نمايش نسخه نهائي : دوست واقعى ماكيه؟
اميد19
Thursday 4 September 2008, 09:55PM
آنگاه كه دوست دارى همواره بهترين دوستت به يادت باشه منوبيادبيارچون هميشه به يادتوام ?ازطرف بهترين دوست شما((خدا)) تفسيرساده ايى ازبقره آيه 152
زهرا258
Friday 5 September 2008, 04:31AM
آنگاه كه دوست دارى همواره بهترين دوستت به يادت باشه منوبيادبيارچون هميشه به يادتوام ?ازطرف بهترين دوست شما((خدا)) تفسيرساده ايى ازبقره آيه 15 2 خيلى خوشم اومد آقااميد انشاالله توزندگيت به همه چيزجزدردوبلابرسى
nisa240
Friday 5 September 2008, 04:40AM
من تورا دارم،مثل همیشه ،در لحظات پردرد و التهاب زندگی ام،
تو را دارم ،آنگاه که نجوایی درونی ،مرا وسوسه می کندبه نا امیدی،
تورا دارم در لحظه ی افول باورها و آرزوهایم،
تو را دارم در لحظه ی چیرگی و استعمار گتاه بر مقاومت نا چیز ایمانم،
ذر ان هنگام که کسی را ندارم ونیست کسی که چشمانم را ببندم واهی بکشم و از عمق سینه ام آهسته بگویمش «دوستت دارم» تو را دارم،
تو را دارم همراه تمام تنهاییهایم،با همه ی تنهایی هایت
ای همیشه با من ،ای همیشه از آن من ،
ای خدای من ..........
اميد19
Friday 5 September 2008, 04:46AM
قربونت برم زهراى گلم الهى تواين وقت عزيزشماهم عاقبت بخير باشيد خواهرم موفق باشى
زهرا258
Friday 5 September 2008, 05:04AM
آقااميداومدم توسايت دنبال دوست بگردم اماتومنوياد بهترين دوستم خدا انداختى خيلى ازت سپاسگزارم خواهرشما زهرا
فاطمه خانم
Friday 5 September 2008, 05:52AM
عشق يعنى همنشينى باخدا گفتگوباناله ها امابى صدا بيادراين لحظه بياددوست كه هرآنچه دارم ازآن اوست خدايادوست دارم ازاميدعزيز بخاطرراه انداختن اين گفتگوممنونم خوبه آدم گاهى هم يادى از دوست واقعيش كنه كه نه كلك توكارشه نه هيچوقت تنهامون ميذاره
nisa240
Friday 5 September 2008, 10:00AM
اگه می تونستیم زیباییهای این دوست عزیزمون رو بیشتر ببینیم دیگه هرگز برخی واژه ها مثه :تنهایی ،بی کسی ،.......به ذهنمون هم خطور نمی کرد
کاش می تونستیم بیشتر ببینیم،حس کنیم ودرک کنیم این تنها دوستی که با همه است
ahmad0511
Wednesday 10 September 2008, 10:30PM
به به
اينجا بوي خدا مياد
ازهمه ي آبجيها و داداشا ممنون
بابت نوشته هاي زيبا شون
دوست اول و آخر خدا
ahmad0511
Wednesday 10 September 2008, 10:31PM
بر سر در قلبم نوشتم خدا تا فراموش نكنم تنها نيستم
زهرا258
Thursday 11 September 2008, 01:39AM
اى عزيزم اى همه وجودم اى خالق من اىدوست روزاى سخت من عاشقتم
عشقه منه M
Thursday 11 September 2008, 02:09AM
واقعا دست اقا امید درد نکنه واقعا تاپیک ارامش بخشیه...
ممنون که بچه هارو یاد دوست واقعیشون انداختی اونم تو این ماه عزیز...
مژگان20
Thursday 11 September 2008, 01:55PM
عالى بوداميدجان براستى كه تاخالق هفت آسمونوداريم نبايداحساس تنهايى كنيم
UFO
Friday 12 September 2008, 11:02PM
من هم عضو جدیدم
خدا واقعا بهترین دوسته ادمه
من که در تمام زندگیم دوستیش رو حس کردم
shame
Saturday 13 September 2008, 12:07AM
الا بذکر الله تطمئن القلوب
ليلا!
Saturday 13 September 2008, 12:36AM
خدايااين اميدهركى هست درپناه خودت حفظش كن دلم آروم شدبه خودت قسم
عشقه منه S
Saturday 13 September 2008, 03:02PM
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری ، من چون تویی دارم و تو چون خود نداری.
