PDA

نمايش نسخه نهائي : اکتشاف جدید:دائی مومنین کم بود ان هم معاویه شد!

ah128
Sunday 20 April 2008, 12:32AM
طبق تفسیر ابن کثیر و رای شافعی معاویه دائی مومنین است:smile21::smile21::smile21::smile21:

تفسير ابن كثير و رأي الشافعي في أن معاوية خال المؤمنين!

بسم الله الرحمن الرحيم

اللهم صل على محمد و آل محمد و عجل فرجهم يا كريم

أثناء اطلاعنا على طبعات مختلفة لتفسير ابن كثير وجدنا تحريفاً صارخاً بين عدد من الطبعات في تفسير سورة الأحزاب، و التحريف لا يقتصر على عدد بسيط من النسخ بل وجدناه في أكثر من طبعة و نسخة. كذلك وجدنا التحريف موجوداً في مواقع الأنترنت الوهابية و السنية كما سنوافيكم هنا.

في تعرضهم لرأي هل أن معاوية خال للمؤمنين أم لا ؛ في بعض الطبعات يقولون نص الشافعي على أنه ( لا يقال ذلك ) ، بينما في النسخ المحرفة وجدناهم قد حذفوا الـ( لا ) و اكتفوا بـ (يقال ذلك) !!!

و المصيبة الأكبر في أحد المواقع أنهم لم يحذفوا فقط الـ( لا ) و لكن حذفوا الفقرة كلها!! فيما تختص بمعاوية خال المؤمنين!! فنعم الأمانة العلمية الوهابية و نعم متبعي الحق!

الطريف أيضاً أننا وجدنا نسخة محرفة أخرى ( من دار ابن حزم في بيروت الطبعة الاولى سنة 2000) و هي في مجلد واحد كبير الحجم مكتوب عليها:

( طبعة جديدة منقحة و مرتبة تم فيها استدراك السقط الحاصل في الطبعات السابقة. )

أولاً: النسخة الصحيحة:

( .. نص الشافعي رضي الله عنه على أنه لا يقال ذلك. )
http://www.vahhabi.com/image_user/00975.jpg
http://www.vahhabi.com/image_user/00976.jpg
http://www.vahhabi.com/image_user/00977.jpg
http://www.vahhabi.com/image_user/00978.jpg

yaaliasghar
Sunday 20 April 2008, 01:01AM
طبق تفسیر ابن کثیر و رای شافعی معاویه دائی مومنین است

فقط مومنین همینو کم داشتنا:smile21:

ممنونم ازتون

فرزند آدم
Sunday 20 April 2008, 01:42PM
حالا من یه سوال از اهل سنت دارم شما که معاویه رو خال المومنین میدونید چرا محمد بن ابی بکر رو دائی مومنان نمیشمرید؟

Budo
Sunday 20 April 2008, 02:56PM
معویه در اسلام از مقام شامخی بر خوردار است.
ایشان جزو معدود کاتبان قران هستند و از بین همه یاران روسول جزو آن 10 نفر بشارت داده شده به بهشت می باشند و به گونه ای پایه گذار امپراتوری عرب و باعث بزرگی ایشان در تاریخ می باشد.

shahnam3s
Sunday 20 April 2008, 03:08PM
ایشان جزو معدود کاتبان قران هستند و از بین همه یاران روسول جزو آن 10 نفر بشارت داده شده به بهشت می باشند و به گونه ای پایه گذار امپراتوری عرب و باعث بزرگی ایشان در تاریخ می باشد.

لعنت خدا بر معاویه و پسر حرامزاده اش ..... خدا شما را به راه راست هدایت کند ......

yaaliasghar
Sunday 20 April 2008, 03:12PM
از بین همه یاران روسول جزو آن 10 نفر بشارت داده شده به بهشت می باشند
:smile21:

yaaliasghar
Sunday 20 April 2008, 03:13PM

چه حرفای خنده داری آدم میشنوه

Budo
Sunday 20 April 2008, 03:24PM
چه حرفای خنده داری آدم میشنوه

دوست خوش خنده عزیز؛
من اسلام را گفتم ، از فرقه شیعه سخن نراندم.
شما اگر مطلبی بر خلاف گفتار من دارید لطف کنید ادله خود را بیاورید.

