نمايش نسخه نهائي : جدا شده از 8729
برهان اسلامی ، *مسلم* ، هدي الهي ، عبد الله ، *عبدالله* ، benny hinn
Saturday 9 August 2008, 05:25AM
کاربر عبد الله
درج گفتگوی نامرتبط با عنوان گفتگو مخل نظم تالار گفتمان و ناقض حقوق سایر کاربران است در صورت ادامه این روند شناسه شما در باشگاه با محدودیت نوشتاری مواجه خواهد شد .
پشتیبانی باشگاه جوانان ایرانی
يا الله
يا الله
يا الله
Tuesday 12 August 2008, 05:47AM
كجا من دروغ گفتم كه تهمت مي زني؟اين كه ذكر خدا را كردم شد دروغ؟!
شما از چي ناراحتي؟از اين كه ميان اين همه يا علي ها يكي هم پيدا شد كه بگه يا الله
إِنَّ فىِ خَلْقِ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضِ وَ اخْتِلَافِ الَّيْلِ وَ النهََّارِ لاََيَاتٍ لّأُِوْلىِ الْأَلْبَاب/الَّذِينَ يَذْكُرُونَ اللَّهَ قِيَمًا وَ قُعُودًا وَ عَلىَ جُنُوبِهِمْ وَ يَتَفَكَّرُونَ فىِ خَلْقِ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضِ رَبَّنَا مَا خَلَقْتَ هَاذَا بَاطِلًا سُبْحَانَكَ فَقِنَا عَذَابَ النَّار
فَاذْكُرُوني أَذْكُرْكُمْ وَ اشْكُرُوا لي وَ لا تَكْفُرُون
Saturday 16 August 2008, 12:42AM
نه فقط بنده به ذات ازلي مي نازد
ناشر حکم ولايت به ولي مي نازد
گر به نازد به علي،شيعه ندارد عجبي
عجب اينجاست خدا هم به علي مي نازد
عباس مى گويد رسول خداـ صلى الله عليه وآله وسلم ـفرمود
خداوند براى برادرم علىـ عليه السلام ـ فضائل بى شمارى قرار داده است كه اگر كسى از روى اعتقاد، يكى از آن فضائل را بيان نمايد، خداوند گناهان گذشته و آينده او را مى بخشد
وَ مَنْ أَظْلَمُ مِمَّنِ افْتَرى عَلَى اللَّهِ كَذِباً أُولئِكَ يُعْرَضُونَ عَلى رَبِّهِمْ وَ يَقُولُ الْأَشْهادُ هؤُلاءِ الَّذينَ كَذَبُوا عَلى رَبِّهِمْ أَلا لَعْنَةُ اللَّهِ عَلَى الظَّالِمين(هود/18)
و كيست ستمكارتر از آنكه بر خداوند دروغ مىبندد؟ آنان بر پروردگارشان عرضه مىشوند و شاهدان خواهند گفت: اينها همان كسانى هستند كه بر پروردگارشان دروغ بستند. بدانيد، لعنت خدا بر ستمگران باد
اين جور كه جناب احمد بيان كرده اند كافي است من يكي از فضائل علي را از روي اعتقاد بيان كنم و بعدش هم خيالم راحت باشه چون هر چقدر هم گناه كنم گناهانم بخشيده مي شود
mehrdad_123
Saturday 16 August 2008, 01:22AM
جناب عبدا... احترام خودتان را نگه دارید و در اینگونه تاپیک ها مشبه سازی نفرمایید اگر سئوالی دارید خدا را شکر این سایت این اجازه را به امثال شما داده است تا فی الفور تاپیکی راه اندازی کنید و سئوالتان را مطرح کنید اینجا محل جنگ وجدل و اشکالهای بی اساس شماها نیست
این حدیثی را که حضرتعالی به باد تمسخر گرفته اید سخن رسول ا...(ص) است کمی پروا داشته باشید از این دشمنی کردن با معصومین(ع).
ا...هم عجل لولیک الفرج
Sunday 17 August 2008, 12:27AM
جناب عبدا... احترام خودتان را نگه دارید و در اینگونه تاپیک ها مشبه سازی نفرمایید اگر سئوالی دارید خدا را شکر این سایت این اجازه را به امثال شما داده است تا فی الفور تاپیکی راه اندازی کنید و سئوالتان را مطرح کنید اینجا محل جنگ وجدل و اشکالهای بی اساس شماها نیست
این حدیثی را که حضرتعالی به باد تمسخر گرفته اید سخن رسول ا...(ص) است کمی پروا داشته باشید از این دشمنی کردن با معصومین(ع).
ا...هم عجل لولیک الفرج
اولا اين سخن منسوب به رسول الله است نه سخن رسول الله
ثانيا من نه اين حديث را مسخره كردم و نه با پيامبر دشمني كردم،فقط نتيجه ي درست بودن اين حديث را گفتم
واقعا شما فكر مي كنيد اين سخن از رسول الله است؟!يعني من هرگناهي مانند دزدي،آدمكشي و...را فقط به خاطر اين كه يكي از فضايل علي را نوشته ام با خيال راحت انجام دهم؟!!
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.