كيمياى عشق
Sunday 14 September 2008, 01:18AM
خدايامن عاشقموگنه كارآياهمه شماهابى گناهيدجنون عاشقى تماشاداردبسوزدآنكه هستوهاشادارداميدجان ميشه بپرسم شمامتاهليد يامجرد؟
اميد19
Sunday 14 September 2008, 01:39AM
باسلام كيمياى عشقباعرض پوزش بايدبه عرض برسونم اين تاپيك فقط مختص گفتگوبايگانه خالق هستيه وجايى واسه مسايل شخصى نداره لطفاجايى ديگه درخواست خودرابگوييد
اميد19
Sunday 14 September 2008, 05:54PM
ازدوستانم تقاضاميكنم دراين ماه عزيزباشريفترين دوستشون بيشترخلوت كنند بيشترسعى كننداونوبشناسن كى روبهتر مطمءن تروعاقلترازاون ميشناسيدپس هروقت احساس تنهايى كرديدوفكركرديدهمه دوستانتون ازتون رفتند بدونيدهنوزبهترين باوفاترين اوناهست
زهرا258
Sunday 14 September 2008, 06:52PM
براستى كه الله بهترين دوست وهمدم منه كه هيچوقت نميتونم بنده خالص وشريف اوباشم خداياماراببخش وبيامرزاميدعزيزم ودادش نيساى گلم ازهردوى شماممنونم اين سايت ونورباران كرديد كاش مثل شمابيشترپيدا ميشد
nisa240
Monday 15 September 2008, 05:58PM
http://love.blogsky.googlepages.com/00164Ey.Mehraban.JPG
خدای من
خدای خوبم ،خدای نازنینم
خدای تنهای همه،خدای مهربون که همه ی گناهای منو می پوشونی
من ،من فقط تو رو دارم توی این دنیا
تو تنها کسی هستی که هیچ کس و هیچ اتفاقی نمی تونه تو رو ازم بگیره
به دستام نگاه کن می دونم که نگاه می کنی
همه ی وجودم شده درخواست،تقاضا
که ببخشی منوبا همه ی خوبیهات
توخوبی خدا ،من بدم
ولی ببین با همه ی بدیهام اومدم به درگاهت
ادرکنی یا الله.........
اميد19
Wednesday 24 September 2008, 05:06AM
خدايامن يه عاشق دل شكسته ام به شوق تومانده ام درآخرين شب احيا بياكه فقط به تودل بسته ام
orkid
Friday 26 September 2008, 12:51AM
دوست واقعي خداست مطابق حكايت ذيل
لطف خدا به گناهكار توبه كار »
جواني گناهي كرد ، اما در كمال پشيماني و شرمندگي به حضور پيامبر (ص) آمد و گفت :
اي رسول خدا ، براي من دعا كن تا خدا گناهانم را ببخشد .
رسول خدا (ص) دعا كرد و به او مژده عفو و مغفرت داد .
او رفت و بار ديگر مرتكب گناه شد و توبه اش را شكست . باز به محضر رسول خدا (ص) آمد و تقاضاي دعا كرد . رسول خدا (ص) براي او دعا كرد و به او مژده عفو و مغفرت داد . اين موضوع يك بار ديگر تكرار شد و باز پيامبر (ص) برايش دعا كرد و مژده عفو و مغفرت الهي را به او داد .
جوان رفت و براي بار چهارم گناه كرد . باز پشيمان شده ، در كمال شرمندگي نزد پيامبر (ص) آمد و تقاضاي دعا كرد . اين بار پيامبر فرمود :
سه بار آمدي و من براي تو طلب مغفرت كردم ، اما باز توبه ات را شكستي ، من ديگر از خدا شرم مي كنم كه براي تو طلب آمرزش كنم .
جوان نا اميد شده و برگشت و سر به بيابان نهاد و صورت اشك آلودش را روي خاك گذاشت و از درگاه خدا طلب آمرزش كرد .
جبرئيل از جانب خدا نزد پيامبر (ص) آمد و عرض كرد :
_ اي رسول خدا ، خداوند سلام مي رساند و مي فرمايد ؛ آيا بندگان گنهكار من ، معصيت من را مي كنند يا معصيت تو را ؟
پيامبر :
_ معصيت تو را .
جبرئيل :
_ خدا مي فرمايد ، آيا بندگان مرا تو مي آمرزي يا من ؟
پيامبر :
_ تو مي آمرزي .
جبرئيل :
_ خدا مي فرمايد پس چرا دل بنده ام را شكستي و براي او طلب آمرزش نكردي ؟ به فلان مكان برو و سر او را از روي خاك بردار . او را به آمرزش من بشارت بده .
رسول خدا (ص) نزد جوان رفت و مژده عفو و آمرزش خدا را به او داد .