110shamsi
Sunday 20 April 2008, 04:31PM
معاويه دايئ شده كي؟

:)

فرزند آدم
Sunday 20 April 2008, 07:46PM
در صحیح مسلم باب جدا گانه ای است به این نام:
"باب من لعنه النبی او سبه جعله زکاه و طهورا"
"درباره ی ان کس که پیامبر او را لعنت کند یا ناسزا بگوید خداوند آن لعن و ناسزا را برای او پاکی و طهارت قرار میدهد"
در انتهای این باب چند نمونه از داستان های لعن پیامبر به معاویه را نقل میکند:
1.پیامبر چندین بار عبدالله بن عباس را به دنبال معاویه فرستاد و او را احضار کرد هر بار ابن عباس بر میگشت و میگفت: معاویه مشغول غذا خوردن است. عاقبت پیامبر فرمود: خدا شکمش را سیر نکند. و نقل کرده اند که تا آخر عمر معاویه هر بار آن قدر غذا میخورد که میگفت:خسته شدم اما سیر نشدم.
یا این حدیث:
پیامبر روزی مشاهده کرد که ابو سفیان بر مرکبی سوار است و یزید و معاویه دو پسرش به همراه او هستند یکی مهار شتر را دارد و یکی دیگر شتر را میراند و فرمود:
"لعن الله القائد و السائق و الراکب"
خداوند سوار و آن کس که مرکب را میکشد و آن کس که میراند را لعنت کند"
میبینید که مسلم در صحیحش اما این لعنت های پیامبر را گذاشته اما در یک باب کاملا مکارانه و زیرکانه که هر چه حدیث لعن در اون باب وارد بشه چیزی جز رحمت و مغفرت برای صاحب لعن باقی نمیگذاره.
چقدر عالی این همان معاویه است که بشارت به بهشتش دادند لیک پیامبر لعن نثارش کرده است.

kenshin
Sunday 20 April 2008, 10:58PM

بي خود است

اولا اينكه منابعتان را ذكر كنيد

دوم اينكه هركس كاتب قرآن باشد دليل بر اين نميشود آدم خوبي است خيلي از اين حافظين و كاتبين توسط امير المومنين (ع) به درك واصل شدند
سوما اسلامي كه در آن شخصي عرق خور و دشمن اهل بيت (ع) ، مقام شامخي داشته باشد اسلام نيست ... اسلام شما و عده اي ديگر شايد حاوي چنين پارمتري باشد اما در اسلام ما اينچنين نيست

ah128
Sunday 20 April 2008, 11:15PM
حالا به این چی میگی از کتابهای خودتون:smile21::smile21::smile21::smile21:

در مدح معاويه هيچ حديثي صحيح نيست.
نقش معاويه در تاريخ و حوادث صدر اسلام نقشي کاملا منفي است زيرا با آنکه لقب خال المؤمنين را يدک مي کشد به اعتراف عبد الرحمن سيوطي در کتاب اللا لي المصنوعة في الاحاديث الموضوعة حتي يک حديث هم درمدح و ستايش وي صادر نشده است.

از همين روي حديث سازان ودروغگويان دستگاه عريض و طويل خبر ساز بني اميه دست به ويرايش و جعل احاديثي زده اند تا او را از ذلت و بيچارگي نجات دهند، ولذا همين نويسنده پس از نقل اکاذيب ديگران در ستايش و جعل کرامات، تمامي آن را دروغ و از احاديث موضوعه مي نامد.

متن عربي (http://javascript%3Cb%3E%3C/b%3E:toggle%28%27tutorioli%27%29)
لا يصح في فضل معاوية حديث !
http://www.vahhabi.com/image_user/00873.jpg

يا رسول الله
Monday 21 April 2008, 10:45AM
بچه ها پس عموی دین ما کیه حتما عمرو عاص :smile21:
راستی حال پسر دایی چه طوره :smile21:
فکر کنم اهل سنت خیلی دایی و خاله وفامیا کم دارند که یه ادم فاسق را دایی خودشون می گن:mad:
:smile21::smile39::smile21::smile39::smile21::smil e39::smile22:

Budo
Monday 21 April 2008, 06:10PM
بي خود است

اولا اينكه منابعتان را ذكر كنيد

دوم اينكه هركس كاتب قرآن باشد دليل بر اين نميشود آدم خوبي است خيلي از اين حافظين و كاتبين توسط امير المومنين (ع) به درك واصل شدند
سوما اسلامي كه در آن شخصي عرق خور و دشمن اهل بيت (ع) ، مقام شامخي داشته باشد اسلام نيست ... اسلام شما و عده اي ديگر شايد حاوي چنين پارمتري باشد اما در اسلام ما اينچنين نيست

