PDA

نمايش نسخه نهائي : مقاومت

ghazal64
Sunday 1 June 2008, 11:21AM
من دارم با خدا مبارزه مي كنم...يعني مقاومت در برابر چيزي كه ميخوام و نيمشه!!
كار د رستي؟

ghazal64
Sunday 1 June 2008, 07:29PM
هيچكي هيچي نميگه

محب110
Monday 2 June 2008, 07:45PM
منظور شما واضح نیست

ghazal64
Monday 2 June 2008, 09:47PM
منظور شما واضح نیست
يعني اينكه از خدا يه چيزي خواستم تا بهم نده من هيچ كاري كه در چهارچوب دين است انجام نميدم...

saleh57
Tuesday 3 June 2008, 12:51AM
يعني اينكه از خدا يه چيزي خواستم تا بهم نده من هيچ كاري كه در چهارچوب دين است انجام نميدم...

سلام
اهان ! حالا شد یه چیزی:);)
یک سوال از شما کاربر گرامی:

ایا شما که از خدا توقع اجابت خواسته خود را دارید تا به حال به انچه خدا از شما خواسته بوده به درستی عمل نموده اید؟ که حالا توقع عمل به درخواستتان را دارید؟
اگر اری که خب باید اینقدر خوبی های خدای متعال برایتان واضح گردیده باشد که اگر الان به خاطر یک مصلحت بالاتری به این درخواست ترتیب اثر ندهد ناراحت نشوید.

این را برای یک شروع نوشتم. تا هم پاسخ اولیه ای داده باشم و هم با نکات تکمیلی شما فضای سوال برای ما بیشتر روشن بشود.:cool:

انشاالله موفق باشید.:)
یا علی:smile07:

رایحه اسمانی
Tuesday 3 June 2008, 03:38PM
ببین غزل جان به نظر من باید ببینی برای چی افریده شدی و اصلا برای چی عبادت خدا را می کنی
ایا ما خدا را عبادت می کنیم برای اینکه حاجاتمون را بگیریم
ببین من اعتقاد دارم این ما ادما هستیم که سرنوشتمون را می سازیم و همه بدی ها و تلخی های زندگیمون هم از کارهای اشتباه خودمونه خدا بنده هاش را دوست داره و هیچ وقت براشون بدنمی خواد
ببین اگه کارت را بسپاری به خدا مطمئن باش هیچ وقت پشیمون نمیشی فقط یه کم باید صبر داشته باشی

ایا ما اعمالمون را به خاطر حاجاتمون انجام میدیم این دشمنی با خدا نیست
ایا خدا به احوال بندگانش اگاه نیست
ایا از این که خدا سمیع و بصیر هست شک داری
اگه کارهات را سپردی دست خدا و صبر کردی اون وقت میبینی که هر کاری که می کنی بهترین میشه شک نکن
در ضمن قران خیلی بخون ارومت میکنه
سعی کن بفهمی داری برای چی عبادت می کنی
برای چی به این دنیا اومدی

یه روز وقتی من گریه کردم یه دوستام یه چیزی بهم گفت که هیچ وقت یادم نمیره و اونم این بود
گفت کار تو هم کفره هم شرک
کفر از این جهت که مصلحت خدا را زیر سوال می بری و شرک از این نظر که به جای پناهنده شدن به خدا به گریه و زاری پناهنده میشی
باید مطمئن بشی که خدا دوست داره و همه کارهات را به خیرت انجام می ده

ومن یتق الله یجعل له مخرجا و یرزقه من حیث لا یحتسب و من یتوکل علی الله فهو حسبه ان الله بالغ امره قد جعل الله لکل شیء قدرا

وقتی خدا خودش قول داده دیگه حرفی باقی نمیمونه:)

یا علی:smile07:

ghazal64
Friday 6 June 2008, 11:02AM
اره ...عبادت براي چي؟براي اينكه ا زش چيزي بخوام اين كار نكردم اما ازش توقع داشتم نه بخاطر عبادت بخاطر خودم اون چيزي كه ميخوام بده....
اما نداد.....

صبح
Friday 6 June 2008, 02:06PM
اره ...عبادت براي چي؟براي اينكه ا زش چيزي بخوام اين كار نكردم اما ازش توقع داشتم نه بخاطر عبادت بخاطر خودم اون چيزي كه ميخوام بده....
اما نداد.....
بدهکار نبود ... :)
بلکه وجود شما ... نفس کشیدنتون .... انسان بودنتون .... اختیار داشتنتون ... همه مظاهر رحمت خداست .

