PDA

نمايش نسخه نهائي : دوستى پسرودختر

08520852
Wednesday 20 August 2008, 12:06AM
به نظرشمادوستى پسرودخترعاقبتى جزكدورت وناراحتى دارد

Shayanbadboy
Wednesday 20 August 2008, 12:54AM
نه عاقبتش قشنگ تر از اينام هست ...
رفيق من بلد نيستي ارتباط برقرار کني ...

sarena
Wednesday 20 August 2008, 01:34AM
دوستی پسرودختر به جایی نمی رسه

Fateme24
Wednesday 20 August 2008, 03:22PM
عاقبت دوستى پسر ودخترعشقوعاشقى دروغه كه بعدازمدتى ازبين ميره

Fateme24
Wednesday 20 August 2008, 06:10PM

mohsenenadi
Wednesday 20 August 2008, 06:23PM
metone khob basheh faght ziad be ham wabasteh nashan

Arshanoosh
Wednesday 20 August 2008, 06:27PM
البته بستگي به هدف داره
شما چه هدفي رو دنبال مي كنيد از دوستي دختر و پسر ؟

ahmad0511
Thursday 21 August 2008, 02:18PM
دوستی دختر و پسر حتی اگه به ازدواج هم برسه بازهم مشکل داره
پسر و دختر در دوستی خیلی با هم راحتن البته گاهی اوقات ولی وقتی با هم می خوان زندگی کنند چون با واقعیت روبرو میشن به مشکل میخورن و سرجام............

eshghe
Sunday 24 August 2008, 12:57PM
واقعا دوستي دختروپسر يه ريسك بزرك براي دخترهاست اونم دخترهاي احساساتي واقعا ضربه بزرگيه:rolleyes:

عشقه منه S
Sunday 24 August 2008, 02:31PM
واقعا دوستي دختروپسر يه ريسك بزرك براي دخترهاست اونم دخترهاي احساساتي واقعا ضربه بزرگيه:rolleyes:
درسته برا دختر خانم ها یه ریسکه ولی وقتی یه دختر یه پسر رو برا دوستی انتخاب میکنه پس ریسکش رو هم قبول میکنه در ضمن یه دختره احساساتی یه نفر رو انتخاب میکنه که بیخودی باهاش بهم نزنه و ولش نکنه پس یه ریسک نیست و تو جامعه ما دختر و پسر به هم نیاز دارن تا بتونن احساسات خودشون رو بروز بدن و دوست داشتن رو تجربه کنن و اگر نتونن با هم ارتباط برقرار کنن خوب کارشون به امور دیگه میکشه تا خودشون رو ارضاع کنن که اصلا خوب نیست.
در ضمن کی گفته که دوستی پسر و دختر اگر به ازدواج بکشه خیلی بده؟؟ به نظر من خیلی هم خوبه چون تو مدتی که با هم به عنوان رفیق یا دوست هستن خیلی خوب همدیگه رو ارزیابی میکنن و میشناسن و دیگه لازم نیست که یکی دو سال بعد از ازدواج رو صرف شناختن هم کنن. در ضمن وقتی باهم رفیق هستن هر واقیعتی در مورد هم هست رو میفهمن چون علاوه بر اعتماد به هم علاقه هم پیدا می کنند پس واقیعت دیگه ای نمی مونه تا بعد از ازدواج با اون روبرو بشن و به نظرمن حق یک دختر و پسر هستش که همسر مورد علاقه خودشون رو حتی خیلی زود تر از وقت ازدواج مثلا در سن 15 سالگی به عنوان یک رفیق ، دوست و همراه انتخاب کنن و خوب اگر کار به ازدواج برسه خیلی هم خوبه من چند نفر رو میناسم که قبل از ازدواج چندین سال رفیق بودند و حالا یک زندگی فوق العاده زیبا و رویائی رو در کنار هم دارن.

