PDA

نمايش نسخه نهائي : تاریخنگارتالارپیمان راستین+اخبارمرتبط+نظرات!

saleh57
Friday 2 May 2008, 08:28PM
سلام:)
سالها گذشت و این توقع دوستان(راه اندازی تالار) به لطف همکاری مسئولین سایت براورده شد. الحمدلله.
به نظرم بدنیست به مرور وقایع این تالار را ثبت کنیم.
بعدها که می خوانیمش اثرات مثبت خودش را دارد.
کم کم مطلب هایم را می گذارم.شما هم دریغ نفرمایید.
ضمنا برای ثبت اخبار مرتبط ونیز نظراتی که در مورد ان داریم هم خوبه که در همین جا مطالب را بنگاریم.

موفق باشید.

نفسی لک الفداء یا علی:smile07:

ghadem
Friday 2 May 2008, 09:11PM
جناب صالح57الحمدلله این تالار راه افتاد ولی اون جوری که من فکرش رو می کردم نشد والان طوری شده که هر 3یا4روز یکبار آپ میشه اون هم بوسیله ی چند فردمشخص!!نمونه اش هم همین تاپیک پیشرفت های نظامی ایران هستش که اگه من آپش نکنم تا سالها هم کسی سراقش نمیره!

saleh57
Saturday 3 May 2008, 08:39PM
جناب صالح57الحمدلله این تالار راه افتاد ولی اون جوری که من فکرش رو می کردم نشد والان طوری شده که هر 3یا4روز یکبار آپ میشه اون هم بوسیله ی چند فردمشخص!!نمونه اش هم همین تاپیک پیشرفت های نظامی ایران هستش که اگه من آپش نکنم تا سالها هم کسی سراقش نمیره!

اولا قبلا این مطالب در تالارهای سایت بود و در بحبوحه ی مباحث یومیه !از نظر خارج می ماند که الان به لطف خدا دسترسی بهتری به ان وجود دارد.
2- برای مشارکت بیشتر و بهتردر این مباحث باید با اقتضائات ان راه بیاییم.
اینجا خودمان هستیم که نمی خواهیم فضای نامساعدی حاکم باشد. وگرنه بحث جدلی که کاری ندارد. بگذارید اینجا که می اییم یک نفس راحت بکشیم و حالمون رو بکنیم..;)برای طرح جدید مباحث هم بیایید همفکری بیشتری داشته باشیم.
3- تعداد مشارکت در بحث ها یک حرف است و مطالعه و استفاده ی از انها حرفی دیگر.
فکر می کنم در مورد دوم پیشرفت خوبی داشته ایم.چنانچه به تعداد باز کردن صفحه ها و نیز افرادی که روی خط هستند ملاحظه ای بفرمایید با اینجانب در نظریه موفقیت نسبی و حداقلی این تالار همراه خواهید شد.مثلا همین سرنگار پیشرفتهای نظامی ایران نزدیک چهارصد بازدید داشته است. و این شروع خوبی است.
4- در مورد سرنگار "پیشرفتهای نظامی ایران" نیز مابه همراه سایر کاربران گرامی داریم استفاده می کنیم و همچون جنابعالی به وبلاگها و سایتهای مرتبط اشنا نیستیم که بخواهیم در ان مشارکت نماییم.بلکه به مرور مار ا هم مطلع بفرمایید.
5- این تالار مراحل اولیه ی نضج گیری خود را طی می نماید و انشاالله در اینده رونق افزونتری خواهد یافت( با مساعدت روزافزون دوستان کاربر)
6- می خواستم این پیشنهاد را به پشتیبانی محترم باشگاه بدهم اما دست نگه داشتم! شما و دوستان روی ان فکر کنید و ان اینکه:
عمده ی تاپیک(سرنگار)هامی تواند در هر تالاری که بوده بماند و یک رونوشت(یا لینک)ی از ان در این تالار موجود باشد.نظیر کاری که در مورد سرنگار "انتقال پایتخت از تهران" انجام شد.

موفق باشید.:)

روحی فداک یا علی:smile07:

هستي
Sunday 4 May 2008, 08:05AM
بسمه تالی
اینکه یک رونوشت باه اینجا منتقل شود فکر خوبی است.
موفق باشید

ghadem
Monday 5 May 2008, 11:30AM
http://basyri.parsaspace.ir/image/tablig-1.gif (http://www.basyri.ir/page/1.aspx)

saleh57
Monday 19 May 2008, 03:35PM
تقریبا 40روز میشه که این تالار با مساعدت کاربران محترم و نیز همکاری پشتیبانی ایجاد شده . و به لطف خدا در استانه ی 3 خرداد شاهد مباحث و سرنگارهای زیادی هستیم که از گوشه گوشه ی سایت بازیابی شد و به صحنه ی دید مخاطبان اورده شد و با ایجاد سرنگار های جدیدی بر ان افزوده گردید.

خیلی حسرت می خورم که چرا این تالار زودتر ایجاد نشد که دوستان زیادی که در طول سالها و ماهها ی قبل به سایت امدند و مطالب ارزشمندی را هم ارائه دادند و رفتند به کار در این تالار بپردازند.
نظیر جناب " انیمدیتور" / "منظومه"/ ابوذر" /.... و بسیار ی دیگر که اسامی شان یادم نیست.
انشاالله که در استانه ی یوم الله فتح خرمشهر وقتی به این تالار سری زدند با سری کارهای جدید هم اشنا بشوند و باز هم شاهد مطالب ارزشمندشان باشیم.

انشاالله
سالروز شهادت حضرت صدیقه ی کبری را به همه کاربران محترم تسلیت عرض می نمایم.

موفق باشید.

روحی لک الفداء یا علی:smile07:

saleh57
Thursday 22 May 2008, 07:16PM
سلام
سال قبل در همین روزها ی فتح خرمشهر و یا 31 شهریور بود که در مشهد مقدس بودم. وقتی برای سرزدن به سایت به کافی نتی در اطراف حرم امدم با باز کردن ان شاهد لوگو های جدید و متناسب این ایام و نیز پخش صوت سرودهای جالبی از جبهه و جهاد مقدس بودم.

کاش امسال هم شاهد این برنامه از سوی مسئولین محترم باشگاه باشیم.
با یاد اوری و تا کید دیگر دوستان امید است امسال هم شاهد ان باشیم.

موفق باشید.
روحی لک الفداء یا علی

saleh57
Tuesday 17 June 2008, 01:05AM
سلام
حضور کاربر گرامی"shame " را درجمع دوستانشان گرامی میدارم. باحضور دوستان وکاربران گرانقدری چون "قادم/"هستی/حامد" و از این پس این دوست عزیز امیدواریم تالار پیمان راستین به روزهای اوج خودش نزدیک بشه.
انشاالله.
باز هم مقدم شما را گرامی میداریم.
موفق باشید.
یا علی