نمايش نسخه نهائي : ANTI قمه زني !!!
kenshin
Monday 21 April 2008, 05:03PM
دكان قمه زنان و وهابي ها را يكجا تخته مينمائيييييييييييييييييييييييم !
توجه :
مجموعه کتاب، فيلم مستند و کتاب الکترونيکي "دست پنهان" درباره تاريخچه ، نتايج قمه زني و نظر مراجع تقليد در اين باره منتشر شد.
به گزارش الف، اين مجموعه که در روزهاي اخير به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان قم منتشر شده است ،پژوهشي درباره پيدايش قمه زني در دوره صفويه ، نقش استعمار انگليس در رواج اين خرافه ، سواستفاده شيعه ستيزان و عوامل تفرقه افکن وهابي از اين موضوع و نيز فتوا و برخورد مراجع و علماي شيعه درباره قمه زدن است
چاپ اول اين کتاب در صد صفحه ، به تيراژ يکصدهزار نسخه و به قيمت 1200 تومان به همراه يک CD حاوي تصاوير مستند و فيلم مربوط به کتاب منتشر و عرضه شده است.
کتاب دست پنهان شامل پنج فصل است و توسط دفتر فرهنگي فخر الائمه تدوين شده است. در فصل اول و دوم به تاريخچه قمه زني و سير تاريخي علماي شيعه با انحرافات در عزاداري ها پرداخت شده است.
فصل سوم کتاب به عمل صدور فتواي عدم جواز قمه زني از سوي علما اختصاص دارد.
فصل چهارم به صدور حکم حکومتي آيت الله خامنه اي درباره قمه زني مي پردازد و در فصل آخر به سو استفاده دشمنان تشيع از مساله قمه زني با عکس و فيلم و مستندات، مروري اجمالي شده است.
در اين کتاب با ارايه مستنداتي درباره استفاده وهابي ها و عوامل تفرقه افکن ميان مسلمانان از موضوع قمه زني آمده است: سفير انگليس در بغداد پس از جنگ جهاني دوم مقدار زيادي قمه و پارچه سفيد براي استفاده در مراسم قمه زني اهدا نمود...:eek:
بدانلوديد :
دانلود كتاب (http://www.alef.ir/images/pdf/daste%20penhan2.pdf)
صبح
Monday 21 April 2008, 08:14PM
به به ...به به ...
yaaliasghar
Monday 21 April 2008, 08:20PM
دكان قمه زنان را يكجا تخته مينمائيييييييييييييييييييييييم !
باش تا صبح دولتت بدمد
عمرا..............منتظر حضور بیشتر قمه زنا باش
وعده ی ما روز عاشورا ..
هستیم در خدمت تخته کنندگان در قمه زنی:smile21:
A+CH
Monday 21 April 2008, 09:22PM
منتظر حضور بیشتر قمه زنا باش
یعنی شما می خواید بگید....موافق هستید با قمه زنی؟:)
Mr.Dambalos
Monday 21 April 2008, 09:26PM
من که به شخصه مخالف قمه زنی هستم
به نظرم اینها انحرافات عزاداری سیدالشهداست
yaaliasghar
Monday 21 April 2008, 10:47PM
یعنی شما می خواید بگید....موافق هستید با قمه زنی؟:)
بــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلـــــــــــــــه:)
A+CH
Monday 21 April 2008, 10:49PM
OH...OH....OH:eek:
فاطمه خانم شما بهتر از من می دونید...انقدر با قطعیت روی مطالب حساس صحبت نکنید.:)..بدعت کم چیزی نیستاااااااااااا.:(
yaaliasghar
Monday 21 April 2008, 11:50PM
OH...OH....OH:eek:
فاطمه خانم شما بهتر از من می دونید...انقدر با قطعیت روی مطالب حساس صحبت نکنید.:)..بدعت کم چیزی نیستاااااااااااا.:(
فعلا حساس تر از این موضوع توی این سایت من دیگه موضوعی ندارم
با قطعیت تمام میگم موافق صد در صد قمه زنی و قمه زنا هستم
جای همه ی قمه زنای امام حسین رو سر منه ..خاک کف پای تک تک شونم
با جون و دلم همشونو دوست دارم...و آرزوی خدمت کردن به همشونو دارم
mehrdad_123
Tuesday 22 April 2008, 12:23AM
دكان قمه زنان-------- را يكجا تخته مينمائيييييييييييييييييييييييم !
ده سال ديگه هم كلا دين رو تخته خواهيد كرد%
yaaliasghar
Tuesday 22 April 2008, 12:33AM
دكان قمه زنان را يكجا تخته مينمائيييييييييييييييييييييييم !
اگه میتونی بسم الله ....منتظرما :smile31:
خیرالبریه
Tuesday 22 April 2008, 06:54AM
با سلام
دوستان گرامی :
لطفا از اعمال سلایق و تشویش محیط و به کرسی نشاندن نظرات شخصی اجتباب کنید تا به نتیجه واحدی برسیم. مشکل حادی نیست با صبر وحوصله و درایت قابل حل است.
محور قرآن کریم وسنت صحیح است که مشغول بحثیم .
Mr.Dambalos
Tuesday 22 April 2008, 12:57PM
اگه میتونی بسم الله ....منتظرما :smile31:
اونو که غلت کردند
ولی چیزی که من نمیفهمم اینه که برای چی آدم باید به خودش آسیب برسونه؟ مگه آسیب رسوندن به نفس گناه نیست ؟ چرا عزاداری که یه عمل پر ثوابه رو با این گناهان خراب کنیم
kenshin
Tuesday 22 April 2008, 02:35PM
با تشكر از دوستان !
بنده بارها به متعصبين هشدار دادم كه بي خودكي به كسي بهتان نزنند!
بساط دين را جمع خواهيد كرد يعني چه ؟؟؟؟؟
Abdolhusain
Tuesday 22 April 2008, 04:06PM
بسمه تعالی شانه
جناب کنشین
این کتاب حاوی دروغهای بسیاری است،جالب اینکه اگر دروغهایی که به مراجع تقلید نسبت داده است را حذف کنیم چند نفر انگشت شمار بیشتر از مراجع نمیمانند که قمه زدن را حرام کرده باشند و در این کتاب فتوایشان امده باشد!
چند نفر انگشت شمار کجا و دهها نفر در سایت تطبیر کجا؟؟؟
مستندات این کتاب نیز از اعتبار ساقط است،مثلا درباره اینکه سفیر انگلیس فلان کار کرده است هیچ سند درستی ارائه نداده اند و دروغگوییشان ثابت میشود.
ما قبل از شما این کتاب را تهیه کردیم و خط به خطش را خواندیم و از دروغگویی اینها و ضعف علمیشان بیشتر از پیش خندیدیم!
www.tatbir.com (http://www.tatbir.com)
Abdolhusain
Tuesday 22 April 2008, 04:07PM
بسمه تعالی شانه
لطفا از اعمال سلایق و تشویش محیط و به کرسی نشاندن نظرات شخصی اجتباب کنید تا بهنتیجه واحدی برسیم. مشکل حادی نیست با صبر وحوصله و درایت قابل حل است.
فکر میکنم سه بحث هست که شما از آن فرار کرده اید!!و آنجا مستند و مستدل بحث شده است که شما کم اوردید!بهتر نیست جهت رسوایی کمتر آن بحث ها را ادامه بدهید؟؟
Abdolhusain
Tuesday 22 April 2008, 04:07PM
بسمه تعالی شانه
مگه آسیب رسوندن به نفس گناه نیست ؟
نه گناه نیست.بلکه در بسیاری از موارد شرعا مستحب هم هست.خصوصا قمه زدن که آسیب اصلا نیست،بلکه سرتاسر منفعت برای بدن است.
Abdolhusain
Tuesday 22 April 2008, 04:08PM
بسمه تعالی شانه
بساط دين را جمع خواهيد كرد يعني چه ؟؟؟؟؟
یعنی همین کاری که مخالفین قمه زنی میکنند.ابتدا مخالف قمه زدن بودند،سپس به مخالفت با زنجیر و علم و شمایل و نخل برداری و توزیع شربت به عزاداران و سینه زنی شدید و هروله کردن و....هم کشیده شدند.دو سه سال بعد هم آقایتان فتوا صادر میکند که عزاداری برای امام حسین علیه السلام کلا حرام است.
تعجب نکنید!مثالهایش در تاریخ زیاد بودند.رضا پهلوی ملعون خودش ابتدا عزاداری میکرد.سپس بدترین ضربه ها را به عزاداری حسینی زد.او هم مثل شما تصور میکرد میتواند عزاداری را محو کند غافل ازینکه عین الله لا تنام.او مرد و عزاداری باقی ماند.مخالفین قمه زنی نیز به او میپیوندند و عزاداری باقی خواهد ماند.
اولش او سر برهنه در عزاها می دوید.....عاقبت جشنی به پا در لیله عاشور کرد...
Abdolhusain
Tuesday 22 April 2008, 04:11PM
بسمه تعالی شانه
خدمت تمام افرادی که قصد یاری رساندن به یزید و تخته کردن دکان قمه زنان را دارند:
بزرگتر از شما،امثال رضا پهلوی و صدام و...خواستند دکان قمه زنی را تخته کنند،اما خداوند دهن ایشان را تخته کرد.نمونه بارز دیگر جناب سردار زارعی فرمانده سابق انتظامی استان تهران که با قمه زنها امسال به شدت برخورد کرد،همچنین با علم کشی و شمایل و...،و رسوای عالم شد و یک ماه و خرده ای قبل با شش زن لخت در خانه فساد بازداشت شده و از سمتش عزل شد.
این عاقبت مخالفت با شعائر الله است!
www.tatbir.com (http://www.tatbir.com/)
Abdolhusain
Tuesday 22 April 2008, 04:20PM
بسمه تعالي شانه
جناب A+H
شما ميتونيد روشن کنيد چطور قمه زدن بدعت است؟اصلا تعريف بدعت رو ميدونيد؟ممکنه براي ما توضيح بديد؟
kenshin
Tuesday 22 April 2008, 07:22PM
عجب !
اين برادر ما جناب عبدالحسين(abdolhuain) يا دكان علم فروشي دارند ، يا خط توليد قمه و شمشير و زنجير و ... دست ايشان هست يا نمايندگي ، چيزي و ... در دست ايشان ميگردد كه اينقدر براي بر قراري اين آئين و رسم موهون داد و قال ميكنند
روابط گ...با شقيق... هم معني پيدا كرد:
كساني كه مخالف قمه زني و زنجير زني و علم كشي هستند مخالف امام حسين (ع) هستند!!!
آخر شما بر چه اساسي چنين تهمتي به ما ميزنيد!
اين حرفها همه اش كشك است
ما نه با عزا دار مشكل داريم و نه با هيچ چيز ديگر در مكتب تشيع ... فقط :
قمه زني
علم كشي
زنجير زني
بنا بر مدارك و مستندات بسيار فراوان و عيني از مكاتب ديگري در زمان صفويه وارد مكتب تشيع شده اند.
گريه كردن و جزع كردن و سينه زدن بر امام حسين مستحب است و بسيار هم تاكيد شده است و اگر كسي شيعه باشد و جهت گيري در اين مورد نكند شيعه بودنش به درد عمه اش ميخورد
زنده نگه داشتن ياد امام حسين (ع) و نهضت فكري و راه اوست كه بناي آئين جدش ، رسول الله (ص) را پايدار و مستحكم ميگرداند
بهتر نبود به جاي اين تظاهر بازي ها شرافت و نهضت حسيني را ياد جوانان مردم ميداديد كه امروز وضع معنوي اين ملت بدين وضع نابسامان نباشد!كه فلان درصد از مردم نماز نميخوانند و ...
متاسفانه چيزي از حسين (ع) ياد كسي نداده اند جز همين زنجير زني و ...
متاسفييييييييييييم
MSR
Tuesday 22 April 2008, 08:10PM
خصوصا قمه زدن که آسیب اصلا نیست،بلکه سرتاسر منفعت برای بدن است.
:smile21:
خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است...کارم از گریه گذشته به ان می خندم:D
Abdolhusain
Tuesday 22 April 2008, 08:20PM
بسمه تعالی شانه
جناب کنشین
شما و دوستانتان باید پاسخ بدهید که چه کینه ای از عزای حسینی دارید که انقدر برای نابودیش تلاش میکنید!
اصرار ما بر اقامه آن،تاکید بر اقامه همه انواع شعائر حسینی و عزاداری های متعارف است.همانطور که به قمه زنی اصرار داریم،روزی که همین شما علم مخالفت با سینه زنی را هم بلند کردید به آن هم اصرار میکنیم.
دلیلش هم واضح است.تاریخ شهادت میدهد که چطور مخالفت با قمه زنی منجر به مخالفت با بسیاری از شعائر حسینی و دشمنی آشکار با آنها کشیده شده است.آنهایی که 70 سال قبل در همین ایران شبها در ماه محرم الحرام بر مکانهای بلند می ایستادند تا اگر نوری را در شهر میبینند بلافاصله به آنجا حمله کنند مبادا روضه سیدالشهداء برقرار باشد،همانهایی بودند که دشمنی و مبارزه خود را با این دستگاه مقدس از دشمنی و مبارزه با قمه زنی شروع کردند.مبارکتان باد قدم گذاشتن در راه رضا خان و ادامه راه دشمنان دین!
بنا بر مدارك و مستندات بسيار فراوان و عيني از مكاتب ديگري در زمان صفويه واردمكتب تشيع شده اند
منظور؟
آیا شما ادعا دارید تمامی اعمالی که به عنوان عزا امروز صورت میپذیرد در زمان معصومین علیهم السلام بوده است؟آنها قطعا مورد تایید شما هم هستند،لذا اگر پاسخ مثبت بدهید دروغ گفته اید و اگر پاسخ منفی بدهید خودتان را محکوم کرده اید!!
گريه كردن و جزع كردن و سينه زدن بر امام حسين مستحب است و بسيارهم تاكيد شده است و اگر كسي شيعه باشد و جهت گيري در اين مورد نكند شيعه بودنش بهدرد عمه اش ميخورد
به اطلاع حضرتعالی برسانم که قبل از بحث درباره قمه زنی بهتر است کمی با همفکران خود در رابطه با مطلبی که فرمودید بحث کنید!همفکر شما جناب خیرالبریه جزع را ابدا قبول ندارد و سینه زنی را هم رد میکند!!البته در طی بحثی مشروعیت و استحباب جزع به ایشان ثابت شد که ایشان هم قبول نمودند اما خب دوباره گمراه شدند!بالاخره شیطان که بیکار نمینشیند.
ضمن اینکه قمه زنی خودش از مصادیق جزع است،لذا مطابق فرمایش شما مستحب نیز میباشد.
زنده نگه داشتن ياد امام حسينونهضت فكري و راه اوست كه بناي آئين جدش ، رسول اللهرا پايدار و مستحكمميگرداند
کاملا صحیح است.و زنده نگه داشتن یاد امام حسین علیه السلام هم به اقامه شعائر حسینی از جمله قمه زنی است.لذا اگر همین شعائر نبودند(چنانچه روشنفکران غرب زده این شعائر را در بین خود ندارند)دیگر حسینی که میشناختیم هم ان حسین واقعی نبود.چنانچه حسین همان جماعت شخصی است غیر معصوم،که خود را به ورطه هلاکت افکنده،و در نظر برخی دیگر نیز شخصی است که لشکری از مجانین را به همراه دارد،یا شخصی است چریک و....!!
مثال بارز دیگر هم سیره و اعتقادات مخالفین قمه زنی است.از جمله فضل الله که یک وهابی در لباس شیعه است یا مرتضی عسکری که در اواخر عمرش با برخی از مهمترین واضحات تشیع به جنگ پرداخت....!این هم از مخالفان قمه زنی!
بهتر نبود به جاي اين تظاهر بازي ها شرافت و نهضت حسيني را ياد جوانان مردم ميداديدكه امروز وضع معنوي اين ملت بدين وضع نابسامان نباشد!
چه چیزی تظاهر بازی است؟قمه زدنی که در این کشور در خفا و سخت ترین شرایط انجام میشود و دشمنان امام حسین علیه السلام از اقامه آن در خفا نیز وحشت و هراس دارند؟؟تعلیم شرافت حسینی هم به جای خود،اما در درجه اول بر عهده افرادی است که ادعای حکومت علوی و امام زمانی را دارند.چرا آنها به جای اینکه در دهه محرم فکر و ذکر و وقتشان را صرف مبارزه با عزاداری بکنند به سراغ این امر شریف نمیروند؟؟
Abdolhusain
Tuesday 22 April 2008, 08:21PM
بسمه تعالی شانه
جناب MSR
خوب نیست وقتی از چیزی اطلاع ندارید به آن بخندید،چون در این صورت خودتان باعث خنده دیگران میشوید!
قمه زدن با حجامت سر فرقی ندارد،و منفعتی که بر حجامت سر مترتب است بر قمه زدن نیز هست.
و حجامت سنت رسول الله است و فواید بسیاری برای سلامتی دارد.گرچه شما ندانید!!
صبح
Tuesday 22 April 2008, 09:46PM
آقای عبد الحسین
سلام علیکم
سوال اول
آیا اصلا برای شما مهم است ما شیعیان در اذهان غیر شیعیان از مکتب خلفا گرفته تا اهل کتاب ، چهره ی معقول و وجیهی از خود نشان بدهیم ؟
سوال دوم
آیا قمه زدن ، در اذهان غیر شیعیان کار زیبا و پسندیده ای است ؟
سوال سوم
آیا اگر بنده بعنوان مثال جهت ابداع روش جدیدی ، "روده گوسفند" را روز عاشورا به بهانه اثبات "خاک بر سر شدن عالم" بر سر و گوش و صورت خود بیاندازم ، به نفع اسلام و تشیع است ؟ و شما بعد از 400 سال آن را بعنوان سنت تشیع خواهید پذیرفت ؟
از پاسخ شما متشکرم
kenshin
Tuesday 22 April 2008, 09:47PM
حرف زدن كاري ندارد
شما هنوز يك مدرك قانع كننده براي اينجانب نياورده ايد كه قمه زني امري است اسلامي و ديني و بنياد غير اسلامي ندارد...
اين حرفها بي خود است
سوالات ما بسيار واضح است
1-رسم مذبور از چه زماني در عزاداري حسين (ع) باب شد؟در قبل از آن شيعيان در عزاداري چه ميكردند؟
2-چرا بجاي قمه از داس يا شيئ تيز ديگري استفاده نميشود؟
3-آيا شيعيان در زمان ائمه بدين كار مبادرت ميورزيدند يا خير؟
4-علم چيست؟ آيا حديثي در مورد آن وجود دارد؟از كي در مراسم عزاداري باب شده است؟
حكمت كشيدن آن تا فاصله اي معين چيست؟
5-چرا شكل علم شبيه cross صليب است؟
در مورد زنجير زني كه شكي نيست از نتايج انديشيدن در اعمال كاتوليك هاست و مسلما رسمي وارداتي از كليسا به تشيع است ...
A+CH
Tuesday 22 April 2008, 10:31PM
بسمه تعالي شانه
جناب A+H
شما ميتونيد روشن کنيد چطور قمه زدن بدعت است؟اصلا تعريف بدعت رو ميدونيد؟ممکنه براي ما توضيح بديد؟
علیکم السلام:)
آقا ببخشید! نمی دونستم دارم جلوی یه پیامبر اولوالعزم حرف می زنم(نعوذباالله)
بدعت یعنی نو آوری در دین ...یعنی وصله چسبوندن به دین ...
یعنی کاری که امثال شماها می کنید تا دین ما در اسلام بد جلوه کنه.
یعنی کاری که طالبان می کنه تا فیلم فتنه ساخته بشه و این همه هم طرفدار پیدا کنه.
شما دارید میگید قمه زدن در اسلام نه تنها بد نیست....بلکه مستحبه.
در حالی که دین من به من یاد داده حتی موقع روزه گرفتن(یک عمل واجب) اگه وضعم جوری بود که به بدنم آسیب میرسه، روزه نگیرم....و این روزه نگرفتنم بخاطر خودم نیست بلکه بخاطر دستور پروردگارمه.
بترسید از این حرفا
از آقا خجالت بکشید....عاشورا درسای بزرگتر از این(قمه زنی..!!!!) به ما میده.
ویلسون
Tuesday 22 April 2008, 10:32PM
خیلی مزخرفه
A+CH
Tuesday 22 April 2008, 10:36PM
خیلی مزخرفه
سلام
خب چی؟؟ کی؟؟ ادامه رو بنویسید:)
yaaliasghar
Tuesday 22 April 2008, 10:38PM
میدونین عشق چیه ؟؟
قمه زنی یعنی عشق
علم کشی یعنی عشق
زنجیر زنی یعنی عشق
لطمه زدن به خودمون واسه عشق
واسه حسین که شش ماهه شو برای دین خدا و امروز شیعه بودن ما جلوی دشمن گرفت
علی اصغر سپر دین شد واسه ما نمک نشناسا واسه دین ما واسه شیعه بودن ما
حسین بریده سر شد تا دین جدش یعنی مسلمانی ما در عصر حاضر احیا بشه
چطور حاضر نیستین به خودتون لطمه بزنین برای کسی که همه ی دارد ندارشو واسه ی شیعه بودن و مسلمان ماندن شما در این عصر بی ایمانی داده واسه ی پایدار بودن اسلام و مذهب شیعه که مذهب پدرشو دین جدش بود ....
چرا فقط واسه لثبات عشق زبون به خرج میدین ؟؟
چرا به اون روایتی که واسه یه مدعی عشق (ادعای زبونی)براتون گفتم گوش نکردین
در آخر همین بیت رو براتون مینویسم تا بدونین با زبون و بی عمل عشقی ثابت نمیشه:
جمله ذرات زمین و آسمان
بنده ی حقند گاه امتحان
yaaliasghar
Tuesday 22 April 2008, 10:42PM
از آقا خجالت بکشید....عاشورا درسای بزرگتر از این(قمه زنی..!!!!) به ما میده
ما از آقا خجالت میکشیم که طرفدار قمه زنی و هرچی قمه زنه هستیم ..از سر بریده اش حیا میکنیم و از قمه زنی دفاع میکنیم
yaaliasghar
Tuesday 22 April 2008, 10:43PM
خیلی مزخرفه
اگه منظورت از مزخرف بودن قمه زنیه که حرفتون همین الان به خودت برمیگردونم
A+CH
Tuesday 22 April 2008, 10:46PM
میدونین عشق چیه ؟؟
وقتی کاریکه آدم انجام میده بی هدف باشه و واسه ارضای روح خودش باشه..این اسمش عشق نیست
عشق زمانی پدیدار میشه که کاری که معشوقت بهت میگه انجام بدی.
yaaliasghar
Tuesday 22 April 2008, 10:46PM
حسین فدایی شد
حالا نگفته فدایی میخواد
نیازی ام نداره کسی فدایش بشه
ولی معرفت ماها کجا رفته
چرا فدایی کسی نیشیم که فدای دین و مذهبمون شد
چرا چند قطره خون رو نتونیم از سرمو بریزیم واسه کسی که گلوشو از قفا برای دین بریدن
خدایی قضاوت کنین ...چرا حاضر نیستین بخاطر حسین چند قطره خون رو از سرتون بریزین؟؟
A+CH
Tuesday 22 April 2008, 10:47PM
علی اصغر سپر دین شد واسه ما نمک نشناسا
نمک نشناس کسی هست که دین مهربونی ها و زیبایی ها رو در جهان زشت و خون آلود نشون میده
A+CH
Tuesday 22 April 2008, 10:48PM
حسین فدایی شد
حالا نگفته فدایی میخواد
نیازی ام نداره کسی فدایش بشه
اتفاقا حسین الآن فدایی می خواد تا دینش از انحراف حفظ بشه.
A+CH
Tuesday 22 April 2008, 10:49PM
چرا چند قطره خون رو نتونیم از سرمو بریزیم
اگه این طور باشه بالاترین حد عشق میشه خودکشی برای حسین...
اونوقت باید بگیم
وعده ی دیدار ما جهنم..!
yaaliasghar
Tuesday 22 April 2008, 10:50PM
وقتی کاریکه آدم انجام میده بی هدف باشه و واسه ارضای روح خودش باشه..این اسمش عشق نیست
عشق زمانی پدیدار میشه که کاری که معشوقت بهت میگه انجام بدی.
کی گفته قمه زنی و علم کشی بی هدفه ؟؟
چرا باید دوست پدرمن که علم کش ابالفضل بود در روز تاسوعا یه هفته قبل از تاسوعا دیسکش اوت کنه و روز قبل از تاسوعا خود ابوالفضل باد داخل اتاقش از بستر بیماری بلندش کنه؟؟
هدف حضرت عباس از این کار چیه؟؟
هدفاون علم کش کیه؟؟
واسه کی داره علم کشی میکنه واسه کی داره قمه تو سرش میزنه؟؟
yaaliasghar
Tuesday 22 April 2008, 10:52PM
نمک نشناس کسی هست که دین مهربونی ها و زیبایی ها رو در جهان زشت و خون آلود نشون میده
وای به کسی که بی خبر از هدف یه قمه زن دین اسلامو رد کنه
این یعنی رد دین بدون تحقیق
مهساM
Tuesday 22 April 2008, 10:52PM
قمه زنی و ریختن خون چه ربطی به فدا شدن برای امام حسین داره
اگه میخواین برای امام حسین خون بریزین خوب چرا به سازمان خون نمیرن فکر میکنم این خیلی موثر تر باشه
yaaliasghar
Tuesday 22 April 2008, 10:54PM
اونوقت باید بگیم
وعده ی دیدار ما جهنم..!
