PDA

نمايش نسخه نهائي : بزرگ دانشمند شیعی بار دیگر خورشید وار درخشید(تبریک پیروزی در مناظره)

mehrdad_123
Thursday 7 August 2008, 11:58PM
عرض تبریک به حضور منجی کل جهان حضرت صاحب الزمان(عج):smile07::smile07::smile07:
و همچنین عرض تبریک به حضور همه ی شما حقیقت جویان تبریک به حضور کسانی که آزادانه و عاشقانه در مقابل حقیقت تسلیم می شوند
در پی قرار مناظره ی (http://www.valiasr-aj.com/fa/page.php?bank=khabar&id=281) جناب دکتر قزوینی (دامت برکاته) و جناب مولوی عبدالمجید مراد زهی در خصوص مناظره در رابطه با حضرت زهرا(س) و شبهات و سئوالات پیرامون مادرمان حضرت زهرا(س) امشب در شبکه ی ماهواره ای سلام مناظره ای بین این دو عالم شیعه و سنی انجام گرفت که به نظر هر کس این مناظره را دیده باشد باید عاشقانه در مقابل جناب قزوینی به احترام سجده زده و خاک پای او را غرق بوسه کند

شایان ذکر است که این بزرگ دانشمند شیعی به قدری با توانایی بالا در مناظره حاضر شدند که طرف مقابل ایشان جناب مراد زهی در طول مناظره حتی نتوانستند تاکید می کنم حتی نتوانستند سئوالی از سئوالهای جناب قزوینی را پاسخ بدهند:)
که البته و صد البته ما دوست داریم طرفین اهل سنت اگر احساس می کنند ما ادعایی کذب مبنی بر ناتوانی جناب مراد زهی کرده ایم رد سخن ما را بیاورند تا ما هر چه زودتر خجل و شرم زده شویم!!!
توکلت علی ا...
----------------
ا...هم عجل لولیک الفرج
یا حق

mehrdad_123
Friday 8 August 2008, 12:04AM
خدای را بینهایت شکر و شکر و شکر که بار دیگر حقیقت بدست مدافعین حقانیت اثبات شد و بر همه ی محققین تسلیم شده در مقابل حقیقت که عاری از حب وبغض ناروا هستند ثابت شد که حق کیست و باطل کیست

ا...هم عجل لولیک الفرج
:smile34::smile34::smile34:

حسینی
Friday 8 August 2008, 12:59AM
بسم الله الرحمن الرحیم

با تشکر از برادر و سرور گرامی
انتظاری جز این نمی رفت
به قول موسسه تحقیقاتی ولیعصر (در ذیل همین لینک قرار مناظره)

در هيچ مناظره‌اي در طول تاريخ ، نام صديقه شهيده سلام الله عليها برده نشده ، مگر اين كه طرف شيعه پيروز از ميدان خارج شده است . صديقه شهيده و قبر مخفي او ، سند حقانيت شيعه است .

حضرت زهرا (سلام الله علیها) خود در همان زمان حجت را بر همه تمام کرده اند.

:smile07:
:smile07: یا زهرا :smile07:
:smile07:

mehrdad_123
Friday 8 August 2008, 01:04AM
ضمن تشکر

پس بیایید با هم بگوییم:

ا...هم العن قاتلی فاطمه الزهرا(س)

میرزا عبدالزکی
Friday 8 August 2008, 01:12AM
بنده حقیر هم جا داره تبریک عرض کنم.

mehrdad_123
Friday 8 August 2008, 01:42AM

133
Friday 8 August 2008, 05:00AM
من هم به عنوان یک محب اهل بیت تبریک می گویم

ghadem
Friday 8 August 2008, 08:39AM
باز هم مثل همیشه شیعیان امیرالمومنین توانستند بر جبهه ی باطل چیره شوند...این پیروزی را خدمت امام عصر تبریک عرض می کنم.

mehrdad_123
Friday 8 August 2008, 11:17AM

.

ghadem
Friday 8 August 2008, 02:26PM
لعن علی عدوک یا علی ........

Abdolhusain
Friday 8 August 2008, 02:29PM
بسمه تعالی شانه
بنده هم پیروزی شیعیان رو در مناظره تبریک عرض میکنم.

مناظره بسیار خنده داری بود،اینکه عرض میکنم خنده دار به این دلیل بود که به جرات میتونم بگم مرادزهی حتی یک مورد از سوالات اقای قزوینی رو پاسخ درست نداد.مثلا سوال اول قزوینی در خصوص صداقت حضرت زهرا و تکذیب ابوبکر بود،اما مرادزهی شروع کرد شعر در وصف حضرت زهرا خوندن و اینکه ما در خطبه های نماز جمعه خودمون اسم ایشون رو میاریم!!

استنادات مرادزهی به احادیث شیعه هم خیلی خنده دار بود،مثلا به کتاب نورالله شوشتری منحرف استناد میکرد،که خود آقای هدایتی که خندشون گرفته بود!تازه ذیل روایت رو هم نمیخوند،و از همه مهمتر اینکه روایت هم سندا مخدوش بود همونطور که اقای قزوینی گفتند.جالب اینکه مرادزهی از بسیاری از روایات مهم اهل سنت که در بخاری و مسلم اومده(مثل روایت ارتداد اصحاب بعد از رسول الله)هم خبر نداشت!و از همه جالبتر هم این بود که به روایات مزخرف خودشون فقط استناد میکرد اونهم روایاتی که با روایات صحیح بخاری و مسلم هم تعارض داشت!

البته یه جایی که خیلی خندیدم اونجایی بود که صحبت میکرد که چهارده قرن گذشته و شهود!!!! وجود ندارند و حضرت زهرا زنده نیست و.....!!
ماشاءالله به اهل سنت و این بنیه علمیشون.
در هر حال بار دیگر حقانیت مکتب اهل بیت به همه ثابت شد.

اگر کسی از عزیزان نص مناظره رو در اختیار داره یا به دست میاره زحمت بکشه ادرسش رو بده تا در حاشیه فرمایشات اقای قزوینی و اراجیف مرادزهی مطالبی رو بنویسیم انشاءالله. اگر کسی از دوستان در اختیار داره زحمتش رو بکشه و اینجا لینک بده یا بنویسه.

میرزا عبدالزکی
Friday 8 August 2008, 02:41PM
شب گذشته در شبکه جهانی سلام :
مناظره دکتر حسینی قزوینی و مولوی مرادزهی برگزار گردید

http://www.shia-news.com/Img/space.gif پنجشنبه شب در ساعت 22:00 بوقت ایران مناظره دکتر حسینی قزوینی، عضو هیأت علمی و رئیس بخش حدیث دانشگاه بین المللی آل البیت علیهم السلام، استاد حوزه علمیه قم در سطوح عالی و مسئول مؤسسه تحقیقاتی حضرت ولیعصر(عج) و مولوی مرادزهی از اساتید برجسته حوزه علمیه زاهدان بصورت زنده از شبکه ماهواره ای سلام پخش شد .
http://www.shia-news.com/news/87/05/nazer10.jpg

هر طرف مناظره سوالات خود را مطرح و طرف مقابل 4 دقیقه زمان داشت تا پاسخ دهد و یک دقیقه نیز برای طرح سؤال جدید فرصت داشت .