میتونست شما رو مأمور خلق کنه ... میتونست سوسک خلق کنه .... یا هر چیز دیگه ای ... که جز غریزه هیچی نداشته باشید ... اما به شما اختیار و خصوصیات انسانی داده تا ببینه چقدر عاشقید ! اگر یکی به شما فرصت زندگی بده ، لایق این محبت و رحمتش هستید .... یا طلبکار میشید که چرا بیشتر نداده رو بر می گردونید و لگد می زنید ... این معنای بندگی است ... و طغیانگری انسان ، یعنی سنگ سری و غرور در مقابل یک مهربان بی نهایت ، جرم محسوب میشه.

کسی که در طول میلیونها سال به انسانها جان داده و روح دمیده ... اگر چه شاید حیفش بیاد ، اما لجبازی یک انسان چیزی ازش کم نمی کنه ... عمل به دستورات دین ، برای اینکه انسان (بزرگ) بشه ... و اگر کسی نخواد پیشرفت کنه و بزرگ بشه ، خوب با این عملش دست به قتل نفس کرده و این گناه بزرگیه....

اصولا خدا به اعمال ما احتیاج نداره .... و ما رو تو دنیا در یک محکی قرار داده تا ببینه لیاقت رحمت رو کی داره ، تا او رو در رحمت خودش غرق کنه ... کسانی که می خوان به همونچه که داده نیز پشت پا بزنن و اون رو حق خودشون بدونن ، خوب بیشتر گیرشون نمیاد ...همین تن خاکی و بس و بعد عذابی که جهت کفران نعمت نصیبشون میشه.

در قرآن در ماجرای حضرت موسی ، قوم یهود که اتفاقا دست به عمل مشابهی که حضرت عالی قصد آن را دارید زده بودند ، اینگونه آگاهی داده می شوند ... حال ... خود دانید ... این حکومت خداست ... و این ملک تلق پروردگار یکتاست که ما جز بنده او نیستیم و نخواهیم بود.

جزء 13 سوره ابراهيم آيه 7
وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِن شَكَرْتُمْ لأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِن كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ
و هنگامى را كه پروردگارتان اعلام داشت‏: (اگر شكرگزارى كنيد، بر شما خواهم افزود؛ و اگر ناسپاسى كنيد، مجازاتم شديد است‏!)

ghazal64
Friday 6 June 2008, 04:51PM
بدهکار نبود ... :)
بلکه وجود شما ... نفس کشیدنتون .... انسان بودنتون .... اختیار داشتنتون ... همه مظاهر رحمت خداست .

ما هيچ اختياري نداريم عزيزم....من خيلي بهش فكر كردم اما ما اختيار نداريم واسه همين من به پوچي رسيدم.

ghazal64
Sunday 8 June 2008, 11:24AM
يادتون رفت جواب من بديد دوباره....
بحث ناقص موند:o

محب110
Sunday 8 June 2008, 01:11PM

فرض کنیم که چیزی را که میخواستید خدا به شما نداد. به نظر شما علّت این کار چه میباشد؟
1- با بخشش چیزی از دارایی خدا کم میشود؟
2- خدا مانند بعضی از انسانها است که از بخل ورزیدن لذّت میبرند؟
3- شما برای خدا اهمیّتی ندارید؟
4- .....؟
خودتان بگویید.

Teshneh
Sunday 8 June 2008, 07:13PM
نه بابا!....
خوشمون اومد ...ولی این روشش نیست:)
اگر بر فرض اون خواسته تونو بهتون داد...ولی در عوض شما رو از چشمشون بندازه(که متاسفانه یا خوشبختانه این کاره هم نیستن)چی؟
اما خب فرض بگیرین که بر فرض محال همچین کاری کردن در اون صورت این امر مرضی خاطرتون قرار می گیره؟(یعنی راضی تون می کنه)

صبح
Sunday 8 June 2008, 07:22PM
ما هيچ اختياري نداريم عزيزم....من خيلي بهش فكر كردم اما ما اختيار نداريم واسه همين من به پوچي رسيدم.
چطور اختیار داشتید اینجا پست بزنید و نظر بخواید و مقاومت ! کنید ؟

