نمايش نسخه نهائي : بر چه منطقی صیغه ازدواج باید عربی باشد! آیا این ... نیست؟!
amirrh / حلاج.
Wednesday 4 June 2008, 03:00PM
:قانون(1): یک پاراگراف حذف شد
یکی بیاید به بنده جواب بدهد چه لزومی به خواندن صیغه عقد به عربی ایت ؟کدام عقل سلیمی این را می پذیرد؟ چرا مردم ما چشم بسته حرف این آقایان را می پذیرند؟
تهاجم غیر مستدل و بهمراه با تنش و تمسخر و افترا به باور سایر کاربران ، نقض قوانین توافقی ثبت نام است . در صورت ادامه این روند شناسه شما در باشگاه با محدودیت نوشتاری مواجه خواهد گشت .
*heliya*
Wednesday 4 June 2008, 03:14PM
به همون دلیلی که نمازو دعاتم باید به عربی باشه
هیچ منطقی نداره درست مثل بقیه کارامون
noor-alzahra
Wednesday 4 June 2008, 03:17PM
واسه چی عربی نخونند خب؟حتما دلیلی براش همست که شما ازش خبر نداری.ضمنا وقتی میگی اسلام بدون فرقه گرایی بعضی وقتا همچین مشکلی پیش میاد دیگه.الان به من بگو کجای قران خدا گفته صیغه رو حتما باید عربی خوند یا صیغه رو میشه به زبان های دیگه خوند؟؟؟؟؟؟الان به نظر تو اگه ما ائمه رو نداشته باشیم باید چی کار کنیم؟؟؟؟خب صد در صد ائمه که همون قران ناطق هستند باید این چیزا رو واسه ما بگند و گرنه ما باید از کجا بفهمیم این مساله چه جوریه؟؟؟؟ما عقاید خودمان را داریم و مطمئن باشید هیچ کدام از عقایدمان با قران ناطق و قران صامت مخالفتی نداره.ضمنا شما هم سعی کنید کمتر به فرقه های دیگه توهین کنید.میاید خودتون به همه مقدسات دیگران توهین می کنید بعد توی تاپیکه دیگه میگید شیعیان به بقیه توهین می کنند؟؟؟؟
amirrh / حلاج.
Wednesday 4 June 2008, 04:15PM
واسه چی عربی نخونند خب؟حتما دلیلی براش همست که شما ازش خبر نداری.ضمنا وقتی میگی اسلام بدون فرقه گرایی بعضی وقتا همچین مشکلی پیش میاد دیگه.الان به من بگو کجای قران خدا گفته صیغه رو حتما باید عربی خوند یا صیغه رو میشه به زبان های دیگه خوند؟؟؟؟؟؟الان به نظر تو اگه ما ائمه رو نداشته باشیم باید چی کار کنیم؟؟؟؟خب صد در صد ائمه که همون قران ناطق هستند باید این چیزا رو واسه ما بگند و گرنه ما باید از کجا بفهمیم این مساله چه جوریه؟؟؟؟ما عقاید خودمان را داریم و مطمئن باشید هیچ کدام از عقایدمان با قران ناطق و قران صامت مخالفتی نداره.ضمنا شما هم سعی کنید کمتر به فرقه های دیگه توهین کنید.میاید خودتون به همه مقدسات دیگران توهین می کنید بعد توی تاپیکه دیگه میگید شیعیان به بقیه توهین می کنند؟؟؟؟
عزیز من مجبوری بیای جواب بدی؟ لااقل یک مقدار با مطالعه تر جواب می دادی
noor-alzahra
Wednesday 4 June 2008, 08:22PM
عزیز من مجبوری بیای جواب بدی؟ لااقل یک مقدار با مطالعه تر جواب می دادی
:smile21::smile21::smile21::smile21::smile21::smile21::smile21:
بفرمایید اینم جواب ایشان،واقعا مستفیض شدم جناب amirrh. قرار نیست ما سر هر مسئله کوچیکی که حتی ارزش پیگیری هم نداره بریم صدها کتاب رو زیر و رو کنیم.وقتی میگم ما مجتهد داریم یعنی همین.شما وقتی تو جامعتون دکتر به اندازه کافی دارید میرید تمام جزییات علم پزشکی رو می خونید؟؟؟؟؟؟؟؟فکر نکنم هیچ ادم عاقلی بیاد همچین کاری کنه.تووی دین که دیگه صد در صد اینطور هست وقتی ما به اندازه کافی متخصص دین داریم که با دلایل کاملا عقلی و نقلی عالم بودن و عادل بودنشون ثابت شده دیگه قرار نیست به هر موضوعی که به قول فیلم مارمولک معلوم نیست شما این مسائل رو از کجاتون در میارید بریم این همه تحقیق کنیم الحمدلله مجتهدین بزرگوار هستند و سایه پربرکتشون زیر سایه ما هست.لطفا شما ادعا می کنی اثباتش هم کن.ولی از همون اول بحثت معلوم بود که میخوای تخریبی جلو بری و فقط به این یکی و اون یکی توهین کنی...:smile07:
shaahiin
Wednesday 4 June 2008, 10:24PM
...ما مجتهد داریم
...تووی دین که دیگه صد در صد اینطور هست وقتی ما به اندازه کافی متخصص دین داریم که با دلایل کاملا عقلی و نقلی عالم بودن و عادل بودنشون ثابت شده دیگه قرار نیست به هر موضوعی که به قول فیلم مارمولک معلوم نیست شما این مسائل رو از کجاتون در میارید بریم این همه تحقیق کنیم الحمدلله مجتهدین بزرگوار هستند و سایه پربرکتشون زیر سایه ما هست....:smile07:
پس چرا اين علمای آيين آبا و اجدادی شما توسط علمای آيين آبا و اجدادی ممالک ديگر مشرک و گمراه دانسته ميشوند. اگر شما در آن ممالک به دنيا ميآمديد آيا علمای کنونی خود را مشرک نميدانستيد؟ اين چه منطقی است که انسان کلام خدا را مطالعه نکند و بگويد از ما بهتر ها آن را خوانده اند و به ما چنين گفته اند. اگر آنها گمراه باشند چطور. ميدانستيد در قران همين کار شما هم آمده است.
noor-alzahra
Thursday 5 June 2008, 12:10AM
پس چرا اين علمای آيين آبا و اجدادی شما توسط علمای آيين آبا و اجدادی ممالک ديگر مشرک و گمراه دانسته ميشوند. اگر شما در آن ممالک به دنيا ميآمديد آيا علمای کنونی خود را مشرک نميدانستيد؟ اين چه منطقی است که انسان کلام خدا را مطالعه نکند و بگويد از ما بهتر ها آن را خوانده اند و به ما چنين گفته اند. اگر آنها گمراه باشند چطور. ميدانستيد در قران همين کار شما هم آمده است.
اولا واسه اینه که اونا گمراهند .به ما چه ربطی داره؟
ثانیا احتمال داره که ما هم اینطوری می شدیم واسه همین هم هست که اسلام ادما رو به دو دسته مستضعف و غیر مستضعف قسمت کرده.اونایی که به هر دلیلی هدایت نمیشند اگه واقعا عذرشون موجه باشه دین اسلام بهشون عرضه میشه و اگر قبول کردند دین اسلام رو اون وقت اونها هم میرند بهشت و گرنه جهنم میرند.اما در مورد این که شما گفتید چه منطقی است؟من برای شما مثال زدم در جامعه ایی که پزشک به اندازه کافی وجود داره کسی نمیاد بگه که اقای دکتر شما چرا این دارو رو واسه من نوشتید؟؟؟؟؟در مورد دین هم هینطوره.همه در حوزه خودشون تخصص دارند و صاحب نظر.من نمیگم ما نباید کلام خدا را مطالعه نکنیم اما دلیلی نداره اگه ما موردی رو نمی دونیم حتما اون مورد وجود نداشته باشه.کدوم کار من در قران امده؟؟؟؟،اگه ذکر کنید ممنون میشم.ضمنا این دوست خوبمون جنابamirrh روش توهین و تخریب رو پیش گرفته.ما میگیم واسه حرفت دلیل بیار میفرمایند تو برو مطالعت رو زیاد کن.شما به من بگید این چه منطقیه که ایشون پیش گرفتند؟؟؟؟؟؟...:smile07::smile07::smile07:
صبح
Thursday 5 June 2008, 12:15AM
روح هرمونوتیک و پلورالیسم کفر و الحاد در نوشته های شما موج می زند ....بالاخره یکی درسته و ما جز یک (صراط مستقیم) راهی نداریم... در قرآن از حق و باطل سخن گفته شده .... و شما از تعارض افکار و رسمیت دادن به همه اونها سخن می گید و این عین کفره و بر علیه قرآن و مفاهیم قرآنی ... اما محض روشن شدن موضوع گیجی شما ، باید گفت وقتی علمای اونها دستور به قتل ما میدن .... یعنی از گفتار زنده ما می ترسن ... وقتی علمای اونها دستور به قتل روایات می دن ... این قاتلها از تاریخ می ترسن .... و می خوان خدا برای اونها باشه ... نه اونها برای خدا .... اونها البته خیال می کنن می تونن قرآن رو به نفع خودشون مصادره کنن .... اما چون در قرآن حجتهای کافی بر علیهشون هست راه به جائی نخواهند برد حتی اگر سالها تکرار کنند و تلاش کنند ، کوچکترین حرکت فراگیر قرآنی اونها رو زمینگیر خواهد کرد ... و آنها سالها مشغول بافتن تار عنکبوت خود هستند به خیال اینکه تلاش ، همیشه موفقیت می آورد ...این (من) های کافر ، از دست بردن در آیات قرآن هم کوتاهی نمی کنن و اونجاست که حجت بر ما در مورد این منافقین تمومه ...