1-حدیث معروف عشره مبشره و در تاریخنامه ها هم از کاتب قران بودن ایشان گفته شده است.
2-من نیز نگفتم کاتب قران بودن دلیل برخوب بودن کسی می باشد.کدام امیر المومنین را می گویی؟
3-دشمنی اهل بیت و شراب خوردن چه ربطی به مسلمان بودن دارد،آیا با این چیزها فرد دیگر مسلمان نیست؟ (دشمنی با اهل بیت را اثبات کنید)

Budo
Monday 21 April 2008, 06:14PM
حالا به این چی میگی از کتابهای خودتون:smile21::smile21::smile21::smile21:

در مدح معاويه هيچ حديثي صحيح نيست.
نقش معاويه در تاريخ و حوادث صدر اسلام نقشي کاملا منفي است زيرا با آنکه لقب خال المؤمنين را يدک مي کشد به اعتراف عبد الرحمن سيوطي در کتاب اللا لي المصنوعة في الاحاديث الموضوعة حتي يک حديث هم درمدح و ستايش وي صادر نشده است.

از همين روي حديث سازان ودروغگويان دستگاه عريض و طويل خبر ساز بني اميه دست به ويرايش و جعل احاديثي زده اند تا او را از ذلت و بيچارگي نجات دهند، ولذا همين نويسنده پس از نقل اکاذيب ديگران در ستايش و جعل کرامات، تمامي آن را دروغ و از احاديث موضوعه مي نامد.

متن عربي (http://javascript%3Cb%3E%3C/b%3E:toggle%28%27tutorioli%27%29)

لا يصح في فضل معاوية حديث !
http://www.vahhabi.com/image_user/00873.jpg

کتابهای خودتون دیگر چیست؟!
کتاب ؛کتاب است مگر خودمان و خودتان دارد؟!

با عرض پوزش دوست عزیز شما دچار مشکل افراط گرایی شده اید،زیرا سریعا جبهه می گیرید و از فونتهای بسیار درشت اشتفاده میکنید.

این کتابی که شما ذکر کردید قرنها بعد از کتابهای نخستین نوشته شده است،و به استناد به یک کتابی که معلوم نیست چگونه نوشته شده ودلیل نوشتن آن چه بوده است نمی توان همه تاریخ نگاشته های پیشین را منکر شد.
زیرا اگر اینگونه ادعا کنیم که تمام احادیث جعلی اند پس احادیث در مورد همه ی افرادی که احادیثی از ایشان وجود دارد صدق خواهد کرد و اگر معاویه را مبشره ندانید علی و دیگران را نیز نباید بدانید.

به هر روی نقش بزرگ معاویه بنیان گذار ساسله بنی امیه را در تاریخ اسلام نمی توانید منکر شوید و کارهای برزگی که ایشان برای اعراب مسلمان انجام دادند.

احمدfff
Monday 21 April 2008, 08:03PM

جناب اقايBudoفرموده بودي كه معاويه ابن ابي سفيان جز ان 10 نفر بشارت داده شده به بهشت

در كتابهاي اهل سنت اسمي از معاويه كه جز بشارت شوده در ان نيست

اهل سنت ميكوين كساني كه بشارت شودن أبو بكر ، وعمر ، وعثمان ، وعليّ ، وطلحة ، والزبير ، وعبد الرحمن بن عوف ،

وسعد بن مالك ( بن أبي وقاص ) ، وسعيد بن زيد بن عمرو بن نُفَيل ، و أبو عبيدة بن الجراح

شما اكر ميكوئيد معاويه از بشارت داده شده لطفا ثابت كنيد با سند صحيح

منتظر جواب شما هستيم

ah128
Monday 21 April 2008, 11:54PM
من از اقای Budo سئوال دارم در جنگ صفین که بین امام علی علیه السلام و معاویه درگرفت اگر بودید
طرف چه کسی را می گرفتید ؟
کدام طرف بر حق بود؟
قتل چه کسی برای مسلمانان واجب بود؟

Budo
Friday 25 April 2008, 10:09AM
جناب اقايBudoفرموده بودي كه معاويه ابن ابي سفيان جز ان 10 نفر بشارت داده شده به بهشت

در كتابهاي اهل سنت اسمي از معاويه كه جز بشارت شوده در ان نيست

اهل سنت ميكوين كساني كه بشارت شودن أبو بكر ، وعمر ، وعثمان ، وعليّ ، وطلحة ، والزبير ، وعبد الرحمن بن عوف ،

وسعد بن مالك ( بن أبي وقاص ) ، وسعيد بن زيد بن عمرو بن نُفَيل ، و أبو عبيدة بن الجراح

شما اكر ميكوئيد معاويه از بشارت داده شده لطفا ثابت كنيد با سند صحيح

منتظر جواب شما هستيم

در روایتی نام ایشان را هم دیده بودم.
من که مانند این دوستمان قصد مجادله ندارم که همیشه اسنادی در اینباره آماده داشته باشم که ارائه کنم.
به هر روی در اصل قضیه چندان تفاوتی نخواهد کرد و نام معاویه همیشه جزو بزرگان و برپا دارندگان حکومت اسلامی عربی خواهد ماند.

