس این آرزوی شما ها تنها نوعی سطحی نگری است و شستشوی مغذی!

جناب ویلسون چگونه است که شما مقصودی را زیبا می پندارید اما آرزوی آنرا زشت؟! این است منطق اهل متال
همان گونه که گفتم این آرزوی زیبای شما در سایه ی جنگ به واقعیت می پیوندد حال در هنگام هجوم مسلمانان یا دفاع از خود و هر دو زشت است!

نخواهید هم فهمید% در سرنگار دیگری به مطلب جنگ و خونریزی که تو ادعا می کنی در آخرالزمان بوقوع خواهد پیوست توضیح داده ایم اما سئوال مرا پاسخ ندادید:
شما بر کدام مکتبی هستید که ایثار و فداکاری و مبارزه با ظلم و بی عدالتی زشت و ناپسند تلقی می شود؟!
من هم مسلمانم ( البته نصف نیمه) ولی خرافاتی نیستم و دنبال حقیقت می گردم اسلام را هم تا حدودی قبول دارم مثلا حجاب زن را قبول ندارم چون باعث پایمال شدن حقوقش میشود

جناب ویلسون چگونه است که پوچی و ضرر روحی و جسمی از نظر شما هنر و زیبایی تلقی می شود؟!
براستی شما از کدام جنس بشر هستید که پوچی را هنر تلقی می کنید؟! انتها و اوج اهل متال کجاست؟!

موسیقی برخاسته از فطرت انسان است (هر علت یک معلول دارد) پس نه تنها موسیقی زشت نیست بلکه نوعی پاسخ به روح است و زیباست مخصوصا متال که برخواسته ازفطرت انسانهای روشنفکر است که بدنبال حقیقت هستند
و با تمام موسیقی های سطحی دگر که به دنبال عشق و دوست داشتن و هوس و... هستند متفاوت است
نمونه ی بارز آن مرلین منسون که استاد دانشگاه هم هست دکترای فلسفه هم داره
موسیقی نه تنها باعث ضرر روی و جسمی نمیشود بلکه موارد مثبتی دارد که شما نمی توانید درکش کنید
شما میتوانی از مضراتش بگویی؟

انتها و اوج اهل متال کجاست؟!
انتهای متال روشنفکری و عمیق فکر کردن به مسائل فلسفی است و اینکه همه چیز را به آسانی نمی پذیرند انتهای مکتب شما کجاست؟ ( لطفا برای پاسخ گویی به این سوال از انسان های عصر حاظر مثل بیاورید و به 1400 سال پیش کاری نداشته باشید از چیزی که معلوم است سخن بگویید نه قصه ها و تاریخ)

ما را به سطحی نگری متهم می کنید اما جالب است که معیار و میزان شما از یافتن حقیقت چنان سطحی شده است که تعداد کم و زیاد بودن یک گروه را دلیل بر حقانیت آنها می پندارید , واقعا موسیقی با مغز شما مردمان چه کرده است که اینگونه سطحی بین و ظاهر بین شده اید؟ این نگرش به مثل همان است که جمعی خود را به چاه بیندازند و شما هم پشت سر آنها و به پیروی از آنها خود را به چاه منجلاب بیندازید , واقعا تعقل در کجای زندگی اهل موسیقی و در چه میزان جریان دارد؟!
گفتم که
در مورد عکس هایی که گزاشتی
اولیش که فتوشاپ است و زیاد روش حساب نکن
دومیش هم خالکوبی است با اینکه از خالکوبی بدم نمی آید و مضر نیدانمش ولی این فرد اوسکلی بیش نیست با اون طرح و نوشتار! لابد او را نیز متال باز می خونی! متال تنها موسیقی است که با سکس و شهوت بیش از حد مقابله می کند پس این فرد متالر نیست
تازه این طرح خالکوبی هم نیست بلکه نوشته ی ماژیک است!
کجای اینها ظاهر سازی است اینکه در راه پوچی خود زنی می کنند؟
کدام خود زنی شما نمونه اش را ثابت کن من تا به حال خودزنی را در این گروه ها ندیدم
پوچی هم نیست بلکه روشن فکری و آزادیه بیان است شما مکتب های غیر از اسلام را پوچ میدانی/؟ پس کل مردم جهان به غیر از مسلمانان واقعی به پوچی رسیده اند!

همان روحیه ی ایثار و نترس و مقاوم بودن در مقابل دیوهای جامعه در انسان تقویت می شود

قمه زنان دیوانگانی هستند که در سطح شهر آزادانه تردد می کنند مانند ارازل که در جیب خود قمه ای دارند و در هنگام دعوا یکی بر خود میزنند و 2 تا هم بر طرف مقابل و هیچ زیبا ای ندارد
آمریکا و غرب هم از قمه ی آنها میترسند ! و قمه زنان به غربی ها اختار میدهند که ما آماده ایم
ولی بی خبر از اینکه آمریکا حتی آمار باد شکمشان را هم دارد ! و اگر بخواهد در کثری از ثانیه تمام قمه زنان را از تاریخ حذف میکند

افسار عقل و خرد را بدست موسیقی سپرده اند و بدست آن زایل کرده اند که توان قیاس منطقی را نخواهند داشت%
افراد واقع بین را میگویی ؟
کدام حرف من بی منطق است؟ من یکی از پیروان آنها هستم

mehrdad_123
Saturday 4 October 2008, 06:29PM
بسم ا...

این المنتقم؟!

اما پاسخ: واقعا جالبه حا لا من به اینکه این جمله از کجا آمده است کاری ندارم ولی از این جور چیزا زیاده مثلا میگن با پای راست وارد توالت شو !
حضرتعالی تا وقتی که اصل را قبول نکرده باشی از اینگونه سئوالات بسیار کشف خواهی کرد%

راستش برای "جهاد با نفس" چیزی نمی گویم چون خیلی بی معناست
بی معنایی و پوچی یکی از امراض موسیقی است انسان وقتی افسار خود را به لذت پرستی و تن پروری بدهد کم کم محیط و زندگی و در نهایت خودش هم برای خودش پوچ و بی معنی خواهد بود و همین می شود که برخی از این موسیقیدان ها تعادل روانی خود را از دست می دهند و دست بکارهایی می زنند که معروفترین های حتی موسیقی سنتی کشور ما پروند ه هایشان بر روی میز دادگاههاست پرونده هایی که ناشی از رسیدن پوچی و به اصطلاتح از آن ور دیوار افتادن نشات گرفته است چه برسد به موسیقی های گروهک هایی همچو شیطان پرست جماعت که ناکجاآباد بودنش از همان اول راه بر اهل خرد واضح است.

دوما همان گونه که در سخنان استار تر تاپیک آمده است" فدا کردن خود برای دیگران" مقصود ایشون جنگ است نه مبارزه با نفس که من اسمش را مبارزه با خود میزارم! و غیر عقلانی ست
مطالب را نصفه و کج نخوانید لطفا
ایشان نوعی از شهادت را بیان کرده اند...

mehrdad_123
Saturday 4 October 2008, 06:44PM
آره واقعا خوشا به سعادتشان!

آری خوش بر سعادت آن اهل صفا و ایمان

نوع دوم جنگ که از نمونه های آن میتوان به قیام مهدی پس از ظهورش اشاره کرد کاملا ناعقلانی است و فکر نمیکنم این گونه جنگی رخ دهد ( با توجه به عدل خدا) پس راجع بهش صحبت نمیکنم
نوع دوم جنگ یعنی اینکه شما آرزو می کنید ادیان دیگر به شما حمله ور شوند و جنگی رخ دهد و شما در آن شهید شوید! که نمونه ای از سطحی نگری است
پس وضعیت نوع دوم هم مشخص شد پس این آرزوی شما ها تنها نوعی سطحی نگری است و شستشوی مغذی!

قیام مولایم حضرت حجت (ع) را با جنگ جویی ها و کشورگشایی های امثال بوش مقایسه مکن من در ان تاپیکی هم که گویا با اسم دیگری تشریف آورده بودید توضیح دادم که قیام چگونه خواهد بود خون و خونریزی چیست و اهل خرد چه می گویند اما اینکه چرا ما دعا می کنیم تا شهید شویم نه بر این است که از خداوند بخواهیم تا جنگی پیش بیاید و ما در ان شرکت کنیم بلکه بر عکس اتفاقا ما دعا می کنیم همیشه دنیا در صلح و صفا باشد و از طرفی لازمه ی شهید شدن هم حتما شروع جنگ نیست بلکه ممکن است همانگونه که سرکار خانم شیفته هم فرمودند شما بر سر راه جهاد با نفس کشته شوید که این خود گونه ای از شهادت است و یا ممکن است شما برای باز پس گیری حقوق از دست رفته ی مظلومی اعتراض کنید و شهید شوید و حتی ممکن است شهادت یک نفر قرین با قیام مولایمان حضرت مهدی (عج) باشد که والاترین دعاهای ماست%

اما واقعیت این است که شما دچار تناقض گویی شدیدی شده اید و آن اینکه از طرفی مقصودی را زیبا می پندارید و از طرفی آرزوی آن مقصود و مطلب را زشت؟! و این خود والاترین خرد ورزی شماست که قطعا برای همه جالب خواهد بود

می گویید برمکتب اسلام هستید که دروغ می گویید چرا که مکتب اسلام مکتبی نیست که دفاع از مظلوم را نکوهش کند دین اسلام دینی نیست که تن پروری را در لباس روشن فکری بپذیرد دین اسلام دین فدا شدن برای آزادی دیگری است دینی است که باید دست خائنین و سیاست مداران خونخوار زالو صفت را قطع کرد و نگذاشت تا خوشبختی و سعادت دنیایی و اخروی مردم را فدای شکم پرستی های خود کنند دین اسلام دین دفاع از مظلوم است نه چرب خوری بر سر سفره ی معاویه ها!!!

mehrdad_123
Saturday 4 October 2008, 06:59PM
موسیقی برخاسته از فطرت انسان است (هر علت یک معلول دارد) پس نه تنها موسیقی زشت نیست بلکه نوعی پاسخ به روح است و زیباست مخصوصا متال که برخواسته ازفطرت انسانهای روشنفکر است که بدنبال حقیقت هستند
و با تمام موسیقی های سطحی دگر که به دنبال عشق و دوست داشتن و هوس و... هستند متفاوت است
نمونه ی بارز آن مرلین منسون که استاد دانشگاه هم هست دکترای فلسفه هم داره
موسیقی نه تنها باعث ضرر روی و جسمی نمیشود بلکه موارد مثبتی دارد که شما نمی توانید درکش کنید
شما میتوانی از مضراتش بگویی؟

کدام فطرت ؟! چه تضمینی است که شما با چراغ همان فطرتید؟!

آری مثال بزنید که چنان سطحی نگر شده اید که به صرف اینکه می شنوید فلان کس استاد دانشگاه است و ... تعقل و تفکر را به حالت تعطیل در می آورید - اینها نمونه هایی است از رکود فکری اهل موسیقی آن هم موسیقی های شیطان پرست جماعت

موسیقی عامل سلب غیرت
موسیقی عامل اختلالات دماغی (اغتشاشات مغزی,هیجانات روحی , جنون)
موسیقی عامل مرض مانی ( نوعی جنون است که درجات متعددی دارد)
موسیقی عامل مرض پارانویا (پارانویا نوعی مرض روحی است که شخص ادعاهای بی مورد کرده و خود را شریف تر و بالاتر از همه می داند مثل جناب ویلسون که خود را روشنفکر می بیند و حقیقت را در گروههای شیطان پرستان)
موسیقی عامل مرض سیکلوتیمی (هنری باروک می گوید نوعی بیماری روانی است که شخص بیمار گاهی می خندد بعضی اوقات از خود ترشرویی نشان می دهد و گاهی گرفته و غمگین می شود)
موسیقی عامل کوتاهی عمر
موسیقی عامل مهم عدم تعادل و توازن بین اعصاب سمپاتیک و پاراسمپاتیک( بی نظمی در این دو اعصاب مشکلات زیر را به همراه خواهد داشت: اضطراب گوناگون - عصبانیت- سستی - بی ارادگی - سرگیجه صداع - مالیخولیا- نفخ معده-تحریکات قلبی - آنزین صدری - انقباضات عروقی اختلالات غدغد مترشحه داخلی مخصوصا (تیروئید و تخمدان)-اسپاسم لوله ی گوارش - آسم (تنگی نفس)-نزله ی انقباضی و...)
تاثیر موسیقی بر روان و اعصاب ص 38

برای هر کدوم از اینها و بسیاری دیگر اگر بخواهی ده ها دلیل برایتان خواهم آورد تا ان شاا... به مدد مولایم سیه روی شود هر که در او غش باشد...

mehrdad_123
Saturday 4 October 2008, 07:05PM
دومیش هم خالکوبی است با اینکه از خالکوبی بدم نمی آید و مضر نیدانمش ولی این فرد اوسکلی بیش نیست با اون طرح و نوشتار!
خوشحالم که هنوز مقدای از تعقل در وجودتان باقی مانده - خدا رو شکر
اما حقیقتی است که در محافل همان ها از این اعمال زشت بسیار دیده شده است ... متاسف باش

لابد او را نیز متال باز می خونی! متال تنها موسیقی است که با سکس و شهوت بیش از حد مقابله می کند پس این فرد متالر نیست
تازه این طرح خالکوبی هم نیست بلکه نوشته ی ماژیک است!
اول گفتی خالکوبی بعد گفتی مازیک ؟ چقدر زود تشخیص می دهی و زود هم نظرت تغییر می کند مهم نیست که چه چیزی است مهم این است که تفکر شما چنان رکود پیدا کرده که نمی توانید لحظه ای بر یک کلام پایدار بمانید به هر حال هر چه باشد از آثار موسیقی رکود فکری و خمودگی و تضییع نیروی قضاوت است که در شما می بینیم - اما دوست عزیز بازا بازا هر آنچه هستی بازا...

mehrdad_123
Saturday 4 October 2008, 07:07PM
پوچی هم نیست بلکه روشن فکری و آزادیه بیان است شما مکتب های غیر از اسلام را پوچ میدانی/؟ پس کل مردم جهان به غیر از مسلمانان واقعی به پوچی رسیده اند!

بلی بنده مکاتب غیر اسلامی را قبول ندارم اما مکاتب مادی را نهایت پوچی می دانم که البته فیالحال قصد ما نقد مکاتب و ادیان نیست....

mehrdad_123
Saturday 4 October 2008, 07:09PM
قمه زنان دیوانگانی هستند که در سطح شهر آزادانه تردد می کنند مانند ارازل که در جیب خود قمه ای دارند و در هنگام دعوا یکی بر خود میزنند و 2 تا هم بر طرف مقابل و هیچ زیبا ای ندارد
آمریکا و غرب هم از قمه ی آنها میترسند ! و قمه زنان به غربی ها اختار میدهند که ما آماده ایم
ولی بی خبر از اینکه آمریکا حتی آمار باد شکمشان را هم دارد ! و اگر بخواهد در کثری از ثانیه تمام قمه زنان را از تاریخ حذف میکند

این پریشان گویی ها خیال باطلی است که آن را به گور خواهید برد%

نهایت زیبایی در مسلک شما را دیدیدم:

این است زیبایی که موسیقی وعده می دهد.

mehrdad_123
Saturday 4 October 2008, 07:11PM
نمونه ای از خود برتر بینی - آثاری از مرض پارانویا را ببینید:

کدام حرف من بی منطق است؟ من یکی از پیروان آنها هستم

اعتماد بنفس کاذب در این جمله نشان از همان مرض است.

ویلسون
Saturday 4 October 2008, 09:57PM
می دونی مهرداد من با تکنیک های سخن وری شما اهل مکاتب کاملا آشنا هستم
یکی از تکنیک هایتان این هست که همیشه به دنبال وجود تناقض در سخنان طرف مقابل هستید تا از آن استفاده کنید و اگر تناقض نبود خودتان در صحبت هایش تناقض درست میکنید
این سخن من کاملا درست است به هر کس بگویی صحت آن را تائئد میکند
" جنگ بد است و شهادت خوب است"
شما می خواهی خلاف این را ثابت کنی ؟ ای به چشم پس حمله ی اسرائیل به سرزمین های فلستین خوب است
هیتلر بزرگترین شخصیت تاریخ است
حمله ی آمریکا به افغانستان و عراق درست است
و.....
خب حا لا چه میگویی؟ من از صحبت شما این نتیجه را گرفتم
جنگ خوب است ((اگر جامعه ای متوجه شود در یک جامعه دیگری بی عدالتی حاکم است می تواند به آن کشور حمله کند))
این مورد تنها نزد اسلام نیست اگر ما حق حمله به کشور های دیگر را برای گسترش اسلام برای به خودمی دهیم
پس باید حق حمله ی کشور دیگر را به کشور اسلامی خود بدهیم زیرا از نظر آنها حق با خودشان است
پس می دانیم که از نظر غربی ها و اروپا حجاب زن در ایران یک بی عدالتی نسبت به زن می باشد ( بار ها بارها در سازمان حمایت از حقوق بشر این موضوع گفته شده )
و بسیاری از بی عدالتی های دیگر که در جامعه ی ایران رخ می دهد
پس در اینجا دو مورد داریم
1- جنگ خوب است و اگر غربی ها بدانند در ایران بی عدالتی هست می توانند به ایران حمله کنند ( گفتیم از نظر آنها در ایران کلی بی عدالتی وجود دارد)
2- قدرت جنگ افزاری هم دارند
3- راه شهادت برای شما و امثالتان باز می شود !!
پس ار 1 و 2 /و3 نتیجه می گیریم که اگر غرب به ایران حمله کند موردی ندارد

اینم منطق شما قمه زنان !!!! و شهادت طلبان!!!

حال شما بگو تناقض گویی در سخنان کیست من یا شما ؟

بی معنایی و پوچی یکی از امراض موسیقی است انسان وقتی افسار خود را به لذت پرستی و تن پروری بدهد کم کم محیط و زندگی و در نهایت خودش هم برای خودش پوچ و بی معنی خواهد بود و همین می شود که برخی از این موسیقیدان ها تعادل روانی خود را از دست می دهند و دست بکارهایی می زنند که معروفترین های حتی موسیقی سنتی کشور ما پروند ه هایشان بر روی میز دادگاههاست پرونده هایی که ناشی از رسیدن پوچی و به اصطلاتح از آن ور دیوار افتادن نشات گرفته است چه برسد به موسیقی های گروهک هایی همچو شیطان پرست جماعت که ناکجاآباد بودنش از همان اول راه بر اهل خرد واضح است
من افراد جامعه ایران را به 4 قسمت تقسیم میکنم
1- کسانی که اصلا طرف موسیقی نمی روند زیرا آن را مایه ی ننگ میدانند و فکر می کنند موسیقی انگلیست که اگر گوش دهند جان و روح آنها را می بلعد ( این گروه تنها در ایران یاف می شود و تعداد آنها به زور به 50 عدد در کل جمعیت کشور می رسد !)
2- کسانی که موسیقی پاستوریزه گوش می دهند و خود پاستوریزه هستند
3- کسانی که پاستوریزه نیستند ولی موسیقی پاستوریزه گوش میدهند
4- کسانی که به فطرت خود توجه می کنند و هر نوع موسیقی را گوش میدهند
خب شما جزء گروه اول هستی و موسیقی را بد می دانی!
و برای این کارت 1000 دلیل میاوری
بگزار یک مثال از اوضاع خودم و شما برایت بیاورم
عقاب در کل روز در آسمان مشغول پرواز است و زمین رو زیر نظر داره تا بتواند گوشت تازه شکار کند و خود و فرزندانش از آن استفاده کنند عقاب تنها 20 سال عمر خواهد کرد
کلاغ 100 سال عمر میکند و در طول روز در لانه اش می نشیند و برای اهدافش تلاشی نمیکند و در هنگام گرسنگی به سوی آشغال روی زمین و مردارها و... میرود
روزی عقاب پیش کلاغه میره و ازش میپرسه تو چه کار میکنی که این قدر طول عمرت زیاد منم می خوام مثل تو باشم
کلاغ بهش میگه اگر می خواهی مثل من باشی هر کاری که من میگم انجام بده و عقاب قبول میکنه
در طول روز کلاغ و عقاب در کنار هم در روی درخت به استراحت می پردازند و در هنگام غذا کلاغ به عقاب میگه خب بیا بریم غذا بخوریم کلاغ عقاب رو می بره با لای یک مردار و به عقاب می گه خب از این مردار استفاده کن و این را بخور
عقاب با دیدنم این صحنه و بوی تعفن مردار به کلاغ میگه
عمر طولانی و تنبلی برای خودت من حاظرم 20 سال عمر کنم ولی در زندگی آن چه را دوست د ارم انجام دهم
حکایت من و شما هم همینه
من مانند عقاب زندگی میکنم و شما مانند کلاغ
من حاظرم این بیماری هایی که اصلا اثبات نشده ! ( این بیماری های سوسولی) را به جان بخرم ولی شادی و نشاط و انرژی که در هنگام گوش دادن به موسیقی کسب میشود را از دست ندهم
شما سعی کن مکانند کلاغ نباشی
لابد این را پیروی از هوای نفس می دانی !! نمی دانم ولی این را می دانم که یکی از یاران پیامبر با استفاده از صوت قرآن خواندن خود مردم را به سوی اسلام دعوت می کرد ! خب 1400 سال پیش این گونه بوده و هم اکنون راک و متال روی کار است !
این پریشان گویی ها خیال باطلی است که آن را به گور خواهید برد
من خواهان حمله ی آمریکا و غرب به ایران نیستم و این را برای شما مثال زدم که متوجه بشوی!

این عکس هم من خودم ردش میکنم
مطالب را نصفه و کج نخوانید لطفا
ایشان نوعی از شهادت را بیان کرده اند..
نمونه ای از تناقض گویی در سخن شما

اینم قمه زنی ارازل و اوباش و لات و لوت ها !!!! و بی فرهنگ و بی تمدن
http://80.191.143.3/RAM_uploads/mazhabi/azadari-mosalmanan/Ram_azadari-mosalmanan_06.jpg

Mr.Dambalos
Saturday 4 October 2008, 10:16PM
ببینید شهید شدن در راه خدا فقط این نیست که یه جنگی راه بیافته بر علیه حق و ما توش بجنگیم و بمیریم
شهادت یعنی کشته شدن در راه خدا حالا به هر روشی که هست
کشته شدن به خاطر امر به معروف و نهی از منکر هم شهادت حساب میشه
کشته شدن در مبارزه با قاچاق مواد مخدر شهادت حساب میشه
کشته شدن برای جلو گیری از سرقت که یه عمل غیر شرعیست شهادت حساب میشه
و خیلی راه های
ما آرزوی جنگ نمیکنیم آرزو میکنیم که اگر قرار شد بمیریم در راه خدا باشه که سرافراز باشیم نه سر افکنده
با عزت و شرف بمیریم

میرزا عبدالزکی
Saturday 4 October 2008, 10:43PM
سلام بر اهل معرفت و سلام مخصوص و خير مقدم خدمت پيرو مكتب متال:smile55:
اميدوارم خداوند مرگ ما را شهادت در راه حق قرار دهد.

مجتبی مجتبی
Saturday 4 October 2008, 10:56PM
جنگ کثیف ترین عملی هست که انسان ها در طول تاریخ انجام داده اند(کشتار هم وع خود) و آرزوی شهادت یعنی ابتدا آرزوی شروع جنگ و سپس آرزوی شهید شدن!
ببین جنگ رو همیشه چه کسی براه میندازه در اسلام هیچ مسئله ای بنام کشور گشایی نداریم ومسلمانان همیشه مدافع بوده ودفاع از ناموس وعزیزان خود کرده انداین جنگ که شما از ان دم می زنی رو چه کسی براه می اندازد -بهتره از هم قطارهات بپرسی شاید راهنماییت کنند
نه ما اصلا جنگ رو قبول نداریم چون غیر از خرابی چیزی ببار نمی یاره ولی ساده جنابعالی هستی که انتظار داری به کشورت حمله بشه بعدش مثل عراق وافغانستان به راحتی روبروی اونها سر خم کنی وبگی من نمی خوام شهید بشم بیاید اینم ناموس ما هر کاری خواستید بکنید همه اهل وایالت رو براشون خودت حلالشون کنی -اینجا حرف تو جالب نیست اگه ما در جنگ ایستادگی نمی کردیم چه می شد(ضمن اینکه ما هشت سال دفاع مقدس داشتیم )وجنگ رو جنگ تحمیلی می نامیدیم من یکی از اونایی هستم که اگه به کشور حمله بشه نمی ایستم تا شما بری وفرش قرمز براشون پهن کنی بدون که روبروی تو وحمله کننده ها می ایستم
2- بحث من جنگ ستیزی در اسلام بود که از این آرزوی شما جوانان مسلمان کاملا این مورد مشخص می شود
شما می دونی معرفت یه چیزی که به هر کسی نمی دن -ما جنگ ستیزیم یا اونهایی که به تو دستور دادن اینها روبنویسی -امریکا از کجا اومده وعراق وافغانستان رو اشغال کرده اسرائیل چطوری سرزمین قدس را گرفته با همون جنگی که شما با ان مشکل داری من 100 مطمئنم شما حاضر نیستی کار اونها رو قبیح بدونی چون فکرت بیشتر از این نیست
حداقل فیلمهایی که اونها در مورد اخر الزمان ساخته ا ند رو ببین خوشون چرا اومدن وبین النهرین رو اشغال کردند دلیلش جنگ با حضرت مهدی عج الله تعالی فرج الشریف است نمی دونی چون نخواسته ای بدونی کسی وعده خونریزی نداده وعده خونریزی رو همون کسایی دادن که به تو دستور دادن این اراجیف رو بنویسی
حیوانکی این خواننده های محترم شما
اگر من اشتباه می کنم پس چرا جمعیت شیفتگان این گروه ها چندین برابر کل مسلمانان جهان است؟ فطرت جمعی انسان ها که دروغ نمی گوید کثرت جمعیت دلیل بر راستی انها نیست
فراموش نکنید موسیقی متال تهنا یک موسیقی نیست یک واقعیت است
http://metalinjection.net/photos/deicide_thestenchofredemption.jpg

از طرفی اینها تنها ظاهر سازی است ولی غمه زنی ظاهر سازی نیست بلکه افراد خود را واقعا قمه می زنند اقای به اصطلاح محترم ما قمه زنی رو رد کردیم اونها هم مثل همین متال شما جو گیر شدند فکرشون اشتباهه ومثل شما هیچ حرفی رو بغیر از خرافات خودشون قبول ندارن
ببین ما از ریشه قصه وداستان ورمان شما رو رد کردیم حالا می خوای شعر برامون تفسیر کنی
کی دیگه می خواهند ادم بشوند از بس دروغ تحویل شما شده هیچ چیز رو قبول نمی کنی --اگه فیلم پینوکیو رو هم می دیدن حداقل بعدا ز چهل قسمت ادم می شدن -اخه پینوکیو بعد از چهل قسمت ادم شد (گروه متال رو گفتم)

ویلسون
Saturday 4 October 2008, 11:44PM
ببین جنگ رو همیشه چه کسی براه میندازه در اسلام هیچ مسئله ای بنام کشور گشایی نداریم ومسلمانان همیشه مدافع بوده ودفاع از ناموس وعزیزان خود کرده انداین جنگ که شما از ان دم می زنی رو چه کسی براه می اندازد -بهتره از هم قطارهات بپرسی شاید راهنماییت کنند
من از همه ی شما یک سوال میکنم
می دانیم که اسلام می خواهد کل زمین رو فرا بگیره و وعده ی این موضوع به همگان داده شده است
خب حال واقعیت این است که :
مهدی در مثلا ایران ظهور می کنه بعد شروع به انتشار دین خود می کند ولی غربی ها هیچ اعتنایی نمی کنند
از طرفی در فلستین ظلم و ستیز بر پا هست و مهدی می خواهد جلوی آن را بگیرد ولی اسرائیل اجازه ی ورود امام رو به کشورش نمیدهد حال امام چه باید انجام دهد؟
یا امام باید دست رو دست بگزارد یا اینکه با اسرائیل وارد جنگ شود
خب حال کدام گروه آغاز گر جنگ است ؟
من هم همین را می گویم یعنی چون اسلام می خواهد اسلام را فرا گیر کند باید با کل جهان وارد جنگ شود
جنابعالی هستی که انتظار داری به کشورت حمله بشه بعدش مثل عراق وافغانستان به راحتی روبروی اونها سر خم کنی وبگی من نمی خوام شهید بشم بیاید اینم ناموس ما هر کاری خواستید بکنید همه اهل وایالت رو براشون خودت حلالشون کنی -اینجا حرف تو جالب نیست اگه ما در جنگ ایستادگی نمی کردیم چه می شد(ضمن اینکه ما هشت سال دفاع مقدس داشتیم )وجنگ رو جنگ تحمیلی می نامیدیم من یکی از اونایی هستم که اگه به کشور حمله بشه نمی ایستم تا شما بری وفرش قرمز براشون پهن کنی بدون که روبروی تو وحمله کننده ها می ایستم
جنگ در زمان دفاع مشکلی ندارد ( هرچند آن را بد می دانم)
شما می دونی معرفت یه چیزی که به هر کسی نمی دن -ما جنگ ستیزیم یا اونهایی که به تو دستور دادن اینها روبنویسی -امریکا از کجا اومده وعراق وافغانستان رو اشغال کرده اسرائیل چطوری سرزمین قدس را گرفته با همون جنگی که شما با ان مشکل داری من 100 مطمئنم شما حاضر نیستی کار اونها رو قبیح بدونی چون فکرت بیشتر از این نیست
اتفاقا گفتم جنگ در زمان دفاع مشکلی نداره
در مورد حمله امریکا به عراق و افغانستان من این را بد می دونم ولی نگرانی برای این کشور ها و امثال آن مثل فلستین رو مسخره میدونم
حیوانکی این خواننده های محترم شما

بی فکر شما کسی هستی که هرچی اطرافیانت بگویند قبول می کنی چشم بسته
کثرت جمعیت دلیل بر راستی انها نیست
شاید راستی از آن شما اقلیت است ! پس چرا رای گیری در جمهوری اسلامی داریم ؟
شاید اکثریت اشتباه کنند و ریاست جمهوری به دست یک فرد بی کفایت بیفتد !
اقای به اصطلاح محترم ما قمه زنی رو رد کردیم اونها هم مثل همین متال شما جو گیر شدند فکرشون اشتباهه ومثل شما هیچ حرفی رو بغیر از خرافات خودشون قبول ندارن
اتفاقا متالر ها همواره دنبال واقعیت هستند و خرافات نزد شما می باشد
نمونه ها یی از خرافات
ادرار شتر تنگی نفس را در مان می کند
با پای راست وارد توالت شدن
رو به قبله خوابیدن
قمه زنی
و....

مجتبی مجتبی
Sunday 5 October 2008, 12:00AM
فکر می کنم می خوای حرفهای شما رو قبول کنم زهی خیال باطل
شما اول بگو طرف چه کسی هستی در اول بگو اصلا ایرانی هستی یا خارجکی معلومه که حمایت از اسرائیل کردن خیلی برات شادی افرینه
پس بیا معلوم کن اصل واهلیتت رو -بعد برای اسرائیل ناراحت باش که امام ماها می خواد ان رو بقول شما فتح کنه --ببین فلسطین در موقع ظهور احتیاج به فتح شدن نداره تا اون موقع نسل صهیونیستها برچیده خواهد شد

mehrdad_123
Sunday 5 October 2008, 02:21AM
بسم رب الشهدا
ا...هم عجل لولیک الفرج
عرض سلام به حضور اهل خرد
توکلت علی ا...

این سخن من کاملا درست است به هر کس بگویی صحت آن را تائئد میکند
"
مرض پارانویا...:)

جنگ بد است و شهادت خوب است"
شما می خواهی خلاف این را ثابت کنی ؟ ای به چشم پس حمله ی اسرائیل به سرزمین های فلستین خوب است
هیتلر بزرگترین شخصیت تاریخ است
حمله ی آمریکا به افغانستان و عراق درست است
اگر شهادت خوب است پس آرزوی آن هم خوب است اگر بد است پس آرزوی آن هم بد است ای موسیقیدان!
مثال که شما زدید نشان از همان رکودفکری و تضییع نیروی قضاوت است که می گویم از ضررهای موسیقی است... باز باور نکن چرا که قوه ی قضاوتت و وجدان به حد صفر رسیده است مخصوصا الآن که احساس می کنی با من در جنگ و جدلی!
بلی جنایت کاران هم اکثرا به اسم عدالت شمشیر می زنند اما عقل شما موسیقیدانان کجا رفته؟! آیا هر کس هر ادعایی کرد ادعایش درست است؟! که اینگونه سطحی به مسائل نگاه می کنید؟!

سئوال مرا چرا پاسخ نمی دهید تا به نتیجه برسیم؟!
چگونه است که در مکتب شما فدا شدن برای اینکه دیگری آزاد باشد فدا شدن برای اینکه حق مظلومی از دست ظالم گرفته شود زشت و ناپسند تلقی می شود؟ آیا من حق دارم این را تن پروری و لذت پرستی ناشی از غرق در لذت های زود گذر و پر ضرری چون موسیقی ببینم؟! یا نه؟!

یک سئوال دیگر:
تمایز بین تروریست از نهضت های آزادی بخش که آرمانشان شهادت است و فدا شدن برای اینکه حقیقت زنده بماند چیست ای اهل موسیقی؟!

.

mehrdad_123
Sunday 5 October 2008, 02:31AM
من حاظرم 20 سال عمر کنم ولی در زندگی آن چه را دوست د ارم انجام دهم

پس میزان دوست داشتن و مطابق هوی و هوس عمل کردن است؟! آری واقعا هم از نظر شما غرق شدگان در لجن زار موسیقی اینگونه است چرا که قوه ی اراده و قضاوت منطقی را از دست داده اید... چرا که تن پروری و لذت پرستی چنان در عمق وجودتان رسوخ کرده است که نمی خواهید برای خود هنجار سازی کنید بنابراین بهترین راه را در این می بینید که از لفظ دوست دارم , خوشم میاد برای خودتان جواز هر عملی را صادر می کنید....
راستی اگر زمانی دلت خواست از دیوار همسایه بالا بروی باز هم می روی چون دلت خواسته است و دوست داری؟!

mehrdad_123
Sunday 5 October 2008, 02:44AM
من افراد جامعه ایران را به 4 قسمت تقسیم میکنم
1- کسانی که اصلا طرف موسیقی نمی روند زیرا آن را مایه ی ننگ میدانند و فکر می کنند موسیقی انگلیست که اگر گوش دهند جان و روح آنها را می بلعد ( این گروه تنها در ایران یاف می شود و تعداد آنها به زور به 50 عدد در کل جمعیت کشور می رسد !)
2- کسانی که موسیقی پاستوریزه گوش می دهند و خود پاستوریزه هستند
3- کسانی که پاستوریزه نیستند ولی موسیقی پاستوریزه گوش میدهند
4- کسانی که به فطرت خود توجه می کنند و هر نوع موسیقی را گوش میدهند
خب شما جزء گروه اول هستی و موسیقی را بد می دانی!

خب تو مرا جزو دسته ی اول قرار دادی قطعا خود را هم جزو دسته ی چهارم قرار داده ای چون جواز اعمالت را دوست داشتنت صادر می کند...
نمی خواهم در اینجا بحث موسیقی را ادامه دهم چرا که با اینکار تناقض گویی ها و فهم و منطق شما مردمان مابین گفت و گو به فراموشی سپرده خواهد شد...
اما برای اینکه آن کج فهمی تو امثال تو که از سر لذت پرستی در لجن زار موسیقی غرق شده اند و هزار اسم عرفان و غیر عرفان را بر آن نهاده اند و خود را با آن گول می زنند بفهمند عرض می کنم که بنده پیش برجسته ترین موسیقیدانان کشور دوره های موسیقی و آواز را گذرانده ام .... و اگر هم امروز می بینید که از مخالفین سرسخت موسیقی آن هم خاصه موسیقی های شیطان پرست جماعت هست از سر هوی و هوس نیست و بقدری مطالعه داشته ام که حال با آزادی و در کمال افتخار می گویم مخالف موسیقی و غنا هستم.

