PDA

نمايش نسخه نهائي : يه سئوال؟

armin_f
Saturday 16 August 2008, 01:22AM
اگه يه نفر بگه عاشقته و اشتباهي ازش سر زد و قولشو زير پا گذاشت، شما چند بار ميتونين اين كارشو ناديده بگيرين؟ من خودم نظرم اينه كه اولين اشتباه مساويه با آخرينش ولي تو عمل اينطور نيستم و دوست دارم به عشقم فرصت دوباره بدم. شما چي؟

forugh
Saturday 16 August 2008, 12:40PM
آقا آرمین اول باید از این مطمئن شد که اون دختر واقعا اشتباهی کرده یا نه بعد در موردش قضاوت کرد مطمئن باش اون الان داره تو شعله عشقت میسوزه مطمئن باش.:smile22: عاشق واقعی نباید زود قضاوت کنه...:(اینو برایه این میگم که خودم عاشقه یکیم که عضو همین سایته و یه مرد به تمام معناست...

نويد تختي
Sunday 17 August 2008, 11:50AM
آقا آرمین اول باید از این مطمئن شد که اون دختر واقعا اشتباهی کرده یا نه بعد در موردش قضاوت کرد مطمئن باش اون الان داره تو شعله عشقت میسوزه مطمئن باش.:smile22: عاشق واقعی نباید زود قضاوت کنه...:(اینو برایه این میگم که خودم عاشقه یکیم که عضو همین سایته و یه مرد به تمام معناست...
فروغ جان جند ساله ديكه به اينكارت ميخندي.
ولي خاطره قشنكي واست ميشه.

dollar
Monday 18 August 2008, 03:29PM
سلام آرمين جان اميدوارم حالت خوب باشه در مورد سوال هميشه در جاهايي كه بايد تصميم گيري كني سعي كن از همه طرف به قضيه نگاه كن اين نباشه كه تو قاضي وبقيه همه محكوم براي اين كه همه جوانب رو در نظر بگيري بايد خودت رو بجاي همه اون افراد بذاري ببين در اون شرايط اگر تو بودي چه كار ميكردي در ضمن زمانيكه اين شرايط رو تجسم ميكني بايد توجه داشته باشي كه تو از پايان كار خبر نداري. بعد از اينكه تجسم كردي حالا اگه تصميمي كه گرفتي اشتباه باشه دوست داري ديگران در مورد تو چگونه قضاوت كنن تو هم همانطور قضاوت كن اگر دوست داري مورد بخشش قرار بكيري پس تو هم ببخش اگر دوست داري مجازات شوي تو هم مجازات كن همان طور كه براي خودت ميپسندي براي ديگران هم بپسند. موفق مؤيد باشي

armin_f
Monday 18 August 2008, 06:43PM
دلار ممنونم از جواب زيبات.
موفق باشي.