نمايش نسخه نهائي : دست پخت آمریکا
shame
Sunday 17 August 2008, 03:34PM
دست پخت آمریکادر عراق , افغانستان و
و اصولا امریکایی ها سریعترین اشپز های دنیایند و در انی هزاران نفر را کباب می کنند و...
MSR
Monday 18 August 2008, 12:09AM
ببخشید ولی این چه ربطی به تالار اشپزی داره ؟ تالار سیاست یه مقدار بالاتره !
shame
Monday 18 August 2008, 09:04PM
بوی کباب شدن هزاران افغانی و عراقیس به مشامت نمی رسه ؟
ghadem
Tuesday 19 August 2008, 05:24PM
البته چند نوع کباب داریم....کباب انسان با بمب نیم تنی...کباب انسان با بمب هیدروژنی...کباب انسان با بمب حرارتی...کباب انسان با بمب اورانیومی و.....
MSR
Tuesday 19 August 2008, 05:28PM
خب بازم درست ! ولی من رابطه ای بین این و "پخت و پز " نمی بینم !!
هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد .... افراط و تفریط به هیچ وجه درست نیست
جامعه و خانواده (http://www.iranclubs.org/forums/forumdisplay.php?f=2) > پخت و پز (http://www.iranclubs.org/forums/forumdisplay.php?f=55)
ghadem
Thursday 21 August 2008, 02:48PM
بابا انقدر سخت نگیر دیگه کباب کبابه!!!!!
البته جوجه کباب انسان را هم در جنوب لبنان می توانی پیداکنی 2ویا3ماهه به بالا....که دستپخت اسرائیل و امریکا است
Arshanoosh
Sunday 24 August 2008, 09:40AM
يك تركيب جالب كه من استفاده مي كردم در آمريكا ولي الان ديگه زده شدم از اين تركيب
ساندويچ با قهوه يعني به جاي نوشابه با قهوه بخوري اونم همبرگر يا ساندويچ آيدا رو با قهوه بخوري:smile15:
shame
Sunday 24 August 2008, 09:24PM
یکبار هم ابو غریب می رفتید دست پختهای بیشتری یاد می گرفتید
Arshanoosh
Monday 25 August 2008, 10:20AM
یکبار هم ابو غریب می رفتید دست پختهای بیشتری یاد می گرفتید
اين دست پخت نيست
تركـــــــــــــــــــــيبه
حالا يه بار موز رو سرخ كن بخور اين ميشه دست پخت آمريكايي
shame
Thursday 28 August 2008, 11:09PM
اگه ادمی رو مسخ کرد دنبال خودش کشوند ما میگیم دست پخت امریکا
Arshanoosh
Tuesday 2 September 2008, 09:36AM
خوب شما از نظر سياسي ميگي من نظر آشپزي
shame
Thursday 4 September 2008, 12:17PM
اون آشپزی که شما می گید فوقش یا شور یا بی نمک و یا خوشمزه یک وعده یا خورده میشه و یا خورده نمی شه و در کل با سر نوشت کسی یا ملتی سر وکار نداره و امتی رو بد بخت نمی کنه به همین خاطر خیلی مهم نیست
ولی این دست پختی که من ازش میگم , خوب توجه نکنی ممکنه نه تنها دنیاتو بلکه ممکنه آخرتتو خراب کنی و هزاران نفر رو هم بد بخت
آخرین دست پخت آمریکا سرکوب مخالفان جنگ در امریکا و دستگیری بیش از 250 تن امریکی
Arshanoosh
Friday 5 September 2008, 04:45PM
اون آشپزی که شما می گید فوقش یا شور یا بی نمک و یا خوشمزه یک وعده یا خورده میشه و یا خورده نمی شه و در کل با سر نوشت کسی یا ملتی سر وکار نداره و امتی رو بد بخت نمی کنه به همین خاطر خیلی مهم نیست
ولی این دست پختی که من ازش میگم , خوب توجه نکنی ممکنه نه تنها دنیاتو بلکه ممکنه آخرتتو خراب کنی و هزاران نفر رو هم بد بخت
آخرین دست پخت آمریکا سرکوب مخالفان جنگ در امریکا و دستگیری بیش از 250 تن امریکی
خدا از چنگ شيطان آزادشون بكنه :smile21:
ادامه بديد
shame
Friday 5 September 2008, 06:54PM
خدا از چنگ شيطان آزادشون بكنه
ادامه بديد
مو ضوع رو گم نکن:D
saleh57
Friday 5 September 2008, 10:02PM
سلام
اگر اجازه باشد یک مطلب را عرض کنم و ان اینکه:
این درست که امریکایی های قاتل و ظالم هیچ عرصه ای از حیات بشری را سالم و ارام نگذاشتند و ان را به بدترین وجهی لکه دار کردند ودر این میان کوچک و بزرگ و پیرو جوان انسان و حیوان و درخت و دریا و .. و محیط زیست را بی نصیب نگذاشتند اما خب با توجه به سیر مباحث یک سرفصل و یا یک تالار(مثلا اینجا که پخت و پز نام دارد ) بهتر است به همین قدر اکتفا شود و بقیه ی دست پخت خباثت امیز امریکا و امریکا گرایان بدبخت و زبون را در تالار اخبار و سیاست پوشش بدهیم.