از کجا میدونی وعده مون توی جهنم؟؟
بحث ما قمه زنیه نه خودکشی؟؟
گرچه به اعتقاد من هلاک حسین شدن آخر عشقه
yaaliasghar
Tuesday 22 April 2008, 10:55PM
اتفاقا حسین الآن فدایی می خواد تا دینش از انحراف حفظ بشه.
حسین فدایی نمیخواد اینو بازم گفتم
دین حسین رو و مذهب حسین رو فقط مهدی صاحب الزمان نجات دهنده از انحرافه نه منو شمای نوعی
yaaliasghar
Tuesday 22 April 2008, 10:56PM
قمه زنی و ریختن خون چه ربطی به فدا شدن برای امام حسین داره
اگه میخواین برای امام حسین خون بریزین خوب چرا به سازمان خون نمیرن فکر میکنم این خیلی موثر تر باشه
علت عاشق ز علتها جداست
عشق اصطرلاب اسرار خداست
همین....
yaaliasghar
Tuesday 22 April 2008, 10:58PM
مطمئن باش قمه زن و علم کش هیچوقت بی هدف قمه نمیزنن و علم نمیکشن
yaaliasghar
Tuesday 22 April 2008, 11:00PM
تموم مردم دنیا مارو میخونن دیوونه
آره ما دیوونه هستیم بیخیال این زمونه
روحت شاد سید جواد ذاکر
A+CH
Tuesday 22 April 2008, 11:00PM
گرچه به اعتقاد من هلاک حسین شدن آخر عشقه
آها
پیدا کردم مشکلو
......فدا شدن برای حسین آخر عشق نیست
فدا شدن برای خدا آخر عشقه
این مهم نیست که شما چی می خواید و چی به نظر شما عشقه و چی به نظر شما نهایت عشق بازیه..
مهم چیزیه که پروردگار میگه و به واسطه ی اون معصومین میگن.
این سبک عزاداری در صدر اسلام نبوده و تازه مد شده
و اصلا ربطی به اون شعر عرفانی هم که نوشتید نداره..هیچ عارفی قمه زن نبوده
مهساM
Tuesday 22 April 2008, 11:04PM
تا کی باید با اینکارها نشون بدیم که عاشق حسین هستیم کجا نوشته شده که قمه زدن عین ثوابه!!
چرا از منش اونها برای نشون دادن اسلام استفاده نکنیم
روز عاشورا رفته بودیم امامزاده موقع اذان ظهر رفتیم برای نماز ولی خیلی شلوغ بود
اون وسط یکی گفت اخه الان هموقته نمازه برو خونتون بخون
اون طفلی یادش رفته بود امام حسین برا ی امر به معروف که یکیش نمازه قیام کرده بود
yaaliasghar
Tuesday 22 April 2008, 11:14PM
پیدا کردم مشکلو
من مشکلی ندارم که شما دنبال پیدا کردنش باشین
......فدا شدن برای حسین آخر عشق نیست
فدا شدن برای حسین آخر عشقه
فدا شدن برای خدا آخر عشقه
اینم درست ولی شما بین امام حسین و خدا ضد و نقیضی مشاهده می کنین؟؟
این مهم نیست که شما چی می خواید و چی به نظر شما عشقه و چی به نظر شما نهایت عشق بازیه..
کلام خدا کلام معصومینه و بسار برام قابل احترامه و بسار مهم ولی اینکه به نظر من چی عشقه و نهایت عشقبازی چیه خیلی مهمه لااقل واسه خودم نه شما
در صدر اسلام که امام حسین وجود مادی روی کره ی زمین نداشتن ؟؟
بعدش اینکه در صدر اسلام مسلمان باید واسه چه کسی عزاداری میکرد؟؟
نه چیز تازه ایم نیست قمه زنی
و اصلا ربطی به اون شعر عرفانی هم که نوشتید نداره..هیچ عارفی قمه زن نبوده
اتفاقا خیلیم ربط داره چون عاشق الحسین از نظر شما قمه زن نیست ولی از نظر من هست و چون هست ....علت عاشقی قمه زن ازنظر من با علت عاشقی قمه زن از نظر شما کاملا متفاوته
A+CH
Tuesday 22 April 2008, 11:17PM
اینم درست ولی شما بین امام حسین و خدا ضد و نقیضی مشاهده می کنین؟؟
مورد مشابه
همون چیزی هست که علی اللهی ها میگن.
بله خدا با حسین فرق داره
حسین فقط بنده ای از بندگان خداست....ولی خدا ....خداست.
شما حسین رو خدا می دونید؟؟؟
yaaliasghar
Tuesday 22 April 2008, 11:17PM
اون طفلی یادش رفته بود امام حسین برا ی امر به معروف که یکیش نمازه قیام کرده بود
نه یادش نرفته بوده حرفش کاملا منطقی بوده چرا اون طرف مقابل نرفته نمازشو تو خونش بخونه ..اینهمه 365 روز سال پا میشن میرن مسجد واسه نماز یعنی یه روزشو نمیتونن بخاطر قمه زنا ی حسین کوتاه بیان ؟؟؟
A+CH
Tuesday 22 April 2008, 11:18PM
من مشکلی ندارم که شما دنبال پیدا کردنش باشین
فکر کردم فقط چهار ده تا معصوم داریم:)
A+CH
Tuesday 22 April 2008, 11:19PM
اینهمه 365 روز سال پا میشن میرن مسجد واسه نماز یعنی یه روزشو نمیتونن بخاطر قمه زنا ی حسین کوتاه بیان ؟؟؟
قمه زنی قمه زنا تو کمرشون بخوره...اگه بخوان مزاحم نماز خوندن کسی توی خونه ی خدا بشن.
A+CH
Tuesday 22 April 2008, 11:20PM
در صدر اسلام که امام حسین وجود مادی روی کره ی زمین نداشتن ؟؟
خودتونم می دونید منظورم بعد از شهادت حسین(ع) بود و در زمان زندگی معصومین دیگه.
مهساM
Tuesday 22 April 2008, 11:21PM
ووووووای ترو خدا شما چرا ایینه عزیز
امامزاده محل نماز و عبادته نه مانور
yaaliasghar
مورد مشابه
همون چیزی هست که علی اللهی ها میگن.
بله خدا با حسین فرق داره
حسین فقط بنده ای از بندگان خداست....ولی خدا ....خداست.
من کی و کجا گفتم خدا با حسین فرقی نداره ؟؟من گفتم مگر ضدو نقیضی بین خدا و حسین هست؟؟
حسین فقط بنده ای از بندگان خداست
فقط همین
یعنی امام حسین برای شما فقط یه بنده ست؟؟
من همچین حرفی زدم؟؟
A+CH
ولی از نظر من هست
نظرتون رو واسه خودتون نگه دارید و به دین ضربه نزنید
چون توی احکام ما اومده صدمه زدن به بدن کار خطاییه
قمه زدن رو اکثر مراجع شیعه منع کردند .
A+CH
Tuesday 22 April 2008, 11:23PM
یعنی امام حسین برای شما فقط یه بنده ست؟؟
من کی باشم که بخوام راجع به مقام آقام حرفی بزنم؟
من حرفم اینه که حسین هم بنده ای از بندگان خداست
به نظر شما این طور نیست؟
yaaliasghar
Tuesday 22 April 2008, 11:23PM
امامزاده محل نماز و عبادته نه مانور
پس مسجد چی؟؟
مساجد محل شما همشون پر بوده ....هیچ جای دیگه ای واسه نمازخونیا عزیزمون وجود نداشته ؟؟حتی توی خونه هاشونم جا نبوده؟؟
شما که رفتین امامزاده قضاوت کنین که امام زداه بوی اما میده ...اینطور نیست؟؟
مهساM
Tuesday 22 April 2008, 11:26PM
به نظر شما نماز چقدر طول میکشه
یه عذاداری واقعی میدونی چیه؟؟میدونی برای چی ماه محرم و صفر عذای امامون رو میگیرم
برای چی یاد اون رو زها رو تداعی میکنیم؟؟
yaaliasghar
Tuesday 22 April 2008, 11:26PM
قمه زنی قمه زنا تو کمرشون بخوره...اگه بخوان مزاحم نماز خوندن کسی توی خونه ی خدا بشن
خونه ی خدا ؟؟
گفتن امام زاده نه مسجد؟؟
در ضمن شما مسلمان شیعه ی 12 امامی که خیلیم بهتر از من میدونین اگر قمه زن رو جدا کنید از مبحث قمه زنی میبینید که خداوند حق توهین و مسخره کردن هیچ بین بشری رو در دین به ما مسلمونا نداده پس با حرفاتون نه با اعمالتون به من درس بدین ؟؟
مهساM
Tuesday 22 April 2008, 11:27PM
شنیدی میگن مقصود تویی کعبه و بت خانه بهانس
yaaliasghar
Tuesday 22 April 2008, 11:28PM
من کی باشم که بخوام راجع به مقام آقام حرفی بزنم؟
من حرفم اینه که حسین هم بنده ای از بندگان خداست
به نظر شما این طور نیست؟
من فقط همینو میدونم من بنده ام امام حسین هم بنده ولی من امام نیستم ولی حسین بن علی امام هستند
من بنده ام ولی فقط یه بنده
امام حسین بنده ست ولی فقط بنده نیست
بین منو شمای بنده با بندگی حسین از اینجا تا آسمون هفتم فاصله ست نه؟؟
مهساM
Tuesday 22 April 2008, 11:30PM
نماز در موقع گفتن اذان تاکیدزیاد بهش شده وسط جنگ امام حسین اقامه نماز کردن ،شما چه دلیلی دارین برای اینکه یکی که اومده امام زاده تا تو مراسم عزای مولاش شرکت کنه از واجب خودش صرف نظر کنه و نمازشو بره خونش بخونه یعنی یا به مراسم نباید بیاد یا نماز نخونه درسته؟؟
yaaliasghar
نظرتون رو واسه خودتون نگه دارید و به دین ضربه نزنید
چون توی احکام ما اومده صدمه زدن به بدن کار خطاییه
قمه زدن رو اکثر مراجع شیعه منع کردند .
اینم میزارم رو همهی اون حرفایی که از بقیه شنیدم
آیت الله وحد خراسانی و آیت الله بهجت قمه زنی رو جایز دونستن ....
من این دوتا رو قبول دارم همین
A+CH
خداوند حق توهین و مسخره کردن هیچ بین بشری رو در دین به ما مسلمونا نداده
من به دید مسخره نگفتم
و اگه همچین صحنه ای رو با چشمم ببینم
همین جمله رو با لحن مخصوص خودش میگم. بالاخره امربه معروف که فقط کتک زدن مردم نیست..اینا رو هم شامل میشه
yaaliasghar
Tuesday 22 April 2008, 11:31PM
به نظر شما نماز چقدر طول میکشه
یه عذاداری واقعی میدونی چیه؟؟میدونی برای چی ماه محرم و صفر عذای امامون رو میگیرم
برای چی یاد اون رو زها رو تداعی میکنیم؟؟
چرا فک میکنید یه قمه زن و یه طرفدار قمه زن این چیزارو نمیدونه؟؟
A+CH
Tuesday 22 April 2008, 11:31PM
بین منو شمای بنده با بندگی حسین از اینجا تا آسمون هفتم فاصله ست نه؟؟
خب حالا که اینو فهمیدیم قمه رو برداریم بزنیم به سر و صورتمون:D
چطوره؟؟
A+CH
Tuesday 22 April 2008, 11:33PM
چرا فک میکنید یه قمه زن و یه طرفدار قمه زن این چیزارو نمیدونه؟؟
چون کاملااز حرکاتش مشخصه
yaaliasghar
Tuesday 22 April 2008, 11:34PM
من به دید مسخره نگفتم
و اگه همچین صحنه ای رو با چشمم ببینم
همین جمله رو با لحن مخصوص خودش میگم. بالاخره امربه معروف که فقط کتک زدن مردم نیست..اینا رو هم شامل میشه
همه ی ارگانهای نظامی که از نظر قدرت خیلی بالاتر از منو شماهستن از همه دری چه امر به معروف چه تهدیداتی مثه زندان و شلاق و ....به قمه زنا دستور دادن و امر کردن که دست بردارن از اینکار ولی امسال 12 میلیون نفر قمه زدن....
yaaliasghar
Tuesday 22 April 2008, 11:36PM
نمیدونم این حرفتونو ببینم:
خب حالا که اینو فهمیدیم قمه رو برداریم بزنیم به سر و صورتمون:D
چطوره؟؟
یا این حرفتونو:
من به دید مسخره نگفتم
عملتون یا حرفتون کدومش بیشتر به من درس می آموزه؟؟
مهساM
Tuesday 22 April 2008, 11:36PM
ببین اینکه چند صد هزار نفر این کار رو انجام میدن دلیل نمیشه که کار درستی انجام داده باشن
تو روز عاشورا با این همه تاکید امام حسین و ائمه چند صد میلیون نفر دروغ و تهمت میزنن ایا این کار هم درسته؟؟
A+CH
Tuesday 22 April 2008, 11:37PM
داخلي (http://www2.irna.ir/fa/news/line-10/key-5202/). فرهنگي (http://www2.irna.ir/fa/news/line-10/key-5259/). معارف (http://www2.irna.ir/fa/news/line-10/key-13467/). محرم (http://www2.irna.ir/fa/news/line-10/key-17445/).
استفتايي از حضرت آيت الله محمد تقي بهجت از مراجع عظام تقليد قم درخصوص قمه زني درميان هياتها و دستجات عزاداري اين استان پخش شد.
به گزارش ايرنا، در اين استفتاء كه طي ديشب و امروز در جمع عزاداران حسيني پخش شده است، آيت الله بهجت پيرامون سوال برخي مومنين در زمينه قمه زني پاسخ داده اند.
دراين استفتاء آمده است: مدتي است لوح فشردهاي با عنوان "حقيقت مظلوم" درارتباط با فتواي مرحوم اصفهاني به وجوب قمه زني، تكثير و توزيع گرديده و درآن با نقل قول و انتساب مطلبي به جنابعالي، در راستاي تقدس خون قمه زنان و وصيت حضرتعالي براي همراهي در كفن و قبر خود بهره برداري نموده و دراين مطلب استناد به حضرتعالي نموده اند، مستدعي است در جهت تنويرافكار مقلدين حضرتعالي نسبت به صحت و سقم مطلب مزبور اعلام نظر فرماييد.
حضرت آيت الله بهجت درپاسخ به اين استفتاء بيان كرده است: آنچه بنده نقل كرده ام مخالفت مرحوم استاد آقا سيد ابوالحسين اصفهاني(ره) با عمليت قمه و آنكه تا آخر هم مخالف ماندند و هيچ اجازه ندادند.
وي ادامه داده است: اما بنده چنين لباس خون آلودي ندارم و چنان وصيتي هم نكرده ام.
خبرنگار ايرنا گزارش داد: اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي قم نيز به منظور مقابله با قمه زني و بيان فتاوي مراجع درخصوص حرمت قمه زني كتابي با عنوان "دستهاي پنهان" را نيز در تيراژ ۱۰۰هزار نسخه در ميان هياتهاي مذهبي پخش كرده است
مهساM
Tuesday 22 April 2008, 11:38PM
ببینید بین کسی که خوابه با کسی که خودشو به خواب زده خیلی تفاوت هست
شما در یک جبهه هستین که هر چقدر هم بهتون بگن درسته یا غلط قبول نمیکنید
پس من دیگه شخصاًاز این بحث کناره گیری میکنم
yaaliasghar
Tuesday 22 April 2008, 11:39PM
نماز در موقع گفتن اذان تاکیدزیاد بهش شده وسط جنگ امام حسین اقامه نماز کردن ،شما چه دلیلی دارین برای اینکه یکی که اومده امام زاده تا تو مراسم عزای مولاش شرکت کنه از واجب خودش صرف نظر کنه و نمازشو بره خونش بخونه یعنی یا به مراسم نباید بیاد یا نماز نخونه درسته؟؟
هم نماز بخونه هم مراسم بره ولی بازم سوال پیش میاد چرا وقتی میبینه اون نمازگزار که امامزداه پر شده از قمه زنا یه خورده کوتاهی بخرج نمیده که آقا اینهمه روز اومدم توی این امام زداه نماز خوندم یه روزشو بخاطر امام حسین کوتاه بیام
من نگفتم نماز یا مراسم ولی مطمئنا در شهر شما فقط همون یه امام زاده برنامه ی نماز و عزاداری پر پا نکرده بود..مسلما بیشتر مکانهای مراسم و نماز داشتن درسته؟؟
A+CH
Tuesday 22 April 2008, 11:39PM
[به قمه زنا دستور دادن و امر کردن که دست بردارن از اینکار ولی امسال 12 میلیون نفر قمه زدن..../QUOTE]
پس آمار افراطیون رفت بالا
کم کم باید منتظر ظهور آقا بود:)
[QUOTE]عملتون یا حرفتون کدومش بیشتر به من درس می آموزه؟؟
و اعمال شما واقعا آموزندست
اون حرفم هم از دید مسخره نبود می خوام شما به خودتون بیاید.
yaaliasghar
Tuesday 22 April 2008, 11:40PM
چون کاملااز حرکاتش مشخصه
این نظر شماست ولی 360 درجه تفوت داره این نظر با نظر یه قمه زن...
A+CH
Tuesday 22 April 2008, 11:40PM
یه خورده کوتاهی بخرج نمیده
چون قمه زدن یه کار بی ریشه ست ولی نماز ستون دین ماست
yaaliasghar
Tuesday 22 April 2008, 11:41PM
[quote][
ببینید بین کسی که خوابه با کسی که خودشو به خواب زده خیلی تفاوت هست
شما در یک جبهه هستین که هر چقدر هم بهتون بگن درسته یا غلط قبول نمیکنید
پس من دیگه شخصاًاز این بحث کناره گیری میکنم
/QUOTE]
اگه این خوابه بزار من تا ابد خواب باشم
جواب انکر و منکر با خودم
A+CH
Tuesday 22 April 2008, 11:42PM
جواب و انکر و منکر با خودم
اون که بـــــــله
noor-alzahra
Tuesday 22 April 2008, 11:42PM
سلام یه کسی اینجا گفته بود اکثر علمای شیعه قمه زدن رو حروم کردن در حالی که اصلا این طور نیست اتفاقا بیشتر علمای شیعه قمه زدن رو کاری حلال می دونند.البته به نظر من با شرایط فعلی نباید قمه زد ولی اگه یه موقعی فتنه دشمن تو کار نباشه و دشمنان از این کارای شیعه ها استفاده ابزاری نکنند حتی اونایی که گفتند قمه زن حرامه هم نمی گند قمه زدن حرامه ضمنا هیچ کس نگفته قمه زدن فی نفسه حرامه.راستی ما نباید درباره چیزی که بهش علم کامل نداریم نظر بدیم.اقا دوتا مجتهد اومدن ایات و روایات رو بررسی کردند یکی به یه نتیجه ای رسیده یکی به یه نتیجه دیگه هر دوتاشون گل گفتند هر دوتاشونم پیش خدا ماجورند گرچه نظر یکیشون هم فقط نظر واقعی خداست.
A+CH
Tuesday 22 April 2008, 11:43PM
ولی جواب کسایی که به واسطه ی حرکت شما اسلام رو دین خشنی می دونن هم خودتون باید بدید
A+CH
Tuesday 22 April 2008, 11:43PM
سلام یه کسی اینجا گفته بود اکثر علمای شیعه قمه زدن رو حروم کردن در حالی که اصلا این طور نیست اتفاقا بیشتر علمای شیعه قمه زدن رو کاری حلال می دونند
صفحه و کتاب..
یا لینک
منتظر هستیم تا منبع خودتون رو هر چه سریعتر اعلام کنید.
yaaliasghar
Tuesday 22 April 2008, 11:45PM
پس آمار افراطیون رفت بالا
کم کم باید منتظر ظهور آقا بود:)
افراطی؟؟
چه جالب ...
منتظر ظهور آقا هم باشین و ماهم هستیم انشالله
و اعمال شما واقعا آموزندست
اون حرفم هم از دید مسخره نبود می خوام شما به خودتون بیاید.
نه نظرات من از جانب شما با حسین و خدا و اسلامو پیغمبر داره رد میشه ولی شماییی که دم ازشون میزنین چرا منه قمه زن رو مورد اهانت قرار میدین؟؟
مگه تاحالا خدا و اسلامو حسین و پیغمبر کسی رو مسخره کرده بودن؟؟
A+CH
Tuesday 22 April 2008, 11:47PM
افراطی؟؟
چه جالب ...
منتظر ظهور آقا هم باشین و ماهم هستیم انشالله
بله
باشید
در مورد اون خبری که از آیت الله بهجت گذاشتم هم نظرتون رو بگید.
در ضمن بحث رو به بیراهه نکشونید .
منطقی جواب بدید
yaaliasghar
Tuesday 22 April 2008, 11:47PM
چون قمه زدن یه کار بی ریشه ست ولی نماز ستون دین ماست
گفتم که یه قمه زن کارشو بی هدفو اصل و ریشه انجام نمیده
yaaliasghar
Tuesday 22 April 2008, 11:48PM
بله
باشید
در مورد اون خبری که از آیت الله بهجت گذاشتم هم نظرتون رو بگید.
در ضمن بحث رو به بیراهه نکشونید .
منطقی جواب بدید
معلومه که کی داره قمه دن رو به علی اللهی میکشونه؟؟
noor-alzahra
Tuesday 22 April 2008, 11:49PM
چشم اقای علی___واژه هر وقت متن فتاوا در دسترسم بود همینجا واستون میزارم.ولی الان به دلیل کمبود وقت و در دسترس نبودن فتاوا از این کار معذورم شما مطمئن باشید تا فردا ظهر متن فتاوا با سند و مدرک تو همین جا می تونید مشاهده کنید
A+CH
Tuesday 22 April 2008, 11:49PM
گفتم که یه قمه زن کارشو بی هدفو اصل و ریشه انجام نمیده
خیلی منطقی هدف یه قمه زن رو بگید.:)
yaaliasghar
Tuesday 22 April 2008, 11:50PM
ولی جواب کسایی که به واسطه ی حرکت شما اسلام رو دین خشنی می دونن هم خودتون باید بدید
ما جوابشونو میدیم اگر بپرسن و فقط با دیدن قمه زنی در مورد اسلام قضاوت نکنن
کسی که حقیقتا در پی اسلام باشه تحقیق میکنه نه برداشت آزاد
A+CH
Tuesday 22 April 2008, 11:51PM
ولی الان به دلیل کمبود وقت و در دسترس نبودن فتاوا
بله می دونستم با کمبود وقت روبرو میشید:) آخه آخر شبه
ولی من منتظر فتاوا هستم. فرمودید اکثر مراجع.......پس بنده هم منتظر فتاوای اکثر مراجع می مونم
A+CH
ما جوابشونو میدیم اگر بپرسن و فقط با دیدن قمه زنی در مورد اسلام قضاوت نکنن
نه نه نه
این دنیا نمی خواد جواب کسی رو بدید
اون دنیا در محضر پروردگار جواب میدید
yaaliasghar
خیلی منطقی هدف یه قمه زن رو بگید.:)
اثبات عملی عشق و وفاداری به حسین
yaaliasghar
Tuesday 22 April 2008, 11:52PM
نه نه نه
اون دنیا در محضر پروردگار جواب میدید
فقط دعا کنین خدا ازمون بپرسه ....حتما حتما دعا کنین
A+CH
Tuesday 22 April 2008, 11:53PM
کسی که حقیقتا در پی اسلام باشه تحقیق میکنه نه برداشت آزاد
کسی که به امید این مسلمون میشه که اسلام دین محبت ها و زیباییهاست تا با اون صحنه ی عزاداری روبرو بشه .....دین رو مقصر می دونه که هیچ....تا دو سه روز هم احتمالا افسردگی بگیره.
noor-alzahra
Tuesday 22 April 2008, 11:54PM
هدف یه قمه زن اینه که خودش رو شبیه اقاش کنه.شما اگه مقتل رو خونده باشید حضرت زینب بعد از شهادت امام حسین طوری سر خودش رو طوری زد به مهمل که از ر حضرت خون جاری شد حالا وقتی حضرت زینب این کار رو کرد چرا قمه زنا این کار رو نکنند.الان باز نگید سندش رو دقیق بگید که همون جواب قبلیم رو می دم اما مطمئن باشید فردا همه سندا رو دقیق میارم.راستی من بار دیگه اعلام می کنم با شرایط موجود با قمه زنی مخالفم.
