PDA

نمايش نسخه نهائي : جدا شده از 13141

مسلمان واقعي 10
Monday 2 June 2008, 03:41PM
از همه شیعیان درخواست می شود احادیث جعلی که در صحیح مسلم و بخاری و ابگرمکن وهابیها امده است در این جا نقل کنند تا معلوم شود چقدر فرقه وهابیت پوچ است

SAFA
Monday 2 June 2008, 03:51PM
آقای مسلمان واقعی 10

بنده به عنوان یک شیعه علاقمندم جهت تتبع بیشتر احادیث ثقه و حسن صحاح را از زبان یک برادر اهل تسنن بشنوم و امیدوارم ایشان از حاشیه پردازی های غرض ورزانه دوری کند اما این عکس العمل شما مطمئنا مرا از تحقق این امر محروم خواهد کرد ... از اینرو خواهشمندم در صورت ضرورت در سرفصل دیگری به منویات خود بپردازید
باید به شما گوشزد کنم جناب سجودی در جرگه وهابیان سایت قرار نمیگیرد و بارها و بارها استقلال رای خود را از طیف "حسبنا کتاب اللهی " ( zxcv و ... ) و وهابی نشان داده است ..

مشعوف خواهم شد اکر خواهش حقیر را بپذیرید

مسلمان واقعي 10
Monday 2 June 2008, 03:54PM
صحیح بخاری مثل قران است نزد اهل سنت و بلکه ا زقران بالاتر

و کسی از وهابیت نمی تواند حدیث بخاری و مسلم را رد کن

حالا ببینیم چه احادیث دروغی در ان است و باید دید فرقه وهابیت بر اساس چه اباطیلی درست شده

شرکت نمودن رسول خدا صّل الله علیه و آله در نماز با حال جنابت

آری این چنین احادیث را نیز ابوهریره نقل می کند که: «اقامه ی نماز گفته شد و صفهای جماعت منظم گردید، رسول خدا(ص) برای انجام دادن نماز در مسجد حاضر شد هنگامی که در محراب قرار گرفت و می خواست نماز را شروع کند به یادش آمد که او جنب است آنگاه به ما فرمود: شما در جای خود باشید و صفها را بهم نزنید! و به خانه برگشت و غسل نمود در حالی که قطرات آب غسل از سر و صورتش می ریخت به مسجد آمد و به نماز ایستاد آنگاه ما نماز را با او به جای آوردیم

-«عن ابی سلمه، عن ابی هریره قال: اقیمت الصلوة وعدلت الصفوف قیاماً فخرج الینا رسول الله(ص) فلماقام فی مصلاه ذکرانه جنب، فقال لنا مکانکم، ثم رجع فاغتسل، ثم خرج الینا و رأسه یقطر فکبر فصلینا معه.»

صحیح بخاری ح 1 کتاب الغسل باب اذاذ کر فی المسجدانه جنب.

--

حالا عقلاء اهل سنت خوب دقت کنند که دنبال چه راه باطلی می روند

مسلمان واقعي 10
Monday 2 June 2008, 03:58PM
جناب صفا

سجودی یک وهابی است

و بهتر است نوشتارهای ایشان را خوب دقت کنید

و بنده هم درخواست کردم احایث صحیح ر ازا کتب اهل سنت نقل کنند
و حدیث بالا راببینید از صحیح بخاری و بعد قضاوت کنید اهل سنت و وهابیت به چه راهی می روند

SAFA
Monday 2 June 2008, 04:14PM
برادر ...
فکر میکنم چند سالی بیشتر از شما مطالب اینجا را می خوانم ... اگر چه قضاوت های نسبی من و شما در موردایشان تاثیری در گفتگو ندارد اما تصور می کنم برخی موضع گیری های تند ایشان عکس العمل تندروی های متقابل است ... به هر صورت منش ایشان در نقد همه طیف های موجود مطلوب اینجانب واقع شده و علاقمندم آشنایی بیشتری با احادیث حسن و صحیح صحاح از طریق ایشان داشته باشم ... در خانه هر کدام از علمای بزرگ تشیع که تشریف ببرید ممکن نیست نسخه ای از صحاح جهت تتبع نیابید ... که این شرط تحقیق است ...

سرفصل ایشان فرصتی برای شناخت حدیث پیامبر در منابع سنی برای هر جستجوگری است و شما با عکس العمل نامناسب خود که ریشه در برخی بگو مگوهای قبلی دارد تلاش می کنید مسیر گفتگو را متوقف کنید

مجددا خواهش می کنم از نقل احادیث اینچنینی با راویان کذایی آن ( ابو هریره ) که در هر دو طایفه می توان یافت به احترام شان پیامبر گرامی بپرهیزید و اجازه دهید برادر سنی ما نیز دیدگاه های خود را با حفظ احترام متقابل ارائه نماید

مسلمان واقعي 10
Monday 2 June 2008, 04:15PM

حالا ببینیم چه احادیث دروغی در ان است و باید دید فرقه وهابیت بر اساس چه اباطیلی درست شده

