نمايش نسخه نهائي : بهشت . . . جهنم
Arshanoosh
Saturday 26 July 2008, 04:07PM
اين درسته كه ميگن فقط مسلمونا اونم فقط شيعه ها ميرن بهشت ؟
Arshanoosh
Saturday 26 July 2008, 04:09PM
واقعا اينطوره ؟
nikmanesh
Saturday 26 July 2008, 04:34PM
اين درسته كه ميگن فقط مسلمونا اونم فقط شيعه ها ميرن بهشت ؟
نه، هرگز چنین نیست، هر انسانی که به خدا(خدای یکتا بدون شریک قائل شدن برای او) و روز قیامت ایمان داشته باشد و نیکوکاری کند، به بهشت می رود:
سوره بقره:
إِنَّ الَّذِينَ آمَنُواْ وَالَّذِينَ هَادُواْ وَالنَّصَارَى وَالصَّابِئِينَ مَنْ آمَنَ بِاللَّهِ وَالْيَوْمِ الآخِرِ وَعَمِلَ صَالِحاً فَلَهُمْ أَجْرُهُمْ عِندَ رَبِّهِمْ وَلاَ خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلاَ هُمْ يَحْزَنُونَ ﴿62﴾
در حقيقت كسانى كه ايمان آورده و كسانى كه يهودى و مسیحی هستند و کسانی که پیرو ادیان دیگر هستند ،هر كس به خدا و روز آخرت ايمان داشت و كار شايسته كرد پس اجرشان را پيش پروردگارشان خواهند داشت و نه بيمى بر آنان است و نه اندوهناك خواهند شد (62)
وَقَالُواْ لَن يَدْخُلَ الْجَنَّةَ إِلاَّ مَن كَانَ هُوداً أَوْ نَصَارَى تِلْكَ أَمَانِيُّهُمْ قُلْ هَاتُواْ بُرْهَانَكُمْ إِن كُنتُمْ صَادِقِينَ ﴿111﴾
بَلَى مَنْ أَسْلَمَ وَجْهَهُ لِلّهِ وَهُوَ مُحْسِنٌ فَلَهُ أَجْرُهُ عِندَ رَبِّهِ وَلاَ خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلاَ هُمْ يَحْزَنُونَ ﴿112﴾
و گفتند هرگز كسى به بهشت وارد نمی شود مگر آنكه يهودى يا مسیحی باشد! اين خیال خام ايشان است. بگو اگر راست مىگوييد دليل خود را بياوريد (111)
بلکه هر كس كه خود را با تمام وجود به خدا تسليم كند و نيكوكار باشد پس مزد وى پيش پروردگار اوست و بيمى بر آنان نيست و غمگين نخواهند شد (112)
سوره مائده:
إِنَّ الَّذِينَ آمَنُواْ وَالَّذِينَ هَادُواْ وَالصَّابِؤُونَ وَالنَّصَارَى مَنْ آمَنَ بِاللّهِ وَالْيَوْمِ الآخِرِ وعَمِلَ صَالِحًا فَلاَ خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلاَ هُمْ يَحْزَنُونَ ﴿69﴾
كسانى كه ايمان آورده و كسانى كه يهودى و پیروان ادیان دیگر و مسيحىاند هر كس به خدا و روز بازپسين ايمان آورد و كار نيكو كند پس نه بيمى بر ايشان است و نه اندوهگين خواهند شد (69)
صوت النجف
Saturday 26 July 2008, 05:35PM
با عرض سلام خدمت دوستان
امام علی (ع) در دعای مأثور کمیل که به صحابی جلیل خود کمیل بن زیاد آموخت می فرماید
أقسمت أن تملأها من الكافرين من الجنة والناس أجمعين وان تخلد فيها المعاندين..
و قسم ياد كرده ای كه دوزخ را از جميع كافران جن و انس پر گردانی و مخلد سازی معاندان را در آن عذاب،..
یعنی اگر این معنا را از جانب دیگر یعنی بهشت ترجمه کنیم .. کافران و معاندان وارد بهشت نمی شوند و در جنهم تا ابد ماندگارند ..
و از جمله معاندین کسانی هستتند که وصیت رسول خدا در باره امام علی (ع) که او وصی و جانشین او است را قبول ندارند و عناد می ورزند ..
Arshanoosh
Saturday 26 July 2008, 05:45PM
با عرض سلام خدمت دوستان
امام علی (ع) در دعای مأثور کمیل که به صحابی جلیل خود کمیل بن زیاد آموخت می فرماید
یعنی اگر این معنا را از جانب دیگر یعنی بهشت ترجمه کنیم .. کافران و معاندان وارد بهشت نمی شوند و در جنهم تا ابد ماندگارند ..
و از جمله معاندین کسانی هستتند که وصیت رسول خدا در باره امام علی (ع) که او وصی و جانشین او است را قبول ندارند و عناد می ورزند ..
منظور از كافر كيه ؟
غير مسلمان ؟
صوت النجف
Saturday 26 July 2008, 06:04PM
منظور از كافر كيه ؟
غير مسلمان ؟
کافر کسی است که بدون عذر و تقصیری منکر اصول سگانه باشد و آن : 1- توحید 2- نبوت 3- معاد
صبح
Saturday 26 July 2008, 06:09PM
خیر ، اسلام تسلیم در مقابل امر الهی در هر لحظه است . در زمان هر پیامبری ، پیروان آن پیامبر مسلمانند ... و کسانی که هنگام رؤیت امر الهی ، بسوی آن گام برداشته و تسلیم آن می گردند .
اما در مورد مسلمان به دین رسول الله ، آخرین فرستاده الله (ص) :
در مورد بهشت رفتن در مجمع البيان در تفسير آيات اول سوره حج در حدیثی از رسول الله مي خوانيم " دو سوم بهشتيان از امت من هستند "
http://www.ahl-ul-bait.com/newlib/Qu...n/7/index5.htm (http://www.ahl-ul-bait.com/newlib/Quran/Majma_Al_Bayan/7/index5.htm)
النزول
قال عمران بن الحصين و أبو سعيد الخدري نزلت الآيتان من أول السورة ليلا في غزاة بني المصطلق و هم حي من خزاعة و الناس يسيرون فنادى رسول الله (صلى الله عليهوآلهوسلّم) فحثوا المطي حتى كانوا حول رسول الله (صلى الله عليهوآلهوسلّم) فقرأها عليهم فلم ير أكثر باكيا من تلك الليلة فلما أصبحوا لم يحطوا السرج عن الدواب و لم يضربوا الخيام و الناس من بين باك أو جالس حزين متفكر فقال رسول الله (صلى الله عليهوآلهوسلّم) أ تدرون أي يوم ذاك قالوا الله و رسوله أعلم قال ذاك يوم يقول الله تعالى لآدم أبعث بعث النار من ولدك فيقول آدم من كم و كم فيقول الله عز و جل من كل ألف تسعمائة و تسعة و تسعين إلى النار و واحد إلى الجنة فكبر ذلك على المسلمين و بكوا و قالوا فمن ينجو يا رسول الله فقال أبشروا فإن معكم خليقتين يأجوج و مأجوج ما كانتا في شيء إلا كثرتاه ما أنتم في الناس إلا كشعرة بيضاء في الثور الأسود أو كرقم في ذراع البكر أو كشأمة في جنب البعير ثم قال إني لأرجو أن تكونوا ربع أهل الجنة فكبروا ثم قال إني لأرجو أن تكونوا ثلث أهل الجنة فكبروا ثم قال إني لأرجو أن تكونوا ثلثي أهل الجنة و إن أهل الجنة مائة و عشرون صفا ثمانون منها أمتي ثم قال و يدخل من أمتي سبعون ألفا الجنة بغير حساب و في بعض الروايات أن عمر بن الخطاب قال يا رسول الله سبعون ألفا قال نعم و مع كل واحد سبعون ألفا فقام عكاشة بن محصن فقال يا رسول الله ادع الله أن يجعلني منهم فقال اللهم اجعله منهم فقام رجل من الأنصار فقال ادع الله أن يجعلني منهم فقال (صلى الله عليهوآلهوسلّم) سبقك بها عكاشة قال ابن عباس كان الأنصاري منافقا فلذلك لم يدع له .
Arshanoosh
Saturday 26 July 2008, 06:10PM
کافر کسی است که بدون عذر و تقصیری منکر اصول سگانه باشد و آن : 1- توحید 2- نبوت 3- معاد
توحيد يعني يگانه بودن خدا
معاد هم كه اخرت هست
نبوت يعني چي ؟
صوت النجف
Saturday 26 July 2008, 06:51PM
توحيد يعني يگانه بودن خدا
معاد هم كه اخرت هست
نبوت يعني چي ؟
نبوت : در معنا یعنی کسی یا کسانی که از خدا یکتا خبر می آورند و انسان را براه درست و راست که خدا می خواهد هدایت می کند و بمعنایی دیگر دریچه از درگاه خداوند که به او نزدیک می شویم .
nikmanesh
Saturday 26 July 2008, 07:13PM
در مورد بهشت رفتن در مجمع البيان در تفسير آيات اول سوره حج در حدیثی از رسول الله مي خوانيم " دو سوم بهشتيان از امت من هستند "
ثم قال إني لأرجو أن تكونوا ربع أهل الجنة فكبروا ثم قال إني لأرجو أن تكونوا ثلث أهل الجنة فكبروا ثم قال إني لأرجو أن تكونوا ثلثي أهل الجنة و إن أهل الجنة مائة و عشرون صفا ثمانون منها أمتي ثم قال و يدخل من أمتي سبعون ألفا الجنة بغير حساب .
پروفسور صبح، توی این کتاب حدیث شما ننوشته که پیامبر این جمله را در مورد چه کسانی می گوید:
وَقَالَ الرَّسُولُ يَا رَبِّ إِنَّ قَوْمِي اتَّخَذُوا هَذَا الْقُرْآنَ مَهْجُورًا(فرقان/30)
( در روز قيامت )رسول (خدا) گويد:"پروردگارا، مردم من اين قرآن را دور از دسترس نگهداشتند."
گویا بزعم شما مخاطب این آیه یهود و نصاری هستند؟!
