نمايش نسخه نهائي : حرام شدن تخم مرغ شانسی و لوپ لوپ از سوی مراجع به نقل از یک سایت
kamran333
Thursday 5 June 2008, 01:27AM
http://i25.tinypic.com/675bao.jpg
kamran333
Thursday 5 June 2008, 01:29AM
شما را به مولا علی این اسلام است؟؟؟؟؟
این هم همان قضیه بازی کردن بیلیارد است (در زمان محمد رسول الله چند میز بیلیارد در شبهه جزیره وجود داشته!!!)
yaaliasghar
Thursday 5 June 2008, 01:31AM
:eek:
چــــــــــــقدر عجیـــــــــــــــب
آخه یعنی چی؟؟:confused:
برای چی؟؟
yaaliasghar
Thursday 5 June 2008, 01:33AM
عکستون باز نشد ولی موضوع تاپیک کاملا حرف رو رسوند
نمیدونین کدوم مرجع بوده که این حکم رو داده؟؟
kamran333
Thursday 5 June 2008, 01:35AM
در پاسخ در استفتائی در مورد حکم خرید و فروش تخم مرغ شانسی با مارکهای لپ لپ و توی باکس و...مراجع تقلید نظر خود را اعلام کرده اند.// آیت الله خامنه ای : چنین بیعی باطل است.///آیت الله علوی گرگانی: در صورتی که معامله روی تخم مرغ پلاستکی برود معامله صحیح است(!) ، در صورتی که معامله روی محتویات مجهوله برود، معامله باطل است(!)///نظر بقیه را هم بخوانید
عکس را درست می کنم اگر خدا بخواهد
به خداوندی خدا مطلب را با ترس در اینجا آوردم.........
فردا است که در جواب مطلب بنویسند>>>>> ای سنی و شیعه و وهابی و بهایی و یهودی و صهیونیست و کافر و ملحد و نون بگیر اسراییل و نوکر انگلیس و آمریکایی !!!!
اگر نگیم>>>> فردای قیامت چه کنیم؟؟؟
اگر بگیم>>>>> به ما کافر و ملحد و دشمن می گویند... یکی بگه چیکار کنم؟؟؟
amirrh / حلاج.
Thursday 5 June 2008, 07:14AM
جناب کامران وقتی دین خدا را سخت کنند و آنقدر سالاد اضافه به نام دین به آن اضافه کنند تا با کتاب رساله چاپ و با آن بیزنس کنند و دکانی برای طرح استفتا ( که طبق قرآن استفتا مختص به ذات خدای یکتاست ) و جواب به آن بسازند در واقع این ار تغیرر حلال و حرام خدا و قیام بر علیع قرآن و الله است از نظر من. چرا که داریم:
آیا قرآن به بهترین و روشن ترین بیانی جواب این آقایان .... دار مذهب را نداده؟
[10:59] بگو: "آيا توجه کرده ايد که خدا چگونه انواع روزي ها را براي شما پايين مي فرستد و سپس شما بعضي از آنها را حرام مي کنيد و بعضي را حلال؟" بگو: "آيا خدا اجازه چنين کاري را به شما داده است، يا از خود دروغ مي سازيد و آن را به خدا نسبت مي دهيد؟"
[10:60] آيا آنان که درباره خدا دروغ مي سازند، هرگز فکر كرده اند كه بايد در روز رستاخيز با او روبرو شوند؟ مطمئنا، خدا موهبتش را بر مردم مي باراند، ولي بيشترشان سپاسگزار نيستند.
kamran333
Thursday 5 June 2008, 11:13AM
به هر حال خدا به داد مان برسد
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.