مناظره در فضایی دوستانه برگزار گردید و مدیر سلام بدون جانب داری از هر یک از طرف مناظره سعی نمود بی طرفی در مناظره را حفظ نماید این مناظره حدود دوساعت و پانزده دقیقه
دقیقه بطول انجامید . شایان ذکراست در پی انتشار خبر اعتراض شدید مولوی عبدالحمید، امام جمعه اهل سنت زاهدان نسبت به شبکه سوم سیما، دکتر سید محمد حسینی قزوینی روز جمعه 27 مهرماه سال گذشته آمادگی خود را جهت مناظره با ایشان بدون هیچ پیش شرطی اعلام کرد.
پس از گذشت چند روز از دعوت به مناظره عبدالحمید توسط دکتر حسینی قزوینی، حوزه دارالعلوم زاهدان از رد این مناظره از سوی امام جماعت مسجد مکی زاهدان خبر داد.
بنابر این گزارش، این حوزه به علت آنچه که شخصیت شناخته شده و جهانی عبدالحمید خوانده و همچنین پرهیز از بحث، جدل و مناقشاتی که در مناظره ها رخ می دهد، میدان مناظره را برای شخص عبدالحمید مناسب ندیده و آورده است: «اگر آقای دکتر قزوینی آمادگی مباهله داشته باشد، ایشان جهت مباهله آمادگی کامل خود را اعلام می‌دارند.»
به گزارش شیعه نیوز، حوزه دارالعلوم زاهدان در ادامه می افزود د: «این در واقع روش حضرت رسول اکرم صلی‌الله‌علیه‌و‌سلم و بزرگان دین است. آن حضرت صلی‌الله‌علیه‌و‌سلم نیز دعوت به مناظره شدند اما پیامبر اکرم صلی‌الله‌علیه‌و‌سلم خواستار مباهله شدند.»
پس از گذشت چند ماه این مناظره مجدد به در خواست مولوی عبدالمجید مرادزهی مطرح گردید و دکتر قزوینی بدون هیچ پیش شرطی ان را پذیرفت و به همت شبکه ماهواره ای سلام شب گذشته برگزارد گردید متن کامل این مناظره بزودی در شیعه نیوز منتشر خواهد شد .

دوستان می تونن به این سایت بروند
شیعه نیوز (http://www.shia-news.com/ShowNews.asp?Code=87051712)

mehrdad_123
Friday 8 August 2008, 07:49PM
مناظره بسیار خنده داری بود،اینکه عرض میکنم خنده دار به این دلیل بود که به جرات میتونم بگم مرادزهی حتی یک مورد از سوالات اقای قزوینی رو پاسخ درست نداد.مثلا سوال اول قزوینی در خصوص صداقت حضرت زهرا و تکذیب ابوبکر بود،اما مرادزهی شروع کرد شعر در وصف حضرت زهرا خوندن و اینکه ما در خطبه های نماز جمعه خودمون اسم ایشون رو میاریم!!

استنادات مرادزهی به احادیث شیعه هم خیلی خنده دار بود،مثلا به کتاب نورالله شوشتری منحرف استناد میکرد،که خود آقای هدایتی که خندشون گرفته بود!تازه ذیل روایت رو هم نمیخوند،و از همه مهمتر اینکه روایت هم سندا مخدوش بود همونطور که اقای قزوینی گفتند.جالب اینکه مرادزهی از بسیاری از روایات مهم اهل سنت که در بخاری و مسلم اومده(مثل روایت ارتداد اصحاب بعد از رسول الله)هم خبر نداشت!و از همه جالبتر هم این بود که به روایات مزخرف خودشون فقط استناد میکرد اونهم روایاتی که با روایات صحیح بخاری و مسلم هم تعارض داشت!

البته یه جایی که خیلی خندیدم اونجایی بود که صحبت میکرد که چهارده قرن گذشته و شهود!!!! وجود ندارند و حضرت زهرا زنده نیست و.....!!
ماشاءالله به اهل سنت و این بنیه علمیشون.

باور کنید دیشب به قدری خندم گرفته بود که داشتم از خنده می مردم

یک کمدی تمام عیار شده بود

یعنی همون اول که جناب مرادزهی شروع کردن به صحبت و دم از وحدت زدند بنده فهمیدم که قضیه می خواد چه جوری پیش بره...:smile55:

.

MESSENGER
Friday 8 August 2008, 08:59PM
یا زهرا (صلوة الله علیک)

دشمنت کشت ولی نور تو خاموش نشد .::. آری آن جلوه که فانی نشود نور خداست

mehrdad_123
Saturday 9 August 2008, 12:17AM

دوستان لطفا نگذارند این سرنگار به این راحتی پایین برود کمی تبلیغ را از دشمنانمان یاد بگیریم آنها هیچ ندارند و داد و هوار می کشند ما هم که حقیقت نزد ماست بلد نیستیم چگونه تبلیغ و ترویج کنیم
اگر یکی از کودکان شیعیان درمناظره شکست خورده بود الآن کل صد ها هزار سایتشان خبر شکست را گذاشته بودند و این ور اونور در موردش بحث می کردن هر چند که تا الآن همچین موضوعی نصیبشان نشده ... خدا را شکر

اما حال که پرمدعاترین علمایشان که گویا بیش از 50 تالیف داشته است در مناظره شکست خورده است ماها حال این رو نداریم که لااقل یه سرنگار رو بالا نگه داریم!!! عجیب است نه؟!

اونها شکست می خورن و باز عوام فریبی راه میندازن چه برسه به اینکه یه روزی روزگاری بتونن یکی از کودکان شیعیان رو تو مناظره شکست بدهند دیگه صد سال اون رو بازگو می کنن

.

mehrdad_123
Saturday 9 August 2008, 12:43AM

.

Abdolhusain
Saturday 9 August 2008, 01:07AM
بسمه تعالي شانه

اللهم العن قاتلي فاطمة الزهراء...

هژبر
Saturday 9 August 2008, 07:37AM
بسم الله الرحمن الرحيم
درود بيكران بر يگانه دهر و زمان، منجي كل جهان، حضرت صاحب الزمان
...تو گويي كه آهن همي بگسلند
تقديم به مجاهد سلحشور شيعه، منتظر خستگي ناپذير، دانشمند فرزانه، جناب آيت الله دكتر حسيني قزويني دامت بركاته
براي تعجيل در امر پيروزي نهائي حق بر باطل صلوات!

mehrdad_123
Saturday 9 August 2008, 08:03AM
براي تعجيل در امر پيروزي نهائي حق بر باطل صلوات!

