نمايش نسخه نهائي : درخواستي مهم از دوستان عزيز
Abdolhusain
Saturday 31 May 2008, 08:10PM
:قانون(1):
کاربر Abdolhusain
توجه کنید این یک تالار گفتمان است و اطراف مختلفی از باورها در آن حضور دارند . درج الفاظ تنش زا و توهین آمیز به باور سایر کاربران نقض حقوق سایر کاربران و طبعا نقض قوانین توافقی ثبت نام است . فعالیت شما در این " تالار گفتمان " منوط به رعایت حقوق سایر کاربران است . در صورت ادامه این روند ، شناسه شما در باشگاه با محدودیت نوشتاری مواجه خواهد شد .
رایحه اسمانی
Saturday 31 May 2008, 08:24PM
اللهم العن قاتلی فاطمه الزهرا
عشق یعنی عشق ناب فاطمه :smile07:
خانم جان تا نفس دارم قاتلانت را لعن می کنم (ان شاءالله):smile34:
yar-mahdi
Sunday 1 June 2008, 12:12AM
بسم رب المهدی :smile07:
سلام علیکم
از درخواست جناب عبدالحسین سپاسگزارم . اما دوستان نکته ی ظریفی را در خاطر داشته باشند و آن هم این که حتی المقدور از نام بردن افراد پرهیز نمایند .
یادمان باشد که سعی نکنیم از امامان معصوم خویش جلو بزنیم ! در سیره ی معصومین که به ما رسیده است ، در لعن هایی که بر اعداء آل البیت وجود دارد ، همچون زیارت عاشورا یا دعای صنمی قریش ، به جای این که مستقیما ً نامی از دشمنان برده شود ، کارهای ظالمانه ی آن ها گوشزد شده تا همگان بدانند که اگر شخصی - چه امام و چه شیعه ی امام - آنان را لعن می کند ، به چه دلیل و دلایلی است .
شیعه پیرو امامانی است که بر منطق پا می فشارند . مبادا که همین فرصت تبری را که می تواند مایه ی راهیابی حق جویان گردد ، به هدر دهیم .
برای رفع هرگونه شبهه راجع به بنده ، بهتر است تاپیک زیر را ببینید که بنده تاسیس کرده بودم :
حضور خود را با لعنت بر دشمنان محمد و آل محمد به ثبت برسانيد (http://iranclubs.org/forums/showthread.php?t=4587&highlight=%D5%E4%E3%26%231740%3B+%DE%D1%26%231740% 3B%D4)
البته آن موقع نام کاربری بنده چیز دیگری بود . متاسفانه تاپیک مزبور قفل گردید !
والسلام
abdoo
Sunday 1 June 2008, 07:42AM
با سلام
از درخواست جناب عبدالحسین سپاسگزارم . اما دوستان نکته ی ظریفی را در خاطر داشته باشند و آن هم این که حتی المقدور از نام بردن افراد پرهیز نمایند .
یادمان باشد که سعی نکنیم از امامان معصوم خویش جلو بزنیم ! در سیره ی معصومین که به ما رسیده است ، در لعن هایی که بر اعداء آل البیت وجود دارد ، همچون زیارت عاشورا یا دعای صنمی قریش ، به جای این که مستقیما ً نامی از دشمنان برده شود ، کارهای ظالمانه ی آن ها گوشزد شده تا همگان بدانند که اگر شخصی - چه امام و چه شیعه ی امام - آنان را لعن می کند ، به چه دلیل و دلایلی است .
من هم ميخواستم بگم ، چون باعث تحريك و تهييج مخالفين و تعصب بجاي تعقل ميشود .
اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و آل محمد وآخر تابع له علي ذلك
مینو
Sunday 1 June 2008, 07:59AM
لعن الله قاتلیک یا فاطمه الزهرا(س)
اللهم العن الجبت والطاغوت
سجودی
Sunday 1 June 2008, 08:43AM
بدانید که در حدیث است:
لعنت میرود آسمان درهای آسمان را بسته میبیند
بر میگردد زمین در های زمین را بسته میبیند
میرود بطرف لعنت شده اگر مستحق نباشد در لعنت کننده داخل میشود
شما به زندگی روز مره خود نگاه کنید آیا لعنت شده نیستید
اگر عقل داشته باشید آثارش را میبینید
ملیونها نفر از شما جفت ندارید
بر روی دریای نفت و گاز و نشسته اید و نان ندارید
همین گیلان ما تمام ایران را بس ایست اما برنج ندارید
هیچی ندارید ..... والله که عقل هم ندارید فقط امانی دارید:
وَمِنْهُمْ أُمِّيُّونَ لَا يَعْلَمُونَ الْكِتَابَ إِلَّا أَمَانِيَّ وَإِنْ هُمْ إِلَّا يَظُنُّونَ (78)
yar-mahdi
Sunday 1 June 2008, 10:59AM
بسم رب المهدي :smile07:
سلام عليكم
اما ای کسانی که لعنت میکنید:
بدانید که در حدیث است:
وَمِنْهُمْ أُمِّيُّونَ لَا يَعْلَمُونَ الْكِتَابَ إِلَّا أَمَانِيَّ وَإِنْ هُمْ إِلَّا يَظُنُّونَ (78)
مطالبي مفصل راجع به لعن در سرفصل زير موجود است :
مساله ی « لعن » (http://iranclubs.org/forums/showthread.php?t=5656)
رایحه اسمانی
Sunday 1 June 2008, 03:23PM
:قانون(1): به اعتراض رسیدگی شد .
اما ای کسانی که لعنت میکنید:
بدانید که در حدیث است:
دوباره دلیل ابکی اوردین
پس عربستانم که خشکه دلیلش وجود ادمهایی مثل تو
پس اروپا که سرسبز دلیلش وجود مسیحیان و یهودیان هست
عاقل پس چرا پیامبر کسانی که با اسامه نرفتند را لعن کرد انگار اربابای تو اونجا بودن
رایحه اسمانی
Sunday 1 June 2008, 03:26PM
سینه ای کز معرفت گنجینه اسرار بود
کی سزاوار فشار ان در و دیوار بود
اللهم العلن قاتلی فاطمه الزهرا :smile34:
اللهم العن اول ظالم ظلم حق محد و ال محمد و اخر تابع له علی ذلک
به امید ظهور امام زمان :smile34:
خیرالبریه
Sunday 1 June 2008, 03:46PM
قرآن کريم در حرمت توهين به اعتقادات يکديگر و نهي از آن مي فرمايد:
«و لا تسبوا الذين يدعون من دون الله فيسبوا الله عدواً بغير علم کذالک زينا لکل امه عملهم».5
[هرگز به بت پرستاني که غير خدا را مي خوانند اهانت نکنيد زيرا آنان نيز به خداي شما از روي جهل اهانت مي كنند. اين چنين ما براي هر امتي عملشان را زينت داده ايم.]
با سلام
اولا کدام مسایل اولویت دارند ؟؟؟ آیا وحدت مسلمین که دشمن مشترکی دارند واجب تر است یا دشمن افزایی و دشمن تراشی ؟؟؟کمی دیدمان وسیعتر شود.
همانطور که ائمه در زیارت معتبر عاشورا و زیارت معتبر امین الله ... اسم کسی را نیاورده اند ما نیز بهتر است لعنت کنیم ظالمین حق محمد وآلش را که اگر مستحق لعن باشند به ایشان خواهد رسید .
شخصي به امام صادق(ع) عرض کرد:ما در مسجد فردي را ديديم که آشکارا به دشمنان شما دشنام مي داد وآن ها را لعنت مي کرد. امام(ع) فرمود: خدا آن دشنام گو را لعنت کند، زيرا او ما را در معرض فحش و دشنام مخالفين مان قرار مي دهد.
اللهم العن الذين بدلوا نعمتك ، واتهموا نبيك ، و جحدوا آياتك ، و سخروا بامامك ، و حملوا الناس على اكتاف آل محمد،
amirrh / حلاج.
Sunday 1 June 2008, 03:53PM
به سر و کول همدیگر بزنید! سواب داره!
ghadem
Sunday 1 June 2008, 05:27PM
سواب داره!
روشنفکران!!!!!!:smile21::smile21:
Abdolhusain
Sunday 1 June 2008, 07:12PM
سلام علیکم
شیعه پیرو امامانی است که بر منطق پا می فشارند . مبادا که همین فرصت تبری را که می تواند مایه ی راهیابی حق جویان گردد ، به هدر دهیم .
برای رفع هرگونه شبهه راجع به بنده ، بهتر است تاپیک زیر را ببینید که بنده تاسیس کرده بودم :
حضور خود را با لعنت بر دشمنان محمد و آل محمد به ثبت برسانيد (http://iranclubs.org/forums/showthread.php?t=4587&highlight=%D5%E4%E3%26%231740%3B+%DE%D1%26%231740% 3B%D4)
البته آن موقع نام کاربری بنده چیز دیگری بود . متاسفانه تاپیک مزبور قفل گردید !
والسلامبسمه تعالی شانه
خود اهل بیت علیهم السلام در موارد بسیاری دستور به لعن این افراد با ذکر اسم داده اند،خصوصا که در روایاتی نیز اسم ایشان صراحتا آمده است. ضمن اینکه شرایط سخت آن زمان و تقیه شدید آن بزرگواران را نیز نباید از نظر دور داشت.
noor-alzahra
Sunday 1 June 2008, 11:03PM
سلام
اول یه چیز بگم انگار دوستان زیارت عاشورا رو فراموش کردند اونجا همه لعنا به اسم امومده ها
بعدشم
رایحه اسمانی
Sunday 1 June 2008, 11:47PM
بشینید تا باهاتون وحدت کنن
بیچاره ها طایفه عمر وحدت پذیر نیستند
یه روزی امام حسن در برابرشون بیعت کرد به او زهر نوشاندند در خانه جدش با خاک نسپردندش و جنازه اش را تیرباران کردند حتی به جنازه فرزند علی هم رحم نکردند (نمونه ای از حب علی)
یه روزی امام حسین قیام کرد همه را شهید کردند و به اسارت بردند
پس گوش کنید پایه و اساس دوستی این اقایان بر اساس منفعت است
حزب باد اگر وحدت با شما برایشان راحتی بیاورد شاید قبول کنند و گرنه هرگز نمی پذیرند
پس اینم گوش کنید
روزگار قبل توی میدان دوبی عکسی بوده که حاکم دوبی به حالت زانوزده در حال بوسیدن دست محمد رضا شاه است در حالی که امروز
به دزدیدن اسم خلیج فارس مبادرت می ورزند و مواضعشان بر علیه ایرانه
چرا چون ایران دیگه قدرت نداره چون امریکا و دارودستش با ایران نیستند
حالا اگه دوباره امریکا با ایرام باشه همین اقایون دوباره به دست و پابوسی می افتند
بچه ها چرا میون خودمون هم نباید اول و اخر همه بدعت ها و راه های نادرست را لعن کنیم
برید ببینید کسائی که دم از حب علی میزنن بعد از چند وقت چطوری عشقشون ظاهر میشه
یه چیزی میگم و دیگه خود دانید
توی این چند وقت خیلی فکر کردم که چرا با این همه که اهل سنت ادعای مسلمانی و به را حق بودن را دارن چرا بر خلاف قرانن که بابا بازم به کافرا
بچه ها وای به حال اون وقتی که حسادت و کبر گریبان گیرمون بشه
و توی احکام خدا و تفسیر ایات خدا بی شرم و حیا بشیم
شنیده بودم هر کی حیا نداره دین هم نداره
اما این قدر به وضوح ندیده بودم
که اهل سنت در دینشون بی شرم و حیان هرکجا بخوان حکم میدن و هر کجا نخوان نمی دن
خدا کیه قران چیه ...............
میگن بچه به پدر مادرش میره این جماعت هم پیرو کسانین که دختر رسول الله را به شهادت رسوندن
و با اهل بیت رسول الله بدی نکرده باقی نگذاشتن
پس مطمئن باشید با شما پیروان هم بدتر خواهند کرد
هر چند که من هم طرفدار وحدتم اما کجا و چگونه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
برید از کسانی که ماجرای حج سال 66 را می دونن بپرسید
اون وقت مرگتون را از خدا می خواین
این مصداق همون بی شرم و بی حیائی که توی اهل سنت هست !!!!!!!!!!!!!!!!!
به خدا پناه می برم از شر همه بدی ها :smile34:
yar-mahdi
Sunday 1 June 2008, 11:56PM
سلام علیکم
عزیزان بعد از اتمام هر پستی که مینویسند،لعنی نثار قاتلین آن حضرت و ترجیحاخبیث ترین موجود تاریخ،عمر بن صهاک بنمایند و ثوابهم علیالله.
امیدوارم کهدوستان عزیز ... با لعن اراذل نجسی که مولای متقیان در خلوت شبانگاهی وقنوت نماز شبش ایشان را لعنت مینمود،دل آن حضرت و حضرت صدیقه کبری را شادنمایند.
در این باره توصیه می کنم دوستان مطالبی را که بنده پیش تر در سرفصل مساله ی « لعن » (http://www.iranclubs.net/forums/showthread.php?t=5656) مطرح کرده بودم ، بخوانند :
سبّ در قرآن و احادیث - 1 (http://www.iranclubs.net/forums/showpost.php?p=127163&postcount=2)
سبّ در قرآن و احادیث - 2 (http://www.iranclubs.net/forums/showpost.php?p=127164&postcount=3)
استدلال های مهم و احادیث بسیار راهگشائی در این پست ها وجود دارد . اگر می توانید حتما ً بخوانید . باشد که پیروان راستینی برای ائمّه (علیهم السلام) باشیم .
بسمه تعالی شانه
خود اهل بیت علیهم السلام در موارد بسیاری دستور به لعن این افراد با ذکر اسم داده اند،خصوصا که در روایاتی نیز اسم ایشان صراحتا آمده است. ضمن اینکه شرایط سخت آن زمان و تقیه شدید آن بزرگواران را نیز نباید از نظر دور داشت.
لطف بفرمائید چند تا از موارد بسیاری که معصومین ( علیهم السلام ) دستور لعن به نام داده اند را بیاورید .
ضمنا نشان دهید که امروز نباید تقیه کرد . ( با استفاده از حدیث )
متشکرم .
mehrdad_123
Monday 2 June 2008, 12:57AM
ظاهرا هر دو طرف خیلی سخت گرفته اند
آنچه که مسلم هستش و مورد قبول همه هست لعن دشمنان هستش حال به نظرتان چه فرقی می کند بین اینکه ما اولی دومی بگوییم یا به اسم بگوییم؟!
بر همه واضح هستش که وقتی ما لعن می کنیم چه کسانی مورد نظر ما هستند- اینطور نیست؟!
لعن ا... قاتلیک یا زهرا(س)
ای وای ببخشید دل اهل سنت آزرده شد
SAFA
Monday 2 June 2008, 03:33PM
ظاهرا هر دو طرف خیلی سخت گرفته اند
آنچه که مسلم هستش و مورد قبول همه هست لعن دشمنان هستش حال به نظرتان چه فرقی می کند بین اینکه ما اولی دومی بگوییم یا به اسم بگوییم؟!
بر همه واضح هستش که وقتی ما لعن می کنیم چه کسانی مورد نظر ما هستند- اینطور نیست؟!