Budo
Friday 25 April 2008, 10:10AM
من از اقای Budo سئوال دارم در جنگ صفین که بین امام علی علیه السلام و معاویه درگرفت اگر بودید
طرف چه کسی را می گرفتید ؟
کدام طرف بر حق بود؟
قتل چه کسی برای مسلمانان واجب بود؟

چرا من به عنوان یک ایرانی باید به جنگ داخلی اعراب وارد می شدم؟!

احمدfff
Friday 25 April 2008, 10:58AM
در روایتی نام ایشان را هم دیده بودم.
من که مانند این دوستمان قصد مجادله ندارم که همیشه اسنادی در اینباره آماده داشته باشم که ارائه کنم.
به هر روی در اصل قضیه چندان تفاوتی نخواهد کرد و نام معاویه همیشه جزو بزرگان و برپا دارندگان حکومت اسلامی عربی خواهد ماند.

خوشهال ميشم اكر همان روايتي كه ديد بوديد برايه ما نقل كنيد

متاسفانه شما اهل سنت معاويه كه دشمن خدا بود اون را از مبشرين ذكر ميكنيد و به كساني كه رسول خدا فرموده انها سروران اهل بهشت هستن (امام حسن و امام حسين ) ذكر نميكنيد

احمدfff
Friday 25 April 2008, 11:05AM

از حرفهاي شما تعجب ميكنم

از كسي كه ياران رسول خدا را كوشت دفاع ميكنيد

شايد نميدانيد كه معاويه.

صحابي رسول خدا عمار ابن ياسر را كوشت

ولي شما باز هم معاويه را جزو بزرگان و برپا دارندگان حکومت اسلامی ميدانيد

ah128
Friday 25 April 2008, 11:56AM

درصحيح مسلم آمده كه اگر بادو نفر به عنوان خليفه بيعت شود بر مردم واجب است اطاعت از خليفه نخستين و كشتن خليفه اخير است.(صحيح مسلم 6/23 كتاب الاماره

Budo
Monday 28 April 2008, 12:17PM
درصحيح مسلم آمده كه اگر بادو نفر به عنوان خليفه بيعت شود بر مردم واجب است اطاعت از خليفه نخستين و كشتن خليفه اخير است.(صحيح مسلم 6/23 كتاب الاماره

من در تاپیک دیگری نیز گفته بودم که ایرانی بودنم و کشورم بر هر چیز دیگر ارجهیت دارد؛پس برایم جنگ داخلی اعراب اهمیتی ندارد،من آدم متعصبی نیستم؛ اگر دستینه من را بخوانید متوجه خواهید شد.

Budo
Monday 28 April 2008, 12:19PM
خوشهال ميشم اكر همان روايتي كه ديد بوديد برايه ما نقل كنيد

متاسفانه شما اهل سنت معاويه كه دشمن خدا بود اون را از مبشرين ذكر ميكنيد و به كساني كه رسول خدا فرموده انها سروران اهل بهشت هستن (امام حسن و امام حسين ) ذكر نميكنيد

از حرفهاي شما تعجب ميكنم

از كسي كه ياران رسول خدا را كوشت دفاع ميكنيد

شايد نميدانيد كه معاويه.

صحابي رسول خدا عمار ابن ياسر را كوشت

ولي شما باز هم معاويه را جزو بزرگان و برپا دارندگان حکومت اسلامی ميدانيد

همان بود که ذکر کردم که معاویه نیز یکی از مبشرین می باشد.
جناب ah128 احتمالا با این روایت آشنا باشند(به دلیل دسترسی به کتب)

دوست عزیز معاویه دشمن خدا نبود،
زیرا خدا دشمنی ندارد یعنی هیچ انسانی توانایی دشمنی با خدا را ندارد.

