PDA

نمايش نسخه نهائي : استفتاء شيخ زين العابدين نجفي -رحمه الله- از امام زمان (عج) در خصوص قمه زني و.....

صفحه : [1] 2

mehrdad_123
Monday 21 April 2008, 09:43AM
استفتاء شيخ زين العابدين نجفي -رحمه الله- از امام زمان (عج) در خصوص قمه زني و.....

شيخ محمد مهدي زين العابدين نجفي در كتاب خود بيان الائمه جلد دوم صفحات 461 و 462 ميگويد:
مناسب است كه اين كرامت را از جدمان شيخ زين العابدين نجفي -قدس سره- كه صاحب كرامات بوده اند از برخي اهل علم و فضل نقل نماييم:
اهالي ايران و آذربايجان و قفقاز از مراجع نجف در خصوص استفاده از طبل و قمه زني و شبيه خواني و..... و حكم آنها سوال نمودند، و هر كسي نامه را براي مرجع خود نوشته و همراه شخصي به نجف ارسال كردند و قرار گذاشتند كه وقتي جوابها را گرفت آنها را در بسته اي بگذارد و مهر كند و جز در مسجد شاه در طهران باز ننمايد. و در اجتماع اهالي اين مناطق آنها را بخواند تا هر كسي از نظر مرجع تقليد مربوطه مطلع گردد.
و اين قضيه در زمان مرحوم صاحب عروه بوده است..
فرستاده مذكور بازگشت و مردم را خبر نمود تا در روز معين در مسجد حضور يابند، و سپس آراء را خواندند، برخي از فقها حكم به عدم جواز برخي ازين اعمال داده بودند و برخي حكم برجواز، خصوصا در خصوص قمه زني كه گفته بودند در صورتي كه ضرر نداشته باشد جايز است.
تا اينكه نامه مرحوم شيخ زين العابدين نجفي خوانده شد، ايشان چنين نوشته بودند:
بسمه تعالي شانه
من مردد بودم كه در اين مساله فتوي بر جواز بدهم يا خير، بنابرين به مسجد سهله رفته و به حضور مولايم حجت بن الحسن صلوات الله عليه رسيدم، و مساله را از ايشان سوال نمودم و ايشان فتوي بر جواز اين اعمال دادند، و من همانطور فتوا ميدهم كه مولايم حضرت بقية الله فرموده اند...
هنگامي كه اين نامه خوانده شد مردم گفتند همين ما را كافي است و به چيز ديگري احتياجي نداريم....
منبع:
http://www.tatbir.com/

amirrh / حلاج.
Monday 21 April 2008, 09:47AM
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم

mehrdad_123
Monday 21 April 2008, 09:51AM
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
بسم ا... الرحمن الرحيم

البته اين خوب است كه شما ها همينجوري حد اقل بتونيد يك بار قرآن را بخوانيد ولي جايش اين تاپيك نيست:smile55:

زيـبـا
Monday 21 April 2008, 10:59AM
به فرض غیر عقلایی که چنین ادعایی راست انگاشته شود .... پس اجتهاد از دید شما معنا ندارد و باید در همان زمان حیات اجداد آقای شيخ محمد مهدي زين العابدين نجفي مجهول الهویه درجا زد و ماند و همه استفتاهای جدید را انکار و علمایی که آن را قبول ندارند ، تکفیر نمود ....؟!!!
عجب مسلمانی یی ....!!
اصلا شما بفرمایید این رسم موحش از کی وارد رسوم پاک عزاداری ما شد که با این تعصب از آن پاسداری می کنید ....؟
و به قول یکی از وبلاگیستها بفرمایید کدامیک از معصومین (علیهم السلام) دست به خودزنی و خود آزاری یی حتی کمتر از قمه زنی زده اند ....؟
عمل غیر معصوم هرچند از علما هم باشد ملاک و حجت نیست ....

خیرالبریه
Monday 21 April 2008, 11:34AM
با سلام

قد جائكم بصائر من ربكم فمن ابصر فلنفسه و من عمي فعليها.

وبا تشکر از جناب مهرداد 123 و بحث علمی :

اگر ممکنه بیوگرافی این آقا و کتاب ایشان را برایمان بیاورید تا در باره نظر ایشان بررسی کنیم :

شيخ محمد مهدي زين العابدين نجفي ؟؟؟

بيان الائمه ؟

ضمنا از کتاب کامل الزیارات که معتبر تر نیست .

http://quran.al-islam.com/GenGifImages/Normal/290X330-0/6/107/1.png

mehrdad_123
Monday 21 April 2008, 01:07PM
به فرض غیر عقلایی که چنین ادعایی راست انگاشته شود .... پس اجتهاد از دید شما معنا ندارد و باید در همان زمان حیات اجداد آقای شيخ محمد مهدي زين العابدين نجفي مجهول الهویه درجا زد و ماند و همه استفتاهای جدید را انکار و علمایی که آن را قبول ندارند ، تکفیر نمود ....؟!!!

سلام عليكم -اولا بنده نگفتم در اجتهاد بسته شده و .... در ثاني ملاك از مجهول الهويه بودن يك شخص چيه؟

اصلا شما بفرمایید این رسم موحش از کی وارد رسوم پاک عزاداری ما شد که با این تعصب از آن پاسداری می کنید ....؟
زمان وارد شدن شيوه ي عزاداري به هيچ وجه نمي تواند جايز بودن آن را زير سئوال ببرد

و به قول یکی از وبلاگیستها بفرمایید کدامیک از معصومین (علیهم السلام) دست به خودزنی و خود آزاری یی حتی کمتر از قمه زنی زده اند ....؟
قرآن را كه ان شاا... قبول داريد؟
چرا حضرت يعقوب به حدي در فراق فرزندش گريه مي كند تا حتي بينايي خويش را ازدست مي دهد؟! آيا اين از باب ضرر نيست؟!؟!؟!؟!

.

mehrdad_123
Monday 21 April 2008, 01:09PM
اگر ممکنه بیوگرافی این آقا و کتاب ایشان را برایمان بیاورید تا در باره نظر ایشان بررسی کنیم :

در رابطه با اعتبار اين كتاب بنده از چند منبع پرس و جو كرده ام به وقتش شما را هم با خبر خواهيم ساخت ان شاا...

محب110
Monday 21 April 2008, 01:10PM
من مردد بودم كه در اين مساله فتوي بر جواز بدهم يا خير، بنابرين به مسجد سهله رفته و به حضور مولايم حجت بن الحسن صلوات الله عليه رسيدم،

نامه امام زمان به نایب آخر خود
...هر کس مدعی مشاهده من قبل از خروج سفیانی و صیحة آسمانی بشود کذاب و مفتری است.....

mehrdad_123
Monday 21 April 2008, 01:19PM
...هر کس مدعی مشاهده من قبل از خروج سفیانی و صیحة آسمانی بشود کذاب و مفتری است.....

ممنون كه بخشي از نامه ي حضرت را در اينجا آورديد

ملاقات با اراده امام زمان وبا صلاحديد امام زمان عليه السلام است وشخص ملاقات كننده خود اراده اي در ملاقات ندارد به اين معنا كه زمان مكان مدت وتعداد دفعات ملاقات به دست امام زمان است نه شخص ملاقات كننده در اين نوع از ملاقاتها وديدارها شخص نميتواند با اراده خود ملاقات را تكرار كند يا مثلا بگويد من فلان روز با حضرت ديدار خواهم كرد اين نوع ملاقات صحيح است ومعتبر وبراي بسياري از بزرگان وعرفا وعلما اتفاق افتاده است وداستان آنها را علماي بزرگي همچون علامه مجلسي در بحار الانوار و ميرزاي نوري در نجم الثاقب وشيخ صدوق در كمال الدين و.. نقل كرده اند.

.

محب110
Monday 21 April 2008, 01:44PM
ملاقات با اراده امام زمان وبا صلاحديد امام زمان عليه السلام است وشخص ملاقات كننده خود اراده اي در ملاقات ندارد به اين معنا كه زمان مكان مدت وتعداد دفعات ملاقات به دست امام زمان است نه شخص ملاقات كننده در اين نوع از ملاقاتها وديدارها شخص نميتواند با اراده خود ملاقات را تكرار كند يا مثلا بگويد من فلان روز با حضرت ديدار خواهم كرد اين نوع ملاقات صحيح است ومعتبر وبراي بسياري از بزرگان وعرفا وعلما اتفاق افتاده است وداستان آنها را علماي بزرگي همچون علامه مجلسي در بحار الانوار و ميرزاي نوري در نجم الثاقب وشيخ صدوق در كمال الدين و.. نقل كرده اند.

.
از نوشته شما دلیلی بر این که این ملاقات با اراده شخص فتوا دهنده نبوده دیده نمیشود.
از طرف دیگر چون مبنای استدلال شما سخن امام زمان (عج) است باید دلایل محکمی ارائه کنید تا خدای نکرده مقام ایشان بازیچه امیال شخصی نگردد.

Abdolhusain
Monday 21 April 2008, 04:02PM
بسمه تعالي شانه

خانم زیبا

چنان میفرمایید استفتاءات جدید انگار مراجع فعلی این عمل شریف را قبول ندارند!بلکه اکثر ایشان موید قمه زنی هستند.

اما معصومین،روایات نشان میدهند که ایشان شدیدتر از قمه زنی را مرتکب شده اند چه برسد به کمتر از آن.

Abdolhusain
Monday 21 April 2008, 04:03PM
بسمه تعالی شانه

جناب خیرالبریه

شما که کتاب کامل الزیارات را قبول نداشتید!چطور شده اسمش را می آورید؟روایات صحیحه این کتاب را بغیر علم انکار میکردید!

Abdolhusain
Monday 21 April 2008, 04:05PM
بسمه تعالی شانه
از جناب مهرداد تشکر میکنم بابت نقل این مطلب.
اجرشان با امام حسین علیه السلام.

محب110
Monday 21 April 2008, 04:29PM
این موضوع از دو جنبه قابل بررسی است:
1- با وجود روایات و توصیه هایی که در باب احتیاط در برخورد با مدعیان ملاقات شده است. آیا صحیح است که برای اثبات مدعای خود از امام زمان(عج) استفاده - یا نعوذ بالله سوء استفاده- کنیم؟
2- با فرض اینکه قمه زنی در حالت عادی جایز باشد.(که از استفتائات بر می آید که چنین است) آیا در حال حاضر که مخالفین اسلام از قمه زنی شیعیان در ایام عزاداری حد اکثر بهره برداری را در جهت تخریب این مذهب می نمایند. تعطیلی موقت این رسم بیشتر به ضرر تشیع است یا انجام آن؟
از شما میخواهم که خود را جای کسی بگذارید که شیعه نیست اما میخواهد در مورد تشیع چیزی بداند. آیا با دیدن فیلمها و عکسهایی که از این مراسم در سایتها موجود است به چه چیزی پی خواهد برد؟ من که بعید میدانم که به مظلومیت امام حسین و رنجی که در دل شیعیان است پی ببرد.

mehrdad_123
Monday 21 April 2008, 04:34PM
از نوشته شما دلیلی بر این که این ملاقات با اراده شخص فتوا دهنده نبوده دیده نمیشود.
ضمن تشكر- عارضم به حضور شما كه ايشان در قسمتي اينگونه فرموده اند:
كه به مسجد سهله رفته اند و سپس به حضور مولا رسيده اند نگفته اند به ديدار مولا رفتم!!!

از طرف دیگر چون مبنای استدلال شما سخن امام زمان (عج) است باید دلایل محکمی ارائه کنید تا خدای نکرده مقام ایشان بازیچه امیال شخصی نگردد.
اميال شخصي؟‌؟؟ نعوذ با...
ميشه بفرماييد دلايل محكم چيست؟
آيه ي قرآن كافي نيست؟

mehrdad_123
Monday 21 April 2008, 04:39PM
- با وجود روایات و توصیه هایی که در باب احتیاط در برخورد با مدعیان ملاقات شده است. آیا صحیح است که برای اثبات مدعای خود از امام زمان(عج) استفاده - یا نعوذ بالله سوء استفاده- کنیم؟
معناي اين سوء استفاده را نمي فهمم- واضح تر بيان كنيد

2- با فرض اینکه قمه زنی در حالت عادی جایز باشد.(که از استفتائات بر می آید که چنین است) آیا در حال حاضر که مخالفین اسلام از قمه زنی شیعیان در ایام عزاداری حد اکثر بهره برداری را در جهت تخریب این مذهب می نمایند. تعطیلی موقت این رسم بیشتر به ضرر تشیع است یا انجام آن؟
مخالفين اسلام از هر چيزي سوء استفاده خواهند كرد و كرده اند حتي از نماز خواندن ما - اگر قرار است به حرف مخالفين دل ببنديم بايد قرآن را ببوسيم و كنار بگذاريم

از شما میخواهم که خود را جای کسی بگذارید که شیعه نیست اما میخواهد در مورد تشیع چیزی بداند. آیا با دیدن فیلمها و عکسهایی که از این مراسم در سایتها موجود است به چه چیزی پی خواهد برد؟ من که بعید میدانم که به مظلومیت امام حسین و رنجی که در دل شیعیان است پی ببرد.

يك نفر كه اسم خود را محقق مي گذارد نبايد پيرو گفته هاي ديگران بشود بلكه خود بايد دست به تحقيق بزند تا ان شاا... خداوند راه سعادت را به او نشان دهد

kenshin
Monday 21 April 2008, 04:54PM
شيخ محمد مهدي زين العابدين نجفي ؟؟؟

؟؟؟

محتملا از رفقاي حاج صادق نعل بند ماست كه او هم عشق قمه زني است!

kenshin
Monday 21 April 2008, 04:57PM
دكان قمه زنان و وهابي ها را يكجا تخته مينمائيييييييييييييييييييييييم !

توجه :

مجموعه کتاب، فيلم مستند و کتاب الکترونيکي "دست پنهان" درباره تاريخچه ، نتايج قمه زني و نظر مراجع تقليد در اين باره منتشر شد.
به گزارش الف، اين مجموعه که در روزهاي اخير به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان قم منتشر شده است ،پژوهشي درباره پيدايش قمه زني در دوره صفويه ، نقش استعمار انگليس در رواج اين خرافه ، سواستفاده شيعه ستيزان و عوامل تفرقه افکن وهابي از اين موضوع و نيز فتوا و برخورد مراجع و علماي شيعه درباره قمه زدن است

چاپ اول اين کتاب در صد صفحه ، به تيراژ يکصدهزار نسخه و به قيمت 1200 تومان به همراه يک CD حاوي تصاوير مستند و فيلم مربوط به کتاب منتشر و عرضه شده است.

کتاب دست پنهان شامل پنج فصل است و توسط دفتر فرهنگي فخر الائمه تدوين شده است. در فصل اول و دوم به تاريخچه قمه زني و سير تاريخي علماي شيعه با انحرافات در عزاداري ها پرداخت شده است.
فصل سوم کتاب به عمل صدور فتواي عدم جواز قمه زني از سوي علما اختصاص دارد.

فصل چهارم به صدور حکم حکومتي آيت الله خامنه اي درباره قمه زني مي پردازد و در فصل آخر به سو استفاده دشمنان تشيع از مساله قمه زني با عکس و فيلم و مستندات، مروري اجمالي شده است.

در اين کتاب با ارايه مستنداتي درباره استفاده وهابي ها و عوامل تفرقه افکن ميان مسلمانان از موضوع قمه زني آمده است: سفير انگليس در بغداد پس از جنگ جهاني دوم مقدار زيادي قمه و پارچه سفيد براي استفاده در مراسم قمه زني اهدا نمود...
!!!!
دانلود كتاب (http://www.alef.ir/images/pdf/daste%20penhan2.pdf)

MSR
Monday 21 April 2008, 05:00PM
همیشه برام سوال بود که چطوری بعضی افراد مثلا بودایی یا فرقه های دیگر چنین اعمال عجیب وغریبی انجام میدن وبهش اعتقاد کامل دارن....ولی وقتی دیدم مسلمون هایی هستن اون هم پیرو امام علی (ع) که چنین عقایدی دارن مثل قمه زنی ....فهمیدم که مشکل از خود انسان هاست نه دین و مذهب...خدا همیشه واسه ما خوبی می خواد ولی مشکل از خود ماست متاسفانه!!

یعنی خود امام روز قیامت از چنین افرادی اعلام بیزاری نمی کنه؟!

محب110
Monday 21 April 2008, 06:10PM
با تشکر از شما
من گفتم از نوشته شما دلیلی بر این که این ملاقات با اراده شخص فتوا دهنده نبوده دیده نمیشود.
ايشان در قسمتي اينگونه فرموده اند:
كه به مسجد سهله رفته اند و سپس به حضور مولا رسيده اند نگفته اند به ديدار مولا رفتم!!!
اما شما توجه نکردید که گفته است من مردد بودم بنابراین به مسجد رفتم. یعنی گویا از قبل میدانسته است.