ای وای ببخشید دل اهل سنت آزرده شد
آیا تاکید مکرر دوستانی مثل یار مهدی و ... بر سیره اهل بیت در نام نبردن و مشخص ننمودن ملعون برای شما تامل برانگیز نیست ؟
وه ! که اصرار شما بر نشاندت تخم کینه در دلهای سنی ها برای چند لحظه دل خوش شدن شخصی بیش از آنکه دفاع از مکتب اهل بیت باشد مقابله با آن است .
هدف لعن مستحق لعن است یا کینه ورزی ؟ اگر هدف اولی است که جمله "لعن ا... قاتلیک یا زهرا(س) " به بهترین نحو بیان کننده آن است ... و ما همه هزار هزار بار آن را تکرار می کنیم ...
در سیره علمای تشیع ... یک اصل مهم هست ... ظالم به حق اهل بیت ملعون است ... اما اجازه دهیم باقی راه را جستجو گران حقیقت بیابند ... هنوز در نیافته ایم که در عرصه اندیشه با تحکم و اجبار راهی نخواهیم یافت ؟
مرقوم نموده اید "بر همه واضح هستش که وقتی ما لعن می کنیم چه کسانی مورد نظر ما هستند- اینطور نیست؟!"
- نه اینطور نیست !
شاید آن برداشت و تصور شما از شهادت مظلومانه بانوی دو عالم در ذهن مخاطب عوام شما نقش نبسته باشد و شما با نام بردن و مشخص نمودن و مصداق دادن آن راه را بر جستجو و تتبع وی خواهید بست ...
بخاطر خدا و مظلومیت علی از این منش خودخواهانه دست بکشید ...
مسلمان واقعي 10
Monday 2 June 2008, 04:13PM
روي أن رجلا قدم على أمير المؤمنين عليه السلام فقال له يا أمير المؤمنين أنا أحبك ، وأحب فلانا ، وسمى بعض أعدائه ، فقال عليه السلام ، أما الآن فأنت أعور فأما أن تعمى وأما أن تبصر .
وقيل للصادق عليه السلام ، إن فلانا يواليكم ، إلا أنه يضعف عن البراءة من عدوكم ، قال هيهات ، كذب من ادعى محبتنا ولم يتبرأ من عدونا
وروي عن الرضا عليه السلام أنه قال ، كمال الدين ولايتنا والبراءة من عدونا
SAFA
Monday 2 June 2008, 04:33PM
لطف بفرمائید چند تا از موارد بسیاری که معصومین ( علیهم السلام ) دستور لعن به نام داده اند را بیاورید .
مسلمان واقعي 10
Monday 2 June 2008, 05:00PM
امام صادق علیه السلام فرمودند:
دروغ میگوید کسی که گمان می کند دوستدار ماست اما از دشمنان ما برائت نمی جوید.
(بحارالانوار ج27ص57)
امام رضا علیه السلام فرمودند:
کمال و نهایت دین در ولایت ما و برائت از دشمنان ماست.
(بحارالانوار ج27ص58)
ما طائفه بنی هاشم (اهل بیت علیهم السلام) کوچک و بزرگ خود را به سب و لعن آن دو و بیزاری جستن از آن دو (عمر و ابابکر) امر می نمائیم.
(معجم رجال الحدیث ج15 ص129)
هر کس در کفر دشمنان ما (اهل بیت علیهم السلام) و کسانی که به ما ظلم کرده اند شک کند او خود کافر است.
(بحارالانوار ج2 ص337)
امام کاظم علیه السلام فرمودند:
اولی و دومی همان دو نفری هستند که به اندازه چشم به هم زدنی ایمان نیاوردند.
(بحارالانوار ج3ص409)
هر ظلمی که در اسلام اتفاق افتاده و یا در آینده تا روز قیامت اتفاق افتد و هر خونی که تا روز قیامت به حرام بر زمین بریزد و هر عمل منکر و ناشایستی که تا روز قیامت اتفاق افتد همانا وزر و وبال آن به گردن آن دو (عمر و ابابکر) و پیروان آن دو نوشته خواهد شد.
(مجمع النورین ص124)
امام سجاد علیه السلام فرمودند:
هر که جبت و طاغوت را هر روز یک مرتبه لعن کند خدای تعالی هفتاد هزار هزار (هفتاد ملیون) حسنه برای او بنویسد وهفتاد هزار هزار گناه از او محو کند و هفتاد هزار هزار درجه او را رفعت بخشد و هر که در شب یک مرتبه آن دو (جبت و طاغوت) را لعن کند همین ثواب در نامه عملش نوشته شود.
(شفاء الصدور ج2ص378)
امام سجاد علیه السلام فرمودند:
هر دو (ابابکر وعمر) کافرند و هر کس نیز آن دو رادوست بدارد کافر است.
(بحارالانوار ج69ص128)
رسول خدا صلی الله علیه واله فرمودند:
هرکس از لعن نمودن کسی که خداوند او را لعنت نموده خودداری نماید لعنت خداوند بر او باد.
(بحارالانوار ج2 ص202)
شيخ ابوالحسن مرندي از شيخ حر عاملي صاحب وسائل شيعه(رحمةاللهعليهما) نقل ميكند:
اميرالمؤمنين(عليهالسلام) در حال طواف كعبه بود مردي پرده خانه كعبه را گرفته و صلوات بر محمد و آل محمد(صلي الله عليه و آله) ميفرستاد، حضرت بر او سلام نمود. بار دوم حضرت او را ديدند ولي سلام نكردند. آن مرد عرض كرد يا اميرالمؤمنين! چرا اين بار به من سلام ننموديد؟ حضرت فرمود: نخواستم تو را از ذكر لعن كه اين بار ميگفتي باز دارم. چرا كه لعن از صلوات بر محمد و آل محمد(صلي الله عليه و آله) بالاتر است. (مجمع النورين و ملتقي البحرين: ص 208.)
در روايت آمده است: مرد خياطي دو پيراهن نزد امام صادق(عليهالسلام) آورد و عرض كرد: من هنگام دوختن يكي از اين دو پيراهن صلوات بر محمد و آل محمد ميفرستادم و هنگام دوختن ديگري لعن بر دشمنان محمد و آل محمد(صلي الله عليه و آله) ميفرستادم. شما كداميك را اختيار مينماييد؟ امام صادق(عليهالسلام) پيراهني را كه با ذكر لعن دوخته شده بود انتخاب نمودند و فرمودند: من اين پيراهن را بيشتر دوست دارم.
امارة الولاية: ص 51 ـ و تعليقه شفاء الصدور: ج 2، ص 48
روزي كميت خدمت امام صادق(عليهالسلام) رسيد و شعري خواند. سپس عرض كرد اي آقاي! من سوالي دارم، حضرت فرمودند: بگو. عرض كرد سؤالم درباره آن دو خبيث اولي و دومي (لعنت الله عليهما) است. حضرت فرمودند: اي كميت تا روز قيامت به اندازه خون حجامت خوني در اسلام ريخته نشود و مالي حرام كسب نشود و عمل شنيع زنا انجام نگيرد مگر اين كه همه به گردن اين دو باشد وسپس حضرت فرمود ما بني هاشم بزرگ وکوچکمان را امر به سب )دشنام دادن) وبيزاري جستن از آن دو مي کنيم .رجال كشي: ص 135 ـ بحارالانوار: ج 47، ص 323، حديث 17
اميرالمؤمنين(عليهالسلام) فرمود: والله اگر اين امت روي خاك بايستند با پاي برهنه در حالي كه بر سر خود خاكستر ريخته باشند و گريه و زاري كنند و بر كساني كه آنها را گمراه كردهاند و راه خدا را بستهاند و مردم را به سوي جهنم خواندهاند؛ لعنت كنند باز اين امت در لعن و بيزاري كم كاري كردهاند.
بحارالانوار ج30ص126
قال الصادق(عليهالسلام): من لم يعرف سوء ما اتي علينا من ظلمنا و ذهاب حقنا و ما ركبنا به فهو شريك من اتي الينا فيما ولينا به؛
كسي كه نفهمد و نشناسد آنچه را كه بر ما وارد شد و از ظلمي كه بر ما روا شد و حقي كه از دست ما رفت و... پس او شريك با ظالمين است.
عقاب الاعمال صدوق: باب عقاب ناصب، حديث 6 ـ بحارالانوار: ج 8، ص 336 و ج 27، ص 55، حديث 11.
mehrdad_123
Monday 2 June 2008, 05:35PM
بخاطر خدا و مظلومیت علی از این منش خودخواهانه دست بکشید ...
جناب صفای عزیز
البته ما از این نوع برخورد های شما بزرگواران کم ندیده ایم و جای درد دل بسیاری داریم اما چه بسا که ممکن است مصلحت نباشد با شما دوستان به بحث بپردازیم
اگر توجه می فرمودید مطلبی که حقیر عرض کرده بود یک نکته ی بسیار منطقی بود و آن اینکه هیچ فرقی نمی کند به اینکه ما اولی دومی بگوییم یا به اسم بگیم اما اگر اصرار بر بحث پیرامون لعن طلب دارید بسیار خوشحال خواهیم شد که پرده از حقیقت بگشایید و راه راست را با دلایل منطقی کتمان ناپذیر به ما نشان دهید
کلیک کنید
لعن: یکی از مظاهر دشمنی با دشمنان خدا (http://www.iranclubs.net/forums/showthread.php?t=13127)
زيـبـا
Monday 2 June 2008, 11:32PM
(عمر و ابابکر)متن داخل پرانتز جزو متن احادیث است یا راهنمای محققین ....؟
اگر اولی است ، متن عربی و سند آن را ذکر فرمایید ....
و اگر دومی است ، محقق بیچاره با این راهکار تحکم آمیز شما ، چه میدانی خواهد داشت برای تحقیق ....؟
و اگر هیچکدام است ، از خدا بترسید و از پیش خود جعل یا تحریف حدیث نکنید ....
نمی دانم شماها و سلفی ها چه اصراری دارید بر القا یا تشدید دشمنی و نفاق میان فرق مسلمین ....؟
آیا برای این کار خود از آیات قرآن و احادیث معتبر و صحیح شیعی برهانی دارید ....؟
kenshin
Monday 2 June 2008, 11:42PM
بسمه تعالی شانه
سلام عرض میکنم خدمت همه دوستان عزیز.
نظر به اینکه دشمنان تشیع-که در این باشگاه کم نیستند-مداما با تبری که از مهمترین معتقدات ما شیعیان است مخالفت کرده و آرزو میکنند که این عمل که در نظر ایشان زشت است مرسوم نشود،این حقیر که خاک پای تمامی محبین اهل بیت علیهم السلام هستم،از سروران ارجمندم در این تالار تقاضا میکنم که در این ایام که ایام شهادت حضرت سيدة النساء الإنسية الحوراء أم الأئمة النقباء النجباء بنت خيرالأنبياء الطاهرة المطهرة البتول العذراء فاطمة التقية النقية الزهراء صلوات الله و سلامه علیها قرار داریم،عزیزان بعد از اتمام هر پستی که مینویسند،لعنی نثار قاتلین آن حضرت و ترجیحا خبیث ترین موجود تاریخ،عمر بن صهاک بنمایند و ثوابهم علی الله.
امیدوارم که دوستان عزیز مظلومیت مولایمان امیرالمومنین و همسر گرامیشان فاطمه زهرا صلوات الله علیهما را از یاد نبرده و با لعن اراذل نجسی که مولای متقیان در خلوت شبانگاهی و قنوت نماز شبش ایشان را لعنت مینمود،دل آن حضرت و حضرت صدیقه کبری را شاد نمایند.
-------------------------------------------
[/mod]
نمي دانم چرا همش به شما شك ميكنم و... !!!
اينكه ما بر كساني كه به سبط و اهل بيت رسول خدا ظلم كرده اند لعن ميفرستيم و جبهه فكري و ايدئولژيك در برابر آنها داريم كاملا درست اما نوشتار شما ....
چگونه بگويم ...
به نظر من سبك نوشتار شما خيلي خاص است ... سعي داريد .... !!!
ميتوانيد غير مستقيم هم اقدام كنيد اما ...
در هر حال دوستان بگوش باشيد در شرايط فعلي كه ايران زمين از همه سو در تيررس دشمن اسلام و ايران قرار دارد ، ايجاد مسائل تفرقه افكن در بين احاد جوامع مسلمان كاري است كاملا نابجا و نادرست
يا علي
mehrdad_123
Tuesday 3 June 2008, 12:45AM
متن داخل پرانتز جزو متن احادیث است یا راهنمای محققین ....؟
اگر اولی است ، متن عربی و سند آن را ذکر فرمایید ....
و اگر دومی است ، محقق بیچاره با این راهکار تحکم آمیز شما ، چه میدانی خواهد داشت برای تحقیق ....؟
و اگر هیچکدام است ، از خدا بترسید و از پیش خود جعل یا تحریف حدیث نکنید ....
نمی دانم شماها و سلفی ها چه اصراری دارید بر القا یا تشدید دشمنی و نفاق میان فرق مسلمین ....؟
آیا برای این کار خود از آیات قرآن و احادیث معتبر و صحیح شیعی برهانی دارید ....؟
سئوال ما این است:
آیا شما بزرگواران قبول می کنید که آنها را به اسم اولی و دومی لعن کنیم یا نه؟!
mehrdad_123
Tuesday 3 June 2008, 12:57AM
در هر حال دوستان بگوش باشيد در شرايط فعلي كه ايران زمين از همه سو در تيررس دشمن اسلام و ايران قرار دارد ، ايجاد مسائل تفرقه افكن در بين احاد جوامع مسلمان كاري است كاملا نابجا و نادرست
اتفاقا جناب کنشین من هم همین رو میگم , میگم در شرایط فعلی که ایران زمین از همه سو در تیررس دشمنان هستش به طور کلی ولایت رو کنار بذاریم این بهتر نیست؟! اینطوری دیگه واقعا وحدتمون عملی میشه, یه چند تا بمب هم بدین زیارتگاهها رو تخریب کنن تا دیگه آخر وحدت بشه
مشکل میدونید کجاست؟! مشکل اینجاست که برخی هنوز نتونستن قبول کنن که مومنین رو خدا سرپرستی می کنه نه جماعت- هنوز نفهمیدیم که شیعه ی زمان مولا علی (ع) کجا و شیعه ی امروز کجا؟! ظاهرا فقط در اسم نظام شیعی داریم نه در عمل.
ولی حتما رو پیشنهادم فکر کنید که به طور کلی ولایت رو بذاریم کنار و بعدش کل مسلمونها! جمع شن و قرآن رو بذارن کنار تا با مسیحی ها متحد بشیم حالا شاید هم بعدش تونستیم کل مساله ی دین رو کنار بذاریم ....
کار شماها من رو یاد معاویه (لعنت ا... علیه) میندازه که اون هم زمان خلیفتون(لعنت ا... علیه)! و با اجازه ی ایشون برای قدرت بخشیدن به اقتصادی اسلام بت سازی می کرد و به کشورهای دیگه می فروخت جالبه که الآن شماها هم می خواین برای قدرت بخشیدن به امور سیاسیتون مشابه همون اعمال رو انجام بدید
البته او بت می ساخت شما تولی تبری را کنار بگذارید
ببخشید که اندکی کلام حقیر تند بود
زيـبـا
Tuesday 3 June 2008, 01:58AM
سئوال ما این است:
آیا شما بزرگواران قبول می کنید که آنها را به اسم اولی و دومی لعن کنیم یا نه؟!
