نمايش نسخه نهائي : جناب امیر هنوز خیلی راه مونده
رایحه اسمانی
Sunday 10 August 2008, 01:19PM
:قانون(1): درج گفتگوی تنش زا . تذکر ارسال شد .
رایحه اسمانی
Sunday 10 August 2008, 01:21PM
:قانون(1): درج گفتگوی تنش زا . تذکر ارسال شد .
mehrdad_123
Monday 11 August 2008, 10:09AM
ببخشید جناب مدیر:
البته از آنجایی که ناامید از رسیدگی به اعتراض خود هستم فقط و فقط اشاره ای می کنم و ادامه نمی دهم%
جناب مدیر چرا ووقتی همچین تاپیکی توسط کاربر امیر راه اندازی شد و هر توهینی هم به ما کردند به ایشان تذکر ارسال نکردید؟! چرا وقتی ایشان در نظم تالار ها خلل ایجاد کردند به ایشان تذکر ارسال نشد؟! و مثل همیشه کسی که اعتراض کرده بود(بنده) به جای جناب امیر تذکر دریافت کردم؟!:eek:
ا...هم عجل لولیک الفرج
امیر
Friday 5 December 2008, 04:41PM
بسم الله الرحمن الرحیم
رایحه اسمانی، اگه بهم اجازه داده شده بود،اسم برادرت و اسم اون کاربری هایی که باهاش وارد باشگاه میشه رو عینا برای همه معلوم میکردم
امیدوارم دست از پیرویه هوای نفس اون برادرت که عمریه میشناسیش،برداری و به جاش خدا و رسولش را پیرو باشی که راه نجات همین است
يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اسْتَجيبُوا لِلَّهِ وَ لِلرَّسُولِ إِذا دَعاكُمْ لِما يُحْييكُمْ وَ اعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ يَحُولُ بَيْنَ الْمَرْءِ وَ قَلْبِهِ وَ أَنَّهُ إِلَيْهِ تُحْشَرُون
اى كسانى كه ايمان آوردهايد، چون خدا و پيامبر، شما را به چيزى فرا خواندند كه به شما حيات مىبخشد، آنان را اجابت كنيد، و بدانيد كه خدا ميان آدمى و دلش حايل مىگردد، و هم در نزد او محشور خواهيد شد
والله اعلم
والسلام
رایحه اسمانی
Friday 5 December 2008, 05:36PM
لعنت خدا بر کسی که به جز دروغ و نفاق چیزی دیگری ندارد...
ای خدا این منافقین رو از روی زمین بردار
mehrdad_123
Friday 5 December 2008, 06:35PM
طرف دیده آبروش رفته داره غرق میشه خودش و به این ور اونور میزنه
دوستان توجه داشته باشند که:
الغریق یتشبث بکل حشیش
-
محسن الهي قمشه
Friday 5 December 2008, 07:50PM
به نام خداوند رحيم
با سلام به دوستان عزيز
جناب امير بنده نيز اميدوارم كه شما از هوي نفستان خارج شويد و به قرآن عمل كنيد
انما وليكم الله و رسوله والذين امنو الذين يوقيمون الصلوة و يوتون الزكوة و هم راكعون
(((ولي امر و ياور شما تنها خدا و رسول خدا و مومناني هستند كه نماز به پا داشته و فقيران را در حال ركوع زكات ميدهند))) سوره مبارك مائده آيه شريفه 55
انشاءالله .... از روي برادري گفتم نه نزاع پس لطفا با نيت برادرانه بخوانيد نه لجاج
پشتیبانی باشگاه
Friday 5 December 2008, 11:02PM
با سلام
سرنگار بعلت محتوای نزاع شخصی و شخصیتی متوقف گردید .
پشتیبانی باشگاه جوانان ایرانی
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.