ا...هم :smile07:صل علی :smile07:محمد و :smile07:آل محمد و :smile07:عجل فرجهم :smile07:و فرجنا بهم

ا...هم :smile07:صل علی :smile07:محمد و :smile07:آل محمد و :smile07:عجل فرجهم :smile07:و فرجنا بهم

mehrdad_123
Saturday 9 August 2008, 08:27AM
دشمنت کشت ولی نور تو خاموش نشد .::. آری آن جلوه که فانی نشود نور خداست

:smile07::smile07::smile07:

Arshanoosh
Saturday 9 August 2008, 11:45AM
يك سوال داشتم از شما دوستان
بهتر نيست بجاي اينكه همديگرو به تمسخر بكشيد با همديگه متحد بشيد ؟؟!!
دشمنان منتظر اين چنين تفرقه هاي هستند

جوجو
Saturday 9 August 2008, 12:54PM
يك سوال داشتم از شما دوستان
بهتر نيست بجاي اينكه همديگرو به تمسخر بكشيد با همديگه متحد بشيد ؟؟!!
دشمنان منتظر اين چنين تفرقه هاي هستند
عزیز جان خود مولوی هم اول مناظره همین رو گفت
نه نمیشه عرضی داری ؟؟؟؟:smile21::smile21::smile21:

Arshanoosh
Saturday 9 August 2008, 12:59PM
عزیز جان خود مولوی هم اول مناظره همین رو گفت
نه نمیشه عرضی داری ؟؟؟؟:smile21::smile21::smile21:

شما فكر ميكني من از تفرقه يا وحدت سودي ميبرم ؟
براي خودتون ميگم:smile21: ولي شما متوجه نشديد
والا بزنين همديگرو از وسط نصف كنين

جوجو
Saturday 9 August 2008, 01:14PM
شما فكر ميكني من از تفرقه يا وحدت سودي ميبرم ؟
براي خودتون ميگم:smile21: ولي شما متوجه نشديد
چشم حتما همین کارو میکنیم :smile24::smile24:

حسینی
Saturday 9 August 2008, 02:45PM
متن مناظره استاد حسيني قزويني با مولوي عبدالمجيد مرادزهي (http://www.valiasr-aj.com/fa/page.php?bank=salam&id=110)

mehrdad_123
Saturday 9 August 2008, 03:11PM

آنها بیایند و ما را ترور کنند حکم قتل عام بدهند اما ما مقابله به مثل نخواهیم کرد ما هدفمان حفظ حقیقت است نه حکمرانی با زور شمشیر%

ا...هم عجل لولیک الفرج
.

جوجو
Saturday 9 August 2008, 04:00PM
رجوع شود به تاریخ قاتل سیزده معصوم ما همگی سنی (عمری) بوده اند

Arshanoosh
Saturday 9 August 2008, 04:18PM
آنها بیایند و ما را ترور کنند حکم قتل عام بدهند اما ما مقابله به مثل نخواهیم کرد ما هدفمان حفظ حقیقت است نه حکمرانی با زور شمشیر%

ا...هم عجل لولیک الفرج
.

خوبه كه حس خوشنت درتون نيست
ولي قضيه عمر كشون چيه ؟؟؟؟؟؟
من بيطرف هستم فقط مي خوام بدونم وهمين

جوجو
Saturday 9 August 2008, 04:33PM
اره جون خودت یکی تو بیطرفی یکی هم ابو موسی اشعری :smile21::smile21::smile21::smile21::smile21::smile21::smile21:
اولا چرا هر موقع اسم عمر مید سریع رنگت عوض میشه سرخ میشی زرد میشی نارنجی میشی
ثانیا حضرتعالی نقش کنار آیدیتو عوض کن و بنویس زنده باد ملک فهد

mehrdad_123
Saturday 9 August 2008, 04:37PM
خوبه كه حس خوشنت درتون نيست

مراسم عمر کشون رو با تکه تکه شدن شیعیان بی گناه یکی قرار میدی؟!
مراسم عمر کشون رو با ترور رسول ا...(ص) یکی می کنی؟!
مراسم عمر کشون رو با شهادت حضرت زهرا(س) یکی می بینی؟!
من که گفتم مقابله به مثل نمی کنیم منظور این بود که با آنها نمی جنگیم و گردنشان را نمی زنیم و تکه تکه شان نمی کنیم البته...

بنازم به منطقت...:)

Arshanoosh
Saturday 9 August 2008, 04:39PM
مراسم عمر کشون رو با تکه تکه شدن شیعیان بی گناه یکی قرار میدی؟!
مراسم عمر کشون رو با ترور رسول ا...(ص) یکی می کنی؟!
مراسم عمر کشون رو با شهادت حضرت زهرا(س) یکی می بینی؟!

بنازم به منطقت...:)

نه
هيچ كدوم رو يكي نكردم من
اينجا سو تفاهم به وجود اومده
پرسيدم قضيه اش چيه ؟
من فقط يه اسم ازش شنيدم به يه مقدار تعريف

Arshanoosh
Saturday 9 August 2008, 04:42PM
[quote=جوجو;510766]اره جون خودت یکی تو بیطرفی یکی هم ابو موسی اشعری :smile21::smile21::smile21::smile21::smile21::smile21::smile21:
اولا چرا هر موقع اسم عمر مید سریع رنگت عوض میشه سرخ میشی زرد میشی نارنجی میشی
ثانیا حضرتعالی نقش کنار آیدیتو عوض کن و بنویس زنده باد ملک فهد[/quote

شما متاسفانه از ادب كمي برخورداري
من فقط سوال پرسيدم متاسفانه شما جواب نداشتي بدي يه چيز ديگه گفتي

اتفاقا من دله خوشي از عمر ندارم
شما هه ياد بگير يه مقدار ادب داشته باشي

mehrdad_123
Saturday 9 August 2008, 04:49PM
من فقط يه اسم ازش شنيدم به يه مقدار تعريف

مراسمی است که عده ای از شیعیان (البته در ایران ممنوع شده) عمر رو سب و لعن و ...می کنند

حال این هم چند شیعه:

http://www.hezareh3.com/images/img2008-07-02-153123BVJKOPVHDY.jpg
http://www.hezareh3.com/images/img2008-07-02-15327YE7XWX7W61.jpg
http://www.hezareh3.com/images/img2008-07-02-1532392U5NN8J5UB.jpg
نوشته بالای عکس : ( اینان مردان بی گناه قبایل شیعه پاکستان هستند که توسط تروریست های طالبان به سرکردگی "عطا الرحمن" و "کرنال مجید" ربوده شده و پس از شکنجه ددمنشانه سر بریده شدند و به شهادت رسیدند. بدنهای سوخته و قطعه قطعه شده آنان در روز 19 ژوئن 2008 میلادی پیدا شد. )

Arshanoosh
Saturday 9 August 2008, 04:52PM
مراسمی است که عده ای از شیعیان (البته در ایران ممنوع شده) عمر رو سب و لعن و ...می کنند

حال این هم چند شیعه:

http://www.hezareh3.com/images/img2008-07-02-153123BVJKOPVHDY.jpg
http://www.hezareh3.com/images/img2008-07-02-15327YE7XWX7W61.jpg
http://www.hezareh3.com/images/img2008-07-02-1532392U5NN8J5UB.jpg
نوشته بالای عکس : ( اینان مردان بی گناه قبایل شیعه پاکستان هستند که توسط تروریست های طالبان به سرکردگی "عطا الرحمن" و "کرنال مجید" ربوده شده و پس از شکنجه ددمنشانه سر بریده شدند و به شهادت رسیدند. بدنهای سوخته و قطعه قطعه شده آنان در روز 19 ژوئن 2008 میلادی پیدا شد. )

بله
متاسفانه اين عكس رو ديدم
ولي دو طرف شيعه و سوني چرا انقدر با هم اختلاف دارند ؟
عجيبه واقعا

mehrdad_123
Saturday 9 August 2008, 04:56PM
ولي دو طرف شيعه و سوني چرا انقدر با هم اختلاف دارند ؟
عجيبه واقعا

عجیب بودنش را بروید از کسانی بپرسید که پشت درهای بسته شیعه راتکفیر می کنند و شاگردانشان را تحریک کرده ولی در مقابل عموم دم از برادر بودن می زنند!!!!

