نمايش نسخه نهائي : افتتاح تالار "سفر عشق" / زیرمجموعه جهانگردی و سفر
پشتیبانی باشگاه
Sunday 17 August 2008, 10:59PM
با سلام
تالار "سفر عشق" با توجه به پیشنهاد درج شده توسط کاربر saleh57 در تالار پیشنهادات و انتقادات (http://www.iranclubs.org/forums/showpost.php?p=519594&postcount=7) ، جهت پردازش بر روی موضوع سفرهای زیارتی مقارن با سالروز میلاد حضرت مهدی (عج) در شامگاه روز 27 مرداد 1387 افتتاح گردید .
باشگاه جوانان ایرانی ضمن تشکر از پیشنهاد تشکیل این تالار زیر مجموعه تالار جهانگردی و سفر ، برای کاربران علاقمند به این موضوع لحظاتی خوش و پربار آرزومند است .
با تشکر
پشتیبانی باشگاه جوانان ایرانی
saleh57
Monday 18 August 2008, 06:01PM
السلام علی المهدی:smile07: و علی ابائه(ع)
شایسته است همان جمله ای را که مکررا در طول سفر حج ان را به یاد می اوردم و ذکر میکردم در اینجا نیز تکرار کنم و ان این ایه ی شریفه است که :
" الحمدلله الذی هدانا لهذا و ما کنا لنهتدی لولا ان هدانا الله "
خدا را شاکریم که این فضای مساعد فراهم شد که بتوانیم یادکردی از این قطعه های بهشتی زمین داشته باشیم و یاد ونام رسول الله الاعظم (ص)واهلبیتشان(ع) را زنده نگه داریم و نیز به اعتلای کلمه ی توحید و اعمار مساجدالله از جهت معنوی بپردازیم. خصوصا مسجدالحرام و نیز دیگر اماکن زیارتی نظیر محل وقایع عبرت اموز اسلامی نظیر غزوه ها و ... .
امیدواریم اجر مدیران سایت و نیز نویسندگان ارجمندی که تا کنون به این امر مبادرت ورزیده اند در نزد خدای متعال محفوظ باشد. انشاالله تعالی .
بسیار مایلم نام دوستان و کاربران محترمی که با تلاش ارزشمندشان درقبل و نیز حال حاضر تاثیر بسزایی داشته اند را ذکر کرده و از ایشان و تمامی کاربرانی که به طور ضمنی با این فضا همراهی نموده اند تقدیر نموده و درخواست همراهی مستمر و افزونتر داشته باشیم.
کاربران گرامی :
"دیوونه".. "وصال" ..." بئاتریس".." سلیمی".. " تشنه" .. "حوا" .."مین" .. و نیز بسیاری از کاربران محترمی که نام شریف شان را به خاطر ندارم .
-ضمنا خوب است یاداور شوم این عنوان پیشنهادی برای تالار(سفر عشق) را کاربر گرامی "بئاتریس" پیشنهاد دادند و به دنبال ان مورد قبول مدیران محترم نیز واقع گردید.
برای تمام عزیزانی که به این سفرها موفق نشده اند ارزوی نیل و وصال به ان را داریم (هم زود! و هم زیاد! ) و برای ان عزیزانی که بعضا به این توفیق نایل شده اند حفظ نورانیت کسب شده و تشرف مکرر و با معرفت به ان اماکن متبرکه را ارزومندیم.
باز هم از مدیریت باشگاه تشکر می کنیم.:smile39:
موفق و موید باشید.:)
ارواحنا لک الفداء یا علی:smile07:
صبح
Monday 18 August 2008, 09:16PM
سلام
مبارک باشه به شرط اینکه اونا که رفتن دعا کنن ما هم امسال بریم :) اگه رفتم همتونو دعا می کنم ! کاکابرادر !
saleh57
Wednesday 26 August 2009, 10:58AM
سلام.
خواستم با بالا آمدن این سرنگار دوستانی را که اینجا را با مباحثی دیگر اشتباه گرفته اند در جریان کم و کیف راه افتادن این تالار قرار بگیرند..
دوستان ؛ این تالار در مورد سفرهای زیارتی و عبادی است که به جهت لطافت خاص ان و سرشار از عشق و محبت بودن این سفرها , این تالار را به عنوان " سفر عشق " نام نهاده اند..
خواهش می کنم برای مباحث دوست یابی و دوستی و ... به تالار مربوطه مراجعه بفرمایند..
با تشکر.
یاعلی(ع)
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.