صبح
Saturday 26 July 2008, 07:29PM
پروفسور صبح، توی این کتاب حدیث شما ننوشته که پیامبر این جمله را در مورد چه کسانی می گوید:
وَقَالَ الرَّسُولُ يَا رَبِّ إِنَّ قَوْمِي اتَّخَذُوا هَذَا الْقُرْآنَ مَهْجُورًا(فرقان/30)
( در روز قيامت )رسول (خدا) گويد:"پروردگارا، مردم من اين قرآن را دور از دسترس نگهداشتند."
گویا بزعم شما مخاطب این آیه یهود و نصاری هستند؟!
آدم که هر کجا می رود نباید به کفر ورزان به اطاعت از رسول الله (ص) پاسخگوئی کند ... ! شما هر وقت توانستید قبول کنید " اطیعوالله و الرسول " .... یا " رأیت المنافقین یصدون عنک صدوادا" ، چه مفهومی دارد .... سپس ادعای قرآنی بودن نموده و کنار ما بنشینید و درباره شرع صحبت کنید ... چون یقینا شما نزد بنده خارج از اسلام و شرع الهی شناخته می شوید .
ghadem
Saturday 26 July 2008, 07:46PM
چرا صحبت قرآن را عوض می کنی جناب صوت نجف .به فرموده ی قرآن کریم هرکسی که مسلمان نباشد و دین مورد قبول خداوند را یعنی اسلام را نداشته باشد .وارد بهشت نمی شود.
وَقَالَ الَّذِينَ كَفَرُوا لَا تَسْمَعُوا لِهَذَا الْقُرْآنِ وَالْغَوْا فِيهِ لَعَلَّكُمْ تَغْلِبُونَ ﴿26﴾
و كسانى كه كافر شدند گفتند به اين قرآن گوش مدهيد و سخن لغو در آن اندازيد شايد شما پيروز شويد (26)
با توجه به این آیه می فهمیم که هرکسی که قرآن را قبول ندارد بنابر فرموده ی خداوند کافراست.
Arshanoosh
Sunday 27 July 2008, 08:21AM
چرا صحبت قرآن را عوض می کنی جناب صوت نجف .به فرموده ی قرآن کریم هرکسی که مسلمان نباشد و دین مورد قبول خداوند را یعنی اسلام را نداشته باشد .وارد بهشت نمی شود.
وَقَالَ الَّذِينَ كَفَرُوا لَا تَسْمَعُوا لِهَذَا الْقُرْآنِ وَالْغَوْا فِيهِ لَعَلَّكُمْ تَغْلِبُونَ ﴿26﴾
و كسانى كه كافر شدند گفتند به اين قرآن گوش مدهيد و سخن لغو در آن اندازيد شايد شما پيروز شويد (26)
با توجه به این آیه می فهمیم که هرکسی که قرآن را قبول ندارد بنابر فرموده ی خداوند کافراست.
يعني اين همه مسيحي و يهودي يه راست ميرن جهنم ديگه ؟
اصلان هم فرق نمي كنه كه كاره خوب كرده يا نه !
به نظر من كه اينطور نيست
محمّد
Sunday 27 July 2008, 08:42AM
بسم الله الرحمن الرحيم
يعني اين همه مسيحي و يهودي يه راست ميرن جهنم ديگه ؟
اصلان هم فرق نمي كنه كه كاره خوب كرده يا نه !
به نظر من كه اينطور نيست
به نظر من اين بحث خيلي مشکله. چون راجع به اين مسايل آراء زيادي هست و همه از قرآن و احاديث نتيجه گيري شده.
اين همه آدم ( نه فقط مسيحي و يهودي) رو خدا امتحان ميکنه. به شکلهاي مختلف. مثلا يه بودايي رو بر حسب ديني که داره امتحان ميکنه. اگر قابل هدايت باشه راه رو بهش نشون ميده, اگر راه درست رو انتخاب کرد, ميره بهشت, وگرنه جايي جز جهنم نداره.
يه مساله ي ديگه هم کار خوب کردنه. يکي کار خوب ميکنه براي رضاي خدا. همون مسيحي و يهودي و بودايي هم خدا دارن و اگر براي رضاي اون خدا عملي انجام بدن, از زمره ي " و عملوا الصالحات" حساب ميشن. اگر نه, براي خدمت به بشريت و انسانيت باشه, در نزد خدا اين عمل ارزشي نداره. مثلا اگر اديسون چراغ رو اختراع کرد براي مردم, مردم هم تعريفش ميکنن ولي در نزد خدا اين عمل ارزش نداره. اما اگر اين عمل رو براي خدا انجام داده باشه, در نزد خدا اين عمل ارزش داره.
کلا مساله ي بهشت و جهنم خيلي پيچيدس. ما تنها کاري که ميتونيم بکنيم اينه که دنبال حقيقت بريم و از اون پيروي کنيم.
Arshanoosh
Sunday 27 July 2008, 09:04AM
بسم الله الرحمن الرحيم
به نظر من اين بحث خيلي مشکله. چون راجع به اين مسايل آراء زيادي هست و همه از قرآن و احاديث نتيجه گيري شده.
اين همه آدم ( نه فقط مسيحي و يهودي) رو خدا امتحان ميکنه. به شکلهاي مختلف. مثلا يه بودايي رو بر حسب ديني که داره امتحان ميکنه. اگر قابل هدايت باشه راه رو بهش نشون ميده, اگر راه درست رو انتخاب کرد, ميره بهشت, وگرنه جايي جز جهنم نداره.
يه مساله ي ديگه هم کار خوب کردنه. يکي کار خوب ميکنه براي رضاي خدا. همون مسيحي و يهودي و بودايي هم خدا دارن و اگر براي رضاي اون خدا عملي انجام بدن, از زمره ي " و عملوا الصالحات" حساب ميشن. اگر نه, براي خدمت به بشريت و انسانيت باشه, در نزد خدا اين عمل ارزشي نداره. مثلا اگر اديسون چراغ رو اختراع کرد براي مردم, مردم هم تعريفش ميکنن ولي در نزد خدا اين عمل ارزش نداره. اما اگر اين عمل رو براي خدا انجام داده باشه, در نزد خدا اين عمل ارزش داره.
کلا مساله ي بهشت و جهنم خيلي پيچيدس. ما تنها کاري که ميتونيم بکنيم اينه که دنبال حقيقت بريم و از اون پيروي کنيم.
اديسون كه چراغ رو اختراع كرد وسيله اسايش من و شما رو درست كرد يعني خدمت به خلق !
يا پاستور كه واكسن هاري رو درست كرد.
اينان همه وسايل اسايش من و شما رو فراهم كردند.من فكر مي كنم جاي اينها وسط بهشته.
در قران چي نوشته در اين مورد ؟
حديث نگين
محمّد
Sunday 27 July 2008, 09:32AM
بسم الله الرحمن الرحيم
اديسون كه چراغ رو اختراع كرد وسيله اسايش من و شما رو درست كرد يعني خدمت به خلق !
يا پاستور كه واكسن هاري رو درست كرد.
اينان همه وسايل اسايش من و شما رو فراهم كردند.من فكر مي كنم جاي اينها وسط بهشته.
در قران چي نوشته در اين مورد ؟
حديث نگين
جناب ارشانوش,
اگر ادسون چراغ رو اختراع کرد براي خدمت به 'خلق', خدا هم اجرش رو ميده! اجرش همون تعريفهاييه که مردم ازش ميکنن!
مثالهايي که توي قرآن هست, يا بد بد يا خوب خوب. چيزي که بينا بين باشه کم هست. اون عمل صالح که هميشه با ايمان در قرآن اورده شده شروط خاصي داره و يکي از اونها اخلاصه. کسي که در کارش اخلاص نداشته باشه کارش ارزشي نداره. کاري به مسلمون و غير مسلمون نداره. مثلا طرف مسجد ميسازه. بزرگترين مسجد شهر. براي مردم ميسازه که توش نماز بخونن. ولي براي خدا نميسازه که روز قيامت اجرش رو بگيره. خدا هم کارش رو بدون اجر نميگذاره. توي همين دنيا وقتي مردم مسجدش رو ميبينن, به به و چه چه ميکنن!! اينم پاداش عمل خير اين آقاس!
nikmanesh
Sunday 27 July 2008, 09:47AM
... چون یقینا شما نزد بنده خارج از اسلام و شرع الهی شناخته می شوید .
یقینا شما نیز نزد بنده خارج از اسلام و شرع الهی شناخته می شوید و این سوره را مناسب شما می بینم:
[109:0] بسم الله الرحمن الرحيم
[109:1] قل يأيها الكفرون
[109:2] لا أعبد ما تعبدون
[109:3] ولا أنتم عبدون ما أعبد
[109:4] ولا أنا عابد ما عبدتم
[109:5] ولا أنتم عبدون ما أعبد
[109:6] لكم دينكم ولي دين
آری : لكم دينكم ولي دين
Arshanoosh
Sunday 27 July 2008, 09:48AM
بسم الله الرحمن الرحيم
جناب ارشانوش,
اگر ادسون چراغ رو اختراع کرد براي خدمت به 'خلق', خدا هم اجرش رو ميده! اجرش همون تعريفهاييه که مردم ازش ميکنن!
مثالهايي که توي قرآن هست, يا بد بد يا خوب خوب. چيزي که بينا بين باشه کم هست. اون عمل صالح که هميشه با ايمان در قرآن اورده شده شروط خاصي داره و يکي از اونها اخلاصه. کسي که در کارش اخلاص نداشته باشه کارش ارزشي نداره. کاري به مسلمون و غير مسلمون نداره. مثلا طرف مسجد ميسازه. بزرگترين مسجد شهر. براي مردم ميسازه که توش نماز بخونن. ولي براي خدا نميسازه که روز قيامت اجرش رو بگيره. خدا هم کارش رو بدون اجر نميگذاره. توي همين دنيا وقتي مردم مسجدش رو ميبينن, به به و چه چه ميکنن!! اينم پاداش عمل خير اين آقاس!
اجر اين دنيا كه فايده اي نداره
مطمعنا خدا بهش ميگه.توماس خان اين برق رو شما درست كردي خيلي از مشكلات مردم با همين برق رفع شد اينم پاداشي كه من به تو ميدم براي باز كردن گره از كاره مردم.