شما نظر ما را جویا نشوید ....
ببینید حضرت علی علیه السلام چگونه رفتار فرمودند ....
امام حسن مجتبی چگونه ....
امام حسین چگونه ....
امام سجاد ...
امام باقر ...
امام صادق ...
امام کاظم ...
امام رضا ....
امام جواد ....
امام هادی ...
امام حسن عسکری ....
امام زمان علیهم السلام چگونه رفتار کرده اند ....
همان گونه باشید ....
نروید دنبال روایاتی بگردید که به شما اجازه دهند فلان کار را بکنید یا فلان کار را ترک کنید ....
کدامیک از معصومین علیهم السلام با احساسات مردم غیر شیعی زمان خود بازی کردند و آنها را بر ضد شیعه و بر ضد خود تحریک کردند ....؟
کدامیک با این کارها ، طرف خود را به تعصب و فحاشی واداشتند ....؟
ایا درست است ما که خود را پیرو آن بزرگواران می نامیم ، به میل خود و برای تسکین قلب خود بلند بلند به کسی یا کسانی فحش بدهیم یا لعن کنیم که برای عده بسیار دیگر محترم هستند ....؟
آیا این کارها خلاف عقل نیست ....؟
آیا خلاف قرآن نیست که فرمود : واعتصموا بحبل الله جمیعا و لا تفرقوا ....؟
آیا دشمنی با قرآن نیست که فرمود : واطیعوا الله ورسوله ولا تنازعوا فتفشلوا وتذهب ریحکم واصبروا ان الله مع الصابرین ...؟
و سخن آخر :
دشمن ما اهل سنت نیستند .... حتی وهابیها و سلفی ها هم نیستند .... اینها عمالی هستند عاری از اندیشه سالم ....
دشمن ما آنها هستند که اکنون عراق را اشغال کرده و جز ویرانی و فلاکت و بدبختی و نفاق و تفرقه ارمغانی نداشتند ....
افغانستان را اشغال کردند و سیل مهره های القاعده و طالبان را به همه جای جهان اسلام گسیل داشتند ....
آنها که در پی بلوا میان مسلمین باشند ، پیرو همانها هستند ....
چه طالبان باشند .... چه سنی .... چه شیعه ....
نتیجه که تفرقه باشد و با دشمن دین مشترک المنافع شوید ، یکی هستید .... ان شاء الله چنین نباشد ....
yar-mahdi
Tuesday 3 June 2008, 02:19AM
سلام علیکم
ضمنا نشان دهید که امروز نباید تقیه کرد . ( با استفاده از حدیث )
متشکرم .
2 سوال ساده کردم و منتظر جوابم . اگرچه قبلا احادیثی در ردّ هر دو مورد را مطالعه و استخراج کرده ام و می دانم که جوابی برای این دو سوال موجود نیست ! ولی باز هم از افرادی همچون مهرداد عزیز ، که مدافع جناب عبدالحسین در این موضوع هستند ، می خواهم که دلیل بیاورند . وگرنه بپذیرند که راهشان خطاست و من دلایل ضد را رو کنم .
والسلام
karbala110
Tuesday 3 June 2008, 08:20AM
بسم الله
اقای یار مهدی:
کسی که ادعایی می کند خود او باید دلیل اقامه کند. اگر شما ادعا میکنید که اهل بیت علیهم السلام به ما دستور داده اند که به اسم لعن نکنیم دلیلتان را بفرمایید .
با توجه به اینکه در روایات خود اهل بیت علیهم السلام عمر و ابابکر را به اسم لعن کرده اند .
karbala110
Tuesday 3 June 2008, 08:41AM
بسم الله
در بسیاری از روایات اهل بیت علیهم السلام عمر و ابابکر علیهم العنَة را با اشاره لعنت کرده اند. ایشان عمر و ابابکر را با اشاراتی مانند "آن دو" و "جبت و طاغوت" و "صنمی قریش" و... لعنت کرده اند و دلیل این نوع لعن کردن نیز آن نبوده که بردن اسم عمر و ابابکر فی نفسه اشکالی داشته باشند. ایشان با توجه به محیط وجو حاکم مجبور بودند که تقیه کنند. حتی در بعضی مواضع ایشان مجبور بودند که از دشمنان خودشان در ظاهر حمایت و طرفداری کنند. و نمونه های آن فراوان است و مطمئنم که دوستان مطلع هستند. اما خود اهل بیت علیهم السلام در مواضعی که مکان تقیه نبوده است عمر وابابکر را به اسم لعن کرده اند. به حدیث زیر توجه فرمایید:
در کتاب شاخه طوبی برای نور رحمة الله علیه از کتاب مهج الدعوات روایت کرده است که از سعد بن عبدالله به سند صحیح از سلیمان جنوی و محمد بن اسماعیل بن بزیع که گفتند: روزی خدمت امام رضا علیه السلام رفتیم. حضرت را در سجده شکر یافتیم. ایشان سجده را بسیار طول داد و چون سر برداشت فرمود: هر که این دعا را در سجده شکر بخواند چنان است که در جنگ بدر در خدمت حضرت رسول ص با کافران جنگ کرده باشد. و تیر بر ایشان انداخته باشد. گفتیم: آیا رخصت می فرمایند تا بنویسیم؟ فرمود: بنویسید. چون به سجده روی بگو:
اللهم العن الذین بدلا دینک و غیرا نعمتک و اتهما رسولک و خالفا ملتک و.....اللهم زدهما عذابا فوق العذاب.....اللهم العن اباجهل و ابابکر و عمر و الولید لعنا یتلو بعضه بعضا و یتبع بعضه بعضا.....
این دعای عظیم الشان بیشتر از این است که بنده تنها قسمتی از آن را بیان کردم. می بینید که حضرت به اسم عمر وابابکر را لعن می کنند در جایی که مکان تقیه نباشد. در بعضی مواقع نیز که حضرات معصومین نام نمی برده اند مثلا میگفتند "هما..." به این دلیل بوده که سوال کننده خود نام برده بوده است. فلذا حضرت با ضمیر هما به آن دو اشاره می کردند که در این مواضع دیگر نمیتوان گفت که ایشان تقیه کرده اند مگر اینکه دلیلی اقامه شود.
karbala110
Tuesday 3 June 2008, 08:50AM
بسم الله
در رابطه با جواز سب عمر و ابابکر نیز از شما تقاضا می کنم که این دو روایت را بخوانید:
ما طائفه بنی هاشم (اهل بیت علیهم السلام) کوچک و بزرگ خود را به سب و لعن آن دو و بیزاری جستن از آن دو (عمر و ابابکر) امر می نمائیم.
روزي كميت خدمت امام صادق(عليهالسلام) رسيد و شعري خواند. سپس عرض كرد اي آقاي! من سوالي دارم، حضرت فرمودند: بگو. عرض كرد سؤالم درباره آن دو خبيث اولي و دومي (لعنت الله عليهما) است. حضرت فرمودند: اي كميت تا روز قيامت به اندازه خون حجامت خوني در اسلام ريخته نشود و مالي حرام كسب نشود و عمل شنيع زنا انجام نگيرد مگر اين كه همه به گردن اين دو باشد وسپس حضرت فرمود ما بني هاشم بزرگ وکوچکمان را امر به سب )دشنام دادن) وبيزاري جستن از آن دو مي کنيم .رجال كشي: ص 135 ـ بحارالانوار: ج 47، ص 323، حديث 17
مـُحـَمَّدُ بـْنُ يَحْيَى عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ الْحُسَيْنِعَنْ أَحْمَدَ بْنِ مُحَمَّدِ بْنِ أَبِى نَصْرٍ عَنْ دَاوُدَ بْنِ سـِرْحـَانَعـَنْ أَبِى عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ قَالَ رَسُولُ اللَّهِ ص إِذَا رَأَيْتُمْأَهْلَ الرَّيْبِ وَ الْبِدَعِ مِنْ بـَعْدِى فَأَظْهِرُوا الْبَرَاءَةَ مِنْهُمْوَ أَكْثِرُوا مِنْ سَبِّهِمْ وَ الْقَوْلَ فِيهِمْ وَ الْوَقِيعَةَ وَبَاهِتُوهُمْ كـَيـْلَا يـَطـْمـَعـُوا فـِى الْفـَسـَادِ فـِى الْإِسْلَامِ وَيَحْذَرَهُمُ النَّاسُ وَ لَا يَتَعَلَّمُوا مِنْ بِدَعِهِمْ يَكْتُبِ اللَّهُلَكُمْ بِذَلِكَ الْحَسَنَاتِ وَ يَرْفَعْ لَكُمْ بِهِ الدَّرَجَاتِ فِىالْآخِرَةِاصول كافى جلد 4 صفحه :83 رواية :4
تذکراً عرض کنم که علما از همین روایت اخیر برای جواز سب استفاده کرده اند.
mehrdad_123
Tuesday 3 June 2008, 01:30PM
شما نظر ما را جویا نشوید ....
امام حسین چگونه ....
امام سجاد ...
امام باقر ...
امام صادق ...
امام کاظم ...
امام رضا ....
امام جواد ....
امام هادی ...
امام حسن عسکری ....
همان گونه باشید ....
نروید دنبال روایاتی بگردید که به شما اجازه دهند فلان کار را بکنید یا فلان کار را ترک کنید ....
حقیر قصد اثبات بی سوادی برخی را ندارد ولی دوستان خود تناقض را قضاوت کنند از یه طرف میگین نظر ما رو جویا نشید نظر امامان رو بدونید از یه طرف هم میگید که به روایات کاری نداشته باشید
ایا درست است ما که خود را پیرو آن بزرگواران می نامیم ، به میل خود و برای تسکین قلب خود بلند بلند به کسی یا کسانی فحش بدهیم یا لعن کنیم که برای عده بسیار دیگر محترم هستند ....؟
آیا دشمنی با قرآن نیست که فرمود : واطیعوا الله ورسوله ولا تنازعوا فتفشلوا وتذهب ریحکم واصبروا ان الله مع الصابرین ...؟
ناصبی ! این حبل ا... کیست؟! این اطاعت از خدا و رسول چیه؟1
و سخن آخر :
دشمن ما اهل سنت نیستند .... حتی وهابیها و سلفی ها هم نیستند .... اینها عمالی هستند عاری از اندیشه سالم ....
دشمن ما آنها هستند که اکنون عراق را اشغال کرده و جز ویرانی و فلاکت و بدبختی و نفاق و تفرقه ارمغانی نداشتند ....
افغانستان را اشغال کردند و سیل مهره های القاعده و طالبان را به همه جای جهان اسلام گسیل داشتند ....
نتیجه که تفرقه باشد و با دشمن دین مشترک المنافع شوید ، یکی هستید .... ان شاء الله چنین نباشد ....
خانم جمش کنید این شعارهای پوچتون رو
فکر کردید اینجا مجلس های زنانه است که چند تا بی سواد تر از خودت رو جمع کردید و گولشون بزنید نه خیر خانم اینجا زن و مردش اکثرا اهل منطق هستند نه اهل شعارهای پوچ شما که با چند تا شعار دین و ایمانشون رو به دست شما و امثال شما بدن
لعن به اسم در سیره ی رسول ا... (ص) کلیک کنید:
لعن: یکی از مظاهر دشمنی با دشمنان خدا (http://www.iranclubs.net/forums/showthread.php?t=13127)
.
صبح
Tuesday 3 June 2008, 02:18PM
یک)
اعرضوا حديثنا علىالقرآن فما وافق القرآن فهو منا وما لم يوافق القرآن فاضربوا به عرض الجدار
حدیث ما را به قرآن عرضه نمائید ، و آنچه که موافق قرآن بود پس آن از ماست و آنچه که مخالف قرآن بود آن را به دیوار بزنید .
دو) ضمن اینکه میدانیم که بین خدا و رسولش و بین رسول الله (ص) و آل بیتش اختلافی نیست ....
قال تعالى: ( وَلا تَسُبُّوا الَّذِينَ يَدْعُونَ مِنْ دُونِ اللَّهِ فَيَسُبُّوا اللَّهَ عَدْواً بِغَيْرِ عِلْمٍ كَذَلِكَ زَيَّنَّا لِكُلِّ أُمَّةٍ عَمَلَهُمْ ثُمَّ إِلَى رَبِّهِمْ مَرْجِعُهُمْ فَيُنَبِّئُهُمْ بِمَا كَانُوا يَعْمَلُونَ) الأنعام:108
پروردگار متعال می فرماید : ( دشنام ندهید کسانی را که غیر الله را می خوانند که خدا را به غیر آگاهی دشنام خواهند داد ، اینطور است که برای هر امتی عملشان را زینت دادیم و سپس بازگشت آنها به سوی پروردگارشان است و بدانچه عمل کردند آنها را نوید می دهیم.)
سه )
عن كثير بن علقمة قال (قلت لابي عبد الله عليه السلام اوصني فقال :اوصيك بتقوى الله والورع والعبادة وطول السجود واداء الامانة وصدق الحديث وحسن الجوار فبهذا جاءنا محمد صلى الله عليه وعلى اله وسلم صلو في عشائركم وعودوا مرضاكم واشهدوا جنائزكم وكونوا لنا زينا ولا تكونوا علينا شيئا حببونا الى الناس ولا تبغضوا اليهم فجروا الينا كل مودة وادفعوا عنا كل شر..)
براي ما زينت باشيد ... و بر عليه ما شرم آوري نكنيد ، مردم را با ما دوست سازيد و با آنان غضب نكنيد ... و هر چه دوستي است به سوي ما جاري كرده و هر چه شر است از ما دور كنيد .
عن معاوية بن وهب قال (قلت له الامام الصادق عليه السلام:كيف ينبغي لنا ان نصنع فيما بيننا وبين قومنا وبين خلطائنا من الناس ممن ليسوا على امرنا؟ فقال:تنظرون الى ائمتكم الذين تقتدون بهم فتصنعون ما يصنعون فو الله انهم ليعودون مرضاهم ويشهدون جنائزهم ويقيمون الشهادة لهم وعليهم ويؤدون الامانة اليهم
پرسيده شد چطور با كساني كه (اهل سنتي كه ) با ما هم عقيده نيستند برخورد كنيم : امام صادق (ع) پاسخ گفتند : نگاه كنيد به ائمه خود كه بدانها اقتدا مي كنيد و آنچه كه آنها مي كنند انجام دهيد كه والله آنها (ائمه) از مريضان آنها عيادت مي كنند و در مراسم ختم آنها شركت مي كنند و براي آنها شهادت مي دهند و با آنان امانتداري مي كنند .
عن الحلبي عن ابي عبد الله عليه السلام قال (من صلى معهم في الصف الاول كان كمن صلى خلف رسول الله صلى الله عليه وعلى اله وسلم).
امام صادق عليه السلام فرمودند : كسي كه در صف اول با آنان نماز بگذارد ، همچنان است كه پشت رسول الله به نماز ايستاده است .