من گفتم از طرف دیگر چون مبنای استدلال شما سخن امام زمان (عج) است باید دلایل محکمی ارائه کنید تا خدای نکرده مقام ایشان بازیچه امیال شخصی نگردد.
اميال شخصي؟‌؟؟ نعوذ با...
ميشه بفرماييد دلايل محكم چيست؟
آيه ي قرآن كافي نيست؟
منظور من از امیال شخصی شما نبودید. اما باید قبول کنید که اگر یک روایت را بدون دلیل محکم بگوییم. باب سوء استفاده از شخصیت امام زمان(عج) را برای افراد فرصت طلب باز کرده ایم.
در ضمن منظور شما را از آیه قرآن متوجه نشدم. چون من دلیل محکمی بر صحت این روایت نمیبینم. یعنی حتی با عادل فرض کردن شخص فتوا دهنده، عدالت شخص نامه رسان و شخص راوی مبهم است.

محب110
Monday 21 April 2008, 06:24PM
مخالفين اسلام از هر چيزي سوء استفاده خواهند كرد و كرده اند حتي از نماز خواندن ما - اگر قرار است به حرف مخالفين دل ببنديم بايد قرآن را ببوسيم و كنار بگذاريم
سخن شما تا حدی درست است. اما ارزش هر چیزی در مقابل موضوعات مختلف متفاوت است. مطمئناً بر پایی نماز به مراتب مهمتر از اموری مانند جلوگیری از طعنه مخالفین به اسلام است.
اما آیا در مورد قمه زنی هم همینطور است؟ اگر هدف ما پیشرفت فرهنگ شیعه در جهان باشد آیا نباید چهره شیعه را در جهان به خوبی ترسیم کنیم؟

يك نفر كه اسم خود را محقق مي گذارد نبايد پيرو گفته هاي ديگران بشود بلكه خود بايد دست به تحقيق بزند تا ان شاا... خداوند راه سعادت را به او نشان دهد
آیا شما بدون توجه به تبلیغات درباره فاشیسم دست به تحقیق زده اید.
اگر نزده اید آیا دلیل آن چهره خشن این مکتب نبوده است؟

yaaliasghar
Monday 21 April 2008, 06:41PM

به هیچ وجه
امام حسین هیچگاه ازکسانی که عملا میخواهند عشق و وفاداریشان را به او ثابت کنند اعلام بیزاری نخواهد کرد

yaaliasghar
Monday 21 April 2008, 06:43PM
از جناب آقای mehrdad_123 هم بخاطر درج این مطلب مفید و مهم شخصا بسیار متشکرم
اجرتان با امام زمان

mehrdad_123
Tuesday 22 April 2008, 12:13AM
اما شما توجه نکردید که گفته است من مردد بودم بنابراین به مسجد رفتم. یعنی گویا از قبل میدانسته است.

ضمن تشكر-عارضم خدمت شما كه مطلب اين است به مسجد رفتم نه اينكه به محل ملاقات با حضرت رفته باشم در ضمن همانطور كه مستحضر هستيد خواندن دعا و... براي درخواست ملاقات هيچ منافاتي با ملاقات حضرت ندارد اما آنچه كه مهم است اين هستش كه شخص ملاقات كننده نمي تواند به سبب اراده ي خويش حضرت را ملاقات كند

منظور من از امیال شخصی شما نبودید. اما باید قبول کنید که اگر یک روایت را بدون دلیل محکم بگوییم. باب سوء استفاده از شخصیت امام زمان(عج) را برای افراد فرصت طلب باز کرده ایم.
در ضمن منظور شما را از آیه قرآن متوجه نشدم. چون من دلیل محکمی بر صحت این روایت نمیبینم. یعنی حتی با عادل فرض کردن شخص فتوا دهنده، عدالت شخص نامه رسان و شخص راوی مبهم است.

درست است اما محتواي اين موضوع هيچ تناقضي با قرآن و عترت ندارد به فرض اينكه موضوع ملاقات كذب باشد و البته و صد البته هم كه ما در صدد اثبات ملاقات شيخ نيستيم و همانطور هم كه مي دانيد در اينگونه موارد بايد احتياط نمود
اما از بابت محتوا مبني بر جواز قمه زدن هيچ اشكالي ندارد...
در ضمن منظور اين حقير ازآيه ي قرآن كريم , موضوع نا بينا شدن حضرت يعقوب (ع) به سبب گريه كردن فراواني بود كه فقط و فقط بخاطر فراق حضرت يوسف (ع) بود
ارزش هر چیزی در مقابل موضوعات مختلف متفاوت است. مطمئناً بر پایی نماز به مراتب مهمتر از اموری مانند جلوگیری از طعنه مخالفین به اسلام است.
اما آیا در مورد قمه زنی هم همینطور است؟ اگر هدف ما پیشرفت فرهنگ شیعه در جهان باشد آیا نباید چهره شیعه را در جهان به خوبی ترسیم کنیم؟
به نظر نمي آيد تقسيم كردن عقايد كار درستي باشد اما سينه زني زنجير زني قمه زني و كلا حفظ شعائر حسيني در واقع همان حفظ اساس اسلام است
همين سروران بهتر است كمي به عقب برگردند ببينند در طول 8 سال جنگ تحميلي همين مردمان قمه زن و سينه زن و زنجير زن بودن كه با شعار حسيني به روي مين ميرفتند و جان خود را آزادانه و عاشقانه فدا مي كردند چطور آن زمان حرفي از حذف اين شعائر نبود؟! آن زمان كه خيلي بيشتر تحت فشار و تبليغات سوء اين و آن بوديم , اينطور نيست؟
همين چند وقت پيش بود كه برخي فرموده بودند علم ها را برداريد- وقتي از موافقين آنها مي پرسيديم براي چه؟ ميگفتن اقتباس از عزاداري هاي ديگران هستش و...- خنده دار نيست؟

آیا شما بدون توجه به تبلیغات درباره فاشیسم دست به تحقیق زده اید.
اگر نزده اید آیا دلیل آن چهره خشن این مکتب نبوده است؟
بلي - اين حقير اگر در مقام تحقيق برآيم همه را ان شاا... مورد توجه قرار خواهم داد
كه خب! البته اين امر تحقيق را ان شاا... به صورت علمي در حال شروع كردن هستم- توكلت علي ا...
بنابراين كسي كه اسم خود را محقق مينهد بايد اساس كارش منطق باشد و دليل علمي نه گفته هاي برخي...

با تشكر:smile07:
.

خیرالبریه
Tuesday 22 April 2008, 07:54AM
قرآن را كه ان شاا... قبول داريد؟
چرا حضرت يعقوب به حدي در فراق فرزندش گريه مي كند تا حتي بينايي خويش را ازدست مي دهد؟! آيا اين از باب ضرر نيست؟!؟!؟!؟!

با سلام وصلوات بر محمد وآل طاهرینش وتشکر از همه کسانیکه دغدغه دین دارند.

خدمت برادر بزگوار جناب مهرداد123 عرض کنم که علی رغم میل اینجانب به خوض در این باب (چون مورد استفاده وهابیت است که دین شیعه را برگرفته از ابن سبأ یهودی میدانند) لازم شد که بحث را ریشه ای باز کنیم :

بعد از واقعه كربلا، شيعيان كوفه كه از عدم همراهی ‏خود نسبت‏ به امام حسین(ع)شرمنده شده بودند، تصميم گرفتند تا به گونه‏اى اين شرمندگى را از چهره خويش بزدايند. آنها عدم حمايت از امام(ع)را گناهى نابخشودنى مى‏دانستند كه مى‏بايد با كشتن قاتلين حسين يا كشته شدن خود، گناه خويش را جبران كرده و تطهير شوند.

رهبران شيعه در اين گردهمايى به سخنرانى پرداخته و تكيه كلام آنها جبران ظلمى بود كه در حق اهل بيت پيامبر(ص)كرده و او را تنها گذاشته بودند. آنها با استناد به آيه شريفه :

وَ اِذْ قالَ مُوسى لِقَوْمِهِ يا قَوْمِ اِنَّكُمْ ظَلَمْتُمْ اَنْفُسَكُمْ بِاتِّخاذِكُمُ الْعِجْلَ فَتُوبُوا اِلى بارِئِكُمْ فَاقْتُلُوا اَنْفُسَكُمْ ذلِكُمْ خَيْرٌ لَكُمْ عِنْدَ بارِئِكُمْ فَتابَ عَلَيْكُمْ اِنَّهُ هُوَالتَّوّابُ الرَّحيمُ.

پس توبه كنيد(بازگشت كنيد)به سوى پروردگارتان. پس بكشيدخودتان را. اين كار، نزدخداوند براى شما بهتر است. پس آنهاتوبه كردند و خداوند توبه آنان را پذيرفت. به درستى كه خداوندتوبه‏پذيرو رحيم است.

اين آيه درباره‏ى قوم بنى‏اسرائيل نازل شده است كه در غياب‏حضرت موسى(ع)، آن هنگام كه آن حضرت براى عبادت به كوه رفته‏بود، به گوساله پرستى روى آورده بودند و از توحيد به شرك‏گراييدند. خداوند به آنان دستور داد كه يكديگر را بكشند تا بااين كار توبه نمايند.

توابين، قصد خودكشى‏داشتند; آنان به شان نزول آيه و حكم شرعى آن در اسلام توجه‏نكرده‏اند. شان نزول اين آيه درباره‏ى امت‏يهود بود و خودكشى دراسلام هم حرام است.

در پى توبه و كشته شدن خويش بودند تا خطاى خود را جبران كنند.

حال سؤال اینجاست که آیا میتوان اعمال امم گذشته (گریه یعقوب وخودکشی یهود و مشروب خوردن مسیحیون و ازدواج با محارم بعضی ادیان و ...) را حتی در صورت عدم تحریف برای دین اسلام تجویز کرد ؟؟

آیا خدای متعال نفرمود که دین محمد (ص) کاملترین دین وآخرین آنهاست ؟؟؟

آیا خدای سبحان در استوارترین سخنان نفرمود : ای مسلمین یهود ونصاری را هرگز دوست والگو مگیرید که هرکس چنین کند از ایشان است (یعنی مسلمان نیست )

بله عده ای جاهل نافرمان امام زمانشان بنام توابین ریشه قمه زنی را نهادند و در طول زمان بشکل کنونی در آمد ، آیا این عمل میتواند برای شیعیان حجت واقع شود ؟؟؟؟؟؟؟؟

ضمنا اگر بنا باشد که مسایل تشرف وتوقیع پبش کشیده شود پس در باره حدیثی معتبر که از خود حضرت صاحب عجل الله تعالی فرجه الشریف چه جوابی خواهید داشت که فرمودند : در رخدادهايي که اتفاق مي افتد به راويان حديث ما مراجعه کنيد زيرا آنان حجت من بر شمايند و من حجت خدا بر آنان هستم

جناب خیرالبریه

شما که کتاب کامل الزیارات را قبول نداشتید!چطور شده اسمش را می آورید؟روایات صحیحه این کتاب را بغیر علم انکار میکردید!

دقت نفرمودید من گفتم که :معتبرتر نیست : نه صحیحتر ، زیرا در این کتاب هم حدیث صحیح مثل زیارت عاشورا آمده هم ضعیف . مثل اصول کافی و بقیه کتب شیعه .

اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا

محب110
Tuesday 22 April 2008, 11:49AM
با سلام و عرض تشکر
در ابتدا بگویم که من با اصل قمه زنی مشکلی ندارم. اما راه من با شما در آنجایی که این عمل مصداق وهن مذهب باشد از هم جدا میگردد.

به نظر نمي آيد تقسيم كردن عقايد كار درستي باشد اما سينه زني زنجير زني قمه زني و كلا حفظ شعائر حسيني در واقع همان حفظ اساس اسلام است.
من گمان میکردم که اندوه و حزن و بکاء بر امام حسین(ع) و بغض و دشمنی با مخالفین ایشان از سنت های سفارش شده در اسلام است.

... سينه زني زنجير زني قمه زني و كلا حفظ شعائر حسيني ...
:eek::confused:
شعائر حسینی؟
من تنها چیزی که دیدم در احادیث و روایات سفارش به حزن و اندوه و بکاء بود. وپوشیدن لباس تیره. و سفارش به اینکه حالات ما مانند کسی باشد که که عزیزی را از دست داده باشد.
اما اینکه ما این عمل را چگونه انجام دهیم دیگر وارد بحث مصادیق میشود. و نباید سلیقه یک جامعه در نحوه انجام یک امر را نیز در شمار شعائر حسینی وارد کنیم.

همين سروران بهتر است كمي به عقب برگردند ببينند در طول 8 سال جنگ تحميلي همين مردمان قمه زن و سينه زن و زنجير زن بودن كه با شعار حسيني به روي مين ميرفتند و جان خود را آزادانه و عاشقانه فدا مي كردند چطور آن زمان حرفي از حذف اين شعائر نبود؟! آن زمان كه خيلي بيشتر تحت فشار و تبليغات سوء اين و آن بوديم , اينطور نيست؟
همين چند وقت پيش بود كه برخي فرموده بودند علم ها را برداريد- وقتي از موافقين آنها مي پرسيديم براي چه؟ ميگفتن اقتباس از عزاداري هاي ديگران هستش و...- خنده دار نيست؟
ما داشتیم بحث عقلی میکردیم و شما وارد مثالها شدید.
لذا بد نمیبینم که من نیز مقداری از اندوه عمیق خود را در مواجهه با بعضی موارد در عزاداری ها بازگو کنم.
نمیدانم آیا شما نیز دیده اید قمه زنانی که نماز نمیخوانند؟
آیا دیده اید مردمی را که ملاک آنها در انتخاب هیئت، بزرگی علم و زیادی طبل و سنج است؟
آیا دیده اید که مجلسی مورد اقبال است که سینه زنی و به هوا پریدن های آن بیشتر باشد؟
آیا دیده اید مجالسی را که تمام آن به آواز و شعر مداح و همراهی مردم میگذرد. اما در آن حتی لحظه ای سخنرانی صحبت نمیکند. در مورد امام حسین(ع) و اینکه حادثه کربلا چرا اتفاق افتاد و راه امام حسین را چگونه باید ادامه داد؟
آیا این درد ها را داشته اید؟

110shamsi
Tuesday 22 April 2008, 12:17PM
بله عده ای جاهل نافرمان امام زمانشان بنام توابین ریشه قمه زنی را نهادند و در طول زمان بشکل کنونی در آمد ، آیا این عمل میتواند برای شیعیان حجت واقع شود ؟؟؟؟؟؟؟؟

ضمنا اگر بنا باشد که مسایل تشرف وتوقیع پبش کشیده شود پس در باره حدیثی معتبر که از خود حضرت صاحب عجل الله تعالی فرجه الشریف چه جوابی خواهید داشت که فرمودند : در رخدادهايي که اتفاق مي افتد به راويان حديث ما مراجعه کنيد زيرا آنان حجت من بر شمايند و من حجت خدا بر آنان هستم

از شما تعجب مي كنم

كساني كه فتوى به جواز قمه زني دادند بيشتر از كساني كه حرام ميدانند

جطور حكم مي كنيد كه قمه زني ريشه ديني ندارد اكر نداشت اكثر فقهاء حكم به جوازش نمي كردند

كمي دقت كنيد در احكام شرعيه

شما توقيعي كه اورديد در مورد رجوع عوام مردم است به فقهاء و مراجع شيعه و اكثر مراجع از قبل حكم به جواز قمه كردند و حرف شما رد امام زمان است جون توهين و جسارت به فقهاء كرديد

شما وظيفه داريد در احكام شرعيه تقليد كنيد نه اين كه مراجع را تخطئه كنيد

اكر غير قمه زني يك مرجعي حكم كند به جوازجيزي و مرجع شما حكم كند به حرمت ايا مي تونيد ان مرجع را كه مخالف مرجع شمااست تخطئه كنيد؟

Abdolhusain
Tuesday 22 April 2008, 03:52PM
بسمه تعالی شانه
برادر عزیز جناب محب 110 سلام
با فرض اینکه قمه زنی در حالت عادی جایز باشد
همچین میفرمایید که انگار حرام است و به زور میخواهد یک طوری جایز شود به عنوان اکل میته!!

آیا در حال حاضر که مخالفین اسلام از قمه زنی شیعیان در ایام عزاداری حد اکثر بهرهبرداری را در جهت تخریب این مذهب می نمایند. تعطیلی موقت این رسم بیشتر به ضرر تشیعاست یا انجام آن؟
چنین چیزی به آن صورت صحت ندارد،بلکه قمه زدن باعث ترویج اسلام و عزت اسلام است.تعطیلی شعائر حسینی است که باعث تخریب مذهب میشود.