لذا اگر تو یا هر کدام از غرق شدگان در لجن زار موسیقی قصد گفت و گوی علمی دارد بسم ا... تشریف بیاورد و راه را بر ما هم مشخص کند و ما هم در حضورش شاگردی کنیم ان شاا...

mehrdad_123
Sunday 5 October 2008, 02:54AM
من از همه ی شما یک سوال میکنم
می دانیم که اسلام می خواهد کل زمین رو فرا بگیره و وعده ی این موضوع به همگان داده شده است
خب حال واقعیت این است که :
مهدی در مثلا ایران ظهور می کنه بعد شروع به انتشار دین خود می کند ولی غربی ها هیچ اعتنایی نمی کنند
از طرفی در فلستین ظلم و ستیز بر پا هست و مهدی می خواهد جلوی آن را بگیرد ولی اسرائیل اجازه ی ورود امام رو به کشورش نمیدهد حال امام چه باید انجام دهد؟
یا امام باید دست رو دست بگزارد یا اینکه با اسرائیل وارد جنگ شود
خب حال کدام گروه آغاز گر جنگ است ؟
من هم همین را می گویم یعنی چون اسلام می خواهد اسلام را فرا گیر کند باید با کل جهان وارد جنگ شود

این را در تاپیکی که با اسم میرزا عبدل دلا آمده بودید پاسخ داده ایم :
سر انجام در سال 1387 ه.ش اسلام به چالش کشیده شد (http://iranclubs.net/forums/showthread.php?t=15905&highlight=%C7%D3%E1%C7%E3+%8D%C7%E1%D4)

به کوری چشم مخالفین سعادت و خوشبختی مردم از ته دل بگویید:
ا...هم عجل لولیک الفرج
ا...هم عجل لولیک الفرج
ا...هم عجل لولیک الفرج

mehrdad_123
Sunday 5 October 2008, 03:07AM
آری همه ی اینها نهایت حقیقت و زیبایی است!!!!!!

http://s2.supload.com/files/default/200709161648-pix1.jpg

http://s2.supload.com/files/default/200708251911-pix1.jpg

http://www.twilight-vertrieb.de/images/band/t/the_kovenant-band.jpg

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ghadem
Sunday 5 October 2008, 04:48AM
با کسانی که بویی از اسلام نبرده اند و مسلمان نیستندو در جهل مطلق مانده اند بحث در مورد احکام اسلامی بی فایده است.

ویلسون
Sunday 5 October 2008, 04:35PM
فکر می کنم می خوای حرفهای شما رو قبول کنم زهی خیال باطل
شما اول بگو طرف چه کسی هستی در اول بگو اصلا ایرانی هستی یا خارجکی معلومه که حمایت از اسرائیل کردن خیلی برات شادی افرینه
پس بیا معلوم کن اصل واهلیتت رو -بعد برای اسرائیل ناراحت باش که امام ماها می خواد ان رو بقول شما فتح کنه --ببین فلسطین در موقع ظهور احتیاج به فتح شدن نداره تا اون موقع نسل صهیونیستها برچیده خواهد شد
خب آقا مجتبی شما در باره ی من چی فکر می کنی؟ الان فکر می کنی من یه صهیونیسم هستم؟ یا پولی از دولت اسرائیل گرفتم و دارم اینجا این حرف ها رو می زنم؟
نه پسر خوب من تنها می خوام بگویم که اسلام با جنگ میونه ی خوبی دارد و این را برایتان ثابت می کنم
مرض پارانویا...
می بینم که من را بیمار هم خطاب می کنی! حرف من که کاملا درست است و شما من را بیمار معرفی می کنی ؟
آقای مهرداد پیش خودت چی فکر کردی فکر می کنی من اسلام ستیز هستم؟ یا بدم می آید مردم خوشبخت شوند ؟ و هزار جور تهمت دیگه که به من زدی!
اگر شهادت خوب است پس آرزوی آن هم خوب است اگر بد است پس آرزوی آن هم بد است ای موسیقیدان!
خب مشکل من و شما از اینجا شروع میشود
من میگویم شهادت در جنگ رخ میدهد البته همان طور که دوستان اشاره کردند در موارد دیگه هم شهادت داریم ولی همان گونه که خود بهتر می دانی منظور شما شهادت در جنگ است
خب آرزوی به شهادت رسیدن یعنی ابتدا آرزوی جنگ و سپس آرزوی شهادت در آن جنگ
شما در واقع با این آرزوی خود ابتدا آرزو می کنی که دشمن به سرزمینت حمله ور شود و شما در جنگ شهید شوی! که این اشتباه است
هرچند شهادت خود به تنهایی قشنگ و پسندیده هست ولی شهادت در جنگ رخ می دهد

مثال که شما زدید نشان از همان رکودفکری و تضییع نیروی قضاوت است که می گویم از ضررهای موسیقی است... باز باور نکن چرا که قوه ی قضاوتت و وجدان به حد صفر رسیده است مخصوصا الآن که احساس می کنی با من در جنگ و جدلی!
بلی جنایت کاران هم اکثرا به اسم عدالت شمشیر می زنند اما عقل شما موسیقیدانان کجا رفته؟! آیا هر کس هر ادعایی کرد ادعایش درست است؟! که اینگونه سطحی به مسائل نگاه می کنید؟!
شما می خواهی از موسیقی گوش دادن من سوء استفاده کنی و حرف های خودت را ثابت کنی این نشانه ی ضعف شماست
من قبلا گفتم که وجدان اکثریت مردم دروغ نمی گوید اگر در ایران خودمان طرفداران موسیقی مخصوصا متال و راک زیاد است و روز به روز بر تعدادشان افزوده میشود نشانه ای از واقعیت درون انسان است و این بیماری هایی که گفتی وجود خارجی ندارد و شما به علت پاستوریزه بود بیش از حد این بیماری ها را به واقعیت تبدیل کردی
سئوال مرا چرا پاسخ نمی دهید تا به نتیجه برسیم؟!
چگونه است که در مکتب شما فدا شدن برای اینکه دیگری آزاد باشد فدا شدن برای اینکه حق مظلومی از دست ظالم گرفته شود زشت و ناپسند تلقی می شود؟ آیا من حق دارم این را تن پروری و لذت پرستی ناشی از غرق در لذت های زود گذر و پر ضرری چون موسیقی ببینم؟! یا نه؟!

یک سئوال دیگر:
تمایز بین تروریست از نهضت های آزادی بخش که آرمانشان شهادت است و فدا شدن برای اینکه حقیقت زنده بماند چیست ای اهل موسیقی؟!
پاسخ سوال اولت را 10 با گفته ام که چرا بد است
اگر شما می خواهی شهید شوی ابتدا باید دشمن به شما حمله کند شما در واقع آرزو می کنی ابتدا دشمن به شما حمله کند تا شما به بهشت بروی!
پاسخ سوال 2
من در جواب دادن به شما یک سوال می پرسم
شما می گویی موسیقی چیز بدی است خب پس نوعی ظلم است درسته؟
حال فرض کن الان در زمان ظهور هستیم و می خواهی موسیقی را از صحنه ی روزگار حذف کنی!
ابتدا امام به غربی ها می گوید دگیر موسیقی نسازند و غربی ها قبول نمی کنند خب تکلیف چیست؟
از یک طرف در زمام ظهور امام زمین باید آری از تمامی ظلم ها شود و از طرفی مردم از این که موسیقی را کنار بگزارند سر باز می زنند خب امام در اینجا چه کار می کند؟
پس میزان دوست داشتن و مطابق هوی و هوس عمل کردن است؟! آری واقعا هم از نظر شما غرق شدگان در لجن زار موسیقی اینگونه است چرا که قوه ی اراده و قضاوت منطقی را از دست داده اید... چرا که تن پروری و لذت پرستی چنان در عمق وجودتان رسوخ کرده است که نمی خواهید برای خود هنجار سازی کنید بنابراین بهترین راه را در این می بینید که از لفظ دوست دارم , خوشم میاد برای خودتان جواز هر عملی را صادر می کنید....
راستی اگر زمانی دلت خواست از دیوار همسایه بالا بروی باز هم می روی چون دلت خواسته است و دوست داری؟!
من تا زمانی که به حق دیگری تجاوز نکنم آزادم و مثال من در این حیطه قرار می گیرد

این را در تاپیکی که با اسم میرزا عبدل دلا آمده بودید پاسخ داده ایم :
اون تاپیک رو ولش کن اینجا رو بچسب و پاسخ من را واضح بگو
پاسخ سوال من دو حالت دارد
1- امام در این زمان برای بر قراری عدالت به آن کشور و یا هر کشور دیگری حمله میکند
2- کشور مذکور را به حال خود رها می کند و عدالت اجرا نمی شود
کدام حالت است ؟ از همه دارم می پرسم

صبح
Monday 6 October 2008, 12:47AM
من حاظرم 20 سال عمر کنم ولی در زندگی آن چه را دوست د ارم انجام دهم مرگ برای شما فنا است . و برای ما رهائی ، لذا نه از کشته شدن می هراسیم ، نه از جنگیدن با کفر و نفاق . ما با پوچی می جنگیم تا سالم بمانیم . و فناپذیر دانستن انسان عین پوچی است . شما برای 20 سال زندگی می کنید خوب بدیهی است که خود را سرویس کنید و فرصت تفکر کافی برای یک زندگی ابدی نداشته باشید . اما ما برای ابد زندگی می کنیم ، آرام و با طمأنینه ! حتی وقتی می جنگیم عاشقانه می جنگیم .... و خشونتی در جنگ ما نیست .... خشونتی که حاصل از نرسیدن به اهداف کوتاه زندگی باشد ، در یک مسلمان وجود ندارد ... حرص مخصوص کسانی است که همه چیز را این دنیا می دانند ... آخر حرص و آز ، فرعون است که بهترین بنای روز را برای خود می سازد ، دیگران را به بردگی می کشد ، و دست آخر اکنون یک قبر پر از طلا و یک جسد پوسیده و بی روح برای بشر باقی باشد ... اما حیف که بشر عبرت نمی گیرد.... شما که نمی توانید طاغی تر از فرعون باشید ؟ می توانید هزاران نفر را به بردگی بکشید تا برای شما تاسیسات بسازند ؟ هر زنی که خواستید برای شما بیاورند و هر غذائی که خواستید ، نزد شما حاضر کنند ... آخر هم مرگ ! یا فنا ... که چه ، فرعون پنجاه سال طلا جمع کرد و مرد ، برده فرعون ، کار کرد و مرد ... هر دو مردند .... و اکنون هیچ کدام طلا ندارد ....

اگر عاقل بودید روی مهلت فنا سرمایه گذاری نمی کردید ... بلکه برای آغاز تلاش می کردید . شما کافی است چند صباحی با خود خلوت کنید و با انسانیت خود تنها بمانید ، تا متوجه باشید که نه آن موسیقی روح افزا است و نه بدان هنر می گویند . محصولی که روح انسان را صبح و شب اسیر خود کند تا چاشنی لذت های ناکافی دنیای فانی شود و انسان را غافل نگاه دارد ، صرفا وسوسه شیطان است . پس از سالها می بینی که یک مشت چرت و پرت که برای حالت مفید نبوده ، چه برسد برای آینده ات ، اندوخته ای ... و شاید مثلا بتوانی در رقص هلکوپتری بزنی ! ... باز صد رحمت به فرعون که اینچنین جلال و جبروتی داشت ... هم فکرهای او اکنون هنرشان ، هلکوپتری زدن ، یا در خود فرو رفتن و گیتار زدن است ... واقعا در مقابل فرعون این دستاوردها ، مثل بیچارگی و فلاکت است .... و فرعون را باید خیلی با عرضه تر از گیتارزن ها و رقاص ها دانست .

ما حاضر نیستیم دنیا به سمت سرمایه گذاری روی فنا و نیستی برود و انسان و جوامع ما و فرزندانمان را جهنم کند ، چون عجله دارد همه کار خود را در این چند صباح بکند . در خانه های خود و شهرهای خود عیب ندارد چون بزودی در منجلاب خود به اضمحلال و از دست رفتن نسل کشیده خواهد شد ، اما در خانه و شهر ما چنین اجازه ای ندارد و برای دفاع از خود و نسل خود حاضریم جنگ کنیم .... و اگر فکر می بینید مهیای جنگیم ، صرفا از ابدیت خود و نسل خود ... و بقای انسانیت خود دفاع می کنیم ... تا دنیای 20 ساله و پشت آن جهنم ابدی را انتظار نکشیم . اگر لیاقت استفاده از عقل و هوش خود و اصالت بازگشت انسان و روز حساب نباشد ، خوب به فعالیت هول هولکی می شود ادامه داد و تا میتوان از این دنیا دوشید . شاید قبل از مرگ عوایدی هم داشته باشد ... اما مطمئن باشید در هزاران سال یکی فرعون می شود ، و آن هم که فرعون است آخرش پوسیدگی و قبر است ...

مثل یک بچه گدائی که تازه بستنی به او داده اند ، نباید غرق لیسیدن بستنی شد و اطراف و آینده را ندید و به غفلت و توهم شیرینی بستنی گذارند .... نباید گرسنه دنیا بود .... و برای دنیا نباید له له زد ... چون این بستنی دنیا تمام شدنی است ، شیرینی اصیل برای کسی است که بدنبال شیرینی دائمی است نه به آنکه به ترس از فنا ، با عجله ، دست به هرکاری می زند .

mehrdad_123
Monday 6 October 2008, 01:59AM
نه پسر خوب من تنها می خوام بگویم که اسلام با جنگ میونه ی خوبی دارد و این را برایتان ثابت می کنم

تا جنگ را چه ببینی؟!

می بینم که من را بیمار هم خطاب می کنی! حرف من که کاملا درست است و شما من را بیمار معرفی می کنی ؟
آقای مهرداد پیش خودت چی فکر کردی فکر می کنی من اسلام ستیز هستم؟ یا بدم می آید مردم خوشبخت شوند ؟ و هزار جور تهمت دیگه که به من زدی!
بنده نه با شما نه هیچکس دیگه ای دشمنی و پدر کشتگی ندارم مطالب بنده بازتاب گفته هایی و باورهای خامی است که از خود بروز می دهید امید دارم که شما با دلیل و برهان خلاف گفته های بنده را ثابت کنید.

خب آرزوی به شهادت رسیدن یعنی ابتدا آرزوی جنگ و سپس آرزوی شهادت در آن جنگ

این همان تناقضی است که در فهم و بیانتان بیداد می کند!
شما از طرفی ادعا می کنید که شهادت زیباست و از طرفی آرزوی اینگونه مردن را زشت تلقی می کنید؟! :eek:
چه کسی گفته که لازمه ی شهید شدن آن هم در عصر ما حتما جنگ باید باشد؟! ممکن است من بر سر اعتقادم کشته شوم(ان شاا...) ممکن است دشمنان حقیقت یک نفر را به صرف بیان حقیقت تلخ او را بکشند آیا اینها به منزله ی جنگ بین کشورها و قاره هاست؟!
و اصلا چه کسی گفته که مبارزه علیه شر مبارزه برای برپایی آزادی واقعی مبارزه برای امنیت خلاف عقل است؟!
آیا حق دارم این نوع دید شما را با عقیده ی موسیقی پرستیتان مقایسه کنم یا نه؟!

شما می خواهی از موسیقی گوش دادن من سوء استفاده کنی و حرف های خودت را ثابت کنی این نشانه ی ضعف شماست
متاسفانه چه بخواهید و چه نخواهید حقیقتی است که نمی توانید ردش کنید ... رکود فکر و منطق و سست شدن قوه ی تعقل و هزاران بلای خانمان سوز بشریت از آثاری است که به این راحتی ها رد پذیر نیستند!

من قبلا گفتم که وجدان اکثریت مردم دروغ نمی گوید
این هم از همان آثار تخریبی است که عرض کردم!
حساب کنید که در یک محفلی هستید که اکثریت مردم تمایل دارند خود را به چاه بیندازند , حال تبعیت شما از اکثریت خواهد بود؟! مثلا فرض کنید که به یک تیمارستان برای ملاقات دوست متال بازتان رفته اید.... آیا تبعیت شما از اکثریت خواهد بود؟!

به کوری چشم دشمنان سعادت و خوشبختی مردم:
ا...هم عجل لولیک الفرج

mehrdad_123
Monday 6 October 2008, 02:05AM
من تا زمانی که به حق دیگری تجاوز نکنم آزادم و مثال من در این حیطه قرار می گیرد

پس قبول کردید که صرف دوست داشتن کافی نیست و باید خودتان هم قدر اقل بسنجید تا ببینید عملتان ضرر و زیانی نسبت به دیگران دارد یا نه؟!
همینقدر که می فرمایید عقل و سنجشی هم لازم است ...برای بنده کافی است تا به شما بگویم که موسیقی خاصه از نوع موسیقی شما , از نظر عقل و علم به جامعه ضرر دارد...

به کوری چشم دشمنان خوشبختی مردم ذکر شب و رزو ما خواهد بود:
ا...هم عجل لولیک الفرج

mehrdad_123
Monday 6 October 2008, 02:12AM
1- امام در این زمان برای بر قراری عدالت به آن کشور و یا هر کشور دیگری حمله میکند
2- کشور مذکور را به حال خود رها می کند و عدالت اجرا نمی شود
کدام حالت است ؟ از همه دارم می پرسم

کم اطلاعی در مورد قیام منجی کل جهان حضرت صاحب الزمان (عج) باعث پیدا شدن اینگونه اشکالات است:

در یک جمله اگر بخواهم بگویم این است که :
قیام مولایم به مفهوم گردن زنی نیست که هر کس مخالف بود گردنش را بزنند!

در آن سرنگارتان اینچنین با شما صحبت کردیم که:

حضرتعالی برای برپایی یک نظام سالم چه حکمی می کند ؟! یک سئوال: مثلا اگر قرار بود حضرتعالی مسئول امنیت یک کشوری باشید اگر با یک گروهک تروریستی روبرو بشوید عقلتان برای برخورد با این گروهک چه حکمی می کند؟! آیا می گذارید تا مردم بیگناه را از بین ببرند؟! یا نه جهت دفاع از جان و مال مردم برای از بین بردن آنها کوشش می کنید؟!

