PDA

نمايش نسخه نهائي : يك كليپ از يك حقيقت :)

صبح
Wednesday 9 July 2003, 08:30AM
WIDTH=550 HEIGHT=400

:p

صبح
Thursday 10 July 2003, 03:34PM
نوشته شده بوسيله آبي خاكي
البته از نظر دين اسلام و آقاي صبح ميشه كه اون ور قضيه چهار تا خانوم باشن و اين ور قضيه يك آقاي صبح و يا هر مرد مسلمان ديگه اي. :p

از صميم قلب دعا مي كنم خدا شفاي عاجل عنايت كند انشالله !

يك مساله ... اگر يك زن چاق اينطرف بود ... و آنطرف هم يك زن لاغر با يك چهارم وزن زن چاق بود ... پس با منطق شما مي توان گفت كه زن مساوي زن نيست !

كمي فكر كنيد دوست عزيز !

Scorpion
Saturday 12 July 2003, 10:56AM
با سلام
جناب آبي خاكي
اسلام گفته ديگه. يك مرد ميتونه چهار تا زن داشته باشه. تازه شيعه باشي كه ميتوني كلي هم صيغه داشته باشي. حالا شما هر جوري دوست داري يك مرد و چهار زن و n صيغه رو اين تراز بچين.

كسي مي تواند چهار زن داشته باشد و كلي متعه كه عدالت را بتواند رعايت كند ميان ايشان و البته نفقه هم سرجاي خويش است .
از امام جعفر صادق عليه السلام منقولست كه به شيعيان توصيه مي كند بيش از يك زن نگيرند زيرا بالاخره يكي را بواسطه سن يا زيبايي يا غيره بر ديگري ترجيح مي دهند .
اين ترازوي عدالت هم سخت ميزانيست .
من كه همين يكي از سرم زياد است خدا برايم نگهش دارد .
پناه بر خدا
ياعلي

Scorpion
Sunday 13 July 2003, 12:33AM
با سلام
جناب آبي خاكي
اولا خدا كه مي پرسد .
ثانيا خدا در همين دنيا هم بعضي را عقاب مي كند .
ثالثا از كجا معلوم كه بدبختش كند ؟
رابعا مگر شما بخيليد ؟ اگر هر دو بخواهند كسي نمي تواند جلويشان را بگيرد لااقل به گناه نمي افتند .
خامسا اين مسئله را به همه آقايان مسلمان نسبت ندهيد از پيامبر اكرم صلي الله عليه و آله منقولست هرگاه شهوت شما زياد شد (خواه بر اثر ديدن زني يا غيره ) به خانه رويد و با همسر خود مجامعت كنيد .
نه اينكه يك زن ديگر هم بگيريد(اين جمله را بنده تفسير كرده ام ) .
سادسا در اين زمانه يكي اش را هم نمي شود خرج داد
سابعا آدم وجدان كه دارد
ثامنا زن بعدي بايد حواسش باشد كه هووي ديگري نشود

ببخشيد كه طولاني شد .
اعوذ بالله من همزات الشياطين
ياعلي

RTEW
Sunday 13 July 2003, 03:40AM
نوشته شده بوسيله Scorpion
با سلام
جناب آبي خاكي

كسي مي تواند چهار زن داشته باشد و كلي متعه كه عدالت را بتواند رعايت كند ميان ايشان و البته نفقه هم سرجاي خويش است .
از امام جعفر صادق عليه السلام منقولست كه به شيعيان توصيه مي كند بيش از يك زن نگيرند زيرا بالاخره يكي را بواسطه سن يا زيبايي يا غيره بر ديگري ترجيح مي دهند .
اين ترازوي عدالت هم سخت ميزانيست .
من كه همين يكي از سرم زياد است خدا برايم نگهش دارد .
پناه بر خدا
ياعلي

پس يعني چندين سال بعد از پيامبر بلاخره يكي از امامها متوجه شده كه انجام اين كار چندان عاقلانه نيست:D

Scorpion
Sunday 13 July 2003, 06:48AM
با سلام
جناب RTEW
این رعایت عدالت از ابتدا هم شرط بوده است و پیامبر خود به شدت آن رعایت می فرمودند . از ایشان منقول است که بهترین شما کسی است که با زنان خود مهربان تر باشد و من از همه شما نسبت به زنانم مهربانترم .
لطفا بدون مطالعه کافی درباره شیعه نظر ندهید و از وهن پرهیز کنید.
وجود مقدس نبی اکرم صلی الله علیه و آله عقل کامل بودند .

یا علی

RTEW
Sunday 13 July 2003, 03:56PM
با سلام
جناب RTEW
این رعایت عدالت از ابتدا هم شرط بوده است و پیامبر خود به شدت آن رعایت می فرمودند . از ایشان منقول است که بهترین شما کسی است که با زنان خود مهربان تر باشد و من از همه شما نسبت به زنانم مهربانترم .
لطفا بدون مطالعه کافی درباره شیعه نظر ندهید و از وهن پرهیز کنید.
وجود مقدس نبی اکرم صلی الله علیه و آله عقل کامل بودند .

یا علی

شرط يا بايد؟
گفتيد كه توصيه شده كه بيش از يك زن نگيريد
چراي كاري مجاز شمرده شده كه بعدا توصيه بر عدم انجام ان شود؟
ظاهرا شما در خواندن مطالب خودتون هم مشكل داريد

بهزاد
Sunday 13 July 2003, 04:11PM
نوشته شده بوسيله RTEW

شرط يا بايد؟
گفتيد كه توصيه شده كه بيش از يك زن نگيريد
چراي كاري مجاز شمرده شده كه بعدا توصيه بر عدم انجام ان شود؟
ظاهرا شما در خواندن مطالب خودتون هم مشكل داريد

شما تا حالا چيزي به نام "مكروه" به گوشت خورده؟

به نظر شما پوشيدن تي شرت در زمستان مجاز هست يا خير؟
جواب: اشكالي نداره ولي نپوشي بهتره، چون ممكنه سينه پهلو كني:D

Scorpion
Sunday 13 July 2003, 11:33PM
بسمه تعالي
جناب RTEW
علاوه بر سخنان آقا بهزاد خدمت شما عرض شود :
تشخيص عدالت داشتن بر خود شخص است مانند بسياري از افعال ديگر كه يا مكروه هستند يا بواسطه افتادن به گناه بر شخص حرام مي شوند .
مثلا نماز اول وقت بسيار موكد است اما وقتي عده اي بر سر سفره منتظر شما باشند مكروه مي شود و ... .
خواندن احاديث و رساله به شما در اين زمينه كمك مي كند .
اما زنان ديگر مي توانند همسر مرد ناعادل نشوند .
اين مباحث بسيار ساده است و مانند دروغ ، خيانت ، تهمت و غيره بستگي بسيار زيادي به خود شخص دارد . البته جامعه مي تواند با امر به معروف و نهي از منكر جلوي رشد نامناسب اين مسائل را بگيرند .
اما مادامي كه عدم رعايت عدالت ميان همسران اثبات نشود مرد مي تواند با رعايت عدالت همسر اختيار كند (بجز همسرانيكه نياز به اجازه همسر اول دارند ) .

مثلا نگاه كردن به زن نامحرم محجبه مجاز است اما اگر ازروي شهوت باشد حرام مي شود اما اگر كسي نگاه كرد نمي شود اطمينان يافت از روي شهوت بوده است ، خداوند خود اين اعمال را مجازات مي فرمايد .

ياعلي

RTEW
Monday 14 July 2003, 01:02AM
نوشته شده بوسيله بهزاد

شما تا حالا چيزي به نام "مكروه" به گوشت خورده؟

به نظر شما پوشيدن تي شرت در زمستان مجاز هست يا خير؟
جواب: اشكالي نداره ولي نپوشي بهتره، چون ممكنه سينه پهلو كني:D

هيچ فرقي نكرد

پس چطور از زمان پيامبر مكروه نبوده و بعدا امام تشخيص داده كه مكروه است؟
چه حرام چه مكروه اين گفته خلاف گفته پيامبر است

البته لازم به ياد اوريست كه بنده مسلمان نيستم:p

Scorpion
Monday 14 July 2003, 01:15AM
با سلام
جناب RTEW
در اينكه شما مسلمان نيستيد شكي نيست چون مطالعه شما در اين باره كم است ( جوابهاي شما نشان مي دهد ) .
عرض شود احكام در اسلام دوگونه است اوليه و ثانويه .
احكام اوليه از منابع فقه استنباط مي شود و احكام ثانويه بر اساس شرايط زمان از طرف مراجع اعلام ميگردد .
حرام بودن يك عمل بسيار وابسته به شخص است مثلا من مي دانم كه اگر به زني (محرم يا نامحرم ، محجبه يا غير آن ) نگاه كنم ممكن است به گناه بيافتم نگاه بر من حرام مي شود اما اگر نگاه كردم مجازات من بستگي به گناه دارد اگر گناهي گردم كه مستوجب عقوبت باشد حاكم اسلامي وظيفه دارد حد را بر من جاري كند و اگر نباشد شخصي باشد عقوبت آن با خداوند است .
در مورد فوق از زمان پيامبر صلي الله عليه و آله شرط عدالت به عنوان يك شرط وجداني مطرح بوده است .
موفق باشيد

بهزاد
Monday 14 July 2003, 11:59AM
نوشته شده بوسيله RTEW

هيچ فرقي نكرد

پس چطور از زمان پيامبر مكروه نبوده و بعدا امام تشخيص داده كه مكروه است؟
چه حرام چه مكروه اين گفته خلاف گفته پيامبر است

البته لازم به ياد اوريست كه بنده مسلمان نيستم:p

همونطور كه دوستمون اسكورپيون اشاره كردند. برخي از احكام و دستورات بستگي به شرايط زماني و مكاني دارد.
در زمان پيامبر برقرار كردن عدالت بين همسران خيلي راحت تر از زمان امام صادق(ع) بوده شايد. و به طور قطع. برقرار كردن عدالت در آن زمان از هم اكنون بسيار بسيار راحت تر.

گفته ايد كه مسلمان نيستيد. پس بحث شما راجع به احكام اسلام براي چيست. اگر ميخواهيد آشنا شويد تا مسلمان شويد. كه عناد معني ندارد. اگر هم ميخواهيد شلوغ بازي در بياريد. كه بنده اهلش نيستم. اگر هم مي خواهيد وقت بگذرانيد. كه فكر كنم راه هاي بهتري براي وقت گذراني باشد.

RTEW
Monday 14 July 2003, 02:12PM
نوشته شده بوسيله بهزاد

همونطور كه دوستمون اسكورپيون اشاره كردند. برخي از احكام و دستورات بستگي به شرايط زماني و مكاني دارد.
در زمان پيامبر برقرار كردن عدالت بين همسران خيلي راحت تر از زمان امام صادق(ع) بوده شايد. و به طور قطع. برقرار كردن عدالت در آن زمان از هم اكنون بسيار بسيار راحت تر.

گفته ايد كه مسلمان نيستيد. پس بحث شما راجع به احكام اسلام براي چيست. اگر ميخواهيد آشنا شويد تا مسلمان شويد. كه عناد معني ندارد. اگر هم ميخواهيد شلوغ بازي در بياريد. كه بنده اهلش نيستم. اگر هم مي خواهيد وقت بگذرانيد. كه فكر كنم راه هاي بهتري براي وقت گذراني باشد.

چطور فرق كرده؟مثلا دلار گرون شده؟
سوال:اينگونه احكام بنا بر سليقه شخصي پيامبر صادر ميشدند يا خدا؟
اگر مورد اول را قبول داريد منهم اياتي دارم كه بيان كننده اين است كه محمد تنها وظيفه داشته پيام اور خدا باشيد و يك انسان عادي بيشتر نيست و اگر مورد دوم را قبول داريد پس به اين موضوع مهر تاييد زده ايد كه احكام خدا بوسيله انسان و بر اساس شرايط قابل تغيير است

ضمنا اين حرف را هيچوقت به يك ايراني نزنيد چون يك ايراني چه مسلما چه غير مسلمان حتي پوشش و غذايش و توسط حكومت اسلمي تحت تاثير است
پس حق اظهار نظر در مورد ديني كه براي من به شكل قانون درامده و مجبور به پيروي از ان هستم دارم

بهزاد
Monday 14 July 2003, 05:09PM
نوشته شده بوسيله RTEW
چطور فرق كرده؟مثلا دلار گرون شده؟

همين سوال از غرض ورزي شما ناشي ميشه. عزيز من خودت هم خوب ميدوني كه چه شرايطي فرق كرده.
قبلا اگه يه نفر يه خونه داشت كه سه تا اتاق داشت. مىتونست سه تا زن داشته باشه. و هر كدوم به زندگي در يك اتاق راضي بودن. ولي حالا چي؟ هر كدوم يه خونه مستقل مي خوان.
قبلا خوراك مردم مگه چي بود؟ نون و نمك و نون شير و نون و خرما و از اين جور چيزها. ولي حالا چي؟
اون موقع خود زن ها مينشستن توي خونه براي پوشش خودشون و بچه هاشون نخ مي ريسيدن و لباس مي بافتند و مي پوشيدند نه اينكه بچه هاشون مثل امروز تي شرت صد هزار توماني و كفش هشتاد هزار توماني و شلوار صد و بيست هزار توماني بخوان.
اون موقع 95 درصد مردم بي سواد بودن و هزينه هاي تحصيل و دانشگاه و ... نبود.
ميبيني كه تامين مخارج در اون زمان خيلي راحت تر از حالا بوده. بنابراين اين كه يك مرد بتونه به عدالت هزينه دو يا چند خانواده رو بده خيلي بعيده.
از لحاظ معنوي هم خب توقع خانم هاي الان نسبت به اون موقع خيلي تفاوت كرده. اون موقع اگه شوهر شكمش رو سير مي كرد و محلي براي خواب در اختيارشون مي ذاشت راضي بودند و خوشحال ولي حالا چي؟ باز هم همينطوره؟
پس ميبيني كه برقرار كردن عدالت الان چقدر سخت تر شده.

سوال:اينگونه احكام بنا بر سليقه شخصي پيامبر صادر ميشدند يا خدا؟
اگر مورد اول را قبول داريد منهم اياتي دارم كه بيان كننده اين است كه محمد تنها وظيفه داشته پيام اور خدا باشيد و يك انسان عادي بيشتر نيست و اگر مورد دوم را قبول داريد پس به اين موضوع مهر تاييد زده ايد كه احكام خدا بوسيله انسان و بر اساس شرايط قابل تغيير است

احكام در اسلام دو نوع هستند. اوليه و ثانويه.
احكام اوليه احكامي هستند لايتغير كه همشه و در همه زمان ها ثابتند. مثل وجوب نماز و روزه. مثل حرمت شراب و زنا و...
و يك سري احكام هستند به نام احكام ثانويه كه بسته به شرايط زمان و مكان و بنا بر تشخيص امام معصوم يا جانشينش (مرجع تقليد) قابل تغييرند.
البته در اين زمينه توضيح كاملتر هم مي توانم بدهم ولي از آنجا كه در بالا بودن سطح سواد ديني شما و همچنين حسين نيتتان در مطرح كردن اين موارد ترديد دارم. به همين بسنده مي كنم.

ضمنا اين حرف را هيچوقت به يك ايراني نزنيد چون يك ايراني چه مسلما چه غير مسلمان حتي پوشش و غذايش و توسط حكومت اسلمي تحت تاثير است
پس حق اظهار نظر در مورد ديني كه براي من به شكل قانون درامده و مجبور به پيروي از ان هستم دارم

مغالطه نكنيد. افراد غير مسلمان در جامعه اسلامي داراي بييشترين حد آزادي ممكن هستند. مگر در مواردي كه باعث اختلال در امور جامعه اسلامي بشود. كه اين موضوع بيشتر مربوط به احكام اجتماعي هست. و اموري مانند تعدد زوجات كه يك امر كاملا شخصي هست هيچ تاثيري براي شما ندارد. چه كسي شما را مجبور كرده كه دو همسر داشته باشيد؟:mad:
حتي در مورد خوراك نيز چنين اجباري نداريد. فقط در مورد پوشش و رفتار اجتماعي هست كه ملزم به رعايت برخي مسائل هستيد. و اين مربوط به ايران و كشورهاي اسلامي نيز نمي شود. شما در يك كشور غربي مثلا فرانسه هم كه باشيد مجبوريد به قانون عمومي آنها مبني بر عدم حجاب احترام بگذاريد. گرچه در ايران چندان سخت گيري نسبت به اقليت ها انجام نمي شود.

Scorpion
Monday 14 July 2003, 05:11PM
با سلام
جناب RTEW
در تاييد فرمايشات دوست عزيزم بهزاد عرض شود اگر طالب آشنايي با اسلام هستيد مطالعه و تحقيق فرمائيد .
اما در مورد شرايط زمان و مكان ، مثلا در زمان حضرت موسي عليه السلام عصاي موسي كه سحر را باطل مي كرد معجزه قرار داده شد ( در آن زمان ساحري رايج بود ) همينطور در مورد عيسي عليه السلام و الخ .
آيا شرايط فرهنگي ، سياسي ، اقتصادي ، اجتماعي و ... در امروز با 10 سال پيش 50 سال پيش 1400 سال پيش يكسان است ؟
حتي بعضي از احكام به تدريج تغيير كردند يا بعبارت فني منسوخ شدند .
در اسلام دو نوع حكم وجود دارد احكام اوليه و احكام ثانويه . احكام ثانويه تغيير مي كند . مثلا فتواي ميرزاي شيرازي درباره تنباكو ، تنباكو در اسلام حرام نيست اما به فتواي ميرزاي شيرازي اعلي الله مقامه حرام شد . چون انگليس قصد سواستفاده داشت .
يكي از مزيتهاي اسلام حفظ انعطاف پذيري در حين استحكام است .
خدا هم براي انسانها طبق ظرفيت حكم مي فرمايد چه در زمان مسيح عليه السلام و چه در زمان پيامبر اكرم صلي الله عليه و آله .مثل نماز كه 51 ركعت واجب بود تبديل شد به 17 ركعت واجب و 34 ركعت نوافل مستحب .
البته همه احكام قابل تغيير نيست مثل نماز واجب كه در هر حالتي واجب است ( البته براي بانوان در همه شرايط واجب نيست ) و كم و زياد نمي شود . مثلا نماز صبح هرگز 1 ركعتي يا سه ركعتي نمي شود .
خداوند در باره عدالت حكمش را تغيير نداده است از اول همين بوده است . مرد بايد نفقه همسر را فراهم كند بايد مهريه را بپردازد و ... .
در آن زمان افراد قانع تر بودند به اندك چيزي راضي بودند و يك مرد مي توانست چند زن را نفقه دهد و تامين كند . اما امروزه تقريبا غير ممكن است .
در مورد بازي شطرنج هم همينطور شد حرام بود چون وسيله قمار بود حلال مي شود اگر وسيله قمار نباشد . موسيقي هم همينطور .
به احاديثي كه از پيامبر اكرم صلي الله عليه و آله و امام جعفر صادق عليه السلام نقل شد مراجعه فرمائيد .
يا علي

RTEW
Monday 14 July 2003, 06:29PM
همين سوال از غرض ورزي شما ناشي ميشه. عزيز من خودت هم خوب ميدوني كه چه شرايطي فرق كرده.
قبلا اگه يه نفر يه خونه داشت كه سه تا اتاق داشت. مىتونست سه تا زن داشته باشه. و هر كدوم به زندگي در يك اتاق راضي بودن. ولي حالا چي؟ هر كدوم يه خونه مستقل مي خوان.
قبلا خوراك مردم مگه چي بود؟ نون و نمك و نون شير و نون و خرما و از اين جور چيزها. ولي حالا چي؟
اون موقع خود زن ها مينشستن توي خونه براي پوشش خودشون و بچه هاشون نخ مي ريسيدن و لباس مي بافتند و مي پوشيدند نه اينكه بچه هاشون مثل امروز تي شرت صد هزار توماني و كفش هشتاد هزار توماني و شلوار صد و بيست هزار توماني بخوان.
اون موقع 95 درصد مردم بي سواد بودن و هزينه هاي تحصيل و دانشگاه و ... نبود.
ميبيني كه تامين مخارج در اون زمان خيلي راحت تر از حالا بوده. بنابراين اين كه يك مرد بتونه به عدالت هزينه دو يا چند خانواده رو بده خيلي بعيده.
از لحاظ معنوي هم خب توقع خانم هاي الان نسبت به اون موقع خيلي تفاوت كرده. اون موقع اگه شوهر شكمش رو سير مي كرد و محلي براي خواب در اختيارشون مي ذاشت راضي بودند و خوشحال ولي حالا چي؟ باز هم همينطوره؟
پس ميبيني كه برقرار كردن عدالت الان چقدر سخت تر شده.

بهزاد جان ظاهرا شما فراموش كرديد كه درباره فاصله زماني پيامبر و امام صادق صحبت ميكنيم نه 1400 سال پيش با الان
احكام در اسلام دو نوع هستند. اوليه و ثانويه.
احكام اوليه احكامي هستند لايتغير كه همشه و در همه زمان ها ثابتند. مثل وجوب نماز و روزه. مثل حرمت شراب و زنا و...
و يك سري احكام هستند به نام احكام ثانويه كه بسته به شرايط زمان و مكان و بنا بر تشخيص امام معصوم يا جانشينش (مرجع تقليد) قابل تغييرند.
البته در اين زمينه توضيح كاملتر هم مي توانم بدهم ولي از آنجا كه در بالا بودن سطح سواد ديني شما و همچنين حسين نيتتان در مطرح كردن اين موارد ترديد دارم. به همين بسنده مي كنم.
×حالا يك سوال براي من پيش امده كه ممنون ميشم اگر پاسخ بدهيد
اين موضوع احكام ثانويه و چيزهايي از اين قبيل در كجايي قران نوشته شده؟مثلا مرجع تقليد
من قران زياد ميخونم ولي تا بحال نديدم

مغالطه نكنيد. افراد غير مسلمان در جامعه اسلامي داراي بييشترين حد آزادي ممكن هستند. مگر در مواردي كه باعث اختلال در امور جامعه اسلامي بشود. كه اين موضوع بيشتر مربوط به احكام اجتماعي هست. و اموري مانند تعدد زوجات كه يك امر كاملا شخصي هست هيچ تاثيري براي شما ندارد. چه كسي شما را مجبور كرده كه دو همسر داشته باشيد؟:mad:
حتي در مورد خوراك نيز چنين اجباري نداريد. فقط در مورد پوشش و رفتار اجتماعي هست كه ملزم به رعايت برخي مسائل هستيد. و اين مربوط به ايران و كشورهاي اسلامي نيز نمي شود. شما در يك كشور غربي مثلا فرانسه هم كه باشيد مجبوريد به قانون عمومي آنها مبني بر عدم حجاب احترام بگذاريد. گرچه در ايران چندان سخت گيري نسبت به اقليت ها انجام نمي شود.

من به شما قول ميدم مغلطه نكنم و فقط دو خواهش دارم
1-من در مقابل توهينهاي احتمالي محافظت بشم
2-در بحث با من منطق را رعايت نموده و منابع و مدارك معتبر در صحبتها استفاده كنيد
در اينكه اقليت هاي ديني با ارامش در ايران زندگي ميكنند شكي نيست و از اين بابت بايد خوشحال بود
اما نبايد فراموش كرد كه همه چيز در ايران بر اساس اسلام رقم ميخوره و حتي حكام هم ديني هستند و حالا كه دين از سياست جدا نيست من اين حق را دارم كه در مورد دين اظهار نظر كنم
مگر اينكه شما ايراداتي در دين خود ببينيد كه از افشا شدن ان ترس داريد كه اميدوارم اينگونه نباشد و حتي شايد منهم به راه راست هدايت كرديد

بريم سر اصل مطلب

1- سوالي كه در همين ريپلاي جلوي ان علامت ضرب زدم
2-علت نقض حكم پيامبر چيست؟اگر عوض شدن شرايط دليل شماست لطفا اسناد تاريخي ارائه كنيد

با تشكر فراوان

RTEW
Monday 14 July 2003, 06:39PM
با سلام
جناب RTEW
البته همه احكام قابل تغيير نيست مثل نماز واجب كه در هر حالتي واجب است ( البته براي بانوان در همه شرايط واجب نيست ) و كم و زياد نمي شود . مثلا نماز صبح هرگز 1 ركعتي يا سه ركعتي نمي شود .

از بيانات جنابعالی در نماز جمعه اين طور ظاهر می شود که شما حکومت را به معنای ولايت مطلقه ای که از جانب خداوند به نبی اکرم واگذار شده و اهم احکام الهی است و بر جميع احکام فرعيه الهيه تقدم دارد صحيح نميدانيد و تعبير به انکه اين جانب گفته ام ؛؛حکومت در چهارچوب احکام الهی دارای اختيار است؛؛ به کلی بر خلاف گفته های اينجانب است. اگر اختيارات حکومت در چهارچوب احکام فرعيه الهيه است بايد عرض حکومت الهيه و مطلقه مفوضه به نبی اکرم يک پديده بی معنا و محتوا باشد.اشاره ميکنم به پيامدهای ان که هيچکس نمی تواند ملتزم به انها باشد
حکومت که شعبه ای از ولايت رسول الله است يکی از احکام اوليه است!! و مقدم بر تمام احکام فرعيه حتی نماز روزه و حج است!!!حکومت ميتواند قراردادهای شرعی را که خود با مردم بسته است در مواقعی که ان قرار دادها مخالف مصالح کشور و اسلام باشد يک جانبه لغو کند
حکومت ميتواند هر امری را چه عبادی و غير عبادی که در جريان ان مخالف مصالح اسلام است از ان مادامی که چنين است جلوگيری کند..... اين از اختيارات حکومت است و بالاتر از اين هم مسائلی هست که مزاحمت نميکنم
(امام خمینی خطاب به ايت.... خامنه اي -صحیفه نور-ج۲۰-ص۱۷۰)

RTEW
Monday 14 July 2003, 06:41PM
البته بهتره كه اين بحث سياسي نشه و در ضمينه ريپلاي قبل اگر امري بود در تالار سياست در خدمت دوستان محترم هستم

Scorpion
Monday 14 July 2003, 07:03PM
با سلام
جناب RTEW
بنده از جهت خودم تضمين مي كنم كه اهانت نكنم اگر هم شده عذر خواهي مي كنم . در مورد ساير دوستان هم با توجه به شناختي كه از ايشان دارم بعيد است كه اين چنين كنند . البته شما هم حرف خودتان را رعايت بفرمائيد .
شما در كجاي قرآن دو ركعت بودن نماز صبح را مي بينيد ؟
ما در فقه منابع داريم .
يكي قرآن كريم (وحي ) است يكي ديگر سنت پيامبر اكرم صلي الله عليه و آله است .
بسياري احكام از طريق پيامبر اكرم به ما رسيده است . البته همه احكام قابل استخراج از قرآن مي باشد اما كار هركسي نيست . بسياري چيزها در قرآن آمده كه معني آن را فقط پيامبر و ائمه مي دانند (مثل حروف مقطعه ) .
يكي از دلايل همين آيه شريقه :" اطيعوا الله و اطيعوا الرسول و اولي الامر منكم " مي باشد .
ما طبق اين آيه شريفه و ساير آيات و سنت و تفسيرشان معتقديم حكم امام معصوم واجب و مانند حكم پيامبر است . يعني اگر امام چيزي را حرام كند حرام مي شود ولو قبلا حلال باشد .
احكام ثانويه اغلب جنبه حكومتي دارند .
در تاريخ معاصر فتواي ميرزاي شيرازي نمونه كاملي است كه حلال را حرام كرد بواسطه شرايط .
مجتهد شخصي است كه مي تواند احكام را از منابع اربعه فقه بدست آورد . مثلا نگاه كردن حلال به زن نامحرم اگر براي من باعث گناه شود بر من حرام است و اگر براي شما بواسطه قدرت روحي باعث گناه نشود براي شما حرام نيست . شرايط زماني و مكاني و روحي و اجتماعي و ... همه موثر است .

البته شما تفاوت ميان زمان پيامبر صلي الله عليه و آله و امام جعفر صادق عليه السلام را مطرح كرديد . اختلاف بسيار فاحش است متعه حلال بود توسط خليفه ثاني حرام شد . نسبت تغييرات فرهنگي به زمان بين امام حسين عليه السلام و پيامبر اكرم صلي الله عليه و آله بيشتر است يا امام جعفر صادق عليه السلام ؟ در زمان پيامبر صلي الله عليه و آله امام حسين عليه السلام بر دوش ايشان بودند و تنها 40 50 سال بعد بوسيله امت ايشان به دردناكترين وضعي به شهادت رسيدند .

خداحافظ شما باشد

RTEW
Monday 14 July 2003, 09:30PM
[]نوشته شده بوسيله Scorpion [/i]
[B]با سلام
جناب RTEW
بنده از جهت خودم تضمين مي كنم كه اهانت نكنم اگر هم شده عذر خواهي مي كنم . در مورد ساير دوستان هم با توجه به شناختي كه از ايشان دارم بعيد است كه اين چنين كنند . البته شما هم حرف خودتان را رعايت بفرمائيد .
متشكرم و اميدوارم اينچنين باشد

شما در كجاي قرآن دو ركعت بودن نماز صبح را مي بينيد ؟
عجيب براي من اينجاست كه در قران چطور تا اين حد به جزئيات حتي به تنوبت همخوابي پيامبر با همسرانش اشاره شده ولي به چنين چيزهاي پرداخته نشده
و نتيجه ان اين است كه در حال حاضر شيعه ها و سني ها به دو شكل متفاوت نماز ميخوانند
ما در فقه منابع داريم .
يكي قرآن كريم (وحي ) است يكي ديگر سنت پيامبر اكرم صلي الله عليه و آله است .

لطفا بفرماييد كه همين 2 ركعت بودن نماز صبح از كجاي قران استخراج شده و بر اساس كدام ايه
بسياري احكام از طريق پيامبر اكرم به ما رسيده است . البته همه احكام قابل استخراج از قرآن مي باشد اما كار هركسي نيست .
بسياري چيزها در قرآن آمده كه معني آن را فقط پيامبر و ائمه مي دانند (مثل حروف مقطعه ) .

سوره فصلت

وحى [نامه]اى است از جانب [خداى] رحمتگر مهربان 2

كتابى است كه آيات آن به روشنى بيان شده قرآنى است به زبان عربى براى مردمى كه مى‏دانند 3
فرمايش شما خلاف اين ايه است

يكي از دلايل همين آيه شريقه :" اطيعوا الله و اطيعوا الرسول و اولي الامر منكم " مي باشد .
ما طبق اين آيه شريفه و ساير آيات و سنت و تفسيرشان معتقديم حكم امام معصوم واجب و مانند حكم پيامبر است . يعني اگر امام چيزي را حرام كند حرام مي شود ولو قبلا حلال باشد .
اسم سوره و شماره ايه لطفا

احكام ثانويه اغلب جنبه حكومتي دارند .
در تاريخ معاصر فتواي ميرزاي شيرازي نمونه كاملي است كه حلال را حرام كرد بواسطه شرايط .
مجتهد شخصي است كه مي تواند احكام را از منابع اربعه فقه بدست آورد . مثلا نگاه كردن حلال به زن نامحرم اگر براي من باعث گناه شود بر من حرام است و اگر براي شما بواسطه قدرت روحي باعث گناه نشود براي شما حرام نيست . شرايط زماني و مكاني و روحي و اجتماعي و ... همه موثر است .

در مورد اين موضوع با اجازه شما بعد از پاسخ به سوالات بالا صحبت كنم

البته شما تفاوت ميان زمان پيامبر صلي الله عليه و آله و امام جعفر صادق عليه السلام را مطرح كرديد . اختلاف بسيار فاحش است متعه حلال بود توسط خليفه ثاني حرام شد . نسبت تغييرات فرهنگي به زمان بين امام حسين عليه السلام و پيامبر اكرم صلي الله عليه و آله بيشتر است يا امام جعفر صادق عليه السلام ؟ در زمان پيامبر صلي الله عليه و آله امام حسين عليه السلام بر دوش ايشان بودند و تنها 40 50 سال بعد بوسيله امت ايشان به دردناكترين وضعي به شهادت رسيدند .

دوست عزيز از اينكه با حوصله به پاسخگويي ميپردازيد ممنونم
اينكه بعدا خليفه ثاني حرام كرده مورد بحث ما نيست
مثالي كه شما در مورد امام حسين زديد و.... ربطي به زندگي شخصي مردم و اينكه عدالت را چكونه بين همسران خود رعايت كنند ندارد

و اما سوالي در مورد احاديث
ميدانيد كه احاديث جعلي كم نيستند كه علامه مجلسي خود يكي از حديث سازان خبره بوده
اگر بقول شما احاديث اصل قابل استخراج از قران هستند ديگر چه نيازي به تكرار انهاست؟
ايا اگر يك حديث جعلي در مسير قران و ايات ان گفته شده باشد شما اصل و يا غير اصل بودن انرا چطور تشخيص ميدهيد؟
بعنوان مثال همين حديث كه در مورد صيغه گفته شده چطور درست يا غلط بودن انرا تشخيص ميدهيد؟
اگر من 1 حديث از خودم بگويم قادر هستيد انرا از بين 5 حديث كه از سايتهاي مذهبي مورد قبول شما برداشت ميكنم جدا كنيد؟

با تشكر فراوان

بهزاد
Tuesday 15 July 2003, 11:12AM
نوشته شده بوسيله RTEW
بهزاد جان ظاهرا شما فراموش كرديد كه درباره فاصله زماني پيامبر و امام صادق صحبت ميكنيم نه 1400 سال پيش با الان

خير فراموش نكرده ام بلكه بحث ما راجع به دو مقطع زماني بود يكي از پيامبر(ص) تا امام صادق(ع) يكي از پيامبر(ص) تا حالا.

و اما در مورد تفاوت.
ببين دوست من اينجا يك نكته ريز هست كه از چشم شما پنهان مانده (احتمالا). و آن اينكه پيامبر اسلام جايي توصيه به چند همسري نكرده كه حالا توصيه امام صادق(ع) تخطي از توصيه پيامبر و در مقابل آن باشد.
پيامبر (دين اسلام) تنها، چند همسري را مجاز دانسته است. ولي تا به حال نديدم كه در جايي به آن توصيه كرده باشند. بلكه هميشه با گذاشتن شرط عدالت بين همسران به نوعي سعي در محدود كردن اين قضيه داشته اند.
يه طور ديگه:
اگر يك نفر در زمان پيامبر از چند همسري سوال مي كرد پيامبر مي فرمود: اشكالي ندارد به شرطي كه رعايت عدالت بشود.
حال اگر يك نفر در زمان امام صادق همين سوال را مي كرد امام چنين مي فرمود:
اشكالي ندارد. ولي از آنجا كه رعايت عدالت بين همسران مشكل است، بهتر است كه چنين كاري انجام نشود.
ميبينيد كه تفاوت بين اين دو پاسخ آنقدر نيست كه عوض شدن حكم از آن استنباط شود.
البته هنوز بنده بر سر حرف خودم مبني بر تفاوت شرايط زمان پيامبر با امام صادق(ع) هستم.

حالا يك سوال براي من پيش امده كه ممنون ميشم اگر پاسخ بدهيد
اين موضوع احكام ثانويه و چيزهايي از اين قبيل در كجايي قران نوشته شده؟مثلا مرجع تقليد
من قران زياد ميخونم ولي تا بحال نديدم

دوست عزيز در اسلام قوانين در زمان هاي مختلف از چند چيز منبعث مي شوند.
در زمان پيامبر: از قرآن و دستورات پيامبر.
در زمان ائمه: از قرآن و سنت پيامبر.
در زمان حال: از قرآن و سنت پيامبر و سيره ائمه و احاديث موثق نقل شده از آنها.

پس همانطور كه مي بينيد. منابع فقه اسلامي منحصر به قرآن نيست كه شما دنبال آيه مربوط به همه احكام در قرآن بگرديد.

در مورد مرجع تقليد هم با استناد به حديثي از امام عصر(عج) عمل مي كنيم كه فرمودند: در زمان غيبت من در حوادث زمانه به جانشينان من كه همان فقهاي امت هستند مراجعه كنيد.

من به شما قول ميدم مغلطه نكنم و فقط دو خواهش دارم
1-من در مقابل توهينهاي احتمالي محافظت بشم
2-در بحث با من منطق را رعايت نموده و منابع و مدارك معتبر در صحبتها استفاده كنيد

خوشحالم كه چنين قولي مي دهيد و البته اميدوارم كه به آن عمل كنيد.
من هم قول مي دهم همانطور كه تا به حال نه به شما و نه به هيچ كس ديگر در اين تالار توهين نكرده ام، از اين پس هم نكنم.
در مورد مدارك معتبر و مستند نيز همه سعيم بر اين خواهد بود. از شما نيز چنين انتظاري دارم.

اما نبايد فراموش كرد كه همه چيز در ايران بر اساس اسلام رقم ميخوره و حتي حكام هم ديني هستند و حالا كه دين از سياست جدا نيست من اين حق را دارم كه در مورد دين اظهار نظر كنم
مگر اينكه شما ايراداتي در دين خود ببينيد كه از افشا شدن ان ترس داريد كه اميدوارم اينگونه نباشد و حتي شايد منهم به راه راست هدايت كرديد

ببين دوست عزيز لطفا صريحا بفرمائيد منظور شما از اظهار نظر درباره دين چيست؟ تا بعد در باره بقيه اش صحبت كنيم.

بريم سر اصل مطلب
1- سوالي كه در همين ريپلاي جلوي ان علامت ضرب زدم
2-علت نقض حكم پيامبر چيست؟اگر عوض شدن شرايط دليل شماست لطفا اسناد تاريخي ارائه كنيد
با تشكر فراوان

جواب سوال اول و دومت را در بخش هاي ابتدايي همين گفتگو دادم.

بهزاد
Tuesday 15 July 2003, 11:28AM
نوشته شده بوسيله RTEW
[B][]نوشته شده بوسيله Scorpion [/i]
كه علامه مجلسي خود يكي از حديث سازان خبره بوده

سلام.
شما كه در ريپلاي قبلي از بنده مدرك و سند مستند مي خواستيد. لطف كنيد و مدرك و سندتان را راجع به اين امر ارائه فرمائيد.

ايا اگر يك حديث جعلي در مسير قران و ايات ان گفته شده باشد شما اصل و يا غير اصل بودن انرا چطور تشخيص ميدهيد؟
بعنوان مثال همين حديث كه در مورد صيغه گفته شده چطور درست يا غلط بودن انرا تشخيص ميدهيد؟

راه تشخيص جعلي و غير جعلي بودن حديث است اين است:
افرادي كه نقل كننده احاديث بوده اند. مشخص هستند. و مي آيند با تحقيق در احوالات آنها افراد موثق و غير موثق را مشخص مي كنند. و به احاديثي كه از جانب افراد موثق نقل شده حديث موثقه و صحيح مي گويند. و مورد قبول است. و در اين زمينه يك رشته علمي در حوزه هاي علميه هست به عنوان علم رجال كه طلاب با تحصيل اين رشته، با بررسي راوي حديث، به درست يا نادرست و جعلي بودن آن پي مي برند.

اگر من 1 حديث از خودم بگويم قادر هستيد انرا از بين 5 حديث كه از سايتهاي مذهبي مورد قبول شما برداشت ميكنم جدا كنيد؟
با تشكر فراوان

من حاضرم اين كار رو بكنم.

Scorpion
Tuesday 15 July 2003, 05:06PM
با سلام
جناب RTEW
ميدانيد كه احاديث جعلي كم نيستند كه علامه مجلسي خود يكي از حديث سازان خبره بوده
شما حتما خداوند را قبول داريد پس از خدا بترسيد . علامه مجلسي اعلي الله مقامه هرگز حديث ساز نبوده اند اين مرد بزرگ احاديث را جمع آوري كرده اند . لااقل كعب الاحبار يهودي را مثال مي زديد كه حقيقت داشته باشد .
ضمن تشكر از جناب بهزاد عرض شود كه علم رجال و علم حديث با هردو مي توان به جعلي يا درست بودن احاديث پي برد .
آيه بعدي سوره مباركه فصلت را هم مي خوانديد خوب بود .
قرآن مثل درياست هركسي به اندازه پيمانه اش آب بر مي دارد يكي فقط عربي اش را مي خواند ، يكي معني اش را هم مي فهمد يكي بواطنش را هم مي بيند .

منقول از مرحوم شهيد مطهري اعلي الله مقامه :
"نظر اسلام اين است كه مسلمين، اسلام را در همه شؤون عميقا و از روى كمال بصيرت درك كنند. البته تفقه در دين كه مورد عنايت اسلام است‏شامل همه شؤون اسلامى است اعم از آنچه مربوط است به اصول اعتقادات اسلامى و جهان بينى اسلامى، و يا اخلاقيات و تربيت اسلامى، و يا اجتماعيات اسلامى و يا عبادات اسلامى و يا مقررات مدنى اسلامى و يا آداب خاص اسلامى در زندگى فردى و يا اجتماعى و غيره. ولى آنچه در ميان مسلمين از قرن دوم به بعد در مورد كلمه «فقه‏» مصطلح شد قسم خاص است كه مى‏توان آن را «فقه الاحكام‏» يا «فقه الاستنباط‏» خواند، و آن عبارت است از: «فهم دقيق و استنباط عميق مقررات عملى اسلامى از منابع و مدارك مربوطه‏».

احكام و مقررات اسلامى درباره مسائل و جريانات، به طور جزئى و فردى و به تفصيل درباره هر واقعه و حادثه بيان نشده است - و امكان هم ندارد، زيرا حوادث و واقع در بى نهايت‏شكل و صورت واقع مى‏شود - بلكه به صورت يك سلسله اصول، كليات و قواعد بيان شده است. "
آيه شريفه اطيعوا الله واطيعوا الرسول و اولي الامر منكم از سوره نسا آيه 59 نقل شد.
يا علي

محمد 0120
Monday 25 June 2007, 01:56PM
براي همه عضو ها ارزوي خوشي دارم

Teshneh
Monday 25 June 2007, 02:40PM
سلام
جناب محمد خیلی ممنون هم دررابطه با ارزوتون و هم اینکه باعث شدین ما این کلیپ رو ببینیم
جالب بود....قاعدتا باید از استارتر هم تشکر کنیم

اما خدا وکیلی مضمون کلیپ رو گرفتین......بحثها که اینطور نشون نمی داد ....بخصوص جناب ابی خاکی بد جور زده بودن به جاده خاکی.......

اما واقعا عین حقیقت بود
باز هم تشکر می شه

دوست ايراني .
Tuesday 26 June 2007, 09:58AM
سلام

دقیقاٌآقایون جامعه ما عین همین کلیپن انشالله تو صد سال اینده درست میشن