آری این چنین احادیث را نیز ابوهریره نقل می کند که: «اقامه ی نماز گفته شد و صفهای جماعت منظم گردید، رسول خدا(ص) برای انجام دادن نماز در مسجد حاضر شد هنگامی که در محراب قرار گرفت و می خواست نماز را شروع کند به یادش آمد که او جنب است آنگاه به ما فرمود: شما در جای خود باشید و صفها را بهم نزنید! و به خانه برگشت و غسل نمود در حالی که قطرات آب غسل از سر و صورتش می ریخت به مسجد آمد و به نماز ایستاد آنگاه ما نماز را با او به جای آوردیم

-«عن ابی سلمه، عن ابی هریره قال: اقیمت الصلوة وعدلت الصفوف قیاماً فخرج الینا رسول الله(ص) فلماقام فی مصلاه ذکرانه جنب، فقال لنا مکانکم، ثم رجع فاغتسل، ثم خرج الینا و رأسه یقطر فکبر فصلینا معه.»

--

---

جواب وهابیت چی شد

مسلمان واقعي 10
Monday 2 June 2008, 04:18PM
مجددا خواهش می کنم از نقل احادیث اینچنینی با راویان کذایی آن ( ابو هریره ) که در هر دو طایفه می توان یافت به احترام شان پیامبر گرامی بپرهیزید و اجازه دهید برادر سنی ما نیز دیدگاه های خود را با حفظ احترام متقابل ارائه نماید
اقای محترم چرا وقت ماتلف میکنید

ابو هریره نزد ما ارزش ندارد ولی نزد اهل سنت خیلی ارزش دارد

این حدیث را از بخاری که نزد اهل سنت قرین قران است اوردم
اقای محترم کمی دقت کنید من حدیث را از کتب اهل سنت اوردم ان هم روایت صحیح

روایت صحیح است صحیح است باز تکرار کنم؟

موضوع این وهابی سجودی نگاه کنید م یگوید احادیث از کتب اهل سنت بیاورید
من هم اوردم

من نمی دانم به چه زبانی براتون بنویسم

حدیث از کتاب معتبر اهل سنت است و صحیح السند
واضح شد؟

SAFA
Monday 2 June 2008, 04:26PM
سرور گرامی ...
شما و دوستان دیگر ما در تاپیکهای دیگری از این نوع احادیث مرقوم نموده اید و ما بهره های بسیار از زحمات شما و دیگران برداشته ایم ... حال اجازه دهید به مقتضیات این فضا و فناوری سخن های دیگر را هم شنوا باشیم

باشد که همه ما مصداق آیه شریفه 18 زمر باشیم

قال الله تعالی:الَّذِینَ یَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَیَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُولَئِکَ الَّذِینَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَأُولَئِکَ هُمْ أُولُو الْأَلْبَابِ (18زمر)

مسلمان واقعي 10
Monday 2 June 2008, 04:33PM
هدف دوم این است که شیعه های صادق را بدور از دروغ پردازی های شیعه های مغرض، با کتب خود آشنا کنیم

--

SAFA
Monday 2 June 2008, 04:37PM
جناب سجودی
حاشیه پردازی ها را ندیده بگیرید ... مشتاقانه منتظر شنیدن حکمت ها و حکایات مشهور در میان شما هستم

سجودی
Tuesday 3 June 2008, 06:14AM
رَسولِ الله - صلى الله عليه وسلم قَالَ :
(( إنَّ الله - عز وجل - كَتَبَ الحَسَناتِ والسيِّئاتِ ، ثمَّ بَيَّنَ ذلك ، فَمَنْ هَمَّ بِحَسَنةٍ ، فَلَمْ يَعْمَلْها ، كَتَبها الله عِنْدَهُ حَسنَةً كَامِلةً ، وإن هَمَّ بِها فَعَمِلَها ، كَتَبَها الله عَنْدَهُ عَشْرَ حَسناتٍ إلى سبع مئة ضِعْفٍ إلى أضعاف كَثيرةٍ ، وإنْ هَمَّ بسيِّئة ، فلمْ يَعْمَلها ، كَتَبَها عِنْدَهُ حَسنةً كَامِلةً ، وإنْ هَمَّ بِهَا ، فعَمِلَها كَتَبَها الله سيِّئة واحِدَةً )) . رَواهُ البُخارِيُّ ومُسلمٌ .حدیث صحیح

رسول الله فرمودند:
بدرستیکه الله عزوجل نیکی ها و بدیها را پدید آورد و بعد انها را برای مردم بیان فرمود
پس هر کس نیت انجام دادن کار نیکی را نمود و انجامش نداد پس الله برای او در نزد خود، یک نیکی کامل مینویسد
و اگر انجام داد از 10 تا 700 برابر و بیشتر و بیشتر و بیشتر مینویسد
و اگر نیت انجام دادن کار بدی را نمود و انحام نداد، آلله برایش ، در نزد خود ، یک نیکی کامل مینویسد
و اگر آن کار بد را انجام داد الله برایش یک بدی مینویسد
شرح
ببینید رحمت رب العالمین را چه معامله آسانی است تجارت با او
و دقت کنید که در بدترین حالت نمیفرماید یک بدی کامل مینویسد میفرماید یک بدی مینویسد در حالیکه در باره نیکی میگوید کامل مینویسد
ببینید رحمت رب ما را بما
حالا اگر کسی با این رب رئوف رحیم باز به جهنم برود، بیشک که شقی و بدکار و بدبخت است

