PDA

نمايش نسخه نهائي : حـــــــــــــلالم کنید!!

Mohammad_121
Saturday 16 August 2008, 12:16PM
سلام من محمدم احتمالا منو میشناسین من قراره امروز غروب برم زیر تیغ عمل. قراره کلیه هام جراحی بشه تقریبا دو روز پیش با ماشین پدرم تصادف کردم هم ماشین نفله شد هم خودم تو این دو روز هم تو بیمارستان بستری بودم شاید بگین پس چه جوری میومدی تو سایت؟ با یه لپ تاپ غرازه که یکی لطف کرد و در اختیارم گذاشت.
میخواستم حلالم کنید شاید چند نفر از من دلخور باشن مثل نگارینا، عسل بانو، msalehi و مخصوصا فروغ عزیزم.
اگر تا فردا بعد از ظهر نیومدم تو سایت فاتحه یادتون نره چون ریسک عمل پنجاه، پنجاست.
یا علی خداحافظ.

forugh
Saturday 16 August 2008, 12:33PM
سلام من محمدم احتمالا منو میشناسین من قراره امروز غروب برم زیر تیغ عمل. قراره کلیه هام جراحی بشه تقریبا دو روز پیش با ماشین پدرم تصادف کردم هم ماشین نفله شد هم خودم تو این دو روز هم تو بیمارستان بستری بودم شاید بگین پس چه جوری میومدی تو سایت؟ با یه لپ تاپ غرازه که یکی لطف کرد و در اختیارم گذاشت.
میخواستم حلالم کنید شاید چند نفر از من دلخور باشن مثل نگارینا، عسل بانو، msalehi و مخصوصا فروغ عزیزم.
اگر تا فردا بعد از ظهر نیومدم تو سایت فاتحه یادتون نره چون ریسک عمل پنجاه، پنجاست.
یا علی خداحافظ.

من هیچوقت از دستت دلخور نمیشم ایشالله خوب میشی محمد جان برات دعا میکنم...

blood
Saturday 16 August 2008, 02:39PM
منم كه باورم نميشه اينجوري شده باشي اما منم برات دعا ميكني

pourabbasi.m
Saturday 16 August 2008, 03:29PM
بچه كه منو ميشناسن تا يكماه خدا حافظ منو حلال كنيد اميدوارم برگردم بتونم بيشتر در خدمتتون باشم اگر اين مدت كم آمدم ولي سعي كردم براي خوشبختي همه دعا كنم همه دوست دارم محمد از اهواز :smile28::smile28::smile28::smile06::smile07::smile24::smile24::smile24:

mansour(m.a.s)
Saturday 16 August 2008, 04:07PM
سلام من منصورم محمد جون تا چند ساعت دیگه میره تو اتاق عمل ، عملش هم سنگینه 7،8 ساعت طول میکشه لطفا واسش دعا کنید.
:(

لاله سرخ
Saturday 16 August 2008, 04:23PM
منم دعا میکنم اما این یه تجربه است که دیگه تند رانندگی نکنی:smile34::smile34::smile34:

yaaliasghar
Saturday 16 August 2008, 04:26PM
خداوند بحق این فردای عزیز به دست ید اللهی حضرت حجه بن الحسن شما را شفای ببخشد

قبل از عمل به امام زمان متوسل بشید حتما حتما

یاعلی

mansour(m.a.s)
Saturday 16 August 2008, 10:39PM
mamal jon kojae ke m.a.sbe yadete
rasty bade amal az ma yad bokoni ha mi2nam ke ino mikhoni pas ba tashakkor az nazare ghashange o:Do

ahmad0511
Sunday 17 August 2008, 01:55PM
انشاا... هرچی سریعتر برگردی پیش ما:smile34::smile34::smile34:

soroush181
Sunday 17 August 2008, 06:01PM
یا علی خداحافظ.

دوست عزیز منم برات دعا میکنم تو رو خدا زود برگرد پیشمون:smile22::smile22::smile34::smile34: