نمايش نسخه نهائي : ..*سفربه مشهدالرضا(ع) + خاطرات شما وتصاویر و... !
saleh57
Tuesday 26 August 2008, 10:24PM
سلام:)
این همه عنوان می شود گذاشت چرا همه اش از عناوین مشابه استفاده کرده ام؟.. این سوال را اگر بپرسید عارضم به خدمتتان که فکر می کنم اگر این قضیه ی" زیارت" رابدون حالت ها و جذابیت های ژورنالیستی طی کنیم بهتر باشد .:smile09:
پس یه همت حسابی به خرج بدهید و خاطرات ارزشمندتان را با دیگر دوستان و محبان اهلبیت(ع) به اشتراک بگذارید..
این شما و این عرصه ی فراروی شما عزیزان
بسم الله..
موفق باشید.:)
یا علی:smile07:
beatris
Wednesday 27 August 2008, 01:42PM
بسم الله النور
صبح ملکوت بود و من بودم وتو
دل محو قنوت بود و من بودم و تو
ای کاش پس پنجره ی فولادت
یک لحظه سکوت بود و من بودم و تو
saleh57
Wednesday 27 August 2008, 09:45PM
سلام
با شعر شما یاد یک خاطره از یک "صبح ملکوتی" افتادم.
در یکی از دهه های ماه مبارک در مشهد الرضا(ع)بودیم .صبح بعد از نماز با بچه ها داخل شبستان گوهرشاد می نشستیم و "عاشورا" می خواندیم انقدر هوا سرد بود که اگر دو تا پتو هم روی سر می انداختیم افاقه نمی کرد اما خب بچه هابا شور و حال عجیبی زیارت می خواندند و .. .
جای همه تون خالی و انشاالله به زودی نصیب همه مون بشه.
ali_shadow
Thursday 28 August 2008, 07:29PM
سلام
با شعر شما یاد یک خاطره از یک "صبح ملکوتی" افتادم.
در یکی از دهه های ماه مبارک در مشهد الرضا(ع)بودیم .صبح بعد از نماز با بچه ها داخل شبستان گوهرشاد می نشستیم و "عاشورا" می خواندیم انقدر هوا سرد بود که اگر دو تا پتو هم روی سر می انداختیم افاقه نمی کرد اما خب بچه هابا شور و حال عجیبی زیارت می خواندند و .. .
جای همه تون خالی و انشاالله به زودی نصیب همه مون بشه.
صالح جان من خودم مشهدی هستیم از طرف همه دوستان نایب الزیاره شما خواهیم بود :smile07:
beatris
Friday 29 August 2008, 01:36PM
سلام
اینقدر لطف مولا نسبت به ما شیعیان!!! محبان و دوستدارانشان زیاد است که فکر می کنم بازگو کردنش نه در این مقال(شما بخوانید سرنگار!) و نه در هیچ کجای دیگر نمی گنجد.خاطرات شیرین و مادی و معنوی مشرف شدن به پابوسشان، حضور در حرم شریفشان،حس کردن و دیدن الطافشان، چگونگی مشرف شدن به پابوسشان، جوری که آدم!گاهی اوقات خودش هم می ماند که چطور شد که در آن زمان در خدمت مولایش است. قسمت شد؟ دعوت شدم؟ چه شد ؟؟؟
کمتر از یک ماه پیش بود که واقعا ناگهانی ،بدون هیچ برنامه ریزی قبلی ، در ایام عید بزرگ مبعث،در ماه زیارتی مولا جان، به دعوت ناگهانی عزیزی برای همسفر شدن با ایشان، قسمتمان شد زیارت مولایمان...روزیمان شد زیارت مولایمان... جانم به فدایشان.
به سعی خود نتوان برد پی به گوهر مقصود
خیال باشد که این کار بی حواله برآید
التماس دعا
saleh57
Friday 27 February 2009, 11:49PM
سلام بر شمس الشموس غریب طوس(ع)
هفته ی پیش جای همه تون خالی توفیق شد با یه کاروان از بچه های خوزستانی که پیاده از قدمگاه نیشابور به سمت مشهد الرضا(ع) می رفتند بخشی از راه را همراه شوم. اولا که جای همه تون خالی بود و ثانیا هم اینکه بی معرفت نبودیم و کلی خاطره داشتم که خیلی دلم می خواهد انها را به عنوان سوغات سفر در اینجا تقدیم شما عزیزان و محبان اهل البیت (ع) نمایم اما هم قلم قاصر است و هم سرعت تایپ اینجانب کم و هم دستگاهم به قول معروف بگیر نگیر داره و بعد از کلی نوشتن یه دفعه مطلب هام ارسال که نمیشه می خوام بکوبم توی سرش و الی اخر.
اما فعلا خلاصه اش اینکه در این سفر ادم های بسیار متنوعی را دیدم و با انها 2-3 روز را سپری کردم که خودش تجربه ی ارزشمندی بود. مثلا یه نفر بود که بچه ی کوچیکش رو که ناشنوا بود به کول گرفته بود اینهمه راه با خودش پیاده می برد تا شفاش رو از خلیفه ی برحق خدا بگیره. چند تا از برو بچه های افغانی توی مسیر دیدم که اونها هم حال و هوای عجیب و باصفایی داشتند. مردم طول مسیر هم با برخورد ملاطفت امیزشان گویا خستگی را از تن انسان در می کردند.
ببخشید فعلا همینها را بفرستم که از دستم نره تا بعد.!
اللهم اجعل محیانا محیا محمد و ال محمد
امین
ahmad0511
Sunday 1 March 2009, 10:08PM
منم همه بچه های نت رو یاد میکنم
ولی شماهایی که توی شهر های دیگه هستید اگه سالی یه بار هم بیاین اون یه بارتون از ده باره ما بیشتر ارزش داره شما هم مارو دعا کینن
saleh57
Friday 6 March 2009, 01:14AM
منم همه بچه های نت رو یاد میکنم
ولی شماهایی که توی شهر های دیگه هستید اگه سالی یه بار هم بیاین اون یه بارتون از ده باره ما بیشتر ارزش داره شما هم مارو دعا کینن
سلام
احمد" اقای گرامی. :)
از لطف شما سپاسگزارم. اگر باز هم ما رو یاد کنید ممنون می شویم.
کاش شما در جوار آقا:smile07: که هستید طوری عمل کنید که روزمرگی به سراغ تون نیاد و این مجاورت ارزشمند براتون عادی نشه تا به قول خودتون بتونید در عین اینکه توفیق مستمر دارید اما بهره تان چندین و چند برابر معمول گذشته باشد.
چنین باد.
حالا که اینجوری شد ما رو حتما حتما به خاطر شریف تون بسپارید که سخت محتاجیم.
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.