لاله سرخ
Sunday 24 August 2008, 03:42PM
ولی من چند نفرو میشناسم که قبل از ازدواج باهم دوست بودند وکارشون هم به ازدواج کشیده شده ولی حالا زندگی خوبی ندارن و همیشه به هم شک دارن البته شاید این استثنا باشه و شک رو خود شخص ایجاد میکنه و ربطی به دوستی نداره حالا دیگه میمونه نظر شماها؟؟؟؟؟؟:confused:

عشقه منه S
Sunday 24 August 2008, 03:51PM
ببینید خوب اگه به هم شک داشتن اصلا نباید ازدواج میکردن که کار به اینجاها بکشه

migmigxyz
Monday 25 August 2008, 11:48AM
من به این جمله اعتقاد دارم که:
"اگر دختر و پسری قبل از ازدواج عاشق هم بشن بعد از ازدواج اون عشق به نفرت تبدیل میشه"
البته به قول معروف" دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره"
و اگر به ازدواج هم ختم نشه عواقب بزرگتری رو در پیش داره.

secret
Wednesday 27 August 2008, 12:08AM
اقایون; دخترهایی رو که برای دوستی انتخاب می کنن برای ازدواج مناسب نمی دونن.این یه واقعیت هست که همه ی پسرا خودشون خوب می دونن برای چی. خانوم های محترم بدونن اگه پسری; دختری رو دوست داشت مسلما می یاد خواستگاری در غیر این صورت نیتش یه چیز دیگست.وارزشی برای دختر قائل نیست.

عشقه منه S
Wednesday 27 August 2008, 12:13PM
اقایون; دخترهایی رو که برای دوستی انتخاب می کنن برای ازدواج مناسب نمی دونن.این یه واقعیت هست که همه ی پسرا خودشون خوب می دونن برای چی. خانوم های محترم بدونن اگه پسری; دختری رو دوست داشت مسلما می یاد خواستگاری در غیر این صورت نیتش یه چیز دیگست.وارزشی برای دختر قائل نیست.
برای مثال میگم خدمتت : اگه یه پسر 15 ساله یه دختر رو تو خیابون ببینه و یه دل نه صد دل عاشق دختره بشه باید بره خواستگاریش( تو 15 سالگی)؟؟؟؟
در ضمن این نظر شخصی شماست که دوست دختر رو واسه ازدواج مناسب نمیدونی.....
و درسته دوستی از نظر اسلام مشکل داره ولی خوب اگه ارتباط نامشروع نداشته باشی خیلی خوبه تو این دوره زمونه که اختلافات فرهنگی و سلیقه ای فوق العاده بالاس میتونه طرف مقابلش رو خیلی خوب بشناسه و خوب دلیلی نداره هر دوستی رو بخوایی داشتن غرض از جانب پسرا تفسیر کنی

secret
Wednesday 27 August 2008, 05:25PM
1-عشق و عاشقی برای دختر و پسر 15 ساله خیلی زوده چون در این دوران هم پسر هم دختر دوره ی حساس بلوغ رو پشت سر می زارن و هر دو شخص شخصیت مستقل رو ندارند که بخوان ازدواج کنن یا رابطشونو به هدف ازدواج برقرار کنن. دوستی و رابطه به موقع; وقتی شخص هدف ازدواج داره و به بلوغ فکری . اجتماعی و اقتصادی رسیده انهم با اطلاع کامل خانواده ها صورت می گیره2- ایا واقعا وقتی شما کسی رو تو خیا بون میبینید صد دل عاشق می شید در حالی که طرف مقابل رو نمی شناسید حتما عاشق قیافش شدید که در این صورت این معنایی به جز هوس نداره و نخواهد داشت طوری که اگه یکی بهتر از اونو ببینید نظرتون عوض خواهد شد .

عشقه منه S
Wednesday 27 August 2008, 06:05PM
1-من نگفتم عاشق یکی تو خیابون شدم مثال زدم ....
2-در ضمن چون دخترا زودتر به بلوغ جسمی و عقلی میرسن همون چهارده ، پونزده سالگی برا اونا کافیه چون تو بعضی از مناطق ایران رسمه که دخترا رو تا 13 سالگی شوهر میدن ولی مشکل اینجا پسره که تا 30 سالگی به بلوغ فکری نمیرسه (تعداد محدودی) اما اگر تربیت خانوادگی درست باشه و جامعه درست تاثیراتش رو گذاشته باشه مشکل رفع میشه.
3- در ضمن مشکل اینجا اجازه ی خانواده هاست خوب تجربه بیشتری دارن و تشخیص درست رو میدن اما دلسوزی بیش از حد مخصوصا مادر آقا پسرها باعث میشه که اونا حقیقت رو نبینند مثلا مخالفت با ازدواج دو طرف و انتخاب فرد دیگه ای برای پسرشون که این میتونه تو روحیات پسری که به یک دختر دل بسته تاثیر منفی بذاره و عواقب بدتری به همراه داشته باشه.