در رابطه با مولایم حضرت مهدی (عج) هم همینگونه است مولا فقط مخالفینی را که جانی هستند و با حقیقت و درواقع خوشبختی و سعادت مردم عناد و دشمنی می ورزند از بین خواهد برد نه مخالفین عادی.
مخالفان امامرا می توان به سه دسته تقسیم کرد:

1. مخالفان سیاسی و مذهبی که مسلماناند;
2. مخالفانی که اهل کتاباند;
3. مخالفانی که معاند ومستکبراناند.
اما دسته اول: با مروری بر روایات سیرة مهدی (عج) نشان میدهد، در نظام آن حضرت، آزادیِ مذهب وجود دارد،
و مسلمانی به جرم داشتن عقیدة مخالف، مجازات نمیشوند، و مخالفان مذهبی، حق اظهار عقیده دارند.
ناگفته نماند، امامدر همة مراحلِ دعوت و فعالیت، به تبیین اهداف و علل اقدامات خود میپردازد، و نقطة ابهامی را برای مردم باقی نمیگذارد. مخالفان سیاسی و مذهبی، با استفاده از جوّ آرامی که امامایجاد میکند، به بیان مواضع خود میپردازند و جواب میشنوند.(فروع کافی، کلینی;، ج 8، ص 227، دارالتعارف، بیروت; بحارالانوار، مجلسی;، ج 52، ص 343 و ص 387، مؤسسه الوفأ / وسائل الشیعه، شیخ حرّ عاملی;، ج 11، ص 55، داراحیأ التراث الاسلامی.)
اما دسته دوم: از روایاتِ مستفیض استفاده میشود که، برخورد امام مهدی(عج) با اهل کتاب، بر اساس کتاب و سنت است; و هدف آن حضرت، احیای قوانین قرآن و روش پیامبر اکرم(ص)خواهد بود; و گرفتن جزیه، از مقررات اسلامی و بر اساس قرآن و سنت اعمال خواهد شد.
بنابراین، مقصود از آیة "لِیُظْهِرَهُو عَلَی الدِّینِ کُلِّه;(توبه،33) تا آن را (دین اسلام را) بر هر چه دین است پیروز گرداند." وحدت دین نیست; بلکه حکومت جهانی واحد است.(ر.ک، ارشاد، شیخ مفید;، ج 2، ص 383، مؤسسه آلالبیت / اعلام الوری، امین الاسلام طبرسی;، ص 445، دارالمعرفه، بیروت.)
و اما دسته سوم: بله، امام مهدی(عج) همة مستکبران، مفسدان، کافران را که از دشمنان اصلی امام هستند، در آن روزگار، بعد از اتمام حجت، ریشه کن خواهد کرد; و به این وسیله، هر گونه الحاد و شرک را نابود کرده، و همه بازدارندههای پیشرفت اسلام را از میان خواهد برد، و تمام مردم جهان سر بر فرمان دستورهای ولیعصر امام مهدیغ خواهند برد. و شاید روایاتی که میفرمایند آن حضرت همة دشمنان خود را از دم تیغ میگذراند این گروه از افراد باشند.
با توجه به تفصیل فوق، اولاً: آیة شریفة "لاَ َّ إِکْرَاهَ فِی الدِّین" با آن چه در مطالب بالا گذشت تنافی ندارد. شدت عمل امامغ با دستة سوم و با ناصبیها و معاندین امری عقلانی، شرعی و مطابق با همة قوانین اجتماعی، انسانی و بین المللی است. پر واضح است ,کسانی که با برقراری قسط و عدل و برپائی مدینة فاضلة حضرت مهدیغ ]که در سطح جهان بپا خواهد کرد[ به ستیز برخیزند، آن حضرت آنها را از دم تیغ خواهد گذراند. تا بالاخره بشر شیرینی زندگی خوش توأم با صفا، صمیمیت، برابری، مساوات و... و بدور از هر گونه بی عدالتی، ظلم، فساد، هوی و هوس و... همراه با معارف بلند اسلام و احکام و دستورات الهی را برای اولین بار تجربه کنند.
ثانیاً: مفهوم "لاَ َّ إِکْرَاهَ فِی الدِّین" این است که، هیچ کس توانایی عوض کردن اعتقاد قلبی افراد را ندارد; زیرا، اکراه تنها در اعمال ظاهری و افعال و حرکات بدنی و مادی تأثیر میکند; و اما اعتقادات قلبی، علل و اسباب آنها، از سنخ اعتقاد و ادراک است، و محال است که نتیجة جهل، علم باشد; یا این که مقدمات غیر علمی موجب تصدیق علمی گردد.( برای آگاهی بیشتر رجوع کنید به آیات: اعراف، 65و73و85; هود، 14و50و61و84; انبیأ، 25و87و108 / ر.ک: تفسیر نمونه و دیگران، ج 9، ص 129 و ج 12، ص 73 و ج 13، ص 386 و ج 27، ص 445، دارالکتب الاسلامیة / تفسیر المیزان،;، ج 11، ص 277، اسماعیلیان و فرهنگی علامه;. )

والسلام علی من اتبع الهدی:smile07:

به کوری دشمنان و مخالفین خوشبختی خلایق , ذکر شب و روز ما خواهد بود:
ا...هم عجل لولیک الفرج
ا...هم عجل لولیک الفرج
ا...هم عجل لولیک الفرج
.
.
.

ghadem
Monday 6 October 2008, 05:00AM
حقیقت متال .فرزندان شیطان:

http://www.filesara.com/files/y67du9z05gxua96bxwu5.jpg

پايه و اساس حكومت الله ترس و سپس مرگ ما انسانهاست
پس ما هم پايه و اساس زندگي مان را
كنار گذاشتن ترس و سپس مرگ او قرار ميدهيم
اين را عدالت مي توان خواند
او را در خود مي كشيم بدون هيچ هراسي
حال شمايي كه وجودتان از ترس و وحشت بنا نهاده شده است
و آن را پذيرفتيد و دم نزديد
به اين دليل كه خدايتان هر كس را كه با او مخالفت كند
از عذابي ابدي ترسانده
پس بايد بگويم كه به اين رويه ادامه دهيد
زيرا وا قعيت وجودتان همين است
ترسي ابدي در دالاني پر از پيچ و خم براي فرا رسيدن مرگتان
ترس از كسي كه مرگ را براي شما به ارمغان آورده
بدانيد بزرگترين ضعف درونتان ترس از اوست
زيرا اوبه وجود آورنده ي شماست و نقطه ضعف تان را مي داند
پس هر بلايي را كه بخواهد بر سرتان مي آورد
و شما را هم راه گريزي نيست
زيرا ترس مانع از هر عكس العملي از سوي شما ميشود
و شما هم به ناچار همه چيز را مي پذيريد
**
*
خدا را در پستوي خانه خاك بايد كرد

http://www.filesara.com/files/5tk771nbbtt1xbfclgc.jpg
http://www.shockmagazin.hu/magyar/images/bands/slipknot2004_1.jpg
انسان دست پرورده ی افکار غربی و شیطانی متال در آخر به اینجا می کشد:
http://www.fightdemback.org/files/phobosandazgorhblood2.jpg

http://www.granus.net/~evol/Evol/bilder/evol18.jpg
http://www.fightdemback.org/files/phobosandazgorhblood2.jpg
http://www.granus.net/~evol/Evol/bilder/evol18.jpg
آیا در این تصاویر چیزی جز وحشت و شیطان پدیدار می شود؟؟؟؟؟
انسان در اوج اضمحلال!!!

ویلسون
Monday 6 October 2008, 10:00AM
من بارها گفتم وجدان جمع و فطرت جمع هیچ وقت دروغ نمی گه
این یک کنسرت هست از همین گروه ها یی که شما می گویید
جمعیت حاظر فکر میکنم از جمعیت انقلابیون زمان شاه بیبشتر باشد:smile21:

از جمعیت راهپیمایی 22 بهمن بیشتر است:smile21:

شيفته
Monday 6 October 2008, 10:19AM
حرفهاي شما من رو به ياد فيلم "وكيل مدافع شيطان "مي ندازه با بازي آل پاچينو و كيانو ريوز .حتما فيلمش رو ببينيد

ویلسون
Monday 6 October 2008, 05:59PM
خب من برای پاسخ گویی یاید چند نکته را ابتدا برایتان روشن کنم
من نه شیطان پرستم و نه علاقه ای به آن دارم من هم مانند شما مسلمانم ولی روشنبین هستم پولی از اسراییل و آمریکا نگرفته ام که اینجا برایتان این چیز ها رو بگویم
عاشق غرب هم نیشتم که یگویید غرب زده ام و یا صهیونیسم هم نیستم
من تنها همه چیز را با منطق خودم میسنجم و بعد آن را انجام می دهم و می گویم که شما اسم آن را غرب زدگی می نامید
تنها تفاوت من و شما این است که شما بی اراده و بی اختیار هرچه را جعبه اسلام می گویند قبول می کنید ولی من اون رو تجزیه و تحلیل می کنم و بعد می پزیرمش
من تمامی این حرف ها رو می زنم چون می خواهم بگویم اسلام این چیزی که شما می گویید نیست
اسلام بسیار بالا تر از اینهاست اسلامی که من بتوانم از آن ایراد بگیرم 100% اشتباه است و زاده ی فکر علمای ما می باشد البته قصد توهین را ندارم ولی علمای ما که آری از اشتباه نیستند شاید هم من اشتباه می کنم ولی این را می دانم که اگر اسلام برترین دین است پس نباید مو لای درز آن برود
مثلا همین داستان جنگ های مهدی را برایتان باز گو کردم که به این نتیجه برسیم که در زمان ظهور چیزی به اسم جنگ نداریم و یا اینکه تمامی کار های بد از بین برود و .....
پس من هم مسلمانم ولی اسلام را طور دیگری فهمیدم چون اگر اسلام این دینی که الان داریم باشد واقعا ضعیف ترین دین است و من می دانم این واقعیت ندارد و اسلام برتر از اینهاست که ما آن را انجام می دهیم
به نظر من اسلام مهدی به هیچ وجه با موسیقی حتی خشن ترین آن یعنی متال مشکلی ندارد زیرا اگر بخواهد با موسیقی بجنگد باید با کل 99.9999999999999999999999 % مردم دنیا بجنگد که این غیر ممکن است
افکار ضد موسیقی تنها در بین علمای ما به وجود آمد و لی در قرآن چنین چیزی نیامده است
اسلام بسیار راحتر از این چیزی که شما میپندارید است
خب حالا متال
من نمیخوام زیاد در باره ی متال بریتان بگویم چون عنوان بحث ما هم این نیست

مرگ برای شما فنا است . و برای ما رهائی ، لذا نه از کشته شدن می هراسیم ، نه از جنگیدن با کفر و نفاق . ما با پوچی می جنگیم تا سالم بمانیم . و فناپذیر دانستن انسان عین پوچی است . شما برای 20 سال زندگی می کنید خوب بدیهی است که خود را سرویس کنید و فرصت تفکر کافی برای یک زندگی ابدی نداشته باشید . اما ما برای ابد زندگی می کنیم ، آرام و با طمأنینه ! حتی وقتی می جنگیم عاشقانه می جنگیم .... و خشونتی در جنگ ما نیست .... خشونتی که حاصل از نرسیدن به اهداف کوتاه زندگی باشد ، در یک مسلمان وجود ندارد ... حرص مخصوص کسانی است که همه چیز را این دنیا می دانند ... آخر حرص و آز ، فرعون است که بهترین بنای روز را برای خود می سازد ، دیگران را به بردگی می کشد ، و دست آخر اکنون یک قبر پر از طلا و یک جسد پوسیده و بی روح برای بشر باقی باشد ... اما حیف که بشر عبرت نمی گیرد.... شما که نمی توانید طاغی تر از فرعون باشید ؟ می توانید هزاران نفر را به بردگی بکشید تا برای شما تاسیسات بسازند ؟ هر زنی که خواستید برای شما بیاورند و هر غذائی که خواستید ، نزد شما حاضر کنند ... آخر هم مرگ ! یا فنا ... که چه ، فرعون پنجاه سال طلا جمع کرد و مرد ، برده فرعون ، کار کرد و مرد ... هر دو مردند .... و اکنون هیچ کدام طلا ندارد ....

اگر عاقل بودید روی مهلت فنا سرمایه گذاری نمی کردید ... بلکه برای آغاز تلاش می کردید . شما کافی است چند صباحی با خود خلوت کنید و با انسانیت خود تنها بمانید ، تا متوجه باشید که نه آن موسیقی روح افزا است و نه بدان هنر می گویند . محصولی که روح انسان را صبح و شب اسیر خود کند تا چاشنی لذت های ناکافی دنیای فانی شود و انسان را غافل نگاه دارد ، صرفا وسوسه شیطان است . پس از سالها می بینی که یک مشت چرت و پرت که برای حالت مفید نبوده ، چه برسد برای آینده ات ، اندوخته ای ... و شاید مثلا بتوانی در رقص هلکوپتری بزنی ! ... باز صد رحمت به فرعون که اینچنین جلال و جبروتی داشت ... هم فکرهای او اکنون هنرشان ، هلکوپتری زدن ، یا در خود فرو رفتن و گیتار زدن است ... واقعا در مقابل فرعون این دستاوردها ، مثل بیچارگی و فلاکت است .... و فرعون را باید خیلی با عرضه تر از گیتارزن ها و رقاص ها دانست .

ما حاضر نیستیم دنیا به سمت سرمایه گذاری روی فنا و نیستی برود و انسان و جوامع ما و فرزندانمان را جهنم کند ، چون عجله دارد همه کار خود را در این چند صباح بکند . در خانه های خود و شهرهای خود عیب ندارد چون بزودی در منجلاب خود به اضمحلال و از دست رفتن نسل کشیده خواهد شد ، اما در خانه و شهر ما چنین اجازه ای ندارد و برای دفاع از خود و نسل خود حاضریم جنگ کنیم .... و اگر فکر می بینید مهیای جنگیم ، صرفا از ابدیت خود و نسل خود ... و بقای انسانیت خود دفاع می کنیم ... تا دنیای 20 ساله و پشت آن جهنم ابدی را انتظار نکشیم . اگر لیاقت استفاده از عقل و هوش خود و اصالت بازگشت انسان و روز حساب نباشد ، خوب به فعالیت هول هولکی می شود ادامه داد و تا میتوان از این دنیا دوشید . شاید قبل از مرگ عوایدی هم داشته باشد ... اما مطمئن باشید در هزاران سال یکی فرعون می شود ، و آن هم که فرعون است آخرش پوسیدگی و قبر است ...

مثل یک بچه گدائی که تازه بستنی به او داده اند ، نباید غرق لیسیدن بستنی شد و اطراف و آینده را ندید و به غفلت و توهم شیرینی بستنی گذارند .... نباید گرسنه دنیا بود .... و برای دنیا نباید له له زد ... چون این بستنی دنیا تمام شدنی است ، شیرینی اصیل برای کسی است که بدنبال شیرینی دائمی است نه به آنکه به ترس از فنا ، با عجله ، دست به هرکاری می زند .

جناب صبح شما هنر را با ظلم فرعون مقایسه میکنی لااقل دو. تا چیز را با متال مقایسه میکردی که هم خونی داشته باشد فرعون به مردم ظلم میکرد و خود را خدا می نامید و.... ولی متال تنها حقیقت زندگی من و تو را می گوید ملیارد ها انسان عاشق این سبک از موسیقی هستند سبکی که در مدت کوتاهی که از عمر خود می گزرد توانسته به یکی از موفق ترین سبک ها تبدیل شود و این حاکی از باطن خوب این موسیقی است
ظلم فرعون که همه از آن بی زار هستند را نمی توان با هنر گیتاریست ها ی این گروه ها و بند ه ها مقایسه کرد تازه شما در جایی گفته ای حاظر نیستی این سبک موسیقی در جامعه ی شما رخنه کند!!!!
هم اکنون 99.9999% مردم ایران به موسیقی معتاد هستند شما نمی خواهی وارد جامعه ات شود؟!؟!؟!

من دیگر در مورد صحبت های شما چیزی نمی گویم چون واقعا خنده دار است
جناب قادم هم که می خواهند با چنتا عکس موسیقی متال را خراب کنند
در بین هر 10 گروه متال تنها 1 گروه شیطان پرست هستند و تازه این گروه ها مربوط به گذشته ی موسیقی متال است و گروه های جدید بیشتر در مورد مسائل اجتماعی و فلسفی می خوانند
پس با گزاشتن این عکس ها نمی توانید کار این گروه ها را خراب کنید
کتاب ترجمه ی اشعار متالیکا ( یکی از قدرتمند ترین گروه های سبک متال ) هم اکنون در ایرا ن اجا زه ی چاپ د ارد که این نشان دهنده ی این است که متال با آن چیزی که شما فکر می کنید متفاوت است
پس همه ی گروه های این موسیقی شیطان پرست نیستند و معدود گروه هایی یاف می شود که واقعا شیطان پرست هستند
تازه این همه خون و .... فقط ظاهر سازی است ولی قمه زنی چه طور آیا ظاهرسازیست یا انسانها واقعا خود را می زنند ؟
این هم دو متن از دو بند معروف برایتان میگزارم که ببنید این موسیقی تنها شیطان پرستی نیست

Anathema -Alternative 4 album
Lost Control

Life.. has betrayed me once again
I accept that some things will never change.
I've let your tiny minds magnify my agony
and it's left me with a chemical dependency for sanity.

Yes, I am falling... how much longer 'till I hit the ground?
I can't tell you why I'm breaking down.
Do you wonder why I prefer to be alone?
Have I really lost control?

I'm coming to an end,
I've realized what I could have been.
I can't sleep so I take a breath and hide behind my bravest mask,
I admit I've lost control
Lost control...

بی اختیار
زندگی... یکبار دیگه به من خیانت می کند
می پذیرم که بعضی چیز ها هرگز عوض نمی شوند
من به ذهن کوچکت اجازه دادم که رنج و جان کندن مرا ببیند
و این باقی مانده برایم با یکی وابستگی شیمیایی(دارویی) برای سلامت روان (زنده ماندن)

آری فرو می ریزم...چقدر دیگر باید زمین بخورم؟
نمی توانم بگویم که چرا در خود شکستم
آیا متحیری از اینکه چرا ترجیح می دهم تنها بمانم؟
آیا براستی نباید کنترل (اختیار ) خود را از دست بدهم؟

به یک انتها می رسم
پی برده ام که چه کسی بوده ام
نمی توانم بخوابم پس نفسی می کشم (آه) و پشت ماسک شجاعت قایم می شوم
می سازم که باید بی اختیار باشم(بمانم)
بی اختیار
این اشعار در مورد بی اختیاری شما می گوید
Metallica -1999 S&M Album -No leaf clover

No Leaf Clover

And it feels right this time
On this crash course with the big time
Pay no mind to the distant thunder
New day fills his head with wonder, boy....

Says it feels right this time
Turned it 'round and found the right line
Good day to be alive Sir
Good day to be alive, he said.....

Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
Is just a freight train coming your way
Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
Is just the freight train coming your way

Don't it feel right like this
All the pieces fall to his wish
Sucker for that quick reward boy
Sucker for that quick reward they said.....

شبدر بدون برگ

و اینبار درست به نظر می آید
این فرو افتادن فرا رفتن ماست
نگران تندر دور دست نباش
با شگفتی زیبایی سرش را سرشار می سازد

بگو اینبار درست به نظر می آید
برگرد روشنی های تازه را بنگر
برای زنده ماندن روز خوبی است قربان
گفت روز خوبی است برای زندگی

و اینگونه می شود که که نور آرامش بخش در انتهای دالان زندگی ات
تنها قطاری است باری که به سویت می آید

آیا درست ایگونه نیست
تمام ذرات به پای آمالش فرو می ریزند
بجنب بر آن پاداش بی درنگ
بر آن پاداش بی درنگی که گفته اند..