تا نظر شما چه باشد..
موفق باشید
یا علی
Arshanoosh
Saturday 6 September 2008, 10:53AM
به به
آقاي صالح سخن از زبان ما مي گويي عزيز دل برادر
saleh57
Saturday 6 September 2008, 09:45PM
به به
آقاي صالح سخن از زبان ما مي گويي عزيز دل برادر
به به متقابل ؛
جناب ارشانوش"
اگر مطلب بالایی شما ناظر به همه ی متنم باشد باید به تلاشهای خود ودوستان دیگرنظیر جناب شمع" امیدوار باشیم که شما نیز سخن دلتان این شده که از امریکاو ظلم های بی حد و حصرش ناراحت و مغموم هستید .
این متن را یک بار دیگر بخوانید هنوز جا برای باز پس گرفتن حرفتان باقی است گرچه ارزو می کنم که چنین مباد.
این درست که امریکایی های قاتل و ظالم هیچ عرصه ای از حیات بشری را سالم و ارام نگذاشتند و ان را به بدترین وجهی لکه دار کردند ودر این میان کوچک و بزرگ و پیرو جوان انسان و حیوان و درخت و دریا و .. و محیط زیست را بی نصیب نگذاشتند اما خب با توجه به سیر مباحث یک سرفصل و یا یک تالار(مثلا اینجا که پخت و پز نام دارد ) بهتر است به همین قدر اکتفا شود و بقیه ی دست پخت خباثت امیز امریکا و امریکا گرایان بدبخت و زبون را در تالار اخبار و سیاست پوشش بدهیم.
Arshanoosh
Sunday 7 September 2008, 09:21AM
به به متقابل ؛
جناب ارشانوش"
اگر مطلب بالایی شما ناظر به همه ی متنم باشد باید به تلاشهای خود ودوستان دیگرنظیر جناب شمع" امیدوار باشیم که شما نیز سخن دلتان این شده که از امریکاو ظلم های بی حد و حصرش ناراحت و مغموم هستید .
این متن را یک بار دیگر بخوانید هنوز جا برای باز پس گرفتن حرفتان باقی است گرچه ارزو می کنم که چنین مباد.
كسي كه ظلم كنه در همه جاي دنيا و در هر مقامي بايد بازخواست بشه
آمريكا هم يكي از اونها
من خدمت شما دوستان عرض كردم من هم جنبه هاي خوب رو ميگم و هم بد.براي من هم فرقي نمي كنه كي هست و يا چه قدرتي داره
ولي اين چيزي كه شما مي بينيد چهره مردم آمريكا نيست
shame
Monday 8 September 2008, 11:11AM
شما از هست پخت امریکا بگویید تا چهره امریکا روشن شود
راستی یک جمله از سید محمد خاتمی را اینجا بزارم اشکال داره
سید محمد خاتمی :باید مانع ادامة سرکوب و جنایت اسرائیل به عنوان بزرگترین عامل ضدیّت با صلح و مردم سالاری و ترویج خشونت و تروریسم سازمان یافته در لبنان و فلسطین شد. باید از مقاومت مشروع و حق حیات و پیشرفت لبنان دفاع کرد.
برای این منظور از شما میخواهم که برای ممانعت از رشد روند خشونتبار و ضد صلح و مدنیتی که اسرائیل درپی پیشبرد آن است و برای دفاع از حقوق انسانی و اساسی ملتها که به جد مورد تهدید قرار گرفته است و برای چاره اندیشی در باب احقاق حقوق پایمال شدة ملت مظلوم فلسطین و لبنان که از سوی برخی قدرتهای جهانی به فراموشی سپرده شده است و برای پیشبرد اندیشه و رفتار دموکراتیک در منطقه که ناخوشایند خشونتطلبان در دو سوی عالم است، تمامی مساعی خود را برای فعال کردن مؤثر همة مجامع و نهادهای بینالمللی و کمک فوری به استقرار آتشبس، تبادل اسرا و زندانیان دو طرف تا رفع اشغال و جلوگیری از اجرای طرحهای خطربار منطقهای که از سوی اسرائیل و آمریکا پی گرفته میشود، به کار گیرد.
Arshanoosh
Monday 8 September 2008, 12:52PM
چهر آمريكا روشنه
هر كس بخواد خودش ميبينه
نه شما مي تونيد من نظر من رو عوض كنيد نه من مي تونم نظر شما رو عوض كنم پس فقط نظراتمون رو ميگيم و به همديگه هم احترام مي زاريم
shame
Tuesday 9 September 2008, 12:45PM
باید مانع ادامة سرکوب و جنایت(دست پخت) اسرائیل به عنوان بزرگترین عامل ضدیّت با صلح و مردم سالاری و ترویج خشونت و تروریسم سازمان یافته در لبنان و فلسطین شد. باید از مقاومت مشروع و حق حیات و پیشرفت لبنان دفاع کرد.