mohsen_blid
Wednesday 27 August 2008, 07:17PM
اگر دوستی صرفا دوستی باشه خوبه ولی خوب جوون 15 ساله اکثرا عقلشون به این چیز ها قد نمیده یا حداقل خیلی کم هستند و این موجب میشه ترازوی دوستی به سمت پایین بره و سمت و سوی خوبی پیدا نکنه و موجب ناراحتی و حتی بیماری های روانی ایجاد کنه
نظر من این هست که افرادی که می خوان دوست بشن و حالا دوست داشتن ازدواج کنن یا به همان دوستی ادامه بدن باید در سنین بالا تر باشن و از نظر تربیت خانواده در سطح خوبی باشند که بتونن درست مسائل رو درک کنند و با راه و روشی مناسب با مشکل دست و پنجه نرم کنند و نظرم اینه که حداقلش این دوستی در زمان دانشگاه به وجود بیاد و با اطلاعاتی که خانواده ز این دوستی داشته باشه چون اطلاع داشتن یک خانواده خیلی مهمه و باعث مشکلات ناراحت کننده نمیشه

میدونم شاید بگید ممکنه افرادی باشن که 15 سالشونه و حتی از جوانهای دانشگاهی بیشتر می فهمند و سطح تربیت خانوادگیشون خیلی بهتر و بیشتره و خوب مطمئنا در این خانواده ها اون فرزند میدونه که چکار کنه و با اطلاع کامل خانواده و مواظبت صحیح اون خانواده ها از رابطه این فرزندان موجب مثبت شدن این روابط بشه
نکته مهم اینه که همه مثل هم نیستند و یکجور عواطف ندارند و تریت در خانواده هاشون با هم فرق میکنه

blood
Wednesday 27 August 2008, 07:28PM
ببخشيدا اما تو تهران لا اقل مسخره ترين چيز چون
پسر زرنگ دختر كودن=سكس:smile27:
دختر زرنگ پسر كودن=ازدواج:smile39:
پسر كودن دختر كودن=لاو تركوندن و عاشقي:smile07:
پسرزرنگ و دختر زرنگ=دعوا و جدايي:p

پس بهتره اصلا" 2ست نشي و اگه هم شدي زرنگش باشي :):smile55:
در ضمن من الان دلم از دست يكي پره و لي كودن بازي در نياوردم :(

عشقه منه M
Thursday 28 August 2008, 01:45PM
ببخشيدا اما تو تهران لا اقل مسخره ترين چيز چون
پسر زرنگ دختر كودن=سكس:smile27:
دختر زرنگ پسر كودن=ازدواج:smile39:
پسر كودن دختر كودن=لاو تركوندن و عاشقي:smile07:
پسرزرنگ و دختر زرنگ=دعوا و جدايي:p

پس بهتره اصلا" 2ست نشي و اگه هم شدي زرنگش باشي :):smile55:
در ضمن من الان دلم از دست يكي پره و لي كودن بازي در نياوردم :(
اتفاقا منم دلم از دست یه نفر حسابی پره:mad:
پس همدردیم منم با آخریش موافقم...

blood
Thursday 28 August 2008, 01:52PM
بعضي ها خودشون بچه هستند ,همه رو مثل خودشون ميبينند

عشقه منه M
Thursday 28 August 2008, 01:54PM
بعضي ها خودشون بچه هستند ,همه رو مثل خودشون ميبينند
آره با این موافقم که بعضیا خودشونبچههستن.

blood
Thursday 28 August 2008, 02:02PM
اما كو گوش شنوا اوني كه بايد بفهمه نه كه نميفهمه خودشو ميزنه به اون راه
نميدونه كه هرچي هم حدي داره لجبازيو بچه بازيو لوس بازي و............:mad:

اميد19
Wednesday 17 September 2008, 01:28AM
دوستى پسرودختردراصل مثل يه سرابه ازدورزيباوقشنگ ولى وقتى بهش ميرسى ميبينى كه درواقع هيچى نيست جزپشيمانى واحساس پوچ

