نمايش نسخه نهائي : por said ازشماميپرسه
por said
Saturday 31 May 2008, 07:46PM
por said ازشماميپرسه :smile13: آخه چرا:smile09: آخه واسه چي :smile09:هرچي دختر يه جورايي همشون لوس و ننرند بابا ديونه شديم ازبس اين دخترهارو تحمل كرديم:mad:فكرمي كنم آخرش اين ارزوروبه گورببرم كه با يه دختر "شيطون"نترس"آزاد" وباحال آشنابشم . خدايا حالا ديگه......:smile34:
mahi.222
Saturday 31 May 2008, 10:56PM
:smile09:جناب por said فكرمي كنم يه جورايي راست ميگي ولي خوب بايد ديد نظر بقيه چيه:smile09:
master00
Saturday 31 May 2008, 11:00PM
سلام... یعنی چی یه طورایی راست می گن؟
?are u ok
mahi.222
Saturday 31 May 2008, 11:04PM
ببخشيد من حرفم روپس ميگيرم فكركنم الانه كه كتكه رو بخورم
ضحا
Saturday 31 May 2008, 11:12PM
کی همچین چیزایی گفته جناب؟
A+CH
Saturday 31 May 2008, 11:21PM
por said ازشماميپرسه :smile13: آخه چرا:smile09: آخه واسه چي :smile09:هرچي دختر يه جورايي همشون لوس و ننرند بابا ديونه شديم ازبس اين دخترهارو تحمل كرديم:mad:فكرمي كنم آخرش اين ارزوروبه گورببرم كه با يه دختر "شيطون"نترس"آزاد" وباحال آشنابشم . خدايا حالا ديگه......:smile34:
سلام
به باشگاه خوش اومدی
...در ضمن در گوشتو بیار..
.
.
.
.
........خودتی:D:D:smile31:
por said
Sunday 1 June 2008, 11:31AM
:confused::confused:راستش روبخواهي من يكمي آيكييوم پايينه اگه ميشه اين (خودتي) روبرام تشريح كن:confused::confused: يالااقل زير ديپلم بگوتا ماهم بفهميم :smile38:بابا روشنمون كن :o:o:o
سارینا
Monday 2 June 2008, 09:59PM
نه اینکه شما پسرا رو دست ما دخترا نزدین عین یه ضرب المثلی هست که میگن : دیگ به دیگ میگه روت سیاه
دختراها نجابت دارن که نمی یان این کارایی که شما گفتین انجام بدن ...اما چرا هستن اما شیطونی های خودشون رو جلوی شما پسرا نشون نمی دن
سارینا
Monday 2 June 2008, 10:01PM
:smile09:جناب por said فكرمي كنم يه جورايي راست ميگي ولي خوب بايد ديد نظر بقيه چيه:smile09:
کجاش راست میگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:smile27:
mahi.222
Thursday 5 June 2008, 04:04PM
منظورم اون تكه اخرش بود:smile40:
kamran.homan
Thursday 5 June 2008, 04:09PM
kodom tekeh
hrh4000
Thursday 5 June 2008, 05:35PM
من با پور سعيد كاملا موافقم
واقعا كه همشون همين طورند
راستي سارينا گفتي چي ( شیطونی های خودشون رو جلوی شما پسرا نشون نمی دن) هه هه هه هه خندم گرفت
پور سعيد دمت گرم
واقعا عالي بود
por said
Thursday 5 June 2008, 08:15PM
hrh4000 فكر ميكنم سارينا هوس كرده يكمي شيطوني كنه نه..غلام..
بوم رنگ
Friday 6 June 2008, 11:10AM
سلام به همه
باید به عرض شما برسونم که خانم های مرد رو ندیدی که داری این حرفو می زنی
یعنی کسانی که برای راه بردن زندگیشون از هر مرد نمایی بهتر زندگی رو اداره می کنن .
hrh4000
Saturday 7 June 2008, 12:49AM
اين بوم رنگ معلوم نيست چشه
ازش طرف داري مي كني
راهنماييش مي كني
اون وقت به جايه اينكه تشكر كنه از طرف دختره رو من در مياد
اوفففففففففففففففففففففف
راستي پور سعيد جان برو دارمت
رو من حساب كن
por said
Saturday 7 June 2008, 12:21PM
مژده.. مژده... :smile59: دخترها يي كه بعد از كلي لوس بازي و پاچه خواري مامان يا بابا نتونستند چيزي رو كه ميخوان از اونا بگيرند(شيشه پستونك) ميتونند يه ترفند بزنند به اونا بگيد قراره پورسعيد بياد خاستگاريمون اونموقع غير از (شيشه پستونك) يدونه (آبنبات چوبي) هم براتون ميگيرند البته تقصير ندارند ميخواند پورسعيد آدمتون كنه :D:D:D
migmigxyz
Tuesday 10 June 2008, 01:10PM
بابا دمت گرم
عجب حرفی زدی
سارینا
Wednesday 11 June 2008, 11:33PM
من با پور سعيد كاملا موافقم
واقعا كه همشون همين طورند
راستي سارينا گفتي چي ( شیطونی های خودشون رو جلوی شما پسرا نشون نمی دن) هه هه هه هه خندم گرفت
پور سعيد دمت گرم
واقعا عالي بود
غش نکنی یه وقت
چرا خنده آخه اون حرف من مگه خنده داره ؟؟؟
سارینا
Wednesday 11 June 2008, 11:41PM
مژده.. مژده... :smile59: دخترها يي كه بعد از كلي لوس بازي و پاچه خواري مامان يا بابا نتونستند چيزي رو كه ميخوان از اونا بگيرند(شيشه پستونك) ميتونند يه ترفند بزنند به اونا بگيد قراره پورسعيد بياد خاستگاريمون اونموقع غير از (شيشه پستونك) يدونه (آبنبات چوبي) هم براتون ميگيرند البته تقصير ندارند ميخواند پورسعيد آدمتون كنه :D:D:D
اول شما از مامانتون اجازه گرفتین اومدین اینجا :smile21: این حرفهای بیمزه رو میزنین
سارینا
Wednesday 11 June 2008, 11:47PM
سلام به همه
باید به عرض شما برسونم که خانم های مرد رو ندیدی که داری این حرفو می زنی
یعنی کسانی که برای راه بردن زندگیشون از هر مرد نمایی بهتر زندگی رو اداره می کنن .