من از وی دفاع نمی کنم فقط واقعیات مندرج در تاریخنامه ها را برایتان ذکر کردم.
شما اگر مطالعات تاریخی داشته باشید می بینید که معاویه چه بسیار به اسلام اعراب خدمت کرد.
حضرت علی نیز با مبشرین و کاتبان وحی جنگید مگر غیر از این است تنها فرقش این است که شما علی را بیشتر دوست دارید و به گونه ای که انگار از پیامبر هم مقام بیشتری دارد ولی من برای فرقی نمی کند و همه را همانگونه که هستند می بینم.

baba22
Monday 28 April 2008, 01:56PM
جناب بدو من از شما يك سوال دارم شما اهل سنت جرا محمد ابن

ابي بكر خليفه اول شما دائي مؤمنين نميدانيد مكر او برادر

عائشه نيست كه شما ميكويد عائشه ام المؤمنين است بس

برادرش بايد دائي مؤمنين باشد

baba22
Monday 28 April 2008, 02:00PM
جناب بدو شما اهل سنتجرا امام حسن و امام حسين جز مبشرين به بهشت نميدانيد مكر رسول خدا نفرموده حسن و حسين سروران اهل بهشت هستن

احمدfff
Tuesday 29 April 2008, 12:35AM
همان بود که ذکر کردم که معاویه نیز یکی از مبشرین می باشد.
جناب ah128 احتمالا با این روایت آشنا باشند(به دلیل دسترسی به کتب)

دوست عزیز معاویه دشمن خدا نبود،
زیرا خدا دشمنی ندارد یعنی هیچ انسانی توانایی دشمنی با خدا را ندارد.

من از وی دفاع نمی کنم فقط واقعیات مندرج در تاریخنامه ها را برایتان ذکر کردم.
شما اگر مطالعات تاریخی داشته باشید می بینید که معاویه چه بسیار به اسلام اعراب خدمت کرد.
حضرت علی نیز با مبشرین و کاتبان وحی جنگید مگر غیر از این است تنها فرقش این است که شما علی را بیشتر دوست دارید و به گونه ای که انگار از پیامبر هم مقام بیشتری دارد ولی من برای فرقی نمی کند و همه را همانگونه که هستند می بینم.

جناب بودو شما ظاهرا حالت خوب نيست

به شما ميكوئيم كسي از اهل نست نكوفته كه معاويه از جز 10 مبشرين به بهشت است

از شما دليل كه از اهل سنت برايه ما بياري كه نياوردي و ميكوئي جناب ah128ميتواند دليل بياورد

بعدبعد ميكي من از معاويه دفاع نميكنم و فقط واقعيات را كه در تاريخ نامه ها برايه ما ذكر كردي

خود شما كم اوردي و نميتواني حرف كه زدي را ثابت كني بعد ميكي اكر مطالعه تاريخي داشته باشيم مكر شما داري ؟؟

اكر داري حرفت را ثابت كن

شما اهل سنت نميدانم كه اين 9 نفر كه ميكوئيد از مبشرين هستن از كدام نفايات اورديد

فرزند آدم
Tuesday 29 April 2008, 05:21AM

با سلام
آقایbudo شما به عنوان یک ایرانی باید بدانید که در آن زمان ایران جزئی از مملکت اسلامی
به شمار میرفت و هیچ حکومت جدا گانه ای بر ایران مسلط نبوده.
پس این جنگ بین اعراب نبوده بلکه برای کل حکومت های اسلامی سرنوشت ساز بوده شما باید برای انتخاب یکی از این دو خلفه و طرفداری از آن ها تصمیم گیری میکردید.
پس این جنگ به شما ربط پیدا میکنه.
در سرزمین های اسلامی دیگر من به عنوان یک ایرانی.... معنی ندارد باید گفت من به عنوان یک مسلمان... .
حالا شما به عنوان یک مسلمان اگر در صفین میبودید به کدام سپاه میپیمودید.

imanagha83
Tuesday 29 April 2008, 05:37AM

این از کم اطلاعی شماست دوست من
این جنگ خلیفه مسلمین علی بن ابیطالب علیه السلام با کسی (معاویة بن ابی سفیان) بود که حاضر به ترک محل ماموریت خودش نشد . این یک جنگ داخلی نیست و در سیرهء حضرت رسول (ص) و امیرالمومنین علی بن ابیطالب (ع) جنگی به این عناوینی که شما میگی (جنگ داخلی اعراب) وجود ندارد همیشه یک طرف ( ائمهء معصوم) بر دفاع از احکام الهی در مقابل تهاجم فرقه ای ایستادگی کرده اند. لذا دست از فرار رو به جلو یا بهتربگم از نعل وارونه زدن بردار .

به به چه کاتبی که دستش تا مرفق به خون حافظان و اصحاب پیامبر رنگین شده!
شما میگی که به مسائل اعراب کاری نداری بعد به معاویه مباهات میکنی که باعث بزرگی عرب شده؟ مگه نگفتی ایرانی هستی و ایران دوست؟
شما توی حرفهای خودت هم دچار تناقض میشی :)

يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُم مِّن ذَكَرٍ وَأُنثَى وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِندَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ
اى مردم ! ما شما را از يك مرد و زن آفريديم و ملت ها و قبيله ها قرار داديم تا يكديگر را بشناسيد . بى ترديد گرامي ترين شما نزد خدا پرهيزكارترين شماست . يقيناً خدا دانا و آگاه است .
سوره حجرات ، آیه 13

ah128
Wednesday 30 April 2008, 11:40PM
جناب budo در مقابل این چه حرفی برای گفتن داری:D سندش هم تو کتاب خودتان:D
بنی امیه شدید ترین دشمنی و بغض را نسبت به اهل بیت علیهم السلام دارند
http://www.ansarweb.net/images/boka2_3.jpg
http://www.ansarweb.net/images/boka2_4.jpg
http://www.ansarweb.net/images/omyyah_bgth.jpg

Budo
Sunday 4 May 2008, 09:33AM
جناب بدو شما اهل سنتجرا امام حسن و امام حسين جز مبشرين به بهشت نميدانيد مكر رسول خدا نفرموده حسن و حسين سروران اهل بهشت هستن

براي اينكه در زمان بيان اين حديث و بشارت هنوز ايشان به دنيا نيامده بودند.

Budo
Sunday 4 May 2008, 09:39AM
جناب بودو شما ظاهرا حالت خوب نيست

به شما ميكوئيم كسي از اهل نست نكوفته كه معاويه از جز 10 مبشرين به بهشت است

از شما دليل كه از اهل سنت برايه ما بياري كه نياوردي و ميكوئي جناب ah128ميتواند دليل بياورد

بعدبعد ميكي من از معاويه دفاع نميكنم و فقط واقعيات را كه در تاريخ نامه ها برايه ما ذكر كردي

خود شما كم اوردي و نميتواني حرف كه زدي را ثابت كني بعد ميكي اكر مطالعه تاريخي داشته باشيم مكر شما داري ؟؟

اكر داري حرفت را ثابت كن

شما اهل سنت نميدانم كه اين 9 نفر كه ميكوئيد از مبشرين هستن از كدام نفايات اورديد

من گفتم كه در روايتي ديدم،
اكنون يادم نيست در كجا،
پس از دوستتان كه به كتب دسترسي دارند بپرسيد.
حالا اگر من سند بياورم شما مگر قبول ميكنيد؟

Budo
Sunday 4 May 2008, 09:42AM
جناب بدو من از شما يك سوال دارم شما اهل سنت جرا محمد ابن

ابي بكر خليفه اول شما دائي مؤمنين نميدانيد مكر او برادر

عائشه نيست كه شما ميكويد عائشه ام المؤمنين است بس

برادرش بايد دائي مؤمنين باشد

اگر ابوبكر خليفه نخست را مي گويي ميشود پدر يزرگ مومنين!
به هر روي اينها براي بزرگ داشت ايشان است.

Budo
Sunday 4 May 2008, 09:49AM
با سلام
آقایbudo شما به عنوان یک ایرانی باید بدانید که در آن زمان ایران جزئی از مملکت اسلامی
به شمار میرفت و هیچ حکومت جدا گانه ای بر ایران مسلط نبوده.
پس این جنگ بین اعراب نبوده بلکه برای کل حکومت های اسلامی سرنوشت ساز بوده شما باید برای انتخاب یکی از این دو خلفه و طرفداری از آن ها تصمیم گیری میکردید.
پس این جنگ به شما ربط پیدا میکنه.
در سرزمین های اسلامی دیگر من به عنوان یک ایرانی.... معنی ندارد باید گفت من به عنوان یک مسلمان... .
حالا شما به عنوان یک مسلمان اگر در صفین میبودید به کدام سپاه میپیمودید.

1-اعراب بيخود كردند كه حمله كردند.
2-در آن زمان ايران به تمامي اشغال نشده بود (بيست و چند سال طول كشيد)
3-شما فرض كن من از ديلميان بودم كه اعراب از ايشان وحشت داشتند.
4-من در هر سرزميني باشم خود را ايراني ميدانم و كشورم بر دين ارجهيت دارد.
5-به هر روي طرفي را انتخاب مي كردم كه به اعراب صدمه ها و ضربه هاي بيشتري وارد شود و جنگ داخليشان بيشتر ادامه يابد تا ديگر كشور من را غارت نمي كردند.

Budo
Sunday 4 May 2008, 09:54AM
این جنگ خلیفه مسلمین علی بن ابیطالب علیه السلام با کسی (معاویة بن ابی سفیان) بود که حاضر به ترک محل ماموریت خودش نشد . این یک جنگ داخلی نیست و در سیرهء حضرت رسول (ص) و امیرالمومنین علی بن ابیطالب (ع) جنگی به این عناوینی که شما میگی (جنگ داخلی اعراب) وجود ندارد همیشه یک طرف ( ائمهء معصوم) بر دفاع از احکام الهی در مقابل تهاجم فرقه ای ایستادگی کرده اند. لذا دست از فرار رو به جلو یا بهتربگم از نعل وارونه زدن بردار .

به هر روي جنگ داخلي بود.
بر سر قدرت به جان هم افتادند.

شما میگی که به مسائل اعراب کاری نداری بعد به معاویه مباهات میکنی که باعث بزرگی عرب شده؟ مگه نگفتی ایرانی هستی و ایران دوست؟

يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُم مِّن ذَكَرٍ وَأُنثَى وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِندَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ
اى مردم ! ما شما را از يك مرد و زن آفريديم و ملت ها و قبيله ها قرار داديم تا يكديگر را بشناسيد . بى ترديد گرامي ترين شما نزد خدا پرهيزكارترين شماست . يقيناً خدا دانا و آگاه است .

سوره حجرات ، آیه 13

خود علي مگر با كاتبان قران و مبشرين نجنگيد.
مباهاتي نكردم بلكه از تاريخ مدون سخن راندم.

Budo
Sunday 4 May 2008, 09:58AM
جناب budo در مقابل این چه حرفی برای گفتن داری:D سندش هم تو کتاب خودتان:D
بنی امیه شدید ترین دشمنی و بغض را نسبت به اهل بیت علیهم السلام دارند
http://www.ansarweb.net/images/boka2_3.jpg
http://www.ansarweb.net/images/boka2_4.jpg

http://www.ansarweb.net/images/omyyah_bgth.jpg

به هر روي اولاد علي از بني اميه هميشه پول مي گرفتند.

Budo
Sunday 4 May 2008, 09:59AM

سوره حجرات ، آیه 13

به هر روي جنگ داخلي بود.
مباهاتي نكردم بلكه از تاريخ مدون سخن راندم

احمدfff
Sunday 4 May 2008, 07:17PM
من گفتم كه در روايتي ديدم،
اكنون يادم نيست در كجا،
پس از دوستتان كه به كتب دسترسي دارند . بپرسيد
حالا اگر من سند بياورم شما مگر قبول ميكنيد؟

اكر سند صحيح از صحاح كتب شما بياري بند قبول ميكنم

از جه كسي بپرسيد ؟؟

احمدfff
Sunday 4 May 2008, 07:20PM
اگر ابوبكر خليفه نخست را مي گويي ميشود پدر يزرگ مومنين!
به هر روي اينها براي بزرگ داشت ايشان است.

منظور بابا 22 پسر خليفه محمد ابن ابي بكر نه خود ابو بكر ابن قحافه

احمدfff
Sunday 4 May 2008, 07:32PM
به هر روي جنگ داخلي بود.
بر سر قدرت به جان هم افتادند.

مباهاتي نكردم بلكه از تاريخ مدون سخن راندم.

منظور شما مبشرين به جهنم اري امام علي عليه السلام جنكيد

در كتب اهل سنت امده است كه رسول خدا فرموده
حق با على و على با حق آميخته است و ابداً از هم جدا
نمى شوند
ابو ثابت غلام ابوذر(رحمه الله) گفت: بر امّ سلمه وارد شدم و او را گريان ديدم در حالى كه اميرالمؤمنين علىـ عليه السلام ـ را ياد مى كرد و مى گفت: از رسول اكرمـ صلى الله عليه وآله وسلم ـشنيدم مى فرمود: على با حق است و حقّ با علىـ عليه السلام ـ است و هرگز از يكديگر جدا نمى شوند، تا در روز قيامت در كنار حوض كوثر بر من وارد شوند

بس اينجا ثابت ميشود كساني كه كتابان و مبشرين به جهنم كفار بودن كه امام علي با انها جنكيد

فرزند آدم
Sunday 4 May 2008, 07:47PM
1-اعراب بيخود كردند كه حمله كردند.
2-در آن زمان ايران به تمامي اشغال نشده بود (بيست و چند سال طول كشيد)
3-شما فرض كن من از ديلميان بودم كه اعراب از ايشان وحشت داشتند.
4-من در هر سرزميني باشم خود را ايراني ميدانم و كشورم بر دين ارجهيت دارد.
5-به هر روي طرفي را انتخاب مي كردم كه به اعراب صدمه ها و ضربه هاي بيشتري وارد شود و جنگ داخليشان بيشتر ادامه يابد تا ديگر كشور من را غارت نمي كردند.

1.آقا با ما چرا دعوا میکنی این اعرابی که میگی بیخود کردن به ایران حمله کردن توسط همین خلیفه ی دوم شما به ایران گسیل شدند برای جنگ.
2.در ان زمان ایران به معنای واقعی اش در دست اعراب بوده حالا قسمتی از فلان جا و فلان جا به دستشون نیفتاده بوده حساب نیست.
3.اگر فکر کنم شما از دیلمیان بودی مجبورم بگم شیعه بودی چون دیلمیان و طبریان شیعه بوده اند و مجبورم بگم دیلمی بودی نه ایرانی.
4. ارجهیت ملیت به مذهب به خودتون ربط داره.
5.اولا اعراب نه مسلمانان دوما قضیه غارت نبوده و گسترش دین اسلام بوده .

Budo
Monday 5 May 2008, 03:03PM
اكر سند صحيح از صحاح كتب شما بياري بند قبول ميكنم

از جه كسي بپرسيد ؟؟

منظورم اين بود از دوستاني چون ah128 بپرسيد كه به كتابها دسترسي دارند و همواره در حال رو كردن اسناد هستند.

Budo
Monday 5 May 2008, 03:07PM
منظور شما مبشرين به جهنم اري امام علي عليه السلام جنكيد

در كتب اهل سنت امده است كه رسول خدا فرموده
حق با على و على با حق آميخته است و ابداً از هم جدا
نمى شوند
ابو ثابت غلام ابوذر(رحمه الله) گفت: بر امّ سلمه وارد شدم و او را گريان ديدم در حالى كه اميرالمؤمنين علىـ عليه السلام ـ را ياد مى كرد و مى گفت: از رسول اكرمـ صلى الله عليه وآله وسلم ـشنيدم مى فرمود: على با حق است و حقّ با علىـ عليه السلام ـ است و هرگز از يكديگر جدا نمى شوند، تا در روز قيامت در كنار حوض كوثر بر من وارد شوند

بس اينجا ثابت ميشود كساني كه كتابان و مبشرين به جهنم كفار بودن كه امام علي با انها جنكيد

بنا بر سخناني اين چنين نمي توان نتيجه گيري كرد.
پيامبر چون مرد زيرك و سياست مداري بودند در هر جا بنا بر منافعشان از اينگونه سخنان بيان مي داشته اند.
بايد ديد اين حرف ايشان در زمان چه رويدادي بوده است كه حق را به علي داده اند.
در جاي ديگري نير گروهي را بشارت به بهشت داده اند.

Budo
Monday 5 May 2008, 03:15PM
1.آقا با ما چرا دعوا میکنی این اعرابی که میگی بیخود کردن به ایران حمله کردن توسط همین خلیفه ی دوم شما به ایران گسیل شدند برای جنگ.
2.در ان زمان ایران به معنای واقعی اش در دست اعراب بوده حالا قسمتی از فلان جا و فلان جا به دستشون نیفتاده بوده حساب نیست.
3.اگر فکر کنم شما از دیلمیان بودی مجبورم بگم شیعه بودی چون دیلمیان و طبریان شیعه بوده اند و مجبورم بگم دیلمی بودی نه ایرانی.
4. ارجهیت ملیت به مذهب به خودتون ربط داره.
5.اولا اعراب نه مسلمانان دوما قضیه غارت نبوده و گسترش دین اسلام بوده .

1- جناب عمر نيز بيخود نمودند.
2-هنوز خيلي نقاط را نتوانسته بودند بگيرند و هيچ گاه نگرفتند،فرض كن من در آنجا بودم.
3-در آن زمان هنوز شيعه و سني بوجود نيامده بود.
واژه ي كفار ديلمي را نشنيده اي؟!
كه بيشترين مقاومت را در برابر اعراب داشتند.
5-در آن زمان مسلمانان همه عرب بودند مثل امروز نبود كه مثلا مسلمان اندونزيايي داشته باشيم،پس مي شود حمله اعراب!
اگر فصد كسترش اسلام را داشتند پس چرا اموال و زن و بچه ي مردم را مي دزديدند؟!

ghadem
Monday 5 May 2008, 03:22PM
با این جور آدمها که اسلام را قبول ندارند چرا بحث اسلامی می کنید دوستان؟؟؟