Arshanoosh
Saturday 9 August 2008, 05:22PM
عجیب بودنش را بروید از کسانی بپرسید که پشت درهای بسته شیعه راتکفیر می کنند و شاگردانشان را تحریک کرده ولی در مقابل عموم دم از برادر بودن می زنند!!!!

خوب به هر حال از هر دو طرف يكسري انسانهاي خشك متعصب هستند
ولي شما اينطور به نظر نمي آيد
من با يكي از دوستانم به منطقه پاوه رفته بوديم اولش يه مقدار ترسيده بوديم به خاطر اينكه يك سري چيزا شنيده بوديم از قتل شيعه ها ولي در اونجا سوني ها انقدر به ما لطف كرده بودن كه نمي تونم براتون بگم با اينكه حتي ما رو هم نميشناختند !!!

يك نكته ديگه شيعه خيلي به عمر توهين مي كنه ولي سني ها به امامان شيعه نه حداقل در اين فروم اينطوره.چرا؟

mehrdad_123
Saturday 9 August 2008, 07:36PM
بسم رب المهدی
ا...هم عجل لولیک الفرج
عرض سلام به حضور همه ی سروران
توکلت علی ا...
/////////////////////////////////////////////
من با يكي از دوستانم به منطقه پاوه رفته بوديم اولش يه مقدار ترسيده بوديم به خاطر اينكه يك سري چيزا شنيده بوديم از قتل شيعه ها ولي در اونجا سوني ها انقدر به ما لطف كرده بودن كه نمي تونم براتون بگم با اينكه حتي ما رو هم نميشناختند !!!
واضح هستش که حتی برخی از تند رو های جانی به صرف معاشرت شمارو نمی کشند:) ولی اگه بخواید از عقایدتون دفاع کنید کم کم براشون موجب دردسر خواهید شد
در ضمن همه جا خوب و بد پیدا می شن مهم اینه که حب و بغض ناروا نباشه تا حقیقت چون خورشیدی بدرخشد ان شاا...

يك نكته ديگه شيعه خيلي به عمر توهين مي كنه ولي سني ها به امامان شيعه نه حداقل در اين فروم اينطوره.چرا؟
اولا شیعه توهین نکرده بلکه هر چه که می گوید از منابع خود اهل سنت بوده در ضمن فراموش نکنید که شیعه نمی تواند به اسم وحدتی پوچ از ارکان دین خود مثل تولی و تبری پا پس بکشد به نظر بنده خود همین تبری اگر بجا باشد یکی از مهمترین اسباب ترویج عقیده خواهد بود ان شاا...

و اما توهین آنها به امامان(ع) :
ادعاهای واهی و عموم پسند اینها نباید شما را دچار تردید کند کتابهای اینها و اربابان اینها پر است از لعن و نفرین... همین الآنش هم دشمنی و عنادشان را در مواقعی چون شهادت حضرت زهرا(س) شاهد هستیم وقتی که بالای منبرهایشان بخاطر شخصی مثل عمر چنان مقام علی راتحقیر می کنند که گویی با دشمن دین مواجه هستند...

وحدت ما با اهل سنت فقط و فقط در اجتماع می تواند وجود داشته باشد نه در عقیده%
:smile07:ا...هم عجل لولیک الفرج:smile07:

رایحه اسمانی
Sunday 10 August 2008, 01:13PM
منم تبریک یگم چناب مهرداد

Arshanoosh
Sunday 10 August 2008, 04:12PM
بسم رب المهدی

ا...هم عجل لولیک الفرج
عرض سلام به حضور همه ی سروران
توکلت علی ا...
/////////////////////////////////////////////

واضح هستش که حتی برخی از تند رو های جانی به صرف معاشرت شمارو نمی کشند:) ولی اگه بخواید از عقایدتون دفاع کنید کم کم براشون موجب دردسر خواهید شد
در ضمن همه جا خوب و بد پیدا می شن مهم اینه که حب و بغض ناروا نباشه تا حقیقت چون خورشیدی بدرخشد ان شاا...

اولا شیعه توهین نکرده بلکه هر چه که می گوید از منابع خود اهل سنت بوده در ضمن فراموش نکنید که شیعه نمی تواند به اسم وحدتی پوچ از ارکان دین خود مثل تولی و تبری پا پس بکشد به نظر بنده خود همین تبری اگر بجا باشد یکی از مهمترین اسباب ترویج عقیده خواهد بود ان شاا...

و اما توهین آنها به امامان(ع) :
ادعاهای واهی و عموم پسند اینها نباید شما را دچار تردید کند کتابهای اینها و اربابان اینها پر است از لعن و نفرین... همین الآنش هم دشمنی و عنادشان را در مواقعی چون شهادت حضرت زهرا(س) شاهد هستیم وقتی که بالای منبرهایشان بخاطر شخصی مثل عمر چنان مقام علی راتحقیر می کنند که گویی با دشمن دین مواجه هستند...

وحدت ما با اهل سنت فقط و فقط در اجتماع می تواند وجود داشته باشد نه در عقیده%
:smile07:ا...هم عجل لولیک الفرج:smile07:
شما در همين تاپيك نمونه هاي توهين رو ميبينيد
بعضي از دوستان در جواب خود مي نويسند عمر كه لعنت خدا بر او باد !!!
اين توهين نيست ؟

mehrdad_123
Sunday 10 August 2008, 04:16PM
اين توهين نيست ؟

توجه نکردید گویا!!!
بنده عرض کردم ما تبری را کنار نمی گذاریم و اعتقاد بر این داریم که تولی و تبری خود بانی ترویج عقیده هستش.

.

جوجو
Sunday 10 August 2008, 04:17PM
یا صاحب الامر(عج) با دیدن این عکسها خدا میدونه اصلا به هم ریختم انشاءالله خدا عذاب فرعون آخر الزمان مهدم دین رسول الله (ص) زوزه کش وحدت رو روز به روز زیاد کنه

Arshanoosh
Sunday 10 August 2008, 04:20PM
توجه نکردید گویا!!!
بنده عرض کردم ما تبری را کنار نمی گذاریم و اعتقاد بر این داریم که تولی و تبری خود بانی ترویج عقیده هستش.

اين توهين نيست ؟
متاسفانه متوجه نمي شم كلمه هاي تبري و تولي رو

mehrdad_123
Sunday 10 August 2008, 04:31PM
متاسفانه متوجه نمي شم كلمه هاي تبري و تولي رو

تولی و تبری دو اصطلاح قرآنی است که از دیدگاه شیعه از جمله ی فروع دین و از واجبات اسلام شمرده می‌شود این دو واژه، به ترتیب، به معنای دوستی با دوستان خدا و نزدیکی به اهل حق، و دشمنی با دشمنان خدا و دوری از اهل باطل است.