اهدا اهوائكم تملكوا انفسكم
« با هوس هاي خود مبارزه كنيد تا بر نفس خود تسلط يابيد »
اميد19
Friday 26 September 2008, 01:27AM
مرسى اركيدخواهرگلم متن زيبايى بودازخدابرات طلب خيرومغفرت ميكنم موفق باشى
orkid
Friday 26 September 2008, 08:19PM
ممنونم دوست گرامي من هم يك تالار به اسم بيايد يادگاري بنويسيم دارم خوشحال مي شوم با مطالب زيباي شما مزين شود.
خدايا چقدر پيوسته از تو گفتن را دوست دارم . باور كن دهانم بدون نام سبز تو مي ميرد. وقتي كلماتم به زيارت نفسهاي تو مي آيند، سبكبال تر از حافظ روي قله شعر مي ايستم .
خدايا اگر چه از تو دور مانده ام ، اما نخلستانها و نيستانها را دوست دارم و هيچگاه بد خاكريزها را نخواسته ام و عليه آبشارها حرفي نزده ام . در روز حشر مرا در نزد شقايقها شرمنده مخواه .
خدايا دل سرد سيرم را همنشين خورشيدهاي نامكشوف كن و چشمهايم را به سفري بي زوال ببر، به دستهايم عدالت بياموز وبه پاهايم صبر بده تا بي كفشي را تاب بياورند.
خدايا سبد نياز مرا از ميوه هاي ايمان آكنده ساز و روزهاي مرا پر از پامچال و اطلسي كن.
خدايا شبهايم را سوار بر نسيم نيايش به صبح رستگاري پيوند بزن و روحم را به ترانه هاي توبه مترنم گردان
orkid
Sunday 28 September 2008, 08:53PM
داستان مداد
پسركي پدربزرگش را تماشا مي كرد كه نامه اي مي نوشت بالاخره پرسيد :
ماجراي كارهاي خودمان را مي نويسيد؟ درباره ي من مي نويسيد؟
پدربزرگ از نوشتن دست كشيد لبخند زد و به نوه اش گفت درست است درباره ي تو مي نويسم مي خواهم وقتي بزرگ شدي مثل اين مداد بشوي.
پسرك با تعجب به مداد نگاه كرد و چيز خاصي در آن نديد. و گفت : اما پدربزرگ اين هم مثل بقيه ي مدادهايي است كه ديده ام
پدربزرگ گفت : بستگي دارد چطور به آن نگاه كني در اين مداد پنج خاصيت است كه اگر به دستشان بياوري ، تمام عمرت با دنيا به آرامش مي رسي.
خاصيت اول : مي تواني كارهاي بزرگ كني ، اما نبايد هرگز فراموش كني كه دستي وجود دارد كه هر حركت تو را هدايت ميكند اسم اين دست خداست. او هميشه بايد تو را در مسير اراده اش حركت دهد.
صفت دوم : گاهي بايد از آنچه مي نويسي دست بكشي و از مداد تراش استفاده كني اين باعث مي شود مداد كمي رنج بكشد اما آخر كار، نوكش تيزتر مي شود. پس بدان كه بايد رنج هايي را تحمل كني ، چرا كه اين رنج باعث مي شود انسان بهتري شوي .
صفت سوم : مداد هميشه اجازه مي دهد براي پاك كردن يك اشتباه ، از پاك كن استفاده كنيم. بدان كه تصحيح يك كار خطا، كار بدي نيست ، در واقع براي اينكه خودت را در مسير درست نگه داري اين امر مهم با اهميت است.
صفت چهارم : چوب يا شكل خارجي مداد مهم نيست، زغالي اهميت دارد كه داخل چوب است پس هميشه مراقب باش درونت چه خبر است.
صفت پنجم مداد هميشه اثري از خود به جا مي گذارد. بدان هر كار در زندگي ات مي كني ، ردي به جا مي گذارد و سعي كن نسبت به هركاري كه مي كني هوشيار باشي و بداني چه مي كني و چه اثري بجا مي گذاري
اميد19
Saturday 22 November 2008, 12:54AM
اىخداىمن اىبزرگواردلم خيلى گرفته خيلى آرزوهادارم كمكم كن كه تورحمن ورحيمى
من صميمانه بگم عاشقتم اى محبوب من
yaaliasghar
Saturday 22 November 2008, 01:05AM
خدایا عاشقم عاشقترم کن
سراپا آتشم خاکسترم کن
1386
Thursday 4 December 2008, 06:54PM
هيچ دوسته واقعي وجود نداره اگه يه خوره فكر كني ميبيني همه يه جورايي دنباله منافعه خودشونن. حتي...
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.