وعن عبد الله بنا سنان قال (سمعت ابا عبد الله عليه السلام يقول :اوصيكم بتقوى الله عز وجل ولا تحملوا الناس على اكتافكم فتذلوا ان الله تبارك وتعالى يقول في كتابه (وقولوا للناس حسنا) ثم قال :عودوا مرضاهم واشهدوا جنائزهم واشهدوا لهم وعليهم وصلوا معهم في مساجدهم..)
چهار )
جامع احاديث الشيعة - به نقل از كتاب الهداية- ج 14 ص 514
امام صادق عليه السلام مي فرمايند : التقية واجبة ، لا يجوز تركها الى أن يخرج القائم عليه السلام ، فمن تركها فقد دخل في نهي الله عز و جل ، و نهي رسول الله ، و الإئمة صلوات الله عليهم .
ترجمه : تقيه واجب است ، و ترك آن تا زمان خروج قائم عليه السلام مجاز نيست ، و آنكه تركش كرد ، با دستورات نهي خدا و رسول و ائمه مخالفت كرده است .
و نيز از كتاب المحاسن ، به نقل از امام صادق عليه السلام ،
كلما تقارب هذا الأمر كان أشد للتقية
هر چه زمان ظهور نزديك تر شود ، نياز به تقيه بيشتر شود ....
و نيز از كفاية الأثر ، از امام هشتم علي بن موسي الرضا نقل شده است :
لا دين لمن لا ورع له ، و لا إيمان لمن لا تقية له ، و إن أكرمكم عند الله أعملكم بالتقية ، فقيل له يابن رسول الله ، الي متي ؟ ، قال : الي يوم الوقت المعلوم و هو يوم خروج قائمنا ( أهل البيت ) ، فمن ترك التقية قبل خروج قائمنا فليس منا .
كسي كه دين ندارد ، تقوا ندارد ، و كسي كه تقيه نكند ، ايمان ندارد . و گرامي ترين شما نزد خداوند ، بيشترين عمل كنندگان به تقيه هستند . و گفته شد : اي پسر رسول خدا : تا چه زمان ؟ گفت : تا روز معلوم و آن روز خروج قائم ما اهل بيت است . و آنكه تقيه را قبل از آن ترك كرد از ما نيست .
جامع احاديث الشيعة - جعفريات - امير المؤمنين (ع)
التقية ديني و دين أهل بيتي ،
تقيه دين من و دين اهل بيتم است .
mehrdad_123
Tuesday 3 June 2008, 02:29PM
آری تقیه کنید - تقیه تا زمانی که نظام شیعی سر پا بیاید واجب است
لعن در قرآن و سیره ی رسول ا...(ص) - کلیک کنید
.
صبح
Tuesday 3 June 2008, 02:36PM
آری تقیه کنید - تقیه تا زمانی که نظام شیعی سر پا بیاید واجب است
حضرات که نظام شیعی ای نمی شاختند !!!! چه شد حالا یک نظام شیعی داریم ؟
جامع احاديث الشيعة - به نقل از كتاب الهداية- ج 14 ص 514
امام صادق عليه السلام مي فرمايند : التقية واجبة ، لا يجوز تركها الى أن يخرج القائم عليه السلام ، فمن تركها فقد دخل في نهي الله عز و جل ، و نهي رسول الله ، و الإئمة صلوات الله عليهم .
تقيه واجب است ، و ترك آن تا زمان خروج قائم عليه السلام مجاز نيست ، و آنكه تركش كرد ، با دستورات نهي خدا و رسول و ائمه مخالفت كرده است .
mehrdad_123
Tuesday 3 June 2008, 02:39PM
حضرات که نظام شیعی ای نمی شاختند !!!! چه شد حالا یک نظام شیعی داریم ؟
این چه تقیه ای است که به اسم وحدت به خورد مردم می دهید
یک نقطه بیش فرق "رحیم" و "رجیم" نیست ........................ از نقطهای بترس که شیطانیات کنند
.
رایحه اسمانی
Tuesday 3 June 2008, 02:56PM
می خواستم ببینم یه روزی امام علی سکوت کرد
یه روزی امام حسن بیعت کرد
اما یه روزی هم امام حسین قیام کرد
72 نفر از یارانش رابه شهادت رسیدند و خانواده اش را به اسارت بردند
کدام درست رفتار کردند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
امام حسن یا امام حسین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
صبح
Tuesday 3 June 2008, 03:06PM
راوی این روایت ، غالی و لذا این روایت همانگونه که با قرآن نیز تعارض دارد ، غیر معتبر است ...
توجه کنید ، متن کتاب معجم رجال الحدیث : نصر بن صباح ، قال : حدثني إسحاق بن محمد البصري ، قال : حدثني محمد
ابن جمهور العمي ، قال : حدثنا موسى بن يسار الوشاء ، عن داود بن النعمان ، قال :
دخل الكميت فأنشده وذكر نحوه ، ثم قال في آخره : إن الله عروجل يحب معالي
الامور ، ويكره سفسافها ( سفالها ) ، فقال الكميت : يا سيدي أسألك عن مسألة ،
وكان متكئا فاستوى جالسا وكسر في صدره وسادة ، ثم قال : سل ، فقال : أسألك
عن الرجلين ؟ فقال : يا كميت بن زيد ما اهريق في الاسلام محجمة من دم ،
ولا اكتسب مال من غير حله ، ولا نكح فرج حرام ، إلا وذلك في أعناقهما إلى يوم
يقوم قائمنا ، ونحن معاشر بني هاشم نأمر كبارنا وصغارنا بسبهما والبراءة منهما .
مولف کتاب آیت الله خوئی در سطوری بعد می گوید : أقول : إن الكميت مات في حياة الصادق عليه السلام ، والرواية لو صحت
فيها تحريف لا محالة .
می گویم : کمیت در زمان زندگانی امام صادق علیه السلام مرد ، و حتی اگر روایت او صحیح باشد ، در آن بدون شک تحریف وجود دارد .
گویا حضرات از بریدن احادیث از کتب و به نفع آمال خود جا زدن آن ، ابائی ندارد ...
در جلد بیستم همین کتاب صفحه 149 در مورد راوی این حدیث می خوانیم این فرد ، غال است ... و در کتاب رجال کشی او متهم به غلو و تفویض شده است . بنابراین روایات او علی الخصوص این روایت شاذ ارزشی ندارد :قال النجاشي : " نصر بن صباح : أبوالقاسم البلخي ، غال المذهب ، روى
عنه العياشي ، له كتب ، منها : كتاب معرفة الناقلين ، كتاب فرق الشيعة .
أخبرنا الحسين بن أحمد بن هدية ، قال : حدثنا جعفر بن محمد ، قال : حدثنا
محمد بن عمر بن عبدالعزيز الكشي ، عنه " .
وعده الشيخ في رجاله ممن لم يرو عنهم عليهم السلام ( 1 ) ، قائلا : " النصر
ابن الصباح ، يكنى أبا القاسم ، من أهل بلخ ، لقي جلة من كان في عصره من
المشايخ والعلماء ، وروى عنهم ، إلا أنه قيل كان من الطيارة ، غال " .
ونسب ابن داود إلى ابن الغضائري أنه قال : " نصر بن الصباح
غال " ( 517 ) .
وتقدم عن الكشي في ترجمة سلمان ( 1 ) قوله : " نصر بن الصباح وهو غال " ،
كما تقدم في ترجمة جابر بن يزيد الجعفي ( 78 ) بعد نقل رواية عن نصر بن
الصباح ، قوله : " هذا حديث موضوع لا شك في كذبه ، ورواته كلهم متهمون
بالغلو والتفويض " .
كما تقدم قوله أيضا في ترجمة المفضل بن عمر : " حدثني أبوالقاسم نصر بن
الصباح ، وكان غاليا " .
صبح
Tuesday 3 June 2008, 03:11PM
این چه تقیه ای است که به اسم وحدت به خورد مردم می دهید
یک نقطه بیش فرق "رحیم" و "رجیم" نیست ........................ از نقطهای بترس که شیطانیات کنند
.
ما چیزی به خورد مردم نمی دهیم ، ما تنها در مقابل روایات شاذ و دور افتاده شما احادیث متواتر و بدون شک و تردید و بر اساس سیره ائمه اطهار آورده ایم ... شما مشغول خوراندن یک روش غیر معمول هستید که در سیره هیچ یک از ائمه دیده نشده است .... شما با چه مجوزی سیره ائمه را تعطیل کرده اید ؟
و نيز از كفاية الأثر ، از امام هشتم علي بن موسي الرضا نقل شده است :
لا دين لمن لا ورع له ، و لا إيمان لمن لا تقية له ، و إن أكرمكم عند الله أعملكم بالتقية ، فقيل له يابن رسول الله ، الي متي ؟ ، قال : الي يوم الوقت المعلوم و هو يوم خروج قائمنا ( أهل البيت ) ، فمن ترك التقية قبل خروج قائمنا فليس منا .
كسي كه دين ندارد ، تقوا ندارد ، و كسي كه تقيه نكند ، ايمان ندارد . و گرامي ترين شما نزد خداوند ، بيشترين عمل كنندگان به تقيه هستند . و گفته شد : اي پسر رسول خدا : تا چه زمان ؟ گفت : تا روز معلوم و آن روز خروج قائم ما اهل بيت است . و آنكه تقيه را قبل از آن ترك كرد از ما نيست .
صبح
Tuesday 3 June 2008, 03:26PM
می خواستم ببینم یه روزی امام علی سکوت کرد
یه روزی امام حسن بیعت کرد
اما یه روزی هم امام حسین قیام کرد
72 نفر از یارانش رابه شهادت رسیدند و خانواده اش را به اسارت بردند
کدام درست رفتار کردند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
امام حسن یا امام حسین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اما امام علی ، امام حسن ، امام سجاد ، امام باقر ، امام صادق و .... همواره به تقیه امر کرده اند و سیره ایشان نیز چنین نقل می کند ... و تقیه حفظ اسلام و مسلمین در برابر متجاوزین است ... ،
افرادی که در شهرهای گرم و نرم خود به فحاشی و لعن روی آورده و اصلا نمی فهمند وقتی که در عراق یک کودک پدر خود را از دست می دهد ، یا یک همسر ، همسر خود را از دست می دهد یا یک خانواده از هم متلاشی می شود چه مزه ای دارد ... مطمئنا ، دین ندارند ... آنها غیر مسئولند و غیر مسئولانه دیگران را دعوت به لعن و سب می کنند ... که حدیث شریف هم دقیقا به این اشاره می کند ...آنها دین و ایمان ، ندارند ... اینها مسئول خون همسران یک میلیون بیوه شیعه عراقی هستند و در جنایت آن شریک ... و در قبال خدا پاسخگو و در حضور ائمه شرمسار خواهند بود ... از آنجا که هیچ وقعی به امر نبوت و ائمه اطهار نمی نهند ...
زيـبـا
Tuesday 3 June 2008, 03:39PM
اللهم العن الذین بدلا دینک و غیرا نعمتک و اتهما رسولک و خالفا ملتک و.....اللهم زدهما عذابا فوق العذاب.....اللهم العن اباجهل و ابابکر و عمر و الولید لعنا یتلو بعضه بعضا و یتبع بعضه بعضا.....
این دعای عظیم الشان بیشتر از این است که بنده تنها قسمتی از آن را بیان کردم. می بینید که حضرت به اسم عمر وابابکر را لعن می کنند در جایی که مکان تقیه نباشد. در بعضی مواقع نیز که حضرات معصومین نام نمی برده اند مثلا میگفتند "هما..." به این دلیل بوده که سوال کننده خود نام برده بوده است. فلذا حضرت با ضمیر هما به آن دو اشاره می کردند که در این مواضع دیگر نمیتوان گفت که ایشان تقیه کرده اند مگر اینکه دلیلی اقامه شود.
1_ ضمیرها تا قبل از ذکر نام ، همگی مثنی هستند ... یعنی مخاطب دو نفر می باشند ....
اما وقتی نام می برد ، نام چهار تن را ذکر می کند ....
معصوم دچار چنین خطای فاحشی نمی شود ....
پس یا از معصوم نیست .... جعلی است ....
یا دنباله یی که حاوی نام چهار تن است از معصوم نیست و جعلی است ....
2 _ شما ادعا فرمودید راوی قبلا نام برده .... اما متن مذکور فاقد چنین چیزی است .... این را از کجا در آوردید ....؟
3_ تقیه که دین ائمه علیهم السلام بوده را به چه مجوزی باطل کرده اید ....؟
زيـبـا
Tuesday 3 June 2008, 04:05PM
حقیر قصد اثبات بی سوادی برخی را ندارد ولی دوستان خود تناقض را قضاوت کنند از یه طرف میگین نظر ما رو جویا نشید نظر امامان رو بدونید از یه طرف هم میگید که به روایات کاری نداشته باشید
ناصبی ! این حبل ا... کیست؟! این اطاعت از خدا و رسول چیه؟1
خانم جمش کنید این شعارهای پوچتون رو
فکر کردید اینجا مجلس های زنانه است که چند تا بی سواد تر از خودت رو جمع کردید و گولشون بزنید نه خیر خانم اینجا زن و مردش اکثرا اهل منطق هستند نه اهل شعارهای پوچ شما که با چند تا شعار دین و ایمانشون رو به دست شما و امثال شما بدن
لعن به اسم در سیره ی رسول ا... (ص) کلیک کنید:
.
جناب مهرداد گرامی ... لطف کنید به جای اینکه پا جای پای استاد خود جناب عبدالحسین بگذارید ، و تا گیر می کنید ، هارت و پورت و فحاشی و تهمت را پیشه خود سازید ، کمی از آن منطق و عقل خود که ادعا فرموده اید از آن برخوردارید خرج فرمایید ....
این که نشد جواب منطقی ....
(خانم جمش کنید ....)
گیرم من جمش کردم ... آیا ناحق حق خواهد شد ...؟
به جای حواله دادن من به لینک یک کتاب که کپی پیست کرده اید ، در همینجا و متناسب با بحث ما جوابی بنویسید ... خودتان بنویسید (کپی پیست نه) ... تا باسواد بودنتان هم آشکار گردد ....
اگر قرار به این باشد که هرکسی گیر می کند برای ساکت کردن طرف کتابی جلویش باز کند و از او بخواهد به مطالعه آن سرگرم شود که دیگر بحث نمی ماند ....
من هم هر کتابی که خود تشخیص دهم ارزشش را دارد مطالعه خواهم کرد ....
و هر کتابی که با هدف ترویج بدعت ، یا راه انداختن دعوا میان مسلمین ( و در واقع دشمنی با نص قرآن کریم) است نزد من هیچ ارزشی ندارد .... هرچند با سوء استفاده از چند حدیث یا بخشی از یک حدیث که بطور گزینشی نقل گردیده ، نوشته های خود را مزین کرده باشد ....
ناصبی من نیستم ... ناصبی کسی است که اهل بیت علیهم السلام را به عنوان اهرمی قرار می دهد برای ناکار کردن نص قرآن کریم .... (در واقع ثقل اصغر را در برابر ثقل اکبر قرار می دهد ... که با این کار ، به هر دو آسیب زده)
از خدا بترسید و دست از اینهمه لجاجت و دشمنی با قرآن کریم و اهل بیت عصمت بردارید ....