از جمله مصادیق سفارش شده در قرآن وروایات معتبر حتی خود اهل سنت لعن و نفرین می باشد.

Arshanoosh
Sunday 10 August 2008, 04:34PM
تولی و تبری دو اصطلاح قرآنی است که از دیدگاه شیعه از جمله ی فروع دین و از واجبات اسلام شمرده می‌شود این دو واژه، به ترتیب، به معنای دوستی با دوستان خدا و نزدیکی به اهل حق، و دشمنی با دشمنان خدا و دوری از اهل باطل است.

از جمله مصادیق سفارش شده در قرآن وروایات معتبر حتی خود اهل سنت لعن و نفرین می باشد.

يعني دشمنان خدا رو لعن كنيد ؟

mehrdad_123
Sunday 10 August 2008, 04:41PM
يعني دشمنان خدا رو لعن كنيد ؟

بلی اتفاقا در روایات فریقین (شیعه و سنی) اینها( عمر و ابوبکر و...) لعن شده اند چه برسد به نزد شیعه که قضیه واضح تر است

Arshanoosh
Sunday 10 August 2008, 04:45PM
بلی اتفاقا در روایات فریقین (شیعه و سنی) اینها( عمر و ابوبکر و...) لعن شده اند چه برسد به نزد شیعه که قضیه واضح تر است

اين رو قبول دارين كه شيعه سوني را لعن مي كنه
و سني شيعه رو

mehrdad_123
Sunday 10 August 2008, 04:49PM
اين رو قبول دارين كه شيعه سوني را لعن مي كنه
و سني شيعه رو

ولی هیچ عاقلی به صرف یک مناظره و مباحثه ای مقدسات طرف مقابلش رو لعن نمی کنه
در ضمن طرف مقابلش رو هم نمیکشه

جوجو
Sunday 10 August 2008, 10:19PM
حضرتعالی عادت دارید همیشه به منحرف کردن بحث از مسیرش
دوستان این هم حربه ایست دیگر از وهابیت که این بار در لباس زرتشت داخل شده اند

صبح
Sunday 10 August 2008, 10:56PM
نمیدونم کسی فایل صوتیش رو گذاشته یا نه
http://www.shiayan.ir/banksouti.php?link=souti/monazere/Shiayan.ir-Monazere-Nazarat01.zip

جوجو
Monday 11 August 2008, 12:09AM
لعن الله قاتلی فاطمه الزهرا (س)

جوجو
Monday 11 August 2008, 12:11AM
:smile28::smile28::smile28::smile28:لعن الله قاتلی فاطمه الزهرا (س):smile34::smile34::smile34::smile34::smile34:

Arshanoosh
Monday 11 August 2008, 10:26AM
حضرتعالی عادت دارید همیشه به منحرف کردن بحث از مسیرش
دوستان این هم حربه ایست دیگر از وهابیت که این بار در لباس زرتشت داخل شده اند

متاسفانه شما در حدي نيسيتيد كه جوابتون رو بدم
همون بهتر كه در خيالات خام خود سير كنيد

Arshanoosh
Monday 11 August 2008, 10:29AM
ولی هیچ عاقلی به صرف یک مناظره و مباحثه ای مقدسات طرف مقابلش رو لعن نمی کنه
در ضمن طرف مقابلش رو هم نمیکشه

منظور من قبل از مباحثه بوده
هر دو طرف يكديگر رو دشمن مي دونند در اعتقادات

mehrdad_123
Monday 11 August 2008, 01:43PM
منظور من قبل از مباحثه بوده
هر دو طرف يكديگر رو دشمن مي دونند در اعتقادات

قطعا همینطوره
ببینید حتی خدایی هم که می پرستند با هم تفاوت دارد و فقط در ظاهر یکی هستند بنده عرض کردم و هزار بار هم عرض می کنم که در حال حاضر وحدت فقط و فقط در اجتماع می تواند ایجاد شود نه در عقیده%والسلام علی من اتبع الهدی

ا...هم عجل لولیک الفرج

zxcv
Monday 11 August 2008, 02:03PM
متاسفانه شما در حدي نيسيتيد كه جوابتون رو بدم
همون بهتر كه در خيالات خام خود سير كنيد

دوست عزیز . ایشان تقصیر چندانی ندارند چون دچار مرضی شده اند که همه را وهابی می بینند !

mehrdad_123
Monday 11 August 2008, 02:08PM
دوست عزیز . ایشان تقصیر چندانی ندارند چون دچار مرضی شده اند که همه را وهابی می بینند !

ببخشید شما وهابی دو ستاره هستید فراموش کرده بودیم...

دوستان خواهشا ستاره های ایشان را ازشون نگیرند بالاخره بعداز کلی عبادت شیطان تونستن چند ستاره بشوند...

.

جوجو
Monday 11 August 2008, 10:37PM
نه حتما انتظار داری تو رو به شکل ملک مقرب ببینم من سیمای تو رو فقط مثل ابوبکر میبینم ناراحت که نمیشی رهبرتونه که یکی به ما علوی یا فاطمی یا حسینی میگه ما با تمام وجودمون از این انتساب استقبال میکنیم و لذت میبریم اما نمیدونم به اینها عمری که میگید چرا رنگشون میپره شاید به خاطر این روایته دیگه کتن سیدنا ....... مابونا و یتداوی .....:smile21::smile21::smile21::smile21::smile28:
زد ایکس تو چطور یتداوی یا نه؟؟؟

mehrdad_123
Tuesday 12 August 2008, 02:39AM

.

Arshanoosh
Tuesday 12 August 2008, 08:50AM
قطعا همینطوره
ببینید حتی خدایی هم که می پرستند با هم تفاوت دارد و فقط در ظاهر یکی هستند بنده عرض کردم و هزار بار هم عرض می کنم که در حال حاضر وحدت فقط و فقط در اجتماع می تواند ایجاد شود نه در عقیده%والسلام علی من اتبع الهدی

ا...هم عجل لولیک الفرج

خدا در همه جا يكي هست
چطور ميگيد تفاوت داره ؟:confused:

جوجو
Tuesday 12 August 2008, 06:52PM
در مراجعه به (( کتابهای صحیح )) که منابع اصلی اعتقادی اهل سنت را تشکیل می دهند با خداوندی که این مشخصات را دارد مواجه می شویم :

1- خداوند نیاز مند مکان است و تغییر مکان می دهد
در این باره که او کجاست دانشمندان اهل سنت نظرات متفاوتی ارائه داده اند از جمله اینکه خداوند قبل از خلقت جهان بر روی ابر ها بوده است و بعدا که جهان و عرش را آفرید بر روی تخت خود ( عرش ) قرار گرفت.
تخت خداوند در بالای همه موجودات یا در بالای آسمانها قرار دارد
همین خدا که مکان او در بالای آسمان تشریح شده است در موقع نماز در مقابل شخص نماز گزار قرار می گیرد.
او در قیامت پایین می آید و در میان مردم وارد می شود . بطوری که در کنار بنده مومن بر صندلی می نشیند و با او سخن می گوید و پهلو به پهلوی او قرار می گیرد.

