نمايش نسخه نهائي : آیا قیام علیه قرآن نیست که « فاطمه» را برترین بانوی دو عالم بدانیم؟!
amirrh / حلاج.
Wednesday 4 June 2008, 04:42PM
3:42
وَإِذْ قَالَتِ الْمَلاَئِكَةُ يَا مَرْيَمُ إِنَّ اللّهَ اصْطَفَاكِ وَطَهَّرَكِ وَاصْطَفَاكِ عَلَى نِسَاء الْعَالَمِينَ
و (به ياد آوريد) هنگامى را که فرشتگان گفتند: «اى مريم! خدا تو را برگزيده و پاک ساخته؛ و بر تمام زنان جهان، برترى داده است.
آیا این موضوع مخالفت با نص صریح قرآن مجید نیست؟ در دبیرستان به خوردمان می داندند که فاطمه بنت رسول بانوی دو عالم است . اخیرا هم رییس جمهور محبوب !!! دلیل آفرینش را و الگوی کلیه پیامبران را از ادم تا خاتم فاطمه دانسته اند ( البته از این مفاهیم به خورد ما هم داده بودند! )
ولی مگر می شود تا این در دین خدا دست کاری کرد ؟ و در برابر نص قرآن چنین حرفهایی را با مستمک قرار دادن یک سری روایاتی جعلی ( چرا که خلاف نص قرآن اشعار می دارد ) پذیرفت؟
آیا مسلمانی با این اغراق ها زیر سوال نمی رود؟آیا بالا تر از کلام الله می توان حرف زد؟
نمی دانم آیا فرق دیگر هم عایشه را اینقدر بالا می برند اگر چنین می کنند در مسلمانی انها هم باید شک کرد.
shaahiin
Wednesday 4 June 2008, 05:28PM
چرا هست. علاوه بر اين آوردن نام اشخاص مختلف و ضميمه کردن آنها به آيات قران و گفتن اين که خدا از اين آيه منظورش فلان شخص است در صورتی که در قران چنين چيزی نيامده هم میتواند دروغ بستن به خدا باشد که ظلم بزرگیست و باید از آن پرهیز کرد.
*heliya*
Wednesday 4 June 2008, 05:37PM
وقتی خدا تو قرآنش میگه لااکراه فی الدین ولی اسلامی که ما داریم می بینیم سراسرش زور و اجباره معلومه که کسی با قرآن و حرف خدا کاری نداره
صوت النجف
Wednesday 4 June 2008, 06:02PM
السلام على من اتبع الهدى
جواب سوالت خیلی ساده است :
این گفته ما نیست بلکه نص صریح قرآن است .
نزد همه مسلمانان شیعه و سنی که شما جزء هیچ کدامشان نیستید و به اتفاق همه مفسیرین دو مذهب فاطمه الزهراء (علیها السلام ) جزء اهل البیت (علیهم السلام ) است و شامل این آیه می باشد :
إِنَّمَا يُرِيدُ اللَّهُ لِيُذْهِبَ عَنكُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَيْتِ وَيُطَهِّرَكُمْ تَطْهِيرًا {الأحزاب/33}
و کسی که رجس کاملا از او دور شده است و صریحا خدا با ذکر نام مقدسش می گوید ..(إِنَّمَا يُرِيدُ اللَّهُ ...) پس خدا صریحا با نص قرآن و با مبالغه کردن در صیغه تطهیر( یطهرکم تطهیرا..) می خواهد که فاطمه زهراء (علیها السلام) بر تر از همه زنان و مردان عالمین باشد و این با منزلت حضرت مریم (علیها السلام) كه بر تر از همه زنان عالم است منافاتی ندارد و چیزی از مقام او کم نمی شود...
وَإِسْمَاعِيلَ وَالْيَسَعَ وَيُونُسَ وَلُوطًا وَكُلاًّ فضَّلْنَا عَلَى الْعَالَمِينَ {الأنعام/86}
fares110
Wednesday 4 June 2008, 06:44PM
با سلام
فاطمه قرآن ناطق است
فاطمه خود قرآن است
فاطمه مفسر قرآن است
آنگاه شما می خواهید فاطمه را زیر سوال ببرید
شما با هر نیت با هر ظاهر و باهر فکر و از روی بخار معده آمده اید و می گویید آیا قیام علیه قرآن نیست که « فاطمه» را برترین بانوی دو عالم بدانیم؟!
بروید و فکر کنید و ببینید در باره چه کسی حرف می زنید درباره ابوبکر در باره عمر ویا فاطمه ؟؟
دنبال چه می گردید ؟؟؟
باز هم اهانت بس نیست بیش از 10قرن دل یوسف فاطمه را می شکنید هان؟؟؟؟
وای بر شما وای !!!
amirrh / حلاج.
Thursday 5 June 2008, 07:05AM
السلام على من اتبع الهدى
جواب سوالت خیلی ساده است :
این گفته ما نیست بلکه نص صریح قرآن است .
نزد همه مسلمانان شیعه و سنی که شما جزء هیچ کدامشان نیستید و به اتفاق همه مفسیرین دو مذهب فاطمه الزهراء (علیها السلام ) جزء اهل البیت (علیهم السلام ) است و شامل این آیه می باشد :
إِنَّمَا يُرِيدُ اللَّهُ لِيُذْهِبَ عَنكُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَيْتِ وَيُطَهِّرَكُمْ تَطْهِيرًا {الأحزاب/33}
و کسی که رجس کاملا از او دور شده است و صریحا خدا با ذکر نام مقدسش می گوید ..(إِنَّمَا يُرِيدُ اللَّهُ ...) پس خدا صریحا با نص قرآن و با مبالغه کردن در صیغه تطهیر( یطهرکم تطهیرا..) می خواهد که فاطمه زهراء (علیها السلام) بر تر از همه زنان و مردان عالمین باشد و این با منزلت حضرت مریم (علیها السلام) كه بر تر از همه زنان عالم است منافاتی ندارد و چیزی از مقام او کم نمی شود...
وَإِسْمَاعِيلَ وَالْيَسَعَ وَيُونُسَ وَلُوطًا وَكُلاًّ فضَّلْنَا عَلَى الْعَالَمِينَ {الأنعام/86}
باز هم همان ابزار همیشگی اصحاب شیعه! تکه پاره کردن آیات برای رسیدن به تاویل دلخواهشان از آیات الهی!!!
مسلمان67
Thursday 5 June 2008, 11:13AM
إِنَّمَا يُرِيدُ اللَّهُ لِيُذْهِبَعَنكُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَيْتِ وَيُطَهِّرَكُمْ تَطْهِيرًا
اولا خود رسول الله به نص قران کریم گاهی اشتباه می کردند ، چگونه اهل بیتش از او جلو افتادند؟:
لم اذنت لهم- توبه.43
یا ایها النبی لم تحرم ما احل الله لم تبتغی مرضات ازوجک- تحریم2
واذکر ربک اذا نسیت- کهف 24
و ...
ثانیا ایه مذبور از رفع پلیدی درباره اهل بیت سخن می گوید و خطا و اشتباه پلیدی نیست و پلیدی از گناه و معصیت پدید می اید.
ثالثا ایه مذبور از اراده تشریعی خدا در رفع پلیدی اهل بیت سخن می گوید نه از اراده تکوینی حق که جبر لازم اید. واین نوع اراده برای طهارت در مورد عموم مومنان نیز امده است و اختصاص به اهل بیت پیامبر ندارد؛چنانکه می فرماید:
و لکن یرید لیطهرکم – مائده 6
و این دلیل نیست که همه مومنین از گناه و سهو نسیان و خطا بر کنار باشند.
و اینکه ایه تطهیر خطابش به زنان پیامبر است چنانکه از صدر ایه پیداست...
hidayat
Thursday 5 June 2008, 12:03PM
السلام عليكم
موضوع خوبى ست.
حقيقت اين است كه محبتى كه بى رويه و خلاف قرآن باشد هم جز انحراف به بار نمى آورد.
ما بايستى به خويشان خود و خويشان مؤمنين و خويشان رسول الله احترام و مودت داشته باشيم ولى نه به معناى اينكه به آنان امورى نسبت دهيم كه شاملشان نباشد.
محبت به فاطمه اين نيست كه او را بانوى 2 عالم خوانيم!
محبت به او اينست كه دست از اهانت به او برداريد و اينقدر شوهرش رابد نشان ندهيد كه شاهد زدن و شكستن كمر زنش و مردن فرزندش بود و فقط رفت كنار قبر رسول الله و ناله سر داد!!
محبت به فاطمه اینست که او را بدنام نکنید که در میان مردم تهدید به پریشان کردن موهای سر و کشف حجاب کرده !!؟؟
و نگویید که فاطمه رفت یقه ی عمر را گرفت و به طرف خودش کشاند و رنگ از رخ عمر پرید !!!
و حقیقت این است که فاطمه این نیست که شما معرفی اش کرده اید.
رضی الله عن فاطمه و بعلها و أبنائها و بناتها
karbala110
Thursday 5 June 2008, 01:55PM
بسم الله
قبل از اینکه اظهار نظر کنید. کمی تامل بفرمایید:
في مجمع البيان- «وَ اصْطَفاكِ عَلى نِساءِ الْعالَمِينَ» اى على نساء عالمي زمانك، لان فاطمة بنت رسول الله صلى الله عليه و آله سيدة نساء العالمين و هو قول ابى جعفر عليه السلام
و قد روى عن النبي صلى الله عليه و آله انه قال: فضلت خديجة على نساء أمتي كما فضلت مريم على نساء العالمين.
في كتاب علل الشرائع باسناده الى أبى عبد الله عليه السلام انه قال: انما سميت فاطمة عليها السلام محدثة لان الملائكة كانت تهبط من السماء فتناديها كما تنادي مريم بنت عمران، فتقول يا فاطمة إِنَّ اللَّهَ اصْطَفاكِ وَ طَهَّرَكِ وَ اصْطَفاكِ عَلى نِساءِ الْعالَمِينَ يا فاطمة اقْنُتِي لِرَبِّكِ وَ اسْجُدِي وَ ارْكَعِي مَعَ الرَّاكِعِينَ، فتحدثهم و يحدثونها، فقالت لهم ذات ليلة: أ ليست المفضلة على نساء العالمين مريم بنت عمران؟ فقالوا: ان مريم كانت سيدة نساء عالميها، و ان الله عز و جل جعلك سيدة نساء عالمك و عالمها، و سيدة نساء الأولين و الآخرين.
في أصول الكافي باسناده الى على بن محمد الهرمزاني عن أبى عبد الله الحسين بن على عليهما السلام قال لما قبضت فاطمة عليها السلام دفنها أمير المؤمنين عليه السلام سرا و عفى على موضع قبرها ثم قام فحول وجهه الى قبر رسول الله صلى الله عليه و آله فقال السلام عليك يا رسول الله عنى و السلام عليك عن ابنتك و زايرتك، و البائنة في الثرى ببقعتك و المختار لها سرعة اللحاق بك، قل يا رسول الله عن صفيتك صبري، و عفى عن سيدة نساء العالمين تجلدي
و الحديث طويل أخذنا منه موضع الحاجة.
في نهج البلاغة من كتاب له عليه السلام الى معاوية جوابا: و منا خير نساء العالمين، و منكم حمالة الحطب.
في من لا يحضره الفقيه روى المعلى بن محمد البصري عن جعفر بن سليمان عن أبى عبد الله بن الحكم عن أبيه عن سعيد بن جبير عن ابن عباس قال: قال النبي صلى الله عليه و آله و سلم: ان عليا وصيي، و خليفتي و زوجته فاطمة سيدة نساء العالمين ابنتي،
و الحديث طويل أخذنا منه موضع الحاجة.
في أمالي الصدوق (ره) باسناده الى النبي صلى الله عليه و آله انه قال: أيما امرأة صلت في اليوم و الليلة خمس صلوات، و صامت شهر رمضان، و حجت بيت الله الحرام
و زكت مالها، و أطاعت زوجها و والت عليا دخلت الجنة بشفاعة ابنتي فاطمة، و انها لسيدة نساء العالمين فقيل له: يا رسول الله هي سيدة نساء عالمها؟ فقال عليه السلام: ذاك مريم ابنة عمران، و اما ابنتي فاطمة فهي سيدة نساء العالمين من الأولين و الآخرين و انها لتقوم في محرابها فيسلم عليها سبعون ألف ملك من الملئكة المقربين و ينادونها بما نادت به الملئكة مريم، فيقولون يا فاطمة إِنَّ اللَّهَ اصْطَفاكِ وَ طَهَّرَكِ وَ اصْطَفاكِ عَلى نِساءِ الْعالَمِينَ
، و الحديث طويل أخذنا منه موضع الحاجة.
و باسناده الى الأصبغ بن نباتة قال: قال أمير المؤمنين عليه السلام في بعض خطبه ايها الناس اسمعوا قولي و اعقلوه عنى، فان الفراق قريب، انا امام البرية و وصى خير الخليقة و زوج سيدة نساء هذه الامة.
110shamsi
Thursday 5 June 2008, 02:00PM
محبت به فاطمه اين نيست كه او را بانوى 2 عالم خوانيم!
بي سوادي و حماقت اصل در وهابيت است-
كتب اهل سنت پر است از این مقام برای حضرت زهرا و لکن وهابیت کور باطن و ظاهر است:
-
وروى الإمام احمد في المسند عن حذيفة بن اليمان قال : دخلت على أمي يوما فسألتني : هل رأيت رسول الله صلى الله عليه وسلم ، فقلت لها : منذ كذا وكذا ، لم أره ، فنالت مني ونهرتني ، فلما رأيتها غضبى قلت لها : دعيني فاني ذاهب إليه ، وسأصلي معه المغرب ثم لا ادعه حتى يستغفر لي ، قال حذيفة فأتيت النبي صلى الله عليه وسلم فصليت معه المغرب والعشاء ثم انصرف النبي صلى الله عليه وسلم من صلاته فتبعته ، وبينما نحن في طريقنا عرض النبي صلى الله عليه وسلم عارض فناجاه ، ثم ذهب فتبعته أيضا فسمع مشيتي خلفه فالتقت إلي وقال من هذا قلت حذيفة بن اليمان يا رسول الله فقال : ذلك ملك من الملائكة لم يهبط إلى الأرض قط قبل هذه الليلة ، وقد استأذن ربي في ان يسلم علي ويبشرني ان الحسن والحسين سيدا شباب أهل الجنة ، وان فاطمة الزهراء سيدة نساء العالمين ) .
وفي رواية الحاكم في المستدرك : ( يا فاطمة ألا ترضين ان تكوني سيدة نساء العالمين ، وسيدة نساء هذه الأمة )
واخرج الطبراني بإسناد على شرط الشيخين عن عائشة رضي الله عنها قالت : ( ما رأيت أحدا قط أفضل من فاطمة غير أبيها ) .
وهكذا ذهب كثير من العلماء المحققين ، ومنهم التقي السبكي والجلال السيوطي والبدر الزركشي والتقي المقريزي والبلقيني والسهيلي ، ان فاطمة بنت رسول الله صلى الله عليه وسلم أفضل نساء الدنيا ، حتى مريم ابنة عمران ، وعبارة السبكي حين سئل عن ذلك ، فقال : الذي نختاره ان فاطمة بنت محمد صلى الله عليه وسلم أفضل ، وسئل عن ذلك ابن داود ، فقال : ان رسول الله صلى الله عليه وسلم ( فاطمة بضعة مني ، ولا اعدل ببضعة رسول الله احد ).
ويقول السهيلي : وهذا استقراء حسن ويشهد لصحة هذا الاستقراء ان أبا لبابة ، حين ربط نفسه في المسجد ، وخلف ان لا يحله إلا رسول الله صلى الله عليه وسلم فجاءت فاطمة لتحله فأبى من اجل قسمه ، فقال رسول الله صلى الله عليه وسلم إنما فاطمة بضعة مني ، فحلته .
هذا وقد ذهب الآلوسي في تفسيره ( روح المعاني في تفسير القرآن العظيم والسبع المثاني ) إلى ان فاطمة البتول أفضل النساء المتقدمات والمتأخرات من حيث انها بضعة رسول الله صلى الله عليه وسلم ، وهذا يدل على أفضليتها على عائشة رغم من احتج بفضل عائشة بحديث ( خذوا ثلثي دينكم عن الحميراء ) وحديث ( فضل عائشة على النساء كفضل الثريد على الطعام ) ، والقول بان عائشة ، يوم القيامة في الجنة مع زوجها رسول الله صلى الله عليه وسلم ، وفاطمة مع زوجها على أبي طالب ، وفرق عظيم بين مقام النبي صلى الله عليه وسلم ومقام علي ، وكل ذلك لا يدل على فضل عائشة على الزهراء لأسباب كثيرة :
منها ( أولا ) ان قصارى ما في الحديث الأول ، على تقدير ثبوته ، انما يدل على ان السيدة عائشة كانت عالمة وهذا لا يدل على نفي العلم المماثل لعلمها عند الزهراء بضعة رسول الله صلى الله عليه وسلم ولعلمه صلى الله عليه وسلم ان الزهراء لا تبقى بعده طويلا أي زمنا معتدا به يمكن اخذ الدين عنها فيه ، ولهذا لم يقل فيها ما قاله في عائشة ولو علم لربما قال ( خذوا كل دينكم عن الزهراء ) ، وعدم هذا القول على من دل العقل والنقل عن علمه ، لا يدل على مفضوليته ، وإلا لكانت عائشة أفضل من أبيها الصديق رضي الله عنه لأنه لم يرو عنه في الدين إلا قليل ، لقلة لبثه بعد رسول
الله صلى الله عليه وسلم .
ومنها ( ثانيا ) قول النبي صلى الله عليه وسلم : ( إني تركت فيكم الثقلين ، كتاب الله ، وعترتي لا يفترقان حتى يراد على الحوض ) ، يقوم ذلك الخبر وزيادة ، كما لا يخفى ، كيف لا ، وفاطمة ( رضي الله عنها ) سيدة تلك العترة .
ومنها ( ثالثا ) ان حديث ( فضل عائشة على النساء كفضل الثريد على الطعام ) معارض لقوله صلى الله عليه وسلم ( فضلت خديجة على نساء أمتي ، كما فضلت مريم على نساء العالمين ) ، بل ان هذا الحديث الا خبر اظهر في الافضلية ، وأكمل في المدح عند من إنجاب عن عين بصيرته عين التعصب والتعسف ، لان ذلك الخبر ، وان كان ظاهرا من الأفضلية ، ولكنه قيل ، ولو على بعد ، ان ( آل ) في النساء ، فيه للعهد والمراد بها الأزواج الطاهرات الموجودات حين الأخبار ، ولم يقل مثل ذلك في هذا الحديث ( حديث فضل خديجة ) .
ومنها ( رابعا ) ان القول بان عائشة ستكون في الجنة مع زوجها رسول الله صلى الله عليه وسلم وان فاطمة ستكون مع زوجها الإمام علي ، وفرق كبير بين مقام النبي صلى الله عليه وسلم وعلي ، قسا مع الفارق يستدعي ان تكون سائر زوجات النبي صلى الله عليه وسلم أفضل من سائر الأنبياء والمرسلين ، عليهم الصلاة والسلام ، لان مقامهم بلا ريب ، ليس كمقام صاحب المقام المحمود سيدنا ومولانا محمد رسول الله صلى الله عليه وسلم فلو كانت الشركة في المنزل مستدعية للأفضلية لزم ذلك قطعا ، وهذا ما لم يقل به احد .
ومنها ( خامسا ) الأحاديث الشريفة المذكورة هنا في أول هذا البند من فضائل الزهراء ( رقم 13 ) وإنها سيدة نساء العالمين ، وهي أحاديث تقول بلسان عربي مبين لمن لا يريد ان يتجاهل فضل الزهراء ، ان فاطمة سيدة نساء العامين ، وهناك حديث متفق عليه ، عن عائشة نفسها ، ان النبي صلى الله عليه وسلم قال لفاطمة : ( ألا ترضين ان تكوني سيدة نساء أهل الجنة أو نساء المؤمنين ) ( رواه البخاري ومسلم واحمد وابن سعد ) .
ولم يأت لمريم ذكر ، وهكذا فضلت فاطمة لأنها بضعة رسول الله صلى الله عليه وسلم ، ولا يمكن ان يعدل مسلم ببضعة رسول الله صلى الله عليه وسلم أحدا .
ومنها ( سادسا ) انه لما اقسم أبو لبانة عندما ربط نفسه في المسجد إلا يحله احد إلا رسول الله صلى الله عليه وسلم وجاءت فاطمة لتحله فأبى ، فقال رسول الله صلى الله عليه وسلم : ( إنما فاطمة بضعة مني ) فحلته .
ومنها ( سابعا ) قال المحب الطبري في الرياض النضرة : روى أبو سعيد في شرف النبوة ان رسول الله صلى الله عليه وسلم قال لعلي : ( أوتيت ثلاثا لم يؤتهن احد ، ولا أنا ، أوتيت صهرا مثلي ، ولم أؤت أنا مثلي ، وأوتيت زوجة صديقة مثل ابنتي ولم أؤت مثلها زوجة ، وأوتيت الحسن والحسين من صلبك ، ولم أؤت من صلبي مثلها ، ولكنكم مني ، وأنا منكم ) .
ويذهب الآلوسي إلى ان أفضل النساء فاطمة ثم خديجة ثم عائشة ، بل انه لا يرى باسا في قول من يقول : ان سائر بنات النبي صلى الله عليه وسلم أفضل من عائشة ، وأما فضل فاطمة على أخواتها فلأنها ولدت الحسن سيد هذه الأمة الذي قال فيه النبي صلى الله عليه وسلم ( ان ابني هذا سيد ) ، ثم انه خليفة كما ان زوجها الإمام علي خليفة .
ومنها قوله صلى الله عليه وسلم لفاطمة : ( هي خير بناتي ، إنها أصيبت بي ) ، فحق لمن كانت هذه حالها ان تسود نساء أهل الجنة ، كما قال أبوهاصلى الله عليه وسلم ، وان تسود نساء العالمين كذلك ، ومنها ان المهدي المبشر به آخر الزمان من ذريتها ، فهي مخصوصة بهذا كله وانطلاقا من كل هذا ، فالرأي عندي ان سيدة نساء العالمين وأفضلهن انما هي فاطمة الزهراء ، فهي سيدة النساء بنص حديث أبيها صلى الله عليه وسلم ، وهي سيدة نساء العالمين ، وسيدة نساء المؤمنين ، وسيدة نساء هذه الأمة ، وسيدة نساء أهل الجنة ، كل ذلك بأحاديث صحيحة متفق عليها من سيدنا ومولانا رسول الله صلى الله عليه وسلم ، وهي أم سيدي شباب أهل الجنة ، وريحانتي النبي صلى الله عليه وسلم الحسن والحسين ، وهي زوج الإمام علي ، ربيب النبي صلى الله عليه وسلم وابن عمه ، ثم هي التي حفظ الله بها ذرية النبي صلى الله عليه وسلم فهي أم السادة الأشراف جميعا .
وأما فضل السيدة خديجة على السيدة عائشة ، رضي الله عنها ، فقد ذهب ( ابن العماد ) إلى ان خديجة أفضل من عائشة ، لقول النبي صلى الله عليه وسلم لعائشة ، حين قالت له : قد رزقك الله خيرا منها ) ، فقال لها صلى الله عليه وسلم : لا والله ما رزقني الله خيرا منها ، آمنت بي حين كذبني الناس ، وأعطتني مالها حين حرمني الناس )
--
الوسی از علماء بزرگ اهل سنت است و ثابت کرده است که حضرت زهرا افضل است
کمی عاقل باشید
amirrh / حلاج.
Thursday 5 June 2008, 03:09PM
كتب اهل سنت پر است از این مقام برای حضرت زهرا و لکن وهابیت کور باطن و ظاهر است:
هر کتابی غیر از قرآن غلط کرده .
میزان شما قرآن است ؟ در مقابل قرآن هر حدیثی را بایستی به در و دیوار کوفت
آیه قرآن به این روشنی مقام مریم را می رساند تصریح دارد که مریم بر زنان دوعالم بر تری دارد و شما ها حدیث از سنی و شیعه و از هر نا کجا آبادی می آورید؟ غلط می کنید.
اگر اهل منطق هستید قرآنا آی ای که استناد کردم رد کنید وگرنه وقتی قرآن هست حدیث کیلویی چند؟؟؟
از من نترسید از خدا بترسید که با نص صریح قرآنش به مبارزه وتوجیه بچه گانه برخاسته اید
-----
احتمال زیاد ای دی بنده را خواند بست به خاطر این دفاع ( با توجه به عدم انصاف مدیران این سایت . بنابراین از همه هم فکران موحدم خداحافظی می نمایم.)
amoonaser
Thursday 5 June 2008, 03:11PM
سلام بر شما :
لطفا از قرآن نشان دهید که تعداد رکعات نماز صبح 2 رکعت است !!!!
ما بقی نمازها ، بماند طلبتان !!!!
یا علی
erfanal
Thursday 5 June 2008, 08:00PM
با سلام:
براساس آيه مباركه ( كنتم خير امه اخرجت للناس ) امت پيامبر (ص) برتر از امت هاي گذشته مي باشد ومشهور دربين مسلمين اين است كه حضرت مريم ، پيامبر نبوده وازامت انبياي گذشته محسوب مي شود ولي طبق آيه «واذ قالت الملائكة يا مريم إن الله اصطفاك وطهرك واصطفاك على نساء العالمين» برترين زنان امت انبياي گذشته است برتر مي باشد.اما فاطمه عليهاسلام براساس احاديث فوق ، افضل وبرترين زنان امت پيامبر(ص) مي باشد وچون امت پيامبر(ص) برتر از امت هاي پيشين مي باشد ، پس كسي كه برترين زنان اين امت مي باشد ، افضل وبرتر ازكسي است كه برترين زنان امت هاي گذشته باشد ، پس حضرت فاطمه برتراز حضرت مريم مي باشد..
erfanal
Thursday 5 June 2008, 08:02PM
خدا لعنت کند سلسله بنی امیه را دین خدا را دگرگون کردند:
بني اميه كه تضاد وكينه ديرينه اي با اهل بيت داشتند به خاطراستحكام حكومت نامشروع خودشان ، در جهت اهل بيت زدائي بيشترين فعاليت و تلاش را نجام دادند . هزينه هاي هنگفتي را كه بر ضد اهل بيت صرف نمودند در هيچ راه ديگري خرج نكردند . در عصر آنان مخصوصاً معاويه دوستان اهل بيت در حالت تقيه و خفاء قرار گرفتند . نقل فضايل اهل بيت جرم بسيارسنگين بود. چهره هاي شاخص مذهب اهل بيت يكي پس ازديگري يا به شهادت رسيده و يا در حبس قرار مي گرفتند .
از طرفي عده دين فروش قلم به دست نيز در خدمت خاندان اموي قرار داشتند كه گاه و بيگاه بر ضد اهل بيت ودرفضائل بني اميه حديث جعل مي كردند . ابن جوزي دانشمندبزرگ اهل سنت به اين حقيقت تلخ اعتراف نموده واكثرروايات وارده درمدح معاويه را ، جزء روايات موضوعه (كذب) دانسته ومي نويسد:
« قد تعصب قوم ممن يدعي السنة فوضعوا في فضله احاديثا ليغضبوا الرافضة.»2
گروهي ازمدعيان مذهب اهل سنت درفضائل ومدح معاويه احاديثي را جعل نمودند تاخشم رافضي ها 3(شيعه ها) رابرانگيزند.
وچون نتوانستند در ميان زنان صدر اسلام رقيبي براي حضرت زهرا(س) پيدا كنند بناچار سراغ حضرت مريم رفتند و مي خواستند از اين طريق نقش حضرت زهرا(س) را در ميان زنها كم رنگ نموده و آنان را به حضرت مريم مشغول كنند .
فضائل ومناقبي كه حضرت زهرا(س) داشت ، در خواهران او زينب و ام كلثوم نبود ؛ زيرا اولا فاطمه دراسلام متولد شده بود وآنان درجاهليت وثانيا نسل پيامبر (ص) ازطريق فاطمه ادامه پيدانمود وثالثا مناقب وفضائل زيادي ازپيامبر (ص) درمورد فاطمه نقل شده است كه براي ديگر خواهران او وجود ندارد و همسران پيامبر (ص) نيز فاقد آن بودند.
گرچه بني اميه مي خواستند از بين ازواج پيغمبر(ص) رقيبي را براي فاطمه(س) بتراشند ولي چون مردم فاصله اي زيادي با دوران پيغمبر(ص) و همسران و دختران او نداشتند و همه را مي شنا ختند وفاطمه را هم مي شناختند كمترزيربارنقشه هاي بني اميه مي رفتند وازطرفي بزرگ نمايي ومورد توجه
واقع شدن زنان پيامبر(ص) براي حكومت بني اميه نيز مشكلاتي را ايجاد مي كرد ؛ زيراآنان اگر مي خواستند حضرت خديجه را بزرگ جلوه دهند ، اومربوط به اهل بيت بود وبرخي از زنهاي پيامبر نيز زير بار نمي رفتند وپا ازگليم خويش فراترنمي گذاشتند .
ام حبيبه خواهر معاويه به عللي جايگاه بقيه همسران پيامبر(ص) را نداشت ، گرچه تلاش هاي زيادي در اين زمينه صورت مي گرفت و حتي معاويه خود را به سبب او « خال المؤمنين » دائي مؤمنان قالب كرد .
1 كليات اقبال لاهوري ص 103 انتشارات كتابخانه سنائي 1370 هـ .ش
2 الموضوعات / ابن جوزي ج 2 ص 15
3 اصطلاحي است كه اهل سنت متعصب برشيعيان به كار مي برند
عائشه كه در خلافت پدرش ابوبكر و دوران خلافت عمر بزرگ شده بود و براي خودش برو و بيا داشت ، مشكلات جدي را براي عثمان ومعاويه ايجادكرد وكما اينكه عائشه مشكلات جدي را براي حضرت علي (ع) نيز ايجاد كرد و نسبت به معاويه خشم بيشتري داشت زيرا معاويه برادرش محمد بن ابي بكر را در شكم حيوان قرار داده بود و زنده زنده او را درآتش سوزانده و به شهادت رسانده بود وعائشه پس از آن جريان قسم ياد كرده بود كه در عمرش هرگز كباب نخورد .1
به همين سبب بني اميه حضرت مريم را مطرح كردند كه از او هم در قرآن تعريف شده بود و هم بزرگ نمايي او براي حكومت آنان هيچ خطري را به دنبال نداشت و از طرفي ازنقش اهل بيت نيز كاسته مي شد وخطركمتري حكومت غاصبانه آنان را تهديد مي كرد .
در دوره هاي بعدي ابن تيميه ناصبي وابن قيم ناصبي به خاطر عدواتي كه با خاندان پيامبر داشتند مقام اهل بيت را به شدت تنزل دادند تا جاي كه طرح مسأله محبت به اهل بيت از شعارهاي تشيع گرديد و هركسي از
اهل سنت به اين مسأله مي پرداخت مارك تشيع و رافضي بودن به او مي خورد . به همين سبب بسياري از اهل سنت معتدل هنگامي كه مي خواستند مسأله محبت به اهل بيت و فضايل آنان را طرح نمايند اول از سني
بودن خودشان دفاع مي كردند.
1 اسدالغابة /ابن اثير(630) ج4 ص325 باب محمد بن ابي بكر.
mehrdad_123
Friday 6 June 2008, 01:36AM
ماشاا...
احسنت که پاسخشان را عالی دادید اجرکم عند ا...
.
amirrh / حلاج.
Friday 6 June 2008, 07:29AM
5:71
وَحَسِبُواْ أَلاَّ تَكُونَ فِتْنَةٌ فَعَمُواْ وَصَمُّواْ ثُمَّ تَابَ اللّهُ عَلَيْهِمْ ثُمَّ عَمُواْ وَصَمُّواْ كَثِيرٌ مِّنْهُمْ وَاللّهُ بَصِيرٌ بِمَا يَعْمَلُونَ
گمان کردند مجازاتى در کار نخواهد بود! از اينرو (از ديدن حقايق و شنيدن سخنان حق،) نابينا و کر شدند؛ سپس (بيدار گشتند، و) خداوند توبه آنها را پذيرفت، ديگربار (در خواب غفلت فرو رفتند، و) بسيارى از آنها کور و کر شدند؛ و خداوند، به آنچه انجام مىدهند، بيناست.
17:41
وَلَقَدْ صَرَّفْنَا فِي هَذَا الْقُرْآنِ لِيَذَّكَّرُواْ وَمَا يَزِيدُهُمْ إِلاَّ نُفُورًا
ما در اين قرآن، انواع بيانات مؤثر را آورديم تا متذکر شوند! ولى (گروهى از کوردلان،) جز بر نفرتشان نمىافزايد.
25:73
وَالَّذِينَ إِذَا ذُكِّرُوا بِآيَاتِ رَبِّهِمْ لَمْ يَخِرُّوا عَلَيْهَا صُمًّا وَعُمْيَانًا
و کسانى که هرگاه آيات پروردگارشان به آنان گوشزد شود، کر و کور روى آن نمى افتند.
27:81
وَمَا أَنتَ بِهَادِي الْعُمْيِ عَن ضَلَالَتِهِمْ إِن تُسْمِعُ إِلَّا مَن يُؤْمِنُ بِآيَاتِنَا فَهُم مُّسْلِمُونَ
و نيز نمىتوانى کوران را از گمراهيشان برهانى؛ تو فقط ميتوانى سخن خود را به گوش کسانى برسانى که آماده پذيرش ايمان به آيات ما هستند و در برابر حق تسليمند!
hady
Friday 6 June 2008, 09:52AM
آیا قیام علیه قرآن نیست که « فاطمه» را برترین بانوی دو عالم بدانیم؟!
وَإِذْ قَالَ اللّهُ يَا عِيسَى ابْنَ مَرْيَمَ أَأَنتَ قُلتَ لِلنَّاسِ اتَّخِذُونِي وَأُمِّيَ إِلَهَيْنِ مِن دُونِ اللّهِ...
و آنگاه که خداوند به عيسى بن مريم مىگويد: «آيا تو به مردم گفتى که من و مادرم را بعنوان دو معبود غير از خدا انتخاب کنيد؟!»،
...قَالَ سُبْحَانَكَ مَا يَكُونُ لِي أَنْ أَقُولَ مَا لَيْسَ لِي بِحَقٍّ إِن كُنتُ قُلْتُهُ فَقَدْ عَلِمْتَهُ تَعْلَمُ مَا فِي نَفْسِي وَلاَ أَعْلَمُ مَا فِي نَفْسِكَ إِنَّكَ أَنتَ عَلاَّمُ الْغُيُوبِ (116/مائده)
او مىگويد: «منزهى تو! من حق ندارم آنچه را که شايسته من نيست، بگويم! اگر چنين سخنى را گفته باشم، تو مىدانى! تو از آنچه در روح و جان من است، آگاهى؛ و من از آنچه در ذات (پاک) توست، آگاه نيستم! بيقين تو از تمام اسرار و پنهانيها باخبرى.
مَا قُلْتُ لَهُمْ إِلاَّ مَا أَمَرْتَنِي بِهِ أَنِ اعْبُدُواْ اللّهَ رَبِّي وَرَبَّكُمْ وَكُنتُ عَلَيْهِمْ شَهِيدًا مَّا دُمْتُ فِيهِمْ فَلَمَّا تَوَفَّيْتَنِي كُنتَ أَنتَ الرَّقِيبَ عَلَيْهِمْ وَأَنتَ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ شَهِيدٌ (117/مائده)
من، جز آنچه مرا به آن فرمان دادى، چيزى به آنها نگفتم؛ (به آنها گفتم خداوندى را بپرستيد که پروردگار من و پروردگار شماست! و تا زمانى که در ميان آنها بودم، مراقب و گواهشان بودم؛ ولى هنگامى که مرا از ميانشان برگرفتى، تو خود مراقب آنها بودى؛ و تو بر هر چيز، گواهى!
به نظر شما خداوند متعال نمونه این سوالات را در قیامت از رسول الله نمی پرسد؟
آیا خداوند به رسولش حضرت محمد نمی گوید که :
آیا تو به قوم خود گفتی سبب پیدایش دو عالم، وجود اهل بیت من است؟
آیا تو به قوم خود گفتی من و اهل بیتم حاكم و ناظر بر همه حوادث جهان و رفتار انسان ها هستیم؟
آیا تو به قوم خود گفتی اگر کسی به مقدار عمر حضرت نوح، خدا را عبادت کند و به اندازه کوه احد، در راه خدا طلا صدقه بدهد و هزار مرتبه با پای پیاده به زیارت خانه کعبه برود و در میان صفا و مروه، مظلومانه کشته شود ولی به ولایت اهل بیت معتقد نباشد بوی بهشت را نخواهد چشید و وارد بهشت نخواهد شد و با سر وارد آتش دوزخ خواهد شد.
----------------------
حال رسول الله چه پاسخی خواهد داد؟
وَقَالَ الرَّسُولُ يَا رَبِّ إِنَّ قَوْمِي اتَّخَذُوا هَذَا الْقُرْآنَ مَهْجُورًا(30/فرقان)
و پيامبر عرضه داشت: «پروردگارا! قوم من قرآن را رها کردند».
ghadem
Friday 6 June 2008, 10:14AM
وای برشک برانگیزان در دلهای مسلمانان
amirrh / حلاج.
Friday 6 June 2008, 10:31AM
به نظر شما خداوند متعال نمونه این سوالات را در قیامت از رسول الله نمی پرسد؟
آیا خداوند به رسولش حضرت محمد نمی گوید که :
آیا تو به قوم خود گفتی سبب پیدایش دو عالم، وجود اهل بیت من است؟
آیا تو به قوم خود گفتی من و اهل بیتم حاكم و ناظر بر همه حوادث جهان و رفتار انسان ها هستیم؟
آیا تو به قوم خود گفتی اگر کسی به مقدار عمر حضرت نوح، خدا را عبادت کند و به اندازه کوه احد، در راه خدا طلا صدقه بدهد و هزار مرتبه با پای پیاده به زیارت خانه کعبه برود و در میان صفا و مروه، مظلومانه کشته شود ولی به ولایت اهل بیت معتقد نباشد بوی بهشت را نخواهد چشید و وارد بهشت نخواهد شد و با سر وارد آتش دوزخ خواهد شد.
----------------------
حال رسول الله چه پاسخی خواهد داد؟
وَقَالَ الرَّسُولُ يَا رَبِّ إِنَّ قَوْمِي اتَّخَذُوا هَذَا الْقُرْآنَ مَهْجُورًا(30/فرقان)
و پيامبر عرضه داشت: «پروردگارا! قوم من قرآن را رها کردند».
:smile07:
amoonaser
Friday 6 June 2008, 10:52AM
ُسلام بر شما :
برادر من ، کجاست آیات نشاندهنده تعداد رکعات نماز ؟؟؟ فقط و فقط نماز صبح را بگو !!!!
من نگرانم که چرا نمازم را به تعدادی می خوانم که در قرآن نیست ؟؟!؟!؟!!؟
یا علی
hady
Friday 6 June 2008, 11:11AM
ُسلام بر شما :
برادر من ، کجاست آیات نشاندهنده تعداد رکعات نماز ؟؟؟ فقط و فقط نماز صبح را بگو !!!!
من نگرانم که چرا نمازم را به تعدادی می خوانم که در قرآن نیست ؟؟!؟!؟!!؟
یا علی
دوست گرامی
بهتر است اول شما ثابت کنید تعداد رکعات نماز امری تعبدیست تا بعد درباره عدد آن به بحث و گفتگو بپردازیم. ان شاء الله
erfanal
Friday 6 June 2008, 06:44PM
با سلا م به مفسران بالذات amirrh و..
بنده چند سوال دارم از قران لطفا جواب این جانب را از قران بدهید:
1-ایا حضرت ادم در مقابل ادم استکبار نمود یا مستقلا در مقابل خدا؟؟
2-سجده ملائکه بر ادم برای خصوص حضرت ادم بود یا بر تمام انسانها یا ادم به عنوان نمونه بوده است؟؟
3-امر به سجده بر ادم تشریعی بوده یا تکوینی؟؟
4-ایا امر تشریعی مستلزم تشریع رسول ونبی است؟؟
5-حضرت ادم چقدر در بهشت ماند؟؟
ایا حضرت ادم پیش از این عالم در بهشت بود؟دلیل لطفا؟؟
-ایا معصیت از حضرت ادم در بهشت ممکن بود؟؟
-ایا گندم خوردن برای ادم کار بدی بوده است؟؟
-ایا بهشت مثالی برزخی روی همین زمین است؟؟
-ایا حضرت ادم از اول دز بهشت مثالی بود؟؟
-خود ایشان خلق شد؟؟
-چگونه تسویه وخلق شد؟؟
-حضرت ادم چگونه نافرمانی کرد؟؟
-مگر این مخالفت ؛مخالفت با امر مولوی خدا نیست؟؟
-ایا حضرت ادم از عالم عقل به عالم مثال وسپس به عالم ماده هبوط کرد؟؟
-ایا این مخالفت حضرت ادم منافات با عصمت او می باشد؟؟
-برادر عزیز اینها مطالبی است که برای من لاینحل است لطفا به صورت خلاصه از قران جواب دهید..
تا انشاالله سوالات زیادی در باب های مختلفی نیز اماده دارم که به صورت سلسله وار عرض می نمایم..:smile28::o
یا مستعان
رایحه اسمانی2
Saturday 7 June 2008, 02:53AM
بهتر است اول شما ثابت کنید تعداد رکعات نماز امری تعبدیست تا بعد درباره عدد آن به بحث و گفتگو بپردازیم. ان شاء الله
نه بابا پس تو چطوری نماز میخونی !!!!!!!!!!!
ببینم توی وضوگرفتن اول دست راست باید شسته بشه یا دست چپ!!!!!!!!!!!!
از شما سوال دارم ایه مباهله چیست و پیامبر چه کسانی را همراه خود بردند !!!!!!!!!!!!
وقتی به ما میرسه کو قران فقط قران !!!!!!!!!!!!
اما می خواین حرفای خودتون را بیارم که براش هیچ دلیل قرانی ندارین!!!!!!!!!!!!!
اینکه هرچیزی که نشانه تواضع است به نمازمیشه اضافه کرد را از کجای قران در اورده اید !!!!!
یکیتون می گفت وقتی خوابیده هم ذکر میگی یعنی نماز می خونی !!!!
به نظرم شماها را خدا باید برای مشورت می گرفته تا دیگه در جایی که به تسبیح خدا سفارش می کنه و جایی که به نماز خوندن امر می کنه را یکی می کرد!!!!!!!!!!!!
مثل ام المومنینتان که همه را یکجا محرم می کنه!!!!!!!!!
.................................................. ....................................
هیچ قومی خانه اهل بیت پیامبرش را به اتش نکشیدند مگر اصحاب دروغین
amirrh / حلاج.
Saturday 7 June 2008, 07:14AM
بخوانید و بخندید!!! عنوان را دیدم فکرکرد یک آخوند روشنفکر شیعه پیدا کرده ام بعد که مطلب را خواندم دیدم نه بابا!!! ایشان واقعا استاد! هستن!
http://ostadamjad.blogfa.com/post-67.aspx
آیت الله محمود امجد:
اگر قدرت داشتم خيلي از مجالس مذهبي را در اين شهر تعطيل مي كردم
http://i28.tinypic.com/amryhu.jpg
1- کلید عالم بدست حضرت زهراست همه مشکلات بدست حضرت زهرا حل می شوند تجربه شده هرکس 530 مرتبه بگوید «الهم صل علي فاطمه و ابيها و بعلها و بني ها بعدد ما احاط به علمك» حاجت می گیرد یک یا زهرا بگوید حاجت می گیرد بی برو برگرد هم ندارد ولی باید با توجه باشد ببین آقا ما شماره تلفن را به شما دادیم بالاخره آنقدر می گیریم تا بگیرد این ارتباطات اینجوریه دل ما باید متصل شود دل ما متصل شود حاجت گرفتیم ما هم حاجت فراوان داریم بزرگترین حاجت ما هم معرفت می باشد بهترین حاجت ما فرج آقا امام زمان می باشد برای جامعه مون و برای خودمون معرفت می باشد که خدا عنایت کند ما به این خاندان معرفت پیدا کنیم تمام این درس ها و بحث ها اگر نتیجه اش شناخت و معرفت انسان باشد ارزش دارد نه اینکه انسان را در حد یک موجود بشناسند انسان را بشناسد بعنوان حی خداخواه ، انسان یعنی حیوان خداخواه البته حیوان هم تعبیر خوبی نیست بقیه هم در هر مرحله علمی هم باشند و هرکجا بروند انسان نیستند و فردا که قرار باشد از این عالم برویم همه پشیمان خواهند بود مگر کسانی که رویشان به خداست و با خدا ارتباط دارند.
اگر ای حبیبه کبریا نظری به جانب ما کنی
به یکی نظر به ره وفا همه دردها تو دوا کنی
به ولای تو دل من حریص به چه حاجتی به که ازدقی
من بی نوا به تو ملتمس که حوائجم تو روا کنی
تو صدف ز بحر ولایتی تو شجر ز اسب ولایتی
که شود ز راه عنایتی دلم از مهم تو رها کنی
همه دردمند توایم و بس همه مستمند توایم و بس
به امید اینکه به ما مدد تو ز راه جود و سخا کنی
همه دوستان به تو متُجی همه شیعیان به تو مقتدی
تو به روی شیعه و متقی درمرحمت همه واکنی
تو سبب به خلقت سرمدی تو یگانه دختر احمدی
تو که جسم و جان محمدی تو شفاعت ما به وفا کنی
به تو فاطمه شده ازآن نظر که نجات ما زتو شد سبب
همه شیعه را ز عزابرفت تو رهابه روز جزا کنی
گر اوات حق زتو شد عیان ز طفیل تو شده خلق کان
اثر قدر زتو در جهان تو که امر و نهی قضا کنی
نرسد کسی به جلال تو بلغ العلا بکمال تو
دل آنکه بسته به آن تو ، تو رهابها زبلا کنی
فاطمه زهرا ام ابیهاست مادر عالم می باشد حالا شاید من بگویم من که آلوده ام چطور فاطمه مادر من می باشد؟چطور به او بگویم مادر؟اگر آدم آلوده باشد به مادرش نمی گوید مادر؟ مادر یعنی ام و ام هم یعنی پناه و فاطمه پناهگاه عالم می باشد ، امام باقر(ع) می فرمایند ما امامان در گرفتاریها به مادرمون فاطمه زهرا(س) متوسل می شویم. پیغمبر خدا ، عقل کل ، صادر نخستین ، نیر اعظم و خاتم انبیاء ضعف و ناتوانی در وجودش پیدا گردیده آمده و به فاطمه زهرا(س) پناه آورده است پیغمبر پناه آورده است به فاطمه زهرا(س) ، متاسفانه مقام حضرت زهرا را نمی دانیم .
2- یک لحظه یک سلام و یک خدمت ممکن است شما را به عرش اعلا برساند یک خدمت از هزار سال عبادت بالاتر است در مشهد امام رضا زوار زیاد دارد اما امام دنبال خدمتگزار می گردد به دوستان اهل بیت خدمت کنید .یک آقانوری بوده در محل یهودیها در تهران و آقا که رد می شد یکی یهودی به ایشان سلام می کرده است آقا نور هم کسی بود که همه افتخار می کردند که ایشان یک شب مهمانشان باشد یک روز دیدند آقا دارد می رود محله یهودیها و خانه آن یهودی ، حالا کسی که مردم خاک کفشش را سرمه چشمشان می ساختند چرا خانه یهودی می رود؟ می رود و یهودی برمی گردد و می گوید آقا سلام آقا عقیده شما چیه؟ می گوید ما عقیدمون اینه که خدا یکی است و محمد هم خاتم پیغمبران است و تمام عقایدش را می گوید این مال ماست و یهودی می گوید پس از این به بعد مال ماهم هست و می میرد یک سلام به آقا نور به چه جاها می رساند رفتن به مکه و کربلا هنر نیست هنر اینست که انسان با ائمه ارتباط برقرار کند خدمت کند اینها دنبال نوکر و خدمتگزار می گردند الان امام زمان دنبال نوکر می گردد. اینها وظیفه و شعور می خواهند یک کبوتر بازی هست که یک وقت من باید بروم دستبوسی ایشان ، یک کبوتربازی در مشهد یک وقتی توبه کرده بود یک آقایی صحبت می کرد و می گفت که بیا برویم ببینیم این کیه؟ رفتم دیدم یک تپه می باشد که ارزن در آنجا ریخته است و کبوترهای فراوانی که پرهایشان را قرمز کرده بود که موقع پرواز آسمان را قرمز می کردند در این موقع یک کبوتر بازی آمد کبوترجلدی بخره گفت این کبوتر چند؟ برگشت گفت این صد هزار تومان می ارزد ولی من نمی فروشم گفت این کبوتر جلد می باشد و برمی گردد بالاخره کبوتربازه و می فهمد برگشت گفت ایراد ندارد صدهزار تومان را پانزده هزار تومان داد به این آقا ، بعد از دوسال کبوتر برگشت می گوید تعجب کردم و با خود گفتم این که کبوتر من است ولی چطور شده از دست آن کبوتر باز فرار کرده است؟ می گوید امتحانش کردم در هر لانه ای را باز کردم اینها نرفتند در لانه خودشان را که باز کردم رفتند داخل لانه خودشان ، می گوید اینقدر خوشحال شدم و گرفتم این کبوترها را ناز کردم و گفتم ای خدا کبوتر من را که دو سال است ندیده بودم الان با دیدنش خوشحال می شوم پنجاه سال است گناه کردم( دائم الخمر بوده این کبوترباز) حالا ما پنجاه سال عوضی رفتیم اگر برگردیم تو چقدر خوشحال می شوی می گوید توبه کردم و رفتم همه ظرف شراب ها را شکستم حسینیه درست کردم خدا کند ما هم برگردیم. می دانید اگر جوان قطره اشکش جاری شود خدا حیا می کند و دعایش را مستجاب می کند خدا اینقدر شما ها را دوست دارد امام حسین (ع) هم شماها را دوست دارد امام حسین هم مال و منال و خواهر و برادر و اهل بیت اش را فدا کرده تا من و تو هدایت شویم .
3- اسلام برای ظواهر نیامده است برای حقیقت آمده است اسلام آمده برای ساختن انسان ، شعار خوب است ولی شعار برای شعور است شعار ، دعای کمیل و دعای ندبه فراوان است ولی معرفت کم می باشد تقوی کم می باشد حرف تقوی فراوان است اما عمل به تقوی کم می باشد .
4- مرحوم آقای ارباب در اصفهان رفته بود پیش آقاسید جمال گلپایگانی که یکی از علما و فقها و عرفا بود که همه علما قبولش دارند گفته بود خدایا به تو می سپارم خدادار باشیم و من يتقي الله يجعل له مخرجا و يرزقه من حيث لا يحتسب و من يتوكل على الله فهو حسبه إن الله بالغ أمره قد جعل الله لكل شيء قدرا یعنی چه ؟ یعنی اینکه اگر از او گشتی همه چیز از تو گشت خدایا دلهای ما را از این کدورت ها پاک گردان.
5- همه دین یک کلمه بیشتر نیست خودبین مباش آیت الله قاضی استاد علامه طباطبایی یک کلمه گفته خودبین مباش و خدا جو باش سه ساعت سرش را پایین انداخته تما متاسفانه اهل حرفیم می خواهیم حرف بزنیم والا در خانه اگر کس هست یک حرف بس است گفتم الف گفت دیگر گفتم هیچ خدا به همه ما توفیق بندگی بدهد.
یا علی بده جامی زان شراب روحانی تا دمی بیاسایم زین حجاب ظلمانی
یا علی مدد مولا یا علی مدد مولا لا اله الا الله
خانه دل ما را از کرم عمارت کن پيش از آن که اين خانه رو نهد به ويراني ما
یا علی مدد مولا یا علی مدد مولا لا اله الا الله
ماسيه گليمان را جز بلا نمي شايد بر دل بلاکش نِه، هر بلا که بتواني
6- خدا می گوید چیزی در نزد من محبوبتر و عزیزتر از واجبات نیست کجا می روید سیرو سلوک ؟ سیرو سلوک واجبات و محرماته ، مرد مرد باشد واجباتش را انجام دهد و محرماتش را ترک کند به همه جا می رسد .
7- من خودم در زمان امام راحل مسئولیت هایی داشتم خودم خودم را عزل کردم دیدم عرضه نداشتم کشیدم کنار .
8- پیامبر نیامده است ما دولا راست شویم آمده است ما را ببرد آنجایی که خودش می باشد آنجایی که جبرئیل پر می اندازد جبرئیل رئیس ملائک آنجا نمی تواند برود .
9 - شب گر رخ مهتاب نبيند سخت است / لبتشنه اگر آب نبيند سخت است / ما نوكر و ارباب تويي مهدي جان / نوكر رخ ارباب نبيند سخت است
10 - شیعه ی مرتضی علی عمر هدر نمی کند /از لحظات فرصتش ساده گذر نمی کند
11- یا علی یاعلی مالک ملک دلی ... نام زیبای تو شد رافع هر مشکلی/یا علی یا مولا ای نگار زهرا ... یا حیدر یا حیدر یا مرتضی / ای به خاتم نگین قبله ی اهل یقین ... ذکر هر مومن بود یا امیرالمومنین / یا علی یا مولا ای نگار زهرا ... یا حیدر یا حیدر یا مرتضی
12- پوز بند نفس فقط عشق است.قرآن عشق نامه است.
13- کسی که تقوا و خداترسی و علم دین ندارد همان بهتر که ابزار علم دنیا و چوب و چماق پیشرفته هم نداشته باشد.
14- در ماه مبارک رمضان از "خدایی" استعفا بدهیم ما همه بهشتي ايم چون روز عيد فطر روزه نمي گيريم و با خدا عناد نداريم.
15- غرق نعمتیم...الحمدلله...حالیمون نیست...اسغفرلله...صلوات
16- هرچی می خوای از خدا فقط بگو : اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم!! ( جالبه 2 جمله پشت سر هم 180 درجه متضاد !!!!)
17- هُو بَس، ... ما بقی هَوَس، ... و انقَطَعَ النَفَس
18- ظهور نزدیکه.خیلی نزدیک.کی گفته.این در داره می گه.دیوار داره می گه.همه خلقت دارن می گن.نمی شنوین؟
19- مطهري از «داستان راستان» گرفته تا «اصول و روش رئاليسم» مسير روشني را براي جوانان ترسيم مي كند.مطهري فردي مؤدب به آداب اسلامي بود كه به خوبي ظرافت هاي دين را دريافته بود. اين توجه به ظرافت هاست كه آدم را آدم مي كند. خيلي از دينداران به مقامات معنوي نمي رسند. چرا كه آنها به ظرافت هاي دين و اخلاق توجه ندارند.
20- به خدا و اهل بيت تمسك كنيد كه امروز آتش از هر طرف جوانان را فرا گرفته است. دينداري يعني شب و روز فعال بودن و كار كردن. كار كردن براي خدا و اهل بيت، خواب شما، درس خواندن شما، كار كرن شما بايد براي خدا باشد.هيچ مكتبي به اندازه اسلام دعوت به علم نكرده است. خدا انسان را به نورانيت و محبت و كمال دعوت مي كند و براي پيمودن راه كمال بايد عالم بود.
21- امروز جامعه ديني ما، جامعه اي نامتعادل است كه اصول اسلامي در آن جاري نيست والله قسم، من اگر قدرت داشتم خيلي از مجالس مذهبي را در اين شهر تعطيل مي كردم. بعضي از اين مجالس ديني، انحرافي است. امروز جامعه ما با نماز كمترين ارتباط را دارد. كم رنگ ترين و كم اهميت ترين مسئله در جامعه، نماز است. نماز خوان زياد است اما روح نماز جاري نيست. چرا كه واقعاً در نماز ما، همه چيز بزرگ است، غير از خدا. خيلي شنيده ايم كه اهل نماز مي گويند، نماز را بخوانيم تا راحت شويم، با وجودي كه اين جمله بي احترامي به نماز است.
22- نظام ديني و تعليم و تربيت اسلام بر علم و آگاهي، نماز، ادب و اخلاق استوار است و امروز اين اخلاق اسلامي است كه بايد در نهادهاي ديني ما جاري شود ولي متأسفانه بايد از خودمان بپرسيم كه تا كي قرار است كاهل باشيم. به عمل كار برآيد به سخنراني نيست.
23- به فلانی بگویید بیا و یک خدمت بزرگ به اسلام -در طول عمرت- بکن.آن عمامه ات را بردار.
***گزیده ای از سخنرانی های استاد محمود امجد در نهاد رهبری
زيـبـا
Saturday 7 June 2008, 08:16AM
با سلام:
براساس آيه مباركه ( كنتم خير امه اخرجت للناس ) امت پيامبر (ص) برتر از امت هاي گذشته مي باشد ومشهور دربين مسلمين اين است كه حضرت مريم ، پيامبر نبوده وازامت انبياي گذشته محسوب مي شود ولي طبق آيه «واذ قالت الملائكة يا مريم إن الله اصطفاك وطهرك واصطفاك على نساء العالمين» برترين زنان امت انبياي گذشته است برتر مي باشد.اما فاطمه عليهاسلام براساس احاديث فوق ، افضل وبرترين زنان امت پيامبر(ص) مي باشد وچون امت پيامبر(ص) برتر از امت هاي پيشين مي باشد ، پس كسي كه برترين زنان اين امت مي باشد ، افضل وبرتر ازكسي است كه برترين زنان امت هاي گذشته باشد ، پس حضرت فاطمه برتراز حضرت مريم مي باشد..
:smile07:
خداوند فضیلت حضرت زهرا را فزاینده خوانده و پیامبر اکرم را به شکرانه داشتن او به نماز و قربانی امر فرموده است :
«إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ
فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ
إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ»
ما به تو کوثر [= خير و برکت فراوان] عطا کرديم!
پس براى پروردگارت نماز بخوان و قربانى کن!
(و بدان) دشمن توست که قطعاً بريدهنسل و بىعقب است!
خدا را شکر که بینی کینه توزان بنی امیه را به خاک مالید و نسل رسول خدا را چنان فراوان کرد که کم مانده دنیا از آنها پر شود ....
السلام علیک یا رسول الله و علی ابنتک المظلومه و علی آل بیتک الطاهرین ...
هلنا
Saturday 7 June 2008, 08:31AM
سلام بر اهل غدیر . لعنت بر کسانی که حرمت دختر پیامبر را شکستند از اولین تا اخرین:mad:
hady
Saturday 7 June 2008, 10:41AM
از شما سوال دارم ایه مباهله چیست و پیامبر چه کسانی را همراه خود بردند !!!!!!!!!!!!
این مطلب که پیامبر چه کسانی را در مباهله با خود برد خیلی مهم است نه؟
حتما جزء اولین سوالاتیه که شب اول قبر از آدما می پرسن که شما این همه درباره آن اطلاع رسانی می کنی؟
راستی در قضیه اصحاب کهف چه کسانی به غار رفتند؟ چند نفر بود؟ نامشان چه بود؟ از چه نژاد و قومی بودند؟ و چرا خداوند متعال در آیه زیر از ذکر حتی تعداد آنها خودداری کرد؟
سيقولون ثلثة رابعهم كلبهم ويقولون خمسة سادسهم كلبهم رجما بالغيب ويقولون سبعة وثامنهم كلبهم قل ربي أعلم بعدتهم ما يعلمهم إلا قليل فلا تمار فيهم إلا مراء ظهرا ولا تستفت فيهم منهم أحدا(22/الکَهف)
بعضي ميگويند سه نفر بودند و سگشان چهارمي آنها بود، بعضي ميگويند پنج نفر بودند و سگشان ششمي آنها بود. بدون دليل حرف ميزنند، بعضي ميگويند هفت نفر بودند و سگشان هشتمي آنها بود. بگو خدا عده آنها را بهتر ميداند. فقط عده كمي تعداد آنها را ميدانند. درباره آنها بحثي ظاهري بكن و از هيچکس درباره آنها نظرخواهي نكن.
آخه فکر کنم موضوع اصحاب کهف با توجه به اینکه سوره ایی به آن اختصاص داده شده کمتر از موضوع مباهله تک آیه ایی نباشه. پس لطف کن تا دیر نشده چواب سوالات مرا بده
erfanal
Saturday 7 June 2008, 02:01PM
نقل:
عضي ميگويند سه نفر بودند و سگشان چهارمي آنها بود، بعضي ميگويند پنج نفر بودند و سگشان ششمي آنها بود. بدون دليل حرف ميزنند، بعضي ميگويند هفت نفر بودند و سگشان هشتمي آنها بود. بگو خدا عده آنها را بهتر ميداند. فقط عده كمي تعداد آنها را ميدانند. درباره آنها بحثي ظاهري بكن و از هيچکس درباره آنها نظرخواهي نكن
إِلاَّ تَنصُرُوهُ فَقَدْ نَصَرَهُ اللّهُ إِذْ أَخْرَجَهُ الَّذِينَ كَفَرُواْ ثَانِيَ اثْنَيْنِ إِذْ هُمَا فِي الْغَارِ إِذْ يَقُولُ لِصَاحِبِهِ لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا فَأَنزَلَ اللّهُ سَكِينَتَهُ عَلَيْهِ وَأَيَّدَهُ بِجُنُودٍ لَّمْ تَرَوْهَا وَجَعَلَ كَلِمَةَ الَّذِينَ كَفَرُواْ السُّفْلَى وَكَلِمَةُ اللّهِ هِيَ الْعُلْيَا وَاللّهُ عَزِيزٌ حَكِيمٌ
اگر او را يارى نکنيد، خداوند او را يارى کرد؛ (و در مشکلترين ساعات، او را تنها نگذاشت؛) آن هنگام که کافران او را (از مکّه) بيرون کردند، در حالى که دوّمين نفر بود (و يک نفر بيشتر همراه نداشت)؛ در آن هنگام که آن دو در غار بودند، و او به همراه خود مىگفت: «غم مخور، خدا با ماست!» در اين موقع، خداوند سکينه (و آرامش) خود را بر او فرستاد؛ و با لشکرهايى که مشاهده نمىکرديد، او را تقويت نمود؛ و گفتار (و هدف) کافران را پايين قرار داد، (و آنها را با شکست مواجه ساخت؛) و سخن خدا (و آيين او)، بالا (و پيروز)است؛ و خداوند عزيز و حکيم است!
بعضی ها می گویند ابوبکر بود(خانان بنی امیهوبنی عباس و..) بعضی می گن نبوده وبعضی می گویند شاید..
amirrh / حلاج.
Saturday 7 June 2008, 02:23PM
خدا را شکر که بینی کینه توزان بنی امیه را به خاک مالید و نسل رسول خدا را چنان فراوان کرد که کم مانده دنیا از آنها پر شود ....
السلام علیک یا رسول الله و علی ابنتک المظلومه و علی آل بیتک الطاهرین ...
شما ظاهرا بحث این تاپیک را با موضوع دیگری اشتباه گرفته اید. بنده سوالی مطرح کردم . عرض کردم قرآن صراححت دارد که مریم بانوی دو عالم است.
