نمايش نسخه نهائي : عـــــــــــــــــــشــــق یا تفریح!!!!
Mohammad_121
Friday 15 August 2008, 11:18PM
چرا بعضی ها بازی کردن با احساسات یه نفر رو که خودشون رو با این کار سرگرم میکنن عشق مینامند؟؟؟ طرف نمیدونه عشق با کدوم ع نوشته میشه(ع دو چشم) اونوقت دم از عاشقی میزنه ولی واقعا اینطور نیست و داره خودش رو با این کار سرگرم میکنه مخصوصا آقا پسرها!!
اما دختر خانم هایی که اینطوری هستن هم کم نیستن اما دخترا تو بی وفائی تخصص دارن و الان باید مدرک فوق تخصص رو تسلیم اونها کرد که بی وفائی ریشه در همین اوامر بالا داره در مورد پسرها هم تمام این مواردی که عرض کردم صدق میکنه ولی کمتر.
راستی پرا ما اینطوری هستیم الان اگه آمار بیشتر دختر پسرها رو در بیاری قبلا حداقل با چند نفر(جنس مخالف) رفیق بودن ولی وقتی باهاشون طرح رفاقت میریزی میگه تو اولین عشق منی.
باید این آخر رو اصلاح کنم (طرف میگه تو چندمین خر منی)
خودمونو اصلاح کنیم(مدل آلمانی یا چتری یا فشن هم بد نیست)
forugh
Saturday 16 August 2008, 12:17AM
چرا بعضی ها بازی کردن با احساسات یه نفر رو که خودشون رو با این کار سرگرم میکنن عشق مینامند؟؟؟ طرف نمیدونه عشق با کدوم ع نوشته میشه(ع دو چشم) اونوقت دم از عاشقی میزنه ولی واقعا اینطور نیست و داره خودش رو با این کار سرگرم میکنه مخصوصا آقا پسرها!!
اما دختر خانم هایی که اینطوری هستن هم کم نیستن اما دخترا تو بی وفائی تخصص دارن و الان باید مدرک فوق تخصص رو تسلیم اونها کرد که بی وفائی ریشه در همین اوامر بالا داره در مورد پسرها هم تمام این مواردی که عرض کردم صدق میکنه ولی کمتر.
راستی پرا ما اینطوری هستیم الان اگه آمار بیشتر دختر پسرها رو در بیاری قبلا حداقل با چند نفر(جنس مخالف) رفیق بودن ولی وقتی باهاشون طرح رفاقت میریزی میگه تو اولین عشق منی.
باید این آخر رو اصلاح کنم (طرف میگه تو چندمین خر منی)
خودمونو اصلاح کنیم(مدل آلمانی یا چتری یا فشن هم بد نیست)
این که منم معنیه عشقو خوب فهمیدم من عاشقم عاشق یکی که خودت میدونی کیه حاضرم هستیمو بخاطرش بدم ولی عشقم جوابمو نمیده نمیدونم چه اتفاقی افتاده بدبختیه دخترا اینه که تا عاشق میشن میخوان طعم عشقو بچشن پسرا بد جور حالگیری میکنن ولی بدون من میدونم عشق با چه ع نوشته میشه خوب در کش کردم ولی عشقمو نمیدونم که اونم عشقو درک کرده یا نه...:(:(
Mohammad_121
Saturday 16 August 2008, 08:36AM
کــــــــــــاش میشد عــــــــشــــق را به آدمی آموخت.
Mohammad_121
Saturday 16 August 2008, 08:46AM
این که منم معنیه عشقو خوب فهمیدم من عاشقم عاشق یکی که خودت میدونی کیه حاضرم هستیمو بخاطرش بدم ولی عشقم جوابمو نمیده نمیدونم چه اتفاقی افتاده بدبختیه دخترا اینه که تا عاشق میشن میخوان طعم عشقو بچشن پسرا بد جور حالگیری میکنن ولی بدون من میدونم عشق با چه ع نوشته میشه خوب در کش کردم ولی عشقمو نمیدونم که اونم عشقو درک کرده یا نه...:(:(
ع عشق یعنی عاشق واقعی. عاشق واقعی هم کسی هست که بخاطر عشقش بمیره ولی نگه من عاشقم در واقع همین به زبون آورئنه کار رو خراب میکنه.
پروانه رو دیدی بخاطر شمع بالهای خودش رو میسوزونه ولی هیچ نمیگه.
خوب گفتند که تو عاشقی پروانه وار باش.
blood
Saturday 16 August 2008, 10:24AM
بابا اينجا جه لاوي متركونن
پس جاي من بي نماز اينجا جايز نمي باشد..........
Mohammad_121
Saturday 16 August 2008, 10:58AM
عشق زیباست ، نه به زیبائی تو
تو که زیبائی بیا عاشق باش.
Mohammad_121
Saturday 16 August 2008, 10:59AM
شب سردی است، و من افسرده
راه دوری است، و پا خسته
تیرگی هست و پراغی مرده
میکنم، تنها، ازجاده عبور
دور ماندند ز من آدمها.