در پایان شما را به مراعات ادب دعوت می کنم ... :smile27:
yar-mahdi
Tuesday 3 June 2008, 09:10PM
سلام علیکم
بسم الله
اقای یار مهدی:
کسی که ادعایی می کند خود او باید دلیل اقامه کند. اگر شما ادعا میکنید که اهل بیت علیهم السلام به ما دستور داده اند که به اسم لعن نکنیم دلیلتان را بفرمایید .
با توجه به اینکه در روایات خود اهل بیت علیهم السلام عمر و ابابکر را به اسم لعن کرده اند .
عجیب است ! :eek: من ادعا کرده ام یا جناب عبدالحسین ؟! :confused:
در اصل توسط Abdolhusain نوشته شده است http://www.iranclubs.org/forums/images/khazar/buttons/viewpost.gif (http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?p=385084#post385084)
بسمه تعالی شانه
هنوز منتظرم ...
از جناب صبح به خاطر آوردن روایات مربوط به تقیه سپاسگزارم . ایشان در واقع کار مرا کم کرد . امیدوارم مدافعین لعن به نام ، متوجه باشند که چگونه در مقابل احادیث صحیح و صریح ائمه علیهم السلام می ایستند !
yar-mahdi
Tuesday 3 June 2008, 09:33PM
سلام علیکم
بسم الله
در رابطه با جواز سب عمر و ابابکر نیز از شما تقاضا می کنم که این دو روایت را بخوانید:
مـُحـَمَّدُ بـْنُ يَحْيَى عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ الْحُسَيْنِعَنْ أَحْمَدَ بْنِ مُحَمَّدِ بْنِ أَبِى نَصْرٍ عَنْ دَاوُدَ بْنِ سـِرْحـَانَعـَنْ أَبِى عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ قَالَ رَسُولُ اللَّهِ ص إِذَا رَأَيْتُمْأَهْلَ الرَّيْبِ وَ الْبِدَعِ مِنْ بـَعْدِى فَأَظْهِرُوا الْبَرَاءَةَ مِنْهُمْوَ أَكْثِرُوا مِنْ سَبِّهِمْ وَ الْقَوْلَ فِيهِمْ وَ الْوَقِيعَةَ وَبَاهِتُوهُمْ كـَيـْلَا يـَطـْمـَعـُوا فـِى الْفـَسـَادِ فـِى الْإِسْلَامِ وَيَحْذَرَهُمُ النَّاسُ وَ لَا يَتَعَلَّمُوا مِنْ بِدَعِهِمْ يَكْتُبِ اللَّهُلَكُمْ بِذَلِكَ الْحَسَنَاتِ وَ يَرْفَعْ لَكُمْ بِهِ الدَّرَجَاتِ فِىالْآخِرَةِاصول كافى جلد 4 صفحه :83 رواية :4
راوی این روایت ، غالی و لذا این روایت همانگونه که با قرآن نیز تعارض دارد ، غیر معتبر است ... امام صادق علیه السلام فرمودند:
توجه کنید ، متن کتاب معجم رجال الحدیث : نصر بن صباح ، قال : حدثني إسحاق بن محمد البصري ، قال : حدثني محمد
ابن جمهور العمي ، قال : حدثنا موسى بن يسار الوشاء ، عن داود بن النعمان ، قال :
دخل الكميت فأنشده وذكر نحوه ، ثم قال في آخره : إن الله عروجل يحب معالي
الامور ، ويكره سفسافها ( سفالها ) ، فقال الكميت : يا سيدي أسألك عن مسألة ،
وكان متكئا فاستوى جالسا وكسر في صدره وسادة ، ثم قال : سل ، فقال : أسألك
عن الرجلين ؟ فقال : يا كميت بن زيد ما اهريق في الاسلام محجمة من دم ،
ولا اكتسب مال من غير حله ، ولا نكح فرج حرام ، إلا وذلك في أعناقهما إلى يوم
يقوم قائمنا ، ونحن معاشر بني هاشم نأمر كبارنا وصغارنا بسبهما والبراءة منهما .
مولف کتاب آیت الله خوئی در سطوری بعد می گوید : أقول : إن الكميت مات في حياة الصادق عليه السلام ، والرواية لو صحت
فيها تحريف لا محالة .
می گویم : کمیت در زمان زندگانی امام صادق علیه السلام مرد ، و حتی اگر روایت او صحیح باشد ، در آن بدون شک تحریف وجود دارد .
گویا حضرات از بریدن احادیث از کتب و به نفع آمال خود جا زدن آن ، ابائی ندارد ...
در جلد بیستم همین کتاب صفحه 149 در مورد راوی این حدیث می خوانیم این فرد ، غال است ... و در کتاب رجال کشی او متهم به غلو و تفویض شده است . بنابراین روایات او علی الخصوص این روایت شاذ ارزشی ندارد :قال النجاشي : " نصر بن صباح : أبوالقاسم البلخي ، غال المذهب ، روى
عنه العياشي ، له كتب ، منها : كتاب معرفة الناقلين ، كتاب فرق الشيعة .
أخبرنا الحسين بن أحمد بن هدية ، قال : حدثنا جعفر بن محمد ، قال : حدثنا
محمد بن عمر بن عبدالعزيز الكشي ، عنه " .
وعده الشيخ في رجاله ممن لم يرو عنهم عليهم السلام ( 1 ) ، قائلا : " النصر
ابن الصباح ، يكنى أبا القاسم ، من أهل بلخ ، لقي جلة من كان في عصره من
المشايخ والعلماء ، وروى عنهم ، إلا أنه قيل كان من الطيارة ، غال " .
ونسب ابن داود إلى ابن الغضائري أنه قال : " نصر بن الصباح
غال " ( 517 ) .
وتقدم عن الكشي في ترجمة سلمان ( 1 ) قوله : " نصر بن الصباح وهو غال " ،
كما تقدم في ترجمة جابر بن يزيد الجعفي ( 78 ) بعد نقل رواية عن نصر بن
الصباح ، قوله : " هذا حديث موضوع لا شك في كذبه ، ورواته كلهم متهمون
بالغلو والتفويض " .
كما تقدم قوله أيضا في ترجمة المفضل بن عمر : " حدثني أبوالقاسم نصر بن
الصباح ، وكان غاليا " .
با تشکر از جناب صبح ، باید به فرمایشات ایشان اضافه کنم که روایت مزبور از حیث سند وضعیت بسیار نامناسبی دارد !
نصر بن صباح قال حدثني إسحاق بن محمد البصري قال حدثني محمد بن جمهور القمي قال حدثنا موسى بن بشار الوشاء عن داود بن النعمان قال دخل الكميت فأنشده و ذكر نحوه ثم قال في آخره أن الله عز و جل يحب معالي الأمور و يكره سفسافها فقال الكميت: يا سيدي أسألك عن مسألة و كان متكئا فاستوى جالسا و كسر في صدره وسادة ثم قال سل فقال أسألك عن الرجلين؟ فقال يا كميت بن زيد ما أهريق في الإسلام محجمة من دم و لا اكتسب مال من غير حله و لا نكح فرج حرام إلا و ذلك في أعناقهما إلى يوم يقوم قائمنا و نحن معاشر بني هاشم نأمر كبارنا و صغارنا بسبهما و البراءة منهما.
رجالالكشي ، ص 206 و 207 ح 363
علامه مجلسی ؛ بحارالأنوار ، ج 47 ص 323 - نقل از : کشی
الف - بررسی سند
سند حدیث - مطالب زیر درباره ی رُوات حدیث ، از نرم افزار « نور الدرایة » استخراج گردیده است .
نفر یکم
اسم : داود بن النعمان
تقويم : إمامي،ثقة
توضیحات :
ثقة - ثقة عين ، إمامي صحيح المذهب ظاهرا
نفر دوم
اسم : موسى بن بشار الوشاء
تقويم : در مورد اين عنوان اطلاعاتى وجود ندارد
توضیحات :
کشی سه حدیث از وی نقل نموده است ( ص 207 ، 230 و 308 ) و شیخ حر یکی از این احادیث را در وسائل الشیعه ( ج 17 ص 73 ) ذکر کرده است .
نفر سوم
اسم : محمد بن جمهور العمي
تقويم : ضعيففيالحديث،فاسدالمذهب
توضیحات :
غال - ضعيف جدا ، غال - في بعض رواياته غلو و تخليط - ضعيف ، فاسد المذهب
نفر چهارم
اسم : إسحاق بن محمد بن أحمد النخعي
تقويم : فاسدالمذهب،معدنالتخليط
توضیحات :
رمي بالغلو - ضعيف جدا ، فاسد المذهب - معدن التخليط - مشكوك في روايته
نفر پنجم
اسم : نصر بن الصباح البلخي
تقويم : رمي بالغلو و لم تثبت وثاقته
توضیحات :
رمي بالغلو - غال
ب- بررسی محتوادر این باره مطالبی را بنده پیش تر در سرفصل مساله ی « لعن » (http://www.iranclubs.net/forums/showthread.php?t=5656) مطرح کرده بودم ، که در تضاد صریح با روایت یاد شده اند :
سبّ در قرآن و احادیث - 1 (http://www.iranclubs.net/forums/showpost.php?p=127163&postcount=2)
سبّ در قرآن و احادیث - 2 (http://www.iranclubs.net/forums/showpost.php?p=127164&postcount=3)
استدلال های مهم و احادیث بسیار راهگشائی در این پست ها وجود دارد . اگر می توانید حتما ً بخوانید . باشد که پیروان راستینی برای ائمّه (علیهم السلام) باشیم .
راجع به حدیث دوم هم به زودی مطالبی ارائه خواهم نمود .
yar-mahdi
Tuesday 3 June 2008, 11:13PM
سلام علیکم
در اصل توسط karbala110 نوشته شده است http://iranclubs.org/forums/images/khazar/buttons/viewpost.gif (http://iranclubs.org/forums/showthread.php?p=387100#post387100)
بسم الله
بررسی حديث امر به سب 2
مُحَمَّدُ بْنُ يَحْيَى عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ الْحُسَيْنِ عَنْ أَحْمَدَ بْنِ مُحَمَّدِ بْنِ أَبِي نَصْرٍ عَنْ دَاوُدَ بْنِ سِرْحَانَ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ قَالَ رَسُولُ اللَّهِ ص إِذَا رَأَيْتُمْ أَهْلَ الرَّيْبِ وَ الْبِدَعِ مِنْ بَعْدِي فَأَظْهِرُوا الْبَرَاءَةَ مِنْهُمْ وَ أَكْثِرُوا مِنْ سَبِّهِمْ وَ الْقَوْلَ فِيهِمْ وَ الْوَقِيعَةَ وَ بَاهِتُوهُمْ كَيْلَا يَطْمَعُوا فِي الْفَسَادِ فِي الْإِسْلَامِ وَ يَحْذَرَهُمُ النَّاسُ وَ لَا يَتَعَلَّمُوا مِنْ بِدَعِهِمْ يَكْتُبِ اللَّهُ لَكُمْ بِذَلِكَ الْحَسَنَاتِ وَ يَرْفَعْ لَكُمْ بِهِ الدَّرَجَاتِ فِي الْآخِرَةِ .
کلینی ؛ الكافي ، ج 2 ص 375 - به نقل از او :
حر عاملی ؛ وسائلالشيعة ، ج 16 ص 267
مجلسی ؛ بحارالأنوار ، ج 71 ص 202 + ج 72 ص 161 و 235
الف - بررسی سند
سند حدیث - مطالب زیر درباره ی رُوات حدیث ، از نرم افزار « نور الدرایة » استخراج گردیده است .
نفر یکم
اسم : داود بن سرحان العطار
تقويم : إمامي،ثقةجليل
نفر دوم
اسم : أحمد بن محمد بن أبي نصر البزنطي
تقويم : إمامي،ثقةجليل،منأصحابالإجماع،لايرويولايرسلإلاع نثقة
نفر سوم
اسم : محمد بن الحسين بن أبي الخطاب
نفر چهارم
اسم : محمد بن يحيى العطار
سند روایت علی الظاهر صحیح است ، بنابراین از نظر سند ایرادی بر این حدیث نیست .
ب- بررسی محتوا
شیخ حر عاملی حدیث فوق را در "كتاب الأَمر بالمعروف و النهي عن المنكر" آورده و باب آن را چنین نامیده است :
39 - بَابُ وُجُوبِ الْبَرَاءَةِ مِنْ أَهْلِ الْبِدَعِ وَ سَبِّهِمْ وَ تَحْذِيرِ النَّاسِ مِنْهُمْ وَ تَرْكِ تَعْظِيمِهِمْ مَعَ عَدَمِ الْخَوْفِ
ذکر قید "مع عدم الخوف" از سوی شیخ حر ، نشان دهنده ی تیزبینی ایشان است . ما در این جا روایت دیگری را از نظر می گذرانیم که شباهت معنایی به این حدیث دارد .
به سندهای غیر معتبر از رسول اکرم ( صلّی الله علیه و آله ) نقل است :
(( هنگامی که فتنه ها در امت اسلام آشکار می شود ، پس بر عالم است که علم خویش را آشکار کند ، و هرکس چنین نکند ، پس لعنت خدا بر او باد ! ))
قَالَ رَسُولُ اللَّهِ ص إِذَا ظَهَرَتِ الْبِدَعُ فِي أُمَّتِي فَلْيُظْهِرِ الْعَالِمُ عِلْمَهُ فَمَنْ لَمْ يَفْعَلْ فَعَلَيْهِ لَعْنَةُ اللَّهِ .
برقی ؛ المحاسن ، ج 1 ص 231
کلینی ؛ الكافي ، ج 1 ص 54
احسائی ؛ عوالياللآلي ، ج 4 ص 70 و 71
حر عاملی ؛ وسائلالشيعة ، ج 16 ص 269 - نقل از : برقی و کلینی
مجلسی ؛ بحارالأنوار ، ج 2 ص 72 - نقل از برقی و احسائی
شیخ حر عاملی حدیث فوق را نیز در "كتاب الأَمر بالمعروف و النهي عن المنكر" آورده و باب آن را چنین نامیده است :
40- بَابُ وُجُوبِ إِظْهَارِ الْعِلْمِ عِنْدَ ظُهُورِ الْبِدَعِ وَ تَحْرِيمِ كَتْمِهِ إِلَّا لِتَقِيَّةٍ وَ خَوْفٍ وَ تَحْرِيمِ الِابْتِدَاعِ
جالب اینجاست که هیچ حدیثی در این باب درباره ی خوف و تقیه وجود ندارد ، اما شیخ حر با ظرافت تمام به این مطلب اشاره می نماید که اظهار علم واجب است مگر به سبب تقیه .
بر همگان واضح و مبرهن است که خلفای ثلاث ، مبدأ همه ی بدعت های رخنه یافته در دین اسلام هستند . با این وجود شخص امیرالمومنین علیه السلام ، علیرغم باب مدینة العلم بودن ، در برابر بدعت های آنان چاره ای جز آنچه کرد ، نداشت .
