نمايش نسخه نهائي : وفات آیت الله سید رضا شیرازی
Abdolhusain
Sunday 1 June 2008, 04:42PM
:قانون(1):
طبق قوانین توافقی ثبت نام درج اتهام بدون منبع به اشخاص حقیقی و حقوقی نقض حقوق ایشان و طبعا نقض قوانین توافقی ثبت نام است . شناسه شما به جهت نقض قوانین توافقی ثبت نام به مدت یک ماه با محدودیت نوشتاری مواجه گشت .
رضا فلسفه
Sunday 1 June 2008, 05:01PM
بسمه تعالي شأنه
طبق اطلاعات موثق خانوادة آيه الله شيرازي قتل وي را تکذيب کردند و از دولت به دليل حمايتهاي پزشکي از ان مرحوم تشکر کردند. در اين مورد به سايت دفتر ايشان رجوع کنيد.
saleh57
Sunday 1 June 2008, 05:33PM
سلام
رحمت الهي بر روح اين مرحوم و خاندانش. از زیرنویس شبکه خبر از این اتفاق مولمه باخبر شدم.
جناب "عبدالحسین"!قاعدتا تا چند دقیقه دیگر مجبور خواهید شد اصل خبر را هم تکذیب کنید.چون علی القاعده منبع خبری تان سوراخ است و مشکوک.
حیف از انرژِ ی شما و امثال شما که خرج تصورات و تخیلات بشود.
و صد حیف از بزرگواران مجاهد و محققی نظیر ایت الله شیرازی(ره) بزرگ و خاندانشان که مدافعینی چون شما داشته باشند.
...... ....... .....
چیزهای دیگری نیز نوشتم که خب پاک کردم که نکند چشم ناپاک و غریبه ای ببیند و از این گلایه ی داخلی ما سوء استفاده کند.
اما در یک جمله عرض می کنم:
با این حکومت شیعی "به از این باشید که با خلق جهانید".
از کاربران مکرم تقاضا می کنم
برای شادی روح این فقید سعید :
حمد + اللهم صل علی محمد و ال محمدوعجل فرجهم
را قرائت بفرمایند.
این (http://www.burathanews.com/news_article_42689.html)هم متنی در خصوص زندگی نامه ی این بزرگوار.
البته به عربی است و الان وقت ترجمه اش را ندارم.اما به نظرم قابل استفاده برای دوستان باشد.
---------------------------------------------------
إنا لله وإنا إليه راجعون
(إذا مات العالم ثلم في الإسلام ثلمة لا يسدها شيء)
في صبيحة يوم الأحد 26 جمادى الأولى من سنة 1429 هجرية الموافق 1/6/2008م انتقل إلى رحمة الله تعالى العالم الرباني الفقيه الورع آية الله السيد محمد رضا الحسيني الشيرازي (رضوان الله عليه) في قم المقدسة على أثر نوبة قلبية. وهو النجل الأكبر للمرجع الديني الراحل الإمام السيد محمد الحسيني الشيرازي (أعلى الله درجاته).
ولد في مدينة كربلاء المقدسة بالعراق سنة 1379هـجرية.
نشأ وترعرع بجوار سيد الكونين أبي عبد الله الحسين (عليه أفضل الصلاة والسلام) فتعلم منه درس الولاء والتضحية والفداء في سبيل الله عزوجل. تربى في ظل والده الإمام الشيرازي الراحل فتهذب بأدبه وتعلم من أخلاقه وعلمه. بدأ دراسته الأولية في مدرسة حفاظ القرآن الكريم ثم التحق بالحوزة العلمية في كربلاء المقدسة حيث درس مقدمات العلوم الدينية لدى أساتذتها الكبار.
هاجر بصحبة والده إلى الكويت وذلك بعد الضغوط الكبيرة التي لاقته أسرة الإمام الشيرازي من قبل الطغاة البعثيين في العراق. وفي الكويت واصل دراسته العلمية فقرأ الرسائل والمكاسب على عمه المرجع الديني آية الله العظمى السيد صادق الشيرازي(دام ظله)، وإلى جانب ذلك كان يلقي محاضرات دينية علمية على الشباب المؤمن
وفي سنة 1399هـجرية هاجر إلى إيران فحل بمدينة قم المقدسة حيث استمر في دراسة السطوح حتى أكملها وبدأ دراسته العالية لدى والده الإمام الشيرازي وعمه وكبار فقهاء الحوزة من أمثال آية الله العظمى الشيخ الوحيد الخراساني دام ظله، والمرجع الديني الشيخ مرزا جواد التبريزي رحمه الله وغيرهم فنال مرتبة الفقاهة والاجتهاد،
كان من أساطين الأستاذة في حوزة قم المقدسة حيث بدأ بتدريس المقدمات والسطوح العالية ومن عام 1408 هـ شرع بتدريس بحث خارج الفقه والأصول على فضلاء الحوزة وكان مستمراً في تدريسه وعطائه العلمي حتى وافته المنية.
كان قمة في الأخلاق والتواضع والبسمة على وجهه وحزنه في قلبه كما ورد في صفات المؤمنين.
تربى في مدرسته العلمية عدد كبير من التلامذة الفضلاء وهم اليوم من العلماء والمفكرين والمثقفين والمدرسين في الحوزات العلمية في مختلف أرجاء العالم.
كما ترك محاضرات علمية وأخلاقية عديدة تبث عبر شاشات عدد من الفضائيات الدينية حيث تلقى ترحيبا كبيرا من قبل المشاهدين لما لها من اثر تربوي ونفسي عليهم، كما انها تطرح رؤية اسلامية معاصرة.
كما ترك كتبا علمية منها كتاب (الترتب) وهو بحث أصولي معمق كتبه للعلماء والمجتهدين. وقد نال بسببه عدة إجازات إجتهاد.
ومن كتبه تفسير للقرآن الكريم اسمه (التدبر في القرآن) طبع منه مجلدان ومن مؤلفاته (الرسول الأعظم ص رائد الحضارة الإنسانية) و(خطب الجمعة) و(سلسلة المهدوية) و(ومضات) وغيرها.
نسأل الله عزوجل أن يتغمده بواسع رحمته ويسكنه فسيح جنته ويلهم ذويه الصبر والسلوان
-----------------------------------
روحی لک الفداء یا علی:smile07:
رضا فلسفه
Sunday 1 June 2008, 05:38PM
جناب عبد الحسين نفي و تضعيف اين حکومت ساده و اسان است. اما مرد آن است که کار مشکلي مانند نقد و نفي جهان سلطه را بر دوش بکشد کاري که سيد خامنه اي مظلومانه به آن پرداخته و از دوست و دشمن جفا مي بيند.
زيـبـا
Sunday 1 June 2008, 06:12PM
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اخذل اعدائهم و اعوان اعدائهم ....قال الله تعالی :« یا ایها الذین آمنوا ان جاءکم فاسق بنبا فتبینوا ان تصیبوا قوما بجهالة فتصبحوا علی ما فعلتم نادمین حجرات 6 » مؤمنین ... اگر فاسقی به شما خبری داد < باور نکنید > در این باره تحقیق کنید قبل از اینکه عده یی را از روی نادانی مورد تهمت های خود قرار دهید و اذیت کنید و آنگاه از کرده خود پشیمان شوید ...ترجمه مفهومی توسط خودم ...به هر حال خدا رحمتشان کند و ما را نیز ....
رضا فلسفه
Sunday 1 June 2008, 06:17PM
با تشکر از نکته اي که اشاره کرديد گمان مي کنم به جاي اينکه سليقه ها تا اين اندازه ما را از يکديگر جدا کند بايد در سنگري واحد به جنگ دشمني که هيچ ايه اللهي را قبول ندارد تا چه رسد به الله بايد رفت.
Abdolhusain
Sunday 1 June 2008, 07:25PM
بسمه تعالی شانه
عراقی ها مثلی دارند که میگوید:کذب امصفط احسن من صدق امخربط!!
وقتی میخواهی یک دروغی بگی آقا جان اول تحقیق کن،بعد دروغ رو بگو که رسوا نشی.
تمامی سایت های دفتر آیت الله العظمی شیرازی الان بسته هست و در صفحه اول فقط خبر ارتحال ایشون رو دادند.
احتمالا منظور شما از "اطلاعات" همان برادران گمنامتان هستند!!
Abdolhusain
Sunday 1 June 2008, 07:26PM
بسمه تعالی شانه
جناب صالح
چون علی القاعده منبع خبری تان سوراخ است و مشکوک..
بله هر خبری که به مذاق شما خوش نیاید منبعش سوراخ است و مشکوک،اما دروغهایی که شما و امثال شما نقل بکنید یا تهمتهایی که منابع مورد تایید شما بزنند نه سوراخند نه مشکوکند!!
متاسفانه بنده در دنیای کنونی هیچ حکومت شیعی نمیشناسم!اگر میشناختم با آن به از آن بودم که با خلق جهان بودم!
noor-alzahra
Sunday 1 June 2008, 09:04PM
سلام
من تازه از فوت ایشون خبر دار شدم.من هم این واقعه رو تسلیت عرض می کنم واقعا باید هر مرجعی که از عالم شیعه میره به سر و سینه زد و جامه سیاه بر کرد اما متاسفانه جامعه امروز ما...
زيـبـا
Sunday 1 June 2008, 09:45PM
مگر ایشان به درجه عظمای مرجعیت هم نایل شده بودند ....؟
تا آنجا که ما خبر داشتیم ، یک طلبه عادی بودند ... و گویا عموی ایشان سید صادق تصدی جایگاه مرجعیت مرحوم سید محمد شیرازی را به عهده گرفتند تا خدای ناکرده این پست ، بی متصدی نمانده باشد ....
amirrh / حلاج.
Sunday 1 June 2008, 10:29PM
این فرد با سید رضی شیرازی که در تهران - مسجد شفا - پیش نماز است تفاوت دارد؟ یا همان است؟
noor-alzahra
Sunday 1 June 2008, 10:34PM
تا آنجا که ما خبر داشتیم ، یک طلبه عادی بودند ... و گویا عموی ایشان سید صادق تصدی جایگاه مرجعیت مرحوم سید محمد شیرازی را به عهده گرفتند تا خدای ناکرده این پست ، بی متصدی نمانده باشد ....
سلام
ایشون مگه با شما چه دشمنی داشته که اینطور دارید با یه مرجع که واقعا مرجع بزرگی بوده اینطوری برخورد می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مگه هر کسی که با نظرات یک شخص یا اشخاصی مخالفت کنه باید از مرجعیت به یک طلبه ساده نزول مقام پیدا کنه از نظر شما؟؟؟؟؟؟فکر کنم اگه خدایی نکرده خدایی نکرده یه روزی اتفاقی برای ایت الله وحید خراسانی حفظه الله هم بیافته شما میگید ایشون اصلا طلبه هم نبوده.لطفا در برابر مخالفاتون سعه صدر بیشتری داشته باشید.
noor-alzahra
Sunday 1 June 2008, 11:14PM
http://www.alnjat.com/sounds/showcat-6-0.html
دوستانی که به ایشون علاقه داشتند میتوند برند اینجا و سخنرانی های ایشون رو دانلود کنند قابل توجه دوستانی که ایشون رو یه طلبه ساده می دونند.
فرزند آدم
Sunday 1 June 2008, 11:16PM
بسمه تعالی شانه
جناب صالح
بله هر خبری که به مذاق شما خوش نیاید منبعش سوراخ است و مشکوک،اما دروغهایی که شما و امثال شما نقل بکنید یا تهمتهایی که منابع مورد تایید شما بزنند نه سوراخند نه مشکوکند!!
متاسفانه بنده در دنیای کنونی هیچ حکومت شیعی نمیشناسم!اگر میشناختم با آن به از آن بودم که با خلق جهان بودم!
جالب اینجاست که همه دروغ میگویند الی شما که معلوم نیست منبع موثقتان کجاست.
اصولا نخواستید چشمتون رو باز کنید و ببینید که در کشوری که زندگی مکینید یک حکومت شیعی بر راس امور است شاید دیدنش سخت باشه.
در ضمن هر عالم جلیل القدری که جکومت ولایت فقیه رو قبول نداشته باشه دلیلی بر مخالفتش با حکومت و رهبری نیست.
noor-alzahra
Sunday 1 June 2008, 11:19PM
البته سوء تفاهم نشه.من کاری به اعتقادات این مرحون ندارما که با کی مخاف بوده و با ولایت فقیه مخالف بوده یا نه فقط واسه این که ایشون به هر حال یه مجتهد بود و مرجع تقلید گروهی از مردم باید در خور نامشون ازشون تجلیل بشه حالا دیگه ما وظیفه نداریم به اعتقادات ایشون کار داشته باشیم اعتقاداتشون بر می گرده به ارتباطشون بین خودشون و خدای خودشون اون دنیا به هر حال با مذاکراتی حل میشه بین خودشون ما که نباید مثل بعضیا شان و مقام یک مجتهد رو بیاریم پایین که...
mehrdad_123
Sunday 1 June 2008, 11:49PM
رفتن هر اهل علمی به منزله ی رفتن نعمتی بزرگ و آمدن بلایی است جانگداز
هر چند که حقیر این خاندان بزرگ را زیاد نمی شناسم ولی الحق که گرمای خاصی در بانشان هست که هر مذهبی و غیر مذهبی را به خود جذب می کند بنده به قدر لیاقت ناچیز خود فقط سعادت شنیدن چند سخنرانی از آیت ا... صادق شیرازی را داشته ام و آیت ا... سید رضا (ره) را نمی شناسم از دوستان اگر کسی توانایی بیان عقاید این بزرگواران را دارد حتما ما رابی نصیب نگذارد
ا...هم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا بهم
saleh57
Monday 2 June 2008, 06:14AM
بسمه تعالی شانه
جناب صالح
سلام
جناب abdolhusain
این بالایی پاسخ شما بود به این متن پایینی که اینجانب نوشتم در خصوص خبر منقول از سوی شما مبنی بر{ .... } . خبری که مملو بود ازتهمت و توهین به نظام و ارکان ان.
در این میان قضاوت را به عهده بازدیدکنندگان محترم می گذارم.
البته بنده درضمن پاسخ خود نیز متن اولین ارسال شما را نقل قول کامل نمودم که به هر جهت توسط پشتیبانی باشگاه ویرایش و بلکه حذف کلی گردید.
حال به جهت اینکه شما با محدودیت نوشتاری مواجه شده اید و نیز به دلیل تحت الشعاع قرار نگرفتن فضای محترمانه حول بزرگداشت مرحوم سیدرضا شیرازی(ره). از پاسخ به متن تان در میگذرم.
شاید وقتی دیگر با هم سر حوصله به گفتگویی از سنخی دیگر بنشینیم.
نفسی لک الوقاء
یا علی:smile07:
سلام
رحمت الهي بر روح اين مرحوم و خاندانش. از زیرنویس شبکه خبر از این اتفاق مولمه باخبر شدم.
جناب "عبدالحسین"!قاعدتا تا چند دقیقه دیگر مجبور خواهید شد اصل خبر را هم تکذیب کنید.چون علی القاعده منبع خبری تان سوراخ است و مشکوک.
حیف از انرژِ ی شما و امثال شما که خرج تصورات و تخیلات بشود.
و صد حیف از بزرگواران مجاهد و محققی نظیر ایت الله شیرازی(ره) بزرگ و خاندانشان که مدافعینی چون شما داشته باشند.
...... ....... .....
چیزهای دیگری نیز نوشتم که خب پاک کردم که نکند چشم ناپاک و غریبه ای ببیند و از این گلایه ی داخلی ما سوء استفاده کند.
از کاربران مکرم تقاضا می کنم
برای شادی روح این فقید سعید :
حمد + اللهم صل علی محمد و ال محمدوعجل فرجهم
را قرائت بفرمایند.