2- خداوند وزن دارد

در اعتقادات اهل سنت هر گاه خداوند بر تختش می نشیند تخت بدلیل سنگینی بدن او به صدا در می آید.

3- خداوند می خندد

4- خداوند قابل رویت است

همانگونه که گفتیم خداوند در قیامت به میان مردم می آید و انسانها او را می بینند ظاهرا مردم در ابتدا ساق پای او را خواهند دید و بعدا بطور کامل خداوند را مشاهده می کنند .

5- بدن خداوند از اعضای مختلفی تشکیل شده است

از این گذشته این خدا دارای کمر و یک ساق پا هم هست .

منتظر نظرات کاربران محترم اهل سنت و وهابی در باره این اعتقادات هستم.

خداوند صورت چشم دارد . خداوند انگشت دارد او دست نیز دارد.

منتظر نظرات کاربران محترم اهل سنت و وهابی در باره این اعتقادات هستم.

جوجو
Tuesday 12 August 2008, 11:16PM
لعن الله ظالمیک یا فاطمه الزهرا (سلام الله علیها)

Arshanoosh
Wednesday 13 August 2008, 08:46AM
متاسفانه به علت متعصب بودن شما من نظر نمي دم ;)
همينطوري به من ميگن مزدور اسراييل و آمريكا ديگه نظرم رو هم بدم ميشم وهابي كافر طالباني

mehrdad_123
Wednesday 13 August 2008, 09:03AM
همينطوري به من ميگن مزدور اسراييل و آمريكا ديگه نظرم رو هم بدم ميشم وهابي كافر طالباني

هر جور راحتید...

موفق . پیروز باشید ان شاا...:smile07:

هژبر
Wednesday 13 August 2008, 11:26AM
چقدر جالب!!! اين عزيز زرتشتي نما چه خوب نشان داد در دلش چي مي گذرد. اشكال شما اين است كه درس نفاق را خوب تمرين نكردي خيلي زود خودت را لو دادي دقيقا مثل اسلافت. آنها هم خيلي تابلو بودند. چه مي شود كرد تو هم پسر همان پدري ديگر.

Arshanoosh
Wednesday 13 August 2008, 11:54AM
چقدر جالب!!! اين عزيز زرتشتي نما چه خوب نشان داد در دلش چي مي گذرد. اشكال شما اين است كه درس نفاق را خوب تمرين نكردي خيلي زود خودت را لو دادي دقيقا مثل اسلافت. آنها هم خيلي تابلو بودند. چه مي شود كرد تو هم پسر همان پدري ديگر.

منظور شما از آنها چي كساني هستند ؟
در بين شما فقط آقاي مهرداد منظقي هستند
درس منطق رو در محضر ايشون ياد بگيريد
شما از كجا درون من رو مي بينيد ؟
ميدوني تهمت زدن چه عذابي داره در آـخرت ؟

mehrdad_123
Wednesday 13 August 2008, 01:05PM
سلام علیکم

اولا باید عرض کنم که استاد عزیزم جناب هژبر و دیگر بزرگواران همگی بسیار با منطق بوده و هستند و بنده هم خداراشکر در محضر اینان تربیت شده ام و این از افتخارات بنده هستش که توانستم در این دنیای مجازی با این بزرگواران آشنا شوم - خداراشکر
البته بنده شخص شما را وهابی نمی دانم و اگر بخواهید می توانم نظر خود را در رابطه با شما در پیغامی خصوصی بیان کنم...

ا...هم عجل لولیک الفرج
:smile07:یا حق:smile07:

Arshanoosh
Wednesday 13 August 2008, 03:07PM
سلام علیکم

اولا باید عرض کنم که استاد عزیزم جناب هژبر و دیگر بزرگواران همگی بسیار با منطق بوده و هستند و بنده هم خداراشکر در محضر اینان تربیت شده ام و این از افتخارات بنده هستش که توانستم در این دنیای مجازی با این بزرگواران آشنا شوم - خداراشکر
البته بنده شخص شما را وهابی نمی دانم و اگر بخواهید می توانم نظر خود را در رابطه با شما در پیغامی خصوصی بیان کنم...

ا...هم عجل لولیک الفرج

:smile07:یا حق:smile07:

بفرماييد قربان خوشحال ميشم.

Abdolhusain
Wednesday 13 August 2008, 05:39PM
همينطوري به من ميگن مزدور اسراييل و آمريكا ديگه نظرم رو هم بدم ميشم وهابي كافر طالبانيبسمه تعالی شانه
سلام جناب آرشانوش

اگر جناب جوجو کمی تند روی کردند ناراحت نشوید.ما مثل بعضی ها به شما به صرف مخالفت در اعتقادات(برای آن بعضی ها اعتقادات سیاسی و برای ما دینی)به شما تهمت جاسوس و....نمیزنیم.ما خودمان هم ازین تهمتها ازین جماعت خورده ایم.میتوانید به بحث چگونه جان شیعیان را در کشورهای دیگر حفظ کنیم رجوع کنید و افاضات یکی از همان اعضا را نسبت به بنده و جناب مهرداد عزیز مشاهده کنید.
در هر حال اگر موردی پیش میاید به دل نگیرید.شما نه وهابی هستید نه طالبانی،دینتان را هم بنده نمیدانم!لذا عرض نمیکنم که کافر هستید یا مسلمان و...

اما چون درباره خدای اهل سنت سوال کرده بودید عرض کنم که همانطور است که به شما توضیح داده شد،اما متاسفانه متوجه نشدید و سوال کردید خدا همه جا یکی است!بله از این نظر که واقعا یک خدا بیشتر وجود ندارد که همه را آفریده و...خدا همه جا یکی است،اما صحبت ما بر سر اعتقاد به خداست.مثلا اگر شما خدای واحد را بپرستید،وقتی کسی گاو بپرستد دیگر نمیگویند خدای شما و ایشان یکی است.چون تلقی ازین جمله همان اعتقاد به خدا و معبود ایشان و شما است.نه اینکه واقعا چون خدایی که شما را افریده همان خداییست که این گاو پرست را افریده پس یکی است!صحبت بر سر این نیست.امیدوارم متوجه شده باشید.

اما خواهشی هم از دوستان عزیز:

سریعا در مورد اشخاص قضاوت نکنید.بله شکی نیست که اینجا کسانی میایند که اول میگویند شیعه هستیم،اما بعدا فاش میشود که از اهل خلاف هستند و...اما در خصوص جناب آرشانوش که اکثر حضورشان در تالار در تالار سیاست است و به تالار دین و دنیا بسیار بسیار کم تشریف میاورند نمیتوان به این راحتی گفت مذهبش چیست و دینش چیست و...اگر در این زمینه مطلبی دارید صراحتا از خودشان سوال کنید تا به شما جواب بدهند.ضمن اینکه در این بحث هم ایشان سوال کردند،شما کاری به دینشان نداشته باشید،پاسخ سوالشان را بدهید.

در هر حال توصیه خادم شما این است که در خصوص کسی سریعا قضاوت نکرده و قبل از یقین و وجود شواهد و مدارک کافی نسبتی به اشخاص ندهید تا مسوولیتی برایتان پیش نیاید،فتبینوا ان تصیبوا قوما بجهالة فتصبحوا علی ما فعلتم نادمین.