علامه مجلسی در بحار الانوار ، كتاب المحن و الفتن ، باب 32 را چنین نامیده است :
علّة عدم تغيير أمير المؤمنين عليه السلام بعض البدع في زمانه
وی در این باب روایاتی در خصوص این که چرا امیرالمومنین علیه السلام ، برخی بدعت های زمان خویش را تغییر نداده است ، می آورد . ( ر.ک. بحار الانوار ، ج 34 ص 167 به بعد )
ما در اینجا یک حدیث بسیار جالب و مهم را از کتاب سلیم نقل نموده و توضیحات بیشتر در این باره را به پست زیر موکول می نمائیم :
پاسخ به شبهات اهل سنت - عدم باز پس گیری فدک (http://www.iranclubs.net/forums/showpost.php?p=138725&postcount=83)
و عجب است که چقدر قلوب این امت پر شده است ، از محبت ایشان و حب کسانی که آنان را از راه پروردگارشان باز داشته و از دین شان برگردانده است !
به خدا قسم ! اگر این امت تا روز قیامت بر روی پاهایش بر خاک بایستد ، و خاکستر بر سرش بریزد ، و به سوی خدا زاری نماید و نفرین کند بر آن کسانی که آنان را گمراه ساخته و از راه خدا باز داشته و به سوی آتش فراخوانده و آنان را در معرض خشم پروردگارشان قرار داده و عذابش را بر آنان واجب کرده ، باز هم در این امر ( لعن و نفرین ) مقصّرند !
و این به خاطر آن است که شخص محقّ صادق و عالم به خدا و رسولش ( یعنی خود امیرالمومنین و شیعیانش ) ، می ترسد از این که چیزی از بدعت ها و سنت ها و کارهای خلاف آنان را تغییر دهد ؛ در حالی که عامّه ی مردم به آن عادت کرده اند و هنگامی که چنین کند با او دشمنی و مخالفت می کنند و از او بیزاری جسته و وی را خوار می نمایند و از حقی که با اوست متفرق می شوند . ولی اگر به بدعت های آنان عمل کند و به آن ها اقرار نماید و آن ها را زیبا جلوه دهد و به آن عقیده مند گردد ، او را دوست می دارند و شرافت و فضیلت می دهند .
به خدا قسم اگر در این لشکرم ، حقی را که خداوند بر نبی اش نازل کرده است ( قرآن و سنّت ) با صدای بلند اعلام کنم و آن را ظاهر نمایم و به آن دعوت کنم و آن را شرح و تفسیر نمایم - بر اساس آن چه از پیامبر خدا شنیده ام - ، آن گاه در آن نمی ماند مگر کمترین و ذلیل ترین و پست ترین آن ها [ در نظر مردم ] و از آن احساس نفرت می کنند و حتما از اطراف من متفرق می شوند .
و اگر نبود آن چه رسول خدا با من عهد کرده است و از او شنیده ام و قبلا به من سپرده ، هرآینه می کردم ( حق را می گفتم ) ولی رسول خدا فرموده است : (( ای برادرم ! هر چه که بنده ی خدا به آن مضطر شود ، خدا برایش حلال و جایز کرده است .)) و شنیدم که می فرمود : (( همانا تقیه از دین خداست و کسی که تقیّه ندارد دین ندارد .))
والعجب لما قد أشربت قلوب هذه الأمة من حبهم وحب من صدهم عن سبيل ربهم وردهم عن دينهم! والله، لو أن هذه الأمة قامت على أرجلها على التراب ووضعت الرماد على رؤوسها وتضرعت إلى الله ودعت إلى يوم القيامة على من أضلهم وصدهم عن سبيل الله ودعاهم إلى النار وعرضهم لسخط ربهم وأوجب عليهم عذابه - بما أجرموا إليهم - لكانوا مقصرين في ذلك. وذلك أن المحق الصادق والعالم بالله ورسوله يتخوف إن غير شيئا من بدعهم وسننهم وأحداثهم، وعادته العامة، ومتى فعل شاقوه وخالفوه وتبرؤا منه وخذلوه وتفرقوا عن حقه، وإن أخذ ببدعهم وأقر بها وزينها ودان بها أحبته وشرفته وفضلته. والله لو ناديت في عسكري هذا بالحق الذي أنزل الله على نبيه وأظهرته ودعوت إليه وشرحته وفسرته - على ما سمعت من نبي الله صلى الله عليه وآله فيه - ما بقي فيه إلا أقله وأذله وأرذله ولاستوحشوا منه ولتفرقوا عني. ولولا ما عاهد رسول الله صلى الله عليه وآله إلي وسمعته منه وتقدم إلي فيه لفعلت، ولكن رسول الله صلى الله عليه وآله قد قال: يا أخي، كل ما اضطر إليه العبد فقد أحله الله له وأباحه إياه، وسمعته يقول: إن التقية من دين الله، ولا دين لمن لا تقية له.
کتاب سلیم بن قیس ، قسمتی از ح 15
مجلسی ؛ بحارالأنوار ، ج 30 ص 326 - نقل از : کتاب سلیم
امیدوارم دوستان ارتباط بین مطالب گفته شده را با حدیث مورد مطالعه درک نمایند .
والسلام
mehrdad_123
Tuesday 3 June 2008, 11:38PM
بسم رب المهدی:
ا...هم عجل لولیک الفرج
عرض سلام به حضور بزرگان
توکلت علی ا...
---------------------
خب! جناب یار مهدی آیا به نظرتان با پست شماره ی 45 خودتان جای بحثی بر خودتان گذاشتید؟!
آیا فکر می کنید که ما می گوییم در زمان امامان(ع) تقیه وجود نداشت؟! اصولا به نظرتان پست قبلی نظر ما را تایید می کند یا نظر شما را؟!
.
mehrdad_123
Tuesday 3 June 2008, 11:42PM
راستی جناب یار مهدی:
مکررا می فرمایید که هنوز منتظر هستید , منتظر چه؟! اگر منتظر استاد عزیزمان جناب عبدالحسین هستید که باید بگویم بسی به دور از منطق نشسته اید چرا که ایشان محدود شده اند
اما اگر منتظر روایاتی هستید که لعن را جایز می دانند خودتان جواب خودتان را دادید:)
mehrdad_123
Tuesday 3 June 2008, 11:52PM
جناب مهرداد گرامی ... لطف کنید به جای اینکه پا جای پای استاد فاسق خود جناب عبدالحسین کذاب و مفتری بگذارید ، و تا گیر می کنید ، هارت و پورت و فحاشی و تهمت را پیشه خود سازید ، کمی از آن منطق و عقل خود که ادعا فرموده اید از آن برخوردارید خرج فرمایید ....
نمی دانم چه چیزی باعث شده که شما انقدر به خود فخر می فروشید و به دیگران توهین می کنید اما من بعد جواب شما را با توهین خواهیم داد اما چه کنم که ادب اسلامیم اجازه نمی دهد به یک زن توهین آنچنانی کنم و غرورش را بیش از این زیر پا له کنم
گیرم من جمش کردم ... آیا ناحق حق خواهد شد ...؟
ناحق همان نظریه هایی است که در پوشش قرآن و اهل بیت می خواهند خود را جلوه دهند
به جای حواله دادن من به لینک یک کتاب که کپی پیست کرده اید ، در همینجا و متناسب با بحث ما جوابی بنویسید ... خودتان بنویسید (کپی پیست نه) ... تا باسواد بودنتان هم آشکار گردد ....
من بی سوادم
اما ببین تا چه اندازه سوادم از تو یکی بالاتر است که مچ بی سوادی امثال تو را میگیرم
اگر قرار به این باشد که هرکسی گیر می کند برای ساکت کردن طرف کتابی جلویش باز کند و از او بخواهد به مطالعه آن سرگرم شود که دیگر بحث نمی ماند ....
چه کتابی
دلیل از قرآن می خواهید آوردیم دلیل از سنت می خواهید آورده ایم حال چه بحثی مانده؟!
و هر کتابی که با هدف ترویج بدعت ، یا راه انداختن دعوا میان مسلمین ( و در واقع دشمنی با نص قرآن کریم) است نزد من هیچ ارزشی ندارد ....
جناب من! مگر شما کی هستی؟!
ناصبی من نیستم ... ناصبی کسی است که اهل بیت علیهم السلام را به عنوان اهرمی قرار می دهد برای ناکار کردن نص قرآن کریم .... (در واقع ثقل اصغر را در برابر ثقل اکبر قرار می دهد ... که با این کار ، به هر دو آسیب زده)
اتفاقا بر عکس ناصبی شمایی هستید که می خواهید هر چه که موقعیت خودتان می طلبد را به اسم دین بنامید نه اهل بیت می فهمید یعنی چه نه قرآن
در پایان شما را به مراعات ادب دعوت می کنم ... :smile27:
دعوتت را پس میدهم تا زمانی که ادب را یاد بگیری و به اصول بحث کردن آشنا شوی
abdol_x
Tuesday 3 June 2008, 11:54PM
بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
دوستان من بست را خوندم ولي متوجه مسله اصلي نشدم ولي زياد صحبت از لعن واين جيزها بود
برادران اهل سنت احترام خاصي به شيخين دارند حالا درست يا علط كاري ندارم ايا درست است كه
شما براي ابراز بدي خودتان از شيخين شروع به لعن انها بكنيد خوب برادران هرشخص عاقل سعي
مي كند با كفتار منطقي طرف مقابل را به اشتباه اعتقاد خودش قانع كند همين الان قبل از اينكه توي
سايت بيام توي ماشين با يكي از دوستان بوديم ديد كه همه جا بارجه سياه وشهادت حضرت فاطمه
نوشته يك حرف بد به حضرت فاطمه زد من خيلي ناراحت شدم وبهش كوش زد كردم كه كسي كه
اسمش اوردي دختر رسول الله مي باشد ايشان جون شيعه هميشه لعن شيخين مي كنن ايشان هم
يك كرهي وتنفري نسبت به حضرت فاطمه بيدا كرده بود كه متاسفانه ناشي از جهل خودش مي باشد
برادران سعي كنيد به عقليد برادران اهل سنت خود در سايت احترام بكذاريد وسعي كنيد با جوابهاي
منطقي انها را قانع كنيد يا اين جور حرف زدن كاري نداره ولي احترام به طرف مقابل شرط اول هر
كفتكو مي باشد وبه نظرم يكي از اهداف سايت روشن شدن حقايق براي اهل سنت مي باشد بس
اكر سايت براي ماست سعي كنيد با هم دوست وبرادر باشيد
متشكرم
برادرشما محب اهل البيت2
noor-alzahra
Tuesday 3 June 2008, 11:54PM
سلام عزیزان دل برادر
ببینید این که ما باید وحدتی داشته باشیم شکی در ان نیست.اما این وحدت نباید طوری باشد که ما از عقاید خودمون برگردیم.بعضی دوستان طوری صحبت می کنند که گویی هیچ گاه ائمه لعن نکرده اند و لعن رو حروم می دونند انگار.اگر می خواید وحدت حفظ بشه خب فکر نمی کنم مثلا توو جمعی که همه شیعه باشند و هیچ نوار و سی دی و...از ان مجلس بیرون نمی رود لعن کردن ان جا هم مخالف وحدت باشد.دوستان طوری صحبت نکنند که فکر کنیم ان ها اصل لعن را قبول ندارند.ما اگر لعن رو یکی از مصادیق تبری بگیریم که صد در صد یکی از مصادیق تبری همین لعن است این لعن بر دشمنان ائمه نه تنها جایز بلکه واجب است.و مورد تقیه بر واجب اطلاق نمی شود.یعنی ما از فردا باید نمازمون رو هم تعطیل کنیم چون در زمان تقیه به سر می بریم؟اقایان اشتباه نکنید.لعن واجب است نه جایز.لعن جزء موارد تبری است.وتبری هم جزء فروعات اصلی دین است که واجب عینی می باشد.امیدوارم دوستان این مورد را خوب درک کنند که تقیه بر واجب اطلاق نمی شود و گرنه اگر می شد ما از همین امشب دیگه باید نمازمون رو هم ترک کنیم
mehrdad_123
Wednesday 4 June 2008, 12:37AM
بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
دوستان من بست را خوندم ولي متوجه مسله اصلي نشدم ولي زياد صحبت از لعن واين جيزها بود
برادران اهل سنت احترام خاصي به شيخين دارند حالا درست يا علط كاري ندارم ايا درست است كه
شما براي ابراز بدي خودتان از شيخين شروع به لعن انها بكنيد خوب برادران هرشخص عاقل سعي
مي كند با كفتار منطقي طرف مقابل را به اشتباه اعتقاد خودش قانع كند همين الان قبل از اينكه توي
سايت بيام توي ماشين با يكي از دوستان بوديم ديد كه همه جا بارجه سياه وشهادت حضرت فاطمه
نوشته يك حرف بد به حضرت فاطمه زد من خيلي ناراحت شدم وبهش كوش زد كردم كه كسي كه
اسمش اوردي دختر رسول الله مي باشد ايشان جون شيعه هميشه لعن شيخين مي كنن ايشان هم
يك كرهي وتنفري نسبت به حضرت فاطمه بيدا كرده بود كه متاسفانه ناشي از جهل خودش مي باشد
برادران سعي كنيد به عقليد برادران اهل سنت خود در سايت احترام بكذاريد وسعي كنيد با جوابهاي
منطقي انها را قانع كنيد يا اين جور حرف زدن كاري نداره ولي احترام به طرف مقابل شرط اول هر
كفتكو مي باشد وبه نظرم يكي از اهداف سايت روشن شدن حقايق براي اهل سنت مي باشد بس
اكر سايت براي ماست سعي كنيد با هم دوست وبرادر باشيد
متشكرم
برادرشما محب اهل البيت2
ضمن تشکر از حضورتان
ما آنچه را که مذهبمان امر فرموده انجام می دهیم نه آنچه را که شما بزرگواران یا هر کس دیگری بدان تمایل دارد درضمن فراموش نکنید که ما حساب شما عزیزان را با خلفایتان و همچنین علمایتان یکی نمیدانیم%
SAFA
Wednesday 4 June 2008, 11:03AM
ضمن تشکر از حضورتان
ما آنچه را که مذهبمان امر فرموده انجام می دهیم نه آنچه را که شما بزرگواران یا هر کس دیگری بدان تمایل دارد درضمن فراموش نکنید که ما حساب شما عزیزان را با خلفایتان و همچنین علمایتان یکی نمیدانیم%
مذهب ما به بسیاری از چیزها مانند عقل .. علم و دفاع از مظلوم و جهاد امر کرده است و دوستانی مانند شما فقط راحترین آن را انتخاب نموده اند ... این را از من طعن نپندارید ... خاک پای هر محب اهل بیتی هستم .. خدا نکند بخواهم کسی که محبت علی در دل دارد برنجانم اما می خواهم خود و شما را به تامل بیشتر وادارم ...
mehrdad_123
Wednesday 4 June 2008, 11:07AM
مذهب ما به بسیاری از چیزها مانند عقل .. علم و دفاع از مظلوم و جهاد امر کرده است و دوستانی مانند شما فقط راحترین آن را انتخاب نموده اند ... این را از من طعن نپندارید ... خاک پای هر محب اهل بیتی هستم .. خدا نکند بخواهم کسی که محبت علی در دل دارد برنجانم اما می خواهم خود و شما را به تامل بیشتر وادارم ...
ضمن تشکر از اینکه لحن خود را عوض کردید
اما نکته ای که هست :
من نمی توانم تفکیک در ارکان دین بدهم و به انتخاب عقل خویش آنها را به انجام برسانم آنچه را که بدان امر شده ام باید سعی کنم با تمام وجود انجام دهم ان شاا...