این (http://www.burathanews.com/news_article_42689.html)هم متنی در خصوص زندگی نامه ی این بزرگوار.
البته به عربی است و الان وقت ترجمه اش را ندارم.اما به نظرم قابل استفاده برای دوستان باشد.
---------------------------------------------------
إنا لله وإنا إليه راجعون
(إذا مات العالم ثلم في الإسلام ثلمة لا يسدها شيء)
في صبيحة يوم الأحد 26 جمادى الأولى من سنة 1429 هجرية الموافق 1/6/2008م انتقل إلى رحمة الله تعالى العالم الرباني الفقيه الورع آية الله السيد محمد رضا الحسيني الشيرازي (رضوان الله عليه) في قم المقدسة على أثر نوبة قلبية. وهو النجل الأكبر للمرجع الديني الراحل الإمام السيد محمد الحسيني الشيرازي (أعلى الله درجاته).
ولد في مدينة كربلاء المقدسة بالعراق سنة 1379هـجرية.
نشأ وترعرع بجوار سيد الكونين أبي عبد الله الحسين (عليه أفضل الصلاة والسلام) فتعلم منه درس الولاء والتضحية والفداء في سبيل الله عزوجل. تربى في ظل والده الإمام الشيرازي الراحل فتهذب بأدبه وتعلم من أخلاقه وعلمه. بدأ دراسته الأولية في مدرسة حفاظ القرآن الكريم ثم التحق بالحوزة العلمية في كربلاء المقدسة حيث درس مقدمات العلوم الدينية لدى أساتذتها الكبار.
هاجر بصحبة والده إلى الكويت وذلك بعد الضغوط الكبيرة التي لاقته أسرة الإمام الشيرازي من قبل الطغاة البعثيين في العراق. وفي الكويت واصل دراسته العلمية فقرأ الرسائل والمكاسب على عمه المرجع الديني آية الله العظمى السيد صادق الشيرازي(دام ظله)، وإلى جانب ذلك كان يلقي محاضرات دينية علمية على الشباب المؤمن
وفي سنة 1399هـجرية هاجر إلى إيران فحل بمدينة قم المقدسة حيث استمر في دراسة السطوح حتى أكملها وبدأ دراسته العالية لدى والده الإمام الشيرازي وعمه وكبار فقهاء الحوزة من أمثال آية الله العظمى الشيخ الوحيد الخراساني دام ظله، والمرجع الديني الشيخ مرزا جواد التبريزي رحمه الله وغيرهم فنال مرتبة الفقاهة والاجتهاد،
كان من أساطين الأستاذة في حوزة قم المقدسة حيث بدأ بتدريس المقدمات والسطوح العالية ومن عام 1408 هـ شرع بتدريس بحث خارج الفقه والأصول على فضلاء الحوزة وكان مستمراً في تدريسه وعطائه العلمي حتى وافته المنية.
كان قمة في الأخلاق والتواضع والبسمة على وجهه وحزنه في قلبه كما ورد في صفات المؤمنين.
تربى في مدرسته العلمية عدد كبير من التلامذة الفضلاء وهم اليوم من العلماء والمفكرين والمثقفين والمدرسين في الحوزات العلمية في مختلف أرجاء العالم.
كما ترك محاضرات علمية وأخلاقية عديدة تبث عبر شاشات عدد من الفضائيات الدينية حيث تلقى ترحيبا كبيرا من قبل المشاهدين لما لها من اثر تربوي ونفسي عليهم، كما انها تطرح رؤية اسلامية معاصرة.
كما ترك كتبا علمية منها كتاب (الترتب) وهو بحث أصولي معمق كتبه للعلماء والمجتهدين. وقد نال بسببه عدة إجازات إجتهاد.
ومن كتبه تفسير للقرآن الكريم اسمه (التدبر في القرآن) طبع منه مجلدان ومن مؤلفاته (الرسول الأعظم ص رائد الحضارة الإنسانية) و(خطب الجمعة) و(سلسلة المهدوية) و(ومضات) وغيرها.
نسأل الله عزوجل أن يتغمده بواسع رحمته ويسكنه فسيح جنته ويلهم ذويه الصبر والسلوان
-----------------------------------
روحی لک الفداء یا علی:smile07:
تنها جهت اطلاع کاربران محترمی که با عربی زیاد اشنا نیستند به عرض می رساند مرحوم شیرازی(ره) دارای تالیفات متعدد و ارزشمندی بوده اند که مباحثی از قبیل تفسیر قران+مباحث تاریخی اجتماعی حیات رسول اعظم (ص) + مباحثی حول امام عصر(عجل الله تعالی فرجه) و نظایر ان داشته اند.
روحشان را شاد کنیم با حمد و صلوات.
اللهم صل علی محمد:smile07: وال محمد:smile07: وعجل فرجهم.
زيـبـا
Monday 2 June 2008, 10:09PM
سلام
ایشون مگه با شما چه دشمنی داشته که اینطور دارید با یه مرجع که واقعا مرجع بزرگی بوده اینطوری برخورد می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مگه هر کسی که با نظرات یک شخص یا اشخاصی مخالفت کنه باید از مرجعیت به یک طلبه ساده نزول مقام پیدا کنه از نظر شما؟؟؟؟؟؟
مگه مرحوم رضا شیرازی هم مثل پدر و عموی خود دارای جایگاه مرجعیت بود ....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نکنه شما هم مثل برخی خیال می کنید مرجعیت ارثی است ....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
noor-alzahra
Monday 2 June 2008, 10:54PM
مگه مرحوم رضا شیرازی هم مثل پدر و عموی خود دارای جایگاه مرجعیت بود ....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
بله ایشون هم مرجعیت داشتند
نه من همچین چیزی فکر نمی کنم اما این که کسی هم پدر و هم عمش مرجع باشه و هم خودش مرجع باشه اشکال شرعی نداره.خیلی هم خوبه.شما اشکال شرعی توش می بینید؟؟؟؟؟
karbala110
Monday 2 June 2008, 11:10PM
بسم الله
اولا:هیچکس برای ایشان ادعای مرجعیت نکرده است. علی الظاهر جنابعالی فرق بین "آیت الله" با "آیت الله العظمی" را نمی دانید. برای اطلاعتان عرض می کنم که ایشان آیت الله بودند یعنی مجتهد نه آیت الله العظمی یا همان مرجع.
ثانیا: جنابعالی کوچکتر و پست تر از آن هستی که بخواهی در رابطه با علما و مجتهدین اظهار نظر نمایید. شما که به قول خودتان یک "طلبه عادی" نیز نیستید چطور به خود جرات می دهید به یک مجتهد اینطور توهین کنی. ایشان از نظر فقهی و اخلاقی حقیقتا بی نظیر بودند. و این حقیقت برای اهل علم روشن و واضح است. و مقام والای ایشان با توهین های جهالی مانند شما پایین نمی آید.
شادی روح فقیه اهل بیت علیهم السلام ایت الله سید رضا شیرازی صلوات
karbala110
Monday 2 June 2008, 11:15PM
سلام
خیر ایشان مرجع نبودند. بلکه مجتهد بودند و درس خارج داشتند.
یا علی
karbala110
Monday 2 June 2008, 11:53PM
بسم الله
صدای "حیدر حیدر" و " لعن علی عدوک یا علی اولی و دومی و سومی" در قم طنین انداز شد !
امروز جسد مطهر فقیه اهل بیت علیهم السلام آیت الله سید رضا شیرازی توسط مومنان و فضلا و علما و وعاظ و هیئت هایی از تهران - قم - اصفهان-مشهد و یزد تشییع شد.
تشییع کنندگان با صدای "حیدر حیدر..." (همان ذکر و نوای دلنشین قمه زنان) و همچنین با شعار لعن علی عدوک یا علی اولی و دومی و سومی ایشان را تشییع کردند.
قم مقدسه با یکی دیگر از فقهای عظیم الشان خود خداحافظی کرد. رحمت و درود خدا به روح ایشان..
شادی روح فقیه اهل بیت علیهم السلام آیت الله سید رضا شیرازی صلوات همراه با فاتحه
noor-alzahra
Monday 2 June 2008, 11:58PM
خیر ایشان مرجع نبودند. بلکه مجتهد بودند و درس خارج داشتند.
یا علی
منظور من از مرجعیت ایشون این نبود که کل عالم تشیع مقلد ایشان باشند بلکه ایشان هم مانند بقیه مجتهدان دیگر مقلد داشته اند که به همین مقدار به او مرجع تقلید گفته می شود.همین...
زيـبـا
Tuesday 3 June 2008, 12:19AM
بسم الله
اولا:هیچکس برای ایشان ادعای مرجعیت نکرده است. علی الظاهر جنابعالی فرق بین "آیت الله" با "آیت الله العظمی" را نمی دانید. برای اطلاعتان عرض می کنم که ایشان آیت الله بودند یعنی مجتهد نه آیت الله العظمی یا همان مرجع.
ثانیا: جنابعالی کوچکتر و پست تر از آن هستی که بخواهی در رابطه با علما و مجتهدین اظهار نظر نمایید. شما که به قول خودتان یک "طلبه عادی" نیز نیستید چطور به خود جرات می دهید به یک مجتهد اینطور توهین کنی. ایشان از نظر فقهی و اخلاقی حقیقتا بی نظیر بودند. و این حقیقت برای اهل علم روشن و واضح است. و مقام والای ایشان با توهین های جهالی مانند شما پایین نمی آید.
شادی روح فقیه اهل بیت علیهم السلام ایت الله سید رضا شیرازی صلوات
بسم الله القاصم الجبارین ... :smile55:
اولا :
در اصل توسط noor-alzahra نوشته شده است
دارید با یه مرجع که واقعا مرجع بزرگی بوده اینطوری برخورد می کنید.
در اصل توسط noor-alzahra نوشته شده است
سلام
میبینید چنین ادعایی کرده بودند که پرسیدم ....
دیدید بحثی از آیةالله و آیةالله العظمی در میان نبود .... و شما طبق معمول خشونت طلبهای قمه کش از راه نرسیده شروع کردید به فحاشی ....
در ضمن جناب باسواد ، آیةالله العظمی = مرجع نیست .... گرچه می تواند باشد ....
ثانیا مگر کسی که طلبه شد یا کمی بیشتر طلبه تر (علما) شد از آسمان افتاده که کسی نتواند در باره اش نظر دهد ....؟
مگر هر عالمی قابل احترام است ....؟
مگر هر فقیهی در پیشگاه خدا عزیز است ...؟
پس تقوا و ورع و درایت و غیره چه میشود ....؟
مگر فقیه دنیا طلب و اهل بدعت نداشته ایم ....؟
چرا شما به علمای وهابی و اهل سنت و ضد دین جسارت می کنید ....؟ نکند خود را از همه علامه تر می پندارید ....؟ اگر چنین است باید خدمتتان عرض کنم که درخت هرچه پربارتر باشد ، شاخه هایش افتاده تر خواهند بود .... هرگز نخورد آب زمینی که بلند است ....
این حقیقتی که شما دارید ادعا می کنید که برای اهل علم روشن است ، بعید می دانم جز اطرافیان خاندان شیرازی کسی ایشان را بشناسد ...
(نمی دانم شاید هم همینطور باشد که می گویید) ولی چه اینطور باشد یا نه ، خدا رحمتش کند و برای شما عالمان بی عمل و خودم از درگاه الهی تقاضای عفو و غفران گناه می کنم ....
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و سهل مخرجهم ...
پ.ن:
آیا شما همان کاربر اخراجی نیستید ....؟ :smile09: :smile55:
زيـبـا
Tuesday 3 June 2008, 12:22AM
بسم الله
صدای "حیدر حیدر" و " لعن علی عدوک یا علی اولی و دومی و سومی" در قم طنین انداز شد !
امروز جسد مطهر فقیه اهل بیت علیهم السلام آیت الله سید رضا شیرازی توسط مومنان و فضلا و علما و وعاظ و هیئت هایی از تهران - قم - اصفهان-مشهد و یزد تشییع شد.
تشییع کنندگان با صدای "حیدر حیدر..." (همان ذکر و نوای دلنشین قمه زنان) و همچنین با شعار لعن علی عدوک یا علی اولی و دومی و سومی ایشان را تشییع کردند.
قم مقدسه با یکی دیگر از فقهای عظیم الشان خود خداحافظی کرد. رحمت و درود خدا به روح ایشان..
شادی روح فقیه اهل بیت علیهم السلام آیت الله سید رضا شیرازی صلوات همراه با فاتحه
منظور از علی ، حضرت آیة الله العظمی سید علی خامنه یی حفظه الله و خذل اعدائه که از فرزندان همان علی مرتضی می باشد است ...؟ :smile28:
noor-alzahra
Tuesday 3 June 2008, 12:32AM
بسم الله القاصم الجبارین ... :smile55:
اولا :
میبینید چنین ادعایی کرده بودند که پرسیدم ....
دیدید بحثی از آیةالله و آیةالله العظمی در میان نبود .... و شما طبق معمول خشونت طلبهای قمه کش از راه نرسیده شروع کردید به فحاشی ....
در ضمن جناب باسواد ، آیةالله العظمی = مرجع نیست .... گرچه می تواند باشد ....
ثانیا مگر کسی که طلبه شد یا کمی بیشتر طلبه تر (علما) شد از آسمان افتاده که کسی نتواند در باره اش نظر دهد ....؟
مگر هر عالمی قابل احترام است ....؟
مگر هر فقیهی در پیشگاه خدا عزیز است ...؟
پس تقوا و ورع و درایت و غیره چه میشود ....؟
مگر فقیه دنیا طلب و اهل بدعت نداشته ایم ....؟
چرا شما به علمای وهابی و اهل سنت و ضد دین جسارت می کنید ....؟ نکند خود را از همه علامه تر می پندارید ....؟ اگر چنین است باید خدمتتان عرض کنم که درخت هرچه پربارتر باشد ، شاخه هایش افتاده تر خواهند بود .... هرگز نخورد آب زمینی که بلند است ....
این حقیقتی که شما دارید ادعا می کنید که برای اهل علم روشن است ، بعید می دانم جز اطرافیان خاندان شیرازی کسی ایشان را بشناسد ...
(نمی دانم شاید هم همینطور باشد که می گویید) ولی چه اینطور باشد یا نه ، خدا رحمتش کند و برای شما عالمان بی عمل و خودم از درگاه الهی تقاضای عفو و غفران گناه می کنم ....
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و سهل مخرجهم ...
پ.ن:
آیا شما همان کاربر اخراجی نیستید ....؟ :smile09: :smile55:
سلام
اولا میشه در فضای ارامتری هم صحبت کرد لطفا خونسردی خودتون رو از دست ندید
ثانیا کی به شما توهین کرد که این همه براشفتید.البته من موافق کلمات این دوستمون نیستم که از الفاظی مثل پست تر استفاده کردند اما واقعا شیعه علی ابن ابیطالب و بر سر این کلمات کوچک اینطور عصبانی شدن؟؟؟؟؟!!!!!!!
ثالثا شما که ماشاالله خودتون از راه نرسیده همه رو به قمه کشی و لات و لوتی متهم کردید
رابعا شما سوالاتی رو مطرح کردید که اگه کسی این مجتهد رو نشناسه میگه ایشون احتمالا یا طالبان بوده یا رییس جمهور امریکا
رابعا مقام عالم خیلی مقام بزرگیه از این که ما رو عالم خطاب کردید اولا از شما ممنونم ثانیا بهتون توصیه می کنم دیگه ازا ین عبارات در مورد ما استفاده نکنید چون ما و کجا و مقام عالم کجا...:smile07::smile07::smile07:
noor-alzahra
Tuesday 3 June 2008, 12:36AM
منظور از علی ، حضرت آیة الله العظمی سید علی خامنه یی حفظه الله و خذل اعدائه که از فرزندان همان علی مرتضی می باشد است ...؟ :smile28:
خدا برای ما حضرت ایت الله خامنه ای رو بیشتر از پیش نگه داره و بر برکات عمرشون بیافزاید
قصد توهین ندارما یه دفعه ای سوء تابیر نشه اما مثل این که شما در بدعت گذاری در دین هم استاد هستیدااااااااا.حضرت ایت الله خامنه ای دامت برکاته اقا و مقتدای همه ما محسوب میشند ولی این دلیل بر این نیست که شما صحبت هایی کنید که...
