PDA

نمايش نسخه نهائي : ایجاد علاقه به زبان شیرین!!!!!!!!!!عربی

نگارینا
Monday 9 June 2008, 06:28PM
سلام
به جان خودم نمی خوام پست الکی بزنم
میخوام ازاطلاعاتتون استفادهکنم
شما که این قدر مسلطین به این زبان شیرین!!!!!!!!!!!!!!!!
می تونین یه کار بکنین که برای ما هم قابل تحمل بشه؟

نگارینا
Thursday 12 June 2008, 08:51PM
چقدر شماها به آدم توجه می کنین
خیلی ممنون من بسیار علاقه مندگردیدم

saleh57
Saturday 14 June 2008, 03:57PM
سلام
جناب"نگارینا"
همان ابتدا مطلبتان را دیدم اما گفتم دست نگه دارم تا دوستانی که تسلط بیشتری دارند به شما پاسخ دهند. اما خب اگر مایل هستید مطلبی هست که تقدیمش می کنم:
- برای یادگیری هر زبانی بایست سه محور را در نظر گرفت .
اول: ضرورت ان .باید برای ان چیزی که فرا میگیرید ضرورت و نیازی باشد و از سویی ارزش ذاتی ای داشته باشد تا سراغ ان برویم. کسی که بازبان عربی اشنا می شود قاعدتا با ایات شریفه ی قران کریم بهتر می تواند ارتباط برقرار کند و انس بیشتر و بهتری خواهد گرفت. همچنین است دعا ها و مناجات هایی که از معصومین علیهم السلام به ما رسیده است.
دوم: علاقه است. پس هرچه به ان مفاهیم اهمیت داده و به این مساله عنایت داشته باشید خودبخود برایتان جلوه خواهد کرد و خودبخودشما را به سمت یادگیری بانشاط ان رهنمون خواهد شد.
سوم: بهره گیری از روش مناسب برای یادگیری. این مساله نیز در طول مسیر یادگیری علاقه مضاعفی را برای شما ایجاد خواهد نمود.
تعداد مختصری از قواعد زبان را برای نمونه در دسترس قرار دهید.مثل زمان حال و گذشته ونیز امر +شکل سوالی/ منفی/ و سوالی منفی انها.
جمله ها را طبق قاعده های بالا با کلمه های ساده ای که مدنظر دارید بسازید.
به مرور با این تمرین ها می توانید زبان خودرا تقویت کنید.
از ان به بعد است که با شرکت در نوشتن مطالب مثلا در همین تالار فرعی به یادگیری کلمات و جملات مرتبط و قلق های زبان عربی اشنا تر گردید.
این بخش عربی از بخش انگلیسی هم ابادتر است و هم در دسترس تر و هم کاربران اماده تری دارد.
کارکردهای جالب انجمن ها و فاروم هایی نظیر همین باشگاه خودمان برای یادگیری زبان انصافا چشمگیر و موثر می باشد.
اگر چند نفر اماده و پا به جفت مثل جنابعالی در مطالب ان حضور مستمر داشته باشید دوستان و کاربران زیادی هستند که بتوانیم با حضورشان محیط اموزشی و فرهنگی ارزشمندی فراهم نماییم.
مثلا مدتی بود کاربرهایی از قبیل : "عدالت اسمان/ هیوادار/احمد/امیر/ صبح/ و ... در ان نوشته ها مشارکت داشتند. با کمی پیگیری می توان ان رونق را به این تالار برگرداند و کلی چیزاز هم دیگریادگرفت. روی هم راهی اینجانب نیز می توانید حساب کنید.فقط به شرطی که به قول معروف این حرکت اهسته وپیوسته باشد.
پس بسم الله

موفق باشید.
یا علی

نگارینا
Saturday 14 June 2008, 06:08PM
خیلی ممنون
دستتون دردنکنه

moslem170
Saturday 26 July 2008, 11:01AM
salam aziz salam negarina man arabim khobe vali type farsi va arabim kheili zaeefe bara hamin ham engelisi minvisam mikhastam beporsam shoma ta che andaze zabanetoon khob ayah mitoonin be ma lahjeye lobnani ro yad bedin albate man khodam baladama vali mikhastam age mayel bashin ba shoma hamkari konam . mamnooon moslem170

نگارینا
Saturday 26 July 2008, 05:57PM
من؟؟؟؟؟؟/!!!!!!!!!:eek:
من عربي دبيرستان رو توش موندم
ولي آقا صالح آقاي صبح و بقيه ي فعالان اين تالار حتما قوي هستن

justbluem
Tuesday 30 September 2008, 08:59AM
اون شیرین رو تو اسم سرنگارت میکردی تلخ:D

نگارینا
Tuesday 30 September 2008, 10:15PM
خب خواستم شيرين بشه
ولي هنوزم خيلي ضعيفم
با اين وضع عربي كنكورنميشه داد

justbluem
Wednesday 1 October 2008, 01:05AM
اتفاقا میشه:D
منم عربیم خیلی بد بود...ولی فقط نشتم معنی رو خوندم ......تو کنکور سه تا سوال معنی متن داده بود همون 3 تا رو زدم درصدم شد پونزده:D:Dبقیه رو هم نزدم ..چون مطمعا بودم بزنم منفی میشه...همون پونزده درصد کلی به نفعم شد......چون بیشتر منفی میزنن این درس رو

نگارینا
Wednesday 1 October 2008, 01:08AM
15 درصد؟؟؟؟؟؟
محموووووووووووود
با15 درصدعربي طي كشي ابرقو هم نميارم

justbluem
Wednesday 1 October 2008, 01:22AM
نصف ملت منفی میزنن...همون 15 درصد کلی تراز من برد بالا:D:Dاره منم نتونستم طی کشی قبول بشم..اتفاقا انتخاب اول زده بودم :D

نگارینا
Wednesday 1 October 2008, 01:28AM
همون ديگه
اگه يه كم بالاتر ميزدي حتما ميوردي:D

justbluem
Wednesday 1 October 2008, 01:35AM
حالا هی مسخره کن....وقتی رفتی کل سوالا رو غلط زدی درصدت شد منفی 20 بهت میگم:D:D

نگارینا
Wednesday 1 October 2008, 01:37AM
نههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
من كه مسخره نكردم
خودت گفتي رشته اولتو نيوردي

justbluem
Wednesday 1 October 2008, 01:39AM
خوب اخه من داشتم خودمو مسخره میکردم:D:D

salome
Monday 6 October 2008, 08:28AM
never downgrade yourself

الحاج هادي
Wednesday 25 March 2009, 12:09PM
با سلام من علاقه مند به فراگيري مكالمه زبان عربي هستم به كمك يك نفر احتياج دارم كهتلفن عربي صحبت كنم در صورت امكان شماره تلفن در ايران اعلام كنيد هزينه تلفن با من حتما تماس مي گيرم

الحاج هادي
Wednesday 25 March 2009, 12:11PM
با سلام من علاقه مند به فراگيري مكالمه زبان عربي هستم به كمك يك نفر احتياج دارم كه تلفني عربي صحبت كنم در صورت امكان شماره تلفن در ايران اعلام كنيد هزينه تلفن با من حتما تماس مي گيرم

صهبا.علويه
Sunday 29 March 2009, 11:30AM
سلام
يكي از نكاتي كه براي يادگيري زبان لازم است اينه كه به اون به ديد زبان دوم نگاه كني ونه زبان بيگانه.دومين نكته اين است كه هدفت از يادگيري كاربرد باشد وگرنه اگه از زبان دوم استفاده نكني بعد از يك مدت فراموش مي كني.شما شروع كن ما هم تشويقت مي كنيم:smile39::smile39::smile39:.اگه چيزي هم بلد بوديم كمكت مي كنيم.مع تمنياتي لك بالتوفيق

نگارینا
Sunday 29 March 2009, 11:32AM
خب من به انگلیسی به چشم زبان دوم نگاه میکنم وکاربرد هم داره برام
اما عربی فعلا فقط واسه کنکورکاربرد داره:smile20:

justbluem
Sunday 29 March 2009, 11:34AM
کلا عربی هیچ کاربردی نداره:D

صهبا.علويه
Sunday 29 March 2009, 11:41AM
خب من به انگلیسی به چشم زبان دوم نگاه میکنم وکاربرد هم داره برام
اما عربی فعلا فقط واسه کنکورکاربرد داره:smile20:
پس بي خيالش شو .بقيه درس ها رو خوب بزن.عربي رو هم اصلا نزن تا اقلا نمره منفي نگيري.با اين انگيزه وصف ناشدني كه براي آموختن عربي داري اصلا نيازي به ايجاد علاقه نيست:D

صهبا.علويه
Sunday 29 March 2009, 11:43AM
کلا عربی هیچ کاربردی نداره:D
كلا هر كسي نمي تونه عربي ياد بگيره.

نگارینا
Sunday 29 March 2009, 11:46AM
خب ضریبش چهاره:D
اگه عربی نزنم که بدبختم:D
باید بیخیال زیرگروه یک بشم:Dتازه رشته ی دانشگاهم هم سرشارازعربیه:D

صهبا.علويه
Sunday 29 March 2009, 11:59AM
با سلام من علاقه مند به فراگيري مكالمه زبان عربي هستم به كمك يك نفر احتياج دارم كهتلفن عربي صحبت كنم در صورت امكان شماره تلفن در ايران اعلام كنيد هزينه تلفن با من حتما تماس مي گيرم
براي يادگيري عربي نيازي نيست تلفني با كسي صحبت كني .اما اگه خيلي اصرار داري از چت روم هاي عربي استفاده كن