hrh4000 فكر ميكنم سارينا هوس كرده يكمي شيطوني كنه نه..غلام..
آدم وقتی یه حرف درست میزنه به نظر شماها شیطونیه؟؟؟؟
سارینا
Wednesday 11 June 2008, 11:51PM
آقای پور سعید اول شما بزرگ بشو بعد برو خواستگاری:D ..اما فکر نکنم کسی بیاد زن تو بشه:smile21:
por said
Thursday 12 June 2008, 08:12PM
آقای پور سعید اول شما بزرگ بشو بعد برو خواستگاری:D ..اما فکر نکنم کسی بیاد زن تو بشه:smile21:
نميخواد با اين حرفها منو تحريك كني بيام خاستگاريت تو و تموم دخترهاي اين باشگاه محكوم هستيد كه ترش بشيد:Dيه.. يه.. يه.. يه...
پریسا مروتی
Saturday 14 June 2008, 10:27PM
ببین پور سعید شما مشکل داری با ما دخترا نه با خودت این افکارت خیلی قدیمیه خودت رو بساز می تونی از نو شروع کنی با چی مشکل داری حتما مشکلت خیلی جدیه که دوتا گفتگو ساختی برعلیه دخترا اینجوری فرهنگ خودت رو نشون نده بزار ما در موردت یه کم خوب فک کنیم
alahazratvahid
Sunday 15 June 2008, 03:26PM
طبیعت زنان و دختران حکم میکنه که ناز کنن و لوس باشن.من که خیلی از دخترای لجباز و ننر خوشم می اید.تازه دوستان گل،بهتون قول میدم که اگه روزی خانومها ناز و عشوه شون رو کنار بگذارن ما هیچوقت از بودن در کنارشون لذت نخواهیم برد.البته هرکسی از لذت تعریفی داره و میدونم که اکثر قریب به اتفاق ما هدفمون از بودن با دختران و اصلا واژه لذت ارتباطات خاص با خانوما یعنی سکس هستش و اگه بحث سکس رو بذاری کنار تنها همین ضرافتهای اخلاقی خانومها یعنی لوس و ننر بودنشونه که لذت بخشه.به امید روزی که حکومت دنیا متعلق به خانومها باشه و من هم نقش ناظر رو برای سروران خودم یعنی خانومها بازی کنم.یا اعلی حضرت وحید
alahazratvahid
Sunday 15 June 2008, 03:28PM
بی خیال پور سعید جان.فقط داریخودتو اذیت میکنی.
por said
Sunday 15 June 2008, 05:28PM
طبیعت زنان و دختران حکم میکنه که ناز کنن و لوس باشن.من که خیلی از دخترای لجباز و ننر خوشم می اید.تازه دوستان گل،بهتون قول میدم که اگه روزی خانومها ناز و عشوه شون رو کنار بگذارن ما هیچوقت از بودن در کنارشون لذت نخواهیم برد.البته هرکسی از لذت تعریفی داره و میدونم که اکثر قریب به اتفاق ما هدفمون از بودن با دختران و اصلا واژه لذت ارتباطات خاص با خانوما یعنی سکس هستش و اگه بحث سکس رو بذاری کنار تنها همین ضرافتهای اخلاقی خانومها یعنی لوس و ننر بودنشونه که لذت بخشه.به امید روزی که حکومت دنیا متعلق به خانومها باشه و من هم نقش ناظر رو برای سروران خودم یعنی خانومها بازی کنم.یا اعلی حضرت وحید ببخشيدااا....:smile59:شما مطمعن هستيد كه دختر نيستيد:D:D البته باز هم ببخشيدااا....:D
پریسا مروتی
Tuesday 17 June 2008, 11:16PM
ببخشیدااااااااااااااا این کلمه ی مطمعن که شما نوشتید این طوری نیست اصلش مطمئن برو اول درس یاد بگیر بعد بیا باشگاه راجع ما دخترا حرف بزن
پریسا مروتی
Tuesday 17 June 2008, 11:17PM
پور سعید مشق هات رو نوشتی ؟ بیا دیکته بهت بگم:smile21:
por said
Wednesday 18 June 2008, 10:19AM
قابل توجه بعضي ها... من تا حالا كسي بهم ديكته نگفته هميشه از رو كتاب ديكته نوشتم :D:D:D
sara.sara.sara
Thursday 19 June 2008, 12:40AM
por said راست مي گه من باش موافقم. ميدوني بايد چيكار كني؟يه دونه بزن تو گوششون شايد ادم بشن
por said
Wednesday 2 July 2008, 09:13PM
تو گوش كي بزنم؟
فشن
Monday 6 October 2008, 04:54PM
کی دیکته میخواد بنویسه؟:D
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.