Arshanoosh
Thursday 11 September 2008, 10:20AM
شما صحبت هاي خودتون رو هم نقل قول مي كنيد :smile21: !!!
ghadem
Thursday 11 September 2008, 10:51AM
مگر در امریکا مردم دولت را تشکیل نمی دهند و مهد دموکراسی نیست!!!!
پس چگونه مدعی می شوید که کارهای دولت امریکا مورد قبول مردمش نیست...یعنی که مردم در انتخاب دولت هیچ دخالتی ندارند و برایشان درجای دیگر تصمیم می گیرند؟؟؟؟؟
Arshanoosh
Thursday 11 September 2008, 11:03AM
اينجا در مورد غذاهاي كه ريشه آمريكايي داره صحبت مي كنيم
اشتباه اومديد
shame
Thursday 11 September 2008, 05:30PM
شما صحبت هاي خودتون رو هم نقل قول مي كنيد :smile21: !!!
نه اون صحبتها نقل قول ااز سید محمد خاتمی بود در مورد دست پخت امریکا
shame
Thursday 11 September 2008, 05:34PM
مگر در امریکا مردم دولت را تشکیل نمی دهند و مهد دموکراسی نیست!!!!
پس چگونه مدعی می شوید که کارهای دولت امریکا مورد قبول مردمش نیست...یعنی که مردم در انتخاب دولت هیچ دخالتی ندارند و برایشان درجای دیگر (آشپزی می کنند برای آینده مردمشان)
این حرفها
جاش همینجاست قادم جان
shame
Sunday 5 October 2008, 12:23AM
و دست پخت اقتصادی امریکا
این دیگه خیلی معرکه است
هلنا
Thursday 23 October 2008, 07:49PM
سلام . به نظر من حساب مردم امریکا بعنوان بردگان تحت سلطه نظام سرمایه داری صهیونیستی . که به انحای گوناگون در بی حالتی و بیخبری و بی تاثیری نگاه داشته شده اند با سیاست مداران صهیونیست مسلک امریکایی جداست .
این به سیاست نزدیکتر هست که ایندو از هم تفکیک بشوند . دست پخت های امریکا در واقع دست پخت صهیونیسم هست .
shame
Thursday 23 October 2008, 10:03PM
سلام . به نظر من حساب مردم امریکا بعنوان بردگان تحت سلطه نظام سرمایه داری صهیونیستی . که به انحای گوناگون در بی حالتی و بیخبری و بی تاثیری نگاه داشته شده اند با سیاست مداران صهیونیست مسلک امریکایی جداست .
این به سیاست نزدیکتر هست که ایندو از هم تفکیک بشوند . دست پخت های امریکا در واقع دست پخت صهیونیسم هست .
shame
Sunday 11 January 2009, 04:28PM
هديه آمريكا به اسرائيل ( برای کشتار زنان و کودکان)براي ارسال به غزه
رژیم صهیونیستی که در پانزدهمین روز حملات وحشیانه به نوار غزه همچنان به کشتار مردم بی دفاع آن با سلاحهای اهدایی آمریکا ادامه می دهداز واشنگتن در خواست کمکهای نظامی فوری کرده و واشنگتن نیز درصدد ارسال فوری سه هزار تن مواد منفجره و مهمات برای این رژیم است.
به گزارش مهر، شبکه تلویزیونی المنار لبنان اعلام کرد : آمریکا به شدت تلاش می کند تا سه هزار تن مواد منفجره و مهمات را با اجازه یک کشتی یونانی برای رژیم اشغالگر اسرائیل ارسال کند تا در جنگ بی رحمانه علیه نوار غزه و مردم بی دفاع آن مورد استفاده قرار دهد.
ارتش آمریکا پیش از این هزاران تن بمب فسفری به رژیم صهیونیستی اهدا کرده بود و این رژیم از این بمبها بر ضد مردم بی دفاع غزه استفاده کرد .
بمبهای فسفری که ساخت آمریکا است سبب به جا ماندن اثرات بسیار خطرناک بر روی بدن و در برخی مواقع مرگ افرادی می شود که در معرض اصابت این بمبها و گازهای سمی متصاعد شده از آن قرار می گیرند.
خطرناک ترین اثر بمبهای فسفری،ایجاد سوزش و سوختگی در بدن و سرطان زا بودن آن است.یک روزنامه انگلیسی تصاویری ازبه کارگیری این بمبهای خطرناک بر ضد مردم بی دفاع غزه و اثرات خطرناک آن بر روی مجروحان فلسطینی را منتشر کرده بود که با خشم صهیونیستها روبرو شد.
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.