از شما میخواهم که خود را جای کسی بگذارید که شیعه نیست اما میخواهد در مورد تشیعچیزی بداند. آیا با دیدن فیلمها و عکسهایی که از این مراسم در سایتها موجود است بهچه چیزی پی خواهد برد؟ من که بعید میدانم که به مظلومیت امام حسین و رنجی که در دلشیعیان است پی ببرد.
دقیقا به مظلومیت امام حسین علیه السلام و اوج فاجعه کربلا پی خواهد برد.معجزه امام حسین علیه السلام را درباره عزادارانش نیز به چشم خواهد دید،لذا در طول تاریخ بسیاری از همین کفار توسط قمه زنی مسلمان شده اند.
اما شما توجه نکردید که گفته است من مردد بودمبنابراینبه مسجد رفتم. یعنی گویا از قبلمیدانسته است.
دوست عزیز،بهتر است متن اصلی را که به زبان عربی در قسمت عربی سایت تطبیر هست ملاحظه بفرمایید.فرموده اند من مردد بودم پس به مسجد سهله رفتم.خیلی واضح است.ایشان به علت اینکه مردد بوده اند به مسجد رفته تا به حضرت صاحب الزمان علیه السلام توسل کنند و جواب بگیرند،و مشکل نیز حل شده است.
در ابتدا بگویم که من با اصل قمه زنی مشکلی ندارم. اما راه من با شما در آنجایی کهاین عمل مصداق وهن مذهب باشد از هم جدا میگردد.
مطمئن باشید راه ما با شما هم در مساله وهن مذهب یکیست.تنها جدایی راه به دلیل تعیین مصادیق است که وظیفه مکلفین است.شما اگر قمه زدن را وهن مذهب میدانید میتوانید طبق تشخیص خود عمل کنید و البته از انجایی که نقاش در موضوعات جایز است در این مورد میتوانیم با یکدیگر بحث داشته باشیم.اما قطعا و یقینا نه شما و نه احدی دیگر حق تحمیل رای خود و تشخیص خود را به دیگری ندارد و اگر افراد دیگری در تعیین مصادیق تشخیص دیگری مختلف از تشخیص شما داشتند،کسی نمیتواند آنها را مجبور کند که از نظر او تبعیت کنند و تشخیص خودشان را کنار بگذارند!

من تنها چیزی که دیدم در احادیث و روایات سفارش به حزن و اندوه و بکاء بود. وپوشیدنلباس تیره. و سفارش به اینکه حالات ما مانند کسی باشد که که عزیزی را از دست دادهباشد.
اما اینکه ما این عمل را چگونه انجام دهیم دیگر وارد بحث مصادیق میشود. ونباید سلیقه یک جامعه در نحوه انجام یک امر را نیز در شمار شعائر حسینی واردکنیم.
شعائر منصوصه خیلی بیش ازینها هستند که فرمودید.اما از نص خاص که بگذریم،نصوص عامی همچون حزن و جزع و....هستند که تمام عزاداریهایی همچون زنجیر زنی و قمه زنی و...را شامل میشوند.شعائر حسینی یک مفهوم عام است که بر حسب زمان و مکان و سلایق و علایق مصادیق مختلفی دارد.

نمیدانم آیا شما نیز دیده اید قمه زنانی که نماز نمیخوانند؟
من سالهاست قمه میزنم و چنین موردی را ندیده ام.و جالب این است که همه قمه زنها قبل از قمه زنی زیارت عاشورا و نماز صبح را میخوانند سپس اقدام به قمه زنی میکنند.البته منکر این نیستم که ممکن است مواردی معدود مطابق کلام شما وجود داشته باشد.اما اولا به خاطر یک بی نماز در مسجد را نمیبندند،ثانیا این موارد در همه اقشار وجود دارد و ارتباطی به اصل قشر یا اصل مساله نداشته و ندارد.

Abdolhusain
Tuesday 22 April 2008, 03:53PM
بسمه تعالی شانه
دوست محترم جناب MSR
به نظر شما امام علیه السلام از چه کسانی بیزاری خواهد جست؟از افرادی که مطابق دستور معصومین به فتوای فقها عمل کرده اند؟از افرادی که حکم صحیح را قبول داشتند و اجرا کردند؟از افرادی که با دلیل و برهان صحبت کرده اند؟از افرادی که اقامه شعائر کرده اند و دستور اهل بیت را اجرا کرده اند؟
یا از افرادی که:
حکم بغیرما انزل الله کردند،به عزاداران توهین کردند،بودجه مملکت را صرف مبارزه با عزای حسینی کردند،عزاداران را دستگیر کردند،ناموس عزادار را جلوی چشمانش کتک زدند،برای عزای حسینی مجازات زندان و شلاق قرار دادند،از هیچ تهمتی به عزاداران فروگزار نکردند،فتاوای مراجع را زیر پا گذاشتند،به مراجع نیز توهین کردند و تهمت زدند......
کدام یک ازین دو دسته به نظر شما؟؟؟

Abdolhusain
Tuesday 22 April 2008, 03:55PM
بسمه تعالی شانه
جناب خیرالبریه!
پس در باره حدیثی معتبر که از خود حضرت صاحب عجل الله تعالی فرجه الشریف چه جوابیخواهید داشت که فرمودند : در رخدادهايي که اتفاق مي افتد بهراويان حديث ما مراجعه کنيد زيرا آنان حجت من بر شمايند و من حجت خدا بر آنانهستم
خیلی جالب است که شما این روایت را می آورید،اما خودتان به آن عمل نمیکنید و فتاوای فقها را قبول ندارید!بدتر از آن اینکه به ایشان تهمت نیز میزنید!!

دقت نفرمودید من گفتم که :معتبرتر نیست : نه صحیحتر ، زیرا در اینکتاب هم حدیث صحیح مثل زیارت عاشورا آمده هم ضعیف.
شما که هنوز نمیدانید روایت "صحیحه" به چه معناست،از کجا دانسته اید که در این کتاب شریف روایات ضعیف وجود دارد؟شما که میزان اطلاعات رجالیتان صفر است!
شما این کتاب را چه صحیح بدانید چه معتبر،باز تبرئه نخواهید شد!چون روایاتش را قبول نداشتید و انکار میکردید،البته بعدا به اشتباهتان واقف شدید و در خلوت توبه کردید و از نظرتان برگشتید اما دوباره به ضلالت کشیده شدید!مساله جزع را عرض میکنم اخوی!

زيـبـا
Wednesday 23 April 2008, 07:08AM
سلام ...
ببخشید از اینکه در پاسخگویی کمی تأخیر کردم ...
اجازه دهید موارد را یک به یک و صرفا با إتکا بر آیات قرآن کریم و احادیث معتبر نزد همه علماء اسلام و موافق با قرآن و عقل پیش برویم :
1 - حکم اضرار به نفس (ضرر زدن به خود) یا ایذاء نفس (خود آزاری) به فتوای مرجع شما چیست ...؟
اگر در موردی حلال می دانند ، دلیل ...
2 - آیا حلال و حرام و کلا شریعت مقدس پیوسته پایدار است (حلال محمد حلال إلی یوم القیامة ... و حرامه حرام إلی یوم القیامة ...) یا بنا به سلیقه افراد در روزهای مختلف سال و مناسبتهایی ، جایشان با هم عوض میشود و ناپایدار است ...؟
اگر ناپایدار می دانید ، دلیل ...
3 - شأن نزول دو آیه «راعنا» ( بقره 104 و نساء 46) مخصوصا در آیه 104 بقره ، چه بود و چرا خدا دستور داد مردم به جای «راعنا» بگویند «انظرنا» .... و چه استفاده یی می توانیم از آن در این زمان بکنیم ...؟
اگر این آیه را فعلا بلا استفاده (منسوخ) می دانید ، دلیل قرآنی و عقلی ...
4 - هدف از اقامه عزای ابی عبد الله علیه الصلوة و السلام چیست ...؟ فقط نشان دادن محبت خود به آن بزرگوار است و اینکه ادعا کنیم و به دیگران نشان دهیم (تضاهر) که اگر در کربلا بودیم ما هم خون خود را برای همان چیزی که ایشان و یاران و خاندان ایشان شهید شدند می دادیم ....؟ یا باید این عزاداری وسیله یی برای شناختن و شناساندن راه و هدف ایشان باشد تا راه ایشان و هدف ایشان با پرداختن به ظواهر پر سر و صدای عزاداری کم رنگ و کم ارزش نشود ...؟
5 - هدف آن حضرت از تن به شهادت دادن خود و عزیزانشان و به اسارت برده شدن خانواده شان چه بود ...؟ آیا با هر عملی که ما می کنیم ، صرفا با این بهانه که عزاداری است ، آن هدف حضرت تأمین میشود ...؟ (که اگر چنین بود ، کسانی که شیاطین کوچکتر خود را بر می انگیزند تا به پیامبر اسلام جسارت کنند و بدین وسیله هم عقده دری می کنند و هم سعی در قداست شکنی و اسلام ستیزی و مسلمان آزاری دارند ، و از آنها حمایت مادی و امنیتی می کنند ، از برخی شیوه های غلط رایج به نام عزاداری حمایت نمی کردند و ابزار مربوطه را در اختیار خواب زدگان شیعه قرار نمی دادند ....)

فعلا پاسخ همین پنج قلم را می خوانیم تا ببینیم آیا با تعصب داشتن در کارهایی که تا کنون می کردیم ، صواب و ناصواب با هم عوض می شوند و همه چیز به نفع ما خواهد شد و عادت غلط ما از نظر خدای متعال پذیرفته شده و صحیح انگاشته خواهد گشت یا باعث میشود باز هم از راه خدا و اهل بیت علیهم السلام دورتر شویم ...؟

زيـبـا
Wednesday 23 April 2008, 08:09AM
در رابطه با اعتبار اين كتاب بنده از چند منبع پرس و جو كرده ام به وقتش شما را هم با خبر خواهيم ساخت ان شاا...سلام
چه وقتی از همین حالا که باب بحث در موردش باز است بهتر ...؟

...هر کس مدعی مشاهده من قبل از خروج سفیانی و صیحة آسمانی بشود کذاب و مفتری است.....:smile07:
رؤیت = دیدن
ادعای دیدن ...
ممنون كه بخشي از نامه ي حضرت را در اينجا آورديد

.شما روایت را تحریف فرمودید ...
کجای کلمه رؤیت ، مفهوم "ملاقات زمان بندی شده از پیش مشخص شده" یا "با اراده قبلی فرد" را می دهد ....؟
اصلا گذاشتن واژه ملاقات (که در اصطلاح رایج ، دیدار برنامه ریزی شده و آگاهانه از آن استنباط میشود) به جای دیدن (فعل طبیعی چشم است ؛ ارادی یا غیر ارادی) که دو مفهوم متفاوت را در ذهن خواننده القا می کند ، و استفاده از مفهوم متفاوت آن به جای مفهوم مشترک ، خودش نوعی تحریف است ....
شما نفرمایید فلان آقا و فلان عالم دین هم چنین ادعایی کرده ...
ما مأموریم و معذور .... هرکس چنین ادعایی کرد ، دروغگو است ....

بسمه تعالي شانه

خانم زیبا

چنان میفرمایید استفتاءات جدید انگار مراجع فعلی این عمل شریف را قبول ندارند!بلکه اکثر ایشان موید قمه زنی هستند.

اما معصومین،روایات نشان میدهند که ایشان شدیدتر از قمه زنی را مرتکب شده اند چه برسد به کمتر از آن.
شدیدترش بماند طلبتان ....
در کدام روایت اصل و نسب داری آمده که یکی از معصومین علیهم السلام در عزای جدشان ابی عبد الله علیه الصلوة و السلام دست به خود آزاری و خود زنی زده اند ...؟
مگر اینکه :
1 - عمل معصوم برای شما ملاک نیست و عمل آبا و اجداد غیر معصوم (خطاکار) آویزه گوشتان است ... و برای توجیه آن به هر پوشالی آویزان می شوید تا به خیال خود ، عقیده خرافی و احیانا بدعتِ تبدیل به عادت شده خود را موجه جلوه دهید و از سقوط در اباطیل نجات دهید ....
2 - هر نوشته یا جمله غیر معقول و بی اساس را که با عادت زشت و موحش شما موافق باشد را روایت معتبر جا می زنید تا به عمل به عادت خود ادامه دهید ...
و هر آیه و روایت را که با آن در تعارض است ، هزار پیچ و خم می دهید و توجیه و تأویلش (تحریف - یحرفون الکلم عن مواضعه) می کنید تا از حیز انتفاع خارج شود و اگر نشد ، یا آن را نا دیده می گیرید و یا مردود می شمرید ....
اگر افترا می زنید ، لا اقل خود را شیعه اهل بیت یا حتی مسلمان جا نزنید لطفا ....

زيـبـا
Wednesday 23 April 2008, 08:28AM
بسمه تعالی شانه

جناب خیرالبریه!
پس در باره حدیثی معتبر که از خود حضرت صاحب عجل الله تعالی فرجه الشریف چه جوابیخواهید داشت که فرمودند : در رخدادهايي که اتفاق مي افتد بهراويان حديث ما مراجعه کنيد زيرا آنان حجت من بر شمايند و من حجت خدا بر آنانهستم
خیلی جالب است که شما این روایت را می آورید،اما خودتان به آن عمل نمیکنید و فتاوای فقها را قبول ندارید!بدتر از آن اینکه به ایشان تهمت نیز میزنید!!

راویان احادیث صحیح اهل بیت معصومین علیهم السلام ... چنین انسانهای وارسته و عاقل و عالمی حجت حضرتند بر ما .... نه هر راوی ... و .. نه راویان هر جعل و خرافاتی که اسمش را حدیث می گذارند تا مؤمنین را تحت تأثیر قرار دهند ... و خواسته های نفسانی خود را به کرسی بنشانند ....

Abdolhusain
Wednesday 23 April 2008, 01:31PM
بسمه تعالی شانه
و علیکم السلام
اجازه دهید موارد را یک به یک و صرفا با إتکا بر آیات قرآن کریم و احادیث معتبر نزد همه علماء اسلام و موافق با قرآن و عقل پیش برویم
ما شیعه هستیم و صحبتمان هم بر سر علمای تشیع است نه همه علماء اسلام،ضمن اینکه در بین علمای تشیع هم به حسب اختلاف در مبانی رجالی در پذیرش و رد برخی از روایات اختلافاتی وجود دارد.لذا اینکه بنشینیم و مطابق نظر همه علماء! بخواهیم نظر بدهیم امری است که در کمتر موردی به جایی میرسد.البته روایاتی که در این زمینه وارد شده عمدتا انقدر از لحاظ سندی قوی هستند که سختگیرترین رجالیون نیز در آنها خدشه نکرده باشند.

- حکم اضرار به نفس (ضرر زدن به خود) یا ایذاء نفس (خود آزاری) به فتوای مرجع شما چیست ...؟
از نظر شرع مقدس و عقل ایذاء نفس و اضرار به نفس ایرادی ندارد چون دلیلی بر حرمتش نیست،الا اینکه به ضرر بالغ بینجامد.

آیا حلال و حرام و کلا شریعت مقدس پیوسته پایدار است (حلال محمد حلال إلی یوم القیامة ... و حرامه حرام إلی یوم القیامة ...) یا بنا به سلیقه افراد در روزهای مختلف سال و مناسبتهایی ، جایشان با هم عوض میشود و ناپایدار است ...؟
حلال و حرام پیوسته پایدار است و اون چیز که تغییر میکنه و بنابر سلیقه افراد و....میباشد موضوع است نه حکم،و تطبیق حکم بر موضوع نیز وظیفه مکلف است تا حکم خاص هر عمل را به دست بیاورد.

شأن نزول دو آیه «راعنا» ( بقره 104 و نساء 46) مخصوصا در آیه 104 بقره...
شان نزول آن مشخص است و گمان هم نمیکنم به بحث ما ارتباطی داشته باشد،شما چنانچه نظری غیر ازین دارید بفرمایید استفاده میکنیم.

4-عزاداری اهداف مختلف دارد و به حسب نیات افراد میتواند متفاوت باشد.لذا نمیتوان هدف را منحصر در یک هدف خاص کرد که مطابق سلیقه ماست یا نیست.

5-از مهمترین اهداف آن حضرت زنده نگه داشتن اسلام و احکام شرعی بوده است.

در کدام روایت اصل و نسب داری آمده که یکی از معصومین علیهم السلام در عزای جدشان ابی عبد الله علیه الصلوة و السلام دست به خود آزاری و خود زنی زده اند ...؟
اولا برای اثبات مشروعیت و استحباب عملی هیچ نیازی به فعل معصوم علیه السلام نداریم،لذا طرح سوال شما از اساس غلط است.