پرويز
Sunday 27 July 2008, 09:52AM
عمل توأم با عقیدهء توحید است که باعث دخول بهشت شخص می گردد.
عمل بدون عقیده فایدهء ندارد.
ادیسون اگر با اسلام رفته باشد پاداشی را الله برایش می دهد، ورنه هیچ.
Arshanoosh
Sunday 27 July 2008, 10:08AM
عمل توأم با عقیدهء توحید است که باعث دخول بهشت شخص می گردد.
عمل بدون عقیده فایدهء ندارد.
ادیسون اگر با اسلام رفته باشد پاداشی را الله برایش می دهد، ورنه هیچ.
اين حرف شما يعني هر كس كه مسلمان نباشه به بهشت نميره ديگه
درسته ؟
پرويز
Sunday 27 July 2008, 10:13AM
بلی این حرف حتمیه دیگه!
Arshanoosh
Sunday 27 July 2008, 10:18AM
بلی این حرف حتمیه دیگه!
يعني تكليف اين همه يهودي بودايي مسيحي چي ميشه ؟
اينا همه كارهاي خوبي انجام دادند ولي چون مسلمون نبودند ميرن جهنم
تازه همه مسلمونا هم كه كاره خوب براي رضاي خدا نكردن كه
با حرف هاي شما فكر نكنم كه بيشتر از 100000 برن بهشت از اين جمعيت 7 ميلياردي
صبح
Sunday 27 July 2008, 10:21AM
اين حرف شما يعني هر كس كه مسلمان نباشه به بهشت نميره ديگه
درسته ؟
لا یکلف الله نفسا الا وسعها ... خداوند بر هیچ کس بیش از آنکه می تواند ، تکلیف نمی کند .
هر شخصی در طول زندگی خود با حقایقی روبرو می شود . در صورتی که با روش تسلیم حقیقت آنرا پذیرفت و عناد نورزید ، مسلمان محسوب می شود . حال چه پیرو عیسی (ع) ، چه پیرو موسی (ع) ... مهم این است که تسلیم حق باشی ... ، و اگر از تسلیم شدن امتناع کردی ، مسلمان محسوب نمی شوی . اگر یک مسیحی پیام اسلام محمدی (ص) را دریافت و در ضمیر آنرا تائید کرد ، اما به دین خود تعصب ورزید ، و تسلیم اسلام محمدی (ص) نشد این برای او جریمه دارد .
اگر این حقایق در حد وسع فهم انسانی نبود ، یا مثلا مثل آدمهای جنگل آمازون به او حقایقی ابلاغ نشد ، خداوند او را تکلیف و معاقبه نمی کند . اما در شأن تلاش او به حکم عقل و خردش پاداش و عقاب می کند .
صبح
Sunday 27 July 2008, 10:27AM
یقینا شما نیز نزد بنده خارج از اسلام و شرع الهی شناخته می شوید و این سوره را مناسب شما می بینم:
[109:0] بسم الله الرحمن الرحيم
[109:1] قل يأيها الكفرون
[109:2] لا أعبد ما تعبدون
[109:3] ولا أنتم عبدون ما أعبد
[109:4] ولا أنا عابد ما عبدتم
[109:5] ولا أنتم عبدون ما أعبد
[109:6] لكم دينكم ولي دين
آری : لكم دينكم ولي دين
در اوهام دین ساختگی خود ، منتظر عذاب الهی باشید ... فکر کنید اسلام آورده اید ، اما تا زمانی که امر و حدیث پیامبر را گوشه ای رها کنید ، خارج از اسلام محسوب خواهید شد ... شما در این سایت هم با سنی بحث کرده اید و هم با شیعه ... و هر دو شما را خارج اسلام می دانند.
وَلَقَدِ اسْتُهْزِىءَ بِرُسُلٍ مِّن قَبْلِكَ فَحَاقَ بِالَّذِينَ سَخِرُواْ مِنْهُم مَّا كَانُواْ بِهِ يَسْتَهْزِؤُونَ
[با اين حال، نگران نباش!] جمعى از پيامبران پيش از تو را استهزا كردند؛ امّا سرانجام، آنچه را مسخره مىكردند، دامانشان را مىگرفت؛ [و عذاب الهى بر آنها فرود آمد].
وَلَقَدِ اسْتُهْزِىءَ بِرُسُلٍ مِّن قَبْلِكَ فَأَمْلَيْتُ لِلَّذِينَ كَفَرُواْ ثُمَّ أَخَذْتُهُمْ فَكَيْفَ كَانَ عِقَابِ
[تنها تو را استهزا نكردند،] پيامبران پيش از تو را نيز مورد استهزا قرار دادند؛ من به كافران مهلت دادم؛ سپس آنها را گرفتم؛ ديدى مجازات من چگونه بود؟!
Arshanoosh
Sunday 27 July 2008, 10:29AM
خوب هركش حقيقت جو باشه و به توحيد و معاد و نبوت ايمان داشته باشه حالا واسه هر ديني باشه به بهشت ميره
اين بازم منطقي تره
پرويز
Sunday 27 July 2008, 10:41AM
دین مسیحیت و یهودیت قبل از اسلام باشد که ما آن ادیان را هم اسلام می نامیم و خارج از این قید است، ولی پس از اسلام دیگر آنها ادیان منسوخ و تحریف شده اند.
خوب هركش حقيقت جو باشه و به توحيد و معاد و نبوت ايمان داشته باشه حالا واسه هر ديني باشه به بهشت ميره اين بازم منطقي تره
Arshanoosh
Sunday 27 July 2008, 10:45AM
شما از كجا انقدر مطمعني كه انها تحريف شده اند ؟
alavee
Sunday 27 July 2008, 10:48AM
خوب هركش حقيقت جو باشه و به توحيد و معاد و نبوت ايمان داشته باشه حالا واسه هر ديني باشه به بهشت ميره
اين بازم منطقي تره
ببخشيد ايمان به نبوت چه جوريه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :smile09:
alavee
Sunday 27 July 2008, 10:51AM
شما از كجا انقدر مطمعني (مطمئني ) كه انها تحريف شده اند ؟
يكي از دلايل وجود اناجيل مختلفه.
Arshanoosh
Sunday 27 July 2008, 10:52AM
ببخشيد ايمان به نبوت چه جوريه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :smile09:
ايمان به نبوت درست متوجه نشدم ;)
ولي به نظر من هر كس كه كاره خوب انجام بده و به كسي بدي نكنه ميره بهشت
alavee
Sunday 27 July 2008, 11:01AM
ولي به نظر من هر كس كه كاره خوب انجام بده و به كسي بدي نكنه ميره بهشت
الاعمال بالنيات
بستگي داره كار خوب رو براي كي انجام ميده؟
ممكنه ريا باشه كه مزدشو در همين دنيا با تعريف و تمجيد مي گيره پس بهشت :smile27:
ممكنه همراه با منت باشه و انتظار مزد دنيايي داشته باشه كه اون هم مزدشو در همين دنيا از كسي كه براي او كار را انجام داده، مي گيره.
ممكنه براي رضاي خدا باشه و خدا حتماً بي پاسخ نخواهد گذاشت.
با اين شرايط حتي نماز خواندن ممكنه انسان را از بهشت دور كنه (اگه ريا باشه)
Arshanoosh
Sunday 27 July 2008, 11:08AM
الاعمال بالنيات
بستگي داره كار خوب رو براي كي انجام ميده؟
ممكنه ريا باشه كه مزدشو در همين دنيا با تعريف و تمجيد مي گيره پس بهشت :smile27:
ممكنه همراه با منت باشه و انتظار مزد دنيايي داشته باشه كه اون هم مزدشو در همين دنيا از كسي كه براي او كار را انجام داده، مي گيره.
ممكنه براي رضاي خدا باشه و خدا حتماً بي پاسخ نخواهد گذاشت.
با اين شرايط حتي نماز خواندن ممكنه انسان را از بهشت دور كنه (اگه ريا باشه)
پاستور اديسون فيليمينگ
اينا كه مردم خدمت كردن ميرن بهشت يا نه ؟
alavee
Sunday 27 July 2008, 11:18AM
پاستور اديسون فيليمينگ
اينا كه مردم خدمت كردن ميرن بهشت يا نه ؟
اگر براي مردم باشه كه مزدشونو از مردم بايد بگيرن.
اگر براي جلب رضايت الهي به خلق خدمت كرده اند حتماً خداوند بي پاسخ نخواهد گذاشت و بيش از آنميزان اجر خواهد داد چرا كه:
إِنَّ اللّهَ لاَ يَظْلِمُ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ وَإِن تَكُ حَسَنَةً يُضَاعِفْهَا وَيُؤْتِ مِن لَّدُنْهُ أَجْرًا عَظِيمًاخداوند [حتّى] به اندازه سنگينى ذرهاى ستم نمىكند؛ و اگر كار نيكى باشد، آن را دو چندان مىسازد؛ و از نزد خود، پاداش عظيمى [در برابر آن] مىدهد.
سوره النساء (http://quran.al-shia.com/fa/id/24/t-q.php?language=far&lang=txt&translator_far=makarem&sure=4&n_aye1=1&n_aye2=0) آيه 40 (http://quran.al-shia.com/fa/id/24/t-q.php?language=far&lang=txt&translator_far=makarem&sure=4&n_aye1=40&n_aye2=40)
اما براي رفتن به بهشت يا جهنم تمام اعمال بررسي مي شود.
فَمَن يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ خَيْرًا يَرَهُ - پس هر كس هموزن ذرّهاى كار خير انجام دهد آن را مىبيند!
وَمَن يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ شَرًّا يَرَهُ - و هر كس هموزن ذرّهاى كار بد كرده آن را مىبيند!
سوره الزلزلة (http://quran.al-shia.com/fa/id/24/t-q.php?language=far&lang=txt&translator_far=makarem&sure=99&n_aye1=1&n_aye2=0) آيه 7 (http://quran.al-shia.com/fa/id/24/t-q.php?language=far&lang=txt&translator_far=makarem&sure=99&n_aye1=7&n_aye2=7) و 8
Arshanoosh
Sunday 27 July 2008, 11:27AM
اگر براي مردم باشه كه مزدشونو از مردم بايد بگيرن.
