PDA

نمايش نسخه نهائي : خدای عشق (حالم ازشون بهم میخوره)

عشقه منه S
Friday 22 August 2008, 10:52PM
شاید خیلی منو بشناسن و یا نشناسن من همون Mohammad_121 هستم که به خاطر علاقه به یه نفر نام کاربریم رو عوض کردم.
بگذریم، از بحث منحرف نشیم گفتم از بعضی ها حالم به هم میخوره منظورم فقط دختر خانم ها یا آقا پسرها نبودن منظورن چند نفر خاص هستن. که با پست زدن تو تاپیک های مختلف سعی دارن من رو نسبت به عزیز ترین کسم بدبین کنن ولی کور خوندن. هر چی دلشون میخواد میگن (تهمت)
و دست پیش میگیرن تا پس نخورن. وقتی هم میریم جواب بدیم باشگاه پیام میده که شما قوانین باشگاه را نقض کردید آخه با یه گوسفند صفت(دور از جون شماها) که نمیشه منطقی صحبت کرد اگه هم همینجوری بخواد پیش بره من عضویتم رو لغو میکنم. بچه های این سایت اکثرشون خیلی با ادب و با حال و با مرامن ولی یه عده مضخرف باعث میشن که کل اعضا برن زیر سوال.
در ضمن من سه چهار تا تاپیک بر علیه دختر خانم ها زدم حالا معذرت میخوام و من فکر میکردم دخترا بی وفان حالا تازه فهمیدم پسرا چه جانورهائی هستن به خدا قصدم اصلا چاپلوسی نیست ولی اون چند تا تاپیکی که بر علیه دخترا زدم همش حرف مفت بود ولی تو نامرد بودن پسرا شک نکنید که اکثرشون همین هستن یکیش هم خود من. مگه اینکه دوست دختره تو پسره تاثیر بذاره پسره آدم بشه. قصد من توهین به پسرا و دخترا نبود در کل پسرا و دخترا سر و ته یه کرباسن.
میخواستم بگم با توافق اعضای سایت اعضای بی ادب و بی فرهنگ سایت رو تحریم کنیم.

SART
Friday 22 August 2008, 10:58PM
سلام محمد جان :smile07:
اگه اين تاپيكو توي انتقادات و پيشنهادات ميزديد خيلي بهتر بود و بهتر جواب ميداد :smile28:
ولي در مجموع با نظرتون موافقم منم چندشم ميشه اسم اون دو سه نفر عتيقه رو بيارم كه آبروي پسرا بردن :rolleyes:

Mr.Dambalos
Friday 22 August 2008, 11:04PM
ائتلاف راه میندازید ؟:D

عشقه منه S
Saturday 23 August 2008, 08:36AM
ائتلاف راه میندازید ؟:D
اسمشو هر چی میخوایی بذار ولی واقعا کارهای این افراد خسته کننده شده. من یه نظر سنجی میذارم با موافقت شما و اسم تمام افراد سالن دوستی و دوست یابی رو توش می نویسم هر کس یا هر چند نفری که بیشتر رای منفی آوردن خودشون برن بیرون. قبوله؟؟؟

Scorpion
Saturday 23 August 2008, 08:41AM
آقا محمد
نه به اون شوری شوری نه به این بی نمکی !
پسرا هم مثل دخترا خوب و بد دارن .

صبح
Saturday 23 August 2008, 10:05AM
شما چرا اصرار دارید روابط خصوصیتون رو به محیط عمومی بکشونید ؟

بنده درک نمی کنم شما مشغول چه کاری هستید ، دارید پز عشق خودتون رو به کی میدید ؟ عشق شما هیچ فایده ای برای هیچ کس نداره ، جز معشوقتون ... :p

مگه شما برای عوام عاشق یک نفرید که هی باید به این و اون بگید من عاشق اینم ؟

این کار روابط خصوصی شما رو در معرض خطر قرار میده ... کمی احتیاط کنید ...

شما اگر عاشق یک نفر باشید ، احتیاجی ندارید به دنیا فریاد بزنید من عاشق اینم .... ، اگر تنها به خودش بگید کفایت می کنه ...

راستی ممکنه بپرسم شما چند سالتونه ؟

عشقه منه S
Saturday 23 August 2008, 10:11AM
شما چرا اصرار دارید روابط خصوصیتون رو به محیط عمومی بکشونید ؟

بنده درک نمی کنم شما مشغول چه کاری هستید ، دارید پز عشق خودتونید رو به کی میدید ؟ عشق شما هیچ فایده ای برای هیچ کس نداره ، جز معشوقتون ... :p

مگه شما برای عوام عاشق یک نفرید که هی باید به این و اون بگید من عاشق اینم ؟

این کار روابط خصوصی شما رو در معرض خطر قرار میده ... کمی احتیاط کنید ...

شما اگر عاشق یک نفر باشید ، احتیاجی ندارید به دنیا فریاد بزنید من عاشق اینم .... ، اگر تنها به خودش بگید کفایت می کنه ...
من عاشق یه نفر هستم اما نیومدم داد بزنم بعضی ها با بی شرمی تمام سعی در خراب کردن این روابط دارن.

صبح
Saturday 23 August 2008, 10:12AM
خوب چون شما خودتون دارید این مساله رو به محیط عمومی می کشید . و خودتون آغازگر این مساله هستید .

وقتی یه چیزی رو بگذارید وسط خیابون خوب یه موتوری وحشی بالاخره لهش می کنه !

شاید اشکال از خودتونه که روابط شخصیتون رو اینطوری گذاشتید به نمایشگاه !

Mr.Dambalos
Saturday 23 August 2008, 10:16AM
من که این تالار دوستی و دوستیابی رو اصلا نمیفهمم
به چه دردی میخوری؟

MSR
Saturday 23 August 2008, 01:08PM
حرف جناب صبح کاملا درسته !

چه دلیل داره شما به بقیه اعلام کنید تا بقول خودتون براتون پاپوش درست کنن ؟! همونطور که یه تاپیک هوش هم براش زدید !!:smile20:

عشقه منه S
Saturday 23 August 2008, 09:07PM
حرف جناب صبح کاملا درسته !

چه دلیل داره شما به بقیه اعلام کنید تا بقول خودتون براتون پاپوش درست کنن ؟! همونطور که یه تاپیک هوش هم براش زدید !!:smile20:

حق با شماست وقتی منم اومدم تو سایت اون تاپیک رو دیدم یه اشتباه بود حرف شما کاملا درسته.