ثانیا صرف نظر از عدم نیاز،در روایات موارد زیادی ازین دست نقل شده است.خصوصا در مورد حضرت سجاد علیه السلام و مواردی دیگر،و ایضا مواردی هم دستور این بزرگواران در این زمینه رسیده است.

عمل معصوم برای شما ملاک نیست و عمل آبا و اجداد غیر معصوم (خطاکار) آویزه گوشتان است ...
تهمتی است که مثل همیشه مخالفین بی سواد قمه زنی که توان بحث علمی ندارند دست به آن میزنند!

هر نوشته یا جمله غیر معقول و بی اساس را که با عادت زشت و موحش شما موافق باشد را روایت معتبر جا می زنید تا به عمل به عادت خود ادامه دهید ...
و هر آیه و روایت را که با آن در تعارض است ، هزار پیچ و خم می دهید و توجیه و تأویلش (تحریف - یحرفون الکلم عن مواضعه) میکنید...
در عصبانیت خودتان را کنترل کنید و اگر توان بحث علمی ندارید تشریفتان را ببرید بهتر است تا اینکه تهمت بزنید.البته تهمت زدن داب همیشگی مخالفین قمه زنیست.
روایات دسته های مختلفی دارند و میزان شناخت آنها نیز روشن است.کسی نمیتواند(مثل مخالفین قمه زنی که در این گفتمان هم دیدیم)بیاید و روایتی که باب میلش نیست را جعلی بخواند در حالی که اصلا نداند جعلی به چه چیزی اطلاق میشود.یا بخواهد بی دلیل تاویل کند.تاویل قرینه و شاهد و دلیل میخواهد،روایت هم مشخص است که چیست،لذا اگر شما اهل این کارها هستید بدانید این چیزها در بین اهل علم ارزشی ندارد و خطایش واضح است.

راویان احادیث صحیح اهل بیت معصومین علیهم السلام ... چنین انسانهای وارسته و عاقل و عالمی حجت حضرتند بر ما .... نه هر راوی
منظور از روات حدیث در روایت شریفه فقهای عظام هستند.آنهم نه هر فقیهی،بلکه همان فقهایی که وصفشان در کلام امام حسن عسکری علیه السلام آمده است.

محب110
Wednesday 23 April 2008, 01:48PM
بسمه تعالی شانه
برادر عزیز جناب محب 110 سلام
با فرض اینکه قمه زنی در حالت عادی جایز باشد
همچین میفرمایید که انگار حرام است و به زور میخواهد یک طوری جایز شود به عنوان اکل میته!!

من گفتم در حالت عادی یعنی ممنوع شدن آن در حالت غیر عادی خواهد بود. مانند عدم انجام عمل مستحب به جای واجب در تنگی وقت.

آیا در حال حاضر که مخالفین اسلام از قمه زنی شیعیان در ایام عزاداری حد اکثر بهرهبرداری را در جهت تخریب این مذهب می نمایند. تعطیلی موقت این رسم بیشتر به ضرر تشیعاست یا انجام آن؟
چنین چیزی به آن صورت صحت ندارد،بلکه قمه زدن باعث ترویج اسلام و عزت اسلام است.تعطیلی شعائر حسینی است که باعث تخریب مذهب میشود.
چرا باعث ترویج اسلام و عزت اسلام است؟

... آیا با دیدن فیلمها و عکسهایی که از این مراسم در سایتها موجود است بهچه چیزی پی خواهد برد؟ من که بعید میدانم که به مظلومیت امام حسین و رنجی که در دلشیعیان است پی ببرد.
دقیقا به مظلومیت امام حسین علیه السلام و اوج فاجعه کربلا پی خواهد برد.معجزه امام حسین علیه السلام را درباره عزادارانش نیز به چشم خواهد دید،لذا در طول تاریخ بسیاری از همین کفار توسط قمه زنی مسلمان شده اند.
چرا سخن خود را با دلیل بیان نمیکنید؟ من هم میتوانم بگویم اگر یک نفر مسلمان میشود ده نفر از اسلام فرار میکنند.

در ابتدا بگویم که من با اصل قمه زنی مشکلی ندارم. اما راه من با شما در آنجایی که این عمل مصداق وهن مذهب باشد از هم جدا میگردد.
مطمئن باشید راه ما با شما هم در مساله وهن مذهب یکیست. تنها جدایی راه به دلیل تعیین مصادیق است که وظیفه مکلفین است. شما اگر قمه زدن را وهن مذهب میدانید میتوانید طبق تشخیص خود عمل کنید و البته از انجایی که نقاش=؟؟ در موضوعات جایز است در این مورد میتوانیم با یکدیگر بحث داشته باشیم....
شاید منظور شما مناقشه در موضوعات باشد. به هر حال من حاضرم.

...از نص خاص که بگذریم،نصوص عامی همچون حزن و جزع و....هستند که تمام عزاداریهایی همچون زنجیر زنی و قمه زنی و...را شامل میشوند.شعائر حسینی یک مفهوم عام است که بر حسب زمان و مکان و سلایق و علایق مصادیق مختلفی دارد.
در مورد سلایق و علایق: تنها چنانچه در چهارچوب دین باشند قابل قبولند.
اما در مورد زمان ومکان: به نظر من و بسیاری از علما شرایط زمانی و مکانی در باره قمه زنی به گونه ایست که انجام آن را در ملأ عام به سود دین نیست.

Abdolhusain
Wednesday 23 April 2008, 06:35PM
بسمه تعالی شانه
دوست عزیز جناب محب 110
سلام علیکم
من گفتم در حالت عادی یعنی ممنوع شدن آن در حالت غیر عادی خواهد بود.
متوجه عرض بنده نشدید،صحبت من بر سر استعمال عبارت "برفرض" بود نه حالت عادی.

چرا باعث ترویج اسلام و عزت اسلام است؟
شعائر حسینی تا به الان باعث حفظ اسلام و حفظ نهضت امام حسین علیه السلام از تحریفها شده اند،و باعث همبستگی مردم بر علیه باطل و اعلام تبری از دشمنان و صیانت از مذهب بوده اند و تمام اینها عزت مذهب است.
پیشنهاد میکنم حکایت" قمه زنی و تاسیس مقاومت در لبنان" را در سایت تطبیر،قسمت حکایات مطالعه بفرمایید.

چرا سخن خود را با دلیل بیان نمیکنید؟ من هم میتوانم بگویم اگر یک نفر مسلمان میشود ده نفر از اسلام فرار میکنند.
این حرفها حرفهای دشمنان است و صحت ندارد،اما مسلمان شدن برخی از کفار را من خودم دیده ام،و صحبتهای آنها را شنیده ام،یا از برخی مراجع تقلید در این زمینه شنیدم.

شاید منظور شما مناقشه در موضوعات باشد. به هر حال من حاضرم.
بله منظورم مناقشه است،قطعا میدانید که مصدر باب مفاعله در غیر مثال یایی غالبا بر وزن فعال هم می آید.به چه چیز حاضرید؟چیزی که همین الان هم مشغولش هستید؟؟

در مورد سلایق و علایق: تنها چنانچه در چهارچوب دین باشند قابل قبولند.
دقیقا همینطور است.مکلف در اختیار تعابیر و مصادیق تا جایی آزاد است که عملش مانع شرعی نداشته و معنون به عناوین خلاف شرع نگردد.

اما در مورد زمان ومکان: به نظر من و بسیاری از علما شرایط زمانی و مکانی در باره قمه زنی به گونه ایست که انجام آن را در ملأ عام به سود دین نیست.
نظرتان و تشخیصتان حکم خاصی را برای شما و عمل شما به بار خواهد آورد،اما به نظر بنده و بسیاری دیگر از علما اینطور نیست و نظر دیگری داریم.

زيـبـا
Wednesday 23 April 2008, 11:04PM
http://www.jafariyanews.com/mar2k/25mohbeirut4.jpgبه این تصویر موحش بنگرید ...
به چهره این مادر نادان با دقت نگاه کنید ....
آیا هیچ اثری از حزن و اندوه می بینید ...؟
یا صرفا انجام یکسری مراسم کلیشه یی و عادات آبا و اجدادی است که به تارک دین چسبیده و هیچ مبنای عقلی و انسانی ندارد ....؟!!!

زيـبـا
Wednesday 23 April 2008, 11:05PM
نقش استکبار در ترویج و بهره‏برداری از قمه‏زنی

الف- نقش استعمار انگلیس
تا حدود قرن هيجدهم سه امپراطوري بزرگ دنيا، هند، ايران و عثماني مسلمان بودند که بر تمام جهان متمدن آن روز، حکومت هاي مرفه و مقتدري پديد آورده بودند. اسپانيا و فرانسه و هلند وانگليس به رهبري زرسالاران يهودي و مسيحيان صليبي، به فکر افتادند که مقاومت مسلمين را بشکنند. انگليسي هاي تازه به دوران رسيده، براي رسيدن به اين هدف چاره هايي جستند؛ از جمله در هند و ايران که هسته اصلي مقاومت را شيعيان تشکيل مي‏دادند، اينان از شيعيان هندوستان شروع کردندکه از مرکز تشيع و مرجعيت نجف به دور بودند. انگليسي ها از جهل و سادگي شيعه و عشق زياد آنان به امام حسين(علیه‏السلام) سوءاستفاده کردند و قمه و شمشيرزني بر پيشاني را جعل کرده و به آنان آموختند... متاسفانه برخي شيعيان هند، اين بدعت را بدون مجوز علما و نواب امام زمان(عجل الله فرجه)پذيرفتند!

كوبيدن شمشير بر سر و پيشاني در سوگ سيدالشهدا(عليه السلام) در روز عاشورا، توسط استعمار انگليس، از هند به ايران و عراق رخنه نمود.
تا گذشته‌اي نه‌چندان دور، سفارت‌هاي بريتانيا در تهران و بغداد، هيئت‌هاي عزاداري را که به آن صورت انزجارآور و زشت در كوچه و خيابان‌ها ظاهر مي‌شدند، تأمين مي‌کردند. غرض از سياست استعماري انگليس از كمك به رشد اين مراسم زشت، به دست آوردنِ دليلي معقول براي استعمارش بود كه همواره با معارضة مردم بريتانيا و برخی نشريات آن كشور روبرو مي‌شد.
استعمار انگليس مي‌خواست ثابت كند كه مردمان مستعمره هند و كشورهاي اسلامي ديگر كه به آن صورت وحشيانه در خيابان‌ها ظاهر مي‌شوند، احتياج به ولي و قيمي دارند كه آنان را از جهل و توحش موجود برهاند. در نتيجه، عكس و تصاوير دسته‌هاي عزادار كه در روز عاشورا به زنجير به پشت خود نواخته و با شمشير و قمه بر سر خود مي‌كوفتند و خون‌هاي جاري شده در نتيجة اين جريانات، در روزنامه‌هاي بريتانيا و اروپا به چاپ مي‌رسيد؛ و سياستمداران استعمارگر در نتيجه اين تصويرها، استعمارِ اين كشورها را به عنوان ضرورتی انساني اعلام مي‌كردند كه مي‌تواند مردم آن كشورها را از جهل و توحش رهانيده و به جادة تمدن و تقدم رهنمون سازد.
نقل شده است، هنگامي كه «ياسين هاشمي»نخست‏وزير عراق در عهدِ استعمار انگليس براي گفتگو جهت پايان دادن استعمار، به لندن رفته بود، انگليسي‌ها به او گفتند: ما به خاطر كمك به مردم عراق به آنجا آمده‌ايم تا آنان را از توحش و حماقت خارج ساخته و مزه سعادت را به آنان بچشانيم!
اين سخن، خشم ياسين هاشمي را برمي‌انگيزد و باعث مي‌گردد با عصبانيت از جلسه خارج شود؛ اما انگليسي‌ها از او عذر خواهي كرده و او را به ديدن فيلمي مستند از عراق دعوت مي‌كنند. اين فيلم كه از هيئت‌هاي حسيني به راه افتاده در خيابان‏هاي نجف، كربلا و كاظمين تهيه شده بود، حاوي مشاهد مهيب و نفرت‌آور از شمشيركوبي و قمه‌زنيِ مردمِ عزادار بود. گویي انگليسي‌ها مي‌خواستند بگويند: «آيا مردماني روشنفكر كه از تمدن بویي برده‌اند، با خود چنين مي‌كنند؟!»[1] (http://www.blogfa.com/Desktop/Post.aspx#_ftn1)

زيـبـا
Wednesday 23 April 2008, 11:07PM
ب- نقشة سيا در رابطه با فرهنگ عاشورا
اخيراً كتابى به نام «نقشه‏اى براى جدایى مكاتب الهى» در آمريكا انتشار يافته كه در آن گفتگوى مفصلى با دكترمايكل برانت يكى از معاونان سابق سيا (سازمان اطلاعاتى مركزى آمريكا) انجام شده است.[2] (http://www.blogfa.com/Desktop/Post.aspx#_ftn2) او در اين زمينه مى‏گويد: «بعد از مدت‏ها تحقيق، به اين نتيجه رسيديم كه قدرت رهبر مذهبى ايران و استفاده از فرهنگ شهادت، در انقلاب ايران تأثيرگذار بوده است. ما همچنين به اين نتيجه دست يافتيم كه شيعيان، بيشتر از ديگر مذاهب اسلامى فعال و پويا هستند. در اين گردهمایى تصويب شد كه بر روى مذهب شيعه تحقيقات بيشترى صورت گيرد و طبق اين تحقيقات، برنامه‏ريزي‏هايى داشته باشيم. به همين منظور، چهل ميليون دلار بودجه براى آن اختصاص داديم و اين پروژه در سه مرحله به‏ترتيب زير انجام شد... پس از نظرسنجي‏ها و جمع‏آورى اطلاعات از سراسر جهان، به نتايج مهمى دست يافتيم؛ متوجه‏شديم كه قدرتِ مذهبِ شيعه در دست مراجع و روحانيت مى‏باشد... اين تحقيقات ما را به اين نتيجه رساند كه به‏طور مستقيم نمى‏توان با مذهب شيعه رودر رو شد و امكان پيروزى بر آن بسيار سخت است و بايد پشت پرده كار كنيم. ما به جاى ضرب‏المثل انگليسى «اختلاف بيانداز، حكومت كن!» از سياست «اختلاف بيانداز، نابود كن!» استفاده كرديم و در همين راستا برنامه‏ريزي‏هاى گسترده‏اى را براى سياست‏هاى بلندمدت خود طرح كرديم. حمايت از افرادى كه با مذهب ‏شيعه اختلاف نظر دارند و ترويج كافر بودن شيعيان به گونه‏اى كه در زمان مناسب عليه آنها توسط ديگر مذاهب اعلام ‏جهاد شود. همچنين بايد تبليغات گسترده‏اى را عليه مراجع و رهبران دينى شيعه صورت دهيم تا آنها مقبوليت خود رادر ميان مردم از دست ‏بدهند.

يكى ديگر از مواردى كه بايد روى آن كار مى‏كرديم، موضوع فرهنگ عاشورا و شهادت‏طلبى بود كه هرساله ‏شيعيان با برگزارى مراسمى اين فرهنگ را زنده نگه‏مى‏دارند. ما تصميم گرفتيم با حمايت‏هاى مالى از برخى سخنرانان و مداحان و برگزاركنندگان اصلى اينگونه مراسم كه افراد سودجو و شهرت‏طلب هستند، عقايد و بنيان‏هاى شيعه و فرهنگ شهادت‏طلبى را سست و متزلزل كنيم و مسائل انحرافى در آن به وجود آوريم؛ به گونه‏اى كه شيعه يك گروه‏ جاهل و خرافاتى در نظر آيد. در مرحلة بعد، بايد مطالب فراوانى عليه مراجع شيعه جمع آورى شده و به‏وسيلة مداحان ‏و نويسندگانِ سودجو انتشار دهيم و تا سال 1389 مرجعيت را -كه سد راه اصلى اهداف ما مى‏باشند- تضعيف كرده وآنان را به دست خود شيعيان و ديگر مذاهب اسلامى نابود كنيم و در نهايت تير خلاص را بر اين فرهنگ و مذهب‏ بزنيم.»[3] (http://www.blogfa.com/Desktop/Post.aspx#_ftn3)

[1] (http://www.blogfa.com/Desktop/Post.aspx#_ftnref1). http://abarkooh.parsiblog.com/148569.htm

[2] (http://www.blogfa.com/Desktop/Post.aspx#_ftnref2). روزنامه جمهورى اسلامى 5/3/83

[3] (http://www.blogfa.com/Desktop/Post.aspx#_ftnref3). نقشه‏اى براى جدایى مكاتب الهى، منتشر شده در آمریکا، گفتگو با دكترمايكل برانت، یکی از معاونان سابق «سیا»

mehrdad_123
Wednesday 23 April 2008, 11:55PM
بسم رب المهدي:
ا...هم عجل لوليك الفرج
عرض سلام به حضور همه ي سروران
توكلت علي ا...
------------------------
ضمن تشكر از استاد گرامي جناب عبد الحسين

و اما سركار حانم زيبا مي فرمايند:

شما روایت را تحریف فرمودید ...
کجای کلمه رؤیت ، مفهوم "ملاقات زمان بندی شده از پیش مشخص شده" یا "با اراده قبلی فرد" را می دهد ....؟
اصلا گذاشتن واژه ملاقات (که در اصطلاح رایج ، دیدار برنامه ریزی شده و آگاهانه از آن استنباط میشود) به جای دیدن (فعل طبیعی چشم است ؛ ارادی یا غیر ارادی) که دو مفهوم متفاوت را در ذهن خواننده القا می کند ، و استفاده از مفهوم متفاوت آن به جای مفهوم مشترک ، خودش نوعی تحریف است ....
شما نفرمایید فلان آقا و فلان عالم دین هم چنین ادعایی کرده ...
ما مأموریم و معذور .... هرکس چنین ادعایی کرد ، دروغگو است ....

