PDA

نمايش نسخه نهائي : مقدس مآبی {..}

زيـبـا
Tuesday 3 June 2008, 08:08PM
بسم الله الرحمن الرحیم

مدتی است عده یی به تقدیس انحرافات فکری و کجروی های مرسوم شده و بی محتوای خود تحت عناوین مختلف می پردازند و چنان از خود تعصب و حساسیت نشان می دهند که از دید هر اندیشمند متدینی مشکوک می نماید ....
گویا منافعی در این میان دارند و احساس می کنند در نبود این انحرافات و بدعتها ، منافعشان به طور جدی به خطر می افتد ....

سعی داریم در این گفتار ، به بررسی مواردی از آن با نقل قول از کاربران فعال در این دایره بپردازیم ....

عنوان بعلت مغایرت با قوانین توافقی ثبت نام و تعرض به سایر کاربران ویرایش شد .
از کاربرد الفاظ مشابه پرهیز نمائید .

زيـبـا
Tuesday 3 June 2008, 08:10PM
بسم الله الرحمن الرحیم

در مراسم عزاداری سید الشهدا علیه السلام انحرافاتی به مرور رسوب کرده اند که آرام آرام با پیدا کردن طرفداران خود به اموری مقدس تغییر موضع داده اند ....
از جمله آنها کار با قمه و غداره و تیغ و تیزی و شمشیر و ابزارهای خون ریز دیگر است ....
متاسفانه برخی از کاربران مدعی علم و روحانیت از جمله پرچمداران گزافه گوی این بدعت زشت و فضیحت زا شده اند :

در اصل توسط karbala110 نوشته شده است

الحمدلله الذی جعلنا من المطبرین

والله افلح من طبر...

ترجمه :
ستایش خدا را که ما(قمه کشها) را قمه کش (یا قمه زن) فرمود

به خدا سوگند هر کس قمه کش شد رستگار شد

..................................

از دید این جنابان ، رستگاری در قمه کشی نهفته است ...

ببینیم آیا نظر قرآن هم همین است :

«قولوا لا إله إلا الله تفلحوا» بگویید لا إله إلا الله و رستگار شوید ...

بعدها که کمی ژرفتر و مؤمنتر شدند :

«قد افلح المؤمنون» مؤمنان رستگار شدند ...

کمی دقیقتر :

«قد افلح من زکیها» کسی که هوای نفس خویش را از هر آلودگی دنیایی پاک کرد رستگار است ...

و ظریفتر :

«قد افلح من تزکی» کسی که تزکیه شد ، رستگار است ....

و در آیات دیگر نیز به موارد دیگری از قبیل محسنین ، متقین ، ذاکران خدا ، توابین و غیره اشاره فرموده که رستگارند ...

اما اثری از رستگاری قمه کشها نیست ....

ولی در آیاتی که رستگاری را از چنین افرادی نفی می کنند ، مواردی به چشم می خورد :

«إنه لا یفلح الظالمون» بی تردید کسانی که ظلم می کنند به رستگاری نخواهند رسید ...

« إنه لا یفلح المجرمون» بی تردید مجرمین رستگار نخواهند شد ....

«قل ان الذین یفترون علی الله الکذب لا یفلحون» بگو کسانی که به خدا دروغ می بندند بی تردید رستگار نخواهند شد ...

ادامه دارد ....

زيـبـا
Tuesday 3 June 2008, 08:28PM
حالا برای تنوع به مشاهده چند عکس می پردازیم :

http://www.banijamrah.info/albadwy/9afar/7eedar/DSC01570.JPG

http://www.banijamrah.info/albadwy/9afar/7eedar/DSC01568.JPG

http://www.banijamrah.info/albadwy/9afar/7eedar/DSC01569.JPG

noor-alzahra
Wednesday 4 June 2008, 09:39AM
با سلام
متاسفانه مساله قمه کشی نه سیره ائمه بوده نه بزرگان.و متاسفانه وارد شدن قمه زنب به شیعه که کاملا معلوم هست از کی و کجا امده که متاسفانه گاهی اوقات با حمایت های انگلیس هم همراه بوده.گرچه ما نباید به کسانی که از قمه زنی حمایت می کنند توهین کنیم به هر حال ان ها هم محب اهل بیت هستند ولی با یک نوع تفکر خاص که میشه باهاشون صحبت کرد.البته قمه زنی فی نفسه حرام نیست و بنابر شرایط موجود از طرف خیلی از علما حرام اعلام شده.البته این را هم که بگوییم قمه زن ها امکان رستگاریشون نیست این هم فکر غلطیه.به هر حال مطمئن باشید اون کسی که قمه می زنه نیتش فقط اینه که برای امام حسین قمه بزنه اما شاید فکرش اشتباه باشه و این میتونه روش بحث بشه...:smile07::smile07::smile07:

مسلمان واقعي 10
Wednesday 4 June 2008, 09:44AM
شماها خوب دارید به وهابیت کمک می کنید د رحمله به شیعه

از امام حسین خجالت بکشید و دست از کارها سیاسی بردارید و بازیچه اهل سیاست نشوید

اگر احتمال بدهید که قمه زنها برای امام حسین قمه می زنند فردا قیامت شما چطور جواب امام حسین را می دهید

اگر دلتان برای شیعه می سوزد برید در مقابل وهابیت از تشیع دفاع کنید

noor-alzahra
Wednesday 4 June 2008, 12:04PM
اگر احتمال بدهید که قمه زنها برای امام حسین قمه می زنند فردا قیامت شما چطور جواب امام حسین را می دهید

سلام دوست عزیز
منم که همین رو گفتم دوست عزیز.مطمئنا اکثر قمه زنا برای امام حسین(ع)قمه می زنند ولی مسئله چیزه دیگه ایه و اون اینه که ما با اصل قمه زنی در حال حاضر مشکل داریم.ما اتفاقا برای مبارزه با وهابیت میگیم اقا قمه نزنید...:smile07::smile07::smile07:

mehrdad_123
Wednesday 4 June 2008, 12:24PM
خوشا به سعادت قمه زن هایی که عکسشون رو گذاشتید

بنده هیچ تمایلی ندارم که در میدان ناصبیان به بحث بنشینم لذا برای آخرین جمله دوستان را دعوت می کنم به مباحثی که جنابان عبد الحسین و حجت در این رابطه انجام دادنده که خب دست منافقین جناب عبدالحسین را بدون دلیل بیرون کردند.
ا...هم عجل لولیک الفرج
یا حق

.

amirrh / حلاج.
Wednesday 4 June 2008, 12:39PM
لاَ إِكْرَاهَ فِي الدِّينِ قَد تَّبَيَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَيِّ فَمَنْ يَكْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَيُؤْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَكَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ
در قبول دين، اکراهى نيست. (زيرا) راه درست از راه انحرافى، روشن شده است. بنابر اين، کسى که به طاغوت [= بت و شيطان، و هر موجود طغيانگر] کافر شود و به خدا ايمان آورد، به دستگيره محکمى چنگ زده است، که گسستن براى آن نيست. و خداوند، شنوا و داناست.

الَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُوْلَئِكَ الَّذِينَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَأُوْلَئِكَ هُمْ أُوْلُوا الْأَلْبَابِ
همان کسانى که سخنان را مى‏شنوند و از نيکوترين آنها پيروى مى‏کنند؛ آنان کسانى هستند که خدا هدايتشان کرده، و آنها خردمندانند.

وَإِن كَذَّبُوكَ فَقُل لِّي عَمَلِي وَلَكُمْ عَمَلُكُمْ أَنتُمْ بَرِيئُونَ مِمَّا أَعْمَلُ وَأَنَاْ بَرِيءٌ مِّمَّا تَعْمَلُونَ
و اگر تو را تکذيب کردند، بگو: «عمل من براى من، و عمل شما براى شماست! شما از آنچه من انجام مى‏دهم بيزاريد و من (نيز) از آنچه شماانجام مى‏دهيد بيزارم!»

زيـبـا
Wednesday 4 June 2008, 08:41PM
با سلام
متاسفانه مساله قمه کشی نه سیره ائمه بوده نه بزرگان.و متاسفانه وارد شدن قمه زنی به شیعه که کاملا معلوم هست از کی و کجا امده که متاسفانه گاهی اوقات با حمایت های انگلیس هم همراه بوده.گرچه ما نباید به کسانی که از قمه زنی حمایت می کنند توهین کنیم به هر حال ان ها هم محب اهل بیت هستند ولی با یک نوع تفکر خاص که میشه باهاشون صحبت کرد.
سلام دوست اندیشمندم ...
اگر علمای سلف و آن بزرگوارانی که همچنان در فضا و جو آن زمان زندگی می کنند و تحولات علمی جدید و افزایش آگاهی های جوامع بشری را درست نشناخته اند ، به تصور اینکه همه قمه زنان مانند گذشته از روی دلسوختگی به اینکار می پردازند و حتی آثار سوء این عمل خرافی و زشت را نمی دانند ، به همان شیوه علمای قدیم ، حکم به حلال بودن قمه زنی ، البته با شرط مراعات حدود الهی داده اند ....
در این میان ، دو گروه دیگر هم هستند که کمی متفاوت با دیگرانند ...
1_ روحانیانی که در لباس اجتهاد ، به دنبال منافع شخصی خود هستند و با وجود درک اوضاع و احوال جهانی و موقعیت شیعه و سایر شرایط و احوال ، نه تنها در برابر حکم ولی فقیه به عمد موضع گرفته اند تا خودی نشان داده و مریدانی دست و پا کنند ، بلکه فتوا صادر فرموده اند که این اعمال زننده ، جزو افضل قربات است ....
متوجه شدید ، این کار کار سیاسی است نه شرعی .... آنهم از نوع سیاست معاویه یی ....
باید جلویش با زور هم که شده گرفته شود ...
چرا که آبروی اسلام را به خطر انداخته اند .... آبروی شیعه را به خطر انداخته اند ....
مسئله شخصی نیست ....
به تلاشهای تأمل بر انگیز ایادی این به اصطلاح روحانی ها در طی دو سال اخیر ( در واقع پس از حکم ولی فقیه در مورد قمه زنی) برای دامن زدن به قمه کشی و تشویق عوام الناس به این کارها دقت فرمایید ....
چندی پیش در گفتمانی که با کاربر جناب عبدالحسین داشتم ، ایشان به طور ضمنی فرمودند که این کار به لج حکومت اسلامی صورت می گیرد .... یعنی اعتراف به تبلیغات سیاسی خود در قالب دینی ....
2_ چهره های مشکوک و ناشناخته یی که در فضای مجازی بیشتر حضور دارند و پرسه می زنند و با آب و تاب از هر بدعتی که چهره شیعه را مخدوش می سازد طرفداری کرده و با لحنی خشن و زننده به هر مخالفی حمله کرده و سعی دارند او را به هر بهایی از میدان به در کنند ...
اگر شد با فریب و سفسطه و وارونه جلوه دادن حقایق دین مبین (عقل پسند ) اسلام ناب محمدی صلی الله علیه و آله ....
اگر نتوانستند ، با زدن برچسب ناصبی و وهابی به مخالفین ...
و اگر بازهم نتوانستند با فحاشی های بسیار زشت چاله میدانی و نادان و احمق خواندن دلسوزان دین ....

البته قمه زنی فی نفسه حرام نیست و بنابر شرایط موجود از طرف خیلی از علما حرام اعلام شده.
این نظر همه فقها نبوده و نیست ...
برخی با چشم پوشی چنین نظری داده اند ....
اما فی المجموع با حکم ثانوی چند جانبه حکم حرمتش مسجل و مسلم است ....

البته این را هم که بگوییم قمه زن ها امکان رستگاریشون نیست این هم فکر غلطیه.
قمه زنی چه ربطی به رستگار شدن قمه کش دارد ....؟

به هر حال مطمئن باشید اون کسی که قمه می زنه نیتش فقط اینه که برای امام حسین قمه بزنه اما شاید فکرش اشتباه باشه و این میتونه روش بحث بشه...:smile07::smile07::smile07:

در قرآن ، ایمان به تنهایی توجیه کننده اعمال نیست ....
با داشتن ایمان ، باید عمل فرد هم صالح باشد :
«قد افلح المؤمنون ... الَّذِينَ هُمْ فِي صَلَاتِهِمْ خَاشِعُونَ ... وَالَّذِينَ هُمْ عَنِ اللَّغْوِ مُعْرِضُونَ ... وَالَّذِينَ هُمْ لِلزَّكَاةِ فَاعِلُونَ ...» مؤمنان رستگار شدند ... آنهایی که در نمازشان خاشعند ... و آنها که از اعمال بیهوده خود را دور می کنند ... و آنهایی که به زکات عمل می کنند ... و ... و ... و ...
اینهمه شرط دارد ... همینجوری مفتی نیست که تا یکی گفت من هم مؤمنم ازش قبول شود و دیگر آزاد باشد هر کاری را به این بهانه مرتکب شود :
«أَحَسِبَ النَّاسُ أَن يُتْرَكُوا أَن يَقُولُوا آمَنَّا وَهُمْ لَا يُفْتَنُونَ» آيا مردم گمان کردند همين که بگويند: «ايمان آورديم»، به حال خود رها مى‏شوند و آزمايش نخواهند شد؟!

البته کسی که از روی جهل (ونه دشمنی با دوستان اهل بیت ... نه با انگیزه های شخصی و سیاسی و حزبی) در عزای اهل بیت قمه می زند و اهل عمل صالح هم است ، مورد احترام ماست ... اما باید مسئله برایش شکافته و روشن شود ....

کاربر زیبا
از انتساب القاب نسبت به سایر اعضاء خودداری نمائید .
یک مورد ویرایش شد .

زيـبـا
Wednesday 4 June 2008, 08:54PM
شماها خوب دارید به وهابیت کمک می کنید د رحمله به شیعه

از امام حسین خجالت بکشید و دست از کارها سیاسی بردارید و بازیچه اهل سیاست نشوید

آیا زدودن چرک از رخ زیبای تشیع ، کمک به دشمنان تشیع است ...؟
برادر عزیز چشم باز کنید و متوجه باشید چه می گویید ...
قمه کشی نه عزاداری است و نه حزن و اندوه ....
در حقیقت ، چرکی است که طی همین چند قرن اخیر به این چهره تابناک چسبیده ...
البته زدودن آن همراه با درد خواهد بود ... اما منافعش بیشتر است ...

این کار ما عین دفاع از این نور است ... متوجه باشید ...
این وظیفه هر کسی است که واقعیت را درک کرده ... باید به دیگران انتقال دهیم ...

من خود را خاک پای عزاداران واقعی حسینی می دانم ...
اما تشویق به قمه کشی و خود زنی و خودآزاری تشویق به عزاداری نیست .... کمکی هم به نشر تشیع نمی کند ... بلکه دشمنی آشکاری است با اهل بیت علیهم السلام .... انگشتی است در چشم امام حسین علیه السلام ... باید این انگشت قطع شود ... اگر بیرونش نیاورند ...

noor-alzahra
Thursday 5 June 2008, 12:49AM
البته کسی که از روی جهل (ونه دشمنی با دوستان اهل بیت ... نه با انگیزه های شخصی و سیاسی و حزبی) در عزای اهل بیت قمه می زند و اهل عمل صالح هم است ، مورد احترام ماست ... اما باید مسئله برایش شکافته و روشن شود ....

