نمايش نسخه نهائي : آیا ما حقیقت دین و مذهب خود را می دانیم ؟ دین شما چیست؟
seratallah
Saturday 31 May 2008, 01:14PM
با سلام
همیشه این فکر منو مشغول کرده که آیا ما حقیقتا دین خود را شناخته ایم (اسلام > مسیحی > یهودی > زرتشتی ....؟:confused::smile59::smile24:
:smile09:
از شما دوستان چند سوال دارم که دوست دارم جواب منطقی به آنها بدهید :
1- دین شما چیست ؟
2- آیا به آنچه در مورد دینتان به شما می گویند قبول دارید ؟
3- به کدام قسمت از اعمال و مناسک دینتان مشکل دارید یا اصلا با عقل شما جور در نمی آید؟
4- مذهبتان چیست ؟
5- آیا مذهب در هر دینی باید باشد ؟
seratallah
Saturday 31 May 2008, 01:18PM
1- دین من اسلام است.
2- بیشتر آنچه در مورد اسلام است قبول ندارم به غیر از آنچه در قرآن کریم است.
3- بیشتر قسمت ها و مناسک مذهبی که صورت می گیرد موافق آن نیستم.
4- به نظر من در اسلام مذهب نبوده و همه مذاهب ساخته دست بشر و دروغین است.
5- مذاهب در هر یک از ادیان به نظر من نادرست و به حقیقت دین لطمه می زند.
mastaneh20_21
Saturday 31 May 2008, 03:14PM
من دینم اسلام است
ولی فقط اسلام واقعی را قبول دارم
اما به نظرم ما با ادعای مسلمانی چهره اسلام را مخدوش کردیم
seratallah
Saturday 26 July 2008, 06:59PM
من دینم اسلام است
ولی فقط اسلام واقعی را قبول دارم
اما به نظرم ما با ادعای مسلمانی چهره اسلام را مخدوش کردیم
حقیقت همین است که می گویی واقعا نمی دانیم اسلام واقعی چیست
نگارینا
Saturday 26 July 2008, 07:10PM
لطف كنين بحثو ببرين به تالار دين ودنيا
زانا
Saturday 26 July 2008, 09:08PM
:Dدين من اسلام
مذهبم حديث صحيح
هنوز نماز نمي خونم يعني چند ماهي ميشه به اين نتيجه رسيدم كه بايد نماز خوند و صد در صد لازمه
جديدا دنبال شيوه درست وضو هستم تا يه جاهاي رسيدم در اينده هم اگه خدا قسمت كنه نمازم رو اونجور كه به طور كل خودم اطمينان دارم كه درسته ميخونم;)
mastaneh20_21
Monday 28 July 2008, 05:57AM
خب واسه ما هم بگو
seratallah
Saturday 2 August 2008, 09:25AM
با سلام
دوستان لطفا برای بحث مناظره براداران مسلمان به لینک زیر مراجعه کنید و در صورت تمایل شرایط خود را برای مناظره بیاورید:
http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?t=14481 (http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?t=14481)
mehrdad_123
Saturday 2 August 2008, 04:51PM
البته اگر مناظره ای در پیش باشد...
فعلا که حضرات تاریخ های دو سه ماهه تعیین کرده اید:smile55: گویی ارودی مسابقات بوکس است:smile21:
.
زانا
Saturday 2 August 2008, 07:34PM
یه سوال داشتم در باره یکی از اصلی ترین موارد دین معاد
خدا می فرماید که وقتی که میمیرید فرشته مرگ روح شما دریافت میکند.
حالا یه نگاهی تو بعضی ادیان انداختم یکشون که مربوت به این هنودوا میشد کردم دیدم میگن ادم بعد مرگ روحش به یه یزای تبدیل میشه اونایی که خوبن تو شکم مادران خوبی میرن و یه ادم خوب متولد میشن و اونای که بدن تو شکم گرگ و سگ و خوک میرن.
بعد توی یه کتاب جالب در باره هیپنوتیزم دیدم که یکی رو به حالت خلسه برده بودن و در باره قبلا" از تولدش ازش سوال پرسیده بودن باورتون نمیشه چی جواب داده بودن
یکیشون گفته بود که من دختر یه کد خدا تو فلان دهم که کامل درست بود یه دختر با همون مشخصات قبلن تو همون ده زندگی میکرد.
نظر شما در این باره ها چیه؟:smile09:
mehrdad_123
Sunday 3 August 2008, 12:34AM
نظر شما در این باره ها چیه؟:smile09:
نظر حقیر را پذیرا باشید:smile07:
فکر کنم منظورتون تناسخ باشه که بنده در کل تناسخ را قبول ندارم
و به نظر در منطق آفرینش هیچ جایی ندارد
فرض تناسخ به تمامی با اعتقادات دینی سنّت ابراهیمی ، بخصوص معاد اخروی ، مغایرت دارد.
در احادیث و روایات شیعی به عقاید اهل تناسخ اشاره شده و اعتقاد به آن بشدت محکوم شده است (برای نمونه رجوع کنید به ابن بابویه ، 1404، ج 1، ص 218؛ همو، 1414، ص 63؛ احمد طبرسی ، ج 2، ص 344ـ345؛ حرّعاملی ، 1416، ج 28، ص 341؛ همو، 1376 ش ، ج 1، ص 259ـ261؛ مجلسی ، ج 4، ص 320ـ 321، ج 10، ص 176ـ177، ج 25، ص 136، 273). حدیثِ مشهور «مَن دانَ/ قال بالتناسخ فهو کافر» (هر که به تناسخ گراید کافر است ) از این جمله است . همچنین در توقیع امام زمان ، از محمدبن نُصَیر نُمَیری ــ که اهل غلو و تناسخ بوده ــ تبری جسته شده است (احمد طبرسی ، ج 2، ص 474ـ 475). تضعیف راویانِ معتقد یا متهم به تناسخ نیز بطلان این عقیده را در نظر شیعه نشان می دهد (برای نمونه رجوع کنید به ابن داوود حلّی ، ص 229؛ علامه حلّی ، 1417، ص 321؛ مازندرانی ، ج 1، ص 294). این امر بخصوص از آن جهت اهمیت دارد که دستة مهمی از اهل تناسخ را غلات شیعی تشکیل می دادند و همین امر موجب نسبت دادن تناسخ به شیعه شده است ( رجوع کنید به مفید، 1363 ش ، ص 69؛ ابن عساکر، ج 27، ص 376؛ امینی ، ج 2، ص 252ـ253).
اهل سنّت نیز اعتقاد به تناسخ را منجر به تکفیر شمرده اند ( رجوع کنید به ابن حزم ، المحلی ، ج 1، ص 26؛ جندی ، ج 1، ص 251؛ حطا، ج 8، ص 371ـ372؛ دسوقی ، ج 4، ص 302) و آیات و روایاتی را که مستمسک تناسخیان بوده است به نحو دیگری تفسیر کرده اند (برای نمونه رجوع کنید به جَصّاص ، ج 2، ص 55؛ ابن حجر عسقلانی ، ج 2، ص 155؛ مبارکفوری ، ج 5، ص 222). در احادیث بویژه بر انکار بهشت و دوزخ اخروی به عنوان عامل اصلی تکفیرِ اهل تناسخ تأکید شده است (برای نمونه رجوع کنید به مجلسی ، ج 25، ص 136، ج 53، ص 130؛ دسوقی ، همانجا).
زانا
Sunday 3 August 2008, 07:54PM
:Dولی باور کن اون سوالاتی که از اون اقایان پرسیده شده کاملا واقعی بوده و جوابش رو هم نمیشه انکار کرد;)
mehrdad_123
Sunday 3 August 2008, 11:10PM
دوست عزیز من فقط نظر فریقین رو برای شما عرض کردم و در مقام نقد آن عقیده برنیامده ام
ان شاا... به شرط توفیق در همین دو سه روز نقد خود را خواهم آورد...
ملتمسیم به دعای شما:smile07:
seratallah
Friday 8 August 2008, 10:23AM
ba salam dostani ke mekhahand dar mord mazhab va din khod beshtar bedanand be linkhay zir morajeh kinid :
براي فهم دين : بعد از مرك peyambaran (http://http://iranclubs.net/forums/showthread.php?t=6327)
هدايت فقط در قرأن (http://http://iranclubs.net/forums/showthread.php?t=7659)
و لينك براي جمع بندي براي مناضره (http://iranclubs.net/forums/showthread.php?t=14481)
mehrdad_123
Friday 8 August 2008, 12:20PM
البته اگررررررررررررررررررر مناظره ای ی ی ی ی ی ی ی در پیش باشد...
فعلا که حضرات تاریخ های دو سه ماهه تعیین کرده اید:smile55: گویی ارودی مسابقات بوکس است:smile21:
توکلت علی ا...:smile07:
cast away
Saturday 9 August 2008, 09:19AM
1- هیچ دینی
2-هرچی با عقلم جور در بیاد قبول دارم
3-مناسک خاصی نداره
4- فقط یه شاخه داریم بدون مذهبیم
5-بله باید باشه،چونکه یه سری مسائل غیر علمیه غیر قابل اثبات تو ادیان وجود داره که هرکی میاد اونجوری که میخواد تفسیرش میکنه یه عدده هم میرن دنبالش کسیم نمیتونه بگه اشتباهه چونکه قابل رد یا اثبات نیستن.
نگارینا
Saturday 9 August 2008, 09:24AM
:eek:
seratallah
Tuesday 12 August 2008, 11:40AM
ba salam dostani ke mekhahand dar mord mazhab va din khod beshtar bedanand be linkhay zir morajeh konid :
براي فهم دين : بعد از مرك (http://iranclubs.net/forums/showthread.php?t=6327)peyambaran
هدايت فقط در قرأن (http://iranclubs.net/forums/showthread.php?t=7659)
و لينك براي جمع بندي براي مناضره (http://iranclubs.net/forums/showthread.php?t=14481)
mehrdad_123
Tuesday 12 August 2008, 07:03PM
ببینم جناب سراط
به شعور این همه کاربر می خواهی توهین کنی یا نه می خواهی هر چه بیشتر از پیش اثبات کنی که هیچ چیزی در بساط ندارید؟!
از یکی دو ماه پیش آمدی برای مناظره نظر سنجی می کنی و بعدش دو ماه دیگر هم وقت حج رفتن و رفتن به دهکده ای برای خلوت و ... غیره گذاشته ای؟!
در همین دو ماهی که هفته ای یک بار تشریف آوده اید می شد مناظره را انجام دهیم ولی نمی دانم چرا خودت را....
اگر اهل بحثید و هراسی ندارید!!! گیریم که حضرتعالی تشریف ندارید به جناب zxcv که قرار است با ما مناظره کند بگویید بیایند همین الآن مناظره را شروع کنیم آخرشما چه باشید و چه نباشید فرقی نمی کند چرا که طرف مناظره ی ما ظاهرا جنابان زد ایکس و نیکمنش خواهند بود(البته بعد از عمری تعقیب و گریز)
پس چه لزومی به این اردوهای حضرتعالی هستش؟! بگویید بیایند و همین الآن مناظره را شروع کنند%
منتظریم ان شاا...:smile07:
جوجو
Tuesday 12 August 2008, 07:29PM
آقای صراط حیا کنید عزیز من شما که نه ارباباتون که اینجا می آن آیه قر آن رو اشتباه مینویسن
چرا دعوت مهرداد رو جهت مناظره قبول نمیکنید
جناب ناظر محترم چرا اجازه میدید که روز به روز تشکیک عقائد تو این فضا بیشتر بشه
آیا به عنوان مثال همچین فضایی در کشور عربستان وجود داره که بشه به مذهب اونها یعنی (عمریت)توهین که نه حتی کوچکترین انتقادی بشه
یکی از مسائل توافقی در هنگام ثبت نام اجتناب از نوشتن مطالب بدون مدرک و پشتوانه علمی هست که ما در این مدت هیچ پشتوانه ای رو در این باب از این حضرات ندیدیم
شدیدا منتظر اقدام ناظر محترم هستیم :smile07:
seratallah
Friday 15 August 2008, 10:33AM
برادر محترم ما اهل مناضره هستيم اما با كسي كه شرايط و حدودي را رعايت كند
ايا برادران من بدون مدرك قرأن با شما حرف زده اند كه به أنها تهمت مي زني هر جه كفتن از قرأن بوده و با مدرك قرأن
آقای صراط حیا کنید عزیز من شما که نه ارباباتون که اینجا می آن آیه قر آن رو اشتباه مینویسن
چرا دعوت مهرداد رو جهت مناظره قبول نمیکنید
جناب ناظر محترم چرا اجازه میدید که روز به روز تشکیک عقائد تو این فضا بیشتر بشه
آیا به عنوان مثال همچین فضایی در کشور عربستان وجود داره که بشه به مذهب اونها یعنی (عمریت)توهین که نه حتی کوچکترین انتقادی بشه
یکی از مسائل توافقی در هنگام ثبت نام اجتناب از نوشتن مطالب بدون مدرک و پشتوانه علمی هست که ما در این مدت هیچ پشتوانه ای رو در این باب از این حضرات ندیدیم
شدیدا منتظر اقدام ناظر محترم هستیم :smile07:
mehrdad_123
Friday 15 August 2008, 10:39AM
ببینم جناب سراط
داری به شعور همه توهین می کنی-اولا مناظره اینترنتی فقط دو نفره می تونه باشه در ثانی غیر از بنده جنابان حسینی و عبدالحسین بزرگوار اعلام آمادگی کرده اند اما از طرف شما هم فقط زدایکس ونیکمنش اعلام آمادگی کرده اند
از یکی دو ماه پیش آمدی برای مناظره نظر سنجی می کنی و بعدش دو ماه دیگر هم وقت حج رفتن و رفتن به دهکده ای برای خلوت و ...گذاشته ای؟!:)
در همین دو ماهی که هفته ای یک بار تشریف آوده اید می شد مناظره را انجام دهیم ولی نمی دانم چرا خودت را....
اگر اهل بحثید و هراسی ندارید!!! گیریم که حضرتعالی تشریف ندارید به جناب zxcv که قرار است با ما مناظره کند بگویید بیایند همین الآن مناظره را شروع کنیم آخرشما چه باشید و چه نباشید فرقی نمی کند چرا که طرف مناظره ی ما ظاهرا جنابان زد ایکس و نیکمنش خواهند بود(البته بعد از عمری تعقیب و گریز)
پس چه لزومی به این اردوهای حضرتعالی هستش؟! بگویید بیایند و همین الآن مناظره را شروع کنند%
منتظریم ان شاا...
seratallah
Saturday 30 August 2008, 09:39AM
با سلام به تایپیک مناظره مراجعه کنید و در صورت تمایل در مناظره شرایط اعلامی را تایید کنید
mehrdad_123
Saturday 30 August 2008, 12:33PM
با سلام
فعلا که منتظر نسخه های بعدیتان هستیم و سپس تنظیم آنها و سپس منتظر مسافرتتان و دوباره منتظر نسخه هایتان و دوباره تنظیم آنها و دوباره مسافرتتان و....
ا...هم عجل لولیک الفرج
مسلمان محمدی
Saturday 30 August 2008, 01:43PM
این فرقه فقط قران اصلا به قران معتقد نیستند و از یهود تغذیه می شوند
srak1355
Sunday 31 August 2008, 06:02AM
دين من اسلام است
از پي خواندن گاتها وكتب عهد عتيق دانستم كه محمد مي آيد .
انجا كه مسيح گفت بايد برود تا تسلي دهنده بيايد .
آيينم ايين علي است انجا كه رسول گفت : خدا و روسولش از او راضي باد .
و مذهبم مذهب فاطمه بانوي دو عالم .بانوي پهلو شكسته اسماني .
من دلم براي جگر حسن ميسوزد كه به زهري از هم پاشيده شده .
من همه شب در انديشه در كرب و بلا يم انجا كه حسين بي ياوراست و ميگويد :هل من ناصرا ينصرني ؟.
اينك امدم چشم انتظار ان وزير ملك سليمان و يوسف فاطمه تا بازآيد و بگويد كه تو راست گفتي !!!
salome
Sunday 31 August 2008, 07:09AM
اسلام کامل ترین دینهاست ضمن اینکه ردی بر سایر مذاهب نیست بلکه دنباله و تکمیل کننده ی اون مذاهب هست تسلیم شدن در برابر فرامین خداست و لا غیر پیامبر بزرگمون هم حضرت محمد(ص)خاتم پیامبران الگوی کاملی از یک انسان وارسته هستن ضمن اینکه برداشتهای ذهنی هیچ کسی رو از دین کامل قبول ندارم چون قران کامل همه چیز رو داره و روشها و دستورات پیامبرو ائمه هم الگوی ما میتونه باشه حتی بالاترین درجات علم رو غربیها الان از قران میان کشف میکنن ...مثل همین موردی که در اسلام اب دهان سگ نجس هست که و باید ظرف که بزاق دهان سگ اغشته شده 7 با رخاک مال بشه که الان دانشمندان غربی کشف کردن میکروبی در بزاق دهان سگ هست در بالاترین درجات و پایین ترین درجات از بین نمیره با هیچ نوع استرلیزه ای و هیچ طریقی به جز اینکه 7 بار خاک مال بشه دقیقا 7 بار...
amirrh / حلاج.
Sunday 31 August 2008, 09:02AM
این فرقه فقط قران اصلا به قران معتقد نیستند و از یهود تغذیه می شوند
بسیار خوب اگر شما مسلمانید بایستی در برابر نص قرآن تسلیم باشد و برای تهمتی که زده اید دلایل خود را بیاورید.
منتظریم وگرنه با همین اتهام بی دلیل خود به خود مسلمانی خودتان را نفی کرده اید
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.