نمايش نسخه نهائي : معنى دوستيابى دراين سايت
زهرا258
Wednesday 10 September 2008, 12:42AM
باسلام قبلااين سايت طورى بودكه هركس احساس تنهايى ميكردميومد حرفشوميزدودوستىروكه نيازداشت درخواست ميكرداماالآن جرات نيست كه خودتومعرفى كنى فورىخذف ميشى پس حالاكه درج آگهى دوستيابى مجازنيست چرااين اسم رو اين سايت گذاشته شده ؟
اميد19
Wednesday 10 September 2008, 12:57AM
سلام زهراجان من فكرميكنم اين مشكل بعلت سوء استفاده هايى صورت گرفته كه باعث اعتراض شده منم باتودراين مورد موافقم شايدخيلى هاهم ازاين موضوع گله داشته باشن ولى دليل اصليش برميگرده به خودماهاكه هنوزيادنگرفتيم از يه محيط سالم چطوراستفاده كنيم واون روخراب نكنيم
عشقه منه M
Wednesday 10 September 2008, 02:29AM
زهرا جان منم با نظر آقا امید موافقم بستگی به جنبه خود بچه های باشگاه داره...
nisa240
Wednesday 10 September 2008, 10:37AM
خب منم باید بگم که خیلیها از معنای دوستی چیزهای زیادی وگاهی عجیب رو برداشت می کنن که شاید به تفریح و سرگرمی بیشتر شبیه باشه تا خود دوستی
توی دوستی ها باید بیشتر شناختن همدیگه و بهره گرفتن از توانایی ها و درد دلها منظور بشه
اميد19
Wednesday 10 September 2008, 01:23PM
ميبينى خواهرمن بچه هاى ديگه هم تقريباحرف منوميزنن ازهردوكاربرنيساوعشق منه M هم كمال تشكررادارم بهتره كه ماخودمون اجازه ورودبه آدماى بى جنبه وبى ادب رونديم واوناروباجواب درست متوجه اشتباهشون كنيم تااين خونه روواسه هميشه حفظ كنيم واين محيط سالم روازدست نديم
bardya
Wednesday 10 September 2008, 02:23PM
باسلام قبلااين سايت طورى بودكه هركس احساس تنهايى ميكردميومد حرفشوميزدودوستىروكه نيازداشت درخواست ميكرداماالآن جرات نيست كه خودتومعرفى كنى فورىخذف ميشى پس حالاكه درج آگهى دوستيابى مجازنيست چرااين اسم رو اين سايت گذاشته شده ؟
من هم با شما موافقم اگه كسي جنبه نداره يا بايد راهنمايي بشه يا از گروه ترد بشه:cool::smile28:
Wednesday 10 September 2008, 08:22PM
تا شما جنبه رو چی معنی کنید
ahmad0511
Wednesday 10 September 2008, 10:09PM
اگه منظور از دوستي دوستيه سالم باشه فكر نكم مشكلي باشه
bardya
Thursday 11 September 2008, 07:31AM
اگه منظور از دوستي دوستيه سالم باشه فكر نكم مشكلي باشه
من هم با شما موافقم دوستي سالم مهم
حالا بايد ببينيم دوستي سالم چيه چه محدوديتي توي دوستيها است :smile07::smile05::smile06:
اميد19
Sunday 14 September 2008, 06:02PM
بنظرمن دوستانى كه ميخوان دوستيشون واسه هميشه پايداربمونه بايدهميشه باهم روراست باشن واگه اشتباهى ازهركدومشون سرزدزودازدوستشون معذرت خواهى كنندوسعى كنندهيچوقت اون اشتباه روتكرارنكنند
bardya
Monday 15 September 2008, 09:18AM
[quote=اميد19;582605]بنظرمن دوستانى كه ميخوان دوستيشون واسه هميشه پايداربمونه بايدهميشه باهم روراست باشن واگه اشتباهى ازهركدومشون سرزدزودازدوستشون معذرت خواهى كنندوسعى كنندهيچوقت اون اشتباه روتكرارنكنند[/qu
سلام
گاهي اوقات رو راست بودن خودش باعث به هم خوردن دوستي ميشه
پس بايد جنبه طرف مقابل رو هم بسنجيم تا از گفتار و رفتار صادقانه ما نه رنجه :cool::smile28::smile39:
UFO
Thursday 18 September 2008, 08:42PM
به نظر من بهتر اینه که از -مثلا- این سایت فقط برای شناخت اولیه استفاده بشه.
شناخت عمیق تر تو محیط نت خیلی امکان نداره چون نوع ارتباط در فضای مجازی کامل نیست
فشن
Monday 6 October 2008, 04:14PM
معنی دوستی در این سایت یعنی برای اوقات فراغت اگه کسی رو شناختی و ازش خوشت اومد میتونی وقتت رو پر کنی اما خود من با یه خانم از همین باشگاه دوست شدم بچه محل هم هستیم همدیگه رو هم دیدیم ازش خوشم اومده اما دوستی در حد و اندازه خودش اگه وارد جزئیات بشی کارت با گشت ار..د باشگاست کی گفته که دوستی اشکال داره گفتن تا توانی دلی به دست بیاور که دل شکستن.....................
محمد2000
Sunday 19 October 2008, 11:40PM
سلام به دوستان محترم :
به همه اونهائي دنبال يه دوست خوب مي گردن
معني اين عبارت خيلي هم ساده نيست .چون دوستي به چنددسته تقسيم مي شه
1-دوستيهاي پسران باپسران 2دوستي هاي كاذب پسران بادختران يابه عبارتي اگرپسري بادختري دوستي كرد
دربيشتراوقات اين دوستي رابراي سواستفاده ازدخترامي خواهدويابالعكس
حالااگرماكه دراين جمع هستيم بخواهيم فقط وفقط 1نفرمان ازاين دوستي هاي خوب سواستفاده كنيم بهتراست
كه هيچ وقت دراين مكان مقدس هرگزعضونشويم وديگران دچارترديد نكنيم .
مراببخشيد اگرگستاخي كرده ام ....
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.