شما و هم مذهبانتان دقیقا مانند طرفداران یک تیم فوتبال رفتار می کنید. اگر تیمتان نمایش ضعیفی هم حالا نه در همه بازی ها ولی لااقل در بعضی بازی ها از خود نشان دهد صرفا چون متعصب به تیمتان هستید باز تشویق می کنید و هورا می کشید! آیا مسسله دین چیزی است که انسان اینگونه همواره بر اعتقاداتش هورا بکشد؟ انصاف کجاست؟ حقیقت جویی کجاست؟
زيـبـا
Saturday 7 June 2008, 04:27PM
خداوند فضیلت حضرت زهرا را فزاینده خوانده و پیامبر اکرم را به شکرانه داشتن او به نماز و قربانی امر فرموده است :
«إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ
فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ
إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ»
ما به تو کوثر [= خير و برکت فراوان] عطا کرديم!
پس براى پروردگارت نماز بخوان و قربانى کن!
(و بدان) دشمن توست که قطعاً بريدهنسل و بىعقب است!
آیا خطای چشم باعث شد این بخش را که پاسخ شما قرآن گریزان بود ندید .... یا تعصب فرقه یی و قومی عامل این کوری مصلحتی بود ....؟
این سوره به تنهایی فضیلت حضرت زهرا را بر همه زنان عالم به نمایش گذاشته ....
ندیدید ....؟
حضرت مریم را مادرش ابتدا او را به خدا سپرد (نذر خدا کرد) ، بعد از ولادت نیز مجددا او را از شر شیطان به خدا سپرد (أُعیذها) ، آنگاه خدا زمینه تربیت او را نیکو گردانید ....
اما حضرت زهرا سلام الله علیها را خدا به پیامبرش هدیه کرد و مادر همه فرزندان آخرین رسول کاملترین دین خدایش نمود ....
میدانم عصبیت فرقه یی - قومی نخواهد گذاشت تن به قبول حق دهید .... ندهید .... مهم نیست ....
هدایت از جانب من نیست که بخواهم کسی را هدایت کنم یا نکنم یا غصه اش را بخورم .... خداست که بعضی را نشان می گذارد و هدایتشان می کند .... همانطور که با قرآن خود (بله همین قرآنی که هدایت و شفای صدور است) افرادی را به گمراهی می کشاند (عبرت بگیرید از رشاد خلیفه و پیروان نادانش) ....
من فقط عمل به وظیف الهی خود می کنم ... تو خواه پند گیر و خواه ملال ....
hady
Saturday 7 June 2008, 05:10PM
آیا خطای چشم باعث شد این بخش را که پاسخ شما قرآن گریزان بود ندید .... یا تعصب فرقه یی و قومی عامل این کوری مصلحتی بود ....؟
این سوره به تنهایی فضیلت حضرت زهرا را بر همه زنان عالم به نمایش گذاشته ....
ندیدید ....؟
با سلام جناب زیبا
اگر بنا به تفسیر غیر قرآنی شما بپذیریم که این سوره در شان دختر رسول الله نازل شده خب شاید در قرآن خداوند از هیچکسی مانند حضرت ابراهیم یاد نکرده. اما می بینیم که با این همه تمجید از حضرت ابراهیم خداوند متعال بیکباره در آیه 134 سوره بقره بیان می کند که:
تِلْكَ أُمَّةٌ قَدْ خَلَتْ لَهَا مَا كَسَبَتْ وَلَكُم مَّا كَسَبْتُمْ وَلاَ تُسْأَلُونَ عَمَّا كَانُوا يَعْمَلُونَ
آنها امتى بودند که درگذشتند. اعمال آنان، مربوط به خودشان بود و اعمال شما نيز مربوط به خود شماست؛ و شما هيچگاه مسئول اعمال آنها نخواهيد بود.
و باز در آیه 141 همان سوره این مساله را تکرار می کند
تِلْكَ أُمَّةٌ قَدْ خَلَتْ لَهَا مَا كَسَبَتْ وَلَكُم مَّا كَسَبْتُمْ وَلاَ تُسْأَلُونَ عَمَّا كَانُواْ يَعْمَلُونَ
آنها امتى بودند که درگذشتند. اعمال آنان، مربوط به خودشان بود و اعمال شما نيز مربوط به خود شماست؛ و شما هيچگاه مسئول اعمال آنها نخواهيد بود.
رایحه اسمانی2
Saturday 7 June 2008, 05:21PM
:قانون(1):
کاربر رایحه اسمانی2
درج الفاظ و عبارات توهین آمیز و مفاهیم تنش زا یا اشعار و عبارات نامربوط به عنوان موضوع نقض قوانین توافقی ثبت نام است . شما می توانید ضمن حفظ آرامش به گفتگو ادامه دهید .
رایحه اسمانی2
Saturday 7 June 2008, 05:34PM
با سلام جناب زیبا
اگر بنا به تفسیر غیر قرآنی شما بپذیریم که این سوره در شان دختر رسول الله نازل شده خب شاید در قرآن خداوند از هیچکسی مانند حضرت ابراهیم یاد نکرده. اما می بینیم که با این همه تمجید از حضرت ابراهیم خداوند متعال بیکباره در آیه 134 سوره بقره بیان می کند که:
تِلْكَ أُمَّةٌ قَدْ خَلَتْ لَهَا مَا كَسَبَتْ وَلَكُم مَّا كَسَبْتُمْ وَلاَ تُسْأَلُونَ عَمَّا كَانُوا يَعْمَلُونَ
و باز در آیه 141 همان سوره این مساله را تکرار می کند
تِلْكَ أُمَّةٌ قَدْ خَلَتْ لَهَا مَا كَسَبَتْ وَلَكُم مَّا كَسَبْتُمْ وَلاَ تُسْأَلُونَ عَمَّا كَانُواْ يَعْمَلُونَ
مطمئنم خودتم نمی فهمی چی میگی:smile31:
چه ربطی داشت:eek:
رایحه اسمانی2
Sunday 8 June 2008, 12:10AM
مگه من چی نوشتم که حذفش کردی
جناب هادی وقتی جواب نداری این طوری عمل میکنی
چقدر بده ادم تو مخمصه گیر کنه
گفتم ایه مباهله در مورد چه کسانیست
ایه ای که
منظور از زنانش فاطمه
منظور از فرزندانش حسنین
و منظور از جان پیامبر علیست
گفتم سوره کوثر در مقام کیست
تو که هنوز نمی دونی طبق قران اول دست راست را میشورن یا دست چپ را پس ازتم انتظار میره که هم حرفی نداشته باشی هم این طوری از زیرش بری
در ثانی سوال را با سوال جواب نمیدن:smile55:
خیرالبریه
Sunday 8 June 2008, 10:48AM
با سلام
وقتی انسان یک آیه را میبینه وآیه دیگر را نمیبینه ، نتیجه اش همینه !!
مگر آیه : ان الله اصطفي آدم و نوحاًو آل ابراهيم و آل عمران علي العالمين. ذريّه بعضها من بعض والله سميع عليم.» به حقيقت خدا برگزيد آدم و نوح و خاندان ابراهيم و خاندان عمران را بر جهانيان. فرزنداني هستند برخي از نسل برخي ديگر و خدا به اقوال و احوال همه شنواو داناست. آل عمران/ 33و 34. در قرآن كريم كلمه اصطفاء و مشتقات آن 15 بار بكار رفته اين كلمه از مادة صفي گرفته شده به معني خالص است به سنگ صاف صفا گفته مي شود چون از برآمدگي صاف و خالص است . اصطفاء به معني برگزيدن چيز خالص مي باشد. اين معني گاه در رابطه با دين مطرح است همانگونه كه در سورة بقرة / 133 آمده: ان الله اصطفي لكم الدين. كه نشان مي دهد خالص ترين اديان و پاك ترين آن همين ديني است كه خداوند براي ما برگزيده و گاه راجع به فرشتگان بكار رفته . در سوره حج آيه 75 مي خوانيم: الله يصطفي من الملائكه رسلا.و گاه راجع به فرد خاص مثل آنچه در آيه مورد بحث آمده كه از آدم و نوح بخصوص ياد شده و يا نسبت به حضرت مريم مي خوانيم: يا مريم ان الله اصطفاك و طهرّك و اصطفاك علي نساء العالمين. و چون فرشتگان گفتند اي مريم خداوند تو را برگزيد و پاكيزه گردانيد و برتري بخشيد بر زنان جهانيان. آل عمران/42 و گاهي جمعي مطرح مي شوند كه مورد اصطفاء خداوند مي باشند مثل آل ابراهيم و آل عمران. خداوند از اصطفاء آدم و نوح و خاندان ابراهيم و خاندان عمران بر جهانيان ياد مي كند اين انتخاب و برگزيدن ممكن است در خلقت باشد وجود اينان را بگونه اي ممتاز قرار داده تا بتوانند بيشتر ظرفيت پيدا كنند و بعنوان رهبر و هادي خلق مطرح شوند و بخاطر همين ويژگي تلاش گسترده اي را مي نمايند جهت عبوديت و بندگي كه همين معني سبب امتيازات اكتسابي آنان مي گردد، اين تفاوت خلاف عدالت نيست زيرا اقتضاي خلقت احسن و نظام صحيح همين مي باشد.
مگر فاطمه زهرا (س) از آل ابراهیم که همان آل البیت (ع) هستند نیست ؟؟ مگر کلمه اصطفی در این آیه نیامده ؟؟
البته منظورشما اینست که حضرت موسی و ابراهیم و مریم بالاتر از حضرت محمد (ص) هستند چون نص کلمه محمد در آیه نیامده ؟؟؟ عجب تفسیری ؟؟؟؟
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.