اگر براي جلب رضايت الهي به خلق خدمت كرده اند حتماً خداوند بي پاسخ نخواهد گذاشت و بيش از آنميزان اجر خواهد داد چرا كه:
إِنَّ اللّهَ لاَ يَظْلِمُ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ وَإِن تَكُ حَسَنَةً يُضَاعِفْهَا وَيُؤْتِ مِن لَّدُنْهُ أَجْرًا عَظِيمًاخداوند [حتّى] به اندازه سنگينى ذرهاى ستم نمىكند؛ و اگر كار نيكى باشد، آن را دو چندان مىسازد؛ و از نزد خود، پاداش عظيمى [در برابر آن] مىدهد.
سوره النساء (http://quran.al-shia.com/fa/id/24/t-q.php?language=far&lang=txt&translator_far=makarem&sure=4&n_aye1=1&n_aye2=0) آيه 40 (http://quran.al-shia.com/fa/id/24/t-q.php?language=far&lang=txt&translator_far=makarem&sure=4&n_aye1=40&n_aye2=40)
اما براي رفتن به بهشت يا جهنم تمام اعمال بررسي مي شود.
فَمَن يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ خَيْرًا يَرَهُ - پس هر كس هموزن ذرّهاى كار خير انجام دهد آن را مىبيند!
وَمَن يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ شَرًّا يَرَهُ - و هر كس هموزن ذرّهاى كار بد كرده آن را مىبيند!
سوره الزلزلة (http://quran.al-shia.com/fa/id/24/t-q.php?language=far&lang=txt&translator_far=makarem&sure=99&n_aye1=1&n_aye2=0) آيه 7 (http://quran.al-shia.com/fa/id/24/t-q.php?language=far&lang=txt&translator_far=makarem&sure=99&n_aye1=7&n_aye2=7) و 8
براي راحتي مردم اين كار هارو كردن ديگه
وگرنه بيش از 1000 نفر از هاري مي ميردن
nikmanesh
Sunday 27 July 2008, 11:35AM
در اوهام دین ساختگی خود ، منتظر عذاب الهی باشید ... فکر کنید اسلام آورده اید ، اما تا زمانی که امر و حدیث پیامبر را گوشه ای رها کنید ، خارج از اسلام محسوب خواهید شد ...
در اتتظار آن روز بزرگ هستم، روزی که فقط خدا داوری می کند و گناهکاران و مجرمان هیچ مفرّی ندارند،
در آن روز می بینی احادیثی که آنها را سخنان رسول می دانستی، سخنان و سنّت شیطان بوده است ولی پشیمانی برایت سودی ندارد:
[83:29] إن الذين أجرموا كانوا من الذين ءامنوا يضحكون
[83:30] وإذا مروا بهم يتغامزون
[83:31] وإذا انقلبوا إلى أهلهم انقلبوا فكهين
[83:32] وإذا رأوهم قالوا إن هؤلاء لضالون
[83:33] وما أرسلوا عليهم حفظين
[83:34] فاليوم الذين ءامنوا من الكفار يضحكون
[83:35] على الأرائك ينظرون
[83:36] هل ثوب الكفار ما كانوا يفعلون
[آرى در دنيا] كسانى كه گناه مىكردند آنان را كه ايمان آورده بودند به ريشخند مىگرفتند (29)
و چون بر ايشان مىگذشتند اشاره چشم و ابرو با هم رد و بدل مىكردند (30)
و هنگامى كه نزد خانواده[هاى] خود بازمىگشتند به شوخطبعى مىپرداختند (31)
و چون مؤمنان را مىديدند مىگفتند اينها [جماعتى] گمراهند (32)
و حال آنكه آنان براى بازرسى [كار]شان فرستاده نشده بودند (33)
و[لى] امروز مؤمنانند كه بر كافران خنده مىزنند (34)
بر تختها[ى خود نشسته] نظاره مىكنند (35)
[تا ببينند] آيا كافران به پاداش آنچه مىكردند رسيدهاند؟ (36)
امیر
Sunday 27 July 2008, 12:45PM
بسمه تعالی
اسلام واقعی و اسلام منطقهای
ما معمولا وقتی میگوييم فلان كس مسلمان است يا مسلمان نيست نظر به
واقعيت مطلب نداريم . از نظر جغرافيايی ، كسانی را كه در يك منطقه
زندگی میكنند و به حكم تقليد و وراثت از پدران و مادران ، مسلمانند ،
مسلمان میناميم و كسانی ديگر را كه در شرايط ديگر زيستهاند و به حكم
تقليد از پدران و مادران ، وابسته به دينی ديگر هستند ، يا اصلا بیدينند ،
غير مسلمان میناميم .
بايد دانست اين جهت ارزش زيادی ندارد ، نه در جنبه مسلمان بودن و نه
در جنبه نامسلمان بودن و كافر بودن . بسياری از ماها مسلمان تقليدی و
جغرافيايی هستيم ، به اين دليل مسلمان هستيم كه پدر و مادرمان مسلمان
بودهاند و در منطقهای به دنيا آمده و بزرگ شدهايم كه مردم آن مسلمان
بودهاند . آنچه از نظر واقع با ارزش است اسلام واقعی است و آن اين است
كه شخص قلبا در مقابل حقيقت تسليم باشد ، در دل را به روی حقيقت گشوده
باشد تا آنچه كه حق است بپذيرد و عمل كند و اسلامی كه پذيرفته است بر
اساس تحقيق و كاوش از يك طرف ، و تسليم و بی تعصبی از طرف ديگر باشد .
اگر كسی دارای صفت تسليم باشد و به عللی حقيقت اسلام بر او مكتوم
مانده باشد و او در اين باره بی تقصير باشد ، هرگز خداوند او را معذب
نمیسازد ، او اهل نجات از دوزخ است . خدای متعال میفرمايد :
« و ما كنا معذبين حتی نبعث رسولا »( 1 ) .
[سوره اسراء بخشی از آیه 15]
" ما چنين نيستيم كه رسول نفرستاده ( حجت تمام نشده ) بشر را معذب
كنيم " .
يعنی محال است كه خدای كريم حكيم كسی را كه حجت بر او تمام نشده است
عذاب كند . اصوليين مفاد اين آيه را كه تأييد حكم عقل است " قبح عقاب
بلا بيان " اصطلاح كردهاند ، میگويند تا خدای متعال حقيقتی را برای بندهای
آشكار نكرده باشد زشت است كه او را عذاب كند .
برای نشان دادن اين حقيقت كه ممكن است افرادی يافت شوند كه دارای
روح تسليم باشند ولو آنكه اسما مسلمان نباشند ، دكارت ، فيلسوف فرانسوی -
مطابق اظهارات خودش - نمونه خوبی است .
در شرح حال وی نوشتهاند كه وی فلسفه خود را از شك شروع كرد ، در همه
معلومات خويش شك كرد و از صفر شروع نمود ، فكر و انديشه خودش را نقطه
شروع قرار داده گفت :
" من میانديشم پس وجود دارم " .
پس از اثبات وجود خويش ، روح را اثبات كرد و همچنين وجود جسم و
وجود خدا برايش قطعی شد . كم كم به موضوع انتخاب دين رسيد ، مسيحيت را
كه در كشورش دين رسمی بود انتخاب كرد .
ولی يك سخن جالب دارد و آن اين است كه میگويد من نمیگويم مسيحيت
حتما بهترين دينی است كه در همه دنيا وجود دارد ، من میگويم در ميان
اديانی كه الان من میشناسم و به آنها دسترسی دارم مسيحيت بهترين دين است
. من با حقيقت ، جنگ ندارم ، شايد در جاهای ديگر دنيا ، دينی باشد كه بر
مسيحيت ترجيح داشته باشد ، و از قضا ايران را به عنوان يك كشوری كه از
آنجا بی خبر است و نمیداند مردم آنجا چه دين و مذهبی دارند مثال میآورد
، میگويد من چه میدانم ؟ شايد مثلا در ايران دين و مذهبی وجود داشته باشد
كه بر مسيحيت ترجيح دارد .
اينگونه اشخاص را نمیتوان كافر خواند ، زيرا اينها عناد نمیورزند ،
كافر ماجرايی نمینمايند ، اينها در مقام پوشيدن حقيقت نيستند . ماهيت
كفر ، چيزی جز عناد و ميل به پوشانيدن حقيقت نيست . اينها " مسلم فطری
" میباشند . اينها را اگر چه مسلمان نمیتوان ناميد ولی كافر هم نمیتوان
خواند ، زيرا تقابل مسلمان و كافر از قبيل تقابل ايجاب و سلب و يا عدم
و ملكه - به اصطلاح منطقيين و فلاسفه - نيست ، بلكه از نوع تقابل ضدين
است ، يعنی از نوع تقابل دو امر وجودی است نه از نوع تقابل يك امر
وجودی و يك امر عدمی .
البته اينكه دكارت را به عنوان مثال ذكر كرديم برای اين نبود كه از
اصل اولی كه بيان كرديم خارج شويم . از اول شرط كرديم كه درباره اشخاص
اظهار نظر نكنيم . مقصود ما از تمثيل به دكارت اين است كه اگر فرض
كنيم آنچه او گفته راست باشد و او در مقابل حقيقت همان اندازه تسليم
بوده كه اظهار داشته است ، و از طرف ديگر واقعا هم دسترسی بيشتر برای
تحقيق نداشته است ، او يك مسلمان فطری بوده است .
" بخشی از کتاب عدل الهی /از شهید مرتضی مطهری (ره) "
والسلام
Arshanoosh
Sunday 27 July 2008, 04:42PM
اخرش دكارت ميره بهشت يا در جهنم ميمونه
امیر
Sunday 27 July 2008, 05:55PM
بسمه تعالی
اخرش دكارت ميره بهشت يا در جهنم ميمونه
کلام شهید مطهری :
...مقصود ما از تمثيل به دكارت اين است كه اگر فرض كنيم آنچه او گفته راست باشد و او در مقابل حقيقت همان اندازه تسليم
بوده كه اظهار داشته است ، و از طرف ديگر واقعا هم دسترسی بيشتر برای
تحقيق نداشته است ، او يك مسلمان فطری بوده است ....
