PDA

نمايش نسخه نهائي : بوجودآمدن ما

xxxx
Tuesday 27 May 2008, 03:06PM
با سلام خدمت تمام دوستان
منظور من از نوشتن این مطلب فقط گرفتن جواب سوالات خودمه
چند روز پیش با شخصی صحبت می کردم این آقا ادعا داشت که تمام موجودات که انسان را نیز شامل می شود ساخته وبوجود آمده موجوداتی هستیم از خود پیشرفته تر وهوشمند تر که کره ای دیگر در حال زندگی می باشند ودر ابتدا ما بصورت ازمایشگاهی بوجود امده وبعد در سیاره زمین سکنا داده شده ایم. وقتی از ایشان در مورد پیامبران وکتب اسمانی پرسیدم جواب داد که همگی از طرف خالقین ما(موجودات فرا زمینی)انتخاب,اموزش ونگاشته شده اند. دلیل هم این است که الان ما انسانها هم مشغول به خلق موجودات از طریق سلولهای بنیادی هستیم واز نظر ایشان این سیری تکاملی است وحتی مطالبی نیز در مورد بهشت وجهنم وزندگی بعد از مرگ نیز گفت . مثل این که زندگی ما بعد از مرگ به پایان خواهد رسید. حالا من از شما دوستان تقاضا دارم در مورد این ایده نظرات خود را ارسال نمائیدو کمکی به این جانب کنید با تشکر.
اگه سوالی هم داشتین برام پیام بدید.

سجودی
Tuesday 27 May 2008, 03:22PM
همان موجودات هوشمند را کی هوشمند کرده و چگونه بوجود امدند؟!
اگر خالق واحدی را قبول ندارند پس مجبورند بگویند اونها را هم هوشمندانی ، باهوشترتر !! ساخته اند به این ترتیب تسلسلی باطل میرود تا بکجا ؟....... شما بگید !
آیا متوجه شدید

ملک
Tuesday 27 May 2008, 03:29PM
با سلام خدمت تمام دوستان
چند روز پیش با شخصی صحبت می کردم این آقا ادعا داشت که تمام موجودات که انسان را نیز شامل می شود ساخته وبوجود آمده موجوداتی هستیم از خود پیشرفته تر وهوشمند تر که کره ای دیگر در حال زندگی می باشند ودر ابتدا ما بصورت ازمایشگاهی بوجود امده وبعد در سیاره زمین سکنا داده شده ایم. وقتی از ایشان در مورد پیامبران وکتب اسمانی پرسیدم جواب داد که همگی از طرف خالقین ما(موجودات فرا زمینی)انتخاب,اموزش ونگاشته شده اند. دلیل هم این است که الان ما انسانها هم مشغول به خلق موجودات از طریق سلولهای بنیادی هستیم واز نظر ایشان این سیری تکاملی است وحتی مطالبی نیز در مورد بهشت وجهنم وزندگی بعد از مرگ نیز گفت . مثل این که زندگی ما بعد از مرگ به پایان خواهد رسید. حالا من از شما دوستان تقاضا دارم در مورد این ایده نظرات خود را ارسال نمائیدو کمکی به این جانب کنید با تشکر.

از این دست نظریه های نیم بند و آبکی از
نظریه پردازان مجهول این روزها
زیاد یافت می شود . اگر اندکی دقت بفرمایید
بی پایه بودن و پوچ بودن آن را در خواهید یافت .
نخست اینکه این نظریه ذهنی (تخیلی) است
و برای اثبات آن در عالم واقع چیز قابل عرضی
که توان اثبات ان را داشته باشد نیست .

بماند دیگر تناقض های ان با مستندات حاضر

سجودی
Tuesday 27 May 2008, 05:06PM
دلیل دوم بر مردود بودن نظریه اونها اینه که اون موجودات هوشمند برای ساختن ما انسانها آیا به آب و هوا و خورشید و ماه نیاز نداشتند ؟!
داشتند !1
ایا خودشون خالق ماه خورشیدند ؟ اگر بله پس:
بفرض قبول این، میپرسیم آیا برای ساختن این زمین و ماه در لابراتوار، خودشون به جایی بزرگتر نیاز داشتند ؟ مسلمآ بله
اون جای بزرگتر را کی براشون ساخته بود امکانات مادی را که بهشون داده بود آب و هوا و نور و زمین خاک و آب را

سجودی
Tuesday 27 May 2008, 05:09PM
یک دانشمند ، با دیدن معجزات علمی قران بدست شیخ الزندانی یمنی، ایمان آورد اما گفت:
---- حالا برام ثابت کنید که خالق جهان یکیست شاید که چند تا باشد
شیخ گفت--- برای سبز شدن برگ و ساخته شدن کروفیل ، آیا به خورشید نیاز است ؟
گفت--- بله
-- آیا خورشید برای گردش خود، به کهکشان وابسته نیست ؟
--هست
--- آیا نه این است که دیواره معده ما این غذای سبز ساخته شده بکمک نور خورشید را، قبول و جذب میکند؟
--- درسته
آیا پس این هماهنگی دلیل نیست که سازنده جدار معده و خورشید و کهکشان یک شخص است ؟
----- بله الان قبول کردم که خالق جهان نمیتواند بیش از یک نفر باشد
.....................................................................................................
این هماهنگی در جهان دلیل بر این است که آفریدگار جهان نمیتوانند مجموعه باشند لابد باید یک و واحد باشد پس فرضیه موجودات هوشمند به این دلیل نیز رد است

xxxx
Wednesday 28 May 2008, 01:21PM
در ابتدا از شما ممنونم که به کمک کردین
ولی از نظر اینها خدا افریدگار وجود دارد ومنکر خدا نیستند اما بحث این است که خدا فقط یک بار یک عده موجودات هوشمند را خلق کرده اما در خلق بقیه دخالت ندارد بلکه این موجودات هستند که به ادامه خلقت می پردازند. در مورد زمین وخورشید اب هوا هم شما می تونید تصور کنید که 10000 سال دیگه بشر تا کجا پیشرفت می کنه؟ شاید بتونه سیاه دیگه ای مثل زمین رو پیدا کنه
شاید اونها هم چند هزار سال از ما پیشرفته تر باشند.

Mr.Dambalos
Wednesday 28 May 2008, 01:24PM
اونی که این حرفا رو زده اصلا به این که چی میگه فکر کرده؟
در هر صورت همه چیز از یه خالق بزرگ سر چشمه میگیره حتی همون سلول بنیادی که انسان داره روش کار میکنه
اون چیزایی که داره توسط انسانها کشف میشه توسط کی به وجود آمده ؟ آیا همون موجودات فرا زمینی این قابلیت ها رو تو این سلولا گذاشتند؟

Teshneh
Wednesday 28 May 2008, 06:09PM
سلام
جناب x جسارت مارو ببخشید ولی به اون دوستتون بفرماین کمتر فیلمهای تخیلی هالیوود رو ببینن
موفق باشید

زيـبـا
Wednesday 28 May 2008, 11:01PM
1_ طبق قاعده کلی منطقی ، هر کس ادعایی کند باید ثابت کند وگرنه مردود است ... آیا برای ادعای خود دلایل منطقی کافی دارند ....؟

2_ در حد خیالات علمی قابل خواندن ، شنیدن و تصور کردن است .... در حد داستانهای علمی-تخیلی نیز جذاب است .... اما علمی یا آکادمیک نیست .... عامیانه است ....

3_ و اما ریشه یابی این فرقه سازی ها ، مکاتب آفرینی ها و دین تراشی ها را در حرکت صهیونیسم جهانی باید یافت .....
همچنانکه تاریخ گواه بر این سیاهکاری های آنهاست ...
وهابیت ... بهائیت ... کمونیسم .... شیخی گری ... قادیانی گری ... کابالیسم ... شیطان پرستی ... نازیسم ... و ..........

این فرقه خیالباف را رائیلیان می نامند .... چیزی شبیه اسرائیل ، عزرائیل ، میکائیل ، اسرافیل و ....
این شخص مجهول الهویه نیز خود را در ردیف فرشتگان بزرگ خدا تصور کرده که از کرات دیگر (احتمالا کره مشخصی با نام و نشان معلوم ولی محل نصب نامعلوم) به زمین آمده تا پس از گرد آوری بردگان فکری به تعداد کافی ، مابقی پیام اربابان خود را که در همان کره (گمان کنم دور و بر قبة الصخره باشد :smile55:) سکنی دارند به آنها ابلاغ و آنها را به مأموریتهای جدیدتر بشارت دهد ....

happy shabby
Wednesday 28 May 2008, 11:13PM
با سلام خدمت تمام دوستان
X جان به اون دوستت بگو این فیلمنامه رو کامل کنه و بده دست یه کارگردان ماهر تا یه فیلم توپ ازش بسازند . من که با خوندن همین یه تیکه از فیلمنامه طرفدار پرو پاقرص این فیلمه شدم ... دمش گرم ..... تخیلات رو برم .... آینده درخشانی داره روش حساب باز کن ....:smile21:

xxxx
Thursday 29 May 2008, 12:56PM
فکر نمی کنید با مردود کردن وجود موجوداتی غیر از ما در این دنیای بزرگ قدرت خدا رو محدود کرده باشید؟
من با نظریه دوستم کاملا مخالفم اما نمی تونم وجود موجودات دیگه ای رو غیر از خودمون منتفی بدونم.
بنظرم این محدود کردن قدرت خداوند افریدگار
یعنی تو این دنیای بزرگ که میلیاردها کهکشان داره فقط تو کره زمین زندگی هوشمند وجود داره؟
برای من قابل باور نیست شمارو نمی دونم.

سجودی
Thursday 29 May 2008, 03:17PM
فکر نمی کنید با مردود کردن وجود موجوداتی غیر از ما در این دنیای بزرگ قدرت خدا رو محدود کرده باشید؟
من با نظریه دوستم کاملا مخالفم اما نمی تونم وجود موجودات دیگه ای رو غیر از خودمون منتفی بدونم.
بنظرم این محدود کردن قدرت خداوند افریدگار
یعنی تو این دنیای بزرگ که میلیاردها کهکشان داره فقط تو کره زمین زندگی هوشمند وجود داره؟
برای من قابل باور نیست شمارو نمی دونم.
شاید در جای دیگه این دنیا موجودات هوشمندی زندگی کنند
در کنار ما حالا زیر زمین یاجوج ماجوج زندگی میکنند که احتمالا موجوداتی پیشرفته اند و حدیث به این اشاره داره
در کنار دست ما ، جن ها زندگی میکنند که از ما پیشرفته ترند در علوم فضایی
و قران به این اشاره داره
پس بعید نیست الله دنیاهایی دیگر هم داشته باشه و مخلوقاتی هوشمند......
اما اینکه اونها ما را ساخته باشند حرفی است جدا
اما اینکه الله ،دئیاهایی دیگه هم داشته باشه حرفی است جدا و محتمله
اما بی دلیل حرف زدن دانشمندانه نیست

Teshneh
Saturday 31 May 2008, 06:12PM
پس در مورد دوستتون که قدرت رو از خدا گرفتن(مثلا به اصطلاح خودشون) و بخشیدندش به اون موجودات هوشمند و اونهارو تواناتر می دونن چی؟در مورد اون شبهه چی؟ مشکلی ندارین ؟!!!
یه ذره عجیب می زنه....در اینجا کسی اذعان نکرد که موجودات هوشمند غیر از ما نیست ولی این مقوله که ما ساخته دست اونها باشیم این متنتفی یه به یک دلیل محرز
نمی دونم دوستتون اگر این چند تا فیلم هالیوودی رو درست تا تهش می دیدن ...می دیدن که هر وقت ساخته های اونها تجاوزگر می شدن سازنده ها تصمیم می گرفتن که سر به نیستشون کنن.......در مورد ما انسانها هم مطمئن باشین با این پرونده سیاهی که داریم هر خالقی غیر از الله داشتیم تا حالا نیستمون کرده بود....اینو مطمئن باشین ...مگر اینکه باز تاثیرات فیلمهاب هالیوودی دامنگیر تر باشه و ایشون معتقد باشن که یک روزی این موجودات فضایی برای از بین بردن نسل بشر بهمون حمله می کنن:)
در این مرحله دیگه از دست ما کاری ساخته نیست!...