نمايش نسخه نهائي : نقد خرافات وارد شده در فرقه های منتسب به اسلام
amirrh / حلاج.
Saturday 19 April 2008, 04:49PM
همه دوستاران کشف اسلام واقعی بر پایه 1- قرآن مجید و 2- حجت درونی همه انسانها (( عقل )) را دعوت میکنم به جمع آوری و نقد بی طرفانه ( منصفانه ) کلیه عقایدی که در فرق گوناگون منتسب به اسلام وارد شده و مخالف نص قرآن و یا عقل می باشد.
1- لطفا انصاف را فراموش نکنید
2- درصورت امکان خرافه را همراه با رد قرآنی یا عقلی آن بیان کنید.
3- هدف بنده صرفا شناخت اسلامی است که پیامبر رحمت ( ص ) و سایر پیامبران اللهی خود را چنان (( مسلمان )) نانی می نامیند و قطعا همگیشان چنان بوده اند
amirrh / حلاج.
Monday 21 April 2008, 06:39PM
از جناب نیکمنش . زدایکس. و سایر اعضا دعوت می نمایم.
بنده بیشتر مایلم استفاده کنند از این بحث باشم. چون در ابتدای راه هستم
فَاطِرَ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضِ أَنتَ وَلِيِّي فِي الدُّنُيَا وَالآخِرَةِ تَوَفَّنِي مُسْلِمًا وَأَلْحِقْنِي بِالصَّالِحِينَ
بخشی از آیه 101سوره یوسف
amirrh / حلاج.
Sunday 27 April 2008, 01:16PM
دوستان هیچی که تحویل نگرفت مجبورم خودم یه چی بگم!
1- این به اصطلاح دعای تلقین که شیعیان بر جست مرده در قبل از دفن می خوانند آن هم بعربی آیا دیگر فرق هم هست؟ آیا مرده مگر در آن حال که روح در بدن ندارد با خواندن این دعا اسامی امامانش را حفظ می کند؟کسی که اصلا عربی در حیاتش بلد نبوده این دعا را چونه متوجه می شود چه برسد به اینکه حفظش کند و در قبر جواب بدهد؟ !
2- فشار قبر چه معنی دارد؟ مگر روح در بدن است که می گویند فشار قبر ؟ مگر حس های 5 گانه در بدن بدون روح کار می کنند؟تا فشار قبر را به روح منتقل کند؟؟؟؟
ادامه دارد....
saleh57
Sunday 27 April 2008, 02:23PM
همه دوستاران کشف اسلام واقعی بر پایه 1- قرآن مجید و 2- حجت درونی همه انسانها (( عقل )) را دعوت میکنم به جمع آوری و نقد بی طرفانه ( منصفانه ) کلیه عقایدی که در فرق گوناگون منتسب به اسلام وارد شده و مخالف نص قرآن و یا عقل می باشد.
1- لطفا انصاف را فراموش نکنید
2- درصورت امکان خرافه را همراه با رد قرآنی یا عقلی آن بیان کنید.
3- هدف بنده صرفا شناخت اسلامی است که پیامبر رحمت ( ص ) و سایر پیامبران اللهی خود را چنان (( مسلمان )) نانی می نامیند و قطعا همگیشان چنان بوده اند
سلام :)
- کسی که چرک زیر ناخنهاش رو پر کرده خوبه به سر و وضع و تریپ ! دیگران گیر ندهد.
چراکه با بی محلی و استهزاء دیگران مواجه می شود. و این را شخصا برای شما نمی پسندم.
پس بهتر است خرافه زدایی را ابتدائا از اواتور کذایی تون اغاز کنید.چراکه در این دنیای جدید خرافی تر از بند و بساط " شاه اندر شاهی !" پیدا نمی کنید.
موفق باشید.:)
نفسی لک الوقاء یا علی:smile07:
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.