صبح
Sunday 27 July 2008, 09:34PM
در اتتظار آن روز بزرگ هستم، روزی که فقط خدا داوری می کند و گناهکاران و مجرمان هیچ مفرّی ندارند،
در آن روز می بینی احادیثی که آنها را سخنان رسول می دانستی، سخنان و سنّت شیطان بوده است ولی پشیمانی برایت سودی ندارد:
[83:29] إن الذين أجرموا كانوا من الذين ءامنوا يضحكون
[83:30] وإذا مروا بهم يتغامزون
[83:31] وإذا انقلبوا إلى أهلهم انقلبوا فكهين
[83:32] وإذا رأوهم قالوا إن هؤلاء لضالون
[83:33] وما أرسلوا عليهم حفظين
[83:34] فاليوم الذين ءامنوا من الكفار يضحكون
[83:35] على الأرائك ينظرون
[83:36] هل ثوب الكفار ما كانوا يفعلون
[آرى در دنيا] كسانى كه گناه مىكردند آنان را كه ايمان آورده بودند به ريشخند مىگرفتند (29)
و چون بر ايشان مىگذشتند اشاره چشم و ابرو با هم رد و بدل مىكردند (30)
و هنگامى كه نزد خانواده[هاى] خود بازمىگشتند به شوخطبعى مىپرداختند (31)
و چون مؤمنان را مىديدند مىگفتند اينها [جماعتى] گمراهند (32)
و حال آنكه آنان براى بازرسى [كار]شان فرستاده نشده بودند (33)
و[لى] امروز مؤمنانند كه بر كافران خنده مىزنند (34)
بر تختها[ى خود نشسته] نظاره مىكنند (35)
[تا ببينند] آيا كافران به پاداش آنچه مىكردند رسيدهاند؟ (36)
کافر و مؤمن را آیات قرآن و سنت رسول الله تعیین می کند که هر دو از یک منبع به دست ما رسیده است ، اما شما به عناد با فرامین واضح رسول الله و بالطبع فرامین قرآن در اطاعت از فرستاده خدا پرداخته اید ... این امر واضحی است که با هیچ دوز و کلکی مخفی نمی گردد ...
جزء 1 سوره البقرة آيه 9
يُخَادِعُونَ اللّهَ وَالَّذِينَ آمَنُوا وَمَا يَخْدَعُونَ إِلاَّ أَنفُسَهُم وَمَا يَشْعُرُونَ
مىخواهند خدا و مؤمنان را فريب دهند؛ در حالى كه جز خودشان را فريب نمىدهند؛ [اما] نمىفهمند.
Arshanoosh
Monday 28 July 2008, 08:35AM
اگه از اول تاپيك پست هارو بخونيد متوجه اختلاف نظهر ها ميشين با اينكه همه موسامون هستيد و يك كتاب اسماني داريد ولي چرا انقدر اختلاف نظر ؟
nikmanesh
Monday 28 July 2008, 08:51AM
اگه از اول تاپيك پست هارو بخونيد متوجه اختلاف نظهر ها ميشين با اينكه همه موسامون هستيد و يك كتاب اسماني داريد ولي چرا انقدر اختلاف نظر ؟
دلیلش این است که این گروهها و فرقه های مختلف کتاب آسمانی را در تاقچه گذاشته اند و از کتابهای حدیث استفاده می کنند.
این فرقه ها تصور می کنند که کتاب حدیث، سخن خداست!!!
و هر فرقه ای حدیث خودش یعنی خدای خودش را بهتر می داند.
اما خدا فقط یک سخن برای ما باقی گذاشته و آن قرآن است. اگر همه پیرو قرآن باشند دیگر اختلافی نخواهد بود.
مثلا جناب حضرت صبح که از فرقه فخیمه شیعه است، منبع حدیث و منبع قرآن را یکی می داند و معتقد است که:
قرآن= کتاب بحارالانوار مجلسی و اصول کافی
سنیها هم می گویند:
قرآن = کتابهای حدیث صحیح مسلم و صحیح بخاری
و به این ترتیب هر کدام خدای جداگانه ای دارند.
ببینید حضرت پروفسور صبح چه فرموده اند:
کافر و مؤمن را آیات قرآن و سنت رسول الله تعیین می کند که هر دو از یک منبع به دست ما رسیده است
صبح
Monday 28 July 2008, 09:35AM
دلیلش این است که این گروهها و فرقه های مختلف کتاب آسمانی را در تاقچه گذاشته اند و از کتابهای حدیث استفاده می کنند.
این فرقه ها تصور می کنند که کتاب حدیث، سخن خداست!!!
و هر فرقه ای حدیث خودش یعنی خدای خودش را بهتر می داند.
اما خدا فقط یک سخن برای ما باقی گذاشته و آن قرآن است. اگر همه پیرو قرآن باشند دیگر اختلافی نخواهد بود.
مثلا جناب حضرت صبح که از فرقه فخیمه شیعه است، منبع حدیث و منبع قرآن را یکی می داند و معتقد است که:
قرآن= کتاب بحارالانوار مجلسی و اصول کافی
سنیها هم می گویند:
قرآن = کتابهای حدیث صحیح مسلم و صحیح بخاری
و به این ترتیب هر کدام خدای جداگانه ای دارند.
ببینید حضرت پروفسور صبح چه فرموده اند:
به این حضرات بی سواد یک کتاب داده اند ... گفته اند این قرآن است . آنها نیز بدون هیچ تحقیقی بر مسند قضاوت نشسته و تائید کرده اند این قرآن است . اگر فردا یهودیان بیایند و یک قرآن نصفه درست کنند و به سبک همین فرقه باصطلاح فقط قرآنی ، بر اساس یک قرآن تحریف شده و نصفه خود را "موحد" و "مسلمان" دانسته ، این افراد هیچ حجتی بر علیه آنان نخواهند داشت ، جز به تشتت کشیدن دین و دشمنی ای که با خودخواهی خود با خدا و رسولش ایجاد کرده اند .... در اینجا "حدیث" و علوم تاریخی حدیث ، به یاری عقل خواهد شتافت و حجت را بر اهل خرد تمام خواهد کرد ... که کدام قرآن صحیح و کامل و بدون خدشه است . اصولا بنده بعید نمی دانم پشت این جریان ، در حال حاضر ، همین حرکت یهودی وجود داشته باشد که در طول تاریخ چنین سابقه هائی از این قوم وجود دارد .
اما این حضرات حقیقتا بی خبر ، نمی دانند که خود قرآن توسط احادیث معتبر به دست ما رسیده است ... و اگر احادیث معتبر نبود ، علتی برای وثوق قرآن فعلی وجود نداشت . اما تک تک این افراد خود را در جای پیامبر نشانده ، و بدون اینکه هیچ فرمولی برای پذیرش قرآن داشته باشند آن را حمل می کنند .... و این چه چیزی جز خودپسندی ای بچه گانه و مضحک است ؟ از کل علوم حدیث و کتب حدیث هم فقط بحار الأنوار و اصول کافی و صحاح مسلم و بخاری را می شناسند ... :p
بعد از بهائیت و ساده لوحی های پیروان علیمحمد باب ، چشممان به جمال فرقه های جدید روشن شده است ... ;) اما خوب ... زمان فرق کرده و این نوع گروه ها توان گسترش نخواهند داشت .
کسی که از حدیث مورد وثوق رسول الله اطاعت نکند ، بر طبق آیات قرآن کافر و منافق است .... این را بارها در همین سایت در معرض اذهان قرار داده ایم .
بهرحال نرود میخ آهنین در سنگ ، این را بارها گفته ایم و گویا عدم فهم از سوی این "فقط قرآنی"ها کاذب ، ژنتیک است و نمی شود آنرا کاری کرد .
Arshanoosh
Monday 28 July 2008, 10:00AM
به این حضرات بی سواد یک کتاب داده اند ... گفته اند این قرآن است . آنها نیز بدون هیچ تحقیقی بر مسند قضاوت نشسته و تائید کرده اند این قرآن است . اگر فردا یهودیان بیایند و یک قرآن نصفه درست کنند و به سبک همین فرقه باصطلاح فقط قرآنی ، بر اساس یک قرآن تحریف شده و نصفه خود را "موحد" و "مسلمان" دانسته ، این افراد هیچ حجتی بر علیه آنان نخواهند داشت ، جز به تشتت کشیدن دین و دشمنی ای که با خودخواهی خود با خدا و رسولش ایجاد کرده اند .... در اینجا "حدیث" و علوم تاریخی حدیث ، به یاری عقل خواهد شتافت و حجت را بر اهل خرد تمام خواهد کرد ... که کدام قرآن صحیح و کامل و بدون خدشه است . اصولا بنده بعید نمی دانم پشت این جریان ، در حال حاضر ، همین حرکت یهودی وجود داشته باشد که در طول تاریخ چنین سابقه هائی از این قوم وجود دارد .
اما این حضرات حقیقتا بی خبر ، نمی دانند که خود قرآن توسط احادیث معتبر به دست ما رسیده است ... و اگر احادیث معتبر نبود ، علتی برای وثوق قرآن فعلی وجود نداشت . اما تک تک این افراد خود را در جای پیامبر نشانده ، و بدون اینکه هیچ فرمولی برای پذیرش قرآن داشته باشند آن را حمل می کنند .... و این چه چیزی جز خودپسندی ای بچه گانه و مضحک است ؟ از کل علوم حدیث و کتب حدیث هم فقط بحار الأنوار و اصول کافی و صحاح مسلم و بخاری را می شناسند ... :p
بعد از بهائیت و ساده لوحی های پیروان علیمحمد باب ، چشممان به جمال فرقه های جدید روشن شده است ... ;) اما خوب ... زمان فرق کرده و این نوع گروه ها توان گسترش نخواهند داشت .
کسی که از حدیث مورد وثوق رسول الله اطاعت نکند ، بر طبق آیات قرآن کافر و منافق است .... این را بارها در همین سایت در معرض اذهان قرار داده ایم .
