PDA

نمايش نسخه نهائي : 13مین خاطره حج/خوش بحال ورزش کاران!!

saleh57
Thursday 15 May 2008, 12:15PM
سلام:)
بابت تاخیر در ارسال خاطرات حج عذر می خواهم.
بد نیست عرض کنم علاقمند به مشارکت دوستان در این سرنگارهایم هستم.گرچه محدود باشد.سوال و یا نکات مرتبط دیگری که به ذهنتان می اید را دریغ نفرماییدو مطرح کنید.
با تشکر

و اما سیزدهمیش!
خوش بحال ورزش کاران!!;)

- اگر تصور می کنید منظورم این است که بروید و مثل "حسین رضازاده" المپیکی بشید و بعد جایزه اش این باشد که با خانواده به حج مشرف شوید
- و یا اگر تصور می کنید مقصودم از ورزشکار بودن این است که بطور حرفه ای ورزش کنید و یا در یک رشته تخصص داشته باشید و ... ! خیر اینگونه نیست.
بلکه این خوش بحالی ای! که عرض کردم مقصودم ورزشی است که در ان حداقلی از ورزیدگی جسم وجودداشته باشد که خب هرکدام مان بایستی احراز کنیم.
باید انقدر قوت جسمی داشته باشیم که برای روزی چند بار بتوانیم مسیر چند صد متر و یا حداکثریکی 2کیلومتر بین هتل تا حرم را با ورزیدگی و نشاط کافی طی نماییم.
اخر در حرمین شریفین که هستیم غیر از دعا و تلاوت قران و نماز و امثالهم چه کار دیگری است که شایسته ی انجام است؟
از سویی نمی توان از حداقل های نیاز روزانه نظیر خواب و خوراک کافی نیز چشم پوشید.لذاست که بایست مستمرا بین حرم و محل سکونت(هتل )رفت و امد داشت .همیشه هم که سرویس رفت و امد فراهم نیست همچنانکه همیشه نیز خیابانها خلوت نیست.
حال چه باید کرد؟
خیلی ساده است! و ان هم اینکه اگر کارمان ورزش نیست لا اقل از ان دور نباشیم و در حد ضروری به ان بپردازیم. حال هرچه بیشتر بهتر .
به اینصورت است که خواهیم توانست هم مسیر های به سمت حرم را به راحتی بپیماییم و هم از حضور مستمر و طولانی مدت در مکان عبادت خسته نشویم. مقاومت بدن در مقابل سرما و گرما و یا بیماریهای احتمالی (هرچند احتمال ان بسیار کم است) نیز از این جمله است.

یکی دونمونه ی جالب از اثرات ارزشمند قوت جسمی را به لطف خدا در ارسال های دیگرم به همین پست اضافه خواهم نمود. حتما لطفا ببینیدش!!!

الان هم وقت نماز است و باید برویم.!!!

موفق باشید.

نفسی لک الوقاء یا اباالحسن یا امیرالمومنین یا علی:smile07:

سلیمی
Thursday 15 May 2008, 01:33PM
ممنون جناب صالح و خسته نباشید.
منم اینجا یکی از صدها خاطره ام از اون سفر به یادماندنی رو براتون تعریف میکنم:
یکی از بچه ها برای سوغاتی جاخودکاری تزیینی خریده بود البته 20 تایی میشد.
با بچه ها داشتیم بسته بندی میکردیم که متوجه شدیم چندتا از اونها فقط سالم هستند . بقیه اشکال دارند بلاخره با کلی همفکری به این نتیجه رسیدیم که بهتر اونها رو عوض کنیم ولی با چه رویی و زبانی .
در نتیجه با کلی زحمت به طرف فهموندیم که اونها خراب هستند و البته با تعجب دیدیم که مغازه دار با کمال خوشرویی اونهارو از ما قبول کرد.واین برای ما جالب بود که اون برای این کار هیچ منتی بر ما نگذاشت.

صبح
Friday 16 May 2008, 09:28PM
سلام علیکم :)

کم و بیش پیگیر خاطرات و نکته های زیبای شما از سفر پر برکت حجتان هستم جناب صالح و استفاده می کنم :) اما ایکاش همه خاطرات خود را در یک تاپیک جداگانه وارد می کردید که زیبائی آن بیشتر نمایان شود ...

موفق باشید

saleh57
Monday 19 May 2008, 03:19PM
سلام علیکم :)

کم و بیش پیگیر خاطرات و نکته های زیبای شما از سفر پر برکت حجتان هستم جناب صالح و استفاده می کنم :) اما ایکاش همه خاطرات خود را در یک تاپیک جداگانه وارد می کردید که زیبائی آن بیشتر نمایان شود ...

موفق باشید

سلام
سید جان :) قبلا به همین نکته ای که گفتید فکر کرده بودم اما
به نظرم این نقص فاروم هاست که یک مطلب یا باید یک محتوای جنجالی داشته باشد تا مورد بررسی و توجه مخاطب قرار بگیرد و یا باید در عنوان خود تیتری داشته باشد که دهان پرکن باشد و یا اینکه باندی داشته باشید که حالی به مطلبت بدهند و ...;)

با این وجود بعد از مدتی که تعداد خاطرات قابل توجه شد شایدشرایطی فراهم شود از "پشتیبانی باشگاه" درخواست کنم که خاطرات را به هم ملحق نمایند.

البته و صد البته ناگفته نماناد که : قرار نبوده که اینجانب فقط در یک ارسال خاطره ای را بفرستم و نهایتا دوستان ان را ببینند و بروند. بلکه منتظر ارسال خاطرات احتمالی ایشان که مرتبط با بحث باشند هستم(حال از خودشان باشد و یا شنیده باشندش!) و یا سوالاتی که برایشان پیش می اید.

راستی یعنی کسی سوالی در این مورد ندارد که نمی پرسد؟
شاید طرح بحثم وافی به مقصود نبوده و یا
شاید هم دوستان این سفر را برای خودشان بسیار دور از دسترس می دانند ....

در مورد این ذهنیت نادرست! شاید بعدا چیزی بنگارم که به کار دوستان بیاید;)

موفق باشید.
ایام شهادت صدیقه ی کبری فاطمه ی زهرا :smile07: علیها الصلوه و السلام را نیز به همه ی علاقمندان این خاندان تسلیت عرض می نمایم.

نفسی لک الوقاء یا ابا الحسن یا امیر المومنین یا علی:smile07:

سلیمی
Monday 19 May 2008, 11:15PM
سلام
یکی از چیرهایی که برای من خیلی جالب بود نوع پوشش خانمها بود که هرکدام از کشورهای مختلفی اومده بودند .
هر کدام از کشورها لباسهای خاصی داشتند و به نظر من زیباترین لباسها مربوط به زنان ترکیه بود.
لباسهایی با رنگهای شاد وزیبا و صد البته پوشیده و من چقدر دوست داشتم که این فرهنگ هم در جامعه ما رواج پیدا میکرد.