اولا همانطور كه سرور گرامي جناب عبد الحسين فرمودند اگر توان بحث علمي نداريد و في الفور به منطق عصبيت روي مي آوريد بهتر است كنار بنشينيد و جو را تنش زا نكنيد به هر حال همه ي كساني كه در اينجا بحث مي كنند همگي از شيعيان هستند لذا اينگونه شيوه در بحث فقط و فقط به تفرقه بين شيعيان كمك خواهد كرد نه به حقيقت%%%
و اما در باب مطالبي كه فرموده ايد و ما را به طور غير مستدل به تحريف متهم كرده ايد:
حضرتعالي اگر توجه مي فرموديد واژه ي ملاقات به اراده ي حضرت بيان شده است نه به اراده ي شخص
براي ديدن يا ملاقات كردن يكي از مباحثي كه مطرح مي شود اراده در وجود خود شخص هستش اما اراده اي كه صرف خود سازي و دعا و توسل است لذا شما براي رسيدن به درجه ي ملاقات با حضرت بايد از درون خود اراده كرده باشيد

.

زيـبـا
Wednesday 23 April 2008, 11:56PM
بسمه تعالی شانه

و علیکم السلام
از نظر شرع مقدس و عقل ایذاء نفس و اضرار به نفس ایرادی ندارد چون دلیلی بر حرمتش نیست،الا اینکه به ضرر بالغ بینجامد.دلایل قرآنی بسیاری میتوان ذکر کرد که ایذاء و اضرار به نفس حرام قطعی است ...
چگونه منکر آنها میشوید ...؟

واذ اخذنا میثاقکم لا تسفکون دماءکم ولا تخرجون انفسکم من دیارکم ثم اقررتم وانتم تشهدون بقره 84
و(به یادآور) آنگاه که از شما پیمان گرفتیم که خون خود (و یکدیگر) را نریزید و خود (و همدیگر) را از سرزمین خویش بیرون نرانید
آنگاه بدان اقرار کردید در حالی که شهادت می دادید (یا به چشم می دیدید)

واذ قال ربک للملائکة انی جاعل فی الارض خلیفة قالوا اتجعل فیها من یفسد فیها ویسفک الدماء و... بقره 30
و آنگاه پروردگار تو به فرشتگان فرمود من در زمین خلیفه یی قرار داده ام . گفتند آیا در آن کسی را قرار داده ای که در آن به تباهی پرداخته و خونها را بر زمین خواهد ریخت و ...
نتیجه:
ریختن خون = فساد و تباهی

قاعده «لا ضرر و لاضرار» را هم که احتمالا در کتابها خوانده اید ....
نه ضرر ببینید و نه ضرر بزنید

آیا حلال و حرام و کلا شریعت مقدس پیوسته پایدار است (حلال محمد حلال إلی یوم القیامة ... و حرامه حرام إلی یوم القیامة ...) یا بنا به سلیقه افراد در روزهای مختلف سال و مناسبتهایی ، جایشان با هم عوض میشود و ناپایدار است ...؟
حلال و حرام پیوسته پایدار است

اگر همیشگی و پایدار است که هست ، روز عاشورا هم مانند روزهای دیگر سال ، خونریزی به نص قرآن حرام است ...
نفرمایید نصوص هم احتیاج به اجتهاد مجتهد دارند ... که مخالف قرآن خواهد بود و مردود ...

و اون چیز که تغییر میکنه و بنابر سلیقه افراد و....میباشد موضوع است نه حکم،و تطبیق حکم بر موضوع نیز وظیفه مکلف است تا حکم خاص هر عمل را به دست بیاورد.

پس مرجع شما طبق چه قاعده یی وارد موضوع شده و یکی از مصادیق مد نظر خود (عزاداری قلمداد کردن قمه زنی) را با تأکید ، به دیگران تحمیل می فرماید ...؟
و یک نکته دیگر اینکه وظیفه مکلف ، تشخیص مصادیق احکام است نه عمل به سلایق شخصی ...
و گر نه همان می شود که با مراجع بزرگ پیشین شد :
«حضرت مستطاب آیت الله العظمی آقای بروجردی(مد ظله العالی) که رهبری شیعیان جهان را به عهده گرفته و دارای ریاست عامه می باشند و حوزه علمیه قم نیز با رهبری حضرت معظم له اداره می شود، از جریانات نامطلوب بعضی از موکب های عزا اظهار انزجار فرموده و مخالفت خود را با اعمالی که مناسب با جهان تشیع نبوده و مخصوصاً شایسته یک شهر مقدس نمی باشد، ابراز نموده اند؛ ولی متأسفانه بعضی از گردانندگان دستجات عزا گفته اند ما دوازده ماه سال را در تمام امور به حضرت آیت الله مراجعه نموده و از ایشان تقلید می کنیم ولی دهه عاشورا را درعزاداری از معظم له تقلید نخواهیم کرد؛ بلکه از آنچه که خود ما تشخیص می دهیم، پیروی خواهیم کرد!»

برگهایی از تاریخ حوزه علمیه قم، رسول جعفریان، ص 71

این به خوبی نشان می دهد که نفسیات جای شرایع را در ذهن قمه زنها گرفته اند ...

mehrdad_123
Wednesday 23 April 2008, 11:59PM
به چهره این مادر نادان با دقت نگاه کنید ....
آیا هیچ اثری از حزن و اندوه می بینید ...؟
یا صرفا انجام یکسری مراسم کلیشه یی و عادات آبا و اجدادی است که به تارک دین چسبیده و هیچ مبنای عقلی و انسانی ندارد ....؟!!!

فقط توهين همين- چيز ديگري نمي دانيد
اين ناداني كه شما مي فرماييد آيا شامل مراجع نيز مي شود كه حكم اداي نذر براي قمه زني نوزادان را جايز مي داند؟!

mehrdad_123
Thursday 24 April 2008, 12:01AM
دلایل قرآنی بسیاری میتوان ذکر کرد که ایذاء و اضرار به نفس حرام قطعی است ...

حال دوستان به دلايل قرآني اين خانم توجه كنند:

واذ اخذنا میثاقکم لا تسفکون دماءکم ولا تخرجون انفسکم من دیارکم ثم اقررتم وانتم تشهدون بقره 84
و(به یادآور) آنگاه که از شما پیمان گرفتیم که خون خود (و یکدیگر) را نریزید و خود (و همدیگر) را از سرزمین خویش بیرون نرانید
آنگاه بدان اقرار کردید در حالی که شهادت می دادید (یا به چشم می دیدید)

واذ قال ربک للملائکة انی جاعل فی الارض خلیفة قالوا اتجعل فیها من یفسد فیها ویسفک الدماء و... بقره 30
و آنگاه پروردگار تو به فرشتگان فرمود من در زمین خلیفه یی قرار داده ام . گفتند آیا در آن کسی را قرار داده ای که در آن به تباهی پرداخته و خونها را بر زمین خواهد ریخت و ...

نتيجه: حتي قيام امام حسين(ع) هم (استغفر ا...) اشتباه بود چرا كه باعث خون ريزي شد

.

mehrdad_123
Thursday 24 April 2008, 12:03AM

احيانا شما هم آيه ي نابينا شدن حضرت يعقوب را كه خوانده ايد؟!

.

زيـبـا
Thursday 24 April 2008, 12:19AM
شأن نزول دو آیه «راعنا» ( بقره 104 و نساء 46) مخصوصا در آیه 104 بقره...

شان نزول آن مشخص است و گمان هم نمیکنم به بحث ما ارتباطی داشته باشد،شما چنانچه نظری غیر ازین دارید بفرمایید استفاده میکنیم.
لطفا به جای طفره رفتن ، شأن نزولشان را بفرمایید ...
البته اگر مرا قابل جواب دادن می دانید حضرت آقا .... ارتباطش بعدا خدمتتان عرض میشود ....
شما فعلا به این چند سؤال من پاسخ بدهید :
3 - شأن نزول دو آیه «راعنا» ( بقره 104 و نساء 46) مخصوصا در آیه 104 بقره ، چه بود و چرا خدا دستور داد مردم به جای «راعنا» بگویند «انظرنا» .... و چه استفاده یی می توانیم از آن در این زمان بکنیم ...؟
اگر این آیه را فعلا بلا استفاده (منسوخ) می دانید ، دلیل قرآنی و عقلی ...

4 - هدف از اقامه عزای ابی عبد الله علیه الصلوة و السلام چیست ...؟ فقط نشان دادن محبت خود به آن بزرگوار است و اینکه ادعا کنیم و به دیگران نشان دهیم (تضاهر) که اگر در کربلا بودیم ما هم خون خود را برای همان چیزی که ایشان و یاران و خاندان ایشان شهید شدند می دادیم ....؟ یا باید این عزاداری وسیله یی برای شناختن و شناساندن راه و هدف ایشان باشد تا راه ایشان و هدف ایشان با پرداختن به ظواهر پر سر و صدای عزاداری کم رنگ و کم ارزش نشود ...؟

4-عزاداری اهداف مختلف دارد و به حسب نیات افراد میتواند متفاوت باشد.لذا نمیتوان هدف را منحصر در یک هدف خاص کرد که مطابق سلیقه ماست یا نیست.
پرسش من این بود :
و مقصودم آن است که دستور به اقامه حزن و عزای ابی عبدالله با چه هدفی بوده است ...؟ آیا ممکن است برای این بوده باشد که هرکس بنا به غریزه و سلیقه خود و با هر نیتی دست به هر کاری بزند و کافی باشد که نام آن عزاداری ابیعبدالله گذاشته شود تا مشروعیت یابد ...؟

5-از مهمترین اهداف آن حضرت زنده نگه داشتن اسلام و احکام شرعی بوده است.بسیار خوب بفرمایید اعمال خلاف نص قرآن مانند قمه زنی را به این هدف ربط دهید ...

زيـبـا
Thursday 24 April 2008, 12:25AM
http://www.jafariyanews.com/mar2k/25mohbeirut4.jpgفقط توهين همين- چيز ديگري نمي دانيد
اين ناداني كه شما مي فرماييد آيا شامل مراجع نيز مي شود كه حكم اداي نذر براي قمه زني نوزادان را جايز مي داند؟!
تحلیلی ریزکاوانه از عکس کردم و شما را در برابر یک سند تصویری گویا قرار دادم ...
و شما به جای جواب به سؤال ، خود سائل شده اید ...
آیا در چهره آن زن هیچ اثری از حزن و اندوه و عزا می یابید ...؟
چهره گریان و محزون آن طفل نه به خاطر درک واقعه عاشوراست ، بلکه به جهت درد ناشی از زخم است ....
اگر به خطا رفته ام بفرمایید ....

زيـبـا
Thursday 24 April 2008, 12:35AM
حال دوستان به دلايل قرآني اين خانم توجه كنند:
نتيجه: حتي قيام امام حسين(ع) هم (استغفر ا...) اشتباه بود چرا كه باعث خون ريزي شد
.

جناب عالم فاضل متقی ...
لطفا در پاسخ به دلایل قرآنی یی که ارائه کردم ، استهزا نکنید ....
دلایل قرآنی خود را ارائه فرمایید ....
امام علیه السلام هم خودشان خون خود را نریختند که سفسطه می کنید ....
اگر هم برخی اخبار را در این زمینه بپذیریم ، و بگوییم حضرت از ابتدا برای شهید شدن رفتند ، باز طبق همان اخبار ، امر الهی و واجب الإطاعه بوده است ...
بنا بر این ، حکم آن آیات به قوت خود باقی است و خدشه ناپذیر ....

زيـبـا
Thursday 24 April 2008, 12:37AM
احيانا شما هم آيه ي نابينا شدن حضرت يعقوب را كه خوانده ايد؟!

.آیا شما ادعا می کنید که حضرت یعقوب (ع) خود را عامدا نابینا کرد ....؟
که چه بشود ....؟

mehrdad_123
Thursday 24 April 2008, 12:49AM
آیا در چهره آن زن هیچ اثری از حزن و اندوه و عزا می یابید ...؟
ما رايت الا جميلا

در ضمن عوام مورد بحث ما نيستند و البته خوشحالي اين خانم هم به سبب اين شايد بوده كه اداي نذر كرده و در دل خويش احساس قربت كرده

.

mehrdad_123
Thursday 24 April 2008, 12:50AM
آیا شما ادعا می کنید که حضرت یعقوب (ع) خود را عامدا نابینا کرد ....؟
که چه بشود ....؟

و آيا شما هم ادعا مي كنيد كه حضرت يعقوب به اندازه ي شما هم نميدانست كه گريه كردن فراوان براي او ضرر جسمي دارد؟!

mehrdad_123
Thursday 24 April 2008, 12:53AM
اگر هم برخی اخبار را در این زمینه بپذیریم ، و بگوییم حضرت از ابتدا برای شهید شدن رفتند ، باز طبق همان اخبار ، امر الهی و واجب الإطاعه بوده است ...
بنا بر این ، حکم آن آیات به قوت خود باقی است و خدشه ناپذیر ....

من نگفتم خودشان خون خودشان را ريختند-ليكن شما آياتي را در خصوص رد جنگ و خونريزي آورده ايد و با منطق مطلق گراييتان مي خواهيد صرف اين دو آيه از آن استفاده كنيد لذا بنا به منطق حضرتعالي بايد جنگ هاي اسلام همگي (استغفر ا...) باطل بوده باشند چرا كه به هر حال جنگ را پذيرفته اند

زيـبـا
Thursday 24 April 2008, 01:11AM
اولا برای اثبات مشروعیت و استحباب عملی هیچ نیازی به فعل معصوم علیه السلام نداریم،لذا طرح سوال شما از اساس غلط است.

ثانیا صرف نظر از عدم نیاز،در روایات موارد زیادی ازین دست نقل شده است.خصوصا در مورد حضرت سجاد علیه السلام و مواردی دیگر،و ایضا مواردی هم دستور این بزرگواران در این زمینه رسیده است.اتفاقا یکی از راههای اثبات مشروعیت یک عمل ، فعل معصوم است که برای ما حجت است .... فعل غیر معصوم که خطاپذیر می باشد حجت نیست .... جناب دانشمند ...
ثانیا شما لطف کنید و آن موارد زیاد را نمونه برداری کنید و چند نمونه از روایات و اخبار قطعی را ذکر فرمایید که حد اقل یکی از معصومین علیهم السلام ، دست به چنین خلاف شرع بینی زده باشند ...

عمل معصوم برای شما ملاک نیست و عمل آبا و اجداد غیر معصوم (خطاکار) آویزه گوشتان است ...
تهمتی است که مثل همیشه مخالفین بی سواد قمه زنی که توان بحث علمی ندارند دست به آن میزنند!

هر نوشته یا جمله غیر معقول و بی اساس را که با عادت زشت و موحش شما موافق باشد را روایت معتبر جا می زنید تا به عمل به عادت خود ادامه دهید ...
و هر آیه و روایت را که با آن در تعارض است ، هزار پیچ و خم می دهید و توجیه و تأویلش (تحریف - یحرفون الکلم عن مواضعه) میکنید...
روایات دسته های مختلفی دارند و میزان شناخت آنها نیز روشن است.کسی نمیتواند(مثل مخالفین قمه زنی که در این گفتمان هم دیدیم)بیاید و روایتی که باب میلش نیست را جعلی بخواند در حالی که اصلا نداند جعلی به چه چیزی اطلاق میشود.یا بخواهد بی دلیل تاویل کند.تاویل قرینه و شاهد و دلیل میخواهد،روایت هم مشخص است که چیست،لذا اگر شما اهل این کارها هستید بدانید این چیزها در بین اهل علم ارزشی ندارد و خطایش واضح است.
حالا چه کسی دارد تهمت می زند جناب عالم بزرگوار ...؟
کدام روایت را به دلیل اینکه باب میلم نیست جعلی خوانده ام ...؟
شما چه دلایلی مخصوصا بر صحت فرمایشاتتان آورده اید ...؟
شما حتی نتوانستید نشان دهید که آن مرحوم مجهول الهویه مورد استناد این تاپیک که بوده ....
حالا مدعی دلیل و برهان هم شده اید ...؟

در عصبانیت خودتان را کنترل کنید و اگر توان بحث علمی ندارید تشریفتان را ببرید بهتر است تا اینکه تهمت بزنید.البته تهمت زدن داب همیشگی مخالفین قمه زنیست.
شما منتظر رفتن من نباشید ....
من با اجازه شما نیامده ام که با دستور شما بروم ....
شما به فکر چاره برای ماستمالی و مشروع جلوه دادن عادات غلط باشید که اینهمه به آن تعصب نشان می دهید ....

و این را هم به شما بگویم ....
اگر قلمم شما را می آزارد ، به جهت داشتن همین تعصب نسبت به قمه زنی است ....
وگرنه من که شما را نمیشناسم .... و هیچ دشمنی یی با شما یا دیگر بزرگواران ندارم ...

راویان احادیث صحیح اهل بیت معصومین علیهم السلام ... چنین انسانهای وارسته و عاقل و عالمی حجت حضرتند بر ما .... نه هر راوی

منظور از روات حدیث در روایت شریفه فقهای عظام هستند.آنهم نه هر فقیهی،بلکه همان فقهایی که وصفشان در کلام امام حسن عسکری علیه السلام آمده است.

یکی از آن اوصاف ، آگاه به زمان بودن است ...
آیا میتوانید ادعا کنید کسی که آگاه نیست با حکم حلالیت (حلیت) قمه زنی او و عمل پیروانش چه هدیه های با ارزشی به دشمن دین می دهد ، آگاه به زمان است ....؟:smile09:

زيـبـا
Thursday 24 April 2008, 01:15AM
و آيا شما هم ادعا مي كنيد كه حضرت يعقوب به اندازه ي شما هم نميدانست كه گريه كردن فراوان براي او ضرر جسمي دارد؟!
حزن و ماتم ارادی نیست ...
و لذا در چهره آن زن که تصویرش در بالا آمده هیچ اثری از آن دیده نمی شود ....

زيـبـا
Thursday 24 April 2008, 01:21AM
من نگفتم خودشان خون خودشان را ريختند-ليكن شما آياتي را در خصوص رد جنگ و خونريزي آورده ايد و با منطق مطلق گراييتان مي خواهيد صرف اين دو آيه از آن استفاده كنيد لذا بنا به منطق حضرتعالي بايد جنگ هاي اسلام همگي (استغفر ا...) باطل بوده باشند چرا كه به هر حال جنگ را پذيرفته اند
مگر بحث جنگ بود ....؟
چرا خلط مبحث می فرمایید ....؟
در ضمن تمام جنگهای اسلام (بلا استثنا) یا دفاع بوده یا پیشگیری (که خود این باز هم نوعی دفاع محسوب میشود) ....
هیچکدام برای خونریزی ، آدم کشی ، کشور گشایی و غارت نبوده ....
مگر برخی از آنها که بدست افراد غیر معصوم صورت گرفته ....

روح اسلام با خونریزی منافات دارد .... مگر دفاع از حق یا احقاق حق و رفع ظلم فاحش باشد ...

mehrdad_123
Thursday 24 April 2008, 01:25AM
همه توجه كنند:

سئوال اين بود سركار خانم پرسيده بودند:

آیا شما ادعا می کنید که حضرت یعقوب (ع) خود را عامدا نابینا کرد ....؟
که چه بشود ....؟

و اين حقير در پاسخ بيان كرده بودم:

اما ايشان با شيوه ي گريز از زير سئوال پاسخ اين سئوال مرا اينگونه دادند:

و لذا در چهره آن زن که تصویرش در بالا آمده هیچ اثری از آن دیده نمی شود ....

اولا ماتم كجا و گريه فروان كجا كه سبب كوري شود؟!(با كلمات بازي نكنيد و الا ما واكسن اين شيوه را داريم)
در ثاني اگر مي گوييد حزن و ماتم ارادي نيست من هم مي گويم صدمه زدن به خويش ارادي نيست
سئوال ما اين است: چرا حضرت يعقوب به حدي گريه مي كند كه نابينا مي شود؟! آيا اين از باب ضرر نيست؟!‌ و چرا قرآن اين عمل حضرت را مورد سرزنش قرار نمي دهد؟!
در ضمن شما مگر چهره شناسيد- اگر به راي خويش است بنده حزن واقعي را در چهره ي آن زن مي بينم- حضرت زينب (س) فرمودند: ما رايت الا جميلا

.

mehrdad_123
Thursday 24 April 2008, 01:27AM
مگر بحث جنگ بود ....؟
چرا خلط مبحث می فرمایید ....؟
در ضمن تمام جنگهای اسلام (بلا استثنا) یا دفاع بوده یا پیشگیری (که خود این باز هم نوعی دفاع محسوب میشود) ....
هیچکدام برای خونریزی ، آدم کشی ، کشور گشایی و غارت نبوده ....
مگر برخی از آنها که بدست افراد غیر معصوم صورت گرفته ....

روح اسلام با خونریزی منافات دارد .... مگر دفاع از حق یا احقاق حق و رفع ظلم فاحش باشد ...

اينكه دفاع بوده يا نه - بحث ما نيست بحث اينجاست كه چرا جنگ را پذيرفته اند؟! چون بالاخره با پذيرفتن جنگ باعث خون و خونريزي مي شدند؟! اينطور نيست؟!مي توانستند عقايد خود را فراموش كنند

خیرالبریه
Thursday 24 April 2008, 07:38AM
با سلام وتشکر از همه بچه های خونگرم شیعه

خوب دلخور نباید شد ، بعضی وقتا پیش میاد .

اما در بحث علمی سلیقه وتعصب نباید دخیل باشد ، هدف ما بررسی پدیده قمه زنی بود واینکه آیا اصل واساسی از قرآن کریم و سنت صحیح اهل بیت ، دارد یا خیر ؟؟

از جمع بندی مطالب تا به اینجا ، هیچ آیه قرآنی و حدیث صحیحی بر جواز قمه زنی بدست نیامد برعکس هرچه هست همه در نفی جزع و امر به شکیبایی است .

یک حدیث که قمه زنان بر آن مصرند حدیثی است که در معتبرترین کتاب در این موضوع یعنی کامل الزیارات ابن قولویه از حضرت سید الساجدین سلام الله وصلواته علیه پس از رؤیت فاجعه سهمگین و کمر شکن قتل عام پدر و اهل بیت ، نزدیک بود روح از بدنشان خارج شود . بفرض صحت حدیث

خوب معلوم است که کسی که سربریدن پدر وقتل اطفال بدآن وضع اسفبار و آتش زدن خیام و... را ببیند اگر جان هم بدر کند چیز عجیبی نیست بلکه عجیبتر اینست که چگونه امام سجاد وحضرت زینب (ع) دوام آورده و قالب تهی نکردند که این نیز از اعجاز و عنایات باریتعالی است.

حال سؤال اینست که آیا امام سجاد (ع) عمدا میخواست روحش را از بدن بیرون کند یا اینکه این امر کاملا طبیعی وعادی بوده وهست وچه بسا کسانیکه با مشاهده قتل عزیزانشان سکته هم بکنند ... اما آیا این به معنی خود زنی است ؟؟؟

بحث بعدی درباره‎ي چگونگي عزاداري آن‎ها و اين‎كه آيا اين عزاداري در ايام محرم بوده است يا خير، لازم است در سيره‎ي ائمه معصومين(ع) و چگونگي سوگواري آن‎ها تحقيق و بررسي لازم انجام شود. در اين زمينه، سيره‎ي امام سجاد(ع) و امامان پس از او را به اجمال بررسي خواهيم كرد:
1. عزاداري امام سجاد(ع): از آن‎جايي كه حضرت امام زين‎العابدين(ع) هنگام شهادت پدر بزرگوارش، در كربلا حضور داشت و از عمق فاجعه آگاه و چگونگي شهادت آن عزيزان را مشاهده كرده بود؛ بنابراين، بر اساس روايات معتبر، آن حضرت تمام عمر باقي مانده‎ي خويش را عزادار بود و بر شهداي كربلا گريه مي‎‎كرد، چنان‎كه اگرغذايي را خدمت حضرت سجاد(ع) قرار مي‎دادند، اشك از چشمان مبارك‎شان جاري مي‎شد، تا جايي كه يكى از غلامان امام سجاد حضرت على بن الحسين (ع ) نقل مى كند، روزى امام سجاد (ع ) به بيابان رفت و من نيز به دنبال او بيرون رفتم ، ديدم پيشانى اش را بر روى سنگ سختى نهاده است ، من در كنار ايستادم ، صداى گريه و ناله امام را در سجده شنيدم ، شمردم هزار بار گفت :
لااله الاالله حقا، لااله الاالله تعبدا ورقا، لااله الاالله ايمانا وتصديقا وصدقا: ((معبودى جز خدا نيست كه وجودش حق و ثابت است ، در برابر اين معبود يكتا خشوع كرده و تنها او را پرستش مى كنم ، و او را تصديق كرده و به او ايمان مى آورم )).

سپس سر از سجده برداشت ، در حالى كه محاسن و صورتش غرق در اشك چشمش بود. آنگاه مي‎پرسد:

آيا حزن و اندوه شما تمام نمي‎شود؟ حضرت مي‎فرمايد: واي بر تو! همانا يعقوب(ع) دوازده فرزند داشت، يكي از آن‎ها ناپديد شد و يعقوب از شدّت اندوه چشمانش سفيد (ونابينا) گرديد، در حالي كه فرزندش يوسف زنده بود! ولي من پدر و برادر و عمو و هفده نفر از اهل بيتم و تعدادي از ياران پدرم را ديدم كه ذبح شده و به خون آغشته بودند؛ پس چگونه حزن و اندوهم تمام شود؟[1] (http://www.andisheqom.com/other/bookdata.php?bid=11&id=5#_ftn1)

در «المجالس‎السنيّة» آمده است كه امام صادق(ع) درباره‎ي جدش ـ امام سجاد(ع) ـ ‎فرمود: او چهل سال بر پدرش گريه كرد، در حالي‎كه روزها روزه مي‎گرفت و شب‎ها شب‎زنده‎داري مي‎كرد و هنگامي كه زمان افطار فرا مي‎رسيد و يكي از غلامانش براي او غذا مي‎آورد و عرض مي‎كرد: اي مولاي من! ميل كنيد؛ حضرت مي‎فرمود: فرزند رسول خدا گرسنه شهيد شد، فرزند رسول خدا تشنه شهيد شد، و همين‎طور اين كلام را تكرار و گريه مي‎كرد تا اين كه غذا و آب با اشك چشمش مخلوط مي‎شد و اين وضعيت همچنان ادامه داشت تا اين‎كه خداي خويش را ملاقات كرد و به ديدار حق شتافت.[2] (http://www.andisheqom.com/other/bookdata.php?bid=11&id=5#_ftn2)

2. عزاداري امام باقر(ع): در كتاب «نهضة الحسين» (ص 152 ) آمده است: با آمدن ماه محرم، حزن و اندوه در اهل‎بيت نبوي(ع) ظاهر مي‎گشت و آنان از شعرا مي‎خواستند تا براي جدشان ـ امام حسين(ع) ـ مرثيه‎سرايي كنند.[3] (http://www.andisheqom.com/other/bookdata.php?bid=11&id=5#_ftn3) همچنين در كامل‎الزيارات ابن ‎قولويه آمده است كه امام باقر(ع) در روز عاشورا به سوگواري براي امام حسين(ع) امر فرموده، و در خانه‎ي خويش مجلس عزا اقامه مي‎كرد و...[4] (http://www.andisheqom.com/other/bookdata.php?bid=11&id=5#_ftn4)

3. عزاداري امام صادق(ع): درباره‎ي عزاداري امام صادق‎(ع) نيز روايات زيادي وارد شده است كه از شاعران درخواست مي ‎نمود براي جدّش مرثيه‎ سرايي كنند و آنان را بر اين امر مقدّس تشويق مي‎كرد و اهل‎بيت او از پس پرده به مرثيه‎سرايي شاعران گوش مي‎دادند و گريه و ناله مي‎كردند.[5] (http://www.andisheqom.com/other/bookdata.php?bid=11&id=5#_ftn5)
4.عزاداري امام موسي كاظم(ع): در اين باره، امام رضا(ع) مي‎فرمايد: هنگامي كه محرم فرا مي‎رسيد، پدرم هرگز با حالت خنده و تبسم ديده نمي‎شد و ده روز اول محرم به همين شكل بود تا اين كه روز دهم و روز عاشورا فرا مي‎رسيد و اين روز، روز مصيبت و حزن و گريه او بود و مي‎فرمود: عاشورا روزي است كه جدّم حسين(ع) را شهيد كردند.[6] (http://www.andisheqom.com/other/bookdata.php?bid=11&id=5#_ftn6)

5. عزاداري امام رضا(ع): دعبل خزاعي مي‎گويد: در ايام دهه‎ي محرم به محضر آقا و مولاي خود، علي بن موسي(ع)، در مرو شرفياب شدم و آن حضرت را در حالي كه اصحابش دور او نشسته بودند، محزون يافتم. وقتي حضرت مرا ديد فرمود: مرحبا بر تو دعبل! مرحبا بر كسي كه با دست و زبانش ما را ياري مي‎كند؛ سپس حضرت مرا در كنار خودش جاي داد و فرمود: اي دعبل! دوست داري شعر بخواني؛ زيرا اين روزها ايام غم و اندوه بر ما اهل بيت و روز شادي دشمنان ما، به ويژه بني‎اميه، است؛ سپس برخاست و پرده‎اي بين ما و اهل‎بيتش زد و آنان را پشت پرده نشاند تا بر مصيبت جدّش حسين(ع) گريه كنند؛ آن‎گاه رو به من كرد و فرمود: اي دعبل! مرثيه بخوان! تو ياور ما و مرثيه‎سراي ما هستي، تا زماني كه زنده‎اي.[7] (http://www.andisheqom.com/other/bookdata.php?bid=11&id=5#_ftn7) در اين هنگام دعبل مرثيه‎سرايي را آغاز كرد.[8] (http://www.andisheqom.com/other/bookdata.php?bid=11&id=5#_ftn8)

6. عزاداري در زمان چهار امام ديگر: در آن زمان‎ها، عزاداري گاه سير صعودي و گاه نزولي داشته است؛ مثلاً در زمان امام جواد(ع)، تا حدي امكان عزاداري براي شيعيان فراهم بود و اين حالت تا زمان معتصم ادامه داشت؛ اما پس از آن، سير نزولي يافت و شيعه براي عزاداري و احياي شعائر حسيني در فشار بود.[9] (http://www.andisheqom.com/other/bookdata.php?bid=11&id=5#_ftn9) در اين دوران نيز عزاداري در ايام محرم نسبت به ماه‎ها و ايام ديگر بيشتر بود.
با توجه به بررسي سيره امامان معصوم(ع)، عزاداري سيد‎الشهدا در طول سال در مناسبت‎هاي ويژه برپا بود، ولي در ايام محرم، مجالس سوگواري هر روز بر پا مي‎شد و برخي از آن‎ها، مانند امام سجاد(ع)، در ايام محرم سياه‎پوش نيز بودند.[10] (http://www.andisheqom.com/other/bookdata.php?bid=11&id=5#_ftn10)

آیا قمه زنان چیزی بیشتر وصحیحتر از گریه کردن و مرثیه خواندن وسیاه پوشیدن وگرسنگی وتشنگی از ائمه شیعه (ع) سراغ دارند .... نه از ائمه صلیبیون و یهود .

[1] (http://www.andisheqom.com/other/bookdata.php?bid=11&id=5#_ftnref1). تاريخ النياحة علي الامام الشهيد الحسين بن علي(ع)، السيد صالح الشهرستاني، تحقيق و اعداد، الشيخ نبيل رضا علوان، ص 118بيروت، دارالزهراء، چاپ اول، 1419ق ، و مناقب ابن شهرآشوب، ج 4، ص 166.
[2] (http://www.andisheqom.com/other/bookdata.php?bid=11&id=5#_ftnref2). المجالس السنيّة، سيد محسن امين، بيروت، دارالتعارف، چاپ ششم 1398 ق، ج 1، ص 155.
[3] (http://www.andisheqom.com/other/bookdata.php?bid=11&id=5#_ftnref3). كامل الزيارات، ابن قولويه قمي، ص 111 تا 114، تهران، چاپ‎ صدوق، چاپ اول، سال1375.
‎[4] (http://www.andisheqom.com/other/bookdata.php?bid=11&id=5#_ftnref4). ر.ك: تاريخ النياحة علي الامام الشهيد الحسين بن علي(ع)، ص120، المجالس السنية، ج 5، ص 123.
[5] (http://www.andisheqom.com/other/bookdata.php?bid=11&id=5#_ftnref5). تاريخ سيدالشهدا، عباس صفائي حائري، ص 566، قم، انتشارات مسجد مقدس جمكران، چاپ اول، سال 1379، امالي صدوق، مجلسي، ج 6، ص 205.
[6] (http://www.andisheqom.com/other/bookdata.php?bid=11&id=5#_ftnref6). تاريخ النياحة...، همان، ص 132، امالي صدوق، ج 2، ص 111.
[7] (http://www.andisheqom.com/other/bookdata.php?bid=11&id=5#_ftnref7). بحارالانوار، ج40، ص 257.
[8] (http://www.andisheqom.com/other/bookdata.php?bid=11&id=5#_ftnref8). همان، ص 157.
[9] (http://www.andisheqom.com/other/bookdata.php?bid=11&id=5#_ftnref9). همان، ص 136 و 137.
[10] (http://www.andisheqom.com/other/bookdata.php?bid=11&id=5#_ftnref10). سياه‎پوش در سوگ ائمه نور، علي ابوالحسني، منذر، ص 127 و 128، قم، مؤلف، چاپ اول، سال 1375. براي آگاهي بيشتر ر. ك: مناقب ابن شهرآشوب، ج 4، ص 166، امالي صدوق، مجلسي 29، ج 6، ص 205.

mehrdad_123
Thursday 24 April 2008, 12:25PM
بسم رب المهدي:
ا...هم عجل لوليك الفرج
عرض سلام به حضور همه ي سروران
توكلت علي ا...
------------------------

استاد و سرور گرامي جناب خير البريه فرمودند:

از جمع بندی مطالب تا به اینجا ، هیچ آیه قرآنی و حدیث صحیحی بر جواز قمه زنی بدست نیامد برعکس هرچه هست همه در نفی جزع و امر به شکیبایی است .

برادر عزيز - از شما بعيد است اين همه دليل كه آقاي عبد الحسين آوردند و آن آيه را هم بنده ي حقير آوردم ناديده مي گيريد؟! آيا اين كارها (حق پوشاني ها) صرف رسيدن به نظر و راي شخصي شماست؟!

بحث بعدی درباره‎ي چگونگي عزاداري آن‎ها و اين‎كه آيا اين عزاداري در ايام محرم بوده است يا خير، لازم است در سيره‎ي ائمه معصومين(ع) و چگونگي سوگواري آن‎ها تحقيق و بررسي لازم انجام شود. در اين زمينه، سيره‎ي امام سجاد(ع) و امامان پس از او را به اجمال بررسي خواهيم كرد:
1. عزاداري امام سجاد(ع): از آن‎جايي كه حضرت امام زين‎العابدين(ع) هنگام شهادت پدر بزرگوارش، در كربلا حضور داشت و از عمق فاجعه آگاه و چگونگي شهادت آن عزيزان را مشاهده كرده بود؛ بنابراين، بر اساس روايات معتبر، آن حضرت تمام عمر باقي مانده‎ي خويش را عزادار بود و بر شهداي كربلا گريه مي‎‎كرد، چنان‎كه اگرغذايي را خدمت حضرت سجاد(ع) قرار مي‎دادند، اشك از چشمان مبارك‎شان جاري مي‎شد، تا جايي كه يكى از غلامان امام سجاد حضرت على بن الحسين (ع ) نقل مى كند، روزى امام سجاد (ع ) به بيابان رفت و من نيز به دنبال او بيرون رفتم ، ديدم پيشانى اش را بر روى سنگ سختى نهاده است ، من در كنار ايستادم ، صداى گريه و ناله امام را در سجده شنيدم ، شمردم هزار بار گفت :
لااله الاالله حقا، لااله الاالله تعبدا ورقا، لااله الاالله ايمانا وتصديقا وصدقا: ((معبودى جز خدا نيست كه وجودش حق و ثابت است ، در برابر اين معبود يكتا خشوع كرده و تنها او را پرستش مى كنم ، و او را تصديق كرده و به او ايمان مى آورم )).

سپس سر از سجده برداشت ، در حالى كه محاسن و صورتش غرق در اشك چشمش بود. آنگاه مي‎پرسد:

آيا حزن و اندوه شما تمام نمي‎شود؟ حضرت مي‎فرمايد: واي بر تو! همانا يعقوب(ع) دوازده فرزند داشت، يكي از آن‎ها ناپديد شد و يعقوب از شدّت اندوه چشمانش سفيد (ونابينا) گرديد، در حالي كه فرزندش يوسف زنده بود! ولي من پدر و برادر و عمو و هفده نفر از اهل بيتم و تعدادي از ياران پدرم را ديدم كه ذبح شده و به خون آغشته بودند؛ پس چگونه حزن و اندوهم تمام شود؟[1] (http://www.andisheqom.com/other/bookdata.php?bid=11&id=5#_ftn1)

شهد شاهدا من اهلها
برادر من در اين مطالب خودتان هم ميبينيم كه امام سجاد (ع) قضيه را با قضيه ي نابينا شدن حضرت يعقوب مقايسه مي كنند؟! آيا قياس ايشان هم (استغفرا...) اشتباه بوده؟!

شما را چه مي شود؟ چگونه بدين شكل قضاوت مي كنيد؟

.

Abdolhusain
Thursday 24 April 2008, 02:59PM
بسمه تعالی شانه
خانم زیبا
ابتدا درخواست میکنم مطالب بی ارزشی را که بارها و بارها آنها را خوانده ایم رو رد کرده ایم،از وبلاگهایی که صاحبانشان انسانهای مغرضی هستند و جز دروغ چیز دیگری ندارند نقل نفرمایید.لااقل اگر نقل میفرمایید درباره قمه زدن نقل کنید،پست 39 شما چه ارتباطی به قمه زدن داشت؟؟؟
اما پاسخ به فرمایشات شما،معذرت میخواهم که پاسخ تمامی نوشته های شما را در یک پست میدهم،اینطور بهتر است.

تا حدود قرن هيجدهم سه امپراطوري بزرگ دنيا.....انگليسي ها از جهل و سادگي شيعه و عشق زياد آنان به امام حسين(علیه‏السلام)سوءاستفاده کردند و قمه و شمشير زني بر پيشاني را جعل کرده و به آنان آموختند...
بهتر نیست این دروغها را کنار بگذاریم؟
آغاز قرن هجدهم تقریبا 200 سال قبل میشود.
چطور ادعا دارید قمه زدن در قرن هجدهم جعل شده است در حالی که گردشگران خارجی که در 400 سال قبل به ایران آمده بودند در سفرنامه های خود قمه زنی ایرانیان را درج کرده اند؟
بهتر نیست کمی ابتدا با همفکرانتان هماهنگ کنید سپس مطلب بنویسید؟
یکی مثل آن قاضی احمق بحرینی میگوید قمه زدن سابقه 80 ساله بیشتر ندارد!!گویا فتوای فقها را در 150 سال قبل و بیشتر نخوانده است!
دیگری میگوید قمه سلاحی ترکیست و این عزا از ترکها وارد ایران شده است!
دیگری میگوید قمه زدن از زمان صفویه آمده است و شاهان صفوی عده ای را به اروپا فرستادند تا این آداب و رسوم را تقلید کنند!
شما هم که از یک دروغگوی دیگر کپی کرده اید که قمه زدن در قرن هجده جعل شده است!!

تصور نمیکنید این اضطراب در نقل ها خودش دال بر دروغگویی ناقلین است؟چرا هرگز نشده یک سند درست ارائه بدهید و انقدر با همدیگر هم اختلاف دارید؟؟؟

متاسفانه برخي شيعيان هند، اين بدعت را بدون مجوز علما و نواب امام زمان(عجل الله فرجه)پذيرفتند!
جدا اینطور است؟حتی بزرگترین مخالفین قمه زنی هم این مساله را منکر نشده اند که علمای قدیم قمه زدن را جایز میدانستند!حالا یکی پیدا شده که این را هم انکار کرده است!!یا سبحان الله!

دلایل قرآنی بسیاری میتوان ذکر کرد که ایذاء و اضرار به نفس حرام قطعی است ...
بهتر نیست قبل ازینکه مطالبتان را بنویسید،یک دور کامل بحث سخنرانی آیت الله وحید را بخوانید؟
در آن بحث هم مثل شما آمدند و هر چه توانستند ازین شبهات ایراد کردند.بنده هم جوابشان را دادم و بحث با شکست این جماعت به پایان رسید و دیگر خبری از ایشان نشد!اتفاقا همین آیاتی که میگویید را هم گفتند!
اما برای اینکه وقتتان گرفته نشود،پاسخ را همینجا هم مختصرا خواهم داد.
اولا:
در آیات صحبت از سفک دم است،که نه مطلق خون ریختن یا جاری کردن خون،بروید کمی عربیتان را تقویت کنید،سفک در مواضعی استعمال میشود که معنای منفی داشته و به ناحق باشد،لذا به کسی که خون کسی را به ناحق بریزد "سفاک" میگویند،اما کسی که در جبهه خون دشمن را میریزد سفاک نیست،یا کسی که حجامت میکند و خون خودش را میریزد سفاک نیست و....
ثانیا:
خون ریزی به ناحق که همان سفک دم باشد و در قرآن نیز آمده است محکوم است،اما وقتی رسول خدا در جنگ خود کسی را میریزد،یا فصد میکند و خون خودش را میریزد،به این کار سفک نمیگویند!
لذا این عبارت:
ریختن خون=فساد و تباهی
تنها از کسی سر میزند که ذره ای عربی نفهمد و با قرآن بیگانه باشد،چون سفک به معنای ریختن خونی است که به ناحق باشد و از روی فساد و تباهی و...صورت بپذیرد.نه مطلق خونریزی که در این صورت والعیاذبالله رسول خدا را نیز سفاک کرده ایم!!
ثالثا:
در سیره رسول خدا موارد بسیاری از ایذاء نفس در راه خدا وجود دارد،حتی برخی ازین اعمال فی نفسه نیز مستحب هستند،همچون حجامت و فصد و....لذا هیچ نادانی نمیتواند ادعای حرمت ذاتی ایذاء بنفس را بکند در حالی که اینها از سنت رسول خدا نیز هستند،و حتی صدها عملی که ما در طول روز انجام میدهیم نیز ایذاء نفس است اما حرام نیست چون به حد بالغ نمیرسد،و تنها ضرر بالغ حرام است نه مطلق ضرر.و نمونه های بسیاری را از ایذاء نفس فی سبیل الله میتونید در کتاب النقد النزیه لرساله التنزیه اثر آیه الله العظمی شیخ عبدالحسین حلی ببینید،که این کتاب در قسمت کتب سایت تطبیر هست.

اولا این قاعده چنین معنایی ندارد که شما فرمودید و حتی ترجمه آن نیز چیز دیگری است!
ثانیا قاعده مربوطه ناظر به نفی تشریع حکم ضرری در اسلام است نه چیزی که شما تصور میکنید!
مفصلا در این رابطه در فقه بحث شده است میتونید رجوع کنید.
و از همه اینها گذشته اینکه مطلق ضرر در اسلام حرام نیست،و دلیلی عقلا و نقلا برای آن وجود ندارد،بلکه اگر به حد ضرر معتنابه برسد حرام است نه غیر آن.

اگر همیشگی و پایدار است که هست ،روز عاشورا هم مانند روزهای دیگرسال، خونریزی به نص قرآن حرام است ...
به نوشته های بالا رجوع کنید تا اشتباه خودتون رو بفهمید!!
خون ریختن هیچ حرمتی ندارد،و حلیتش هم اختصاصی به روز عاشورا ندارد.

پس مرجع شما طبق چه قاعده یی وارد موضوع شده و یکی از مصادیق مد نظر خود (عزاداری قلمداد کردن قمه زنی) را با تأکید، به دیگران تحمیل میفرماید ...؟
اولا شما از کجا میدانید من اصلا تقلید میکنم یا مرجع تقلید دارم؟
ثانیا مرجع هم مثل من و شما آدم است و تشخیص دارد،میتواند تشخیصش را بیان کند اما تشخیصش برای مکلف حجت نیست.و بیان تشخیص شخصیشان ابدا به معنای تحمیل نظر نبوده بلکه نظرشان را تنها بیان کرده اند و باز هم تشخیص بر عهده مکلف است و به ایشان ارتباطی ندارد.

و یک نکته دیگر اینکه وظیفه مکلف ، تشخیص مصادیق احکام است نه عمل به سلایق شخصی ...
تشخیص مصادیق احکام هم با توجه به علایق و سلایق و شرایط دیگر صورت میپذیرد،مثلا نیکی کردن به خانواده مستحب است فرضا،حال شما با توجه به علاقه خود میخواهید این نیکی کردن را از یک راه خاص نشان بدهید،بنده با توجه به سلیقه و علاقه خودم نیکی کردن را از راه دیگری نشان میدهم،و هر دو نیز تحت عمومات همان حکم استحبابی یا....هستند.

و گر نه همان می شود که با مراجع بزرگ پیشین شد :
حضرت مستطاب آیت الله العظمی آقای بروجردی....
به شما گفتم بهتر بود ابتدا مطالب دیگر من را میخواندید!
این داستان اولا ارتباطی به قمه زدن ندارد و چنانچه مطهری در حماسه حسینی نقل میکند مربوط به شبیه خوانی است.
ثانیا همین هم با تحریف نقل شده است و دیگران نقل کرده اند که اصلا چنین مساله ای نبوده و مساله نظر آیت الله بروجردی درباره استعمال طبل بوده که احتیاط واجب داده بودند،و در احتیاط واجب مقلد میتواند به اعلم دیگری رجوع کند لذا عزاداران گفتند ما همه سال را مقلد شما هستیم،این مساله را از دیگری تقلید میکنیم.در هر حال مساله هیچ ارتباطی به قمه زدن ندارد و شما میتوانید داستان صحیح و فتوای مرحوم بروجردی درباره قمه زنی را در این لینک ببینید:
رد افتراء از آیت الله العظمی بروجردی:
http://www.tatbir.com/index2/kazabin/borojerdi-f.htm (http://www.tatbir.com/index2/kazabin/borojerdi-f.htm)

ارتباطش بعدا خدمتتان عرض میشود ....
خوشحال میشوم ارتباطش را بفرمایید تا ما هم متوجه شویم!!

شما فعلا به این چند سؤال من پاسخ بدهید :
به سوالاتتان پاسخ دادم،نخواندید؟؟

و مقصودم آن است که دستور به اقامه حزن و عزای ابی عبدالله با چه هدفی بوده است ...؟
یکی از آن اهداف زنده نگه داشتن قیام امام حسین و نهضت آن حضرت صلوات الله و سلامه علیه بوده است.

بسیار خوب بفرمایید اعمال خلاف نص قرآن مانند قمه زنی را به این هدف ربط دهید ...
اولا هیچ مخالفتی با نصوص قرآنی ندارد،ثانیا یکی از اهدافش هم همان زنده نگه داشتن اسلام است.

خون دیگری را که ریختند!!اگر مطابق مبنای خنده دار شما بخواهیم قضاوت میکنیم امام علیه السلام که اقدام به ریختن خون دیگری کرده بود اقدام به فساد و تباهی کرده بود نعوذ بالله تعالی!

اتفاقا یکی از راههای اثبات مشروعیت یک عمل ، فعل معصوم است که برای ما حجت است .... فعل غیر معصوم که خطاپذیر می باشد حجت نیست .... جناب دانشمند ...
جناب عالمه!خودتان هم میفرمایید یکی از راهها و نه تمام راهها!!

ثانیا شما لطف کنید و آن موارد زیاد را نمونه برداری کنید و چند نمونه از روایات واخبار قطعی را ذکر فرمایید که حد اقل یکی از معصومین علیهم السلام ، دست به چنین خلاف شرع بینی زده باشند ...
در بحث های جزع و سخنرانی آیت الله وحید مواردی ذکر شده است،شما میتوانید بخوانید و اگر باز هم خواستید برای شما بگویم!

کدام روایت را به دلیل اینکه باب میلم نیست جعلی خوانده ام ...؟
نگفتم فقط شما! غیر از شما این کارها را کردند،و مطالبشان در همین تالار هست.
شما هم شما هم روایات معتبره را جملات غیر معقول و بی اساس خواندید!

یکی از آن اوصاف ، آگاه به زمان بودن است ...
ممکن است در این اوصاف:
حافظا لدینه...صائنا لنفسه....مخالفا علی هواه...مطیعا لامر مولاه...
به بنده آگاهی از زمان را نشان بدهید؟این اولا.
ثانیا اینکه مراجع بزرگوار که قمه زدن را جایز و مستحب میدانند خیلی بیش از من و شما به زمان و...آگاهی دارند.چرا تصور میکنید هر کس قمه زدن را قبول داشته باشد هیچ خبری از دنیا ندارد و تنها مخالفین قمه زنی هستند که از دنیا و مافیها مطلعند؟؟؟

هه هه هه
اولا ارادی است.
ثانیا اگر غیر ارادی باشد ثوابی ندارد،چون ثواب و عقاب به اعمال ارادی تعلق میگیرند و اعمالی که از غیر اختیار از انسان صادر شود نه ثوابی دارد و نه عقابی،لذا با این فرمایشتان ثواب تمامی شیعیان محزون در عزا را باطل کردید هیچ،امر اهل بیت به اقامه حزن را نیز باطل نموده و فرمایش ایشان را لغو دانستید،چرا که به چیزی امر کرده اند که ثوابی ندارد!!اصلا امر ایشان لزوما نشاندهنده ثواب داشتن عمل است،و شما هم دقیقا چیزی متناقض با این را گفتید!!

اولا این ادعا را با سند و مدرک ذکر کنید نه اینکه مطلبتان مستند به جیب مبارک باشد.
ثانیا بله،روح اسلام با خونریزی منافات دارد اما با خونریزی به ناحق،نه به حق و ثواب.
ثالثا میفرمایید با خونریزی منافات دارد مگر در فلان،لذا بیان میکنید که خون ریزی در دفاع از حق و....جایز است،و از طرفی خود سابقا ادعا کرده بودید خون ریزی= فساد و تباهی،لذا شما مرتکب یک ادعای خنده دار شده اید!از طرفی خونریزی را مطلقا حرام و نشان فساد و تباهی میدانید،از طرف دیگر غیر ازین را میگویید!!

Abdolhusain
Thursday 24 April 2008, 03:02PM
بسمه تعالی شانه
به به برادر فراری جناب خیر البریه!
آقا به نظر من اگر یک زمان قرار شد در بین افرادی که در دنیا از بیشترین میزان "رو" بهره مند هستند کسی را انتخاب کنند،شما تشریف ببرید و ثبت نام کنید،یقین بدانید اول خواهید شد!
اخوی شما هنوز سه بحث جزع و سخنرانی آیت الله وحید و بدعت را ترک گفته اید و در برابر استدلالات من جوابی نداشته اید و از بحث ها فرار کرده اید،باز می آیید و مطالب خود را مطرح میکنید؟؟
اما پاسخ شما:
آیات قرآن که مثبت اصاله الاباحه میباشند،همینطور تعظیم شعائر الله،دلیلی بر جواز و استحباب قمه زدن هستند.همینطور برخی آیات دیگر.
احادیث صحیحی هم که در مورد اقامه حزن و جزع و احیای امر اهل بیت و....صادر شده اند،دال بر استحباب قمه زنی هستند.
اما شما چطور؟توانستید یک دلیل بر حرمت قمه زنی بیاورید؟حاشا و کلا!

حال سؤال اینست که آیا امام سجاد عمدا میخواست روحش را از بدن بیرون کند یا اینکه این امر کاملا طبیعی وعادی...اما آیا این به معنی خود زنی است ؟؟؟
ایشان "جزع" فرمودند(همان چیزی که شما حرام میدانید!!)و در معرض مرگ قرار گرفتن ایشان اثر عمل ایشان بوده است.لذا آن حضرت عمدا "جزع در حد مرگ" انجام دادند.
حال عقلا قضاوت کنند که این بیشتر است یا جاری کردن خون از سر که فواید برای سلامتی نیز دارد!!

بحث بعدی درباره‎ي چگونگي عزاداري آن‎ها و اين‎كه آيا اين عزاداري در ايام محرم بوده است يا خير، لازم است در سيره‎ي ائمه معصومين و چگونگي سوگواري آن‎ها تحقيق و بررسي لازم انجام شود.
درباره سیره اهل بیت باید چند نکته را مدنظر داشت:
اول:
تقیه شدید در زمان خلفای اموی و عباسی که مانع از برگزاری بسیاری از مصادیق عزا میشده است.
ثانیا:
اینکه بسیاری از مسائل مربوط به اهل بیت به دست ما نرسیده است.
ثالثا:
جمع بین قول و فعل،نه اینکه هر چیزی را اهل بیت به دلیلی انجام نداده اند ما هم انجام ندهیم!در این صورت بسیاری از مصادیق عزای امروز را باید تحریم کنیم.

آیا قمه زنان چیزی بیشتر و صحیحتر از گریه کردن ومرثیه خواندن وسیاه پوشیدن وگرسنگی وتشنگی از ائمه شیعه سراغ دارند ....
بله بیشتر سراغ داریم:
جزع اهل بیت علیهم السلام حتی در حد مرگ.
سر به دیوار کوبیدن امام سجاد علیه السلام در عزای پدر بزرگوارشان که خون از بینی و صورت ایشان جاری شد،که این روایت را محدث نوری در دارالسلام نقل کرده است،محدث نوری هم شخصی سختگیر در مسائل روایات بوده است.

خون جاری شدن از چشمان امام سجاد علیه السلام بر اثر گریه بر پدر بزرگوارشان،در حدی که کاسه آب جلوی ایشان پر از خون میشد.

زخمی شدن چشمان امام رضا علیه السلام که قطعا چشم از سر بسیار حساستر است!

خون جاری شدن از چشمان امام زمان علیه السلام مطابق فرمایش ایشان در زیارت ناحیه مقدسه.

اینها بخش های کوچکی از فعل معصوم علیه السلام بوده است،اما اوامر ایشان:
امر به اقامه حزن که مصادیق زیادی داشته و قمه زدن یکی از مصادیق آن است.
امر به اقامه جزع که قمه زدن یکی از مصادیق بارز آن است.
امر به صرخه(شیون بلند)و نعره زدن که قطعا مخالفین قمه زنی آن را دیوانه بازی میدانند!
امر به اقامه عزا که قمه زدن یکی از مصادیق آن است.
امر به گریبان پاره کردن و لطم کردن که در بسیاری از موارد نیز باعث جاری شدن خون میشود.
و.....

مشکل مخالفین نادان قمه زنی این است که تصور میکنند تنها باید تمسک به امر معصوم به خصوص یک شی نمود و امر ایشان نمیتواند عام باشد!!
البته از مخالفین بیش ازین بعید نیست،چون این حرفها تنها از افرادی صادر میشود که سواد علمی ندارند!
اوامر معصوم در بسیاری از موارد همانطور که خاص بوده است عام نیز بوده است و تشخیص مصادیق ان بر عهده مردم است،چنانچه در مورد قمه زنی و زنجیر زنی و دسته روی و سیاه کوبی و ساختن حسینیه ها و نخل برداری و....اینطور بوده است.
آیا مخالفین قمه زنی همه اینها را حرام میدانند؟
فما لکم کیف تحکمون؟؟

Abdolhusain
Thursday 24 April 2008, 03:04PM
بسمه تعالی شانه
من با جناب خیرالبریه بحث های فراوانی در این زمینه داشتم که در تمامی این بحثها ایشان حرفی برای گفتن نداشتند و بحث را بدون جواب در آخر رها کردند.حتی در چند مورد نیز از ادعای خود دست کشیدند اما دوباره به گفتن همان اباطیل روی آوردند!
من آدرس این بحث ها را اینجا میگذارم،تمامی دوستانی که تصور میکنند قمه زدن بدعت است یا حرفهایی برای گفتن دارند ابتدا این مطالب را بخوانند که در آنها مفصلا در این رابطه بحث شده است.سپس اگر حرفی ماند مطرح بکنند:

سخنرانی مهم آیت الله العظمی وحید درباره عزاداری:
http://www.iranclubs.net/forums/showthread.php?t=10887 (http://www.iranclubs.net/forums/showthread.php?t=10887)

بحث با جناب خيرالبريه در خصوص بدعت:
http://www.iranclubs.net/forums/showthread.php?t=11144 (http://www.iranclubs.net/forums/showthread.php?t=11144)

جزع بر ابي عبدالله الحسين(ع) در آيينه احاديث:
http://www.iranclubs.net/forums/showthread.php?t=11222 (http://www.iranclubs.net/forums/showthread.php?t=11222)

موفق باشید.

خیرالبریه
Friday 25 April 2008, 09:21AM
من با جناب خیرالبریه بحث های فراوانی در این زمینه داشتم که در تمامی این بحثها ایشان حرفی برای گفتن نداشتند و بحث را بدون جواب در آخر رها کردند.حتی در چند مورد نیز از ادعای خود دست کشیدند اما دوباره به گفتن همان اباطیل روی آوردند!
من آدرس این بحث ها را اینجا میگذارم،تمامی دوستانی که تصور میکنند قمه زدن بدعت است یا حرفهایی برای گفتن دارند ابتدا این مطالب را بخوانند که در آنها مفصلا در این رابطه بحث شده است.سپس اگر حرفی ماند مطرح بکنند:

الله اکبر ولله الحمد

سلام علیکم

خوشم میاد که بعضی افراد ، کم ، نمیاورند و رکورد پررویی را شکسته اند ، اولا که حرفهای فراوانی برای گفتن داشتیم وزدیم اما سرانجام به این نتیجه رسیدیم که : واذا خاطبهم الجاهلون قالوا سلاما ... ونتیجه را بر عهده خوانندگان خردمند گذاشتیم.

ثانیا : هنوز که هنوزه بعد از صدها خط که نوشته اید و ادعا میکنید از قرآن وسنت صحیح دلیل وبرهان بر قمه زنی دارید ولی ارایه نمیکنید نمیدانم چرا که این دلایل را از مغزتان بر صفحه ،جاری نمیسازید تا همگان آن براهین:rolleyes: قاطع شما را ببینیم وقضاوت کنیم .

آیات قرآن که مثبت اصاله الاباحه میباشند،

یک آیه را من باب مثال عرض کنید تا ببینیم !!!

احادیث صحیحی هم که در مورد اقامه حزن و جزع و احیای امر اهل بیت و....صادر شده اند،دال بر استحباب قمه زنی هستند.

اولا کدام حدیث صحیح را میفرمایید

ثانیا بفرض از این احادیث اقامه حزن استنباط میشود نه چیز دیگر

ثالثا چطور به این سرعت رفتید و نتیجه گرفتید استحباب قمه زنی را... مگر مراجع عظام وعلمای اعلامی که قمه را حرام کرده اند این روایات را ندیده اند که شما قمه زنان دیده اید ؟؟؟؟. حدود عزاداری کجاست ؟

اما شما چطور؟توانستید یک دلیل بر حرمت قمه زنی بیاورید؟حاشا و کلا!

دهها دلیل از قرآن کریم وسنت صحیح آوردیم که مهمترین آنها را تکرار میکنم :

در محکمترین منهاج که همان قرآن شریف است فرمود که در مصایب صبور باشید وبگویید که همه ما از خداییم وبسوی او رجوع خواهیم کرد و بر مافات افسوس مخورید و ....

از منظر احادیث همانطور که قبلا بحث شد و شما از معنبرترین کتاب که کامل الزیارات است احادیثی را ذکر نمودید و ما با تسامح در سند ، آنها را از جهت متن بررسی کرده وهیچ نصی بر قمه زنی نیافتیم وحداکثر چیزی که از احادیث واخبار بدست آمد همان گریه کردن وگریاندن و سیاه پوشیدن و تأخیر درخوردن غذا و مرثیه خوانی در روز عاشورا بود .

اگر حدیث دیگری دارید بیاورید : قل هاتوا برهانکم

لذا آن حضرت عمدا "جزع در حد مرگ" انجام دادند.

بترسید از تهمت به ائمه !! شما از کجا این چنین حرفی میزنید ..... اگر امام چهارم (ع) میتوانست کاری بکند ومریض نبود که به یاری برادر بزرگوارش میشتافت .. در روایت مذکور اصلا وابدا چنین چیزی ذکر نکرده ...

همگان اصل روایت را ببینند :

اما م سجاد (ع) فرمود: وقتی در کربلا یاران امام شهید شدند و برای اسیری روانه کوفه می‏شدیم، به اجساد شهیدان که دفن نشده بودند نگاه می‏کردم و این برایم سخت ‏بود تا جایی که نزدیک بود جان از بدنم جدا شود،
آنگاه حضرت زینب فرمود :
«آنچه مى‏بينى، ترا به جزع و زارى وا ندارد! به خدا سوگند! اين عهدى است از رسول خدا(ص)
به جدّ و پدر و عمويت. خداوند از گروهى از اين امت - كه فرعون‏هاى زمين آنان را نمى‏شناسند
ولى در ميان اهل آسمان‏ها معروف و شناخته شده هستند - پيمان گرفته است كه اين
عضوهاى از هم ‏جدا و اين بدن‏هاى آغشته به خون را جمع كنند و به خاك بسپارند. آنان در اين
سرزمين نشانه‏اى براى قبر پدرت نصب مى‏كنند، كه گذشت روزگار اثرش را محو و نابود
نخواهد كرد. سركردگان كفر و پيروان گمراهى در محو و نابودى آن مى‏كوشند؛ ولى تلاش آنان
چيزى جز افزودن بر آثار آن و بلند كردن آوازه آن نتيجه‏اى نمى‏بخشد.»

آنچه مى‏بينى، ترا به جزع و زارى وا ندارد!

بله این سخن عقیله بنی هاشم زینب کبری ام المصایب(نائبة الزهراء، ملیکة النساء، سیدة العقایل، فصیحة، بلیغة، کاملة، عابدة، فاضلة، عارفة، صابرة، و عظیمة بلواها ) سلام الله علیها است که در مدت کوتاه بیماری امام سجاد (ع) قائم مقام امامت بود ....

آیا پند گیرنده ای هست ؟؟؟؟

واین هم از دیگر سخنان حضرت زینب (س) در رویارویی با اعظم مصایب : وقتی ابن ملجم - لعنة الله علیه - بر پدرم ضربه زد و اثر شهادت را در چهره او دیدم، به او عرض کردم که ام ایمن برایم این گونه نقل کرده، دوست دارم از شما آن را بشنوم، پدرم فرمود: یا بنیة الحدیث کما حدثتک ام ایمن; دخترم این خبر همان گونه است که‏ام ایمن برایت نقل کرده است . «کانی بک وببنات اهلک سبایا بهذا البلد اذلاء خاشعین تخافون ان یتخطفکم الناس فصبرا صبرا; گویا تو و دختران اهل تو را در این سرزمین اسیر می‏بینم با حالتی ذلت‏بار و ترسان، در حالی که می‏ترسید مردم شما را به سرعت از بین ببرند، بر شما باد صبر کردن

بلی اگر ما شیعه علی (ع) هستیم این هم امر امام به صبر کردن .... حال شما که از امام علی و اولادش (ع) شیعه ترید خوش بحالتان !!!! المتقدم لهم مارق

محدث نوری در دارالسلام نقل کرده است،محدث نوری هم شخصی سختگیر در مسائل روایات بوده است.

جناب محدث نوری همان کسی است که احادیثی در تحریف قرآن جمع نمود وبعدش هم اقرار کرد که اشتباه نموده ، بنابراین خیلی مانور ندهید روی این شخص .

خون جاری شدن از چشمان امام سجاد علیه السلام بر اثر گریه بر پدر بزرگوارشان،در حدی که کاسه آب جلوی ایشان پر از خون میشد.

زخمی شدن چشمان امام رضا علیه السلام که قطعا چشم از سر بسیار حساستر است!

خون جاری شدن از چشمان امام زمان علیه السلام مطابق فرمایش ایشان در زیارت ناحیه مقدسه.

امر به گریبان پاره کردن و لطم کردن که در بسیاری از موارد نیز باعث جاری شدن خون میشود.

همانطور که بعضی از این اخبار را بررسی کردیم و همگی از نظر سند مخدوش بودند اگر باز هم دیگر احادیث و تمام سند را با سلسله رجال ذکر کنید تا ببینیم که صحیحند یا خیر ، ممنون میشویم .

از نظر متن هم همگی با قرآن کریم در تضادند بنابراین زخرفند وباطل !!!!

برادر من در اين مطالب خودتان هم ميبينيم كه امام سجاد (ع) قضيه را با قضيه ي نابينا شدن حضرت يعقوب مقايسه مي كنند؟! آيا قياس ايشان هم (استغفرا...) اشتباه بوده؟!

جناب مهر داد عزیز شما آیا میتوانید ثابت کنید که گریه یعقوب (ع) و حزن امام سجاد (ع) عمدا بوده یا امری طبیعی یا عادی ؟؟؟؟

وآخر دعواهم ان الحمد لله

Abdolhusain
Friday 25 April 2008, 03:06PM
بسمه تعالی شانه
سلام علیکم
جناب خیرالبریه فراری!<