مسلمان واقعي 10
Wednesday 4 June 2008, 09:53AM
خواننده عزیز! با دقت و بررسی در حدیث سهو پیامبر که از ابوهریره نقل گردیده است و با روشن شدن ساختگی و دروغ بودن آن، می توانید به دروغ بودن حدیث دیگری نیز که در صحیحین از ابوهریره نقل گردیده است پی ببرید.
آری این چنین احادیث را نیز ابوهریره نقل می کند که: «اقامه ی نماز گفته شد و صفهای جماعت منظم گردید، رسول خدا(ص) برای انجام دادن نماز در مسجد حاضر شد هنگامی که در محراب قرار گرفت و می خواست نماز را شروع کند به یادش آمد که او جنب است آنگاه به ما فرمود: شما در جای خود باشید و صفها را بهم نزنید! و به خانه برگشت و غسل نمود در حالی که قطرات آب غسل از سر و صورتش می ریخت به مسجد آمد و به نماز ایستاد آنگاه ما نماز را با او به جای آوردیم.(1)»
در ذیل این دو حدیثی که ابوهریره درباره ی رسول خدا(ص) نقل نموده است، مناسب است مطلبی را که راجع به خودش آورده و به حدیث سازیش اعتراف کرده است بیاوریم.
بخاری در صحیح خود نقل می کند که ابوهریره حدیثی درباره ی نفقه از رسول خدا(ص) نقل می نمود، (بخاری متن همان حدیث را آورده است) چون آن حدیث برای شنوندگان قابل قبول نبود گفتند:
ابا هریره! راستی این حدیث را از رسول خدا(ص) شنیده ای؟ ابوهریره مجبور شد حقیقتی را که تکیه گاه او بود ابراز کند، و به دروغ خود اعتراف نماید، لذا چنین گفت: نه، این حدیث از کیسه ی ابوهریره است!! «لا. هذا من کیس ابی هریره.(2)»
طبق این اعتراف، ابوهریره مطالبی را از کیسه ی خود درمی آورد و به نام گفتار و رفتار پیامبر به مردم نقل می نمود.{دروغ بستن به خدا و پیامبر(ص) کفر است که جز کافر این عمل را انجام نمی دهد}
ما چه می دانیم! شاید این دو حدیث نیز از کیسه ی او سر درآورده است و قرائن و شواهدی که، در بررسی حدیث اول بیان نمودیم این نظریه را تأیید می کند.
و اما درباره ی حدیث دوم ، اگر چنین مطلبی درست بود صحابه و راویان دیگر نیز آنرا فراوان نقل می نمودند، در صورتی که این حدیث جز ابوهریره و ابوبکره از کس دیگر نقل نشده است.(3)
ولی جای تعجب اینست که علمای اهل تسنن آن چنان تحت تأثیر این حدیث هی جعلی و ساختگی قرار گرفته اند که تمام عقائد و احکام خویش را از این نوع حدیث های ساختگی و بی اساس به دست می آورند. و همه این احادیث را صحیح و غیر قابل شک تلقی می کنند.
روی همین اصل است که بدرالدین عینی در ذیل حدیث مورد بحث (شرکت نمودن رسول خدا صّل الله علیه و آله در نماز با حال جنابت) می گوید:
از این حدیث استفاده می شود که نیسان و فراموشی در عبادات نیز برای پیامبران جایز است!! (4)
1-«عن ابی سلمه، عن ابی هریره قال: اقیمت الصلوة وعدلت الصفوف قیاماً فخرج الینا رسول الله(ص) فلماقام فی مصلاه ذکرانه جنب، فقال لنا مکانکم، ثم رجع فاغتسل، ثم خرج الینا و رأسه یقطر فکبر فصلینا معه.»
صحیح بخاری ح 1 کتاب بدء الاذان باب انه هل یخرج من المسجد لعلة.
صحیح بخاری ح 1 کتاب یدء الاذان اذا قال الامام مکانکم حتی رجع.
و صحیح مسلم ج 2 کتاب الصلوة باب متی یقوم الناس للصلوة.
سنن ابی داود ج 1 باب فی الجنب یصلی بالقوم ئ هو ناس.
2-صحیح بخاری ح 7 کتاب النفقات باب 1.
3- این حدیث در صحیح بخاری و صحیح مسلم و سنن ابن ماجه کتاب اقامة الصلوة و سنن نسائی کتاب الامامة و مسند احمد بن حنبل ج 2 ر 237 و 283 و 339 و 448 و 518 تنها از ابوهریره نقل شده است فقط در سنن ابی داود ج 1هم از ابوهریره و هم از ابوبکره آمده است.
4- عمده القاری ح5 ص 156