پرتقال فروش سر کوچه ایستاده داد میزنه ... :)
صبح
Thursday 5 June 2008, 12:27AM
چرا این رساله ها بر ضد قرآن بر صدور احکام بنام خدا می پردازند؟ چرا ؟ ای خدای یکتا شاهد باش. .افرادی پیدا شده اند رساله های 1000 صفحه ای می نویسند و با آن کاسبی می کنند بنام دین تو.
یکی بیاید به بنده جواب بدهد چه لزومی به خواندن صیغه عقد به عربی ایت ؟کدام عقل سلیمی این را می پذیرد؟ چرا مردم ما چشم بسته حرف این آقایان را می پذیرند؟
صیغه ازدواج بنا بر احتیاط واجب ، بایست عربی خوانده شود .
و دلیل آن مشخص است ، چون یک زبان ، دقیقا مفاهیم زبان دیگر را در بر نمی گیرد ... ، و ممکن است باز هم اینجا (من) ها بیایند و معنا را مصادره کنند ... و تحویل و تغییر دهند ، تا بجای دین خدا و پیامبر ، دین من درآوردی خود را ساکن سازنند ...
اصولا وقتی تفسیر و ترجمه ای شخصی صورت می گیرد ، معناها به نفع (من) ها تغییر می کند ... و ما ترجیح میدهیم همان که از زبان پیامبر آمده را ضمن فراگیری مفهوم آن ، قرائت کنیم تا (من) ها ، خرد و نابود شوند و دین مخصوص خدا باقی بماند .
shaahiin
Thursday 5 June 2008, 12:30AM
روح هرمونوتیک و پلورالیسم کفر و الحاد در نوشته های شما موج می زند ....بالاخره یکی درسته و ما جز یک (صراط مستقیم) راهی نداریم... در قرآن از حق و باطل سخن گفته شده .... و شما از تعارض افکار و رسمیت دادن به همه اونها سخن می گید و این عین کفره و بر علیه قرآن و مفاهیم قرآنی ... اما محض روشن شدن موضوع گیجی شما ، باید گفت وقتی علمای اونها دستور به قتل ما میدن .... یعنی از گفتار زنده ما می ترسن ... وقتی علمای اونها دستور به قتل روایات می دن ... این قاتلها از تاریخ می ترسن .... و می خوان خدا برای اونها باشه ... نه اونها برای خدا .... اونها البته خیال می کنن می تونن قرآن رو به نفع خودشون مصادره کنن .... اما چون در قرآن حجتهای کافی بر علیهشون هست راه به جائی نخواهند برد حتی اگر سالها تکرار کنند و تلاش کنند ، کوچکترین حرکت فراگیر قرآنی اونها رو زمینگیر خواهد کرد ... و آنها سالها مشغول بافتن تار عنکبوت خود هستند به خیال اینکه تلاش ، همیشه موفقیت می آورد ...این (من) های کافر ، از دست بردن در آیات قرآن هم کوتاهی نمی کنن و اونجاست که حجت بر ما در مورد این منافقین تمومه ...
پرتقال فروش سر کوچه ایستاده داد میزنه ... :)
اين چه جور کفر و الحادی است که به سوی تنها خدا و کلامش دعوت ميکند و از غير خدا نهی ميکند.
رسميت دادن به همه افکار را از کجای عرايض بنده با اين قاطعيت استنباط کرديد؟
اگر خود شما که با اين غيظ و حرارت از عقيده آبا و اجداديتان دفاع ميکنيد در آن ممالک به دنيا ميآمديد دوستان کنونی خودتان را با همين غيظ و حرارت کافر و مشرک خطاب ميکرديد. اين از مشخصات آيين آبا و اجدادی است.
shaahiin
Thursday 5 June 2008, 12:37AM
...
ثانیا احتمال داره که ما هم اینطوری می شدیم واسه همین هم هست که اسلام ادما رو به دو دسته مستضعف و غیر مستضعف قسمت کرده.اونایی که به هر دلیلی هدایت نمیشند اگه واقعا عذرشون موجه باشه دین اسلام بهشون عرضه میشه و اگر قبول کردند دین اسلام رو اون وقت اونها هم میرند بهشت و گرنه جهنم میرند.....کدوم کار من در قران امده؟؟؟؟،اگه ذکر کنید ممنون میشم...:smile07::smile07::smile07:
وَقَالَ الَّذِينَ كَفَرُوا لَن نُّؤْمِنَ بِهَذَا الْقُرْآنِ وَلَا بِالَّذِي بَيْنَ يَدَيْهِ وَلَوْ تَرَى إِذِ الظَّالِمُونَ مَوْقُوفُونَ عِندَ رَبِّهِمْ يَرْجِعُ بَعْضُهُمْ إِلَى بَعْضٍ الْقَوْلَ يَقُولُ الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا لِلَّذِينَ اسْتَكْبَرُوا لَوْلَا أَنتُمْ لَكُنَّا مُؤْمِنِينَ (سبا : 31)
كسانی كه ايمان ندارند، گفته اند: "ما نه به اين قرآن ايمان خواهيم آورد و نه به كتاب های آسمانی پيشين." اگر فقط می توانستی اين ستمكاران را هنگامی كه در پيشگاه پروردگارشان می ايستند، مجسم كنی! آنها مدام با يكديگر مجادله خواهند كرد. پيروان به رهبران خود خواهند گفت: "اگر به خاطر شما نبود، ما مؤمن شده بوديم."
قَالَ الَّذِينَ اسْتَكْبَرُوا لِلَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا أَنَحْنُ صَدَدْنَاكُمْ عَنِ الْهُدَى بَعْدَ إِذْ جَاءكُم بَلْ كُنتُم مُّجْرِمِينَ (سبا:32)
رهبران به كسانی كه از آنها پيروی می كردند، خواهند گفت: "آيا ما شما را پس از آن كه هدايت برايتان آمد، منحرف كرديم؟ نه؛ اين شما هستيد كه ستمكار بوديد."
وَقَالَ الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا لِلَّذِينَ اسْتَكْبَرُوا بَلْ مَكْرُ اللَّيْلِ وَالنَّهَارِ إِذْ تَأْمُرُونَنَا أَن نَّكْفُرَ بِاللَّهِ وَنَجْعَلَ لَهُ أَندَادًا وَأَسَرُّوا النَّدَامَةَ لَمَّا رَأَوُا الْعَذَابَ وَجَعَلْنَا الْأَغْلَالَ فِي أَعْنَاقِ الَّذِينَ كَفَرُوا هَلْ يُجْزَوْنَ إِلَّا مَا كَانُوا يَعْمَلُونَ (سبا:33)
پيروان به رهبران خود خواهند گفت: "اين شما بوديد كه شب و روز حيله كرديد، سپس به ما دستور داديد كه معبودانی را همتراز او قرار دهيم و نسبت به خدا ناسپاس باشيم." آنها وقتی عذاب را ببينند پشيمان خواهند شد، زيرا ما زنجيرهايی به دور گردن كافران قرار خواهيم داد. آيا آنها برای اعمالشان عادلانه مجازات نشدند؟
إِذْ تَبَرَّأَ الَّذِينَ اتُّبِعُواْ مِنَ الَّذِينَ اتَّبَعُواْ وَرَأَوُاْ الْعَذَابَ وَتَقَطَّعَتْ بِهِمُ الأَسْبَابُ (بقره:166)
پيشوايان، پيروان خود را طرد خواهند كرد. آنها عذاب را خواهند ديد و تمام وابستگى ها در ميانشان قطع خواهد شد
وَقَالَ الَّذِينَ اتَّبَعُواْ لَوْ أَنَّ لَنَا كَرَّةً فَنَتَبَرَّأَ مِنْهُمْ كَمَا تَبَرَّؤُواْ مِنَّا كَذَلِكَ يُرِيهِمُ اللّهُ أَعْمَالَهُمْ حَسَرَاتٍ عَلَيْهِمْ وَمَا هُم بِخَارِجِينَ مِنَ النَّارِ(بقره: 167)
كسانی كه پيروی كردند، خواهند گفت: "اگر فرصت ديگری بيابيم، آنها را طرد خواهيم كرد، همان طور كه اكنون آنها ما را طرد كردهاند." خدا اين چنين نتايج اعمالشان را به آنها نشان می دهد كه چيزی جز ندامت نيست؛ آنها هرگز از دوزخ خارج نخواهند شد.
وَإِذَا قِيلَ لَهُمُ اتَّبِعُوا مَا أَنزَلَ اللّهُ قَالُواْ بَلْ نَتَّبِعُ مَا أَلْفَيْنَا عَلَيْهِ آبَاءنَا أَوَلَوْ كَانَ آبَاؤُهُمْ لاَ يَعْقِلُونَ شَيْئاً وَلاَ يَهْتَدُونَ (بقره:170)
هنگامى كه به آنان گفته شود: "از آنچه خدا در اين نازل کرده است، پيروی کنيد" می گويند: "ما فقط از آنچه والدينمان انجام می دادند، پيروی می کنيم." اگر والدين آنها نفهميدند و هدايت نشدە بودند، چطور؟
amirrh / حلاج.
Thursday 5 June 2008, 07:49AM
صیغه ازدواج بنا بر احتیاط واجب ، بایست عربی خوانده شود .
و دلیل آن مشخص است ، چون یک زبان ، دقیقا مفاهیم زبان دیگر را در بر نمی گیرد ... ، و ممکن است باز هم اینجا (من) ها بیایند و معنا را مصادره کنند ... و تحویل و تغییر دهند ، تا بجای دین خدا و پیامبر ، دین من درآوردی خود را ساکن سازنند ...
اصولا وقتی تفسیر و ترجمه ای شخصی صورت می گیرد ، معناها به نفع (من) ها تغییر می کند ... و ما ترجیح میدهیم همان که از زبان پیامبر آمده را ضمن فراگیری مفهوم آن ، قرائت کنیم تا (من) ها ، خرد و نابود شوند و دین مخصوص خدا باقی بماند .
اولا احتیاج واجب دیگه چیه! و کیلو چند؟
دوما زبان مادری عرب عربی است نه اقوام دیگر
سوما این همه بافتن برای پاسخ به یک سوال ساده من !!! از شما با این همه علم بعید است استاد!آخر هم که دلیلتان اینقدر بی ربط است که خنده آدم را در می آورد و نه پاسخی به سوال بنده.
بنا بر استدلال شما پس شما به چه حقی قرآن را ترجمه می کنید!!!! پس ترجمه قرآن که کاری غطا تر است!!!!
amirrh / حلاج.
Thursday 5 June 2008, 07:52AM
بنده همچنان مایلم بدانم بر کدام عقل و منطقی باید صیغه ازدواجی به مفهمومی که در کتب رساله های آقایان !!!! آمده باید عربی خوانده شود و مدرک قرآنی آن چیست!
cachitora
Thursday 5 June 2008, 08:30AM
جناب آقای ......................شما که دائم سرتان در قرآن است برای ما مدرک بیاور که دیگر اقوام بجز عرب با زبان مادری خودشان این صیغه را جاری کنند(البته نقل وقول وغیره نباشد فقط از قرآن).آنهم به شرطی کهبنا بر استدلال شما پس شما به چه حقی قرآن را ترجمه می کنید
مسلمان67
Thursday 5 June 2008, 11:26AM
به همون دلیلی که نمازو دعاتم باید به عربی باشه
در یک کشور هر قومی می تواند به زبان خودش صحبت کند و از زبان رسمی کشور در تکلم با هم قبیله ای هایش استفاده نکند اما سرورد ملی کشورش را همانند تمام هموطنانش به زبان رسمی کشورش می خواند ...
درست مانند نماز که به گونه ای سرود ملی اهل اسلام است و به خاطر انکه قران به زبان عربی نازل شده زبان همگانی مسلمانان است و نماز را هم با همان زبان می خوانند!
hidayat
Thursday 5 June 2008, 12:21PM
لازم نیست صیغه عربی باشد.
شرط ازدواج در قرآن و سنت این نیست که یک جمله ی آخوندی حفظ شود و برای یک دهاتی خونده شود و آن طرف هم فقط وقتی به او خبر دادند که صیغه تموم شد حالا " بله " بگو ! بیاد بله بگه !
واقعا تعجب می کنم اینهمه جدل نمی خواد.
ازدواج یک عقد ارتباط است و مانند هر عقدی بایستی هدف مشخص باشد.
در قرآن شرط ازدواج نشان داده شده که برخلاف ارتباط معشوقه ای ( مثل صیغه ! ) ، مخفيانه نباشد.
و ولى امر يعنى كسى كه مسئول و به اصطلاح صاحب و مربى دختر است خبر داشته باشد .
و مهريه هم داده شود.
حالا اينهمه داد و بيداد براى حرف و كلام كه با كدام زبان خوانده شود ؟!
به كردى !
به فارسى درى !
به عربى !
به تركى !
خوب به هر زبونى كه مردم بدونند چه خبره و کی چکار می کنه و واجباتش چیه.
این هم سوره النساء :
ومن لم يستطع منكم طولا ان ينكح المحصنات المؤمنات فمن ما ملكت ايمانكم من فتياتكم المؤمنات والله اعلم بايمانكم بعضكم من بعض فانكحوهن باذن اهلهن واتوهن اجورهن بالمعروف محصنات غير مسافحات ولا متخذات اخدان فاذا احصن فان اتين بفاحشة فعليهن نصف ما على المحصنات من العذاب ذلك لمن خشي العنت منكم وان تصبروا خير لكم والله غفور رحيم .
و سوره المائدة :
اليوم احل لكم الطيبات وطعام الذين اوتوا الكتاب حل لكم وطعامكم حل لهم والمحصنات من المؤمنات والمحصنات من الذين اوتوا الكتاب من قبلكم اذا اتيتموهن اجورهن محصنين غير مسافحين ولا متخذي اخدان ومن يكفر بالايمان فقد حبط عمله وهو في الاخرة من الخاسرين
يعنى صيغه حرام است !
و نبايستى هدف ازدواج ارتباط معشوقه ای و مخفيانه باشد.
amirrh / حلاج.
Thursday 5 June 2008, 12:31PM
درود بر شما جناب هدایت. اما مگر اینها قبول می کنند؟ سر را داخل برف کردن و عقل را تعطیل کردن تا کی؟ من واقعا در عجب مانده ام از این قوم.
بر اساس عنایات مدیران این سایت هم بخاطر مطرح کردن این گفتگو تذکری دریافت کردم!
این مدیران امیدوارم برای یک بار هم که شده به دیکشنری مراجعه نمایند و معنی " انصاف " مطالعه بفرمایند.
amirrh / حلاج.
Friday 6 June 2008, 10:30AM
طبق معمول سوالی عقلی مطرح شد ولی پاسخی از اصحاب حدیث بخصوص شیعه نیامد!
( اگر هم احتمالا جوابی بیاید احتمالا سوالی خواهد بود در مورد اثبات رکعات نماز یا منسوب کردن ما به وهابی ها! )
shaahiin
Saturday 7 June 2008, 06:27PM
لازم نیست صیغه عربی باشد.
...
ازدواج یک عقد ارتباط است و مانند هر عقدی بایستی هدف مشخص باشد.
در قرآن شرط ازدواج نشان داده شده که ... ، مخفيانه نباشد.
و ولى امر يعنى كسى كه مسئول و به اصطلاح صاحب و مربى دختر است خبر داشته باشد .
و مهريه هم داده شود.
حالا اينهمه داد و بيداد براى حرف و كلام كه با كدام زبان خوانده شود ؟!
به كردى !
به فارسى درى !
به عربى !
به تركى !
خوب به هر زبونى كه مردم بدونند چه خبره و کی چکار می کنه و واجباتش چیه.
...
:smile07:
migmigxyz
Saturday 7 June 2008, 08:46PM
میدانی بر چه منطقی باید صیغه ی ازدواج عربی باشه؟؟؟!!!
به همون منطقی که تو فکر میکنی باید عربی نباشه
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.