سایه ای از سر دیوار گذشت،
غمی افزود مرا بر غم ها،
فکر تاریکی و این ویرانی
بی خبر آمد تا با دل من
قصه ها ساز کند پنهانی.
نیست رنگی که بگوید با من
اندکی صبر سح نزدیک است.
هر دم این بانگ بر آرم از دل:
وای، این شب چقدر تاریک است!
خنده ای کو که به دل انگیزم؟
قطره ای کو که به دریا ریزم؟
صخره ای کو که بدان آویزم؟
مثل این است که شب نمناک است.
دیگران را هم غم است به دل،
غم من،لیک،غمی غمناک است.
سهراب سپهری
blood
Saturday 16 August 2008, 11:02AM
اتل متل ستاره
گلم دوسم نداره
نه اسمس
نه 1 زنگ
دلم براش شده تنگ
لاله سرخ
Saturday 16 August 2008, 11:52AM
منم با اینکه عاشق واقعی کسی است که در عشقش میسوزه ولی به زبون نمیاره شدیدا موافقم
ای مرغ سحر عشق ز پروانه بیاموز کان سوخته را جان شد و آواز نیامد
مرغ سحر عاشقی است که به کمال نرسیده و فقط حرف عشق را میزند ولی پروانه عاشق کمال یافته ایست که در عشقش میسوزد ودم نمیزند
dollar
Saturday 16 August 2008, 12:19PM
مرد جواني وسط شهري ايستاده بود و ادعا ميكرد كه زيبا ترين قلب را در آن شهر دارد. جمعيت زيادي گرد آمدند.قلب او كاملا سالم بود و هيچ خدشه اي بر آن وارد نشده بود. پس همه تصديق كردند كه قلب او به راستي زيباترين قلبي است كه تا كنون ديده اند.
مرد جوان، در كمال افتخار با صدايي بلندتر به تعريف از قلب خود پرداخت. ناگهان پير مردي جلوي جمعيت آمد و گفت: اما قلب تو به زيبايي قلب من نيست. مرد جوان و بقيه جمعيت به قلب پير مرد نگاه كردند. قلب او با قدرت تمام ميتپيد، اما پر از زخم بود. قسمتهايي از قلب او برداشته شده و تكههايي جايگزين آن شده بود.
اما آنها به درستي به درستي جاهاي خالي را پر نكرده بودند و گوشههايي دندانه دندانه در قلب او ديده ميشد. در بعضي نقاط شيارهاي عميقي وجود داشت كه هيچ تكه اي آنها را پر نكرده بود. مردم با نگاهي خيره به او مينگريستند. و با خود فكر ميكردند اين پير مرد چطور ادعا ميكند كه قلب زيبا تري دارد.
مرد جوان به قلب پير مرد اشاره كرد و با خنده گفت: تو حتما شوخي ميكني... قلبت را با قلب من مقاسيه كن. قلب تو، تنها مشتي زخم و خراش و بريدگي است. پير مرد گفت: درست است قلب تو سالم به نظر ميرسد، اما من هرگز قلبم را با قلب تو عوض نميكنم. ميداني، هر كدام از اين زخمها نشانگر انساني است كه من عشقم را به او داده ام، من بخشي از قلبم را جدا كردم و به او بخشيده ام. گاهي او هم بخشي از قلب خود را به من داده كه به جاي آن تكه بخشيده شده قرار داده ام. اما چون اين تكهها مثل هم نبوده اند، گوشههايي دندانه دندانه در قلبم دارم كه برايم عزيزند، چرا كه ياد آور عشق ميان دو انسان هستند. بعضيها از قلبم را به كساني بخشيده ام.
اما آنها چيزي از قلب خود به من نداده اند. اينها همين شيارهايي عميق هستند. گرچه دردآورند، اما يادآور عشقي هستند كه داشته ام اميدوارم كه آنها هم روزي بازگردند و اين شيارهاي عميق را با تكه اي كه من در انتظارش بوده ام، پر كنند. حالا ميبيني زيبايي واقعي چيست؟ مرد جوان بي هيچ سخني ايستاد. در حالي كه اشك از گونههايش سرازير بود، به سمت پير مرد رفت. از قلب جوان و سالم خود تكه اي بيرون آورد و با دستهاي لرزان به پير مرد تقديم كرد.
پير مرد آن را گرفت و در قلبش جاي داد و بخشي از قلب پير و زخميخود را جاي زخم مرد جوان گذاشت. مرد جوان به قلبش نگاه كرد، ديگر سالم نبود، اما از هميشه زيباتر بود. عشق از قلب پير مرد به قلب او نفوذ كرده بود.
dollar
Saturday 16 August 2008, 12:22PM
سلام فروغ اميدوارم حالت خوب باشه اگر عاشقي راه عشق بايد بپيمايي عشق بايد 2طرفه باشه پس ببين دليل نامهربوني عشقت چيست
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.