کاربر زیبا
از انتساب القاب نسبت به سایر اعضاء خودداری نمائید .
یک مورد ویرایش شد .

سلام خانوم زیبا
اولا ممنونم از لطف شما
ثانیا تمام حرف من رو توو عبارت اخرتون زدید.منم گفتم که اکثر قمه زن ها حتما برای امام حسین قمه می زنند و انشاءالله که فقط فکرشون اشتباهه.و این هست که باید روش بحث بشه و مساله روشن بشه...:smile07::smile07::smile07:

زيـبـا
Thursday 5 June 2008, 02:51AM
خوشا به سعادت قمه زن هایی که عکسشون رو گذاشتید

و بدا به حال بدبختهایی که به خاطر دنیای خود این بندگان خدا را فریفته و به این روز انداخته اند ...

.

صوت النجف
Thursday 5 June 2008, 05:22PM
بسم الله الرحمن الرحيم
اللهم صل على محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اجعل فرجنا معهم فی الدنیا و الآخره
با عرض تأسف شديد خيلي ها اصل عزاداری امام حسین علیه السلام و هدف آن را فراموش کردند ..
من بیشتر از این در این باره صحبت نمی کنم چون دشمنانمان ما را شماتت می کنند و باعث خوشحالیشان می شویم و بحث در این باره فایده ای ندارد و از کاربر محترم (( زیبا )) خواهش می کنم این موضوع را ببندید که در این بحثها بعضی متعصب ها و کاسه های داغ تر از آش علمای بزرگ مذهب که تمام وجود مبارکشان را برای خدمت به مذهب حق اهل بیت وقف کردنند را تکفیر کردنند و هزاران تهمت نا روا به آنها زدند ..
خدا همه ما را براه راست هدایت کند
وآخر دعوانا أن الحمد لله رب العالمين ..

salamegarm
Friday 6 June 2008, 01:12AM
امام حسین قیام کرد برای حفظ دین نه برای اینکه عده ای از مردم راه بیفتن تو کوچه و خیابون برای عزاداری و خودزنی و خواندن شعرهایی که بیشترشون خلاف اسلام و دینه!!!
و اینکه با ایجاد صدا و مزاحمت باعث آزار دیگران شوند و خیابانهای شلوغ را بسته و ترافیک بیشتر ایجاد نمایند و چه بسا غریب به اتفاق نماز نمیخوانن و عده ای کثیر هم برای یک لقمه نون مفت میان.
امام حسین کجا تایید کرده خودزنی کنید چه زنجیر باشه چه قمه
کجا گفته نماز و قران و رها کنید برید شعر و نوحه بخونید و تو سرو کله بزنید
در قران چقدر از حق الناس گفته شده؟؟
در قران چقدر از نماز بیان شده؟؟
در قرآن مگه نیامده مدح و ثنا از آن خداست..الحمدلله رب العالمین..
باور نمایید اگر امام حسین در حال حاضر زنده شود خود همینها میکشنش
باور کنید امام حسین پیرو همین قرآن بوده .....مگه قران غیر از اینه
سعی کنیم پیرو قران باشیم که حتما با تبعیت از قران پیرو اهل بیت هم خواهیم بود

salamegarm
Friday 6 June 2008, 01:16AM
لاَ إِكْرَاهَ فِي الدِّينِ قَد تَّبَيَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَيِّ فَمَنْ يَكْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَيُؤْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَكَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ
در قبول دين، اکراهى نيست. (زيرا) راه درست از راه انحرافى، روشن شده است. بنابر اين، کسى که به طاغوت [= بت و شيطان، و هر موجود طغيانگر] کافر شود و به خدا ايمان آورد، به دستگيره محکمى چنگ زده است، که گسستن براى آن نيست. و خداوند، شنوا و داناست.

الَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُوْلَئِكَ الَّذِينَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَأُوْلَئِكَ هُمْ أُوْلُوا الْأَلْبَابِ
همان کسانى که سخنان را مى‏شنوند و از نيکوترين آنها پيروى مى‏کنند؛ آنان کسانى هستند که خدا هدايتشان کرده، و آنها خردمندانند.

وَإِن كَذَّبُوكَ فَقُل لِّي عَمَلِي وَلَكُمْ عَمَلُكُمْ أَنتُمْ بَرِيئُونَ مِمَّا أَعْمَلُ وَأَنَاْ بَرِيءٌ مِّمَّا تَعْمَلُونَ
و اگر تو را تکذيب کردند، بگو: «عمل من براى من، و عمل شما براى شماست! شما از آنچه من انجام مى‏دهم بيزاريد و من (نيز) از آنچه شماانجام مى‏دهيد بيزارم!»

زيـبـا
Friday 6 June 2008, 05:34AM
از دوستان آشنا به زبان عربی آیا کسی هست این (http://youtube.com/watch?v=3Ydee0yZ_rM)قطعه (http://youtube.com/watch?v=3Ydee0yZ_rM) کوتاه را گوش دهد و برای ما ترجمه کند ....؟

:smile07::smile07:

زيـبـا
Friday 6 June 2008, 05:43AM
با عرض تأسف شديد خيلي ها اصل عزاداری امام حسین علیه السلام و هدف آن را فراموش کردند ..
من بیشتر از این در این باره صحبت نمی کنم چون دشمنانمان ما را شماتت می کنند و باعث خوشحالیشان می شویم و بحث در این باره فایده ای ندارد و از کاربر محترم (( زیبا )) خواهش می کنم این موضوع را ببندید که در این بحثها بعضی متعصب ها و کاسه های داغ تر از آش علمای بزرگ مذهب که تمام وجود مبارکشان را برای خدمت به مذهب حق اهل بیت وقف کردنند را تکفیر کردنند و هزاران تهمت نا روا به آنها زدند ..
خدا همه ما را براه راست هدایت کند
وآخر دعوانا أن الحمد لله رب العالمين ..

کاربر گرامی با تشکر از شرکتتان در این گفتگو ...:smile07:
متأسفانه متوجه منظور شما از (بعضی متعصب ها و کاسه های داغ تر از آش) نشدم ...
اگر لطف کنید و منظور خود را روشنتر بیان فرمایید ممنون می شوم ...
چرا باید این موضوع را ببندیم ....؟
تا کنون چندین موضوع در رابطه با قمه کشی از جانب طرفداران آین اعمال ننگین ایجاد شده ....
چرا تا کنون به فکر بستن هیچکدام از آنها نیفتادید ....؟

صوت النجف
Friday 6 June 2008, 09:01PM
با عرض سلام مجدد خدمت همه شیعیان اهل بیت علیهم السلام
منظور من از(بعضی متعصب ها و کاسه های داغ تر از آش) کسانی هستند که ادعایی حسینی بودن را می کنند و دست به بعضی کارهای ناشایسته می زنند و با آب روی خیلی از شیعیان بازی می کنند و حرف خیلی از علمای بزرگ مذهب را هم گوش نمی کنند تا جایی که بعضی از این علمای گرانقدر اسلام که عمر خود را برای مبارزه با دشمنان اسلام و دشمنان اهل بیت وقف کردند را نیز تکفیر می کنند و خود را از همه دانا تر می دانند ..
و منظور من این است که نباید ما با منجر شدن به این حرفها و ایجاد تنش در بین خودمان باعث شادی دشمنانمان شویم و خود را تضعیف کنیم .و اصلا بحث با این افراد فایده ندارد و به هیچ نتیجه نمی رسیم و برای این حرفم دلایلی زیادی دارم و نمی خواهم این دلایل را در اینجا مطرح کنم ، که چرا به نتیجه نمی رسیم چون همان گونه که گفتم باعث شماتت دشمنانمان می شویم .
و در آخر همه ما نمک پرورده سفره امام حسین علیه السلام هستیم و مدیون این امام همام هستیم و نباید اختلافاتمان باعث شود که از یک دیگر دور شویم مخصوصا در این زمان سخت که دشمنان شمشیرهایشان را از رو برای ما بسته اند و نبايى اسباب تفرقه را فراهم كنيم بلكه بايد بیشتر و بیشتر یک دل شویم و بر علیه دشمنانمان متحد شویم .
و الحمد لله رب العالمین ..

زيـبـا
Tuesday 10 June 2008, 11:15PM
از دوستان آشنا به زبان عربی آیا کسی هستاین (http://youtube.com/watch?v=3Ydee0yZ_rM)قطعه (http://youtube.com/watch?v=3Ydee0yZ_rM) کوتاه را گوش دهد و برای ما ترجمه کند ....؟

خیرالبریه
Wednesday 11 June 2008, 06:59AM

با سلام

من هم دقیقا همین جمله را به قمه زنهای عزیز میگم ، اگر دلتان برای شیعه می سوزد برید در مقابل وهابیت از تشیع دفاع کنید

ضمنا اینجانب چون تیغ رو دررو میزنم ودر غیابشان مدعی نیستم ، صبر میکنیم تا جناب عبدالحسین رفع محرومیت شوند تا بحث را از سر گیریم

دوستان منتظر تاپیک : احقاق الحق وابطال الباطل در عزاداری سید الشهداء(ع) باشند.

زيـبـا
Wednesday 11 June 2008, 06:14PM
جناب خیر البریه سلام ....
مدتی بود از شما خبری نبود ....
إن شاء الله کسالتی نداشتید که ....

در مورد لینکی که در بالا داده ام .... فکر میکنم مقداری با زبان عربی آشنایی دارید .... آیا می توانید سخنان مطرح شده در آن را برای ما ترجمه فرمایید ....؟

mehrdad_123
Thursday 12 June 2008, 02:17AM
دوستان منتظر تاپیک : احقاق الحق وابطال الباطل در عزاداری سید الشهداء(ع) باشند.

ضمن سلام لازم بود مطالبی گفته شود
جناب خیرالبریه ی بزرگوار:
شما جواب های بحث های دیگر را بدهید تا بعد, شایسته نیست با پاسخ ندادن به بحث های قبل تر بحثی جدید راه اندازی کنید
ضمن اینکه هنوز یک روایت برای ما نیاورده اید که عزاداری را محدود و منحصر به موارد خاصی کرده باشد

خیرالبریه
Thursday 12 June 2008, 06:51AM
آیا می توانید سخنان مطرح شده در آن را برای ما ترجمه فرمایید ....؟

با سلام وتشکر از همه شیعیان فهیم

و ادب بحضور جناب زیبا

البته بعضی از کلمات بزبان عربی محلی بود اما ما حصل اینکه : بعضی جواز قمه زنی را به توقیع فلان شیخ وسید و...متصف به دین میکنند در حالیکه هیچ جایی در نهضت حسینی ندارد ، دین الله و شریعت رسول الله (ص) با قیام پیشرفت اما شما عزاداران به فکر حسین (ع) به اخلاق حسین به آداب حسین متخلق شوید ... شعائر به دین و وسائل مشروع وعلمی زنده میشود نه با خرافات و ترهات و...

جناب خیرالبریه ی بزرگوار:
شما جواب های بحث های دیگر را بدهید تا بعد, شایسته نیست با پاسخ ندادن به بحث های قبل تر بحثی جدید راه اندازی کنید
ضمن اینکه هنوز یک روایت برای ما نیاورده اید که عزاداری را محدود و منحصر به موارد خاصی کرده باشد

دوست گرامی جناب مهرداد عزیز :

اولا : کدام بحثها را جواب ندادم ؟؟؟

ثانیا آیات وروایات فراوانی در این موضوع آورده شد به آدرس زیر بیایید :

آیات وروایات تحریم کننده قمه زنی وتعصب مخالفین .. (http://www.iranclubs.net/forums/showthread.php?t=12903)

mehrdad_123
Friday 13 June 2008, 03:21AM
بسم رب المهدی:
ا...هم عجل لولیک الفرج
عرض سلام به حضور همه ی سروران
توکلت علی ا...
---------------------------------
برادر بزرگوارم جناب خیرالبریه ی عزیز:
این همه بحث جناب آقای عبدالحسین راه اندازی کردند و در آنها جوابی ندیده ایم - آیا باید بحث ها را دوباره بیاوریم؟! جناب آقای حجت هم در بحث استفتای شیخ زین العابدین جواب دادند اما شما هنوز جوابی هنوز مرقوم نفرموده اید!

ضمن اینکه در بحثی که شما درست کرده اید
اولا هیچ دلیلی بر نفی قمه زنی نیست،و در هیچ یک از روایات اسم قمه زنی نیامده است،این مساله در بحث استفتای شیخ زین العابدین نیز مطرح شده بود
ثانیا اینکه بحث مذکور ضد عزای حسینی است و بسیاری از مطالبش از سایتهای وهابی کپی شده است...
ثالثا اینکه هیچ یک از روایاتی که اورده شده با سندشان نیستند و رابعا اینکه هیچ یک هیچ دلالتی بر تحدید عزاداری ندارند
و البته پاسخ مطالبتان در آن بحث ضد عزای حسینیتان را جناب آقای عبدالحسین بزرگوار در بحث نوحه خوانی و همچنین بحث جزع و بحث های دیگری داده اند که جوابی از شما ندیده ایم...
با تشکر

لعن ا... قاتلیک یا زهرا(س)

خیرالبریه
Friday 13 June 2008, 07:02AM
و البته پاسخ مطالبتان در آن بحث ضد عزای حسینیتان را جناب آقای عبدالحسین بزرگوار در بحث نوحه خوانی و همچنین بحث جزع و بحث های دیگری داده اند که جوابی از شما ندیده ایم

با سلام

اگر به موضوعات مراجعه کنید خواهید دید که جناب عبد الحسین هنوز از آوردن یک آیه قرآن یا یک حدیث صحیح در اثبات قمه زنی عاجزند ، و چندین مرتبه از آوردن رجال یک حدیث نیز طفره رفته اند ، تا اینکه ازمشارکت محروم شدند . وما نیز در غیاب ایشان صلاح ندیدیم که به تنهایی نزد قاضی رویم .

شاید بعد از یک ماه با دست پر بیایند و ما را ارشاد کنند !

منتظر قدوم قمه زنان هستیم .

صبح
Thursday 19 June 2008, 11:16AM
از دوستان آشنا به زبان عربی آیا کسی هستاین (http://youtube.com/watch?v=3Ydee0yZ_rM)قطعه (http://youtube.com/watch?v=3Ydee0yZ_rM) کوتاه را گوش دهد و برای ما ترجمه کند ....؟

نه سرکار خانم ... شیخ الوائلی هم ( تولی و تبری ) بلد نیست !!!!!!!!!!!!!!!!!! او هم وهابی است ... !

پاسخ کامل و متینی است و مستحق ترجمه ، اگر چه حضرات اکثرا عربی خوب بلدند ... اما ظاهرا سکوت را رجحان می دهند . بنده شکسته عربی بلدم و الا ترجمه می کردم ...

صبح
Thursday 19 June 2008, 11:43AM
تاريخ قمه زني
قمه زني از دوره صفويه در ايران پديد آمد و هيچ سابقه‌اي قبل از صفويه ندارد و دليل تشكيل آن اين بود كه دولت عثماني گروه فدائيان داشت و دولت صفويه نيز به تقليد از آنان ، يك گروه فدائيان درست كرده بودند . در آن زمان عمدتا دسته‌هاي اوليه عزاداري دسته‌هاي نظامي بودند و حكومت به ارتش دستور داده بود به طور منظم خودشان دسته‌بندي شوند و بيايند بيرون و دسته‌عزاداري براه بينندازند .

يكي از گروه‌هاي فدائيان ،‌قزلباش صفوي بودند كه هميشه سرشان تراشيده بود ( به نشانه آماده به خدمت ) اين گروه حتي در تمريناتشان گوشت‌هاي حيوانات و گوشت‌هاي مار و غيره را مي‌خوردند كه هنوز هم در بعضي ارتش‌هاي جهان معمول است . مثلا در ارتش صدام يك گروه فدايي اين طوري وجود داشت .

خلاصه اين كه فداييان صفويه در روز عاشورا آمدند بيرون و شمشيرها در دست‌شان بود و تصورشان اين بود كه اين نوعي همدردي و مواسات با اصحاب امام حسين (ع) است ؛ اصحاب امام حسين (ع) امروز تير مي‌خورند ،‌خود امام حسين ، بني هاشم ، حضرت علي اكبر ... مثل آنها ما هم اين حالت را به خود مي‌دهيم ، يعني نشان مي‌دهيم كه ما در راه امام حسين (ع) فدوي هستيم . حاضريم سرمان برده شود و اينگونه قمه زني شروع شد .

صبح
Thursday 19 June 2008, 11:44AM
« قمه » و « تفنگ »
در سال 1330 هجري قمري زماني كه ثقة الإسلام ميرزا علي آقاي تبريزي توسط روسها به دار آويخته شد روز عاشورا بود و با فاصله‌اي نه چندان دور ، دسته‌ها و گروه‌هايي به قمه زني و عزاداري به سبك خود مشغول بودند. تعدادي از شيعيان به طلب ياري نزد عزاداران شتافتند و گفتند : شما بر مظلوميت امام اشك مي‌ريزيد و حتي از فرط ناراحتي قمه مي‌زنيد و مي‌گوئيد اي كاش در كربلا بوديم و از امام دفاع مي‌كرديم و در ركاب امام به شهادت مي‌رسيدم . حال موقعيتي پيش آمده ، بيائيد و نگذاريد گلويي ديگر را به ناحق ببرند ... شما بيش از دو سه هزار نفر هستيد .. حال آنكه تعداد روسها از صدو ده بيست نفر تجاوز نمي كند . حتما بر آنها غلبه خواهيد كرد .
اما سرگروه عزاداران به فرياد كمك خواهي مؤمنين شيعه ، پاسخي منفي داد و گفت : « آنها تفنگ دارند و آدم را مي‌كشند »

منبع : طاير فرخ پي .

saleh57
Thursday 19 June 2008, 12:28PM
نه سرکار خانم ... شیخ الوائلی هم ( تولی و تبری ) بلد نیست !!!!!!!!!!!!!!!!!! او هم وهابی است ... !

پاسخ کامل و متینی است و مستحق ترجمه ، اگر چه حضرات اکثرا عربی خوب بلدند ... اما ظاهرا سکوت را رجحان می دهند . بنده شکسته عربی بلدم و الا ترجمه می کردم ...
سلام
با تشکر .
شیخ الوائلی (ره) بزرگترین خطیب و معلمی است که عراق و اعراب شیعی در دهه های اخیر به خود دیده اند.
این را از افراد متعددی شنیده ام که در زمان انجماد مذهبی زمان صدام تنها روزنه برای مردم عراق منبرهای ایشان بوده که به صورت نوار و یا عمدتا از را دیوی عربی می شنیده ا ند.
ان قدر تشییع جنازه ی ایشان ان هم در همان هفته ها و ماه های اول سقوط صدام(لع) مهیب و باشکوه بود که هم چند روز طول کشید تا از این شهر به ان شهر یک به یک مردم به عزاداری بپردازند و هم اینکه این تشییع یک قدرت نمایی عظیم بودبرای تشیع در مقابل دشمنان اسلام . به پاس یک عمر تلاش وکوشش برای تبیین معارف.مقبره ی ایشان در کاظمیه(ع) مزار علاقمندان به اهلبیت (ع) است.
{کاش دوستانی که برایشان مقدور است تصاویر تشییع پیکر مطهر ایشان را در اینجا می اورد تا ابعاد تاثیرات این بزرگوار و نحوه قدرشناسی مردم از ایشان بیشتر و بهتر تبیین شود.}
اگر بخواهیم برای ایشان نظیری را در میان فارس زبان ها بیابیم بایست مرحوم" کافی و" فلسفی(ره) را مثال زد.
اگر ایشان هنوز زنده بودند عراق بسیاری از مشکلات را نداشت.و در واقع یک زبان گویا برای اسلام و خصوصا مذهب حقه ی تشیع بودند.
این ها را گفتم تا معلوم شود که هیچ کس نمی تواند بیش از ایشان در میان هیئتی ها و عزاداران حسینی (ع) خصوصا درمیان عرب زبانها ادعای خدمتگذاری این دستگاه رفیع را داشته باشد.وهمچنین در موضوع یابی وفهم و تشخیص موضوعات.{عطف به مبحث مورد نظر}

روحش شاد و حشرش با موالی کرامش :سیدالشهدا(ع) و اباء و ابناءمطهرش باد.

نفسی لنفسک الوقاء یا علی:smile07:

mehrdad_123
Thursday 19 June 2008, 12:29PM
بسم رب المهدی:
ا...هم عجل لولیک الفرج
توکلت علی ا...
----------------

جناب صبح بزرگوار در کتب بی سوادانی چون شریعتی بهتر از این مطالبی که نگاشته اید هم پیدا می شود آخه امثال شریعتی خیلی روشن فکر بودند:o( شاید هم از آنجا کپی کرده اید)
به اینها باشد ژست روشن فکریشان کل دین را از بین خواهد برد...
کما اینکه شاهدش هم هستیم

و اما جناب خیرالبریه ی بزرگوار:

اولا:
بحث آیات و روایات قمه زنی در رد ادعاهای شما و خانم زیبا باز شد و مطالب مفصل و معتبر هم نوشته شد اما شما نتوانستید حتی جوابی مختصر بدهید،چنانچه یک پست هم جواب ننوشتید.خانم زیبا هم که اصلا به غیر از شعار جوابی نداشتند.
ثانیا:
بحث نوحه خوانی و لطم و صیحه و صرخه نیز در جواب گفته های شما بود که باز هم جوابی نداشتید که بدهید و آنجا را نیز از یاد بردید!
ثالثا:
آدرس دقیق حدیث که به شما داده میشود،رجالش هم همانجاست،ولی چه سود که میزان صحیح و جعلی بودن در نزد شما هنوز نامشخص هستش!!!
ظاهرا برخی از ما هنوز نمیدانیم آن مخالفت با قرآن که نباید در حدیث باشد به چه معنی است از نظر علمی،دیگر چه انتظاری دارید که کسی با شما بحث رجالی بکند!وقتی شما بدیهی ترین مسائل این علم را دل بخواهی رد می کنید،و روایاتی که ستارگان اصحاب ائمه روایت کرده اند را میگویید باید به فلان جا زده شود و جعلی است و....چه کارتان باید بکنیم؟چه جوابی می شود به اینگونه افراد داد؟!
رابعا:
در بحث استفتای شیخ زین العابدین خصوصا در این اواخر جناب حجت زحمت میکشیدند مطالب بسیاری مینوشتند،اما شما حتی یک خط هم جواب نمیدادید.جناب آقای عبدالحسین هم مفصلا مینوشت،مثلا بیش از ده مورد از مطالبتان را جواب میداد،اما شما سه مورد جواب میدادید! یا تنها یک مورد جواب میدادید! آیا این عاجز بودن نیست؟
خامسا:
بحث هایی همچون بدعت،جزع،آیات و روایات قمه زنی،نوحه خوانی و سخنرانی آیت الله العظمی وحید و گریز شما از جواب دادن نشان داده است که چه کسی عاجز است

ا...هم عجل لولیک الفرج
یا حق

فاتح
Thursday 19 June 2008, 01:43PM
[QUOTE]
شیخ الوائلی (ره) بزرگترین خطیب و معلمی است که عراق و اعراب شیعی در دهه های اخیر به خود دیده اند.
این را از افراد متعددی شنیده ام که در زمان انجماد مذهبی زمان صدام تنها روزنه برای مردم عراق منبرهای ایشان بوده که به صورت نوار و یا عمدتا از را دیوی عربی می شنیده ا ند.

نه برادر!
اشتباه میکنید و بهتر است بگویم اشتباه به عرضتان رسانده اند!بهتر است هر چیز که میشنوید را باور نکنید!
برترین خطیب عراق در دهه های گذشته که آخر هم توسط صدام به شهادت رسید شهید بزرگوار شیخ عبدالزهراء کعبی بوده است،نه وائلی که حاضر به صحبت علیه صدام نبوده و حتی در سال 2002 در مصاحبه با مجله مراه الامه وقتی از این شخصیت درباره حکومت صدام یک سوال ساده میشود به بهانه خطرناک بودن سوال از جواب دادن شانه خالی میکند!
حتی در بین خطبای فعلی هم امثال سید باقر فالی و شیخ عبدالحمید مهاجر و...به مراتب از وائلی شجاعتر بوده و خدمات بیشتری کرده اند.

این ها را گفتم تا معلوم شود که هیچ کس نمی تواند بیش از ایشان در میان هیئتی ها و عزاداران حسینی (ع) خصوصا درمیان عرب زبانها ادعای خدمتگذاری این دستگاه رفیع را داشته باشد.وهمچنین در موضوع یابی وفهم و تشخیص موضوعات.{عطف به مبحث مورد نظر}
ادعایی همینطوری کردید!پس خیلی خوشحال نباشید!
شاید ایشان مختصر خدمتی هم کرده باشد،اما با همین توهین هایی که در همین مصاحبه به عزاداران کرده و بلکه رد بر مراجع تقلید کرده اند همان خدمات نیز بر باد رفته است.الراد علیهم کالراد علی الله.این کلام معصوم علیه السلام است!
جالب است که در تشخیص موضوعات اصلا به نظرات بزرگترین مراجع تقلید اهمیتی نمی دهید،اما یک شخص عصبی مزاج که توهین زشت از دهانش میبارد را ملاک برای تشخیص موضوع میدانید!

mehrdad_123
Thursday 19 June 2008, 02:25PM
فرمایشات استاد عزیزمان جناب آقای عبدالحسین
خطاب به جناب صبح

----------------------------------
بسمه تعالی شانه
جناب صبح
شما هم مثل دیگران فقط حرفهای بی سند و مدرکی بزنید و بروید!
به این حرفها دل خوش کنید،اما بدانید اینها نزد عقلاء جویندگان حقیقت پشیزی نمی ارزد!این اولا.
ثانیا فرض کنیم قمه زدن از صفویه آمده است.خب که چی؟باقیش چه؟
ثالثا:آن داستان دروغینی که نوشتید را هم برای خودتان نگه دارید،بر فرض که راست باشد مگر شما خیلی اهل تقیه نیستید؟خب تقیه برای شما خوب است و برای دیگران حرام؟وقتی طرف میداند کشته میشود چرا خودش را در دام مرگ بیندازد وقتی دین به او دستور دیگری داده است؟البته امیدوارم مثل برخی از جهال قیاس با قضیه امام حسین علیه السلام نکنید چه اینکه آنجا فرمان صریح امام معصوم علیه السلام در کار بوده است!
حالا اینها به کنار،وقتی آمدم صحبتش را میکنیم و الان هم قصد مزاحمت برای دوستان را ندارم اما دو مساله را خواستم عرض کنم:
اول:
ببینید چه گفته اید:

جناب صبح!
شما وقتی این شخصیت را نمیشناسید صحبت نکنید برایتان بهتر است!
البته فکر نمیکنم حتی ذره ای از آن سخنرانی را فهمیده باشید چون عربی محلی صحبت میکند و گمان نمیکنم شخصی که در "این لینک (http://iranclubs.net/forums/showthread.php?t=8498)" اینطور گفته بود:
یعنی إننا نقدر أن نقرأ العربی و لکن نرید الترجمة ... ، فأین الترجمة ... ؟

از عبارات آن سخنرانی چیزی سر در بیاورد!!
وائلی شخصیتی بسیار بد دهن بوده و در همین سخنرانی اش نیز به عزاداری امام حسین علیه السلام(حتی شبیه خوانی!)حمله نموده و الفاظ بسیار زشتی را درباره عزاداران به کار برده است.اما جالب است که اولا شما فقط مساله قمه زنی اش را قبول دارید! ثانیا هر چه ضد قمه زنی باشد را کامل و متین میدانید!در حالی که اصلا نفهمیدید چه گفته است ثالثا از همه جالبتر اینکه چه شباهت عجیبی بین مخالفین قمه زنی است و ایشان همه ظاهرا بد دهن هستند،چنانچه وائلی اینطور بوده است طرفدارانش نیز همینطور هستند!
اما مطلب دوم:
حدود دوازده روز دیگر محدودیت این حقیر تمام میشود،و خدمت دوستان خواهیم رسید،آن وقت بحث تقیه از اولین بحثهاییست که شروع میشود و خواهیم دید کسی که از محدودیت این حقیر سوء استفاده کرده و به کپی پیست مشغول بود زمان جواب گرفتن تا چه اندازه اهل بحث بوده و چند مرده حلاج است و شاید هم تا چه اندازه اهل فرار است....
منتظر باشید

------------------------------

صبح
Thursday 19 June 2008, 02:49PM
شما آقایان بزرگوار ، مهرداد ، فاتح ، عبدالحسین ، هرگز به " ما قال " توجه نکردید ...
و از بس این کار بی اساس و خرافه است به شخصیت این و آن حمله کردید ...

و این نشان خوبی برای بی توشگی شما در دفاع از قمه زنی است .

اینکه بنده آن متن را خواندم یا دکتر وائلی چه خدمتهائی به اهل بیت کرد یا باطل بود یا نبود ... اصلا مهم نیست ...
مهم این است که هیچ یک از استدلالات موجود در سخنرانی رد نشد ... ! منطق دلسوزانه موجود در سخنرانی دکتر وائلی ، بیدار کننده محبین رسول الله (ص) و اهل بیت است ...

saleh57
Thursday 19 June 2008, 02:53PM
نه برادر!
اشتباه میکنید و بهتر است بگویم اشتباه به عرضتان رسانده اند!بهتر است هر چیز که میشنوید را باور نکنید!
برترین خطیب عراق در دهه های گذشته که آخر هم توسط صدام به شهادت رسید شهید بزرگوار شیخ عبدالزهراء کعبی بوده است،نه وائلی که حاضر به صحبت علیه صدام نبوده و حتی در سال 2002 در مصاحبه با مجله مراه الامه وقتی از این شخصیت درباره حکومت صدام یک سوال ساده میشود به بهانه خطرناک بودن سوال از جواب دادن شانه خالی میکند!
حتی در بین خطبای فعلی هم امثال سید باقر فالی و شیخ عبدالحمید مهاجر و...به مراتب از وائلی شجاعتر بوده و خدمات بیشتری کرده اند.

ادعایی همینطوری کردید!پس خیلی خوشحال نباشید!
شاید ایشان مختصر خدمتی هم کرده باشد،اما با همین توهین هایی که در همین مصاحبه به عزاداران کرده و بلکه رد بر مراجع تقلید کرده اند همان خدمات نیز بر باد رفته است.الراد علیهم کالراد علی الله.این کلام معصوم علیه السلام است!
جالب است که در تشخیص موضوعات اصلا به نظرات بزرگترین مراجع تقلید اهمیتی نمی دهید،اما یک شخص عصبی مزاج که توهین زشت از دهانش میبارد را ملاک برای تشخیص موضوع میدانید!
سلام
امیدوارم با حوصله و صدالبته انگونه که شایسته است این بحث را پی بگیریم .:)
{یک درخواست:بیایید از کلام تندویا حتی تعابیر شبه تند و کنایی بپرهیزیم تا مسیر بحث با ارامش کافی پیش برود و واکنش های جدلی در پیش گرفته نشود تا بتوانیم با کمک هم به فضایی برهانی نزدیک شویم تاجدلی.این را خودم سعی میکنم نصب العین قرار دهم از جنابعالی و دیگر کاربران محترم نیز درخواست عنایت ویژه به ان را دارم}
1-انچه گفتم در مورد نقش ایشان درمورد تربیت و تبلیغ دینی و تاثیرش برمردم عراق بود ان هم در زمان حکومت صدام لع. این نافی زحمات بسیاری از خطبای گرانقدر دیگر نمی باشد. از جمله مرحوم کعبی و امثال این عزیز. اجرهم عندالله تعالی.
2-هر بزرگواری درطول حیات خویش دارای مشی خاصی بوده است که ممکن است گوشه ای از ان به مذاق ما مورد پسند واقع بشود و یا نشود.و یا با مبانی جزیی ما موافق باشد و یا نباشد. این دلیل نمی شود از نکات عمدتا مثبت هریک بهره مند نشویم. مراثی سوزناک شیخ عبدالزهرا و روضه های ایشان نقل محافل محبان اهلبیت(ع) است همچنانکه شیخ الوائلی و یا دیگر خطباء گرامی.
اصولا خط کشی نمودن اینگونه باعث محروم ماندن ما از ثمرات علمی و تراث بزرگان مان می شود . حال چه یک خطیب باشد یا یک نویسنده و ... .
3- ایشان اگر نه بزرگترین لا اقل یکی از بزرگان مسلم منبرحسینی (ع) بوده اند. تاثیر ایشان را می توان در تشییع باشکوه و بی نظیر پیکرشان مشاهده نمود.
4- این هم که درمورد صدام لع اظهار نظر نکرده اند نیز به مقوله ی تقیه باز می گردد. امری که لابد اینجا جایش نیست. پس بحث شجاعت و شانه خالی کردن نیست.حکومتی که تا یکی دوسال پس از سقوطش جاسوسان و عواملش به نقش افرینی میپرداختند و حتی همین الان هم دست نشانده و عمیل امریکایی هاشده اند جای مراقبت بسیار داشته که برای اینجانب مقبول جلوه می نماید. با بررسی متقابل فکر می کنم شما نیز با ما همراه گردید.
5- معیار خدمات سنجی نیز جای بحث دارد. که به نظرم اینجا جایش نیست. تنها راهی که فکر میکنم می تواند فصل الخطاب باشد تاثیر سنجی در میان مردم است. که خب اگر این را هم قبول نکنید کفایت این بحث را اعلام میکنم.
این مطلب بیش از این جای کش دادن ندارد. چراکه به سیر بحث لطمه می زند.

- اما انچه در این خصوص بر ان تاکید داشتم موضوع و مصداق شناسی بودبرای حکم کلی تعظیم شعائر الهی که عزاداری حسینی(ع) از موارد بارز ان می باشد.
اگر کسی همچون ایشان با انبوه سخنرانی هایشان در عراق و ایران و کشورهای حاشیه ی خلیج فارس و درمیان دیگر کشورها و بالطبع شناخت مستقیم از مخاطبان و نیز کیفیت عزاداری نتوانند موضوع شناسی و مصداق یابی کنند چه کسی می تواند؟

- در خصوص مراجع عظام که اشاره نمودید در مورد بحث فرعی ما که قمه باشد برای ایشان چند شان مطرح است از ان جمله :
1- موضوع یابی مساله .به این معنی که این مورد را مصداقی از عزاداری تلقی نمایند.
2- پاس داری از حریم شعائر . که وقتی گونه هایی ازعزاداری به هر صورت و با هر سیر تاریخی خودش (درست یا نادرست) داخل در مصادیق عزاداری تلقی گردیده است نبایست مقابله با ان در میان عامه ی مردم به طوری جلوه نماید که باعث لطمه به اصل عزاداری و اقامه شعائر شود .لذاست که این وجه قابل قبول است که مراجع در این خصوص به گونه ای نظرشان را اعلام نمایند که باعث وهن اصل ان نشود.
مثلا با تعابیری که قیودی را به ان اضافه کنند مثل: به شرط عدم ضرر جسمی/ عدم وهن مذهب/ در ملا عام نزدن / و ... .
انچه که عمده ی علمای گرانقدر و خصوصا مراحع عظام در ان راستا پیش رفته اند همانا مورد دوم بوده است.

در مورد تشخیص موضوع بین علما و افراد عادی فرقی نیست.
در مورد رعایت شان شعائر و پاسداری از کلیت ان به طوری که نبایدبه هیچ وجه مورد لطمه کلی قرار بگیرد نیز هیچ حرفی و شبهه ای در میان نیست.

می ماند مواردی از نظرات که خارج از این دو قسم بوده و محل بحث اینجانب نمی باشد. و به قولی در مباحث سرنگارهای دیگر از سوی طرفین به کفایت به ان پرداخته شده است.
تقاضایی که مکرر داشته ام :هنگام پاسخ دان متنم را تقطیع نفرموده و بلکه با نشان دار نمودنش به ان اشاره کنید.:)
موفق باشید.

صبح
Thursday 19 June 2008, 02:59PM
سلام
با تشکر .
ان قدر تشییع جنازه ی ایشان ان هم در همان هفته ها و ماه های اول سقوط صدام(لع) مهیب و باشکوه بود که هم چند روز طول کشید تا از این شهر به ان شهر یک به یک مردم به عزاداری بپردازند و هم اینکه این تشییع یک قدرت نمایی عظیم بودبرای تشیع در مقابل دشمنان اسلام . به پاس یک عمر تلاش وکوشش برای تبیین معارف.مقبره ی ایشان در کاظمیه(ع) مزار علاقمندان به اهلبیت (ع) است.
{کاش دوستانی که برایشان مقدور است تصاویر تشییع پیکر مطهر ایشان را در اینجا می اورد تا ابعاد تاثیرات این بزرگوار و نحوه قدرشناسی مردم از ایشان بیشتر و بهتر تبیین شود.}
اگر بخواهیم برای ایشان نظیری را در میان فارس زبان ها بیابیم بایست مرحوم" کافی و" فلسفی(ره) را مثال زد.
اگر ایشان هنوز زنده بودند عراق بسیاری از مشکلات را نداشت.و در واقع یک زبان گویا برای اسلام و خصوصا مذهب حقه ی تشیع بودند.

روحش شاد و حشرش با موالی کرامش :سیدالشهدا(ع) و اباء و ابناءمطهرش باد.

شیر پاک مادران عرب زبان شیعه ، با ارشادها و منبرهای دکتر وائلی آمیخته است ... و کسی که بر صورت خورشید خاک می پاشد ، خود آن را تحویل می گیرد .

saleh57
Thursday 19 June 2008, 03:19PM
تاريخ قمه زني
قمه زني از دوره صفويه در ايران پديد آمد و هيچ سابقه‌اي قبل از صفويه ندارد و دليل تشكيل آن اين بود كه دولت عثماني گروه فدائيان داشت و دولت صفويه نيز به تقليد از آنان ، يك گروه فدائيان درست كرده بودند . در آن زمان عمدتا دسته‌هاي اوليه عزاداري دسته‌هاي نظامي بودند و حكومت به ارتش دستور داده بود به طور منظم خودشان دسته‌بندي شوند و بيايند بيرون و دسته‌عزاداري براه بينندازند .

يكي از گروه‌هاي فدائيان ،‌قزلباش صفوي بودند كه هميشه سرشان تراشيده بود ( به نشانه آماده به خدمت ) اين گروه حتي در تمريناتشان گوشت‌هاي حيوانات و گوشت‌هاي مار و غيره را مي‌خوردند كه هنوز هم در بعضي ارتش‌هاي جهان معمول است . مثلا در ارتش صدام يك گروه فدايي اين طوري وجود داشت .

خلاصه اين كه فداييان صفويه در روز عاشورا آمدند بيرون و شمشيرها در دست‌شان بود و تصورشان اين بود كه اين نوعي همدردي و مواسات با اصحاب امام حسين (ع) است ؛ اصحاب امام حسين (ع) امروز تير مي‌خورند ،‌خود امام حسين ، بني هاشم ، حضرت علي اكبر ... مثل آنها ما هم اين حالت را به خود مي‌دهيم ، يعني نشان مي‌دهيم كه ما در راه امام حسين (ع) فدوي هستيم . حاضريم سرمان برده شود و اينگونه قمه زني شروع شد .
سلام
سید جان .:)

منشا کار ازهمون اول کار خودماها ایرانیا بودیم خودمون هم باید برای اصلاحش پا پیش بگذاریم که گذاشته ایم.

نکته ی جالب برای دوستان پیگیر اینکه : واژه ی تطبیر" که برای قمه زنی استفاده می شود از واژه ی" تبر " که کلمه ای فارسی است گرفته شده است. به معنی تبر زدن(همان قمه زنی).

فقط یک نکته ی بسیار بسیار مهم:

این اصلاح و جراحی بسیار بسیار حساس است و با کار نپخته و باصطلاح دلسوزانه قابل انجام نیست.
این همان چیزی است که هم ناشایست و بلکه نادرست است و هم اثر معکوس خواهد داشت.هم در مخاطب عام" و هم در مخاطب خاص( فرد مقابل) که باعث کمک به او در توجیه گری او می شود. .

باید به مرور و مشفقانه در این راه گام برداشت و صرفا اگاهی بخشی نمود. و از مواضعی که تحریک کننده می باشد پرهیز نمود.

عملی که در طول ده ها سال مسیر تاریخی اش در اذهانی جا افتاده است با یکی دوسال تلاش اصلاح نمی گردد.

وفقنا الله لمرضاته

موفق باشید.

صبح
Thursday 19 June 2008, 03:38PM
سلام علیکم

■ السيد أبو القاسم الخوئي: في رد على سؤاله حول إدماء الرأس وما شاكل يقول (لم يرد نص بشرعيته فلا طريق إلى الحكم باستحبابه)

آیت الله العظمی سید أبوالقاسم خوئی در پاسخ به سوالی در مورد خونی کردن سر و آنچه که مشابه است پاسخ می دهند :
( نصی برای شرعی بودنش نیامده است و راهی برای حکم به استحباب آن نیست ) .

منبع : المسائل الشرعية ج2 ص 337ط دار الزهراء بيروت

------------------------

■ السيد محمد باقر الصدر في جوابه لسؤال الدكتور التيجاني حين زاره في النجف الاشرف (إن ما تراه من ضرب الأجسام وإسالة الدماء هو من فعل عوام الناس وجهالهم ولا يفعل ذلك أي واحد من العلماء بل هم دائبون على منعه وتحريمه)

آیت الله سيد محمد باقر صدر ، در جواب سوال دکتر تيجانی هنگامی که او را در نجف اشراف زيارت کرد می گوید ( آنچه که از کوبیدن اجسام و خونریزی ها می بینی ، کارهای عوام الناس و جهالت آنهاست و این کار را هیچ یک از علماء انجام نمی دهد ، بلکه علما برای تحریم و جلوگیری از آن مداومند ) .

منبع : كل الحلول عند آل الرسول ص 150 الطبعة الأولى 1997 م للتيجاني

saleh57
Thursday 19 June 2008, 04:43PM
سلام
یک توضیح خدمت گرامیان:
نوشتنم در این سرنگار به این معنی نیست که احیانا با عنوان اش موافق هستم. این را از این رو عرض کردم که بگویم: نمی خواهم اینگونه برداشت شود که با این نوشتنم می خواهم با دوستی که در حال بحث با او هستیم این نسبت را بدهم.
- مطالب جدید نوشته شده را پیگیری می کردم نوشته ی جناب "صبح" را دیدم با توجه به مشی ایشان شایق شدم ان را ببینم پس از ان بود که در بحث ورود کردم و خدمت رسیدم.
- ضمن احترام به تمامی کاربرانی که تا کنون در مباحث شرکت داشته اند از حضورشان در خواست می کنم سیر مباحث را به طوری هدایت نمایند که حتی الامکان به مباحثه ای" برهانی" تبدیل شود و در نهایت و دست پایین به "جدال احسن" ختم شود . و نه به مجادله های خسته کننده ی "مراء "گونه.
فکر می کنم این کار با مراقبت همه ما شدنی باشد.

حرف مان را کامل و بدون تعجیل و یک به یک مطرح کنیم. چرا که غیر از ماها تعداد زیادی از دوستان و کاربران محترم هستند که مهمان این گفتگوها می شوند . پس تنها برای هم نمی نویسیم بلکه باید با مخاطب عام نیز همراهی نمود. یکی از جلوه های این همراهی ترتیب دادن یک مباحثه و گفت و گو ی ارام و ملایم ودر عین حال صریح وجدی است.
موفق باشید.
یا علی

mehrdad_123
Friday 20 June 2008, 01:29AM
پاسخ استاد عزیزمان جناب آقای عبدالحسین به مطالب جناب آقای صبح

-----------------------------------------------------------------------------------------
بسمه تعالی شانه
جناب صبح!
خیلی خوشحالم که تشریف آورده اید!کلا حضور شما و مانند شما در این بحث ها همیشه برای من باعث دلگرمی بوده است.میدانید چرا؟چون تحریفهایی که در کلام دیگران اعمال میکنید،اظهار نظرات غیر تخصصی،ابراز نظرات غیر علمی و فاقد ارزش در بین اهل علم،همیشه مرا به این باور که سالهاست با من است بیشتر مطمئن میکند که مخالفین شعائر الله هرگز حرف درستی برای گفتن ندارند.گرچه این مهم مدتهاست که در این گفتمان و در طی بحث های من با دیگران ثابت شده است،اما هر چه بیشتر ثابت شود،باز هم پیروزی برای حسین فاطمه و شعائر اوست.پس باز هم به این بحث ها بیایید،خدا شما را حفظ کند!
قصد نداشتم پاسختان را بدهم،چون اصلا مال این بحثها نیستید،عمدتا در جای دیگری در این سایت احساس وظیفه میکنید و حضور دارید.اما دیدم تحریفی را در کلام مرحوم خوئی کردید و مطلبی غیر واقعی را هم به مرحوم صدر نسبت دادید،لذا سکوت جائز نیست.البته کلامی هم درباره وائلی دارم.اگر اینطور ننوشته بودید،صبر میکردم تا این چند روز هم بگذرد و خودم بیایم،اما از آنجا که جوری نوشتید که نمیتوان بر کذبی که نوشته اید سکوت کرد،مجبورم دوباره به برادر عزیز جناب مهرداد زحمت بدهم.
اما درباره مطالبتان،لازم است مختصر پاسخی به پستهای 33 و 35 و 37 داده شود:

شما آقایان بزرگوار ، مهرداد ، فاتح ، عبدالحسین ، هرگز به " ما قال " توجه نکردید ...
نه جانم،این همیشه سیره شما بوده و خلاف رفتار ما بوده است.نه وائلی برای من اهمیتی دارد،نه شما یا دیگرانی که همفکر شما هستند.ما دلیل را رد میکنیم،برخلاف شما و امثال شما که سالهاست اصلا به دلیل کاری ندارید،هم در قبول سخنان به شخصیت نگاه میکنید هم در رد آن به گوینده مینگرید.وائلی اکنون مرده است و آنچه از او باقی است همان ماقال و توهین های زشتش به عزاداران است.خودش مشتی خاک شده و بس.من همانطور که بارها عنوان کرده ام با کسی دشمنی شخصی ندارم،و دشمنی های ما شرعی است،چنانچه دوستی هایمان شرعی است.اگر آنچه باعث دشمنی ما با دشمنان خدا و اهل بیت است زائل شود،دشمنی ما نیز منتفی خواهد شد.اما شما چه؟سالهای سال دشمنی و مبارزه با بسیاری از افراد،فقط به خاطر کینه از قائل،بدون هیچگونه نظری به قول.

و از بس این کار بی اساس و خرافه است به شخصیت این و آن حمله کردید ...
فرار شما و امثال شما از بحث های مختلف در این خصوص،به روشنی ثابت کرده که بی اساس نظرات شماست،نه آنچه مستند به دلیل است و مراجع نیز موید آن هستند.آرزو به دل هم ماندیم(و احتمالا همینطور هم از دنیا میرویم)که امثال شما یکروز بفهمند خرافه یعنی چه،که دیگر اینطور دیگران را به خنده نیندازند.اگر میدانستید خرافه معنایش چیست،عزاداری را خرافه نمیخواندید!

و این نشان خوبی برای بی توشگی شما در دفاع از قمه زنی است .
اینکه بنده آنمتن را خواندم یا دکتر وائلی چه خدمتهائی به اهل بیت کرد یا باطل بود یا نبود ... اصلا مهم نیست ...
مهم این است که هیچ یک از استدلالات موجود در سخنرانی رد نشد .... !
توشه هر دوی ما خیلی وقت است که نمایان شده است،و همه میبینند و قضاوت هم میکنند که کپی کردن از سایتهای وهابی و فرار از بحث و...از آن چه کسی است و دلیل و برهان از آن کدام یک.
مهم این است که در سخنرانی مربوطه که میدانم اصلا شما آن را گوش هم نداده اید،استدلالی آورده نشده است و آنچه هست توهین است و مختصر مطالبی دیگر!کسی که توهین میکند به فرموده مولا علی علیه السلام جوابش یا توهین است یا عفو از گناه.این هم به عهده خود مسبوبین است،به ایشان توهین شده،میتوانند جواب بدهند و میتوانند عفو کنند.اگرچه عفو بهتر است.
اتفاقا میدانید مشکل کجاست جناب صبح؟
وائلی ها کم نیستند.کسانی که چون دستشان یا به قول شما توشه شان از دلیل و استدلال خالی است،دست به توهین و حرفهای زشت و...میزنند.از آن طرف،مدافعین شعائر حسینی از آنجا که همیشه مسلح به سلاح دلیل بوده اند،همواره پیروز میدان بوده و هستند.گرچه همیشه معاندینی هستند که واضحات را هم انکار کنند که اهمیتی برای کسی نداشته و ندارند.

شیر پاک مادران عرب زبان شیعه ، با ارشادها و منبرهای دکتر وائلی آمیخته است ...
همیشه همینطور بوده است،هر کس حرفش مطابق نظر شما باشد،ازین دست عبارات برایش زیاد در خورجین دارید و به مجرد بازگشت از رایش هم حملات شما شروع میشود،خاطره امثال آذری قمی ها و...هنوز در ذهن این مردم باقی است،و تغییر رای امثال شما از تمجید تا تکفیر،به فاصله یک شب و روز!

آیت الله العظمی سید أبوالقاسم خوئی در پاسخ به سوالی در مورد خونی کردن سر و آنچهکه مشابه است پاسخ می دهند :
) نصی برای شرعی بودنش نیامده است و راهی برای حکمبه استحباب آن نیست(
جناب صبح!
اگر من الان بگویم آقای صبح فلان حرف را زده است،و دروغی به شما ببندم،یا کلام شما را طوری تحریف کنم که دقیقا مطلب خلاف آن را بخواهم برسانم،بعد وقتی که خلاف نظر من و نظر حقیقی شما روشن شود،رسوا کسی جز من نخواهد بود.کاش کمی بیشتر دقت میکردید!
اولا به آن کس که از مقاله اش این نوشته را کپی کرده اید باید گفت که دست از دروغ بردارد،چون کلمه شرعی نیامده و بشعاریته در کلام آمده است!و این تحریفی آشکار از جانب امثال شماست(که حتی میدانم چه کسی این تحریف را اول بار کرده است!)تا بگویید آیت الله خوئی،که خود معتقد به استحباب قمه زدن بوده اند این عمل را شرعی نمیدانستند!
ثانیا:
جالب اینکه فتوای کامل را نقل نمیکنید!ببینیم کامل این فتوا چیست،البته قبلا در این خصوص مفصلا توضیح داده ام،اما از آنجا که شما مطالب را نمیخوانید ظاهرا،مجبورم دوباره توضیحش بدهم!:
لم يرد نص بشعاريته ، فلا طريق الى الحكم باستحبابه،ولا يبعد أن يثيبه الله تعالى على نية المواساة مع أهل البيت الطاهرين إذا خلصت النية.

چنانچه مشاهده میکنید استحباب قمه زنی در ادامه فتوا ذکر شده است!البته برای اینکه سوال نکنید،به شما توضیح میدهم که لا یبعد فتواست،این را گفتم که نیایید و مثل برخی بگویید گفته لا یبعد،فتوا که نداده است!
اما برای این هم که باز حسابی گیج نشوید،و تصور نکنید که در این فتوا تناقضی است،به شما توضیح میدهم که منظور از نصی که به شعاریت این عمل نیامده و در نتیجه راه برای استحبابش نیست منظور عدم ورود نصی است که صحبت از شعاریت این عمل "بالخصوص" بکند و آن را فی نفسه "مستحب" نماید.و این هیچ منافاتی ندارد که عملی که فی نفسه مباح است،به عنوانی دیگر(مثل مواسات که آقای خوئی نیز تصریح فرموده اند)مستحب باشد.
و تحریف ناشیانه دیگر هم این است که در ترجمه نوشته اید و راهی برای حکم به استحباب نیست!
نه برادر،و در عبارت نیست و فاء است و فاء سببیه هست که ما قبلش علت ما بعدش است،و با توضیحاتی که بالا دادم گمان نمیکنم سوال دیگری باقی مانده باشد!
آیت الله سيد محمد باقر صدر ، در جواب سوال دکتر تيجانی هنگامی که او را در نجفاشراف زيارت کرد می گوید ( آنچه که از کوبیدن اجسام و خونریزی ها می بینی ، کارهایعوام الناس و جهالت آنهاست و این کار را هیچ یک از علماء انجام نمی دهد ، بلکه علمابرای تحریم و جلوگیری از آن مداومند
این هم کلامی کاملا غلط است،چرا که اولا علماء اینطور نبودند که نقل شده است و اکثر ایشان نظر دیگری داشتند،لذا یا مرحوم صدر دروغ میگوید یا تیجانی که ما دومی را انتخاب میکنیم!ثانیا هم در این فتوا صراحتا لطم نیز حرام دانسته شده و به جهال نسبت داده شده در حالی که داب علما نیز بوده است!!
ضمن اینکه فتوای فقیه را دفتر استفتاء ایشان بیان میکند یا از راه دستخط ایشان و...قابل اثبات است.نه به این طریق که بطلان و کذبش بین است.
ضمنا "جهالهم" به معنی جهال انهاست،نه جهالت آنها!!
توضیح بیشتری نمیدهم،و باقی مطالب و همچنین جواب پست 36 جناب صالح را به بعد از بازگشتم موکول میکنم.
خدا همراه عزیزان.

------------------------------------------------------

خیرالبریه
Friday 20 June 2008, 09:05AM
اما جناب خیرالبریه ی بزرگوار:

اولا:
بحث آیات و روایات قمه زنی در رد ادعاهای شما و خانم زیبا باز شد و مطالب مفصل و معتبر هم نوشته شد اما شما نتوانستید حتی جوابی مختصر بدهید،چنانچه یک پست هم جواب ننوشتید.خانم زیبا هم که اصلا به غیر از شعار جوابی نداشتند.
با سلام خدمت دوستان گرامی

همین الآن در حضور همگان بکمک جناب عبد الحسین یکی از آن آیات یا روایات صحیح را در معرض همگان قرار دهید !!!

:قانون(1): یک پاراگراف حذف و تذکر ارسال شد .

ثانیا:
بحث نوحه خوانی و لطم و صیحه و صرخه نیز در جواب گفته های شما بود که باز هم جوابی نداشتید که بدهید و آنجا را نیز از یاد بردید!همگان میبینیم که یک رد بر تاپیک زیر ننوشتید ؛ عجزی بالاتر از این !!!:

آیات وروایات تحریم کننده قمه زنی وتعصب مخالفین .. (http://www.iranclubs.net/forums/showthread.php?t=12903)

ثالثا:
آدرس دقیق حدیث که به شما داده میشود،رجالش هم همانجاست،ولی چه سود که میزان صحیح و جعلی بودن در نزد شما هنوز نامشخص هستش!!!
ظاهرا برخی از ما هنوز نمیدانیم آن مخالفت با قرآن که نباید در حدیث باشد به چه معنی است از نظر علمی،دیگر چه انتظاری دارید که کسی با شما بحث رجالی بکند!وقتی شما بدیهی ترین مسائل این علم را دل بخواهی رد می کنید،و روایاتی که ستارگان اصحاب ائمه روایت کرده اند را میگویید باید به فلان جا زده شود و جعلی است و....چه کارتان باید بکنیم؟چه جوابی می شود به اینگونه افراد داد؟!
اولا: مگر چند ثانیه کار دارد که رجال آنرا بیاورید ؟؟؟؟؟

ثانیا : کجای حدیث بفرض تسامح در رجال ، گفته که قمه زنی جائز است ؟؟؟

چرا جواب نمیدهید فقط رجز بخوانید وبگویید چنین وچنان ... وقتی که پای دلیل و سند و مدرک وسط میاد ، طفره رفتن شروع میشه .

رابعا:
در بحث استفتای شیخ زین العابدین خصوصا در این اواخر جناب حجت زحمت میکشیدند مطالب بسیاری مینوشتند،اما شما حتی یک خط هم جواب نمیدادید.جناب آقای عبدالحسین هم مفصلا مینوشت،مثلا بیش از ده مورد از مطالبتان را جواب میداد،اما شما سه مورد جواب میدادید! یا تنها یک مورد جواب میدادید! آیا این عاجز بودن نیست؟
جواب اول وآخر ما یکیست و مختصر که هنوز پس از 3 ماه قمه زنان نتوانسته اند به هیچ طریق نه از قرآن و نه ازسنت آنرا اثبات کنند ، فقط : زین لهم الشیطان اعمالهم

مگر کمیت مهم است هزار خط بنویسید اما یاوه سرایی ، چه فایده ؟؟ یک آیه یا یک حدیث صحیح بیاورید کار تمام است وما هم از فردا قمه میزنیم !!!

خامسا:
بحث هایی همچون بدعت،جزع،آیات و روایات قمه زنی،نوحه خوانی و سخنرانی آیت الله العظمی وحید و گریز شما از جواب دادن نشان داده است که چه کسی عاجز است
در همین چند خط که جواب دادند ، دیدیم که چه کسی شعائر الهی وحسینی را فدای نفس اماره اش کرده و حکم بغیر ما انزل الله میکند ...الشیطان سول لهم

عنوانی دیگر(مثل مواسات که آقای خوئی نیز تصریح فرموده اند)مستحب باشد
همگان ببینید تناقضات جناب عبد الحسین را ، ما کلام مرجع تقلید را قبول کنیم یا مرجع تطبیر را !!!

این عین کلام جناب عبد الحسین است که اینجا نقل قول میشود :

کلام یکی از بزرگترین مراجع،مرحوم حضرت آیت الله العظمی خوئی را در این خصوص مینویسم:

و لکن التحقیق عدم ثبوت ذلک علی اطلاقه فی غیر التهلکه و ما هو مبغوض فی الشریعه المقدسه کقطع الاعضاء و نحوه،فان العقل لا یری محذورا فی اضرار الانسان بماله بان یصرفه کیف یشاء بداع من الدواعی العقلانیه ما لم یبلغ حد الاسراف والتبذیر و لا بنفسه بان یتحمل ما یضر ببدنه فیما اذا کان له غرض عقلائی،...و کذا النقل لم یدل علی حرمه الاضرار بالنفس...(مصباح الاصول،جلد دوم صفحه 548)

مشاهده فرمودید جناب خیرالبریه؟
شما هنوز از آراء علماء هم خبری ندارید و اظهار نظر بی خود میفرمایید!!
یاالله،زود باشید فرار کنید!!

لب کلام در جمله : هو مبغوض فی الشریعه المقدسه کقطع الاعضاء و نحوه، بود که قمه زنان میگفتند که یعقوب عمدا خودش را کور کرد وامام سجاد هم میخواست عمدا خودکشی کند ،

این تناقض را حل کنید . آیا یعقوب وامام سجاد (ع) بغض الله را در میآورند یا رضای او را ؟؟؟

کجای کلام آیت الله خویی کلمه تطبیر یا قمه را میبینید ؟؟؟

بله ما هم مخالف ریاضات معنوی و مشروع نیستیم همانگونه که خدای متعال فرمود روزه بگیرید ، براحتی میتوانست بگوید که مثلا جسم را بزنید و....

ریاضت به نفس جائز است اما به جسم حرام (ونهی النفس عن الهوی نفرمود تن مادی خود را نا کار کنید بعکس سفارش به جمال وزیباکردن شده نه تنفر وانزجار)

نفس شیطانی مستحق رجم و ضرب و سنگ است نه جسم در احسن تقویم و احسن صور و مربوب احسن الخالقین ..

تا بعدا به موضوع وهن مذهب وآثار ثانوی منجر به حرمت قمه زنی برسیم.

فاتح
Friday 20 June 2008, 04:59PM
آقای صالح؛

سلام
1-انچه گفتم در مورد نقش ایشان درمورد تربیت و تبلیغ دینی و تاثیرش برمردم عراق بود ان هم در زمان حکومت صدام لع. این نافی زحمات بسیاری از خطبای گرانقدر دیگر نمی باشد. از جمله مرحوم کعبی و امثال این عزیز. اجرهم عندالله تعالی.

نگفته و نمیگوییم که کلام شما یا کارهای وائلی نافی زحمات خطبای دیگر است؛تنها کلام نادرست شما مبنی بر اینکه وائلی "بزرگترین خطیب" بوده و گفته هایش "تنها روزنه" برای عراقی ها بوده است رد شد.

2-هر بزرگواری درطول حیات خویش دارای مشی خاصی بوده است که ممکن است گوشه ای از ان به مذاق ما مورد پسند واقع بشود و یا نشود.و یا با مبانی جزیی ما موافق باشد و یا نباشد. این دلیل نمی شود از نکات عمدتا مثبت هریک بهره مند نشویم. مراثی سوزناک شیخ عبدالزهرا و روضه های ایشان نقل محافل محبان اهلبیت(ع) است همچنانکه شیخ الوائلی و یا دیگر خطباء گرامی.
اصولا خط کشی نمودن اینگونه باعث محروم ماندن ما از ثمرات علمی و تراث بزرگان مان می شود . حال چه یک خطیب باشد یا یک نویسنده و ... .

ممکن است شخصی با عملی که انجام میدهد،تمام سابقه قبلی خود را نیز نابود کند.در روایات از ویژگی های مثبت فرعون نیز صحبت شده است.اما هیچ کس موافق نیست بگوید فرعون را الگو قرار بدهیم و از او محروم نشویم!چون شخصیت منفی او به مراتب بیش از مثبتش بوده است،و عاقبتش مهم است نه اینکه فرضا روزی هم کار خوبی از او سر زده است.

3- ایشان اگر نه بزرگترین لا اقل یکی از بزرگان مسلم منبرحسینی (ع) بوده اند. تاثیر ایشان را می توان در تشییع باشکوه و بی نظیر پیکرشان مشاهده نمود.
عراقی ها عمدتا به اهل علم اهمیت زیادی میدهند.خصوصا در دوران صدام که از اهل علم بی بهره بوده اند،مسلما این داغ سالها در دلشان بوده است.لذا نمیتوان به صرف یک تشییع حکم کرد که تاثیر این شخص زیاد بوده است!چنانچه اگر تشییع کسی بی سر و صدا برگزار شود هم به این معنی نیست که تاثیری بر دیگران نداشته است!

4- این هم که درمورد صدام لع اظهار نظر نکرده اند نیز به مقوله ی تقیه باز می گردد. امری که لابد اینجا جایش نیست. پس بحث شجاعت و شانه خالی کردن نیست.حکومتی که تا یکی دوسال پس از سقوطش جاسوسان و عواملش به نقش افرینی میپرداختند و حتی همین الان هم دست نشانده و عمیل امریکایی هاشده اند جای مراقبت بسیار داشته که برای اینجانب مقبول جلوه می نماید. با بررسی متقابل فکر می کنم شما نیز با ما همراه گردید.
خیر نظر شما را قبول ندارم؛چون تقیه اصل نیست و مساله ای استثنائی است و اثبات آن نیاز به بینه دارد.مخصوصا درباره وائلی که یک پایش لندن بود و پای دیگرش کویت و جز در موارد بسیار معدودی در اواخر عمرش هیچ اظهار نظری علیه صدام یا در دفاع از مراجع مظلوم و شیعیان مظلوم عراق نکرده بود.چنین شخصی نیاز به تقیه ندارد،خصوصا که سوال هم چیزی نبوده که نیازی به تقیه داشته باشد!

5- معیار خدمات سنجی نیز جای بحث دارد. که به نظرم اینجا جایش نیست. تنها راهی که فکر میکنم می تواند فصل الخطاب باشد تاثیر سنجی در میان مردم است. که خب اگر این را هم قبول نکنید کفایت این بحث را اعلام میکنم.
بله قبول ندارم.چون میزان خدمات را باید در خود خدمات جست!تالیف کتاب توسط اشخاص،موسساتی که دایر کرده اند،شاگردانی که تربیت کرده اند و....هست که نشان میدهد اشخاص چه میزان خدمت کرده اند.و الا عمر بن خطاب نیز تاثیر شگرفی بر مردم داشت بلکه گویا دیگران سحر او بوده اند،اما هیچ خدمتی به اسلام نکرده بود بلکه دشمن اسلام بود!!

اگر کسی همچون ایشان با انبوه سخنرانی هایشان در عراق و ایران و کشورهای حاشیه ی خلیج فارس و درمیان دیگر کشورها و بالطبع شناخت مستقیم از مخاطبان و نیز کیفیت عزاداری نتوانند موضوع شناسی و مصداق یابی کنند چه کسی می تواند؟
ایشان با توهین های زشتی که به عزاداران میکردند،روشن کرده اند که تا چه میزان اهل تعیین مصداق هستند!البته میزان سواد ایشان که بسیار هم کم بوده است دلیل دیگری است که اصلا نخواهیم حرف این شخص را بزنیم؛این شخصیت کسی است که بر خلاف نظر شیعیان ادعا کرده بود که اولوالامر که در قرآن آمده است علماء هستند!در حالی که این ادعا را ما شیعیان نداریم،بلکه تنها درباره اهل بیت علیهم السلام این نظر را داریم.همینطور توهین های زشت دیگرشان به مراجع تقلید نیز از یاد کمتر کسی خواهد رفت.اکثر مراجع تقلید نماز خواندن پشت سر اهل سنت را چنانچه واقعا شخص به جماعت بخواند باطل میدانند،اما جناب وائلی در مصاحبه با همان مجله ای که عرض کردم کسانی که چنین فتوایی دارند را جاهل و...نامیده بود!

2- پاس داری از حریم شعائر . که وقتی گونه هایی ازعزاداری به هر صورت و با هر سیر تاریخی خودش (درست یا نادرست) داخل در مصادیق عزاداری تلقی گردیده است نبایست مقابله با ان در میان عامه ی مردم به طوری جلوه نماید که باعث لطمه به اصل عزاداری و اقامه شعائر شود .لذاست که این وجه قابل قبول است که مراجع در این خصوص به گونه ای نظرشان را اعلام نمایند که باعث وهن اصل ان نشود.
مثلا با تعابیری که قیودی را به ان اضافه کنند مثل: به شرط عدم ضرر جسمی/ عدم وهن مذهب/ در ملا عام نزدن / و ... .

متوجه منظورتان نشدم.البته شاید مثل بعضی ادعا داشته باشید مراجع مخالفند،اما چون عوام الناس عادت به این شعائر کرده اند،اینها نظر مخالفشان را اینطور عنوان میکنند!که این ادعاییست بسیار بی ارزش،چون قیودی که عنوان می شود گاه در اعمال و تکالیف شرعی دیگر نیز عنوان میگردد که به معنی حرام دانستن آنها نیست،بلکه تذکر این قیود در برخی موارد لازم است که مراجع زحمت کشیده و ذکر میفرمایند.ضمن اینکه مورد سوم هم جز از انگشت شماری ازین آقایان دیده نشده است.

تقاضایی که مکرر داشته ام :هنگام پاسخ دان متنم را تقطیع نفرموده و بلکه با نشان دار نمودنش به ان اشاره کنید.
اگر تقطیع به اصل متن شما و پیامش ضربه ای نزند مانعی ندارد.قبلا در جواب این تقاضایتان مطلبی گفتم،خاطرتان هست؟اگر نیست مراجعه فرموده و مطالعه بفرمایید و مکررا ازین تقاضاها نداشته باشید لطفا!

فاتح
Friday 20 June 2008, 05:03PM
شیر پاک مادران عرب زبان شیعه ، با ارشادها و منبرهای دکتر وائلی آمیخته است ... و کسی که بر صورت خورشید خاک می پاشد ، خود آن را تحویل می گیرد .
چه جمله زیبایی!کسی که بر صورت...
هر صبح آن را با خودتان تکرار کنید جناب صبح!
مثل شماست دقیقا،مبارزه با شعائر حسینی و قد علم کردن در مقابل فتوای اعاظم شیعه،جز برگشت خاک به صورت هیچ نتیجه ای ندارد!از یاد مبرید!

فاتح
Friday 20 June 2008, 05:07PM
منشا کار ازهمون اول کار خودماها ایرانیا بودیم خودمون هم باید برای اصلاحش پا پیش بگذاریم که گذاشته ایم.

اگر ما ایرانی ها آورده ایم(که همینطور هم هست ظاهرا)مطمئن باشید تا آخرش هم خودمان خواهیم رفت!
پایتان را هر جا دوست دارید بگذارید،کسی که در بدترین شرایط این حافظ این شعائر بوده است،تا قیام فرزندش و بعد از آن نیز تا قیامت حافظ این شعائر خواهد بود.:smile07:
حال شما پایتان را پیش بگذارید،پس بگذارید و...نتیجه اش همانی می شود که همه ساله میبینید.هر سال بیشتر از پارسال!این همان است که معصوم علیه السلام وعده اش را در رد تلاش های ائمه کفر داده است:
فلا یزداد اثره الا ظهورا و امره الا علوا!

hojjat
Friday 20 June 2008, 05:08PM
با سلام خدمت دوستان گرامی

همین الآن در حضور همگان بکمک جناب عبد الحسین یکی از آن آیات یا روایات صحیح را در معرض همگان قرار دهید !!!
اگر نتوانستید و هرگز هم نتوانید حد اقل از امام حسین (ع) خجالت بکشید چون از خدا که خجالت نمیکشید !!

همگان میبینیم که یک رد بر تاپیک زیر ننوشتید ؛ عجزی بالاتر از این !!!:

چرا جواب نمیدهید فقط رجز بخوانید وبگویید چنین وچنان ... وقتی که پای دلیل و سند و مدرک وسط میاد ، طفره رفتن شروع میشه .

جواب اول وآخر ما یکیست و مختصر که هنوز پس از 3 ماه قمه زنان نتوانسته اند به هیچ طریق نه از قرآن و نه ازسنت آنرا اثبات کنند ، فقط : زین لهم الشیطان اعمالهم

مگر کمیت مهم است هزار خط بنویسید اما یاوه سرایی ، چه فایده ؟؟ یک آیه یا یک حدیث صحیح بیاورید کار تمام است وما هم از فردا قمه میزنیم !!!
در همین چند خط که جواب دادند ، دیدیم که چه کسی شعائر الهی وحسینی را فدای نفس اماره اش کرده و حکم بغیر ما انزل الله میکند ...الشیطان سول لهم

یکنفر میگفت اگر یک دروغ را هم چند بار محکم تکرار کنی بعضی باور میکنند وکم کم جا می افتد ، دقیقا مثل همین بدعت قمه زنی که توسط انگلیس اختراع شد و جهال متنسکی هم به عشق آبکی حسین آنرا ادامه دادند وهم اکنون این شجره خبیث تنومند گشته و فتنه گری میکند. اما بدانند عملی که موافق فطرت انسان نباشد باطل ورفتنی است.

همگان ببینید تناقضات جناب عبد الحسین را ، ما کلام مرجع تقلید را قبول کنیم یا مرجع تطبیر را !!!

لب کلام در جمله : هو مبغوض فی الشریعه المقدسه کقطع الاعضاء و نحوه، بود که قمه زنان میگفتند که یعقوب عمدا خودش را کور کرد وامام سجاد هم میخواست عمدا خودکشی کند ،

این تناقض را حل کنید . آیا یعقوب وامام سجاد (ع) بغض الله را در میآورند یا رضای او را ؟؟؟

بله ما هم مخالف ریاضات معنوی و مشروع نیستیم همانگونه که خدای متعال فرمود روزه بگیرید ، براحتی میتوانست بگوید که مثلا جسم را بزنید و....

ریاضت به نفس جائز است اما به جسم حرام (ونهی النفس عن الهوی نفرمود تن مادی خود را نا کار کنید بعکس سفارش به جمال وزیباکردن شده نه تنفر وانزجار)

نفس شیطانی مستحق رجم و ضرب و سنگ است نه جسم در احسن تقویم و احسن صور و مربوب احسن الخالقین ..

تا بعدا به موضوع وهن مذهب وآثار ثانوی منجر به حرمت قمه زنی برسیم.

جناب خيرالبريه ! دور برداشتيد...!!!! چه خبر شده؟ آنجا که بايد از شما خبري نيست و اينجا ... هان چه خبرا؟

اگر شما بر ادله فقاهيه و نحوه استخراج و استنباط حکم الهي از ادله اش مسلطيد، بگوييد چرا مجتهد نشديد؟ و اگر اجتهاد نيازي به اين علوم ندارد و استنباط حکم هيچ حرمتي براي فرد ناآگاه .... البته دست به کار شويد! و شيطان مددکار شما باشد تا حرام خدا را حلال و حلال او را حرام کنيد... تف به اين زمانه که در آن هيچ فرقي نيست بين آنکس که مي داند و آنکه نمي داند

بي شرمي هم حدي دارد... کسي که معارف و روايات ائمه مي آورد ياوه سراست؟!!

وآنکس که آن را به ديوار مستراح کوبيده کيست؟

و آنکه که نه در توحيد نه در عدل و نه در مراجعه به قرآن به معارف ائمه وقعي نمي گذارد و آن را رد مي کند کيست؟

کيست آن کسي که شعائري از عزاداري را به دور مي ريزد؟ نوحه خواني را دور مي ريزد! سينه زني را دور مي ريزد!

و مي گويد اگر صرفا بر مصيبت حسين بن علي ابن ابيطالب گريه شود، هيچ فضيلتي ندارد! ؟

آيا بين مخالفين قمه زنی هيچ غيرتمندي اينجا پيدا می شود که عزادار مصيبت فرزند فاطمه باشد تا به اين فرد معترض شود؟

بي هيچ ترديد شيطان قرين آن کسي بود که قلب فاطمه زهرا را به درد آورد آنجا که هيچ فضيلتي في نفسه براي گريه بر مصايب حسينش ندانست و جايي که بدترين توهين را به کلام منتسب به معصوم کرد که فضيلتي اختصاصي براي حبيب خدا حسين بن علي قايل شده بود.

صبح
Friday 20 June 2008, 08:01PM
سلام علیکم
جناب عبدالحسین عزیز !

تصور نمی کنم این تطبیر که به حکم امام الخوئی ، جزو "شعائر الهی" نبوده و حکمی بر مستحب بودن آن نیامده ، بیارزد که مخلص مؤمنی همچون دکتر تیجانی را دروغگو بخوانید ، و هر آنچه که مخالف دارید را از لب تیز سخنان خود گذرانده و ثابت کنید که از حکمت بعثت رسول الله (ص) نمی خواهید تبعیت جوئید ... که رسول الله (ص) می فرماید : انی بعثت لأتمم مکارم الأخلاق . آمده ام تا مکارم اخلاق را تمام و تکمیل کنم ... اگر حسین (ع) خود را در معرض تیغها گذاشت .... علت کار خود را اصلاح امت جدش دانست ... و همه چیز او برای محمد رسول الله (ص) و امت او وقف گردید ... و اگر ما اینچنین به شیعیان حسین و رسول الله (ص) ، توهین و تهمت بزنیم ، کاری نشده است که هیچ ، صرفا یک ظاهر اسلامی و سری خونین از خود برجا گذاشته ایم و بر علیه حکمت بعثت رسول الله گام برداشته ایم . بهرحال انتظار می رود در نوشته های آینده در ایراد اتهام به طرف گفتگوی خود که محب اهل بیت است ... احتیاط بیشتری پیشه کنیم .

در مورد فتوای آیت الله خوئی ، بنده اتفاقا این فتوا از آیت الله العظمی خوئی را در ذیل فیلم یوتوب و سخنرانی شیخ وائلی که بصورت فیلم دیگری بود ، یافتم و جستجو کردم و از منبعی نسخه برداری کردم اگر تغییری در فتوا است از سوی منبعی است که بنده از این تغییر مطلع نبودم . اما بهرحال کامل این فتوا نیز اتمام کننده حجت است برای کسانی که دوست دارند متوجه باشند و بر تعصب بی دلیل خود نکوبند .

نص صحیح و کامل فتوا این است :

في كتاب ( صراط النجاة ) ص 432
سؤال 1184: تفضلتم ـ سيدنا ـ بنفي الإشكال عن إدماء الرأس (التطبير) إذا لم يلزم منه ضرر، فقيل إنه لا يثبت أكثر من الاباحة، وعليه فهل إدماء الرأس (التطبير) مستحب لو نوى بذلك تعظيم الشعائر ومواساة أهل البيت عليهم السلام؟

الخوئي: لم يرد نص بشعاريته فلا طريق الى الحكم باستحبابه، ولا يبعد أن يثيبه الله تعالى على نية المواساة لأهل البيت الطاهرين إذا خلصت النية.

سوال 1184 : در مورد خونی نمودن سرها ، نفی اشکال فرمودید تا جائی که ضرری پیش نیاید و نیز گفته شد که این چیزی بیش از مباح بودن ثابت نمی کند ، بنابراین آیا خونین کردن سرها (قمه زنی) ، مستحب است چنانچه قصد تعظیم شعائر و همدردی با اهل بیت علیه السلام باشد .

الخوئی : مطلبی در شعائر بودن این عمل نیامده است ، و راهی برای حکم مستحب بودن آن نیست ، و بعید نیست که بر مبنای نیت مواساة اهل بیت او از سوی خداوند تعالی نیل ثواب گردد .

آیت الله خوئی در پاسخ این فتوا در دو بخش پاسخگوئی می کنند ، بخش اول بطور متقن ... " این جزو شعائر الهی نیست ، و راهی برای حکم به استحباب آن نیست " و بخش دوم با عدم اطمینان ، و عبارت " بعید نیست " ... یعنی شاید بر طبق نیت ثواب داشته باشد ..... و برای کسانی که نمیخواهند کلمات را قلب کنند این متن بسیار روشن است .

والسلام !

صبح
Friday 20 June 2008, 10:56PM
با سلام
کمک به خوراک تبلیغاتی رسانه های غربی ، و پنهان شدن اصل عزاداری پشت صحنه های زننده خون و خونریزی ...
http://www.iranclubs.net/forums/showpost.php?p=129444&postcount=23

با سلام !!!!!!

saleh57
Friday 20 June 2008, 11:10PM
آقای صالح؛

نگفته و نمیگوییم که کلام شما یا کارهای وائلی نافی زحمات خطبای دیگر است؛تنها کلام نادرست شما مبنی بر اینکه وائلی "بزرگترین خطیب" بوده و گفته هایش "تنها روزنه" برای عراقی ها بوده است رد شد.

ممکن است شخصی با عملی که انجام میدهد،تمام سابقه قبلی خود را نیز نابود کند.در روایات از ویژگی های مثبت فرعون نیز صحبت شده است.اما هیچ کس موافق نیست بگوید فرعون را الگو قرار بدهیم و از او محروم نشویم!چون شخصیت منفی او به مراتب بیش از مثبتش بوده است،و عاقبتش مهم است نه اینکه فرضا روزی هم کار خوبی از او سر زده است.

عراقی ها عمدتا به اهل علم اهمیت زیادی میدهند.خصوصا در دوران صدام که از اهل علم بی بهره بوده اند،مسلما این داغ سالها در دلشان بوده است.لذا نمیتوان به صرف یک تشییع حکم کرد که تاثیر این شخص زیاد بوده است!چنانچه اگر تشییع کسی بی سر و صدا برگزار شود هم به این معنی نیست که تاثیری بر دیگران نداشته است!

خیر نظر شما را قبول ندارم؛چون تقیه اصل نیست و مساله ای استثنائی است و اثبات آن نیاز به بینه دارد.مخصوصا درباره وائلی که یک پایش لندن بود و پای دیگرش کویت و جز در موارد بسیار معدودی در اواخر عمرش هیچ اظهار نظری علیه صدام یا در دفاع از مراجع مظلوم و شیعیان مظلوم عراق نکرده بود.چنین شخصی نیاز به تقیه ندارد،خصوصا که سوال هم چیزی نبوده که نیازی به تقیه داشته باشد!

بله قبول ندارم.چون میزان خدمات را باید در خود خدمات جست!تالیف کتاب توسط اشخاص،موسساتی که دایر کرده اند،شاگردانی که تربیت کرده اند و....هست که نشان میدهد اشخاص چه میزان خدمت کرده اند.و الا عمر بن خطاب نیز تاثیر شگرفی بر مردم داشت بلکه گویا دیگران سحر او بوده اند،اما هیچ خدمتی به اسلام نکرده بود بلکه دشمن اسلام بود!!

ایشان با توهین های زشتی که به عزاداران میکردند،روشن کرده اند که تا چه میزان اهل تعیین مصداق هستند!البته میزان سواد ایشان که بسیار هم کم بوده است دلیل دیگری است که اصلا نخواهیم حرف این شخص را بزنیم؛این شخصیت کسی است که بر خلاف نظر شیعیان ادعا کرده بود که اولوالامر که در قرآن آمده است علماء هستند!در حالی که این ادعا را ما شیعیان نداریم،بلکه تنها درباره اهل بیت علیهم السلام این نظر را داریم.همینطور توهین های زشت دیگرشان به مراجع تقلید نیز از یاد کمتر کسی خواهد رفت.اکثر مراجع تقلید نماز خواندن پشت سر اهل سنت را چنانچه واقعا شخص به جماعت بخواند باطل میدانند،اما جناب وائلی در مصاحبه با همان مجله ای که عرض کردم کسانی که چنین فتوایی دارند را جاهل و...نامیده بود!

متوجه منظورتان نشدم.البته شاید مثل بعضی ادعا داشته باشید مراجع مخالفند،اما چون عوام الناس عادت به این شعائر کرده اند،اینها نظر مخالفشان را اینطور عنوان میکنند!که این ادعاییست بسیار بی ارزش،چون قیودی که عنوان می شود گاه در اعمال و تکالیف شرعی دیگر نیز عنوان میگردد که به معنی حرام دانستن آنها نیست،بلکه تذکر این قیود در برخی موارد لازم است که مراجع زحمت کشیده و ذکر میفرمایند.ضمن اینکه مورد سوم هم جز از انگشت شماری ازین آقایان دیده نشده است.

اگر تقطیع به اصل متن شما و پیامش ضربه ای نزند مانعی ندارد.قبلا در جواب این تقاضایتان مطلبی گفتم،خاطرتان هست؟اگر نیست مراجعه فرموده و مطالعه بفرمایید و مکررا ازین تقاضاها نداشته باشید لطفا!
سلام
جناب فاتح":)
ابتدا یک مطلب عرض می کنم و بعد یک سوال از حضورتان می پرسم.

-اینجانب و همفکرانم با تمامی محبان و عزاداران سیدالشهداء (ع)درخصوص تعظیم شعائر همراهیم. عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (ع)رانیز یکی از موارد بارز تعظیم شعائر می دانیم. مصادیق متعددی نیز برای عزاداری هست که مشترکا مورد قبول ماست از ان جمله بکاء/تباکی/سینه زنی/ و امثالهم .به غیر از مورد قمه زدن و تیغ زدن و امثال ان. پس دارید با کسی صحبت می کنید که نه تنها ان را قبول دارد بل ملتزم عملی هم به انها می باشد. بقیه توضیحات نیز ضروری نیست.که مثلا چه کارهایی کرده ام ویا درکدام هیئت و ... انجام وظیفه نموده و می نماییم. برای انکه خوب تر تبیین شود صراحتا به جنابعالی وخواننده محترم می گویم با کسانی هم که به کلیت این دستگاه لطمه بزنند به شدت مخالفم وبه وسعم مخالفت عملی هم داشته ام و انشاالله خواهم داشت.
در میانه مباحث قبلی شما با جناب خیرالبریه در خصوص قمه زنی و ... نیز به جز یک اشاره کوتاه تذکر امیز به جناب خیرالبریه(که نفی حتی سینه زنی و صرخه را می نمودند!) بیشتر ورود نکردم. به یکی دو3 دلیل
1- احساس تکلیفی که شما میکردید برای تند و تیز صحبت کردن. به طوری که باصطلاح پرش ماها رو هم می گرفت. ونمی خواستم با شما بر سر نحوه مباحثه تان درگیر بشوم که روی موضعی بیافتم یا بیافتید که مانع از ادامه همراهی و انجام وظیفه مان شود.
2- اهل علم بودن تان . نمی خواستم و نمی خواهم و نخواهم خواست ولو محدود هم که باشد به این شان لطمه بخورد.
3- نمی خواستم این نزاع فیمابین شماها را اتشی افزون ریخته باشم تا نکند دشمنی سوء استفاده نماید و ... الی اخر.خصوصا که دربند اول نیزعرض کردم کم ملاحظه تشریف داشتید. گرچه صرف حمیت و غیرت دینی تان را می ستایم و برایتان ارزوی موفقیت روزافزون و با بصیرتی افزون تر می طلبم.

- از حضورتان سوالی می کنم از پاسخ به این سوال برای ما ومخاطب محترم معلوم می شود که بحث را از کجا بایست پی گرفت.

واما سوالم:
ایا شما ناخواسته از این ذهنیت متاثر نیستید که هرکس قمه زنی را نفی کند لابد کل عزاداری را نفی کرده است؟ پس مخالف سیدالشهداء(ع) است و ... الی اخر.
و ایا برای این قضیه این ذهنیت را دارید که توطئه ای در پیش است تا کل عزاداری را جمع کنند. و این قمه زنی نیز اولین پله می باشد؟

اصل مطلبم همین سوال بود. اما دیدید که مجبور بودم ان مقدمه ی اولیه نسبتا طولانی را بنگارم تا فضای موضعم روشن گردد. می بینید که خواسته یا ناخواسته فضا بسی سرد است.
وقتی هم که تقاضا می کنم مطلبم را تقطیع ننمایید برای این است که نکند مطلبی را که گفته ام شما مقدماتش را نقل ننموده وبه گونه دیگری تقریر نمایید بعد با فضایی که می سازید مارا مخالف این دستگاه رفیع الهی بدانید و ... .
موفق باشید.
نفسی لنفسک الفداء یا علی:smile07:
ارادتمند ارادتمندان سیدالشهداء (ع):)
saleh57

mehrdad_123
Saturday 21 June 2008, 03:45AM
بسم رب المهدی:
ا...هم عجل لولیک الفرج
توکلت علی ا...
---------------------------

خطاب به جناب خیرالبریه ی بزرگوار:

یعنی چه؟! بحث آقای عبدالحسین هنوز سر جایش است،نیامدن شما هم هنوز پابرجا!باور ندارید بروید و ببینید!اگر روایات ائمه (ع) را و آیات قرآن را و دلایل را نمیخواهید قبول کنید نکنید،دیگر چرا خورشید را در وسط روز انکار میفرمایید؟

همگان میبینیم که یک رد بر تاپیک زیر ننوشتید ؛ عجزی بالاتر از این !!!:

تاپیکی که نوشتید هیچ ارتباطی به قمه زنی نداشت.کپی هایی بود از سایتهای وهابی،که اولا روایاتش بی سند بودند،ثانیا اسمی از قمه زنی در آنها نیامده بود،ثالثا آقای عبدالحسین در بحث نوحه خوانی و بحث های دیگر جواب اونها رو دادند،دوستان دیگر هم در مورد استثناء و...چیزهایی بهتون گفتند اگر حافظتون یاری کنه ! باز بگید رد نوشته نشده!فراموش کردید یک رد هم در بحث آقای عبدالحسین ننوشتید؟جواب من رو هم درباره عجز ندادید،دوباره کلامم رو تکرار میکنم:

در بحث استفتای شیخ زین العابدین خصوصا در این اواخر استاد عزیزمان جناب آقای حجت زحمت میکشیدند مطالب بسیاری مینوشتند،اما شما حتی یک خط هم جواب نمیدادید.جناب آقای عبدالحسین هم مفصلا مینوشت،مثلا بیش از ده مورد از مطالبتان را جواب میداد،اما شما سه مورد جواب میدادید! یا تنها یک مورد جواب میدادید! آیا این عاجز بودن نیست؟

عجیب است و عجیب!!!

گویا دوباره لازم است هی مطالبی را به حضورتان تکرار کنیم البته اگر می دانستیم تاثیر گذار است هزار بار هم که بود حتما تکرار می کردیم اما ....:

چه انتظاری دارید که کسی با شما بحث رجالی بکند!وقتی شما بدیهی ترین مسائل این علم را دل بخواهی رد می کنید،و روایاتی که ستارگان اصحاب ائمه(ع) روایت کرده اند را میگویید باید به فلان جا زده شود و جعلی است و....چه کارتان باید بکنیم؟چه جوابی می شود به اینگونه افراد داد؟!
شما مگر نمیگویید روایت غلط است؟خب ثابتش کنید!مگر نمیگویید چند ثانیه بیشتر کار ندارد؟خب بروید ببینید!

مگر آدرس دقیق را به شما ندادند؟

اصل مساله این است که شما بهانه می آورید تا از بحث فرار کنید.اگر رجالش آورده شود میگویید توثیقاتشان را هم بیاور،وقتی هم که اورده شد باز برمیگردید سر جای اول،میگویید روایت مخالف قرآن است و هی دور خودتان دور میزنید!از یاد نبرده ایم در بحث استفتای شیخ زین العابدین و بحث های دیگر چطور جواب مطلبی را میگرفتید،اما باز برمیگشتید و تکرارش میکردید!
شما بگویید کسی نتوانسته ثابت کند!مگر کسی برای شما مینویسد؟دلیل آورده شده،روایت آورده شده،صحبت علمی شده،اما کسی که میگوید روایت اهل بیت را باید به دیوار دستشویی کوبید اهل پذیرش حقیقت نیست!ما چه

کارش کنیم؟

این جواب حرف من بود؟ببینید من چه گفته ام:

میگویم ازین بحثها فرار کرده اید،آن وقت شما میگویید طرف حکم بغیرما انزل الله کرده است!کدام حکم؟جواب من چه شد؟حرفهای دیگر بی اعتباری هم زدید.مثل همیشه.قمه زنی چه ربطی به انگلیس دارد؟شجره خبیثه کدام است؟چرا توهین میکنید؟

کدام تناقض آقای خیرالبریه؟آقای عبدالحسین عین فتوای آیت الله خوئی و کلامشون رو آوردند!شما چی دارید میگید؟خودتون میفهمید؟

آفرین و احسنت بر جناب آقای خیرالبریه!

یادتان هست که این عبارات آیت ا... العظمی خوئی را آقای عبدالحسین چه وقتی نوشته بودند؟در رد ادعای شما مبنی بر اینکه همه علمای شیعه! ضرر به بدن زدن را حرام میدانند!یادتان هست بعدش در این مورد چیزی نگفتید؟تازه از همین نظر آیت ا... خوئی هم بطلان سخن شما درباره ضرر روشن میشود چون مدعی هستید هر ضرری حرام است.همه هم میدانند که قمه زدن قطع عضو و هلاکت نفس و...نیست لذا باز هم ادعای شما مردود است

ضمنا صحبت از فتوای آقای خوئی است که نقل شد،چه ارتباطی به این کلام دارد؟

درباره حضرت یعقوب و امام سجاد علیهما السلام هم استادمان جناب آقای عبدالحسین برای شما مفصلا در بحث استفتای شیخ زین العابدین توضیح داده بودند!مثل اینکه حافظه شما بزرگوار خیلی ضعیف گشته است متاسفانه

:قانون(1):چند سطر از این قسمت حذف و تذکر ارسال شد .

خیرالبریه
Saturday 21 June 2008, 07:11AM
یعنی چه؟! بحث آقای عبدالحسین هنوز سر جایش است،نیامدن شما هم هنوز پابرجا!باور ندارید بروید و ببینید!اگر روایات ائمه (ع) را و آیات قرآن را و دلایل را نمیخواهید قبول کنید نکنید،دیگر چرا خورشید را در وسط روز انکار میفرمایید؟

با سلام

نمیدانم چرا دو خط از نوشته قبلی من حذف شد ! زیرا اینجانب ملتزم به رعایت مقررات هستم ، احتمالا هرکس دکمه سمت راست اخطار را فشار دهد آنگاه ناظر محترم دست بکار میشود .

اولا : خدمت دوستان عرض کنم بلی تمام مناظرات سرجایش است وحقیر هم سر جایم ، اما برای تمرکز جوابها گفتم که بیک آدرس بیایید تا از سردرگمی خوانندگان محترم کاسته شود . مگر اینجا چطوره ؟؟ همین جا جواب دهید اگر میتوانید .

ثانیا : از هزاران خطی که نوشته شد آیا یک آیه یا یک حدیث صحیح دال بر قمه زنی بیرون آمد یا خیر ؟؟؟ قضاوت با خوانندگان فهیم.

تاپیکی که نوشتید هیچ ارتباطی به قمه زنی نداشت.کپی هایی بود از سایتهای وهابی،که اولا روایاتش بی سند بودند،ثانیا اسمی از قمه زنی در آنها نیامده بود،ثالثا آقای عبدالحسین در بحث نوحه خوانی و بحث های دیگر جواب اونها رو دادند،دوستان دیگر هم در مورد استثناء و...چیزهایی بهتون گفتند اگر حافظتون یاری کنه ! باز بگید رد نوشته نشده!فراموش کردید یک رد هم در بحث آقای عبدالحسین ننوشتید؟جواب من رو هم درباره عجز ندادید،دوباره کلامم رو تکرار میکنم:

در بحث استفتای شیخ زین العابدین خصوصا در این اواخر استاد عزیزمان جناب آقای حجت زحمت میکشیدند مطالب بسیاری مینوشتند،اما شما حتی یک خط هم جواب نمیدادید.جناب آقای عبدالحسین هم مفصلا مینوشت،مثلا بیش از ده مورد از مطالبتان را جواب میداد،اما شما سه مورد جواب میدادید! یا تنها یک مورد جواب میدادید! آیا این عاجز بودن نیست؟

اولا فرمودید که روایات من بی سند بودند ، مثل اینکه فراموش کردید بعضی روایات از معتبر ترین کتب شیعه مثل اصول کافی و من لا یحضره الفقیه و تهذیب و استبصار بودند. اما از معدود روایات جناب عبد الحسین تنها یک مورد که همین استثنا در مورد امام حسین بود از کتاب معتبر تهذیب بود که ماهم خواستار سند آن شدیم و بقیه روایات جناب عبدا لحسین از کتب ضعیف بحار الانوار و از مراسیل و بدون سند وغیر معتبر .

اصلا فرض میکنیم که تمام احادیث موجود در جهان صحیح باشند ، آیا سخنی بالاتر از این ، آیا شما فقط دریک حدیث یاخبر ، فقط در یک روایت اسمی از قمه میبینید ؟؟؟؟ پس بدانید که قمه زنی بدعتی است از سوی دشمنان اسلام ، همانهایی که وهابیت را در مقابل شیعه کاشتند و قمه زنی و بهائیت را در مقابل سنی .

ثانیا با آیات محکم قرآن چه میکنید ..شاید شما هم اهل بیت را مثل قمه زنان با لاتر از قرآن میدانید .

ثالثا فرمودید که اسمی از قمه زنی در آن نیامده بود ، اتفاقا برعکس که امام (ع) از خراش با ناخن بر صورت نهی نمودند تا چه رسد شمشیر زدن بر سر !!

رابعا هنوز منتظر جواب جناب عبد الحسین در خصوص رجال آن یک حدیث استثنا در باره امام حسین (ع) هستیم ، اگر شما رجال آنرا میدانید خوب بسم الله ، نام بیرید چرا معطلید ؟؟؟ اگر هم نمیدانید صبر میکنیم تا بیایند ، هرچند که هنگام بودنشان هم نیاوردند !!!!

در بحث آخری که مر بوط به استفتاء بود ، قبلا هم گفتم که بعلت تحریم جناب عبد الحسین ، ماهم نامردی نکردیم و تنهایی به قاضی نمیرویم و صبر میکنیم تا ایشان برگردند وقمه رودررو زنیم !!

و روایاتی که ستارگان اصحاب ائمه(ع) روایت کرده اند را میگویید باید به فلان جا زده شود و جعلی است و....چه کارتان باید بکنیم؟چه جوابی می شود به اینگونه افراد داد؟!

شما مگر نمیگویید روایت غلط است؟خب ثابتش کنید!مگر نمیگویید چند ثانیه بیشتر کار ندارد؟خب بروید ببینید!

چرا معطلید ، اسم آن ستارگان را بیاورید تا ببینیم ستاره اند یا سیاه چال !!

اصل مساله این است که شما بهانه می آورید تا از بحث فرار کنید.اگر رجالش آورده شود میگویید توثیقاتشان را هم بیاور،

یک مورد نشان دهید که اینجانب روایات صحیح را منکر شده باشم ، مگر من نگفتم که زیارت عاشورا بخوانید که صحیح و مأثور است ، مگر احادیث بکاء و تباکی وابکاء را خودم نیاوردم ؟؟؟

ما با خرافات و بدعت مخالفیم نه شعائر .

یادتان هست که این عبارات آیت ا... العظمی خوئی را آقای عبدالحسین چه وقتی نوشته بودند

ماهم میدانیم ، اما سخن اینست که اگر ضرر وزیان به جسم خدادادی نزد شریعت مبغوض است آیا از امام سجاد (ع)متشرع تر داریم که ایشان میخواست خود کشی کند ؟؟؟

آیا از حضرت یعقوب متدین تر داریم که عمدا خودش را کور کرد ؟؟؟

آیا اینها تناقض نیست ؟؟

پس یا باید قبول کنید که آن روایات مربوط به خودکشی امام جعلی و دروغ است یا ضرر وزیان وخودکشی مبغوض شرع مقدس نیست ...!!!

آیا راه سومی میشناسید که ما خبر نداریم ؟؟؟؟

یا باید قبول کنید که حضرت یعقوب عمدا خودش را کور نکرد یا باید بپذیرید که کور کردن ضرر به خود حساب نمیشود !!!!

کجا میروید ؟ کمی تعقل کنید .....

دیدن کلیه مناظرات در خصوص قمه (تطبیر) بدون سانسور (http://hojjah.googlepages.com/tatbir.zip)

yar-mahdi
Saturday 21 June 2008, 04:59PM
بسم رب المهدی :smile07:
سلام علیکم

آقا جان !
در این تاریکی غیبت ، یادمان رفته که پشت ابرها خورشیدی نهفته است که اگر پرتو افشانی کند ، هیچ نقطه ی کوری در زمین باقی نخواهد ماند !
چه می شد برای پرتو افشانی اش دعا می کردیم ؟!

مولای من !
یادمان رفته که اگرچه این خورشید پشت ابرهاست ، اما همین طور هم نور می دهد !
چه می شد برای دیدن پرتوهای سپیدش ، پلک های خود را می گشودیم ؟!

پدر مهربان من !
یادمان رفته که تو اگرچه غائبی ، اما حاضرتر از هر حاضری هستی !
چه می شد حضور تو را به اندازه ی خِرَد خُرد خود بها می دادیم ؟!

+++++++++++

همه می دانیم که از منابع فقه شیعی ، اجماع است ؛ اجماعی که کاشف از قول معصوم (ع) باشد .
از گروه موافق می پرسم :
آیا در طول تاریخ ، اجماعی مبنی بر صحت اعمال مورد گفتگو در این سرفصل ادعا شده است ؟!

و از گروه مخالف می پرسم :
آیا در همه ی ادوار تاریخ ، این اعمال مخالف داشته است ؟

این سوال را برای فهمیدن پرسیدم ؛ لطفا پاسخ تان مستند و قابل مراجعه باشد .

خیرالبریه
Sunday 22 June 2008, 08:48AM
همه می دانیم که از منابع فقه شیعی ، اجماع است ؛ اجماعی که کاشف از قول معصوم (ع) باشد .

از گروه موافق می پرسم :
آیا در طول تاریخ ، اجماعی مبنی بر صحت اعمال مورد گفتگو در این سرفصل ادعا شده است ؟!

و از گروه مخالف می پرسم :
آیا در همه ی ادوار تاریخ ، این اعمال مخالف داشته است ؟

این سوال را برای فهمیدن پرسیدم ؛ لطفا پاسخ تان مستند و قابل مراجعه باشد .

با سلام

اشکال اصلی اکثریت قریب به اتفاق مردم اینست که اهل تقلیدند نه تحقیق ، چرا شیعه شدی ؟ چون پدرو مادرم شیعه بودند و......

در اصول اعتقادی انسان باید تحقیق کند و از قرآن وسنت صحیح بکمک عقل راه خویش را پیدا کند . سپس نوبت به اجماع میرسد .

در زمان غیبت هم وظیفه ما، مراجعه به روایات صحیح است طبق دستور امام (ع) .

نمونه بارزش را در همین جا دیدیم که افرادی بدون پایه واساس علمی از گروهی تقلید میکنند و روایاتی را میآورند و هنگام درخواست ادله اثبات ، ناگهان دهانشان بسته میشود ، چرا چون تنها مقلدند .....

خوب ؛ هرچه گفتیم اسناد تنها حدیث مورد احتجاجشان را نیاوردند اکنون ما سخن آیت الله خویی رجالی معروف را در مورد ضعف این حدیث ذکر میکنیم :

روی الشيخ الطوسي بسنده عن خالد بن سدير عن الإمام الصادق (ع) قال:

"وقد شققن الجيوب ولطمن الخدود الفاطميات على الحسين بن علي عليهما السلام، وعلى مثله تلطم الخدود وتشق الجيوب". (تهذيب الأحكام ج8 ص325)

ان هذه الروايات المجوزة والمانعة ضعيفة السند ولا يمكن الاعتماد عليها . نعم استثنى الاصحاب من حرمة تلك الامور ، الاتيان بها في حق الائمة والحسين عليهم السلام مستندين فيه إلى ما فعلته الفاطميات على الحسين بن علي بن لطم الخد وشق الجيب - كما ورد في رواية خالد بن سدير . وهذا لا يمكن المساعدة عليه لانها على تقدير حرمتها مطلقة والرواية الدالة على صدورها من الفاطميات ضعيفة السند ولا يمكن الاعتماد عليها . والذي يسهل الخطب انها افعال لم تثبت حرمتها مطلقا ، اذن لا مانع شرعا من الاتيان بها في مصائب الائمة الطاهرين عليهم السلام وغير الائمة .

خوب قمه زنان محترم این از این حدیث ، آیا حدیث دیگری در این باب سراغ دارید تا بررسی کنیم ؟؟؟

فاتح
Sunday 22 June 2008, 04:55PM
نمونه بارزش را در همین جا دیدیم که افرادی بدون پایه واساس علمی از گروهی تقلید میکنند و روایاتی را میآورند و هنگام درخواست ادله اثبات ، ناگهان دهانشان بسته میشود ، چرا چون تنها مقلدند .....

خوب ؛ هرچه گفتیم اسناد تنها حدیث مورد احتجاجشان را نیاوردند اکنون ما سخن آیت الله خویی رجالی معروف را در مورد ضعف این حدیث ذکر میکنیم :

روی الشيخ الطوسي بسنده عن خالد بن سدير عن الإمام الصادق (ع) قال:

"وقد شققن الجيوب ولطمن الخدود الفاطميات على الحسين بن علي عليهما السلام، وعلى مثله تلطم الخدود وتشق الجيوب". (تهذيب الأحكام ج8 ص325)

ان هذه الروايات المجوزة والمانعة ضعيفة السند ولا يمكن الاعتماد عليها . نعم استثنى الاصحاب من حرمة تلك الامور ، الاتيان بها في حق الائمة والحسين عليهم السلام مستندين فيه إلى ما فعلته الفاطميات على الحسين بن علي بن لطم الخد وشق الجيب - كما ورد في رواية خالد بن سدير . وهذا لا يمكن المساعدة عليه لانها على تقدير حرمتها مطلقة والرواية الدالة على صدورها من الفاطميات ضعيفة السند ولا يمكن الاعتماد عليها . والذي يسهل الخطب انها افعال لم تثبت حرمتها مطلقا ، اذن لا مانع شرعا من الاتيان بها في مصائب الائمة الطاهرين عليهم السلام وغير الائمة .

خوب قمه زنان محترم این از این حدیث ، آیا حدیث دیگری در این باب سراغ دارید تا بررسی کنیم ؟؟؟

آقای خیرالبریه
نمونه بارز تقلیدهای کورکورانه فرار شما از بحث در مناظرات مختلف با استاد گرامی جناب عبدالحسین بوده است.
نمونه های متعددی هم دوست محترم جناب مهرداد متذکر شدند.
اما نظر آقای خویی:
ایشان از سختگیرترین علما در زمینه رجال بوده و خیلی از احادیث را قبول نداشتند.
مثلا ایشان آن سه بزرگواری را که مرسلاتشان مورد قبول همه علماست را قبول نداشتند!به این صورت که تایید نمیکردند که لزوما ایشان از ثقه نقل میکنند.
بنابرین بسیاری از روایاتی که از معتبرترین روایات شیعه هستند مطابق مبنای ایشان مخدوش خواهند شد.
یا مقبوله عمر بن حنظله را ایشان ضعیفه السند میدانستند!
در حالی که مطابق این روایت خیلی از فقهای شیعه نظر داده اند و قبولش دارند،اما آقای خویی قبول نداشتند.
همینطور نظر آن مرحوم درباره بسیاری از رجال دیگر.
ایشان در مقدمه معجم رجالشان بسیاری از توثیقات همگانی را زیر سوال برده اند.در حالی که علمای دیگر قبول دارند،بنابرین در نظر ایشان خیلی از روایات ضعیف بودند که در نظر دیگران اینطور نبوده است.
شما به مبانی رجالی علما آشنایی ندارید،باید بیشتر تحقیق کنید تا متوجه بشوید.
روایتی که آوردید معتبره است.
خیلی از علماء مطابق آن فتوا صادر کرده اند.اگر