A+CH
Tuesday 22 April 2008, 11:55PM
اثبات عملی عشق و وفاداری به حسین
به سخنان و حرفهای آقا گوش بدید و عملش کنیم میشه اثبات عملی عشق و وفاداری به حسین .
کجا حسین گفت بعد از مرگ من با قمه بزنیدخودتون رو ناکار کنید.
ولی اینکه سر و صورت خودمون رو خونی کنیم چه اثباتی رو می رسونه؟
آیا دین حسین ترویج پیدا می کنه؟
A+CH
Tuesday 22 April 2008, 11:56PM
هدف یه قمه زن اینه که خودش رو شبیه اقاش کنه
جناب محترم ...
به اقای من توهین نکنید و الا لحن من تند میشه
آقای من خودزنی نکردند
بلکه برای زنده کردن دینشون جنگیدند
yaaliasghar
Tuesday 22 April 2008, 11:57PM
مطمئنا اگه کسی تو همین دنیاهم بپرسه جوابشو میدیم فقط بپرسه
A+CH
Tuesday 22 April 2008, 11:59PM
:)...
من از همگی عذر می خوام
قمه زنی خیلی کار خوبیه
امیدوارم ادامه پیدا کنه و با این روش دینمون روز به روز زیباتر جلوه کنه . و آقامون هم از دست ما راضی باشه..
والسلام....:)
yaaliasghar
ناکار؟؟
جالبه بدونین عمق شکاف فرق سر یه قمه زن با رفتن به حمام خیلی سریع خوب میشه ...ناکار کردن کجاشه اونوقت؟؟
yaaliasghar
من از همگی عذر می خوام
قمه زنی خیلی کار خوبیه
امیدوارم ادامه پیدا کنه و با این روش دینمون روز به روز زیباتر جلوه کنه . و آقامون هم از دست ما راضی باشه..
والسلام....:)
منم امیدوارم
دعای خوبی کردین
ممنونم یاعلی
master00
Wednesday 23 April 2008, 12:00AM
جناب nor-alzahraوyaaliasghar معلومه اینجا چه خبره؟ اصلا خودتون متوجه هستید چی می گید؟در ضمن خواهشا همه صحبت ها رو با مدرک بیارید...به خدا وقت ظهور آقاست....
A+CH
Wednesday 23 April 2008, 12:01AM
:Dخل و چل شدیم رفت:D
yaaliasghar
Wednesday 23 April 2008, 12:01AM
به سخنان و حرفهای آقا گوش بدید و عملش کنیم میشه اثبات عملی عشق و وفاداری به حسین .
ولی اینکه سر و صورت خودمون رو خونی کنیم چه اثباتی رو می رسونه؟
آیا دین حسین ترویج پیدا می کنه؟
اینی که دارین میگین واسه یه عاشق و یه قمه زن در کنار هم قرار میگیره
هم قمه زنی هم عمل به دستورات حسین
yaaliasghar
Wednesday 23 April 2008, 12:02AM
جناب nor-alzahraوyaaliasghar معلومه اینجا چه خبره؟ اصلا خودتون متوجه هستید چی می گید؟در ضمن خواهشا همه صحبت ها رو با مدرک بیارید...به خدا وقت ظهور آقاست....
علت عاشق ز علتها جداست
عشق اصطرلاب اسرار خداست
منتظر ظهور آقا خواهیم بود
noor-alzahra
Wednesday 23 April 2008, 12:02AM
ببخشید اقای علی___واژه اگه ناراحتتون کردم.ولی منظور من از شبیه کردن خودشون به امام حسین(ع)این بود که همونطور که امام حسین رو در دیای خون کشتند و بدن اون حضرت رو قطعه قطعه کردند قمه زن ها هم کمی شبیه اقای دو عالم باشند همین.شمنا شما همچین میگید اقای من انگار امام حسین فقط مال شماست.بازم من میگم من با شرایط موجود من با قمه زنی مخالفم.
yaaliasghar
Wednesday 23 April 2008, 12:04AM
بلکه برای زنده کردن دینشون جنگیدند
پس چرا حاضر نیستین بخاطر کسی که دین و مذهبتونو احیا کرد به اندازه ی سر سوزنی به خودتون لطمه بزنین؟؟
A+CH
Wednesday 23 April 2008, 12:04AM
هم قمه زنی هم عمل به دستورات حسین
:Dخل و چل شدیم رفت:D
A+CH
Wednesday 23 April 2008, 12:05AM
علت عاشق ز علتها جداست
عشق اصطرلاب اسرار خداست
شاعرش توی گور لرزید ...اگه بدونه که شما اینو واسه قمه زنی استفاده می کنید
لطفا از خودتون شعر بگید انقدرم این یه بیت رو تکرار نکنید
yaaliasghar
خل و چل شدیم رفت
نه این فقط یه تبادل نظر بود همین
noor-alzahra
اقای علی_____وازه خدا همه ما رو خل و چل از دنیا ببره.می خوام بلند امین بگیا:D
yaaliasghar
Wednesday 23 April 2008, 12:07AM
شاعرش توی گور لرزید ...اگه بدونه که شما اینو واسه قمه زنی استفاده می کنید
لطفا از خودتون شعر بگید انقدرم این یه بیت رو تکرار نکنید
از کجا معلوم ؟؟
من واسه آقام شعر گفتم ولی حاضرنیستم یه بیتشو عنوان کنم
A+CH
Wednesday 23 April 2008, 12:07AM
پس چرا حاضر نیستین بخاطر کسی که دین و مذهبتونو احیا کرد به اندازه ی سر سوزنی به خودتون لطمه بزنین؟؟
جوابش خیلی سادست.....چون صدمه زدن به خودم در دینم نفی شده.
در ضمن کار بی علت خطاست.
چرا باید به خودم صدمه بزنم....آخه با این کار چی به حسین(ع) میرسه؟ این چه تبلیغیه واسه عاشورا که راه انداختید؟
yaaliasghar
Wednesday 23 April 2008, 12:08AM
من بین قمه زنی و عمل به دستورات حسین ضدونقیضی در مورد اثبات عملی عشق به حسین نمیبینم بخاطر همین هیچوقت خل و چل نمیشم
A+CH
Wednesday 23 April 2008, 12:08AM
از کجا معلوم ؟؟
ببخشید
یعنی شما میگید عرفا..قمه زن بودند؟؟
A+CH
Wednesday 23 April 2008, 12:09AM
بخاطر همین هیچوقت خل و چل نمیشم
بله خل و چل شدن هم دنیاییه واسه خودش ...هر کسی بهش نمیرسه.
هر کی خوابه خوش به حالش ما به بیداری دچاریم.;)
master00
نمی دونم شاید اشکال از منه که نمی تونم رک صحبت کنم...حیف که نمی تونم بگم...من شما رو نمی شاسم واسه همین نمی تونم قضاوت کنم که آیا داری دینو خراب می کی یا درست...اگه به این می گن عاشقی باشه شما جز عاشقا باشید...فقط مطمئن باشید که جز اونایی نیستید که آرزوی ...
yaaliasghar
چون صدمه زدن به خودم در دینم نفی شده
خوب مگه خودتون نمیگین که همین دین با جنگیدن حسین احیا شد ؟؟
پس دین به حسین مدیونه درسته؟؟؟
A+CH
Wednesday 23 April 2008, 12:10AM
اقای علی_____وازه خدا همه ما رو خل و چل از دنیا ببره.می خوام بلند امین بگیا:D
برادر !
اسمم علیه.....نمی خواد دنباله ش رو بگید:):):smile07:
yaaliasghar
Wednesday 23 April 2008, 12:11AM
ببخشید
چرا اصرار دارین از زبون من صحبت کنین؟؟
A+CH
خوب مگه خودتون نمیگین که همین دین با جنگیدن حسین احیا شد ؟؟
پس دین به حسین مدیونه درسته؟؟؟
بر منکرش لعنت.
...دین به حسین (ع) مدیونه.
خب؟؟
noor-alzahra
اقای علی______وازه حرف شما کاملا صحیحه اما وقتی یه مجتهد مثل اقای وحید خراسانی که سواد بالاش رو نمیشه انکار کرد میاد تو سخنرانی علنیش از قمه زنی حمایت میکنه اون وقت ما چه جوری بیایم بر علیهش حرف بزنیم حداقل ما با این قاطعیت نمی تونیم بگیم که قمه زدن بده...
A+CH
چرا اصرار دارین از زبون من صحبت کنین؟؟
خب شما حرفای خودتون رو یه بار دیگه بخونید:D
خب
ببخشید:D
yaaliasghar
Wednesday 23 April 2008, 12:12AM
نمی دونم شاید اشکال از منه که نمی تونم رک صحبت کنم...حیف که نمی تونم بگم...من شما رو نمی شاسم واسه همین نمی تونم قضاوت کنم که آیا داری دینو خراب می کی یا درست...اگه به این می گن عاشقی باشه شما جز عاشقا باشید...فقط مطمئن باشید که جز اونایی نیستید که آرزوی ...
حرفتو با من رک رک بزن
بهم بر نمیخوره چون پای عشق وسطه
من تاحالا از خیلیا بخاطر عشقم حرف شنیدم ..شما حرفتو بزن و مطمئن باش که نفر اولیشون نیستی
yaaliasghar
Wednesday 23 April 2008, 12:13AM
بر منکرش لعنت.
...دین به حسین (ع) مدیونه.
خب؟؟
خب چی؟؟
خب ادای دین به حسین ...
yaaliasghar
Wednesday 23 April 2008, 12:14AM
خب شما حرفای خودتون رو یه بار دیگه بخونید:D
خب
ببخشید:D
خوندم ولی هیچ جاییش نگفتم عرفا قمه زن بودن...
A+CH
Wednesday 23 April 2008, 12:15AM
لااله الا الله
این چطور ادای دین به حسینه(ع)؟؟
yaaliasghar
Wednesday 23 April 2008, 12:16AM
بله خل و چل شدن هم دنیاییه واسه خودش ...هر کسی بهش نمیرسه.
هر کی خوابه خوش به حالش ما به بیداری دچاریم.;)
خوش بحالتون که بقول خودتون خل و چل هستین البته این فقط نظر خودتونه
راستی شما بیدارا هیچوقت واسه بیدارشدن ما قمه زنا و مدافعان قمه زنی دعا نکنین
شما بیدار ...باشه
ما خواب...باشه؟؟
yaaliasghar
Wednesday 23 April 2008, 12:17AM
لااله الا الله
این چطور ادای دین به حسینه(ع)؟؟
همونطور که عمل به دستوراتش ادای دین به حسینه
yaaliasghar
Wednesday 23 April 2008, 12:18AM
من ممکنه دیسکانکت بشم چون آخرای شارژمه ...
A+CH
Wednesday 23 April 2008, 12:18AM
از کجا معلوم ؟؟
شما فرمودید از کجا معلوم؟
از این گفته تون میشه فقط یه برداشت کرد و اونم اینه
از کجا معلوم که اون شاعر این شعرو واسه قمه زدن نسروده؟؟(چون بالاخره اینو در جواب گفته ی من نوشتید دیگه....درسته؟)
خب منم گفتم
یعنی شما میگد عارفا قمه زنن؟
بعدش میگید من حرف توی دهنتون گذاشتم..در حالی که منم سوال کردم و شما جواب ندادید
yaaliasghar
Wednesday 23 April 2008, 12:19AM
میرمو بر میگردم خیلی زود
master00
Wednesday 23 April 2008, 12:20AM
شما به من بگو کجای این جمهوری اسلامی ایران درسته که مجتهدش درست باشه؟؟؟....حرف من اینه که خیلی راه وجود داره که شما به عشقت برسی...خوب...پس از بین این هم راه بهتریو انتخاب کن ...چرا اصرار بر این کار داری...در ضمن شما که اینقده معتقدی برید صحبتهای از آقای خراسانی بالاتر هاشو گوش بدید...
A+CH
همونطور که عمل به دستوراتش ادای دین به حسینه
خب عمل به دستورای آقا....باعث ترویج دینمون میشه..اسلام دین زشتی نیست
کجای قمه زدن دین ادا کردنه؟؟ این کار رو فقط واسه خودشون انجام می دند و کاری که نیت الهی نداشته باشه یه ذره هم ارزش نداره.
اگرم خیلی دوست دارن این کارو بکنن لطفا جلوی دید عموم نباشن که چهره ی اسلام خدشه دار بشه.
yaaliasghar
از کجا معلوم که اون شاعر این شعرو واسه قمه زدن نسروده؟؟(چون بالاخره اینو در جواب گفته ی من نوشتید دیگه....درسته؟)
آهان شما اینو برداشت کردین ولی من حرف دیگه ای زدم گفتین تنش توی گور میلرزه گفتم از کجا معلوم که شاعر این شعر تنش با این حرفای من و استفاده ی این بیت واسه قمه زنا تنش بلرزه
A+CH
Wednesday 23 April 2008, 12:22AM
میرمو بر میگردم خیلی زود
میرمو دیگه بر نمی گردم:D
ببخشید فردا امتحان دارم.....و فقط پنج ساعت وقت دارم تا درسامو دوره کنم
ان شاءالله باقی بحث رو فردا هستم . :)
yaaliasghar
Wednesday 23 April 2008, 12:24AM
شما به من بگو کجای این جمهوری اسلامی ایران درسته که مجتهدش درست باشه؟؟؟
من کاری به جمهوری اسلامی ندارم ولی مجتهد واسه من توی این مملکت فقط آیت الله وحید خراسانی و آیت الله بهجت
در ضمن شما که اینقده معتقدی برید صحبتهای از آقای خراسانی بالاتر هاشو گوش بدید...
یکی از نزدیکان بخاطر رفع شک و شبهه واسه خودش در مبحث قمه زنی خدمت آیت الله وحید رسید و حضورا سوال کرده ایشونم قمه زنی رو تایید کردن ..و اصلا حرفی از زیر سوال بردن شیعه نزدن ...
yaaliasghar
Wednesday 23 April 2008, 12:24AM
میرمو دیگه بر نمی گردم:D
ببخشید فردا امتحان دارم.....و فقط پنج ساعت وقت دارم تا درسامو دوره کنم
ان شاءالله باقی بحث رو فردا هستم
بسلامت
موفق باشید
A+CH
Wednesday 23 April 2008, 12:25AM
خوش بحالتون که بقول خودتون خل و چل هستین البته این فقط نظر خودتونه
راستی شما بیدارا هیچوقت واسه بیدارشدن ما قمه زنا و مدافعان قمه زنی دعا نکنین
شما بیدار ...باشه
ما خواب...باشه؟؟
مطمئن باشید این گفته تون بی جواب نمی مونه
بماند تا فردا
yaaliasghar
Wednesday 23 April 2008, 12:26AM
اگرم خیلی دوست دارن این کارو بکنن لطفا جلوی دید عموم نباشن که چهره ی اسلام خدشه دار بشه
شما صد بار این حرف رو درجمله بندیهای متعدد عنوان کردین منم صد بار جوابتونو دادم
yaaliasghar
Wednesday 23 April 2008, 12:26AM
مطمئن باشید این گفته تون بی جواب نمی مونه
بماند تا فردا
مطمئنم خیالتون راحت
yaaliasghar
Wednesday 23 April 2008, 12:29AM
این کار رو فقط واسه خودشون انجام می دند و کاری که نیت الهی نداشته باشه یه ذره هم ارزش نداره.
واسه شما که مخالفی ارزش نداره ...و نیت الهی هم نداره ولی نمیتونی از جانب یه قمه زن اینو بگین
A+CH
Wednesday 23 April 2008, 12:30AM
ویژه نامه خرافات در عزاداری به منظور رفع اتهام نسبت به مکتب تشیع در سایت تبیان راه اندازی شد.
سوگواری برای حضرت سیدالشهدا علیه السلام و یاد كردن از فاجعه خونین کربلا، اگر به طور صحیح انجام شود علاوه بر ارزش های اسلامی و معنوی که دارد، خود یک عمل منطقی و معقولی است که از عواطف انسانیت و حس حمایت از مظلوم نشأت می گیرد.
اما با کمال تأسف گاهی به نام عرض ارادت به ساحت مقدس امام حسین علیه السلام اعمالی انجام می شود که در برابر دنیای روز موجب شرمساری و سرافکندگی است. اعمالی که نه با قانون اسلام سازش دارد و نه از نظر منطق، صحیح و قابل درک است.
موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان برای روشنگری مسلمانان و رفع اتهام نسبت به مکتب تشیع ویژه نامه ای با عنوان خرافات در عزاداری را ارایه كرده است که محتوای آن دارای عزاداری یا خودآزاری، قمه زنی، پیدایش قمه زنی، نقش استکبار در ترویج و بهره برداری از قمه زنی، جریان مقابله علما با انحرافات در دوران معاصر، پرسش هایی در مورد عزاداری حضرت سیدالشهدا علیه السلام، علل صدور حکم حکومتی مقام رهبری درباره قمه زنی، علل صدور فتوای عدم جواز قمه زنی از سوی علما و تحلیل و نقد فیلم قمه زنی حقیقت مظلوم است.
برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید به نشانی http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=۶۱۸۳۱ مراجعه كنید.
http://www.aftab.ir/images/news/break.gif
A+CH
Wednesday 23 April 2008, 12:30AM
شما صد بار این حرف رو درجمله بندیهای متعدد عنوان کردین منم صد بار جوابتونو دادم
نخیر من صد بار یه جمله رو تکرار نکردم
شما هستید که یه بیت حفظ کردید و صد بار تکرار می کنید:smile55:
A+CH
Wednesday 23 April 2008, 12:31AM
واسه شما که مخالفی ارزش نداره ...و نیت الهی هم نداره ولی نمیتونی از جانب یه قمه زن اینو بگین
نیت الهی برای گناه
:smile55:
A+CH
Wednesday 23 April 2008, 12:34AM
من کاری به جمهوری اسلامی ندارم
چطور کاری ندارید؟ دیانت ما عین سیاست ماست (وبالعکس:D)
رهبر یه مملکت اسلامی قمه زدن رو منع می کنه اونوقت شما به راحتی بر ضدش حرف می زنید
واقعا جالبه
A+CH
Wednesday 23 April 2008, 12:37AM
بنده خیلی متاسفم که بگویم در این سه، چهار سال اخیر، برخی کارها در ارتباط با مراسم عزاداری ماه محرم دیده شده است که دستهایی به غلط، آن را در جامعهی ما ترویج کردهاند. کارهایی را باب میکنند و رواج میدهند که هر کس ناظر آن باشد، برایش سوال به وجود میآید. به عنوان مثال، در قدیم الایام بین طبقهی عوامالناس معمول بود که در روزهای عزاداری، به بدن خودشان قفل میزدند! البته، پس از مدتی، بزرگان و علما آن را منع کردند و این رسم غلط برافتاد... قمهزدن نیز همینطور است. قمهزدن هم از کارهای خلاف است. (1)
1- ماهیت قمهزنی
الف- جعلی بودن
قمهزدن، سنتی جعلی است. از اموری است که مربوط به دین نیست و بلا شک، خدا هم از انجام آن راضی نیست. (2)
ب- بدعت بودن
من حقیقتا هر چه فکر کردم، دیدم نمیتوانم این مطلب - قمهزدن - را که قطعا یک خلاف و یک بدعت است، به اطلاع مردم عزیزمان نرسانم. این کار را نکنند؛ بنده راضی نیستم. (3)
ج- نماد وهن مذهب تشیع
اینجانب میبینم که چگونه اخلاص و محبت مردم به سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین علیهالسلام مورد جفا در قضاوتهای جهانی واقع میشود، چگونه درک روشنبینانهی آنان در اعتقاد به مقام والای اهلبیت علیهمالسلام، به خاطر بعضی اعمال جاهلانه، حمل بر اموری میشود که از ساحت شیعه و ائمه بزرگوارشان بسی دور است... میبینم که بعض اعمالی که هیچ ریشهی دینی هم ندارد، بهانه به دست دشمن مغرض میدهد که بدان وسیله هم اسلام و تشیع را – العیاذبالله - به عنوان آئین خرافه معرفی کنند. (4)
د- خرافی بودن و مصداق عزاداری نبودن قمهزنی
کار غلطی است که عدهای قمه به دست بگیرند و به سر خودشان بزنند و خون بریزند. این کار را میکنند که چه بشود؟! کجای این حرکت، عزاداری است؟! البته، دست بر سر زدن، به نوعی نشانهی عزاداری است. شما بارها دیدهاید، کسانی که مصیبتی برایشان پیش میآید، بر سر و سینهی خود میکوبند. این نشانهی عزاداری معمولی است. اما شما تا به حال کجا دیدهاید که فردی به خاطر رویکرد مصیبت عزیزترین عزیزانش، با شمشیر بر مغز خود بکوبد و از سر خود خون جاری کند؟! کجای این کار، عزاداری است؟! (5)
2- آثار و بازتابهای منفی قمهزنی
الف- مخدوش شدن چهره تشیع
نباید کاری کنیم که آحاد جامعه اسلامی برتر، یعنی جامعه محبِّ اهلبیت علیهمالسلام که به نام مقدس ولیعصر (ارواحنا فداه)، به نام حسین بن علی (علیهالسلام) و به نام امیرالمومنین (علیه الصلاة والسلام) مفتخرند، در نظر مسلمانان و غیرمسلمانان عالم، به عنوان یک گروه آدمهای خرافی بیمنطق معرفی شوند. (6)
ب- سوء استفاده دشمن از قمهزنی برای تبلیغ بر ضد تشیع
میبینم که چگونه عزاداری بر جگر گوشگان زهرای اطهر (علیهم السلام) مورد تبلیغ سوء دشمنان متعصب و تبلیغاتچیهای شیطان استعمار قرار میگیرد، میبینم که بعض اعمالی که هیچ ریشهی دینی هم ندارد، بهانه به دست دشمن مغرض میدهد که بدان وسیله هم اسلام و تشیع را العیاذبالله به عنوان آئین خرافه معرفی کنند و هم بغض و عداوت خود را نسبت به نظام مقدس جمهوری اسلامی در تبلیغات خود آشکار سازند. (7)
دستورالعمل روسای کمونیستی به زیردستان خودشان این بود که مسلمانان حق ندارند نماز بخوانند، نماز جماعت برگزار کنند، قرآن بخوانند، عزاداری کنند، هیچ کار دینی نباید بکنند؛ اما اجازه دارند قمه بزنند! چرا ؟ چون قمهزدن، برای آنها یک وسیلهی تبلیغ بر ضد دین و بر ضد تشیع بود. بنابراین، گاهی دشمن از بعضی چیزها، اینگونه علیه دین استفاده میکند. هر جا خرافات به میان آید، دین خالص بدنام خواهد شد.
من در دو، سه سال قبل از این، راجع به قمهزدن مطلبی را گفتم و مردم عزیز ما، آن مطلب را با همه وجود پذیرفتند و عمل کردند. اخیرا مطلبی را کسی به من گفت که خیلی برایم جالب و عجیب بود. برای شما هم آن مطلب را نقل میکنم. کسی که با مسائل کشور شوروی سابق و این بخشی که شیعهنشین است - جمهوری آذربایجان - آشنا بود، میگفت: آن زمان که کمونیستها بر منطقهی آذربایجان شوروی سابق مسلط شدند، همه آثار اسلامی را از آنجا محو کردند. مثلا مساجد را به انبار تبدیل کردند، سالنهای دینی و حسینیهها را به چیزهای دیگری تبدیل کردند و هیچ نشانهای از اسلام و دین و تشیع باقی نگذاشتند. فقط یک چیز را اجازه دادند و آن، قمهزدن بود!
دستورالعمل روسای کمونیستی به زیردستان خودشان این بود که مسلمانان حق ندارند نماز بخوانند، نماز جماعت برگزار کنند، قرآن بخوانند، عزاداری کنند، هیچ کار دینی نباید بکنند؛ اما اجازه دارند قمه بزنند! چرا ؟ چون قمهزدن، برای آنها یک وسیلهی تبلیغ بر ضد دین و بر ضد تشیع بود. بنابراین، گاهی دشمن از بعضی چیزها، اینگونه علیه دین استفاده میکند. هر جا خرافات به میان آید، دین خالص بدنام خواهد شد. (8)
ج- ضایع شدن فداکاری گذشتگان برای حفظ آبروی تشیع
شیعهی محّب و مخلصی که در روز عاشورا با قمه سر و روی خود و حتی کودکان خردسال خود را خونین میکند، آیا راضی است که با این عمل خود در روزگاری که هزاران چشم عیبجو و هزاران زبان بدگو، در پی بد معرفی کردن اسلام و تشیع است، عمل او را مستمسک دشمنی خود قرار بدهد؟ آیا راضی است که با تظاهر به این عمل، خون دهها هزار جوان بسیجیصفت عاشق را که برای آبرو دادن به اسلام و تشیع و نظام جمهوری اسلامی بر زمین ریخته شده است، ضایع سازد؟ (9)
http://www.tebyan.net/image/big/1386/11/97248235881041728045173199541244031857.jpg
3- ضرورت مقابله با قمهزنی
میدانم عدهای خواهند گفت: «حق این بود که فلانی اسم قمه را نمیآورد.» خواهند گفت: «شما به قمهزدن چه کار داشتید؟ عدهای میزنند؛ بگذارید بزنند!» نه؛ نمیشود در مقابل این کار غلط سکوت کرد. اگر به گونهای که طی چهار، پنج سال اخیر بعد از جنگ، قمهزدن را ترویج کردند و هنوز هم میکنند، در زمان حیات مبارک امام (رضوان الله علیه) ترویج میکردند، قطعا ایشان در مقابل این قضیه میایستادند. (10)
الف- توجه به عوامل ترویج قمهزنی
این کار، قطعا خلاف است. امام حسین علیهالسلام، به این معنا راضی نیست. من نمیدانم کدام سلیقههایی و از کجا این بدعتهای عجیب و خلاف را وارد جوامع اسلامی و جامعه انقلابی ما میکنند؟! (11)
ب- علت عدم موضعگیری علمای سلف
علمای سلف دستشان بسته بود و نمیتوانستند بگویند «این کار، غلط و خلاف است.» امروز روز حاکمیت اسلام و روز جلوه اسلام است. (12)
ج- اولویت با ضررهای اجتماعی قمهزنی است
آنچه از قول مراجع سلف (رحمة الله علیهم) نقل شده است، بیش از این نیست که اگر این کار ضرر معتنیبه ندارد جایز است؟ آیا سبک کردن شیعه در افکار جهانیان ضرر معتنیبه نیست؟ آیا مخدوش کردن محبت و عشق شیعیان به خاندان مظلوم پیامبر (صلی الله علیه و آله) و به خصوص شیفتگی بی حد و حصر آنان به سالار شهیدان (علیهالسلام) را بد جلوه دادن، ضرر نیست؟ کدام ضرر از این بالاتر است؟ (13)
د- عمومیت پیدا کردن و تظاهر به قمهزنی در زمان کنونی
اگر کسی تظاهر به این معنا کند که بخواهد قمه بزند، من قلبا از او ناراضیام. این را من جدا عرض میکنم. یک وقت بود در گوشه و کنار، چند نفر دور هم جمع میشدند و دور از انظار عمومی مبادرت به قمهزنی میکردند و کارشان، تظاهر - به این معنا که امروز هست - نبود. کسی هم به خوب و بد عملشان کار نداشت؛ چرا که در دایرهی محدودی انجام میشد. اما یک وقت بناست که چند هزار نفر، ناگهان در خیابانی از خیابانهای تهران یا قم یا شهرهای آذربایجان و یا شهرهای خراسان ظاهر شوند و با قمه و شمشیر بر سر خودشان ضربه وارد کنند؛ این کار، قطعا خلاف است. امام حسین علیهالسلام، به این معنا راضی نیست. من نمیدانم کدام سلیقههایی و از کجا این بدعتهای عجیب و خلاف را وارد جوامع اسلامی جامعه انقلابی ما میکنند؟! (14)
اگر قمهزدن به صورت عملی انفرادی در خانههای در بسته انجام میگرفت، ضرری که، ملاک حرمت است، فقط ضرر جسمی بود، ولی وقتی این کار علی رووس الاشهاد و در مقابل دوربینها و چشمهای دشمنان و بیگانگان بلکه در مقابل چشم جوانان خودمان انجام میگیرد، آن وقت دیگر ضرری که باید معیار حرمت باشد فقط ضرر جسمی و فردی نیست، بلکه مضرات بزرگ تبلیغی که با آبروی اسلام و شیعه سر و کار دارد نیز باید مورد توجه باشد. امروز این ضرر، بسیار بزرگ و شکننده است و لذا قمهزدن علنی و همراه با تظاهر، حرام و ممنوع است. (15)
یک وقتی ما راجع به تظاهرات قمهزنی مطلبی را گفتیم، از گوشه و کنار صدا بلند شد که با عزاداری امام حسین علیهالسلام مخالف است؛ نه خیر! این مخالف با عزاداری نیست؛ بلکه مخالفت با ضایع کردن عزاداری امام حسین علیهالسلام است.
ه- واکنشها به اعلام حرمت تظاهرات قمهزنی
به نظر ما قمهزنی یک خلاف شرع قطعی بوده و هست؛ این را ما اعلام کردیم و بزرگانی هم حمایت کردند؛ اما بعد دیدیم از گوشه و کنار، کسانی در جهت عکس این، عمل میکنند! اگر قمهزنی اشکال هم نداشته باشد و حرام هم نباشد، واجب که نیست! چرا در جاهایی برای این چیزهای بعضا خرافی انگیزه وجود دارد؟ آنهایی هم که جنبه خرافی محض ندارند، لااقل این مقدار هست که در دنیای امروز، در فرهنگ رایج جهانی امروز، در عقلانیاتی که امروز در داخل خانههای ما و بین جوانان و دختران و پسران ما رایج است، عکسالعمل نامناسب ایجاد خواهد کرد. اینها از بیّنات شرع نیست که ما بگوییم چه دنیا بپسندد، چه نپسندد، ما باید اینها را بگوییم؛ حداقل اینها «مشکوکٌ فیه» (16) است. (17)
ما چند سال پیش اینجا راجع به قمهزنی - امری که «بیّن الغی» (18) است - مطالبی گفتیم؛ بزرگانی صحبت کردند؛ نجابت کردند؛ قبول کردند و مردم زیادی هم پذیرفتند. یک وقت دیدیم از گوشههایی سر و صدا بلند شد که آقا شما با امام حسین مخالفید! معنای «سفینة النجاة و مصباج الهدی» این است که ما عملی را که بلا شک شرعا محل اشکال است و به عنوان ثانوی هم حرام مسلم و بیّن است، انجام دهیم؟ باید این روشنگریها را بکنیم تا نسل جوان ما به اسلام بیشتر علاقهمند شود. (19)
یک وقتی ما راجع به تظاهرات قمهزنی مطلبی را گفتیم، از گوشه و کنار صدا بلند شد که با عزاداری امام حسین علیهالسلام مخالف است؛ نه خیر! این مخالف با عزاداری نیست؛ بلکه مخالفت با ضایع کردن عزاداری امام حسین علیهالسلام است. (20)
پینوشتها:
1- بیانات در جمع روحانیون استان «کهگیلویه و بویراحمد» در آستانه ماه محرم 17/03/1373 .
2- همان .
3- همان .
4- پاسخ به نامه امام جمعه اردبیل حجةالاسلام والمسلمین آقای مروج، 27/03/1373.
5- بیانات در جمع روحانیون استان «کهگیلویه و بویراحمد» در آستانه ماه محرم 17/03/1373 .
6- همان .
7- پاسخ به نامه امام جمعه اردبیل حجةالاسلام والمسلمین آقای مروج 27/03/1373 .
8- بیانات در اجتماع بزرگ مردم در صحن امام خمینی(ره) مشهد مقدس رضوی 01/01/1376 .
9- پاسخ رهبر معظم انقلاب به نامه امام جمعه اردبیل حجةالاسلام والمسلمین آقای مروج 27/03/1378 .
10- بیانات در جمع روحانیون استان «کهگیلویه و بویراحمد» در آستانه ماه محرم 17/03/1373 .
12- همان .
13- همان .
14- پاسخ به نامه امام جمعه اردبیل حجةالاسلام والمسلمین آقای مروج 27/03/1373 .
15- بیانات در جمع روحانیون استان «کهگیلویه و بویراحمد» در آستانه ماه محرم 17/03/1373 .
16- همان .
17- آنچه در آن تردید وجود دارد .
18- بیانات رهبری معظم انقلاب در جمع نمایندگان مجلس خبرگان رهبری 27/12/83 .
19- آنچه نادرستی و بطلان آن آشکار است.
20- بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری 17/6/84 .
21- بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با مردم قم 19/10/86 .
منبع:
دست پنهان، دفتر فرهنگی فخرالائمه(علیهم السلام)
master00
Wednesday 23 April 2008, 12:38AM
لطفا علیه هم جبهه نگیرید...این بحث خودش به خودی خود بی سرو ته هست ...ببینید اشکال شما دقیقا همین جاست که می گید من فقط بهجت و خراسانیو قبول دارم...دو نفر با رای موافق انتخاب کردید .صحبتهاشونو شنیدید...و از اونا برا خودتون بت ساختید...بر شما لازم هست که به نظرات استادهای این دو نفر احترام بذارید...و...
master00
Wednesday 23 April 2008, 12:39AM
ممنون علی آقا...:smile07:
yaaliasghar
Wednesday 23 April 2008, 12:50AM
دیانت ما عین سیاست ماست (وبالعکس:D)
دین برای من از سیاست کاملا جدا و قطع شده ست
yaaliasghar
Wednesday 23 April 2008, 12:52AM
دو نفر با رای موافق انتخاب کردید .صحبتهاشونو شنیدید...و از اونا برا خودتون بت ساختید
این دونفری که به قول شما برای من بت هستن و رای موافق دادن من تا همین امسالهم نمیدونستم موافق قمه زنی هستن
من سالهاست که به این دونفر اعتقاد دارم
فقط بت پرست نشده بودم که شما بت پرستمم کردین
yaaliasghar
Wednesday 23 April 2008, 12:55AM
رهبر یه مملکت اسلامی قمه زدن رو منع می کنه اونوقت شما به راحتی بر ضدش حرف می زنید
من هیچی
مراجع مورد تایید من موافق قمه زنی هستند
مهيسا
Wednesday 23 April 2008, 12:56AM
بچه ها ميشه منم يه چيزي بگم:smile44:
يعني ميشه حرفاي منم گوش بديد؟؟!!
من فكر ميكنم بحث در مورد اعتقادات قلبي هر فردي كه روش تعصب خاصي داره درست نباشه
ما بچه مسلمونيم و شيعه و عاشق خوبيهاي خوبان و ائمه اطهار ...مگه نه؟:confused:
اگه بخوايم هم كسي رو راهنمايي كنيم بهتره يه راست قلبشو نشونه نگيريم...:smile27:
اگه كلاهمونو قاضي كنيم ما هيچ كدوممون بي عيبو نقص نيستيم و يه جاي كارمون مي لنگه:)
شهربانو جان مهسا جان و علي آقا بهتره به احترام به عشقتون به سرورشهيدان اين بحث رو ادامه ندهيد :smile34:
اما در عوض تحقيق كنيد بررسي كنيد دنبالش بريد ببينيد چي درسته چي غلط؟
چون هر سه تا تون از كاربراي خيلي خوب باشگاهين دوستي بين خودتونو با شكستن حريم اعتقادي طرف مقابل خطشه دار نكنيد:smile07::smile07::smile07:
ما اينجاييم كه از هم ياد بگيريم نه اينكه...
yaaliasghar
Wednesday 23 April 2008, 12:56AM
نیت الهی برای گناه
آره گناه... البته از نظر شما گناه....
yaaliasghar
Wednesday 23 April 2008, 12:57AM
نخیر من صد بار یه جمله رو تکرار نکردم
شما هستید که یه بیت حفظ کردید و صد بار تکرار می کنید:smile55:
نه قبول کنین که در چند جمله ی مختلف یه حرفی رو زدین و منم هی پاسختونو دادم ولی بازم گفتین
master00
Wednesday 23 April 2008, 12:57AM
وقتی از بین این همه عالم می گید فقط.... اصطلاح بت به کار برده میشه...وگرنه شما که عاشقی ..مگه عاشقا هم بت پرست میشن!!!....:smile27:
yaaliasghar
Wednesday 23 April 2008, 12:58AM
وقتی از بین این همه عالم می گید فقط.... اصطلاح بت به کار برده میشه...وگرنه شما که عاشقی ..مگه عاشقا هم بت پرست میشن!!!....:smile27:
فک نکنم بشه به کسی که مرجعشو برای همیشه و ازبین خیلیا انتخاب کرده لفظ بت پرست روگفت
این اسمش اتنخابه نه بت پرستی
master00
Wednesday 23 April 2008, 01:03AM
منظورم فقط مرجع نبود اشتباه نکنید...اگه به یه چیزی بیشتر از حد معمول دل بسته و وابسته بشید میشه این لفظو روش گذاشت....(مثل رابطه عاشق و معشوق)
yaaliasghar
Wednesday 23 April 2008, 01:05AM
ما بچه مسلمونيم و شيعه و عاشق خوبيهاي خوبان و ائمه اطهار ...مگه نه؟:confused:
صد درصد
اگه بخوايم هم كسي رو راهنمايي كنيم بهتره يه راست قلبشو نشونه نگيريم...:smile27:
قربون دهنت
اگه كلاهمونو قاضي كنيم ما هيچ كدوممون بي عيبو نقص نيستيم و يه جاي كارمون مي لنگه:)
دقیقا همینطوره
اما در عوض تحقيق كنيد بررسي كنيد دنبالش بريد ببينيد چي درسته چي غلط؟
تحقیقاتم همیناییه که عنوان کردم خواهر نازنینم
چون هر سه تا تون از كاربراي خيلي خوب باشگاهين دوستي بين خودتونو با شكستن حريم اعتقادي طرف مقابل خطشه دار نكنيد:smile07::smile07::smile07:
ما اينجاييم كه از هم ياد بگيريم نه اينكه...
ممنون از لطفت
برو همه ی پستای منو چک کن
کوچکترین توهینی نکردم
ولی توهین شنیدم
قلبم له شد و این فدای یه تار موی علی اصغر
من با کسی مشکلی ندارم
میدونم همه ی مخالفان قمه زنی غمشون زیر سوال نرفته شدن شیعه ست و دست همه ی کسانی رو که ناراحت مذهب شیعه و دین اسلامن میبوسم
اما..
هیچوقت این جمله رو نمیتونم قبول کنم که قمه زنی موجب رد شدن دین اسلام در انظار عمومی جهان هست و قمه زنی آبروی شیعه رو لگد مال کرده
من همونطور که تا پای جونم برای دفاع از اسلامو شیعه واستادم
تا پای جونم سر دفاع کردن از قمه زدن هم وامیستم
این تموم حرف من بود
yaaliasghar
Wednesday 23 April 2008, 01:08AM
منظورم فقط مرجع نبود اشتباه نکنید...اگه به یه چیزی بیشتر از حد معمول دل بسته و وابسته بشید میشه این لفظو روش گذاشت....(مثل رابطه عاشق و معشوق)
من بیشتر از اون چیزی که فکرشو بکنین عاشق و دلبسته با امام حسین و فرزندانش بخصوص علی اصغرم ولی این لفظ بت پرستی اصلا درست نیست چون حسین فاطمه بت نیست ..مظهر عشقه ...متوجه شدین چی میخوام بگم؟؟
هیچوقت نمیشه روی یه عاشقی که دچار عشق الهی شده لفظ بت پرست رو گذاشت
master00
Wednesday 23 April 2008, 01:09AM
ببخشید من فردا کلاس دارم...شب خوش..:smile07:
mehrdad_123
ا...هم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا بهم
صلوات بفرستين
imanagha83
حسین فدایی شد
خدایی قضاوت کنین ...چرا حاضر نیستین بخاطر حسین چند قطره خون رو از سرتون بریزین؟؟
اول سلام
میشه بگین شما به حق امام حسین علیه السلام آشناتر هستین یا سید الساجدین علیه السلام؟ میشه بگین امام جعفر صادق علیه السلام که این همه حدیث و روایت در مورد عزای امام حسین علیه السلام از وجود مقدس ایشان نقل شده چرا یکروز نیامدند در جمع چندین هزار نفری از خوشه چینان علم ایشان و ثبت احادیث ایشان حتی یک بار از قمه زدن و ترغیب کسی به این گونه حرفی بزنند؟ آیا آن تعداد برای رساندن چنین پیامی به بلاد مختلف اسلامی کافی نبود؟
هیچ دقت کردیم چرا عزای امام حسین علیه السلام جدیدا اون شور و حرارت قدیمی رو نداره؟ چون همه افتادن به تمرین خوانندگی کردن به جای مدح اهل بیت . چون شعرا شده ترانه نه وصف کمالات اون بزرگواران . چون مثل تماشاچی های ورزشی داریم بپر بپر میکنیم و دیگه بعد از مجلس رمقی برای یادگیری معارف دین برامون نمی مونه!
چندین سال پیش اساتید اخلاق هر شب گوشه ای از معارف واخلاق رو بازگو میکردند و همین سخنرانی ها باعث شور و حرارت میشد . و این بود که در محرم و صفر و بعد از اون تا مدتها اثرات روحی بسیاری در تک تک مون مشهود بود. نمیشه زیر آبی رفت . نمیشه . نمیشه میون بر زد. نمیشه . شهادت و... آسون نیست انسانی میخواد که با حقایق و معارف اهل البیت علیهم السلام زندگی کنه . این ازجهل ماست که فکر کنیم امام حسین علیه السلام چشم به دو قطره خون ما دارند . امام حسین علیه السلام هدفشون مبارزه با فساد بود فلذا اگه میخواهیم ایشان را و بالاتر از ایشان خدای عالم رو از خود راضی کنیم باید خودسازی کنیم. باید جامعه مون رو با صداقت ، جوانمردی، تعاون ، و صفاتی که همه قلبا بهشون عشق میورزیم ولی ازشون غافلیم بسازیم.
mehrdad_123
Wednesday 23 April 2008, 01:11AM
ا...هم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا بهم
صلوات بفرستين
.
yaaliasghar
Wednesday 23 April 2008, 01:15AM
این ازجهل ماست که فکر کنیم امام حسین علیه السلام چشم به دو قطره خون ما دارند
لطفا تک تک پستها و جملات منو بخونین بعد این حرفو بهم بزنین
چون همه افتادن به تمرین خوانندگی کردن به جای مدح اهل بیت . چون شعرا شده ترانه نه وصف کمالات اون بزرگواران . چون مثل تماشاچی های ورزشی داریم بپر بپر میکنیم
برادر
خود منم دلگیرم از بعضی مداحان ..
امام
بحث ما اینجا فقط قمه زنیه ..همین
yaaliasghar
Wednesday 23 April 2008, 01:18AM
میشه بگین شما به حق امام حسین علیه السلام آشناتر هستین یا سید الساجدین علیه السلام؟
هیچ کس مثل یه امام بحق امام آشناتر نیست
چرا منو جاهل پنداشتید در حالیکه جرم من فقط عاشقیه ؟؟
yaaliasghar
Wednesday 23 April 2008, 01:19AM
نمیشه زیر آبی رفت . نمیشه . نمیشه میون بر زد
قمه زدن نه زیر آبیه نه میون بر ..
yaaliasghar
Wednesday 23 April 2008, 01:20AM
ببخشید من فردا کلاس دارم...شب خوش..:smile07:
از اینکه منو بت پرست کردین ممنونم
yaaliasghar
Wednesday 23 April 2008, 01:20AM
این ازجهل ماست که فکر کنیم امام حسین علیه السلام چشم به دو قطره خون ما دارند
از اینکه منو جاهل دونستید ممنونم
imanagha83
Wednesday 23 April 2008, 01:21AM
هیچ کس مثل یه امام بحق امام آشناتر نیست
چرا منو جاهل پنداشتید در حالیکه جرم من فقط عاشقیه ؟؟
ببخشیداگه سوء تفاهم شده بنده چنین منظوری نداشتم .
به شما و عشق پاکتون هم احترام میذارم.:)
اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
yaaliasghar
Wednesday 23 April 2008, 01:25AM
باور کنید با توهین و تحقیر فقط عملا مذهب و دینمونو زیر سوال بردین؟؟
پس چرا به قمه زن ننگ زیر سوال بردن دین و مذهب میدهید؟؟
ااگر ائمه حدیثی از قمه زنی نیاورده اند ولی احادیت متعددی در باره ی نفی توهین و تمسخر همنوع و دیگر انسانها داشته اند
چرا بجای حرف از دین و پیغمبر و حسین عملا درس حسین وپیغمبر و اسلام را به من ندادید؟؟
چرا با انواع الفاظ توهین آمیز فقط به جرم عاشقی اهانت کردید؟؟
اگر دیندارید همه جا در همه نوع دیندار باشید نه فقط در کلام چرا که صحبت و سخن کار همه ست اما عمل کردن فقط مرد عمل می طلبد و لاغیر
مهيسا
Wednesday 23 April 2008, 01:27AM
دوباره سلام:smile07::smile07::smile07:
قربون دل كوچولوت برم شهربانو جونم كه يه موجود به اين بزرگي توشه
تو به دل نگير فدات شم:smile04:
حق با آقا mehrdad_123هست چند تا صلوات بفرست تا دلت آروم شه...
من به عشق تو به خوبيها ذره اي شك ندارم و اينو دلم مي گه گل مهربون من:smile07:
آقا ايمان من ازتون خواهش مي كنم به خاطر حرمت شخصيت هاي بزرگي كه اينجا نام برده ميشه بيخيال شو
ميشه خواهش منو قبول كني؟؟
الهم صل علي محمد وآل محمد(ص)وعجل فرجهم
السلام علي الحسين و علي علي بن الحسين(ع)
و علي اولاد الحسين(ع)
و علي اصحاب الحسين(ع)
اين گل تقديم به تمام عاشقان حسيني:)
yaaliasghar
Wednesday 23 April 2008, 01:27AM
ببخشیداگه سوء تفاهم شده بنده چنین منظوری نداشتم .
به شما و عشق پاکتون هم احترام میذارم.:)
اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
ممنونم
لگد مال شدن شخصیت من فدای یه تار موی علی اصغر
Abdolhusain
Wednesday 23 April 2008, 01:29AM
بسمه تعالی شانه
جناب صبح
و علیکم السلام
جواب سوال اول:
بله کاملا مهم است،اما عقلانیت و ....ملاک دارد،و قرار نیست اگر فرضا یک سگی آمد و زبان باز کرد و گفت چهره شما نزد من معقول نیست ما حرفش را ملاک اعمالمان قرار دهیم.
سوال دوم:
بله در نظر عقلای ایشان کار زیبا و پسندیده ایست و نظر غیر عقلای ایشان هم به درد خودشان میخورد!
سوال سوم:
اعمال مختلف باید حکما و موضوعا داخل در عزاداری باشند،و هر عملی را نمیتوان پذیرفت و شروط خاصی دارد،لذا بیشتر دقت بفرمایید.
Abdolhusain
Wednesday 23 April 2008, 01:29AM
بسمه تعالی شانه
جناب کنشین
شما هنوز يك مدرك قانع كننده براي اينجانب نياورده ايد كه قمه زني امري است اسلاميو ديني و بنياد غير اسلامي ندارد...
با غیر از شما در این زمینه مفصلا بحث کرده ام که همگی شکست خورده اند.شما اگر دوست دارید میتوانید به جای آنها پاسخ بدهید تا شما نیز شکست را تجربه کنید!این اولا.ثانیا اینکه اصل بر حلیت است و مدعی حرمت باید دلیل بیاورد که تا به الان هیچ دلیل درستی از شما و امثال شما ندیدیم.
اما سوالات شما:
سوال اول:
این عمل شریف ظاهرا به زمان صفویه باز میگردد و از آن زمان که شیعیان آزادی خوبی برای انجام اعمال مذهبی یافتند برخی از انواع عزاداریها نیز پابه عرصه گذاشتند.
سوال دوم:
بین قمه زنان دو وسیله متعارف است یکی قمه و دیگری شمشیر،که شمشیر را عمدتا کشورهای عربی به کار میبرند و قمه در ایران بیشتر به کار میرود.اما برخی از وسایل تیز دیگر نیز در صورت نبودن قمه به کار میروند.مهم اصل مساله است که بودن یا نبودن قمه در آن تاثیری ندارد.
سوال سوم:
در زمان ائمه این عمل موضوعیتی نداشته و مثل بسیاری دیگر از انواع شعائر حسینی انجام نمیشده است.
سوال چهارم:
به کتاب عزاداری سنتی شیعیان نوشته علامه سید حسین معتمدی کاشانی رجوع کنید مفصلا در این رابطه نوشته اند.
سوال پنجم:
علم هایی که امروز هستند سابقه چند دهه دارند و علم های قدیمی اینطور نبودند.اینکه چرا این علمها این شکلی هستند را هم از همانهایی بپرسید که بابش کرده اند.رهبرتان هم استفاده ازانها را جایز میداند،لذا میتوانید از ایشان به عنوان یکی از مویدین علم کشی سوالاتتان را بپرسید!
yaaliasghar
Wednesday 23 April 2008, 01:30AM
آقا ايمان من ازتون خواهش مي كنم به خاطر حرمت شخصيت هاي بزرگي كه اينجا نام برده ميشه بيخيال شو
و علي اولاد الحسين(ع)
و علي اصحاب الحسين(ع)
قربون لطفت عزیز دلم
واسه من تموم شدست این بحث ...
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
Abdolhusain
Wednesday 23 April 2008, 01:30AM
بسمه تعالی شانه
جناب A+H
آقا ببخشید! نمی دونستم دارم جلوی یه پیامبر اولوالعزم حرف می زنم
من یک سوال ساده کردم،تصور نمیکردم انقدر شما را عصبی کند که اینطور حرفهای بی ربط بزنید.به شوخی هم این عبارات را گفتن ایراد دارد.
بدعت یعنی نو آوری در دین ...یعنی وصله چسبوندن به دین ...
لطفا به طور دقیق بفرمایید این نو آوری باید چه شرایط و ضوابطی داشته باشد که بدعت محسوب شود؟مثلا آقای خامنه ای امسال را سال نوآوری نامیدند.یعنی سال بدعتگذاری؟؟یا ضوابطی خاص را میطلبد؟این ضوابط و شرایط را بیان فرمایید.همچنین بفرمایید منظور از وصله چسبوندن به دین چیست؟
یعنی کاری که امثال شماها می کنید تا دین ما در اسلام بد جلوه کنه.
ما که عزای حسینی رو انجام میدیم و از فتاوای مراجع تبعیت میکنیم.اما دین شما چیست که با اسلام تفاوت دارد که دینتان در اسلام فلانطور میشود؟؟!!
شما دارید میگید قمه زدن در اسلام نه تنها بد نیست....بلکه مستحبه.
در حالی کهدین من به من یاد داده حتی موقع روزه گرفتن(یک عمل واجب) اگه وضعم جوری بود که بهبدنم آسیب میرسه، روزه نگیرم....و این روزه نگرفتنم بخاطر خودمنیستبلکه بخاطر دستور پروردگارمه.
بله مستحب است.
روزه اگر ضرر معتنابه داشته باشد دستور است که گرفته نشود.میدانید ضرر معتنابه به چه معنی است؟قمه زدن نیز ضرر معتنابهی ندارد.ضمن اینکه برای بدن نیز فایده دارد.و حجامت از سر است.
از آقا خجالت بکشید....عاشورا درسای بزرگتر از این(قمه زنی..!!!!) به مامیده.
آنهایی از آقا خجالت بکشند که عزادارانش را کتک زدند.یکی از مهمترین درس های عاشورا این است که بدانیم حضرت برای احکام شرعی شهید شد،لذا به احکام شرعی توجه کنیم و حکم بغیر ما انزل الله نکنیم.مثلا قمه زدن را تحریم نکنیم در حالی که دلیلی بر تحریمش نداریم.
خودکشی ضرر بالغ است و شرعا حرام است.قیاس آن با ایذاء نفس که هیچ دلیل شرعی بر منعش وجود ندارد بلکه بالعکسش وجود دارد قیاسی باطل است.
از همون ادله ای که معصومین فرمودند جواز قمه زنی به دست میاد و استحبابش.و حرمتش هرگز ثابت نمیشه!
در صدر اسلام نبوده که نبوده.چه ارتباطی در تاثیر بر حکم شرعیش دارد؟ضمنا منظور شما از تازگی همان چهارصد سال قبل است؟چقدر دقیق!
هیچ عارفی قمه زن نبوده
من عرفان و عرفا رو قبول ندارم،اما اگر شما قبول دارید بد نیست در این مورد فرمایشات شیخ جعفر مجتهدی رو بخونید!
قمه زنی قمه زنا تو کمرشون بخوره...اگه بخوان مزاحم نماز خوندن کسی توی خونه ی خدابشن.
عصبانیتتون رو کنار بزارید عضو محترم!بیشتر دقت کنید تا ببینید اون شخصی که اون حرف رو به خانم مهسا زده بود از قمه زنها نبوده!
چون توی احکام ما اومده صدمه زدن به بدن کار خطاییهقمه زدن رو اکثر مراجع شیعهمنع کردند.
اولا صدمه بالغ به بدن زدن حرام است نه مطلق جرح نفس و ایذاء که در سنت ائمه علیهم السلام هم بوده.ثانیا قمه زدن رو اکثریت مراجع شیعه جایز میدونند که میتونید به سایت تطبیر رجوع کنید و فتاواشونو ببینید.بیخود به مراجع دروغ نبندید.
جوابش خیلی سادست.....چون صدمه زدن به خودم در دینم نفی شده.
راستش دین بنده اسلام هست و چنین چیزی رو نفی نکرده!میشه شما مدرکی بدید؟؟
این جماعت مشرک رو ول کنید.چرا هی اسمشون رو میارید؟؟
این کار رو فقط واسه خودشون انجام می دند و کاری که نیت الهی نداشته باشه یه ذره همارزش نداره.
شما مگر از نیت اونها خبر دارید؟؟کی گفته برای خودشون انجام میدند؟؟
اگرم خیلی دوست دارن این کارو بکنن لطفا جلوی دید عموم نباشن که چهره ی اسلام خدشهدار بشه.
دقیقا باید در دید عموم باشه چون باعث ترویج اسلام هم هست.به علاوه دلایل دیگه.
نیت الهی برای گناه
کجای عزاداری حسینی گناهه؟؟
رهبر یه مملکت اسلامی قمه زدن رو منع می کنه
خب منع بکنه،کلامش چه ارزشی برای ما داره؟
Abdolhusain
Wednesday 23 April 2008, 01:31AM
بسمه تعالی شانه
خانم مهسا
اگه میخواین برای امام حسین خون بریزین خوب چرا به سازمان خون نمیرن فکر میکنم اینخیلی موثر تر باشه
ممکنه بفرمایید ریختن خون برای امام حسین علیه السلام به سازمان انتقال خون چه ربطی داره؟؟؟؟و چه تاثیری داره؟
Abdolhusain
Wednesday 23 April 2008, 01:33AM
بسمه تعالی شانه
قابل توجه دوست محترم جناب A+H که صحبت از نظر آقای بهجت و فتوای اکثریت مراجع کردند:
درباره نظر آیت الله بهجت در مورد استحباب قمه زنی میتونید این لینک رو به دقت مطالعه کنید:
آیت الله بهجت و استحباب قمه زنی:
http://www.iranclubs.net/forums/showthread.php?t=11762 (http://www.iranclubs.net/forums/showthread.php?t=11762)
اما درباره فتاوای اکثریت مراجع،میتونید به این سایت بیاید و قسمت "فتاوای مراجع" بیاید و فتاوای اکثریت مراجع قدیم و جدید شیعه رو ملاحظه بکنید.چهار لینک اول این قسمت رو بخونید خوبه.همینطور قسمت "دروغگویان را بشناسید" هم مطالعش مفیده.بعد ازین ببینم باز هم میتونید ادعای بغیر علم بکنید دوست من؟
imanagha83
Wednesday 23 April 2008, 01:34AM
باور کنید با توهین و تحقیر فقط عملا مذهب و دینمونو زیر سوال بردین؟؟
دوست عزیز ، شما خودتون سئوال من رو اونطوری برداشت کردین در حالیکه سئوال بعضی اوقات ممکنه از واضحات بپرسه اما در این مواقع در اصل داره یادآوری و تذکر میده . فلذا من چون دیدم دوستان کمی تند رفتند گویا و شما هم در مورد حرفم دچار سوء تفاهم شدین دیگه ادامه ندادم.
پس چرا به قمه زن ننگ زیر سوال بردن دین و مذهب میدهید؟؟
بنده در مقامی نیستم که بتون نسبتی در این حد به قمه زن بدم چرا که اعتراف میکنم به دین و مذهب احاطه و تسلط علمی ندارم. اما نمیشه انکار کرد که کسانی که هنوز اسلام نیاوردند و با اهل بیت علیهم السلام آشنا نشدن با دیدن چنان صحنه هایی اگر کلاه شون رو هم باد به هیئتی بندازه برای برداشتن اون مراجعه نخواهند کرد. و با حقیقت دین آشنا نمیشن .
ااگر ائمه حدیثی از قمه زنی نیاورده اند ولی احادیت متعددی در باره ی نفی توهین و تمسخر همنوع و دیگر انسانها داشته اند
بنده به یاد ندارم به ساحت شما توهینی کرده باشم. و بازهم اگر برداشتی چنین از حرف بنده داشتید از شما عذر میخوام.
چرا بجای حرف از دین و پیغمبر و حسین عملا درس حسین وپیغمبر و اسلام را به من ندادید؟؟
چرا با انواع الفاظ توهین آمیز فقط به جرم عاشقی اهانت کردید؟؟
اگر دیندارید همه جا در همه نوع دیندار باشید نه فقط در کلام چرا که صحبت و سخن کار همه ست اما عمل کردن فقط مرد عمل می طلبد و لاغیر
بنده تلمذ میکنم . و از توصیه شما هم ممنونم امیدوارم رفتاری ازم سر نزنه که مغایر با دین باشه
yaaliasghar
Wednesday 23 April 2008, 01:50AM
جناب imanagha83
گفتم هرچی گفتینو گفتند به من فدای یه تار موی علی اصغر ...
کسانی که هنوز اسلام نیاوردند و با اهل بیت علیهم السلام آشنا نشدن با دیدن چنان صحنه هایی اگر کلاه شون رو هم باد به هیئتی بندازه برای برداشتن اون مراجعه نخواهند کرد. و با حقیقت دین آشنا نمیشن
هرکس حقیقت دینو میخواد باید حقیقتا در پی حقیقت دین تحقیق کنه
بارها این حرفو زدم بازم میگم
وای بر کسی که بخواد با برداشت آزاد از قمه زنی و ندانستن اهداف یه قمه زن و دلخواهانه دین اسلام رو رد کنه
این یعنی رد دین بدون تحقیق
میخوام بگم اگر کسی واقعا در پی رسیدن به راه کمال و آشنایی با دین مبین اسلام باشه هیچوقت با دیدن قمه زنا و ندونستن اهداف یک قمه زن از رسیدن به دین و گرویدن به اسلام منصرف نخواهد شد
اگر چنین کرد مقصر خود اووست نه قمه زن
imanagha83
Wednesday 23 April 2008, 01:55AM
و علي اولاد الحسين(ع)
و علي اصحاب الحسين(ع)
سمعا و طاعتا
صبح
Wednesday 23 April 2008, 08:53AM
سلام
بنده در این صفحات طولانی جوابی برای سوالاتم پیدا نکردم ... اگر پاسخی هست بفرمائید :
آقای عبد الحسین
سلام علیکم
سوال اول
آیا اصلا برای شما مهم است ما شیعیان در اذهان غیر شیعیان از مکتب خلفا گرفته تا اهل کتاب ، چهره ی معقول و وجیهی از خود نشان بدهیم ؟
سوال دوم
آیا قمه زدن ، در اذهان غیر شیعیان کار زیبا و پسندیده ای است ؟
سوال سوم
آیا اگر بنده بعنوان مثال جهت ابداع روش جدیدی ، "روده گوسفند" را روز عاشورا به بهانه اثبات "خاک بر سر شدن عالم" بر سر و گوش و صورت خود بیاندازم ، به نفع اسلام و تشیع است ؟ و شما بعد از 400 سال آن را بعنوان سنت تشیع خواهید پذیرفت ؟
از پاسخ شما متشکرم
kenshin
Wednesday 23 April 2008, 12:11PM
با تشكر از دين داران متفكر و متعقل كه با نظرات بديع و منطق دندان شكنشان روي قمه بدست ها را كم فرمودند!
فكر نمائيم با بي جواب ماندن سوالات ما و ديگر برادران مسئله قمه زني و بدعت بودن آن اثبات و حل گشت !
من الله توفيقا
Mr.Dambalos
Wednesday 23 April 2008, 12:40PM
یکی میگفت آسیب زدن به بدن مستحبه میشه با مدرک ثابت کنه!
متاسفانه شما ها خودتونو زدید به خواب
Abdolhusain
Wednesday 23 April 2008, 01:29PM
بسمه تعالی شانه
جناب صبح
اگر بی دقتی نمیفرمودید پاسخ سوالاتتان را هم میدیدید.در پست 173 جواب شما رو داده ام!
Abdolhusain
Wednesday 23 April 2008, 01:30PM
بسمه تعالی شانه
جناب کنشین
با تشكر از دين داران متفكر و متعقل كه با نظرات بديع و منطق دندان شكنشان روي قمهبدست ها را كم فرمودند!
منظورتان همان فرار این جماعت از ذکر دلیل و برهان است دیگر؟؟
فكر نمائيم با بي جواب ماندن سوالات ما و ديگر برادران مسئله قمه زني و بدعتبودن آن اثبات و حل گشت!
سوالات شما در همین پست جواب داده شده است،اما سوالات من است که در بحث بدعت و....بی جواب مانده و عجز مخالفین قمه زنی را ثابت میکند.از شما و جناب صبح و همه مخالفین دیگر هم خواهشمندم چنانچه حرفی برای گفتن دارند بزنند و ان سوالات را جواب بدهند.اما خب حرفی که ندارید!!همیشه همینطور بوده است.
Abdolhusain
Wednesday 23 April 2008, 01:30PM
بسمه تعالی شانه
یکی میگفت آسیب زدن به بدن مستحبه میشه با مدرک ثابت کنه!
دوست محترم،
کلام دیگران رو تحریف نکنید.
بنده عرض کردم ایذاء نفس فی نفسه ایرادی ندارد(چون دلیلی بر حرمتش نداریم)،در برخی از موارد هم مستحب است.در برخی موارد فی نفسه مستحب است،در برخی از موارد هم به عنوان ثانوی مستحب است.
A+CH
Wednesday 23 April 2008, 04:15PM
بسمه تعالی شانه
جناب A+H
علیکم السلام.....یا نام کاربری من رو درست درج کنید یا علی صدام کنید.شما اولین کسی هستید که ناقص میگید آی دی منو.
من یک سوال ساده کردم،تصور نمیکردم انقدر شما را عصبی کند که اینطور حرفهای بی ربط بزنید.به شوخی هم این عبارات را گفتن ایراد دارد
راستش انقدر بیکار نیستم که بخاطر یه موضوع مشخص که واسه خودم حل شده هست ،بخوام عصبی بشم . نگران من نباشید.
در ضمن نمی خواستم دیگه توی این بحث شرکت کنم منتها چون منو مورد خطاب قرار دادید این پست رو به صورت استثنا جواب میدم.
.
...
لطفا به طور دقیق بفرمایید این نو آوری باید چه شرایط و ضوابطی داشته باشد که بدعت محسوب شود؟مثلا آقای خامنه ای امسال را سال نوآوری نامیدند.یعنی سال بدعتگذاری؟؟یا ضوابطی خاص را میطلبد؟این ضوابط و شرایط را بیان فرمایید.همچنین بفرمایید منظور از وصله چسبوندن به دین چیست؟
مثل اینکه شما عادت دارید سوال رو با سوال جواب بدید.
من تعریف بدعت رو گفتم اگه متوجه نشدید کمی تحقیق کنید تا متوجه بشید.
ما که عزای حسینی رو انجام میدیم و از فتاوای مراجع تبعیت میکنیم.اما دین شما چیست که با اسلام تفاوت دارد که دینتان در اسلام فلانطور میشود؟؟
خدا رو شکر که اسلام این نیست که شما میگید.
.ما هنوز منتظر فتاوای مراجع هستیم...من نمی دونم کدوم مراجع گفته برید قمه بزنید. ولی بعضی وقتا لازمه آدم عقلش رو هم به کار بندازه . تقلید کورکورانه هم زیاد جالب نیست.
روزه اگر ضرر معتنابه داشته باشد دستور است که گرفته نشود.میدانید ضرر معتنابه به چه معنی است؟قمه زدن نیز ضرر معتنابهی ندارد.ضمن اینکه برای بدن نیز فایده دارد.و حجامت از سر است
پس برای قمه زدن قانون و قوانینهم تراشیدند..! ....ازتون می خوام قوانینش رو یادداشت کنید تا مشکلات بهداشتی این کار رو به شما بگم.(البته می دونم که خودتون می دونید ولی نمی دونم چرا اصرار می کنید روی حرفتون)
آنهایی از آقا خجالت بکشند که عزادارانش را کتک زدند.یکی از مهمترین درس های عاشورا این است که بدانیم حضرت برای احکام شرعی شهید شد،لذا به احکام شرعی توجه کنیم و حکم بغیر ما انزل الله نکنیم.مثلا قمه زدن را تحریم نکنیم در حالی که دلیلی بر تحریمش نداریم
به قول یکی از دوستان ...کسی تحریم نکرده روده ی سگ رو به سرمون بزنیم....خب از این به بعد عزادارا لطف کنن روده ی سگ بزنن به سرشون....تا نهایت عزاداری رو نشون بدن..(البته اگه عاشقن....عاشقاش می دونن..!!!!)
....
خودکشی ضرر بالغ است و شرعا حرام است.قیاس آن با ایذاء نفس که هیچ دلیل شرعی بر منعش وجود ندارد بلکه بالعکسش وجود دارد قیاسی باطل است
اولا من این جواب رو به شما ندادم که دارید جواب گفته ی منو میدید...در ضمن صحبت های قبلی رو بخونید تا متوجه بشید من این حرف رو در جواب چی زدم.چون اصلا پاسخ شما ربطی به صحبتای من نداشت...
من عرفان و عرفا رو قبول ندارم،اما اگر شما قبول دارید بد نیست در این مورد فرمایشات شیخ جعفر مجتهدی رو بخونید
امام خمینی نمونه ی یک عارف کامل و واصل بود.....شما هنوز فرق بین صوفی و عارف رو متوجه نمی شید؟؟!!!
عصبانیتتون رو کنار بزارید عضو محترم!بیشتر دقت کنید تا ببینید اون شخصی که اون حرف رو به خانم مهسا زده بود از قمه زنها نبوده
نمی دونستم ایشون وکیل وصی دارن عضو محترم!مثل اینکه شما همه رو به کیش خودتون می پندارید...آخه این دومین باره که میگید عصبانی نباش...اولا شما لحن گفته ی منو نمی شنوید پس نمی دونید من عصبانیم یا نه.
در ضمن لازم نیست درس اخلاق اینجا بدید. یه سرنگار جداگانه واسش تاسیس کنید بهتره
اگه منظور حرفم رو در بحث کسی که باید می فهمید ..فهمید . اگه مشکلی باشه خودشون میگن ..چون ایشون در جریان سوال و جوابا بیشتر هستند.(کاش حد اقل یه بار می خوندید!..شخصی از قمه زنا دفاع کرد..منم اون جمله رو گفتم...اصلا من منظورم به کسی نبود که اون حرفو زده)
اولا صدمه بالغ به بدن زدن حرام است نه مطلق جرح نفس و ایذاء که در سنت ائمه علیهم السلام هم بوده.ثانیا قمه زدن رو اکثریت مراجع شیعه جایز میدونند که میتونید به سایت تطبیر رجوع کنید و فتاواشونو ببینید.بیخود به مراجع دروغ نبندید
به سایت تبیان مراجعه کنید تا ببینید چطور این سایت مورد علاقه ی شما رو کوبیده.در ضمن هنوز جوابی واسه متنی که نوشتم ندادید.(چند صفحه ی قبل).
راستش دین بنده اسلام هست و چنین چیزی رو نفی نکرده!میشه شما مدرکی بدید؟؟
مدرک نمی خواد....برید مسجد از روحانی محلتون هم بپرسید اینو می دونه...چیز زیاد سختی نیست.
اسلام دین منطقه و بی منطق ها درش هیچ جایی ندارند.
این جماعت مشرک رو ول کنید.چرا هی اسمشون رو میارید؟؟
چون ایشون یک شعر از عرفا رو تکرار می کردند منم این جوابو می دادم ...بازم همون قضیه ی کاش یه بار متنا رو می خوندید..!!
شما مگر از نیت اونها خبر دارید؟؟کی گفته برای خودشون انجام میدند؟؟
پس واسه کی انجام میدن.....بر اساس چه گفته ای این کارو می کنند...؟؟
دقیقا باید در دید عموم باشه چون باعث ترویج اسلام هم هست.به علاوه دلایل دیگه.
چرا می تونه باعث ترویج اسلام بشه؟ لطفا دلایل خودتون رو بگید. یه نفر که مسلمون نیست...نمیگه اینا....؟؟؟
کجای عزاداری حسینی گناهه؟؟
عزاداری برای امام حسین(ع) گناه نیست.....خشن نشون دادن اسلام اونم توی این روزگار که دشمنا منتظرن یه بهونه گیر بیارن که اسلام رو بکوبن...و فتنه بسازند..!....گناهه.
خب منع بکنه،کلامش چه ارزشی برای ما داره؟
ولایت فقیه رو هم که قبول ندارید......واقعا جالبه...
asalbanoo
Wednesday 23 April 2008, 04:44PM
http://graphics8.nytimes.com/images/2007/01/30/world/30ashura.l.jpg
مهساM
Wednesday 23 April 2008, 05:07PM
سلام
اول از همه خدمت مهیسای عزیز عرض کنم من دیشب همون موقع که دیدم بحث یه جایی نمیرسه خودم رو کنار کشیدم
دوم اینکه خدمت جناب عبدالحسین عرض کنم که
شما یا افرادی که قمه زدن رو درست میدونید ادعا میکنید برای خاطر امام حسین میخواین خون خودتون رو بریزین
خوب چرا خونتون رو حروم کنید به سازمان انتقال خون برین و طی یه برنامه حساب شده در روز عاشورایه تبلیغ خوب هم برای اسلام بکنید خیلی ها هستن که به خون ما احتیاج دارن اون طوری فکر کنم هم خدا بپسنده هم امام حسین و هم خلق خدا و هم برای خوشحال کردن و نشون دادن هم نوایی با زینب کبری از خون خودتون گذشتین
در ضمن میفرمایید میخواین شبیه اقا و سرورتون بشین
اون امام معصومی که به ضرب تیغ سرشون شکافته شد امام علی بودن نه امام حسین پس حتماًنباید از سرتون خون ریخته بشه
به نظر شما یه بچه چه عشقی و معرفتی به امام حسین پیدا میکنه که باباش میاد روی سرش قمه میزنه که مثلاً پسرمم هم عاشوراییه؟؟
MSR
Wednesday 23 April 2008, 05:45PM
منظورتان همان فرار این جماعت از ذکر دلیل و برهان است دیگر؟؟
هان؟؟؟!!!
جناب شما باید دلیل بیارید برای این ادعای جالب نه مخالفان!....برای کاری که عقل میگه احمقانه هست ما باید دلیل بیاریم؟....شما که فقط از بحث فرار می کنید جواب سوال دوستان رو ندادید؟!
حداقل دلیل بیارید قانع بشیم که اینکار مکروه هست!!..حالا ظاهر زننده وشیطانیش هم به کنار!
kenshin
Wednesday 23 April 2008, 05:59PM
شما یا افرادی که قمه زدن رو درست میدونید ادعا میکنید برای خاطر امام حسین میخواین خون خودتون رو بریزین
خوب چرا خونتون رو حروم کنید به سازمان انتقال خون برین و طی یه برنامه حساب شده در روز عاشورایه تبلیغ خوب هم برای اسلام بکنید خیلی ها هستن که به خون ما احتیاج دارن اون طوری فکر کنم هم خدا بپسنده هم امام حسین و هم خلق خدا و هم برای خوشحال کردن و نشون دادن هم نوایی با زینب کبری از خون خودتون گذشتین
به اين ميگويند ايده درست و حسابي ! :smile39::smile39::smile39::smile39:
Abdolhusain
Wednesday 23 April 2008, 06:49PM
بسمه تعالی شانه
علی عزیز
سلام
در ضمن نمی خواستم دیگه توی این بحث شرکت کنم منتها چون منو مورد خطاب قرار دادید این پست رو به صورت استثنا جواب میدم.
خیلی لطف میکنید که شرکت میکنید.از حضورتون استفاده میکنیم.
من تعریف بدعت رو گفتم اگه متوجه نشدید کمی تحقیق کنید تا متوجه بشید.
من هم از شما سوال کردم که نشان بدهم بدعت را هم نمیشناسید!همینطور هم شد.یک تعریف خشک و خالی که شروط تعریف را هم دارا نباشد به درد نمیخورد.در ضمن اگر تصور میکنید من متوجه نشده ام یا تحقیق نکرده ام میتونید به بحث بدعت که با جناب خیرالبریه داشتم و ایشان هم آخر از بحث متواری شدند و جواب ندادند رجوع کنید.ببینید شما جوابی دارید؟در هر حال خوب نیست انسان درباره چیزی که نمیدونه اظهار نظر کنه و وقتی مورد سوال واقع میشه از جواب دادن طفره بره.سعی کنید اطلاعات خودتون رو در این زمینه ها بیشتر کنید.این مسائل مسائل الکی نیستند که روز قیامت شما رو براش به راحتی ول بکنند.
خدا رو شکر که اسلام این نیست که شما میگید.
چی نیست؟اینکه در مسائل فقهی باید به مراجع رجوع کرد اسلام نیست؟خب اسلام شما چیست بفرمایید مستفیض شویم!
پس برای قمه زدن قانون و قوانین هم تراشیدند..!
در شرع قانون و قوانینی هست که در موارد خودش صدق میکنه و جاریه.کسی برای قمه زنی قانون در نیاورده!
ما هنوز منتظر فتاوای مراجع هستیم...
همان دفعه قبل که ادعا کردید جوابتان را دادم.به پست 178 رجوع کنید.
اولا من این جواب رو به شما ندادم که دارید جواب گفته ی منو میدید...در ضمن صحبت های قبلی رو بخونید تا متوجه بشید من این حرف رو در جواب چی زدم.
شبهه ای رو مطرح کردید و جوابش رو هم گرفتید!من لزومی نمیبینم حتما شما من رو مخاطب قرار بدید تا از من جواب بگیرید.شما هر زمان حرفی بزنید که خلاف حق باشه من جوابتون رو میدم.
شما هنوز فرق بین صوفی و عارف رو متوجه نمی شید؟؟
عارف و صوفی هیچ فرقی با هم ندارند.در ضمن مطابق مبانی شما شیخ جعفر مجتهدی از بزرگترین عرفا بوده نه متصوفه.
به سایت تبیان مراجعه کنید تا ببینید چطور این سایت مورد علاقه ی شما رو کوبیده.در ضمن هنوز جوابی واسه متنی که نوشتم ندادید.(چند صفحه ی قبل)
خوشحال میشم اگر آدرس مطلبی که میفرمایید رو به طور دقیق به من بدید چون چیزی پیدا نکردم.ثانیا کوبیدن دشمنان اهمیتی نداره،همیشه وقتی این افراد که حرفی برای گفتن ندارند با حق مواجه میشند دست به توهین و....میزنند.سعی کردم به تمام چیزایی که لازم بود جواب بدم،کدوم متن رو میفرمایید؟
شما بعد از جوابی که ابتدا به من دادید و غیر از بحث های چند خطی که با اعضاء محترم دیگه داشتید سه پست دیگه نوشته بودید.یکی درباره آقای بهجت بود که من در پست 178 جوابتون رو دادم.دیگری تبلیغ اون ویژه نامه خنده دار سایت تبیان بود که نیازی نبود بهش جواب داده بشه!و بعدی هم سخنان آقای خامنه ای بود که برای بنده ارزشی ندارند تا بخوام درباره اون جوابی بنویسم!
مدرک نمیخواد....برید مسجد از روحانی محلتون هم بپرسید اینو می دونه...چیز زیاد سختی نیست.
ما که سالها در حوزه در محضر علما بودیم ادعاهای باطل شما رو نشنیدیم.شما اگر تصور میکنید حرفی برای گفتن دارید به جای این حرفهای بی ارزش حرفتون رو به طور دقیق بزنید.منتظر مدرک شما هستم!
کاش یه بار متنا رو می خوندید..!!
تمام متنا رو خوندم و اگر نخونده بودم جوابتون رو نمیدادم!
پس واسه کی انجام میدن.....بر اساس چه گفته ای این کارو می کنند...؟؟
عزاداری هست برای سیدالشهداء علیه السلام.همونطور که سینه زنها و زنجیرزنها برای امام حسین علیه السلام عزاداری میکنند،اینها هم همینطورند.الا اینکه بفرمایید از نیات درونی افراد شما آگاهی دارید!!
چرا می تونه باعث ترویج اسلام بشه؟لطفا دلایل خودتون رو بگید. یه نفر که مسلمون نیست...نمیگه اینا....؟؟؟
شما اگر به مصاحبه دکتر مسیحی جناب بولس الحلو با مجله کویتی المنبر رجوع کنید میبینید که این کافر گفته که این حرفها(همین اراجیفی که شما میگید!)فقط بین شما مسلمین هست!در واقع اینها تصورات باطل شماست علی آقا،چیزهایی که در ذهنتون بزرگش کردید و بزرگش کردید غافل ازینکه هیچ خبری هم نیست..!
ولایت فقیه رو هم که قبول ندارید......واقعا جالبه...
ولایت فقیه چه ربطی به اون شخص داره.نظریه ولایت فقیه یک مساله فقهیه که بحث روش خیلی زیاد هست.دلیل نمیشه اگر کسی اینطور گفت یک نظریه رو قبول نداشته باشه.اما خب برای شما که دور از حوزه ها هستید تصورتون اینه که ولایت فقیه خلاصه میشه در فلان شخص!لذا تا کسی بگه خب اون منع کرده که کرده باشه،بهش انگ مخالفت با ولایت فقیه رو میزنید!
Abdolhusain
Wednesday 23 April 2008, 06:50PM
بسمه تعالی شانه
خانم مهسا
دوم اینکه خدمت جناب عبدالحسین عرض کنم که شما یا افرادی که قمه زدن رو درست میدونید ادعا میکنید برای خاطر امام حسین میخواین خون خودتون رو بریزین خوب چراخونتون رو حروم کنید....
اهدای خون یک مساله جداگانه از قمه زنی هست.میتونیم هم قمه بزنیم هم خون بدیم.ضمن اینکه اهدای خون هیچ ربطی به عاشورا نداره و میشه در روزهای دیگه این کار رو کرد.
در ضمن میفرمایید میخواین شبیه اقا و سرورتون بشین اون امام معصومی که به ضرب تیغ سرشون شکافته شد امام علی بودن نه امام حسین..
منظور از شبیه شدن به امام حسین علیه السلام غرق در خون شدن است.چنانچه امام زمان علیه السلام در زیارت ناحیه مقدسه میفرمایند السلام علی المرمل بالدماء...
Abdolhusain
Wednesday 23 April 2008, 07:00PM
بسمه تعالی شانه
جناب MSR
جناب شما باید دلیل بیارید برای این ادعای جالب نه مخالفان!....برای کاری که عقل میگه احمقانه هست ما باید دلیل بیاریم؟....شما که فقط از بحث فرار می کنید جواب سوال دوستان رو ندادید؟!
ماشاءالله به این میزان سواد شما.اصل بر حلیت است و مدعی حرمت باید دلیل بیاورد.تا به الان نیز حتی یک دلیل نتوانسته اید بیاورید.عقل این عمل را کاملا تایید میکند.کجایش میگوید احمقانه است؟
خیلی بی شرمانه است که میگویید من از بحث فرار میکنم و جواب دوستان را نداده ام!
من در همین تالار چندین بحث دارم که پوزه مخالفین قمه زنی را به خاک مالیده ام،یکی از ایشان نیز نتوانسته جواب درستی بدهد و در نهایت نیز همه از جواب فرار کرده اند.آدرس بحثها نیز هست،بحث جزع،بحث سخنرانی آیت الله وحید،بحث بدعت،بحث ايت الله بهجت و استحباب قمه زني،همین بحث و بحث های دیگر...
شما میتونید سوالات دوستانتان رو که میگید من جواب ندادم ذکر کنید تا ثابت بشه کی داره دروغ میگه؟؟اگر جناب صبح یک دروغی گفتند شما تحقیق کنید و ببینید بعد نظر بدید تا مبادا خودتون رو در سلک دروغگوها وارد کرده باشید...
Mr.Dambalos
Wednesday 23 April 2008, 07:28PM
بازم گفتم شما ها خودتون رو به خواب زدید هر کاری بکنیم بیدار نمیشید
منم تو بحث با شما فایده ای نمیبینم
MSR
Wednesday 23 April 2008, 08:27PM
جناب عبدالحسین به هر حال نه من نه دوستان دیگر از پاسخ های شما ذره ای قانع نشدیم...البته برای خودتان قانع کننده بود
نظرات غیرمسلمانان در این مورد باعث تاسف هست که در یک مورد با گذاشتن عکسی که یک پدر می خواست عمل مستحب!!قمه زنی رو روی پسر وحشت زدش!انجام بده....اینطور نوشتن:
How Shiite Muslims treat their Childrenhttp://hekmat110.mihanblog.com/blank.gif
A Lebanese Shiite Muslim holds his terrified son as the man on the right ritually slashes his head with a razor during Ashura. The blood will be spread by hitting the wound
چگونگی رفتار مسلمانان شیعه با فرزندانشان!!
.
این یک مسلمان شیعه لبنانی است. او پسر وحشت زده اش را نگه ذاشته تا طبق یک آیین مذهبی در روز عاشورا سرش را با تیغ شکاف دهد. خون این پسر به جهت ضربه ای که به سرش وارد میشود جاری خواهد شد.
یا How animals treat their Children
:smile09:
Mr.Dambalos
Wednesday 23 April 2008, 09:00PM
جناب عبد الحسین من حرف شما رو تحریف نکردم اونی رو که نوشته بودید رو دوباره بخون ی
واقعا خنده داره واسه چیزی که اسمشو گذاشتین عشق دارید بزرگترین ضربه ها رو به دین اسلام میزنید بعد میگین خودمون جوابشونو میدیم
چه جوابی ؟
امام حسین راضی شما به خودتون آسیب بزنید؟ خدا راضیه؟
امام حسین جان پاکشو به خاطر حفظ اسلام داد به خاطر جلو گیری از انحرافات داد حالا شما اومدید به اسم سیدالشهدا انحرافات رو دامن میزنید
این هدف دشمنان اسلامه که از داخل به دین ضربه بزنه
این آخرین پست من تو این سرنگاره چون جواب شما ها رو خوب میدونم چیه
خداوند همه را به راه راست هدایت کنه
بدرود
Abdolhusain
Wednesday 23 April 2008, 10:12PM
بسمه تعالی شانه
جناب MSR
جناب عبدالحسین به هر حال نه من نه دوستان دیگر از پاسخ های شما ذره ای قانعنشدیم...البته برای خودتان قانع کننده بود.
وظیفه من ابلاغ کردن است دوست من نه اقناع شما،من روایات آوردم و دوستان شما جعلی اش خواندند،فتوای مراجع ذکر شد و قبولش نکردید،تهمتتان به مراجع رد شد و باز هم تهمت زدید،بطلان ادعاهایتان ثابت شد و باز قبول نکردید!من به زور چیزی را به شما تحمیل نمیکنم،من فقط حقانیت مساله را برای عقلا ثابت میکنم گرچه شما نخواهید قبول کنید!اگر شما نمیخواهید قواعد عقلائی را قبول کنید با خودتان!
فراموش نکنید شما مرا متهم به فرار از جواب میکردید!اما الان نظرتان عوض شده و میگویید از جوابهای من قانع نشدید!در حالی که قبل ازین مدعی بودید جواب نداده ام!!
نظرات غیرمسلمانان در این مورد باعث تاسف هست...
شما به همان سایتی که این عبارات را نقل کرده اید سری بزنید.خواهید دید که دهها مطلب علیه خدا و اسلام دارد!شما اینها را نمیبینید؟مشکل اینها با اصل اسلام است،حرفهایشان هم ملاک برای ما نیست و ارزشی ندارد.کلام عقلای اینها را درباره عزاداریهای ما ببینید تا متوجه حقیقت بشوید.بروید ببینید انطوان بارا مسیحی صاحب کتاب الحسین فی فکر المسیحی چه زیبا درباره قمه زنی گفته است.او فهمیده و شما که اسم خودتان را مسلمان گذاشته اید نفهمیدید.باعث تاسف است.
Abdolhusain
Wednesday 23 April 2008, 10:12PM
بسمه تعالی شانه
اونی رو که نوشته بودید رو دوباره بخونیواقعا خنده داره
شما به جای خندیدن بحث علمی بکنید تا جواب درست بگیرید.وقتی شما ازین مسائل سر در نمی آورید چه کار باید کرد؟
الضحک بلا سبب من قله الادب!
واسه چیزی که اسمشو گذاشتین عشق دارید بزرگترین ضربه ها رو به دین اسلام میزنید..
مخالفین شعائر حسینی هستند که به اسلام ضربه میزنند نه اقامه کنندگان آن!ضمنا من صحبت از عشق و...نکردم و نمیکنم و این مسائل رو هم قبول ندارم.
امام حسین راضی شما به خودتون آسیب بزنید؟ خدا راضیه؟
بله راضی هستند،چون مراجع که فتوای بر جواز و استحباب این اعمال دادند با توجه به همون ادله ای که از جانب خدا رسیده حکم رو استنباط کرده اند.
Mr.Dambalos
Wednesday 23 April 2008, 10:49PM
گفتم که میدونم چی جواب میدی
باشه شما برو تا میتونی خود زنی کن حالا به هر اسمی که میخوای
mehrdad_123
Thursday 24 April 2008, 12:37AM
بسم رب المهدي:
ا...هم عجل لوليك الفرج
عرض سلام به حضور همه ي سروران و تشكر از جناب عبد الحسين
توكلت علي ا...
-----------------------------
جناب عبدالحسین به هر حال نه من نه دوستان دیگر از پاسخ های شما ذره ای قانع نشدیم...البته برای خودتان قانع کننده بود
نظرات غیرمسلمانان در این مورد باعث تاسف هست که در یک مورد با گذاشتن عکسی که یک پدر می خواست عمل مستحب!!قمه زنی رو روی پسر وحشت زدش!انجام بده....اینطور نوشتن:
How Shiite Muslims treat their Childrenhttp://hekmat110.mihanblog.com/blank.gif
A Lebanese Shiite Muslim holds his terrified son as the man on the right ritually slashes his head with a razor during Ashura. The blood will be spread by hitting the wound
چگونگی رفتار مسلمانان شیعه با فرزندانشان!!
.
این یک مسلمان شیعه لبنانی است. او پسر وحشت زده اش را نگه ذاشته تا طبق یک آیین مذهبی در روز عاشورا سرش را با تیغ شکاف دهد. خون این پسر به جهت ضربه ای که به سرش وارد میشود جاری خواهد شد.
یا How animals treat their Children
عجب !
مشكل ماها اينجاست كه حقيقت را از چشم اين و آن مي خواهيم- بلي زماني كه يك كتاب ضد شيعي سراسر اراجيف با تيراژ هشت ميليوني در كشورهاي همسايه به زبان فارسي چاپ مي شود و در مقابل ما هم دست چند محقق رو نمي گيريم كه كتابهاي چاپ نشده اي كه از ده سال پيش تو كتابخانه هاشون مونده رو چاپ كنن همين ميشه
همين ميشه كه عزت نفس رو از رفتار ديگري طلب مي كنيم آن هم به بهاي از دست دادن اسلام عزيز
اگر به اسلام ستيزان باشد با همه چيز ما مخالف بوده و هستند اما افسوس كه مسلملانان خوش ظن افراطي بسيار زيادند و اين همان ضربه اي است كه به اسلام مي زنند
سير تكاملي افراد به اصطلاح روشن فكر:
1: در اول با شعار امام حسين(ع) به خون ما نياز ندارد - قمه را كنار مي گذارند
2: بعد با شعار امام به گريه ي ما نياز ندارد به خود اجازه ي گريه كردن هم نمي دهند(البته سخن من با دو گروه نيست:اول كساني كه از نظر غدد اشك ريزي نمي توانند گريه كنند يعني با اينكه محزون مي شوند ولي توانايي گريه كردن ندارند گروه دوم كساني كه بنا به بي توجهي خودشان وبيشتراز همه بي توجهي جامعه اعم از مسئول و غير مسئول باعث شده اند كه اين گروه از مردم هنوز معني قيام حضرت رو نفهميده اند لذا در انجام عزاداري بسيار ناتوانند)
3:بعدش با شعار حزن و اندوه ما هيچ دردي را دوا نخواهد كرد حتي محزون هم نمي شوند
4 و5 و6 رو خجالت ميكشم بگم-
اينها به خاطر كم توجهي خودشان و ديگران غافل از آن هستند كه ما به امام حسين (ع) نياز داريم نه او به ما
البته و صد البته كه اينها همه به سبب كم كمكاري مسئولين هستش كه نتوانسته اند حماسه ي امام حسين(ع) رو به مردم بفهمانند. كه بايد در آخرت پاسخگو باشند%
ا...هم عجل لوليك الفرج
.
مهساM
Thursday 24 April 2008, 11:41AM
بازم گفتم شما ها خودتون رو به خواب زدید هر کاری بکنیم بیدار نمیشید
منم تو بحث با شما فایده ای نمیبینم
جناب حامد خان
این جماعت میدونن خواب هستن و من که این حرف رو زدم در جواب گفتن" اگه این خواب ما دوست داریم تا ابد در خواب باشیم"
پس شما هم مرتب صداشون نزنید که بد خواب شن:D
mehrdad_123
Thursday 24 April 2008, 12:13PM
جناب حامد خان
این جماعت میدونن خواب هستن و من که این حرف رو زدم در جواب گفتن" اگه این خواب ما دوست داریم تا ابد در خواب باشیم"
پس شما هم مرتب صداشون نزنید که بد خواب شن:D
خواب!
اي مردم بيدار , آيا شد دليلي بر خواب بودن ما بياوريد؟!
اما آنچه كه بيشتر به نظر ميرسد سستي و خواب آلودگي شما در امور دين است
amin_ahvaz
Thursday 24 April 2008, 12:42PM
بدعت بدتر از قمه زنی اینه که مدتیه تو بعضی هیئتها میبینیم که بعضی اشخاص قلاده به گردن خود میبندند. میگویند ما سگهای حسین هستیم. جالبه که بعضیاشون صدای سگ رو درمیارن.
لابد امام حسین این بدعت رو قبول داره؟!!!!
Mr.Dambalos
Thursday 24 April 2008, 12:50PM
اگه به ایناست آره
مهساM
Thursday 24 April 2008, 02:49PM
جناب عبد الحسین
بااین صحبتهایی که خوندم و شنیدم بهتر نیست با دوستان هم نظر خود یه شور و اندیشه ای کنید درمورد اصل و ریشه و فلسفه و نیت قمه زنها
چون یکی از دوستان هم رای شما میگفت ما قمه میزنیم که با ریختن خون خودمون ادی دین به اسلام و امام حسین کرده باشیم
خوب چرا خون تون رو روی زمین میریزین خیلی اصولی و پاک و تمیز تو بسته های مخصوص اهدای خون بریزین
در ضمن من جایی نخوندم که سر امام حسین شکاف برداشته که شما سرتون رو میشکافین
چرا از عاشورا فقط غرق به خون شدن امام حسین رو برداشت کردین؟؟خیمه ها رو هم آتش زدن بهتر نیست خانه های خودتان رو هم آتش بزنید برای درک بیشتر و هم درد شدن با زینب کبری
قصد توهین ندارم ولی جواب هایی که شما به دیگران دادین جواب نیست صفصطس
در ضمن بهتره لحن صحبتتون رو درست کنید چون در چند پست ازتون بی احترامی دیدم یکی اراجیف و دیگری در پست 195
فکر میکنم اونهایی که از بحث کردن با شما کناره گرفتن به دلیل نداشتن جواب نبوده
به دلیل توجه نکردن شما و اثبات یه چیز بی پایه و اساسه
در جایی هم از این سرنگار یه مطلب در مورد علم کشی خوندم
شما که ادعای نیت و فلسفی بودن میکنید
فلسفه علم کشی رو میدونید؟؟؟هر چیزی یه داستان و فلسفه ای داره
علم کش سپاه حسین(ع) حضرت ابالفضل بود
علم و بیرق برافراشته یعنی قد و کمر برافراشته یعنی من هنوز هستم
علم اون زمان ها با این که ما تو ایران میبینیم خیلی فرق داشته
ما ایرانیا ذاتاًتجملاتی هستیم و چون خوش قلب و احساساتی هستیم برای عزیز ترین افراد زندگیمون بهترین هارو میخوایم و خیلی کارها میکنیم که یکیش همین علم های 24 تیغه و شیر دارو چه میدونم طول تیغش فلان قدر و وزنش...هر چقدر سنگین تر و پر ابهت تر هیئت اسمی تر و حسینی تر
اون زمان اگه قرار بود حضرت ابالفضل این علم رو به دست بگیره که دیگه توانی برای جنگیدن نداشت
ظهر عاشورا بعد از اذان دیگه نباید علم بر افراشته باشه و صدای طبل و دهل و سنج شنیده بشه
چون باید با سکوتش بفهمونه که من دیگه نیستم
امسال تا ساعت2و3 بعد از ظهر هنوز صدای طبل ها و علم های قد کشیده شنیده و دیده میشدانگار فقط میخواستن بگن "داره هیئت میاد"
بهتر نیست اول فلسفه هر چیز و طریقه استفاده صحیحش رو بدونیم بعد دست به عمل بزنیم
برای اون دسته از دوستانی که دوست دارن از عاشورا بیشتر بدونن کتاب "در کربلا چه گذشت"از مرحوم حاج شیخ عباس قمی تر جمه نفس المهموم رو پیشنهاد میکنم
Abdolhusain
Thursday 24 April 2008, 03:18PM
بسمه تعالی شانه
جناب امین
بدعت بدتر از قمه زنی اینه که مدتیه...
دوستان شما تا به امروز نتونستند روشن کنند که قمه زدن بدعت هست!
ممکنه شما این رو به همراه یک تعریف دقیق از بدعت برای ما ثابت کنید؟
ممنونم.
Abdolhusain
Thursday 24 April 2008, 03:22PM
بسمه تعالی شانه
خانم مهسا
خوب چرا خون تون رو روی زمین میریزین خیلی اصولی و پاک و تمیز تو بسته های مخصوص اهدای خون بریزین
برید یه کم اطلاعاتتون رو بیشتر کنید،خون سر به کلی با خون رگهای دست که برای اهدای خون گرفته میشه تفاوت داره،و اصلا به درد اهدا به کسی نمیخوره،و خروجش از بدن باعث سلامتی بدن هست.
اصلا فرض کنید بنده میخوام هر از گاهی خون اهدا هم بکنم سپس روز عاشورا هم قمه بزنم،مشکل شما با چیست؟؟
ضمنا ما نمیتونیم خون بدیم،چون کینه سازمان اهدای خون از رسول گرامی اسلام و سنت اهل بیت صلوات الله علیهم اونقدر زیاده که اگر کسی تا به الان سنت ائمه رو(حجامت)انجام داده باشه اصلا اجازه اهدای خون بهش نمیدند خانم!
اینو میدونستید؟؟
در ضمن من جایی نخوندم که سر امام حسین شکاف برداشته که شما سرتون رو میشکافین
توضیح دادم قبلا که یکی از دلایل قمه زنی تمثیل واقعه عاشورا و غرق در خون شدن امام حسین علیه السلام و اصحاب باوفای ایشان و زنده ماندن خاطره شهادت مظلومانه شان است.نه اینکه حتما باید سر ایشان شکاف برمیداشت!!
چرا از عاشورا فقط غرق به خون شدن امام حسین رو برداشت کردین؟؟
کی به شما اینطور گفته؟غیر ازینه که قمه زنهایی که روز عاشورا قمه میزنند تا قبل ازون هم در مجالس سینه زنی و زنجیر زنی و روضه خوانی و...هستند؟؟
خیمه ها رو هم آتش زدن بهتر نیست خانه های خودتان رو هم آتش بزنید برای درک بیشتر و هم درد شدن با زینب کبری
آتش زدن اموال وارد کردن "ضرر بالغ" هست و شرعا حرام است.مثل اینکه بگیم کسی قمه یا سینه بزنه و خودکشی بکنه که حرام هست.میبینید چقدر جالبه که مخالفین قمه زنی در همین حد هست درک و فهمشون و چقدر از چیزهای ساده بی خبر هستند؟
ضمنا به اطلاعتون برسونم حکومت محبوبتون امسال آتش زدن خیمه رو هم ممنوع کرد!
همونکه گفتم،مخالفت با قمه زنی آخرش حذف عزاداریست!
قصد توهین ندارم ولی جواب هایی که شما به دیگران دادین جواب نیست صفصطس
منظورتون احیانا همون سفسطه نبوده؟؟!
من جوابهای صحیح رو با استدلال و منطق دادم،حالا اگر دوستانتون جواب ندارند دیگه تقصیر من نیست!بعضیا که اصلا جواب من رو ندیدند!
فکر میکنم اونهایی که از بحث کردن با شما کناره گرفتن به دلیل نداشتن جواب نبوده به دلیل توجه نکردن شما و اثبات یه چیز بی پایه و اساسه
توجه به چه چیزی نکردم؟جز اینه که هر ادعای بی اساسی هم که کردند رو با دلیل جواب دادم؟حالا اگر دوستانتون کم آوردند و نمیتونند ادامه بدند و از بحثها فرار میکنند یا توهین میکنند این دیگه مشکل من نیست!!
بی پایه و اساس منظورتون چیه؟همون چیزی که دلیل شرعی داره و فتاوای مراجع هم موید صحتش هست؟؟
علم اون زمان ها با این که ما تو ایران میبینیم خیلی فرق داشته
علمهای صحیح تقریبا هفتاد سال قبل در ایران بودند و مثل اون زمان هم بود.بعضی ازین علمها هم بهشون "توغ" اطلاق میشده.حالا این علمهای این شکلی از کجا اومده مشکوک هست.اما چیزی که احتمالش زیاده اینه که مخالفین قمه زنی اونو وارد عزا کردند.در هر حال استفاده ازونها شرعا موردی نداره.
امسال تا ساعت2و3 بعد از ظهر هنوز صدای طبل ها و علم های قد کشیده شنیده و دیده میشد انگار فقط میخواستن بگن "داره هیئت میاد"
صدای طبل رو اگر بدونید برای چیه،میفهمید که تا خود غروب باید باشه!ضمنا اگر قرار باشه اینطور عمل کنیم دیگه از غروب به بعد عزاداری موقوف چون امام حسین علیه السلام شهید شده بودند!
کاوشگر
Thursday 24 April 2008, 03:35PM
بنام خداوند هدایت گر
می خوام شما رو با سایتی آشنا کنم که جواب شبهات رو خیلی عالی می دهند ، اساتید این سایت افرادی خبره در پاسخ گویی به شبهات هستند ، اگر واقعا براتون سوال بوجود اومده و درصدد گرفتن پاسخ هستید ، میتونید از این دوستان کمک بگیرید ، آدرس سایت:
http://www.askquran.ir
Abdolhusain
Thursday 24 April 2008, 03:56PM
بنام خداوند هدایت گر
می خوام شما رو با سایتی آشنا کنم که جواب شبهات رو خیلی عالی می دهند ، اساتید این سایت افرادی خبره در پاسخ گویی به شبهات هستند ، اگر واقعا براتون سوال بوجود اومده و درصدد گرفتن پاسخ هستید ، میتونید از این دوستان کمک بگیرید ، آدرس سایت:
http://www.askquran.ir
بسمه تعالي شانه
جناب کاوشگر
در اين زمينه مردم بايد به مراجع تقليد رجوع کنند نه کارشناسان فلان سايت،و مردم هم از همان مراجع عظام تقليد تبعيت ميکنند.فتاواي اکثريت اين مراجع رو هم ميتونيد در اين سايت ببينيد:
کاوشگر
Thursday 24 April 2008, 04:01PM
جناب عبدالحسین
این سایتی که بنده معرفی کردم تالار گفتمانی است برای افرادی که سوالاتی دارند ، مثل همین جا ، با این تفاوت که پاسخ دهندگان به سوالات افراد خبره ای هستند که می تونند کمک کنند در اعتلای سطح دانش شما نسبت به مسائل دینی
کاوشگر
Thursday 24 April 2008, 04:02PM
این سایتی که شما معرفی کردید فقط فتوا ها و مسائل را در اختیار شما قرار می دهد هیچ جایی برای پرسش و پاسخ نداره.
شما لطف کنید به سایت سری بزنید بهتر متوجه می شید.
مهساM
Thursday 24 April 2008, 04:29PM
جناب عبد الحسین تکلیف خودتون رو معلوم کنید
شما میخواین برای امام حسین خون بریزین یا اینکه میخواین از سرتون خون بیاد
Abdolhusain
Thursday 24 April 2008, 05:34PM
جناب عبدالحسین
این سایتی که بنده معرفی کردم تالار گفتمانی است برای افرادی که سوالاتی دارند ، مثل همین جا ، با این تفاوت که پاسخ دهندگان به سوالات افراد خبره ای هستند که می تونند کمک کنند در اعتلای سطح دانش شما نسبت به مسائل دینیبسمه تعالی شانه
دوست محترم،نیازی نیست در اعتلای سطح دانش من بعضی افراد که حتی نمیدانم چقدردرس خوانده اند کمکم کنند،بنده سالهاست که در حوزه هستم و در محضر مراجع تقلید بودنو تلمذ کردن بسیار بیشتر به سطح علمی من کمک میکند تا خواندن حرفهای افرادی که گاهاز ساده ترین مسائل علمی هم سر در نمی آورند.
Abdolhusain
Thursday 24 April 2008, 05:35PM
این سایتی که شما معرفی کردید فقط فتوا ها و مسائل را در اختیار شما قرار می دهد هیچ جایی برای پرسش و پاسخ نداره.
شما لطف کنید به سایت سری بزنید بهتر متوجه می شید.بسمه تعالی شانه
دقت نکردید دوست من
خدمتتون عرض کردم که وظیفه مردم تبعیت از فتوای مرجع تقلیدشون هست نه پرسش وپاسخ از دو سه نفر غیر مرجع و بلکه غیر مجتهد که شاید نهایت تحصیلاتشون چند سالتحصیل در حوزه یا یک مدرک عادی دانشگاهی باشه!
لذا مردم از مراجع تقلید تبعیت میکنند.پرسش و پاسخ باید در مسائل عقائدی باشهکه تقلید حرام هست و باید مردم تحصیل یقین بکنند نه مسائل فقهی که وظیفه مردممشخصه.
Abdolhusain
Thursday 24 April 2008, 05:36PM
جناب عبد الحسین تکلیف خودتون رو معلوم کنید
شما میخواین برای امام حسین خون بریزین یا اینکه میخواین از سرتون خون بیاد
بسمه تعالی شانه
خانم مهسا
میخوام برای امام حسین علیه السلام اقامه عزا و حزن و جزع بکنم.
موفق باشید.
غريبه
Thursday 24 April 2008, 06:42PM
تن انسان امانتی از خدا به ما و هر کاری که موجب اذیت یا زخمی عمدا جسم بشیم گناهه
تازه امام حسین گفت گریه کنیید برمن تا ما رو شفاعت بده
نه اینکه قمه بزنید و خودتون رو خونی کنید
اگر که میگین از عشق به امام حسین قمه این کار رو میکنید کسی بیشتر از امام سجاد (ع) غم و قصه و نکشید و کسی بیشتر از اون عاشق نخواهید دید و او هم تنها گریه میکرد و اگر جایز بود خودش اول از همه قمه میزد
amin_ahvaz
Thursday 24 April 2008, 09:48PM
بسمه تعالی شانه
جناب امین
بدعت بدتر از قمه زنی اینه که مدتیه...
دوستان شما تا به امروز نتونستند روشن کنند که قمه زدن بدعت هست!
ممکنه شما این رو به همراه یک تعریف دقیق از بدعت برای ما ثابت کنید؟
ممنونم.
بدعت در دین به چیزی میگن که در زمان پیامبر و امامان رواج نداشته و در این زمان رواج پیدا کرده.
چرا وقتی میگیم قمه زنی بدعت است پاسختون اینه که ما رو متهم میکنین به اینکه بعد از قمه زنی به گریه کردن اشکال خواهیم گرفت.
اینطور نیست چون بعد از اما حسین همه امامان برای مظلومیتش گریه کردند و احادیث زیادی درمورد اجر برپایی مجلس گریه و عزای امام حسین گفته اند. هیچ کدام از ائمه در روز عاشورا نه دهل زدند و نه علم برداشتند و نه با قمه روی سر خود زدند.
بیایید از امام حسین که خود را برای امر به معروف فدا کردند درس فداکاری به همنوع را یاد بگیریم.
خانم مهسا نظر خوبی دادند: اهدای خون به سازمان انتقال خون.
بیایید نیت بگیرید در روز عاشورا یک عمل نمادین انجام بدین با اهدای خون خود به انهایی که احتیاج به این خون دارند تا بلکه چند صباحی زنده بمانند. مگر نه اینکه امام حسین خون خود را برای امر به معروف اهدا کرد. بیایید شیعه را در روز عاشورا در تلفیزیونهای دنیا سرافراز کنیم که اگر آن اروپایی و یا هرکس از هر کشوری این صحنه ها رو ببینه از خود بپرسه مگر امروز چه خبر است مگر این حسین کیست که مردم آن را اسوه خود قرار دادن و در این روز همه به عشق حسین خون خود را به همنوعانشان هدیه میکنن. بعد خواهید دید که بهترین طریقه معرفی امام حسین و حادثه عاشورا به دنیا همین حرکت خواهد بود. نه اینکه با قمه تو سر خود بزنی که هرکس شما رو در این حالت ببینه حالت تهوع بهش دست میده و هرچی فحش بلده به شیعه بده.
از عقلتون بپرسین اگر امام حسین زنده بود کدوم حرکت رو منع میکرد(اهدای خون به نیازمندان به عشق امام حسین و یا زدن توی سرخود با قمه و حروم کردن خونتون)
امیر
Thursday 24 April 2008, 09:54PM
بسمه تعالی
بحثی در مورد همین قمه زنی تو همین سایت قبلا مطرح شده بود ، اونایی که دوست دارن میتونن مراجعه کنن:smile07:
اینم لینکش : با عنوان ((قمه زني حرام يا حلال))
http://www.iranclubs.net/forums/showthread.php?t=5835
با تشکر
والسلام
noor-alzahra
Thursday 24 April 2008, 10:10PM
والا به نظر من بحث در مورد قمه زنی اصلا فایده نداره.اخرش این میشه که همه باید به اعتقادات هم احترام بذارن و برند دنبال کار و زندگیشون.خداییش دروغ میگم؟؟؟؟؟؟نه دروغ میگم؟؟؟؟؟اگه دروغ میگم یکی بیاد بگه خدا همینجا من رو...بکنه(جای سه نقطه هر چی دوست دارید بذارید:D)
Mr.Dambalos
Thursday 24 April 2008, 10:17PM
عزیزم نمیشه کوتاه اومد
آخه این کارا داره وجه ی اسلام رو خراب میکنه
با کارای همین هاست که صهیونیستا و امریکایی ها تو بوق و کرنا کردند مسلمونا وحشیند
noor-alzahra
Friday 25 April 2008, 12:17AM
شایدم حق با شماست.ولی اخه اون کسی رو که نااگاهانه یا اگاهانه میاد دست به همچین کار...(جای سه نقطه هر چی دوست دارید بذارید)میزنه رو میشه به همین راحتیا قانع کرد.اصلا تا حالا خودتون تونستید یه نفری رو که قمه میزنه قانع کنید که دیگه قمه نزنه.این بحثا وقتی فایده داره که دوتا ادم رو بشه هدایت کرد نه وقتی...
noor-alzahra
Friday 25 April 2008, 12:20AM
جلوی جمله میشه به همین راحتیا قانع کرد یه علامت سوال بذارید همچنین روبروی جمله اصلا تا حالا خودتون تونستید یه نفری رو که قمه میزنه قانع کنید که دیگه قمه نزنه یه علامت سوال دیگه بذارید.اشتباها جلوی این دو تا جمله علامت نقطه گذاشته شده:D:cool:
Abdolhusain
Friday 25 April 2008, 01:09AM
بسمه تعالی شانه
دوست محترم جناب غریبه
تن انسان امانتی از خدا به ما و هر کاری که موجب اذیت یا زخمی عمدا جسم بشیم گناهه
بهتره به جای اینکه در خصوص چیزی که هیچ اطلاعی نداریم نظر بدیم،درست صحبت کنیم و اگر حرفی میزنیم مستند و مستدل باشه.شما با این حرفتون رسول خدا رو هم که نفسش رو در راه خدا ازار میداد گناه کار کردید!!
تازه امام حسین گفت گریه کنیید برمن..
مگر اثبات شی نفی ماعدا میکنه؟
گفته گریه کنید،یعنی اینکه فقط گریه کنید؟مثلا دیگه هیچ کاری نکنید؟
و اگر جایز بود خودش اول از همه قمه میزد
خدمت شما عرض شود که جایز بودن فعلی از روی ادله ای که در دین داریم ثابت میشند نه صرفا از روی انجام عمل معصوم علیه السلام.بنابر نظر شما ساختن حسینیه و زنجیر زنی و دسته روی و بسیاری از عزاداریهای دیگه هم جایز نیست چون اگر جایز بود اول امام سجاد علیه السلام انجام میدادند!!
Abdolhusain
Friday 25 April 2008, 01:09AM
بسمه تعالی شانه
دوست محترم جناب امین
بدعت در دین به چیزی میگن که در زمان پیامبر و امامان رواج نداشته و در این زمان رواج پیدا کرده.
بنابرین استفاده شما از سیستمی که دارید باهاش مینویسید بدعت است و شما بدعتگذار هستید و جایگاهتان نیز در جهنم است والعیاذبالله!و اگر الان بخواید این کلام رو رد کنید تعریف خودتون رو زیر سوال بردید چون جامع نبوده!لطف کنید تعریف دقیقی ارائه بدید.بدعت ابدا به این نمیگن که شما میگید.و الا بسیاری از مصادیق عزاداری هم بدعت هستند.چقدر مخالفین قمه زنی ناآگاهند!
بیایید نیت بگیرید در روز عاشورا یک عمل نمادین انجام بدین با اهدای خون خود...
اولا:
اهدای خون هیچ ربطی به عزاداری ندارد،روز عاشورا روز عزاداری است نه روز سوسول بازی و کارهای به قول شما نمادین و...!
ثانیا:
اهدای خون هیچ اختصاصی به عاشورا هم ندارد،شما مخالفتی دارید بنده در روز میلاد امام حسین علیه السلام خون بدهم و در روز عاشورا قمه بزنم؟چرا فقط صحبت اهدای خون را در عاشورا میکنید؟چرا تا عاشورا تمام میشود صحبتهای شما هم تمام میشود و اهدای خون پرونده اش بسته میشود تا عاشورای بعد؟آیا جز مبارزه با عزاداری هدف دیگری ندارید؟؟
هر کشوری این صحنه ها رو ببینه از خود بپرسه مگر امروز چه خبر است مگر این حسین کیست که مردم آن را اسوه خود قرار دادن و در این روز همه به عشق حسین خون خود را به همنوعانشان هدیه میکنن.
قمه زنی نقشی به مراتب بیشتر ازین ایفا خواهد کرد.همانها از خودشان میپرسند چه شده و چه اتفاقی افتاده که بعد از سالها اینها برای تمثیل آن اتفاق خودشان را غرق در خون کرده اند تا یاد آن را زنده نگه دارند.آقای امین،خود مطهری که انحرافاتش در زمینه امام حسین علیه السلام کم نبوده گفته بود که رنگ خون تنها رنگیست که پاک نمیشه.هر چیز با خون نوشته بشه پاک شدنش محاله.اگر همین عزاداری ها و قمه زنی ها و....نبود امروز چیزی از نهضت حسینی باقی نمیموند.هر چقدر شدت عزاداری بیشتر باشه افرادی که میبینند بیشتر این سوال در ذهنشون نقش میبنده که شخصی که براش عزاداری میشه کی بوده که اینا دارن اینطور میکنند براش؟اما اهدای خون هرگز چنین نقشی نداره.
از عقلتون بپرسین اگر امام حسین زنده بود کدوم حرکت رو منع میکرد(اهدای خون به نیازمندان به عشق امام حسین و یا زدن توی سرخود با قمه و حروم کردن خونتون)
هیچ کدام رو منع نمیکرد.چیزی که منع میکرد حکم بغیرماانزل الله و تحریم مااحل الله و مبارزه با عزاداری خودش بود.نه عزاداریش،یا اهدای خون به نیازمندان.ضمنا حرام کردن جایی استعمال میشه که انسان چیزی رو که بودنش نفع داشته از بین ببره و حرومش کنه و به خودش ضرر بزنه.لذا وقتی شما در منزل چیزی رو لازم ندارید و اون رو از منزل خارج میکنید کسی نمیگه مالت رو حرام کردی!لذا وقتی خونی که در سر هست و شرعا هم اخراج اون از سر ثواب داره و برای سلامتی مفید هست(حجامت)به بیرون ریخته میشه،عبارت حرام کردن و تلف کردن و....در موردش صدق نمیکنه!
Abdolhusain
Friday 25 April 2008, 01:10AM
بسمه تعالی شانه
جناب نورالزهراء صلوات الله علیها
والا به نظر من بحث در مورد قمه زنی اصلا فایده نداره.
چرا خیلی فایده داره.از فوایدش اینه که ثابت میشه مخالفین قمه زنی دلیلی برای ادعاشون ندارند.ثابت میشه از کوچکترین مسائل دینی و قرآنی و...بی اطلاع هستند.چنانچه دیده شده که افراد در همین تالار یه آیه قرآن رو هم نمیتونستند درست بیان کنند و از ساده ترین مسائل فقهی بی اطلاع بودند و فتاوای مراجع رو نمیدونستند و به مراجع تهمت میزدند و بدعت رو نمیدونستن یعنی چه و.....!!
ای کاش همه قبل ازینکه بخوان پادر کفش مراجع بکنند به وظیفه شرعیشون که همون تقلید هست عمل میکنند.اون وقت دیگه اینطور مصائب رو شاهد نبودیم.اما نوبت قمه زنی که میرسه همه این بی سوادها مجتهد میشند!!
Abdolhusain
Friday 25 April 2008, 01:10AM
بسمه تعالی شانه
با کارای همین هاست که صهیونیستا و امریکایی ها تو بوق و کرنا کردند مسلموناوحشیند
مبارزات شدید شما با مساله ای که بزرگترین مراجع شیعه فتوای بر جوازش دادند،همچنین وحشیگری های حکومت علیه این عزاداری و اقامه کنندگان ان و مجازات و اذیت و ازار ایشان،برای اثبات انچه دشمنان میخواهند کاملا کفایت میکند.این خوابهایتان را از سرتان بیرون کنید!
A+CH
Friday 25 April 2008, 03:50AM
بهتره به جای اینکه در خصوص چیزی که هیچ اطلاعی نداریم نظر بدیم،درست صحبت کنیم و اگر حرفی میزنیم مستند و مستدل باشه.شما با این حرفتون رسول خدا رو هم که نفسش رو در راه خدا ازار میداد گناه کار کردید!!
این چه قیاسی هست که شما می کنید؟؟؟؟؟فقط میشه خندید همین:)
shaahiin
Friday 25 April 2008, 04:11AM
...،شما مخالفتی دارید بنده در روز میلاد امام حسین علیه السلام خون بدهم و در روز عاشورا قمه بزنم؟...
من مخالفتی ندارم میتونی هر دو این کارا رو بکنی.
imanagha83
Friday 25 April 2008, 07:01AM
سير تكاملي افراد به اصطلاح روشن فكر:
1: در اول با شعار امام حسين(ع) به خون ما نياز ندارد - قمه را كنار مي گذارند
پس الان امام حسین(ع) به قمه زدن شما نیاز دارن دیگه؟ میشه بفرمائید چه نیازی رو دارین برطرف میکنین از حضرت؟؟ پسرخالگی با اهل بیت اون هم به این نوع دیگه نوبره! وقتی غلاده بندازن گردنشون و ... معلومه 2 روز دیگه اگه حاجتی هم داشتن و نگرفتن(بنا به مصلحتی) حتما خطاب به اهل بیت میگن : بی معرفت و ...!
2: بعد با شعار امام به گريه ي ما نياز ندارد به خود اجازه ي گريه كردن هم نمي دهند(البته سخن من با دو گروه نيست:اول كساني كه از نظر غدد اشك ريزي نمي توانند گريه كنند يعني با اينكه محزون مي شوند ولي توانايي گريه كردن ندارند گروه دوم كساني كه بنا به بي توجهي خودشان وبيشتراز همه بي توجهي جامعه اعم از مسئول و غير مسئول باعث شده اند كه اين گروه از مردم هنوز معني قيام حضرت رو نفهميده اند لذا در انجام عزاداري بسيار ناتوانند)
این یعنی تحریف ! جناب اینجا هیچ کسی مخالف شعائر حسینی نیست. بلکه مجلس امام (ع) باید دو بال رو به آدم بده : شور و شعور. من سراغ ندارم کسی از مخالفین این عمل شنیع (قمه زنی) گفته باشه با مجالس حسینی مخالفه و یا هدفی اینچنینی داشته باشه.
3:بعدش با شعار حزن و اندوه ما هيچ دردي را دوا نخواهد كرد حتي محزون هم نمي شوند
4 و5 و6 رو خجالت ميكشم بگم-
نه بفرمائید 4و5 و 6 چی میتونن باشن یعنی؟ شما که توان شنیدن یک نقد درون گروهی رو ندارین که از بین شیعیان اینقدر دچار مخالف شدین چطور ادعای طرفداری از اهل بیت رو داری؟
اينها به خاطر كم توجهي خودشان و ديگران غافل از آن هستند كه ما به امام حسين (ع) نياز داريم نه او به ما
شما آخرش موضع خودت و مشخص نکردی . شما باید قمه بزنی امام رو یاری کنی؟ یا یاری بشی با قمه زدن؟
البته و صد البته كه اينها همه به سبب كم كمكاري مسئولين هستش كه نتوانسته اند حماسه ي امام حسين(ع) رو به مردم بفهمانند. كه بايد در آخرت پاسخگو باشند
امام صادق (ع) میفرمایند با اعمال خودتون برای تشیع مبلغ باشید . شما با این اعمال چه گونه مبلغی خواهی بود؟ شما چه جوابی خواهی داد در آخرت؟ اون مجلسی که شهید مطهری در اون روشنگری میکرد باعث شد تا نسلی در جای اصلی برای دفاع از حق جلوی صدام هم بایستند و با طیب خاطر جان هم فدا کردند . حالا شما بگو از این جماعت جانماز آبکش که در راه اسلام یک سیلی نخورده میشه کسی رو سراغ گرفت که حسینی باشه(به معنای واقعی کلمه)؟
لا یوم کیومک یا اباعبدالله
imanagha83
Friday 25 April 2008, 07:10AM
اینهایی که بی محابا قمه میزنن و به این مسئله که این موضوع باعث وهن مذهب است و بس . ای کاش قمه ای به سر ملک عبدالله بزنن. قمه ای بر سر جنایتکارانی بزنن که امروز بر گردهء بچه شیعه های عراق و لبنان هر درد و داغی روا دانسته اند. قمه ای بزنن بر سر اون نامردمانی که غزه رو اینطوری به خاک و خون کشیده و می کشن. این حمام خون که مسلمانان تنها قربانی آنند رو باید چاره کرد !
مگر نه اینکه حضرت مولا علی علیه السلام فرمود در غم ربودن خلخال از پای زن یهودی اگر مرد مومن از غم جان دهد رواست؟؟؟
ای جماعت همیشه خواب قمه رو از سر بردارید و بر سر دشمن بکوبید!
خواندیم و خواندند از عمروعاص و قرآن بر نیزه و صد حیف که تاریخ بسی غم انگیز درشرف تکرارست و از لشگر خودی گروهی باز بساط خودزنی ها براه انداخته اند و اشک غربت در پای عمود خیمه سراسر ننگ دشمن و ....
kenshin
Friday 25 April 2008, 09:33AM
اینهایی که بی محابا قمه میزنن و به این مسئله که این موضوع باعث وهن مذهب است و بس . ای کاش قمه ای به سر ملک عبدالله بزنن. قمه ای بر سر جنایتکارانی بزنن که امروز بر گردهء بچه شیعه های عراق و لبنان هر درد و داغی روا دانسته اند. قمه ای بزنن بر سر اون نامردمانی که غزه رو اینطوری به خاک و خون کشیده و می کشن. این حمام خون که مسلمانان تنها قربانی آنند رو باید چاره کرد !
اينها اگر عرضه چنين كاري را داشتند ، نمي گذاشتند 400 سال تمام انگلستان دار و ندارشان را چپاول كند!
اگر انسانهاي با شرافتي همچون مصدق نبودند ، همين جماعت قمه زن براي گرفتن نفت و مخارج عزاداريشان دست به دامن سفارت انگلستان ميشدند ...
تعجب ما آنجا فزون ميگردد كه اين جماعت به زير هر ستم و فشاري تن در ميداده اند اما زدن قمه بر سر را راه حسين (ع) ميدانند!(رجوع شود به تاريخ مشروطه ايران و دوران چپاول و در بند بودن ايران)
amin_ahvaz
Friday 25 April 2008, 10:43AM
بسمه تعالی شانه
دوست محترم جناب امین
بنابرین استفاده شما از سیستمی که دارید باهاش مینویسید بدعت است و شما بدعتگذار هستید و جایگاهتان نیز در جهنم است والعیاذبالله!و اگر الان بخواید این کلام رو رد کنید تعریف خودتون رو زیر سوال بردید چون جامع نبوده!لطف کنید تعریف دقیقی ارائه بدید.بدعت ابدا به این نمیگن که شما میگید.و الا بسیاری از مصادیق عزاداری هم بدعت هستند.چقدر مخالفین قمه زنی ناآگاهند!
جناب آگاه
بدعت در دو چیز است بدعت در دین و بدعت در دنیا
سیستمی که گفتی بدعت در دنیاست و منافاتی با دین ندارد.
اگر از این تعریف بدعت ناراحتی خو ب باشه این هم تعریف جدید بدعت:
بدعت در دین به چیزی میگن که در زمان پیامبر و امامان رواج نداشته و در این زمان رواج پیدا کرده به استثنای قمه زنی.
Abdolhusain
Friday 25 April 2008, 03:11PM
بسمه تعالی شانه
جناب علی
این چه قیاسی هست که شما می کنید؟؟؟؟؟فقط میشه خندید همین
بله باید خندید،اما به بی اطلاعی شما!
چون عزاداری و راه امام حسین علیه السلام و خدمت و فعالیت در راه ایشون هم جز راه خدا هیچ نیست.
از همه مهمتر اینکه این حرف رو در جواب شخصی گفتم که ایذاء نفس رو حرام میدونست،و طبق مبنای ایشون-که مبنای شما نیز هست!-رسول الله نیز مرتکب حرام شده اند والعیاذبالله.
Abdolhusain
Friday 25 April 2008, 03:12PM
بسمه تعالی شانه
دوست محترم جناب شاهین
من مخالفتی ندارم میتونی هر دو این کارا رو بکنی
احسنت،اما من فقط قمه میزنم!میدونید چرا؟
چون سازمان انتقال خون که یک سازمان غربزده است،یکی از گیرهایی شدیدی که برای اهدای خون میدهد این است که شخص هرگز حجامت نکرده باشد!یعنی هرگز سنت اهل بیت صلوات الله علیهم را انجام نداده باشد!!و اگر کسی حجامت کرده باشد اجازه اهدای خون را به او نمیدهند!لذا ما فقط قمه میزنیم!
خاک بر سر اینها بکنند،در حالی که دنیا به حجامت و فصد و دیگر اعمال طب اسلامی روی آورده است،اینها از آن فرار میکنند و همچنان میخواهند ذلیل و خوار و ریزه خور پس مانده سفره کفار باشند در حالی که طبی داریم که ما را از همه چیز آنها غنی میکند.
Abdolhusain
Friday 25 April 2008, 03:12PM
بسمه تعالی شانه
دوست محترم آقای ایمان
پس الان امام حسینبه قمه زدن شما نیاز دارندیگه؟
ممکن است مشخص کنید عبارتی که ریپلای فرمودید،چطور دلالت بر این ادعای شما دارد که نتیجه گرفته اید؟؟آن عبارت یک حقیقت است که بارها و بارها شاهدش بوده ایم.اصلا به قمه زنی کاری نداشته باشید.مگر دشمنان نمیگویند امام حسین به گریه ما نیاز ندارد پس گریه نکنیم(و مثل آن عارف احمق روز حزن آل محمد را به شادی بگذرانیم و محزونین را که اول ایشان خود اهل بیت هستند را نفهم بدانیم!)آیا این جمله که امام حسین به گریه ما نیاز ندارد پس گریه نکنیم دلالت بر این دارد که امام حسین الان به گریه ما نیاز دارند که باید گریه کنیم؟؟؟
این یعنی تحریف ! جناب اینجا هیچ کسی مخالف شعائر حسینی نیست.
این یعنی بی اطلاعی!مخالفت با دستگاه امام حسین علیه السلام عمدتا از مخالفت و مبارزه با قمه زنی شروع شده است.نمونه بارز آن همین ایران است که هر سال یک محدودیت بیشتری از پارسال برای عزاداری قرار میدهد تا جایی که در ساعت عزاداری مردم نیز دخالت کرده و آن را کاهش دادند.آیا حتما باید آقایان فتوا صادر کنند و یکدفعه بگویند عزاداری حرام است که شما پی به نیت شوم ایشان ببرید؟از همین اعمالشان در طی این سالها نفهمیده اید چه چیزی را میخواهند؟مگر غیر ازین است که هر بار یک چیزی را حرام کردند و ممنوع نمودند؟همه انها هم از شعائر حسینی بودند.شیر بی شاخ و دم و اشکم که دید؟این چنین شیری خدا کی آفرید؟؟
امام صادقمیفرمایند با اعمال خودتونبرای تشیع مبلغ باشید . شما با این اعمال چه گونه مبلغی خواهی بود؟ شما چه جوابیخواهی داد در آخرت؟
قمه زدن تبلیغ مظلومیت امام حسین علیه السلام و تبلیغ تشیع است.بهتر است شما فکرتان را بکنید که با این اعمال زشت که تحریم عزاداریها و اذیت و آزار و تهمت زدن به عزاداران زینت اهل بیت هستید یا خدای ناکرده......؟شما چه جوابی خواهی داد در آخرت؟
ای جماعت همیشه خواب قمه رو از سر بردارید و بر سر دشمن بکوبید!
همیشه خواب شما هستید که آلت دست دشمنان برای مبارزه با عزاداری قرار گرفته اید و خودتان هم خبر ندارید!در ضمن،شما که اعتقاد به قمه زدن بر سر دشمن دارید،خودتان چند مرتبه این عمل شریف را انجام داده اید؟؟
Abdolhusain
Friday 25 April 2008, 03:13PM
بسمه تعالی شانه
جناب کنشین غرب زده!
اگر انسانهاي با شرافتي همچون مصدق نبودند...
گفتار آقای خمینی درباره مصدق را هم ببینید بد نیست:
فخر میکنند به وجود او...او هم مسلم نبود...
مصداق این فرمایش شما هستید که آن شخصی را که ایشان کافر دانسته شما انسان با شرافت میدانید!
Abdolhusain
Friday 25 April 2008, 03:14PM
بسمه تعالی شانه
جناب امین
بدعت در دو چیز است بدعت در دین و بدعت در دنیاسیستمی که گفتی بدعت در دنیاست و منافاتی با دین ندارد.
اینهم دلیل دیگری از ناآگاهی مخالفین قمه زنی!بدعت را هم به بدعت دینی و دنیوی تقسیم کرده اند!!پس تکلیف حدیث رسول الله چه میشود که فرموده اند کل بدعه ضلاله؟؟؟
این حرفها را از کجا می آورید؟؟
فرض کنیم کامپیوتر بدعت دنیوی به قول شما مرجع بزرگوار! باشد،تکلیف شعائر حسینی که در زمان ائمه نبوده است چیست؟همه انها را بدعت میدانید؟؟
به بحث اینجانب با جناب خیرالبریه در خصوص بدعت رجوع کنید و متوجه اشتباه خودتان بشوید!
طاهری
Friday 25 April 2008, 03:29PM
مزخرفترین کاری که کسی می تونه انجام بده :(:mad::smile22:
به نظر من اینکار یه نوع کج فهمی و کج اندیشی به حساب می یاد :smile09:
واقعا واسه کسای که اینکار رو می کنن متاسفم
یکی می تونه به من بگه این کار یعنی چی ؟؟
Abdolhusain
Friday 25 April 2008, 04:46PM
بسمه تعالی شانه
جناب طاهری
مزخرفترین کاری که کسی می تونه انجام بده
اگر مزخرف است چرا مورد تایید بزرگترین مراجع شیعه بوده و هست؟آیا آنها همینقدر را هم نفهمیدند؟
به نظر من اینکار یه نوع کج فهمی و کج اندیشی به حساب می یاد
باز هم سوال قبلی!آیا آن بزرگواران نیز کج فهم و کج اندیش بوده اند؟
من هم برای کسانی که حکم بغیر ماانزل الله میکنند متاسفم!
نوعی از عزاداری است.دیگه؟؟
kenshin
Friday 25 April 2008, 05:09PM
بسمه تعالی شانه
دوست محترم جناب شاهین
من مخالفتی ندارم میتونی هر دو این کارا رو بکنی
احسنت،اما من فقط قمه میزنم!میدونید چرا؟
چون سازمان انتقال خون که یک سازمان غربزده است،یکی از گیرهایی شدیدی که برای اهدای خون میدهد این است که شخص هرگز حجامت نکرده باشد!یعنی هرگز سنت اهل بیت صلوات الله علیهم را انجام نداده باشد!!و اگر کسی حجامت کرده باشد اجازه اهدای خون را به او نمیدهند!لذا ما فقط قمه میزنیم!
خاک بر سر اینها بکنند،در حالی که دنیا به حجامت و فصد و دیگر اعمال طب اسلامی روی آورده است،اینها از آن فرار میکنند و همچنان میخواهند ذلیل و خوار و ریزه خور پس مانده سفره کفار باشند در حالی که طبی داریم که ما را از همه چیز آنها غنی میکند.
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
بابا ايول الله!!!
يعني من كف كردم!!!
شما مال كدام دوراني هستيد ، اخوي ؟
ما را باش با كه بحث ميكرديم!
بر محاسن ملاعمر و طالبان خنديديم ، برسرمان آمد (بعد ميگويند چرا بي دين ها رفته اند به كره ماه ؟؟؟)
شماها از همان قماشيد كه وقتي لامپهاي برق در اين مملكت روشن شد بر خيابانها ريختيد و گفتيد كه نور كفر است ، وقتي راديو و تلوزيون آمد گفتيد ؛ استفاده از آن حرام است و ...
مرد حسابي شما از خودتان پرسيده ايد كه چرا سازمان انتقال خون اين كار را ميكند ؟(غربزدگي!)
براي اينكه حجامتي كه انجام ميدهند يكي از مهمترين راههاي انتقال بيماري هپاتيت است!
به همين دليل كسي كه حجامت كرده باشد را نميپزيرند
دوستان ... بنده تمنا دارم جهت آينكه آبروي اسلام و شيعه در حال ريخته شدن است كوتاه بياييييييييييييييييييد !:confused:
انشاءالله در آينده نه چندان دور آخرين بازماندگان اين رسوم خرافي نيز از جغرافياي ايران زمين محو خواهند شد
Mr.Dambalos
Friday 25 April 2008, 05:14PM
اینه منطقطون؟
از خنده دار ترین حرف هایی بود که تو عمرم شنیدم
طاهری
Friday 25 April 2008, 05:19PM
بسمه تعالی شانه
جناب طاهری
مزخرفترین کاری که کسی می تونه انجام بده
اگر مزخرف است چرا مورد تایید بزرگترین مراجع شیعه بوده و هست؟آیا آنها همینقدر را هم نفهمیدند؟
به نظر من اینکار یه نوع کج فهمی و کج اندیشی به حساب می یاد
باز هم سوال قبلی!آیا آن بزرگواران نیز کج فهم و کج اندیش بوده اند؟
من هم برای کسانی که حکم بغیر ماانزل الله میکنند متاسفم!
نوعی از عزاداری است.دیگه؟؟
خیلی خیلی ببخشید ولی من میگم اگه اون علمای که شما مگید قمه زدنی رو یه نوع عزاداری می دونن
آره اونام کج فهم و کج اندیشه و هستند
و واسه اونام متاسفم که همچین خرافات و به قول خودشون عزاداری رو توی این مردم دارن راوج می دن
امام حسین واسه این شهید نشد که ما بیام جسمی که روح خدا تو اون دمیده شده رو به این صورت زخمی کنیم
خدا انشالله همه رو به راه راست هدایت کنه
و یه عقل سالم به اینطور آدما با این نوع طرز فکرشون بده
آمین :smile34:
imanagha83
Friday 25 April 2008, 06:32PM
احسنت،اما من فقط قمه میزنم!
من که دیگه حرفی ندارم . هی قسم و آیه و حدیث ، لکن نرود میخ آهنین در سنگ!:)
بزن بزن که داری خوب میزنی :smile39::smile28:
Abdolhusain
Friday 25 April 2008, 06:41PM
بسمه تعالی شانه
جناب کنشین
شماها از همان قماشيد كه وقتي لامپهاي برق در اين مملكت روشن شد بر خيابانها ريختيد و گفتيد كه نور كفر است ، وقتي راديو و تلوزيون آمد گفتيد ؛استفاده از آن حرام است و.....
چقدر جالب است که مخالفین قمه زنی جز تهمت حرف دیگری ندارند!شما جدا ادب و شعورتان در همین حد است؟که فقط تهمت بزنید؟
مرد حسابي شما از خودتان پرسيده ايد كه چرا سازمان انتقال خون اين كار را ميكند ؟
نمیخواهند سنت اهل بیت علیهم السلام در این کشور پیاده شود.
براي اينكه حجامتي كه انجام ميدهند يكي از مهمترين راههاي انتقال بيماري هپاتيت است!
به همين دليل كسي كه حجامت كرده باشد رانميپزيرند
با این حرفتان میزان فهم خودتان را ثابت کردید!
ای نادان،اگر فرضا کسی هم بیمار باشد برای انتقال بیماری اش به دیگری لازم است دز مشخصی از خون او وارد خون دیگری بشود،چطور چنین چیزی امکان دارد در حالی که تمامی وسایلی که در حجامت به کار برده میشود یکبار مصرف است و به مجرد استفاده برای شخص اول به دور ریخته میشوند و حتی کاسه ای که خون شخص را در آن میریزند نیز روکش پلاستیکی دارد تا ذره ای خون در خود کاسه باقی نماند و همینطور تمامی وسایل دیگر از جمله تیغ و لیوان و...که فقط یکبار استفاده میشوند!
شما که خیلی عاشق غرب هستید سری به غرب بزنید و اگر انگلیسی بلدید تحقیقی در اینترنت بکنید تا ببینید همین غربی که آن را میپرستید چقدر تبلیغ حجامت را میکند و چه موسسه های بزرگی در آمریکا و انگلیس و کشورهایی که بیشترین توانایی پزشکی را دارند برای قصد و حجامت و حتی اعمالی چون زالو انداختن و....وجود دارد.روش های درمانی که سفارش معصومین و سنت انها هستند تا ما سالم بمانیم،اما دشمنان ائمه انها را در این کشور ممنوع کرده اند و غرب آنها به روز به روز بیشتر انجام میدهد و بیشتر پیشرفت میکند و عشاق چشم و ابروی همان غرب در همین کشور ایران حاضر نیستند حتی به سنت ائمه عمل کنند!
تا زمانی که امثال شما در این کشور هستند،نابودی این کشور هیچ نیازی به قدرتهای خارجی ندارد.مطمئن باشید.
انشاءالله در آينده نه چندان دور آخرين بازماندگان اين رسوم خرافي نيز از جغرافياي ايران زمين محو خواهند شد
موتوا بغیظکم،سنت های اهل بیت روز به روز در دنیا توسعه بیشتری خواهد یافت چنانچه همین حجامت اکنون در دنیا طرفداران بسیار زیادی دارد و دشمنانش نیز احمقهایی همچون سازمان انتقال خون ایران و یک مشت عوامی هستند که به عمر خود کشورهای خارجی را ندیده اند و تصور میکنند آنجا بهشت است و شب خواب آنجا را میبینند!
منظورتان از رسوم خرافی را هم فهمیدیم!کسانی که سنت اهل بیت علیهم السلام را خرافی بدانند،هیچ انتظاری ازانها نیست تا دشمن عزاداری نباشند.
الحمدلله که مخالفین قمه زنی دشمن سنت های نبی الله الاعظم هستند و در بین مومنین جایگاهی ندارند.
Abdolhusain
Friday 25 April 2008, 06:42PM
بسمه تعالی شانه
آقای طاهری
دعا کنید خداوند شما را از عقلا قرار دهد.شما به نواب حضرت ولی عصر علیه السلام توهین کرده اید.چون از عقلا نیستید.اگر از عقلا بودید تقلید میکردید و فتاوای متخصصین امر را قبول داشتید.لابد در مسائل دیگر هم به متخصصین آن فن ایراد میگیرید و توهین میکنید!
ضمنا خدا روحی ندارد که بخواهد در کسی دمیده باشد!!
imanagha83
Friday 25 April 2008, 09:35PM
در زمان ائمه معصومین، چه در عصر خلفای اموی و چه در عصر خلفای عباسی، ضرب و جرح و قتل اولاد علی علیه السلام(علویان) و شیعیان توسط آن خلفاء رایج بوده است. شیعیان بسیاری توسط حجاج بن یوسف و بسیاری از دیگر حکام جور، تنها به جرم اعتقاد به ولایت علی علیه السلام قطعه قطعه میشدند. بسیاری از شیعیان حتی به جرم عدم پذیرش دستور عوامل جور مبنی بر لعن اهلبیت علیهم السلام جان خود را از دست میدادند. اما اینها همه نشانه آنست که ما در راه مبارزه با عوامل جور و فساد، حکومتهای نامشروع و طاغوتیان بایستی تا پای جان بایستیم. و اینها نشانه آنست که حسینی بودن به پیمودن راه آن حضرت که مقابله با یزیدیان است، میباشد.
بنابراین اگر در زمانهایی هم عدهای از شیعیان برای زیارت مقدسترین پایگاه تشیع، به واسطه دشمنیهای دشمنان دین خدا مجبور بودهاند که عضوی از بدن را از دست بدهند، همه در راستای همان وظیفه شرعی هر شیعه "ایستادگی در برابر دشمنان دین خدا" بوده است.
مگر همین امروز با همین بلا مواجه نیستیم که برای زیارت قبور مطهر ائمه معصومین در کربلا، نجف، کاظمین میبایست هر لحظه منتظر حادثهای و انفجاری میباشیم؟
اما آیا چون دشمنان دین خدا با ما چنین کردهاند و یا چنین میکنند، دلیلی است که ما هم باید با خود چنین کنیم و خون خودمان را بریزیم؟! این چه استدلالی است؟!
چرا به جای این عمل، به مقابله با دشمنان دین خدا که اکنون سرزمینهای اسلامی را به تصرف درآوردهاند، نمیپردازیم و خون خود را در راه احیای اسلام عزیز و نابودی دشمنان اسلام و صهیونیسم نمیریزیم؟
آیا فکر نمیکنید، ترویج و تبلیغ این اقدامات (قمه زنی) از سوی استکبار، راهی است برای فروکش کردن خشم شیعیان علیه دشمنان دین خدا تا به این وسیله ما را از راه اصلی منصرف نمایند؟!
مراقب باشیم که از ایشان عقب نمانیم که باعث نابودی و هلاکت ما میشود و از ایشان تقدم و پیشی نگیریم که باعث خارج شدن از دین میشود. بلکه کسی که همراه ایشان حرکت کند رستگار میگردد.
imanagha83
Friday 25 April 2008, 09:42PM
موتوا بغیظکم،
موتوا بجهلکم :smile31:
قبل از هر چیزی باید مشخص کنیم که احکام کدام هستند؟ حج، نماز و غیره از اصول ما هستند و ما از اصول خود به هیچ عنوان دست برنمیداریم. دوستان باید فرق بین حج و نماز را باقمه زنی متوجه باشند. این دو اصلاً قابل قیاس نمیباشند.
ضمن این که حج غیر معقول نیست، بدعت نیست، وهن نیست ولی اعمالی مانند قمه زنی نه تنها در سیره ائمه نبوده است بلکه در شرایط حاضر موجب وهن تشیع و تخریب چهره واقعه عاشوراست و چیزی که در قرآن و سیره اهل بیت وجود ندارد چه دلیلی برای انجام دادنش وجود دارد؟ جز این که شیعه را در مظان اتهام قرار دهیم که اعمال وحشیانه انجام میدهند
imanagha83
Friday 25 April 2008, 09:59PM
«مجبور شدم بگردم و مطالبی برای افزایش اطلاعات دوستان دین پژوه پیدا کنم . لذا اینجا اینها رو طرح میکنم برای استفاده این دوستان و نه بحث با مدعیان ناشنوا»:)
هیچ یک از علمای حاضر، امر ننمودهاند که باید این اقدام در عزاداریها انجام شود، آن هم در آشکار و در معرض دید دیگر عزاداران و در معرض دید دوربینهای خبری که نمایندگان رسانههای خبری جهان کفر و نفاق میباشند و با استفاده از این تصاویر هر اتهامی را به تشیع روا میدارند. این در حالی است که تمامی مراجع، هر گونه عملی را که موجب وهن اسلام و تشیع شود را در هر شرایطی حرام میدانند. اگر امری جائز که هیچ، حتی اگر انجام امر ضروری در شرایطی خاص منجر به وهن اسلام شود، میتواند از سوی حاکم شرع انجام آن بنا به مصالح عمومی مسلمین معلق گردد. مانند تعلیق اجرای حد بریدن دست سارق بنا به عدم وجود شرایط مناسب اجتماعی آن. در این خصوص فتوای صریح آیة الله سیستانی به شرح زیل میباشد:
"باید از کارهایی که عزاداری را خدشهدار میکند؛ اجتناب شود." (مسائل جدید از دیدگاه علما و مراجع تقلید، سید محسن محمودی، جلد 3، ص34)
یکی از شرایط مطرح شده از سوی علما که فتوای بر جواز دادهاند، نداشتن ضرر معتنابه است. ضرر معتنابه تنها اضرار به نفس نمیباشد، ضرر معتنابه مهمتر از اضرار به نفس، اضرار به دین است، اضرار به مکتب تشیع است، چگونه اگر عملی موجب بریدن یک عضو بدن شود، به عنوان ضرر معتنابه در در اضرار به نفس تلقی میگردد، اما اگر عملی موجب وهن دین شود، موجب خدشه به مقدسات و عزاداریهای مسلمین گردد، این ضرر معتنابه نمیباشد. در این خصوص آیة الله خامنهای نیز گفته اند:
آنچه از قول مراجع سلف (رحمة الله علیهم) نقل شده است، بیش از این نیست که اگر این کار ضرر معتنابه ندارد جایز است؟ آیا سبک کردن شیعه در افکار جهانیان ضرر معتنیبه نیست؟ آیا مخدوش کردن محبت و عشق شیعیان به خاندان مظلوم پیامبر (صلی الله علیه و آله) و به خصوص شیفتگی بی حد و حصر آنان به سالار شهیدان (علیهالسلام) را بد جلوه دادن، ضرر نیست؟ کدام ضرر از این بالاتر است؟ (بیانات در جمع روحانیون استان «کهگیلویه و بویراحمد» در آستانه ماه محرم 17/03/1373)
اگرقمه زدن به صورت عملی انفرادی در خانههای در بسته انجام میگرفت، ضرری که، ملاک حرمت است، فقط ضرر جسمی بود، ولی وقتی این کار علی رووس الاشهاد و در مقابل دوربینها و چشمهای دشمنان و بیگانگان بلکه در مقابل چشم جوانان خودمان انجام میگیرد، آن وقت دیگر ضرری که باید معیار حرمت باشد فقط ضرر جسمی و فردی نیست، بلکه مضرات بزرگ تبلیغی که با آبروی اسلام و شیعه سر و کار دارد نیز باید مورد توجه باشد. امروز این ضرر، بسیار بزرگ و شکننده است و لذا قمه زدن علنی و همراه با تظاهر، حرام و ممنوع است. (بیانات در جمع روحانیون استان «کهگیلویه و بویراحمد» در آستانه ماه محرم 17/03/1373)
برخی مسائل، احکام فردی نیست، انجام اعمال فردی مانند عبادات فردی، میتواند با هر شرایطی انجام گیرد اما در مسایلی که یک اقدام، تاثیرات اجتماعی دارد، میبایست تمامی جوانب موضوع مورد توجه قرار گیرد که در خصوص اینگونه موارد حکم ولی فقیه نه تنها ب همه مقلدین بلکه حتی بر مجتهدان دیگر نیز نافذ میباشد.
همانگونه که همه عزیزان اطلاع دارند، حکم آیة الله خامنهای در این خصوص، به عنوان ولی فقیه، به مثابه یک ضرورت در شرایط کنونی مطرح شده است که تاکید ایشان بر عدم انجام آن به واسطه هجمههای گسترده دشمنان اسلام علیه مسلمین و شیعیان میباشد.
اینجانب میبینم که چگونه اخلاص و محبت مردم به سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین علیهالسلام مورد جفا در قضاوتهای جهانی واقع میشود، چگونه درک روشنبینانهی آنان در اعتقاد به مقام والای اهلبیت علیهمالسلام، به خاطر بعضی اعمال جاهلانه، حمل بر اموری میشود که از ساحت شیعه و ائمه بزرگوارشان بسی دور است... میبینم که بعض اعمالی که هیچ ریشهی دینی هم ندارد، بهانه به دست دشمن مغرض میدهد که بدان وسیله هم اسلام و تشیع را - العیاذبالله - به عنوان آئین خرافه معرفی کنند.(پاسخ به نامه امام جمعه اردبیل حجةالاسلام والمسلمین آقای مروج، 27/03/1373)
اگر کسی تظاهر به این معنا کند که بخواهد قمه بزند، من قلبا از او ناراضیام. این را من جدا عرض میکنم. یک وقت بود در گوشه و کنار، چند نفر دور هم جمع میشدند و دور از انظار عمومی مبادرت به قمه زنی میکردند و کارشان، تظاهر - به این معنا که امروز هست - نبود. کسی هم به خوب و بد عملشان کار نداشت؛ چرا که در دایرهی محدودی انجام میشد. اما یک وقت بناست که چند هزار نفر، ناگهان در خیابانی از خیابانهای تهران یا قم یا شهرهای آذربایجان و یا شهرهای خراسان ظاهر شوند و با قمه و شمشیر بر سر خودشان ضربه وارد کنند؛ این کار، قطعا خلاف است. امام حسین علیهالسلام، به این معنا راضی نیست. من نمیدانم کدام سلیقههایی و از کجا این بدعتهای عجیب و خلاف را وارد جوامع اسلامی جامعه انقلابی ما میکنند؟! (پاسخ به نامه امام جمعه اردبیل حجةالاسلام والمسلمین آقای مروج 27/03/1373)
بنابر این در این حکم فتاوای علمای دیگر به جواز (حتی اگر جواز مطلق باشد و منوط به شرایط نباشد) نافذیت ندارد و باید همگی تابع ولی فقیه باشیم.
در این زمینه، فتوای صریح آیة الله سیستانی در خصوص نافذیت حکم ولی فقیه به این شرح میباشد:
حکم کسی ولایت شرعی دارد در امور عامّه که نظام جامعه و معاش مردم بر آن مبتنی است بر همه نافذ است حتی بر مجتهدین دیگر مگر این که علم به خطا بودن آن یا مخالفتش با آنچه از کتاب و سنت قطعاً ثابت شده داشته باشد. (سایت ایشان در بخش سوالها و پاسخها، قسمت ولایت فقیه)
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.