پس شما لطفا با چنتا عکس از گروه های در پیت این سبک نمی توانی حرفت ر ا به کرسی بنشانی

ویلسون
Monday 6 October 2008, 06:02PM
حرفهاي شما من رو به ياد فيلم "وكيل مدافع شيطان "مي ندازه با بازي آل پاچينو و كيانو ريوز .حتما فيلمش رو ببيني
شما مگر فیلم هم نگاه میکنید ؟ آن هم آلپاچینو ؟!؟!؟!؟
من عاشق این شخصیت هستم و همه ی فیلم هایش را دیده ام

جان عشاق
Monday 6 October 2008, 10:49PM
هزاران سال از اغاز حيات بشر بر اين كره خاكي مي گذرد وهمه انان تا به امروز مرده اند ومانيز خواهيم مردوبر مرگ ما نيز قرنها خواهد گذشت .خوشا انان كه مردانه مرده اند وتواي عزيز،ميداني كه تنها كساني مردانه مي ميرند كه مردانه زيسته اند
---------------------------------------------------------------------------------------
شهادت پايان نيست،آغاز است :تولدي ديگر است درجهاني فراتر از انكه عقل زميني به ساحت آن راه يابد .تولد ستاره اي است كه پرتونورش عرصه زمان را در مي نورد دوزمين را به نور رب الارباب اشراق مي بخشد.
مگر نه اينكه حضرت امير عليه السلام پيشواي اين گمنامان فرموده ا ند :"نفسهايي كه انسان مي كشد قدمهايي است كه به سوي مرگ بر
مي دارد"اگر مرگ انسان آغازحيات طيبه جاوداني اش باشدنفسهاي اوقدمهايي است كه بسوي جاودانگي بر مي دارد
اگر قبرستان جايي است كه مردگان را در انجا به خاك سپرده اند ، پس ما قبرستان نشينان عادات وروزمرگيها را كي راهي به معناي زندگي هست؟اگر مقصد پرواز است قفس ويران بهتر،پرستويي كه مقصد را در كوچ مي يابدازويراني لانه اش نمي هراسد.
سید شهیدان اهل قلم حاج سید مرتضی اوینی

جان عشاق
Tuesday 7 October 2008, 12:00AM
يزيديان مي پنداشتند كه نداي "هل من ناصر"سيدالشهدا عليه السلام درصحراي كربلا مدفون خواهدشد،غافل كه حيات تاريخي انسان از خون شهيد است وخداوند خميره وجود مومنين را از خاك كربلا وخون شهدايش سرشته است وتا شب وروزباقي است اين پيوند تاريخي كه مومنين را به عاشورا پيوند مي دهد،درعمق فطرتهابيدار خواهد ماند
-----------------------------------------------------------------------------------------------
مگر نه اين است كه غريزه حفظ حيات انسان را بسوي رفاه وفرار از مرگ مي كشاند؟جواب روشن است خداوند فلاح اخروي انسان را ازگذشتن از خودووابستگيهاي آن نهاده است واسوه اين امرواقعه كربلاست.انسان همواره ميزان ومعيارخويش راازآرمانش كسب مي كند وآرمان ما كربلاست .انجا كه سيد الشهدا عليه السلام آن همه مشقت ومصيبتهاي جانگداز را براي خود وخانواده خويش بجان خريد برمافرض است كه به ايشان تاسي كنيم.
اینهم قسمتی دیگر از سخنان شهید حاج سید مرتضی اوینی

mehrdad_123
Tuesday 7 October 2008, 02:18AM
بسم رب المهدی
ا...هم عجل لولیک الفرج
عرض سلام به حضور دوستان
توکلت علی ا...
///////////////////////////////////////////

خب من برای پاسخ گویی یاید چند نکته را ابتدا برایتان روشن کنم
متاسفانه بنده برای مطالب خود پاسخی از طرف شما ندیدم.

من نه شیطان پرستم و نه علاقه ای به آن دارم من هم مانند شما مسلمانم ولی روشنبین هستم پولی از اسراییل و آمریکا نگرفته ام که اینجا برایتان این چیز ها رو بگویم
عاشق غرب هم نیشتم که یگویید غرب زده ام و یا صهیونیسم هم نیستم
اینکه از کسی پول بگیرید و نگیرید به ما مربوط نیست اما اینکه کسی در اوهام خویش بخواهد بر اسلام عزیز ایراد بگیرد به ما مربوط می شود و قطعا پاسخ او را البته به زبان منطق خواهیم داد ان شاا...

من تنها همه چیز را با منطق خودم میسنجم و بعد آن را انجام می دهم و می گویم که شما اسم آن را غرب زدگی می نامید
منطق؟! یا ظاهر بینی و پرستش لذت های پر از ضرر و زیان؟!

تنها تفاوت من و شما این است که شما بی اراده و بی اختیار هرچه را جعبه اسلام می گویند قبول می کنید ولی من اون رو تجزیه و تحلیل می کنم و بعد می پزیرمش
خیلی سعی دارم شما را درک کنم به هر حال زمانی مثل شما غرق در لجن زار بوده ام و حال که مدتها گذشته است آثار همان لجن هنوز هم در من باقی مانده است! اما چه کنم که شما فعلا احساس می کنید در جایگاهی قرار دارید که باید هر جور شده حتی با چند شعار با ما جنگ و جدل داشته باشید لذا هر دلیلی هم که بیاورم ذهن شما پذیرایش نخواهد بود و از طرفی نیروی قضاوتتان هم همانطور که عرض کردم تضییع گشته است...
لذا این شعار شما را هم به حساب همان آثار تخریبی می گذارم.%

من تمامی این حرف ها رو می زنم چون می خواهم بگویم اسلام این چیزی که شما می گویید نیست
اسلام بسیار بالا تر از اینهاست اسلامی که من بتوانم از آن ایراد بگیرم 100% اشتباه است و زاده ی فکر علمای ما می باشد البته قصد توهین را ندارم ولی علمای ما که آری از اشتباه نیستند شاید هم من اشتباه می کنم ولی این را می دانم که اگر اسلام برترین دین است پس نباید مو لای درز آن برود
مثلا همین داستان جنگ های مهدی را برایتان باز گو کردم که به این نتیجه برسیم که در زمان ظهور چیزی به اسم جنگ نداریم و یا اینکه تمامی کار های بد از بین برود و .....
بسم ا... شروع کنید ما را هدایت کردن چرا معطلید؟!

پس من هم مسلمانم ولی اسلام را طور دیگری فهمیدم چون اگر اسلام این دینی که الان داریم باشد واقعا ضعیف ترین دین است و من می دانم این واقعیت ندارد و اسلام برتر از اینهاست که ما آن را انجام می دهیم
به نظر من اسلام مهدی به هیچ وجه با موسیقی حتی خشن ترین آن یعنی متال مشکلی ندارد زیرا اگر بخواهد با موسیقی بجنگد باید با کل 99.9999999999999999999999 % مردم دنیا بجنگد که این غیر ممکن است
یک سئوال
شما تا چه اندازه مطالبی را که بنده می آورم را می خوانید؟!

افکار ضد موسیقی تنها در بین علمای ما به وجود آمد و لی در قرآن چنین چیزی نیامده است
اسلام بسیار راحتر از این چیزی که شما میپندارید است

عجب! در قرآن نیامده؟! معلم قرآن براساس فرمایش خود قرآن کیست؟!

سوره ی حج آیه ی 30
سوره ی فرقان آیه ی 72
سوره ی لقمان آیه ی 6
سوره ی مومنون آیه ی 3
سوره ی اسراء آیه ی 64
سوره ی نجم آیه ی 59

اما اینکه شما بخواهید با آسان کردن احکام دین و حذف کردن بخشی از اسلام همان بلایی را سر اسلام عزیز بیاورید که دیگران سر ادیانشان آوردند کور خوانده اید%%%

حاضرم سر این موضوع موسیقی به طور منظم تری با شما بحث کنم ان شاا...

اما همانطور که قبلا هم عرض کردم بحث ما در اینجا موسیقی نیست و شما باید در خصوص اشکالی که گرفته بودید پاسخگوی مطالب ما که پست های پیشین عرض کردیم باشید...

به کوری چشم دشمنان سعادت و خوشبختی مردم , ذکر هر لحظه ی ما خواهد بود:
ا...هم عجل لولیک الفرج
ا...هم عجل لولیک الفرج
ا...هم عجل لولیک الفرج

شيفته
Tuesday 7 October 2008, 08:02AM
شما مگر فیلم هم نگاه میکنید ؟ آن هم آلپاچینو ؟!؟!؟!؟
من عاشق این شخصیت هستم و همه ی فیلم هایش را دیده ام
اشكال تفكر امثال شما اينه كه فكر مي كنيد مومنان يعني مرتاضان غارنشين و براي همينه كه در مقابل حرفهاي ما جبهه مي گيريد .فكر مي كنيد نمي بينيم و براي همين وابسته نيستيم در حاليكه كساني هستند كه همه چيز را بنا به شرايط خانوادگي كه دارند مي بينند و مي شنوند ولي فريب نمي خورند و با استفاده از قدرت فرقان كه خداوند بهشون اعطا فرموده مي تونند هنر رو از ابتذال تشخيص بدهند ..جناب ويلسون من هم با انواع سبك موسيقي آشنا هستم و در فاميلمان هم كم نداريم كه مثل شما فكر مي كنند .من همين چيزهايي را كه به شما مي گم به اونها هم مي گم .در دسته بندي موسيقي كه كرديد فهميدم كه خيلي نا آگاهيد .
موسيقي مي تواند مايه آرامش روح و روان باشد .من يقين دارم كه در بهشت هم موسيقي هايي داريم .ولي من يه سوال از شما دارم .واقعا وقتي به موسيقي متال گوش مي ديد معاني ترانه ها برات بيشتر اهميت داره يا اون حالت روحي و رواني كه بهت مي ده كه از خود بيخودت مي كنه و يك جريان پرانرژي و عصبي در تمام بدنت جاري مي كنه ؟من شك ندارم كه جذب شما به اون صحنه پردازيهاي كليپ و تاثيري است كه موسيقيش بر روي اعصابت مي ذاره وگرنه مي توني فقط معاني اشعارش رو داشته باشي و بخوني ،اگرچه معاني ترانه هاشون هم بي درو پيكره و يكي به نعل مي زنند و يكي به ميخ .
بالاخره اين دوروز دنيا مي گذره و وقتي واقعيات بر هممون روشن بشه اونوقت مي بيني كه چقدر خودت با دست خودت مسببات آزار خودتو فراهم كردي و به اين لحظات از دست داده حسرت مي خوري !
حالا ديگه ميل خودته كه چه راهي رو انتخاب كني چون از اول آفرينش هم قرار نبوده همه در همين دنيا به تعالي روح برسند !

ویلسون
Wednesday 8 October 2008, 01:23PM
این همان تناقضی است که در فهم و بیانتان بیداد می کند!
شما از طرفی ادعا می کنید که شهادت زیباست و از طرفی آرزوی اینگونه مردن را زشت تلقی می کنید؟!
چه کسی گفته که لازمه ی شهید شدن آن هم در عصر ما حتما جنگ باید باشد؟! ممکن است من بر سر اعتقادم کشته شوم(ان شاا...) ممکن است دشمنان حقیقت یک نفر را به صرف بیان حقیقت تلخ او را بکشند آیا اینها به منزله ی جنگ بین کشورها و قاره هاست؟!
و اصلا چه کسی گفته که مبارزه علیه شر مبارزه برای برپایی آزادی واقعی مبارزه برای امنیت خلاف عقل است؟!
آیا حق دارم این نوع دید شما را با عقیده ی موسیقی پرستیتان مقایسه کنم یا نه؟!
اگر شما هم به پست های قبلی خود مراجعه کنید متوجه می شوید که منظورتان از شهادت این شهادت های در پیت نیست و منظور شما شهادت در جنگ بوده است اگر بخواهی می توانم از پست های قبلیت برایت سند بیاورم
خب پس شما می گویی که جنگ برای برپایی آزادی واقعی و امنیت خوب است
من برای پاسخ گویی این جمله ی شما نکاتی را از توی جمله یتان بیرون میکشم و بعد پاسخ میدهم
شما جنگ بر علیه شر را خوب میدانی این نکته که شما زندگی غربی را شر میدانی ناشی از ایدئولوژی و مکتب شما دارد و به شما ثابت شده است که زندگی غربی شر است
خب این ها ناشی از مکتب شما می باشد
ولی اگر ما این حق را به خود می دهیم که در مورد خوب یا بد بودن مکتب غربی نظر بدهیم باید این حق را به غربی ها بدهیم که در مورد مکتب ما انتقاد کنند
خب نتیجه ی انتقاد و نظر مکتب های غربی در مورد مکتب ما چی هست ؟ پاسخش روشن است " مکتب اسلامی بدترین مکتب است" این جمله ای است که آنها در مورد اسلام میگویند و گواه سخن من هم ترس از اسلام در غرب می باشد ساخت فیلم هایی چون فتنه هم از عمین جا شرچمه می گیرد
خب این چیزی بود که از تو جمله ی شما می توان استنبات کرد و نتیجه ی آن را هم دیدیم
اما نکته ی جالب سخن شما این است که نبرد بر علیه شر را بد نمیدانی
پس اینجا این نتیجه را می گیریم
1- با توجه به اینکه ما این حق را به خود می دهیم که با دیگران بجنگیم چون دین ما برتر است پس برای دیگران هم این حق را باید قائل باشیم
2- غربی ها دین خود را برتر از ما می دانند
از 1 و 2 نتیجه میگیریم که حمله ی غرب به جهان اسلام در نظر غربی ها مشکلی تلقی نمیشود و ما نباید از این موضوع نا راحت باشیم زیرا این حق را به آنها د اده ایم
خب جناب مهرداد این همون نتیجه ی ایدئولوژی شماست
" بریم به کشور های دیگر بجنگیم تا آنها را نجات دهیم "
خوب کشور های دیگر هم باید همین را بگویند" بریم به مسلمانان حمله کنیم تا آنها را نجات دهیم "
تناقض در حرف های من ( البته از دید شما) هم از اینجا شروع میشود
شما 1 متر جلو تر از خودت را می بینی ولی من 100 متر
این هم از همان آثار تخریبی است که عرض کردم!
حساب کنید که در یک محفلی هستید که اکثریت مردم تمایل دارند خود را به چاه بیندازند , حال تبعیت شما از اکثریت خواهد بود؟! مثلا فرض کنید که به یک تیمارستان برای ملاقات دوست متال بازتان رفته اید.... آیا تبعیت شما از اکثریت خواهد بود؟!
چه ربطی دارد
شما مثالی بزن که در خور مطلب من باشد
من میگویم اگر موسیقی متال بد بود پس چرا جمعیت طرف داران آن از مسمانان بیشتر است
شما به من پاسخ بده
چرا برای انتخاب نمایندگان مجلس خبرگان از رای مردم استفاده میشود که نتیجه ی آن اتخاب رهبر است ؟
رای گیری یعنی اکثریت
چون موسیقی نتال بر خواسته از فطرت انسانهاست به دل مردم می شینی ولی برای کسی که اون رو باور داشته باشه
فطرت انسان که دروغ نمی گوید اگر موسیقی متال به وجود آمده دلیل آن فطرت زیبای انسان است و به همین دلیل است که مشتاقان زیادی دارد
همینقدر که می فرمایید عقل و سنجشی هم لازم است ...برای بنده کافی است تا به شما بگویم که موسیقی خاصه از نوع موسیقی شما , از نظر عقل و علم به جامعه ضرر دارد...
همو ضرر های کزایی و سوسولی! "وای موسیقی گوش ندهم تا زمانی روی من تاثیر بد نزارد"
چه قدر پاستوریزه ! النگوتون نشکنه برادر عزیز

حضرتعالی برای برپایی یک نظام سالم چه حکمی می کند ؟! یک سئوال: مثلا اگر قرار بود حضرتعالی مسئول امنیت یک کشوری باشید اگر با یک گروهک تروریستی روبرو بشوید عقلتان برای برخورد با این گروهک چه حکمی می کند؟! آیا می گذارید تا مردم بیگناه را از بین ببرند؟! یا نه جهت دفاع از جان و مال مردم برای از بین بردن آنها کوشش می کنید؟!
مگر غربی ها با تروریسم نمی جنگند؟ یا با دزدان و قاچاق چیان و....
لطفا مثال ملموس تری بزنید
اگر جامعه ای یک کار را به صورت عمومی قبول کند که "بد" است آن وقت است که می توان با آن جنگید
تازه در جامعه ی خود باید با آن بجنگید
کسی قبول نمیکند که امام زمان برود و با کل جهان بجنگد تا خوبی را بر پا کند!
چیزی که در نظر ما بد است در نظر غربی ها خوب است و به امام زمان اجازه نمی دهند که با مسائل خوب آنها بجنگد و اینجاست که امام باید دست به شمشیر ببرد
ما دسته اول: با مروری بر روایات سیرة مهدی (عج) نشان میدهد، در نظام آن حضرت، آزادیِ مذهب وجود دارد،
و مسلمانی به جرم داشتن عقیدة مخالف، مجازات نمیشوند، و مخالفان مذهبی، حق اظهار عقیده دارند.
ناگفته نماند، امامدر همة مراحلِ دعوت و فعالیت، به تبیین اهداف و علل اقدامات خود میپردازد، و نقطة ابهامی را برای مردم باقی نمیگذارد. مخالفان سیاسی و مذهبی، با استفاده از جوّ آرامی که امامایجاد میکند، به بیان مواضع خود میپردازند و جواب میشنوند.
خب زود تر می گفتی خب مردم اروپا و غرب هم مثلا مذهب بی حجابی را انتخاب می کنند
آیا امام با آنها کار ندارد؟

و اما دسته سوم: بله، امام مهدی(عج) همة مستکبران، مفسدان، کافران را که از دشمنان اصلی امام هستند، در آن روزگار، بعد از اتمام حجت، ریشه کن خواهد کرد; و به این وسیله، هر گونه الحاد و شرک را نابود کرده، و همه بازدارندههای پیشرفت اسلام را از میان خواهد برد، و تمام مردم جهان سر بر فرمان دستورهای ولیعصر امام مهدیغ خواهند برد. و شاید روایاتی که میفرمایند آن حضرت همة دشمنان خود را از دم تیغ میگذراند این گروه از افراد باشند.
با توجه به تفصیل فوق، اولاً: آیة شریفة "لاَ َّ إِکْرَاهَ فِی الدِّین" با آن چه در مطالب بالا گذشت تنافی ندارد. شدت عمل امامغ با دستة سوم و با ناصبیها و معاندین امری عقلانی، شرعی و مطابق با همة قوانین اجتماعی، انسانی و بین المللی است. پر واضح است ,کسانی که با برقراری قسط و عدل و برپائی مدینة فاضلة حضرت مهدیغ ]که در سطح جهان بپا خواهد کرد[ به ستیز برخیزند، آن حضرت آنها را از دم تیغ خواهد گذراند. تا بالاخره بشر شیرینی زندگی خوش توأم با صفا، صمیمیت، برابری، مساوات و... و بدور از هر گونه بی عدالتی، ظلم، فساد، هوی و هوس و... همراه با معارف بلند اسلام و احکام و دستورات الهی را برای اولین بار تجربه کنند.
ثانیاً: مفهوم "لاَ َّ إِکْرَاهَ فِی الدِّین" این است که، هیچ کس توانایی عوض کردن اعتقاد قلبی افراد را ندارد; زیرا، اکراه تنها در اعمال ظاهری و افعال و حرکات بدنی و مادی تأثیر میکند; و اما اعتقادات قلبی، علل و اسباب آنها، از سنخ اعتقاد و ادراک است، و محال است که نتیجة جهل، علم باشد; یا این که مقدمات غیر علمی موجب تصدیق علمی گردد.( برای آگاهی بیشتر رجوع کنید به آیات: اعراف، 65و73و85; هود، 14و50و61و84; انبیأ، 25و87و108 / ر.ک: تفسیر نمونه و دیگران، ج 9، ص 129 و ج 12، ص 73 و ج 13، ص 386 و ج 27، ص 445، دارالکتب الاسلامیة / تفسیر المیزان،;، ج 11، ص 277، اسماعیلیان و فرهنگی علامه;. )

خب پس شما خود قبول کردی که اسلام دین جنگ ستیزی است!!
پس با توجه به اینکه عدالت در اسلام داریم و هم چنین اختیار اعمال در اسلام آورده شده است من جنگ مهدی را رد می کنم و می گویم مورد سوم هیچ وقت اتفاق نمی افتد
خیلی سعی دارم شما را درک کنم به هر حال زمانی مثل شما غرق در لجن زار بوده ام و حال که مدتها گذشته است آثار همان لجن هنوز هم در من باقی مانده است! اما چه کنم که شما فعلا احساس می کنید در جایگاهی قرار دارید که باید هر جور شده حتی با چند شعار با ما جنگ و جدل داشته باشید لذا هر دلیلی هم که بیاورم ذهن شما پذیرایش نخواهد بود و از طرفی نیروی قضاوتتان هم همانطور که عرض کردم تضییع گشته است...
شما فکر می کنید اراده یتا ن از من بیشتر است
من موسیقی متال را خودم انتخاب کردم چون از آن لذت میبرم
من حجاب را قبول ندارم
من در زندگی تا جایی که به حقوق دیگران تجاوز نکنم برای خود آزادی قائل هستم
ولی شنا چه
موسیقی گوش نمی دهی چون علما گفته اند
هرچه در اسلام این عصر آمده است می پذیری چون آن را بر تو اجبار کرده اند
و....
خب من در زندگی آزادم و مختار زندگی ام هستم موسیقی را برای خودم گوش میدهم ولی شما
هیچ گاه در زندگی ات آزاد نبوده ای چون اسلامت با آن مشکل دارد
چرا اینقدر توان نداری که به خود بگویی " من می خواهم موسیقی گوش کنم "
گفتن این جمله این قدر سخت است؟
من باور های خودم رو باور دارم من آرزو هایم را باور دارم و من برای خودم زندگی میکنم نه برای اسلام شما
حتی من برای خودم زندگی می کنم نه برای اسلام خدا
چون من خودم رو قبول دارم
خب حال شما بگو شما در زندگی بی اختیار هستی یا من ؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من می خواهم به جهنم بروم و این قدرت رو دارم که این حرف رو در حضور هرکسی بگم شما چه؟( البته جهنم از دید شما ولی از نظر خودم بهشتی هستم)

این یعنی همون اختیار عزیزم

ویلسون
Wednesday 8 October 2008, 04:10PM
اشكال تفكر امثال شما اينه كه فكر مي كنيد مومنان يعني مرتاضان غارنشين و براي همينه كه در مقابل حرفهاي ما جبهه مي گيريد .فكر مي كنيد نمي بينيم و براي همين وابسته نيستيم در حاليكه كساني هستند كه همه چيز را بنا به شرايط خانوادگي كه دارند مي بينند و مي شنوند ولي فريب نمي خورند و با استفاده از قدرت فرقان كه خداوند بهشون اعطا فرموده مي تونند هنر رو از ابتذال تشخيص بدهند ..جناب ويلسون من هم با انواع سبك موسيقي آشنا هستم و در فاميلمان هم كم نداريم كه مثل شما فكر مي كنند .من همين چيزهايي را كه به شما مي گم به اونها هم مي گم .در دسته بندي موسيقي كه كرديد فهميدم كه خيلي نا آگاهيد .
به نظر من جامعه ی مومن ایران 2 دسته هستند 1- خانواده هایی که به زور مومن مانده و سنتی هستند که نمونه اش را زیاد می بینیم مثلا در سهرستان های که سنتی فکر می کنند دختر از خونه نباید بیرون بیاد و جالب آنجاست که وقتی پای صحبتای این مردم می نشینی این گونه می شنوید" فلان دختره رو دیدی عجب دختر خوبی است تا الان از خانه بیرون نیامده و کسی قیافه اش را ندیده!! ( من این مثال دختر را برای شما آوردم چئن برای شما ملموس تر باشد آیا این مومن بودن را قبول دارید؟) و چون زور با لای سر آنها است سنتی هستند نه موسیقی گوش میدهند نه فیلم ویدئو را بد می دانند! و....
2- خانواده هایی که خود مومن بودن را دوست دارند و زوری با لای سر آنها نیست و از آنجا که زوری با لا ی سر آنها نیست متمدن تر هستند و اجازه ی گوش دادن به موسیقی و کار های غربی دیگر را دارند

خب حالا هنر و ابتذال :
ببنید ما در اینجا چند نوع پاسخ د اریم
1- موسیقی بر خواسته از فطرت انسان است همه نوع آن یعنی مثلا موسیقی شیشو هشت ایران یا غمبار یا احساسی و... این موضوع حتی در مورد سبک هم صادق هست و فطرت انسان هم پاک هست
و موسیقی که از نظر شما مبتذل است ( متال ) در نظر عموم جهان پذیرفته هست ( فطرت جمع انسانها)
پس ما فطرت انسان رو نمی تونیم ببریم زیر سوال و موسیقی که از نظر شما ابتذال است در نظر بسیاری افراد دیگه خوب هست و این نشان دهنده ی دید سنتی شما می باشد
یعنی من میگویم چون فطرت جمعیت زیادی از انسانها متال رو پذیرفته پس شما نمی توانید بگویید مبتذل است
در مقابل این حرف من شاید شما بگویید مثلا خب شهوت زیاد زنان در غرب هم زیاد است و فطرت انسان پاک نیست
ولی در اینجا ذکر این موضوع لازم است که فطرت عموم مردم غرب این موضوع را رد می کند یعنی درصد بیشتر مردم امریکا و غرب این مسئله رو قبول ندارند ولی به علت آزادی فکری نسبت به آن بی اعتنا هستند
2- دومین موضوع که هست این هست که اشکال شما مومنان این است که احساسات همه ی افراد جامعه را با احساس خود مقایسه میکنید و خوب بودن یا بد بودن آن را انتخاب می کنید
خب یه فردی از متال خشش مآید و دیگری از شیشو هشت و دیگری از کار های آرامش بخش
دیگر انتخاب با خودتان است
موسيقي مي تواند مايه آرامش روح و روان باشد .من يقين دارم كه در بهشت هم موسيقي هايي داريم .ولي من يه سوال از شما دارم .واقعا وقتي به موسيقي متال گوش مي ديد معاني ترانه ها برات بيشتر اهميت داره يا اون حالت روحي و رواني كه بهت مي ده كه از خود بيخودت مي كنه و يك جريان پرانرژي و عصبي در تمام بدنت جاري مي كنه
من همون طور که گفتم من جذب اون جریان انرژی که شما می گویید هستم
ببینید موسیقی متال یک نوع علم است ( البته سبک موسیقی های DANCE , TRANCE هم علمی میرود جلو ) و انسانها از هنر موسیقی متال برای انرژی بخشی استفاده می کنند من واقعا این موسیقی رو قبول دارم و به نظر من علمی ترین موسیقی ساخت دست بشر هست و این کاملا طبیعیه خب فکر می کنم در هنگام گوش دادن به موسیقی مایه ای در بدن پخش میشود که باعث شادی و نشاط میشود حالا متال تاثیرش بیشتر هست
اصلا اگر این موسیقی را گوش ندهم در طول روز نمی توانم کار کنم ! زیرا به من شادی و انرژی می دهد
در مورد از خود بیخود شدن هم کاملا طبیعیه انسان اگر در بستر ش قرار بگیره اشکالی نداره نه اینکه مثلا در مکان عمومی از خود بیخود بشه !

از طرفی هنری ترین موسیقی متال هست گیتاریست های کمی در جهان هستند که به درجات چون کرک همت ( یکی از بهترین ها )برسند
از نظر شما ایجاد جریان پر انرژی در بدن بده؟ علت آن را بگویید؟
ندارم كه جذب شما به اون صحنه پردازيهاي كليپ و تاثيري است كه موسيقيش بر روي اعصابت مي ذاره وگرنه مي توني فقط معاني

موسیقی متال صحنه پردازی نیست بلکه واقعیت است من ترسی از این موضوع ندارم خو من قبلا هم گفته بودم که من جذب موسیقی این گروه ها و هنر آنها هستم و به اشعار آنها زیاد کاری ندارم هرچند اشعار آنها هم هنرمندانه است ( به جز گروه های شیطان پرست)
از نظر شما این مورد اشکال دارد؟

بالاخره اين دوروز دنيا مي گذره و وقتي واقعيات بر هممون روشن بشه اونوقت مي بيني كه چقدر خودت با دست خودت مسببات آزار خودتو فراهم كردي و به اين لحظات از دست داده حسرت مي خوري !
حالا ديگه ميل خودته كه چه راهي رو انتخاب كني چون از اول آفرينش هم قرار نبوده همه در همين دنيا به تعالي روح برسند !
خوب هر کسی یه تزی داره تو زندگیش یکی از اساتید من میگفت شما حق الناس نکنید میرید بهشت من واقعا این حرف رو قبول دارم فکر نمی کنم خدا این قدر نا عادلانه باشه که منو بخواد برای گوش دادن به موسیقی و .... بندازه جهنم

mehrdad_123
Wednesday 8 October 2008, 04:50PM
بسم رب المهدی
ا...هم عجل لولیک الفرج
عرض سلام به حضور کسانی که زندگی سالم را می پسندند
توکلت علی ا....

اگر شما هم به پست های قبلی خود مراجعه کنید متوجه می شوید که منظورتان از شهادت این شهادت های در پیت نیست و منظور شما شهادت در جنگ بوده است اگر بخواهی می توانم از پست های قبلیت برایت سند بیاورم
خب پس شما می گویی که جنگ برای برپایی آزادی واقعی و امنیت خوب است
رکود فکری اهل موسیقی و ناتوانی در منطق و فهم واقعیات که ناشی از غرق شدن در لجن زار موسیقی است که سبب گشته تا اینگروه جماعت غرق در موسیقی مصنوعی همیشه بدنبال فرار از واقعیات زندگی و روی آوردن به سوی لذت ها ی زود گذر پر از ضرر روحی و جسمی باشند که متاسفانه اینگونه نگرش به زندگی همین سطح نگری ها و بی ثباتی در باورها را برایشان به ارمغان آورده است وقتی بنده از شما سئوال می کنم که جناب ویلسون اگر فرض می گرفتیم حضرتعالی مسئول امنیت یک جامعه بودید در برخورد با گروهک هایی که مردمان بیگناه جامعه را دسته دسته می کشند چه می کردید؟ مسلما پاسخ شما نباید اینگونه باشد که چون من مخالف جنگیدن هستم در مقابل آنها تسلیم می شدم تا هر بلایی که سر مردمان بیگناه می آورند بیاورند اما از آنجایی که ذهن حضرتعالی ناتوان از فهم و برخورد با واقعیات است و از طرفی لذت پرستی و تن پروری در عمق وجودتان رسوخ کرده است که حتی نمی توانید بدیهیات را درک کنید( متاسفم برای شمایی که هنوز به خواب لذت پرستی گرفتار هستید)

من برای پاسخ گویی این جمله ی شما نکاتی را از توی جمله یتان بیرون میکشم و بعد پاسخ میدهم
شما جنگ بر علیه شر را خوب میدانی این نکته که شما زندگی غربی را شر میدانی ناشی از ایدئولوژی و مکتب شما دارد و به شما ثابت شده است که زندگی غربی شر است
خب این ها ناشی از مکتب شما می باشد
ولی اگر ما این حق را به خود می دهیم که در مورد خوب یا بد بودن مکتب غربی نظر بدهیم باید این حق را به غربی ها بدهیم که در مورد مکتب ما انتقاد کنند
خب نتیجه ی انتقاد و نظر مکتب های غربی در مورد مکتب ما چی هست ؟ پاسخش روشن است " مکتب اسلامی بدترین مکتب است" این جمله ای است که آنها در مورد اسلام میگویند و گواه سخن من هم ترس از اسلام در غرب می باشد ساخت فیلم هایی چون فتنه هم از عمین جا شرچمه می گیرد
خوب بود گر محک تجربه آید به میان / تا سیه روی شود هر که در او غش باشد
امثال جوانانی چون شما که سیاستمداران جامعه چنان معتاد به موسیقی و هزار لجن دیگری کرده اند که توانایی فهم اینکه هر امری به لحاظ خوب و بد بودن باید سنجیده شود را ندارید لذا اینگونه خیال می کنید که هر کسی هر نقدی و هر سخنی عام پسند داشت بنابراین باید مورد قبول باشد !!!
جناب ویلسون پرورش یافتگان مکتب اهل بیت(ع) چنان خود را از نظر فهم علمی دین غنی ساخته اند که بتوانند با زبان منطق در مقابل هر نقدی بایستند و چنان پرده از چهره ی بی سوادان و بی منطق جماعت بردارند که تبلیغات شومشان برخلاف خیال باطل آنها به نفع حقیقت تمام شود ان شاا...
جنابعالی بخاطر غرق شدن در لجن زار های لذت پرستی و دوست داشتن هااا و.... آن چنان از منطق اسلام دور مانده اید که نمی دانید اسلام از هر نقدی با زبان منطق پذیرایی می کند چرا که اعتقاد بر این دارد که به جهت همه جانبه بودنش هر نقدی به نفع حقیقتی که در اسلام عزیز است تمام خواهد شد لذا خوشحال می شویم که شما یا هر کدام از دلباختگان به لذت های زود گذر نقد خود را از اسلام ارائه دهند تا حقیقت برای همگان نمایان شود ان شاا...

1- با توجه به اینکه ما این حق را به خود می دهیم که با دیگران بجنگیم چون دین ما برتر است پس برای دیگران هم این حق را باید قائل باشیم
2- غربی ها دین خود را برتر از ما می دانند
از 1 و 2 نتیجه میگیریم که حمله ی غرب به جهان اسلام در نظر غربی ها مشکلی تلقی نمیشود و ما نباید از این موضوع نا راحت باشیم زیرا این حق را به آنها د اده ایم
چقدر سفیهانه !!! وای بر شما اهل موسیقی که اینگونه عنان تعقل خود را از دست داده اید...
چگونه است که شما تعقل و خرد ورزی را کنار گذاشته اید ؟! چگونه است که هر ادعایی را به صرف ادعای آن مانند .... می پذیرید؟! دزدی که قصد دزدی می کند برای خود دلیل و برهانی دارد اما دلیل نمی شود چون برهان دارد پس حتما برهانش درست است واقعا چه کسی اینگونه سفیهانه قیاس می کند که شما اهل موسیقی می کنید؟!

شما 1 متر جلو تر از خودت را می بینی ولی من 100 متر

خود برتر بینی کاذب از عوارض معتادین به موسیقی است که عاقبتی به جز سقوط نخواهد داشت کما اینکه در مطالب و فهم شما نشانه های این سقوط بر اهل انصاف کاملا واضح است.
در مرض پارانویا که سراسر مطالبتان موج می زند از نشانه های آن همین است که شخصی با اینکه ادعاهای بی مورد و پوچی می کند اما خود را شریف و والاتر از دیگران می پندارد.

mehrdad_123
Wednesday 8 October 2008, 05:01PM
چه ربطی دارد
شما مثالی بزن که در خور مطلب من باشد
من میگویم اگر موسیقی متال بد بود پس چرا جمعیت طرف داران آن از مسمانان بیشتر است
شما به من پاسخ بده
چرا برای انتخاب نمایندگان مجلس خبرگان از رای مردم استفاده میشود که نتیجه ی آن اتخاب رهبر است ؟
رای گیری یعنی اکثریت
چون موسیقی نتال بر خواسته از فطرت انسانهاست به دل مردم می شینی ولی برای کسی که اون رو باور داشته باشه
فطرت انسان که دروغ نمی گوید اگر موسیقی متال به وجود آمده دلیل آن فطرت زیبای انسان است و به همین دلیل است که مشتاقان زیادی دارد

این است سطحی نگری این است از نمودهای مغز مریض
اکثریتی که از نظر شما دلیل بر سلامت یک امری است نشان از تضییع نیروی عقل و قضاوت شما موسیقیدانان است که به خیال باطل خود چنان مطلق به این مسئله می اندیشید که غافل هستید از مثالهای نقضی که می تواند قدر اقل اینگونه باورها را اندکی تغییر دهد
سئوال من کاملا هم واضح بود اما شما از سر بی جوابی اینگونه به حاشیه زدید که دستتان رو می شود
این مثال بنده نقضی است بر دید مطلق شما بر اینکه همیشه اکثریت بر حق هستند من از شما می پرسم:
حساب کنید که در یک محفلی هستید که اکثریت مردم تمایل دارند خود را به چاه بیندازند , حال تبعیت شما از اکثریت خواهد بود؟! مثلا فرض کنید که به یک تیمارستان برای ملاقات دوست متال بازتان رفته اید.... آیا تبعیت شما در این محفل باز از اکثریت خواهد بود؟!

