PDA

نمايش نسخه نهائي : جریان فقط قرآن و ( من ) !

صبح
Thursday 5 June 2008, 12:59AM
بسم الله الرحمن الرحیم

اشتباه نکنید ... این جریان (فقط) قرآن نیست ... چون اگر فقط قرآن بود ، ( منی ) وسط نبود تا ( اطیعوا الله و اطیعو الرسول ) ها را اصلا توجه نکند ... و بجای آن اطیعوا (أنا) .... جایگزین کند ...أنا یعنی من ...

آنها آمده اند تا به شما بگویند ، آنچه که از تاریخ رسول الله (ص) و آل بیت او ... و حتی روایاتی که اثبات می کنند قرآنی که اکنون نزد ماست صحیح است را کناری نهاده .... و به قضاوتهای شخصی آنان گوش فرا داده و از آن تبعیت کنید ... آنها ممکن است یک فرمول ریاضی چینش کنند و ناگهان از پس تحقیقات شخصی خود که معلوم نیست درست باشد یا نه ، دو سه آیه از قرآن را حذف کنند ... و بگویند خوب ... روایتی که نداشتیم این آیه کی و چگونه نازل شد و این چهل راوی آن را نقل کردند .... پس فقط و فقط تحقیقات (من) صحیح است و علم تاریخ و رجال حدیث درست نمی گوید ... اینجا حکومت تحلیلهای شخصی (من) است ... شاهنشاه دین !

در این جریان ، پیامبری وجود ندارد که بر اساس قرآن آمده باشد (لتعلم الکتاب و الحکمة .... قرآن یاد دهد و بینش بیاموزد) .... رقیب پیامبر (ص) این (من ) ها هستند .... پیامبر هر چه گفته باشد مهم نیست .... این (من) ها باید تعیین کنند ...

آنها شعار می دهند ... اسلام بدون فرقه گرائی .... اما اگر با اسلوب فشل اینها ، حال اگر اختلافی بین شما و آنها در برداشت از قرآن بوجود آمد ... عیسی به دین خود ... موسی به دین خود ... شما دین خود را دارید و آنها دین خود را ... و اینچنین اسلام ( هزار فرقه ) می شود ....

اما این روح اومانیسم الحادی است که به شکل بسیار شرک آمیزی در پوشش نام الله مشغول تبلیغ است .... در نوشته های بعدی بدنبال دستان اومانسیم الحادی در این جریان می پردازیم ....

صبح
Thursday 5 June 2008, 01:23AM
تعریف انسان گرائی
انسان‌گرایی (اومانیسم) جریانی فکری که بر اساس آن انسان قادر به انجام هر کاری است و اصل و ریشه هر چیزی به انسان بر می‌گردد.

تعریف توحید
توحید به معنای یکتاپرستی مهم‌ترین اصل اعتقادی اسلام است. از دیدگاه اسلامی توحید در معنای وسیع کلمه تنها به معنی باور داشتن نیست و به معنی اطاعت و تسلیم شدن فقط در برابر خدا نیز هست ، که از تعبیر به «توحید عبادی» یا «توحید در عبادت» می‌شود. توحید یکتاپرستی با خلوص است. به این معنی که از هر گونه شرک (به معنی شریک ساختنست در وحدانیت خدا) و کفر( به معنی انکار است ازخداکه خالق همه میباشد) مبرا باشد. نادیده گرفتن فرامین الهی در قرآن می تواند مصداق کفر و شریک ساختن خود در احکام الهی میتواند مصداق شرک باشد .

تعریف فقط قرآن و من
این جریان به طرز محیر العقولی دو جریان ضد فوق را با هم مخلوط کرده ، سایرجریانها و رهبران جامعه اسلامی و تاریخی را (حذف) کرده و تنها (خود) را مرجع تصمیمهای اسلامی می داند .
این جریان اگرچه از پیروی قرآن و اسلام سخن می گوید ، اما با انحرافی وسیع به سمت اومانیسم ، برخلاف نصوص و متون صریح قرآنی که پیامبر را عامل تبیین و آموزش قرآن می داند ، به برداشتهای شخصی از متون قرآن می پردازد .