Arshanoosh
Thursday 14 August 2008, 08:43AM
بسمه تعالی شانه
سلام جناب آرشانوش

اگر جناب جوجو کمی تند روی کردند ناراحت نشوید.ما مثل بعضی ها به شما به صرف مخالفت در اعتقادات(برای آن بعضی ها اعتقادات سیاسی و برای ما دینی)به شما تهمت جاسوس و....نمیزنیم.ما خودمان هم ازین تهمتها ازین جماعت خورده ایم.میتوانید به بحث چگونه جان شیعیان را در کشورهای دیگر حفظ کنیم رجوع کنید و افاضات یکی از همان اعضا را نسبت به بنده و جناب مهرداد عزیز مشاهده کنید.
در هر حال اگر موردی پیش میاید به دل نگیرید.شما نه وهابی هستید نه طالبانی،دینتان را هم بنده نمیدانم!لذا عرض نمیکنم که کافر هستید یا مسلمان و...

اما چون درباره خدای اهل سنت سوال کرده بودید عرض کنم که همانطور است که به شما توضیح داده شد،اما متاسفانه متوجه نشدید و سوال کردید خدا همه جا یکی است!بله از این نظر که واقعا یک خدا بیشتر وجود ندارد که همه را آفریده و...خدا همه جا یکی است،اما صحبت ما بر سر اعتقاد به خداست.مثلا اگر شما خدای واحد را بپرستید،وقتی کسی گاو بپرستد دیگر نمیگویند خدای شما و ایشان یکی است.چون تلقی ازین جمله همان اعتقاد به خدا و معبود ایشان و شما است.نه اینکه واقعا چون خدایی که شما را افریده همان خداییست که این گاو پرست را افریده پس یکی است!صحبت بر سر این نیست.امیدوارم متوجه شده باشید.

اما خواهشی هم از دوستان عزیز:

سریعا در مورد اشخاص قضاوت نکنید.بله شکی نیست که اینجا کسانی میایند که اول میگویند شیعه هستیم،اما بعدا فاش میشود که از اهل خلاف هستند و...اما در خصوص جناب آرشانوش که اکثر حضورشان در تالار در تالار سیاست است و به تالار دین و دنیا بسیار بسیار کم تشریف میاورند نمیتوان به این راحتی گفت مذهبش چیست و دینش چیست و...اگر در این زمینه مطلبی دارید صراحتا از خودشان سوال کنید تا به شما جواب بدهند.ضمن اینکه در این بحث هم ایشان سوال کردند،شما کاری به دینشان نداشته باشید،پاسخ سوالشان را بدهید.

در هر حال توصیه خادم شما این است که در خصوص کسی سریعا قضاوت نکرده و قبل از یقین و وجود شواهد و مدارک کافی نسبتی به اشخاص ندهید تا مسوولیتی برایتان پیش نیاید،فتبینوا ان تصیبوا قوما بجهالة فتصبحوا علی ما فعلتم نادمین.
دوست عزيز من
جناب عبدالحسين
از نظرات شما ممنونم
ولي دوستان خيلي ديگه كم لطفي مي كنند
من اگر به اين تالار سر ميزنم فقط براي آشنايي با بعضي مطالب و پرسيدن سوالات هست و فكر نمي كنم اگر شخصي نظراتش با ديگران تفاوت داشته باشه دليل بر وهلبي و كافر بودنش باشه همونطور كه خودتون فرموديد

منظور من از جمله خدا يكي است همون پروردگار بود كه همه چيز رو آفريده
در بودنش شكي نيست ولي دوستان اهل سنت ما هم نظراتي دارند و شيعه هم نظراتي.
به نظر شما نبايد تمام احتمالات رو در نظر گرفت ؟؟؟

Arshanoosh
Thursday 14 August 2008, 09:02AM
جناب عبدالحسين
اگر وقت داشته باشيد و مايل باشيد كتاب ارابه خدايان اثر اريك فون دانيكن رو براتون بفرستم تا شما هم با نظرات ديگران در مورد خدا آشنا بشيد البته به صورت خصوصي ميفرستم براتون

منتظر جوابتون هستم
لطف عالي مستدام

Abdolhusain
Thursday 14 August 2008, 02:46PM
دوست عزيز من
جناب عبدالحسين
از نظرات شما ممنونم
ولي دوستان خيلي ديگه كم لطفي مي كنند
من اگر به اين تالار سر ميزنم فقط براي آشنايي با بعضي مطالب و پرسيدن سوالات هست و فكر نمي كنم اگر شخصي نظراتش با ديگران تفاوت داشته باشه دليل بر وهلبي و كافر بودنش باشه همونطور كه خودتون فرموديد

منظور من از جمله خدا يكي است همون پروردگار بود كه همه چيز رو آفريده
در بودنش شكي نيست ولي دوستان اهل سنت ما هم نظراتي دارند و شيعه هم نظراتي.
به نظر شما نبايد تمام احتمالات رو در نظر گرفت ؟؟؟بسمه تعالی شانه
جناب آرشانوش

عرض کردم که به دل نگیرید!بالاخره دل بعضی دوستان از بعضی افراد خون است!گاهی ممکن است عصبانی شوند و حرفی که صلاح نیست را بزنند.همینطور چون مارگزیده هستند،از ریسمان سیاه و سفید هم بترسند و شخصی را که سوالاتی با ظاهری خاص میپرسد را متهم به چیزی کنند که قبلا درباره برخی اشخاص ثابت شده است.در هر حال عرض کردم که به دل نگیرید.چیزی نیست.

خدمتتان عرض کنم شما که هیچ،بنده هم خودم ازین تهمتها از بعضیها بسیار زیاد خورده ام!همین اخیرا بود که در یکی از گفتمانها به دلیل دفاع از عزاداری امام حسین علیه السلام به بنده نسبت میدادند که از دشمنان اسلام! پول گرفته ام تا علیه دین کار کنم!!

بله همونطور که فرمودید اختلاف نظرات به معنی وهابی بودن و...نیست.چنانچه همه ما در این تالار با هم اختلاف نظر داریم،منتها بعضی اخلاف صد و هشتاد درجه ای دارند و برخی کمتر!

ببینید،همونطور که میفرمایید در اینکه پروردگاری که همه چیز را آفریده است یکی است شکی نیست.اما سوال و جواب شدن ما در آخرت مطابق با اعتقاد و عملکردمان خواهد بود.مثلا کسی که گاوی بپرستد،در آخرت سوال میشود که چرا این گاو را خدای خودش "قرار داده بود" و به جای خدا یکتا که او را آفریده بود آن حیوان را میپرستید.به او گفته نمیشود که بالاخره چون خدای تو هم در واقع همان خدای یکتاست پس تو هم معذوری!نه،صحبت معبود است،نه اینکه واقعا خدای همه یکیست.مثل اینکه شخصی در پادگانی داخل شود و اگرچه همه میدانند که فرمانده این پادگان فلان شخص است(چه آن شخص اول بخواهد یا نه)اما بیاید و یکی را که خودش دوست دارد فرمانده صدا کند و فرمانده خودش بداند!این شخص را مجازات میکنند به خاطر اعتقادش به فرماندهی شخصی دیگر،دیگر نمیگویند چون واقعا فرمانده این منطقه فلان کس بوده است نه مطابق اعتقاد تو،پس بی خیالت میشویم!