به کوری چشم دشمنان سعادت و خوشبختی خلایق به کوری ظالمان روزگار به کوری سیاستمدارانی که خون مردمان را به شیشه کرده اند ذکر شب و روز ما خواهد بود:
ا...هم عجل لولیک الفرج
ا...هم عجل لولیک الفرج
ا...هم عجل لولیک الفرج
ا...هم عجل لولیک الفرج
ا...هم عجل لولیک الفرج

mehrdad_123
Wednesday 8 October 2008, 05:05PM
آخر و عاقبت لذت پرستی و تن پروری :

همو ضرر های کزایی و سوسولی! "وای موسیقی گوش ندهم تا زمانی روی من تاثیر بد نزارد"
چه قدر پاستوریزه ! النگوتون نشکنه برادر عزیز

گوینده ی این کلام این را می خواهد بگوید که هر چقدر هم ضرر داشته باشد من چون دلم می خواد و دست دارم پس جواز این عمل یا هر عمل دیگری را نیز دارم!
براستی چگونه است که تعقل بدین حد نزد لذت پرستان و تن پروران معتاد به موسیقی زایل شده است؟!

mehrdad_123
Wednesday 8 October 2008, 05:17PM
مگر غربی ها با تروریسم نمی جنگند؟ یا با دزدان و قاچاق چیان و....
لطفا مثال ملموس تری بزنید
اگر جامعه ای یک کار را به صورت عمومی قبول کند که "بد" است آن وقت است که می توان با آن جنگید
تازه در جامعه ی خود باید با آن بجنگید
کسی قبول نمیکند که امام زمان برود و با کل جهان بجنگد تا خوبی را بر پا کند!
چیزی که در نظر ما بد است در نظر غربی ها خوب است و به امام زمان اجازه نمی دهند که با مسائل خوب آنها بجنگد و اینجاست که امام باید دست به شمشیر ببرد

شما مطالب مرا بخوانید یا نخوانید برایتان تفاوتی نخواهد کرد اما باز هم من باب توضیحی مختصر به امید اینکه از این احساس جنگ و جدل با بنده کوتاه بیایید عرض می کنم
اولا غربی ها برای حفظ منافع خود می جنگند نه با تروریسم در بازاری که سیاست مداران امروزی راه انداخته اند گنهکار و غیر گنه کار همه و همه کشته می شوند و زن و بچه و پیر و جوان و گنه کار و غیر گنه کار از دید شکم پرستان سیاست مدار تفاوتی ندارد اما این کجا و قیام مولایم کجا؟!

مولایم با همان شکم پرستانی که از روی عناد سد راه خوشبختی خلایق هستند می جنگد و آنها را انشاا... یکی پس از دیگری به درک واصل خواهیم کرد.%

خب زود تر می گفتی خب مردم اروپا و غرب هم مثلا مذهب بی حجابی را انتخاب می کنند
آیا امام با آنها کار ندارد؟
چنان نیروی تعقلت ضایع گشته است که مطالب برایت تازه و جدید به نظر می رسد...
عرض کردم که جناب موسیقیذان:
امام چنان محیطی را بوجود می آورد که برای هیچ کسی جای شبهه ای باقی نمی ماند هیچ احد الناسی در حکومت مولایم جرم داشتن عقیدة مخالف، مجازات نمیشوند، و مخالفان مذهبی، حق اظهار عقیده دارند.
ناگفته نماند، امام در همة مراحلِ دعوت و فعالیت، به تبیین اهداف و علل اقدامات خود میپردازد، و نقطة ابهامی را برای مردم باقی نمیگذارد. مخالفان سیاسی و مذهبی، با استفاده از جوّ آرامی که امامایجاد میکند، به بیان مواضع خود میپردازند و جواب میشنوند.

mehrdad_123
Wednesday 8 October 2008, 05:23PM
خب پس شما خود قبول کردی که اسلام دین جنگ ستیزی است!!
پس با توجه به اینکه عدالت در اسلام داریم و هم چنین اختیار اعمال در اسلام آورده شده است من جنگ مهدی را رد می کنم و می گویم مورد سوم هیچ وقت اتفاق نمی افتد

این همه مطلب گفتیم و شنیدیم اما متاسفانه چنان موسیقی در عمق وجودت آثار تخریبی خود را بجای گذاشته است که باز بعد از گذشت چند صفحه بحث دم از بی عدالتی در اختیار نداشتن در اعمال می زنی واقعا که نمونه ی یک تمام و کمال یک غرق شده ی تمام و کمال در لجن زار موسیقی هستید.

mehrdad_123
Wednesday 8 October 2008, 05:37PM
من موسیقی متال را خودم انتخاب کردم چون از آن لذت میبرم

عقلا قضاوت کنند لذت از دید این شخص جواز هر عملی را صادر می کند!

من حجاب را قبول ندارم
ای اهل خرد بحث حجاب چه ربطی به بحث من و شما دارد؟ آیا با خود فکر کرده ایس که چرا انقدر پریشان گوی شده ای؟! چرا انقدر هر از گاهی جوش می آوری و عنان فهم و بیان خود را از دست می دهی؟!

من در زندگی تا جایی که به حقوق دیگران تجاوز نکنم برای خود آزادی قائل هستم
ولی شنا چه
موسیقی گوش نمی دهی چون علما گفته اند
هرچه در اسلام این عصر آمده است می پذیری چون آن را بر تو اجبار کرده اند
و....

چکسی اینگونه چرند گونه دین را پذیرفته است که تو مرا با آن مقایسه می کنی ای موسیقیدان؟!
بنده برخلاف شما که هوی و هوستان و دوست داشتنتان و هزار منیت دیگر جواز اعمالتان را صادر می کند زیر بنای عقاید خود بر دلیل و برهان ان شاا... استوار کرده ام و برای هر کدام از عقاید و باورهای خود ده ها دلیل و برهان دارم

موسیقی که شما گوش می دهید آثارش را جامعه متحمل خواهد شد لذا نمی توانید بگویید که اعمالتان در جامعه ای که مردمش می خواهند سالم زندگی کنند ترویج و تبلیغ شود امثال شما که با گوش دادن به موسیقی ها ی مختلف به جنون می رسید و نهایتا سر و کله ی خود و دوستانتان را به اینور آنور می کوبید برای جامعه ی مد نظر ما مضرر است لذا فرد گرایی شما در اینجا نمی تواند جواز اعمال جنون آمیز شما مردمان را صادر کند مردم آرمان گرا و کمال طلب نمی خواهند جوانانشان اینگونه پوچ گرا و پوچ پرست به بار بیایند( البته منظورم شما نیستسد که جواز اعمالتان را دوست داشتن هایتان صادر می کند)

ویلسون
Wednesday 8 October 2008, 07:18PM
نشانه های ترس شما و کم آوردنتان در پاسخ گویی تازه جناب مهرداد شما از من این گونه ترس دارید که کم نیاورید اگر در مقابل خوانندگان متال قرار بگیرید چه کار می کنید خوانندگانی که استواری و جدیت سخنانشان مو بر تنتان سیخ میکند این هم نشانه های ترس از پاسخ گویی این همه تکیه بر خدا می کنی که اشتباه نکنی ؟
بسم رب المهدی
ا...هم عجل لولیک الفرج
عرض سلام به حضور دوستان
توکلت علی ا...
بسم رب المهدی
ا...هم عجل لولیک الفرج
عرض سلام به حضور کسانی که زندگی سالم را می پسندند
توکلت علی ا....
ای اهل خرد بحث حجاب چه ربطی به بحث من و شما دارد؟ آیا با خود فکر کرده ایس که چرا انقدر پریشان گوی شده ای؟! چرا انقدر هر از گاهی جوش می آوری و عنان فهم و بیان خود را از دست می دهی؟!
جالب است من عصبی هستم یا شما؟ تازه من یا این موسیقی خشنی که گوش میدهم
الان برایت مدارکی میاورم که شما چندین بار از کوره در رفته اید و به من بی احترامی کرده اید
ید که دیگران سر ادیانشان آوردند کور خوانده اید
به کوری چشم دشمنان سعادت و خوشبختی مردم , ذکر هر لحظه ی ما خواهد بود:
رکود فکری اهل موسیقی و ناتوانی در منطق و فهم واقعیات که ناشی از غرق شدن در لجن زار موسیقی است
چقدر سفیهانه !!! وای بر شما اهل موسیقی که اینگونه عنان تعقل خود را از دست داده اید...
چگونه است که شما تعقل و خرد ورزی را کنار گذاشته اید ؟! چگونه است که هر ادعایی را به صرف ادعای آن مانند .... می پذیرید؟!
و چندین مورد دیگر که حسش را ندارم برایت بیاورم عزیزم عزیزم بیا با هم برقصیم چرا عصبی شده ای ؟

آورده است وقتی بنده از شما سئوال می کنم که جناب ویلسون اگر فرض می گرفتیم حضرتعالی مسئول امنیت یک جامعه بودید در برخورد با گروهک هایی که مردمان بیگناه جامعه را دسته دسته می کشند چه می کردید؟

جناب همه چیز دان شما هم شده اید احمدی نژاد خود را می پیچونی یا من را؟ گروهی که به جان و مال مردم تجاوز می کند چه ربطی به گروه متال یا امثال بنده که از این گروه ها حمایت می کنم دارد؟
چه چیز را می خواهی بگویی ؟ یعنی این را می خواهی بگویی که چون امام مسئولیت برپایی عدالت است باید با همه ی مردم و جوامع بجنگد؟ بگو تا من برایت روشن بسازم
جنابعالی بخاطر غرق شدن در لجن زار های لذت پرستی و دوست داشتن هااا و.... آن چنان از منطق اسلام دور مانده اید که نمی دانید اسلام از هر نقدی با زبان منطق پذیرایی می کند چرا که اعتقاد بر این دارد که به جهت همه جانبه بودنش هر نقدی به نفع حقیقتی که در اسلام عزیز است تمام خواهد شد لذا خوشحال می شویم که شما یا هر کدام از دلباختگان به لذت های زود گذر نقد خود را از اسلام ارائه دهند تا حقیقت برای همگان نمایان شود ان شاا...
منطق انسان بر پایه ی عقل خود انسان بنا نهاده شده مگر یکی از راه های خودا شناسی و سپس خود شناسی عقل نیست من هم از عقل خود پیروی می کنم ولی شما عقل خود را رها کرده و تنها به چند کتاب که دیگران نوشته اند روی آورده ای منطق اسلام هیچ وقت به کسی حتی امام اجازه نمی دهد که به خاطر اینکه " دین من بر تر است" به جان دیگر انسان ها بیفتد
دزدی که قصد دزدی می کند برای خود دلیل و برهانی دارد اما دلیل نمی شود چون برهان دارد پس حتما برهانش درست است واقعا چه کسی اینگونه سفیهانه قیاس می کند که شما اهل موسیقی می کنید؟!
چه ربطی د ارد تمام اسلام بر پایه ی این مسال های بی در و پیکر بنا شده است
دزد اگر قصد دزدی از من را دارد به حقوق من تجاوز کرده است ولی گروه مثلا موسیقی که هزاران طرفدار دارد چه؟ نه تنها موسیقی بلکه اگر بخواهی بروی غرب و بگویی فلان کار بد است و با اسلام در تزاد است و مثال دزد را بیاوری خیلی محترمانه شما را از کشورشان بیرون می اندازند پس شما نمی توانید بگویید که "چون دین من برتر است هر کاری مخالف آن اشتباه است و نباید انجام شود " و سپس با کسانی که با شما مخالفت می کنند بجنگی
حال شما پاسخ بده که مثال دزد را برای چه آ ورده اید واضح بگویید تا جوابتان را بدهمه شخصی با اینکه ادعاهای بی مورد و پوچی می کند اما خود را شریف و والاتر از دیگران می پندارد.

درست همانند شما که تمامی ادعا هایتا ن پوچ است من به تمامی سوالات شما پاسخ داده ام ولی شما چه؟
شما چون از اسلام صحبت می کنی پس دینت از همه برتر است؟ شما از کجا میدانی اسلام 1400 سال پیش همین اسلام خودت باشد اسلامی که توانایی پاسخ گویی به صحبت های من را ندارد
!حساب کنید که در یک محفلی هستید که اکثریت مردم تمایل دارند خود را به چاه بیندازند , حال تبعیت شما از اکثریت خواهد بود؟! مثلا فرض کنید که به یک تیمارستان برای ملاقات دوست متال بازتان رفته اید.... آیا تبعیت شما در این محفل باز از اکثریت خواهد بود؟!

همان سوالات بی ربط احمدی نژادی !! شما مثال درست بزن هیچ کجا این اتفاق نمی افتد که مردمی جمع شوند و خود را درون چاه بیندازند لطفا مثال واضح و درست و بجا که امکان انجام شدن دارد بیاورید
من هیچ جا ندیده ام که مردمی یک جا جمع شوند و خود را درون چاه بیندازند
راستی یک مورد را این چنینی دیده ام از پدرم شنیده ام که در جبهه در هنگام عملیات بسیجیان را پشت سیم خار دار جمع می کردند و می گفتند یا علی و .... بسیجیان هم میرفتند روی میدان مین تا را ه باز شود!
البته کار آنها بسیار گرانقدر است ولی کمی از دیوانگی ندارد آنها دیوانه ی خدا و شهادت بوده اند
گوینده ی این کلام این را می خواهد بگوید که هر چقدر هم ضرر داشته باشد من چون دلم می خواد و دست دارم پس جواز این عمل یا هر عمل دیگری را نیز دارم!
بله من همون عقاب هستم و شما همون کلاغ

شما مطالب مرا بخوانید یا نخوانید برایتان تفاوتی نخواهد کرد اما باز هم من باب توضیحی مختصر به امید اینکه از این احساس جنگ و جدل با بنده کوتاه بیایید عرض می کنم

من با شما جدال نمی کنم اگر می خواهید بحث را تمام کنیم ؟ آیا می خواهید بحث را تمام کنیم ؟

چنان نیروی تعقلت ضایع گشته است که مطالب برایت تازه و جدید به نظر می رسد...
عرض کردم که جناب موسیقیذان:
امام چنان محیطی را بوجود می آورد که برای هیچ کسی جای شبهه ای باقی نمی ماند هیچ احد الناسی در حکومت مولایم جرم داشتن عقیدة مخالف، مجازات نمیشوند، و مخالفان مذهبی، حق اظهار عقیده دارند.
ناگفته نماند، امام در همة مراحلِ دعوت و فعالیت، به تبیین اهداف و علل اقدامات خود میپردازد، و نقطة ابهامی را برای مردم باقی نمیگذارد. مخالفان سیاسی و مذهبی، با استفاده از جوّ آرامی که امامایجاد میکند، به بیان مواضع خود میپردازند و جواب میشنوند.
یعنی امام با پاسخ گویی مردم را متقائد میکند؟ اگر متقاعد نشودند آیا حق زندگی کردن در مذهب خود را دارند؟
فرض من که من از موسیقی خوشم میاید و امام زمان هم ظهور کرده خب امام سعی می کند من را متقاعد بسازد ولی من متقاعد نمیشوم که موسیقی را کنار بگزارم خب حالا تکلیف چیست؟
عقلا قضاوت کنند لذت از دید این شخص جواز هر عملی را صادر می کند!
آری لذتی که به دیگران ضرر نمیرساند انتخابش با خودم است
موسیقی که شما گوش می دهید آثارش را جامعه متحمل خواهد شد لذا نمی توانید بگویید که اعمالتان در جامعه ای که مردمش می خواهند سالم زندگی کنن
اگر مردم موسیقی را بد بدانند پس چرا اینقدر طرفدار دارد ئ سبک های مختلف مئزیک را می گویم
تازه جامعه ای که بخواهد طرف موسیقی نرود خود به خود نمی رود چرا به من نگاه می کند؟
اشکال شما سنتی نگران این است که پیشرفت انسان را غرب زدگی میدانید
مثلا شما بگو آثار موسیقی گوش دادن من چه بلایی بر سر جامعه ی شما میاورد؟
ثانیا با توجه به اختیاری که اسلام به من داده است این موضوع رد می شود
هر کس برای خود راه و روش و دینی را انتخاب می کند کشور مالزی و سنگاپور پیشرفته ترین کشور ها هستند وای در آن با حجاب و بی حجاب در کنار هم زندگی می کنند موسیقی دان و افراد سنت گرا در کنار هم زندگی می کنند و... لبنان که کشور اسلامی است دارای خوانندگان زن مشهور مانند نانسی و خوانندگان متال مشهور تر مانند SYSTEM OF A DOWN میباشد و کسی هم خرده نمی گیرد

ت لذا فرد گرایی شما در اینجا نمی تواند جواز اعمال جنون آمیز شما مردمان را صادر کند مردم آرمان گرا و کمال طلب نمی خواهند جوانانشان اینگونه پوچ گرا و پوچ پرست به بار بیاین
خودخواهی نزد شما است که می خواهید دیگران محدود عمل کنند تا شما و فرزندانتان ضرر نکنید( البته ضرر از دید شما از دید بنده که ضرر نیست )

این هم تبلیغات شما اهل فن مواظب باشید فرزندتان چاقو کش نشود ارازل نشود اهل دعوا و بی بند و باری نشود! آثار این بی بند و باری هنوز در ایران وجود دارد در جیب همه ی جوانان چاقو و قمه یاف می شود !
http://www.parsiblog.com/PhotoAlbum/2008talabehonline/338%5B1%5D.jpg

صبح
Wednesday 8 October 2008, 08:06PM
من بارها گفتم وجدان جمع و فطرت جمع هیچ وقت دروغ نمی گه
این یک کنسرت هست از همین گروه ها یی که شما می گویید
جمعیت حاظر فکر میکنم از جمعیت انقلابیون زمان شاه بیبشتر باشد:smile21:

از جمعیت راهپیمایی 22 بهمن بیشتر است:smile21:

یعنی چه که وجدان اکثریت دروغ نمی گوید ؟ در یک جامعه بت پرست چطور ممکن است وجدان اکثریت راست بگوید . یک حرفهائی را می زنید ، و معلوم نیست از کجا آن را باور دارید ... حداقل کمی در مورد آن فکر کنید .