توکلت علی ا...
noor-alzahra
Wednesday 4 June 2008, 11:27AM
سلام دوست عزیز جناب صفا
اولا ما همه این ها ایی رو که شما متذکر شدید با جان و دل قبول داریم و افتخار می کنیم که در همه این صحنه ها حضور پیدا کنیم.اما ما با توجه به نیاز بحت صحبت می کنیم الان مورد بحث ما و همچنین فکر می کنم نیاز فکری مورد جامعه ما بحث درباره لعن است که ما بیشتر به این پرداختیم و گرنه مطمئن باشید اگر بحثی در این مواردی که شما متذکر شدید انجام بگیرد با جان و دل از این موارد نیز دفاع خواهیم کرد.به هر حال دین ما از همه نظر جامع است.و ما می توانیم درباره هر موردی هزران ایه و حدیث را بیاوریم و اینقدر بحث طولانی می شود که باز هم ممکن است کسی مثل شما بیاید و فکر کند که ما همه مباحث دین رو ول کرده ایم و فقط به یک مورد خاص می پردازیم.........:smile07::smile07::smile07::smile0 7:
SAFA
Wednesday 4 June 2008, 11:29AM
سلام عزیزان دل برادر
ببینید این که ما باید وحدتی داشته باشیم شکی در ان نیست.اما این وحدت نباید طوری باشد که ما از عقاید خودمون برگردیم.بعضی دوستان طوری صحبت می کنند که گویی هیچ گاه ائمه لعن نکرده اند و لعن رو حروم می دونند انگار.اگر می خواید وحدت حفظ بشه خب فکر نمی کنم مثلا توو جمعی که همه شیعه باشند و هیچ نوار و سی دی و...از ان مجلس بیرون نمی رود لعن کردن ان جا هم مخالف وحدت باشد.دوستان طوری صحبت نکنند که فکر کنیم ان ها اصل لعن را قبول ندارند.ما اگر لعن رو یکی از مصادیق تبری بگیریم که صد در صد یکی از مصادیق تبری همین لعن است این لعن بر دشمنان ائمه نه تنها جایز بلکه واجب است.و مورد تقیه بر واجب اطلاق نمی شود.یعنی ما از فردا باید نمازمون رو هم تعطیل کنیم چون در زمان تقیه به سر می بریم؟اقایان اشتباه نکنید.لعن واجب است نه جایز.لعن جزء موارد تبری است.وتبری هم جزء فروعات اصلی دین است که واجب عینی می باشد.امیدوارم دوستان این مورد را خوب درک کنند که تقیه بر واجب اطلاق نمی شود و گرنه اگر می شد ما از همین امشب دیگه باید نمازمون رو هم ترک کنیم
سلام
در میان دوستانی که در این نوشتار نوشته اند کسی نیست که در استحقاق لعن به ظالمین به حق اهل بیت تردید داشته باشد ... بحث درباره مصداق هاست ... و جواز راهزنی اندیشه ! همه کاری که از شما دوستان محب اهل بیت توقع است عدم تخریب بستر رویش اندیشه آگاه شدن از حق اهل بیت و مظلومیت آنها است .
آیا شیعه ای دیده اید که در لعن یزید تردیدی داشته باشد ؟ ... باید کاری کنیم که اصل ملعون بودن هر ظالم به اهل بیت جا بیفتد . همان کاری که حسین و زینب از ما می خواهند ... این نقطه قوت استدلال تشیع است ..
شما برای فرونشاند خشم مقدس و ولایی خود باید تلاش کنید این اصل جا بیفتد ... لعن مستقیم همانطور که به طور مستند آورده شده است خلاف سیره اهل بیت است و راهزنی اندیشه جستجوگری که می خواهد حقیقت را بیابد
به فکر و فطرت انسانها اعتماد کنید و اجازه دهید که بالندگی بیابد آنگاه خواهید دید که راه خود را خواهد یافت
هیچگاه خود را برتر تلقی نکنید ... همه ما وسیله ایم ... و خود بیش از همه محتاج راهنمایی و هدایت ...
شما درون خود هر فکر و نیتی می توانید داشته باشید اما این بسیار خود خواهانه است که پشت کامپیوتر بنشینید و مقدسات و باورهای دیگران را لعن کنید و سپس دل خوش دارید که دین و ظیفتان را نسبت به اهل بیت ادا کرده اید
بیایید یکبار دیگر کارایی ها و شایستگی های این فناوری ( تالار گفتمان مجازی ) را در ذهن مروور کنیم و چیزی جز انباشتگاه ضعف ها و قوت های شخصیتی خود به آن بنگریم
noor-alzahra
Wednesday 4 June 2008, 11:44AM
سلام
در میان دوستانی که در این نوشتار نوشته اند کسی نیست که در استحقاق لعن به ظالمین به حق اهل بیت تردید داشته باشد ... بحث درباره مصداق هاست ... و جواز راهزنی اندیشه ! همه کاری که از شما دوستان محب اهل بیت توقع است عدم تخریب بستر رویش اندیشه آگاه شدن از حق اهل بیت و مظلومیت آنها است .
آیا شیعه ای دیده اید که در لعن یزید تردیدی داشته باشد ؟ ... باید کاری کنیم که اصل ملعون بودن هر ظالم به اهل بیت جا بیفتد . همان کاری که حسین و زینب از ما می خواهند ... این نقطه قوت استدلال تشیع است ..
شما برای فرونشاند خشم مقدس و ولایی خود باید تلاش کنید این اصل جا بیفتد ... لعن مستقیم همانطور که به طور مستند آورده شده است خلاف سیره اهل بیت است و راهزنی اندیشه جستجوگری که می خواهد حقیقت را بیابد
به فکر و فطرت انسانها اعتماد کنید و اجازه دهید که بالندگی بیابد آنگاه خواهید دید که راه خود را خواهد یافت
هیچگاه خود را برتر تلقی نکنید ... همه ما وسیله ایم ... و خود بیش از همه محتاج راهنمایی و هدایت ...
شما درون خود هر فکر و نیتی می توانید داشته باشید اما این بسیار خود خواهانه است که پشت کامپیوتر بنشینید و مقدسات و باورهای دیگران را لعن کنید و سپس دل خوش دارید که دین و ظیفتان را نسبت به اهل بیت ادا کرده اید
بیایید یکبار دیگر کارایی ها و شایستگی های این فناوری ( تالار گفتمان مجازی ) را در ذهن مروور کنیم و چیزی جز انباشتگاه ضعف ها و قوت های شخصیتی خود به آن بنگریم
سلام خدمت دوست عزیز جناب صفا
اولا این که بهت بگم خیلی ادم با صفایی هستی:D
اولا کی گفته لعن مستقیم سیره ائمه نبوده.دوستان دلایلی رو اوردند . دوستان موافق نظر ما هم دلایلی اوردند.دلیلی نداره ما ادعای دوستان رو قبول کنیم.ما همچنان معتقدیم که لعن مستقیم هم جزءسیره ائمه بوده.تقیه مواردش کاملا مشخصه.و ائمه هم اونجایی که می تونستند دوستان خودشان را به لعن سفارش می کردند و همینطور که دوستان روایتش رو اوردند ائمه گاهی اوقات لعن با اسم هم می کردند.ضمنا کسی قدرت استدلال شیعه رو با اوردن دلایل لعن نمی تونه زیز سوال ببره.اگر در مورد سنی ها میفرمایید.خب این جماعت که عقایدشون کلا در خیلی موارد اشتباه است پس درباره این فرقه از مسلمانان باید گام به گام شروع کرد و بعد از درست کردن عقایدشان به دلایل درستی لعن می پردازیم مثل اینه که شما بخواید برای یه کافر به خدا هنوز وجود خود خدا رو اثبات نکرده بخواید قیامت رو براش اثبات کنید به قول برادران اذری زبانمون اللهم بیر بیر...:smile07::smile07::smile07:
mehrdad_123
Wednesday 4 June 2008, 12:09PM
برادر من چرا ندیده ایم؟
همین ناظر سایت که دم از شیعی بودن می زنند طبق قوانین جدید لعن و ... ممنوع کردن
فوانین جدید سایت:
هر گونه درج اهانت به سایر کاربران و افراد مورد احترام ایشان یا لعن مستقیم یا غیر مستقیم و مشبوه
آیا شما می پندارید که اهل سنت با لعن یزید موافق هستند؟! بسیاری از آنها یزید را جزو خلفا می دانند
برادر من مذهبی که تولی تبری را از آن بگیرند گویی به لشکری است که علمدارش را از او گرفته اند. جوانی که نه تولی بداند نه تبری به آن واحد با یک شبهه به لرزه خواهد افتاد متوجه هستید که؟
SAFA
Wednesday 4 June 2008, 03:00PM
دوستان گرامی
شما را مجددا به مطالعه و مقایسه اسناد آورده شده از هر دو طیف فکری دعوت می کنم و نمی خواهم و نمی توانم ایده ای بر شما تحمیل نمایم ... اما مجددا
تاکید می کنم که از این نوع نگاه بپرهیزید ... کدام نگاه ؟ ... اینکه ما موظف به هدایت دیگران هستیم و دیگران ناآگاه هستند و ما آگاهیم ... و ما قدم به
قدم باید آنها را آگاه کنیم ... صحیح است که نور محبت اهل بیت را در دلهایمان داریم و هر کس که این نور بر دلش تابیده باشد می داند که چه کیمیایی
است و البته دوست دارد که همه را از آن نور بهره مند سازد اما روش ابلاغ ما ربطی به حقانیت ما ندارد .
یعنی برتربن مفاهیم را با تبلیغ بد می توان ضایع کرد و منحط ترین مفاهیم را با تبلیغ خوب می توان تمجید نمود .
بطور مثال کنش در برابر دو جمله " لعن الله قاتلیک یا زهرا " و "لعن الله عمر " را بررسی میکنیم ..
در برابر جمله اول مخاطب سنی ما خود را در برابر سوالهایی خواهد یافت ...
زهرا کیست ؟ آیا زهرا همان دخت گرامی رسول الله است ؟ مگر ایشان به قتل رسیده است ؟ چه کسانی و چگونه او را به قتل رسانده اند ؟ ...
و اینگونه زمینه تحقیق گسترده است و هر شنونده ای مبتنی بر وسع فکری و آزاد اندیشی خود در این عرصه مجال جستجو خوهد یافت ...
اما در برابر جمله دوم کنش مخاطب عام شما چه خواهد بود ؟ ...
به همین دلیل است که ادعا می کنم هر گونه لعن مستقیم راهزنی اندیشه است و فرصت را از مخاطب شما و خود شما سلب می کند .
اندکی درباره هدف تامل کنیم ... ما با همه قوت ها و ضعفهایمان می توانیم چراغ های هدایتی باشیم که راه را برای رهروان روشن تر کنیم ... و البته در
این سوسوزدن و نورافشانی کردن باید به منبع اصلی نور و نیرو یعنی قران و اهل بیت متصل باشیم
بدلیل برخی مولفه های تربیتی جامعه مذهبی ما اکثریت ما تصور می کنیم تبلیغ دین و مکتب اهل بیت مقتضی ان است که دست مخاطب خود را کرفته و
به سر منزل مقصود برسانیم ... درحالیکه این روش مستلزم آن است که همیشه دستان مخاطبان خود را در دست خود نگه داریم و همه مخاطبان خود را
در چهار چوب فهم و ظرفیت های خود محصور کنیم
این همان خود خواهی است که به آن اشاره رفت ...
مهرداد عزیز ... کسی نمی تواند دو اصل مهم تولی و تبری را از ما بگیرد اما اگر دغدغه ایمان جوانان دارید بدانید که زمانه ما مقتضیات خود را دارد و
از این مقتضیات دسترسی آسان به جریان اطلاعات است و ابزاری از قبیل این تالار گفتمان اگر با ظرافت و مهارت های مرتبط بکار گرفته شود می تواند بسیار مفید باشد
زيـبـا
Thursday 5 June 2008, 12:59AM
با تشکر از جناب صفای باصفا که حق مطلب را به خوبی ادا فرمودند ... :smile07::smile07::smile07:
yar-mahdi
Thursday 5 June 2008, 01:34AM
سلام علیکم
با تشکر از جناب صفای باصفا که حق مطلب را به خوبی ادا فرمودند ... :smile07::smile07::smile07:
ای کاش می شد چندین بار از مطالب جناب صفا تشکر کنم .
:smile39::smile39::smile39::smile39::smile39::smil e39::smile39::smile39::smile39::smile39::smile39:: smile39::smile39::smile39::smile39::smile39::smile 39:
زيـبـا
Thursday 5 June 2008, 01:39AM
در اصل توسط noor-alzahra نوشته شده است http://www.iranclubs.net/forums/images/khazar/buttons/viewpost.gif (http://www.iranclubs.net/forums/showthread.php?p=387804#post387804)
سلام عزیزان دل برادر
ببینید این که ما باید وحدتی داشته باشیم شکی در ان نیست.اما این وحدت نباید طوری باشد که ما از عقاید خودمون برگردیم.
سلام ...
آیا شما به خاطر لج کردن با ما (که خیال می کنید نظر ما این است که به خاطر وحدت باید بخشی از عقاید خود را کنار بگذاریم) بلند بلند به فلان و بهمان لعن می کنید ....؟
خیر ما چنین دیدگاهی نداریم ...
وحدت از دید ما این نیست ...
وحدت از نظر ما احترام به خود اشخاص است ...
احترام به عقل و تشخیص افراد است ...
مخصوصا در محیطی که داریم با هم تبادل نظر و بحث می کنیم ...
نه من نه شما و نه هیچ علامه و حتی وصی و ولی و حتی پیامبری قادر نیست عقیده کسی را به زور تغییر دهد :
«انک لا تهدی من احببت ولکن الله یهدی من یشاء وهو اعلم بالمهتدین قصص56»
تو نمىتوانى کسى را که دوست دارى هدايت کنى؛ ولى خداوند هر کس را بخواهد هدايت مىکند؛ و او به هدايت يافتگان آگاهتر است!
بنا بر این ، به خاطر وحدت ، مقدسات آنها را مورد اهانت قرار نمی دهیم ....
آنها نیز همینطور ....
مراعات همدیگر را می کنیم ....
همین عمل کوچک ، باعث می شود علاوه بر اینکه کینه ها برطرف میشوند ، قلبها نیز آماده شنیدن صدای حق و پذیرش آن شوند ....
خدا نیز همین توصیه را فرموده :
«ادْعُ إِلِى سَبِيلِ رَبِّكَ بِالْحِكْمَةِ وَالْمَوْعِظَةِ الْحَسَنَةِ وَجَادِلْهُم بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ إِنَّ رَبَّكَ هُوَ أَعْلَمُ بِمَن ضَلَّ عَن سَبِيلِهِ وَهُوَ أَعْلَمُ بِالْمُهْتَدِينَ»
با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر مىداند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت شدگان آگاهتر است.
او که رسول خدا بود .... ما جای خود داریم ....
پس فکر اینکه شما خود را آن بالا ببینید و دیگران را پایین و با غرور خیال کنید دارید همه را هدایت می کنید و نجات می دهید را از سر بیرون کنید ....
همینطور ما ...
همینطور آن عزیزان سنی ...