صحیح نیست که بگوییم شیعه هم بالاخره نظراتی دارد و سنی هم نظراتی!چون سر سوزنی انحراف در این مساله کفر است.شما اگر یک ویژگی را از خدا سلب کنید یا به خدای متعال اضافه کنید بدون اینکه واقعیتی داشته باشد،خدای دیگری را ساخته اید.این خدای ساختگی دیگر خدای واقعی نیست و همین کفر است.

Abdolhusain
Thursday 14 August 2008, 02:46PM
جناب عبدالحسين
اگر وقت داشته باشيد و مايل باشيد كتاب ارابه خدايان اثر اريك فون دانيكن رو براتون بفرستم تا شما هم با نظرات ديگران در مورد خدا آشنا بشيد البته به صورت خصوصي ميفرستم براتون

منتظر جوابتون هستم
لطف عالي مستدامبسمه تعالی شانه

زمانی خیلی دنبال این مسائل بودم!اما بعدها دیدم که آنقدر گرگ در لباس میش در بین خود ما زیاد است که خدایان توهمی و غیر حقیقی خودشان را ترویج میدهند که ابتدا باید از خانه شروع کرد.

اریک فون دانیکن و توهمات و تخیلاتش در کتبش خیلی اهمیتی ندارد وقتی خدای ساخته ذهن و پرداخته توهم طباطبایی و حسن زاده آملی و...به عنوان خدا در این کشور معرفی میشود و سی سال است که این اراجیف کشور ما را فراگرفته است.وظیفه ما در وهله اول چیز دیگری است و ثانیه ای در این راه وقت تلف کردن مسوولیت شدیدی در آخرت برای ما خواهد آورد.البته خیال پردازی او مرا به یاد طباطبایی و دیگر عرفا میندازد!و اضافه کنم که باعث تاسف است که بعضا کتابهای او در ایران سانسور میشود(به قرار مسموع)و کتب "بعضی" بدون سانسور بوده و این کتب ضاله حتی به عنوان کتب درسی نیز انتخاب میشوند!

در هر حال از لطف شما ممنونم.

Arshanoosh
Thursday 14 August 2008, 03:55PM
به نظر شما ميشه در مورد خدا بحث كرد ؟
يا بحثش كفر مياره ؟

Abdolhusain
Thursday 14 August 2008, 04:22PM
به نظر شما ميشه در مورد خدا بحث كرد ؟
يا بحثش كفر مياره ؟بسمه تعالي شانه

منظور از بحث در مورد خدا چيست؟

Arshanoosh
Saturday 16 August 2008, 09:11AM
بسمه تعالي شانه

منظور از بحث در مورد خدا چيست؟

در بودن الله شك نداريم
در نوع چگونه بودن

karbala110
Sunday 17 August 2008, 01:17AM
بسم الله

بنده نیز پیروزی شیعیان را در این مناظره خدمت امام زمان عج و همچنین تمامی شیعیان تبریک و تهنیت عرض میکنم.
چهره حقیقی نواصب و دشمنان اهل بیت علیهم السلام بار دیگر برای جهانیان توسط شبکه موفق و همیشه پیروز سلام روشن و واضح شد.

خداوند شبکه های جهانی سلام - الزهراء- الانوار و اهل بیت علیهم السلام را برای شیعیان حفظ کند. انشاالله

mehrdad_123
Sunday 17 August 2008, 01:41AM

.

ghadem
Sunday 17 August 2008, 04:21PM
فقط لازم است که يک مقدار در سايت هاي سني بچرخيد! اعصابي براي اهل سنت نمانده است! شکست مفتضحانه اهل سنت که مولوي عبداحميد از آن فرار کرد؛ چرا که مي دانست پاسخ اين سؤال چيست؟ اما مولوي عبدالمجيد فکر نمي کرد که اين همه مدرک از کتب اهل سنت بيرون بيايد.
مولوي عبدالمجيد ناتوان نبود. قبول کنيم که شخصيتي با ادب و منش انساني بود که احترام را نيز سرلوحه سخنان خود کرده بود. اما دريغ که پاسخ اهل سنت بيشتر از اين نيست. مولوي عبدالمجيد کم نگذاشت. اما توان کل اهل سنت در اين مسئله که نشاندهنده ي مظلوميت مادر شيعه حضرت زهرا(س) است، همين قدر بود. اما با گردش کوچکي که در سايتهاي اهل سنت داشتم، به موارد جالبي دست يافتم.
يکي مي گفت که: «پشت سر هم 2 "طلبه ي" اهل سنت !!! زنگ زدن و فقط اهانت به مولوي مرادزهي زدن» و اين مطلب را دروغ مي دانستند. غافل از اينکه تاکنون اين مطلب در خفا مانده بود. اکنون که براي برادران اهل تسنن جوياي حقيقت ما در حال روشن شدن است، براي برخي متعصبان کور دل، بسيار گران تمام شده است.
ديگري مي گفت: «اولين رو دستي که مولوي خورد، در مورد موضوع بود» حال آنکه موضوع يک هفته در شبکه سلام و بسياري از سايتهاي شيعي با محوريت حضرت زهرا(س) اعلام شده بود و حجت الاسلام هدايتي چندين بار هم به مولوي مرادزهي، متذکر شده بودند که قبلاً در اين مورد با شما هماهنگي شده است. باز با اين حال دکتر قزويني با منش خاص خود موضوع را به محوريت شهادت حضرت زهرا(س) باز گرداندند و بحث به مدت يک ساعت در اين مورد صورت گرفت.
کسي مي گفت: «قزويني چند تا سؤال پرسيد» انگار در مناظره فقط يک سؤال مي پرسند. بنده خدا روش مناظره را نمي داند. وگرنه در پيچ و تاب نمي افتاد.
و دوباره گفت: «مجري متعصب بود» در حاليکه جز دو مورد که تذکردر مورد موضوع مناظره بود، هيچ گاه حجت الاسلام هدايتي در کار مناظره دخالت نکرد.
شخصي گفته است: «قزويني با کذاشتن اين مناظره مي خواست گندي که توي المستقله زد بنهان کند» منظور از گندي که ايشان مي فرمايند، شخن گفتن دکتر قزويني به زبان عربي با لهجه فارسي بود که مجري و مثلاً کارشناسان شبکه المستقله پس از آنکه ديدند نمي توانند پاسخگوي سؤالات دکتر قزويني باشند، مسئله را به لهجه ايشان کشاندند و ايشان را تمسخر کردند. اما چرا نتوانستند به اصل ماجرا که پاسخ به سؤالات دکتر قزويني بود، پاسخ دهند، معلوم نيست.
اينها همه نشاندهنده ي خشم برخي کوردلان اهل سنت است که نمي توانند حقيقت را ببينند. اميدواريم که خداوند اين مهر کوري را از دلهاي ايشان بردارد و آنان را به راه راست هدايت کند.

منبع : http://www.pakhsh-iran.com (http://www.pakhsh-iran.com/)

mehrdad_123
Sunday 17 August 2008, 09:48PM

-