بهرحال نرود میخ آهنین در سنگ ، این را بارها گفته ایم و گویا عدم فهم از سوی این "فقط قرآنی"ها کاذب ، ژنتیک است و نمی شود آنرا کاری کرد .
جناب صبح شما كه بازم ربطش داديد به يهوديان و بهاييان
اقاي نيك منش در مورد حديث درست مي فرمايند.
مطعمنا قران ارجح تر نسبت به حديث
حديث ممكنه جعلي باشه
nikmanesh
Monday 28 July 2008, 12:07PM
نه، هرگز چنین نیست، هر انسانی که به خدا(خدای یکتا بدون شریک قائل شدن برای او) و روز قیامت ایمان داشته باشد و نیکوکاری کند، به بهشت می رود:
سوره بقره:
إِنَّ الَّذِينَ آمَنُواْ وَالَّذِينَ هَادُواْ وَالنَّصَارَى وَالصَّابِئِينَ مَنْ آمَنَ بِاللَّهِ وَالْيَوْمِ الآخِرِ وَعَمِلَ صَالِحاً فَلَهُمْ أَجْرُهُمْ عِندَ رَبِّهِمْ وَلاَ خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلاَ هُمْ يَحْزَنُونَ ﴿62﴾
در حقيقت كسانى كه ايمان آورده و كسانى كه يهودى و مسیحی هستند و کسانی که پیرو ادیان دیگر هستند ،هر كس به خدا و روز آخرت ايمان داشت و كار شايسته كرد پس اجرشان را پيش پروردگارشان خواهند داشت و نه بيمى بر آنان است و نه اندوهناك خواهند شد (62)
وَقَالُواْ لَن يَدْخُلَ الْجَنَّةَ إِلاَّ مَن كَانَ هُوداً أَوْ نَصَارَى تِلْكَ أَمَانِيُّهُمْ قُلْ هَاتُواْ بُرْهَانَكُمْ إِن كُنتُمْ صَادِقِينَ ﴿111﴾
بَلَى مَنْ أَسْلَمَ وَجْهَهُ لِلّهِ وَهُوَ مُحْسِنٌ فَلَهُ أَجْرُهُ عِندَ رَبِّهِ وَلاَ خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلاَ هُمْ يَحْزَنُونَ ﴿112﴾
و گفتند هرگز كسى به بهشت وارد نمی شود مگر آنكه يهودى يا مسیحی باشد! اين خیال خام ايشان است. بگو اگر راست مىگوييد دليل خود را بياوريد (111)
بلکه هر كس كه خود را با تمام وجود به خدا تسليم كند و نيكوكار باشد پس مزد وى پيش پروردگار اوست و بيمى بر آنان نيست و غمگين نخواهند شد (112)
سوره مائده:
إِنَّ الَّذِينَ آمَنُواْ وَالَّذِينَ هَادُواْ وَالصَّابِؤُونَ وَالنَّصَارَى مَنْ آمَنَ بِاللّهِ وَالْيَوْمِ الآخِرِ وعَمِلَ صَالِحًا فَلاَ خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلاَ هُمْ يَحْزَنُونَ ﴿69﴾
كسانى كه ايمان آورده و كسانى كه يهودى و پیروان ادیان دیگر و مسيحىاند هر كس به خدا و روز بازپسين ايمان آورد و كار نيكو كند پس نه بيمى بر ايشان است و نه اندوهگين خواهند شد (69)
خدای رحمن که رحمت او واسعه است و همه چیز را شامل می شود، یک حداقل ( مینیموم) برای رستگاری در آخرت تعیین فرموده. زیرا افراد در جوامع مختلف و در شرایط متفاوت زندگی می کنند و خدا این را می داند.
این حداقل شامل سه چیز است:
1- ایمان به خدای یکتا( بدون شرک ورزیدن)
2- ایمان به آخرت
3- عمل صالح
بنابراین ولایت علی و ایمان به عدالت صحابه و اعتقاد به امام زمان و اینکه اول باید علی جانشین پیامبر میشد یا ابوبکر، در اینجا نقشی ندارد.
یادآوری می شود که این حداقل است و برای کسی است که نمی داند قرآن چیست.
برای کسی هم که پیام خدا را در قرآن شنیده، فقط کافی است به قرآن عمل کند تا رستگار شود.
خدا انسانهای قرآن دیده را فقط با ترازوی قرآن می سنجد و انسانهای قرآن ندیده را با سه مورد بالا.
حالا اگر کتابهای حدیث را بخوانید می بینید که شما باید با پای چپ وارد دستشویی شوید تا به بهشت بروید و اگر مردی صورت خود را بتراشد جهنم بر او واجب می شود!!!!!!!!!!!
محمّد
Monday 28 July 2008, 12:20PM
بسم الله الرحمن الرحيم
يکي از دلايلش جناب آرشانوش اينه که بين همه ي ما, شايد يک نفر عالم واقعي هم وجود نداشته باشه. بيشتر ما از خانواده هاي مذهبي هستيم. چيزهايي شنيديم و چيزهايي خونديم. شايد بعضي ها دروس حوضه هم گرفته باشن. ولي اون کسي که بايد جواب سوالتون رو بده يک مجتهده که بعيد ميدونم توي اين سايت يک نفر پيدا بشه.
محمّد
Monday 28 July 2008, 12:35PM
بسم الله الرحمن الرحيم
خداي رحمن که رحمت او واسعه است و همه چيز را شامل مي شود، يک حداقل ( مينيموم) براي رستگاري در آخرت تعيين فرموده. زيرا افراد در جوامع مختلف و در شرايط متفاوت زندگي مي کنند و خدا اين را مي داند.
اين حداقل شامل سه چيز است:
1- ايمان به خداي يکتا( بدون شرک ورزيدن)
2- ايمان به آخرت
3- عمل صالح
بنابراين ولايت علي و ايمان به عدالت صحابه و اعتقاد به امام زمان و اينکه اول بايد علي جانشين پيامبر ميشد يا ابوبکر، در اينجا نقشي ندارد.
يادآوري مي شود که اين حداقل است و براي کسي است که نمي داند قرآن چيست.
براي کسي هم که پيام خدا را در قرآن شنيده، فقط کافي است به قرآن عمل کند تا رستگار شود.
خدا انسانهاي قرآن ديده را فقط با ترازوي قرآن مي سنجد و انسانهاي قرآن نديده را با سه مورد بالا.
حالا اگر کتابهاي حديث را بخوانيد مي بينيد که شما بايد با پاي چپ وارد دستشويي شويد تا به بهشت برويد و اگر مردي صورت خود را بتراشد جهنم بر او واجب مي شود!!!!!!!!!!!
حرفهايي که زديد همش پوچه.
ولايت علي (ع) براي کساني که ميفهمن چه خبره, تاريخ رو خوندن, درک و فهمشو دارن, واجبه. شما ميگين ترازوي خداوند قرآنه. اينم قران " انما وليکم الله و رسوله و الذين آمنوا الذين يقيمون الصلاة و يؤتون الزکواة و هم راکعون". مگه اين قرآن نيست! پس چرا اينجا هيچ نقشي نداره!!!!
ما الان در قرن 21 زندگي ميکنيم. کمتر کسي هست که دسترسي به منابع علمي نداشته باشه. اينکه بگيم فلاني قرآن نديده حجت حساب نميشه. چرا قرآن نديد؟ مگر توي اينترنت قرآن نيست؟ هر کتابخونه بري يه جلد قرآن ميبيني. پس قرآن نديدن حجت نيست.
عمل صالح بدون يک راهنما ارزشي نداره چون اصلا معلوم نيست اين عمل صالحه يا نه. بن لادن مردم بي گناه رو در افغانستان ميکشه به حساب اينکه داره عمل صالح انجام ميده!!!
عمل به قرآن!! خداوند ميفرمايد " قاتلوا الذين لا يؤمنون بالله و لا باليوم الآخر". چرا شما نشستيد پاي اينترنت؟!؟!؟ بفرماييد جهاد کنيد. مگه نميگيد عمل به قرآن؟ اينهم يک دستوره و سر پيچي از دستور = جهنم!!
در ضمن, ورود دستشويي با پاي چپ براي اينه که اگر سکته فرموديد با کله توي چاه توالت نيافتيد و ريش تراشيدن هم تشبه به زنان هست و براي همين حرامه.
Arshanoosh
Monday 28 July 2008, 02:15PM
بسم الله الرحمن الرحيم
يکي از دلايلش جناب آرشانوش اينه که بين همه ي ما, شايد يک نفر عالم واقعي هم وجود نداشته باشه. بيشتر ما از خانواده هاي مذهبي هستيم. چيزهايي شنيديم و چيزهايي خونديم. شايد بعضي ها دروس حوضه هم گرفته باشن. ولي اون کسي که بايد جواب سوالتون رو بده يک مجتهده که بعيد ميدونم توي اين سايت يک نفر پيدا بشه.
نه دوست من
كسي كه يكبار قران رو خونده باشه مي تون جواب من رو بده
محمّد
Monday 28 July 2008, 07:32PM
بسم الله الرحمن الرحيم
نه دوست من
كسي كه يكبار قران رو خونده باشه مي تون جواب من رو بده
چييييييييييييييي :eek: :eek: :eek:
آقاي آرشانوش من صدها بار قرآن رو ختم کردم. حتي ادعاي اينکه چيزي از قرآن ميفهمم هم ندارم. شما ديدگاهتون نسبت به قرآن و مسلمين کمي اشتباهه.
ببين, من به عنوان يه آدم عادي, وقتي قرآن ميخونم از روي ظاهر اون "پند" و "اندرز" ميگرم. اما اينکه بخوام از آيات قرآن احکام دين در بيارم يا از روز قيامت حرف بزنم, از محالات است. اين کار يک آدميه که اولا به زبان عربي کاملا واقفه, فقط ظاهر آيات رو نگاه نميکنه بلکه به اونچه ما وراي اين آيات هست دقت ميکنه. اينکه هر ننه قمري يه بار قرآن بخونه و بياد بگه روز قيامت چنين است و چنان, غير ممکنه.
shaahiin
Monday 28 July 2008, 10:14PM
...... چون یقینا شما نزد بنده خارج از اسلام و شرع الهی شناخته می شوید .