همینطور آن صاحبان اندیشه های مختلف و خردهای گوناگون ....
همه باید در حدود منطق بگوییم و بشنویم .... نه بیشتر و نه کمتر ....
فعلا همین ابزار مطمئن در اختیار ماست ....
ضمن اینکه پایه هر بحثی نمی تواند چیزی جز مشترکات طرفین بحث باشد ... وگرنه تحمیلی است ... نه عادلانه ...
بحث غیر عادلانه ارزش چندانی ندارد ....
زيـبـا
Thursday 5 June 2008, 01:42AM
نمی دانم چه چیزی باعث شده که شما انقدر به خود فخر می فروشید و به دیگران توهین می کنید اما من بعد جواب شما را با توهین خواهیم داد اما چه کنم که ادب اسلامیم اجازه نمی دهد به یک زن توهین آنچنانی کنم و غرورش را بیش از این زیر پا له کنم
به جای دعوا ، کمی هم منطق و جواب مستدل لطفا ....
من به شما توهینی نکردم ادامه ندهید لطفا ...
ناحق همان نظریه هایی است که در پوشش قرآن و اهل بیت می خواهند خود را جلوه دهند
اینکه میگویم :
امام حسین چگونه ....
امام سجاد ...
امام باقر ...
امام صادق ...
امام کاظم ...
امام رضا ....
امام جواد ....
امام هادی ...
امام حسن عسکری ....
همان گونه باشید ....
ناحق است ....؟
یا اینکه گفتم :
یا :
و سخن آخر :
من بی سوادم
اما ببین تا چه اندازه سوادم از تو یکی بالاتر است که مچ بی سوادی امثال تو را میگیرم
اگر بتوانید مچ مرا بگیرید و اشتباه من یا خلاف مرا به من نشان دهید تا عمر دارم خود را مدیون شما میدانم ....
اما لطف کنید بدون کینه ورزی و تعصب لطفا ....
من پای درس شما نشسته ام ... بسم الله ....
چه کتابی
دلیل از قرآن می خواهید آوردیم دلیل از سنت می خواهید آورده ایم حال چه بحثی مانده؟!
شما فقط یک کتاب که نویسنده اش دیگری است ، کپی کرده اید تا من سرم گرم خواندن آن شود و ببینم چگونه احادیثی را که فعلا نمی توانم به بررسی آنها بپردازم و در آن کتاب قطار کرده ، چیزی را که قرآن کریم به روشنی به من آموخته را مردود کرده و چیز دیگری جایگزینش کرده ...
در بحث عادلانه ، این شیوه ها در حد توصیه به مطالعه فلان کتاب باشد قابل قبولند ...
نه اینکه از من بخواهید کتاب کس دیگر را در اینجا به عنوان پاسخ شما بپذیرم و خود را ناچار بدانم آن را به نقد بکشم ... و اگر نکشم ، شما خیال کنید مرا زیر پا له کرده اید .... :D
ادب اسلامیم اجازه نمی دهد به یک زن توهین آنچنانی کنم و غرورش را بیش از این زیر پا له کنم
جناب من! مگر شما کی هستی؟!
یک بنده خدا که مستقل از شما یا هر کس دیگر اندیشه یی دارد و شما نمی توانید اندیشه های خود را به او تحمیل کنید مگر با منطق قوی و سخن مستدل خود ...
اتفاقا بر عکس ناصبی شمایی هستید که می خواهید هر چه که موقعیت خودتان می طلبد را به اسم دین بنامید نه اهل بیت می فهمید یعنی چه نه قرآن
خدا را شکر هیچ موقعیتی ندارم که بتواند حتی اندکی عقیده ام را تغییر دهد ....
ناصبی هم نیستم ... چون ناصبی ها با اهل بیت علیهم السلام دشمنند ... اما من عشق آنها را در دل دارم ... و به عشق آنهاست که سعی دارم آنچه از تعالیم صحیح آنها به دست آورده ام را در اختیار عاشقان دیگرشان که برای من نیز عزیزند قرار دهم ....
دعوتت را پس میدهم تا زمانی که ادب را یاد بگیری و به اصول بحث کردن آشنا شوی
خوشحال خواهم شد به من بیاموزید اصول بحث چه هستند .... :smile07:
mehrdad_123
Thursday 5 June 2008, 01:58AM
بسم رب المهدی:
ا...هم عجل لولیک الفرج
عرض سلام به حضور همه ی سروران
توکلت علی ا...
----------------------------
شما را مجددا به مطالعه و مقایسه اسناد آورده شده از هر دو طیف فکری دعوت می کنم و نمی خواهم و نمی توانم ایده ای بر شما تحمیل نمایم ... اما مجددا
حقیر هم شما و دیگر دوستان را به تامل و قیاس حقیقت جویانه دعوت می کنم تا از مطالبی که گفته شد خود قضاوت کنید ان شاا...
تاکید می کنم که از این نوع نگاه بپرهیزید ... کدام نگاه ؟ ... اینکه ما موظف به هدایت دیگران هستیم و دیگران ناآگاه هستند و ما آگاهیم ...
من هم تاکید می کنم که خود را از این حس حقیر و خرد کردن دیگران برهانید
برایم بسی جای تعجب است که دیگران چنین افکارهایی نسبت به ما دارند
نکاتی هست که به حضورتان عرض می کنم ان شاا...
به نظر می رسد شما در تفکیک مرز بین ملایم بودن و تند بودن راه را بیراهه رفته اید
شما فقط به مخاطب سنی خود نگاه می کنید نه مخاطب شیعی و البته همین نگاه به مخاطب سنی هم از دید روانشناسی تربیتی مشکلاتی دارد که ذیلا به تفسیر عرض می کنم
ببینید جدا از ثقلین طبق فرمایشات علمای علم النفس ما در تربیت و جذب گروههایی که راه را گم کرده اند باید دو گانه عمل کنیم یعنی هم ملایم باشیم و هم تند که به نظر می رسد ثقلین نیز این موضوع را به خوبی تبیین کرده اند و سفارشات بر لعن هم ناظر بر این معناست البته پر واضح است که ما در برخورد با مردمان عوام اهل غیر شیعه باید این اطمینان را به آنها بدهیم که حساب آنها در نزد ما جداست
ببینید ما منکر محبت ورزی به غیر شیعه نیستیم آنچه که ما منکر آنیم افراط در این محبت ورزی هاست افراط به حدی که حتی بخاطر آنها از جوانان و مردمان خودمان و عاقبت عقاید آنها هم غافل شویم که این ظلمی است بسیار ناروا
بر خلاف فرمایشات شما مقتضیات عصر ما ملزم می کند که ما هر چه بیشتر بر مسئله ی تولی و تبری پافشاری کنیم جوانی که بغض دشمنان دینش را نداشته باشد نمی تواند از اعتقادات خود حفاظت کند این همان مرزی است که جوان سی سال پیش را از جوان امروز جدا می کند جوان امروز به سبب دور ماندن از اینگونه مسائل که در قالب روشن فکری به ذهنش تزریق کرده اند ناخود آگاه روحیه ی علی وار بودن و فاطمی وار بودن خود را از دست داده به نظر خود شما هم شاهد این مسائل هستید و میبینید که دیگر خبری از غیرت اسلامی نیست بلی دوست عزیز یکی از دلایل آسیب همان دور ماندن از تولی و تبری است
بنابراین ما نباید به اسم وحدت از حق مسلم خود حتی یک قدم پا پس بگذاریم به جای این عقب نشینی های افراطی بیایید اصول تبلیغ دین را یاد بگیریم بیایید مخاطب شناسی کنیم و تهدید ها و فرصت ها را بسنجیم نه اینکه از اصول تبلیغ فقط تسلیم شدن و مخلوط کردن عقاید با عقاید مخالفین را بکار بگیریم
اینجاست که انسان می فهمد چرا فرموده اند کمال دین ولایت ما و برائت از دشمنان ماست اینجاست که باید بفهمیم برائت به خاطر حفظ حقیقت است و چیزی بیهوده نیست.
ا...هم عجل لولیک الفرج
یا حق
mehrdad_123
Thursday 5 June 2008, 02:03AM
به جای دعوا ، کمی هم منطق و جواب مستدل لطفا ....
من به شما توهینی نکردم ادامه ندهید لطفا ...
دعوا؟
این دعوای من است یا شما؟!
لطف کنید به جای اینکه پا جای پای استاد فاسق خود جناب عبدالحسین کذاب و مفتری بگذارید ، و تا گیر می کنید ، هارت و پورت و فحاشی و تهمت را پیشه خود سازید ، کمی از آن منطق و عقل خود که ادعا فرموده اید از آن برخوردارید خرج فرمایید ....
yar-mahdi
Thursday 5 June 2008, 02:08AM
سلام علیکم
خب! جناب یار مهدی آیا به نظرتان با پست شماره ی 45 خودتان جای بحثی بر خودتان گذاشتید؟!
آیا فکر می کنید که ما می گوییم در زمان امامان(ع) تقیه وجود نداشت؟! اصولا به نظرتان پست قبلی نظر ما را تایید می کند یا نظر شما را؟!
راستی جناب یار مهدی:
مکررا می فرمایید که هنوز منتظر هستید , منتظر چه؟! اگر منتظر استاد عزیزمان جناب عبدالحسین هستید که باید بگویم بسی به دور از منطق نشسته اید چرا که ایشان محدود شده اند
اما اگر منتظر روایاتی هستید که لعن را جایز می دانند خودتان جواب خودتان را دادید:)
جناب مهرداد عزیز ! شما نمی گوئید در زمان ائمه علیهم السلام تقیه وجود نداشت ، شما می گوئید الان نباید تقیه کرد . جز این است ؟
اما روایاتی که جناب صبح به عوض من زحمت کشیده و آوردند نشان می دهد که تقیه تا زمان قیام قائم آل محمد (ع) پابرجاست .
اما پست من اتفاقا نشان می دهد که امیرالمومنین چگونه مستحق لعن پیامبر (ص) نمی شود ، یا چرا سبّ خلفا را نمی کند . زیرا تقیه به او می گوید چنین کند . و امروز نیز به نحو دیگری این تقیه را باید داشت . بله در محیط های خصوصی کسی مشکل ندارد ، اما مسئله این است که در این محیط مجازی که همگان آن را زیر نظر دارند ، باید تقیه کرد و راجع به خلفا جز سخن از اعمالشان نگفت .
جناب مهرداد ، من کجا گفته ام لعن جایز نیست ؟! آیا این من نیستم که در اثبات لعن ، سرفصل مساله ی « لعن » (http://www.iranclubs.net/forums/showthread.php?t=5656) را با تحقیقات عمیق آکنده ام ؟!
اما راجع به انتظارم توضیح دادم که شما به عنوان مدافع ایشان جورشان را بکشید . اگر هم علمتان به اندازه ی ایشان نیست ، آن چیز دیگری است .
به زودی توضیحاتی درباره ی دیدگاه خودم در موضوع تبری و لعن می آورم .
والسلام
mehrdad_123
Thursday 5 June 2008, 02:08AM
ناحق است ....؟
یا اینکه گفتم :
ناحق آن است که آیه ی حبل ا... را بر علیه شیعه می آورید- می دانید این یعنی چه؟ این یعنی طرف خیلی ناصبی است
شما فقط یک کتاب که نویسنده اش دیگری است ، کپی کرده اید تا من سرم گرم خواندن آن شود و ببینم چگونه احادیثی را که فعلا نمی توانم به بررسی آنها بپردازم و در آن کتاب قطار کرده ، چیزی را که قرآن کریم به روشنی به من آموخته را مردود کرده و چیز دیگری جایگزینش کرده ...
در بحث عادلانه ، این شیوه ها در حد توصیه به مطالعه فلان کتاب باشد قابل قبولند ...
نه اینکه از من بخواهید کتاب کس دیگر را در اینجا به عنوان پاسخ شما بپذیرم و خود را ناچار بدانم آن را به نقد بکشم ... و اگر نکشم ، شما خیال کنید مرا زیر پا له کرده اید .... :D
کپی کردن چه اشکالی دارد
می گویند کسی که پاسخی ندارد همیشه صلاح را در شعار دادن می بیند
اگر اهل بحث منطقی هستید میدان را خالی نکنید و حجاب از حقیقت برگیرید نه اینکه شعار بدهید:)
mehrdad_123
Thursday 5 June 2008, 02:11AM
جناب مهرداد عزیز ! شما نمی گوئید در زمان ائمه علیهم السلام تقیه وجود نداشت ، شما می گوئید الان نباید تقیه کرد . جز این است ؟
ضمن سلام
بنده می گویم تقیه طبقه بندی دارد اگر به تقیه است پس چرا آقایان اصلا انقلاب کردن؟! بهتر نبود تقیه بکنن نظام را به دست بی دین های سکولار و ... بدهند؟!
اگر اینکه شما می گویید تقیه است پس چرا روایت داره سفارش به لعن می کنه؟!
برادر من اینی که شما می فرمایید تقیه نیست بلکه راحتی جان است که در قالب روشن فکری ظهور کرده است و لا غیر
mehrdad_123
Thursday 5 June 2008, 02:14AM
اما پست من اتفاقا نشان می دهد که امیرالمومنین چگونه مستحق لعن پیامبر (ص) نمی شود ، یا چرا سبّ خلفا را نمی کند . زیرا تقیه به او می گوید چنین کند . و امروز نیز به نحو دیگری این تقیه را باید داشت . بله در محیط های خصوصی کسی مشکل ندارد ، اما مسئله این است که در این محیط مجازی که همگان آن را زیر نظر دارند ، باید تقیه کرد و راجع به خلفا جز سخن از اعمالشان نگفت .
قیاسی کاملا به غلط انجام دادید
اگر زمان مولایم علی (ع) فقط ملاک است حرف شما قبول اما به نظرتان چرا مثلا امام حسین(ع) جنگ کرد آیا او تقیه نکرد؟
پس نتیجه میگیریم که بر حسب زمان باید هم تولی داشته باشیم و هم تبری
mehrdad_123
Thursday 5 June 2008, 02:15AM
اما راجع به انتظارم توضیح دادم که شما به عنوان مدافع ایشان جورشان را بکشید . اگر هم علمتان به اندازه ی ایشان نیست ، آن چیز دیگری است .
بنده علمم به اندازه ی ایشان نیست%
و فقط از جایگاه خود سخن می گویم ان شاا...
زيـبـا
Thursday 5 June 2008, 02:44AM
در اصل توسط mehrdad_123 نوشته شده است
ناحق آن است که آیه ی حبل ا... را بر علیه شیعه می آورید- می دانید این یعنی چه؟ این یعنی طرف خیلی ناصبی است
اشتباه می کنید ...
دوباره و بدون عصبانیت آنرا بخوانید ...
mehrdad_123
Thursday 5 June 2008, 03:11AM
اشتباه می کنید ...
دوباره و بدون عصبانیت آنرا بخوانید ...
این ها عین جملات شماست که نقل می شود:
اولش فرمودید:
بعد فرمودید:
در واقع با انتخابی برخورد کردن روایات و همچنین استناد به آیه ی وحدت, سیره ی آن بزرگواران را جدا از حبل ا... دانسته اید؟! اینطور نیست؟!
البته یادم میاید که شما در جای دیگری هم وقتی کار به بیان حق