عشقه منه S
Wednesday 17 September 2008, 10:34PM
چرا سعی در پیچوندن مسائل دارید؟؟ میدونید مشکل از کجاست؟؟ مشکل از فرهنگ بد کشور ما و تفسیر بده دین اسلامه. مثلا در اروپا یک پسر و دختر به راحتی با هم دوست هستند مانند دو پسر یا دو دختر در ایران و هیچ احساسی جز رفاقت بین دختر و پسر اروپایی نیست اما تا یک پسر و دختر ایرانی میخوان با هم رفیق بشن همه فکر میکنن که بین اونا رابطه ای بوده یا حتما باید با هم ازدواج کنن یا ...
درسته در اروپا اگر دوستی های زیادی بین پسرها و دخترها هست فساد زیادی هم هست. برای مثال بیشتر فیلم های مبتزل از اروپا وارد میشه یا از شبکه های ماهواره ای اروپایی روی آنتن میره. ولی تو ایران دوستی پسر و دختر که بد جا افتاده هیچ، تا یک دختر منتظر تاکسی وا میسه 10 تا ماشین شخصی مدل بالا جلوش ترمز میزنن. در مورد فیلم ها هم نگم که خودتون میدونید حتی بازیگرهای ایرانی هم کارشون به ابتذال کشیده.
پس حالا میفهمیم ایران به تنهایی داره با کل اروپا از این حیث کورس میذاره. باید محدودیت ها برداشته بشه، بدبینی نسبت به دوستی پسرو دختر از بین بره تا فحشا و فساد هم کم بشه، یا حتی ریشه کن بشه.

عشقه منه S
Wednesday 17 September 2008, 10:40PM
؟؟؟؟

blood
Thursday 18 September 2008, 08:36AM
:smile39:بابا كارشناس امور دوستي و اين حرف ها من كشته و مرده اين جور بحث هاي كارشناسيتم جلسه بعدچه روزيه استاد, ساعت چند و كدوم كلاسه :p;):smile39:

عشقه منه S
Thursday 18 September 2008, 10:55AM
بهروز جون اینا چون بیشتراشون یه دوستی موفق نداشتن حالا سعی در بد جلوه دادن اون دارن.
تاریخ جلسه بعدی در اسرع وقت اعلام خواهد شد.

amd
Tuesday 4 November 2008, 08:24PM
hich ki nist?

amd
Tuesday 4 November 2008, 08:26PM
من دوست دارم وارد شم اما بلد نیستم

احمد مهاجری
Saturday 8 November 2008, 11:50AM
با سلام به دوستان خوبم
فكر كنم اگه در فضاي صميمي كمي هم كارشناسانه تر وارد بحث بشيم بهتره .
اولا دوستي چيست ؟ تابحال دقت كرده ايد با گفتن همين كلمه هزاران معني مختلف در ذهن افراد ايجاد مي شود ؟! بنابر اين رسيدن به يك نتيجه مطلوب مستلزم دريافت معناي واحد از دوستي مي باشد .
ميل و رغبت نفساني انسان به چيزي همراه فهم آنچيز دوست داشتن تلقي مي شود ، بنا بر اين تعريف براي حيوانات نمي توان دوست داشتن را فرض كرد ، چون فهم آنها حيواني بوده و ميل و رغبت آنها در حقيقت دوست داشتن نيست .
البته ممكن است تعاريف متعدد ديگري نيز براي دوست داشتن بكار رود كه در جاي خود قابل بررسي مي باشد .
دلايل ميل و رغبت در انسان متفاوت است ، گاهي همزيستي طولاني باعث آن مي گردد ( مانند وقتي شما از حيواني نگه داري مي كنيد به آن علاقه مند مي شويد ) و گاهي نياز باعث علاقه مي گردد ( مانند علاقه فرزند به پدر و مادر البته در صورتي كه ادعا نگردد اين علاقه فطريست ) و ...
ممكن است علاقه و ميل به سبب نياز هاي فراواني باشد كه ما از مجموعه آن نياز ها به نياز جنسي تعبير مي كنيم ، اينكه كسي از جنس مخالف بتواند خلاء هاي موجود ما را ( مانند تنهايي ، آرامش ، همخوابگي و... ) پر كند . اشتباه نكيد ، اين زيبا ترين نوع دوست داشتن و علاقه است . از اسم آن واهمه اي نداشته باشيد و با آرامش گفتگو را دنبال كنيد . كشش عجيبي و هرموني كه بين دختران و پسران است از همين نوع مي باشد و مانند تشنگيست كه انسان به دنبال آب ميرود .
ادامه دارد ...

متاسفانه وقت تايپ براي من بسيار محدود است
در ادامه در حد وسع خودم اين موضوع را بيشتر باز خواهم كرد .
:smile07:

fariba
Sunday 9 November 2008, 12:40PM
سلام به نظر من اگه دوستی همراه با احترام باشه نه تنها کدورت نیست بلکه باعث میشه که علاقه و عشق هم بوجود بیاد. :)

trid
Friday 28 November 2008, 10:57AM
من دوستی را خیلی دوست دارم .
چون فلسفه ان را میدانم به نظر من دوستی موجب ارامش روح وروان میشه.