ویلسون
Wednesday 8 October 2008, 10:19PM
یعنی چه که وجدان اکثریت دروغ نمی گوید ؟ در یک جامعه بت پرست چطور ممکن است وجدان اکثریت راست بگوید . یک حرفهائی را می زنید ، و معلوم نیست از کجا آن را باور دارید ... حداقل کمی در مورد آن فکر کنید .
این دید گاه درست نیست ما باید فطرت پرستش رو درست بدونیم یعنی انسانها زاتا به وجود خدا گرایش دارن ولی چون عبادتشون اشتباه بود و منطقی تر این بود که خدا رو بپرستن پس این رو قبول کردن ولی شما نمی تونی منو متقاعد کنی موسیقی بده که من موسیقی رو بزارم کنار
فطرت پرستش در انسانها دروغ نمی گوید

صبح
Wednesday 8 October 2008, 10:37PM
این دید گاه درست نیست ما باید فطرت پرستش رو درست بدونیم یعنی انسانها زاتا به وجود خدا گرایش دارن ولی چون عبادتشون اشتباه بود و منطقی تر این بود که خدا رو بپرستن پس این رو قبول کردن ولی شما نمی تونی منو متقاعد کنی موسیقی بده که من موسیقی رو بزارم کنار
فطرت پرستش در انسانها دروغ نمی گوید

پس بنابراین مفهوم اصیله ، نه اکثریت ... مفهوم هم در مثال شما "فطرت پرستش" هست که توسط یک اکثریت از بین رفته و اکثریت تبدیل به باطل شده .

من نخواستم شما موسیقی رو بگذاری کنار . اما موسیقی مثل همه چیز حد و اندازه و خوب و بد داره و از لحاظ روانی و همچنین با ترشحات هورمونی روی فیزیک آدم تاثیر میگذاره و نباید در مصرف اون بی محابا بود و بی محابا پیش رفت . خیلی از جوونها دچار اعتیاد به موسیقی شدن و این خیلی بده . بنده جائی که یک کلینیک پزشکی بود خوندم که موسیقی راک تاثیر بسیار بدی روی مغز داره حالا اگر گذاری افتاد واست پیدا می کنم میگذارمش .

مجتبی مجتبی
Wednesday 8 October 2008, 10:45PM
وقتی شیپورهای جنگ نواخته می شود مرد از نامرد شناخته می شود-پس ای شیپورها بنوازید--شهید چمران
جایی خوندم-زیر عکس یک بچه بسیجی که سنی هم نداشت نوشته بود-اگر ایستادگی نمی کردیم چه می شد---
راستی اقای ویلسن ونمی دونم چی --اگه ایستادگی نمی کردیم واقعا چه می شد جنگ نمی کردیم چه می شد شما می تونستی بیای اینجا وچرت وپرت بگی --شهدا رفتند که شما بیای و فرهنگ شهادت طلبی رو ببری زیر سوال --اگه ایستادگی نمی کردند شما رو مثل مردهای عراق باید توی زندانهایی مثل گوانتانامو وابوغریب پیدا می کردیم

mehrdad_123
Thursday 9 October 2008, 02:42PM
بسم ا...
ا...هم عجل لوليك الفرج
سلام بر كساني كه زندگي معني دار را مي پسندند نه پوچ گرايي را
توكلت علي ا...

نشانه های ترس شما و کم آوردنتان در پاسخ گویی تازه جناب مهرداد شما از من این گونه ترس دارید که کم نیاورید اگر در مقابل خوانندگان متال قرار بگیرید چه کار می کنید خوانندگانی که استواری و جدیت سخنانشان مو بر تنتان سیخ میکند این هم نشانه های ترس از پاسخ گویی این همه تکیه بر خدا می کنی که اشتباه نکنی ؟

ترس ؟! از چه؟ از شمايي كه بديهيات عقل را هم متوجه نمي شويد؟!
يا مي خواهيد بگوييد كه اين همه افتضاحي كه در پاسخ دادن به مطالب به بار آورده ايد همگي بخاطر كم اطلاعيتان است و اگر خوانندگانتان بودند بهتر پاسخ مي دادند؟!
آري ما با توكل قدم بر ميداريم با توكل حرف مي زنيم با توكل شهيد مي شويم هر كاري را با توكل انجام مي دهيم چرا كه آنچنان عقلمان ضايع نگشته است كه چنان كبر و خود بزرگبين باشيم كه حتي خدا را هم فراموش كنيم
پس به كوري چشم دشمنان خداوند:
توكلت علي ا...
جالب است من عصبی هستم یا شما؟ تازه من یا این موسیقی خشنی که گوش میدهم
الان برایت مدارکی میاورم که شما چندین بار از کوره در رفته اید و به من بی احترامی کرده اید
اينهايي كه نمونه آورديد نشان از عصبانيت نيست اينها حقيقت و حقيقت براي شما تلخ بايد ببخشيد كه نمي توانم بيشتر از اين حقيقت را براي امثال شما شيرين ترش كنم

چندین مورد دیگر که حسش را ندارم برایت بیاورم عزیزم عزیزم بیا با هم برقصیم چرا عصبی شده ای ؟
سلاما:smile07:

جناب همه چیز دان شما هم شده اید احمدی نژاد خود را می پیچونی یا من را؟ گروهی که به جان و مال مردم تجاوز می کند چه ربطی به گروه متال یا امثال بنده که از این گروه ها حمایت می کنم دارد؟
حضرتعالي يا واقعا متوجه نمي شوي كه عللش را قبلا عرض كرده ام يا از سر عمد اينگونه مباحث را با هم قاطي مي كني كه اين ناشي از حس پوچي است كه مي خواهي همينجوري بي خود و بيجهت بحث را منحرف كني كه باز از علل تخريبي اعتياد به موسيقي است

چه چیز را می خواهی بگویی ؟ یعنی این را می خواهی بگویی که چون امام مسئولیت برپایی عدالت است باید با همه ی مردم و جوامع بجنگد؟ بگو تا من برایت روشن بسازم

روي يك سنگ امتحان كردم دوبار اين مطالبي را كه به شما گفته ام را بهش گفتم داد زد كه فهميدم اما نمي دانم چه بر سر شما آمده است كه از سر عمد يا غير عمد اينگونه عادت به تكرار سئوالات داري؟
اولا من كي گفتم امام با همه مي جنگد؟ من گفتم با دسته ي سومي كه با اينكه حجت بر آنها تمام شده است و قصد جنگ و جدل دارند با حقيقت دشمني و جنگ مي كنند و مردم را به زير ظلم نگه داشته اند جنگ مي كند جناب موسيقيدان!
منطق انسان بر پایه ی عقل خود انسان بنا نهاده شده مگر یکی از راه های خودا شناسی و سپس خود شناسی عقل نیست من هم از عقل خود پیروی می کنم ولی شما عقل خود را رها کرده و تنها به چند کتاب که دیگران نوشته اند روی آورده ای منطق اسلام هیچ وقت به کسی حتی امام اجازه نمی دهد که به خاطر اینکه " دین من بر تر است" به جان دیگر انسان ها بیفتد
جدا از يكسري مسائل كه از آن ميگذرم چون به بحث مان نامربوط است باز هم دچار سوء فهم شده ايد و آن اينكه هر عقلي بايد صحتش مشخص شود و الا يك زناكار هم مي گويد من از عقل خودم پيروي مي كنم لذا اينگونه كج پندارانه كه هر چه و هر عقلي گفت صحيح است فقط و فقط از زبان مردمي شنيده مي شود كه غرق در لجن زار موسيقي هستند- متاسفانه
اينكه من و امثال من چگونه انتخاب كرده ايم و چه كرده ايم در عقل و فهم شما مردمان سطحي نگر نمي گنجد و مطمئن باش هزار سال هم كه بگذرد نخواهي فهميد كه ما چگونه شده است كه بدين شكل شيفته ي دين مبين اسلام شده ايم مگر اينكه خداوند در حقت عنايتي خاص كند

دزد اگر قصد دزدی از من را دارد به حقوق من تجاوز کرده است ولی گروه مثلا موسیقی که هزاران طرفدار دارد چه؟

بحث با چند سري افراد واقعا لذت بخش است و حالت تفريحي دارد شما از اين گروه افراد هستيد
آخه عزيز من ! من مثال دزد رو براي موسيقي زدم؟ يا براي جنگ معاندين و سياستمداران ظالم كه به اسم صلح و عدالت جنگ مي كنند؟!
آيا واقعا ذهنت اينچنين تحليل رفته است؟!
نه تنها موسیقی بلکه اگر بخواهی بروی غرب و بگویی فلان کار بد است و با اسلام در تزاد است و مثال دزد را بیاوری خیلی محترمانه شما را از کشورشان بیرون می اندازند پس شما نمی توانید بگویید که "چون دین من برتر است هر کاری مخالف آن اشتباه است و نباید انجام شود " و سپس با کسانی که با شما مخالفت می کنند بجنگی

من مي خوام بدونم كجاي مطالبم گفتم با هر مخالفي خواهيم جنگيد؟!
به خودت رحم كن و انقدر موسيقي گوش نكن -ببين واقعا دارم بهت ميگم به خودت رحم كن

درست همانند شما که تمامی ادعا هایتا ن پوچ است من به تمامی سوالات شما پاسخ داده ام ولی شما چه؟
شما چون از اسلام صحبت می کنی پس دینت از همه برتر است؟ شما از کجا میدانی اسلام 1400 سال پیش همین اسلام خودت باشد اسلامی که توانایی پاسخ گویی به صحبت های من را ندارد

باز نشانه هاي پارانويا واضح شد...
كدام سئوال مرا پاسخ داديد؟!
نه در مورد شهادت طلبي و ايجاد عدالت پاسخ مرا داديد نه در مورد متال و موسيقي ايرادات مرا رد كرديد در كل تنها چيزي كه از شما ديديم اين بود جوابتون:
دوست دارم - دلم مي خواد - لذت مي برم- به دلم ميشينه

اين جملات جواز اعمال شماست و در نزد شما خرد معني و مفهومي ندارد لذا من ده بار هم كه به شما پاسخ مي دهم باز خواهيد گفت كه به من پاسخ ندادي و البته تقصير شما نيست بلكه موسيقي اينچنين قوه ي خرد شما را ضايع كرده است
بازا جناب ويلسون و بازا و به خود رحم كن
بله من همون عقاب هستم و شما همون کلاغ

لذت پرستي
خود پرستي
تضييع قواي عقلاني
و در آخر سقوط به ناكجا آباد
اينها مطالبي است كه پشت اين جمله ي شما اگر با تامل نگاه كنيم خواهيم ديد
یعنی امام با پاسخ گویی مردم را متقائد میکند؟ اگر متقاعد نشودند آیا حق زندگی کردن در مذهب خود را دارند؟
عزيزم ليلي زن بود يا مرد؟!
از چند ماه پيش در همان سرنگار گفتم و چندين بار هم در اين سرنگار متذكر شده ام كه بلي حق زندگي كردن در مذهب خود را دارد.
فقط معاندين وسياستمداران ظالم و مستكبر كه بعد از اتمام حجت مي خواهند با سد راه امام باشند و با زرو شمشير جلوي امام را بگيرند با همان شمشير گردنشان را خواهيم زد ان شاا... تا مردم از زير ظلم اين سياستمداران آزاد شوند و طعم خوشبختي را بچشند
آری لذتی که به دیگران ضرر نمیرساند انتخابش با خودم است
قطعا همينگونه است ولي لذتهايي كه شما دنبالش هستيد به ديگران و به جامعه ضرر دارد

اگر مردم موسیقی را بد بدانند پس چرا اینقدر طرفدار دارد ئ سبک های مختلف مئزیک را می گویم
تازه جامعه ای که بخواهد طرف موسیقی نرود خود به خود نمی رود چرا به من نگاه می کند؟
نشان از گمراهي اكثريت است كه عللش سياستمداران هستند كه نمي خواهند مردم آزادي فكر و روح داشته باشند براي همين در اين مسائل غرقشان مي كنند براي همين شبكه هاي مختلفي را از خود ايران پشتيباني ميكنند تا جوانان سطحي نگري چون شما بجاي اينكه در مقابل بي عدالتي ها بايستند و اجازه ندهند كشورشان به غارت رود غرق در اين لجن زارها بشوند آري شماها بايد هم در خواب باشيد
شما نمي تواني بگويي من يك نارنجك وسط ميدان پرت كردم تا منفجر شود و به من ربطي ندارد كه ديگران آنجا بميرند يا نميرند اصلا مي خواستن بيرون نيان تا كشته نشوند- اين واقعا انتهاي كمي خرد و تعقل است

اشکال شما سنتی نگران این است که پیشرفت انسان را غرب زدگی میدانید

اصلا تو ميداني سنتي نگر چيست؟!
اشكال شما هم در اين است كه پيشرفت غرب را در قوانين ضد اخلاقي حاكم در آنجا مي بينيد اما دريغ از اينكه ببينيد سالهاست كه داد و فغان دانشمندان و انديشمندان خودشان بلند شده است
براستي چقدر انسان سطحي نگر مي تواند باشد تا دليل پيشرفت را در ظواهر ببيند و پيشرفت ظاهري را غايت آرزوهايش بداند؟!
مثلا شما بگو آثار موسیقی گوش دادن من چه بلایی بر سر جامعه ی شما میاورد؟

گفتم كه اينجا بحث موسيقي را ادامه نخواهم داد هرچند قبلا به مواردي اشاره شده است ولي در كل عرض مي كنم كه علل پوچ گرايي و بي هويتي و كشت و كشتار و اكثريت اين بلاها را در موسيقي مي بينم موسيقي كه مغزي مريض را به من و شما ارمغان آورده است حال يكسري آن را مي پرستند و كساني هم آن را به زير نقد له مي كنند.

ثانیا با توجه به اختیاری که اسلام به من داده است این موضوع رد می شود
هر کس برای خود راه و روش و دینی را انتخاب می کند کشور مالزی و سنگاپور پیشرفته ترین کشور ها هستند وای در آن با حجاب و بی حجاب در کنار هم زندگی می کنند موسیقی دان و افراد سنت گرا در کنار هم زندگی می کنند و... لبنان که کشور اسلامی است دارای خوانندگان زن مشهور مانند نانسی و خوانندگان متال مشهور تر مانند SYSTEM OF A DOWN میباشد و کسی هم خرده نمی گیرد

اختيار به مفهوم اين نيست كه شما و امثال شما چماغ برداريد و از سر مستي اين و آن را له كنيد نه خير اختيار به مفهوم اعتقاد قلبي است نه مفسد في الارض بودن جناب سطحي نگر!
جامعه اي كه نظامش سالم است شما نمي توانيد حقوق مردم را پايمال كنيد به اسم اينكه اختيار داريد شما نمي توانيد جامعه را به تباهي بكشانيد به اسم اينكه اختيار داريد!

به كوري چشم دشمنان خوشبختي مردم به كوري سياست مداران ظالم به كوري معاندين حقيقت و به روشني چشم جماعت مظلومي كه به زير چكمه هاي اين و آن له مي شوند ذكر شب و روز ما خواهد بود:
:smile07:ا...هم عجل لوليك الفرج:smile07:
:smile07:

ویلسون
Friday 10 October 2008, 08:21PM
ترس ؟! از چه؟ از شمايي كه بديهيات عقل را هم متوجه نمي شويد؟!
يا مي خواهيد بگوييد كه اين همه افتضاحي كه در پاسخ دادن به مطالب به بار آورده ايد همگي بخاطر كم اطلاعيتان است و اگر خوانندگانتان بودند بهتر پاسخ مي دادند؟!
آري ما با توكل قدم بر ميداريم با توكل حرف ماينهايي كه نمونه آورديد نشان از عصبانيت نيست اينها حقيقت و حقيقت براي شما تلخ بايد ببخشيد كه نمي توانم بيشتر از اين حقيقت را براي امثال شما شيرين ترش كنم

ي زنيم با توكل شهيد مي شويم هر كاري را با توكل انجام مي دهيم چرا كه آنچنان عقلمان ضايع نگشته است كه چنان كبر و خود بزرگبين باشيم كه حتي خدا را هم فراموش كنيم
پس به كوري چشم دشمنان خداوند:

تفاوت من و شما در این است که شما چیز هایی را برای خود و جامعه بد میدانی که من آن را مثبت می دانم
علت این امر هم در این اشت " شستشوی مغذی"
شما درکت را از دست داده اید و توانایی انتخاب ندارید در واقه شما از هم کیشان خود شنیده اید که موسیقی آثار تخریبی بسیار بسیار بسیار بدر در فرد و جامعه دارد بنابر این این جمله را پذیرفته اید و نمی توانید راه خود را انتخاب کنید و موسیقی را چون لجن باطلاقی میابید که شما را دارد میبلعد
شما قدرت فکر و عقل خود را از دست داده اید و نمی توانید تفکر کنید زیرا تنها کتاب های هم کیشان خود را مطالعه می کنید
در مورد سوالاتی که پرسیده اید هم جوابتان را دادم چیزهایی که شما ماتنند چاه می دانید و از آنها فرار می کنید در نظر مردم دیگر خوب است
شما هر گاه توانستید مثال به جا بیاورید من پاسخ گو هستم
الان از شما می پرسم که منظور شما از چاه چیست ؟ آیا چاه را به موسیقی نسبت د اده اید ؟ آیا فرهنگ غربی را مانند چاه می بینید ؟ اگر پاسخ ندهید نشانه ی ضعف شماست

[QUOTE]
فقط معاندين وسياستمداران ظالم و مستكبر كه بعد از اتمام حجت مي خواهند با سد راه امام باشند و با زرو شمشير جلوي امام را بگيرند با همان شمشير گردنشان را خواهيم زد ان شاا... تا مردم از زير ظلم اين سياستمداران آزاد شوند و طعم خوشبختي را بچشند

[/QUOTE

خب باشه من از شما سوال می کنم
فرض کن امام زمان الان ظهور کرده و من یک عرق خور بی دین هستم و حرف امام زمان را هم قبول نمی کنم و به فروش مشروبات الکلی ادامه میدهم امام مرا در کدام گروه قرار می دهد؟
مطمئنا در گروه سوم نیستم زیرا قصد جنگ با امام را ندارم و امام نتوانسته من را متقاعد کند

مجتبی مجتبی
Saturday 11 October 2008, 10:38PM
ببین عزیز دلم شما خودت رو بخواب زدی بیدار کردنت کاری خیلی مشکل است اگه بمب هم کنارت منفجر بشه از خواب بیدار نمی شی چون نمی خواهی دست از این عقاید مسخرت برداری

mehrdad_123
Saturday 11 October 2008, 10:54PM
خدا رو شكر جناب مجتبي به داد ما رسيديد بنده عمدا به اين سئوالش پاسخ ندادم چون ببينيد از همان سرنگار اين سئوال را تكرار مي كند بنده هم جوابش را مي دهم دوباره دو روز مي گذرد همان سئوال را مي پرسد!:eek:

:smile07: