PDA

نمايش نسخه نهائي : ما طاقت دوری عزیزان نداریم (درخواست از ناظرین سایت)

mehrdad_123
Monday 2 June 2008, 12:11AM
بسم رب المهدی:
ا...هم عجل لولیک الفرج
عرض سلام به حضور همه ی سروان بالاخص جناب ناظر
توکلت علی ا...
-----------------------

با خبر شدیم که استاد عزیز و گرانقدرمان جناب آقای عبد الحسین به دلایل نامعلومی (!!!) با محدودیت نوشتاری مواجه شده اند لازم به ذکر است که ایشان از جمله معدود کاربران حاضر در سایت هستند که الحق و الانصاف اهل علم هستند و ما نیز افتخار این را داریم که در این دنیای مجازی شاگردی ایشان را می کنیم و از علوم ایشان بهره ی کافی را برده ایم ان شاا...
البته از آنجایی که می دانیم ایشان به جهت توانایی علمی شان در بحث ها دشمنان زیادی هم در این دنیای مجازی پیدا کرده بودند لذا مطمئنیم کسانی پیدا خواهند شد در لباس مخالف با این درخواست ما به جدل برخیزند!!! اما ناگفته مشخص است که جواب ما به این گروه سلاما خواهد بود و اگر هم بحثی پیش بیاید جواب این گروه مردمان را هم آماده داریم و با دلایل کافی خود آنها را به محکمه می کشانیم هر چند که محکمه ی ما در این سایت فقط دید حقیقت جویان هستش نه...

ناظرین محترم سایت از شما تقاضا داریم که این درخواست ما را رد نکرده و در رای! خود تجدید نظر بفرمایید و بدانم و بدانید که ما در این اوضاع و احوال به وجود اهل علم در این سایت نیازمندیم
اگر می گویید که ایشان توهین کردن خب! شما باید اخطار می دادید نه اینکه فی الفور وی را اخراج کنید ... البته فکر نمی کنم لزومی به ذکر کردن برخی مسائل! باشد که چگونه در برخورد با آن گروهک هایی که توهین و افترا اساس نوشته هایشان هستش به چه لطافتی برخورد کرده اید البته اگر نمونه ای بیاورید که اصلا با آنها برخوردی شده باشد !!!

دوستان حتما نظر بدهند
-----------------------
ا...هم عجل لولیک الفرج
یا حق

asalbanoo
Monday 2 June 2008, 11:04AM
با جناب آقاي مهرداد موافقيم. خواهشمند است تجديد نظر فرمايند.

mehrdad_123
Monday 2 June 2008, 11:52AM
بسم رب المهدی:
ا...هم عجل لولیک الفرج
عرض سلام به حضور همه ی سروران و تشکر از دوستانی که ما را همراهی می کنند

جناب ناظر ما منتظر پاسخ شما هستیم ان شاا...

ghadem
Monday 2 June 2008, 02:18PM
جناب عبدالحسین از کاربران آگاه و منطقی و با علم این جا بود که تالار دین و دنیا بدون ایشون صفایی نداره .من هم از جناب ناظر خواهش می کنم که لااقل تخفیفی در محدودیت ایشون قائل بشن

asalbanoo
Monday 2 June 2008, 03:08PM
ضمن سلام و احترام به جناب ناظر
خواهشمند است در صورت صلاحديد تجديد نظر فرمايند

noor-alzahra
Monday 2 June 2008, 03:31PM
سلام
گر چه با خیلی از نظرات ایشون مخاف بوده و هستم ولی با محدودیت نوشتاری ایشون هم کاملا مخالفم انصافا من تا حالا توهینی که در عرف توهین بگویند از ایشون ندیدم و در مورد خودم هم باید بگویم باعث بسی خوشحالیه که با افرادی مثل ایشان به بحث ومی پردازم
امیدوارم ناظرین محترم سایت در تصمیم خود تجدید نظر کنند تا از وجود ایشان هم بهره مند بشویم ان شا الله تعالی...:smile07::smile07::smile07:

cachitora
Monday 2 June 2008, 04:00PM
بابا ای ول ,دستخوش این همه بنده خدا دارند وصاطت می کنند ,خوب محدودیتش را بردار ,وقتی این همه آدم میگن باز کن حتماً بچه خوبیه دیگه(گزارش دادن یک نفر که ممکنه دلش از اون پر باشه که دلیلی نمی شه که شما هم فوراً او را بایکوت کنید).حالا اون همه در پست های شخصی برایت التماس کردیم که محدودیت اون چند تا آدی من را برداری گوش نکردی حالا جوون عسل محدودیت این جوون بردار قول می دهد دیگه از اون حرفهائی بزنه که شما خوشتان می آید.مرسی

حسینی
Monday 2 June 2008, 04:33PM
با عرض سلام

جناب عبدالحسین از کاربران بسیار آگاه این سایت بودند. بنده بسیار از ایشان استفاده کردم.
باز گشت ایشان را به سایت از ناظران محترم خواستاریم.

والله العالم

mehrdad_123
Monday 2 June 2008, 05:07PM
بسم رب المهدی:
ا...هم عجل لولیک الفرج
عرض سلام به حضور همه ی سروران
توکلت علی ا...
--------------------------
ضمن تشکر از همه ی سروران عارضم به حضورتان که خب! خدا رو شکر همه شاهد هستیم که استاد عزیزمان جناب آقای عبدالحسین چنان شخصیت محبوبی دارند که مخالفین و موافقین اهل انصاف همگی بالاتفاق خواستار رفع محدودیت ایشان هستند بنابراین به نظر می رسد که ناظرین محترم ان شاا... در رای خود تجدید نظر کنند
البته شایان ذکر است که یکی از دوستان هم با ایجاد تاپیکی درخواست رفع محدودیت این عزیز را کرده اند
درخواست درمورد کاربر Abdolhusain (http://www.iranclubs.net/forums/showthread.php?t=13130)
با تشکر

.

زيـبـا
Monday 2 June 2008, 09:04PM
با وجود اینکه با نظر برخی عزیزان موافق نیستم و ایشان را نه مؤدب دیدم و نه باسواد و نه اهل علم ، بلکه به عکس متحجر و لجوج و بی منطق یافتم ، اما تقاضا دارم از اخراج ایشان چشم پوشی فرمایید ....
امیدوارم من بعد بی جهت به شعارهای خلاف واقع و تبلیغات صد من یه غاز نپردازند و پیروی حق را آویزه گوش خود سازند ....
خداوند ما و شما و ایشان را از انحراف و گناه و لجاجت دور سازد .... :smile34:

پشتیبانی باشگاه
Monday 2 June 2008, 09:20PM
با سلام

سابقه تذکر به کاربر Abdulhusain بدین شرح است :
8044

کاربر فوق علیرغم این تذکرات ، درخواست عمومی باشگاه جهت اجتناب از تنش (http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?t=4573)را نادیده گرفته و بلافاصله پس از تثبیت این موضوع بعنوان تذکر به همه کاربران ، به تاسیس عنوانی جهت دعوت سایر کاربران به درج الفاظ تنش زا اقدام نموده (http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?t=13073) و با وجود تذکر ارسالی مجددا به درج الفاظ توهین آمیز در چندین نوشته بعد از تذکر اقدام نمودند که علیرغم ویرایش نوشته های ایشان ، در فهرست بالا این تذکرات ذکر نگردیده است.

لذا با توجه به فهرست فوق و عدم اجتناب از تنش با وجود تذکرات مکرر عمومی و خصوصی ، باشگاه این کاربر را به مدت یک ماه با محدودیت نوشتاری مواجه ساخت ، بدیهی است فعالیت کاربران باشگاه منوط به رعایت توافق ثبت نام است و کاربرانی که مصرانه با درج الفاظ و عبارات توهین آمیز نسبت به عقاید سایر کاربران و درج اتهام و نقض حقوق اشخاص حقیقی و حقوقی اقدام می ورزند امکان ادامه فعالیت در باشگاه را نخواهند داشت .

با تشکر
پشتیبانی باشگاه جوانان ایرانی

//////////////////

این عنوان متوقف گردید ، عنوان مشابه در تالار پیشنهادات و انتقادات پذیرای ادامه گفتگوها در صورت خواست کاربران می باشد .

درخواست درمورد کاربر Abdolhusain (http://www.iranclubs.net/forums/showthread.php?t=13130)