...
....
حاضر هستي بابت اين جملات که نوشتي به خدا 3 بار قسم بخوري که حق با توست و بعد از خدا بخواهیم اگر قسم دروغ خورده ای خدا تو را عذاب کند؟
صبح
Monday 28 July 2008, 10:46PM
حاضر هستي بابت اين جملات که نوشتي به خدا 3 بار قسم بخوري که حق با توست و بعد از خدا بخواهیم اگر قسم دروغ خورده ای خدا تو را عذاب کند؟
بله ... حاضرم ... :) عذاب الهی هم که خودبخود منتظر پشت کنندگان و منع کنندگان از رسول الله هست ... شما نیازی به هیچ عملی ندارید ...
بنده حاضرم نه سه بار که 72 بار قسم جلاله بخورم کسانی که مثل شما بین امر خدا و رسولش تفاوت قائلند ، دچار عذاب الهی خواهند شد . قسم خوردن بر روی نص صریح قرآن که تازه اول کار است ... :)
shaahiin
Monday 28 July 2008, 10:58PM
بله ... حاضرم ... :) عذاب الهی هم که خودبخود منتظر پشت کنندگان و منع کنندگان از رسول الله هست ... شما نیازی به هیچ عملی ندارید ...
بنده حاضرم نه سه بار که 72 بار قسم جلاله بخورم کسانی که مثل شما بین امر خدا و رسولش تفاوت قائلند ، دچار عذاب الهی خواهند شد . قسم خوردن بر روی نص صریح قرآن که تازه اول کار است ... :)
بنده هم طبق قرار از خدا ميخواهم که اگر در تاکید بر جملاتی که در پست 49 به آنها اشاره شد حاضر شدی قسم دروغ بخوری به تو عذابی نشان دهد مگر اين که توبه کنی .
محمّد
Tuesday 29 July 2008, 12:43AM
خوب قسم بخورید ببنیم بالاخره کی عذاب میبینه :o
zxcv
Tuesday 29 July 2008, 01:26AM
بنده حاضرم نه سه بار که 72 بار قسم جلاله بخورم کسانی که مثل شما بین امر خدا و رسولش تفاوت قائلند ، دچار عذاب الهی خواهند شد . :)
من تاکنون با تعدادی از پیروان ادیان و مذاهب مختلف برخورد داشته ام و اتفاقا همه آنها هم با اطمینان بر عقاید باطل و پوچ خود پافشاری و اصرار بسیار می کردند تا جایی که وقتی چندی پیش از یک میمون پرست هندی انتقاد می کردم او با عصبانیت مرا متهم به کفر گویی و تهدید به عذاب کرد !
محمّد
Tuesday 29 July 2008, 11:22AM
براءة من الله ورسوله إلى الذين عاهدتم من المشركين
من تاکنون با تعدادي از پيروان اديان و مذاهب مختلف برخورد داشته ام و اتفاقا همه آنها هم با اطمينان بر عقايد باطل و پوچ خود پافشاري و اصرار بسيار مي کردند تا جايي که وقتي چندي پيش از يک ميمون پرست هندي انتقاد مي کردم او با عصبانيت مرا متهم به کفر گويي و تهديد به عذاب کرد !
از اينکه مسلمانان موحد و با ايمان رو با يک ميمون پرست مقايسه فرموديد متشکريم!!!
مگر شما با اطمينان بر عقايد باطل و پوچ خود پافشاري و اصرار نميکنيد؟!؟!
Arshanoosh
Tuesday 29 July 2008, 04:00PM
بسم الله الرحمن الرحيم
چييييييييييييييي :eek: :eek: :eek:
آقاي آرشانوش من صدها بار قرآن رو ختم کردم. حتي ادعاي اينکه چيزي از قرآن ميفهمم هم ندارم. شما ديدگاهتون نسبت به قرآن و مسلمين کمي اشتباهه.
ببين, من به عنوان يه آدم عادي, وقتي قرآن ميخونم از روي ظاهر اون "پند" و "اندرز" ميگرم. اما اينکه بخوام از آيات قرآن احکام دين در بيارم يا از روز قيامت حرف بزنم, از محالات است. اين کار يک آدميه که اولا به زبان عربي کاملا واقفه, فقط ظاهر آيات رو نگاه نميکنه بلکه به اونچه ما وراي اين آيات هست دقت ميکنه. اينکه هر ننه قمري يه بار قرآن بخونه و بياد بگه روز قيامت چنين است و چنان, غير ممکنه.
خوب
نتيجه ؟؟؟؟
محمّد
Tuesday 29 July 2008, 05:41PM
بسم الله الرحمن الرحيم
خوب
نتيجه ؟؟؟؟
نتيجه اينکه جواب رو بايستي از يک عالم و مجتهد پرسيد. که تو بين ما ها پيدا نميشه. من هم فعلا دسترسي ندارم که بخوام بپرسم و جواب رو براتون بنويسم.
اما کلا شما منظورتون از اين سوال چيه؟ به چه نتيجه اي ميخوايد برسيد؟ جواب اين سوال به عقديده ي من همچين چيز کوتاهي نيست. خيلي پيچيده بايد باشه.
nikmanesh
Tuesday 29 July 2008, 06:23PM
نتيجه اينکه جواب رو بايستي از يک عالم و مجتهد پرسيد.
سوره توبه:
اتَّخَذُواْ أَحْبَارَهُمْ وَرُهْبَانَهُمْ أَرْبَابًا مِّن دُونِ اللّهِ وَالْمَسِيحَ ابْنَ مَرْيَمَ وَمَا أُمِرُواْ إِلاَّ لِيَعْبُدُواْ إِلَهًا وَاحِدًا لاَّ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ سُبْحَانَهُ عَمَّا يُشْرِكُونَ ﴿31﴾
آنها بجای خدا، خاخام ها و کشیش های خود ( ملّاها و مجتهدان خود) و مسيح پسر مريم را ارباب
(قانونگزار) خود قرار دادند با آنكه فقط به آنها دستور داده شده بود که بنده خدای یگانه باشند كه
هيچ معبودى جز او نيست، منزه است او از آنچه [با وى] شريك مىگردانند (31)
محمّد
Tuesday 29 July 2008, 06:55PM
بسم الله الرحمن الرحيم
سوره توبه:
اتَّخَذُواْ أَحْبَارَهُمْ وَرُهْبَانَهُمْ أَرْبَابًا مِّن دُونِ اللّهِ وَالْمَسِيحَ ابْنَ مَرْيَمَ وَمَا أُمِرُواْ إِلاَّ لِيَعْبُدُواْ إِلَهًا وَاحِدًا لاَّ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ سُبْحَانَهُ عَمَّا يُشْرِكُونَ ﴿31﴾
آنها بجاي خدا، خاخام ها و کشيش هاي خود ( ملّاها و مجتهدان خود) و مسيح پسر مريم را ارباب
(قانونگزار) خود قرار دادند با آنكه فقط به آنها دستور داده شده بود که بنده خداي يگانه باشند كه
هيچ معبودى جز او نيست، منزه است او از آنچه [با وى] شريك مىگردانند (31)
آقاي نيک منش شما هنوز جواب سوال من رو ندادي:
ولايت علي براي کساني که ميفهمن چه خبره, تاريخ رو خوندن, درک و فهمشو دارن, واجبه. شما ميگين ترازوي خداوند قرآنه. اينم قران " انما وليکم الله و رسوله و الذين آمنوا الذين يقيمون الصلاة و يؤتون الزکواة و هم راکعون". مگه اين قرآن نيست! پس چرا اينجا هيچ نقشي نداره!!!!
عمل به قرآن!! خداوند ميفرمايد " قاتلوا الذين لا يؤمنون بالله و لا باليوم الآخر". چرا شما نشستيد پاي اينترنت؟!؟!؟ بفرماييد جهاد کنيد. مگه نميگيد عمل به قرآن؟ اينهم يک دستوره و سر پيچي از دستور = جهنم!!
توي قرآن "الذين يقيمون الصلاة" بارها و بارها تکرار شده. اگر تونستي از اين قرآن برام بياري که اين "صلاة" چيه و چه جوري انجام ميشه, يه جايزه داري!!! ببينم چند مرده حلاجي :smile28:
shaahiin
Tuesday 29 July 2008, 10:46PM
بسم الله الرحمن الرحيم
...
آقاي آرشانوش من صدها بار قرآن رو ختم کردم. ..
...
. خداوند ميفرمايد " قاتلوا الذين لا يؤمنون بالله و لا باليوم الآخر". چرا شما نشستيد پاي اينترنت؟!؟!؟ بفرماييد جهاد کنيد
....
شما که ادعا داريد قران را صدها بار ختم کرده اید و خدا هم بر راست و دروغ بودن اين ادعا شاهد است در قران نديده ايد که نباید تجاوز کرد؟ميدانستيد بايد قران را از اول تا آخر به ترتيب با توجه در معنی و با توکل به خدا برای نيفتادن در دام شيطان خواند و نبايد فقط به بخشی از آن دلخوش بود و باید مفهومی از آیات آنرا قبول کرد که تناقضی با معانی آيات ديگر نداشته باشد؟
محمّد
Tuesday 29 July 2008, 11:27PM
بسم الله الرحمن الرحيم
شما که ادعا داريد قران را صدها بار ختم کرده ايد و خدا هم بر راست و دروغ بودن اين ادعا شاهد است در قران نديده ايد که نبايد تجاوز کرد؟ميدانستيد بايد قران را از اول تا آخر به ترتيب با توجه در معني و با توکل به خدا براي نيفتادن در دام شيطان خواند و نبايد فقط به بخشي از آن دلخوش بود و مفهومي از آيات آنرا قبول کرد که تناقضي با معاني آيات ديگر نداشته باشد؟
حالا اگه صدها بار ختم نکرده باشم, دها بار رو ختم کردم. اين رو بهش ميگن مبالغه نه دروغ!!
و شما باز هم از جواب دادن طفره ميريد و آسمون ريسمون ميبافيد!
قتال :
نماز :
از شما جناب قرآن شناس يه توضيح راجع به اين دو مساله ميخواستم بي زحمت!
Arshanoosh
Saturday 2 August 2008, 11:39AM
بسم الله الرحمن الرحيم
نتيجه اينکه جواب رو بايستي از يک عالم و مجتهد پرسيد. که تو بين ما ها پيدا نميشه. من هم فعلا دسترسي ندارم که بخوام بپرسم و جواب رو براتون بنويسم.
اما کلا شما منظورتون از اين سوال چيه؟ به چه نتيجه اي ميخوايد برسيد؟ جواب اين سوال به عقديده ي من همچين چيز کوتاهي نيست. خيلي پيچيده بايد باشه.
شما اگر لطف كني اين سوال من رو از كسي بپرشين ممنون ميشم.
مي خوام بدونم چه كساني ميرن بهشت ؟
كساني كه كارهاي خوبي براي خلق خدا كردند يا فقط موسلمونها !!!
جواب من يك جمله كوتاهه
1.فقط موسلمونها ميرن بهشت اونم شيعه جدا از هر كاري كه در دنيا كردن
2.تمامي كساني كه براي راحتي و اسايش مردم كاره خوب انجام دادند جدا از دين و مذهب
محمّد
Tuesday 5 August 2008, 06:02PM
شما اگر لطف كني اين سوال من رو از كسي بپرشين ممنون ميشم.
مي خوام بدونم چه كساني ميرن بهشت ؟
كساني كه كارهاي خوبي براي خلق خدا كردند يا فقط موسلمونها !!!
جواب من يك جمله كوتاهه
1.فقط موسلمونها ميرن بهشت اونم شيعه جدا از هر كاري كه در دنيا كردن
2.تمامي كساني كه براي راحتي و اسايش مردم كاره خوب انجام دادند جدا از دين و مذهب
دوست عزيز, فعلا دسترسي به کسي ندارم. ان شاء الله تا دو سه هفته ديگه بهت جواب ميدم.
محمدی
Tuesday 2 September 2008, 06:34AM
:smile07:انما وليکم الله و رسوله و الذين آمنوا الذين يقيمون الصلاة و يؤتون الزکواة و هم راکعون:smile07:
کسی از برادران سنی نظری نداره
محمدی
Tuesday 2 September 2008, 06:43AM
سلام خدمت کاربر Arshanoosh
مسیحی ویهودی که برای خدای واحد واحد شریکی قایل نشوند وکارهای خوبشان از کارهای بدشان بیشتر باشد به بهشت میروند ولو یهودی یا مسیحی باشند
ولی اگر برای خداوند پسر ویا زن ویا شریک قایل شوند حسابشان بسیار بد حسابی است و وای به حالشان
و مسلمانی که شیعه باشد یا سنی ولی نماز نخواند فرقی با بالاییها ندارد
دیگر اگر دنبال توضیح بیشتری بگردی غرضی غیر این موضوع که بیان کردی داری:smile07:
موفق موید باشی
Arshanoosh
Tuesday 2 September 2008, 04:22PM
برادر محمدي
ممنون از جواب شما
من فقط مي خواستم همين جواب رو بشنوم كه شما زحمتشو كشيديد
erfanal
Tuesday 2 September 2008, 10:34PM
..بسم الله الرحمن الرحیم..
دوست عزیز قبولى و پاداش اعمال مقيد به داشتن ايمان است ، و عمل صالح بدون ايمان اثرى ندارد. چنانكه خداوند متعال مى فرمايد: فمن يعمل من الصالحات و هو مؤ من ، فلا كفران لسعيه ، و انا له كاتبون (انبياء: 94)
پس هر كس كارهاى شايسته انجام دهد، و مومن هم باشد، سعى و تلاش او مورد ناسپاسى قرار نخواهد گرفت ، و ما پاداش اعمال او را ثبت مى كنيم .
از طرفی ايمان به تمام انبياء عليهم السلام از جمله حضرت رسول اكرم صلى الله عليه و آله و سلم جزو ايمان به خداست و از آن جدا نيست ، خداوند متعال كسانى را كه تنها به برخى از انبياء عليهم السلام ايمان آورده و به بعضى ديگر ايمان ندارند، كافر دانسته و مى فرمايد: ان الذين يكفرون بالله و رسله ، و يريدون ان يفرقوا بين الله و رسوله و يقولون ن ومن ببعض و نكفر ببعض و يريدون ان يتخذوا بين ذلك سبيلا، اولئك هم الكافرون حقا و اعتدنا للكافرين عذابا مهينا (نساء: 150 151)
كسانى كه به خدا و پيامبرش كفر مى ورزند، و مى خواهند ميان خدا و پيامبرانش جدايى اندازند، و مى گويند: ما به بعضى ايمان داريم ، و بعضى را انكار مى كنيم ، و مى خواهند ميان اين دو راهى براى خود اختيار كنند، آنان در حقيقت كافرند، و ما عذابى خوار كننده اى براى كافران مهيا ساخته ايم .
Arshanoosh
Wednesday 3 September 2008, 08:50AM
..بسم الله الرحمن الرحیم..
دوست عزیز قبولى و پاداش اعمال مقيد به داشتن ايمان است ، و عمل صالح بدون ايمان اثرى ندارد. چنانكه خداوند متعال مى فرمايد: فمن يعمل من الصالحات و هو مؤ من ، فلا كفران لسعيه ، و انا له كاتبون (انبياء: 94)
پس هر كس كارهاى شايسته انجام دهد، و مومن هم باشد، سعى و تلاش او مورد ناسپاسى قرار نخواهد گرفت ، و ما پاداش اعمال او را ثبت مى كنيم .
از طرفی ايمان به تمام انبياء عليهم السلام از جمله حضرت رسول اكرم صلى الله عليه و آله و سلم جزو ايمان به خداست و از آن جدا نيست ، خداوند متعال كسانى را كه تنها به برخى از انبياء عليهم السلام ايمان آورده و به بعضى ديگر ايمان ندارند، كافر دانسته و مى فرمايد: ان الذين يكفرون بالله و رسله ، و يريدون ان يفرقوا بين الله و رسوله و يقولون ن ومن ببعض و نكفر ببعض و يريدون ان يتخذوا بين ذلك سبيلا، اولئك هم الكافرون حقا و اعتدنا للكافرين عذابا مهينا (نساء: 150 151)
كسانى كه به خدا و پيامبرش كفر مى ورزند، و مى خواهند ميان خدا و پيامبرانش جدايى اندازند، و مى گويند: ما به بعضى ايمان داريم ، و بعضى را انكار مى كنيم ، و مى خواهند ميان اين دو راهى براى خود اختيار كنند، آنان در حقيقت كافرند، و ما عذابى خوار كننده اى براى كافران مهيا ساخته ايم .
با سلام خدمت شا
گر اينطور باشه كه بيش از 100 مليون از جمعيت اين جهان بيشتر به بهشت نمي رن كه !!!
پس كسي كه كارهاي خوب مي كنه ولي مسلمون نيست ميره جهنم.حيف شد
zbjr
Wednesday 3 September 2008, 05:33PM
جناب ارشانوش داشتم صفحات اول این تایپیک رو میخوندم
از پاستور و ادیسون نوشته بودی
حالا یه چیز جالب بگم
(((اگه درست یادم باشه پاستور واکسن وبا رو کشف کرد حالا فرقی نمیکنه پاستور یا یه نفر دیگه
بعد از این کشف مهم ازش پرسیدن که تو این کشف بزرگت رو مدیون چه کسی هستی؟
گفت:من این کشف بزرگ رو مدیون امام چهارم مسلمین پسر حسین ابن علی (ع)
پرسیدن چرا؟
گفت:ایشون یه کتابی داشتن که راز و نیاز هاشون توی این کتاب جمع اوری شده بود
ایشون در این کتاب قومی رو که خانواده ی ایشون رو به شهادت رسوندند رو نفرین میکند و میفرماید خداوند ابهایتان را الوده کند
و من از اونجا فهمیدم که وبا از طریق اب الوده منتقل میشه این در حالی بود که ما برای جراحی بیمارانمون وسایل جراحی رو با اب پاک میکردیم
و از اون به بعد با اتش انها را پاک کردیم)))
حالا به نظرت کتاب امام سجاد چه جوری رسیده بوده به دست پاستور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اونم چند صد سال پیش با اون امکانات؟
پس بدون که در این شرایط فعلی کسی عذری برای مسلمون نشدن نداره
Arshanoosh
Thursday 4 September 2008, 09:18AM
جناب ارشانوش داشتم صفحات اول این تایپیک رو میخوندم
از پاستور و ادیسون نوشته بودی
حالا یه چیز جالب بگم
(((اگه درست یادم باشه پاستور واکسن وبا رو کشف کرد حالا فرقی نمیکنه پاستور یا یه نفر دیگه
بعد از این کشف مهم ازش پرسیدن که تو این کشف بزرگت رو مدیون چه کسی هستی؟
گفت:من این کشف بزرگ رو مدیون امام چهارم مسلمین پسر حسین ابن علی (ع)
پرسیدن چرا؟
گفت:ایشون یه کتابی داشتن که راز و نیاز هاشون توی این کتاب جمع اوری شده بود
ایشون در این کتاب قومی رو که خانواده ی ایشون رو به شهادت رسوندند رو نفرین میکند و میفرماید خداوند ابهایتان را الوده کند
و من از اونجا فهمیدم که وبا از طریق اب الوده منتقل میشه این در حالی بود که ما برای جراحی بیمارانمون وسایل جراحی رو با اب پاک میکردیم
و از اون به بعد با اتش انها را پاک کردیم)))
حالا به نظرت کتاب امام سجاد چه جوری رسیده بوده به دست پاستور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اونم چند صد سال پیش با اون امکانات؟
پس بدون که در این شرایط فعلی کسی عذری برای مسلمون نشدن نداره
اصلا مسئله كتاب رسيدن يا نرسيدن نيست
پاستور ميره بهشت يا نه
پاستور كه جون خيلي ها رو نجات داد.
شما باز هم ميگي پاستور و كتاب امام سجاد
من چيزي شنيدم قديمي تر از اين.كتاب داريوش هخامنشي رسيده به كيريستف كلمب.
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.