زيـبـا
Tuesday 3 June 2008, 01:35AM
جناب نور الزهرای عزیز سلام ...
اولا من خیلی آرام هستم .... لذا در برابر توهینهای جناب کربلایی 110 به جز عالم ، فقط گفتم قمه کش .... مگر نیستند ....؟
هر کس قمه می کشد قمه کش است دیگر .... حالا اگر خودشان از این کار خجالت نمی کشند و به آن افتخار می کنند ، شما چرا فکر می کنید توهین است ....؟
ثانیا خطاب نوشته من شما نیستید ... ایشانند .... پس به خودتان نگیرید .... :smile55:
گرچه شما نیز عالم هستید .... زیرا مگر علم به معنی لباس روحانیت است که به تن کسی که بنشیند او را عالم کند ....؟
خیر چه بسا روحانیانی که بیسوادند .... و چه بسا غیر روحانیانی که بسیار دانشمند و وارسته اند .... ربطی به لباس ندارد ....
ثالثا در مورد آقای خامنه یی : قمه کشها و متحجران بدعت گر شعار هم که می دهند ، بذر فتنه و خیانت به وحدت مسلمین را می پاشند .... آنها که با ادامه قمه کشی ، با رهبری به دشمنی برخاسته اند ، در شعارهای خود ، خودشان خودشان را نفرین کرده اند .... به من ربطی ندارد .... :smile55:
karbala110
Tuesday 3 June 2008, 08:15AM
noor-alzahra
Tuesday 3 June 2008, 11:13AM
noor-alzahra
Tuesday 3 June 2008, 11:23AM
جناب نور الزهرای عزیز سلام ...
ثانیا خطاب نوشته من شما نیستید ... ایشانند .... پس به خودتان نگیرید .... :smile55:
:smile55:
:D:smile21:
زيـبـا
Tuesday 3 June 2008, 12:08PM
در حالی که امام در اوج عظمت و عزت و علم و هوشمندی که دانشمندان بزرگ جهان را به حیرت واداشتند ، فرمودند : " من طلبه یی بیش نیستم " ....
ببینیم اصحاب قمه در مورد خود چگونه داد سخن سر می دهند و خود را باد می کنند :
خلق و خویی بهتر از این هم از اصحاب قمه و غداره متوقع نبودیم ...
تربیتی از این بهتر نیز برای امثال اینها متصور نبودیم ....
معجونی از جهل و غضب و لجاجت و خودستایی و خودنمایی ....
خیر من برای این بادها ارزشی قائل نیستم ....
اگر دانشی در چنته دارید ، بریزید درون دایره تا همه خوانندگان از اندیشه های پر زرق و برق شما انگشت به دهان شوند ....
نقل حدیث که علم نیست .... هر بیسوادی هم می تواند از اصول کافی و من لایحضر و .. حدیث مورد نظر و به درد بخور خود را پیدا کرده و نقل کند و خود را پیروز بحث نشان دهد ...
خودتان چه فکری از خودتان می توانید ارائه کنید ...؟
چه بررسی هوشمندانه و تیزبینانه یی در قرآن و تطبیق حدیث با آن از خودتان می توانید ارائه دهید .... ارائه دهید ....
و إلا با 400 اتمسفر باد هم نخواهید توانست خود را بزرگ نشان دهید .... و دیگران را توهین و تحقیر کنید ....
ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست .... عرض خود می بری و زحمت ما می داری .... :p
saleh57
Tuesday 3 June 2008, 01:06PM
سلام:)
کاربران گرامی : نور الزهرا(علیهاسلام)- زیبا- کربلا110- و دیگر گرامیان .
یک نکته:
ظاهرا بین شما کاربران گرامی حرف هایی برای گفتن هست که در این سرنگار زمینه برای ارایه اش فراهم شده است. نمی دانم برای بحث پیش روی تان چه عنوانی را بشود بیان نمود اما
یک در خواست:
چنانچه بنا دارید ادامه بدهید تحت هر عنوان و سرتیتری که مناسب می دانید در یک سرنگار دیگر بحث تان را به پیش ببرید تا این موضوع که خبر رسانی در مورد مرحوم سیدرضا شیرازی (ره) و تکریم ایشان بوده به مسیر دیگری نرود.
باز هم خود بهتر می دانید اما لازم دانستم این خواهش را از شما داشته باشم.
موفق باشید.:)
یا علی روحی فداک:smile07:
sareban
Tuesday 3 June 2008, 04:27PM
بسم الله
...........
ببخشید میشود بگویید علت فوتشان چه بوده؟
من تشییعشان نرفتم ولی پارسال که در سایتهای اینترنتی بودم، بسبب گفته ای که در باره عایشه داشتند زیاد به ایشان میتوپیدند، شاید وهابیها او را کشته اند!
m_di20
Sunday 8 June 2008, 12:44PM
بسم الله الرحمن الرحيم
فإذا وقع القضاء سلّمنا أمرنا إلى الله؛ وقتى قضاى الهى فرا برسد، اختيار كارمان را به دست خدا مى سپاريم
با عرض سلام خدمت تمامي دوستاني كه در اين تالار گفتمان حضور دارند
بنده يكي از مقلدان آيت الله العظمى سيد صادق شيرازى هستم و هر از چند گاهي در دفتر ايشان رفت و آمد ميكنم.
در مورد ايشان اين را بايد عرض كنم كه تا خودت نري و صحبتاشون نشنوي و باهاشون برخورد نكني نميشناسيشون.
در مورد فوت آيت الله سيد محمد رضا شيرازى هم اينكه ايشون شب يكشنبه سكته قلبي ميكنن و قبل از اينكه به بيمارستان انتقال پيدا كنند فوت مي كنند.
واقعاً حيف كن ايشون از دنيا رفتند........
تدمع العين ويحزن القلب ولا نقول ما يسخط الرب؛ اشك از ديدگان سرازير و دل آدمى اندوهگين مى شود و چيزى كه خشم خدا را برانگيزد بر زبان نمى آوريم».
در مورد زندگي نامشون هم ميتونيد با مراجعه به لينك زير اطلاعاتي كسب كنيد: http://www.shirazi.ir/news/news1429/05/26.htm
اين رو هم بايد اضافه كرد آيت الله سيد محمد رضا شيرازي به خاطر نوشتن كتاب الترتب از برخي از مجتهدان اجازه اجتهاد دريافت كردند.
و همچنين درس اخلاقهايي كه از شبكه الانوار پخش مي شود بيش از پيش به شهرتشون افزود كه واقعا اگر كسي فقط بشينه اين درسها رو گوش بده، هم علاقه خاصي نسبت به ايشون پيدا ميكنه هم تأثير بسزايي تو زندگيش ميزاره كه شدت اين علاقه رو ميتونين از تشييع جنازه اين آقا در عراق از لحظه ورود به مرز ايران و عراق تا لحظه اي كه پيكرشون تو خاك كربلا دفن ميشه، بفهميد:
http://www.shirazi.ir/news/news1429/06/05.htm
كه به دوستاني كه به زبان عربي مسلط هستند پيشنهاد ميكنم حتماً اين دروس اخلاقشون تهيه كنند و بشنوند.
در مورد اخبار اين فقيد سعيد از لحظه ارتحال به بعد هم ميتونيد به سايت www.shirazi.ir (http://www.shirazi.ir) مراجعه كنيد و چون بيشتر فعاليتهاي ايشون به زبان عربي بوده اخبار خاصي از زمان حياتشون دراين سايت نيست و فقط درس خارج اصول ايشون بود كه هر روز آپديت ميشد و متأسفانه ديگه به روز نخواهد شد.
من كه كسي نيستم ولي به نوبه خودم اين گله رو از برخي از مسئولين و... ايراني ميكنم كه حتي يك پيام تسليت براي ايشان نفرستادند و حتي شبكه هاي تلويزيوني ايران خبري از ايشان اعلام نكرد و به نوشتن يك زيرنويس در شبكه خبر اكتفا كرد البته تا اونجايي كه بنده اطلاع دارم.
اين مسأله زياد برام مهم نبود ولي وقتي كه به سايت ايشون در كربلا www.alshirazi.net (http://www.alshirazi.net) مراجعه كردم و ديدم كه انبوه مردان سياسي و مذهبي و ..... كشور عراق براي عرض تسليت به دفتر ايشون اومده بودن خيلي ناراحت شدم كه چرا بايد يك چنين مردي از دنيا بره و حتى حرم حضرت معصومه از تشييع جنازه ايشون خبر نداشته باشه و هيچ مراسم خاصي در اين حرم مطهر براي ايشون برگزار نشه واقعاً حيف........
ببخشيد كه سرتون درد آوردم
در آخر هم براي شادي روح اين مرد بزرگ يك حمد و سوره بخونيد
و از خداي بزرگ هم ميخوام كه عاقبتامون به خير كنه
زيـبـا
Monday 9 June 2008, 12:17AM
خدا رحمتشون کنه ...
لکن ایشون اگر بر خلاف سیره خانوادگی آیه الله شیرازی نبوده اند ، پس ضد ولایت فقیه و معارض جمهوری اسلامی بودند ....
چگونه توقع دارید کسی که سالها با نظام اسلامی ایران که تنها نظام شیعی دنیاست دشمنی کرده توسط مسؤلین این نظام مورد احترام و اهتمام قرار گیرد ....؟
فکر نمی کنید کمی دارید مظلوم نمایی می فرمایید ....؟
saleh57
Monday 9 June 2008, 10:42AM
خدا رحمتشون کنه ...
لکن ایشون اگر بر خلاف سیره خانوادگی آیه الله شیرازی نبوده اند ، پس ضد ولایت فقیه و معارض جمهوری اسلامی بودند ....
چگونه توقع دارید کسی که سالها با نظام اسلامی ایران که تنها نظام شیعی دنیاست دشمنی کرده توسط مسؤلین این نظام مورد احترام و اهتمام قرار گیرد ....؟
فکر نمی کنید کمی دارید مظلوم نمایی می فرمایید ....؟
سلام
جناب "زیبا"
اینجانب فعلا کاری به نحوه و کیفیت گفتگوهای شما وکاربران دیگر با کاربر عبدالحسین ندارم . و انشاالله به وقت خودش در این مساله ورود خواهم نمود.
اما یک خواهش :
ما کاربران وفادار به امام و انقلاب اسلامی ورهبری و راه شهدای مطهر ان چقدر بدهیم و یا به عبارت دیگر چندتا رای جمع کنیم تا شما از این نحو دفاع کردن از انقلاب و مفهوم عالی و مترقی ولایت فقیه منصرف شوید.
ما نه دفاع های مصرانه کاربر عبدالحسین را از بعضی از انحاء عزاداری قبول داریم و نه دفاع های خاص شما از ولایت و انقلاب.
صریح بگین با کمپین و جمع اوری چند تا رای و نظر از این مشی تند دست بر می دارید؟
-------------
همیشه در نوشتن مطلبی که به افرادی از خودی ها بر گردد (عبدالحسین باشد یا خیرالبریه مهرداد باشد یا زیبا یا....) دستم می لرزیده است نکند که خدای ناکرده دشمنان و بدخواها ن سوء استفاده کنند اما گاهی اوقات برای حین ضرورت چاره ای ندیده ام و وارد شده ام.
-------------------------------------
امیدوارم این درخواست با توجه کافی موردمداقه قرار بگیرد.
m_di20
Monday 9 June 2008, 12:26PM
بسم الله الرحمن الرحيم
اولا لطف كنيد معني ولايت فقيه رو براي من تعريف كنيد . چون واقعا معنيهاي مختلفي درباره اش شنيدم.
ثانياً فرضا ايشون ضد ولايت فقيه . چون با ولايت فقيه مشكل دارند كافر حساب ميشن؟؟؟؟!!! احتمالاً از كافر هم بدتر، چون وقتي كه يك شخصيت سياسي غير شيعي تو يه كشور ديگه ميميره سريع براش تسليت ميفرستن.
حالا من كاري ندارم به اين كه كي براشون تسليت فرستاده يا نه منظور من از اين حرفا اينه كه اينجور آدمارو بايد ازشون استفاده كرد مخصوصا تو اين زمونه اي كه شيعه داره از تمام گروه ها حتي خوديا ضربه ميخوره اين جور آدما كم پيدا ميشن و نبايد فقط به خاطر اينكه به قول شما با ولايت فقيه مشكل دارن كنارشون زد . شما ببينيد شيعه كم مورد هجوم وهابيها و بهاييا و سنياو... قرار گرفته اونوقت يكي پا ميشه ميگه حديث كساء سند نداره،يكي ميگه لعناي زيارت عاشورارو برداريد، زنجير زدن يعني چه زنجير به .... ميزنن،حضرت زهرا كجا به شهادت رسيده مريض شده فوت كرده و.... .
اميدوارم خدا هم ما رو و هم شما رو هدايت كنه
saleh57
Thursday 12 June 2008, 12:03AM
سلام
از کاربر m-di20 برای ارسال 35 شان متشکرم.
این اعتدال و استحکام در مواضع ارزشمند و قابل قدر دانی است.
از دوستان دیگری هم که برای خبر کذایی فوت ایشان کلی بالا و پایین کردند اما برای هفتمین روز ارتحال ایشان از یک ارسال تسلیت و یادبود نیز دریغ نمودند گله دارم.
کاش لا اقل این سرنگار را بهانه ای می کردید برای اشنایی بیشتر با ایشان و پدر بزرگوارشان . تا کاربران محترم را با مراتب علمی و اثار و تلاش های شان اشناتر می ساختید.
اما خب چه کنیم که جنجال خریدار بیشتری دارد تا یک کار اثباتی ماندگار.
با این وجود
دست دوستانی را که برای اشنایی بیشتر کاربران محترم با علمای اسلام تلاش می کنند می فشاریم.
موفق باشید.
یا علی
karbala110
Thursday 12 June 2008, 09:33AM
بسم الله
سلام...
ضمن تسلیت به مناسبت همتمین روز درگذشت فقیه اهل بیت علیهم السلام حضرت آیت الله سید محمد رضا شیرازی خدمت امام زمان عجل الله فرجه الشریف و مرجع عالیقدر جهان تشیع ایت الله العظمی سید صادق شیرازی حفظه الله و تمامی مومنین و مومنات در اینجا برای یادبود آن عزیز از دست رفته برخی از عکسهای ایشان را قرار می دهم:
http://www.arb-up.com/files/arb-up-2008-1/jNR70812.jpg
http://www.arb-up.com/files/arb-up-2008-1/mbM70425.jpg
http://www.arb-up.com/files/arb-up-2008-1/uAl70741.jpg
http://www.arb-up.com/files/arb-up-2008-1/iVM70323.jpg
http://www.arb-up.com/files/arb-up-2008-1/izF70686.jpg
http://www.arb-up.com/files/arb-up-2008-1/8C570589.jpg
http://www.arb-up.com/files/arb-up-2008-1/UWd70539.jpg
http://www.arb-up.com/files/arb-up-2008-1/jum70714.jpg
http://www.arb-up.com/files/arb-up-2008-1/lhS70562.jpg
http://www.arb-up.com/files/arb-up-2008-1/YEI71429.jpg
http://www.arb-up.com/files/arb-up-2008-1/qx871766.jpg
http://www.arb-up.com/files/arb-up-2008-1/Suf72577.jpg
http://www.arb-up.com/files/arb-up-2008-1/rFZ78540.jpg
http://www.arb-up.com/files/arb-up-2008-1/LEk78725.gif
http://www.arb-up.com/files/arb-up-2008-1/R6i70902.jpg
http://www.arb-up.com/files/arb-up-2008-1/rcD71845.jpg
اللهم العن الجبت و الطاغوت
karbala110
Thursday 12 June 2008, 09:40AM
از بيانات مرجع عالى قدر درباره عالم فقيد
آيت الله سيد محمد رضا شيرازى قدس سره
http://www.shirazi.ir/news/news1429/05/images/32_1.jpg
فقيد سعيد آيت الله سيد محمد رضا شيرازى قدس سره از نظر احتياط ورزيدن در احكام الله تعالى همانند جدش آيت الله العظمى ميرزا سيد مهدى حسينى شيرازى اعلى الله درجاته و در احاطه به جوانب گوناگون حكم شرعى شبيه پدر بزرگوارش آيت الله العظمى سيد محمد حسينى شيرازى اعلى الله درجاته و از جهت دقت استنباط مسائل شرعى يادآور عموى شهيدش آيت الله شهيد سيد حسن شيرازى قدس سره بود.
• پروردگارا، او (آيت الله سيد محمد رضا شيرازى) از تو و براى تو مى ترسيد پس هراس او را به ايمنى و آرامش بدل كن.
• مرحوم آيت الله سيد محمد رضا شيرازى در تقيد به فضائل و اخلاق نيك در طول زندگى به مانند آيت الله العظمى سيد محمد شيرازى اعلى الله درجاته بود.
• آيت الله سيد محمد رضا شيرازى قدس سره اميد من براى آينده اسلام بود.
• آيت الله سيد محمد رضا شيرازى قدس سره نمونه يك عالم زاهد، وآيتى در ورع وتقوا بود.
• هرقدر به ايشان نزديك تر مى شدم محبتم به ايشان دوچندان مى شد.
• آيت الله سيد محمد رضا شيرازى نمونه روشن اين سخن امام عليه السلام است كه فرمودند: «من كان من الفقهاء صائناً لنفسه، حافظاً لدينه، مخالفاً لهواه، مطيعاً لأمر مولاه؛ هر يك از فقها كه پاسبان نفس وحافظ دين ومخالف هوا وفرمانبردار امر مولاى خود بود عوام مى توانند از او تقليد كنند».
• جا دارد كه طلاب علوم دينى آيت الله سيد محمد رضا شيرازى را در كوشش پيوسته در نشر علوم اهل بيت عليهم السلام مقتدا واسوه خود قرار دهند.
karbala110
Thursday 12 June 2008, 09:42AM
در سوگ برادر...
گزيده اى از بيانات آيت الله سيد مرتضى شيرازى حفظه الله
به مناسبت ارتحال جانسوز عالم وارسته آيت الله سيد محمد رضا شيرازى قدس سرهبسم الله الرحمن الرحيم
http://www.shirazi.ir/news/news1429/05/images/48_1.jpg
الحمد لله رب العالمين والصلاة والسلام على أشرف الأنبياء والمرسلين حبيب آله العالمين وعلى آله الطيبين الطاهرين واللعنة الدائمة الأبدية على أعدائهم أجمعين من الآن إلى قيام يوم الدين ولا حول ولا قوة إلا بالله العلي العظيم وحسبنا الله ونعم الوكيل انا لله وإنا إليه راجعون.
خداى متعالى مى فرمايد: مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُم مَّن قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُم مَّن يَنتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلاً؛ در ميان مؤمنان مردانى هستند كه بر سر عهدى كه با خدا بستند صادقانه ايستاده اند. بعضى پيمان خود را به آخر بردند (وشربت شهادت نوشيدند) و برخى ديگر در انتظارند و هرگز در پيمانشان تغيير و تبديلى راه ندادند.
مردان صادق در هر روزگار بسيار اندك شمارند. ما نيز در روزگارى به سر مى بريم كه مردان صادق در آن اندكند و فقيد سعيد آيت الله سيد محمد رضا شيرازى از همان مردان صادقى است كه بر سر پيمانى كه با خدا بستند صادق ماندند. شايد شما و ميليون ها تن از كسانى كه چهره ايشان را ديده و سخنرانى هاى ايشان را شنيده اند شهادت بدهند كه او از مردان صادق بود.
او در دفاع از عترت پيامبر صلوات الله عليهم اجمعين با خداى خود صادق بود و مدافع سرسختى بود كه هرگز عزم او سست نمى شد و دمى از دفاع نمى آسود. هميشه از كم شمار بودن ياران اهل بيت عليهم السلام در رنج بود و لذا وقتى درباره خاندان پيامبر سخن مى گفت با شور و حماسه خاصى سخن مى گفت.
رسول گرامى اسلام صلى الله عليه وآله خطاب به مولى الموحدين اميرالمؤمنين على عليه السلام فرمودند: «من أحبك ثم مات فقد قضى نحبه؛ يا على، كسى كه تو را دوست داشته باشد و بميرد پيمان خود را ادا كرده است». يعنى همان عهدى كه در عالم ذر و عوالم پيشين با خداى متعال بسته است. اين عهد گواهى به يكتايى خدا (شهادت به لا اله الا الله) و رسالت پيامبر (اشهد ان محمداً رسول الله) و ولايت اميرالمؤمنين عليه السلام است. برخى از مردم بر سر اين پيمان ازلى مردانه ايستادند.
لابد بارها شنيديد كه آن عالم فرزانه درباره بقيع و سامرا ـ اين دو زخم خون فشان شيعه ـ چگونه سخن مى گفت.
او تمام توش و توان خود را در راه پاسدارى از اهل بيت عليهم السلام به كار گرفته بود.
آن فقيد سعيد روزى در همين مسجد سخنرانى مى كرد و فرمود: كاش خداى سبحان گروهى را براى تأسيس مؤسسه اى به نام مبارك چهارده معصوم برانگيزد. بعدها و در پى اين كلام مبارك ايشان مؤسسه اى تشكيل شد كه چهارده مؤسسه مجزا از دل آن برآمد.
بسيارى از مؤمنان در چهار گوشه جهان به دست او پرورش يافتند. او كه با خداى خود صادق بود نسلى از مؤمنان را پرورد.
در اوج فروتنى بود و فروتنى در ژرفاى او مشاهده مى شد. هر كس از نزديك آن فقيد را مى ديد فروتنى ايشان را احساس مى كرد. چرا كه به راستى فروتن و با تقوا بود.
بنده شخصاً با ايشان مسافرت كرده ام و در سفر حقيقت انسان هويدا مى شود. بنده در سفر ايشان را انسانى ديدم كه به نفس خود توجه فوق العاده داشت و در اوج اخلاق بود و به قدر توان از حرام دورى مى جست و رفتارى صادقانه داشت.
از مجالس غيبت دورى مى كرد و در اين خصوص بسيار محتاط بود. وقتى مجبور مى شد در مجلسى كه در آن احتمال مى رفت غيبت شود مسئله اى عقايدى، فقهى يا ولايى مطرح مى كرد و با پيش دستى و عوض كردن فضاى مجلس آن را از ياد محمد و آل محمد صلوات الله عليهم آكنده مى ساخت.
آن عالم وارسته تربيت يافته پدربزرگوارش مرجع راحل آيت الله العظمى سيد محمد شيرازى بود كه خود در مكتب پدرش آيت الله العظمى ميرزا سيد مهدى شيرازى پرورش يافته بود؛ كسى كه عالم بزرگوار مرجع كبير آيت الله العظمى سيد عبدالهادى شيرزاى قدس سره درباره او مى گفت: بيست سال با ميرزا مهدى زيستم ولى حتى يك مكروه هم از ايشان مشاهده نكردم.
امروز نيز مرجع بزرگوار آيت الله العظمى سيد صادق شيرازى دام ظله ثمره همان شاخسار مبارك است كه همگان ايشان را به ورع و زهد و اخلاق نيك مى شناسند. مرحوم آيت الله سيد محمد رضا شيرازى نيز كه امروزه همه ما ناباورانه در سوگ او نشسته ايم از همين شجره مباركه است.
او در شبانه روز دقيقه يا ثانيه اى از عمر را بيهوده تلف نمى كرد و پيوسته يا در حال ذكر و تسبيح خدا بود يا به مطالعه و مباحثه و .... مشغول بود.
يكى از مؤمنان در عالم رؤيا اميرمؤمنان عليه السلام را مشاهده كرد كه وارد مسجد مى شوند و فقيد سعيد پشت سر ايشان است. شخص ديگرى حضرت صديقه كبرى سلام الله عليها را در خواب ديدند كه آن مرحوم را در آغوش مى گيرد و شخص ديگرى ايشان را در راه سفر به زيارت مرقد مطهر سيدالشهدا عليه السلام ديد...
چه خوب است پاسدارى از اهل بيت عليهم السلام را از آن مرحوم بياموزيم و در اين خصوص به ايشان اقتدا كنيم.
«مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ» مضمون اين عهد و پيمان چيست؟ پيمان بر طاعت خدا و محبت پيامبر و خاندان. حضرت سيدالشهدا عليه السلام روز عاشورا هنگام وداع با هر يك از ياران مى فرمودند: به سوى بهشت پيش برو كه ما نيز از پس تو روانيم و اين آيه شريفه را تلاوت مى فرمودند: «مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُم مَّن قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُم مَّن يَنتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلاً».
مردم در شرق و غرب جهان تلخى و سوز اين مصيبت را احساس كردند اما اندوه ما در مصيبت و مظلوميت اهل بيت عليهم السلام صد چندان است... هنوز مظلوميت آن بزرگواران، جهان را آكنده است و بسيارند كسانى كه از جايگاه والاى آن بزرگواران بى خبرند. اين فرصت را غنيمت بشماريم و از آن فقيد سعيد بياموزيم كه چگونه براى خود دنيا و آخرتى توأم با سعادت بيافرينيم.
به شما و ميليون ها تن كه عالم و مربى و يكى از ياران اهل بيت عليهم السلام را از دست دادنده اند تسليت مى گويم و از خداى سبحان مسئلت دارم كسى را براى برافراشتن پرچم بلند اهل بيت عليهم السلام برانگيزد.
والحمدلله رب العالمين والصلاة والسلام على محمد وآله الطاهرين
فاتح
Thursday 12 June 2008, 01:10PM
وداع تاریخی مردم عراق با آیت الله سید رضا شیرازی:
http://alshirazi.net/news/news/jamadi1-1429/24/DSC01569.jpg
http://alshirazi.net/news/news/jamadi1-1429/24/DSC00666.jpg
http://alshirazi.net/news/news/jamadi1-1429/24/DSC01661.jpg
http://alshirazi.net/news/news/jamadi1-1429/24/DSC01660.jpg
http://alshirazi.net/news/news/jamadi1-1429/24/DSC01662.jpg
http://alshirazi.net/news/news/jamadi1-1429/24/DSC01670.jpg
http://alshirazi.net/news/news/jamadi1-1429/24/DSC01673.jpg
http://alshirazi.net/news/news/jamadi1-1429/24/DSC01674.jpg
http://alshirazi.net/news/news/jamadi1-1429/24/DSC01675.jpg
http://alshirazi.net/news/news/jamadi1-1429/24/DSC01676.jpg
http://alshirazi.net/news/news/jamadi1-1429/24/DSC01677.jpg
http://alshirazi.net/news/news/jamadi1-1429/24/DSC01679.jpg
http://www.14masom.com/tmp/shirazi/images/PIX_4-6-2008.JPG
http://s-alshirazi.com/news/1429/06/14/16.jpg
http://s-alshirazi.com/news/1429/06/14/44.jpg
تصاویر بسیار دیگری رو هم میتونید اینجا ببینید:
http://s-alshirazi.com/news/1429/06/14.htm
http://www.14masom.com/tmp/shirazi/Sh_karbala.htm
http://alshirazi.net/news/news/jamadi1-1429/36.htm
فاتح
Thursday 12 June 2008, 01:13PM
خانواده ایشان تلویحا و تصریحا به شهادت مظلومانه ایشون اشاره کرده اند.با وجود این چطور بعضی ها نمیخوان حقیقت رو بپذیرند من نمیدونم.تعجبی هم نداره،انکار راه فرار همیشگی این نظام و طرفداران این نظام بوده و هست.عموی بزرگوار این شهید بزرگوار،حضرت آیت الله سید مجتبی شیرازی مدظله که در خارج از ایران اقامت دارند در سخنرانی اخیرشون حتی نام قاتل ایشون رو آوردند و لعنت کردند که سخنرانی ایشون که به نام الشهید بن الشهید هست رو میتونین در سایتشون بخونید.
saleh57
Thursday 12 June 2008, 04:55PM
خانواده ایشان تلویحا و تصریحا به شهادت مظلومانه ایشون اشاره کرده اند.با وجود این چطور بعضی ها نمیخوان حقیقت رو بپذیرند من نمیدونم.تعجبی هم نداره،انکار راه فرار همیشگی این نظام و طرفداران این نظام بوده و هست.عموی بزرگوار این شهید بزرگوار،حضرت آیت الله سید مجتبی شیرازی مدظله که در خارج از ایران اقامت دارند در سخنرانی اخیرشون حتی نام قاتل ایشون رو آوردند و لعنت کردند که سخنرانی ایشون که به نام الشهید بن الشهید هست رو میتونین در سایتشون بخونید.
سلام
رسیدن به خیر.
خسته نباشید.
کاشکی لطف می کردید و قبل از اظهار نظر ناشتا به سیر مطالب این سرنگار نگاهی می انداختید و با مطالعه انها به نوشته های دوستانتان احترام می گذاشتید.
باز هم کاش برای فرمایشتون دلیل می اوردید.لینکی؟ منبع موثقی ؟
باز هم کاش تر اینکه کاش به سیر جدید این سرنگار که بر تشریح خلقیات و محسنات این مرحوم بود لطمه نمی زدید.
--------------------
یا علی
فاتح
Thursday 12 June 2008, 09:19PM
سلام
رسیدن به خیر.
خسته نباشید.
کاشکی لطف می کردید و قبل از اظهار نظر ناشتا به سیر مطالب این سرنگار نگاهی می انداختید و با مطالعه انها به نوشته های دوستانتان احترام می گذاشتید.
باز هم کاش برای فرمایشتون دلیل می اوردید.لینکی؟ منبع موثقی ؟
باز هم کاش تر اینکه کاش به سیر جدید این سرنگار که بر تشریح خلقیات و محسنات این مرحوم بود لطمه نمی زدید.
--------------------
یا علی
و علیکم السلام
نوشته های این سرنگار را دیده ام.برخی از آنها صحیح بود و برخی خنده دار،و صادر شده از کسانی که حتی کوچکترین اطلاعی هم ازمساله نداشته و ندارند.مثل خود شما.خانواده آن شهید چیزی را میفرمایند و شما چیز دیگر،خب ایرادی ندارد!!
به کلام بنده بی توجهی کردید.گفتم خانواده ایشون تصریحا و تلویحا عنوان کرده اند.منبعش هم فایل سخنرانی آن بزرگواران است!از جمله برادر ایشان حضرت آیه الله سید مرتضی شیرازی مدظله و عموی بزرگوار ایشان حضرت آیه الله سید مجتبی شیرازی حفظه الله،که سخنرانی اولی از شبکه ماهواره ای الانوار پخش شد و سخنرانی دومی در سایت ایشان-موقع الحدیث الشریف-به نام "الشهید بن الشهید" وجود دارد.اگر شما نظری غیر از نزدیکان ایشان دارید به ما ربطی ندارد!
اما سیر جدید این سرنگار،من تعهدی نداده ام آنطور که شما دوست دارید رفتار کنم!کجا همه اعضاء نوشته اند که سیر جدید بحث اینطور خواهد بود؟هر عضوی میتواند آنچه را که میخواهد با لحاظ شرایط اینجا بنویسد.اگر شما دوست دارید سیر بحث طور دیگری باشد بنده دوست ندارم،فرمایش دیگری هم هست؟
saleh57
Thursday 12 June 2008, 10:07PM
و علیکم السلام
نوشته های این سرنگار را دیده ام.برخی از آنها صحیح بود و برخی خنده دار،و صادر شده از کسانی که حتی کوچکترین اطلاعی هم ازمساله نداشته و ندارند.مثل خود شما.خانواده آن شهید چیزی را میفرمایند و شما چیز دیگر،خب ایرادی ندارد!!
به کلام بنده بی توجهی کردید.گفتم خانواده ایشون تصریحا و تلویحا عنوان کرده اند.منبعش هم فایل سخنرانی آن بزرگواران است!از جمله برادر ایشان حضرت آیه الله سید مرتضی شیرازی مدظله و عموی بزرگوار ایشان حضرت آیه الله سید مجتبی شیرازی حفظه الله،که سخنرانی اولی از شبکه ماهواره ای الانوار پخش شد و سخنرانی دومی در سایت ایشان-موقع الحدیث الشریف-به نام "الشهید بن الشهید" وجود دارد.اگر شما نظری غیر از نزدیکان ایشان دارید به ما ربطی ندارد!
اما سیر جدید این سرنگار،من تعهدی نداده ام آنطور که شما دوست دارید رفتار کنم!کجا همه اعضاء نوشته اند که سیر جدید بحث اینطور خواهد بود؟هر عضوی میتواند آنچه را که میخواهد با لحاظ شرایط اینجا بنویسد.اگر شما دوست دارید سیر بحث طور دیگری باشد بنده دوست ندارم،فرمایش دیگری هم هست؟
سلام
اری محیط ازاد هست اما ایا شما هم ازادید هرجور خواستید به ان بپردازید؟ برای خدا و پیغمبر چه جوابی دارید؟
برای مخاطبان این سایت چه؟
شما از هردو جواب مستغنی هستید. این را خوب می دانم.
در مورد اول چون خود را به حق تصور کرده اید می گویید انچه را خواسته اید.و خود را نیز ماجور میدانید.
در مورد دوم هم اهمیتی ندارد که مخاطب شما منبع موثق بخواهد یا نخواهد. از منبع خاصی نشانی میدهید که اولا نتوانستم بیابمش . و ثانیا اگر هم باشد اینطور که معلوم است ذی نفع است. توجه کنید منبع موثق.
-همین دور و وری های بعضی بیوت هستند که می کشانند انها را به انجایی که بخواهند. این را در طول سالها ی متمادی مشاهده کرده ایم.
واقعا توانمند هستیدو قابل تحسین.
قلم هم بسیار شبیه به بعضی قلمهاست. این هم یک توانمندی دیگر. به شما تبریک می گویم.
همت تان متعالی.
--------------------------------
یا علی
فاتح
Friday 13 June 2008, 08:10PM
سلام
اری محیط ازاد هست اما ایا شما هم ازادید هرجور خواستید به ان بپردازید؟ برای خدا و پیغمبر چه جوابی دارید؟
و علیکم السلام
بله آزاد هستم که در چارچوب برخی قوانین مثل قوانین شرع یا قوانینی بسته به مکان بحث مثل قوانین گفتمان هر جور خواستم به آن بپردازم.شکر خدای عزوجل که چون حرفم مستند است خوفی هم از جواب وجود ندارد.جواب خدا و پیغمبر باشد برای دروغگویان و قاتلین.
اینجا هم نیامدم تا جواب مخاطبین سایت را بدهم!مطلبی را نوشتم که حق بود،کسی را هم به بحث نطلبیدم!
در مورد اول چون خود را به حق تصور کرده اید می گویید انچه را خواسته اید.و خود را نیز ماجور میدانید.
در مورد اول چون دلایل به برحق بودن شهادت میدهد،انکار و عناد شما اهمیتی ندارد.من خودم را برحق بدانم یا ندانم،قضیه را باور بکنم یا نکنم،خانواده آن شهید سعید مطلبی را بیان کرده اند که انکار شما و تمامی دشمنان ایشان هم نمیتواند آن را پنهان نماید.شاید هم بگویید نظر خانواده شان مهم نیست،نظر ما مهم است!که از مثل شما این گونه سخنان بعید نیست.بگویید و خجالت نکشید،چون دیگران میدانند چطور قضاوت کنند.
در مورد دوم هم اهمیتی ندارد که مخاطب شما منبع موثق بخواهد یا نخواهد. از منبع خاصی نشانی میدهید که اولا نتوانستم بیابمش . و ثانیا اگر هم باشد اینطور که معلوم است ذی نفع است. توجه کنید منبع موثق.
توجه کنید که موثق بودن یا نبودن منبع،هرگز منتظر و منوط به نظر حضرتعالی نیست!شاید هم انتظار داشته و دارید که از منابع موثق "خودتان" مانند کیهان و پرتو سخن و یالثارات الحسین و دیگر تریبونهای رژیم برایتان سند بیاورم!من هم بسیاری از منابعی که شما در موضوعات مختلف به آنها استناد میکنید را موثق نمیدانم هیچ،هیچ ارزش و اعتباری هم برای آنها قائل نیستم؛چنانچه بالعکس آن در مورد شما صادق است.اما وقتی خانواده آن بزرگوار حرفی بزنند،دیگر دروغهای دروغگویان و انکار منکرین و عناد معاندین،و تلاش بی حاصل برای سرپوش گذاشتن بر جنایت هیچ حاصلی جز رسوایی بیشتر ندارد؛
نگویید نتوانستم بیابم!بگویید نخواستم بیابم!یک سرچ ساده کفایت میکرد،اما شما....!
خب مانعی ندارد،در صفحه اول این سایت لینک سایتی که عرض شد قرار دارد و در آن سایت نیز سخنرانی های مهمی است:
www.tatbir.com (http://www.tatbir.com)
-همین دور و وری های بعضی بیوت هستند که می کشانند انها را به انجایی که بخواهند. این را در طول سالها ی متمادی مشاهده کرده ایم.
بله ما هم مشاهده کردیم؛اما از سوی انسانهای مفلوکی که حتی توان این را نداشتند که بفهمند در کشور چه میگذرد و پسرشان و بیتشان و وابستگان به ایشان چه غلطهایی میکنند؛اما از مراجع حقیقی شیعه هرگز این را ندیده و از کسی نیز نشنیده ایم...
فاتح
Friday 13 June 2008, 08:14PM
سلام
و علیکم السلام
بله آزاد هستم که در چارچوب برخی قوانین مثل قوانین شرع یا قوانینی بسته به مکان بحث مثل قوانین گفتمان هر جور خواستم به آن بپردازم.شکر خدای عزوجل که چون حرفم مستند است خوفی هم از جواب وجود ندارد.جواب خدا و پیغمبر باشد برای دروغگویان و قاتلین.
اینجا هم نیامدم تا جواب مخاطبین سایت را بدهم!مطلبی را نوشتم که حق بود،کسی را هم به بحث نطلبیدم!
در مورد اول چون دلایل به برحق بودن شهادت میدهد،انکار و عناد شما اهمیتی ندارد.من خودم را برحق بدانم یا ندانم،قضیه را باور بکنم یا نکنم،خانواده آن شهید سعید مطلبی را بیان کرده اند که انکار شما و تمامی دشمنان ایشان هم نمیتواند آن را پنهان نماید.شاید هم بگویید نظر خانواده شان مهم نیست،نظر ما مهم است!که از مثل شما این گونه سخنان بعید نیست.بگویید و خجالت نکشید،چون دیگران میدانند چطور قضاوت کنند.
توجه کنید که موثق بودن یا نبودن منبع،هرگز منتظر و منوط به نظر حضرتعالی نیست!شاید هم انتظار داشته و دارید که از منابع موثق "خودتان" مانند کیهان و پرتو سخن و یالثارات الحسین و دیگر تریبونهای رژیم برایتان سند بیاورم!من هم بسیاری از منابعی که شما در موضوعات مختلف به آنها استناد میکنید را موثق نمیدانم هیچ،هیچ ارزش و اعتباری هم برای آنها قائل نیستم؛چنانچه بالعکس آن در مورد شما صادق است.اما وقتی خانواده آن بزرگوار حرفی بزنند،دیگر دروغهای دروغگویان و انکار منکرین و عناد معاندین،و تلاش بی حاصل برای سرپوش گذاشتن بر جنایت هیچ حاصلی جز رسوایی بیشتر ندارد؛
خب مانعی ندارد،در صفحه اول این سایت لینک سایتی که عرض شد قرار دارد و در آن سایت نیز سخنرانی های مهمی است:
www.tatbir.com (http://www.tatbir.com/)
بله ما هم مشاهده کردیم؛اما از سوی انسانهای مفلوکی که حتی توان این را نداشتند که بفهمند در کشور چه میگذرد و پسرشان و بیتشان و وابستگان به ایشان چه غلطهایی میکنند؛اما از مراجع حقیقی شیعه هرگز این را ندیده و از کسی نیز نشنیده ایم
فاتح
Friday 13 June 2008, 08:16PM
با عرض پوزش پست 48 اونطور شد و من گزینه ویرایش رو نمیبینم!
ادمین محترم زحمتش رو بکشند و پست رو حذف کنند.
ضمن اینکه اگر هم میدیدم باز هم فرصتش رو نداشتم!چون باید سریعا برم جایی!
در پناه خدا
saleh57
Saturday 14 June 2008, 01:35AM
و علیکم السلام
- تا اینجا تکرار مدعا+ابرازمکرر ادعای حقانیت.
در مورد اول چون دلایل به برحق بودن شهادت میدهد ،انکار و عناد شما اهمیتی ندارد.من خودم را برحق بدانم یا ندانم،قضیه را باور بکنم یا نکنم،خانواده آن شهید سعید مطلبی را بیان کرده اند که انکار شما و تمامی دشمنان ایشان هم نمیتواند آن را پنهان نماید.شاید هم بگویید نظر خانواده شان مهم نیست،نظر ما مهم است!که از مثل شما این گونه سخنان بعید نیست.بگویید و خجالت نکشید،چون دیگران میدانند چطور قضاوت کنند.
- این دلایل نزد شماست. و نزد ما نیست.پس اگر درجمعی ادعایی میکنید باید ثابت کنید.وگرنه ادعای متصور تان را برای خود نگه دارید.
- خانواده شان هم محترم . اما ارائه دلیل هم لازم است. بین این دو نیز ملازمه برقرار است.مفهوم است؟
- با مظلوم نمایی و احساسی کردن بحث هم حقی ثابت نمی گردد.همچنانکه اینجانب نیزتا اینجا به غیر از استبعاد این واقعه و خصوصا طلب دلیل چیز دیگری نگفته ام.
-چرا دقت نمی کنید. گفتم ادعایی کرده اید برایش دلیل اقامه کنید. اسمان هم به ریسمان نبافید.
-شما که دست به عکس تان خوب است از قاتل مورد نظر نیز عکسی می انداختید.
-کسی که دلیلی برای حرفهایش دارد توپ را در زمین مقابل نمی اندازد. کاری به منابع من که مورد تخیل شماست نداشته باشید. شتر سواری هم دولا دولا نمی شود.
www.tatbir.com (http://www.tatbir.com)
- یک بار در همان اول سرچ کردم پیدا نکردم.
- تمام اخبار سایت " شیرازی.ای ار " را نیز دیدم هیچ اشاره ای هم به این مدعای تان نبود. خبرمراسم در عراق و کالیفرنیا و اوجام و سیهات و بحرین و لندن و ... وسخنرانی های مربوطه همه و همه را دیدم.{گرچه وقت زیادی برد اما برای اینکه معلوم شود ادعا ها به چه پایه ای است اینکار را کردم } اما در جاهایی که ایران تسلطی ندارد نظیر لندن و اتاوا و ... چرا هیچ افشاگری ای نبود؟ اشاره ای نیز نبود.
- صبر کنید! الان می گویم ! فایل صوتی (http://al-hadeeth.net/audio-ahadeeth/hadith505.rm) را هم به دو سه جور مختلف دانلود کردم و یا استماع را فعال کردم اما اجرا نشد.
-کاش شما که به این افراد بیت شان دسترسی دارید می گفتید متن را پیاده کنند و درگوشه ای قرار دهند تا بتوانیم بخوانیمش.
-ایا کسی راجز اینجانب سراغ دارید که این همه برای حرف تان اهمیت قایل شود؟ نمی دانم. اماخوشبختانه ویا متاسفانه این وقت را برای ادعای خام و تخیلات شما گذاشتم.اما شما.... !
بله ما هم مشاهده کردیم؛اما از سوی انسانهای مفلوکی که حتی توان این را نداشتند که بفهمند در کشور چه میگذرد و پسرشان و بیتشان و وابستگان به ایشان چه غلطهایی میکنند؛اما از مراجع حقیقی شیعه هرگز این را ندیده و از کسی نیز نشنیده ایم
- هر کس اگر هر غلطی را{البته به زعم} شما کرده است شما ان غلط را نکنید.
-مرجع شناخت مرجع حقیقی نیز شما ! و ما ! نیستیم.
- بیش از این نیز با باصطلاح طرفداری های خام تان از علماء به انها باصطلاح خدمات رسانی !! ننمایید.
-واما سوالی که مکررا و از اولین ارسالهایم درخواست نمودم این بود که اقای عبدالحسین !برای ادعایتان دلیل بیاورید.منبعی موثق. والبته قابل دسترس. متوجه هستیدکه؟
به جد عرض میکنم اگران را ثابت کنید تا روسیاهی وبه محاکمه کشاندن ان فرد هرکاری از دستم بر بیاید انجام می دهم و اگر چنانچه نتوانید ثابت کنید تا اخر مقابل ادعاهای این چنینی شما و اشباه ونظائرتان می ایستم. افتاد؟
- حیف و صد حیف که ..... (رجوع شود به همان حیفیه ای که دراولین ارسال همین سرنگار تقدیم به حضور نمودم)
ما این وسط چه کنیم نمی دانم. اگر در مقابل این انشقاق سکوت کنیم یک جور و اگر سکوت نکنیم یک جور برای مان تبعات دارد.
از هزینه های مربوطه نیز کمابیش اگاهم. سینه ام گشاده است. بسم الله.
- این را قبلا گفته اید و اینجانب نیز می دانم که وقت زیادی ندارید و فعلا در جای دیگری مشغول هستید.لذا توقع صرف جواب نداریم چه رسد به پاسخ مکفی.
پس چاره ای نداریم جز ثبت مطلب در تالارگفتگو تا خواننده ی فهیم خود ببیند و نتیجه بگیرد.
-------------------------------
انشاالله این مرحوم در ثواب نزع این مدعیان از پیرامون این بیت شریف سهیم باشند.
بابی الغریب الطرید الشرید:smile07:
هژبر
Saturday 14 June 2008, 08:17AM
درگذشت عالم جليل القدر را خدمت خانواده محترم شيرازي تسليت عرض مي كنم. براي ايشان و تمامي دوستداران امير المؤمنين عليه السلام طلب مغفرت از خدواند مهربان دارم و براي بازماندگان آرزوي صبر. در سايت موسسه فرهنگي رسول اعظم صلي الله عليه و آله تصوير جالبي از وصيت مرحوم مغفور ديدم كه درست يك روز قبل از وفات نگاشته شده بود:
http://www.shirazi.ir/images/agha.reza/seyed.reza/36.jpg
m_di20
Saturday 14 June 2008, 03:41PM
بسم الله الرحمن الرحيم
آقا جون چرا شماها گير داديد به اين كه ايشون شهيد هستند يا نيستند از ايشون مهمتر هستند كساني كه در شهادتشان شبهه هست نمونش پيغمبر اكرم صلى الله عليه وآله.
شما نگاه كنيد طبق خيلي از روايات ثابت شده كه پيغمبر خدا شهيد شدند ولي تو كشور خودمون تو تقويما تلويزيون راديو همه جا ميگن «رحلت پيغمبر اكرم». با فعاليتايي كه تو صحبتهاي قبليم گفتم اين سنيا دارن ميكن چند وقت ديگه شهادت حضرت زهرا رو تبديل ميكنن به رحلت.
در نتيجه اگه آقاي شيرازي شهيد شده باشه كه خوش به حالش اگرم نشده با اين فعاليت هايي كه كرده بايد جاي خيلي خوبي داشته باشه. در ضمن اين رو هم اضافه كنم ايشون به هر حال شهيد حساب خواهند شد طبق اين روايت «من مات علی حب ال محمد مات شهیدا».
در ادامه هم ميخوام گوشه اي از زندگينامه ايشون رو بزارم:
زندگى آيت الله سيد محمد رضا شيرازى در يك نگاه
بسم الله الرحمن الرحيم
http://shirazi.ir/news/news1429/05/images/26_1.jpg
مولايمان امام جعفر صادق عليه السلام فرمودند:
«إذا مات المؤمن الفقيه ثلم في الإسلام ثلمة لا يسدها شيء؛ هرگاه عالم دين شناسى از دنيا برود آسيب جبران ناپذيرى به اسلام وارد مى شود.»
بامداد امروز يكشنبه 12 خرداد ماه 1387 (26جمادى الاولى 1429ق) عالم ربانى، فقيه اهل بيت سلام الله عليهم، آيت الله سيد محمد رضا حسينى شيرازى در شهر مقدس قم دعوت حق را لبيك گفت و به لقاى معبود شتافت.
او فرزند ارشد مرجع راحل آيت الله العظمى سيد محمد شيرازى اعلى الله درجاته مى باشد.
در سال 1379ق در كربلاى معلا چشم به جهان گشود و در جوار مولايمان اباعبدالله الحسين صلوات الله عليه پرورش يافت و از آن امام همام درس ولايت و فداكارى و جانفشانى در راه خدا آموخت.
در سايه پدر بزرگوارش مرجع راحل پرورش يافت و مراتب علم، ادب و اخلاق را از ايشان كسب نمود.
تحصيلات خود را از مدرسه حافظان قرآن كريم آغاز كرد و سپس وارد حوزه علميه كربلاى معلا شد و مقدمات علوم دينى را از استادان بزرگ آن حوزه فرا گرفت.
در پى فشارهاى فراوان نظام بعثى عراق عليه خاندان شيرازى، به همراه پدر به كويت مهاجرت كرد.
در كويت تحصيلات خود را ادامه داد و رسائل و مكاسب را نزد عموى بزرگوارش مرجع عالى قدر آيت الله العظمى سيد صادق حسينى شيرازى دام ظله فرا گرفت و در كنار آن ، براى جوانان مؤمن جلسات سخنرانى علمى و دينى برگزار مى كرد.
در سال 1399ق به ايران مهاجرت كرد و در شهر مقدس قم سكونت گزيد و پس از تكميل دروس سطح، تحصيلات عاليه خود را نزد پدر بزرگوار، عموى ارجمند و ديگر بزرگان حوزه پى گرفت و به درجه فقاهت و اجتهاد دست يافت.
هنگام تدريس مقدمات و سطوح عالى از استادان بنام حوزه بود و از سال 1408ق به تدريس بحث خارج فقه و اصول پرداخت و تا هنگام ارتحال به تدريس و تربيت فضلا اشتغال داشت.
در اوج اخلاق و فروتنى بود و هم چنان كه در صفات مؤمن گفته اند هميشه تبسم به لب داشت و اندوه او در دلش بود.
شاگردان و فضلاى بسيارى تربيت كرد كه امروزه استادانِ حوزه هاىِ علميه نقاطِ گوناگون جهانند.
از ايشان سخنرانى هاى علمى و اخلاقى متعددى به جا مانده كه بسيارى از آنها از طريق شبكه هاى ماهواره اى پخش شده است.
هم چنين آثار و تأليفات ارزنده اى از ايشان به يادگار مانده است كه از آن ميان مى توان به كتاب «الترتب» اشاره كرد كه طى آن مسئله اصولىِ فوق العاده پيچيده اى كه محل بحث عميق و اختلاف آراى فقهاست، بررسى شده است. ايشان در پى نگارش اين اثر كه تنها مجتهدان از عهده فهم كامل آن بر مى آيند اجازاتِ اجتهادِ متعددى دريافت داشت.
از ديگر آثار ايشان نيز مى توان به موارد زير اشاره كرد:
v التدبر في القرآن (3 جلد)
v الرسول الاعظم صلى الله عليه وآله رائد الحضارة الانسانية
v خطب الجمعة
v سلسلة المهدوية
v ومضات (بحث هاى عقائدى و اخلاقى)
v ابحاث اصولية (4جلد)
v سلسلة الرسول والعترة عليهم السلام (16 جلد)
v تعليقات على مباني المنهاج الصالحين (3 جلد)
v رسالة في الإجتهاد والإحتياط و التقليد
v مباحث الرجالية
v رسالة في أحكام النظر
v رسالة في قاعدة التسامح
v رسالة في شهادة الثالثة
v الشعائر الحسينية
v البرائة من أعداء الله
v كيف نفهم القرآن
وحدود 600 محاضره اعتقادى، اخلاقى، اجتماعى به صورت فايلهاى صوتى و تصويرى.
از درگاه خداى سبحان مسئلت داريم ايشان را مشمول رحمت واسعه خود قرار دهد و در جوار اهل بيت عليهم السلام و نياكان پاكش در بهشت برين جاى دهد و بازماندگانش را اجر و صبر عنايت فرمايد.
و همچنين:
گزيده اى از بيانات عالم جليل القدر آيت الله سيد محمد رضا شيرازى قدس سره
بسم الله الرحمن الرحيم
http://shirazi.ir/news/news1429/06/images/04_1.jpg
v مبادا كسى بگويد ما نمى توانيم. ما اگر آستين همت بالا زنيم و بر خدا توكل كنيم و وقت كافى صرف كنيم به يارى خدا قادر به پيشرفت خواهيم بود.
v وابستگى فرهنگى خطرناك ترين نوع وابستگى هاست. چون اگر وابستگى از بيرون بر انسان اعمال شود معمولاً ديرى نمى پايد ولى اگر منشأ آن درون انسان باشد و شخص به اراده خود برده شود، اين بردگى طولانى و چه بسا ابدى خواهد شد.
v شيوه فكر كردن مسئله اى مستقل وجدا نيست بلكه بر همه تصميمات خرد و كلان شخص در زندگى اثر مى گذارد.
v از همه نعمت هاى اخروى برتر، احساس خشنودى خداى متعال از شخص است.
v وقتى انسان به دور از افكار دنيوى و در فضاى اخروى زندگى كند دچار تحول شگفتى مى شود و ضمن دور شدن از حضيض دنيا، به فضاهاى گسترده آخرت بال مى گشايد.
v بايد سال هاى اندكى را كه از عمرمان باقى است غنيمت بشماريم. عمر ما در اين دنيا فقط بخش كوچكى از عمر حقيقى ماست و دمى كه در اين دوره كوتاه به سر مى بريم راستى كوتاه است.
v نبايد به عمل كم قانع شويم، بلكه بايد تا اجل مان در نرسيده است اعمال بيشترى انجام دهيم.
v انسان تمايلى فطرى براى شناخت غيبت دارد. اگر اين خلأ به صورت صحيح پر نشود با خرافات و امور باطل پر خواهد شد.
v خانواده اى كه در آن توقع نباشد خانواده خوشبختى، و جامعه بدون توقعات جامعه اى سعادتمند است. توقعات از مهم ترين اسباب بروز مشكلات و اختلافات خانوادگى و همچنين از مهمترين دلايل بروز جنگ ها است.
v هرقدر نهادهاى اجتماعى قوى تر و بيشتر باشد جامعه از نيرومندى و همبستگى بيشترى برخوردار و روابط افراد سالم تر و متين تر خواهد بود.
v چند روز ديگر هيچ يك از ما در قيد حيات نخواهيم بود و همه اموالمان از دست خواهد رفت و فقط اعمال شايسته ما به جا مى ماند. پس بكوشيم هرقدر مى توانيم اعمال شايسته بيشترى انجام دهيم كه يكى از آنها مشاركت در مجالس آقا ابا عبدالله الحسين عليه السلام است.
v برادران، اين ظواهرى كه مى بينيم با گذشت چند روز از ميان خواهد رفت و از اين وجود زنده و متحرك و تپنده تنها يك نام بر سنگ قبر باقى خواهد ماند. بدانيم كه امروز فقط عمل است و از حساب خبرى نيست و فردا فقط حساب است و مجالى براى عمل نخواهد بود.
فاتح
Saturday 14 June 2008, 04:53PM
- تا اینجا تکرار مدعا+ابرازمکرر ادعای حقانیت.
سلام
جواب که ندارید بدهید،لذا همان بهتر که تکرار کنید:
تا اینجا تکرار مدعا+ابراز مکرر ادعای حقانیت!
- این دلایل نزد شماست. و نزد ما نیست.پس اگر درجمعی ادعایی میکنید باید ثابت کنید.وگرنه ادعای متصور تان را برای خود نگه دارید.
- خانواده شان هم محترم . اما ارائه دلیل هم لازم است. بین این دو نیز ملازمه برقرار است.مفهوم است؟
گویا باید ساده ترین مسائل نیز برای شما حلاجی شود!
بیان خانواده بزرگوار ایشان بهترین دلیل است چون شخصی موثق این کلام را گفته است.وقتی فردی ثقه برای شما مطلبی را نقل کند،شما دیگر نمیگویید ثابتش کن!خبری را که رسیده را قبول میکنید،ضمن اینکه اصل حرف ما بر این است که نظر خانواده ایشان چیست؟این هم نظر خانواده ایشان.لذا دروغ این مفتریان که این عبارت کذایی را نوشتند ثابت شده و ایشان رسوا شدند:
طبق اطلاعات موثق خانوادة آيه الله شيرازي قتل وي را تکذيب کردند و از دولت به دليل حمايتهاي پزشکي از ان مرحوم تشکر کردند. در اين مورد به سايت دفتر ايشان رجوع کنيد.
و عجب اینکه این دروغ در حالی گفته شد که تمامی سایتهای مرجع عالیقدر آیه الله العظمی شیرازی بسته بود!
هر دو بزرگواری که به شهادت ایشان-تلویحا و تصریحا-اشاره نموده و صحبت کردند،عالمی شناخته شده و موثق در حوزه های علمیه هستند.اگر شما قبولشان ندارید دلیلی نیست که دیگران مثل شما باشند.حرف آنها را خیلی ها قبول دارند،چنانچه مثلا شما کلام خیلیها را قبول دارید که دیگران قبول ندارند.شیرفهم شد؟
-شما که دست به عکس تان خوب است از قاتل مورد نظر نیز عکسی می انداختید.
اگر نمیتوانید درست بحث کنید نیازی به گفتن این حرفهای خنده دار اصلا نیست!!
[/URL]
- تمام اخبار سایت " شیرازی.ای ار " را نیز دیدم هیچ اشاره ای هم به این مدعای تان نبود. خبرمراسم در عراق و کالیفرنیا و اوجام و سیهات و بحرین و لندن و ... وسخنرانی های مربوطه همه و همه را دیدم.
گویا در ایران زندگی نمیکنید و در کشورهای راحتی همچون کویت و لبنان یا بسیاری از کشورهای آزاد اروپایی هستید که مسلمین در آنها مشکلی ندارند!فراموش کردید در کشوری هستید که حکومتش بلایی بر سر مراجع تقلید آورده است که سابقه اش تنها در دوره بنی امیه و بنی عباس وجود دارد!
چطور انتظار دارید که سایت ایشان این خبر را بگذارد؟که بروند همه شان را قتل عام کنند؟
مگر وقتی یگان ویژه در تشییع جنازه پدر این شهید بزرگوار،حضرت آیه الله العظمی سید محمد شیرازی به تشییع حمله کرده و جنازه را دزدید و در مکانی غیر از مکان وصیت دفن نمود،سایت ایشان خبری درج کرد؟؟
مگر از دهها و صدها ظلمی که به ایشان رفته و هم خودشان و هم مقلدینشان و هم بسیاری از مردم قم مطلعند سایتشان خبری گذاشته است که این یکی را بگذارد؟!
در چه خواب خوشی هستید!
بروید کتاب "مطارده قرن و نصف" از پدر بزرگوار ایشان را بخوانید تا ببینید حکومت عزیز دلتان چه بر سر ایشان آورده و ایشان با چه عباراتی از بلاهایی که به سرشان آوردند یاد میکند!
اما چرا عموی بزرگوار ایشان و برادرشان این مساله را عنوان کردند و در ایران عنوان نشد؟این جوابش واضح است!الان میفهمید!
اما در جاهایی که ایران تسلطی ندارد نظیر لندن و اتاوا و ... چرا هیچ افشاگری ای نبود؟ اشاره ای نیز نبود.
گفتم الان میفهمید!
دفعه بعد تحقیق کنید که اینطور ضایع نشوید!
عموی بزرگوار ایشان که آن سخنرانی را کرده است در لندن زندگی میکند!
بفرمایید باز در لندن هیچ افشاگری نبود!اشاره ای نیز نبود!
برادر بزرگوارشان نیز بعد ازینکه حدود 15 سال قبل به جرم بیان نظرش و تالیف یک کتاب علمی به عنوان یک عالم شیعی دو سال تمام در زندان تحت شکنجه بود به حدی که هنوز جای شکنجه بر بدن ایشان باقی است،از ایران رفت!
باز هم بفرمایید در خارج از کشور خبری نبود!
- صبر کنید! الان می گویم ! فایل صوتی (http://www.tatbir.com) را هم به دو سه جور مختلف دانلود کردم و یا استماع را فعال کردم اما اجرا نشد.
-کاش شما که به این افراد بیت شان دسترسی دارید می گفتید متن را پیاده کنند و درگوشه ای قرار دهند تا بتوانیم بخوانیمش.
شما که حق را نمی خواهید قبول کنید،متن را هم ببینید؛چه فرقی برایتان میکند؟
اصلا اگر این گفتمان مشکلی نداشت من متن را اینجا می گذاشتم؛چون خودم آن را پیاده کردم.اما مثل روز روشن است اگر متن هم اینجا باشد باز می فرمایید: کو؟کجاست؟ من که متنی نمیبینم!!
دوره این بازی ها تمام شده آقا صالح!
فایل صوتی را که دهها و صدها و هزاران نفر دانلود کرده و شنیده اند را چه شده که فقط یک نفر نتوانسته دانلود کند؟آن هم مدعی که به چند جور دانلود کردم؟!
نه او هم دانلود کرده است!
اما کاری ندارد که!
میزنیم زیرش!
دانلود نشد!
کو متن؟؟!:smile55:
-ایا کسی راجز اینجانب سراغ دارید که این همه برای حرف تان اهمیت قایل شود؟ نمی دانم. اماخوشبختانه ویا متاسفانه این وقت را برای ادعای خام و تخیلات شما گذاشتم.اما شما.... !
گمان نمیکنم شما کسی را سراغ داشته باشید که برای "شخص شما" و نوشته هایتان به اندازه من اهمیت قائل شده باشد!که وقتم را سر بحث با شخصی گذاشتم که آفتاب را در وسط روز انکار می کند!
-مرجع شناخت مرجع حقیقی نیز شما ! و ما ! نیستیم.
چرا!
به راحتی میتوان تشخیص داد.
-واما سوالی که مکررا و از اولین ارسالهایم درخواست نمودم این بود که اقای عبدالحسین ![U]برای ادعایتان دلیل بیاورید.منبعی موثق. والبته قابل دسترس. متوجه هستیدکه؟
به جد عرض میکنم اگران را ثابت کنید تا روسیاهی وبه محاکمه کشاندن ان فرد هرکاری از دستم بر بیاید انجام می دهم و اگر چنانچه نتوانید ثابت کنید تا اخر مقابل ادعاهای این چنینی شما و اشباه ونظائرتان می ایستم. افتاد؟
- این را قبلا گفته اید و اینجانب نیز می دانم که وقت زیادی ندارید و فعلا در جای دیگری مشغول هستید.لذا توقع صرف جواب نداریم چه رسد به پاسخ مکفی.
حربه همیشگی فراریان از بحث:
تو همانی هستی که ده سال قبل اینجا می نوشت!
بازی تکراری همیشگی،نشان دهنده ضعف در جواب!
جناب عبدالحسین را به خوبی میشناسم؛در مدت حضورم در سایتهای مختلف و گفتمانهای مختلف بهره های فراوانی از مقالات ایشان برده ام؛مادامی که ایشان برنگردند(برگردانده نشوند!)خود را موظف میدانم اینجا بنویسم و دست دروغگویان را رو کنم.
بهتر است بدانید بنابر درخواست ایشان تصاویر تشییع جنازه تاریخی را اینجا قرار دادم.چون ظاهرا ایشان از شخصی دیگر خواسته بودند و آن بزرگوار قبول نکرده بود.
روسیاهی و به محاکمه نشاندن؟
چه کسی را؟چه کسانی را؟کسانی که در تالار اخبار و سیاست روز و شب از آنها دفاع میکنید؟؟
به تاریخ ثبت نام من دقت کنید!من دو ماه قبل از شما عضو شده ام!تک تک شما را می شناسم؛مطالبتان را می خوانم.اگر خودم اظهار نظری نمیکنم دلیل نیست که اینجا نمی آیم یا شماها را و مواقفتان را نمی شناسم!
saleh57
Saturday 14 June 2008, 06:10PM
سلام
جواب که ندارید بدهید،لذا همان بهتر که تکرار کنید:
تا اینجا تکرار مدعا+ابراز مکرر ادعای حقانیت!
گویا باید ساده ترین مسائل نیز برای شما حلاجی شود!
بیان خانواده بزرگوار ایشان بهترین دلیل است چون شخصی موثق این کلام را گفته است.وقتی فردی ثقه برای شما مطلبی را نقل کند،شما دیگر نمیگویید ثابتش کن!خبری را که رسیده را قبول میکنید،ضمن اینکه اصل حرف ما بر این است که نظر خانواده ایشان چیست؟این هم نظر خانواده ایشان.لذا دروغ این مفتریان که این عبارت کذایی را نوشتند ثابت شده و ایشان رسوا شدند:
و عجب اینکه این دروغ در حالی گفته شد که تمامی سایتهای مرجع عالیقدر آیه الله العظمی شیرازی بسته بود!
هر دو بزرگواری که به شهادت ایشان-تلویحا و تصریحا-اشاره نموده و صحبت کردند،عالمی شناخته شده و موثق در حوزه های علمیه هستند.اگر شما قبولشان ندارید دلیلی نیست که دیگران مثل شما باشند.حرف آنها را خیلی ها قبول دارند،چنانچه مثلا شما کلام خیلیها را قبول دارید که دیگران قبول ندارند.شیرفهم شد؟
اگر نمیتوانید درست بحث کنید نیازی به گفتن این حرفهای خنده دار اصلا نیست!!
گویا در ایران زندگی نمیکنید و در کشورهای راحتی همچون کویت و لبنان یا بسیاری از کشورهای آزاد اروپایی هستید که مسلمین در آنها مشکلی ندارند!فراموش کردید در کشوری هستید که حکومتش بلایی بر سر مراجع تقلید آورده است که سابقه اش تنها در دوره بنی امیه و بنی عباس وجود دارد!
چطور انتظار دارید که سایت ایشان این خبر را بگذارد؟که بروند همه شان را قتل عام کنند؟
مگر وقتی یگان ویژه در تشییع جنازه پدر این شهید بزرگوار،حضرت آیه الله العظمی سید محمد شیرازی به تشییع حمله کرده و جنازه را دزدید و در مکانی غیر از مکان وصیت دفن نمود،سایت ایشان خبری درج کرد؟؟
مگر از دهها و صدها ظلمی که به ایشان رفته و هم خودشان و هم مقلدینشان و هم بسیاری از مردم قم مطلعند سایتشان خبری گذاشته است که این یکی را بگذارد؟!
در چه خواب خوشی هستید!
بروید کتاب "مطارده قرن و نصف" از پدر بزرگوار ایشان را بخوانید تا ببینید حکومت عزیز دلتان چه بر سر ایشان آورده و ایشان با چه عباراتی از بلاهایی که به سرشان آوردند یاد میکند!
اما چرا عموی بزرگوار ایشان و برادرشان این مساله را عنوان کردند و در ایران عنوان نشد؟این جوابش واضح است!الان میفهمید!
گفتم الان میفهمید!
دفعه بعد تحقیق کنید که اینطور ضایع نشوید!
عموی بزرگوار ایشان که آن سخنرانی را کرده است در لندن زندگی میکند!
بفرمایید باز در لندن هیچ افشاگری نبود!اشاره ای نیز نبود!
برادر بزرگوارشان نیز بعد ازینکه حدود 15 سال قبل به جرم بیان نظرش و تالیف یک کتاب علمی به عنوان یک عالم شیعی دو سال تمام در زندان تحت شکنجه بود به حدی که هنوز جای شکنجه بر بدن ایشان باقی است،از ایران رفت!
باز هم بفرمایید در خارج از کشور خبری نبود!
شما که حق را نمی خواهید قبول کنید،متن را هم ببینید؛چه فرقی برایتان میکند؟
اصلا اگر این گفتمان مشکلی نداشت من متن را اینجا می گذاشتم؛چون خودم آن را پیاده کردم.اما مثل روز روشن است اگر متن هم اینجا باشد باز می فرمایید: کو؟کجاست؟ من که متنی نمیبینم!!
دوره این بازی ها تمام شده آقا صالح!
فایل صوتی را که دهها و صدها و هزاران نفر دانلود کرده و شنیده اند را چه شده که فقط یک نفر نتوانسته دانلود کند؟آن هم مدعی که به چند جور دانلود کردم؟!
نه او هم دانلود کرده است!
اما کاری ندارد که!
میزنیم زیرش!
دانلود نشد!
کو متن؟؟!:smile55:
گمان نمیکنم شما کسی را سراغ داشته باشید که برای "شخص شما" و نوشته هایتان به اندازه من اهمیت قائل شده باشد!که وقتم را سر بحث با شخصی گذاشتم که آفتاب را در وسط روز انکار می کند!
چرا!
به راحتی میتوان تشخیص داد.
حربه همیشگی فراریان از بحث:
تو همانی هستی که ده سال قبل اینجا می نوشت!
بازی تکراری همیشگی،نشان دهنده ضعف در جواب!
جناب عبدالحسین را به خوبی میشناسم؛در مدت حضورم در سایتهای مختلف و گفتمانهای مختلف بهره های فراوانی از مقالات ایشان برده ام؛مادامی که ایشان برنگردند(برگردانده نشوند!)خود را موظف میدانم اینجا بنویسم و دست دروغگویان را رو کنم.
بهتر است بدانید بنابر درخواست ایشان تصاویر تشییع جنازه تاریخی را اینجا قرار دادم.چون ظاهرا ایشان از شخصی دیگر خواسته بودند و آن بزرگوار قبول نکرده بود.
روسیاهی و به محاکمه نشاندن؟
چه کسی را؟چه کسانی را؟کسانی که در تالار اخبار و سیاست روز و شب از آنها دفاع میکنید؟؟
به تاریخ ثبت نام من دقت کنید!من دو ماه قبل از شما عضو شده ام!تک تک شما را می شناسم؛مطالبتان را می خوانم.اگر خودم اظهار نظری نمیکنم دلیل نیست که اینجا نمی آیم یا شماها را و مواقفتان را نمی شناسم!
سلام
جناب"فاتح" :)
1-دلیل بیاوریددلیل!.بازهم می گویم با تکرار ادعا و نوشتن چندباره ی ان هیچ حرفی ثابت نمی شود.انچه که محکمه پسندوعوام فهم باشد بیاورید وگرنه سکوت کنید.
2- تمسخر نکنید. برتعابیر کنایی و استعارات ادبی فارسی بسیار بیشتر از شما مسلط هستم.اما به خود اجازه نمی دهم از ان برای اسکات چون شمایی که هم مذهبم و محب اهل البیت(ع)هستیداستفاه کنم.
3-همت کنید .و متن را برای اینجانب لا اقل پیغام کنید.یا همانطور که گفتم نشانی جایی که لا اقل متنش را پیاده کرده ارسال کنید. خدای متعال شاهد است برای گوش دادن و دانلودش سه بار تلاش کردم و نشد.
4-دقت کنید. اینکه گفتم :"چرا از لندن و یا اتاوا و ... که سخنرانی در انجا انجام شده و ارسال گردیده چرا اشاره ای نشده؟" از این رو بود که از انجا لا اقل استشمام واقعیتی بشود.
توجه کنید که بسیاری از لینک های عربی مرتبط به مراسم ها را نیز خواندم امادر ان چیزی نبود جز انچه که درصفحه اول تطبیر امده بود به این مضمون که که الا یا ایهالناس قتل السید مظلوما.
5- مثل بعضی نوشته های بعضی کاربران این سایت نمی توانید با هو کردن شخص مقابل تان کاری را از پیش ببرید.خصوصا که ما از این مقوله بسیار شاهد بوده ایم.واز سویی بنایی برمقابله به مثل نیز نداریم چون را هکار اساسی ای نمی باشد.
6-یکی از ارسال هایی که نقل نمودید برای اینجانب نبود لذا در انتساب مطالب کلیشه ای عمل نکنید.
7-برای شناخت حقیقت انچه برای شما مسجل است برای ما انگونه نیست.
8- دو روز از هفتمین روز رحلت ایشان گذشته بود بنده در یک ارسال هم یادی از این ارتحال کردم و هم گله ای از افرادی که به حواشی بیش از متن علاقمندند. گویا پس از ان بوده که به شما خبر ارسال مطالبم داده شده است و شما عکسهایی فرستادید. با کمی دقت به زمان ارسالها مطلب برایتان اشکار می گردد.
9-شما نه از کنه مواضع اینجانب مطلعید و نه با ماهی چند بار سرزدن می توانید از انها برداشت جامعی بدست بیاورید.
10- اما درخصوص مورد بحث مان خوب است بدانید: برای تمامی خادمان دستگاه اهلبیت الرسول(ع) خصوصا پاسداران حریم تشیع از علما و مراجع " فی نفسه و در حیطه علمی شان بدون هیچ شائبه ای احترام و اکرام قائلم و از محضر شان استفاده کرده ومی کنیم. وبه کسی هم اجازه تعرض به ایشان را نمی دهیم.می ماند مواضع جنبی سیاسی که در عین احترام به نظر شان از ایشان تبعیت نمی کنم و به ولی فقیه ام" رهبر معظم انقلاب اسلامی" رجوع می نمایم.این طریقی است که شما ممکن است بپسندید یا نپسندید وعمل بکنید یا نکنید.با خودتان.با این وجود اینجا هم جای مناقشه دران نیست.
اما به کسی اجازه نمی دهم احترامی را که برای علماء عاملین قایلم به رسمیت نشناسد. حال می خواهد شما باشید یا هر فرد دیگر.پس لطفا مرا و امثال مرا با کلیشه های ذهنی تان نسنجید.
11-یکی از دلایل حضور خاص ام در این مباحث این بود که این حالت صفر یا صدی در رد یا قبول افراد بین افراد ازذهن ها بیرون بین برود .تا بعضی متوجه باشند که می توان بین دو نقطه جمع کرد و ان هم اکرام همه علماء و نیز تبعیت در امور سیاسی از رهبر مکرم انقلاب باشد.
12- باز هم :
به جد عرض میکنم اگران را ثابت کنید تا روسیاهی وبه محاکمه کشاندن ان فرد هرکاری از دستم بر بیاید انجام می دهم و اگر چنانچه نتوانید ثابت کنید تا اخر مقابل ادعاهای این چنینی شما و اشباه ونظائرتان می ایستم.
13- در مورد بنی امیه و بنی عباس و ادعاهای کذایی تان هم بد نیست بدانید ما بدتر از این تهمتها را شنیده ایم و برای ما تازگی ندارد. شما هم بزنید که خوب می زنید. دقیقا مشکل ما با یعضی از اطرافیان موضوع ساز نزد مراجع از همین جا شروع می شود.
14- همه اینها را نیز خدای متعال شاهد است که با تمام وجود عرض کردم چه قبول بکنید و چه نکنید. این وقت گذاشتن ونوشتنش هم فقط برای اعلام و ثبت در این عرصه فکری فرهنگی بود.
یک درخواست :لطفا مطالبم را تقطیع ننمایید و همه را باهم نقل قول نموده و با علامت و یا رنگی نمودن متمایزش سازید.
نفسی لنفسک الوقاء یا علی:smile07:
اندیشه آزاد
Sunday 15 June 2008, 12:46PM
اللهم اغفر للمومنین والمومنات
والمسلمین والمسلمات
الاحیاء منهم وجمیع الاموات
وتابع بیننا وبینهم با الخیرات
بحق محمد وآله الطیبین الطاهرین
----------------------------
دوستان غیبت بلندمدتمان را به بزرگواری خود خواهند بخشید ان شاء الله.
اما پس از درود بر روان پاک فقیه عالیقدر جهان اسلام حضرت آیه الله العظمی سید محمدرضا شیرازی وآرزوی علو درجات برای آن مجاهد والامقام ونیز پدر بزرگوار ایشان مجدد بزرگ حضرت آیت الله العظمی سید محمد شیرازی پیرامون ادعاهای مطرح شده در این تاپیک یادآوری چند نکته
ضروری بنظر میرسد:
یکم:آیت الله سید مرتضی شیرازی در نخستین روز رحلت ایشان در سخنرانی خود در کویت به
روشنی بیان داشتند:
این مجاهد نستوه(سید محمد رضا) تاوان بزرگی را پرداخت ودر بدون هیچگونه سابقه ای بطور ناگهانی وفات یافت.البته بحث در این باره مفصل است وآنرا به مجال خود وامینهیم.
دوم:آیت الله العظمی سید مجتبی شیرازی در مجالس حدیث شریف که هر هفته در روزهای پنج شنبه
برپا میشود بروشنی ایشان وپدر بزرگوارشان را شهید خوانده واز قاتل ایشان نیز نام میبرد.
دوستانی که تمایل به شنیدن سخنرانی دارند به سخنرانی با فرنام:"الشهید ابن الشهید" مراجعه نموده وبا راست کلیک بر گزینه ی "استماع" save target As" را انتخاب فرموده وفایل
را دانلود فرمایند.
سوم:دوستانی که دلداده ی فیلمهای کارآگاهی بوده وهمچنان بدنبال قاتل میگردند میتوانند پرونده ی
آیات عظام روحانی,شریعتمداری و... را بدقت مطالعه فرموده وپیوندگاه سرنوشت همه ی روحانیون
مخالف حکومت را در آیینه ی تاریخ به تماشا بنشییند!!
چهارم:از دوستان خوش بین (خوش خیال) که بدنبال اثبات میگردند میتوانند نخست برای ما ثابت
کنند مامون امام رضا علیه السلام را مسموم نمود؟؟!!
کجای تاریخ اینرا نوشته یا میتوان اثباتش کرد؟
مگر نه اینکه مجموع معادلات سیاسی آن روزگار را که کنار هم بگذاریم حساب دودوتا چهارتایش
این میشود که با توجه به وضعیت آن حضرت واحساس خطر مامون کسی جز او نمیتواند دست به
چنین جنایتی زده باشد؟؟!
پنجم:آیا آنکه شکنجه گری,زندان,سوزاندن گوش و... را مجاز میداند,از کشتن ابایی دارد؟!!
یا اینکه باید زندان,شکنجه و... را هم اثبات کرد؟
نتیجه اینکه دوستان دلداده ی حکومت ولایت فقیه آنهم مدل مطلقه اش(!!) کمی در دفاع از سرورانشان دقیقتر وبامطالعه تر عمل کنند.
اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک
والسلام علی من اتبع الهدی
فاتح
Sunday 15 June 2008, 03:22PM
سلام
جناب "صالح"
1-بنده هم قبلا گفتم با انکار شما و عنادتان هیچ راه به جایی نمی برید!مساله ای است که ثابت است.شهادت خانواده محترم ایشان خود از معتبرترین دلایل است.شما هم وقتی خبری را بشنوید اگر گوینده ثقه باشد قبول می کنید؛و الا قبول نمیکنید.اشخاصی که این خبر را داده اند مجتهدینی عالی مقام هستند و کلامشان برای خیلی ها حجت است؛چنانکه کلام خیلی ها برای شما حجت است! و به مجرد شنیدن قبول میکنید؛اگر قرار باشد مثل شما عمل کنیم،باید تمام روایات ائمه اطهار را انکار کنیم!چون تنها از راه ثقات به ما رسیده است؛و دلیلی نداریم!نه آقا جان،بر خلاف این تفکر باطل کودکانه،دلیل ما برای قبول آن روایات و دیگر اخبار،مورد اطمینان بودن ناقلین است!لذا اگر اشخاصی که آن مساله را بیان کرده اند نزد شما مورد اطمینان نیستند اصلا اهمیتی ندارد،اما نزد هزاران نفر مورد اطمینان بوده و عموم مردم خودشان می دانند وقتی خانواده کسی حرفی را می زند و دشمنان معاند او حرفی دیگر کدام را قبول کنند.
2-تمسخری در کار نیست.همراه با ادعایی که می کنید نشانی هم بدهید که کجا تمسخر بوده است!و الا به قول خودتان "سکوت" کنید.در ضمن چه کسی گفته ما هم مذهب هستیم؟
3-هیچ جایی نمیشناسم که متن را پیاده کرده باشد،چون خودم متن را شخصا پیاده کرده بودم.سپس هم در دو تالار گفتمان گذاشته شد که ظاهرا چون مثل شما بودند،آن را حذف کردند!البته متن را به یکی از دوستان دیگر دادم که در تالاری بگذارد،اگر پیدایش کردم آدرسش را حتما به شما خواهم داد،گرچه هر کسی با یکبار دانلود کردن می تواند سخنرانی را گوش کند...
4-یکبار دیگر با هم مرور کنیم تا ببینیم حقیقتا شما چه فرموده اید:
اما در جاهایی که ایران تسلطی ندارد نظیر لندن و اتاوا و ... چرا هیچ افشاگری ای نبود؟ اشاره ای نیز نبود.
در حالی که واقعیت کاملا چیزی مغایر با این است که شما فرموده اید،اما الان که با واقعیت مواجه شده اید ببینید چطور دست به تغییر حرفتان زده اید!
جواب قسمت دوم شماره چهارتان را هم در پست قبلیم دادم،باز بفرمایید در سایت ایشان خوانده اید و ندیدید!
5-بنده هیچ "هو کردنی" در نوشته هایم ندیدم!من بعد که اشاره می فرمایید،مثالش را هم بیاورید تا بتوان جواب داد!و الا به قول خودتان "سکوت" کنید.:)
6-قرار نیست هر چه در اینجا نقل می شود حتما مطالب شما باشد!به نوشته من دوباره دقت کنید:
ضمن اینکه اصل حرف ما بر این است که نظر خانواده ایشان چیست؟این هم نظر خانواده ایشان.لذا دروغ این مفتریان که این عبارت کذایی را نوشتند ثابت شده و ایشان رسوا شدند:
بفرمایید آیا صحت آنچه عرض کردم مورد تایید شما نیست؟اینکه نویسنده آنچه نقل شد دروغگویی بیش نبوده و دروغی گفته که تا به امروز نیز یک قدم در توضیح این دروغ برنداشته بلکه قسمت آخر نوشته اش هم رسوایی اش بیش از قسمت اول است؟
شاید هم فکر میکنید هر چه نقل قول می شود حتما به منزله نقل قول کردن از شماست؟
آیا در کلام اسمی از شما آمده است؟
7-قرار نیست هر چه برای ما مسجل است برای شما هم باشد و بالعکس!مساله این است که ما ببینیم برای چه کسی می نویسیم!و قصد چه چیزی را داریم!گفتنی گفته می شود،گرچه معاند عناد بورزد و دروغگو بر دروغش پافشاری کرده یا توضیحی ندهد و آن کس که خورشید را در وسط روز هم منکر می شود،این مساله را نیز منکر شود!
8-کسی "خبر" ارسال مطالب شما را به من نداده است..!من خودم این بحث و بحث های دیگر را می خوانم اما جز در مواقعی که واقعا ضروری باشد شرکتی نمی کنم.
9-چه کسی به شما گفته که من ماهی چند بار به اینجا سر می زنم؟آیا هنوز بعد از مدتها عضویت خبر ندارید که بدون ورود به تالار هم می توان مطالبش را خواند؟اگر خبر ندارید که ایرادی ندارد!اما اگر خبر دارید-که همینطور هم هست-چطور حکم میکنید که من ماهی چند بار سر میزنم؟البته الا اینکه شما کلامی که بدون قرینه عنوان کرده اید را عوض کنید و بگویید منظور من از چند چیز دیگری غیر از ظهور کلامم بوده است!کنه مواضعتان چیست به من هیچ ارتباطی ندارد،من طبق آنچه می بینم قضاوت می کنم.
10-کاری ندارم حرفی که زده اید صحیح است یا خیر،اما در کشور ایران چنین چیزی از سوی رهبران و سردمداران نظام وجود ندارد بلکه دقیقا بالعکسش صادق است.شما شخصی هستید که چه بسا فراتر ازین گفتمان،تنها در یک اداره،دانشگاه و...شناخته شده باشید،و قطره ای هستید از آبی که از سرچشمه گل آلود است،لذا پاک بودن شما هیچ تاثیری در اصل آن آب نخواهد داشت.مسلما به اینکه شما در مواضع سیاسی از "ولی فقیهتان" تبعیت می کنید هم کاری ندارم و این طریق هم به شما مربوط است نه دیگری.
11-گفتم آب از سرچشمه گل آلود است!جمع بین آن دو نقطه ای که می فرمایید،از خودتان که بالاتر رود کاملا غیر ممکن می شود و البته این غیر ممکن بودن هم تقصیر خود آقایان است،نه اینکه ذاتا غیر ممکن باشد.دم خروس آنقدر پیداست که قسم حضرت عباس شما هم ره به جایی نبرد!
12-پاسختان در قسمت آخر پست قبلیم داده شده است.گرچه به خیلی از قسمتهای آن جوابی ندادید.
13-معلوم است که ادعاهای چه کسی کذایی است.ادعای احترام و...از جانب شما یا ادعاهای بنده.باز هم به همان مطلبی که در شماره 11 عرض کردم رجوع کنید!همان قضیه دم خروس!مشکلتان این است که تصور میکنید همه مردم ایران مثل شما هستند!و با ادعاهای کذاییتان سر همه را می توانید شیره بمالید!کور خوانده ای برادر،سرت رو از زیر برف کمی بیرون بیار!
جواب درخواستتان:
تحریفی در کلام شما صورت نگرفته است،لذا قسمت قسمت نقل کردن هم ضربه ای به مطالبتان نمی زند.به نظرم هم نیاز به متمایز ساختن نیست.البته امثال شما عادت عجیبی دارند که وقتی خودشان به یک نحوه خاص عمل می کنند،دوست دارند همه مثل انها باشند،چه این مساله در نحوه نگارش باشد،چه اعتقادات مذهبی یا سیاسی!
فاتح
Sunday 15 June 2008, 03:28PM
جناب اندیشه آزاد
خیلی خوش آمدید.
یکم:آیت الله سید مرتضی شیرازی در نخستین روز رحلت ایشان در سخنرانی خود در کویت به
روشنی بیان داشتند:
این مجاهد نستوه(سید محمد رضا) تاوان بزرگی را پرداخت ودر بدون هیچگونه سابقه ای بطور ناگهانی وفات یافت.
البته نص دقیق این قسم از سخنرانی معظم له این است:
کان شوكة في أعين الظالمين،و قد دفع ضريبة لذلك و أية ضريبة...
البته احتمالا این ظالمین یکی دو نفر در یکی از کشورهای آفریقایی بودند که مثلا در خواب به ایشان ظلم کرده بودند!
1052
Sunday 15 June 2008, 10:35PM
:smile13::smile13::smile13:
1052
Sunday 15 June 2008, 10:38PM
یک سئوال جایگاه مرجعیت چگونه به آیت الله خمینی و آیت الله خامنه ای رسیده است؟
زيـبـا
Sunday 15 June 2008, 10:57PM
تقاضای بیشمار مردم و علمای بلاد ... پس از کسب درجه اجتهاد ....
1052
Sunday 15 June 2008, 10:57PM
نظام اسلامی ایران که تنها نظام شیعی دنیاست
:eek::eek::eek:
اینجانب هیچگاه نمی توانم نظامی با این همه مشکل(مشکل اقتصادی - مشکل فرهنگی و ...)
را به عنوان یک نظام شیعی قبول کنم ، چون بزرگترین توهین به مولایمان علی (ع) است ، زیرا با این عمل این حکومت سرشار از فساد را همانند حکومت سرشار از عدل علی(ع) می دانید.
قدری بیاندیشید!!!
چگونه می توانید حکومتی با این همه مشکل:
1-فساد و فحشا
2-فقر
3-فساد اقتصادی
4-دروغ(نمونه بارز دروغ = احمدی نژاد)
.... بگذریم کو گوش شنوا
زيـبـا
Monday 16 June 2008, 12:04AM
آیا نظام شاهنشاهی را چطور ...؟ می پسندید ....؟
فراموش نکنید بیش از 2500 سال شاهنشاهی بر ایران حکومت می کرد و به یاری خدا و همت مردم مسلمان و هدایت امام خمینی و زجر و زندان و تبعید هزاران انسان فرهیخته و پاک باخته ، این نظام که ادعایی ندارد جز اینکه جاده صاف کن نظام مهدوی و امانت دار آن تا ظهور حضرت حجت است را بنا نهادند و به ودیعه به دست ما سپردند ....
saleh57
Monday 16 June 2008, 12:10AM
سلام
جناب "صالح"
1-بنده هم قبلا گفتم با انکار شما و عنادتان هیچ راه به جایی نمی برید!مساله ای است که ثابت است.شهادت خانواده محترم ایشان خود از معتبرترین دلایل است.شما هم وقتی خبری را بشنوید اگر گوینده ثقه باشد قبول می کنید؛و الا قبول نمیکنید.اشخاصی که این خبر را داده اند مجتهدینی عالی مقام هستند و کلامشان برای خیلی ها حجت است؛چنانکه کلام خیلی ها برای شما حجت است! و به مجرد شنیدن قبول میکنید ؛اگر قرار باشد مثل شما عمل کنیم،باید تمام روایات ائمه اطهار را انکار کنیم!چون تنها از راه ثقات به ما رسیده است؛و دلیلی نداریم!نه آقا جان،بر خلاف این تفکر باطل کودکانه ،دلیل ما برای قبول آن روایات و دیگر اخبار،مورد اطمینان بودن ناقلین است!لذا اگر اشخاصی که آن مساله را بیان کرده اند نزد شما مورد اطمینان نیستند اصلا اهمیتی ندارد،اما نزد هزاران نفر مورد اطمینان بوده و عموم مردم خودشان می دانند وقتی خانواده کسی حرفی را می زند و دشمنان معاند او حرفی دیگر کدام را قبول کنند.
2-تمسخری در کار نیست.همراه با ادعایی که می کنید نشانی هم بدهید که کجا تمسخر بوده است!و الا به قول خودتان "سکوت" کنید.در ضمن چه کسی گفته ما هم مذهب هستیم؟
3-هیچ جایی نمیشناسم که متن را پیاده کرده باشد،چون خودم متن را شخصا پیاده کرده بودم.سپس هم در دو تالار گفتمان گذاشته شد که ظاهرا چون مثل شما بودند،آن را حذف کردند!البته متن را به یکی از دوستان دیگر دادم که در تالاری بگذارد،اگر پیدایش کردم آدرسش را حتما به شما خواهم داد،گرچه هر کسی با یکبار دانلود کردن می تواند سخنرانی را گوش کند...
4-یکبار دیگر با هم مرور کنیم تا ببینیم حقیقتا شما چه فرموده اید:
در حالی که واقعیت کاملا چیزی مغایر با این است که شما فرموده اید،اما الان که با واقعیت مواجه شده اید ببینید چطور دست به تغییر حرفتان زده اید!
جواب قسمت دوم شماره چهارتان را هم در پست قبلیم دادم،باز بفرمایید در سایت ایشان خوانده اید و ندیدید!
5-بنده هیچ "هو کردنی" در نوشته هایم ندیدم!من بعد که اشاره می فرمایید،مثالش را هم بیاورید تا بتوان جواب داد!و الا به قول خودتان "سکوت" کنید.:)
6-قرار نیست هر چه در اینجا نقل می شود حتما مطالب شما باشد!به نوشته من دوباره دقت کنید:
ضمن اینکه اصل حرف ما بر این است که نظر خانواده ایشان چیست؟این هم نظر خانواده ایشان.لذا دروغ این مفتریان که این عبارت کذایی را نوشتند ثابت شده و ایشان رسوا شدند:
بفرمایید آیا صحت آنچه عرض کردم مورد تایید شما نیست؟اینکه نویسنده آنچه نقل شد دروغگویی بیش نبوده و دروغی گفته که تا به امروز نیز یک قدم در توضیح این دروغ برنداشته بلکه قسمت آخر نوشته اش هم رسوایی اش بیش از قسمت اول است؟
شاید هم فکر میکنید هر چه نقل قول می شود حتما به منزله نقل قول کردن از شماست؟
آیا در کلام اسمی از شما آمده است؟
7-قرار نیست هر چه برای ما مسجل است برای شما هم باشد و بالعکس!مساله این است که ما ببینیم برای چه کسی می نویسیم!و قصد چه چیزی را داریم! گفتنی گفته می شود،گرچه معاند عناد بورزد و دروغگو بر دروغش پافشاری کرده یا توضیحی ندهد و آن کس که خورشید را در وسط روز هم منکر می شود،این مساله را نیز منکر شود!
8-کسی "خبر" ارسال مطالب شما را به من نداده است..!من خودم این بحث و بحث های دیگر را می خوانم اما جز در مواقعی که واقعا ضروری باشد شرکتی نمی کنم.
9-چه کسی به شما گفته که من ماهی چند بار به اینجا سر می زنم؟آیا هنوز بعد از مدتها عضویت خبر ندارید که بدون ورود به تالار هم می توان مطالبش را خواند؟اگر خبر ندارید که ایرادی ندارد!اما اگر خبر دارید-که همینطور هم هست-چطور حکم میکنید که م