ما نه اختیار کامل داریم و نه کاملا مجبوریم ، چیزی بین این دو است ... در جاهائی اختیار داریم که هیچ موجود دیگری اختیار ندارد ... به این می گوئیم اختیاری فرای آنچه موجودات دیگر دارند ، و الا حاکم مطلق و همه کاره خداست .... که البته مرحمت کرده و به ما در حوزه هائی مثل ( مقاومت ) اختیار داده تا لیاقت خود را ثابت کنیم ... کسی که گنجایش اختیار را ندارد... خوب ندارد :)

Teshneh
Sunday 8 June 2008, 07:36PM
نخیر ما حرف بالایی رو رد می کنیم
فاختلف العلماء!
شما کاملا مختارین و تام الاختیار...........ولی بحث اینحاس که قدرت استفاده از اختیارات تامتون رو ندارین...که این هم بر می گرده به محدودیت قدرت انسان نه محدودیت اختیاری انسان:)

صبح
Sunday 8 June 2008, 09:53PM
لا جبر و لا تفویض بل أمر بین الأمرین ... نه جبر و نه تفویض( اختیار) ، بلکه حالتی میان این دو حالت ... این گفته امام صادق در پاسخ سوال مشابه است .

اینکه ما انسان باشیم جزو اختیارات ما نیست . همچنین اینکه در کدام جغرافیا و در چه نوع خانواده ای بدنیا بیائیم محل تردید است که جزو اختیارات ما هست یا نیست . همچنین ما هر چقدر هم که قدرت داشته باشیم ، نمی توانیم خدا باشیم ، چون خدا یکی ست ... و محدود و مخلوق بودن ما جزو اجبارهای حقیقی ماست .

این موضوع البته محل بحثهای بسیار گسترده ای است که عالمی را به خود مشغول کرده است.

Teshneh
Monday 9 June 2008, 09:41PM
1) ما روایت نخواستیم.... خواستیم؟!
2) مثالهایی که اوردین(غیر از اخری که در موردش بحثه و در بند سه بهش می پردازیم!) ماله قبل از وجود....بعد از وجود چی؟!
3)چرا نمی گین چون همچین قدرت منحصر به فردی که تونست این همه شکفتی ها بیافرینه مختص یکیه پس خدا یکی یه؟ اتفاقا ما می گیم هر کی می خواد بره خدا بشه (اگه تونست) و ببینه می تونه؟ که اگر یه قیاس کوچیکی بکنیم می بینیم کسی همچین قدرت که چه عرض شود ؟ذره ای از این قدرت و تحمل رو نداره

ashna18
Wednesday 11 June 2008, 03:34PM
اما نداد.....

دوست گرامی

معنی حرف شما را کاملا درک می کنم .اما آیا به نیمه پر لیوان آب توجه کردید ؟
ایا دیدید که کودکان بعضی اوقات خواسته هایی دارند که مادربا وجود علاقه بسیار به فرزند به دلیل اینکه بیشتر از او می داند و می داند که آن خواسته به ضرر فرزند عزیزش است از پاسخ به ان صرفنظر می کند. آن کودک شاید با خودش بگوید مادرم مرا دوست ندارد به من توجه نمی کند چیزی را که می خواهم به من نمی دهد ...
با وجود اینکه محبت مادر غیر قابل توصیف است و کودک فراموش کرده یا نمی داند که چه زحماتی برای او کشیده و همین پاسخ ندادن به درخواستش نیز از روی خیر خواهی مادرش برای اوست .

ghazal64
Thursday 12 June 2008, 09:22AM
اختيار ...بله مي دونم كه ما تو بعضي كارها مختاريم ...اما مي دونيد از اخر تمام اتفاق هايي كه مي يفته ثبت شده ...مي دونيد همه چيز معلومه اينكه من بايد بيام اينجا اين پست بزنم ...اينكه من مي خوام راه درستي انتخاب كنم...اينكه مي خوام مقاومت كنم...همهش معلومه هر راهي بري تهش معلومه... بعضي ها ميگن اين موضوع با علم خدا نبايد قاطي كرد اما به نظر من علم خدا باعث شده بوجود بياد...بعدشم خدا مگه همه چيزرو نميدنه پس هست..تازه ميگه اگه بخواد چيزي تغير كنه ...اين خدا ديگه خدا نيست...
حالا اين اختيار موضوع مهمي هست كه من فكر كنم تا دنيا دنياست كسي نتونه حلش كنه..
اگه حل بشه كلي از مسايل هم حل ميشه..
و اما مقاومت ميدونيد چيزي كه من خواستم باعث مي شد من به درجات بالاتر معنوي برسم...اما نشد...يه كم لجم گرفت...:D...
من خودمم مي دونم خدا صلاح من ميخواسته ....اما چيزي كه من خواستم دانشگاه و پول و خونه ... اينا نبود...
واسه همين من جسارت به خرج دادم...واسه همين فكر مي كنم كسي نيست كه جواب بده...
حالا گفتم اگه هستي جواب بده به من ثابت بشه....
خصوصا مشكلم چند برابر شد سر اين ائمه ميدونيد چون ميگن با اينها توكل كنيد..خوب باشه ...پس تكليف خدا چيه؟؟..اونا ام كه جواب ندادن....پس به نظرم دين اسلام الكي است ...چون واسه بهتر بودنم تلاش نكرد...من الان خودم پاي رفتارهاي درست وايسادم ...
تازه اين شرك هم هست....كه جز خدا از كسي چيزي بخواي ....مي دونم ايه قران هم وجود داره...اما اينجوري ميشه تناقض....:confused:

امـين
Thursday 12 June 2008, 10:18AM
سلام غزال خانم...
نظر شخصيه من اينه كه خيلي بحث جالب و كار آمدي رو شما شروع كرديد .. ولي تو اين پست آخر مطالبي رو بيان كرديد كه انسان ياد بحث هاي تكراريه شيعه و وهابيون مي يفته كه هميشه با يه داستان مشابه اين چيزي كه شما مطرح كرديد شروع مي شه....ماجراي خانم !! هدايت رو همه فكر كنم بدوند...و البته ان شاالله كه اين طور نيست ...:smile34: و من به خاطر علاقه شخصي چند نكته اي رو مطرح مي كنم كه اميدوارم بدردتون بخوره، البته گفتني هارو دوستان مخصوصا جناب صالح و صبح فرمودند، اما چند نكته اي هم من عرض مي كنم...
حالا گفتم اگه هستي جواب بده به من ثابت بشه....مشكل شما دوست عزيز اينه كه هنوز به وجود خداوند ايمان نداريد و راه بسيار كودكانه و البته بدي رو برا اثبات او پيش رو گرفتيد...در اين مسير اگر بر فرض محال خداوند در جلوي چشمان فرد تجسم عيني هم داشته باشد من مطمئنم كه او به يقين نخواهد رسيد....، حال چه برسد به اجابت يه توقعي كه فرد داره...
دوست عزيز خداوند نيازي به ايمان و اعتقاد و عبادت ما ندارد كه با تهديد و شرط و شروط خودش رو به ما اثبات كند... دقيقا ماجرا مثل اينه كه دانش آموز به معلم بگه اگه مي خواي من درس بخونم قبل از امتحان بيست رو به من بده....اصلا هدف خلقت اين بوده كه ما به خدا برسيم ...قرار هم هست كه ما خودمون برسيم نه اين كه خدا ما رو همين طور بي تلاش و مقاومت در طي مسير رسيدن به او برداره و بذاره اونجايي كه قراره بهش برسيم....اگه قرار به اين طور كاري بود كه چرا انسان رو خداوند خلق كرد، فرشته ها كه بودند...
دوست عزيز راه رو اشتباه رفتيد و عدم اجابت دعاي شما لااقل اين تاثير رو داشته كه كمي به اين مسائل بيشتر فكر كنيد و اگه دنبال حقيقت باشيد خود خوداوند شما رو به مسير درست و زيبا زندگي راهنمايي مي كنه...:smile28:
اما نداد.....در مورد مسئله بالا كه مطرح كرديد به كار شما ايرادي نمي شه گرفت جز اين كه گفتيد "اون چيزي كه ميخوام بده" و جواب اين مطلب رو هم جناب آشنا به بهترين شكل بيان كردند...قانع شدن هم فكر نمي كنم سخت باشه؟
اما در مورد بحث اختياراتفاقا توجه به مسئله علم خداوند موجب تكميل بحث مي شه نه اينكه خللي به اون وارد مي كنه....و در ابتداي بحثم با شما من يك سوال از شما مي پرسم:
دليل شما براي اين نظري كه داديد چيسته؟"اما به نظر من علم خدا باعث شده بوجود بياد"؟؟
اين رو مطرح كنيد ادامه بحث به سرعت پيش خواد رفت...:smile28:
دست خدا امانت:smile07:

محب110
Thursday 12 June 2008, 10:23AM
بسم الله الرّحمن الرّحیم

و اما مقاومت ميدونيد چيزي كه من خواستم باعث مي شد من به درجات بالاتر معنوي برسم...اما نشد...يه كم لجم گرفت...:D...

بروید شرح حال آنهایی را که به درجات عالی معنوی رسیده اند مطالعه کنید. بعضی از آنها بیش از 40 سال مجاهده داشتند.
گمان کرده اید راه جهاد با نفس راه ساده ایست؟ خون دل خوردن میخواهد.
خدا حتماً صلاح شما را میخواسته است. زیرا رسیدن به این درجات اگر با سعی و مجاهدت همراه نباشد اثر معکوس بر جا میگذارد.

ghazal64
Thursday 12 June 2008, 10:59AM
خوب امين.اخه ميگن دونستن خدا تاثيري توي اختيار ما نمي زاره .مثل اين ميمونه كه من مثلا مي دونم باري يه بچه كوچكتر از خودم اگه اين كار بكنه چه اتفاقي مي يفته...اولا چرا روابط انسان هارو با رابطه خدا با انسان مثال بزنيم؟...
بعدم خدا همه چيز معلوم كرده ...خوب علم داشته همه چي بوجود اورده ...تازه وقتي ميدونه واسه چي مارو خلق كرده؟؟:confused:...حالا من يا شما واسمون چه فرقي مي كرد باشيم يا نباشيم...تو اين مثال انسان ها كه مي زنيد ما مجبوريم باشيم پس اينكه من بدونم واسه اون بچه چه اتفاقي مي افته من بوجودش نيوردم كه مي فهمي؟؟؟
اختيار اصلا وجود نداره همه چيز جبر است جبر شايد بتونم بگم مطلق نيست ...اما خدا همه چيز معلوم كرده ....چون ميگن اگه ندونه خدا نيست....تازه اگه ندونسته خلق كرده باشه كه ديگه خدا نيست...

ghazal64
Thursday 12 June 2008, 11:07AM
بسم الله الرّحمن الرّحیم

بروید شرح حال آنهایی را که به درجات عالی معنوی رسیده اند مطالعه کنید. بعضی از آنها بیش از 40 سال مجاهده داشتند.
گمان کرده اید راه جهاد با نفس راه ساده ایست؟ خون دل خوردن میخواهد.
خدا حتماً صلاح شما را میخواسته است. زیرا رسیدن به این درجات اگر با سعی و مجاهدت همراه نباشد اثر معکوس بر جا میگذارد.
بلههههههههههههههههه....ميدونم....اخه من راه اون عرفارو قبول ندارم...يارو زن و بچه رو ول ميكنه ...يا اينكه از همه مسئوليتهاي اجتماعي خودش راحت ميكنه وعبادت ميكنه ...اين چه عرفاني؟؟؟:smile09:

محب110
Thursday 12 June 2008, 11:12AM
بلههههههههههههههههه....ميدونم....اخه من راه اون عرفارو قبول ندارم...يارو زن و بچه رو ول ميكنه ...يا اينكه از همه مسئوليتهاي اجتماعي خودش راحت ميكنه وعبادت ميكنه ...اين چه عرفاني؟؟؟:smile09:
کدام یک از عرفا زن و بچّه را ول کردند؟
آنها شاگرد داشتند و تدریس میکردند. مانند آیت الله قاضی
اگر روحانیّون از عرفا را قبول ندارید
شیخ رجبعلی خیاط که دیگر مانند یک انسان معمولی بود.

MESSENGER
Thursday 12 June 2008, 11:51AM
ghazalجان خواهر خوبم سلام

بنده نگاهی به تیتر بحث هایی که قبلاً شروع کردید انداختم و مروری هم بر فرمایشاتتون تو این بحث داشتم و برداشت کوته فکرانه بنده اینه که شما تو یه مسیری قدم گذاشتین و دنبال رسیدن به جایی،مقامی،قدرتی یا .... هستین و معتقدین خدا بهتون نمیده:smile09:

*هر کدام از مباحت شما جای بسیار زیادی برای بحث و گفتگو داره که دوستان نکات زیاد و مفیدی رو اشاره کردن....

*ما آفریده شدیم که بندگی کنیم و روش بندگی ما در آموزه های قرآن و معارف اهلبیت علیهم السلام کاملاً تبیین شده باید مواظب باشیم که اگه اونا رو نشناسیم و بخوایم از راه دیگه ای بریم و یا از اونا عقب یا جلو بیفتیم هلاک میشیم

*شما انرژی پتانسیل خوبی برای پیشرفت معنوی دارین اما عزیز من از راهش!!
خدا از ما ریا ضت نخواسته و هدف هم رسیدن به قدرت نبوده وگرنه شیطان که 6000سال عبادت کرد و به خاطر یک نافرمانی رانده شد خییییلی از من و شما قوی تره..

*به جای دنبال استاد عرفان گشتن ،سطح علمی تونو بالا ببرین و به انجام واجبات و مستحبات و ترک مکروهات و محرمات بپردازین و در سیره اهلببیت گشتی بزنین که بهترین منبع عرفانه و راه رسیدن به خدا اینه!!

امام علی (جانم فدایشان) فرمودند: تارک دنیا و تارک آخرت هر دو زیانکارند!!

امام حسن (جانم فدایشان) فرمودند: هر کس بندگی خدا کند ، خدا همه چیز را بنده او می کند

که مصداق بارزش رو در شرح حال علما و بزرگا میتونیم ببینیم...
*کسی که تو این راه نیست که نیست! اما اگر اومد و خواست سر خود بره نه اون جوری که خدا خواسته به قعر گمراهی سقوط می کنه چون شیطان و نفس رهاش نمیکنن!!

طریق عشق طریقی عجب خطرناک است .::.نعوذ بالله اگر ره به مقصدی نبری

*خدا اگه چیزی رو که ازش خواستین نمیده چون عاشقتونه!!
هیچوقت یه بابا سویچ ماشینش یا مقدار زیادی پول دست بچه کوچیکش نمیده، با اینکه همش خوبه ولی اون طفل نمیتونه ازش استفاده صحیح کنه و هلاک میشه ، پس چون دوستش داره نمیخواد بدبختیشو ببینه :smile09:
... . . . . . . . . . .

ضمناً براتون رو یاهوآف گذاشتم اگه خواستین هماهنگ بفرمایین تا با هم چت کنیم..

یاعلی مدد

صبح
Thursday 12 June 2008, 11:53AM
1) ما روایت نخواستیم.... خواستیم؟!
2) مثالهایی که اوردین(غیر از اخری که در موردش بحثه و در بند سه بهش می پردازیم!) ماله قبل از وجود....بعد از وجود چی؟!
3)چرا نمی گین چون همچین قدرت منحصر به فردی که تونست این همه شکفتی ها بیافرینه مختص یکیه پس خدا یکی یه؟ اتفاقا ما می گیم هر کی می خواد بره خدا بشه (اگه تونست) و ببینه می تونه؟ که اگر یه قیاس کوچیکی بکنیم می بینیم کسی همچین قدرت که چه عرض شود ؟ذره ای از این قدرت و تحمل رو نداره
صحبت شما شبیه به یک مغالطه است .

بنده ، قدرت استفاده از بمب اتم را ندارم . پس در این لحظه اختیار استفاده از بمب اتم را ندارم .
بنده ، قدرت استفاده از بمب اتم را دارم . پس در این لحظه اختیار استفاده از بمب اتم را دارم .

بین قدرت و اختیار رابطه مستقیم برقرار است .

ghazal64
Thursday 12 June 2008, 01:09PM
messenger,ميدوني چيه؟؟ من آبم با اين اهل بيت تو يه جوب نميره...ميدونيد چرا؟ اخه يعني چي محبت اهل بيت گناهان را مي ريزد.... دنيا رو خدا خلق كرد داد به ما اهل بيت؟...تازه جالب تر اينكه علي خودش همه چيز خلق كرده....ميگن بت پرستي و شرك خوبيت نداره...اما ماشالا مرده پرستيمون (عزاداريهاي بيخود )و اينا عين همونه...اخر نفهميديم بگيم خدا يا بگيم علي...:smile31:
من قبلنم اينارو گفتم بازم ميگم ...خدا بايد خدايي كنه يعني چي؟؟؟...اگه داده دست اينا پس ول كرده مارو ...پس لااقل ما ديگه نگيم خدا...تازه اگه ما انقدر واسش كوچيكيم كه مارو سپرده دست كسايي ديگه پس اين خدا فايده نداره...
يه حرفاي ديگه ام هست بيايد تو ياهو...مي ترسم اينجا مشكل ساز بشه...چون راستش من تا حالا با خيلي ها حرف زدم ..اما ميدونيد هيچ كدوم از اين ادم هايي كه به قول خودشون شيعه هستندو اينا جواب من رو ندادن كه هيچ ترسيدن يه وقت اعتقادات جندين سالشون به هم نخوره...واسه همين به من يا هو پي ام بديد...

ghazal64
Thursday 12 June 2008, 01:11PM

بنده ، قدرت استفاده از بمب اتم را ندارم . پس در این لحظه اختیار استفاده از بمب اتم را ندارم .
بنده ، قدرت استفاده از بمب اتم را دارم . پس در این لحظه اختیار استفاده از بمب اتم را دارم .

ميشه بحث من دنبال كنيد.....

MESSENGER
Thursday 12 June 2008, 01:35PM
messenger,ميدوني چيه؟؟ من آبم با اين اهل بيت تو يه جوب نميره...

غزل جان اهلبیت من نیست و اهلبیت پیامبر عظیم الشأن اسلامه!!

ميدونيد چرا؟ اخه يعني چي محبت اهل بيت گناهان را مي ريزد.... دنيا رو خدا خلق كرد داد به ما اهل بيت؟...
عزیز من هر کدام از چیزایی که شما فقط از روی ظاهر میگی و قضاوت میکنی کلی تفسیر داره!!
مثلاً همین محبت اهل بیت علیهم السلام رو اگه خواستی کامل برات باز میکنم...
تازه جالب تر اينكه علي خودش همه چيز خلق كرده....ميگن بت پرستي و شرك خوبيت نداره...
هیچکس نگفته دنیا رو امیرالمومنین علیه السلام خلق کرده!! و ما هم معتقدیم بت پرستی و شرک خوبیت نداره!! حالال مگه کی بت پرستی کرده:)؟
اما ماشالا مرده پرستيمون (عزاداريهاي بيخود )و اينا عين همونه...اخر نفهميديم بگيم خدا يا بگيم علي...:smile31:
ما مرده پرست نیستسم خواهرم بحث اینکه بگیم خدا یا علی علیه السلام هم هر کدوم جا داره. ما معتقدیم اهلبیت علیهم السلام بدلیل محبوبیت و مقامی که نزد خدا دارند اونا رو به تعبیر شما استاد زندگیمون قرار میدیم و واسطه میذاریم بین خود و خدامون...(طبق قرآن نه روایات!!)

من قبلنم اينارو گفتم بازم ميگم ...خدا بايد خدايي كنه يعني چي؟؟؟...اگه داده دست اينا پس ول كرده مارو ...پس لااقل ما ديگه نگيم خدا...تازه اگه ما انقدر واسش كوچيكيم كه مارو سپرده دست كسايي ديگه پس اين خدا فايده نداره...

یه انتقاد کوچیکی که به شما دارم اینه که فکر میکنین خدا اونیه که ما رو کاغذ مینویسیم یا به شرک تو ذهنمون تجسم میکنیم اما اینطور نیست .... اگه تونستین خدا رو درک کنین یاد ما هم بدین!!!:confused:

تمام تلاش ما اینه که (نه حالا بلکه با صبر و مجاهده در آینده) به جرعه ای از دریای معرفت حضرت باریتعالی دست پیدا کنیم

يه حرفاي ديگه ام هست بيايد تو ياهو...مي ترسم اينجا مشكل ساز بشه...چون راستش من تا حالا با خيلي ها حرف زدم ..اما ميدونيد هيچ كدوم از اين ادم هايي كه به قول خودشون شيعه هستندو اينا جواب من رو ندادن كه هيچ ترسيدن يه وقت اعتقادات جندين سالشون به هم نخوره...واسه همين به من يا هو پي ام بديد..

من اومدم بالا اما شما جواب نمیدین!!

بعد از اون عزیز من کسی که داره بحث علمی میکنه باید تعصبات الکیشو کنار بذاره ولجاجت بر نظرات خودش هم نداشته باشه تا اگه میخواد به نتیجه درست برسه موفق بشه...

Teshneh
Tuesday 17 June 2008, 06:31PM

مغالطه؟!
چطوره که اختیار رو بیارین اول و قدرت رو بعد از اون بیارین(البته با در نظر گرفتن فلسفه خودتون که انسان تام الاختیار نیست)...حالا چطور؟حالا همون رابطه مستقیم پا بر جاس؟!