صبح
Thursday 5 June 2008, 01:34AM
اشکال اومانیسم
اشکال اومانیسم که به الحاد و هرج و مرج می انجامد چونان است که از آنجا بشر با توجه به ژنتیک و عرق و تربیت خود نظرات مختلفی در مورد وقائع حول و حوش خود دارد ، همواره اختلاف نظر امری بدیهی است . بنابراین ایجاد یک مرجع راهنما و قانون برای ادامه حیات بشر در یک قالب اجتماعی ضروری است . اما مادامی که (من) ها ، به مثابه شاه دیگران توقع پیشروی شخصی داشته باشند ، جامعه در معرض خطر خواهد افتاد و فرصتی برای آرامش و پیشرفت نخواهد بود . بدین دلیل است که بی قانونی و هرج و مرج امری ناپسند است .

اشکال فقط من و قرآن
فارغ از تلاشهای بیهوده این جریان برای نادیده گرفتن آیاتی که به دوستی با نزدیکان پیامبر و اطاعت از شخص پیامبر و اولی الأمر امر می کند ، اشکال جریان (فقط و من و قرآن) مشغول تحمیل اصالت اومانیسم در برداشت از قرآن است .... امتزاجی از کفر و دین ، و معجونی از الحاد و بی تفاوتی به همه آیات قرآن بدون خرج سلایق شخصی . این جریان بدین علت دین را تحت مخاطره قرار می دهد که قسمتی از مراجع دین که به قانون مصرح قرآن مراجع آموزشی قرآن هستند را بکلی نادیده می گیرد و بدین طریق طالب هرجی و مرجی در جامعه دینی است که کفار در جامعه انسانی طلب میکنند ... و این نمادی از حضور کفر در تنه دین است که در پوشش دین مشغول فعالیت است .

صبح
Thursday 5 June 2008, 12:39PM
سلام
با تقدیر و امتنان از لطف برادران و خواهران محترم ،

با توجه به انتقادات پیش آمده ، این سرفصل صرفا با استفاده از امکانات موجود در هنگام تاسیس عنوان جدید به شکل وبلاگی در آمده است و کاربران دیگر نیز بدون درخواست از مدیران باشگاه امکان تاسیس عناوین مشابه دارند . ( بلدی می خواهد ;) )

ما به اندازه کافی گفتگوی دوطرفه با این جریان داشته ایم ، حالا می خواهیم درباره آنها کتاب بنویسیم ... از چندین سال پیش که این جریان وارد این باشگاه شد ، بطور متوسط هر دو سه هفته یک بار ، کاربر جدیدی که عقاید پاک و اصیل خود را در معرض تهدید این جریان مخلوط می دید شروع به صرف زمان هنگفت برای پاسخگوئی مجدد کرد ، این جریان به ایراد تهمتها و انحرافات خود بدون توجه به پاسخها ادامه می دهد ...

در نوشته های آینده بنده سعی می کنم در این وبلاگ مانند ، بی اهمیتی های سبعانه و متعصبانه این گروهک به استدلالها و تلاشهای مجاهدانه موحدین شیعه اهل بیت را از ابتدای ورود ایشان به تالار نمایش دهیم ... بنده مدتها در صدد تاسیس این عنوان بودم اما فرصت نمی شد ... و این تعطیلات فرصتش را مهیا نمود و ان شاء الله ادامه خواهیم داد .

البته به برادران شیعه خود در تالار دو پیشنهاد دارم :
الف ) در این وبلاگ مانند شریک شوند ... ( احتیاج به درخواست از مدیران هست ، بنده بعنوان موسس این کار را خواهم کرد ) تا به کمک هم و با هماهنگی ، یک عنوان غنی و همیشگی برای پاسخ داشته باشیم.
ب ) خود عناوین مشابهی مثل وبلاگ تاسیس کنند و به نقد این گروه بپردازند .

در مقابل سنگ سری این افراد در مقابل استدلالات ، زین پس ما تنها لینک نقد خود را بعنوان پاسخ قرار خواهیم داد . در واقع این جواب آخر ماست که در پی آن ، دنبال جواب نیستیم ... ما خیلی زودتر از اینها باید اینکار را می کردیم ... بجای آنکه یک سلسله دهها نفری در طول سالیان ، به پاسخگوئی به یک گروهک دو سه نفری مشغول باشند ....

و من الله التوفیق