:D:smile07:

trid
Monday 8 December 2008, 08:13PM
شما دوستی رو چی معنی میکنید.
زندگی- شما در هر چیز افراط کنید به ضرر شما می باشد.
به نظر من دوستی موهبت الهی است که انسان از طریق ان میتواند به ارامش روح و روا ن برسد.

عرف
Tuesday 16 December 2008, 02:54AM
عاقبتش قشنگ ترمی تونه با شه و تا حد زیادی به ازدواج بیا نجامه اگه حدود رعایت بشه و وابستگی ها زیاد نشه ....

bahare_p
Tuesday 16 December 2008, 02:57AM
من فکر می کتم دوستی موقعی مفید است که دررشد شخصیت دو طرف موثر باشد.:smile07:

رویاهای خواستنی
Tuesday 16 December 2008, 10:30AM
به نظر من گر در دوستی صداقت اول و آخر باشد مشکلی نیست چرا خیلی از دوستی های بین دو دختر یا دوپسر هم بابت عدم صداقت فایده ای ندارد

پاییز
Tuesday 30 December 2008, 01:11PM
قلب دخترا مثل جهنم می مونه که هر کی میره توش بیرون نمی یاد ولی قلب پسرا مثل هتل ***** می مونه معلوم نیست کی میره و کی می یاد.:D:D:D:D:D

fireman
Tuesday 30 December 2008, 01:15PM
دوستی با دختر اولین اشتباه یک پسر در زندگیش میتونه باشه :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

هلیا1365
Sunday 3 May 2009, 11:40AM
سلام:)
بهتر نیست به جای این حرف ها این رابطه ها رو کنترل کنیم نه این که فقط فکر کنیم این دوستی ها خوبند یا بدند؟
باید این رابطه ها باشند چون هستند

شينوا
Tuesday 5 May 2009, 09:34AM
چرا به همه چيز از ديد بد نگاه ميكنيد دوستيايي هم هستن كه توشون عشق و علاقه نباشه

kimiya
Sunday 10 May 2009, 12:50AM
به نظر من در دوستی دختر و پسر صداقت وجود ندارد و انها بیشتر برای هم نقش بازی می کنند و خودشان را ان طور که هستند نشان نمی دهند

عبد من عبادالله
Tuesday 22 September 2009, 06:26PM
با سلام
دوست عزیز مهمترین نهاد اجتماع نزد خداوند خانواده است؛ چرا که در آن گرانبها ترین موجود و هدف آفرینش تمام موجودات دیگر، یعنی "انسان" وارد هستی می شود و رشد می کند. و گرمی و استحکام این نهاد، تلاثیر مستقیم بر روی فرد و شرایط روحی او دارد. به همین علت هر چه موجب تضعیف این نهاد بسیار مقدس شود به شدت مذموم است. و موجب فرودآمدن عذاب الهی می شود. در روایات عبارات عجیبی در این زمینه داریم. مثلا در مورد طلاق فرموده اند که "عرش الهی را می لرزاند"!! یعنی تا این حد در نزد خداوند مهربان، انسان و سرنوشت او مهم است و خداوند از کسانی که به بنده اش و عاقبت او صدمه می زنند به سختی انتقام می گیرد:(:(:(:(:smile34:
قلب مرد و زن خلقت خاصی دارد. اگر شما در تمام طول عمرتان، تنها و تنها مهر یک خانم(و یا آقا) را را در دل داشته باشید و به فرد دیگری دل نبسته باشید عشق او بسیار گرم تر و رابط زناشویی شما بسیار مستحکم تر خواهد بود و این نزد خداوند بسیار نیکو و پسندیده است.
متاسفانه غربیهایی که این راه را نرفتند امروزه به شدت دچار معضلات سنگین آن شده اند. مثلا در ایالات متحده در سال 2003 بیش از 29 درصد کودکان به دنیا آمده پدر و مادری برای خود نمی شناختند!!!!(البته این آمار قدیمی است و مطمئنا امروزه اوضاع خیلی بدتراست) این یعنی 29 درصد انسانهای فردای جامعه به شدت در معرض عقده های روحی و ... هستند و احتمالا دزدان وجنایتکاران و تبه کاران فردای جامعه خواعند بود. و همه اینها غیر از هزینه هایی است که به طور مستقیم بر دولت و اجتماع تحمیل می شود.
موفق و سربلند باشید:smile28:
یا حق:smile07: